Családja van, de velem azért megcsalná a férjét

2011. szeptember 14. 07:37 - csajokespasik

„Másnap megerősítette az előbbi gondolatát, ugyanis egyenesen azt írta, hogy szívesen megcsalná velem a férjét” – a srác 15 éve nem látta egykori lánypajtását, de amikor újra összefut vele, már házas, így nem ő nehezedik rá, hanem egy nagydarab informatikus. Az asszony annyira felmelegíti a régi emlékeket, hogy nyíltan felajánlja neki saját magát. Levélírónk nehéz döntés előtt áll: maradjon a barátság, vagy pár menet, aztán csá? Perverz időutazás Donnatonnával.

 

Legalább már 15 éve nem láttam Á-t, mióta elballagtunk az általános iskolából. Kedves erdélyi lány volt, nagyon jó barátok voltunk, sülve-főve együtt csavarogtunk, sokan azt hitték, járunk, de nem volt semmi, még gyerekek voltunk. Fura érzés volt, amikor bejelölt egy közösségi portálon. Annak idején nagyon jó barátok voltunk, de mégis gyerekek. Neki azóta már van egy 1 éves kislánya meg egy férje. Azt javasolta, hogy találkozzunk, meghívna hozzájuk ebédre. El is mentem: alig ismertem rá, csak a szeme és az arca volt a régi, kicsit meghízott, de a szülés ugye, nem wellnessprogram.

A neten róla fent levő képen csak az arcát láttam, ami kissé kikerekedett, arányban a testével, de azért szép maradt. Hát most láttam a többit is. Nem volt taszító, de hát… volt rajta fölösleg, nem egy tehetetlen zsírtömeg volt szerencsére, hanem arányosan telt. Ismeritek azt a kövér és vidám nőt, akit mindenki szeret. Na, ő ilyen volt. Egy új személyisége lett, amit a teste faragott. Amint megszokta a szemem, már lassan szépnek is láttam. Az ura szintén hatalmas volt, de ő már nem teltkarcsú, hanem az a zónapörköltesen kövér ember, nem is értettem, Á. miért ment hozzá. Jah, az anyagiak. A pasi elég jól el volt eresztve, annyi kiderült hogy a számítástechnikában dolgozik, gépeket szerel, programoz, tart karban, köt be stb. Nagyon jól esett egy kicsit nosztalgiázni Á.-val és nagylányként látni olyasvalakit, akit kislányként ismertem meg és úgy is élt eddig az emlékezetemben. Ezután elkezdtünk levelezni: írta, hogy egész helyes pasi lett belőlem. Visszabókoltam, hogy ő meg helyes lány lett. "Hát, hiába, felnőttünk, megértünk, milyen kár, hogy elmúlt a gondtalan gyerekkor stb.". Már akkor motoszkált bennem a gondolat, hogy miért levelezünk napi 4-5 alkalommal? És végül a lány egyszer azt írja, hogy ha nem lenne foglalt, szívesen járna velem. Ezt elengedtem a fülem mellett, valószínűleg csak bókolt vagy viccelt, vagy rosszul írt valamit. Másnap megerősítette az előbbi gondolatát, ugyanis egyenesen azt írta, hogy szívesen megcsalná velem a férjét. Na, most erre mit írjak? Egyrészt nem ezért kerestük egymást, másrészt én szívesen beszélgetnék még vele, mert csodás élmény egy gyerekkori baráttal lenni, olyan, mint egy időutazás. De ugyanakkor izgalmas gondolat egy régi ismerőssel csinálni. És ha megtesszük, akkor mi lesz? Hogyan tovább? Vagy csak egy-két menet titokban, amíg a medve elhúz a chiplaborba, aztán vissza a családhoz? Hogy gondolja ezt? Én nem bátoríthatom, nem is fogom, azt hiszem az lenne a legjobb megoldás, ha visszaredukálnánk mindent a korábbi szintre, de ehhez még erőt gyűjtök.

 
395 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr13225982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muha 2011.09.14. 07:45:11

Boldog valentin napot

egyhazafi 2011.09.14. 07:47:55

Add meg a testének amit akar és lesz ami lesz! Előtte azért írj neki, hogy egy gyors fogyókúra nem ártana. Nem fog megbántódni hidd el :))

michaela77 2011.09.14. 07:52:45

Ha meghízott és neked amúgy sem jutott volna eszedbe magadtól, hogy izé... intim kapcsolatba kerülj vele, akkor most miért gondolkodsz rajta?
Nem akarod megbántani? Vagy neked sem jut más?
Nem is értem.

Büszke_troll 2011.09.14. 07:53:37

Értjük, a lány jobban meghízott, minthogy a dugható kategóriában legyen.

Muha 2011.09.14. 07:56:04

-kihiztam a ferjem.
-hogyhogy?
-nem jon ram

SciNu 2011.09.14. 08:08:02

"alig ismertem rá, csak a szeme és az arca volt a régi, kicsit meghízott"
Hát ha valaki kicsit hízik meg attól még felismerhető. Múltkor én is láttam egyik lányismerősöm a metrón és ő kb a duplájára hízott (régen jó alakja volt) mégis felismertem.

"A neten róla fent levő képen csak az arcát láttam"
4gspot.files.wordpress.com/2011/02/cropping.jpg

"Ismeritek azt a kövér és vidám nőt, akit mindenki szeret."
Ismeritek azt a vidám kedves srác típust. Na ő sem nagyon dug nőkkel mert ő is csak havernak van.

"hanem az a zónapörköltesen kövér ember"
XD

"Á. miért ment hozzá. Jah, az anyagiak."
Vagy mert más nem fanyalodott rá?

"És végül a lány egyszer azt írja, hogy ha nem lenne foglalt, szívesen járna velem."
Ilyen faszságot nekem is mondtak és mikor szabad volt a lány (nem szakítás után próbálkoztam :P ) akkor már inkább csak barátok legyünk.

"És ha megtesszük, akkor mi lesz? Hogyan tovább? Vagy csak egy-két menet titokban"
Varrd le párszor a bálnát és akkor mindenki lenyugszik. Ennek a kapcsolatnak már úgy is lőttek ha asszonka kifele kacsingat.

@michaela77: Minél régebben dugott egy pasi annál vonzóbbak lesznek még a csúnya lányok is.
A kapcsolati státuszomat bonyolultra kellene állítanom. Már nem tudom eldönteni melyik kézzel csináljam. :D

Szöszi 28 2011.09.14. 08:17:36

Elhiszem, hogy régen keféltél, és még egy olyan nőt is megcsinálnál már aki nem is tetszik, meg kövér is, de azért azt nehezen hiszem el, hogy nem találsz egy olyat, aki legalább nem házas. Neked jól esne, ha egyszer majd a te feleségedet dugná meg valaki? Ugye nem?

Fviktor76 2011.09.14. 08:17:48

"Én nem bátoríthatom, nem is fogom..."
Ez így helyes, okos gondolat. Ha mégis úgy hozza a helyzet - mert a csaj erőlteti - akkor szerintem hagyd magad, aztán lesz ami lesz...

Viszont bennem motoszkál egy kérdés: Miért gondolt arra a csaj, hogy megcsalná a férjét???
Én elbeszélgetnék a csajjal, már csak baráti alapon is...

Sz@r egy helyzet, de lehet, hogy csak a "hagyd magad, előbb szabadulsz" kategóriába tartozik..." :-)

2011.09.14. 08:17:52

Érdemes elolvasni, vagy inkább koppanjon a fejem az asztalon és aludjak még pár percet a 2 órámhoz?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 08:37:53

Szerintem dugja meg, ha van kedve hozzá, ha meg nem akkor ne. Románnal kezdeni ősi román szokás amúgyis. :)

2011.09.14. 08:38:37

Á-t! Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

amindenitneki 2011.09.14. 08:38:58

Az ész megáll!
Miért ajánlkoznak fel a nők, hogy dugjatok meg legények?? Nem is nők ezek, űrlények! Egy férfi számára sokkal vonzóbb és izgalmasabb egy gerinces, tartással bíró fehérnép. Micsoda világ! Nekem nem kéne!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 08:42:58

Hát erről a "szívesen megcsalná velem a férjét" szövegről egy régebbi buli jutott eszembe, ahol az egyik haveromnak (magas, sportos, szakállas, tipikus "hejjespasee") azt mondta az egyik kissé molett leányzó, hogy: "én még szűz vagyok ugyan, de egy ilyen klassz zsidó srácnak, mint te, akár a fürdőkádban itt, most rögtön is odaadnám a szüzességem!" Ezen csak fél napig röhögtünk, mikor elmesélte a srác (aki történetesen egyébként nem volt zsidó, még ha úgy is nézett ki - legalábbis egyesek szerint -). Szóval kedves posztoló, szerintem ez a vonat már elment, nem kéne futni utána. Nem lehetsz annyira megszorulva, ha még független vagy, hogy ilyen kockázatos szükségmegoldásokban gondolkodj. Ha mégis meg akarod tenni, akkor azért mérd fel előtte, hogy alkalomadtán el tudsz-e futni a "zónapörköltevő" férj elől ha úgy alakul a dolog (mert feltételezem, hogy verekedni csak nem akarnál a volt általános iskolai "barátod" miatt, még akkor sem, ha közben kissé "megasszonyosodott").

HankyMoody 2011.09.14. 08:45:57

@Kata1987: Itt a nő ajánlotta fel magát, nem a posztoló hajtott rá. Azt ne feledjük el, ha egy ilyen megfogalmazódik az agyban, akkor csak idő kérdése, mikor fajul "tettlegességig" a dolog. Ha már agyban eldőlt, rég elvan b*szva az egész.

Posztoló! Én megtenném, most miért ne? Érezzétek jól maatokat.
Úgyis mindenki megcsal mindenkit a mai világban.

Kivéve engem... Ahah.

Muha 2011.09.14. 08:52:13

@HankyMoody: Csak nehogy a medve megtudja es lecsapja mert a medvek gonosz allatok es nagyot csapnak fontrol lefele beleverve az aldozatot a talajba mint egy colopot

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 08:55:57

@Muha: Hát én speciel ezért kérdeztem, hogy adott esetben el fog-e tudni futni a "zónapörköltevő" elől!
:)

2011.09.14. 08:57:06

Hátőizé...
A rendes énem azt mondja, hogy ne tedd meg, mert a sors úgyis visszaadja azt amit te adsz. Meg én ezt gerinctelen dolognak érzem...

A gonosz énem azt mondja, hogy hajrá. Dugd meg, aztán lépj tovább. De ne játszd a szeretőt.

Azt hiszem semmit sem segítettem. Ez ma egy ilyen nap...

Hurri Kán 2011.09.14. 08:57:26

Nagy test, nagy élvezet...

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 08:58:17

Mennyire lehet kiéhezve a poszter, hogy egy partra vetett bálnát is képes lenne megfarkalni?!

Csak nem Ape írta? :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 08:58:30

"amíg a medve elhúz a chiplaborba" Jaaaj ezen nagyon mosolyogtam!:D

Nem tudom miért, de olyan érzésem van posztoló, hogy ha hagyod magad, az életben nem kaparod le magadról Donnát! Valahogy a leírásból olyan "bogáncs szindrómásnak" tűnik nekem... Ha nem akarod, hát írd meg neki, hogy térjetek vissza a régi barátok lemezre és ne legyen több. Szerintem akkor elég gyorsan le fog lépni... nem hiszem, hogy ebből igazi barátság lesz.

Kovács Tomi 2011.09.14. 08:58:38

Hőőjajj... Régen volt, aztán előkerül, kicsit boci, de azért még dugható, hajjajj... Nagy a baj, valószínű pörköltös szoftveremberünknek, fontosabbak a rendszerek mint Á, ezért hajt rád. Én kihagynám, a káposzta felmelegítve, sose jó..:)

Ja helló mindenki!

indapass90210 2011.09.14. 08:58:46

Lehet, hogy ránézésre meg tudja dugni, de amikor majd ott lesz 6 tonna csüngő bálnazsír a maga természetességében, akkor majd nem áll fel sehogyan sem. Esetleg aktív furulyázással el lehet érni egy olyan félkeménységet, mint amikor 2 percig főzzük a másik tojásokat.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 09:00:20

@Köldökszösz (csodalampa): ááá Ape már megdugta volna, nem kérdezne ilyen hülyeségeket! XD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 09:00:27

Azért igaz ugyan, hogy a "szülés nem welness program", de én ismerek olyan anyukát itt az utcában, aki 40 évesen és 4 gyerek után sem kövér, sőt kifejezetten jó alakja van. Szóval ez nem csak gyerek kérdése szerintem, hanem életmód kérdése is.

HankyMoody 2011.09.14. 09:00:58

@Muha: Parás a helyzet, ezt nem vitatom. Én is voltam már harmadik fél szerepében - hasonló felállásban, mint a posztoló, és én is igen rettegtem, amikor apuka hazajött és lekezelt velem, pedig pár perccel előtte még az asszonnyal vajaztuk a tepsit... :)

Valamit valamiért.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 09:02:02

@Kovács Tomi: Jéééé! Kovácstomi előkerült! :D Mi lesz a mai eszmefuttatás?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 09:02:43

A tegnapi Széf-ben volt egy ilyen "jópofa" lamantin. Természetesen egy pacsker típusú véglény kísérte (bólogató János, szegény, de szánalmas volt). Na, az a tank hitte magáról, hogy roppant vicces teremtés, pedig csak szimplán ellenszenves. Simán felraknám az egészet a modorosra.
Nem is értem, hogy visz rá a lélek valakit, hogy hozzásímuljun egy ilyen zsírbomba mezítelen testéhez.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 09:04:12

@Köldökszösz (csodalampa): Hát azért a poszter gondolkodóba esett a dolgon, és farkalás helyett posztot írt. Ape nem tette volna! Különben is megmondta már Lux Elvira, hogy "egy jó szexualitású férfi ilyet, hogy a nő kövér, vagy csüng a melle legfeljebb az aktus után vesz észre".
:))

michaela77 2011.09.14. 09:04:44

@Kovács Tomi: szia tomi, jó újra látni:) Nem, nem udvarolok:D

@Ibrahim a tevehajcsár: meg talán genetika is picit:)

indapass90210 2011.09.14. 09:04:54

@Zs*******: én azt mondom, hogy semmi gerinctelen nincs ebben, ugyanis azért alakulhatott ki a helyzet, mert ad 1. apa feltehetőleg nem teszi meg, amire a csaj vágyik (kinek van kedve megdugni egy tehenet?), ad 2. a csaj sem akar elválni, egyszerűen viszket a sunája.

Szerintem a karitatív dugás összességében egy jó dolog, és ennek csak haszonélvezői lehetnek. (Kivéve a posztolót, aki esetleg akkora traumát szenvedhet el, hogy utána hónapokig nem lesz kedve nőhöz nyúlni).

indapass90210 2011.09.14. 09:06:04

@Köldökszösz (csodalampa): "Nem is értem, hogy visz rá a lélek valakit, hogy hozzásímuljun egy ilyen zsírbomba mezítelen testéhez."

Borzasztóan elfáradt a keze?

dr. gernika 2011.09.14. 09:06:16

Hát a szülés tényleg nem wellness, de egy év alatt már kondiba hozhatta volna magát. Lehet nem tetszik apunak sem, és ritkán ápolja le, azért kellenél te is pókhálózni. Rendesen ki lehet éhezve, ha így felkínálkozik. Szerintem ne várj többet pár menetnél, ha van is hozzá kedved.

Kovács Tomi 2011.09.14. 09:06:56

@Bundabandi: Neked semmi, Te kussoljál, és foglalkozzál Ape-val.

@michaela77: Szia Michaela, hogy s mint?:)

SciNu 2011.09.14. 09:07:37

@Bundabandi: A genetikára rá lehet fogni a magasságot a szemszínt meg a hajszínt nem a testsúlyt (kivéve bizonyos betegségeknél). Azt azok mondják akik lusták felemelni a seggüket és tenni a dologért inkább ráfogják valamire.

michaela77 2011.09.14. 09:07:41

Az új blogomban a mai téma: "holtomiglan - de pár hónapig biztosan", avagy boldogabbak vagyunk-e mostanában, mint a szüleink/nagyszüleink voltak.

michaela77 2011.09.14. 09:08:25

@HankyMoody: és ezt miért gernikának újságolod el?:D :P

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 09:08:39

@Bundabandi: @michaela77: Hát bizonyára, de azért talán nem ennyire "szimpla" a dolog. Ugye nem azt akarjátok bebeszélni, hogy az a sok túlsúlyos ember, akiket látok ha kimegyek az utcára, azok mindnyájan "génhibások". Egyébként én egyszer azt hallottam, hogy még az ilyen jellegű "genetikai" problémák is kompenzálhatók részben helyes életmóddal és táplálkozással. De talán egy illetékest kéne megkérdezni erről. Nincs véletlenül itt valaki aki dietetikus vagy ilyesmi?

Muha 2011.09.14. 09:08:46

A porkoltevozes meg a szakmazas szanalmas. Mintha mas nem enne meg nem dolgozna.
Ehggh

michaela77 2011.09.14. 09:09:03

@Kovács Tomi: egészen jól, köszönöm:) És Te? Meggyógyultál teljesen?

SciNu 2011.09.14. 09:09:38

Boldog programozók napját a programozóknak! :D
www.programmerday.info/FAQ.html

michaela77 2011.09.14. 09:10:15

@Ibrahim a tevehajcsár: ja, nem, dehogy. Tudom, hogy ez csak kifogás.
De az mindenesetre bosszantó tény, hogy némelyek zabálhatnak bármennyit, akkor sem fognak elhízni (és őket nem ítéli el senki amiért zabálnak és keveset mozognak), mások meg a meleg levegőtől is híznak (rajtuk meg mindenki köszörüli a nyelvét, hogy miért nem igényesebb, miért nem foglalkozik jobban magával).

Kovács Tomi 2011.09.14. 09:10:34

@michaela77: Yes i can!:) Mindjárt megnézem a blogod.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 09:15:32

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Milyen mák, hogy én nem vagyok az! :) A sysad day meg már volt! :)

indapass90210 2011.09.14. 09:17:18

@michaela77: most nem azért, de amit nem eszel meg, az biztos, hogy nem rakódik a seggedre.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 09:17:26

@michaela77: Ok, értelek, csak próbáltam érzékeltetni, hogy az élet ugyan nem igazságos, mert például én is disznóságnak tartom, hogy egyes pofátlan dögök képesek 4-5 nyelvet is megtanulni, nekem pedig magyarul is nehezemre esik nyelvtani hibák nélkül leírni egy mondatot (többnyire nem is sikerül), de bizonyos hátrányok némi többlet odafigyeléssel "ledolgozhatók". Csak erre céloztam.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 09:18:33

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Én az alkatra mondtam! Van akinek kevesebbet, vagy semmit nem kell tennie érte, van akinek meg igencsak sokat.

@Kovács Tomi: Jó reggel neked is vazze! Mi rosszat mondtam?

michaela77 2011.09.14. 09:19:12

@Dövan: ez így van. De azt nem tagadhatod, hogy kurvára igazságtalan, hogy míg egyik ember zabálhat kedvére, a másiknak még vizet is óvatosan kell inni.
Ezenkívül vannak emberek, akiknek gyengébb az ízérzékelésük és számukra az étel csak egy szükséges dolog az életben maradáshoz, míg másoknak a kulináris élvezetek is boldogsághormonokat termelnek az agyban.

michaela77 2011.09.14. 09:19:43

@Ibrahim a tevehajcsár: ezzel teljesen egyetértek. Én is csak annyit mondta, hogy igazságtalan a dolog.

Kovács Tomi 2011.09.14. 09:20:05

@Bundabandi: I don't wanna get old, or back across my life, i just can't believe this weather.:)

Kovács Tomi 2011.09.14. 09:21:26

@michaela77: Múltkor álltam a héven, egy nagyon dagadt nő tespedt akkora helyen, amin 2 darab normál méretű humanoid elfér,izzadt mint a ló, az jutott eszembe, nem kellett volna ennyit hízni, akkor nem izzadnál ennyire bazdmeg!

michaela77 2011.09.14. 09:22:20

@Kovács Tomi: :) Igazad volt:) Én is így állok a kövérekhez.
Pedig néha eszünkbe kéne jutni, hogy talán beteg, olyan gyógyszert szed, mittomén..
De én sem vagyok ennyire toleráns.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 09:22:26

@michaela77: Az. Igazságtalan. Ahogy "Szenny" Ottó mondta, midőn a fél évfolyamot kirúgta a ZH-n: "hja, kollégák, az élet nem egy sétagalopp!"

Kovács Tomi 2011.09.14. 09:24:02

@michaela77: A tolerancia, a gyengeség jele.:)

indapass90210 2011.09.14. 09:27:26

@michaela77: én is szeretek zabálni, igazából nem is okoz gondot, de mondjuk van az a határ, ahol másnap csak joghurtot zabálok, teával.

michaela77 2011.09.14. 09:30:12

@Kovács Tomi: eheh:) De ha belegondolsz, tényleg, vannak súlyos betegségek, amikre olyan gyógyszert adnak, hogy 50 kilót hízol. Akkor nem tehet róla a delikvens. De ebbe én sem gondolok bele soha.

@Dövan: persze, a mértékletességet mindenki be tudja tartani, aki akarja, ez így van.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 09:32:49

@michaela77: Hat azert vannak ennel joval nagyobb igazsagtalansagok az eletben :D En egyutt tudok elni azzal, hogy ha zabalnek, dagi lennek. Zabalas szamomra egyenlo a szuksegesnel joval tobb kaja bevitele. Amitol nem 4-5 kilo rakodik fel, hanem 10-20. Aki meg sokat akar enni sportoljon sokat. De elso korben tenyleg fel kell merni a realis szuksegleteket. Az eves elvezete nem egyenlo azzal, hogy a jo kajabol betolok 3 tanyernyit (retorikai tulzas.

Kovács Tomi 2011.09.14. 09:32:58

@michaela77: Nyilván, de erről nem én tehetek, szóval tőlem, ne várjon, jófejséget, megértést, toleranciát, mert az nincs.

michaela77 2011.09.14. 09:35:13

@Frigyesur: igen, igaz. De én magamról tudom, amikor éppen nem fogyózom, akkor nagyon sokszor nem az éhség miatt eszem, hanem az íz kedvéért. És ha sok jó kajád van otthon, és mindegyikből csak csipegetsz, akkor is elhízol:))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 09:35:24

@michaela77: igen, tudom, igazad van, de azért a nagy többség nem ilyen, hanem egyszerűen csak zabál,nem mozog semmit, és a WC-re is kocsival megy.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 09:36:51

A sztorihoz meg: nem tudom mi a fenet kell ezen egyatalan gondolkodni :S
"De ugyanakkor izgalmas gondolat egy régi ismerőssel csinálni."
Mitol izgalmas??? :S Eletben nem jutna eszembe az ovis barataimmal a szex. Fujj.

Kovács Tomi 2011.09.14. 09:37:42

@Ibrahim a tevehajcsár: Az meg is érdemli a sorsát. Aki mértéktelenül zabál, majd este otthon tesped a sorozatokat bambulva, hízzon is el a picsába..

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 09:40:02

@Frigyesur: Ezzel most maximálisan egyet tudok érteni. Bár kissé félrement a téma itt a kaja, illetve ezzel kapcsolatban a testsúly miatt, de talán nem haszontalanul. Aki élvezi a kaját, az nem sokat eszik. Aki sokat eszik az egyszerűen kényszerevő.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 09:40:13

@michaela77: Ha csipegetsz, akkor nem :D Nalam a csipegetes par falat. Az eves sok falat. A zabalas meg olyan sok falat, amit nagyon ritkan uzok, mert nem is szeretem, ha teleeszem magam, aztan minden bajom van. Illetve csomort ily modon tudok kapni. Fel kilo gumimaci eltuntetes utan mar nem kivanom egy darabig :D

Szöszi 28 2011.09.14. 09:42:34

@Kovács Tomi: Ennyi. A sportba meg a kevesebb evésbe még nem nagyon haltak bele, hacsak nem estek iszonyatos túlzásba. De a tespedésbe és zabálásba rengetegen meghalnak.
Nálam az a mélypont, amikor nagy ritkán beugrom egy gyorsétterembe, és látom a 120 kilós anyukát a 150 kilós apukát és a súlyfeleslegtől járni is alig bíró gyerekeket. Miért kell még szeméttel tömni őket?

Kovács Tomi 2011.09.14. 09:42:55

@Frigyesur: Tegnap a csajom vette ki a kezemből a zacskó gumimacit, mondván elég, akkor nem örültem a döntésnek, de ma reggel úgy érzem, pont jókor lépett közbe.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 09:43:04

@Kovács Tomi: Elsőre úgy olvastam, hogy húzzon el, nem úgy, hogy hízzon el. Én egyébként simán átadom nekik a helyemet a buszon, és magamban örülök, hogy megtehetem, mert én nem olyan vagyok, mint ők. Ja és közben arra gondolok, hogy ha talán nem akarnának azonnal, mindenütt leülni, akkor még a súlyuk is kisebb lenne (esetleg).

michaela77 2011.09.14. 09:43:34

@Frigyesur: nekem a legrosszabb szokásom pl. nem nevezhető zabálásnak (szerintem), mégis sok kilót pakolt rám: imádtam esténként lefeküdni valami jó kis filmet megnézni a laptopomon, közben pedig beküldeni egy csomag popcornt egy kis (sok?) kólával. Ez este 9-10 óra magasságában már elég gáz, pedig nem zabálás:)
Hmmm, gumimacit ne is említsd...:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 09:44:35

@Ibrahim a tevehajcsár: hat ja. En imadok enni. De az elso reakcio erre mindig az, hogy nem latszik. Na vajon miert :D

SciNu 2011.09.14. 09:44:54

@Nard: Én az vagyok úgyhogy ma engem ünnepeljetek! :D

@Bundabandi: Ha a körte, homokóra stb izére gondolsz akkor igen az genetika. De a hízás az nem (a hízás helye viszont az). Azoknak "akiknek többet kell tenniük" nem ártana ha megnéznék mit is csinál 0-24 az "akinek kevesebbett kell tennie". Lehet észrevenné hogy a másiknak az életmódja (evés/mozgás) okozza az alakját nem a genetikája. Én ebben hiszek. A brit tudósok bizonyításait meg nem veszem figyelembe :D

Kovács Tomi 2011.09.14. 09:47:03

@Ibrahim a tevehajcsár: Én nem, mert amíg áll, addig sem ül, és ezáltal egy kicsit fogy.:) Egyébként meg ez a tolerancia... Most ennyi erővel én is írhatnék panaszkodó levelet a bkv-nak, h mert 191 centi magas vagyok, nem férnek el a lábaim a trolikon mikor ülök, mert kicsi a hely, de nem teszem, mert nem az ő hibájuk, hanem az enyém, mert én nőttem ekkorára.:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 09:47:38

@Kovács Tomi: En biztos nem adnek ki a kezembol kajat :D

@michaela77: Nem a szo szoros ertelmeben zabalas, de ugyanugy rengetes felesleges kaloria, csak nem erzodik az 'allaga' miatt.

Kovács Tomi 2011.09.14. 09:48:45

@Frigyesur: én sem, de ezt most elvették, nem tudtam mit tenni.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 09:51:08

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Az anyagcsere gyorsaságától is függ a dolog . Én pl egész nap alig eszem, este vacsorázom és kész. Amúgy kávén, cigin és lájtkólán élek. Mégsem vagyok vékony :) Tudom, nem kéne este enni, hanem napközben normálisan, de nincs rá ingerem.

És nem szoktam mindig leülni a tömegközlekedésen, csak akkor ha szabad az a hely amit szeretek. Ha nem, máshova nem ülök le :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 09:51:36

@michaela77: Basszus, csak a kólát ne emlegetted volna! Tudod milyen káros? Egyszer próbáld meg egy hosszabb nyári autós utazás után a szélvédőn figyelő muslincákat lemosni vele! Jobban lemarja, mint a legjobb autósampon. És te ezt képes vagy meginni!!??

michaela77 2011.09.14. 09:52:16

@SciNuBob -I hear you, mon!-: páromnak van egy haverja, egész életében zabált, ivott, ülőmunkát végez, esténként meg ül a gép előtt és játszik. És kb. pálcika a srác.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 09:52:28

@michaela77: Sokszor azért eszem, mert a másik is eszik, meg mert éppen ebédidő van, vagy éppen vacsoraidő van. Mert mi van, ha nem eszek? "Te nem eszel?" "Miért nem eszel?" "Miért csak annyit eszel?" "Nem kérsz egy kicsit?" Nem mintha érdekelne, de mivel hozzátartozik a társas léthez, a kapcsolatok ápolásához, hogy rituálisan együtt étkezünk bizonyos időpontokban, ezért elkerülhetetlen.

Meg azért az anyagcsere gyorsasága is fontos! Van akin átszalad a kaja... én meg speciel napokig emésztek! :D

michaela77 2011.09.14. 09:53:54

@Ibrahim a tevehajcsár: :D Egyik kolléganőmnek a gyerekorvos azt szokta ajánlani, ha valami baktérium vagy vírus (bevallom nem tom mi a különbség és melyik a helyes válasz) van a gyerek szervezetében, hogy itasson vele kólát, mert azt mindent kipucol:D
Szóval igazából én csak sokat méregtelenítek:DD

michaela77 2011.09.14. 09:55:04

@Bundabandi: :DD Erről a napokig emésztésről mesélj még:DDD

Amúgy igen, ha reggeli idő van, ha ebéd idő van, ha vacsora idő van, akkor eszünk. Ha kell ha nem:)

Szöszi 28 2011.09.14. 09:56:09

@michaela77: Ezt a módszert elég sok helyről hallottam én is dokiktól:D De a kollégámnak volt igaza, hogy a kóla mellé küldjek le egy kis whisky-t is, a tökéletes fertőtlenítés érdekében:D

Kytia 2011.09.14. 09:56:50

Az írásod alapján az a benyomásom, hogy annyira azért nem kívánod ezt a dolgot. Hát akkor ne tedd.:)))
Majd hivatkozz az erkölcsi elveidre, akkor nem kell bevallanod neki, hogy valójában azért nem, mert nem tetszik már a teste.:D

"Egyrészt nem ezért kerestük egymást..."

Ő keresett meg téged, nem tudhatod, hogy miért.

michaela77 2011.09.14. 09:57:17

@Kata1987: na az lehet a tökéletes!:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 09:58:02

@Nard: Igen, de az anyagcseret fel is lehet gyorsitani. Pl. sokszor keveset enni, mozogni, izmokat felpakolni. Ha valaki ezt nem csinalja, akkor ne fogja ra az anyagcserere.

@Ibrahim a tevehajcsár: Az alkohol meg szinte mindent megol, aztan megis megisszuk, igaz-e? :D

Kytia 2011.09.14. 09:59:34

Szerintem egyébként nem a szülés miatt hízott meg (amiatt hosszú távon nem szoktak), hanem a dagadt férj miatt. Könnyen átveszik az emberek a másik szokását, ha mondjuk a hájpacni imád éjféltájban pörköltözni, magával sodorhatja az asszonyt.
Csomószor láttam olyat, hogy egymáshoz híztak, vagy fogytak emberek, miután összejöttek.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 09:59:37

@Kovács Tomi: En ilyenkor szoktam jelentosegteljesen megforgatni a kest ;))

@Kata1987: Ha pedig az ember sok whiskyt kuld, akkor meg mindegy, hogy hat-e, mert mokas kedvunk kerekedik :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 10:00:03

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ismerek olyat aki kólát iszik, chipset zabál, meg csokit és olyan, mint a pálcika emberke! Na ez genetika, meg anyagcsere kérdése!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 10:00:18

@Frigyesur:

Az alkoholról, tuli_ tudna mesélni! :) Nem fogok rá semmit az anyagcserére :)

Kovács Tomi 2011.09.14. 10:00:42

@Kytia: :D jaja, szerencse, h genetikailag képtelen vagyok a hízásra.:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:00:48

@Kytia: A terhesseg miatt is meg lehet hizni, ha valaki ugy erzi, hogy elefantbebit hordoz a hasaban :D

Kovács Tomi 2011.09.14. 10:01:28

@Frigyesur: Nem volt a közelemben, a gumimacit, nem azzal ettem.:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:01:45

@Nard: Ja, de o mar alig van itt, mert vagy a detoxban inditja minden reggelt, vagy most mar allando arok lako lett :))

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:02:28

@Kovács Tomi: Most mar tudod, hogy hordj magadnal :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 10:03:27

@Frigyesur: Ne is emlegesd! Egy alkalommal félhulla voltam hétfő reggel, nagyon elkapott egy influenza, de muszáj volt bemenni a szokásos heti értekezletre, és a főnököm (egy jó fej idős kanadai), meglátott, elővett a vitrinből egy üveg whiskyt, egy vizespohárnyit öntött belőle, belerakott egy evőkanál mézet, a titkárnőjével felforrósíttatta, majd megitatta velem! Ha ittatok már iszonyat rosszat, hát akkor a forró whisky mézzel az az volt!

Kytia 2011.09.14. 10:07:05

@Kovács Tomi: Ne kiabáld el.:))

@Frigyesur: Node az a bébi is kijön onnan egy idő után, nem?:DD

Amúgy a legviccesebb példa erre a jelenségre a Balássy Betti-Varga Feri-féle megasztár páros volt, azokon jót röhögtem. Ferike otthagyta a kövérkés asszonyát a szekszi, szőke háttérénekesnőért, aki 1 év múlva ugyanolyan malaccá hízott, mint az ex-asszony.:))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 10:07:28

@michaela77: Mire átmegy egy kaja az legalább 3 nap, ha nem több. Baromi lassú az emésztésem! :D Anyám volt ilyen, hashajtókkal indított minden reggel, én nem szedek ilyet, elfogadtam, hogy ilyen vagyok és kész.

@Frigyesur: Én edzek, meg sokat iszok... de semmi!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 10:08:27

@Kata1987: Hogyne! Tekintve, hogy nem szoktam vizespohárszámra inni a whiskyt, sem melegen, sem hidegen, mire az értekezlet elkezdődött nekem egész jó kedvem volt! (Az egyetlen szesz ami melegen elviselhetőnek tűnt az a szaké volt novemberben Oszakában)
:)

Kovács Tomi 2011.09.14. 10:09:04

@Kytia: Jó-jó lehet majd aztán változik, de egyelőre tök jó, bármennyit eszem, nem hízok.:D

tuli _ 2011.09.14. 10:11:41

@Nard: jó, mesélek. az alkohol hízlal :)

@Frigyesur: :D

Kovács Tomi 2011.09.14. 10:12:34

@tuli _: Már akit, hiába ittam egész nyáron sört/pálinkát/jégert/fröccsöt, nem híztam.:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:13:12

@Ibrahim a tevehajcsár: A Coldrexet probaltad mar? :)) Fujj, meg belegondolni is rossz :D

@Kovács Tomi: Nincs mit :)

@Kytia: Hat ööö, akkor meg a szoptatashoz nem szabad fogyni :D Utana nem tudom mi van.

Lehet, hogy neki az a notipus jon be :))

@Bundabandi: Tan a napi 2 litert palinkabol viszed be? :))

michaela77 2011.09.14. 10:13:53

@Kovács Tomi: velem ez utoljára 16 éves koromban volt így, aztán már 26 voltam mire rájöttem, hogy hoppá, más másképp műxik a szervezetem:DD

tuli _ 2011.09.14. 10:14:48

@Kovács Tomi: jó neked :) imádom a sört, de kénytelen vagyok nélkülözni, mert azonnal rakódik, és nem akarok bálna lenni. mit szólnának itt egyesek hozzá :D

Kovács Tomi 2011.09.14. 10:15:12

@michaela77: Biztos, h egyszer változni fog nálam is, de most már évek óta stabilan tartom a 191/ 74-80 tartományt.:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:15:24

@tuli _: :))) Mar akartam mondani, hogy annak ellenere, hogy mennyi tutuket elfogyasztasz, meglepoen hibatlanul gepelsz. Mar ilyen szintu tolerancia alakult ki? :))

@Kovács Tomi: Hat ha nem eszel hozza, akkor nem is :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:16:26

@tuli _: Ooo, biztos lehetsz benne, hogy mi Narddal hozzaszolnank :))

Kovács Tomi 2011.09.14. 10:16:33

@Frigyesur: Volt szerencsém, idén nyáron, egy kis betegség miatt.. Azzal vallatni lehetne embereket szerintem.

@tuli _: Ha focizás közben iszol sört, akkor is?:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 10:17:36

@tuli _:

Ja, váltottál a vegyi gyümire! :)

@michaela77:

Én mindig is hízékony voltam. Kis dagadék voltam világéletemben!

Kovács Tomi 2011.09.14. 10:17:50

@Frigyesur: Épp ez az, h napi 3-szor eszem és mellette, azért megy a nasi is 1-2 túrórudi, gumicukor, fagyi.:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:18:10

@Kovács Tomi: Marmint tobben is itatnak mezes whiskeyt? :O (Mert a Coldrex nem olyan szornyu, csak kicsit.)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 10:18:47

@Frigyesur: Hát akkor konkrétan nem, de azóta már igen. Nekem egyébként eddig az ilyen "gyógyhatású" készítmények közül a meghüléses megbetegedésekre legjobban a Neocitran jött be. Ja és még egy hasonló cucc, de annak most inkább nem írnám le a nevét mert túl korán van még ahhoz, hogy sokkoljam itt a társaságot.
:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 10:19:29

@michaela77: nálam olyan 25 körül kezdődött, előtte zabálhattam bármit! :D

Kovács Tomi 2011.09.14. 10:20:56

@Frigyesur: Ittam már mézes Whiskeyt, nem ízlett, a coldrex meg kevésbé ízlett, sőt tulajdonképpen, azt ki akartam hányni.:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:21:17

@Bundabandi: Es a teat rum nelkul? :P

@Nard: Nem tudsz lenyomni: en a legkoverebb csecsemo voltam az osztalyon. Es 120 kiloig mero merleg is leszakadt alattam. Meg egy ontott vas kad. Te fel tudsz ilyeneket mutatni? Nem? Akkor ne akarj felvagni :P

@Kovács Tomi: Akkor neked gyors az anyagcsered. Viszont mi legalabb meg tudunk hizni :P

tuli _ 2011.09.14. 10:21:24

@Kovács Tomi: nem szeretem a focit. biciklizni viszont imádok, azzal járok munkába, sőt mindenhova, mert fel nem szállok a buszra, hogy szagolgassak holmi kövér, izzadós embereket. :D
viszont felháborítónak tartom, hogy egy sört sem lehet meginni, ha biciklivel vagyok. francba :D

@Frigyesur: kétségem sincs :)
hozzászoktam. mint az egyszeri ismerős, aki azért tolta be sok piát rendszeresen, hogy nehogy ciki legyen a kocsmabarátok előtt, hogy neki kevés megárt.
(mondjuk lazán alkoholista lett. :( )

tuli _ 2011.09.14. 10:22:37

@Nard: fúúúújjj...:D vacak pálinkát meg nem innék. a jóból is csak nagyon ritkán.

Kovács Tomi 2011.09.14. 10:23:29

@Frigyesur: Eléggé... Majd, ha belassul, akkor jön a pocak.:D

@tuli _: Én is bringázok, de ez engem nem gátol meg abban, h ne igyak meg egy sört, ha bringával vagyok.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 10:23:45

@Frigyesur:

Dehogynem én sokkal kövérebb voltam! :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:24:14

@Nard: Hehe. Sztem ahogy valtoznak a szelek, tuli rater anyagi okobol a palinkafozesre. Szted lesz olyan dolog, amirol nem fogja ugy velni, hogy palinkat lehet belole fozni? :D

@Ibrahim a tevehajcsár: Coldrex=Neocitran. Ugyanaz :)
Sokkolj csak!
Nekem anno, amikor este ereztem, hogy baj van, de meg nem jott ki rajtam, egyhajtasra ittam masfel deci rumot, aztan szunya, es masnap minden oke volt.

@Kovács Tomi: Oke, nem egy Cuba Libre :)

michaela77 2011.09.14. 10:25:12

@Nard: akkor neked schobert norbika a példaképed lehetne:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 10:27:10

@Frigyesur: Te akartad! A "cucc" neve: 感 冒 灵 颗 粒 És 999 a márkajel rajta. De lehet, hogy a gyártó, a rák tudja!

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:27:37

@tuli _:
"viszont felháborítónak tartom, hogy egy sört sem lehet meginni, ha biciklivel vagyok. francba :D"
Mar latom magam elott a peticiot, amit te fogalmazol meg ezen igazsagtalansag ellen.

Az ismerosod nem normalis. :x

@Nard: Mi szakadt le alattad? :P Te voltal a legnagyobb? :P
Es amugy is: ki most kettonk kozul a szilfig viragszal? Ja, te. Koszonom, nincs tobb kerdesem.
Cikizzuk inkabb tulit! :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:28:37

@Ibrahim a tevehajcsár: Erre most valami gusztustalant akartam irni, de lenyeltem. :))

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:31:00

@Bundabandi: Egy a tarsasag miatt, egy hogy jo napom legyen, egy a rossz idokre kell, egy hogy jol aludjak el :D

Szöszi 28 2011.09.14. 10:31:28

@Frigyesur: És kész az alkoholista:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 10:32:51

@Kata1987: Aaa, 8 feles meg semmi, ovatos duhaj csak a mi Bandink :)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.14. 10:34:22

"csodás élmény egy gyerekkori baráttal lenni"
Én meg azt mondom ecsém, egy kiéhezett nőnél csodásabbat nem igen találhatsz...
Ha vonz...dugd meg! Sokszor. Mindenhol! Élvezd!
Csak ne szeress bele!!! Szóval pofázni már ne pofázzatok!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 10:35:15

@Frigyesur: Én megmondtam előre!
@Kovács Tomi: Nem, megfázás elleni gyógyhatású készítmény. Olyan forró vízben oldódó, mint a Neocitran, csak más mérgekből van összerakva (illetve hát állítólag gyógynövényekből).
:)

Kovács Tomi 2011.09.14. 10:39:06

@Ibrahim a tevehajcsár: Ezek szerint, tesztelted és még élsz is, úgyhogy...:D

SciNu 2011.09.14. 10:39:14

@Nard: @michaela77: @Bundabandi: Az anyagcserét lehet befolyásolni. Kis sporttal lehet rajta javítani. Ez lenne a zsírégető mozgás lényege is. Nem abban a 20-40 percben égeted a zsírt hanem a szervezet kerül tartaléklángról nagylángra míg észre nem veszi hogy nincs rá többé szükség. A pálcikaembernél meg továbbra is a pontos életmódját nézzétek ne azt amit láttok belőle. Kötve hiszem hogy a teljes napi kajája chips meg kóla csak gondolom eszik chipset meg kólát is. A gép előtt ülve meg több evés marad ki mint hinnétek. Tegyétek azt és egyetek annyit mint ők. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 10:41:42

@Kovács Tomi: Persze. Az állaga, színe, kinézete olyan, mint a barna kristálycukor, és ha belerakod a forróvízbe, akkor olyan teaszerű cucc lesz belőle, csak iszonyú szar íze van. De nagyon hatásos tényleg.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 10:44:05

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ha annyit ennék, már gurulnék! XD És mint említettem sportolok, de semmi hatása nincs az anyagcserémre... ez van!

Rebelde 2011.09.14. 10:47:20

a megcsalás gáz, kilóktól függetlenül is...

Szöszi 28 2011.09.14. 10:50:16

@Rebelde: Ez a helyzet! Tökéletesen egyetértek:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 10:52:48

@Rebelde: figyelj: a csaj valami oknál fogva eljutott a gondolatig, és ezt valószínűleg nem a volt iskolatárs felbukkanása motiválta elsődlegesen. Tehát a dolog innen gondolható tovább. Az a gáz, ha egy házasság a "felek" 30 éves kora környékére idáig "fajul"!

tuli _ 2011.09.14. 10:53:50

@Kovács Tomi: engem sem, de mindig a fejem felett lebeg az a 30 ezer Ft. A múltkor a töltésen kaptak el valakit, aki egy kerti partiról ment haza, nem volt részeg, de ennyit fizetett.

@Frigyesur: nem normális. jobb sorsra volt érdemes :(

magamban már többször megfogalmaztam azt a petíciót, csak cizellálni kellene, mert nem szalonképes :D

tuli _ 2011.09.14. 10:55:25

@Ibrahim a tevehajcsár: az motiválta, hogy egy ribanc. van, aki nem bír magával.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 10:59:06

@tuli _: Én ennél "cizelláltabban" fogalmaznék: mondjuk úgy, hogy valószínűleg nem él boldog házasságban.
:)

Rebelde 2011.09.14. 10:59:22

@Ibrahim a tevehajcsár:

és? ha valami gebasz van, ha egyáltalán van, akkor félre kell kefélni?

én hányok az ilyen emberektől, ez van

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 11:03:45

@tuli _: Haat.. neha ugy erzem, hogy van abban valami, hogy 'az ertelmiseg szamara ket ut van: az egyik az alkoholizmus, a masik jarhatatlan'. Felkomolyan, de rengeteg olyan emberrel talalkozom, akiket nehez elviselni jozanon :x (Es nalam ugye nem figyel be a tutuke reggelente.)

:DDD Nosza rajta, add nekunk Narddal, meg kevesbe lesz szalonkepes :D Benne van a tulipanok joga a viragagyasban valo hempergeshez? :))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 11:05:46

@Rebelde: Nem, nem kell, nem mentegetni akartam a csajt, csak próbáltam megfogalmazni valamiféle lehetséges okot, ami a "döntését" befolyásolhatta. Csak belegondoltam, hogy egy egyéves kislányuk van. Figyelj: ha nekem épp egy egyéves kislányom lenne valószínűleg épp nagyon de nagyon szerelmes lennék a feleségembe, és mindent elkövetnék, hogy ő is az legyen belém (mindez természetesen csak fikció, próbálom magam beleképzelni a helyébe/helyükbe. Nem könnyű).

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 11:07:47

@Köldökszösz (csodalampa): Én nem pofázom és kérek segítséget én cselekszem :)

@Bundabandi: na látom te már vágod mi a pálya :) De most mi rossz van ebben, őszintén? Ennek a blognak a tetején is ott a szlogen: "hormonok rabszolgái vagyunk" , ehhez nem kell már semmit sem hozzáfűzni.

Egyébként simán lehetséges, hogy a csaj már gyerek kora óta oda van a poszterért. Szóval ha mégis megdugja akkor annak komolyabb következményei lehetnek, mert a csaj lehet komolyban gondolkodik, és 2. férjnek akarja majd ha sikerül tökön ragadnia, és miért ne sikerülne. Poszter gondolatban már úgyis megdugta többször is a nőt, és fordítva. Lefogadom hogy a csaj hálás kiskutya lesz az ágyban ha odalógatja neki a kolbászát :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 11:08:21

@Frigyesur: Most már legalább tudom, hogy miért nincs Magyarországon értelmiség: drága a pia!
:)

michaela77 2011.09.14. 11:10:25

@Ibrahim a tevehajcsár: a kannás bor olcsó, attól mégsem értelmiség lesz az ember:)

2011.09.14. 11:11:28

@Dövan:
Én akkor is azt vallom, hogy ha rossz is az a kapcsolat, nem rondítunk bele abba sem. Bár nálam még sose volt oylan, hogy annyria kellett volna valaki, hogy ilyesmit bevállaljak. De ez én vagyok. Aki szeretné csinálja, de utána ne sírjon, ha arccal a betonon landol, mert kapott egy sallert a pártól. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 11:13:26

@michaela77: figyu, nem fagyállóról volt szó, hanem italról! Egyébként is megfigyeltem, te időnként olyan vagy, mint a cement: az élő fába is belekötsz!
:)

michaela77 2011.09.14. 11:14:43

@Ibrahim a tevehajcsár: :D Ha tudnád milyen vagyok amikor belekötök, nem mondanál ilyet:DD
Nem kötözködöm én, csak tovább gondolom:))

tuli _ 2011.09.14. 11:16:15

@Ibrahim a tevehajcsár: gondolom, nem az utóbbi egy évben alakult így. mostanság rengeteg olyan házasságot látok, ahol tenyészbikának használják a pasit. házasság, gyerek, utána 1-2 év múlva válás, mert ő nem így képzelte. a gyerek persze marad.

@Frigyesur: ugye te is arra gondoltál, mint én? nehéz elviselni őket, ha mi vagyunk józanok. :D (és nem arra, hogy ők rúgjanak be. mert aki hülye, az részegen még hülyébb))

nincs benne. mert nekem mindenhez jogom van, nem kell külön paragrafus ahhoz, hogy mihez. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 11:16:50

@Ape: Á, ez nem valószínű: ha annyira odalett volna, akkor még 15 évvel ezelőtt megdugatja magát vele!

Kham 2011.09.14. 11:20:00

@Frigyesur: @Nard: Az semmi, amikor megszülettem, napokig köröztek a ház körül a kardszárnyú delfinek és várták hogy mikor fog beúszni elöszőr a vízbe ez az ígéretes fókabébi. Anyámék eldobtak, egy gorillacsalád fogadott be, de ők is csak egy hétig bírták, még a vén szürkehátúnak is elfáradt az alkarja páróra dzsungel cipelés után. Szóval hamar megunta és elhajított messze, ahol földet értem, ott lett az etiópiai törésvonal. Itt azért szerencsém volt, mert egy földfigyelő űrjármű vett fel, akik azt hitték én vagyok Embefánt, egy új faj első tagja, ezért elvittek a Hold túlsó oldalára, hogy nyugodt körülmények között növeszthessek ormányt. Vidám gyerekkor volt, az egynegyed gravitáció egészséges önbizalmat ad minden daginak. Kajára fel és irány a Hold!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 11:20:20

@tuli _: Én nem mondtam, hogy az utóbbi egy évben alakult így. Amit mondasz abban sok igazság van, tényleg vannak ilyen kapcsolatok. Én is ismerek olyan nőt, aki csak azért ment férjhez, mert mindenáron gyereke(ke)t akart. Meglettek a gyerekek, már el is váltak.
@michaela77: Ez most dicsekvés akart lenni?
:)

SciNu 2011.09.14. 11:27:53

@Bundabandi: A sportolsz részről valahol lemaradtam :)

@michaela77: Dehogynem. A szabadegyetemen a tanárok fő toroköblítője :D

Dr. Jula Watson 2011.09.14. 11:28:09

@tuli _: Vagy épp a pasi tudta le a reprodukciós feladatás, majd lelép, hogy aztán élje világát.

michaela77 2011.09.14. 11:28:36

@SciNuBob -I hear you, mon!-: na látod ezt pont nem tudtam:)Több szabadegyetemre kellene járnom:)

Kovács Tomi 2011.09.14. 11:29:19

@tuli _: 30 ezer? Na aztán azt miért?:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 11:32:25

@Ibrahim a tevehajcsár: azért ne feledd, hogy 15 évvel ezelőtt még nem úgy mentek a dolgok 14 évesen, mint most. Mai világban elhiszem, hogy ha szerelmes egy 14 éves lány, akkor addig erőlködik amíg a fiú wc-ben le nem cidázhatja a "kiszemeltet", de azért régebben ez nem ilyen durván ment, főleg ha vidékiek voltak. Akkor maradt a kézfogás, meg egyéb romantikus dolgok :D

SciNu 2011.09.14. 11:33:50

@michaela77: Vigyél bort is. A "tanárok" lelkesebben magyaráznak ha nem száraz a torkuk :D

Dr. Jula Watson 2011.09.14. 11:34:57

@Ape: A magad huszon pár évével milyen jóltájékozott vagy a régi dolgokat illetően :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 11:35:28

@Kham: Bah. Ez meg semmi. Anno kiszoritottam a vizet, hogy a melytengeri allatok a felszinre jove elhalaloztak, mert nem birtak a nyomaskulonbseg valtozast. Egyszer probalt egy ekszerteknos megkerulni, de szegeny ehenhalt utkozben. Arrol, hogy a Pangeabol mikepp jottek letre kontisensek, inkabb szemermesen hallgatnek. Probaltak volna kilonni az urbe, de meg ha sikerult is volna akkora urjarganyt epiteni, amibe beleferek, a tudosok ugy becsultek, hogy mindenkepp becsapodas varhato, ezert a Frigyes-fel urprogramot elvetettek.

Tovabba nem akartam mondani, de rakenyszeritesz: engem meg a mindenhato Ero sem tud felemelni es arrebb rakni.

Na ezt kapd ki :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 11:37:07

@Frigyesur:

Én a Föld közepén levő vasmag tömegével vetekszem. Ezért is geoid a Föld alakja és nem gömb, benyomódik ahol rálépek.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 11:37:46

@tuli _: Nanahogy, meg sem fordult a fejemben, hogy ezt maskepp lehet ertelmezni. :D (Tegnap elkeszult az antiszocialis felsom, nagyon orvendeztem :))

A tulik elidegenithetetlen joga a korlatlan alkoholfogyasztashoz? :))

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 11:39:29

@Nard: Cö! Kering korulotted annyi kisbolygo, mint tobb Naprendszer egyuttveve? Nem? Na akkor bolha vagy hozzam kepest. :P

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 11:42:04

@Ape: Ne csináld már! 15 évvel ezelőtt alig 4 évnyire voltunk a XXI. századtól, az már nem a középkor volt!

is 2011.09.14. 11:42:25

talan George Clooney mondta (de lhet hogy ez hulyeseg, es valaki mas), hogy ot a nagyapja ugy engedte ki a vilagba serdulokent: fiam, legy mindig kesz, es egy not se hagyj ki. na ja, neki konnyu lehet, neki modellek ajanlkoznak fel. kb. azon gondolkodj el, hogy ha jobb alakja lenne, akkor mi lenne. egyebkent az ilyen esetek sosem sulnek el valami nagyon jol. kozepesen vagy meg ugysem, hiszen egyik fel sem profi megcsalo, es csak az idegeskedes megy.

Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.14. 11:45:31

Szurd meg tesó mer megszurja más.
Mindenik gádzsit föl kel probáni.Nekem is van ép 5 szeretöm mérnök és doki felesége is.Meg kell szurni mindet!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.14. 11:46:13

Le akarsz vele feküdni? Tedd.
Nem akarsz? Ne tedd.

És mint fentebb valaki már rámutatott: Te valójában nem vonzódsz hozzá szexuálisan.

tuli _ 2011.09.14. 11:46:58

@Dr. Jula Watson: nem ez a tapasztalatom, de biztosan van ilyen is.

@Kovács Tomi: "A jogszabály értelmében, ha valaki kerékpárral, ittasan közeledik, de a véralkohol-koncentrációja nem haladja meg a 0,8 ezreléket, vagy a kilélegzett levegőben a 0,5 mg/l-es értéket, akkor harmincezer forintot, ha ezt túllépi hatvanezer forintot kell fizetnie."
jobb, hatudod :)

@Ibrahim a tevehajcsár:
nem is vitatkoztam. hozzászóltam :)

xiaoyaoas 2011.09.14. 11:47:16

====== Something unexpected surprise ======

welcome to: ---- www.betterwholesaler.us -----

The website wholesale for many kinds of fashion shoes, like the nike, jordan,

prada, also including the jeans, shirts, bags, hat and the decorations. All the products are

free shipping,

and the the price is competitive, and also can accept the paypal payment., After the payment,

can ship within short time.

free shipping

competitive price

any size available

accept the paypal

exquisite watches 75$

90X Extreme Fitness System ONLY ONLY 42 $$$$$$$

jordan shoes $ 32

nike shox $ 32

Christan Audigier bikini $ 23

Ed Hardy Bikini $ 23

----- www.betterwholesaler.us --------

wholesale cheap jerseys,discount cheap nfl jerseys,cheap nhl jerseys,cheap nba

jerseys,cheap mlb jerseys

Sm ful short_t-shirt_woman $ 15

ed hardy short_tank_woman $ 16

Sandal $ 32

christian loubou tin $ 80

Sunglass $ 15

COACH_Necklace $ 27

handbag $ 33
0
AF tank woman $ 17

puma slipper woman $ 30

Believe you will love it.

wholesale cheap jerseys,discount cheap nfl jerseys,cheap nhl jerseys,cheap nba

jerseys,cheap mlb jerseys

welcome to: ------- www.cabikini.com --------

tuli _ 2011.09.14. 11:48:09

@Frigyesur: milyen az a felső? :)
nekünk mindenhez elidegeníthetetlen jogunk van :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.14. 11:48:32

@is: Modellek ajánlkoznak fel? És ez könnyű?
Próbáltál már lyukasropiba betalálni?
Arról nem is beszélve, hogy vajon melyik modellnek van jó alakja? Ja, a T-modellnek...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 11:56:50

@Ibrahim a tevehajcsár: + @Dr. Jula Watson: Jó akkor csak én jártam olyan ált. suliba ahol nem történtek ilyen dolgok :) Elhiszem, hogy a te ált. sulidban már annak idején is mentek az orgiák 13-14 évesen :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 11:58:57

@Frigyesur:

Én olyan nehéz vagyok, hogy én egy fekete lyuk vagyok :P

magyar ember teli szájjal 2011.09.14. 11:59:54

Én megdugnám, aztán menjen haza apushoz.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.14. 12:00:48

@Ape: '76-'84-ig jártam ált. suliba.
Ha kifejezett orgiák nem is mentek, de azokhoz elég hasonlók igen...

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 12:03:16

@tuli _: "Odi profanum vulgus et arceo" feliratu :D (Bar Kitty ravilagitott, hogy akiknek szol, azok nem ertik :))

Mindjart megkapod, hogy anut kiskiralykisasszonya voltal. ;)

@Nard: Gondolom amikor beirtad, mar tudtad, hogy ez mekkora magaslabda. :P

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.14. 12:04:27

@Ape: Á, mi is nagyon szolidak voltunk! Bár ha visszagondolok, előfordult, hogy az egyik osztálytársamat megvádolták a csajok, hogy impotens, erre a srác egy füzetlapon körbeküldte a "bizonyítékot", hogy nem az. Mindezt óra közben!
:)

Kytia 2011.09.14. 12:09:46

@is: Azért lehet, hogy a nő az. Mármint profi. George Clooney-t meg annyira jól kitanították, hogy cserébe a szaporodásban igencsak nagy kudarcot vallott.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 12:12:16

@Ape: "Szóval ha mégis megdugja akkor annak komolyabb következményei lehetnek, mert a csaj lehet komolyban gondolkodik,"

Na valami ilyesmit írtam én is fent! Nem fogja tudni lepattintani magáról a csajt ha megdugja, az tuti!

Rámfigyeljé' - kussojjá,dicsak! 2011.09.14. 12:14:51

Mindeniket le lehet pattintani.Ha meg végép nem akkor kirakja a út szélire!

dr. gernika 2011.09.14. 12:16:34

@Kytia: Azon én is nagyon röhögtem. :)

ibafaipap 2011.09.14. 12:17:03

Ez egy veszélyes helyzet, ha nem húzod meg, a nő megalázva érzi magát, a barátságnak ugrott. Ha meghúzod, akkor is, mert nyilván ebből nem lesz hosszútávú kapcsolat. Én azt mondom, hogy dugd meg, aztán amíg megy-megy, sokat nem fogsz vele veszíteni, milyen barátság az, ahol 15 évig nem látod a másikat? Ugyan már...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.14. 12:20:05

@Bundabandi: Nyilván sikerülhet úgy is, hogy a nő ne akarjon újrázást...
Ez nem okvetlenül a "nem is volt olyan jó" kategória lenne...

dr. gernika 2011.09.14. 12:22:41

@michaela77: Juj, érzékeny területre tévedtél.

Dr. Jula Watson 2011.09.14. 12:25:51

@Ape: Vegyes környezetből válogatva láttam cifra dolgokat. :)

@Ibrahim a tevehajcsár: :DD

@tuli _: Mindenre lehet látni példákat, csak van amire fogékonyabbak vagyunk, és hamarabb észrevesszük.

dr. gernika 2011.09.14. 12:29:38

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ja egyszer hízáskutatók ugyanígy követték egy dundus és egy vékony kolléganő napi rutinját. Meg voltak mindketten győződve arról, hogy a vékonynak gyorsabb az anyagcseréje, mert az "egész nap eszik" mégse hízik. Aztán jól összeadták a kalóriákat és kiderült, hogy összességében a vékony jóval kevesebbet fogyasztott, ráadásul többször, kis adagokban. Volt nagy csodálkozás.

Kham 2011.09.14. 12:39:02

@Frigyesur: :D Nem rossz, már majdnem győztél, de ebben az Erő dolgoban füllentést érzek vagy pedig csakis kezdő padawanok próbálkoztak. Szerintem Yoda mester képes lenne felemelni a kanapéről még egy Birodalmi Csillagrombolót is.

Viszont ha már vallomásoknál tartunk, pironkodva bevallom, miattam haltak ki a dinoszauruszok. Valamikor a késő jura környékén fogyókúrázni kezdtem, elöszőr a zöldség-diétával próbálkoztam, lelegetem egy nagyobb reggelit, erre éhenhalt az összes növényevő. Kényszerből áttértem az Attkins módszerre, éreztem hogy segít, két hónap alatt ledobtam másféltonnát és már majdnem elértem a versenysúlyomat, erre elfogyott az összes maradék dino. Fogyókúrázni veszélyes.

Phátyol Ferenc 2011.09.14. 12:40:08

ilyenek ezek a román kurvák

anyádbogár · http://www.apadhuzzonafaszara.com 2011.09.14. 12:50:08

egy újabb jó indok/kifogás arra, hogy miért nem vagyok fenn egy közösségi portálon sem. olyanok is megtalálnának, akiket már sikerült végre elfelejtenem :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.14. 12:50:16

@Kham: Kanapéról speciel én is képes vagyok. Meg is tettem már párszor...

SciNu 2011.09.14. 12:51:32

@gernika: Na akkor valaki mégis megnézte az állításom igazát :D Remélem nem brit tudósok voltak :D Volt egy ilyen műsor is valamelyik adón hogy 2 ember étrendjét felcserélték. Az egyik általában egy kövér a másik meg egy vézna volt.

dr. gernika 2011.09.14. 12:51:38

@Kham: :D
@Ape: Meg sem merek szólalni...
@Ibrahim a tevehajcsár: Nekem csak erekciót mutogattak órán, anélkül is boldogabb gyerekkorom lett volna.

tuli _ 2011.09.14. 12:53:34

@Frigyesur: úgyúgy. :)
én apuka királykisasszonya voltam :)

@Dr. Jula Watson: oké

dr. gernika 2011.09.14. 12:57:18

@Kytia: Meg egy kapcsolat megtartásában is. Nagyapi jól elcseszte, szerintem csak a saját kihagyott lehetőségeit sajnálta.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Erre nem emlékszem. Csak tudományosan vizsgáltak egy csomó mindent, és kampányjelleg helyett tudatos életmódváltásra tanítottak egy állati kövér házaspárt. Szépen el is kezdtek fogyni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 13:00:28

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Na de abban a műsorban egy extrémen kövér és sovány ember volt mindig egymással szembeállítva. Két nagyjából egyforma embert kellene összemérni, egyforma kajával, ahol az egyiknek gyorsabb, a másiknak lassabb az anyagcseréje!

Szöszi 28 2011.09.14. 13:05:19

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Néztem néha és elborzadtam, hogy milyen mennyiség képes beleférni egy emberbe, ááá:) Csak attól elment az étvágyam, hogy elképzeltem mit össze evett a dagi ember 1 nap alatt.

Pávor Jál 2011.09.14. 13:06:07

Szerintem dugd meg, különben a másvilágon a fejedre húzzák!

roadrunner 2011.09.14. 13:10:39

Dugd meg hulye impotens barom (-:

SciNu 2011.09.14. 13:13:57

@gernika: @Bundabandi: @Kata1987:
Na akkor készítsünk egy műsort! Várom gyors anyagcseréjű, lassú anyagcseréjű, kávézós és nem kávézós, dohányos és nem dohányos sportoló és nem sportoló 21-es BMI-vel rendelkező lányok jelentkezését! Többfordulós válogatás személyesen nálam! :D

Caddy 2011.09.14. 13:17:08

Gondolom a poszthoz már az összes klasszikust elpufogtattátok.
- gyerekkori barát, ja (mégis miért tértünk ki a helyes arcú, ámde molett hölgy ilyen hosszú elemzésére)
- pénzes pasi (férj)
- kövér nők (nyilván mindegyiknek halnia kell)
- szerencsétlen döntésképtelen faszi
- céda kövér nő
- nyilván nem vacilálna posztíró,ha a csaj bomba nő lenne
- ha volt valaki a pocaklakó blogról akkor nyilván parázs vita folyt arról, hogy teljesen normális elhízni a terhesség alatt

dr. gernika 2011.09.14. 13:19:48

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Bazzeg a BMI-n elcsúsztam. :D
@Nard: Nem neked kellett hozzá jó képet vágnod. :)

Чапаев 2011.09.14. 13:20:13

@gernika: Milyen óra volt az te, pásztor- ?! :D

Kytia 2011.09.14. 13:22:19

@Caddy: A gazdag férj gyerekekkel történő MEGLASSZÓZÁSÁT ki ne hagyd má', he!:DD
Bár nem tudom, hogy volt-e...:D

VOGAben 2011.09.14. 13:24:39

@Caddy: Hogy rühellem ezt a k.va modoros pocaklakó kifejezést!

A felajánlkozó csajokat meg mióta szokás kihagyni?

SciNu 2011.09.14. 13:24:46

@Kata1987: Annyira nem, mert lehet rájöttél a csalásra :(

@gernika: Na jó, kis mérési hibát engedünk. A tudományban kis eltérések engedettek :)

Kytia 2011.09.14. 13:27:28

Egyébként így a legtutibb.

1.) Elkapod a pénzespasit.
2.) Meglasszózod a gyerekkel.
3.) Ráhízol.

És akkor így már a szexszel sem nyaggat majd.:DDD

hany eves a kapitany 2011.09.14. 13:28:54

nyihihi, mindig elfelejtem a bmi értékemet, úgyhogy megint megnéztem: 18. Ez valahogy nagyon kicsinek tűnik, de ha annyi lennék kilóban, amit normálisnak hoz ki (kb hat kilóval több), akkor elég sok röcögős hurkám lenne. Akkora baromság ez, hogy húú.

Szöszi 28 2011.09.14. 13:29:35

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ugyan, hátha találsz nálam butább lányokat is:D

Чапаев 2011.09.14. 13:36:54

@Kytia: Sőt, ha talál valami épkézláb nőneműt, lelép, otthagyja a kérót, tolja a tartásdíjat, in aeternum amen :)

2011.09.14. 13:36:57

@HankyMoody: "Úgyis mindenki megcsal mindenkit a mai világban."
A régi világban is. Olvass Dekameront. CSak akkoriban nem doboltatták ki a kisbíróval, mint most az interneten. De semmivel sem voltak jobbak az emberek csak hipokriták és óvatosabbak.

Caddy 2011.09.14. 13:39:42

@Kytia: gondoltam a gazdag pasi kimeríti ezt is, de igazad van, külön gondolatjelet kellett volna neki adnom. :)

@VOGAben: itt sokan szeretik, azért gondoltam bevetni. :D:D:D

Чапаев 2011.09.14. 13:42:31

@Ape: Ja, én is néztem ezt a "mormonok rabszolgái vagyunk" sódert már, de én úgy tudtam a mormonok csak a többnejűség-bizniszben utaztak, rabszolgatartásban nem! ;)

Szöszi 28 2011.09.14. 13:42:44

@Nard: Mi van, hiányzott a vérem íze?

Kytia 2011.09.14. 13:44:38

@VOGAben: Mióta lemásztunk a fáról.:D

@Nard: Manapság élelmesnek kell lenni.:DD

@Чапаев: Az király, mert akkor több pasival is el lehet követni az évek során.:DD Mindegyiktől beszeded a jattot, oszt így gyarapodsz.:DD

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 13:44:51

@Kham: Fullentes?! Megsert uram, mi sem all tavolabb tolem.
Egyezzunk meg: ha talalsz valakit, aki az Ero segitsegevel megmoccant (minimalisan fel meter elmozdulas a hitelesitett meterrudhoz merten ertelemszeruen), akkor gyoztel. Ellenkezo esetben enyem minden ingo es ingatlan vagyonod, kulonos tekintettel a gumicukrodra, lasagnedra, krumplispogacsadra es rumodra. Amennyiben rendelkezel lezerkarddal, ritualis keretek kozt leteszed a fegyvert. Tobbe nem vagy melto SW relikviak tulajdonlasara es megorzesere. A Kossuth-teren a deli harangszokor hangosbemondoval elismereted, hogy 'Frici az univerzium leglegeslegelegelegelegnehezebbike'. Belathatod, hogy ez egy korrekt fogadas.

Ez jo tema, tetszik. A lanyok most ugyis versenyeznek fogyas ugyileg, mi fiuk siman lekorozhetnenk oket. Kezdem en: Frici-fele modszerrel (en nagy tudor vagyok, nem szorulok ra masra) leadtam az elmult 5 hetben 1278 kilogramot, tiszta zsirban. Te, akitol nyilvanvaloan ered a paleolit dieta otlete (tenyleg, koppintottak vagy eladtad a jogdijat?), hogy allsz ezzel?
A dinoszaurusz tema roppant kenyes. Eltusoltak, hogy ez nem latott napvilagot, vagy most eloszor tudhatta meg a vilag a valosagot igy anonim modon?

Amugy meg :DDDD

popocatepetl 2011.09.14. 13:46:37

Az nem derült ki, hogy a posztoló milyen állapotú családilag.

2011.09.14. 13:46:40

@Ibrahim a tevehajcsár: azért ha levetkőzne egy ilyen "jó" alakú néggyerekes, akkor lenne csodálkozás. Már két gyerek is lapos zacskóvá tud silányítani szép női melleket... brrr

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 13:48:53

@tuli _: Csak nalad a szulinapi zsurokon malnaszorpi helyett kannas bor volt, ha jol sejtem? Nem zsakfutas versenyeken indultal, hanem letrehoztak a 'ki tudja tulit az asztal ala inni' rangadot, ahol orokos cimvedo vagy a mai napig?

Tóth Ágas 2011.09.14. 13:48:56

itt nem őrlődni, gondolkodni kell, ecsém, ez itt a cselekvés ideje! bizony meg köll Őt kúrnod, ahányszor csak élvezitek, ez férfiembörnek ilyenkor szent kötelesség. az erkölcs többi kérdésével birkózzon Ő, Neked pedig tenned kell a dolgod, ez a világ rendje.

Vad.Korte (törölt) 2011.09.14. 13:51:50

Az a baj ezzel a bloggal, hogy belterjes közössége a cikk alatt magánbeszélgetést folytat, aminek sajna semmi köze a poszthoz.

A poszthoz: azt döntsd el, te mit akarsz -- és csináld azt. Tudom, nem ilyen tanácsra vártál, de ismeretlenül nem mondhatom nyugott lélekkel se azt, hogy dugd meg és hagyd ott, se azt, hogy szeresd el a férjétől, sem pedig azt, hogy udvariasan hárítsd el a felajánlkozást. Ha jól értettem, neked nem jelent (már) semmit a nő. Az az igazság, hogy ez a nosztalgia-téma hamar kimerül. Ha így van, akkor az első és a harmadik lehetőség áll előtted. A harmadik talán becsületesebb.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 13:56:45

@Vad.Korte: Hogy erted ezt a belterjes kozosseget? Tegye fel a kezet, aki szaporodott itt mar valakivel.

Чапаев 2011.09.14. 14:00:08

@Vad.Korte: Ez az, tícsák ki innét a belterjet, hogy ne homályosíccsa a posztok intellektuális és emocionális szárnyalását! :D

SciNu 2011.09.14. 14:02:17

@Kata1987: Sajna nem írják ki a posztolók elérhetőségeit :(

@Frigyesur: Itt mindenki baszogatja a másikat :D

Szöszi 28 2011.09.14. 14:04:23

@Frigyesur: Én még senkivel és nem is tervezem:D

dr. gernika 2011.09.14. 14:06:35

@Чапаев: Fingom nincs már, milyen óra volt, de az biztos, hogy tanítási, és hogy nem voltam erre kíváncsi.
@VOGAben: Én is allergiás vagyok rá, továbbá a manócskára, porontyra és csemetére is.
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ragaszkodj az elveidhez, különben sosem leszel igazi szaktekintély. :D

Чапаев 2011.09.14. 14:07:04

@Kytia: Persze azért a köztes időszakokba egy kis fogyókúra befigyelhet, mert fitten jobban lehet lasszózni! :D Ilyenkor bálnalét összes nyomát - szélesvásznú családi videók, katonai sátor méretű nagyibugyik, stb. - el kell tüntetni ám, szigorúan! :D

Чапаев 2011.09.14. 14:09:54

@Frigyesur: Őszintén, szerinted tényleg hiányzik itt még pár drámai, 'énvagyokazapád - bejelentés? :D

Kytia 2011.09.14. 14:10:43

@Чапаев: Persze, rá kell készülni a manőverre. A néhányadik kör után kicsit kinyúlik a bőr, ott el kell gondolkodni a plasztikai műtéten, illetve a látáskorlátozottakra szűkíteni a megcélzott férfiak csoportját.:DD
Ha sokáig kitolja az ember, lehet, hogy az első körben lasszózó gyerekek nagykorúvá nőnek és folytathatják a családi bizniszt.:DD

SciNu 2011.09.14. 14:12:24

@gernika: Nem elvektől hanem eredményektől lesz valaki szaktekintély. Úgyhogy a jobb eredmények érdekében lehet csalni kicsit a mérésen. :)

Чапаев 2011.09.14. 14:14:16

@Kytia: Nana, az azért csúnya baleset lenne, amikor egy fődig lógó csöcs rácsavarodik a szerencsétlen csökkentlátó áldozat tapogatódzó fehér botjára! :D

... bocs, vizuális típus vagyok... :D

SciNu 2011.09.14. 14:14:50

@Kytia: A kinyúlt bőr alá ültetni szilikon mellimplantátumot. Minél több a melle annál kelendőbb a nő! Az se baj ha épp a hátára kerül. :D

SciNu 2011.09.14. 14:17:13

www.youtube.com/watch?v=eiuHdUkuRi0&feature=related
Hú micsoda alakja van 1:10-nél. Amúgy a klippen szöveg is hallható állítólag!

Чапаев 2011.09.14. 14:25:46

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ugyan már, kit érdekel, mindössze két melle van! :D

SciNu 2011.09.14. 14:26:27

@Чапаев: De azok jók :D Nem csak a mennyiségre kell menni :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 14:26:42

@Kata1987:

Nem bírtam kihagyni egy ilyen ziccert bazze. :)

@Frigyesur:

Én nem szaporodtam. :) Max felszedtem pár kilót! :P

Чапаев 2011.09.14. 14:31:03

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Jó, de akkor dolgozd már ki rendesen a pontozási rendszert, had tanuljunk! Szín, íz, illat, állag, textúra, fogyasztási hőmérséklet, etc... ;)

phaszfej 2011.09.14. 14:33:14

Ki az az igénytelen, perverz állat, aki megdug egy már szült nőt, aki nem az ő kölykét szarta ki? Tuti nem dugnék olyan bulát, aki már kifosott egy gyereket. Gusztustalan.

SciNu 2011.09.14. 14:35:20

@Чапаев: Majd írok egy könyvet :D Hátha bestseller lesz.

dr. gernika 2011.09.14. 14:36:22

@Frigyesur: Én nem, de szándékomban áll.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 14:38:14

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Meg jo hogy. Sztem nagyon nyomi lenne, ha kedvesek lennenk :D

@Kata1987: Koszonjuk, hogy deklaraltad, ezzel johirnevunk emelted :))

@tuli _: Nard szerint nem sejtem rosszul. Ezt igy nem mondta, de tudom, hogy velem ertene egyet :D

@Чапаев: :DDDD Nem tudom kommentalni :DD

@Nard: Hatareset. Viszont egyuttneveltek egy horcsogot, en azt szavazom meg, hogy Nard belterjes!

Kata, Nard irta fentebb, hogy feketelyuk, es ezt kihagytad? :O

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 14:40:49

@gernika: Na, akkor veled van a baj a blogban, vagy hogy mondjak. Te belterjes vagy, es nem lehet toled a temarol kommunikalni. Ejnye, ejnye, gernika *mutatoujjat elore-hatra csoval es helytelenitoen nez*

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 14:44:35

@phaszfej:

Van annak szája is! :D

@Frigyesur:

A hörcsög cuki. Frigyesnek hívják. Ez is jelent valamit.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.09.14. 14:45:44

@Frigyesur: Én és ma is tervezem:D:D:D:D:D:D

Megy itt a nagyotmondás a dinókkal kapcsolatban pedig minden kisiskolás tudja, hogy a dinók miattam haltak ki, mikor egyszer túl sok chilis babot ettem:D

dr. gernika 2011.09.14. 14:46:04

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Mindig csak ez a szilikon. Ma már saját zsírból is formáznak mellet, két légy egy csapásra.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 14:47:23

@Nard: Mit jelent? Hogy szeretnetek orokbefogadni? :D

Minden horcsog cuki. Nem tudom, hogy csinaljak.
Jut eszembe. Tegnap telihold volt (aszem), a kis Frici nem valtozott at?

SciNu 2011.09.14. 14:48:13

@gernika: wow, ezt nem is hallottam. Hogy hová fejlődik a technológia!

phaszfej 2011.09.14. 14:49:40

@Nard: csak a buzik szopatnak

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 14:50:59

@Frigyesur:

Hát azt jelenti, hogy nem is vagy nehéz, hanem akkora mint egy hörcsög! :) Szerintem tegnap *ilyen kicsit* erősebben tekert a kerékben! :)

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Az az egyik módszer, a másik az, hogy sóoldat kerül a csöcsökbe szilikon helyett. Szilikont tán nem is használnak már.

Szöszi 28 2011.09.14. 14:52:15

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hát igen, de elég durva vizsgálatok előzik meg, és nem is mindenki alkalmas rá. Ennyi macerát nem vállalnék, akkor már inkább az implantátumok:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 14:52:21

@Kool Kitty Kat: Majd kapsz jol erte a fejedre, hogy csajozol vagy pasizol, te cemende :P

Hat ööö... az tenyleg egy tomegpusztito fegyver, es rendkivul orulok, hogy szoba kerult igy nyilvanosan az interneten. Mive is lettunk volna, ha nem igy tortenik :D

dr. gernika 2011.09.14. 14:52:37

@Frigyesur: De még nem tettem meg, csak a hajlam van meg bennem rá. :D
@Nard: A hörcsögöt Pöcinek hívják, jóóóó?
@Kool Kitty Kat: Háhá, Frici is lebukott. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 14:55:07

@Kata1987:

Ezek szerint lapos szőke vagy? :)

@gernika:

Pöcinek te hívod, de egyértelműen Frigyes feje van. Lányhörcsögöt akartál, de nem az lett. :)

Kham 2011.09.14. 14:56:08

@Frigyesur: :D:D Megegyeztünk, de az a rossz hírem van, hogy felesleges időt töltöttél a győzelmi díjak hosszú felsorolásával. Sajnos, akkora mestere vagyok az Erőnek, hogy ma reggel borotválkozás közben észrevettem hogy zöldülök, a füleim nemcsak hogy hegyesednek, de az állásuk már most árulkodik pillantnyi érzelmi állapotomról, azonkívűl nagyon kezdek vonzódni göcsörtös sétabotok rágcsáláshoz is. Nem félméterre foglak megemelni, hanem olyan magasra, hogy árnyékba borítod az egész teret Parlamentestől, a képviselők páni félelmükben vísitozva fognak menekülni, mert azt hiszik, hogy kezdődik az istenítélet. Nem bánom a gumicukrokat megtarthatod, tőlem akár a világ összes gumicukrát. De a fekete sisakodra szükségem van, halálra akarom ijeszteni a mexikói szappanoperafüggő és igen süket öregasszonyt a szomszédban.

"Mifiúk" persze:D uram, maga akkora kamugép, hogy a National Geographic külön fejezetet forgat majd magáról a Gigantikus Gépcsodák sorozatban:)

Szöszi 28 2011.09.14. 14:59:28

@Frigyesur: Igen, azért hagytam ki, mert azon az elven voltam, hogy ha nem csesztetem, talán ő sem csesztet engem:D És akkor élhetünk nyugodtan:) Dehát ugye Nardról van szó...És, hát ez a módszer nem vált be. Úgyhogy legközelebb máshogy viselkedem:)

Szöszi 28 2011.09.14. 15:02:20

@Nard: Nem vagyok lapos, de azért lehetnének nagyobbak is mondjuk 1 mérettel:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 15:07:55

@Kata1987:

Tehát igen. Lapos, szőke, lehet ennél lejjebb? :)

Szöszi 28 2011.09.14. 15:10:57

@Nard: Tehát hülye vagy:) Tehát akinek van normál méretű melle, az nem akarhat picit nagyobbat. Sose látott még ilyet a világ:D

SciNu 2011.09.14. 15:11:46

@Nard: Na ilyenkor érzem magam öregnek :( Lehagyott a technológia.

@Kata1987: Gernika szerint masszázzsal is lehet növelni. Én szívesen segítkezek ebben csinos fiatal lányoknak időt és energiát nem kímélve :D

dr. gernika 2011.09.14. 15:12:55

@Nard: Frigyes feje akkor lenne, ha fekete lenne.
@Kata1987: Akárhogy viselkedsz, akármit csinálsz, ez már megmarad, tanulj meg vele élni.

Buci-Bigyo (törölt) 2011.09.14. 15:13:28

@Kytia:
"Egyébként így a legtutibb.

1.) Elkapod a pénzespasit.
2.) Meglasszózod a gyerekkel.
3.) Ráhízol.

És akkor így már a szexszel sem nyaggat majd.:DDD "
:D :D

Így szokott történni a párok 95%-nál, csak a pénzes pasit helyettesítsd be pasival.De a pasik is simán elhagyják magukat,aztán csodálkoznak hogy a nők (már) nem akarnak velük szexelni.

A posztban írt helyzet nagyon gyakori manapság, 1-2 év házasság/kapcsolat után anyuka elkezd masszívan félredugni.A férfiak mindig is csinálták,most úgy látszik a nők egy része ezen a téren is emancipálta magát. :D

Azt nem értem, ha valaki ennyire unja magát a GYES-en, miért nem megy vissza dolgozni? Bár az egyik általam ismert esetben a korábbi szende nyuszi pont akkor kapott rá nagyüzemi méretekben az idegen farkakra, amikor GYED után visszament dolgozni.Össze-vissza kefélt a munkahelyén, de úgy látszik valakit kihagyott:D, mert a végén kirúgták az utolsó szeretőjével együtt, aztán a férje is kirúgta.
A gyerek azért a nőnél maradt.

SciNu 2011.09.14. 15:16:53

@Kata1987: Felfújjam a szelepeken át? :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 15:18:06

@SciNuBob -I hear you, mon!-: baszki mekkora mellek áááá, ezt most nekem miért kellett látnom??? Mi rosszat tettem én neked? :D ÁÁÁÁ úúúúú

Buci-Bigyo (törölt) 2011.09.14. 15:21:40

Emlékszem, egyszer olvastam egy nőtől valahol, hogy férjes asszony lettem,most már akkora krva lehetek, amekkora akarok - a gyakorlatban.:D Merhogy ugye :D a társadalmi beidegződések alapján egy feleség és anya nem lehet kurva..... csak egy egyedülálló nő. :D
Én amúgy mindig azt mondom: alamuszi nyuszi nagyot ugrik!A legszendébbekből lesznek a legnagyobb K-k.Lehet hogy így akarják behozni amit korábban kihagytak?!

SciNu 2011.09.14. 15:22:03

@Ape: Eric Prydz - Call On Me -jét akkor meg ne nézd :D Bár ott nincsenek akkora mellek csak egy halom ropisegg :)

SciNu 2011.09.14. 15:25:31

@Kata1987: Pedig olyan légzsákot fújnék belőlük, hogy a forgóajtó többé nem vágna orrba :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 15:30:41

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Azért Alexandrának sincs rossz cickója, meg úgy általában sem rossz... :P youtu.be/lAhHNCfA7NI na jó mára elég mert... :D

Szöszi 28 2011.09.14. 15:30:42

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Olyan nagyot sem akarok:D El leszek azzal ami van, de köszi :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 15:31:05

@Kata1987:

A normál méretű mellnél nem akar senki nagyobbat, mert normális, ideális és kényelmes. :) Tehát, ha nagyobbat akarsz, akkor nem normális (szerinted), tehát lapos! :) Amúgy ha felszedsz 5 kg-t megnő a melled is.

michaela77 2011.09.14. 15:32:43

@Nard: szerintem meg nem nagyon van nő, aki ne akarna legalább egy számmal nagyobbat...

Szöszi 28 2011.09.14. 15:34:26

@Nard: Jól van Nard, hidd ezt:) A hízásról meg csak annyit, hogy éppen leadni próbálok, úgyhogy az nem jó ötlet:)

KovA 2011.09.14. 15:39:38

Először is egy jótanács: mondd meg annak a már nem lány lánykának saját maga és családja védelmében ne írogasson semmit e-mailben - főleg, ha informatikus a férje - nemcsak neked ne de másnak se később - az sms-ezésre ugyanez vonatkozik... bármi pajzán ötlete támad csak sezemélyesen...
Ez arra az esetre tanács, ha a következőt nem fogadná meg:
maradjon hűséges és ne incselkedjen kifelé, mert abból több kínja lesz mint haszna...
Ha nem jobb egy másik pasi akkor felesleges kockázat az egész - ha meg jobb - akkor kezdődik igazán az őrlődés - mert nehéz ám a kalandozó kóbor lovagból asszonyszöktető hőst gyúrni - s aligha sok a köszönet benne... annak a gyermeknek meg nemcsak anyja, hanem apja is van ám... aligha venné könnydén hogy anyuka lelép akár vele akár nélküle.
ha meg le nem léphet - vergődni fog saját felébresztett szenvedélyszörnyetege fogja kínozni.
S viszonya a férjével még inkább megromlik börtönévé lesz a családja...
Úgyhogy jobb, ha nem kezd ilyet - jobb ha a férje marad neki csak úgy magába, mégha kicsit uncsi is - ha elkalandozik - rá se bír majd nézni mindig másról fog ábrándozni.
Inkebb tegye-tartsa rendbe a családkáját - jobban jár.
Ha pedig ezt elhiszi - úgy jó neki - bár nem tudja meg igaz-e amit mondtam - ha pedig másképp tesz már tudni fogja, hogy igaz - de már nem segít... marad neki, hogy keservesen megküzdje amit elvesztett - de legalábbis legyen óvatos... addig jó amig magában harcolhatja meg a dolgokat - ha már a férje szeretét is eljátssza két fronton harcolhat a családjáért: önmagával és a férjéért...
Azért jobb ha hisztek nekem - és jobban teszed, ha ellenállsz a kísértésnek fuss inkább el, ha ellen nem állhatsz.
Zsákmányt szimatol az asszonyállat - játszópajtásnak álcázva a te férfiúi képzeleted által...
A nő indulatja nem ugyanaz mint a pasié ha összeáll vele... ne gondold. Potenciális zsákmány vagy - nem játszópajtás...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 15:41:35

@Kata1987: van egy jó fogyokúrós receptem a számodra, amit csak velem lehet gyakorolni: sex - ez jól fogyaszt, főleg ha beleadunk anyait apait :D

SciNu 2011.09.14. 15:42:37

@Kata1987: Nők! Az ember kiteszi a lelkét is nekik, hogy segítsen, de hiába! Most jól megsértődtem.

@Nard: Vagy a feneke, nem mindegy ám :D

@michaela77: Én olyanról is hallottam aki kissebbet akart mert már fájt a háta. Szólt volna inkább nekem, hogy tartsam :D

michaela77 2011.09.14. 15:44:05

@KovA: már többször akartam kérdezni, de mostanra szedtem össze a bátorságomat. Mi az oka annak, hogy - jeleket írsz, nagy számban?
Sok jó értelmes gondolatod van, azonban amikor elkezdem olvasni és a gondolatjeleknél úgy hangsúlyozom magamban a mondatot, ahogy azt szépen iskolában tanultam, akkor az egész mondatnak elvész az értelme (mivel egy mondaton belül van belőle 5-6 is). Nekem úgy tűnik vessző helyett használod. Van ennek valami különös jelentősége az életedben, vagy miért alakult ez így?
Természetesen a mélylélektani magyarázat is érdekel.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 15:44:48

@Nard: A melle jó, csak a segge nagy. De ha fogyózik és lead a seggéből, akkor meg már kicsi lesz a melle.
Ördögi kör! :DDD

michaela77 2011.09.14. 15:44:58

@SciNuBob -I hear you, mon!-: hát az ritka lehet.

@Nard: jóhogy! Pedig nem lapos:P

michaela77 2011.09.14. 15:46:07

@Köldökszösz (csodalampa): ezt én is így gondoltam, de most felfedeztem egy fantasztikus mellfeszesítő krémet. A fogyókúra végén tudok róla konkrétan beszámolni, de eddig minden képzeletet felülmúl.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 15:48:20

@michaela77: Képet kérek, mert így ugye azt mondasz, amit akarsz.
A legjobb egy before/after összeállítás lenne.

Csinálhatnál fotómontázst, valami kellemes zenével aláfestve, de rádbízom, csak egy ötlet volt.

:*

michaela77 2011.09.14. 15:49:18

@Köldökszösz (csodalampa): melyik pizsid volt rajtad, mikor ezt álmodtad?:)

SciNu 2011.09.14. 15:49:47

@michaela77: Neked is felajánlhatom a felfújást :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 15:51:37

@Kham: A leiras alapjan egy nyul is lehetsz, aki beleesett a zold festekbe. Ertem en, hogy nem a Nyulon tul, hanem a nyul az, de van otthon egy tucatnyi Anatoliai Szent Kezi Granatom, pont az ilyen esetekre. Persze sietni kell, mert mint azt mindannyian tudjuk, a nyul igen szapora allat. A kepviselok es a terrorista oregasszonyok ijesztgeteset orommel vallalom, egyik fo profilom a kisgyerekek ijesztgetese a fotommal, de mar szeretnem kiterjeszteni az ugyfelkort.

A kamugep dologra annyit reflektalnek, hogy ne akard velem osszeakasztani a bajszodat, mert rejtelyes korulmenyek kozt lefejezheti valaki a kis Brumi macid :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 15:51:58

@michaela77: Pucin alszok. De ezt csak neked árulom el! ;) (Ez a kacsintós lenne, remélem eltaláltam. Nem vagyok szmájliszakértő)

michaela77 2011.09.14. 15:53:10

@Köldökszösz (csodalampa): én is, de én ezt még neked sem árulom el;)

Kytia 2011.09.14. 15:53:39

@Чапаев: @SciNuBob -I hear you, mon!-: :DDD

@Buci-Bigyo: Na ja, amikor a taposómalomba visszakerülnek és beindul a kíváncsiság. Ismerőséknél pont ez megy. Új munkahely, új kollégák, új lamúr. Csak a kisgyereket, meg a férjet sajnálom, aki totál kivan.:(

@KovA: Hülyén fogalmazol, de sok igazság van benne. A nők megundorodnak a régitől, ha jön az új ,aki jobb. Ha meg nem jobb, akkor nem sokan mennek bele kavarásba. Bár vannak, akik igen.

@michaela77: Kérem a krém nevét MOST! Bár, ha ilyen hatékony, tuti, hogy rákot okoz.:PPP

SciNu 2011.09.14. 15:54:02

@michaela77: Ejj le kell mondanom akkor a Mellfelfújó Kft létrehozásáról. A leendő ügyfeleleim 100%-a visszamondta a kezelést. Pedig mennyi munkahelyet biztosítottam volna vele :D

Hurri Kán 2011.09.14. 15:54:16

@Frigyesur:
Anthióciai lészen az a gránát... Klasszikusokat pontosan...

Чапаев 2011.09.14. 15:55:15

@michaela77: Na, figyelj, mert mindjárt jön a b. verzió, hogy akkor szívesen leereszt belőle egy kicsit saját kezűleg, ha netán túlfújta volna az a másik (=kontár)! :D

Roy 2011.09.14. 15:56:05

Hajrá, DUGD MEG!!!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 15:57:10

Eddig csak arról tudtam, hogy többen küzdenek súlyproblémákkal. Most már azt is tudom, hogy lógnak a csöcsök, mint csemegepultban a szalámik.

Akartam én ezt?

michaela77 2011.09.14. 15:57:28

@Kytia: köszi a biztatást:) Az Evelin kozmetikum család sarja, asszem mellfeszesítő a neve, rózsaszín tubusa van. Mióta fogyózom szorgalmasan kenem naponta kétszer, és eddig még mellből nem fogytam, ami nagy csoda, sőt, télleg feszesebb lett. Le is kopogom.

@Чапаев: ennyire inkább már nem mennék bele, mégiscsak rendes lány lennék vagy mi a fene:)

SciNu 2011.09.14. 15:58:37

@Bundabandi: pucéran vagy a punci elírása :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 15:59:25

@Bundabandi: Paplan alatt a puci pucám pucin punnyad. Jobb esetben egy szájba cuppan. :D
Pucin: pucéran, meztelenül.

Чапаев 2011.09.14. 15:59:56

@michaela77: Papírod van róla? xD Mert akkor inkább tépd össze, csak felesleges frusztrációkat okoz! ;)

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 15:59:58

@Nard: Bah, meg mindig bant a libikoka vereseged, hogy ilyeneket irsz :P
Izzott a kerek, mi? :D

"de egyértelműen Frigyes feje van" :DDD Te tok jol megertened magad a batyammal szerintem :D

@gernika: :DDD

michaela77 2011.09.14. 16:01:19

@Чапаев: nem, de most hogy mondod, éppen kellene valamilyen papír, szereznem kellene egy ukrán maffiózó ismeretséget hozzá vagy nemtom.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 16:02:54

@gyvy: Elnezest kerek, teljesen jogos.

Чапаев 2011.09.14. 16:02:59

@Kytia: A krém? Tudod te a nevét, szinte ott van a nyelved hegyén! ;)
Olyan fehér, magas fehérjetartalmú anyag, rövid szavatossággal, mert valódi biocucc, éspersze naponta többszöri bedörzsölésre! ;)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 16:05:20

@Köldökszösz (csodalampa): Soha nem hallottam! Azt már hallottam, hogy valaki a "pucájának" hívja, de a pucérra, azt hogy pucin... XD XD

Чапаев 2011.09.14. 16:05:24

@michaela77: Asszem ebben nem segíthetek, csak a piréz keresztapával vagyok jóban... :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 16:05:26

@Чапаев: Szopicilin? G-vitamin? Rudoncsepp? Gecilin?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 16:06:19

@Bundabandi: Mert különleges vagyok! Anutám is megmondta! :DDD

Чапаев 2011.09.14. 16:08:30

@Köldökszösz (csodalampa): Evvan, nemhabostorta, tovaris Pelikan megmondta! :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 16:09:20

@Чапаев: ja és olyan csomagolásban van, amit sokat kell rángatni meg szopogatni, hogy kijöjjön belőle a hatóanyag nem? :D És ezzel kenegeti a mellét? :D wow !

michaela77 2011.09.14. 16:09:56

@Чапаев: azért ezt is felírom, ha ilyesmire lesz szükségem hozzád fordulok.

KovA 2011.09.14. 16:10:08

@michaela77: Annyi a magyarázat, hogy bénán fogalmazom - úgy írom ahogy épp gondolom - s jelet meg azt hiszem olyankor teszem amikor érzem, hogy ami eszembe jutott megtöri a mondat épkézlábságát. Semmi tervszerűség nincs benne - afféle ösztönösen belerakott csetlésbotlás jelzés, hogy párhuzamos gondolatok keverednek.
A ... - ról viszont tudom, hogy az akkor jön amikor tovább kellene gondolni a dolgot, volna még mit mondani - de magamnak sem engedem meg - (így is túl sokat irkálok).
Hát az a fő, hogy jól értsék amit rosszul mondok is - végülis minden közlés lényege az értelmezés... a mit és hogy mind azt kell(ene) hogy szolgálja.
Ja, meg szokásom ez a fura szórész zárójelezés - mint az iménti - azt meg olyankor szeretem, amikor észreveszem, hogy ugyanaz a mondat kétféle formában - kissé eltérő értelmében egyszerre kétféleképp akarom mondani.
A magyar nyelvünk eléggé kedvez az efféle játékoknak rá is szoktam néhány ilyenre mint pl (m)érték ... merthogy az érték sokszor mérték is... ugyanaz a mondat kétféle mondanivaló aztán az ilyen már (szinte) úgy jön - mondani nem is lehetne így csak írni. Lehet az olvasása sajnos botladozva megy az ilyesminek.
Szóval semmi hátsó gondolat nincs eddig nem is gondolkodtam rajta. Rossz megszokás. Szépen le kéne kerekíteni - csakhát ilyen egyszerelolvasós dolgokra nem jut annyi idő...

michaela77 2011.09.14. 16:14:11

@KovA:
"olyankor teszem amikor érzem, hogy ami eszembe jutott megtöri a mondat épkézlábságát"
Jól van, köszönöm, ezzel az értelmezéssel talán már érthetőbben tudom olvasni a soraidat, köszönöm.
Én iskolában úgy tanultam pl. ilyen esetekben használjuk:
Azon a szép napon Jenő - bár nem sok kedve volt hozzá - hazaindult az iskolából.
És én ezt szépen hangsúlyozom is, a te mondataidba pedig ez a hangsúly értelmetlenséget hoz:)
De köszi, így már könnyebb lesz:)

JOKKA21 2011.09.14. 16:15:07

Csak annyit írok, hogy MNK!

indapass90210 2011.09.14. 16:18:23

@Zs*******: szerintem nem feltétlenül belerondítás. Lehet, hogy a két bálna egyébként elvan, csak a férjnek nincs kedve időnként kikormolni. Olyankor jó, ha ott a régi barát és tündér lesz a sárkányból...

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.09.14. 16:18:50

Vajon hány elhízott informatikus néz ezután gyanakvóan kerekded erdélyi kedvesére, aki gyermekei anyja? Mer hogy ebben a kicsiny országban azért ezt így akár névvel is megírhattad volna. Kivéve ha ez nem egy blogtölteléknek szánt kamusztori...ugye..

Чапаев 2011.09.14. 16:20:07

@michaela77: Na, látom, megvolt a mai napi betevő megvilágosodásod! XD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 16:25:02

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Ígérj 1 milliárd új munkahelyet! Más nyert már ezzel választást is! :)

michaela77 2011.09.14. 16:25:08

@Чапаев: minden nap tanulok itt valamit. Persze csak azért, hogy másnapra legyen mit elfelejteni.

dr. gernika 2011.09.14. 16:25:55

@michaela77: Én sosem akartam nagyobbat, sőt, mikor meghíztam, totál kellemetlen volt, hogy akárhova nyúlok a karommal, mindenhol mellbe ütközöm. Most, hogy fogyok, viszont szomorúan búcsúzom tőlük. :(

michaela77 2011.09.14. 16:27:23

@gernika: tehát rájöttél, hogy igazából nem is volt az kellemetlen?
Javaslom neked is az evelin mellfeszesítőt, és nem kell búcsúznod.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 16:28:47

@tarquin - védőháló nélkül: Banyek, mindig is tudtam, hogy a politikusok, a politikai hirek loditanak, na de a vidrak. Mi lesz legkozelebb, sarkanyokkal harcol Orban Viktor az imperialistak ellen? :D

michaela77 2011.09.14. 16:33:35

@Köldökszösz (csodalampa): most hogy így mondod megnéztem és de. Én mindig evelint kerestem, így fonetikusan, mer annak rögtön volt értelme:)

KovA 2011.09.14. 16:36:24

@michaela77: Ja hát bocsi mindenkitől a rossz minőségért - alighanem a kapkodós korszellem velejárója a kifogyhatatlan fogyómondanivaló egyszerhasználatossága okán hanyag "előállítása".

michaela77 2011.09.14. 16:36:34

Használt már valaki Ilcsi hámlasztót?

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 16:38:40

@michaela77: ez jó :D mellfeszesítő krém, de igazából növeli a méretet :D LoL .. Farokfeszesítő krém nincs? :D (nem mintha szükségem lenne rá, csak vicceltem :D)

Hurri Kán 2011.09.14. 16:39:31

@Ape:
Arra jó szinte bármilyen krém, kérdés, ki hordja fel :DDD

KovA 2011.09.14. 16:39:45

@Kytia: A jobb nem feltétlenül magától jobb... szeret csinál a jóból legjobbat. Szerelemről nem is beszélve.
A kérdés: honnan támad az éhség - ami (új) szenvedélyt nemz ?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 16:47:05

@michaela77: Ha a krém lemosása előtt szájjal illetik a cicidet, akkor az ajkak is teltek és feszesek lesznek? Mármint a cicipusziló személy ajkai, nem a tieid.

michaela77 2011.09.14. 16:47:53

@Köldökszösz (csodalampa): hát én ebbe bele sem gondolok. Amúgy nincs jó íze.

Чапаев 2011.09.14. 16:50:28

@michaela77: Sőt, ha belendül a biznisz, akár egy új cicit is összegründolhatsz magadnak! :D

michaela77 2011.09.14. 16:51:06

@Чапаев: á, azért az nem kéne, elég jó ez.

Чапаев 2011.09.14. 16:51:45

@michaela77: Aham, értem. Szóval valaki ezek szerint már reklamált az ízesítése miatt... ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 16:51:46

@michaela77: Ezeket jobb előre tisztázni, mert meglepi érheti az embert. Belenézek a tükörbe és megijedek, mert egy néger szája nőtt az arcomra!
Én meg abba nem merek belegondolni, hogy honnan tudod, hogy nincs jó íze! :P

dr. gernika 2011.09.14. 16:52:17

@michaela77: Köszi, majd kipróbálom. Ebből a márkából használtam már sima bőrfeszesítőt és az bejött.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 16:52:23

@Чапаев: Vagy kettőt, de ne legyünk telhetetlenek. :DDD

Чапаев 2011.09.14. 16:54:13

@Köldökszösz (csodalampa): Figyu, tegnap még az amazonság volt a trendi.

krausz2 2011.09.14. 16:55:06

"Akit ma meghúzhatsz ne halazd holnapra..."

michaela77 2011.09.14. 16:55:49

@Чапаев: @Köldökszösz (csodalampa): hát, izé...

@gernika: nekem volt egyszer valami ránctalanító arckrémem tőlük, ami arcon is szuper volt, de dekoltázson valami bababőrt varázsolt. És azóta hiába nézem, nem tudok rájönni melyik volt az:(

Чапаев 2011.09.14. 17:02:13

@michaela77: Hihetetlen, mennyi minden fér bele a "rendes lány"-ság fogalmába! Ezek után szinte nem is értem, mi szükség van egyáltalán a rossz lányokra! XD

dr. gernika 2011.09.14. 17:05:35

@michaela77: És amit ideírnak, azt te tapasztaltad is?
Nard imába fogja foglalni a neved.

Чапаев 2011.09.14. 17:14:50

@gernika: Mond, és te azt hogy fogod viselni, ha Nard folyton azt mormolja majd, vallásos áhítattal az orcáján, hogy "michaela77, michaela77", miközben "akciózik"?! xD

dr. gernika 2011.09.14. 17:49:38

@Чапаев: :DDDD Akció közben nem szokott imádkozni. Meg amúgyse. :)

michaela77 2011.09.14. 17:53:16

@gernika: hát figyi, eddig 8 kilót fogytam, és ahhoz képest nem lett kisebb, szerintem emelkedett, teltebb lett és feszesebb. Persze ez biztosan szubjektív, bár párom is azt mondta, hogy nincs semmi negatív változás, az meg 8 kilónál már-már csoda.
Szerintem Nard imába fogja foglalni a nevem:)
De aztán rendesen kenni, naponta legalább kétszer!

dr. gernika 2011.09.14. 18:08:48

@michaela77: Hát, igazából az enyém is 9-10 kiló után csúszott meg, bár még menthető. Jó, valamelyik nap veszek aztán tesztelem. :)) Még van egy pici a Dove szérumból.

michaela77 2011.09.14. 18:54:04

@gernika: azért azt ne várd, hogy a nyakadig ugrik fel tőle:) Nekem egy ceruzás volt, egy ceruzás maradt:) A formája mégis szebb:)

soproni1 2011.09.14. 18:56:18

Az már elég volt, hogy " a férjem informatikus".
Ki nem csal meg egy informatikust ?

Чапаев 2011.09.14. 19:35:13

@soproni1: ... rendőrt, tanárt, kamionost, péket, halbiológust ... (kívánt szakma tetszés szerint behelyettesíthető)

AzHofi 2011.09.14. 19:41:14

nemtom írták-e hogy verd be neki a lompost izibe, minden kihagyott dugásért száz évet kapsz a pokolban

f.nero 2011.09.14. 19:41:33

Csak 1 szempont: kihagyhatod a csajt, de később meg fogod bánni. Csak idő kérdése.

dr. gernika 2011.09.14. 19:45:23

@michaela77: Ja nem a nyakamba, csak vissza oda, ahol pár hete volt. :)
Ceruzatesztet ezer éve nem csináltam, na majd edzés után.

dr. gernika 2011.09.14. 21:05:18

@gernika: HA eléggé kihúzom magam, még kiesik, de már rezeg a léc...

Чапаев 2011.09.14. 22:07:08

@gernika: Hééé, nem léccel kell tesztelni, hanem ceruzával! :D Jó, hogy nem szőlőkarót vagy baseball-ütőt használsz, basszus! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 22:51:35

@michaela77:

Ha ez működik, akkor nem baszogatlak majd a mailcímeddel annyit. Csak néha :P

@Чапаев:

Én tesztelem. Teljesen rendben van :P

Joe69 2011.09.15. 05:17:24

Elmondanám, hogy nagyon sok unatkozó dagadt férjes asszony játssza ezt a játékot, hogy elkezdi így "húzni" valamelyik régi pasiismerősét, vagy többet is egyszerre, ahogy az a posztban le van írva. Kell neki a megerősítés, hogy azért válthatna ő, ha akarna. Én is ugrottam pár ilyenre, volt, ahol ágyig jutottunk, de persze ott már a passzív "darab fa" figura maradt, meg a rinyálás, miért is csinálja ő ezt, és persze nekem kellett a megértőt játszani, nekem kellett őt szegényt megsajnálni nagy-nagy vívódásával..ha már félredugunk, akkor azt csináljuk is végig, ugyebár, szánalmas szituk ezek..posztoló se fűzzön reményeket hozzá, értem én, ki nem dugná meg szívesen a régi nőjét, de a valóság kiábrándító..

velorex-vezető 2011.09.15. 11:48:05

@KovA: Nagyon bölcs vagy. Komolyan, nem irónia: tökéletesen felvázoltad a variációkat. Simán le tudja tölteni a férj az asszonyka mail-jeit Egyébként férfi vagy nő vagy?

KovA 2011.09.15. 12:52:41

@Joe69: "meg a rinyálás, miért is csinálja ő ezt"
Ja megfejted neki - alighanem meg is nyerheted magadnak... :-) fel van adva neked a magas labda.
Mert tutti nem azért csinálja mint te...
süti beállítások módosítása