Dönteni kell: a link pasim vagy a megbízható kollégám?

2011. november 10. 07:47 - Panni CsP

„Azt akarja, hogy tegyem le a cigit, mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán. És én addig ne dohányozzak, ne igyak meg egy pohár sört este” – ha a pasi moziba akar menni, akkor úgyis odamegy, legfeljebb beadja a barátnőjének, hogy ő is akarja. Ha a lány a családalapításról szeretne vele beszélni, jobban jár, ha a pasi legújabb webkamerájába mondja, akkor talán megérti. Vajon bűn, hogy mai posztolónk szemet vetett a sokkal megbízhatóbb kollégájára, aki akkor is segítőkész, ha nincs meccs a tévében? Most megtudhatod, milyen egy érzelmi satuban vergődni.

 

Sziasztok! Válaszút elé értem, és a környezetemben nincs olyan ember, aki objektív véleményt mondhatna a helyzetről. Talán idegenként, első blikkre tisztábbnak tűnik a szitu, és egyszerűbb meglátni a megoldást. Adott egy hároméves kapcsolat, ami néha jó, nagyon jó, de egy probléma mindig visszatér: figyelmetlenség. Ha nevezhetem így azt, amikor mondok valamit a pasimnak, ő meg úgy tesz, mint aki megérti, de persze mégsem. Egyszerű példa: "Fáradt vagyok, hosszú napom volt." Válasz: "Szegénykém, látom rajtad! Gyere, menjünk el moziba, ott majd kipihened magad." Magyarul: ő moziba akar menni, nem érdekli, hogy én akarok-e.

Másik példa: "Drágám, harminc éves vagyok, beszélnünk kéne a jövőbeni terveinkről. Tudod, család meg ilyenek." Válasz: "Igen, igazad van, beszélnünk kell. De előbb nézd meg, mit rendeltem! Új webcamera." Aztán a beszélgetés persze elmarad. És a kedvencem: "Megint szétcsúszott a szófa lába. Majdnem a lábamra zuhant az egész. Vennünk kéne már egy újat." Válasz: "De tudod, hogy lekötöttem a pénzünket. Hosszútávra. 4-5 évet még kibírsz új szófa nélkül." Kibírok. 4-5 évig még mindent kibírok. Majd utána elkezdünk élni. Hát persze. Tehát: ez vajon figyelmetlenség, vagy makacs ellenkezés? Már ott tartok, hogy egyáltalán nem értem őt. Ehhez a problémakörhöz tartozik még, hogy nekem viszont nincs választásom, azt kell tennem, amit mond, különben hiszti van, és én vagyok a sátán női alakban. Azt akarja, hogy tegyem le a cigit, mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán. És én addig ne dohányozzak, ne igyak meg egy pohár sört este, és egyáltalán: álljak vigyázzban, ugrásra készen, hogy mikor kapom parancsba a gyerek megfoganását. Persze, a gyerekért mindent, de egy francos X évre, meg egy talánra? A kapcsolat másik oldala: tudom, hogy szeret. Érzem. És ki is tudja mutatni, sőt, nem is ritkán teszi ezt. Számíthatok rá. Csakhogy mindez csak addig érvényes, amíg az ő kis fejében meg nem fordul valami más. Eljön értem a munkába, ne kelljen egy órát buszoznom, persze. Ha nem téríti el egy haver meccset nézni. Kiviszi a szemetet, hogyne. Ha nincs valami érdekes a TVben. Az ő kényelme mindig mindent üt.

És itt következik a klasszikus eset: egy másik pasi került a képbe. Egy munkatárs, akivel csak heti egyszer vagy kétszer találkozom, de szépen lassan, az elmúlt néhány hónap alatt közel kerültünk egymáshoz. Nem történt köztünk semmi. Nem akarom így intézni a dolgot. De az a helyzet, hogy jelenleg sokkal inkább számíthatok rá, mint a pasimra. Néhány nappal ezelőtt a pasim megint pofára ejtett. Végeztem a melóval, úgy volt, hogy jön értem. Felhívtam, mert nem láttam az autót a parkolóban. A szokásos "Jaj, bocs, elfelejtettelek hívni, hogy..." - kezdetű mondat után lecsaptam a kagylót és kitört belőlem a sírás. Fáradt voltam, a következő busz negyven perc múlva indul, és egy órát kell (jó esetben) ülnöm rajta, míg végre hazaérek. Már sokadszor éreztem úgy hogy cserben hagy. Aznap bent volt a már említett munkatárs is. Meglátott a parkolóban, odajött, átölelt, kérdezgette, mi a baj. Elmondtam. Mosolyogva felelte, hogy egy eset nem a világ, fel a fejjel, hazavisz. Az úton beszélgettünk, elmondtam, hogy ez gyakran előfordul. Nem szépítem, rendesen kipanaszkodtam magam. Amikor odaértem ahhoz a részhez, hogy le kell tennem a cigit, mert a pasim azt akarja, elkomorult és leparkolt az út szélén. Megijedtem, de kiderült, hogy ok nélkül. Felém fordult, és aggódó arccal világosított fel arról, hogy nem a pasim, vagy a születendő gyerekem miatt kell letennem a cigit, hanem magam miatt. Megsimogatta az arcom és megkérdezte, bántott-e valaha is a pasim. Mondtam, hogy nem, és nem olyan vészes a helyzet, csak most épp fáradt, nyűgös és hisztériás vagyok, ezért bőgtem el magam és panaszkodtam neki. Bólintott, és mentünk tovább. Kitett a tömbnél, röviden búcsúztunk. Hazaérve megkaptam a magamét, amiért idegen pasikkal fuvaroztatom magam (2 éve dolgozunk együtt). Kifakadtam. Nem kellett volna mást keresnem, ha számíthatok rá, ő meg féltékenykedik, ha megoldom nélküle a fuvarozást. Azóta váltottunk néhány sms-t és telefont a munkatársammal. Úgy érzem, érdeklődik irántam, mint nő iránt. De nem tudom eldönteni, hogy azért vonz, mert a mostani pasimmal szemben ő megbízhatóságot ígér, és figyelembe veszi az én igényeimet is (megvárja, míg döntésre jutok a mostani kapcsolatommal), vagy mert tényleg beleszerettem. Ha kiszállok ebből a kapcsolatból, őt akarom, vagy csak menekülök valamitől, ami nem tetszik, és könnyebb így... Akkor is szakítanék a mostani pasimmal, ha nem lenne a munkatársam? Fogalmam sincs, mit kéne tennem. Üdv: Sabiha

 
720 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr983367440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alien47 2011.11.10. 07:56:32

Mivel lesz jobb a másik kapcsolat? Ez hiú ábránd. Ott is lesznek gondok, majd attól is elfut?
Problémákat megoldani képtelen, kommunikációt nem ismerő a posztoló.
A másik pasi sem tökéletes. Menjen csak majd jól bebukja. Az első pasinak meg ha van esze akkor nem fogadja vissza.

Munkatárssal kezdeni az egyik legnagyobb baromság. Csak hajrá, majd rájössz magadtól.

Puszi

Αphelion 2011.11.10. 08:01:11

Uuuh, hat ez nagyon arra pelda hogy a nok kozott is vannak nyomik. Miert merul fel egyaltalan hogy azt a kapcsolatot folytatni kene? Egyertelmu kuka. Es minden baratnonek is szolni hogy a pasas feltetlenul kerulendo.

dr. gernika 2011.11.10. 08:02:46

Hüpi vagy. A panaszaid nagy részével még én sem értek egyet, pedig én aztán kevés dolgot nézek el.
Namajd biztos a szemét lesz fontosabb, ha pont érdekel, ami a tévében van. Reggel nem ráér levinni, mikor amúgy is megyünk munkába?
Drágám, beszélnünk kell a jövőnkről -felütéstől én is elszaladnék messzire. Jóhogy témát váltott, az ilyesmiről vagy beszéltek spontán és fesztelenül, vagy megette a fene az egészet.
Az, hogy nem ment eléd és nem szólt előre, gáz. Az, hogy utána kiakadt, amiért a kollégád hazavitt, szintén. Viszont a kolléga meg akar dugni, azért ilyen megértő, remélem vágod.
A cigit meg tedd le, mert undorító.

Αphelion 2011.11.10. 08:03:11

@alien47: "A másik pasi sem tökéletes."

A jelenleginel csak nem lehet rosszabb.

Αphelion 2011.11.10. 08:05:23

Aaah attol tartok hogy ez egy dohanyzas koruli vitava fog fajulni...

fumerin 2011.11.10. 08:05:51

Poszter!
A legnagyobb baj az egészben, hogy nem fogad el Téged úgy, ahogy vagy. Meg akarja változtatni szokásrendszereid, talán még Téged is.
Ami köztetek van egy langyos semmi, talán a biztonság, más nem.
Nem akarok rossz tanácsot adni, de a véleményem az, hogy ha boldog akarsz lenni, akkor lépned kell!
A lépéseid biztos áldozatokat követelnek, de minden helyzetből lehet új életet építeni, ami sokkal jobb, mint az előző.
Csak akarni kell!

BARI 2011.11.10. 08:08:28

Hígfos.Pasi kuka.

fumerin 2011.11.10. 08:09:49

@gernika: Ez elég kemény kritika!
Tudod, szerintem nem mindenki elégszik meg azzal, hogy meló után hazaér és a faszija veri a klavit. Reggel meg kegyesen leviszi a szemetet.
És a dohányzás rossz szokás, de nem az határozza meg az embert.

JOKKA21 2011.11.10. 08:16:09

A megbízhatót válaszd.Ne legyél hülye=nő hogy a hejjespaseet választod az helyett, aki szeretne és megbecsülne!

SciNu 2011.11.10. 08:17:34

"Válasz: "Szegénykém, látom rajtad!" "
Nocsak, ő is michaela választanfolyamán végzett? :D

"Ehhez a problémakörhöz tartozik még, hogy nekem viszont nincs választásom, azt kell tennem, amit mond, különben hiszti van, és én vagyok a sátán női alakban. "
Persze, nincs ám választásod elvégre otthagyni lehetetlen az mégis hogy nézne ki.

"Azt akarja, hogy tegyem le a cigit, mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán. És én addig ne dohányozzak"
Ezt úgy mondod mintha ez létfontosságú volna. Ezért nem kezdek dohányos nővel. Ne nekem kelljen már leszoktatnom.

"Eljön értem a munkába, ne kelljen egy órát buszoznom, persze. Ha nem téríti el egy haver meccset nézni."
Hiába no, Bro's before Hoe's. :D

"A szokásos "Jaj, bocs, elfelejtettelek hívni, hogy..." - kezdetű mondat után lecsaptam a kagylót és kitört belőlem a sírás."
Szóval a szokásos. Akkor meg is érdemled, bőgjél csak.

"Felém fordult, és aggódó arccal világosított fel arról, hogy nem a pasim, vagy a születendő gyerekem miatt kell letennem a cigit, hanem magam miatt."
Na munkatársnak már 1 plussz pont.

Amúgy még a munkatársadat sem igazán ismered. Könnyebb 1-1 alkalommal elviselni valamit mint évekig elviselni. Amúgy a régi pasi kuka szerintem. De csak annyi pozitívat írtál róla, hogy szeret. Hát ezt megsütheted, ha mellette így viselkedik. De ha szeretsz folyton csalódni akkor hajrá.

JOKKA21 2011.11.10. 08:20:25

@SciNuBob -I hear you, mon!-: "Ezért nem kezdek dohányos nővel"
Nem szabad nőkkel kezdeni, mert mocsok mind.És hálátlanok!

SciNu 2011.11.10. 08:20:53

@Aphelion: Tudod a fideszre is így szavaztak. Meg a benkő műsorra is azt mondták hogy nem lehet rosszabb. De jött alekosz. Mindig van rosszabb. :D

@JOKKA21: De az uncsi lesz. Mire fog panaszkodni a barinőknek? :D

dr. gernika 2011.11.10. 08:20:54

@fumerin: Hát, én megelégszem. Főleg ha instance-ban vagy pláne raidben van, jobban járok, ha nem állítom fel.

Father Justice (törölt) 2011.11.10. 08:21:57

Persze, hogy kedves és figyelmes veled a munkatársad, ha úgy sejti, van esélye lyukra mozdulni nálad. Ha a munkahelyen időközönként lezavarhat veled egy-egy menetet ebéd után némi figyelmességért cserébe, az a világ legjobb konstrukciója számára. Az viszont, hogy egy esetleges együttélés során hogyan viselkedne veled, teljesen más kérdés. Lehet, hogy hamar kiderülne: legalább annyira figyelmetlen, mint a jelenlegi élettársad (aki inkább tudatosan tojik az érdekeidre szerintem), vagy másféle problémák vannak vele, amelyek viszont hatszor súlyosabbak a mostaniaknál.

A hejjespasee kitűnően taktikázik. Azzal, hogy a cigi kapcsán néha szóba hozza a gyereket, azt a látszatot kelti, mintha valóban családot akarna alapítani veled, holott a háta közepére se kívánja ezt. (Azért te is sejted, hogy kilóg kicsit a lóláb: "..mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán.") Ha harminc évesen az új webkamerával még el lehet ütni az egyeztetést a fajsúlyosabb, hosszabb távú közös jövőre vonatkozó kérdésekről, itt nincs is miről beszélgetni. Viszont kitűnően megfelelsz neki kényelmi sunának és felerezsire, ráadásul a jelek szerint ő osztja a lapokat otthon az összes létező játszma során. Ez még a munkahelyi, kötetlen sunázásnál is ötször kedvezőbb díjcsomag.

És végül, de elsősorban: miért sejthető, hogy a tag hejjespasee? Azért, mert ilyen szintű elnyomás, ennyi bosszantó húzás (és újabban féltékenykedés) után nemhejjes társát úgy vágtad volna ki, hogy a jégkorcsolyában ismert összes pontozható figurát bemutatja a levegőben. Persze közrejátszhatnak még az anyagiak is a döntésedben, hiszen nem feltétlenül 50-50-es tulajdonviszonyokról és feles rezsiközösségről van szó.

Szerintem vegyél egy alacsony fogyasztású, használt kisautót, és ha nem akarsz gyereket, maradj a jelenlegi fasziddal. Ha szeretnél gyereket, vegyél egy alacsony fogyasztású, használt kisautót, és szemelj ki egy másik liánt magadnak. Lehetőleg ne a munkahelyről.

fumerin 2011.11.10. 08:24:35

@gernika: Igen, és így van jól. Mindenki más, mindenki mást él.
Erre van egy giccses idézetem, poszternek ajánlom, mert Te teljesen elégedett és boldog vagy, így nem érvényes:)
"Úgysem adhatsz többet, mint adni vagy képes, s ha ez nem elég, állj tovább, hogy ÉLHESS! "

Kytia 2011.11.10. 08:25:41

A cím alapján a megbízható kollégát javaslom. Most pedig olvasok.

tuli _ 2011.11.10. 08:29:08

@fumerin: a posztoló sem fogadja el a társát, úgy, ahogy van. ha nem említette volna a szemetet, még el is hiszem, hogy a sráccal van baj.
a kollega a jó helyen, jó időben levő szerető jövőképe. otthonkás háziasszonyok szoktak elájulni az ilyen megértő, rendes férfiaktól, akit ugyan nem ismernek, de ők ismerik a nők nyelvét. tudják, mivel lehet levenni őket a lábukról.
ha szakítani akar a kedves posztoló, akkor tegye, és ne ugorjon azonnal a megértő, rendes pasi ágyába. adjon időt magának, és a társának. ugyanis szinte minden kapcsolatban eljön az ellaposodás ideje, ha nem eléggé figyel oda a két fél.
attól nem lesz jobb, ha az egyik, akinek nem felel meg, állandóan piszkálja a másikat, és attól sem, ha hagyja az érzelmi zsarolást. kerek perec, és határozottan, hiszti nélkül kellene elmondani, ami zavaró, akkor talán fülekre talál. ha nem, jöhet a szakítás. mert, ha így benne maradnak, semmi jó nem fog kisülni belőle.
mindig lesz kedves, aranyos, megértő kolléga.

JOKKA21 2011.11.10. 08:29:19

@Kytia: Ha hasonlítasz Alexára lehetsz a szeretőm.:D

dr. gernika 2011.11.10. 08:31:33

@fumerin: Nos, mivel ma van az új életem első napja, tényleg semmi nem tudja kedvem szegni, csupa jó dolog történt velem mostanában.
:D
Na mentem pusza nektek!

fumerin 2011.11.10. 08:32:01

@tuli _: Azért mert vannak olyan emberek, akik a lapos, szar, unalmas kapcsolatokhoz két kézzel ragaszkodnak, beleálmodnak mindent, attól még nem kell ezt a sorsot választania a poszternek.
Amit nem értek, egy nő miért ne mehetne szakítás után egy másik pasi ágyába?
Miért?
Egy nőnek nem eshet jól a szex? Az szégyen? Az bűn?

Ugyan....

dr. gernika 2011.11.10. 08:34:07

@SciNuBob -I hear you, mon!-: "Mire fog panaszkodni a barinőknek? :D"
Ott a pont, imádja magát sajnáltatni, az van.
Na tényleg pá

KútiLillus 2011.11.10. 08:35:25

Szerintem válaszd a jelenlegit, mert innen nézve tipikus pasi. Ha mást választasz, azzal meg más lesz a baj. Ha nincs benned elég kitartás, akkor ne is akarj gyereket sem.

JOKKA21 2011.11.10. 08:36:08

@fumerin: "Egy nőnek nem eshet jól a szex? Az szégyen? Az bűn?"
Nem.Csak akkor nem kell sírni, ha ribiznek titeket, vagy, ha azt mondják, hogy a bizsergő nunitok után mentek.

Kytia 2011.11.10. 08:36:37

Nekem a kolléga részéről ez az arcsimogatás kicsit sok a bizalmasságból, panaszkodás ide, vagy oda. Biztos, hogy olyan megbízható? Meg ez a kioktatás, hogy a te egészséged így, meg úgy. Nekem az az érzésem, hogy ő sem tisztel jobban és ő is úgy gondolja, majd ő megmondja, hogy neked mi a jó.

A pasid egy önző pöcs. Nem is a kolléga miatt, de én kirúgnám. Konkrétan leszarja, te mit szeretnél, az ő kényelme és szórakozása fontosabb. Ilyennek szülnél gyereket? Bár egy 20-30 évig biztos ki lehet bírni támasz nélkül, utána meg már mindegy.:)

JOKKA21 2011.11.10. 08:36:55

@KútiLillus: Tipikus pasi.:DDD Ez jó.Ha én írnám, hogy tipikus nő, jönne 10 feminista, hogy ne általánosítsak.:D

Kytia 2011.11.10. 08:37:25

@JOKKA21: Ki az az Alexa? Egyébként köszönöm a nagyvonalú felajánlást, megfontolom majd.:DDD

JOKKA21 2011.11.10. 08:38:39

@Kytia: Nincs mit.Tudod X-faktor, a két gyerekes szépség.:)

Kurka 2011.11.10. 08:38:50

@KútiLillus: Tipikus pasi egy frászt. Rengeteg olyan pasi van, akik odafigyelnek a nőkre és az érzéseire.

fumerin 2011.11.10. 08:38:53

@JOKKA21: És szerinted, ha rólam azt mondják, ribi, kurva, dög, és bármi, az mennyire érdekel?
Mennyire fogok beállni abba a fos sorba, amibe a sztereotípia mentén erkölcsös lenne?
Kibaszottul nem érdekel mások véleménye!
Én életem, én vállalom tetteim következményét:P
Ééééééééééés BOLDOG VAGYOK!!!!!!!
:D

Kytia 2011.11.10. 08:39:10

@KútiLillus: Valahogy ezt most nem tudtam összerakni.:))
Lehet, hogy a posztolónak nem "tipikus pasi"-ra lenne szüksége, jelentsen ez bármit.:)

SciNu 2011.11.10. 08:39:18

@JOKKA21: Fiúkkal viszont nem akarok :D

JOKKA21 2011.11.10. 08:41:19

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem kell fiúkkal, agglegénység a legjobb, mert nem keseríti senki az ember életét(otthon).

cyd 2011.11.10. 08:42:16

Látens liánozó Sabina sirámait olvashattuk.
Hogy röhögnék, ha kirúgja Figyelmetlen Ferit Kolléga Károlyért, majd amikor közli, akkor Károly azt mondja, hogy de én csak úgy tekintek rád, mint a testvéremre.

JOKKA21 2011.11.10. 08:43:25

@Kurka: Igen.Őket vágják át és őket röhögik a nők és ők nem jók a nőknek.

@fumerin: Én is lefosom, hogy ki mit mond rólam, fuck off all a mottóm.:D Örülök, hogy boldog vagy kicsim.:)

fumerin 2011.11.10. 08:45:21

@JOKKA21: Na ugye? Jobb csinálni új sort, mint beállni egy szar unalmas semmibe! :D

Caddy 2011.11.10. 08:45:40

Sabiha (ez milyen név?) mint ahogy a cigit is magad miatt hagyd abba, úgy a kapcsolatból is magad miatt szállj ki, ne másért.
Van még hal a folyóban, ez meg nem a te társad. A változástól nem kell rettegni, mert az van, mindig és állandóan.

SciNu 2011.11.10. 08:45:59

@JOKKA21: Mióta meghalt Magdi anyus már a barátok köztöt sem érdemes nézni :D

@KútiLillus: Tudlak sajnálni ha te ilyen alakok közt élsz és ez lesz neked a tipikus. De te nyilván az ilyen mellett érzed jól magad.

SciNu 2011.11.10. 08:48:17

@Caddy: Ólasz gyémántos herczegnős. :D

JOKKA21 2011.11.10. 08:48:34

@fumerin: Erről olvastam egy fasza idézetet, valahogy így szólt, hogy "ti kinevettek mert más vagyok, én meg kinevetlek titeket, mert egyformák vagytok".:D

@Caddy: Valami bosnyák muzulmán suna lehet.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Alíz miatt érdemes, ő jó nő.:D Miki is nagy forma, magyar Dzsoki Juing.:D

JOKKA21 2011.11.10. 08:51:19

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Alíz miatt érdemes, jó nő.:) Miki is nagy forma, magyar Dzsoki Juing.:)

@Caddy: Bosnyák muzulmán suna lehet.:D

fumerin 2011.11.10. 08:51:52

@JOKKA21: Én mindig nevetek:D Még magamon is. De ojjjjan jó :D
És akár milyen kemény harcokat kell megvívnom, a mosoly is annyiba kerül, mint egy savanyú arckifejezés, csak jobban áll az előző :D

Father Justice (törölt) 2011.11.10. 08:51:56

"Ha mást választasz, azzal meg más lesz a baj." => Tipikus nő. :)

SciNu 2011.11.10. 08:52:20

@JOKKA21: Jó nőhöz inkább pornót nézek. Ott legalább eléggé le vannak vetkőzve(kivéve a latexes fétispornót). :) De a mamóka volt az igazi szarkeverő. :D

Caddy 2011.11.10. 08:54:26

@fumerin: azt a betyár, pedig össze se beszéltünk. :)

JOKKA21 2011.11.10. 08:54:26

@fumerin: Akkor te optimista csaj vagy.:)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Mostanában már a Vanda.:D

JOKKA21 2011.11.10. 08:55:38

Posztoló sunának azt üzenném, hogy ne válassz, dugj mindkettővel, esetleg egyszerre is és akkor nincs gond.

fumerin 2011.11.10. 08:59:28

@Caddy: Én azééé szeretlek, mert hasonlóan vagyunk helikopterek :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:02:09

Az volt már, hogy a cigi árából vehetett volna egy szófát, vagy miafaszomat. Büdösszájú HP.

Mondjuk az tényleg rögtön szembeötlő, hogy Kolléga Károly (köszi Cyd!) sunázás céljából nyomja ezt a szenzitív dumát.

@cyd: Vagy azt is mondhatja, hogy ő igazából Karolina és Ferire moccanna rá. :DDD

fumerin 2011.11.10. 09:04:28

@Köldökszösz (csodalampa): "Büdösszájú HP."
Akkor szopás után a nődet azonnal küldöd fogat mosni? :D
Asssem jó szag...

Hurri Kán 2011.11.10. 09:04:43

Hát, posztina, szerintem igyál még egyet, és fogd rá a nyuszira.

Kytia 2011.11.10. 09:05:58

@JOKKA21: De az nem az, aki pár héttel ezelőtt még átlagos nő volt és a stylistok csináltak belőle elfogadható bukszát? Gyorsan változik az ízlésed.:DDD

Son of UDT 2011.11.10. 09:06:32

Ha szeretnél valaha is normális nő lenni, akkor mindkettőt dobod, jó messzire. Ha továbbra is idegbeteg szeretnél maradni, akkor dobd a régit, menj rá az újra, csalódj benne is, majd jön, aki megvigasztal, és így tovább.

Kytia 2011.11.10. 09:07:20

@Final Judgement: "Tipikus nő. :)" => Tipikus férfi :DD

JOKKA21 2011.11.10. 09:07:47

@fumerin: Az én tejem szagával nem lenne bajod.:D

Caddy 2011.11.10. 09:08:13

@SciNuBob -I hear you, mon!-: @JOKKA21: na látom a lényeget azt kiszűrtétek. :D

@fumerin: aha ja. :D:D:D
Nem feltétlenül szokunk mi ilyen nagyon egyformát, de ez most telitalálat, bár magunka ismerve mégis mi a jó fenét mondhattunk volna? Tocsogj a szarban, mert majd jobb lesz? :D

Puch Cavette 2011.11.10. 09:08:56

Szerintem mindenkepp az uj pasi lesz a nyero. De ha megsem, a mostani ugyis kaparni fog meg egy darabig, tehat nincs vesztenivalod.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 09:09:46

"Akkor is szakítanék a mostani pasimmal, ha nem lenne a munkatársam?"

Ez ugye költői kérdés? Mert erre senki nem fog tudni válaszolni.

Azt javaslom a helyesebbet válaszd. Tudod, a gyerek miatt, h szép legyen... Ha már okos nem! ;)

Kytia 2011.11.10. 09:10:24

@JOKKA21: Az lesz a legszebb, amikor már mindkettő dugja, de egyik sem viszi haza és mindkettő megmagyarázza majd neki, hogy ő a hülye.:DD

fumerin 2011.11.10. 09:10:25

@gyvy: Jóreggggelt!
Mostam fogat! :D
@Caddy: Kihagytad azt, ha másnak is szar, attól még Nekünk nem lesz jobb:D

JOKKA21 2011.11.10. 09:10:30

@Kytia: De, de nagyon szexi lett.:)

Hurri Kán 2011.11.10. 09:10:46

@Caddy:
Ez az utolsó két mondat gyönyörű. :DDD

JOKKA21 2011.11.10. 09:11:41

@Kytia: Ő a hülye, mert nő.:D

@Caddy: :)

SciNu 2011.11.10. 09:11:50

@Caddy: Te kérdezted. Mi csak zseniális férfilogikánkkal felvilágosítottuk piciny női agyad :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:12:27

@fumerin: Most ezzel olyan magas labdát adtál, amit ha leütök, te ide nem jössz többet. De kevesebbet sem. :D
Etess vele ananászt, és egyen némi zöldséget, ne csak húst. Ne cigizzen és ne igyon minden este sört. (Látod, még re3ndes is voltam.)

Fviktor76 2011.11.10. 09:14:32

Lehet, hogy a posztoló kommunikációs képességeivel is baj van, és egyszerűbb neki egy látszólag Hejjespassehoz menekülni, de azért a történetnek vannak hiányosságai...

"Adott egy hároméves kapcsolat, ami néha jó, nagyon jó, de egy probléma mindig visszatér: figyelmetlenség."
"Drágám, harminc éves vagyok, beszélnünk kéne a jövőbeni terveinkről. Tudod, család meg ilyenek."
"De tudod, hogy lekötöttem a pénzünket. Hosszútávra. 4-5 évet még kibírsz új szófa nélkül."

Na. Az oké hogy gyerek, de mi a helyzet a házassággal. Miben éltek, élettársi kapcsolatban? Egyáltalán lánykérés volt?

Addig is mi az, hogy "lekötöttem a pénzünket 4-5 évre"???

Szóval milyen is ez a néha nagyon jó kapcsolat???
Mert, ha panaszkodsz, akkor összességében nem jó a kapcsolat.

Az új pasinak lehet nem azok a hibái, mint a réginek. De biztos, hogy a pasi érdeklődik utánad, mint nő iránt?
És a kapcsolatodban inkább birka vagy, mint hogy egyszer te akarnál beszélgetni?

Nyilván a pasi is hülye...legalábbis amit leírtál... De szerintem itt megint a megfelelő kommunikáció hiányáról van szó, mint általában...

Megoldás. Először a régit letisztázni, aztán ha nem javul, de van jobb, akkor esetleg...

Hurri Kán 2011.11.10. 09:15:38

@Köldökszösz (csodalampa):
Amikor lenyelted, és ilyet evett előtte, akkor jobb volt az íze? :D

fumerin 2011.11.10. 09:16:23

@Köldökszösz (csodalampa): Nem vagy félelmetes, aranyos az arcod is :)
És ha lehet együtt inni, cigizni, akkor már nem kell a drága ananász sem. Nem rokonom a zöldség nagyker :D
A hús meg jól elkészítve, "kirántva" a legfinomabb :D :P

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 09:18:51

"Fáradt voltam, a következő busz negyven perc múlva indul, és egy órát kell (jó esetben) ülnöm rajta, míg végre hazaérek. Már sokadszor éreztem úgy hogy cserben hagy."
Figyu ezrek utaznak órákat nap mint nap anélkül,hogy panaszkodnának.Az,hogy neked van egy pasid aki majdnem mindig elmegy érted plusz dolog, nem alap!!! Pont,hogy ez jelenti azt,hogy figyelmes és érdeli,hogy mennyit utazol,stb...
"Aznap bent volt a már említett munkatárs is. Meglátott a parkolóban, odajött, átölelt, kérdezgette, mi a baj. Elmondtam. Mosolyogva felelte, hogy egy eset nem a világ, fel a fejjel, hazavisz."
Te naív vagy, vagy hülye? A férfiak persze hogy cuki kis hercegek fehér lovon az udvarlási stádiumban. Ezzel az emberrel nem 3 éve vagy együtt és heti 2x lát persze,hogy tud még kedves meg aranyos lenni,hiszen nem 24X7x kell ezt eljátszania.
"Az úton beszélgettünk, elmondtam, hogy ez gyakran előfordul. Nem szépítem, rendesen kipanaszkodtam magam"
1.Ebből is látszik te nem tiszteled a jelenlegi partnered. Mi az,hogy vad idegennek dumálod ki a pasid "rossz szokásit"??? 2.Gyakorlatilag ezzel a következőt közölted a kollegával: annyira rossz nekem a jelenlegivel,hogy simán jogom van megcsalni.Te akarsz a szeretőm lenni?
3.Neked nem a "Dezsőkével" van bajod, hanem alapvetően egy önző nő vagy aki azt nézi mit kaphat a kapcsolatban nem pedig azt,hogy mit adhat. Így sose leszel boldog egyik pasid mellett sem,mert hozzád mind kevés lesz és mindegy mennyi ajándékkal meg bókkal árasztanak el neked akkor is majd több kell.

Father Justice (törölt) 2011.11.10. 09:20:27

@Kytia: A tipikus férfi nem tudja, hogy a tipikus nő az Ultimate Egységcsomagot keresi (rendes-megbízható-hejjes-gazdag), és csak 30 táján kezd exponenciálisan lejjebb adni az igényeiből, a realitásokkal szembesülve. A tipikus férfi pontosan ezért nincs tisztában azzal, hogy maradékelven választották. Csak néhány év elteltével, a rózsaszín köd végleges szétfoszlásakor kezd álmélkodni, hogy egy nő irányítja.

@Picicsibe: Mondok jobbat, amihez szerencsére szintén nem kell agytrösztnek lenni. Poroztassa be magát a helyesebbel, és az utódot neveltesse fel a tehetősebbel! Az sem tragédia, ha a helyesebb egyben a tehetősebb is. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:20:27

@fumerin: De ari vagy! :) Akkor ne sirámoljál, ha nincs jó íze! :)
Azért a drága ananász egy kicsit erős volt. Egy féldoboz cigi árából remek és kiadós gyümölcs, ráadásul el lehet vele szórakoztatni egymást, ha érted, hogy mondom ;) (ez kacsintós akar lenni, csak nem vagyok expert a szmájli témában).

JOKKA21 2011.11.10. 09:22:10

@( o_o ): Ilyen számító haszonleső hálátlanok a nők, mint ez a Sabine.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:22:32

@gyvy: Várjál várjál várjál! Az ananászt kell neked enni, és neki kell lenyelni. Bocs, ha későn szólok! :DDDDDDDDDDDDd

tuli _ 2011.11.10. 09:22:39

@fumerin: mehet, csak ne álmodja bele a megváltót.

fumerin 2011.11.10. 09:23:48

@Köldökszösz (csodalampa): Én nem sírok, csak a cigivel kapcsolatban eszembe jutott :D
És ha lehet ágyban pezsgőzni, akkor nem kell gyümölcs, mert az nehezen jön ki a lepedőből, ha beletörik :D

Hurri Kán 2011.11.10. 09:25:26

@Köldökszösz (csodalampa):
Kár, h utálom az ananászt... Nem szóltál későn, fél 10 van. :)
Csak hát gondoltam, megkérdezlek, ha már ennyire értesz az ízéhez. :D

Büszke_troll 2011.11.10. 09:26:35

Miért érzem úgy, hogy a "lekötöttem a pénzünket" tulajdonképpen "lekötöttem a pénzemet" jelenti.

@gernika:
"Az, hogy nem ment eléd és nem szólt előre, gáz. Az, hogy utána kiakadt, amiért a kollégád hazavitt, szintén."
Miért is baj, hogy kiakadt miatta? Hiszen a kolléga egyértelműen csak meg akarja dugni a posztert, aki még inog, de nem utasít el mereven. Ki az a barom aki erre áldását adja, és nem akad ki rajta?

Αphelion 2011.11.10. 09:26:57

@SciNuBob -I hear you, mon!-: "Tudod a fideszre is így szavaztak."

Hehe, jogos, de azert sztem egy random kivalasztott pasinal a genyasag mertekenek a varhato erteke messze alulmulja ezt a szintet. Ki tudja, meg akar rendes es megerto ember is lehet az a kollega. Egy probat mindenkeppen megerne -- foleg hogy 4 evnel sokkal hamarabb is ki lehet dobni ha megsem jon be. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 09:27:39

Nincs önzetlen segítség. Ezt már Joey is megmondta...

21 voltam, amikor egy pasi (akit ismertem) mindig pont akkor járt autóval a munkahelyem közelében, amikor végeztem. És mivel egy házban laktunk, haza is vitt. Második alkalommal a fönököm (ffi) odaszólt nekem: "Meg akar dugni."
Mondtam: "Dehogyis!"

Dehogynem! Meg is dugott.
Ilyenek vagytok ti... :DDD

A történet azon részétől, h félreállt... Szakadok a röhögéstől. 
Tisztára mint mikor 13-14 évesen a Dennis magazint olvastam... :D

Kész! Tiszta nosztalgia ez a sztori... (Faszom lassan eljár felettem az idő!)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:27:56

@fumerin: Nem azt mondom, hogy gyümölcságyon kell hemperegni, de azért ekkora katasztrófát ne képzelj a sztoriba. Esetleg használjatok szakállkát. :D Pezsgő mellé meg ott a szamóca. (Giccses, de tényleg finom együtt.)

Lady Ann 2011.11.10. 09:28:05

Kedves Poszter!
Hagy meséljem el, én hogy jártam: életem párja kb. olyan volt, mint a te jelenlegi pasid, kedves-aranyos, de bár egész nap otthon játszott (este dolgozott csak), az összes házimunkát én csináltam, és nem értette miért vagyok állandóan hulla. Aztán jött a "megbízható" kolléga, aki rám figyelt, segített, de ellenálltam. Szakítottunk és láss csodát: összejöttem a megbízható kollégával. Azóta szakítottunk és bánom, hogy összejöttünk. Nem az volt, akinek hittem. A tanulság: kollégával NEM jövünk össze, nem lehet jól kijönni belőle, kivéve, ha felségül vesz és örökös-örökön-örökké szeretitek egymást.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:29:58

@gyvy: Ilyen ez, mikor beszélget az emberrel azzal, akinek a szájába nyomja a faszát. :D

Hurri Kán 2011.11.10. 09:30:20

@Picicsibe:
De nyilván olyan jó visszaemlékezni. :DDD

Hurri Kán 2011.11.10. 09:31:06

@Köldökszösz (csodalampa):
Nem tudom, nekem még sose nyomták a számba. :DDD

Büszke_troll 2011.11.10. 09:32:22

@Picicsibe:
>>Második alkalommal a fönököm (ffi) odaszólt
>>nekem: "Meg akar dugni."

Ebből leszűröm, hogy a főnököd is. :) És neki, sikerült?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:34:02

@gyvy: Ezt értem, de te nem beszélgetsz a nőddel?

fumerin 2011.11.10. 09:34:04

@Köldökszösz (csodalampa): Epret senem szereti :( Én sem :(
Akkor mégis maradunk a pezsgőnél és általában fasz az én számba kerül :D

leonito77 2011.11.10. 09:35:43

Szerintem, ha egy kapcsolat odáig fajul, hogy valaki a párjáról nyilvános panasznapot tart és persze nem a párjának, akkor az már rohad. Mert ugye hallgattassék meg a másik fél, de le merem fogadni, hogy a másik fél is összeszedné az összes panaszát (kezdve a bagótól). Ez jó, mert bíróság szaga van, hogy majd ti (mi) kommentelők megmondjátok a tutit, hogy ki is a rossz.

Felnőtt ember el tudja dönteni, mit szeretne. Felnőtt ember oda tud állni a párja elé és elmondani, hogy neki mi a rossz és mi a jó, stb...

Egy csomóan élnek így, panaszkodnak, hogy a párjuk ilyen, meg olyan, de közben velük vannak.

"ha te nem lennél" játszma nagyon gyanús esete szerintem. Szerintem a kedves kolléga meg hoppon marad, mert a poszternek eszébe sem jut lefeküdni vele, de húzza a mézes madzagot, hogy neki is jól kipanaszkodhassa magát. Le merem fogadni, hogy legalább egy, de inkább több barátnőjével is elüti így a szabadidejét.

Szóval a kedves kolléga mindig kap majd valamit, kis puszi az arcra, mosoly, egy ölelés, aztán irány haza. Ha meg még is otthagyja a pasiját lefogadom, hogy utolsó dolga lesz a kollégával hetyegni. De ez a magánvéleményem és csak az infóhiányos posztból okoskodtam...

fumerin 2011.11.10. 09:35:57

@Köldökszösz (csodalampa): Nem tudok teli szájjal beszélni, bazzz :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:36:20

@fumerin: Akkor ez van, meg a keserű valóság. :D

Kurka 2011.11.10. 09:36:30

@JOKKA21: Szia, igen ez így van. A nőknek sokszor semmi sem jó, átváltoznak és megőrülnek.

SciNu 2011.11.10. 09:37:37

@Köldökszösz (csodalampa): Vagy húzza fel rá az ananászkarikákat a másik meg egye le :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:37:46

@fumerin: Azt nem mondtad, hogy állandóan tele van a szád, elnézést. Esetleg írd meg neki mélben. :D

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 09:38:08

@alien47: "Puszi" Na emiatt a kedves gesztus miatt most beléd és beléd esik és miattad fogja otthagyni a barátját :-D

Hurri Kán 2011.11.10. 09:38:29

@Köldökszösz (csodalampa):
Eddig nem szólt, hogy keserű lenne... A valóság sem. :DDD

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 09:38:49

@Picicsibe: a pénz nem fránya hanem szép :-))

Hurri Kán 2011.11.10. 09:39:04

@Picicsibe:
Nem hiszem. Nem lesz mire visszaemlékeznem. :DDD

KútiLillus 2011.11.10. 09:39:49

@Kurka: Eleinte mind az, majd ahogy jobban megismeri őket az ember, rájön, hogy mind önelégült disznó.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Én eleinte megbízok bennük, aztán vernek csak át.

Tisztelet persze a kivételnek, akivel még nem találkoztam.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 09:40:02

@Büszke_troll: Ne már... Akkor ezért paskolgatta a fenekem mindig, amikor elment mellettem. A szemét! Én meg azt hittem a port, morzsát... Áhhh! :))
Nem, neki nem sikerült. A másik ragaszkodott (egy darabig), én meg monogám vagyok. :P

m.gray 2011.11.10. 09:42:47

Draga Posztolo,

nem olvastam vegig az osszes kommentet, szoval bocs, ha valakit ismetelnek.
A jelenlegi pasid egy bunko. Sztem ha valaki megbizhatatlan, az alapbol kuka. Megigeri es nem megy el? Majd az 'ot ev mulva talan' gyereket is elfelejti megfurdetni/tisztabatenni, mert valami erdekes megy a TVben? 30 eves vagy, 3 eves a kapcsolat es nincs egy kialakult, kozos kepetek, hogy mit akartok egymastol? Meddig szeretnel varni? Mennyi idot szeretnel meg elvesztegetni egy ilyen 'hat azert aranyos' jellegu, langyos pocsolya emberre? Szeretnel tenyleg csaladot? Mert akkor meg most keress valaki mast. Akivel nem azt erzed, hogy kivagy tole, hogy idegesit es rendszabalyoz, hanem azt, hogy szereted es minden hulyesege mellett hajlando vagy erte harcolni; es nem tantorit el az elso kedves mosoly tole.
A hazinyulra nem lovunk elvet azert nem osztom, mert jovore megyek hozza az exkollega pasimhoz. Igaz, hogy mostmar nem dolgozunk egy helyen, de sztem az, hogy valaki kollega vagy sem, nem egy szemelyiseg jegy. Max kellemetlensegeket okozHAT (nem torvenyszeru, hogy okoz is, elvegre felnott emberek vagytok, akik tudnak viselkedni), de nem ezen mulik, hogy mukodni fog vagy sem.
Sztem kukazd a regi pasit, mert nem fog megvaltozni. Aztan Te talad ki magdnak, hogy mit szeretnel az elettol. Ebbe beletartozik a sor, a cigi, a munkahely es hogy akarsz-e talalkozni a kollega urral. Ja, es ne baszd el, ne legyel a vilag legcsalodottabb embere, ha megsem o lesz a gyerekeid apja. Ahogy valaki mondta, sok hal van a folyoban, probalkozni meg barkivel lehet.

SciNu 2011.11.10. 09:43:54

@Picicsibe: "ilyenek vagytok ti"
Mert amikor már mások is mondják hogy meg akar dugni aztán álmélkodsz hogy, jé tényleg megdugott?

Father Justice (törölt) 2011.11.10. 09:45:27

@Lady Ann: "A tanulság: kollégával NEM jövünk össze, nem lehet jól kijönni belőle, kivéve, ha felségül vesz.."

Az önmagában elég karcsú! Lasszózni is kell ügyesen! :)

@Picicsibe: Azért megnézném, Sabiha milyen arcot vág, amikor a szülés után egy esztendővel Helyesebb Henrik bejelenti, hogy +15 kg-val már nem annyira vonzó számára, ezért lecseréli Tabithára. Akkor majd csapkodhatja a homlokát a 'fránya pénz' miatt.

Father Justice (törölt) 2011.11.10. 09:46:56

@KútiLillus: Találkoztál velük, csak mivel nem ütötték meg a Szintet, le sem szartad őket.

2011.11.10. 09:47:45

Pfff!
Irritáló posztoló.
1. Ha gyereket akarsz igenis tedd le a cigit.
2. Az "új" pasi csak azért ilyen mézes-mázos még most, mert mégnem került a bugyidon belülre.
3. Olyan hülyeségeken akadsz ki.
4. Ráadásul nem teszel semmit. Csak feleslegesen picsogsz.
5. Állj a sarkadra ha valami nem tetszik, ne mástól várd se a megoldást, se a liánozás lehetőségét. Gusztustalan dolog hogy melegváltásból egyik ágyból kiszállsz a másikba meg már bele is pattannál.
6. Ha annyira nem jó, akkor szakíts, és légy egy kicsit egydül.
7. Megnyugtaltlak, te is csak "Én, Én, Én" ember vagy. És az meg, hogy az emberek 95%-ban a saját boldogságkat nézik, és azt, hogy neik jó legyen az normális.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 09:47:57

@Final Judgement: Ha gazdag majd befizeti zsírleszívásra... Vagy nem! :D

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 09:49:31

@JOKKA21: szerintem nem áll jól neked ez az önsajnáló nőgyűlölő szerep :-). Nem minden nő számító,de minden emberi lény önző,még a pasik is.Csak párkapcsolatot önzőségre nem lehet építeni :-)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:49:39

@gyvy: Akkor ha nem szólt, nem szólt. Ezek szerint őt nem zavarja.

@fumerin: Ezek szerint csak olvas. Vagy akkor nem is olyan borzasztóan büdös?! :P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 09:49:56

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Mert mi meg ilyenek vagyunk... :P

De am jó volt, mert így nem ért váratlanul! ;))

Father Justice (törölt) 2011.11.10. 09:50:00

@Picicsibe: Sajnos a zsírleszívástól sem lesz 25 éves, mint Tabitha. :)

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 09:50:50

@SciNuBob -I hear you, mon!-: picicsibe csak elfelejtette hozzátenni,hogy mi meg ilyenek :-D akik hiába tudják,hogy a kocsis pasi csak meg akar dugni,akkor is beszállnak mert ők is dugni akarnak és így legalább házhoz jön a gumi :-D

el333t 2011.11.10. 09:50:55

1.) A fickó moziba akart vinni. Jellemzően a figyelmetlen emberek szokása. Gondolta, ezzel feldob, a moziban meg tényleg csak ülni kell. Nem hegyet mászni hívott bazze! A figyelmetlenség az lett volna, ha kér egy sört, hogy ne kelljen felkelnie és elmenni a hűtőig.

2.) A családalapításos dologról eszembe jutott a rabbis-pápás vicc. Felemeled a gyereket, hogy ezt akarsz, ő meg a webkamerát, hogy erre futja. Gondolom a képlet világos!

3.) Most már érted, hogy miért nem akar szófát sem venni! A párod valszeg TBSZ-re célzott, hogy abba "kötötte le a pénzeteket" gyanúsan öt évre. Na ez esetben 2 dolgot érdemes tisztázni, ad1 nem folyamatos befizetéssel járó konstrukció, tehát nem 4-5 évet kell várnod, hanem 4-5 hónapot, amíg tudtok venni egy szófát; ad2 akkor most gondold végig, mire kötötte le a pénzt, mert hogy nem szófára, az egészen biztos, sokkal inkább ingatlanra, autóra vagy családalapításra.

4.) A cigarettát ne tedd le! Nem kell hinni másoknak, csak azért, mert okosabbnak képzelik magukat nálad. www.korhazionkentes.hu/index.php?recruit menj ide és kérj helyet tüdőgondozóba vagy onkológiára. Csak heti pár óra önkéntes munka, közben beszélgess a tüdőrákosokkal, egyéb tüdőbetegekkel, rokonaikkal!

5.) A szemétlevivés, mosogatás, takarítás, NEM előbbrevaló, mint a kényelmes, nyugodt élet. A házimunkára pedig igenis egészséges ember úgy tekint, mint a szükséges rosszra (a főzés kivétel). Én pl. azt utálom a legjobban, mikor olvasok egy könyvet és valaki jön azzal a szöveggel, hogy "nem csinálok semmit". Ilyenkor az illetőt fel tudnám rúgni! Ha egy idióta szemétlevivéssel indokolja a baszogatást(aki olvasott már Eric Van Lustbader könyvet, az megérti) - vendetta. A párod meg nem buszozik neked, örülj, hogy elmegy érted, amikor nincs más dolga.

A helyzet az, hogy szarsz te arra, amit ő akar, csak eltűröd - ez rohadt nagy különbség -, aztán kollégáknak meg nekünk elsírod a bánatod. Egyszerűbb, őszintébb és tisztább lenne hisztizned jelenlegi pároddal a szakításig!

Caddy 2011.11.10. 09:51:49

@fumerin: jó hát közben dolgozni is kell, aztán nem jut minden rögtön az eszembe. :)

@gyvy: ugye. A doktornő, ma rendel. :)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nyilván a posztíró válaszára vártam. :D

@( o_o ): ezen az utazás dolgon nekem is felszaladt a szemöldököm. Meg hol dolgozik ez a leány, hogy 40 perc a következő busz??? Vagy mielőtt elindulok felhívom az embert, hogy te figyi jössz vagy nem jössz, mert akkor nem állok kint 40 percet. Ehhh! NŐK!!!! :D

@Picicsibe: van még aki emlékszik a Denise magazinra. ÓÓÓÓ. :)

Kytia 2011.11.10. 09:51:53

@Final Judgement: Ha jól értettem, a tipikus pasi pont nem az, amelyiket irányítja a nő, hanem az, amelyik önző és a emccsnézés fontosabb neki a kapcsolatnál. KútiLillus kommentjét én így értelmeztem. Egyébként a férfi is az Ultimate Egységcsomagot keresi (szép-kedves-okos-házias). Igaz, egy jó részük a szépnél már leragad, ha az eléri, hogy szép barátnője legyen, inkább megalkuszik a többi dologban.:DDD
Én is az Ultimate egységcsomagot keresem: helyes-vicces-okos-jó illatú-jó érintésű. És ebből nem adok le, mert egy hülye picsa vagyok és 30 fölött sem fogok egy ronda-unalmas-buta-büdös-durvakezűvel megelégedni, akkor sem, ha ez lenne az erkölcsi elvárás.:DDDD

Büszke_troll 2011.11.10. 09:51:54

@m.gray:
"Max kellemetlensegeket okozHAT (nem torvenyszeru, hogy okoz is, elvegre felnott emberek vagytok, akik tudnak viselkedni), de nem ezen mulik, hogy mukodni fog vagy sem."

Két különböző esetet is láttam, ahol a nőt a főnök szerette volna meg....
A nő ellenállt, nem is volt ezzel hiba. Aztán a nő összejött egy kollégával. Hogy-hogy nem, a következő leépítéskor a nő lett kirúgva.
Mert azt még elviselte a főnök, hogy neki nem állt meg a hölgy, de hogy egy másik beosztottnak igen...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 09:51:55

@gyvy: Annyira uncsi az életed? Ne már! Akkor majd arra emlékszel: "hajj de jó volt a csp-n. volt ott a Picicsibe... de jó fej volt."

Szép emlék! :DDD

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 09:52:44

@Picicsibe: uhhhhh de tudok :-D.Gondolat olvasó vagyok :-D.

SzCsaba 2011.11.10. 09:52:51

A poszter döntésképtelen - egyébként már rég lelépett volna. Ezért magától nem is fog lépni soha. A megoldási javaslatom: lefeküdni a kollégával majd elmondani az otthoni lakótársnak. Így a figyelmetlen otthoni pasi eltűnik magától, és az is kiderül, érdemes-e kezdeni a munkatárssal. Persze ha a poszter egy pénznyelő akkor csak akkor, ha a kolléga jobb parti.

fumerin 2011.11.10. 09:53:59

@Zs*******:
1. Ráér letenni, ha leteszi a gyógyszert.
2. Szexelni jó.
3. Neked ez hülyeség, neki nem biztos, ő él benne.
4. Értelmetlennek találja ezért küzdeni (igaza van).
5.Ez jó! Válj sárkánnyá! :D És még nem dugtak.
6. Hülye lenne egyedül sírni és harapdálni a kispárnáját.
7. És igen! ÉN, hááát, legyen boldog, mint mártír!
:)

fumerin 2011.11.10. 09:55:28

@Köldökszösz (csodalampa): És tényleg nem zavar:)
Majd ha csörömpöl, akkor szólj :D

cyd 2011.11.10. 09:56:33

@Final Judgement: Jó az új nick. A következő az Ultimate One lesz? :)

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 09:56:35

@Caddy: sok helyen dolgozhat ami 40 perc. Pl én is a város másik végén lakom és nekem is kb 30-40 perc. Azok meg akik multiknál dolgoznak valszeg Vecsésen vagy üllőn vagy hasonló peremvidéken dolgoznak és akkor az tényleg 1 óra és 40 perces várakozás. Azokról a diákokról meg ne is beszéljünk akik nap mint nap vidékről járnak fel suliba.Ismerek egy lányt Tatabányáról jár fel Pestre minden egyes nap. Vonattal.Pedig van vőlegénye és vőlegénye szereti és munkanélküli és kocsija is van. A lány mégsem úgy éli meg,hogy a srác egy geci.

Kytia 2011.11.10. 09:57:00

@KútiLillus: "Eleinte mind az, majd ahogy jobban megismeri őket az ember, rájön, hogy mind önelégült disznó."

Nemár. Ott kell hagyni az önelégült disznókat és keresni olyat, amelyik rendes. Akkor majd nem fogsz ilyen csúnya általánosításokat tenni.

Hurri Kán 2011.11.10. 09:57:08

@Caddy:
Már épp ideje volt. :D

Hurri Kán 2011.11.10. 09:58:06

@Kytia:
Azért ez Tőled elég mókásan hangzik, lássuk be. :)))

cyd 2011.11.10. 09:58:35

@fumerin: Mármint leteszi a gyógyszert ÉS gumit használnak?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 09:58:53

@fumerin: Akkor őt zavarja és nem akar puszit adni? :DDD

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 09:59:43

@Zs*******: :-)))
amúgy látom épségben hazaértél, nem raboltak el és daraboltak fel :-D

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 10:01:23

@cyd: nem,szerintem leteszi a "hülyevagyok" gyógyszert és akkor megjön az esze :-)

indapass90210 2011.11.10. 10:01:53

@( o_o ): a legjobb rész az elrablás és darabolás közé lett volna beiktatva!

JOKKA21 2011.11.10. 10:02:10

@Kurka: hello.Ez van sajnos.Így kell elfogadni a nőket.

@( o_o ): Nem szerep, van pár csaj, aki aranyos, de a legtöbb egy némber.

fumerin 2011.11.10. 10:02:40

@cyd: Nézd, én elhiszem, hogy az unalmas nők számodra vonzóbbak. Gumival vagy anélkül :D

Büszke_troll 2011.11.10. 10:03:23

@Kytia:
"Én is az Ultimate egységcsomagot keresem: helyes-vicces-okos-jó illatú-jó érintésű. És ebből nem adok le, mert egy hülye picsa vagyok és 30 fölött sem fogok egy ronda-unalmas-buta-büdös-durvakezűvel megelégedni, akkor sem, ha ez lenne az erkölcsi elvárás.:DDDD "

Bár tudom, minden reklámban azt sulykolják: megérdemled!, de az igazság az, francokat sem érdemlünk.
Ha egy nőért nem jelentkezik a "helyes-vicces-okos-jó illatú-jó érintésű" férfi, az csak annyit jelent, a nő nem elég jó egy "helyes-vicces-okos-jó illatú-jó érintésű" hapsihoz.

Ráadásul te ellentétnek a "ronda-unalmas-buta-büdös-durvakezű"-t hozod, de tippem szerint már egy feltétel nem elégséges elérése is kizárást okoz. Tehát az ugyan vicces-okos-jó illatú-jó érintésű, de nem elég helyes is mehet a fenébe. Stb. Vagy rosszul gondolom? Mennyire vagy kompromisszum kész?

2011.11.10. 10:03:31

@( o_o ):
:) Félve szálltam be a kocsiba. De végül hazajutottam egydarabba, nem x darabba a világ tulsó oldlára. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 10:03:54

@( o_o ): Miért is?
Inkább adnád már vissza az ATB cd-t! :D

Boris the Bullet dodger 2011.11.10. 10:05:21

Van akkor otthon egy bunkó, a melóhelyen pedig egy alamuszi kolléga, aki halál megértő amíg meg nem dug, választhatsz.
Szerintem egyik jobb, mint a másik.

Hurri Kán 2011.11.10. 10:06:06

@Köldökszösz (csodalampa):
Egyedül az zavar, ha közben túl hangos a TV. :D

Büszke_troll 2011.11.10. 10:06:19

@( o_o ): .
mert nyilván sehol máshol nem dolgozhat, mint Budapesten.
Ó, szent együgyűség.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.10. 10:07:50

Először is, azt hittem pasi vagy, mikor olvastam a cigi, meg sör este kombót. Már csak az kellett volna, hogy a gatyádba rakd a kezed. Na mindegy.

Másodszor: Én vallom, hogy kollégával soha! Nem azt az oldalát mutatja bent a melóhelyen, mint otthon mutatná. Az, hogy nyalizik neked, hazavisz, simogat stb. mind azért van, hogy megszerezzen, aztán oda is a varázs és majd elnyúlik ő is a kanapén egy sörrel és te meg leviszed a szemetet. Ráadásul kerülgetheted a melóhelyen is, továbbá valószínű a fél cég tudni fog rólad dolgokat... kell a fenének ez.

A pasidnak meg mondd el a problémáidat! Ha nem változik semmit, akkor lépni kell. De! Vigyázz ezzel a kollégával! "Ha kiszállok ebből a kapcsolatból, őt akarom, vagy csak menekülök valamitől, ami nem tetszik, és könnyebb így... " Szerintem igen, menekülsz, ismerős az érzés! Nem érzed magad jól a kapcsolatban, nem tudsz önmagad lenni. Nem biztos, hogy a kolléga lesz a megfelelő, azért mert most éppen kedves.

Father Justice (törölt) 2011.11.10. 10:09:01

@Kytia: "Ha jól értettem, a tipikus pasi pont nem az, amelyiket irányítja a nő, hanem az, amelyik önző és a emccsnézés fontosabb neki a kapcsolatnál."

Akkor a tipikus pasi pénzes, vagy hejjes, vagy mindkettő egyszerre? Átlagjóska ugyanis csak akkor engedheti meg magának, hogy a meccsnézés fontosabb legyen neki a kapcsolatnál, ha a nője bőven átlagon aluli. Az meg szerencsére nem tipikus - ezzel a kör bezárult.

:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 10:09:03

@gyvy: Próbáld meg kikapcsolni arra a 2 percre. :DDDDDD

fumerin 2011.11.10. 10:10:26

@Bundabandi: Bazzz Bundás? MI a bajod a sörömmel és a cigimmel? Eddig nem zavart :(
Nem is csatolom fel többet :P
:D

Hurri Kán 2011.11.10. 10:10:29

@Köldökszösz (csodalampa):
Arra a 2 percre? Úgy érted, amíg kimegyek utána pezsgőért? :D

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 10:11:07

@Dövan: na igen kinek mi számít jónak :-D lehet ő annyira nem élvezte volna a dolgot és inkább a darabolást választja :-D
@Büszke_troll: hm?
@Picicsibe: Ezért: ( o_o ) 2011.11.10. 09:50:50
@SciNuBob -I hear you, mon!-: picicsibe csak elfelejtette hozzátenni,hogy mi meg ilyenek :-D akik hiába tudják,hogy a kocsis pasi csak meg akar dugni,akkor is beszállnak mert ők is dugni akarnak és így legalább házhoz jön a gumi :-D.

A cd-d meg nincs nálam, lehet valamelyik exnél hagytam/hagytad :-D

fumerin 2011.11.10. 10:11:27

@Köldökszösz (csodalampa): 2 perc az arra elég, hogy kikösse a bugyimat! :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 10:12:23

@gyvy: Hát, ha az is benne van, akkor legyen. :D

SciNu 2011.11.10. 10:13:49

@Picicsibe:
Na így már más :D
If you say "Surpise!". It's not a rape anymore :D

@( o_o ): tegnap írtam PM-et

@Caddy: És honnan tudod hogy nem én írtam? Nem gyanús, hogy S-el kezdődik mindkettőnk neve?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 10:14:37

@fumerin: Ez megint túl magas! :DDD
Gondolom azért, mert olyan lassan csinálja, nem azért, mert olyan nagy. :DDDDDDDDDDD

Caddy 2011.11.10. 10:15:16

@( o_o ): egyet gondolunk erről,szerintem sem alap hazafuvarozni a csajt a munkából,hanem plusz. Valóban dolgozhat ilyen helyen, azért írtam, hogy én nem állnék kint az utcán, hanem előtte felhívtam volna, hogy várjam, vagy ne. Egyszerű ez, csak mindig megbonyolítjuk, meg hát panaszkodni jó, depláne egy friss ropogós kollégának. :D

@gyvy: gondolod? Hm, majd meglátjuk. :)

@Picicsibe: mondjuk én három után abbahagytam, mert egy séma volt mind, aztán ennyi. De akkor és ott valóban jó volt. :)
A mai napig nem szeretem az ilyen egy sémákat. ;)

Halkan megjegyzem, illetve kérdezem, hogy mi ez a visszafogott vérszívás itt?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 10:15:32

@gyvy: Mit mondasz utána? Ja, megvan, kimész pezsgőért. :D

indapass90210 2011.11.10. 10:16:24

@Bundabandi: "Először is, azt hittem pasi vagy, mikor olvastam a cigi, meg sör este kombót. Már csak az kellett volna, hogy a gatyádba rakd a kezed. Na mindegy."

A női egyenjogúság feltétlen (na jó, kis feltételekkel) híve vagyok! Nehogy ők már meg se vakarhassák!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.10. 10:16:24

@fumerin: gondoltam, hogy erre ugrani fogsz! :D Hehe! Igazából csak ahogy leírta, azzal van bajom, hogy olyan mintha egy férfi írta volna. Hogy nem hagyja az asszony söröcskézni esténként...

fumerin 2011.11.10. 10:17:23

@Köldökszösz (csodalampa): Igeeen, lasssan, finoman, hmmmmmm:D
És azt tényleg nagy, de nem az én bugyim ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 10:21:02

@fumerin: Igen, ebben a korban már nem szabad kapkodni, nagy a sérülésveszély. :DDD
De akkor kinek a bugyija? ;)

fumerin 2011.11.10. 10:21:11

@Bundabandi: Ezért jó, ha a pasi nem táplálékkonkurens. Pezsgő meg elég, megosssszuk :D

mütyür 2011.11.10. 10:22:49

kollégákkal csak vigyázni, nagy francok!:D
sztem hagyd a francba a mostanit és kollégázz be!:)

Hurri Kán 2011.11.10. 10:25:05

@Köldökszösz (csodalampa):
Nézd, én gatyát hordok. Sztem innentől a többit kitalálod. :DDD

@mütyür:
Persze, hogy azok. Ha akarnak, azért, ha nem akarnak, akkor azért. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 10:26:38

Elevezek, felszabadult a dömper. Az Óvónéni azt mondta csend legyen! Az Óvónéni azt mondta viselkedjetek rendesen!

@gyvy: @fumerin: Köszönöm, jól esett! :D

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 10:26:40

Miért van az az érzésem, hogy ebben a kapcsolatban nem a pasi, hanem a kedves posztíró az önző? Akinek soha semmi sem jó?

Caddy 2011.11.10. 10:27:07

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ha te egyszer ilyen szánalom picsogást adnál elő nyílt színen, soha többet nem szólnék hozzád. :)

@gyvy: na direkt nem fogok kötekedni. :)

fumerin 2011.11.10. 10:27:50

@Köldökszösz (csodalampa): Véééégre!
Már vért izzattam :D

mütyür 2011.11.10. 10:29:18

@Dr. Jula Watson: tökmindegy, ki miatt, de sztem ez a kapcsolat egy nagy nulla. a baj ott lesz, amikor rájön, hogy kolléga csak dugni akar:)

@gyvy: ha nem akar, majd jól elagyabugyálom! nahátilyet!:))

Hurri Kán 2011.11.10. 10:32:28

@mütyür:
És utána akarni fog? :D

helio 2011.11.10. 10:33:29

miattad már nem fog megváltozni ez a pasi. még rosszabb lesz, ha vele maradsz.
szar ügy... de ezek után a nagyobb kétségbeesés jön :S
és küldd már el a fenébe, amikor nem akar valamit neked megengedni egy pohár sör??? na nee. ezt úgy hívják már, hogy tulajdon.
ha már így fojtogat egy kapcsolat ki kell lépni. (még ha 10 éves, akkor is)
az ilyen pasi úgy sem fogja elismerni, hogy igazad van.
inkább légy boldog :)

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 10:35:04

@Caddy: öööö csak hogy tudd írtam neked és türelmetlenül várom válaszod :-)

fumerin 2011.11.10. 10:36:30

@Köldökszösz (csodalampa): ;)
Hidd el, Nekünk is jó móka volt :D

Caddy 2011.11.10. 10:36:37

@( o_o ): hová írtál? Benyelte a szuper freemail?:D
Küldjed még egyszer,ha nem gond. :)

Kierkegaard Akciócsoport 2011.11.10. 10:36:56

A mostani pasiddal a kapcsolatod szar.
A kiválasztott jövendőbeli pasid 1. a kollégád; 2. még nem látod a hibáit.
Tök mindegy melyiket választod a kettő közül, te meg fogod szívni.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 10:37:27

@Caddy: Nem tudom mennyit olvastam 10 alatt szerintem. Nem is vettem meg, mert drága volt. A barátnőm adta kölcsön. Nekem már attól nagy szám volt, h 16+ volt, én meg 14. :D
Régen ez még nagy dolog volt... :))

mütyür 2011.11.10. 10:37:59

@gyvy: dehát akar, úgyhogy nincs probléma...az, hogy félelem az ok, nem zavar:D

KútiLillus 2011.11.10. 10:38:17

@Kytia: Igen, de már kezd elegem lenni abból ,hogy ilyeneket fogok ki magamnak. Már nem is hiszek a nagy ő-ben, csak egy rendes pasi kell, de nagyon nehéz ilyet találni.

indapass90210 2011.11.10. 10:38:24

@( o_o ): erről ez jut eszembe:

A kannibálok elfognak két szőke nőt meg egy apácát.

A törzsfőnök hívja az egyik szőkét, és kérdi tőle:
- Unga-bunga vagy halál?
- Unga-bunga.
Jól megdugják és elengedik.

Hívják a második szőkét:
- Unga-bunga vagy halál?
- Unga-bunga.
Ezt is megdugják és elengedik.

Hívják az apácát:
- Unga-bunga vagy halál?
- Halál
- Jó! De előtte egy kis unga-bunga.

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 10:38:43

@mütyür: Teljesen mindegy, mert ennek a csajnak minden kapcsolata egy nagy nulla lesz. Mert ugye neki minden JÁR. De ha meg ilyen kiszolgálószemélyzetet talál, az meg nem lesz elég FÉRFI, és akkor megint van min nyávogni.

Hurri Kán 2011.11.10. 10:40:12

@mütyür:
Ha jó a végeredmény, tök mindegy, mi az ok. :DDD

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 10:40:31

@Dr. Jula Watson: Ja, és persze neki semmit se kelljen tennie, semmit se kelljen feladnia. :)

"drágám beszéljünk a jövőről"--a válasz nem tetszett
"szokj le a cigiről, a jövőbeni gyerekünk miatt"---ez sem jó, pedig ez egy jövőbeni terv

:D

Kytia 2011.11.10. 10:41:00

@gyvy: Mármint az általánosítások miatt?:DDD Azért én olyat sosenem mondtam, hogy minden férfi disznó. Sőt, pont az általánosítások ellen szoktam próbálni harcolni. Engem senki nem ért meg, brűűhhhűűűhhhűűűűűűűűűű.

@Büszke_troll: Nos, ha egyszer majd nem kapok olyat, amilyenre vágyom, akkor nem kapok olyat. Ez van, ezzel nem tudok mit csinálni, korábban kaptam olyanokat, amilyenekre vágytam.:D Valójában vannak árnyalatok és persze, nem csak a tökéletes a nyerő, én csak azt akartam hangsúlyozni, hogy szerintem nem erkölcsösebb, ha valaki a tényleges igényeit letagadva megelégszik valakivel, aki nem vonzza annál, mint ha felvállalja, hogy ez van, bammeg, nekem is csak a helyes, érdekes pasik tetszenek, mint általában mindenkinek. Bár hozzáteszem, a nekem tetsző pasik általában másoknak nem szoktak és fordítva, de ez már szerintem a biológis témakörébe tartozik.

@Final Judgement: Személyes tapasztalatom az, hogy az az átlagjóska, akinek a meccsnézés úgy általában fontosabb, mint a kapcsolat, az akkor is megengedi ezt magának, ha nem engedhetné. Legfeljebb szakítanak vele, de a bőréből hosszú távon nem fog tudni kibújni.

helio 2011.11.10. 10:42:05

@Dr. Jula Watson: nekem is mondták ezt annak idején, hogy én vagyok a rossz az akkori barátom meg egy papucs. akkora papucs volt, ha megkértem h vigye le a szemetet volt h 3 napig nem ért rá, én vittem le, mert nem bírtam elviselni.
kifogás: mert ő dolgozott és fáradt
én megértem a posztolót, de ettől lehet h neked van igazad :) (nagybajom, hogy mindenkinek mindent elhiszek :D )

Kytia 2011.11.10. 10:42:15

@KútiLillus: Az teljesen kizárt, hogy esetleg a nagy ő egy rendes pasi?

Kurka 2011.11.10. 10:43:00

@KútiLillus: @Kytia: Igen, de ezt teszem, csak kezdek beleunni, hogy sosem jön el egy megfelelő (már nem is hiszek a nagy ő-ben) és egyre többet csalódok.

Talán másmilyen pasi után kellene nézned. Nem pedig a rosszfiúkat választani.

mütyür 2011.11.10. 10:43:44

@gyvy: az eredményekkel meg vagyok elégedve:D

@Dr. Jula Watson: nem tudom, nekem annyira nem tűnik önzőnek a poszter, mint ahogy te látod

SciNu 2011.11.10. 10:44:32

@Caddy: Még a földre is dobom magam és úgy toporzékolok majd. :D

@KútiLillus: A rendes pasikból a nők JOKKA beállítottságú embereket csinálnak :D

Kytia 2011.11.10. 10:45:13

@Bundabandi: Most sem kedves a kolléga. Leállítja félúton a kocsit, hogy szentbeszédet tartson a dohányzás ártalmasságáról. Közben megsimogatja az arcát, mint az óvónéni a gyereknek. Szerintem fölényeskedik ő is, mint a jelenlegi pasija. Én mindkettőt hagynám a francba.

mütyür 2011.11.10. 10:46:29

@KútiLillus: jesszus, hogy lehetsz ilyen előítéletes rinya? ráadásul ha rendszeresen rosszul választasz, jórészt te (is) lehetsz a hibás.

KútiLillus 2011.11.10. 10:46:55

@Kytia: Én rendes pasit keresek, csak útközben derül ki, hogy nem az.

@Kurka: Lehet, hogy túl könnyen adom meg magam és jobban meg kéne ismernem őket...

Büszke_troll 2011.11.10. 10:47:29

@Kytia:
egyszer hallottam egy előadótól, hogy külföldön azért jobb a közönség, mert úgy mennek oda, itt ma jól érezzük magunkat. Aztán lőn.
Ha elkezdesz mosolyogni, tényleg jobb kedved lesz.

Talán könnyebb a boldogságot is megtalálni, ha nem kész igénylistával keresgélünk.

helio 2011.11.10. 10:48:35

@Kierkegaard Akciócsoport: szerintem nem az új pasi a lényeg, hanem az, hogy egy "idegentől" többet kap, mint a pasijától(akivel 3 éve együtt van), akinek akkor fontos a barátnője, ha ő úgy gondolja (program, szex, mozi, társaság...)

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 10:49:20

@Caddy: de olyan jól megfogalmaztam és már nem emlékszem és akkor jaj most mi lesz? :-D

Hurri Kán 2011.11.10. 10:50:40

@Kytia:
Engem sem. Még én magam sem. :D

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 10:51:07

@Kytia: "Engem senki nem ért meg, brűűhhhűűűhhhűűűűűűűűűű."
Ez egy nagy általánosítás kérem szépen! :DDDDDDDDDDDDD

@helio: Persze, mindennek sok oldala van. De amit, és ahogy leírta a posztoló, abból ez látszik. Egy szó sincs arról, hogy ő mit tenne meg, csak az, hogy a másik nem ugrik minden kérésére. Ráadásul meg van sértődve, ha neki is kellene picit alkalmazkodnia, vagy tennie valamit.

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 10:51:16

@Dövan: :-DD. De mi az,hogy a szőke nőknek több eszük volt? ez diszkrimináció :-D

fumerin 2011.11.10. 10:52:08

@KútiLillus: Egyet kell értsek Mütyürrel.
Nem a világ a rossz, ha folyamatosan rosszul érzed magad....

m.gray 2011.11.10. 10:53:44

Annak aki ekezi a poszter, hogy egy elkenyeztetett kiralylany: "Végeztem a melóval, úgy volt, hogy jön értem. Felhívtam, mert nem láttam az autót a parkolóban. A szokásos "Jaj, bocs, elfelejtettelek hívni, hogy..." - kezdetű mondat után lecsaptam a kagylót és kitört belőlem a sírás."
Kurvara nem arrol van szo, hogy alap, hogy a pasi fuvarozza a segget, hanem megbeszeltek, hogy megy erte. Vagjatok, a csaj arra szamitott, hogy erte megy, igy nem sietett elerni a buszt, stb. Aki dolgozott mar mondjuk az agglomeracioban tudja, hogy elegge demotivalo allni a sotetben (mertugye 5kor mar sotet van mostanaban), es varni a buszt, ami 40 perc mulva jon ES csak addig visz be a varosba, hogy meg lehessen egy orat bkvzni, pl Bp eseten...
Reszemrol alapbol kuka (az evek meg a rutin meg a pofaraesesek hoztak) ha valaki megigeri hogy jon, hogy megcsinalja; majd nem jon, nem csinalja es nem is szol. Nem kotelezo jonni meg csinalni, de bakker annyira vegyuk mar egymast emberszamba, hogy legalabb kinyitjuk a kicsi szankat, ha valami kozbejon, vagy elmulik a lelkesedes. Enelkul kb semmi sem mukodik.

Szöszi 28 2011.11.10. 10:54:04

@Dövan: Jól van, most már tudom mit kell tennem, ha ilyen helyzetbe kerülök:) Köszönöm:)

KútiLillus 2011.11.10. 10:54:29

@fumerin: De én rendeset keresek, csak átvernek. :(

Caddy 2011.11.10. 10:54:47

@Picicsibe: na ezt én is írhattam volna, mert én pont ugyanígy.:D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ez csak természetes. :)

fumerin 2011.11.10. 10:55:42

@KútiLillus: Szar a hozzáállásod.
Én egy gyagyással is boldog tudok lenni :D

Caddy 2011.11.10. 10:56:43

@( o_o ): semmi nem történik véletlenül. :D:D

Kytia 2011.11.10. 10:56:51

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Csak akkor, ha csúnyák.:))))

Én egyébként is megkülönböztetném a valóban rendes pasikat a kényszerrendes pasiktól. A valóban rendesek alapvetően emberszeretőek, kedvesek, akárhogy nézzenek is ki. A nők általában megvesznek értük, csak az a baj, hogy 25 éves korukra általában már megállapodnak egy szépségkirálynő oldalán.:)
Aztán vannak a kis csotrogányok, akik azt hiszik, attól, hogy csúnyák, már automatikusan a rendesek táborába tartoznak, miközben non-stop harsogják, hogy "minden nő hülye", hisz nem értékelik azokat a pasikat, akik olyan nagyon rendesek, mint ők. Észre sem veszik, hogy pont olyan parasztok, mint a helyesebb társaik, csak nekik nincs ott a cuki pofijuk, ami ideig-óráig kompenzálná a parasztságot.:)

Szóval a lényeg: attól, hogy valaki csúnya és népszerűtlen, még nem lesz rögtön rendes (Jokka sem az), és attól, hogy valaki helyes, még nem lesz rögtön paraszt.

fumerin 2011.11.10. 10:57:00

@mütyür: Miért troll? Mert emberben ritka az ijjjen? :D

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 10:59:19

@m.gray: Hát én nem tudom, de ha a világ végén vagyok, és úgy van, hogy jönnek értem, akkor még mielött elindulnék felhívom a másikat, hogy merre jár, kb mikorra menjek ki, mert ugye az sem alap, hogy azt várom, órákig várjon rám egy kocsiban az utcán/parkolóban. Így az is kiderülhet, hogy nem ér ide időben, vagy egyáltalán nem jön, és akkor még mindig megoldhatom a hazajutás valamilyen módon.

helio 2011.11.10. 11:00:41

@Dr. Jula Watson: én úgy értelmeztem, hogy ő próbálta már megbeszélni, de annak mindig hiszti lett a vége (ilyet én is tapasztaltam már :S)
ha a barátom rendszeresen értem jön (tehát az a természetes, hogy ott van a parkolóban, amikor végzek, akkor szóljon időben, h ma nem tud jönni)
nem alkalmazkodást nem értem.
azt vettem még ki a csaj szavaiból, hogy ő mos főz takarít, a barátja meg ha éppen ráér és gondol egyet, akkor kb max leviszi a szemetet.
a cigit meg nem a baba miatt kell letenni.

fumerin 2011.11.10. 11:00:48

@( o_o ): Neeem, én csak dilinyós vagyok :P

Boris the Bullet dodger 2011.11.10. 11:00:55

@helio:
Ez a marha nagy megértés, 'hajlandó vagyok várni' és látszólagos törődés simán belefér, mint dugás előtti "udvarlás".
A kolléga szerintem vagy reszel mellette mást, így nem sürgős neki, vagy annyira reménytelen a helyzete, hogy jobb híján ilyen baromi türelmes.

Ennél többet én nem látok, illetve a fuvarozást igen, na de ennyi erővel választhatna magának egy taxist is.

Zerlina 2011.11.10. 11:02:13

Kedves posztíró!
"Adott egy hároméves kapcsolat, ami néha jó,"
Szerintem nincs miről beszélni.Ezt a pasit ott kell hagyni. Ha egy hároméves kapcsolatról így beszélsz, "néha jó" az már nem.lesz.jobb.
A másik pasival meg nem lehet összemérni, miért is lehetne, alig ismered. Hagyd ott az elsőt és nézd meg, hogy mi fog kialakulni a másodikból. Ha semmi? az sem baj, még jó pár éved, hogy megtaláld azt, akivel családot alapíthatsz, de minél többet fecsérelsz egy seggfejekre, annál gyosabban fogy az idő...

helio 2011.11.10. 11:02:25

@m.gray: egyetértek totálisan

Kytia 2011.11.10. 11:03:11

@KútiLillus: Akkor tévedtél, van ilyen. Lehet, hogy jobban kell figyelni az elején, vagy egyszerűen csak elfogadni, hogy nem mindenkiről látszik rögtön az első randin, hogy milyen is valójában. De ha általánosítasz, az azt jelenti, hogy beletörődtél, hogy mind ilyen és nem szakítasz egy szeméttel, pedig lehet, hogy a mellettetek lévő lakásban lakik az, akit valójában keresel, csak sosem jut időd egyet dumálni vele, mert el vagy foglalva valami idiótával.

@Büszke_troll: Sosem keresgéltem kész listával. A lényeg a vonzalom. De 28 (lassan 29) évesen már nagyjából van egy képem arról, mi szokott vonzani egy pasiban. És igen, szerintem az általam felsorolt tulajdonságok alapvetően szükségesek. Sok mindenben lehet alkudni, de ha testileg nem vonz a párod, vagy nem szórakoztat a társasága, esetleg utálod a szagát, akkor abból szerintem sok jó nem sülhet ki hosszú távon.

@Dr. Jula Watson: Ez igaz.:DDDDDD

Αphelion 2011.11.10. 11:03:21

@Picicsibe: "Azt javaslom a helyesebbet válaszd. Tudod, a gyerek miatt, h szép legyen... Ha már okos nem! ;)"

LOL +1 :D

kalandfereg 2011.11.10. 11:03:43

A posztírónak azt tanácsolom, hogy gondolja végig, a mostani pasija nem volt-e ugyanilyen empatikus az udvarlási szakasz legelején. Ha igen, és csak később bújt ki a szög a zsákból, akkor elképzelhető az új fickóval is, hogy cseberből vederbe.
Szerintem itt az alapvető probléma, hogy a jelenlegi fickó ragaszkodik a domináns szerephez a kapcsolatukban, bár burkolt formában nyomja. Ha a posztíró ezt valóban nem szeretné, hanem egyenrangú, vagy domináns akar lenni inkább, akkor az új fickót is ilyen szemmel kellene megvizsgálni: nincs-e esetleg az, hogy az új fickó is domináns, csak egyelőre figyelembe veszi a lányt is, mint tényezőt, tekintettel arra, h udvarlás korai szakaszban van.
Ha viszont a posztíró vonzódik a határozott, domináns, kezdeményező, hagyományosnak nevezett férfitipushoz, akkor az sajnos ezzel jár...

Peetee 2011.11.10. 11:03:56

A sarkadra kellene állni, és helyretenni a "dominánshímvagyok" - rendszeretekbe belekényelmesedett emberedet.
Költözz el pár napra (1-2hétre), de hagyj neki nyitva 1-2 "ajtót", nem zárd ki teljesen az életedből, legyenek kapaszkodói. Attól majd megjön az esze; én is így voltam ezzel!
Peti, 28.

indapass90210 2011.11.10. 11:04:31

@( o_o ): festett szőkék, esetleg direkt unga-bungázni mentek oda! Vannak nők, akik állítólag szeretik az ilyesmit.

m.gray 2011.11.10. 11:05:24

@Dr. Jula Watson: oke, de melorol van szo. Azert az ember nagyjabol be tudja loni, hogy adott napon mikor vegez. Nyilvan, ha beesik valami extra melo es mondjuk 5 helyett 7kor vegez a csaj, akkor gondolom szolt volna. De nekem ugy jott at a sztori, hogy megbeszeltek, hogy ekkor es ekkor a parkoloban, a pasi meg meg nem volt ott. Ha belegondolsz, az idegesitesnek egy masik verzioja az, hogyha egesz nap telefonalgatsz a masiknak, hogy "ugye ideersz idoben". Megint a franya kommunikacio: az szoljon, aki elter a megbeszelttol...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.10. 11:05:34

@Kytia: "Aztán vannak a kis csotrogányok, akik azt hiszik, attól, hogy csúnyák, már automatikusan a rendesek táborába tartoznak, miközben non-stop harsogják, hogy "minden nő hülye", hisz nem értékelik azokat a pasikat, akik olyan nagyon rendesek, mint ők. Észre sem veszik, hogy pont olyan parasztok, mint a helyesebb társaik, csak nekik nincs ott a cuki pofijuk, ami ideig-óráig kompenzálná a parasztságot.:)"

ezen most jót nevettem, de nagyon igaz! :D

Büszke_troll 2011.11.10. 11:05:42

@Kytia: akkor ezt meg is beszéltük

indapass90210 2011.11.10. 11:06:10

@Kata1987: mi meg tudjuk, hogy mit kell tőled kérdezni, ha véletlenül találkozunk!

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 11:06:20

@fumerin: ja bocs, azt hittem ezek szinonim szavak :-D

Kytia 2011.11.10. 11:06:32

@m.gray: Totál igazad van. Én sem értem mi ez a királylány dolog. A csávó simán eljátszotta volna a bizalmamat már feleennyivel is.
Én is ott vagyok időben, ha megígértem, ugyanezt várom el a másik oldalról is. Ez a minimum.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:06:49

Hm.
1. pelda: ettol en pottyet gyepesnek tartanam a pasit, faradtan a hulyeseggel az ember intoleransabb.
2. pelda: detto. Oke, eltolni lehet, na de en block kihagyni?! :S A szemet is.
3. 1 ora buszozastol viszont hadd ne szakadjon meg a szivem. Igaza van o_o-nak zarojelben, emberek tucatjai megteszik. Ha valami cuccot kell cipelned neha, akkor ertenem. Viszont az, hogy szamitasz ra, es fel se hiv, a reakcio jogos.
4. Az arcsimogatas tul sok, Kytia jol mondta, tulzott bizalmaskodas. Ezt mar en se tudnam szimpla kedvessegnek tekinteni, nem fer bele.
5. Cigirol ertelemszeruen le kell szokni, folyamatosan karositja a genallomanyod.
6. Te mar dontottel. Csak igazolas kell, hogy neked bizony a kollegahoz kene fordulnod.
7. Van meg valami?

fumerin 2011.11.10. 11:08:29

@( o_o ): Jól hitted, csak két embert takar a szinonima :P

Büszke_troll 2011.11.10. 11:09:04

@Kytia:
"A valóban rendesek alapvetően emberszeretőek, kedvesek, akárhogy nézzenek is ki. A nők általában megvesznek értük, csak az a baj, hogy 25 éves korukra általában már megállapodnak egy szépségkirálynő oldalán.:)"

Ezen már percek óta röhögök.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:09:26

@Kytia: Hogy neked mennyire igazad van! :DDD Bar vannak perverz rendesek, es pl. egy oreglany oldalan allapodnak meg :))

Αphelion 2011.11.10. 11:09:40

@( o_o ): "A férfiak persze hogy cuki kis hercegek fehér lovon az udvarlási stádiumban."

En mondjuk pont inkabb az udvarlasi stadiumban vagyok ugy hogy igyekszek nem tul sok szivesseget tenni, nehogy papucsnak nezzen. Aztan ha mar megvan a csaj, akkor adhatom az igazi rendes onmagam. :)

SciNu 2011.11.10. 11:09:51

@Kytia: Jó tudni, hogy én valójában egy bunkó paraszt kis csotrogány vagyok aki ha segítek is csak kényszerből teszem hiába nem várok cserébe semmit.

helio 2011.11.10. 11:10:12

@Boris the Bullet dodger:
szar, amikor egy baráttól sokkal többet kapsz, mint a pasidtól(nem a szexre gondolok) és ezt a pasidat még csak nem is érdekli.
lehet h csak meg akarja dugni a kollega, na és??
ennyit nem hallgatsz végig egy dugásért :D max csak akkor, ha valami nagyon rosszul megy neked :D

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.10. 11:12:01

Szerintem a pasid csak egy tipikus leszarom igazábol hogy mi van veled, de nekem jó szóval miért nem megyünk pl moziba típus. Amit ki kell találnod hogy mindentől függetlenül hányadán állsz mindkét pasival. Függetlenül attól hogy megbízhatatlan, bunkó, vagy éppen figyelmes és új, CSak az embert lásd bennük. Ha ott az egyikre gondolva kicsit jobban érzed magad mint a másikra gondolva akkor az a válasz, persze túl filózhatod de szerintem ez a lényeg.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:13:48

@gernika: :DDDD Atyam. Az instancet en meg nem t'om mi. A szemetet meg biztos nem vinnem le munkaba menet, tekintve, hogy a guberalok eloszeretettel turkalnak benne, amikor megyek, most lokjem felre?! :D Szerintem azer' idegesito, hogy valamit meg kene csinalni, de a masik linkeskedik folyton. Alapvetoen szerintem a nok inkabb olyan tipusok (de lehet teves feltetelezes), hogy szeretnek mindent megcsinalni, es utana tudnak pihenni, a pasik meg halogatjak, es (ez szemelyes kedvenc megjegyzesem) "nem kellett volna elmosogatnod/felmosnod/etcetera, később megcsináltam volna". :DDDD *hajtépés*

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 11:13:49

@helio: 1. Ha mindig ott van a pasi, akkor nem kell világraszóló hisztit csapni azért, mert egyszer nincs ott. Mert jó, sok a 40 perc, de azért nem egy megoldhatatlan feladat hazajutni valahogy. Legyen már egy kicsit felnőtt.
2. ha meg tudom, hogy vagy jön, vagy nem jön, akkor meg megint legyen már annyira felnőtt, hogy biztosítsa be magát, hogy még a buszt indulása elött tisztázza a helyzetet. Ismét csak egy kis önállóság elkelne.
3. A cigi rossz, el sem kell kezdeni. De akkor ez ugye megint önzőség, mert ő cigizni akar, és ezt teszi, még olyan érvekkel sem lehet rá hatni, hogy hát majd a gyereke... Ismét egy önző álláspont.
4. A fáradtság és kimerültség ellen jót tehet néha a közös program, és ismét csak egy ok, hogy megsértődhessen, hogy a párja programot akar vele csinálni.
5. És ott van benne, a srác hosszútávra tervez, de ez neki nem elég, nem jó,"szaros X év"?? WTF?
6. A barát, a meccs, olyan dolgok, ami a másiknak esetleg fontosak le vannak szarva, de nehogy már ő ne ihassa meg a napi sör adagját, mert milyen dolog az már?

2011.11.10. 11:14:31

Éhes vagyokmár, nagyon éhes... ááá

Αphelion 2011.11.10. 11:14:35

@( o_o ): "Neked nem a "Dezsőkével" van bajod, hanem alapvetően egy önző nő vagy aki azt nézi mit kaphat a kapcsolatban nem pedig azt,hogy mit adhat."

Onzo, aaah... Ha valakinek a pasija meg azt is megtiltja hogy egy kurva sort megigyon estenkent o meg szo nelkul turi az minden csak nem onzo.

Büszke_troll 2011.11.10. 11:15:29

@helio:
egy új dugásért sok mindenre képes a férfi.
Egy régiért... Ugyan már királylány...

cyd 2011.11.10. 11:16:08

@Aphelion: Az idézet szerint csak cigiről volt szó, a sört már a kislány álmodta hozzá.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:16:08

@Final Judgement:
"Szerintem vegyél egy alacsony fogyasztású, használt kisautót, és ha nem akarsz gyereket, maradj a jelenlegi fasziddal. Ha szeretnél gyereket, vegyél egy alacsony fogyasztású, használt kisautót.."
Hát ez gyonyoru :DD
Amugy meg ja. A csaladi autot ugyis kisajatitjak a pasik, ha meg a sajatja, ugysem vezeted, ha no vezetni akar, vegyen maganak automobilt, az van.

JOKKA21 2011.11.10. 11:16:21

@Dr. Jula Watson: Meccs fontosabb a nőknél!Nincs az a nő, akiért érdemes lenne meccset kihagyni!

Büszke_troll 2011.11.10. 11:19:00

@Frigyesur:
"A csaladi autot ugyis kisajatitjak a pasik, ha meg a sajatja, ugysem vezeted, ha no vezetni akar, vegyen maganak automobilt, az van."

Amit látok, pont fordítva van. A nő vezeti a családi nagy batárt, mert ő fuvarozza a kölyköket.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 11:19:07

Csak most volt alkalmam leülni és elolvasni.

A csajt, munkatársa meg akarja dugni, és emiatt tetszeleg a megértő cukiférfi szerepében. Ennyi.

Kytia 2011.11.10. 11:19:26

@Frigyesur: Ashton Kutcher?:DDDD
Amúgy ja. Különben a rendes helyespasik sokszor választanak idősebb nőt, ezt én is észrevettem.:)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ezek szerint itt: "A rendes pasikból a nők JOKKA beállítottságú embereket csinálnak :D" te saját magadra gondoltál? Bocsi, én azt hittem, azért Jokkát hozod példának, mert kívülállóként mondod. Nem gondoltam, hogy pont magadra gondolsz.:)
Nyilván fogalmam sincs, mennyire vagy rendes, én csak arról az általános tévhitről beszélek, hogy a csúnya pasik azért nem tetszenek a nőknek, mert rendesek.:)) Szerintem inkább azért nem tetszenek, mert csúnyák.:)

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 11:22:02

@m.gray: Én meg azt mondom ismerd már azt az embert, akivel megosztod az életed. Nyilván, mindenkinek vannak hibái, ha azokat nem tudod elfogadni, nem tudod kezelni, akkor nem érdemes együttlenni vele. Vannak emberek akik mindig késnek, vannak olyanok, akik elfelejtenek dolgokat, vannak olyanok, akiknek egy-egy megbeszélt időponthoz 32x egyeztetni kell, van, aki sosem veszi fel a telefont, van a ki korán fekszik, van aki korán kel... Ismered, és a vele való dolgaidat úgy intézed, hogy az mindenkinek jó legyen.

fumerin 2011.11.10. 11:22:56

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Igazad van, lehet.
De attól még a háziállat nem lesz szimpatikusabb.

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 11:23:24

@Aphelion: egyrészt nem tűri szó nélkül, másrészt az, aki nem tud meglenni a mindennapi esti söre/bora/pálinkája nélkül az bizony már függő, és a szememben alkoholista.

Szöszi 28 2011.11.10. 11:25:11

@Dövan: Na tőled aztán nem tartok, hogy unga-bungázni akarsz majd velem:D Nem 22,5-ös a BMI-m:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:26:02

@Büszke_troll: Az amerikai filmekben tenyleg ezt lathatod, a nagy magyar rogvalosagban nemigen.

@Kytia: Nem, most speciel az enyemre gondoltam otthon :D Mondjuk nem ertem, hogy valaki miert valaszt idosebb not. Nem lehet ez valami komplexus? Mit gondolsz, te olyan okos vagy? :)))))
Megcsillantva bulvar tajekozottsagom: Ashton most felrement, nemde? Tovabba te odavagy Heath Ledgerert. Hogy valaszthatott maganak olyan not, mint Michelle Williams? Akarhogy nezem, nem latom valami szepnek. Ezeket a kerdeseket most musszaaaaj volt feltennem. :))

De telleg nagyon telibetalaltal. Mar en is tobbszor erre jutottam. A ronda pasik tenyleg azt hiszik, hogy ok mar automatikusan rendesek is. A rendesek egyaltalan nem szidjak a noket. Legalabbis eleg ritkan :D

gabcigirl 2011.11.10. 11:26:04

A posztoló hapsija az a tipikus bunkó, akit a pszichológiakönyvek "sima beszédűnek" neveznek.

Ilyen párbeszédek várhatók tőle, hogy "Szívem, nagyon szeretem a főztödet, zseniális, csodálatos - úgyhogy jó is, ha gyorsan elkezdesz főzni, mert mondtam a haveroknak, hogy este hatra már jöhetnek is vacsorára."

Nem tudom, a férfi hogy mesélné a sztorikat - de ha tényleg olyan, ahogy bemutatod én menekülnék tőle, amíg nincs gyerek meg házasság. És a kolléga helyett inkább egy nevető harmadikra voksolnék.

Rebelde 2011.11.10. 11:26:22

szabina tedd le a cigit, különben olyan leharcolt kinézeted lesz, hogy maximum egyfogú kocsmabútorok fogják érdes tenyerükkel jól megsimogatni ráncos arcocskádat

de jó, hogy valaki ennyi pasi közül választhat:))

pár napja hallottam egy érdekes beszélgetést a buszon, amit két enyhe alkoholgőzbe burkolózó fickó folytatott, panaszkodott az egyik, hogy hát a barátnőjénél lakik, aki hamarosan ki fogja vágni szerinte, ezért jóba kellene foglalnia magát, a másik erre, na igen manapság a nők már nem tisztelik a férfiakat, meg kénytelenek vagyunk ilyen helyetekbe belemenni, hogy úgy táncolunk ahogy a nő fütyül, igazi alfahímek voltak:)

Kytia 2011.11.10. 11:27:19

"Mert jó, sok a 40 perc, de azért nem egy megoldhatatlan feladat hazajutni valahogy. Legyen már egy kicsit felnőtt."

De most itt ti komolyan beszéltek? 40 percet kell várnia a páromnak a buszra és MEGBESZÉLTÜK, hogy elhozom. Majd se szó, se beszéd, nem hozom, neki persze nem jelzek. Ez tényleg annyira semmiség?? Akkor át kell gondolnom az igényeimet is, de nemcsak azokat, hanem a saját lelkiismeretességemet is. Nekem a bőr lesülne a pofámról, de a barátomnak is, meg kb az ismerőseim 99%-ának is, az tuti.
Odáig meg még el sem jutottunk, hogy utána még jelenetet rendez, ha más visz haza. WTF?

helio 2011.11.10. 11:27:33

@Dr. Jula Watson:
- van olyan, h az embernek tömegközlekedést kell használnia, ezzel nincs problémám :)) de ha megbeszélték akkor legyen ott, vagy szóljon időben, hogy mégsem.
- igen a cigi rossz, de sok minden más is rossz. elfogadta a csajt cigivel, akkor nem bántsa emiatt.
- a fáradtság kimerültség ellen az is jó: ha a pasi megkönnyíti az esti órákat: pl: főz, elmosogat, megmasszíroz :)
ha nagyon szürkék a hétköznapok és azt kell feldobni, akkor persze jók a közös programok
- hosszútávot feltételes módba tette a posztoló :S
esetleg egyszer a posztoló barátja,arra vetemedne, hogy babát szeretne. (ez nekem nem biztató hosszú táv)
sört úgy hozta fel a posztoló, hogy a pasi a (ha esetleg szeretne majd egyszer valamikor) gyerek miatt ne igyon soha.

mindenki mást tapasztal és abból indul ki.
őszintén irigyellek :))) ha kitörölsz belőlem 8 évet belőlem, akkor lehet, hogy hasonló véleményen leszek veled :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 11:29:13

@fumerin:

Az egy dolog, nem is írtam, hogy az szimpatikusabb lenne. De engem se szállítottak haza melóból, faszomat sír 40 percen hülyepicsa, amikor Szurdokpüspökiből kellett hazajönnöm bazze, azt se tudom hol a rákban van a kis pöcs falu. Én is zokogtam volna, hogy SENKI NEM VISZI EL A SEGGEM HAZA ÓTÓVAL? :D

Oldja meg bazmeg. Ez van. Szófa billeg, csinálja meg. Nem újat venni.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:29:55

@Kytia: Ok nem helyezik magasra a mercet a parjaiknal, ugy latom. ;))

helio 2011.11.10. 11:30:32

@Büszke_troll: :D Így toljunk ki csak dugni akaró férfiakkal :D

m.gray 2011.11.10. 11:31:09

@Dr. Jula Watson:
1+2 ha te megbeszelsz valakivel valamit, akkor az ennyit er? asszem felvagnam az ereimet, hogyha egy harom eves kapcsolatban csekkolnom kene, hogyha a pasim megiger valamit, akkor az tenyleg ugy van-e (szamitani a masikra, bizalom, szavahihetoseg stb.)
3 nem tudjuk, hogy a csaj akkor is bagozott-e, amikor anno osszejottek. ha igen, eleg nagy kepmutatas valakit baszogatni, hogy szokjon le. 3 eve nem volt baj? ha az volt, miert nem egy nemdohanyos csajt valasztott a pasi? amugy persze, egeszsegkarosito a cigi meg minden, de ez ebben a sztoriban egy nagy kepmutatas
4 keltel mar koran, dolgoztal 12 orat egyben? mert egy otos keles meg 12 ora munka utan a hatam kozepere sem kene egy mozi... max egy kad meleg viz, meg par perc vallmasszazs
5 az hogy valaki a "majdani" gyerekrol beszel az nem hosszu tav, hanem almodozas. az meg van 14 evesen is, a szoke kiralylanyrol meg a hercegrol (opcionalis). 30 evesen egy 3 eves kapcsolatban ugy illene tudni, hogy lesz-e eskuvo, hogy ez fontos-e, vagy csak egyutt elnek, hogy akarnak-e gyereket es h mikor (nyilvan nem a pontos napra gondolok, de ha valaki be sem tudja loni, hogy fel ev -> akkor erdemes letenni a cigit, vagy 2 ev -> cigi ebbol a szempontbol nem nagy relevans, az gazos)
6 a baratokrol es a meccsrol termeszetesen nem kell lemondani, de ha azt mondja, hogy elmegy a csajert, akkor ne legyen mar az, hogy, ja elteritettek a haverok, es meg szolni sem sikerult. menjen haverozni, de mondjuk azt is meg szoktak beszelni az emberek egymas kozott nem? vagy oke elmenni ugy bulizni, hogy nem is tudod, hogy merre van a masik? nemtom

helio 2011.11.10. 11:31:18

@helio: upsz a végéről -1 belőlem :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 11:31:21

Van egy tippem, hogy a pasi keres többet. A nő vegyen magának kikúrt szófát, ha nem tetszik a mostani :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:32:47

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: De hat Nardy, az oke, hogy a fuvarozas nem jar, de ha megigeri gernika, hogy finom kajaval var haza, aztan nem szol neked, pedig te emiatt nem ugrottal be hazafele enni, te lennel enyhen felfokozott idegallapotban? Mer' szerintem igen.

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 11:33:39

@cyd: köszi,hogy bevédtél :-)(bár tudom nem ez volt a szándékod :-D)
@Aphelion: Sajnálom de a nő akkor is egy önző szuka.Sörről tényleg nem volt szó, azt már ő képzelte hozzá. Az meg ha a párom jelzi mi nem tesz nekem jót és gondolom őt meg zavarja, ennek ellenére én teszem akkor igenis önző vagyok. És amikor azt mondtam neki,hogy önző akkor konkrétan nem a cigis esetre utaltam, hanem az egész hozzáállásra. Ugyanis az egészből az csöpög,hogy Én,én,én de semmi se jó. Pl hazajön fáradtan férj meg el akarja vinni moziba ő meg ezen kiakad,hogy a pasit nem érdekli. Ha a pasi csak mozizini akart volna akkor elmegy egyedül vagy haverokkal vagy kolleginával ;-).De ő a saját nőjével akart elmenni és béna próbálkozás volt de legalább próbálta. Pl ha én elfáradok a munkába a mozi nekem ideális.Bambulok ki a fejemből,beszélgetni nem kell, de ott a meghit romantika és legalább nem az otthoni kupi meg mosatlannal kell szemeznem. kocsival való furikázás detto önzőség. olyan mintha a csaj azt akarná,hogy a pasi minden egyes perce róla szóljon pasi ne merészeljen elmenni haverokkal sörözni vagy focit nézni. Szerintem a "meg volt beszélve" nem volt megbeszélve,hanem a nő hozzá volt szokva és ezért ő alapnak vette. Ha meg meg volt beszélve okés gáz hogy elfelejtette, de emiatt egyből másik pasival flörtölgetni?!! Hidd el tudom miről beszélek.Én is vártam már fuvarra az esőben úgy hogy a srácra többször rácsörögtem hol van és mondta "5 perc" így telt el majdnem 1 óra miközben én szarrá áztam mert ha csak 5 perc akkor nem megyek be mekibe várakozni hiszen nem állhat meg csak 1 pillre,hogy beugorjak a kocsiba.kiakadtam majd lenyugodtam de eszembe nem jutott otthagyni és másik pasival hemperegni.

fumerin 2011.11.10. 11:33:48

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem hiszem, hogy a 40 perc lett volna a probléma.
És igazad van, ha billeg a szófa és a nő nem tudja megcsinálni, mert a pasi klavit ver, akkor ő a hibás.
Én megoldottam volna faszán: kibaszom az összes lábát a picsába és nem billeg.
Ennyi.
Majd a faszit is.

tizennegy 2011.11.10. 11:34:01

Kedves posztoló,

Az új pasiért BIZTOS hogy nincs értelme eldobni a régit, az új csávó a fentiek alapján egyáltalán nem biztos hogy kedvesebb, csak baromira rád van indulva és ezért ilyen "kedves". Szívesen lecsapna a pasid kezéről, így mindent megpróbál, még ezeket a giccses monológokat is. Ha összejönnétek, nem lenne ilyen sokáig, mert ez nem egy fenntartható állapot hosszútávon.

Ha megbízható embert keresel, akkor ne olyat keress aki a filmekből ellesett giccsel próbálkozik, hanem olyat, aki nem ennyire megjátszós.

Azt hogy a jelenlegi pasid mellett akarsz-e maradni, azt az újtól függetlenül döntsd el.

"Meglátott a parkolóban, odajött, átölelt, kérdezgette, mi a baj. Elmondtam. Mosolyogva felelte, hogy egy eset nem a világ, fel a fejjel, hazavisz."
Na ja, amíg a nő megszerzése stádium van, addig mindig mindenki nagyon kedves. Egy kapcsolat elején EGYSZER hazavinni, hű de nagy dolog, majd várd meg mit szól amikor kétszázadszorra akarod.

"Felém fordult, és aggódó arccal világosított fel arról, hogy nem a pasim, vagy a születendő gyerekem miatt kell letennem a cigit, hanem magam miatt. Megsimogatta az arcom és megkérdezte, bántott-e valaha is a pasim."
Lol, naneeehogymá, egy ilyen giccses próbálkozásnak bedőlsz :) Én kiröhögném.

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 11:34:31

@( o_o ): upsz ez hosszúra sikeredett :-D

Kytia 2011.11.10. 11:34:35

@Frigyesur: Nála te idősebb vagy? Nem tudom, szerintem az ember vonzódik valakihez és nem az éveket számolgatja, hanem csak vonzódik simán.:)

"Mit gondolsz, te olyan okos vagy? :)))))"

Azt gondolom, hogy nem vagyok olyan okos.:DDDD

Ashtonék nyílt házasságban élnek állítólag. Heath meg állítólag a Brokeback Mountain forgatásán szeretett bele Michelle Williamsbe, a stáb szerint nagyon megvolt közöttük a kémia. Amúgy én szép nőnek tartom és kicsit olyan alternatívan érdekesnek, ami Heath-hez eléggé passzolós volt, szerintem. De igazából gőzöm sincs.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 11:34:58

Nem értem miért ekézitek azt a szegény kollégát. Lehet, hogy tényleg csak megsajnálta a csajt azért vitte haza. Figyu, velem is előfordult már, hogy látva a kolléganőmet, amint gyalog talpított a buszmegálló felé, megálltam, és felajánlottam, hogy elviszem. Tudva, hogy 17km-re lakik, és én is arra megyek. Sőt! Mikor válófélen volt, felajánlottam neki, hogy amennyiben elválik feleségül veszem (ez csak vicc volt, sose kezdenék kolléganővel, pedig ő még annyira nem öreg, kb. 30-32 éves lehet). Szóval nem biztos, hogy a kolléga feltétlenül sunázni akart, lehet, hogy tényleg csak megsajnálta a csajt.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:35:14

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Vegyen. De akkor a faszi ne kosse le a penzuket, es ne uljon a szofara, mer' a csaje. Amilyen az adjonisten...

Rebelde 2011.11.10. 11:35:26

a csaj felháborodása teljesen jogos volt a felajánlott majd lazán elfelejtett fuvarért
nekem is halálom, ha valami meg van beszélve és csesznek szólni ha valami közbejött, ez kb annyit jelent, hogy magasról leszarnak, a prioritási listán 12578-dik vagyok...

Kytia 2011.11.10. 11:39:54

@Ibrahim a tevehajcsár: Szerintem akar többet is, de még ezzel sem lenne baj. Nekem az a benyomásom, hogy cseberből vederbe kerülne vele a lány. Az egyik zsarnoktól elrabolná egy másik zsarnok. Szerintem kolléga kicsit sokat enged meg magának és a csaj meg ha nem vigyáz, akkor megint bekerül a törött szárnyú madárka szerepébe, akinek az okos, felnőtt bácsik majd megmondják, mi a helyes. De ez csak benyomás. A hazavitellel meg önmagában semmi gond nincs, szerintem. én meg még kollégával is kezdek, ha tetszik. Jól mondta itt fentebb valaki: az, hogy hol dolgozik, nem jellemvonás, csak állapot.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:40:10

@Kytia: Aha. Pedig elotte olyan lelkesen cikiztem a baratnom, hogy 1 honappal fiatalabb a... basszus mar a ferje :D
Oke, ertem en, csak picit fura nekem.

Latom ertetted, hogy a sok vigyori jel mogotte azt jelezte, hogy nem gondoltam am teljesen komolyan :)))

Hm, na mindegy, ez is fura nekem. Rejtelyesnek tartom, amikor olyan noket sztarolnak, mint a Doktor Hauseban az igazgato no vagy Cameron Diaz.

tizennegy 2011.11.10. 11:40:41

@( o_o ): Ez az egész hozzászólás egy az egyben teljesen így van, megerősíteném férfi oldalról.

Az autós jelenetnél én tuti elröhögtem volna magam, hogy lehet valaki ennyire megjátszós barom. Megállítja az autót és odafordul, "bántott téged valaha"? Elképzelem a jelentet magam előtt és sírva fetrengek a röhögéstől :DD

SciNu 2011.11.10. 11:41:02

@Frigyesur: EGy ilyet otthonra? :D d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/540925_460s_v1.jpg

@Kytia: Nem magamra gondoltam. Én nem szidom a nőket. Csak mikor olvastam hogy 2 féle ember van ha kedvességről van szó és úgy látom, hogy én nem az első csoport vagyok, nyilván csak a második lehetek. Nem én vagyok terézanya, de ha tudok segítek másoknak.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 11:41:18

@Rebelde: Szerintem is egy sms jót tett volna: "bocs drágám, épp dugunk a barátnőddel és nem tudok érted menni. Beláthatod, hogy ez fontosabb.puszi Gipsz Jakab." Így gondoltad?
:)

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 11:41:29

@Kytia: Én azt nem mondtam, hogy a hím ebben a történetben nem sáros. Csak azt, hogy a posztíró bizony nagyon el van szállva, hogy neki bizony mindig mindenki ugráljon, és ha valami nem az elképzelései szerint alakul akkor ott bizony világvége van. Még a GPS is bemondja, ha letérsz az általa kijelölt útról: újratervezés. Problémamegoldásból poszerkém egyes.

Azt meg ugye a sok féltékenykedő hozzászóló nem tartja teljesn jogtalannak, ha valaki szóvá teszi azt hogy apárja egy idegen autóval érkezik. (Főleg úgy, hogy volt ott ugye arcsimogatás, meg a későbbiekben sms, meg közelkerülés és miegymás is)

tizennegy 2011.11.10. 11:42:30

@Ibrahim a tevehajcsár: "Nem értem miért ekézitek azt a szegény kollégát. Lehet, hogy tényleg csak megsajnálta a csajt azért vitte haza. "

Te noooormális vagy? :D
Érdekes módon mindig a jó csajokat "sajnálják meg", a szarokat meg elegáns módon kikerülik...
Ez a világ sajnos így működik.

Αphelion 2011.11.10. 11:42:37

@Dr. Jula Watson: "egyrészt nem tűri szó nélkül, másrészt az, aki nem tud meglenni a mindennapi esti söre/bora/pálinkája nélkül az bizony már függő, és a szememben alkoholista."

Nem volt szo arrol hogy mindennap, nem volt szo arrol hogy nem tud meglenni nelkule, sot pont arrol van szo hogy megvan a mindennapi absztinenciajaval, mert a pasija egy zsarnok aki annyit sem enged meg neki hogy neha igyon egy kicsit. (Es a napi egyetlen pohar sor meg az alkoholizmus abszolut kizarja egymast.) :)

A ficko vagyontargykent kezeli ot, o meg ilyeneken agyal hogy "dehat latom hogy szeret". Nekem is vannak vagyontargyaim amiket szeretek, de nem azert szeretem oket mert rajtuk elhetem ki a perverz hatalomvagyamat. Egy valamirevalo no az ilyen banasmodert azonnal dobna a fickot de ugy hogy arrol koldul -- a "szo nelkul turi"-vel annyit akartam kifejezni hogy o meg meg hagyja hogy tovabb csesztessek.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:42:42

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Elfogadnam nagy duzzogva *nyam-nyam, csam-csam*

m.gray 2011.11.10. 11:43:55

@Dr. Jula Watson: akkor ezek szerint, en vagyok tul szogletes, mert:
- aki kesik es nem szol, az leszarja a talalkat es az illetot is aki var ra
- aki mindent elfelejt egy parkapcsolatban, az leszarja a masikat, de annyira, hogy nem erolteti meg magat, hogy pl felirja amit elfelejt (okostelefonok tasklistjeit es az outlookot most nem is kevernem ide)
- aki nem veszi fel soha a telefont annek van titkolnivaloja

nem kotozkodni akarok veled, csak volt ilyen faszim, es igen, kiderult a vegen, hogy nem en voltam az intolerans geci, aki nem ertette meg ot, hanem o baszott at nagyon csunyan, es futtatott velem parhuzamosan vkit
(a koran kelest/fekvest nem vesze ide, meg a 32xes egyeztetest sem, az tenyleg idomulas kerdese inkabb)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 11:44:26

@Kytia: Lehet. Vagy akar vagy nem akar. Csak azt akartam jelezni, hogy ennyi erővel rólam is gondolhatta volna valaki, hogy akarok valamit a kolléganőmtől, akinek épp döglődött a házassága. Pedig tényleg nem akartam tőle semmit. Igaz, nem álltam meg az út szélén, hogy megsimogassam. Pedig épp előző nap verte el a válófélen lévő férje.

Oleg Gontar 2011.11.10. 11:45:40

"Drágám, harminc éves vagyok, beszélnünk kéne a jövőbeni terveinkről. Tudod, család meg ilyenek."

"Azt akarja, hogy tegyem le a cigit, mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán. És én addig ne dohányozzak, ne igyak meg egy pohár sört este, és egyáltalán: álljak vigyázzban, ugrásra készen, hogy mikor kapom parancsba a gyerek megfoganását. "

Lolll

Αphelion 2011.11.10. 11:45:50

@( o_o ): "Én is vártam már fuvarra az esőben úgy hogy a srácra többször rácsörögtem hol van és mondta "5 perc" így telt el majdnem 1 óra miközben én szarrá áztam mert ha csak 5 perc akkor nem megyek be mekibe várakozni hiszen nem állhat meg csak 1 pillre,hogy beugorjak a kocsiba.kiakadtam majd lenyugodtam de eszembe nem jutott otthagyni és másik pasival hemperegni."

De legalabb rakerdeztel hogy megis hogy lett az 5 percbol 1 ora? Vagy az tul onzo lett volna toled? :P

indapass90210 2011.11.10. 11:45:54

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: "Én is zokogtam volna, hogy SENKI NEM VISZI EL A SEGGEM HAZA ÓTÓVAL? :D"

Most gondolj bele, lehet, hogy a csaj seggét nem csak hazaviszik, hanem meg is csinálják utána! Valamit valamiért.

Muha 2011.11.10. 11:47:02

Görög abc első három betűje:
Alfa, béta, céda

Büszke_troll 2011.11.10. 11:47:09

@Frigyesur:
akkor az én vagy a szomszédom élete olyan mint egy amerikai film. Sőt, két barátomé is.
Az én környezetemben tehát biztosan hülyeség amit írsz.

Rebelde 2011.11.10. 11:48:00

amúgy a két pasi közötti választás cseberből vederbe szituáció lenne

átlátó 2011.11.10. 11:48:12

Szeresd meg meleg szájbelsővel, oszt majd kiderül, hogy, hogyan lesz tovább...gondolkodni bármikor lehet.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 11:49:42

@tizennegy: Tévedsz. Az én kolléganőim pl. mindannyian 80-130kg között vannak. Ennek ellenére habozás nélkül felveszem és elviszem azt, amelyik épp arra megy, amerre én. És nem akarok tőlük semmit.

Kytia 2011.11.10. 11:50:13

@Frigyesur: Azért 1 hónapos korkülönbséggel én még simán rámondanám, hogy egyidősek.:)) Nemtóm, nekem is fura, de csak akkor, ha mondjuk direkt az idősek tetszenek az illetőnek. Ha becsúszik egy olyan szerelem, abban szerintem semmi nincs, ha viszont valaki szisztematikusan jelentősen idősebb nőt választ, arra azért én is furán nézek. De nem biztos, hogy az valami nemnormális, lehet, hogy csak azok passzolnak hozzá, oszt kész.

Amíg még Cameron fiatalabb volt, a tesóm őt tartotta a világ legszebb nőjének. ízlések és pofonok. Látom, a kerekarcú nők neked nem jönnek be.:))

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ó, nem, dehogy. Nem kétféle van. Többféle van, de általános jelenség, hogy sikertelen pasik magukat rendesnek állítják be, hogy aztán ezt hozhassák fel sikertelenségük indokaként. Persze nem mindenki, de van egy ilyen a köztudatban is. Épp az a lényeg, hogy nincs ilyen szabályszerűség, nem az, hogy van. Már megint nem ért meg senki, brűűűhhhhűűűhhűűűűűűű.:(((((

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:51:45

@Ibrahim a tevehajcsár: Mifele meloban dolgoznak tonna donnak kivetel nelkul? :))) Sukar deutschlandi viragszalak koreben ugye nem angolul beszelnek, igy Ánglishon filigrán szexbombaira tippelek. :))

Αphelion 2011.11.10. 11:54:25

@( o_o ): "Sörről tényleg nem volt szó, azt már ő képzelte hozzá."

Nem tudom, nekem az hogy leirta azt jelenti hogy szeretne sorozni, es vagy hagyja a pasi es tenyleg sorozik (de akkor nem irna), vagy nem hagyja.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 11:55:21

@Frigyesur: Nem, semmi ilyesmi. Egészen egyszerűen a főnökasszony nem engedett csinosabbakat felvenni, hogy ő legyen a legjobb csaj a cégnél. Nem "tevékenységi terület specifikus" a dolog.
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:56:08

@Kytia: Ha en is ramondtam volna, mivel cikiztem volna, ugyebar. Masreszt egy legkevesbe sem alkoholmamortol gozos ejszakai uton azt mondta nekem, sosem kene néki fiatalabb pasi. Rendes baratno pedig sok-sok feles utani vidam hangulatban se feledi el ezeket a szavakat, hatha egyszer felhasznalhatja ellene :)))))
Jo, csak szeretnem, ha nem lenne anyakomplexusa :D

Huuudefuraatesod. Kiszel Tüncirol hogy velekedik? :)))

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 11:56:23

@m.gray: először is, ez nem egy találkozó volt. Másodszor nem mindent elfelejtről volt szó. De vannak olyan emberek, akik szétszórtabbak, elfelejtenek dolgokat, még azt is, hogy már beleírta a telefonnaptárjába. Meg van olyan, aki olyan lassú, hogy egy csavar becsavarozáház 3 óra kell neki, így ő mindig késik, minden lassan készül el nála. Jogos-e emiatt mondjuk megsértődnöm? Nem. Ő ilyen, "megszoksz vagy megszöksz". De reklamálni? Minek?
A telefon nem felvétele sem feltétlen titkolásról szól, hanem egyszerűen csak olyan, hogy mondjuk nem hallja meg, vagy mire előbányássza, már letette a másik.

Mindenkitől csak annyit várjunk, amennyi tőle telik. Haez kevés, hát nem kell vele kapcsolatban lenni. Ilyen egyszerű ez, és sok mérgelődéstől megkíméljük magunkat. De hát ehhez ugye ismerni kéne a másikat, és nem csak a saját igényeinket szajkózni.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 11:57:12

@Ibrahim a tevehajcsár: Ilyen tenyleg van, vagy csak szivatsz? Hogy nem valaki nem vesz csinosakat.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 11:58:39

@Frigyesur: Jaj a végét meg csak most néztem meg. Semmi ilyesmi, ez egy egyszerű kis magyar, vidéki, családi vállalkozás. Tudod vannak vidékek, ahol normális dolog a disznóvágás, meg van tehén meg mit tudom én mi, és hát nem éppen kalóriaszegény táplálékot vesznek magukhoz a "hölgyek". Én vidéken dolgozom ugyanis. Ez van.

cyd 2011.11.10. 12:01:09

@( o_o ): Te jó ég! Mit mondtam? Azonnal visszavonom :P

Hurri Kán 2011.11.10. 12:01:26

@Ibrahim a tevehajcsár:
Nincs is annál jobb. Ápdét házi tej és ápdét házi disznótoros. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 12:01:36

@Ibrahim a tevehajcsár: Ühüm, ertem. Ezek szerint szerencses ember vagy, munka kozben is gyonyorkodhetsz a sonkakban. :))) (Degenyavagyok, bocsi telkarcsuak, muszaj volt. :)))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:02:43

@Frigyesur: Nem szivatlak, ez halál komoly! Ha tudnád mik zajlottak itt ezen a téren, meglepődnél. De inkább nem részletezem, mert mert ez itt most nem az "én posztom". Igen, a kolléganők felvételénél "vétójoga" volt, és aki 80kg alatt volt, azt helyből megvétózta. De egyébként nagyon jó fejek a csajok, semmi baj velük. És nem is kezd ki velük egyik kolléga sem!
:)

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 12:02:58

@Aphelion: "És én addig ne dohányozzak, ne igyak meg egy pohár sört este, és egyáltalán: "

Ezek a szavak nekem pont azt sugallják, hogy az az esti sör bizony igencsak rendszeres, és esze ágában sincs lemondani róla.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 12:04:23

@Ibrahim a tevehajcsár: En pedig mindig azt hittem ezek csak affele varosi legendak vagy rosszindulatu feltetelezesek.
"És nem is kezd ki velük egyik kolléga sem!" :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 12:04:52

@Frigyesur:
Hogy ne lenne. Olyan is van, aki nem vesz fel nála okosabbat, nehogy kiderüljön, hogy ő lényegében nem is ért ahhoz, amit csinál.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 12:05:55

@Köldökszösz (csodalampa): Vegre megertettem, hogy miert vettek fel engem! :DDD Koszi sracok!

Kytia 2011.11.10. 12:05:57

@Dr. Jula Watson: Én nem érzem ezt a lányon, de nyilván ez most itt nem fog kiderülni. Nekem inkább úgy jött le, hogy a párkapcsolati játszmákban ő játssza az elnyomott szerepét, akinek mindig idomulnia kell és leszarják, hogy ő mit akar. Az, hogy őt meg ez zavarja, számomra érthető. Engem is zavarna. Ha fáradt vagyok, nem megyek moziba, nem akarom, hogy rángassanak, vagy hisztizzenek velem emiatt.

"Ehhez a problémakörhöz tartozik még, hogy nekem viszont nincs választásom, azt kell tennem, amit mond, különben hiszti van, és én vagyok a sátán női alakban."

Ebből nekem nem úgy tűnik, mintha bármi is az ő elképzelései szerint alakulna. Leszámítva azt az esetet, ha az elképzelései pont egybeesnek a párjáéval.
De amúgy én a konkrét írásodra reagáltam. Hogy 40 perc nem a világ, stb. 40 perc valóban nem a világ, de az adott szó az.

@Ibrahim a tevehajcsár: "Igaz, nem álltam meg az út szélén, hogy megsimogassam."

Itt azért én egy nem elhanyagolható különbséget szimatolok.:))))))

rendszerhiba 2011.11.10. 12:06:02

A normális pasik mindig hoppon maradnak. Itt is a nyomi gyerek kell, még ha szó szerint sz@rik a nő fejére - meg is érdemli.

A cigarettázó nők számomra kiábrándítóak, nem utolsó sorban egészségtelen is.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:06:47

@Frigyesur: Ez sem nyert! Én hátul ülök, a "szamárpadban", közel távol egy darab kolléga vagy kolléganő sem ül. A csajok egyébként is külön irodában vannak (kivéve egyet, aki ügyfélszolgálatos, de őt sem látom, mert a félkör alakú pult túlsó végén ül, a "görbületen túl"), és engem egyébként még egy "paraván jellegű" térelválasztó is elszigetel a kollégáktól, nehogy megfertőzzem a genyaságommal őket. Most már mindent tudsz.
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 12:07:31

@Aphelion: mondtam,hogy kiakadtam szóval rá és olyan hangnemben,hogy a srác megijedt.:-)
Egyszerű volt a magyarázat: én nő ráadásul a pontosság mintaképe nekem az 5 perc 5 perc. Ő pasi, neki az 5 perc lehet 10 is,neki azt jelenti az 5 perc hogy nagyon siet mindjárt ott lesz. Azért késett mert egy hídon kellett átjönnie és beragadt a dugóba. Visszafele már én is láttam tapasztaltam.
Szerintem 1 párkapcsolat nem attól húde jó,hogy minden rózsaszín és tökéletes még 3 év után is,hanem attól,hogy mindkét fél tudja a másik fél egy másik bolygóról származik de szereti annyira,hogy próbálja kiimserni és a kedvére tenni.Ha pedig hibát követ el akkor képes legyen megbeszélni és bocsánatot kérni.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 12:08:23

@Ibrahim a tevehajcsár: A munkakör kivetelevel tenyleg mindent :D
Jo, ez nem az en napom, ma nem jonnek be a vicceim. :(

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 12:09:21

@cyd: késő :-D én már eltettem emlékbe :-D

tizennegy 2011.11.10. 12:09:41

@Ibrahim a tevehajcsár: Én soha nem tévedek.
Azt a kollégát, akivel együtt dolgozik az ember, azt persze elviszi. De ahhoz, hogy azt elvigye, akit távolról lát heti egyszer max, ahhoz valami nagyon jó indok kell, férfi-női felállás esetében a leggyakrabban ez a "meg akarom dugni".

El se hinnéd hogy egy multinál milyen más érzés jó vagy szar csajként létezni.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 12:09:46

@Köldökszösz (csodalampa): Eloszor arra gondoltam honnan tudod, aztan rajottem, hogy csak lehulyeztel :D Ki kell abranditsalak: en mar elotted megtettem a megjegyzesemmel, ugyhogy elkestel vele. :P :D

Kytia 2011.11.10. 12:10:07

@Frigyesur: A "néki"-be hogy tudtál ékezetet tenni?:o Csaló!.:DD

Nyugi, szerintem nincs anyakomplexusa a párodnak, ha az lenne, anyukádnak udvarolna.:DD

Na azért nemár. Cameron Diaz annyira nem csúnya. Fiatalon nagyon kis csinos volt. Mostanra meg kicsit lejáratta magát a gázos pasiügyeivel, de azért nem rossz most sem.:)

Boris the Bullet dodger 2011.11.10. 12:10:38

@helio:
Nem magamról írtam, de ha elolvasod, ugyanazt említettem:
"vagy annyira reménytelen a helyzete, hogy jobb híján ilyen baromi türelmes."
Amúgy meg valószínűleg így is-úgy is végighallgatja, ha napi 8-10 órát vannak összezárva.

"lehet h csak meg akarja dugni a kollega, na és??"
Én speciel pont leszarom, csak ne legyen már erény a képmutatás.

indapass90210 2011.11.10. 12:10:41

@( o_o ): "Én is vártam már fuvarra az esőben úgy hogy a srácra többször rácsörögtem hol van és mondta "5 perc" így telt el majdnem 1 óra miközben én szarrá áztam mert ha csak 5 perc akkor nem megyek be mekibe várakozni hiszen nem állhat meg csak 1 pillre,hogy beugorjak a kocsiba.kiakadtam majd lenyugodtam de eszembe nem jutott otthagyni és másik pasival hemperegni."

Te ilyen áldozat típus vagy? A második öt perc után én bizony bementem volna. Lehet, hogy nem hemperegni, de akár. Mondjuk meki vécében még sohasem hemperegtem, de mindent ki kell próbálni egyszer.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 12:11:52

@Frigyesur: Így hogy megmagyarázod, végképp megölted a poénomat. Ráadásul tényleg megtetted már a megjegyzéseddel. Gonosz vagy! :*

Αphelion 2011.11.10. 12:12:40

@Dr. Jula Watson: OK, de ezek szerint a pasi amiatt is beszologatott mar.

Azt mivel magyarazod, hogy a "talan X ev mulva" indokkal probalja leallitani a cigirol? Ha raguglizol hogy "smoking before pregnancy", ez a masodik talalat:

www.babycenter.com/404_how-soon-after-quitting-smoking-can-i-try-to-get-pregnant_1932.bc

ami azt mondja hogy 1 honappal a fogantatas elott eleg abbahagyni. Ezt tekintve mi mas ez a "talan X ev" mint leplezetlen manipulacio? Ha zavarja a fust akkor mondja azt, ha a no egeszsege miatt aggodik akkor mondja azt, de ne jojjon ilyen atlatszo hulyesegekkel.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:13:25

@Frigyesur: Bejött! Raktam szmájlit! Munkakör!! Ugyan mit vársz egy kis vidéki családi vállalkozástól, ahol a tulajjal együtt sincs összesen 10 ember! Ott mindegy mi van a munkaszerződésedre vagy a névjegykártyádra írva. Ugy @Kytia: is mindent meg kell csinálni amit mondanak.

Kytia@: "Itt azért én egy nem elhanyagolható különbséget szimatolok.:)" Komolyan mondom, te egy kettessel kezdődő személyi számú humanoid képződménybe oltott "szimat nyomozó vagy" Egyszerűen most szögén találtad a fejet!
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 12:13:37

@Kytia: Ha izes magyarsaggal akarok beszelni, azt kihangsulyozom, hogy mindenki tudja :D

Ki tudja mik zajlanak a szinfalak mogott. :D Amugy mar nem vagyok mai csirke, benne vagyok a korban meg minden, es ha Nutot kerded, megmondja, hogy a nagymamajanak neznek. Hm, lehet, hogy letezik nagymama komplexus is. :x

Fogalmazzunk ugy, hogy nem is szep :))

Kytia 2011.11.10. 12:13:39

@Frigyesur: Ennél keményebb, hogy az ELTE pszichológia szakán volt anno (talán most is) egy felvételiztető tanár, aki bizonyos szintnél szebb lányokat nem engedett felvenni az egyetemre. Közölte, hogy "ő nem fogja ezeket bámulni a folyosón". És ez még csak nem is egy szaros családi vállalkozás, ahova ha nem vesznek fel, majd dolgozol máshol, hanem basszus a továbbtanulásod!!

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.11.10. 12:14:09

a megoldás szerintem pontosan ott van és a másik pasi által kíválóan meg is lett fogalmazva a cigi kapcsán:
ne azért szakíts a jelenlegi pasiddal, hogy összegyere a másikkal, hanem magad miatt, mert úgy érzed, hogy az a kapcsolat már nem működik.
ha szakítottál és eltelt valamennyi idő, ami alatt letisztázhatod, hogy TE valójában mit is keresel az életben...na akkor kezdj el gondolkozni az új pasin.

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 12:14:58

@Kytia: Nyilván nem fogjuk megtudni. Az is lehet a pasi tényleg egy szemét alak. De a posztíróról jelen írása alapján nagyon is az önzőség, a nyavajgás, a semmi sem jó érzése süt.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:15:09

@Ibrahim a tevehajcsár: Bocsi, Kytia, kicsit összegubancolódtak a billentyűk a gépemen úgy látszik.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 12:17:08

@Ibrahim a tevehajcsár: Biztosan elsuhant Aranka és megremegtek az ujjacskáid! :DDD
Vagy az egész asztal? :DDDDDDDDDDDD

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 12:17:42

@Aphelion: akkor nem ismered te a nőket :-). Egy nőnek ha egy dologra azt hiszed,hogy nem akkor kképes azt a nemet minden másba belelátni és akkor jaj mert megfosztják mindentől.Hidd el tudom,mert nő vagyok és én is ezt csinálom csak én képes vagyok tükörbe nézni és jót röhögni magamon :-)

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 12:17:53

@Aphelion: ez a cikk is csak demagógia. Hiszen minden egyes szál, minden szippantás árt a testnek, és így a gyereknek is.
A cigiről leszoktatás meg nyilvánvalóan nem egyik percről a másikra pattant ki csávókám fejéből.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 12:19:11

@Köldökszösz (csodalampa): Koszi :* :DDD

@Ibrahim a tevehajcsár: Nyah, akkor jol kikerdeztelek. :))

@Kytia: Ez telleg gaz. Mer' mar egy potvizsga vagy sz*r jegy is duhito, de korrigalhato mas tanarnal. Na de az, hogy fel se vesznek :S

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:20:47

@Kytia: Erről nekem egy egyetemi lapban olvasott vicc jut eszembe. Az évfolyam szépét "röpke" két órás szívatás után kirúgja matekból a prof. Mikor vége a vizsgának, a kollégája megkérdezi: hát semmi érzés vagy sajnálat nincs benned, hogy ezt a gyönyörű lányt kirúgtad? Mire a prof: de, érzés az van, csak nem a sajnálatra, hanem a házasságtörésre emlékeztet.

Egyébként most, hogy írtad, legalább világos, hogy miért olyan bűn ronda minden pszichomókusnő.
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 12:21:23

@Frigyesur:

Hidd el, megoldom a problémát. Veszek magamnak és kussban betolom. Ennyi :) Vagy rendelek. Nem problémázom rajta. :)

HMF 2011.11.10. 12:22:38

Szerintem a kedves kolléga csak gerincre akar vágni,
sebezhető könnyű préda vagy.

Hidd el, neked egyedül lesz a legjobb,küld el francba a kedves tuskó barátod.

Nem érzel te semmi komolyat a munkatársad iránt,csak azt hiszed.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 12:22:52

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Aha. Bizonyara. Remelem gernika eljatsza, hogy bebizonyodjon a genya szekptikusoknak :)) A biztonsag kedveert megirom neki emailben is, hatha bejon :)))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:23:46

@Köldökszösz (csodalampa): Akkor nem az ujjacskáim remegtek volna meg, hanem a padló rengett volna. De itt nem suhan senki, mert ez itt zsákutca: errefelé sehova sem lehet eljutni, ide csak az jön, aki kifejezetten engem keres. Az meg nem normális egyrészt, másrészt pedig úgyis látom messziről, és akkor lerakom a tálcára az indexet, és előveszek egy excel táblázatot!
:)

Αphelion 2011.11.10. 12:24:18

@Dr. Jula Watson: "minden egyes szál, minden szippantás árt a testnek, és így a gyereknek is."

De amig nincs magzat addig csak a nonek art, szoval nem lehet a gyerekre hivatkozva ervelni ellene.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.11.10. 12:27:10

Az utolsó kérdésre a válasz: lián nélkül sosem szakítanál magadtól. Egyszerűen azért, mert nem az a típus vagy.
Max. ha a pasid kidob, de akkor sem bírnád sokáig egyedül, ebben biztos vagyok.

A sok kommentet végigolvasva egy fő gondolatom van:

a párkapcsolatok túl sok áldozattal és lemondással járnak, az ember pedig túl önző, (Teréz anya csak egy volt)úgyhogy csak az vágjon bele, aki maximálisan képtelen a másik nem nélkül élni, vagy annyira önállótlan,hogy mankó kell az élethez is, esetleg van annyira felnőtt,hogy tudja, áldozat nélkül nincs nyereség és ezt állandóan szem előtt tudja tartani, ergó ésszel él. (pl. még akkor is, amikor huszadszor sem viszi le a másik a szemetet, vagy ezredszer is felhajtva hagyja a buditetőt, netán ötvenezredszer is hisztizik a másik a meccsnézés miatt)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 12:28:09

@Frigyesur:

Tudja ő is :)

@R.:

Ó nem fog szakítani a mostani pasijával, max alkalomszerűen sunáztatná magát az új pöccsel. A mostani pasi jól keres, csak épp nem bassza el rá olyan ütemben a lóvét, ahogy ő elképzeli. Pl nem vesz neki új szófát, mert a lóvé le van kötve. Ha közös számlán lenne a lóvé, akkor feltételezem, hogy a nő is hozzáfér, akár fel is törhetné a lekötést. De nem, a pasi számláján van a lóvé :) Ezek szerint a csajnak valami rosszabbul fizető melója van. De abból nem tud úgy élni ahogy anuta királykisasszonya szerint neki alanyi jogon JÁRNA mint a seggcipelés, nehogymá' várjon a buszra!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:28:30

@Kata1987: Miért, Dövan csak 22,5 értékű BMI-s csajokkal akar ungabungázni?

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 12:29:53

@Aphelion: na akkor melyiknek nincs jövőbeni terve a kettő közül? Utólag meg már mit érveljen ellene?

tuono 2011.11.10. 12:31:42

Poszter kedves: Kapcsolat függő vagyol-e?
Talán egy őszinte beszélgetés a pároddal közelebb vinne a megoldáshoz és nem egy vadidegennel kellene megosztanod a kapcsolati problémáidat. Igen vadidegen, mert a magánéletedről, érzéseidről aligha tud részleteket...
Anélkül, hogy ismerném a kollégádat, azért azt fixáljuk, hogy egy férfi, amikor egy nőt akar "megszerezni", akkor magától értetődő, hogy kitüntetett figyelemmel van felé. Ne ess abba a hibába, hogy ezt veted össze a jelenlegi több éves kapcsolatoddal! Gondolom a mostani párod is figyelmes volt a kapcsolat elején. Ülj le a pároddal és ŐSZINTÉN mond el neki a problémáidat és az érzéseidet a másik srácról is!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:32:39

@Alfonzina: "(Teréz anya csak egy volt)" Könnyű volt neki önzetlennek lenni, ha nem élt párkapcsolatban! Ha hegyi remete lennék én is baromi önzetlen lennék!
:)

Szöszi 28 2011.11.10. 12:33:56

@Dövan: Aha:D Amúgy nem:) A normális tartományban van a BMI indexem, és úgy 6-7 kiló leadásával 22,5 lesz:)

Joe69 2011.11.10. 12:34:11

Elég tipikus ügy. Viszonylag nem nagy agyi és egzisztenciális kaliberű, de mutatós csajszi, együtt valami kisjuppi droiddal, akinek köszönhetően megvan a kégli, kocsi,lapostévé, meg utószezononként egy kis tengerpart, mondjuk Egyiptomban. A legtöbb csajszinak ez a minimálelvárása úgy 30 felé, rá se néznek másra, aki ezt nem tolja. És miután e válságos időkben bizony a korosztályukbéli pasik ezt nemigen tolják, nyilván sokan hajlandók nyelni is, ha nagy szerencséjükre bele tudják nyomni a feneküket egy ilyen farokba.

A kisjuppi droid meg úgy gondolja, hogy a sok munkáért cserébe, amit ő a globális nagytőkéért végez, otthon megjár, hogy az van, amit ő akar. A csajt nagyjából úgy neveli, mint ahogy egy kutyussal tenné - korbács, mézesmadzag. A különbség annyi, hogy a kutyus nem szokott másoknak panaszkodni.

Mindenki tele van ilyen panaszkodós csajismerőssel, a legtöbb félrekúrásra pályázó pasi ilyenekre ugrik, ahogy a posztban is. De a legtöbb esetben hoppon marad, mert általában az utolsó pillanatban a csajok visszariadnak (ld. előző poszt.) Csajszi is droid a maga módján, hiszen egy sort se ír arról pl. mi a helyzet a kémiával, mert az nagyon nem mindegy.

Szöszi 28 2011.11.10. 12:34:53

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen, Dövan a vékony lányokra bukik:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 12:35:24

@Frigyesur:

Nembaj :)

@Kata1987:

A 6-7kg csak a méretes ülep lefogyásával lesz elérhető :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:38:32

@Joe69: "A különbség annyi, hogy a kutyus nem szokott másoknak panaszkodni." Vagy ha igen azt senki sem érti (legfeljebb egy másik kutya).
:)

tizennegy 2011.11.10. 12:41:19

@Kata1987: lol az én indexem 28, de kurva jól nézek ki :D

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 12:43:21

@Dövan: hát madár vagyok na, főleg a párkapcsolatokban ezért is vagyok többszörösen összetört szívű :-D. De azért a történetben nem én voltam a legnagyobb madár. Ugyanis az eset a köv volt: Srácba beleszálltak korábban oldalról és pont az anyósülés résznél.Hiába a szerelő valahogy az eső akkor is beesett azon az oldalon én meg fogtam magam és hátraültem nehogy már vizes legyek.Erre ő másnap elment autószalonba és felhívott találkozzunk mert meg akarja mutatni mielőtt megveszi. Ezért vártam rá. Megmutatta,megvette.Mire az összes haverja azzal jött (amit én nem tudtam),hogy a srác csak miattam vett új kocsit. Ez jól esett a lelkemnek és kárpótolt az 5 percért. A Meki meg több mint 5 percnyire lett volna :-)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:43:46

@Kata1987: És méret nélküli? Ez a "bekaphatod" pedig már-már felért egy felhívással ungabungázásra!
:)

Joe69 2011.11.10. 12:46:40

@Ibrahim a tevehajcsár:
A szakember megnyilvánult:)) De a kutyus véleménye nem is érdekel senkit..ő magát sem..

tizennegy 2011.11.10. 12:48:39

@Joe69: azt jelenti hogy egyetértek, faszom :)

Szöszi 28 2011.11.10. 12:49:42

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez a bekaphatod, felért egy felhívással szájbaverésre:) De Nard ezt tudja jól:)

cyd 2011.11.10. 12:49:47

@( o_o ): "...hátraültem nehogy már vizes legyek."
Az megvan, hogy a tested több mint fele víz? :)
Meg előtte 1 órát álltál az esőben :P

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 12:51:38

@tizennegy: köszi és igen elég gázos volt a kocsis jelenet :-D

romaniarulez! 2011.11.10. 12:53:10

A szomszéd nője mindig zöldebb... Amennyire ebből a sztoriból látom, a posztoló kapcsolata simán csak lapos. Értem én, hogy nagy úr a megszokás, de ha azt érezzük, hogy le akarunk lépni, akkor ahhoz bátorság kell, ez pedig a nőknek általában nincs (sok hasonló esetet ismerek, én is voltam már "megbízható kolléga". Én spec. elvből nem megyek bele abba, hogy egy kapcsolatból a csaj rám "váltson", de ezt talán nem minden pasi így látja.
A posztoló mérlegre kell tegye, hogy a plusz, amit kap, ellensúlyozza-e azt, amit hiányol, ha pedig arra a következtetésre jut, hogy nem, akkor le kell ülni beszélgetni az élettárssal, és rögtön világossá kell tenni, hogy komoly a helyzet, ne bagatellizálja el. Változtatnia kell, az pedig nehéz, általában nem is szokott sikerülni. Akkor viszont le kell lépni. Tényleg. Tudom, hogy van egy rakás kapcsolatfüggő csaj, de mindig azt mondtam, hogy jobb egyedül sörözni otthon, mint állandóan csak szívni és panaszkodni valaki mellett.
Szerintem. A szingli élet tele van ám előnyökkel, csak fel kell fedezni! Hajrá!

Joe69 2011.11.10. 12:56:55

@romaniarulez!:
Hátha a csajszi fizuból fenn tudja tartani a garzont, lapostévét, kiskocsit, esetleg még egy kis utószezont az araboknál, akkor feltétlenül, és aki teheti, az teszi is. És 30 felett meg jöhetnek a csóró huszonéves pasik.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 12:58:55

@romaniarulez!: Figyelj van aki kifejezetten a "lepattanóra vár". Azt egyszerűbb megszerezni.
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 12:59:00

@cyd: édes, nem tudsz olvasni? ez két külön nap. Igen azt a kapcsolatot a sok eső meg nedvesség jellemzi :-D Első nap: hátraülök mert csöpög befele az eső és nem állítom nem vagyok hisztérika,de miért is kellene elviselnem,hogy a külsőm is vizes legyen ha már a testen x% belül már amúgy is vízben úszik? :-). Ő meg szerintem ezen kiakadt mert így nem tudott fogdosni :-D.Ezért Másnap: vesz kocsit és jól megvárat és jól elázok szóval aznap nem hogy tapi nem volt de semmi más sem hiába az új kocsi. :-D de kollega sem volt meg arcsimi tőle és másnak való panaszkodás sem.Csak neki panaszkodtam.

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 13:01:06

@Urban Gorilla: na mekkora? főleg a "CSAJOK ÉS PASIK" blogon? A Pasik ragozása E/1ben birtokos jelzővel ellátva nem pasim?

Joe69 2011.11.10. 13:02:48

@Ibrahim a tevehajcsár:
A kapcsolatot felvenni vele biztosan könnyebb, a "megszerzés" viszont általában olyan szitukba fullad, mint az előző posztban.

Ginlia 2011.11.10. 13:04:34

Hát a kolléga. És nem azért, mert hazavitt, hanem mert megölelt amikor el voltál kenődve és mert megállt az út szélén, hogy elmondja magad miatt tedd le a cigit és megsimogatta az arcod. Határozott és gyengéd, a tökéletes kombináció. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 13:05:28

@( o_o ): Neked sem könnyű a kedvedben járni, bakker! Nekem volt már olyan kocsim is, amelyiknek állandóan fogni kellett az ajtaját belülről, hogy ki ne nyíljon menet közben! Olasz volt.
:)

Αphelion 2011.11.10. 13:06:54

@Dr. Jula Watson: Elegge kamugyanus a pasi reszerol hogy szeretne gyerekeket (foleg hogy ott van az a "talan"). Ha en valakitol gyereket szeretnek akkor az szamitana nekem annyira hogy zavarna ha 1 ora 40 percen at kell szivnia szegenynek a hazajutassal.

De egyebkent meg mindegy hogy kinek vannak tervei mert annyi adott hogy *mostanaban* nem lesz magzat. Szoval ha azt mondja hogy *most* hagyd abba a magzat miatt a cigizest akkor azzal nem tesz mast mint hulyenek nezi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 13:08:10

@tuono:

Gondolod, nem hajítaná ki a rákba a pasija? :) Akkor az utolsó kérdése felesleges is :D

Ha neki a figyelmes pasi kell (valszeg marketingszempontok miatt figyelmes, illetve azért adja elő a local poppermüllercoelhot, hogy mielőbb a postíró szájába adja a brét) akkor hagyja ott a pasiját, és repüljön rá a lovagra. Aki persze amint észreveszi, hogy a nő kullancsmódba váltott, a sunázás után, úgy hagyja majd ott mint eb a szarát (amúgy meg igencsak helyesen) :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 13:09:15

@Joe69: Á szerintem a posztolónál "apu" kezeli a pénzesláda kulcsát. Máskülönben nem őt kellene megkérni új szófa ügyében. Meg nem ő döntené el, hogy mikor lesz új webkamerája. Szóval a posztoló anyagilag, illetve egzisztenciálisan, legalábbis részben úgy tűnik függ a pasitól.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 13:10:39

@Kata1987:

De hát, nagy a segged. Csak eufémizmussal éltem. :)

Kuruttya 2011.11.10. 13:11:25

idióta hülye picsaaaaaa, sallala

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 13:14:28

@Aphelion: Nem teljesen mindegy? Kamuindok-e vagy sem, a poszter nem azon akadt ki, hogy vagy akar gyereket, vagy nem, hanem, hogy nead'j isten NEKI abba kéne hagynia a dohányzást. Itt a gyerek egy teljesen mellékes szál, a hangsúly azon van, hogy tenni kéne valamit.

Kytia 2011.11.10. 13:15:08

@Frigyesur: Várjál, most a Nut az a barátod?

@Dr. Jula Watson: Hát nyavalygósblogon mi mást csinálna??:))) Énnenmtóm. Én igazából úgy csinálnám, hogy ha elhanyagoltnak és nem tiszteltnek érezném magam, akkor szakítanék, akkor is, ha az én gaybetegségem csak az érzés. Minden szubjektív, én meg hallgatnék a szubjektív érzéseimre.:)

@Ibrahim a tevehajcsár: :DDD

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 13:18:25

@Ibrahim a tevehajcsár: a kocsi vagy a lány? :-D. Nekem lehet a kedvemben járni héééé!!! Nem hisztiztem csak mondtam szép nyugodtan,hogy szerintem én most akkor hátraülök. Az új kocsinak meg örültem nagyon is,azon tanultam meg vezetni és mint írtam a srácot nem csaltam meg nem hagytam el csak egy napig duzzogtam,csakhogy tudja ki az ÚR a háznál :-D. Az kell. :-P Ja és én nem mondtam,hogy vegyen új kocsit ezt ő találta ki magának.Gondolom rájött nem bírja ki ha én mindig hátul ülök :-D

Lotyóbridzsida 2011.11.10. 13:27:49

Azt mégis hogy gondoltad, hogy mi mondjuk meg, hogy mit csinálj?
Hogy tudnánk megmondani, hogy mit érzel pontosan?
És mi lenne NEKED a legjobb?
Szánj időt a komoly elmélyedésre, és találd ki magad, hogy merre tovább.
Mondjuk néhány őszinte beszélgetés a jelenlegivel is sokat tudna dobni a döntésen.

Αphelion 2011.11.10. 13:28:20

@Dr. Jula Watson: Na akkor gyere szepen es mosd fel nalam a padlot. Hogy mirefol kerem ezt toled az nem szamit, es ne akadj ki azon, hogy NEKED tenned kene valamit.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 13:29:25

@Dr. Jula Watson:

Igen, ki van akadva, hogy a pasija nem csinálja meg amit szerinte neki meg kéne tennie, de azon is, hogy neki is meg kéne tennie valamit! :) Igazából az lenne neki a tuti, ha mindenki úgy ugrálna, ahogy ő fütyül. Neki ez ALANYI JOGON JÁR!

@( o_o ):

Nem értem miért zavarja, én simán hagytam volna, hogy oda ülj ahova akarsz, pont nemérdekelne :) A duzzogást is leszarom, mert az csak akkor marad abba, ha megszűnik az érdeklődés iránta. :D

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 13:30:23

@Aphelion: tekintve hogy nem vagyunk kapcsolatban, és nem is leszünk, sikáld magadnak a magad mocskát :D Vagy fizesd meg a szolgálatot.

Szöszi 28 2011.11.10. 13:30:44

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Csak képen láttad és csak szerinted nagy:)

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 13:32:29

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: ebben egy véleményen vagyunk.

@Kytia: Szubjektív. Ha nem érzi jól, hát lépjen. Ez az ő dolga. De amíg ilyen önzően áll a dolgokhoz, addig sehol sem lesz neki jó. De ez is az ő dolga :))

Αphelion 2011.11.10. 13:33:57

@Dr. Jula Watson: De en kamubol azt mondom hogy kapcsolatban vagyunk, ugye mint mondtad az tokmindegy hogy kamuzok-e vagy sem, itt az a lenyeg hogy neked tenned kene valamit. Te meg nem vagy hajlando ra! :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 13:34:06

@Kata1987:

Most küldjem szét mindenkinek, hogy mindenki elmondhassa? :)

@Dr. Jula Watson:

Gondolom nem keveset kell fizetni egy ilyen szaktekintélynek mint te! :D

Hurri Kán 2011.11.10. 13:34:50

@Dr. Jula Watson:
De hát akkor mindenhonnan lépni fog. Előbb vagy utóbb. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 13:36:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Volt egy kollégám, az mindig azt mondta, hogy "nagy kufferba jobban lehet pakolni!"
:)

xunilo 2011.11.10. 13:36:29

so simple:
Szakíts a pasiddal, nem érdemel meg.
ha van kolléga a képben, ha nincs.
Az én szememben erkölcsileg többet ér, ha nincs másik pasi és úgy lépi meg a posztoló, de meg tudom érteni, ha megvárja, amíg kerül valaki. A nők általában így csinálják.

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 13:38:32

@Aphelion: Azért ugye érzed az erős csúsztatást a példádban? És hogy egyáltalán nem állja meg a helyét? :D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem adom olcsón magam :D

@gyvy: Az ő dolga. Szerintem csak jól járnak a hátrahagyottak. Ez a magánvéleményem.

Kytia 2011.11.10. 13:38:53

@Dr. Jula Watson: De miért áll önzően a dolgokhoz? Én ezt még mindig nem látom. Hol derül ez ki?

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 13:41:23

@Kytia: Hát, hadd ne írjam le újra. Meg más sokan leírtuk itt. Röviden, mindenben mindenhol csak az van említve, hogy mi mindent kellene még neki megkapnia, és hogy ő mi mindent nem hajlandó megtenni. Az új kollégáról is csak azt emeli ki, számíthat rá, vagyis azért érdekes, mert ő, a királykisasszony kaphat tőle. Minden egyes szavában ezek vannak benne.

Moan 2011.11.10. 13:42:00

Sabiha... Szép név...
Szóval egy: Az írásodból az jön le, hogy nem kommunikálod kifelé az érzéseidet. Ha ez igaz, ne csodálkozz. A pasid honnan tudná, hogy "gond" van, ha Te mindent elfogadsz amit tesz, anélkül, hogy szóvá tennéd, vagy bárhogy kifejeznéd mit érzel miközben ilyeneket csinál?
A másik, ami még szembeötlőbb: Az "új" pasi érti a dolgát. :)
Óh Istenem ez: "Megsimogatta az arcom és megkérdezte, bántott-e valaha is a pasim." Bakker...Ez a legátlátszóbb csábítási technika. :) Mindig csodálkozom hogy eszik be a csajok olyan könnyen. :)
Rakd el a Románát kislány és beszéld meg a pasiddal a dolgokat.
Ha mégis a "húdemegértőéskedves" féri a választás, akkor pedig készülj fel arra, hogy pont ugyanezt fogod x idő elteltével átélni vele is. ;)

Sarah Connor 2011.11.10. 13:42:19

nem is értem, hogy mi a kérdés. Egy csomó mindent felsorolt a posztoló, amik nem férnek bele két felnőtt ember komoly kapcsolatába, és piros lap jár érte. Teljesen egyértelmű, hogy ennek a kapcsolatnak már aláírták a halálos ítéletét.
Az új pasi meg... hát nem szabad azt hinni, hogy ez majd jobb lesz. Szerintem meg csak le akar varrni. Többre nem számítanék.

Kytia 2011.11.10. 13:43:13

@Dr. Jula Watson: Igazából én itt nem ezt olvastam ki ebből. Nézd a másik oldalát. Adott egy pasi, akivel nem lehet a jövőről beszélni, mert az erre vonatkozó konkrét kezdeményezéseket kapásból hárítja. De időnként azért beszól, hogy szokjál le a dohábnyzásról, mert TALÁN akar majd gyereket egyszer és akkor szüksége lesz a méhedre, lehetőleg sértetlen állapotban. Itt nem arról van szó, hogy ő nem akar leszokni a dohányzásról.
ezt írja is: "Persze, a gyerekért mindent, de egy francos X évre, meg egy talánra?"

Helyesen érzékeli, hogy az ő basztatása a legkomolyabb lépés, amit a srác a jövőért hajlandó tenni, holott ugye 30 elmúltak már.

Hurri Kán 2011.11.10. 13:44:26

@Dr. Jula Watson:
Ez sem biztos, lehet talál olyat, aki elviseli, legfeljebb nehezen.
Tény, elég én-én-énbeállításúnak tűnik a posztina, de nem tudunk ugye semmit a másik feléről. :)

indapass90210 2011.11.10. 13:47:25

@( o_o ): :D hát persze, én is csak a csajok miatt szoktam kocsit venni. Az ülésfűtés is azért van, mert a nők általában szeretik, nem magam miatt.

indapass90210 2011.11.10. 13:49:01

@Kytia: "De időnként azért beszól, hogy szokjál le a dohábnyzásról, mert TALÁN akar majd gyereket egyszer és akkor szüksége lesz a méhedre, lehetőleg sértetlen állapotban."

Igen, szerintem is őszintén kellene beszélniük egymással.

Pl konkrétan megmondani, hogy szokjál le a cigiről bazmeg, mer kurva büdös vagy!

Moan 2011.11.10. 13:49:38

@Joe69:

Ez ott van. :) De egy dologban tévedsz szerintem. Ebben: "De a legtöbb esetben hoppon marad, mert általában az utolsó pillanatban a csajok visszariadnak..."
Ha elég kitartó az ilyenekre ugró pasi, akkor bizony nem marad hoppon.

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 13:50:12

@Kytia: Nézd te a saját verziód másik oldalát: Írt akárcsak egyetlen szót is arról, hogy ő miként képzeli a jövőt? Mit érez a srác iránt? Mit tesz a kapcsolatért? Nem. Csak azt, mit nem hajlandó, és hogy ő mit nem kap meg. És a dilemma is arról szól, melyik faszinger ad neki többet. Érzésekről, érzelmekről egy szó se, csak annyi, hogy ő mindig hajj de fáradt.

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 13:50:46

@Dövan: Azt én csak tojásmelegítőnek hívom :D

cyd 2011.11.10. 13:52:23

@Kata1987: Én nem láttam, de szerintem is az :P

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 13:53:17

@gyvy: Nem is mondtam, hogy a másik egy matyó hímzés. Egy szöveg, egy vélemény többet elmond a véleményezőről, mint a véleményezettről. Itt is inkább csak a posztírót tudjuk ugye megitélni.
Elviseli? De nem ez volt a kérdés. Azt mondtuk, ha neki nem jó, hát menjen, keressen másikat. :)

Kytia 2011.11.10. 13:53:47

@Dr. Jula Watson: Mert konkrétan pont ezzel van problémája. Hogy az ő igényei semmibe vannak véve. Ha az lenne a gond, hogy a pasijának kicsi a farka, akkor arról írna és talán abban kevesebbet lennének emlegetve olyan helyzetetk, amikor úgy érezte, cserben hagyták, vagy figyelmen kívül hagyták az ő akaratát. De ebben a kapcsolatban ez a gond. A kollégában ennek a hiánynak a pótlását látja, vagy legalábbis a lehetőséget, ezért erről az oldaláról ír.
Nekem volt szerencsém egyszer végigasszisztálni barátnőm esetét, amikor a pasija hisztériás rohamot kapott azon, hogy a lány nem akart étterembe menni, pedig neki ahhoz volt kedve. Mindezt abortusz után 1 nappal!!! (1 hétig vízszintesben kellett volna maradnia.) Nem gondolom, hogy önző volt, amikor erről panaszkodott, vagy csak a saját oldalát nézte.
Ráadásul én még súlyoznám is a dolgokat, pl. ha valaki iszonyú fáradt, én viszont moziba akarok menni, akkor ő nyert, mert az ő szempontja többet számít. Ha a szófa szétesik és balesetveszélyes, akkor lehet venni egy újat, ha a másikat ez zavarja, nem hiszem, hogy annak az árán fog múlvi a jövőbeni boldogulás.

Ja, és asszem, Nard vetette fel, hogy miért nem vesz a nő magának szófát.
"De tudod, hogy lekötöttem a pénzünket. Hosszútávra. 4-5 évet még kibírsz új szófa nélkül."
PénZÜNKET. Azaz mindkettőjük közös pénzét. Ahol közös kassza van, ott az ember nem tud egyedül szófát venni, főleg, ha a máasik fél kezeli az ő megtajkarítását is. Mint itt.

Αphelion 2011.11.10. 13:54:04

@Dr. Jula Watson: Miert nem allja meg a helyet? Azert mert ok kapcsolatban vannak?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 13:54:52

@Kata1987: Wow! Ez már így nagyon szubjektív! Tudod, az, hogy kinek mi a még normális, és mi a már túl nagy nagyon de nagyon egyéni (biztos ismered a viccet, mikor két kisfiú labdázik, és véletlenül beleesik a labdájuk egy szemetes kukába. Arra megy egy csinos miniszoknyás lány, és megkérik: "néni kérem tessék már kivenni a labdánkat, mert nem érjük el!" Ahogy a csaj ott hajladozik a kuka felett, hogy kiszedje a labdát, arra megy egy részeg ember, meglátja, és azt mondja: "néda milyen jó segg mégis kidobták a kukába!")
:)

Sadist 2011.11.10. 13:55:24

Egyetlen objektív tanáccsal tudok szolgálni: szokj le a cigiről, mert az egyik legundorítóbb szokás!

indapass90210 2011.11.10. 13:55:57

@Kytia: "Ahol közös kassza van, ott az ember nem tud egyedül szófát venni, főleg, ha a máasik fél kezeli az ő megtajkarítását is. Mint itt."

Mi az a közös kassza? Valami extrém szexuális játékszer?

Kytia 2011.11.10. 13:57:47

@Dövan: Na ja, ez már önmagában sokat számítana, nem mindenféle ködös ígérettel venné rá, hogy leszokjon. Jó dolog az egyenes beszéd.

Szöszi 28 2011.11.10. 13:58:34

@cyd: @Ibrahim a tevehajcsár: Bekaphatjátok ti is:) Több hozzáfűzni valóm nincs:)

Kytia 2011.11.10. 13:58:43

@Dövan: Inkább szado-mazo játékszer idiótáknak és önsorsrontóknak.:))

@Köldökszösz (csodalampa): Persze, hogy tudott.

Sadist 2011.11.10. 13:59:21

@JOKKA21: Öhhh, melyik is a megbízható? A munkatársról csak annyit tudni, hogy megbízhatónak mutatja magát. Lehet, hogy sokkal rosszabb, mint a jelenlegi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 13:59:54

@Kytia:

De ha az az ő pénze, akkor hozzáférhet nem? De. Csak olyan butakurva, hogy nemérti. Ha meg annyira akarja a pénzét, mondja meg a pasinak hogy vegye ki az ő részét, utalja át, és csinálhat vele amit akar. De valszeg, a PÉNZÜNK csak azért szerepel így, mert a nő úgy gondolja, hogy a pasi pénze az közös pénz, ami a tiéd az az enyém is, ami meg az enyém ahhoz semmi közöd alapon :)

Értem? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 14:00:40

@Kata1987:

Ezzel elismerted, hogy nagyseggű szöszi vagy. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 14:00:47

@Kata1987: Nagy falat lenne az nekik. :P

Tényleg, a múltkor is csak a cickóiddal turnéztál, a farodat nem is mutattad! :DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 14:02:02

@Kata1987: "Bekaphatjátok ti is" Csak nem gruppen szexet szervezel? Kis perverz!
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 14:02:17

@Köldökszösz (csodalampa):

Én láttam, mást nem büntetnék a képekkel. Van nekem is szívem! :D

Hurri Kán 2011.11.10. 14:02:56

@Dr. Jula Watson:
Nem ,arra gondolok, a következő hogy fogja elviselni a posztinát. :) De hát ez legyen az ő nyűgjük.

indapass90210 2011.11.10. 14:03:33

Én a posztban a szemétlevivés problémáját sem értettem. Tegyük fel, hogy este 7-kor megy Eszmeralda a tévében. Mi a fasz baja lesz a szemétnek attól, ha 8-kor viszi le a csávó, amikor Eszmeralda már visszanyerte szeme világát?

De jobbat mondok. Nem áll el a kurva szemeteszsák reggelig az előszobában, amikor az ember egyébként is lemegy, hamár úgyis megy dolgozni?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 14:05:38

@Dövan:

"NEM MERT NEM AKKOR VITTE LE AMIKOR MONDTAM!" ez a válasz rá. Tipikus hisztiskurva hozzáállás. Le kell szarni a hisztijét, visszaülni a tv elé, oszt jónapot. :) A pasi ezt csinálja, nagyon profi módon.

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 14:05:43

@Dövan: és ezért ragaszkodsz a hazavitelükhöz is,különben csak kárba menne az a sok pénz amit ráköltöttél :-P :-D

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 14:07:08

@Kytia: De ő itt nem egy helyzetről panaszkodott, hanem egy kapcsolatról. És ha az csak ennyiről szól, akkor az elég szomorú.
Szófa nélkül meg azért lehet élni, ha valóban életveszélyes, és nincs annyi pénz, hogy újat vegyen. Vagy megcsináltassa. Nyávog, hogy nem beszél a közös jövőről, de közös kassza, meg 4-5 évre lekötöttközös betét? Azért szerintem ez már elég jel egy elköteleződésre. Ha meg nem közös kassza, akkor meg szintén nincs igazán ok a sírásra, hogy a másik esetleg most nem tud új berendezést venni.
Na meg az a szöveg, hogy "na persze, majd akkor elkezdünk élni". Ez egy követelőző nő.

Kytia 2011.11.10. 14:07:09

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem hiszem, hogy feltétlenül így van. Két átlagos keresetű embernél simán elképzelhető ez a beszélgetés. Mindkettő dolgozik, mindkettő keres, a pénzt meg közös számlára teszik, mert így többre mennek vele. Lehet kérni, hogy legyen külön kassza, de az már egy lépés visszafelé és ha már itt tartanék, lehet, nem szarakodnék új szófán, mert minek. Mellesleg a kollégás sztori eléggé arra utal, hogy a nőnek van munkahelye.:)))

@Köldökszösz (csodalampa): Az. Önző paraszt. A csaj is biztos nagyon önző, hogy vérző méhhel nem arra gondolt, milyen nagyszerű lehetőség ez a szituáció önzetlensége kimutatására.:))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 14:07:18

@Kata1987: Ja, és szokj le a cigiről Kata!
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 14:07:27

@( o_o ):

Naná. Meg addig sem az ő lakását barmolják szét az Arankák! :)

Szöszi 28 2011.11.10. 14:07:29

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem, csak nem akarom, hogy mindenféle perverz alaknak küldözgess rólam képeket:)

@Köldökszösz (csodalampa): Mesélnél kicsit róla, milyennek láttad a melleimet?:)

@Ibrahim a tevehajcsár: Neeem. Főleg nem csak pasikkal:)

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 14:08:16

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: na ezt majd Gernikának mondd és lehetőleg itt előttünk,hogy lássuk az ő reakcióját és utána a te pincsizésed :-P :-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 14:08:53

@Kytia:

Van munkahelye. Viszont lehet hogy a pasinak jobban fizető van. :) És ezért nyíg az új szófáért (remélem soha a büdöskurvaéletbe' nem lesz neki új szófája) :D

indapass90210 2011.11.10. 14:09:25

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: mijazhogy visszaülni? Fel sem kelni előle :D

Nem tudnék együtt élni olyan nővel, aki ennyire rugalmatlan! Akkor már inkább legyen kövér! :D

Szöszi 28 2011.11.10. 14:09:51

@Dövan: Tökéletesen egyet értek:) Napokig nyilván ne halogassa a szemét lehordást, de tovább gondolva, valószínűleg, ha már 2-szer szólnom kell érte, inkább megfogom, leviszem és hopp, túl is vagyunk rajta:D

Caddy 2011.11.10. 14:10:44

Csatlakozom a szemétszállító problémához.
Barátnőm azt mondta összeköltözik a pasival, én meredt szemekkel azt kérdeztem miért??? Mire ő: Olyan segítőkész és leviszi a szemetet.

indapass90210 2011.11.10. 14:12:06

@fumerin: "ha billeg a szófa és a nő nem tudja megcsinálni, mert a pasi klavit ver, akkor ő a hibás.
Én megoldottam volna faszán: kibaszom az összes lábát a picsába és nem billeg."

Ez egy praktikus megoldás. Egyébként meg alá kell támasztani. A billegés sem olyan nagy probléma, ha nem azon dugnak és/vagy nem lakik alattuk senki. Különben sem akkora fault a billegés. A tehén farka meg lötyög, azt mégse esik le.

cyd 2011.11.10. 14:13:02

@Kytia: Azért érzed, hogy a fáradtság/mozi-abortusz/étterem párhuzam sántít? Rendben, hogy a liba jobban ismeri a mandrót, de ez a sirám baromira egyoldalú mert ugye lejátszódhat úgy is ahogy a királylány írta vagy esetleg máshogy.
Ez a mondat "Magyarul: ő moziba akar menni, nem érdekli, hogy én akarok-e." nettó rosszindulat, ami itt kommentekben "elfér" (ki őszintén adja, ki szórakozásból), de ha ő objektíven írja le a kapcsolatát, meg tanácsért vernyákol, akkor igenis az önzését mutatja.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 14:13:09

@Kytia: Remélem még együtt vannak! Ilyen suttyó nem terem minden fán.

@Kata1987: "Nem, csak nem akarom, hogy mindenféle perverz alaknak küldözgess rólam képeket:)"
Ezt hamarabb is mondhattad volna neki! :DDD

"Mesélnél kicsit róla, milyennek láttad a melleimet?:)"
Még mindig döbbenten állok a dolog előtt, hogy én vagyok a perverz! :DDD

indapass90210 2011.11.10. 14:13:20

@Kata1987: azért milyen baromi szerencsétek, hogy vagyunk faszik, akik ide kommentelünk. Egy csomó hibát megtanultok nem elkövetni.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 14:13:31

@Dövan: Basszus te tényleg nem éltél még tatrós párkapcsolatban? Tudod ott sose az a szakítási/válóok, hogy a kormány jövő évi költségvetési terve mekkora inflációval számol, hanem az, hogy ki vigye le a szemetet, merre tekeredjen a WC papír, ki mosogasson el, vagy egyáltalán ki mosogatott már el többször, és így tovább. Szóval az "apró dolgok" mérgezik a párkapcsolatot annyira, hogy szakítás legyen a vége. Persze ez csak a látszat, ahol ilyen dolgok felmerülnek, ott alapvető probléma van: vége a lángolásnak, helyére költözött az unalom, ez csak a megjelenési formája annak, hogy a felek/valamelyik fél, már nem érzi jól magát a kapcsolatban. Mint pl. a posztoló. Ezért felesleges neki a "fingot fűrészelni", lépjen ki/tovább. És ez ne a kolléga sunázási szándékaitól függjön.

fumerin 2011.11.10. 14:14:31

@Caddy: Ez a jobbik eset.
Nekem előre megígérte a férfi, hogy ki fogja vinni a szemetet, de valahogy mégis én vittem:D
Azóta is együtt vagyunk :D

Szöszi 28 2011.11.10. 14:15:23

@Köldökszösz (csodalampa): Jó, akkor egyszerűsítsük a kérdést:) Lapos szöszi vagyok, vagy nem vagyok lapos szöszi?:)

dr. gernika 2011.11.10. 14:17:17

@Büszke_troll: Nos, azok után, hogy megígért neki valamit, nem tartotta be, sőt még nem is szólt róla, hogy nem megy érte, az a minimum hogy mélyen kussban van, mikor a zasszony közli, hogy hazahozatta a seggét a kollégával. Ettől a ténytől inkább szálljon magába, hogy lesz szíves jobban viselkedni, mert könnyen lecsaphatják a kezéről, ha nem becsüli meg azt, ami van.

Amennyiben a hüpi posztoló azt éreztette, hogy a kolléga akar valamit, amin ő el is gondolkodik, akkor jogosan akadt ki, ezen. De nem a hazavitelen.

fumerin 2011.11.10. 14:17:28

@Dövan: Nekem a problémamegoldásom már csak ilyen.
Miután férfi meló, oldja meg, ha nem, akkor nézegesse lábak nélkül.

Kytia 2011.11.10. 14:17:29

@Dr. Jula Watson: Mondjuk én azt sem értem, hogy lehet 4-5 évre lekötni a pénzt. Kb. 3 hónapra, meg fél évre szokták...
Szerintem konkrétan a házasságra és a gyerekvállalásra gondolt a közös jövőről szóló részben.
Nem tudom, nekem még mindig nem egyértelmű, hogy követelőző. De ha az is, nem tűnik boldognak a kapcsolatában, szóval szerintem a pasija akkor is kuka, ha neki is lenne még hova fejlődni. Meg szerintem kolléga is kuka.

cyd 2011.11.10. 14:18:18

@Dövan: "Akkor már inkább legyen kövér! :D"
Nna! Ennyire szar már a vodka? :)

Caddy 2011.11.10. 14:20:06

@fumerin: hát nem lett olyan jó a vége, mert aztán több mindent is vitt....magával. :D:D:D Már amikor végleg távozott.

fumerin 2011.11.10. 14:21:26

@Caddy: Látod, mi mindenre jó, ha csóró az ember?
Ha tőlem elmenne végleg, nos nem sok értéket vihetne magával :D

warfellah 2011.11.10. 14:23:06

Sztem munkatársakat messzire kerüld el.Egy munkahelyi szerelem a sirba vihet!!!Ez a legrosszabb választás.Pároddal beszéld meg légy korrekt.

cyd 2011.11.10. 14:24:10

@fumerin: "Ha tőlem elmenne..."
Veled él és még ezt sem adod meg neki? Hálátlan céda! Remélem azért máshol hagyják elmenni :P

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 14:24:15

@Kata1987: Látod, mégis csak szőkenő vagy, igaza van Nardnak! Ha én tudom, hogy dohányzol, te pedig nem tudod, hogy én honnan tudom, akkor melyikünk a szőke?
:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 14:25:46

@Kata1987: Nem vagyok én csöcsológus, hogy ilyen horderejű kérdésekben számottevő véleményt formáljak! :P

fumerin 2011.11.10. 14:25:51

@cyd: Nem vagyok irigy típus. Tudod a vallásom is azt erőlteti, osszam meg, amim van :D

Kytia 2011.11.10. 14:26:25

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én mondjuk a helyében mennék szépen másik lakásba, vennék magamnak új szófát.:) Ha bevállalom valakivel a kockázatot és engedem, hogy ő kezelje a pénzügyeimet a sajátjával együtt, akkor az a minimum, hogy ha új szófát akarok, új szófát kapok. Vagy "veszek magamnak", ha így jobban tetszik. Mindenesetre nekem egyik sem tűnik tehetősnek, tekintve, hogy egyáltalán felmerül, hogy nincs pénz egy kibaszott új szófára, aminek nem jár le a lába (Vaterán bazmeg pártízezerből kapsz egy normálisat, de ha finnyás vagy és új kell, akkor legfeljebb elmész az IKEÁBA és megveszed a legolcsóbbat.)

@cyd: Én csak példát mondtam arra, hogy van olyan, hogy valaki panaszkodik és mellé nem emeli ki, hogy bezzeg ő mennyire áldozatkész volt a kapcsolatban, mégsem érzem önzőnek az illetőt. Az egész kapcsolatot nem látjuk, szóval a csaj sirámja lehet jogos is és jogtalan is, de erre mondtam, hogy szubjektív dolog, ha ő elhanyagolva érzi magát, ki kell lépni a kapcsolatból, még akkor is, ha az ismerősei szerint nála önzőbb parazita nincs a földön.:))

@Köldökszösz (csodalampa): Igen, együtt. Mondjuk azóta azért történt egy, s más, szóval a srác normálisabb lett. Persze ettől még nem vált a kedvencemmé.:))

indapass90210 2011.11.10. 14:27:52

@Ibrahim a tevehajcsár: éltem én, éltem én. Hogy tartósnak számított-e azt nem tudom, csak azt, hogy a végén már kurva hosszúnak tűnt.

Viszont a posztoló tipikus liánozósnak számít. Nem elköltözni fog ő a pasijától, hanem átköltözni a másikhoz. Az is marha, aki így összeköltözik egy csajjal.

Szöszi 28 2011.11.10. 14:28:26

@Köldökszösz (csodalampa): @Ibrahim a tevehajcsár: Jaaaaj, fiúk! Ennyire ne nyaljatok már Nardnak:) Legyen már saját véleményetek:)

BARI 2011.11.10. 14:29:23

Na mi van?Levitte már valaki a szemetet végre? :D

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 14:29:31

@Kytia: De ez nem volt kérdés. Hiszen ennek a nőnek sosem lesz semmi jó, szóval mindig mindenki kuka. De ez legyen az ő baja. :)

Hurri Kán 2011.11.10. 14:30:11

@BARI:
Nem. Még mindig itt ülök a gépnél. :DDD

tuono 2011.11.10. 14:30:51

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: De kirakná a srác! Nem ez volt a feladat? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.10. 14:30:55

@Kata1987: Kénytelen vagyok az ő véleményére hagyatkozni, mert ő legalább már képen látott, egyelőre nincsenek személyes tapasztalataim veled kapcsolatban!
:)

dr. gernika 2011.11.10. 14:30:56

@Frigyesur: Akkor én lélekben férfi vagyok. :)
A szemetet a jobbak (mi) egy zárt helyiségben lévő kukatárolóba viszik, ami eleve kapuval van elrekesztve a külvilágtól, így csak hetente egyszer tudnak benne guberálni, mielőtt megjön a szemetes.

cyd 2011.11.10. 14:31:23

@Köldökszösz (csodalampa): Tehát lapos, te meg illedelmes. Köszönjük :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 14:33:03

@( o_o ):

Na ezt nem fogjátok látni. Amúgy tudja ő is, hogy a duzzogásra hogyan reagálok, nem is duzzog, hanem elmondja ha valami baja van! :) A duzzogás szar.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 14:33:30

@cyd: Nincs mit. Szőke, nem érti, csak ha a fejéhez vágja az ember! :D

Αphelion 2011.11.10. 14:33:43

@Kytia: "Egyébként a férfi is az Ultimate Egységcsomagot keresi (szép-kedves-okos-házias)."

Ram az elso resze igaz, de nalam az Ultimate igy nez ki: szep-szexis-jofej-sportos. (A jofejseghez persze automatikusan jar az okossag is.) :)

Kytia 2011.11.10. 14:37:06

@Dr. Jula Watson: Nem akarok a végsőkig akadékoskodni, de honnan tudjuk, hogy soha semmi nem lesz jó?:))) Nekem ezek a panaszok jogosnak tűnnek, azt, hogy nem említi, ő mit ad bele a kapcsolatba, betudom annak, hogy itt most a problémáiról beszél, nem az a célja, hogy átfogó képet adjon a kapcsolatról, annak minden elemét felsorakoztatva (ha megtenné, jönnének azok a kommentek, hogy "ez most miért tartozik ide? önfényezés? önigazolás?"). Na, mindegy, sosem fogjuk megtudni, hogy kinek van igaza, szóval kívánjunk minden követelőző nőnek és önző pasinak sok boldog párkapcsolatokat, mert úgyis az a lényeg, hogy zsák, meg a foltja, meg ilyenek.:))))

Szöszi 28 2011.11.10. 14:37:34

@Ibrahim a tevehajcsár: @cyd: Jól van, ha megelégszetek a véleményével, akkor nem küldök képet:)

cyd 2011.11.10. 14:37:59

@Kytia: "...erre mondtam, hogy szubjektív dolog, ha ő elhanyagolva érzi magát, ki kell lépni a kapcsolatból, még akkor is, ha az ismerősei szerint nála önzőbb parazita nincs a földön."
Na jó, de Te vagy itt a jóságos Terézanya, aki minden poszternek jót akar. Lehet, hogy van isteni igazságszolgáltatás, de én meg látni akarom, ahogy szenved *Frigyesúri... akarom mondani ördögi vigyor*

Cs 2011.11.10. 14:39:30

A nő azé, aki megműveli, ahogy tartja a mondás.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.11.10. 14:40:36

azzal kezdeném, hogy kívülről valóban egyszerűbb megítélni.

Adott egy - nevezzük nevén - MEGBÍZHATATLAN partner, aki immáron 3 éve megvan. Vannak ennél rosszabbak is, én pl attól mászok falra ha valaki utolérhetetlen vagy nem válaszol, esetleg akkor mondja le a programot amikor elindulnék.

Képbe jött egy megbízhatónak kinéző.

egyszerűsítsünk: van egy megbízhatatlanul működő hősugárzós ventilátor. hol hideget fúj, hol langyosat, hol nem forog kellő sebességgel a motor stb.
Ismered már, de jól használni nem tudod, mert javítani kéne.

A hősugárzó helyébe helyettesítsd a pasit, a magadéba pedig a lelkedet.

A párod egy ÉRETLEN partner. Sok ilyen van, nem egyedi konstrukció.
Vagy leültök és megbeszélitek, hogy neked ez nem jó, vagy pedig érdemes szakítani.

Nem biztos, hogy az új kolléga lesz a megfelelő választás. De ha már NEM jó az éretlen partner, érdemes őt megpróbálni. Sok ember viszont azért marad a szarban mert LUSTA változtatni, lusta KERESNI. sokan társfüggők is, azért nincsenek egyedül.

Kérdés tehát: javíttatok vagy másikat veszek. Gépből, lélekből, ahogy tetszik.

dr. gernika 2011.11.10. 14:40:59

@Frigyesur: Nem fogom eljátszani, nem csak azért, mert nem lenne hozzá szívem, hanem mert ezután Nard már dafke se húzná a száját. :D

Kytia 2011.11.10. 14:42:15

@Aphelion: Na ja, ez kb így normális. Szép is lenne, ha itt egymásra licitálnánk, hogy ki hajlandó lejjebb adni az igényekből.:))

Caddy 2011.11.10. 14:42:16

@BARI: rád vártunk bazz. :)

@fumerin: hát erre biztosan jó. :D:D

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.11.10. 14:42:25

Ja, és még valami: amennyiben ő is dohányzik, csak azután nyissa ki a száját, miután leszokott, különben amit mond, egyszerűen nem hiteles!
Mondom ezt úgy, hogy dohányzásellenes vagyok és egy egész cigit se szívtam el életemben.

cyd 2011.11.10. 14:43:21

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: A műduzzogás viszont aranyos, abban jók a nők, azt szeretem :)

@Kata1987: Már a múltkor se kértem. Senkitől. Ehhez képest Köldökszösz küldött, na EZÉRT perverz :)
Az meg külön érdekes, hogy nem is tudnál küldeni :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 14:45:07

@cyd: Most már végre értem a miértet. :)))

cyd 2011.11.10. 14:49:05

@Köldökszösz (csodalampa): Már akkor is mondtam mikor itt a nagy önsegélyező képegyeletet megalakítottátok bázzeg! :)

Kytia 2011.11.10. 14:50:32

@cyd: Mármint a posztolót akarod látni, ahogy szenved? hmmmm, bevallom, ez eszembe sem jutott.:DDDD
Gondolod, hogy elsz alkalmad látni a szenvedését? (Miközben a gáláns kolléga simogtja könnyel áztatott arcát?):DDD

dr. gernika 2011.11.10. 14:51:00

@Kata1987: Csak? :))) Akkor frissíts képeket iwiwen. :P

BARI 2011.11.10. 14:51:07

@Caddy: mert rám megéri várni :))

Szöszi 28 2011.11.10. 14:54:59

@gernika: Naa, meglestél?:) A 167cm-hez hány kiló az ideális?

indapass90210 2011.11.10. 14:56:04

@cyd: neeem, vannak dolgok, amiket ennyire nem bírok elviselni :)

cyd 2011.11.10. 14:56:14

@Kytia: Jajj az a jelenet olllyan romi volt. Azóta is itt szipogok.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:01:20

@gernika: Jo, de azert biztos morcoskodna belul, es attol mar picit jobban ereznem magam :)) Aaa, Sith gernika, menni fog ez, csak akarni kell. Hagyd, hogy atcsabitsalak a Sotet Oldalra :))

@cyd: Cöcö, az ideirok kozul marpedig en vagyok a legaranyosabbb tutifrutira :P

Kytia 2011.11.10. 15:02:07

@cyd: Néköm meg a bélem kifordú'.:DDDD

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:03:10

@gernika: Az utesed is egy ferfie, ha Nardyt nezzuk :D
Nalunk 3x jon, szoval eros lenne az atfedes, masreszt meg hogy a rakba viszem le ugy, hogy nem er hozza a szeptiszta ruhamhoz? :))) A kukatarolorol most nem beszelnek.

dr. gernika 2011.11.10. 15:04:09

@Dövan: Hát ezt mondtam én is, aztán jól ellent lett nekem mondva. :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:05:47

@Kytia: Aszittem cyd arcat. Az milyen bajos lenne, ahogy duzzogo kis pofikajat simogatnak :)))

dr. gernika 2011.11.10. 15:05:56

@( o_o ): Mit is? :) Látok mindent. Kata képeit együtt nézegettük Narddal. Szerintem amúgy a többi részéhez képest tényleg nem nagy a feneke. :D

BARI 2011.11.10. 15:06:07

@( o_o ): akár az örökkévalóságig is :D

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 15:11:07

@gernika: akkor ezek szerint rajtam kívül mindenki látta már a Katát :-(.
Nem tudom valami pasiegos szöveget nyomot le és arra írtam,hogy bezzeg neked nem merne ilyeneket mondani :-D
@BARI: akkor tuti te vagy a kollega :-D

indapass90210 2011.11.10. 15:13:11

@gernika: azért olvass csak figyelmesen! Nem akarom, hogy Nard barátom egyszercsak posztot írjon a viselkedésedre panaszkodva!

Szöszi 28 2011.11.10. 15:13:18

@( o_o ): Nem, még sokan nem láttak:) Nem is fognak:D Elég, hogy azok kritizálnak, akik már láttak rólam képet:)

dr. gernika 2011.11.10. 15:15:03

@cyd: Abban én is aranyos vagyok. Mondjuk alapból aranyos vagyok. :))

fumerin 2011.11.10. 15:15:31

@Kata1987: Pedig nincs okuk kritizálni Téged :)
Csini vagy :)

indapass90210 2011.11.10. 15:17:19

@fumerin: így alakulnak ki azok a mítoszok, amikor "azt mondják rólam, hogy..."

dr. gernika 2011.11.10. 15:17:50

@Kata1987: 57
@Frigyesur: :DDD
Figyi Frici, meglepőt fogok mondani: A szemetes zacsi BELÜLRŐL koszos, mert ott van a szemét. Kívülről nem az. :) Amúgy simán lehet úgy tartani hogy ne érjen a ruhádhoz, karizom kérdése az egész.

Szöszi 28 2011.11.10. 15:19:32

@fumerin: A csajoknál nagyobb sikerem van úgy tűnik:) Te is láttál?:D Vagy ezt csak vigasztalásként mondod?:D

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 15:19:36

@fumerin: na ne már,hogy te is láttad? :-D ezt nem hiszem el!!!! @Kata1987: Kata ne legyél undi,ígérem nem kritizállak még ha megérdemled akkor sem :-) :-D

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:20:06

@( o_o ): Nard eloben senkinek nem merne semmit mondani. Gondolj bele: a nardingolas miatt (gyk. elajulni leginkabb fekvohelyzetben a sajat verunk latvanyatol) gernikanak minden eles targyat, amivel megvaghatja magat, el kellett tuntetnie a lakasbol. Ezek utan szolna o be barkinek barmit? Egy erzekeny, torekeny kis cukornyuszi, csak itt fujja fel magat edesen aranyosra :)))))

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:22:27

@gernika: Lehet ugy tartani, de barmi tortenhet! :) Amugy eleg nagy a kuka, es 2 is van, szoval. Na mindegy, igazabol az erdekelt volna mas mikepp velekedik a kerdesrol.

162-hoz mi az idealis?

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 15:22:31

"aki akkor is segítőkész, ha nincs meccs a tévében?"
Na ebből látjuk a posztot megosztó blogszerkesztő véleményét :-D.Tehát szerinte a kollega csak azért segítőkész mert nincs foci a tvben :-D. Csak mert tudtommal a férj is az,ha nincs meccs a tévében :-)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 15:22:34

@cyd: Jó, mondjuk nem mindenki rohanja le a másikat IRL! :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:23:06

@Kata1987: Es mi a konkluzio? Valtasz csajokra? :)))

fumerin 2011.11.10. 15:23:53

@Dövan: Mítoszok, persze:D
Egyébként mindenki azt mond, amit akar. Magunknak kell először megfelelni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 15:24:56

@cyd:

Ja, a műduzzogás aranyos, de az más. Az áldozatmókus arc láttán én is elérzékenyülök :)

Ne akarjátok Katát látni....A google earthen is kapott flaget! :D

(O_O) (törölt) 2011.11.10. 15:25:02

@Frigyesur: tudom én hogy csokinyuszi ezért is szóltam be neki ;-)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.10. 15:25:57

@Frigyesur: Megőrültél? És ha rám köhög, vagy megtaperol csupasz kézzel? Netán beledugja a nyelvét a szájüregembe? :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:27:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
"Ne akarjátok Katát látni....A google earthen is kapott flaget! :D"
:DDDDDDDDDDDD Hogy te mekkora egy :D

@( o_o ): Es nem gondolsz az erzekeny kis lelkere?! Napokig fog utana huppogni :(

@Köldökszösz (csodalampa): Jogos, nem is ertem miert irtam. Biztos elnardingolt a ver az agyambol.

dr. gernika 2011.11.10. 15:29:08

@( o_o ): Visszaolvastam mindent, látom valami keményítőset reggelizhetett a melóban, mert nagyon zordra vette a hangnemet. Sebaj, este jobb kedve lesz. :)))
@Dövan: Olyat nem merne. :P Amúgy volt már rá példa, hogy mikor haragudott rám, itt panaszkodott, csak név nélkül, általánosságban. Aki ismer minket, annak feltűnt.

Szöszi 28 2011.11.10. 15:29:24

@( o_o ): Jól van, írj itt nekem egy üzit, és arra vissza küldöm a képeket, ne maradj ki semmi borzalomból:D

@Frigyesur: Mivel egy ideje nincs komoly kapcsolatom és a legutóbbi se sikerült túl jól, úgy döntöttem 25 éves koromig, ha nem jön össze valami normálisabb hím egyed, akkor áttérek a nőkre:)

cyd 2011.11.10. 15:30:54

@Kytia: Én úgy vagyok vele, mint 14: akárhányszor eszembe jut szakadok a röhögéstől. Meg hogy önzőkirálylány ezt hogy beszopta :D

@Frigyesur: Csak irigykecc, mert a sisakodat csak smirglivel lehet simogatni.

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:30:58

@Kata1987: Es addig mennyi van meg hatra? 87 az ev?

dr. gernika 2011.11.10. 15:31:50

@Frigyesur: 52. Nem nagy számítás, magasság - 110. Férfiaknál -100.
De te el ne kezdj hízókúrázni, neked izmot kell építened.
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:32:37

@cyd: Meg mindig jobb, mint ha kozmetikumok hadaval kene kengetnem nap mint nap.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 15:35:29

@cyd:

Küldjek képet? Vagy félted a mentális állapotod? :)

cyd 2011.11.10. 15:37:58

@gernika: Váll lesz a kar :)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Áldozatmókus? Szerintem kacsa :)

@Frigyesur: 162-höz? Cuki sapka és a "Hey-ho, hey-ho" kezdetű dal :P

@Köldökszösz (csodalampa): Na de én boldogan elvoltam a 2D-s másod nélkül is :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:38:16

@gernika: Eszemben nem volt a fogyokura. Ha idaig nem csinaltam soha, nem fel labbal a sirban fogom elkezdeni :D
Kene, kene, de akkor sem akarta, amikor edzettem. Biztos azert, mert puszilgattam a bicepsem :D

vázkulcs 2011.11.10. 15:39:41

Tanulj meg vezetni, vegyél autót akkor bármikor haza tudsz menni.

Cigiről leszokni úgysem tudsz max abbahagyni , de lélekben örökké dohányos leszel. :)

Szerintem fárasztó lehet csajozás közben párkapcsolati és életmód tanácsokat adni.

Annyi fasz van a világon miért pont ebből a kettőből kellene választanod. Ez tipikus női gondolkodás. Van a Peti és a Sanyi őket ismerem belőlük kell választanom. Melyik lenne a jobb

Nők mi is lenne velünk nélkülük. :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:40:41

@Kata1987: Akkor hajra, mert ugy hallom a leszbikusok nem tul szepek, es ölég ritkak :)))

@cyd: Tudom, hogy a nok mindenbe beleutik az orrukat, de nem teged kerdeztelek :P

Kytia 2011.11.10. 15:42:28

@Frigyesur: Hát, azt simogassa a michaéla.:DDD

@cyd: Nemönzőkirályláááááány. De beszopta, ez tény.:DDDDDD

indapass90210 2011.11.10. 15:43:09

@gernika: persze, hogy rá lehet jönni, hiszen te vagy itt az egyetlen, aki tettleg bántalmazza a pasiját!

dr. gernika 2011.11.10. 15:44:15

@cyd: Bicepsz is jó.
"162-höz? Cuki sapka és a "Hey-ho, hey-ho" kezdetű dal :P" LOL én is akkora vagyok. :D
@Frigyesur: Mondom HÍZÓkúra, kedves dyslexiás kommentelőtársam. :) L-glutamint próbáltad már? Ja, ahhoz edzeni is kéne. :D

dr. gernika 2011.11.10. 15:45:33

@Dövan: Minden kacsát elhiszel, amit Frici terjeszt? :P

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 15:48:04

@gernika: Ja bocs, az se jutott eszembe, es az se erdekel :D Bar ha barmely ideiro etetni akarna, nem allok ellent, jelzem nyomatekosan.
En elegge odzkodom ezektol a cuccoktol. Frici lenni ferfi, Frici enni hust.

SciNu 2011.11.10. 15:49:54

@vázkulcs: Én megmondom. A Sanyi! A Sanyik jók. :D

cyd 2011.11.10. 15:51:13

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Te se tudod - egyenes úton - a mail-emet szóval hajrá :)

dr. gernika 2011.11.10. 15:52:41

@Frigyesur: Az nem gázos műcucc, ugyanolyan táplálékkiegészítő, mint a vitaminok meg az L-carnitin. Azt én is szedek torna előtt, semmi mellékhatása nincs, nem zsírégető tabi.
Csak az l-glutamin védőburkot képez az izomsejtek körül, nem engedi azokat leépülni edzés közben, ennyi. Egyél csak húst, én is azt teszem. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 15:54:11

@cyd:

Valóban, de michaelat megzsarolva megkapom a mailed :)

cyd 2011.11.10. 15:56:45

@Frigyesur: Fáj az igazság, törpezsarnok? :)

@Kytia: Legalább úgy szívnád a vérét, hogy itt van :)

cyd 2011.11.10. 16:00:08

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Lehet, hogy a tartalmát felismeri a spamszűrő :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.10. 16:00:40

@cyd:

"162-höz? Cuki sapka és a "Hey-ho, hey-ho" kezdetű dal :P"

LOL! :) Frici megkapta! :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.10. 16:02:50

@gernika: Ami nincs, az nem is tud leepulni!

@cyd: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nöm tölölöm vöccösnök, hö ö mögössögömmöl vöccölnök :P

kiraaaaa 2011.11.10. 16:05:56

Faszság ez a megváltoztatom a másikat gondolkodás.
Aki ilyenre szánja magát az köcsög, s nem szereti a párját.

cyd 2011.11.10. 16:06:07

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ma se lesz vacsora :D
gernika 2011.11.10. 15:44:15
"162-höz? Cuki sapka és a "Hey-ho, hey-ho" kezdetű dal :P" LOL én is akkora vagyok. :D

dr. gernika 2011.11.10. 16:07:10

@cyd: De lesz, kell az energia Rammstein koncertre. :)))))))))))

cyd 2011.11.10. 16:10:06

@Frigyesur: Igazad van. A magassággal nem lehet viccelni. Na de 162-vel? :D

cyd 2011.11.10. 16:12:47

@gernika: Nna! Vót bankrablás?

dr. gernika 2011.11.10. 16:19:51

@cyd: Oasmi. :)
Ez a harmadik marhajó dolog, ami ma fog történni velem, nemtom, lehet-e még fokozni. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 16:20:16

@kiraaaaa: És mit szólsz ahhoz? Alkalmazkodás, összecsiszolódás? :))

kiraaaaa 2011.11.10. 16:21:50

@Picicsibe: ha belső késztetés az alap, mert szeretem a másikat, a oké. De csak azért ,mert valaki bezsarol, valamivel, azt nem kedvelem.
De én nem erről írtam.

cyd 2011.11.10. 16:28:10

@gernika: "...nemtom, lehet-e még fokozni. :D"
Már nem csak vered szegény embert, már a lelki terror is?

JOKKA21 2011.11.10. 16:49:58

@Kata1987: Legyél a dominám te cica!:D

@Kytia: Megpuszillak Kítia!

JOKKA21 2011.11.10. 16:50:43

@gernika: Rammsteinnel vallatni lehet.

JOKKA21 2011.11.10. 16:58:46

@kiraaaaa: Szép a neved.

@Picicsibe: Egyem a zuzád, mi a pálya?:)

dr. gernika 2011.11.10. 17:01:47

@JOKKA21: 10-15 éve még engem is lehetett.

Hurri Kán 2011.11.10. 17:17:21

Szemét? Levitte már valaki?

indapass90210 2011.11.10. 17:28:11

A kurva eget, majdnem elfelejtettem, hogy ma CSP csütörtök van!

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 17:29:59

@gyvy: Maga szemét, hát nem bátja a szemét az a sok szemét?

cyd 2011.11.10. 17:43:23

@kiraaaaa: Ez nem jó.
Ez a legjobb!

cyd 2011.11.10. 17:48:01

@Dövan: részeg csábos nézés 3 évvel ezelőttről

indapass90210 2011.11.10. 17:49:50

@cyd: bunga-bunga party. nem mondom, hogy nem csatlakoztam volna.

2011.11.10. 17:50:29

@Dövan:
Az még mindig unga-bunga party. :)

2011.11.10. 17:51:37

@Dövan:
Hogy szűrsz rájuk, mert megcsinálnám csávókkal.:)

cyd 2011.11.10. 17:51:39

@Zs*******: Jajj de művelt valaki :)

2011.11.10. 17:52:47

@cyd:
Neszojjábe! Jovannn??? :P

cyd 2011.11.10. 17:53:37

@Zs*******: De jó, hogy töröltem magam :)

kiraaaaa 2011.11.10. 17:54:22

@cyd: tudom:))

és nincs rossz Rammstein dal csak halk:))

indapass90210 2011.11.10. 17:54:39

@Zs*******: unga-bunga, tudom, csak Silvio Berlusconi nekem példaképem, és ő használja bunga-bunga-ként :D

Hurri Kán 2011.11.10. 17:54:59

@Dr. Jula Watson:
De.Sok minden báncsa. :DDD

@Dövan:
Bennehagyták az anal attackert. :D

2011.11.10. 17:55:44

www.csajokespasik.hu/profile/909

fürdőszobatroll? Tündér csak nem lehet. :)

2011.11.10. 17:56:55

Nah jó, ez pasiban nem poén. Annyira nem gázak, mint a csajok. :)

2011.11.10. 17:57:36

@kiraaaaa:
Ma van a koncert. :)

2011.11.10. 17:58:29

@cyd:
Majd megtudod, majd megtudod. :P

@Dövan:
Akkor ő se tudja, hogy rosszul mondja. :P

indapass90210 2011.11.10. 17:58:55

@Zs*******: akkor mégis mit kritizáltad a fényképemet?????

2011.11.10. 17:59:21

Fuuu de szines... :)
Ki találja meg a kacsát? :P

www.csajokespasik.hu/profile/832

cyd 2011.11.10. 18:00:00

@Zs*******: Rosszul linkelsz kiscica :)

"Majd megtudod, majd megtudod."
Ó de én most szeretném megtudniiiii!!!!

cyd 2011.11.10. 18:02:11

@Zs*******: A képet linkeld, ne az adatlapot, mert csak tagok láthatják. Nők! Mindent el kell mondani nekik *legyint*

2011.11.10. 18:03:18

@cyd:
Igen, közbe rájöttem. De már meg is untam a linkelgtést. Ez a magukat kidobó csajoknál érdekes. :)

Majd. Türelem-türelem. Türelem gonoszságot terem. :P

cyd 2011.11.10. 18:06:10

@Zs*******: Mondjuk belőled nézném ki utoljára. És ezt alátámasztja az is, hogy spontán nem is tudsz gonosz lenni, külön gondolkodni kell hozzá, de neked ez úgy sem megy (mármint a gonoszság) :)

2011.11.10. 18:08:48

@cyd:
Ohhh, ez kedves. Tehát én ilyen kedves kis lény vagyok, aki ne képes a gonoszságra. :) Hmmm, jó hogy ezt gondolod. :)

2011.11.10. 18:09:25

@Dövan:
Ez borzalmas. :) De a pasik amugy egész kulturáltak. Felöltöznk. :)

cyd 2011.11.10. 18:09:54

@Dövan: Megvakultam bazmeg!

cyd 2011.11.10. 18:24:52

@gernika: Asszem írtam már, hogy ezzel tettem tönkre a kocsim hangszóróit :)
Egyébként meg mit keresel még itt? Kapd a hónod alá Nardyt (höhö) oszt irány a sportaréna. Na meg szégyelljétek magatokat, hogy mentek :)

2011.11.10. 18:34:19

Miaz, mindenki megy erre a koncertre?

cyd 2011.11.10. 18:35:07

@Zs*******: Én nem :(
Viszont, amit ezen megspórolok, abból megyek Yamatora :)

2011.11.10. 18:36:55

@cyd:
Ha megnyugtat én sem. :P

cyd 2011.11.10. 18:51:32

@Zs*******: Attól, hogy neked sem jó, nekem nem lesz jobb. :(
Sőt! :)

indapass90210 2011.11.10. 18:51:50

you have a pussy, i have a dick. so what's the problem? let's do it quick!

dr. gernika 2011.11.10. 18:52:01

@cyd: Höhö, öregek vagyunk már ahhoz, hogy ott szobrozzunk a hidegben. Minnyá indulunk amúgy. :)

dr. gernika 2011.11.10. 18:52:40

@Dövan: Aham, többek között ezzel is khm... hangolódtunk az előbb. :))

tőzegmalac 2011.11.10. 19:03:42

ehhh mindenki koncerten... ?

Muha 2011.11.10. 19:04:41

Sok komment volt. Biztos veszekedtetek is.
De zsenialitásommal feloldom a párkapcsolat minden egyes problémáját.
Lány: Muha, ne igyál több sört mert neked az rossz, nekünk az rossz, úgyhogy lásd be, az rossz.
Muha: Drágám. Te vagy a legszebb a legokosabb meg a legmindenebb. Igazad van. Mától pálinkázok.

tőzegmalac 2011.11.10. 19:06:34

@Muha: egészségedre:D
@cyd: dehogy. pont ez a baj:)

Muha 2011.11.10. 19:08:07

@kabátnyúl: Úh, az önsorsrontás lenne.
Inkább veszekszem a házisárkánnyal.
:D

tőzegmalac 2011.11.10. 19:13:37

@Muha: ezzel is csak eltereli a figyelmed:D

cyd 2011.11.10. 19:14:27

@kabátnyúl: Mármint, hogy a népeket nem látod vagy a koncertet?

Hurri Kán 2011.11.10. 19:16:21

@Muha:
Sárkánynak meg bort kell adni. Az általában lecsillapítja. :D

Muha 2011.11.10. 19:17:01

@kabátnyúl: áhhh. lehetetlenség. képtelenség.
muha figyelmét már csak azért sem lehet elterelni, mert muha semmire sem figyel. :D

Muha 2011.11.10. 19:20:43

@gyvy: ez igaz. fondorlatos cselek mérhetetlen sorozatával és a trükkök tárházának égboltrengetően nyikorgó kapujának felfeszítésével ezt el szoktam érni, ha úgy van. de általában nem úgy van, úgyhogy szoktam mondani, inkább lent megtalálsz a klubban.
node ha szar kedvem van, inkább megfordítom a párbeszédet imígyen:

Lány: Muha, ne igyál több sört mert neked az rossz, nekünk az rossz, úgyhogy lásd be, az rossz.
Muha: Drágám, a piszkos tányér ha te eszel belőle az rossz, ha neked rossz, akkor nekünk rossz, úgyhogy lásd be, az rossz.

:D

Hurri Kán 2011.11.10. 19:22:38

@Muha:
És mint ilyen, hogy ne legyen nekünk rossz, mosogasd el, drágám. :D

Muha 2011.11.10. 19:23:02

@kabátnyúl: rendes, magára valamit is adó férfi nem figyel semmire. :D

Muha 2011.11.10. 19:30:08

@gyvy: jujujujujjjjjj
ez nagy hiba.
sose szabad kimondani.
majd:

Muha: Figyi, eszembe jutott a kedvenc számod.
*kattingatás youtub-on és zene elindít*
Lány: Tekerd fel kicsit a hangerőt, hogy a konyhában is halljam, jó?
Muha: Szivecske, Neked bármit. Tudod, hogy Te vagy a legfontosabb.

Nah így kell. :D

Hurri Kán 2011.11.10. 19:34:40

@Muha:
No de eSZt csak akkó lehet, ha mán a némber magától megindult a mosogató felé, márpedig arra orientálni kell. :D

cyd 2011.11.10. 19:35:54

@kabátnyúl: Neked semmi se jó. Mindig csak az kéne, ami nincs, mi? :)

Muha 2011.11.10. 19:37:40

@gyvy: Óh hát ez teszt.
Ha magától nem megy, akkor az anyja erre sem tanította meg.
vesződjön vele más. :D

Hurri Kán 2011.11.10. 19:39:54

@Muha:
Másra esetleg megtanítom. Na most: főzni én is tudok, vasalni én is tudok, így ezek kilőve. :DDD

Muha 2011.11.10. 19:43:30

@gyvy: rendes férfi csak olyanra taníthatja a nőjét, amit az apja csak azért nem tanított meg neki, mert azért bünti jár.

:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 19:46:25

@JOKKA21: :DDD
Hát ha már így rákétdeztél (igaz pár órája), jelenleg fáradt vagyok, és picit szomornyú...

Vagy pontosan mi is érdekel? ;)

JOKKA21 2011.11.10. 19:47:22

Kítiát, Fumerint, Caddyt, Katát, Picicsibét, Dr. Julia Watsont és Kirát sunáznám innen.:)

JOKKA21 2011.11.10. 19:47:50

@Picicsibe: Miért vagy szomorú?Minden.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 19:48:43

@JOKKA21: Ó, hát ez igazán kedves, h én is közte vagyok. :P

JOKKA21 2011.11.10. 19:49:21

@Picicsibe: Látod kedves vagyok, mégsem vagyok jó a nőknek.:)

Muha 2011.11.10. 19:50:13

@JOKKA21: gyakorlatilag mindenkit. :DDDDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 19:51:00

@JOKKA21: Igazán nem tudom miért. Tudod, h én bírlak. :))

JOKKA21 2011.11.10. 19:51:22

@Muha: Még talán az "arcot" is.:)

JOKKA21 2011.11.10. 19:52:34

@Picicsibe: Tudom.:) Mert hülyék a nők, vagy én megyek hülye picsákra vagy mindkettő.:)

Hurri Kán 2011.11.10. 19:53:40

@Muha:
Én is mindenkit. A nőket kéccer. :D

JOKKA21 2011.11.10. 19:53:48

@Muha: Van arcra hasonlító nick itt. ilyesmi ---)(o-o)

Muha 2011.11.10. 19:57:13

@gyvy: Óh pajti, túlzásokba esel. mindenkinek egy lövése van. :D

@JOKKA21: jah, vágom. de lista készítés helyett azér reszejjé is.
tudod rendes ember arról listáz mit reszelt, s nem arról hogy mit fog.
arról vaciláljon a termékmenedzser. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 19:58:02

@JOKKA21: Sok hülye nő van, ezt nem vitatom. De h te mindig csak hülyével találkozol... :)

Hurri Kán 2011.11.10. 20:02:28

@Picicsibe:
Újabban Gyagyásnak hínak...;-)

@Muha:
Jó, de van, hogy az első nem talál, érted. :DDD

JOKKA21 2011.11.10. 20:04:20

@Muha: A reszelős lista nem lenne hosszú.:D

@Picicsibe: Ha egy kalapban van 9piros és egy fekete golyó, akkor nehéz feketét húzni.

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 20:04:26

@Muha: Nem válogatós :D
Téged viszont kihagyott a listáról szexy muha :)

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 20:05:08

@JOKKA21: dehogy nehéz. vagy feketét húzol, vagy nem :D

Muha 2011.11.10. 20:09:37

@gyvy: majd az ügyvédem válaszol erre. én nem vok elég okos ehhez.
már ha érted. :DDD

@Dr. Jula Watson: Tudja, hogy egy menő sexy ropibéjbénél esélye, mint hangyának labdába rúgni. :D

Muha 2011.11.10. 20:10:40

@JOKKA21: amúgy meg, kirakod a napra, és kihúzod a legmelegebbett.
:D

Dr. Jula Watson 2011.11.10. 20:10:40

De kár, hogy most nincs itt senki az öregek közül, aki tudná, mit jelent a batárkodás :)

Hurri Kán 2011.11.10. 20:12:47

@Muha:
Jó, kérdezze meg az én ügyvédemet, én se értem máá asse, amit én írtam. :D

Muha 2011.11.10. 20:18:14

@gyvy: az enyimé szabin van. :D

JOKKA21 2011.11.10. 20:18:15

@Dr. Jula Watson: De pirosra 90% az esély.:) Ahogy hülye nőt találni is nagyobb az esély, mint rendeset.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 20:21:25

@JOKKA21: Nemnemnem! :D
Nem gondolnám, h ilyen szar az arány.

Muha 2011.11.10. 20:30:21

@Picicsibe: a földhöz ragadtaknak DE, ilyen szar az arány. aki viszont már ivott sört Einstein-nel, az tudja, hogy a fantázia fontosabb, mint a tudás.

Hurri Kán 2011.11.10. 20:33:24

@Muha:
Nem sürgős.

@Picicsibe:
Van más választásom? :D

Muha 2011.11.10. 20:39:19

@gyvy: :D
Nem kapkodunk, nem reszketünk.
:D

JOKKA21 2011.11.10. 20:39:29

@Picicsibe: Én így érzem.:) Több a szutyok, mint az értékes.

Kytia 2011.11.10. 20:40:59

@JOKKA21: Csak ennyi? Te milyen finnyás vagy.:DDD

Rakd ki a napra a nőket is, oszt amelyik félóra múlva még visít, az biztos hülye, amelyik meg nem, az már meghalt.:)

Kytia 2011.11.10. 20:42:59

@JOKKA21: Há nem azért vannak annyian, hogy mindegyik jó legyen neked. A kilenc másik más pasiknak jó. Az egy meg neked. Ki köll keresni a sok közül.:)

Hurri Kán 2011.11.10. 20:43:54

@Muha:
Így van. No para. Niht ugribugri, lángszám spácíren. ESzt mongya a francija. :D

Father Justice (törölt) 2011.11.10. 20:44:18

De várjál már, hát a rendes nő is lehet hülye. Ez egyre rosszabb! :)

Kytia 2011.11.10. 20:47:40

@Final Judgement: És arról ne is beszéljünk, hogy bármelyik a két fajta közül lehet ronda. Asszem, reménytelen az ügy.:D

Kytia 2011.11.10. 20:50:25

@JOKKA21: Én kettő perc után megnyúvadnék. Nem bírom én má a gyűrődést.:))

JOKKA21 2011.11.10. 20:50:55

@Kytia: Keresek, de csak szutykot fogok ki.:D
Ronda nő nem kell, olyasmi kéne, mint Alexa.:)

Kytia 2011.11.10. 20:52:28

@JOKKA21: Te vagy olyasmi, mint az Alexa? Mer ha nem, akkor lehet, hogy magas a léc.:) Amúgy a nők sem hülyék, csak nekik sem kell ronda pasi.:)

JOKKA21 2011.11.10. 20:54:52

@Kytia: Nem vagyok.De szerintem neki nem hejjespasee kell, hanem olyan, aki szereti két gyerekkel is.

Kytia 2011.11.10. 20:57:12

@JOKKA21: Mindenkinek hejjespasee kell. Ahogy neked sem kell ronda nő, pedig lehet, hogy lenne olyan, aki ronda, de szeret.:)

JOKKA21 2011.11.10. 21:02:39

@Kytia: Ronda relatív.Sok csaj szokott fikázni xy hejjespaseekat, akiktől más csajok olvadnak.Ronda nem kell olyan kell, aki nekem tetszik, de az lehet másnak ronda.

Kytia 2011.11.10. 21:05:51

@JOKKA21: Jó, hát én is csak így értettem a hejjespasee-t. Nem olyat, aki törzskönyvezetten az, hanem aki adott nőnek az.:)
De biztos találnál nőt, mert te sem vagy ronda, csak elmebeteg (a videó alapján).:DDD
Amúgy láttad, hogy van egy másik Jokka és az is elmebeteg?

www.youtube.com/watch?v=dR7lHjudAdw&feature=related

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 21:14:03

@JOKKA21: Ki az az Alexa? Hogy néz ki? És ő nem hülye?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 21:14:53

@gyvy: Nem tudhatom. Nem voltam jelen a keresztelőn. :)

Kytia 2011.11.10. 21:15:47

@Picicsibe: Alexa fiktív.:) X-faktor énekesnő.:)

Hurri Kán 2011.11.10. 21:17:24

@Picicsibe:
Monnyuk úgy, nem volt rossz. :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 21:20:19

@Kytia: Jaaa. Akko' azé' nemtom. :))
De köszi. ;)

Muha 2011.11.10. 21:25:23

@Picicsibe: ???
szerintem inspiráló.
node köztudott, hogy muha máshogy lát dolgokat.
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.10. 21:31:04

@Muha: Ööö...vagy én nem érteni amit te mondani?
Vagy másképp láttyuk.. Az is lehet. :D

trey82 2011.11.10. 23:18:20

szerintem undoritoak vagytok mindketten, dogoljetek meg ott ahol vagytok

JOKKA21 2011.11.11. 01:37:55

@Kytia: Láttam az öreget, nagy forma.:D
Kösz a bókot cica.:D

@Picicsibe: Ő nem hülye, aranyos csaj.

nemvagyokhelyespasee 2011.11.16. 20:25:48

Uncsi a volt pasid? Nyilván gürcöl 1000-rel azt nincs annyi lovetta....
És akkor kapóra jön a főgóré a luxus mercivel a történet így kerek :)
süti beállítások módosítása