Amikor a Királynő kincstárnak nézi a lovagot

2012. január 10. 07:47 - csajokespasik

„Felajánlottam, hogy hagyjuk abba. Azt hittem világosan elmondtam, és ő fel is fogta. De a mai napig keres” - ha kerek perec megmondod a lánynak, hogy vége, de ő elengedi a füle mellett, nem sokat tehetsz. Mai levélírónk pontokba szedte nekünk a tutit. Most megtudhatod, miért érdemes pénzügyileg leárnyékolni magad egy nő előtt.

 

Mit jelent az, ha zűrös egy csaj? 4 pontba szedtem és a saját példámon fogom levezetni. 2011 januárjában ismertem meg őt (a példázat tárgyát). 25 éves lány. Kb. velem egyidős. Nem mellesleg elég sok biztatást kaptam részéről. Próbálkoztunk. Minden tiszteletem a női nemé, nálam senki nem imádja őket jobban, és a világért sem szeretnék általánosítani, pláne megbántani valakit, de ha magára ismer egy ilyen kaliberű hölgy, legalább kicsit a fejéhez kap. Illetve a pasik is hamarabb észhez térnek, ha néha leveszik azt a rózsaszín hiper 3D-s szemüveget, és megnézik, kivel is vannak együtt. Akkor felteszik a kérdést: érdemes-e ezt így folytatni? Én így látom:

1. Simán kivarázsolja a pénzed, és te észre se veszed. Mert úriember próbálsz lenni, vagy gáláns. Eset: közös nyaralás tavaly nyáron. Állunk a vasútállomás pénztára előtt. Ő előttem. Szépen bemondja a pénztárosnak milyen jegyet kér, majd hirtelen kilép a sorból. Hahó, fizetés? Ja, én vagyok a következő, vettem az utalást is. Én fizetem. Lehetsz gáláns, csak fejőstehén ne. Később a vonaton szembesítettem vele, hogy ez nem volt túl ízléses. Megdöbbent. Nem értette, miért. Egy darabig terelt, majd belátta, és azt mondta, visszafelé majd ő fizeti a jegyem. Erre nem került sor, (de akkor legalább a sajátját ő fizette). Nem ért váratlanul, hiszen előtte is, meg utána is bátran hagyott már ott engem ital és kaja számlákkal. Mosolyogva fizeted ki az életét. Többször mondtam neki, hogy nem vagyok túl gazdag. Egyszer még azt is mondta, hogy megadja majd. És többet nem fordul elő. Szerintem ne adja meg, csak ne forduljon elő többet. Így korrekt.

2. Túl közvetlen más pasikkal: folyton azon aggódsz, vajon kivel fekszik le, azután, hogy begyűjtötte más férfiaktól az elismeréseket. Bár biztosít arról, hogy csak játszik, mégis nyugtalan vagy, amikor a szemed előtt flörtöl csávókkal. Eset: nyáron elmentünk szórakozni. Ülünk, iszogatunk és amikor a mellettünk lévő asztalnál ülő kanok beszélgetést kezdeményeznek vele, nem rázza le őket, simán belemegy, már majdnem odaülteti őket hozzánk. Lúzernek éreztem magam, mert ha azt mondom a barátnőmnek, hogy ne beszélgess vele, akkor paraszt vagyok. Ha azt mondom a srácoknak, hagyják a nőmet, ne is nézzenek rá, ne szóljanak hozzá, akkor meg egy féltékeny nyomi vagyok. Patt helyzet.

3. Ha szembesíted a hibáival, 5 percig mintha észhez térne: hogy nem Londonban van. Ez Budapest, egész mások a szabályok, mit pl. Londonban. Hallottam történeteket a londoni nőkről. Hát, nagyon finoman fogalmazva, sok az egy négyzetméterre eső Királynő. Amikor a barátnőmnek elmondtam, hogy mi a bajom vele, bólintott, igazolt és azt mondta, megváltozik. Mondta, de nem lett semmi…

4. Nem lehet vele tervezni: könnyű bedőlni neki, én is bevettem, amikor azt mondta, szeret és fontos vagyok neki. Ennek ellenére nem változott semmi. Engem zavar, hogy nem tudok vele tervezni – most hosszú távú lesz, vagy sem, mik a szándékai? Vagy csak úgy élünk bele a világba és majd lesz valami?

Végül úgy döntöttem, hogy elég. November közepén felajánlottam, hogy hagyjuk abba. Azt hittem világosan elmondtam és ő fel is fogta. De a mai napig keres, hívogat, írogat és olyan stílusban, mintha semmi sem történt volna. Mintha nem venné komolyan, hogy elmondtam neki, részemről ennyi.

 

 
613 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr893533174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muha 2012.01.10. 07:48:17

Csörren a zsöci

Muha 2012.01.10. 07:49:39

'Minden tiszteletem a női nemé, nálam senki nem imádja őket jobban,'

Maris tudnek egyet mondani.

Hihihiii

mütyür 2012.01.10. 07:50:28

remélem, kedves poszter, nem válaszolsz/írsz vissza neki!

2012.01.10. 07:51:54

Kisfiú: Szeretlek!
Kislány: Úgy, mint a nagyok?
Kisfiú: Nem, én tényleg szeretlek!

A probléma tuti az, hogy a posztban szereplők nagyok! :)

Muha 2012.01.10. 08:00:30

1. Aki hagyja, marha.
Ha egyszer megcsinalja veled, az az o sara. Ha ketszer, az mar a tied.

2. Nem patthelyzet. Te vagy balfasz. Orditsd le a fejet a gecibe. Legalabb elobb kiderul a fos.

3. A tettek szamitanak. Talan megtanulod. Hogy is van a mondas?
Annyira nem vagyunk szegenyek, hogy igerni se tudnank.

4. Leirod, hogy nem lehet vele tervezni, aztan meg kerdezgetsz. Hulye vagy.

Tovabba:

'November közepén felajánlottam, hogy hagyjuk abba. '

Mifelenk itt videken ezt nem felajanlani szokas hanem kibaszni a gecibe a rongyot, ha nem jo.

'Mintha nem venné komolyan, hogy elmondtam neki'

Az egesz poszt errol szol. Meg stewie wonder is latja.

tőzegmalac 2012.01.10. 08:00:50

példázat tárgya:D
na majd később...

2012.01.10. 08:01:30

1. Akit hülyének lehet nézni azt hülyének nézik.
2. "Lúzernek éreztem magam..." Az is vagy. :)
3. Változzon... aha, persze, az olyan könnyű. Nem illetek össze, de gondolom túl csinicsajszi volt ahhoz, hogy erre rájöjj és lépj. És hol marad az, hogy úgy fogadd el a másikat amilyen? Végülis azért szereted amilyen.
4. A tervezhetőség jó, ezt elismerem.

Még szép hogy keres. Ekkora marhát nem talál minden utcasarkon.

És tényleg az a probléma, hogy már felnőttek vagytok, és nem úgy szeretitek egymást, mint a gyerekek. :P

pretty kitty 2012.01.10. 08:04:19

Jokka alig doz majd olomkodni jezen a poszton!!!!

dr. gernika 2012.01.10. 08:06:32

De nyomi vagy, úgy nyafogsz, mint egy lány.
Az egyetlen férfias lépésed az volt, hogy kukáztad, de azt sem elég jól, ha még mindig riszálja magát neked.
Segítsek olyan lekoptató sms-t írni, ami után garantáltan nem keres majd? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 08:09:34

Ha még netán beszopod, hogy találkozol vele, hagyjad te ott a számlával lol! :)

Muha 2012.01.10. 08:20:04

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Csak meg elotte a kukak kozt bele kell kenni a hajaba!

Muha 2012.01.10. 08:25:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: El classico csak egy pillanat turelmet, kiugrok hugyozni.

Sakti1023 2012.01.10. 08:26:37

Már az első pontnál dobbantani kellett volna.
De nem, még kivár 3-at, biztos ami biztos alapon. Ügyes.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 08:29:39

"Végül úgy döntöttem, hogy elég. November közepén felajánlottam, hogy hagyjuk abba."

vs

"Mintha nem venné komolyan, hogy elmondtam neki, részemről ennyi."

Valaki mesélje el nekem, milyen, amikor felajánlja, hogy hagyják abba.
Figyu, ne haragudj, szakíthatnánk? De csak ha nem gond! :DDD

Priceless.

Az a rész kimaradt, hogy úgy szopott, hogy a homlokod behorpadt és engedte púzóba is.

Caddy 2012.01.10. 08:30:18

Cuki ez a vonatjegyes történet.:D:D:D
Királylány, nem vitás. Neki mindent lehet,nem probléma.
Együtt laktak? Mit csináltak?
Nekem kevés az info, de egy biztos,ha az ember (lánya) tudja, hogy nem akarja már ezt akkor nem is megy. Viszlát.

Zsebtelep (törölt) 2012.01.10. 08:31:02

Azért viselkedett így, mert megtehette. Hagytad neki, hogy a szoba közepére sz@rjon, és innentöl kezdve akárhogy is magyaráznád, már nem fogja megérteni, hogy ezentúl azt nem szabad.
Akármit mondtál neki, mindig csak öt percig játszotta el, hogy komolyan vesz. Eléggé határozatlan lehetsz, ha még azt sem hiszi el, hogy kidobtad. Nem felajánlani kell, hanem röptetni ívben, hogy a végén bukfencezzen is. Azt megértette volna elsöre.

indapass90210 2012.01.10. 08:31:05

Ugyan már nem eredeti, de ha úgy alakul, akkor ennek a posztolónak is legyen esküvői bevonulós zene a 100 forintnak 50 a fele!

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 08:31:56

hehe, ma midneki pontokban válaszol. Akkor én is, nehogy már egyedi legyek! :D
1. Ha kivarázsolta volna akkor most nem itt sírnál, hogy lenyúlt, mert akkor észre se vetted volna. én nem szoktam pasik pénzét varázsolgatni, mert independent nőszemélynek érzem magam, de nagyon nem szeretem amikor bárki egy kapcsolatban számolgatja ki mennyit meg mit fizetett. Hányszor volt, hogy én vettem/vittem a bort a romantikus estéhez és a férfi fizette a mozijegyet. Úúúú de belehaltunk. Engem kifosztottak a férfiak!!!
2. A nők szeretik a visszajelzést és emiatt nem kell őket lecédázni. akkor cédák ha a bók zsebretétele után megteszik a következő lépést. Nem azt mondom, hogy a csajod jófej.A csajod tiszta hülye, de úgy általánosságban: annyira idegesítő, hogy mondjuk az eladó a boltban kedves egy nővel és a barátja meg lekvázza mert biztos a nő hibája, hogy jól néz ki. Hülye vagy? dagadjon már a melled a büszkeségtől, hogy a nődet más férfiak is szépnek tartják! Másik, ha egy ffi képes egy olyan nőnek udvarolni aki egyértelműen egy másik ffi társaságát élvezi, akkor ki is a rohadék? Kedvencem amikor elmegyek szórakozóhelyre barátommal és egymást nyaljuk faljuk erre bunkó parasztok odajönnek, hogy ők táncolni akarnak velem! Ne akarjanak! Olyan virágnál próbálkozzanak akit még nem szakítottak le!
Ezek jutottak most így eszembe ennek kapcsán persze ezek rád nem feltétlen érvényesek. A te esetedben poszter, te papucs vagy a csaj meg hülye! Ha meg irogat és téged zavar, nem kell válaszolni! Lehet új mail címet is kreálni! Ha meg tetszik,akkor ne itt picsogja hanem lépj a tettek mezejére! :)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 08:33:57

@Köldökszösz (csodalampa): :D

Felajánlotta:
Figyi kacsalábon forgó palotát nem ajánlhatok, de azt igen, hogy húzz el innen még ma! :D

Caddy 2012.01.10. 08:34:12

@Muha: na barátocskám ma is jól beszélsz a kezeddel. :D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 08:37:21

@Muha: most hogy már nem lehet bent cigizni, azt is nyomathatja, hogy egy pill csak elszívok egy cigit! :)

Muha 2012.01.10. 08:37:43

@Caddy: Kosz.
Kicsit metalos hangulatban vagyok ma.
:]

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 08:37:44

@( o_o ): "Olyan virágnál próbálkozzanak akit még nem szakítottak le!" Ez olyan romi volt! :D

Amiben ellentmondanék: (ha már pontok)
1. Egy idő után neked is feltűnik, hogy a bort és a mozijegyet is te fizeted.
2. Nem egy kategória, ha a pénztáros visszamosolyog rád, vagy ha 20 percet beszélgetsz egy vadidegen férfival (flörtölsz), mikor a faszid ott ül melletted.

A konklúzióval egyetértek. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 08:38:41

@Kiszlanyocka: szerintem panni szerelmes a jokkába, azért ad neki ilyen jó csámcsognivalókat :)

Muha 2012.01.10. 08:40:21

@( o_o ): Sajat felelossegre ellohetsz egy blazt bent is.

@Köldökszösz (csodalampa): Bizony mas kategoria.
Orulok hogy nem nekem kellett belekotnom, mert en szetteptem volna mint a meseskonyvet!

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 08:41:35

@Köldökszösz (csodalampa): egyetértek veled, csak azért leírtam a normális helyzetet nehogy valaki a ló alá essen :D.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 08:44:30

@( o_o ): Vágom, vagy mi a szösz! (érted, szösz :DDD)

Mondjuk egy üveg bor sokkal olcsóbban kijöhet, mint két mozijegy! (csak viccelek :P)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 08:45:25

@Muha: szemét vagy! :D Én is örülök, hogy nem kötöttél belém, a köldökszösz tiszta úriember. Lehet az idei nyaralásom vonatjegyét vele fizettetem ki :D

Muha 2012.01.10. 08:47:24

@( o_o ): Hala a joistennek.

Figyelitek?
Igy kell sporolni!

:)

Muha 2012.01.10. 08:50:42

@Köldökszösz (csodalampa): Mar alaz es szivat!
Odafigyejjel mert poszt lesz kulonben!

:)

Szöszi 28 2012.01.10. 08:51:01

Na jó, ide nekem egy balekot, mostazonnal! :)

Muha 2012.01.10. 08:51:38

@Köldökszösz (csodalampa): Thai foldig vonattal nem olcso am!

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 08:52:08

@Köldökszösz (csodalampa): értem én, nem vagyok szösz-i! :P
Na ja de ha belegondolunk hogy bor után szex is lesz. azért az felbecsülhetetlen. Szóval még így is a srác szúrja ki a szemem egy vacak mozijeggyel :D.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 08:53:21

@Muha: Az elején kell megnevelni, mert elkanászosodik! :)

cyd 2012.01.10. 08:53:55

Irogat? Ajánld fel a búcsúszexet, heti hétszer.

Szöszi 28 2012.01.10. 08:54:16

@Muha: Mi van, kezdesz pofon függő lenni?:) Feljelentelek!

Muha 2012.01.10. 08:54:28

@( o_o ): Mer aztan a szex neked nem jo mi?

Lofaszt hogy a nok asziszik hogy olyan kurvanagy szivesseget tesznek a szexszel.

A szex kolcsonos, semmilyen konyvelesben nem szerepel!

Muha 2012.01.10. 08:55:49

@Köldökszösz (csodalampa): Azer mondom. Nem szabad nyelni. Elso adando alkalommal le kell orditani a fejuket. Ha nem ertik meg, a masodiknal mar utni is lehet!
:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 08:56:03

@Muha: Állítólag van valami repülőgép, vagy mi a neve a masinának, és azzal gyorsan lehet relatíve olcsón utazni nagy távolságokat. Én is csak úgy hallottam róla, lehet nem is igaz. :DDD

@( o_o ): És még nem is tudod, milyen felbecsülhetetlen! :P

Muha 2012.01.10. 08:57:03

@Kata1987: Megengedtem hogy kerdezz?

:)

indapass90210 2012.01.10. 08:57:16

@Muha: csak az a baj, hogy a szexhez ők adják a pinát, ami már önmagában elég jó alkupozíció :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 08:57:29

@( o_o ): Ja, akkor jó! :DDD
Mer' prolinak ne nézzé má!

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 08:58:07

@Muha: Én elsőre ütök, az a biztos! :)

Muha 2012.01.10. 08:59:00

@Köldökszösz (csodalampa): Szerintem teged atbasztak.
Repulogep?
Ilyen hulyeseget!

:)

eMJe 2012.01.10. 08:59:13

Posztoló, valóban az vagy, fejős tehén és lúzer. Az a baj, még mindig annak néz, lehet, nem véletlen...
Egyébként nekem is volt olyan barátnőm, aki túl közvetlen volt, de ezt az elején elmondta, és nem foglalkoztam vele, mégsem jártam így

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 08:59:52

@Kata1987: te lehet az nem is pofon, lehet cuppanos puszi :)

@Muha: jo hat ne a te kettos konyvelesedbol induljunk ki, az en konyvelesemben szerepel: "ma vettem 2 uveg bort, 1 gumit es szexualis ingert" :D

Szöszi 28 2012.01.10. 09:00:17

@Muha: Felettem te nem uralkodsz:) Én olyan vagyok, hogy visszaütök:)

cyd 2012.01.10. 09:00:19

@Kata1987: e-mail cím a szerkesztőségben, kérd el Pannitól

Muha 2012.01.10. 09:02:08

@Dövan: Milyenk meg a fasz!
Nonek er annyit a fasz mint nekunk a pina.
Ugyhogy nalam ez fiftififti.
Ha meg ertelmetlenkednek, akkor switch azt jonapot.
:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:02:13

@Muha: Én se hiszem el. Minek! A városba megy a postakocsi minden héten, máshova meg mirefel mennék?! Ez is biztosan csak valami úrihuncutság! :)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:02:16

@Köldökszösz (csodalampa): @Muha: nem az alkohol üt? azért ne tulajdonítsatok minden pozitív dolgot a sajátototknak. Amikor a nő elmegy az is csak azért van mert jól mocorgott rajtatok, nem mert annyira állati jók lennétek az ágyban :D

leonito77 2012.01.10. 09:03:21

Nyafogós poszt?

Egy szóval: Hát nem borzasztó? Hú, ez már egy egész mondat volt :)

Kedves poszter:

Lúzerségből jeles. Nyafogásból jeles. Örülj, hogy nem vagy gazdag és csak pár ital, meg vonatjegy ára bánta. Egyébként minek írtad a posztot? Hogy sok megértő fülre talál és majd valaki azt mondja?:

Te szegény, manapság nem lehet bízni a nőkben, vagy ilyen szemetek a nők...

Ha igen, akkor bakot lőttél, ismerve az itteni kommentelők olykor meglehetősen nyers véleményét.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:03:45

@Muha: "Nonek er annyit a fasz mint nekunk a pina."
Ez igaz, de mivel jobban leplezik ezirányú ingerenciájukat, így rögtön jobb alkupozícióban vannak!

Muha 2012.01.10. 09:04:25

@Kata1987: Majd meglatjuk!
:)

@( o_o ): Ez igy csalas!
:)

Muha 2012.01.10. 09:05:34

@( o_o ): Szerinted erdekel a no orgazmusa?
Koztudott hogy mindenki a sajat orgazmusaert felelos.

Hehhhehhee

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:05:46

@( o_o ): Az én nőim nem akarnak elmenni. Alig tudok megszabadulni tőlük! :D

JOKKA21 2012.01.10. 09:06:43

Mind a négy pontban igazad van barátom!Lehúzós kis ribanc a nők többsége!1000-ből 999 csaj!

"Minden tiszteletem a női nemé, nálam senki nem imádja őket jobban, és a világért sem szeretnék általánosítani"
Hidd el!Minél több nőt megismersz, annál inkább elmúlik az imádat irántuk.

Nem olvastam el a kommenteket, de remélem nem fikázzátok a formát, hogy "lúzer".Nem a férfi a lúzer, ha lehúzós pénzéhes kis rafinált kurvák a nők!

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:06:49

@Muha: Ráadásul pontosan annyi ideje van rá, mint a férfinak! :)

Muha 2012.01.10. 09:06:55

@Köldökszösz (csodalampa): Viszont mi ezt tudjuk es meg okosabbak es cselesebbek is vagyunk ugyhogy mienk a jobb alkupozi.

:)

Szöszi 28 2012.01.10. 09:07:35

@( o_o ): Ohh, hogyne:D Miért nem feltételezem ezt Muháról? :D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:07:38

@Muha: te eztet nem érted kisfiam! A férfi ha tetszik neki valami a gyatáyját hajlandó ráfizetni, meg amúgy se válogat azt ami a kezébe akad megveszi, mert idegbajt kap a tömegtől meg a válogatástól... A nő meg mindig megvárja a leárazást! Tehát nektek a mi "csodánk" többet ér mint nekünk a tietek, mi a valós értékét fizetjük ki, ti meg balekok vagytok! :D

Muha 2012.01.10. 09:08:17

@Köldökszösz (csodalampa): Ez igy igaz.

Tovabba meg elfelejtettem megemliteni, hogy fiatalok gazdagok es jokepuek vagyunk, ugyhogy tiz masikat talalunk barki helyett, ugyhogy teperjen a no de nagyon ha akar valamit.

:)

LyukasBogrács 2012.01.10. 09:08:47

Ezt kellett volna mondanod neki:

Ez Budapest, nem Dubai!

2012.01.10. 09:09:00

@( o_o ):
"Na ja de ha belegondolunk hogy bor után szex is lesz. azért az felbecsülhetetlen. Szóval még így is a srác szúrja ki a szemem egy vacak mozijeggyel :D. "

Jah igen, mert az neked nem jó, csak neki. :) Te a bort teszed bele + a szexet, ő a mozijegyet és a szexet. A szexet mindkét oldalról lehúzhatjuk, mert az mindkettőtöknek jó. :) :P

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:09:15

@JOKKA21: De, a faszi a lúzer. :)

Pl.: Ha megveszel egy használt BMW-t, amiről tudod, hogy eszi az olajat és havi szinten hordod majd szervízbe horribilis pénzért, akkor ki a lúzer?

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:09:21

@Kata1987: nem tudom, pedig olyan aranyos fiúnak vagy lánynak tünik :)

Muha 2012.01.10. 09:10:24

@( o_o ): Emmegmi?

gyatáyját

Amugy meg ti minden haszontalan szart megvesztek, osszessegeben tobbet koltetek ertektelen dolgokra, ugyhogy bizonyitott hogy a ferfiak a kiralyok!

:)

2012.01.10. 09:10:58

@Dövan:
"@Muha: csak az a baj, hogy a szexhez ők adják a pinát, ami már önmagában elég jó alkupozíció :D "

De ti meg a faszt adjátok.

dr. gernika 2012.01.10. 09:11:30

@Sakti1023: 1 pontból nehéz ilyen szép példabeszédet írni.

JOKKA21 2012.01.10. 09:11:30

@Köldökszösz (csodalampa): Aki megveszi, de, aki eladta és tudta, hogy egy szarkupac, amit elad az meg egy rohadék kis geci(ebben az esetben a lehúzós picsa).
Buta picsák a nők, az ember ír nekik normálisan és kedvesen, akkor basznak válaszolni, ha bunkón írnék mind válaszolna, a tököm sem érti ezeket a hülyéket.

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:12:23

@Muha: teperjen vagy terdeljen? :D

@Köldökszösz (csodalampa): na ugye hogy ugye? végre belátod, hogy mi vagyunk az életképesek! :D

@"Zsu": pszt! most próbálom lenyomni a férfi nemet! És már majdnem meggyőztem őket, hogy nagyon oda kell tenniük magukat mert mi megérdemeljük! Ne rontsd el a bizniszt, neked is jobb lesz, hidd el! :D

Muha 2012.01.10. 09:13:03

@"Zsu": Te is toszteletbeli ferfi lehetsz. Megdicserlek. :)

@( o_o ):

amúgy se válogat azt ami a kezébe akad megveszi,

Tehát nektek a mi "csodánk" többet ér mint nekünk a tietek,

Hehjehiiii

JOKKA21 2012.01.10. 09:13:13

Posztoló!Angol ribancod volt?Vagy mi ez a londonozás?Ha angol picsa volt, akkor már értem, azok nagyon elszálltak maguktól.Nagyképű buta libák az angol nők(is).

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:13:57

@Muha: "tobbet koltetek ertektelen dolgokra," Látod, ezt magyarázom, olyan értéktelenek vagytok de csak mert piros árcímke fityeg rajtatok képesek vagyunk a kosarunkba vágni! :D

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:14:05

Tegnap, ma sem tudok mit kezdeni a lehuzos nok temaval.

Elvben minden pasi szamara tok egyertelmu, hogy az ilyen csaj zuros, megis mind bedolt mar ennek a tipusnak. Meg aztan, ha ennyire egyertelmu, minek foglalkozni a temaval? A ho esik, a gumicukor finom, a feny vilagossagot ad.

Szöszi 28 2012.01.10. 09:14:22

@cyd: Ne legyél okos, inkább lépjél be végre a gmail-edbe:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:15:03

@JOKKA21: Azt értsd meg, hogy nem vagy köteles megvenni!!! Vagy ha megveszed, ne rinyálj a "szervízdíjon"! :D

Muha 2012.01.10. 09:15:41

@( o_o ): Te engemet ne aranyosozzal mert megharaplak!
:)

dr. gernika 2012.01.10. 09:16:14

@Köldökszösz (csodalampa): Naigen, kettes pont. Eszembe nem jutna más pasival szóban enyelegni, egyedül sem, pláne nem, ha az ember is jelen van.

JOKKA21 2012.01.10. 09:16:36

@Köldökszösz (csodalampa): Akkor ne úgy árulják, hogy fasza kis autó.Ribanc se hitesse el, hogy ma született bárány.:)

indapass90210 2012.01.10. 09:16:49

@JOKKA21: "Buta picsák a nők, az ember ír nekik normálisan és kedvesen, akkor basznak válaszolni, ha bunkón írnék mind válaszolna, a tököm sem érti ezeket a hülyéket."

Mert biztos ki lennél segítve egy olyan válasszal, hogy "dögölj meg, te ostoba fasz!"

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:16:50

@LyukasBogrács: vagy ezt: Ez kelet Európa, nem Nyugat!
@JOKKA21: na mi van ők (se) jöttek össze neked? :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:17:02

@Kata1987: Es mi van, ha most mar kitanulta a szakmat, es teged akar lehuzni, he? :)))

@gernika: Megirnad ide? ;)

@Köldökszösz (csodalampa): Ha kicsengetsz 100e-t szakithatunk. Rendben? Gondolom valahogy igy. Legyen mar bennetek kis kreativitas!

Szöszi 28 2012.01.10. 09:19:01

@Muha: Nem jöhetsz a közelembe és kész!
:)

Muha 2012.01.10. 09:19:01

@( o_o ): Akkor nyertunk.
Mondom en. Most mar te is belatod!
:)

JOKKA21 2012.01.10. 09:19:39

@( o_o ): Nem és még egy angol kurva be is szólt, amikor kint voltam angliában, hogy learn english, én meg mondtam, hogy fuck off pussycat.:D Legtöbb angol nő csúnya, amelyik meg nem az buta.

@Dövan: Igen, akkor tudnám, hogy mi van, így meg nem tudom, hogy mi a bánatos brokim van, mert nem szóltam be semmit, legalább annyi válasz jöhetne, hogy hagyj békén vagy fasz tudja.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:19:52

@( o_o ): Lelked rajta! :D

@gernika: Ez szerintem is alap, vica versa.

@JOKKA21: Nem úgy árulják, te látod bele, mert van egy kék-fehér propeller (kirakott szilikoncsöcs) az elején! :D

2012.01.10. 09:20:12

@( o_o ):
:) :) Tudod, hogy én nem ilyen vagyok, és ezzel kiborítok egyes embereket. :) :P @Dövan: is folyton csak rinyál, hogy ha odaadom az én részem. :)

Muha 2012.01.10. 09:20:37

@( o_o ): Teperjen hogy terdelhessen.
Akarki szajaba nem adjuk!
:)

dr. gernika 2012.01.10. 09:21:12

@Frigyesur: A munka akadályoz most a kreatívkodásban, de majd fénymásolás közben ötletelek. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:21:15

@JOKKA21: A többi meg nem állt szóba veled! :DDD

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:21:57

Ma, a varatlan hohelyzetben, majdnem elutottek. Nem eleg, hogy kanyarodo automobil, de meg a masik savba is sikerult atjonnie potencialisan meglepve a szembejovoket. Elmeny lesz ma kozlekedni, mar latom :)))

JOKKA21 2012.01.10. 09:22:32

@Köldökszösz (csodalampa): Ez igaz, hogy a szép picsákat rendesnek(akarja hinni) hiszi az ember.Ez a csaj semmibe sem nézte a kanját, ha mellette flörtölgetett más bakokkal, tipikus nagyképű picsa lehet, aki szereti a bókokat, de meg nem köszöni.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 09:23:41

@JOKKA21:

De, a fickó lúzer. Ha valóban férfi lenne, nem tudná a nő megcsinálni vele ezt, persze, van tanulópénz, amit elbuksz, de utána már felismered a jeleket, és az adott nőt elhajtod a picsába. De nem mind ilyen, szerencsére.

@Kata1987:

Látom ezt a szerelmes kis cívódást, mikor randiztok? :D

JOKKA21 2012.01.10. 09:23:43

@Frigyesur: BKV-val menj, akkor nem ütnek el.

@Köldökszösz (csodalampa): Sok úripicsa, velem nem áll szóba, de hajógyári szigeten szopnak egy koktélért.:)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:23:55

@"Zsu": szerintem is alap, hogy odaadjuk a részünket, már csak azért is, hogy ilyen posztok ne születhessenek.:)
De azt hiszem ha lesz gyerekem, posztot írok! megmondom a férjem lenyúlt, mert öt perc gyönyörért én 9 hónap rosszulléttel és 20 kiló plusszal fizettem :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:23:56

@Frigyesur: Akkor a csaj csak a végtörlesztés miatt hívogatja. :D

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:24:25

@Kata1987: Valogatsz itt, amikor mar a 25-ot is betoltotted, oreg vagy meg az otvenes pasiknak is. :))))

@gernika: Aszittem neked csuklobol megy az ilyesmi.

2012.01.10. 09:25:03

@Muha:
Köszi Muhaszita. :) Akartam is írni, hogy egyezik most a véleményünk. :) Ritka pillanatok egyike. :P

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:26:43

@Frigyesur: Egy kiégett huszonötös! Lehet, hogy öregszaga is van. :DDD

JOKKA21 2012.01.10. 09:26:47

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem mind az tény, csak sok.Nőkről az a véleményem, mint a rendes romáról, van, csak ritka és nem alaptalan az általánosítás sem a romákról sem a nőkről.

Ha a csaj velem játszotta volna el, hogy a csajom és oda hív ismeretlen kanokat az asztalunkhoz, hogy flörtöljön velük(előttem) én biztos felállok onnan, a csávokkal kezet fogok és mondom nekik, hogy tömjék be minden lukát a ribinek, csajt kidobom nyilvánosan és lépek aludni.:D

dr. gernika 2012.01.10. 09:26:58

@Frigyesur: Mikor elolvastam, még frissen ment volna, de azóta már félig elfelejtettem a posztot. :)

Szöszi 28 2012.01.10. 09:27:21

@Frigyesur: Aa-aa, nem nem:) Még van 2 hónapom a 25-ig, kéremszépen:D

Muha 2012.01.10. 09:27:34

@( o_o ): De akkor fizesd ki az anyasag oromeit!
:)

@"Zsu":
PUKKKKKK
Pezsgot bontottam.
En fizettem.
:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:28:08

@JOKKA21: A BKV sem a kapum elol indul. A varatlan hohelyzetben egyedul a repules es a metro biztonsagos. :)))

@Köldökszösz (csodalampa): Meglehet. Latod ez mar egy ertelmes felvetes vegre!

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:28:19

@Kata1987: hehehe az ilyenekből születnek az olyan kijelentések, hogy ha a nő nemet mond az igent jelent? :D

2012.01.10. 09:28:57

@( o_o ):
"De azt hiszem ha lesz gyerekem, posztot írok! megmondom a férjem lenyúlt, mert öt perc gyönyörért én 9 hónap rosszulléttel és 20 kiló plusszal fizettem :) "

:) :) :) :)

JOKKA21 2012.01.10. 09:29:03

@Köldökszösz (csodalampa): Ez jó volt.:D Biztos a ribi meg akarja adni a vacsorák és vonatjegyek árát.:D Álmatlan éjszakái vannak, hogy tartozik a tagnak, tegnapi menyasszony ribinek is biztos álmatlan éjszakái vannak, hogy még 80-al jön a vőlegénynek.:D

dr. gernika 2012.01.10. 09:29:06

@Frigyesur: "A BKV sem a kapum elol indul."
LOL, nekem igen. :P

cyd 2012.01.10. 09:29:38

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Sosenem. Látod, balekot keres szóval jokka az ő embere.

2012.01.10. 09:29:45

@Muha:
PUKKKKKKK
Iszunk még egy üveggel, ezt én fizetem. :)

JOKKA21 2012.01.10. 09:30:40

@Frigyesur: Metro is BKV.Szánkóval vagy síléccel eljuthatsz a megállóig.:D

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:30:43

@gernika: Igy megy ez mar a te korodban. :))

@Kata1987: Ja, hat akkor huzz bele! Ketyeg a biologiai orad, es automobilra is gyujtesz, gyorsan le kell huznod valakit, mer' utana mar teged fognak :S

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:30:48

@Muha: az nagy öröm amikor este 10kor a gyerek még a fejemen ugrál :D.

Szöszi 28 2012.01.10. 09:31:04

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Semmikor, szerintem:D

@( o_o ): Én, ha nemet mondok, az nemet jelent:D Túl egyszerűen működöm?:D

@Muha: Bekaphatod! :)

dr. gernika 2012.01.10. 09:31:11

@gernika: Addig is egy IRL példa, facebook-üziben próbálkozó nyomi (úgyhogy álljon itt Jokkának is okulásul)

Omegahím: "Szia!

Véletlen találtam rád, ismerkednék:)) Feltéve ha van ilyen hajlandóság benned:)"

gernika: "Nincs."

2012.01.10. 09:31:24

@Frigyesur:
A metró elfüstöl.

JOKKA21 2012.01.10. 09:32:42

@cyd: Te kellesz neki, nem akarok a bimbózó románcotok útjába állni, legyetek boldogok!:D

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:33:04

@gernika: Akkor biztonsagban vagy.

@JOKKA21: Na de a metroig el is kell jutni. A sieles es szankozas nem biztonsagos, minden evben vannak szanko balesetek. :S

2012.01.10. 09:33:13

@gernika:
Dejó, hogy képhiány miatt mostanság már nem kapok ilyen leveleket. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 09:34:26

@Kata1987:

Tényleg, mit válogatsz, egy ilyen idős matrónának mint neked, nagy seggel és laposan nem illik! :D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:35:10

@Köldökszösz (csodalampa):"@JOKKA21: Nem úgy árulják, te látod bele, mert van egy kék-fehér propeller (kirakott szilikoncsöcs) az elején! :D "
végre egy férfi aki próbálja elmagyarázni neki az "élet" nagy dolgait :D (tudod nekünk nőknek nem nagyon hisz :D)

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:35:22

@gernika: Ehh, szegeny nem tudja milyen veszeslyes helyzettol menekult meg. :x

@"Zsu": Akkor marad a sikloernyo.

JOKKA21 2012.01.10. 09:35:51

@gernika: Ha azt írta, hogy csá jó bula vagy, kő kóla?Akkor biztos bejönne, biztos nem hejjespasee írt.Ha hejjespasee ír, akkor még a legszarabb szövegek is nyerők nálatok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 09:36:32

@"Zsu":

Küldjek a troll accountomról ilyeneket neked? :)

Чапаев 2012.01.10. 09:36:40

@Dövan: OK, akkor a "pina" meg volt már! ;)

Kedves poszter, a gumit ki vette? Bár ezek után evidens, de azért a politikai korrektség jegyében gondoltam, rákérdezek! :D

JOKKA21 2012.01.10. 09:37:23

@( o_o ): Aki hisz nektek, úgy jár, mint a mai posztos.

@Frigyesur: Hejjespaseed nem visz ölben a metróig?:D

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:37:25

@JOKKA21: Ragalom. gernikanak fura az izlese, allitolag a nyomikra bukik.

jadu 2012.01.10. 09:37:29

Most kövezzetek meg, de ha egy pasi elhív vacsizni, ő fizet :) én így szeretem.
Az más, amikor közösen tervezünk mondjuk egy nyaralást, abba illik mindkét félnek beszállni anyagilag, de apám, ha egy nőt elhívsz vacsizni, fizesd a számlát!

Ha egyikünk lakásán randizunk, természetes hogy akkor én is veszek/viszek bort meg ezt-azt...

ST83 2012.01.10. 09:38:07

@Muha: Kosz. Legalabb nekem nem kell leirnom. Szemcsi szedd ossze magad!

Muha 2012.01.10. 09:38:20

@( o_o ): Na latod!

@Kata1987: Latod poszter ocsem!
EZ felajanlas.

:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 09:38:53

@JOKKA21:

Ad 1: Hejjespasee nem írogat facebookon, irl saját nyálkájukon csúsznak utána a nők.

Ad 2: gernika foglalt, és nem átlagAranka iq-val rendelkezik, szóval a szar dumák, még ha véletlenül hejjes is a pasee, nem jönnek be neki :D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:38:53

@Kata1987:
@( o_o ): Én, ha nemet mondok, az nemet jelent:D Túl egyszerűen működöm?:D

@Muha: Bekaphatod! :)

Most akkor Muhának igent mondtál vagy nemet? Mert a bekaphatod nem tagadás :)

cyd 2012.01.10. 09:39:17

@gernika: Nyomi vagy. Minek válaszolsz ilyenekre?

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:39:33

@Чапаев: Felreolvasas.

@JOKKA21: Tekintve, hogy en is helyespasi vagyok, eleg bizarr lenne.

jadu 2012.01.10. 09:40:53

@Frigyesur: a mai világban? Nem bizarr :D

JOKKA21 2012.01.10. 09:41:02

@Frigyesur: Minden nő a hejjespaseekra, gazdagokra, kigyúrtakra, menőkre és macsókra bukik.

@jadu: Más a meghívás és más a pofátlanság.Sok picsa meg nem hagyja, hogy férfi fizessen mindent, van amelyik hülye liba még meg is sértődik, hogy neki nem kell fizessenek semmit.

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:41:38

@cyd: Hentes soron is vegigment, kellenek neki az ilyen dolgok.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 09:41:50

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Ad 3: Ha véletlenül hejjess is, meg be is jön, neked tutira nem beszél róla! :DDDDDDD

Muha 2012.01.10. 09:42:31

@( o_o ): Ez azt jelenti hogy _igen_, bekaphatod.
Ezt hivja a nyelvtan rejtett igennek.
:)

Чапаев 2012.01.10. 09:42:38

@Kata1987: Úristenúristen, Szent Eszkápékábé! Végrendeletet írtál-e már? :D
Jelzem, engem mindig is érdekelt az archeológia, ergo ha még jó állapotban leszel a jeles dátum másnapján, egy üvegvitrint felajánlhatok neked, lakhatási célokra! :D

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:43:26

@jadu: Nekem meg az :D

@JOKKA21: Ezt mint no mondod?

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:43:27

@ST83: tessek? ezt mire irtad?
Nem tudom magam ossze szedni mert almos vagyok, tegnap ugyanis belekostolhattam picit az "anyai oromokbe". :S

jadu 2012.01.10. 09:43:29

@JOKKA21: de a pasi egy szóval se mondta, h nem hívta meg ebédelni/vacsizni... csak annyir írt, h a csaj hagyta már ott kaja- és italszámlákkal... Feltételezem a pasi is elhívta párszor a csajt :)

JOKKA21 2012.01.10. 09:44:17

@Frigyesur: Te is ilyen nemváltó vagy, mint Afélia?:D Múltkor még csaj voltál.:D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez igaz, hogy a hejjespaseek után futnak a nők, mint Forrest Gump után a követői.

jadu 2012.01.10. 09:45:00

@Frigyesur: lol, akkor nem osztom meg veled mit bámult teljes áhítattal sok csaj a szilveszteri bulin :D

cyd 2012.01.10. 09:45:38

@Frigyesur: Az egy dolog, hogy melbedobással végigmegy a hentes soron vagy a felállványozott épület előtt, de minek reagálni? Anélkül is megvan a visszacsatolás.
Nehéz nekem "női aggyal" gondolkodni

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:45:43

@Muha: figyi én tisztában vagyok hogy a Kata táncba hívott, de ő tagadja, azért próbálom rávezetni, hogy hiába tagadja, mi nem vagyunk poszter átlátunk a szitán :)

Чапаев 2012.01.10. 09:46:02

@Frigyesur: Legalább értelme lett volna, hogy ne ártson meg a kisdrágának a nudista strandon az UV! xD
De próbálj meg egy szerencsétlen siklóval a két kezedben leugrani, akár egy négyemeletesről is! :D

Muha 2012.01.10. 09:46:58

@( o_o ): Mer mi okosak is vagyunk!
:)

JOKKA21 2012.01.10. 09:47:27

@jadu: De mindig a pasi fizessen mindent?És mondta a muffnak a pasi, hogy nem egy Rockefeller, mondjuk pasi meghívta 5 ebédre vagy vacsorára, akkor a 6. alkalomkor mondhatta volna az intelligens(?) picsa, hogy drágám felét én állom, vagy szeretnélek meghívni most én.Vonatjegyre is meghívta akaratán kívül.:D Értem én, hogy nektek nőknek mindig a ribiket kell védeni, de van, amikor értelmetlen.:D

JOKKA21 2012.01.10. 09:48:16

@Frigyesur: Mint nő nem mondhatom, mert szerencsére nem vagyok nő.:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:48:50

@cyd: Ugyan, nem kell a vetites, nem nehez az neked. Es ecceru, mint a kozmetika: a visszautasitas tovabbi pozitiv megerositest jelent. Ehh, nok! Mindent a ferfiaknak kell megmagyarazni nekik. :x

@jadu: Oszd, en meg majd szornyulkodom, hogy a mai fiatalok!

@JOKKA21: Kikerem magamnak, sosem voltam.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 09:48:56

@Köldökszösz (csodalampa):

Höhö! :) Én sem beszélek neki a dögös bögyös barnákról akik körülöttem ólálkodnak! :D

jadu 2012.01.10. 09:50:04

@JOKKA21: ebben most igazad van :D mármint, hogy mondhatta volna a csaj... illett volna.

JOKKA21 2012.01.10. 09:52:02

@jadu: Pasi megcsinálhatta volna, hogy csak a számla felét állja, másik felét vagy a puncika állja, vagy mosogatással fizet.:D

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:53:22

@"Zsu": Akkor most megirom a vegrendeletem. :)

@Чапаев: Ha egy szerencsetlen siklo lenne a kezemben, inkabb leugranek :D

@JOKKA21: Ebben az esetben nem nyilatkozhatsz a nok neveben, plane minden noeben. Amennyiben nem kaptal meghatalmazast/gondolatolvasas kepesseget.

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:54:07

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Pedig vannak, akik a semmirol is kepesek orakat beszelni ;)))

Чапаев 2012.01.10. 09:54:32

@Frigyesur: Nem teheted, nem ölhetsz meg egy védett állatot, csak úgy! :D

JOKKA21 2012.01.10. 09:55:26

@Frigyesur: Nem a nők nevében nyilatkoztam, hanem a véleményem mondtam el, hogy szerintem kik kellenek a nőknek.Mint, amikor a nők sírnak, hogy a férfiaknak csak a nagymellű, szőke, jó seggű, formás combú, póthajú, kacsacsőrű plázapicsák jók csak.

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 09:55:31

@Muha: mi ez a többes szám? Én okos vagyok, te nem! :P
Sőt én még egy 4 éves szerint szép is! (Bár nem tudom, hogy elhiggyem-e neki úgy, hogy tudom a kedvenc színe a rózsaszín és a kedvenc játéka egy levágott hajú félkarú barbie) :D

Szöszi 28 2012.01.10. 09:55:47

@( o_o ): Bekaphatja! A lábamat. Na!:D Ez szerintem neki se pozitívum...

@Muha: Naaagyon okos kisfiú vagy:)
Egyébként is, cydnek mondtam igent, neked már nem mondhatok! Saaaajnálom! :D

@Чапаев: Remélem nem döbbentelek meg nagyon, de folyamatban van a végrendeletem megírása, és ez komoly:)

jadu 2012.01.10. 09:55:50

@Frigyesur: te akartad... már nagyban éjfél után jártunk... rengeteg részeg... és két srác annyira egymásba gabalyodott és nyalták és falták egymást és simogatták egymást itt-ott ;) (ha érted) pár csaj meg mintha nem is tudom, élete legszebb és legizgibb dolgát látta volna, tágra nyílt szemekkel bámulták a két srácot (akik marha csúnyák voltak ízlésem szerint :P és megnyugvással konstatáltam, legalább nem jópasik, nem kár értük :D)...

tavalyi előtti (2010) szilveszteren meg úgy táncolt egy srác egy másikkal, h nem bírtam röhögés nélkül... és aztán hevesen smaciztak... :/

oh és a legszebb, a csajok szokták kérni a rájuk mászó srácokat, h smároljanak más srácokkal mert csak akkor lehet bármi is köztük :D

(igen, ez az én korosztályom T_T)

indapass90210 2012.01.10. 09:56:10

@JOKKA21: Jokka, szerinted, ha nem is válaszolnak a leveledre, az mit jelent?

Az azt jelenti, hogy nem kellesz neki. Mit kellene ezen még tovább ragozni?

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 09:56:22

@Чапаев: Majd csoportos ongyilkossagnak alcazom. :))

cyd 2012.01.10. 09:57:53

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: A pénzügyre gondolsz az emeleten? Azokról én se szólnék.

indapass90210 2012.01.10. 09:58:07

@Чапаев: szerintem a poszter csak minden második alkalommal vett. Úgy ekonomizáltak, hogy a fennmaradó alkalmakkor a csajnak nem kellett levetkőznie!

JOKKA21 2012.01.10. 09:58:39

@Dövan: De legalább annyi lenne a sunában, hogy megmondja, hogy aranyos vagy, de..Ez a leszarás kibaszott nagy tirpákság szerintem, főleg, hogy kedves voltam.

2012.01.10. 09:58:54

A poszt már megint a kommunikáció képtelenségéről szól. A csaj a zavarosban halászik, mert a poszter nem férfi, nem tudja nyiltan megbeszélni mikor ki mit fizet. Ez a férfiatlanság a végén látszik... mi az hogy felajánlja a szakítást !!!??? LOL

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 09:59:59

@cyd:

Óbazz. Kár volt emlegetni őket :(

@Frigyesur:

Akkor politikus lennék! :)

JOKKA21 2012.01.10. 10:01:20

@Kata1987: Nekem az lenne.Weheh.:D

@jadu: Hány éves vagy?:)

Szöszi 28 2012.01.10. 10:03:21

@JOKKA21: Jó, de neked elég elvetemült az ízlésed:D

JOKKA21 2012.01.10. 10:03:49

Posztoló!Jó tanács!Nőnek SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ne mondd, hogy tiszteled őket, mert akkor tudják, hogy gecizhetnek veled és semmibe vesznek!Nem szabad őket tisztelni, mert akkor vérszemet kapnak és nyeregben érzik magukat!

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 10:03:57

@JOKKA21: kedves agybeteg :), persze a poszter csaja hülye, de ha mi nem védhetjük a ribiket minden esetben akkor te se ribizzél minden nőt minden esetben. Én megértem, hogy mivel okos se hejjes nem vagy, sőt humorod és kedves modorod sincs az egyetlen dolog amiért a csajok szóba állnak veled (már amikor állnak) a pénz,ezért te olyan következtetéseket vonsz le, hogy minden csaj minden pasinál a pénzre utazik. Sajnos neked az élet ezt osztotta, de cydnek van agya, szösznek van humora, muhának van söre :D, velük a csajok nem a pénz miatt állnak szóba! Szóval néha vonatkoztass el a te esetedtől és akkor mi is elvonatkoztatunk a mi esetünktől és nem fogunk minden ribit védeni :).

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 10:04:31

@jadu: Ugy is lelkifurkám volt a reggeli briós miatt, most legalább ez is megoldódott. :)

JOKKA21 2012.01.10. 10:04:35

@Kata1987: Ezt még nem mondták, ilyen megfogalmazással.:D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 10:04:47

@JOKKA21: hehe akkor te nem szereted ha a nő lovagol? :D

jadu 2012.01.10. 10:05:31

@Köldökszösz (csodalampa): örülök, h segíthettem :D vannak még sztorijaim (van kettő meleg ismerősöm) ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:06:09

Nem hagytak nyugodni ezek az ámérikás szextörvények! Utána kellett nézzek jobban. Jelentem, má' nincs így! 
Háleluja. Háleluja. Háleluja. Háleluja. Háleluja. Hááleeeujaaaaaaa! :DDD

en.m.wikipedia.org/wiki/Sodomy_laws_in_the_United_States

However, in 2003 the Supreme Court reversed the decision with Lawrence v. Texas, invalidating sodomy laws in the remaining fourteen states (Alabama, Florida, Idaho, Kansas, Louisiana, Michigan, Missouri, Mississippi, North Carolina, Oklahoma, South Carolina, Texas, Utah, and Virginia).

Utolsó szodoma törvényeket 2003-ban a legfelsőbb bíróság eltörölte a felsorolt államokban.

JOKKA21 2012.01.10. 10:06:55

@( o_o ): Tudom, Te azért állsz velem szóba, mert kedvelsz a belső értékeim miatt.Ha azt írnám, mint a posztoló, hogy tisztelem és imádom a nőket, akkor konkrétan le se szarnál, ahogy a többi nő társad sem.:D Tettek azért a nők bőven, hogy ribancnak tartsam őket.Ne legyen sok ribanc és akkor nem általánosít majd senki.

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 10:07:28

@cyd: Miert, elbuvolo Kiszel Tundi hasonmasok?

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Politikus, IT-s, egyremegy.

@jadu: Nem, nem ertem.
Hat, en meg abba a korosztalyba tartozom, akik szamara a meleg ferfiak latvanya nem izgato. Hany eves vagy?

@JOKKA21: Ja, mert kijelentesnek tun. Velemenyhez allitolag mindenkinek joga van, meg ha hulyeseg is. Baar... nincs mar itt kerem sajtoszabadsag...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:08:16

Ja, és a poszt!

Ez egy hülye picsa volt! Jó, hogy kukáztad!
És bölcs fiú vagy, h egy luvnya miatt nem általánosítasz! 

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 10:08:51

@( o_o ): "cydnek van agya, szösznek van humora, muhának van söre"
Ehh, minek kell ilyenek irni. :S

cyd 2012.01.10. 10:09:07

@Kata1987: Mondjál nyugodtan igent. Az év végi zárási meló úgyis igénybe vesz, mire ráérnék már 25 fölött leszel. Úúúúúúúgy saaaaaajnálom.

JOKKA21 2012.01.10. 10:09:14

@( o_o ): De, öttusában jól lovagolnak a nők.:D

@jadu: Akkor még fiatal sunci vagy.:) Nem volt senki, aki megsunázza a két smároló kant mozizó nőket?

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 10:09:50

@Kulics: lehet ez a felajánlás így történt:
figyi én ezt már nem bírom tovább épp ésszel,az ajánlatom a következő: vagy lelépsz az életemből, vagy maradsz de akkor rendszeresen látogatnod kell az elmegyógyintézetben és te fizeted a költségeit :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:10:59

Ööö...milyenek a londoni nők? Eddig csak azt hallottam, h rondák, meg laposak...
Minden nő ott egy "hercegnő"? Vagy mi?

jadu 2012.01.10. 10:11:56

@JOKKA21: ne aggódj, voltak ;)

@Köldökszösz (csodalampa): ok, de szólj, ha majd..tudod ;)

JOKKA21 2012.01.10. 10:12:41

@Frigyesur: Nőket még szabad fikázni, azt nem tiltotta meg a bölcs vezér, még.:D

Szemcsike!"cydnek van agya, szösznek van humora, muhának van söre"
Aggyal nem ér semmit, mert hejjespasee kell nektek, nem intelligens.Humort nem értitek, nektek humorizálni olyan, mint kínaihoz arabul beszélni.Sör sem jó nektek, mert a koktélt szeretitek és a drága, márkás piákat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 10:13:10

@Picicsibe a szexistennő:

Valszeg annak tartják magukat. Anutájuk is megmondta! :)

Muha 2012.01.10. 10:13:33

@( o_o ): Nem vitazom. :) engedek.
@Kata1987: Nem hajtok en igenekre.
Megnyugodhatsz!
:)

JOKKA21 2012.01.10. 10:13:59

@Picicsibe a szexistennő: Jól hallottad, buták, rondák és nagyképűek.Olyanok, mint a magyar nők, azt leszámítva, hogy a magyar nők nem rondák.

2012.01.10. 10:14:02

@Frigyesur:
A gumicukorkészletet kérlek hagyd rám. :) :P

jadu 2012.01.10. 10:14:26

@Picicsibe a szexistennő: ez annyira nem igaz... csomó londoni (Angol) nő szép... nagyon szép...

Muha 2012.01.10. 10:14:45

@JOKKA21: Emmar soroztem novel.

Heheheeeeeee

2012.01.10. 10:15:13

@ST83:
És füstmérgezést kapok. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:16:54

@JOKKA21: Szivi! Nem hallottam. Se a butát, se a nagyképűt. Azé' kérdeztem... ;))

Én pl nem vagyok ilyen... :D

cyd 2012.01.10. 10:17:26

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Na! Jelenésed van a nyanyáknál? Tapiznak?

@( o_o ): Mi ez a nagy udvarlási láz? Tegnap dövan sorolta a jó nőket, ma te sorolod a mandrókat.

@Köldökszösz (csodalampa): Azé remélem feltűnt, hogy én vagyok az első?

@Frigyesur: A tények kemények, akár a sisakja Lady... Lord Helmet.

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 10:17:29

@Picicsibe a szexistennő: hát amennyit a Király meg fiai keveredtek a pórnép leányaival tuti elég sok törvényenkívüli hercegnő van :)

jadu 2012.01.10. 10:17:37

@JOKKA21: én szeretem a sört :) inkább nyáron (télen nem esik annyira jól) de ha már ital: szilvabor... nyamm

JOKKA21 2012.01.10. 10:17:57

@jadu: Liz Hurley és Kate Winslet, akik szép angol sunák.

@Muha: Én is, ha a hajógyárin sörre akarnál meghívni csajt, arcon röhögne.:D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én szeretem.Amikor ráztam a hálót, akkor is sört ittam, meg rövideket.:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:18:57

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Aham. Végülis érthető. Ahol a királyi családban vannak a legnagyobb celebek... :)

JOKKA21 2012.01.10. 10:19:17

@Picicsibe a szexistennő: Jó, Te nem , de sok csaj igen.:)

@jadu: Azt még nem ittam.Skinsben is van pár szép angol buxa.

Muha 2012.01.10. 10:19:30

@JOKKA21: rohoghet tolem. Max nem johet a kukak koze.
Szabad akarat van.

dr. gernika 2012.01.10. 10:20:35

@Frigyesur: :D
@JOKKA21: Semmit nem tudsz az életről.
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :)
@cyd: Hehe, aznap találtam meg külön mappában az ÖSSZES üzenetet, amit az elmúlt fél évben nemismerősöktől kaptam, úgyhogy lelkes voltam. :D Amúgy így is volt egy csomó, amit válasz nélkül hagytam, elhiheted.

fumerin 2012.01.10. 10:22:06

Na haladjak csak sorban pontonként:
1. jogos. én a pénztáros néninek mondtam volna, nem ismerem a hölgyet, Kenyába kérnék egyet átszállás nélkül...
2. ez kicsit sánta, mert ha férfimmel megyek, attól még a pofám nem lesz kisebb és ha szólnak hozzám ugyan csak nem fogok köcsög módon elfordulni és magamban hörögni valamit...
3. jogos. próbáltad már lebutítani a szöveget, hogy a nő is megérthesse?
4. ez kész :D kérlek szerelmem, légyszíí, ne folytassuk, mert kibaszottul zavarnak a pontokba már előre összeszedett hibáid :D

És nekem nem akad ekkora istenbarma...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:22:59

@jadu: Nem mondtam, h igaz. Csak azt, h ez az általános vélemény kering róluk a köztudatban... :)

Szöszi 28 2012.01.10. 10:23:02

@Muha: Köszönöm:D

"Nem vitazom. :) engedek." Puhhhháááány vagy:D:D

@cyd: Mindketten tudjuk, hogy ezt nem gondolod komolyan:)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 10:24:50

@cyd: jaj tényleg dövant is említhettem volna :), a tegnapi kedvessége jól esett. Nem udvarolok, nem azt mondtam,hogy jó pasik vagytok :P.

JOKKA21 2012.01.10. 10:24:51

@fumerin: Posztoló gyerek szabad lett, kérd el a méljét.:D

@gernika: Arról lehet, de a nőkről eleget tudok.:)

@Muha: Majd viszi más, aki koktélra hívja meg és aki bmw-vel viszi haza.:)

Muha 2012.01.10. 10:24:57

@Kata1987: Ugy latom nem ismered az okos enged szolasmondast amire rendkivul finom humorral utaltam.

:)

2012.01.10. 10:26:24

@ST83:
Hála égnek nem járok metróval. :) Amúgy írok-írok, nekiálltam most az előbb, csak folyton eltérítenek. :)

Muha 2012.01.10. 10:29:15

@JOKKA21: Vigye. Nekem ugyis olyan kell aki agyba hozza a kvt, csomagol szendvicset es var haza.

Ez a szelekcio.

jadu 2012.01.10. 10:29:53

@JOKKA21: na látod, csomó szép angol csaj van :) (nekem tökre tetszik Kiera Knightley arca még)

Muha 2012.01.10. 10:30:27

@Muha: Ja az meg lemaradt:

A rongyokkal meg szopjon mas!

:)

ST83 2012.01.10. 10:30:35

@Picicsibe a szexistennő: Ugy, de ugy... irnek, de igy izgisebb:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 10:30:43

@cyd: Nincs hozzáfűznivalóm. (ide most egy duzzogós szmájlit tennék, de lövésem nincs, az milyen :D )

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 10:31:08

@jadu:

Ja, azok a lengyelek. :)

@Muha:

Szőke, mégis mit vártál? :)

Muha 2012.01.10. 10:31:48

@JOKKA21: Ha azt mondom, igen Jokka, letezik. Elhiszed nekem?
Csak ki kell turni mint a szarvasgombat diszno modon, de ha megvan, kiraly vagy!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:32:14

@JOKKA21: "Kate Winslet, akik szép angol sunák."

Na őt én is gyönyörűnek tartom. :)
Meg Keira Knightley (amikor nem csont és bőr).

jadu 2012.01.10. 10:32:19

@Picicsibe a szexistennő: na igen, de hogy miért alakult ez ki? Pedig szépek.. nem rondábbak, mint mi XD vagy bármely más nemzet asszonyai (na jó, Puert Ricoban és Venezuelában élnek a szép csajok, ezt mindenki tudja..meg az orosz nők nagyon kis szépek)

cyd 2012.01.10. 10:32:34

@Kata1987: Igazad van. A nagyon sajnálommal vicceltem. Valójában nem sajnálom.

Muha 2012.01.10. 10:32:41

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azert ehhez nem kellett sok esz.
Ugy latszik neki ennyi sincs?

Ejjjejj

:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 10:32:42

@jadu:

Ja, csak olyan elölről mint a lángos hátulról. Van akinek a lófejű tramplik jön be. Nem véletlen a brit birodalom létrejötte sem, az angol férfiak azért húztak el a világ túlfelére meghalni, mert otthon ilyen förmedvények várták őket. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.10. 10:32:56

@gernika: Az csak jelent valamit, hogy van egy külön mappád, amiben ezek az üzenetek vannak. :P

jadu 2012.01.10. 10:35:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: akkor te még vagy nem voltál Angliában (amit kétlek) vagy nagyon vicces vagy :) Nem azt mondom, h minden Angol nő szép, mert nem... de ugyanígy nem minden magyar nő szép, sőt...

de amúgy lol :)

JOKKA21 2012.01.10. 10:36:40

@Muha: Elhiszem.Amelyik geci azt péklapáttal kell fejbe vágni.:D
Ha van olyan, aki kv-val vár az biztos foglalt.

@Picicsibe a szexistennő: Régen szerelmes voltam belé.:D Irigyeltem a Di Cabriot.:D

@jadu: Nem rossz suna, nekem Chloe Bruce és Emma Elmes is bejön(biztos nem ismered őket, gugli).:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:37:21

@jadu: Nem tudom. De eleve szerintem fura, h kategorizálva van származás szerint. Mindenhol élnek szép és kevésbé szép, meg ronda nők. Ízlés dolga...

JOKKA21 2012.01.10. 10:37:25

@jadu: Nem láttam Katicát, de biztos nem lófejű trampli.:D

JOKKA21 2012.01.10. 10:38:32

@Picicsibe a szexistennő: Magyar nőket gyönyörűnek tartják a külföldiek, az nem baj?:)

jadu 2012.01.10. 10:38:56

@JOKKA21: jaja, annyit mondja róla, h nagyseggű és lapos, h tuti bögyös és szép kerek kis formás ropisegge van neki :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:39:37

@JOKKA21: Elhiszem! :)
És jó színésznő is! Szeressem nagyon!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 10:40:10

@Muha:

Drámaian csepegő tejföllel? :) Kaphatsz lángost, sallert és kokit! :)

@jadu:

Angliában rengeteg a bevándorló, azok között vannak nagyon jók. Az őshonos tehenek viszont gecimód undorítóak. Láttam jó sok angol nőt, a legtöbbjéhez síró oroszlánokat vizionáltam, akik fontolgatják a vegetáriánus étrendet. (Amúgy nem voltam Angliában)

Kata szöszi, én meg foglalt vagyok, csak genyózom vele, mert jól esik szívni a vérét.

JOKKA21 2012.01.10. 10:40:38

@jadu: Lehet.:D Ha már itt tartunk.Te jó csaj vagy?:) Remélem szőke vagy.:)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 10:40:45

@Muha: szerintem ne utalgass, mert visszaszívom a kedves bókomat! :D
Nekem ugyis olyan kell aki agyba hozza a kvt, csomagol szendvicset es var haza.
Tehát olyan nőt keresel aki ágyban kvzik és gondoskodik magáról amikor a te hűtődből csomagol magának szendvicset :D. Naná, hogy vár haza, ha voltál olyan barom, hogy nem adtál neki még kulcsot és úgy zártad be! :D

JOKKA21 2012.01.10. 10:41:29

@Picicsibe a szexistennő: Titanicban én is tartottam volna a hajó elején.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 10:42:20

@JOKKA21:

A németek és az angolok. Mindkét nép nőnemű egyedei leginkább Matolcsy György szépségével vetekednek. Csodálod bazze, hogy a magyar nőket szépnek tartják? (Amúgy igen, vannak szép magyar nők, ahogy mindenhol vannak szép nők, más kérdés, hogy a szőkék pl nekem nem jönnek be)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 10:43:41

@JOKKA21:

Ja, fél szemmel a szigonyágyú irányzékán lett volna a szemed. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:44:26

@JOKKA21: Tudom. Biztos a sok turista... Gondolom jól szopnak a magyar kurvák! :D

Am én ezt sem veszem magamra! ;)) Nem gondolnám, h gyönyörű vagyok. De vannak értékeim! :P

JOKKA21 2012.01.10. 10:44:44

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nekem a szőkék tetszenek legjobban, de nem feltétel a szőkeség, csak előny.:D Szerintem a külföldiek csak udvariasak, nem mondhatják, hogy kurva szar nők vannak itt, illetve mondhatják, csak akkor menne a nyávogás.:D Németeknél is van sok jó csaj, de igazad van a legtöbb német nő brünhilda.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:45:29

@JOKKA21: És aztán halálra fagysz érte...
Egy dugást megér! ;))

jadu 2012.01.10. 10:46:01

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: az tény, h nagyon el tudnak hízni... de egy év kint lét után olyan szépekkel taliztam, akiknek nem Filocsevsky meg hasonló nevük volt :D hanem ríl inglis :) de mindegy ezen hülyeség vitatkozni

tudom, h foglalt vagy (Nerd és gernika) de olyan kis cuki, ahogy húzod szegény Katát, mint az oviban... és ez a tetszés jele is :D

@JOKKA21: nem vagyok szőke... és nem vagyok jó csaj.

JOKKA21 2012.01.10. 10:46:03

@Picicsibe a szexistennő: Ja, a nyakláncod és a gyűrűd.:D Igen, jól szopnak és olcsók a külföldieknek.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Kezem meg Kate mellén.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 10:47:10

@JOKKA21:

Az átlag német nő:

alacsony
dagadt
szemüveges
malacképű
75%-ban szőke

2 év alatt amit ott eltöltöttem, ilyeneket láttam. Ez Hannover.

JOKKA21 2012.01.10. 10:48:38

@jadu: Nem baj, ha nem vagy jó csaj, akkor nem vagy beképzelt és pénzéhes.:)

@Picicsibe a szexistennő: Nincs az a csaj, akiért megéri megfagyni.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 10:48:55

@jadu:

Tudod én azért húzom a haját, hogy fájjon, nem azé' me' teccik. Teccikérteni?

jadu 2012.01.10. 10:48:59

@JOKKA21: Japánban az orosz nő a szépségideál :P

Sztem a lenygelek is szépek és az ukránok... volt egy ukrán osztálytársnőm a gimiben... annyira gyönyörű arca és haja volt...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:50:36

@JOKKA21: "nyakláncod és a gyűrűd"

Jaaaa, ha csak az számít... Akkor teljesen értéktelen vagyok! :D

Muha 2012.01.10. 10:53:19

@jadu: Ukran felek kozt sok a tinipornos

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 10:53:52

@JOKKA21: Ehh! Pedig már megcsillant a romantikus éned... :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 10:54:26

@( o_o ): cyd okos??? Kihez kepest? :D

@"Zsu": Bocsi, az Muhae. Az a csaladi oroksege!

@cyd: Koldokszoszinek telleg van humora, ezt alairom. ;)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :DDD Sukar ángol viragszalak :D

jadu 2012.01.10. 10:55:09

@Muha: erről nem tudok nyilatkozni.. de jó tudni... kerülni fogom az ukrán pornót akkor :D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 10:56:45

@Muha: én alacsony malacképű 75%-ban szőke vagyok! Kellek? :D

Muha 2012.01.10. 10:59:03

@Frigyesur: Hihihiiiiii
@( o_o ): Mosogatni szeretsz?

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 10:59:04

@Frigyesur: ja, hogy csak ő bántotta a szemed? óóóó hát valakire kellett írnom, hogy okos és hát Jokkához képest biztosan az :)

Muha 2012.01.10. 11:00:15

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Dehogynem. De ezt te is nagyon jol tudod.

2012.01.10. 11:02:12

@Frigyesur:
Sírni fogok. :( :( ;( ;(

JOKKA21 2012.01.10. 11:02:37

@jadu: Orosz és ukrán nők nekem is tetszenek.:) Mutass képet, nem hiszem, hogy nem vagy jó csaj.

@( o_o ): Hozzád képest meg Kelemen Anna agysebész.:D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:02:45

@Muha: attól függ mennyi pénzed van :D
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: de a muha már nem tini! :D

JOKKA21 2012.01.10. 11:03:38

@Picicsibe a szexistennő: Nincs romantikus énem, kiölték a nők belőlem.:D Nem vagy értéktelen, csak ez a vannak értékeim duma VV Tordasra emlékeztet.:D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:04:13

@JOKKA21: hozzám képest lehet is, én nem turkálok agyakban, max ágyakban :D, de a tiédben tuti nem :)

Muha 2012.01.10. 11:05:46

@JOKKA21: Mondjunk en ha meglatom tenyleg olyan erzesem van utana mintha kivettek volna az agyam!

@( o_o ): Miert fugg ettol? Se a sokbol, se a kevesbol nem adok.
Vagy teged mashogy erint, hogy mibol nem kapsz?
:)

cyd 2012.01.10. 11:09:01

@( o_o ): Népes klubnak vagy ezzel a tagja.

Hurri Kán 2012.01.10. 11:10:01

Van egy 3, ill. egy négybetűs szó. Mindkettőt lehet indoklás nélkül alkalmazni. Poszter ha balfasz, akkor mosolyogjon és fizessen.

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:10:31

@Muha: "Mondjunk en ha meglatom tenyleg olyan erzesem van utana mintha kivettek volna az agyam!"
szóval észveszelytően szép és okos és kedves vagyok?! :P

figyi, én tudok varázsolni! észre se vennéd, hogy hova tünik a sok meg a kevés :).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 11:10:55

@JOKKA21: ;))

"VV Tordasra"

Nemtomkiez!
(mindenki ezzel a VV-vel jön... :D)

Αphelion 2012.01.10. 11:11:45

@JOKKA21: "Buta picsák a nők, az ember ír nekik normálisan és kedvesen, akkor basznak válaszolni, ha bunkón írnék mind válaszolna, a tököm sem érti ezeket a hülyéket."

Probald ki egyszer h irsz valami oltari nagy bunkosagot egy csomo nonek es szamolj be az eredmenyekrol. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:14:16

@( o_o ): te jó ég! miért írtam az észveszejtőt, ly-al? Meghülyültem?

Muha 2012.01.10. 11:15:06

@gyvy: Fuck you?

@( o_o ): Aha igen. Eszveszelytoen!
:)

Szöszi 28 2012.01.10. 11:15:45

@Muha: Szájbaverlek, ha szemtelenkedsz:D

@cyd: Dehogynem sajnálnád, de játszd azt, hogy nem:)

Hurri Kán 2012.01.10. 11:16:50

@Muha:
Térdelj le és szeress. :D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:16:53

@Aphelion: etz már kipróbálta, minden nap próbálgatja és mi vagyunk az alany :)

Muha 2012.01.10. 11:18:41

@Kata1987: Kukak kozt?

@gyvy: Eltiltott a logopedusom!

:)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:19:07

@Muha: 3 illetve 4, az így van: you(3) fuck (4) :)

JOKKA21 2012.01.10. 11:20:24

@Aphelion: Ki fogom Aféliám.:)

@Picicsibe a szexistennő: Ő mondta mindig, hogy vannak értékei.VV=Való világ.Valamilyen Ildikó.

@Muha: Én kanos leszek, ha meglátom.:D

@( o_o ): Még jó, hogy nem.:D De sok érdekes dolgot találnál az ágyamban, ha a fecskémben matatnál ott is találnál valamit.:D

Muha 2012.01.10. 11:20:37

@( o_o ): Nem volt meghatarozva a sorrend!

:)

Szöszi 28 2012.01.10. 11:22:10

@Muha: Nem kell hozzá kuka. Elég lesz az hozzá, hogy te, én, és bármilyen helyszín.
:)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:24:52

@jadu:"jadu 2012.01.10. 10:05:31
@Köldökszösz (csodalampa): örülök, h segíthettem :D vannak még sztorijaim (van kettő meleg ismerősöm) ;) "
Rájuk gondoltál? :)
@gyvy:

Muha 2012.01.10. 11:24:58

@gyvy: Honnan zart ki?

@Kata1987: Annyira sajnalom, de muhanak nem jo akarmi.

:)

Hurri Kán 2012.01.10. 11:27:22

@ST83:
Az egyik az, hogy NEM, ill. VÉGE. NEm olyan bonyolult dolgok ezek.

dr. gernika 2012.01.10. 11:27:40

@Köldökszösz (csodalampa): :DDD Főleg a tény, hogy eddig a mappa létezéséről sem tudtam. :D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:27:44

@JOKKA21: fúj ne legyél gusztustalan! engem még izgat a férfi test, nem szeretném elveszteni ezt a vonzalmat valami sokkhatás végett :S

Szöszi 28 2012.01.10. 11:30:36

@Muha: De a kuka jó? Ne legyél má igénytelen:D Amúgy is nem mindegy hol váglak pofán?:D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:32:31

@Muha: te hallod az amúgy nem attól volt, hogy megláttál, hanem mert már popsirészegen vonultatok be arra a helyre és már tuti agy nélkül érkeztél, szóval nem tőlem van:(. szerintem valami kukák között veszthetted el két hányás közben :D

Muha 2012.01.10. 11:33:20

@( o_o ): Vegett?

Ma naon kotexek!
:)

Muha 2012.01.10. 11:35:21

@Kata1987: Nem nemmindegy egyaltalan!

:)

@( o_o ): Nem tudom mirol beszelsz osszevissza

:)

pretty kitty 2012.01.10. 11:36:11

@JOKKA21: "De legalább annyi lenne a sunában, hogy megmondja, hogy aranyos vagy, de.."

Bennem van bennem van bennem vaaaaaaaaaaan!!!!! :))) Alanyosz vad Jokka. Naon alanyosz vaaad!! Naon alanyosz vad de nem mukodne. Hihihihiiiiiiiiii :))))))))))))))

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:36:22

@gyvy: most haragszol? NEM
Mondd, hogy vége azzal a ribanccal és soha többet nem csalsz meg! VÉGE!

:)

Hurri Kán 2012.01.10. 11:37:25

@( o_o ):
Mit szívtál délelőtt? Van még belőle?

indapass90210 2012.01.10. 11:37:25

@JOKKA21: "De legalább annyi lenne a sunában, hogy megmondja, hogy aranyos vagy, de.."

De miért mondja, hogy aranyos vagy, amikor nem így gondolja?
Érdektelen vagy számára, egy huszadrangú átlagjóska. Ha véletlenül úgy alakulna, hogy ketten maradtok társkeresők az egész interneten, akkor is max annyit csinálna, hogy törli az accountját, de nem írna neked.

Ez nem azt jelenti, hogy rossz vagy, csupán azt, hogy online nem vagy elég jó :)

cyd 2012.01.10. 11:37:41

@Muha: @( o_o ): Nem tudom mirol beszelsz osszevissza
Hagyd rá. Részeg, mint a múltkori blogbulin is. Nem emlékszel? Akkor sem tudtunk normálisan beszélgetni miatta.

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:39:33

@Muha: igen, ezt történetesen így írják :P, evégett, miheztartás végett, stb stb :).

pretty kitty 2012.01.10. 11:40:09

@Picicsibe a szexistennő: "Utolsó szodoma törvényeket 2003-ban a legfelsőbb bíróság eltörölte a felsorolt államokban."

Hullaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :DDDDD

Αphelion 2012.01.10. 11:42:50

@JOKKA21: "Sör sem jó nektek, mert a koktélt szeretitek és a drága, márkás piákat."

Nah vegre egy valamit eltalaltal. Gratulalok! :P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 11:42:56

@JOKKA21: Na annyira azért naprakész vagyok, h tudjam, h a VV mi. Csak a "szereplőket" nem ismerem. :)

Aham. Tehát nő. Legalább az... ;)

Muha 2012.01.10. 11:44:42

@( o_o ): Az lehet, csak kevered a miatt-tal.

Hehheeeee

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:47:01

azért a jokka vmit csak jól csinál, ha minden nő az ő beszólásaira kommentel. Másképp nem tudná magára felhívni a figyelmünket, különben jellegtelenségével együtt elveszne a sok offolás közben...

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 11:50:21

@gyvy: friss levegőt, de azt hiszem mostanra elfogyott :).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 11:53:28

@Kiszlanyocka: Végre valaki, aki átérzi ennek a jelentőségét! :D

Empátia... ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.10. 11:58:14

@Dövan:

Küldtem neked egy oldalt üzenetben facebookon, lehet jokkának is ott kéne próbálkoznia :D

JOKKA21 2012.01.10. 11:59:27

@( o_o ): Sokkolna a farkam?:)) Azt hittem már láttál olyat.:D

@Picicsibe a szexistennő: Mondhatjuk rá, hogy nő, mert buta.:D

@Aphelion: Köszönöm.Tudom, hogy mi kell nektek, csak nem akarom megadni.:D

@Dövan: Te értesz az emberek lelkesítéséhez.Én azt hiányolom, hogy nincs benne, hogy azt megmondja mi a pálya, nem látott élőben, tehát nem tudhatja, hogy élőben milyen vagyok.

@Kiszlanyocka: Alanyosz vad, hod megijod, hod nem mukodne.Kösönöm sépen az ősinteséged.Hod sikejült a randid?

Érdekes, hogy itt az a jó pasi, aki a nők seggét nyalja, aki meg nem az szar pasi, életben meg pont fordítva, aki nyalja a seggüket az a szar, aki meg nem az a jó.

Hurri Kán 2012.01.10. 12:00:34

@( o_o ):
Csak mert előző kommentedből nem úgy tűnik. Szóval nem ártana ha fékeznél egy kicsit.

JOKKA21 2012.01.10. 12:01:35

@( o_o ): Mert Te ugye nem offolsz soha.:D Abban igazad van, ha nem szólnék be a nőknek és imádnám őket, mint a posztoló(aki majd kinövi remélhetőleg) akkor kb az összes nő leszarna, maximum Dövan szólna hozzám(vagy be) és talán még Nard.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 12:02:02

@JOKKA21: "aki nyalja a seggüket az a szar, aki meg nem az a jó"

Baromság! Nyalja csak azt is! :)

jadu 2012.01.10. 12:02:19

@( o_o ): nem, a meleg ismik sajnos jó pasik... amúgy is több a nő mint férfi... miért kell, hogy még melegek is legyenek (főleg a helyesek)

pretty kitty 2012.01.10. 12:02:37

@JOKKA21: "Alanyosz vad, hod megijod, hod nem mukodne.Kösönöm sépen az ősinteséged.Hod sikejült a randid?"

Te moszt engem plobalc utanozniii?? Mel ha jigen akkol kibacott benan cinalod :PP

A landi naonklaccvoooooooolt!!!!! Minden mukodott ;)))))

JOKKA21 2012.01.10. 12:05:05

@Kiszlanyocka: Azéjt beséjek vejed pösén, mejt nem sejetném, ha sajul éjeznéd magad, amiéjt pöse vad.Öjülök, hod sikejüt, ude nem vojt digi-dugi?

@Picicsibe a szexistennő: Majd én neked.:D

indapass90210 2012.01.10. 12:06:55

@JOKKA21: de pont azt mondom, hogy a képed alapján nem is érdekli milyen vagy élőben. Mivel mindenki a lehető legjobb arcát próbálja mutatni online társkeresés közben, ezért logikusan, ha a lehető legjobb arcod/képed nem tetszik neki, akkor miért is találkozna veled?

A legtöbb rutinos online ismerkedő elmondhatja, hogy elég ritka az, amikor az embert kellemes meglepetés éri....

dr. gernika 2012.01.10. 12:10:33

@JOKKA21: "Ha a csaj velem játszotta volna el, hogy a csajom és oda hív ismeretlen kanokat az asztalunkhoz, hogy flörtöljön velük(előttem) én biztos felállok onnan, a csávokkal kezet fogok és mondom nekik, hogy tömjék be minden lukát a ribinek, csajt kidobom nyilvánosan és lépek aludni.:D"
Ilyenekről szoktál fantáziálni mikor majomcsapdásat játszol? :)

pretty kitty 2012.01.10. 12:12:36

@JOKKA21: Naon lendesz vad de hidd el en szokkal jobban eleznem magam ha nem lennel ien lejeleckedo. Digi-dugi nem tudom mit jelent ... neha naon fulca kiphejezeszeket hacnalc!!

JOKKA21 2012.01.10. 12:13:45

@Dövan: Nem az zavar, oké nem jövök be neki, van hejjesebb faszi, aki ír neki, elfogadom, de annyi lenne benne, hogy megírná, hogy húzz a faszba te nyomi geci, de nem.

@gernika: Arról szoktam, hogy a sok beképzelt pénzéhes ribinek dobok 5ft-ot.:D

JOKKA21 2012.01.10. 12:16:01

@Kiszlanyocka: Dugást jelent.Nem ereszkedtem le kicsim.:)

dr. gernika 2012.01.10. 12:17:32

@JOKKA21: "Minden nő a hejjespaseekra, gazdagokra, kigyúrtakra, menőkre és macsókra bukik."
Jah, pedig milyen jó fogás is egy ronda, csóró, kehes, lúzer papucs!

JOKKA21 2012.01.10. 12:18:37

@gernika: Ha az nem csal meg, nem basz át és nem találod az ágyatokban a barátnőiddel, akkor igen jó fogás, jobb, mint az alfahím menőpaseek.

pretty kitty 2012.01.10. 12:19:10

@JOKKA21: Jaah :))) Akkol moszt en isz ud valacolok h talalgathazd hod isz eltem pontoszan: Nem volt vmi szok idonk, udhod felolajig eddutt voltunk, asztan elmentunk...

;))))))

indapass90210 2012.01.10. 12:19:40

@JOKKA21: még mindig nem érted. Miért írjon neked, amikor maga a tény, hogy megnézi a profilodat és nem válaszol is egyértelműsíti a helyzetet.

A legjobb az egészben, hogy mondjuk az utcán megnézéssel szemben online még az is hidegen hagyja általában a másik felet, hogy neked tetszik. Irreleváns. Személytelen.

Muha 2012.01.10. 12:20:16

@JOKKA21: a nem valasz az egy _nem_ valasz.
Teccikerteni mar?

JOKKA21 2012.01.10. 12:21:43

@Dövan: Mert szerintem az kurva nagy bunkóság, ha valaki leszarja a másikat és nem válaszol legalább annyit, hogy húzz a picsába.

@Kiszlanyocka: Gondolom megnéztetek egy(vagy két) mesét és elmentetek aludni vagy moziba.

JOKKA21 2012.01.10. 12:22:18

@Muha: Igen.De korrektebb, ha megmondják, hogy nem, mint az, hogy leszarják az ember fejét.

dr. gernika 2012.01.10. 12:24:08

@JOKKA21: Nézd, nekem ahhoz nem kell kiegyeznem egy utolsó suttóyval, hogy ne történjen meg velem ilyen. :)

JOKKA21 2012.01.10. 12:25:22

@gernika: Jó neked.:D Utolsó suttyó=én?Ha igen, köszi a bókot.:D

dr. gernika 2012.01.10. 12:26:51

@JOKKA21: Nem rád mondtam, hanem a példapasira az előző kommentemben, természetesen ha az mind passzol, akkor vedd magadra az inget. :D

Muha 2012.01.10. 12:34:15

@JOKKA21: Nem korrektseg kerdese.
Van aki ert belole, van, akinek hiaba ragnak a szajaba barmit is.

JOKKA21 2012.01.10. 12:42:42

@Muha: Ha mondaná a muff, hogy húzzak a picsába, húznék a picsába.:)

@Picicsibe a szexistennő: Megnyalom a combod.:)

www.napiszar.com/uploads/2012/01/10/e5d062b83cd759cbd204377d94981200_thumb.jpg ez a legjobb csajozó kép, fogadok a srácot hejjesnek látja minden nő.

Caddy 2012.01.10. 12:44:43

Nemes Nagy Ágnes: Hóesésben

Szakad a hó nagy csomókban,
veréb mászkál lent a hóban.
Veréb! Elment az eszed?
A hóesés betemet.
Nem is ugrálsz, araszolsz,
hóesésben vacakolsz.

Fölfújtad a tolladat,
ázott pamutgombolyag.
Mi kell neked? Fatető!
Fatető!
Deszka madáretető.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 12:45:00

@JOKKA21: Hát kurvára nem! Elég undorító a feje!

Kitépném a lóvét a kezéből, és futnék... :D

cyd 2012.01.10. 12:47:01

@Dövan: 20-25 személyes találkából egyszer volt, hogy pozitívan csalódtam a képekhez képest. Egy 36 éves kétgyerekes nőnél.

pretty kitty 2012.01.10. 12:47:18

@Picicsibe a szexistennő: Hihihiiiii :))) Jol cinalnad teszokam :DDDD

Caddy 2012.01.10. 12:49:05

@JOKKA21: mondjuk nyilván a napiszarról választanék. :D:D:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 12:51:49

@Caddy: "Hóesés, nem az égből, hóesés, nem a földre hull.
Hóesés, de a végén te maradsz alul,
Tudod, a por túl nagy úr."

:D

JOKKA21 2012.01.10. 13:00:37

@Caddy: Ennyi lóvétól még Afélia is csettintene.:D
Néha vannak ott jó nők is, akik nem oda valók.

@Picicsibe a szexistennő: És mi lenne, ha a forma utánad szaladna?

cyd 2012.01.10. 13:02:38

@Caddy: Pár órát késtél. Tökig napsütés van.

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 13:03:12

@Caddy: "Vers, te másfelé repülj, menekülj a vésztől,
enyhe percet, hűs habot, lágy vizet igézz föl.
Mert habár e langyos ár tele közsereggel,
s jönni mikor senki sincs, lusta valék reggel;
s mert habár e népes ár nyüzsg a profán zajtól,
fejest ugrik a vitéz, gyáva gyerek gajdol,
pattog ezer bugyborék, reng az ugródeszka:
itt hol alig oszla a női testek piszka,
hol pajzán kislány, ha nem figyelé a bonne őt,
fröccsel imént heccele sok derék zsidónőt,
itt hol most is jár a hecc, lárma, locspocs, szennyhab:
mégis e világi zaj énreám itt nem hat,
mégis e hely énnekem nyugalomra költő,
puha dunna, béles ágy, s hinta bizony, bölcső.
"- Babits ide vonatkozó vers részlete :)

Kham 2012.01.10. 13:09:42

Alapvetően az a gond, hogy a posztersrác még kiscsíra és a LEGO Family Life II. alapján képzeli az életet, ott még elég mosolyogni és elkápráztatásképpen lefejelni a titkos téglát bonus szívecskékért.

1. Ahogy Yoda mester is mondta, nem próbálkozni kell a gáláns úriemberséggel, vagy gáláns úriember vagy, vagy érmeszámolgató örmény gabonakereskedő, akiknek úgyis az a sorsuk, hogy lemészárolják a mongol lovasok. Ha már helyben nem jutott eszébe beköhögni a MÁV pénztárfülkébe: "Ha a kisasszonynak ingyen van a jegy, akkor kér egy Vlagyivosztok oda-visszát is.", akkor utólag vinnyogni, már olyan felesleges, mint nyuggertartozék süteményfaló tacskót benevezni az epston-i derbyre. Ha nem tellik vonatjegyre, akkor be kell adni, hogy stoppolni tulajdonképpen olyan romantikus és kalandos, mint Lara Crofttal felpattani a Ligeti hullámvasútra. Ha nem tellik éttermi etetés-itatásra akkor, lehet próbálkozni az otthoni Parizer Fantáziákkal - friss retekre és mustárra komponálva- de utólag már nem ér azon pislogni, hogy "Héj, hova lapozik már annyira hátra az étlapban, onnan már 2ezer felett vannak a zabák." Ó még egy, pénzt meg azért nem kérünk vissza nőktől, mert nem adunk nekik kölcsön.

2. Igen, szerintem is vissza kellene térni ahhoz a dicsőséges mongol szokáshoz, hogy a megszerzett nő homlokára egy pecsétet nyomunk, aztán végre vége a teperésnek, udvarolgatásnak, jöhet a lazítás meg a szabadrablás, hiszem mérföldes körben tudott lesz: az asszony foglalt, aki piszkálja lángoló nyílvesszejt kap a hátába. Ha már ott helyben nem jutott eszébe átszólni a szomszédasztalhoz, hogy "Ha már ennyit beszéltetitek a csajomat, akkor hozzatok neki valami drága koktélt is, mert kiszárad a szája, aztán összetapad a nyelvünk csókoláskor. Nekem meg egy sört, kösz." vagy lehetett volna ellenflörtölni egy alkalmas pincérlánnyal, de ha csak füstölgő füllel ült egyhelyben, mint kuvikbagoly az aknavető szélén, akkor ott látszott hogy lúzer, itt leírás után pedig megtudtuk: féltékeny nyomi is. Ez bizony így megy, ha egy csaj félre akar kavarni, akkor csadorban is félre fog kavarni, ez ellen annyira érdemes küzdeni, mint jutányos HVG előfizetéssel felszerelkezve kiállni az ukrán front ellen.

3. Igy van Londonban mások a szabályok, de ki is írják a zebrák elé nagy betűkkel nehogy a szokásvakult kontinenetális népség eléugorjon a fekete taxinak. Azt nem tudom, hogy egy négyzetméterre mennyi Királynő esik, de az biztos hogy egy átlag Londonbenszülőtt női fenékre sok négyzetméter jut. Jól meg lehet szemlélni, amikor szombat este kilenc magasságában a Királynők már behajolnak a kanális fölé, némi arisztokratikus okádásra.

4. Úriember három napnál hosszabb távra nem tervez, mert bármikor megérkezhetnek a mongol lovashordák, hogy fáklyával lángra lobbantsák a megtervezett családi életet és elrabolják a szőrmesapka gyűjteményt. Különben is, túlságosan kalóriaigényes.

"November közepén felajánlottam, hogy hagyjuk abba." Felajánlani az állólámpát szoktuk a komornyik seggibe, ha másnapos reggeleken féltizenegy előtt beállít a teával:)

Caddy 2012.01.10. 13:10:53

@cyd: én sosem késem. Neked is szép napot!
"De most nekünk nagy a hó, halihó! -
nem fuvoláz a feketerigó.
Egyet-kettőt csitteget, csetteget,
kifizeti ennyivel a telet."

@Picicsibe a szexistennő: :D

@JOKKA21: jó, meghagylak a sok pénz mindent visz elméletedben ma!

@( o_o ): Babits....hm...az igen jóféle. :)

Αphelion 2012.01.10. 13:12:46

@JOKKA21: "Ennyi lóvétól még Afélia is csettintene.:D"

Ugyan mar, kb. fel millio forint lehet nala osszesen. Nezd meg abbol mit lehet venni...

www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/punto/fiat_punto_1.1_55_s_s.mentes._elso_tulaj-5413631

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 13:17:57

@JOKKA21: Eldobnám a pénzt... Azt elfújná a szél... A faszi utolérne... R.I.P Picicsibe... :D

cyd 2012.01.10. 13:20:40

@Kham: "...füstölgő füllel ült egyhelyben, mint kuvikbagoly az aknavető szélén..."
"...ez ellen annyira érdemes küzdeni, mint jutányos HVG előfizetéssel felszerelkezve kiállni az ukrán front ellen."
Hasonlataid ma is lenyűgözőek.

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 13:24:06

@Caddy: "@cyd: én sosem késem. Neked is szép napot!
"De most nekünk nagy a hó, halihó! -
nem fuvoláz a feketerigó.
Egyet-kettőt csitteget, csetteget,
kifizeti ennyivel a telet."

hehe erre is van egy vers részletem :D

"Csak én birok versemnek hőse lenni
első s utolsó mindenik dalomban:
a mindenséget vágyom versbe venni,
de még tovább magamnál nem jutottam"

Babits - A lirikus epilógja :)

JOKKA21 2012.01.10. 13:28:45

@Kham: Kurva jó a dumád, jót nevettem az írásodon.:D

@Aphelion: Az elég két repülőjegyre valami kurva szép és kurva drága országba.

@Caddy: Nem elmélet, hanem tény.

Muha 2012.01.10. 13:31:38

Nah mar megint a versek.
Megyek, inkabb kiverem.

Αphelion 2012.01.10. 13:32:38

@JOKKA21: Sokra mesz magaddal a kurva draga orszagban ha az osszes penzed elkoltotted repulojegyre...

Mindegy, gondolom azert nem az az osszes penze a csavonak, csak annyit akar erzekeltetni hogy van neki boven. De ettol meg nekem nem jon be, eleg gaz pofaja van neki.

JOKKA21 2012.01.10. 13:40:18

@Aphelion: És?Kit érdekel az arca?Van annyi pénz, hogy korpásodjon a hajad nem?Akinek van félmillája repülőjegyre, annak lesz arra is, hogy kint legyen, senki sem 5 dollár költőpénzzel meg nyaralni.

@Muha: Jól teszed, igen a versek kibaszottul ide illenek és én offolok ugye Szemcsi?:)

pretty kitty 2012.01.10. 13:41:06

@Muha: Itt van nehany velszecke ja masztizaszhooooz ;))))))

mek.niif.hu/00300/00386/00386.htm#c9

JOKKA21 2012.01.10. 13:42:08

@Aphelion: Ha pénz van, (szinte)minden van.És minden nőnek megvan az ára.

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 13:42:55

@gernika: Na persze. Teregesd ki a kartyaid: mikor vettel utoljara hust? Hm??? :))

@cyd: Nekem ez tetszett:
"Azt nem tudom, hogy egy négyzetméterre mennyi Királynő esik, de az biztos hogy egy átlag Londonbenszülőtt női fenékre sok négyzetméter jut."
Ertekelem a precizitast. Egy atlag barholbenszulott ferfi agy csak ugy, l'art pour l'art nezegeti a noi tomporokat, de Kham blogtars komoly matematikai szamitasokat vegez.

dr. gernika 2012.01.10. 13:43:43

@Frigyesur: December 23-án és Nard ott állt mögöttem! :D

JOKKA21 2012.01.10. 13:45:20

@Aphelion: Ha zavar az arca képzeld oda Brad Pittét.:D

Muha 2012.01.10. 13:45:40

@Kiszlanyocka: Jajneeeeeeeeee.
Nem klikkelek.
:)

Αphelion 2012.01.10. 13:46:28

@JOKKA21: Bocs de most 2000 dollarnak megfelelo forinttol nem fogok elajulni. A tekintete alapjan nem nez ki valami sikeres szemelyisegnek, kosz de inkabb kihagyom.

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 13:48:19

@gernika: Akkor az o feneket neztek. Sejj, micsoda exhibicionista kis csalad. *helytelenito fejcsovaval az egretekint*

penelope garcia 2012.01.10. 13:49:17

Miért olyan nehéz megérteni a pasiknak, hogy a szexért igenis fizetniük kell? Így, vagy, de mindenképpen energiába kerül a nő (társadalmilag értékelhetően lefordítva ezt pénzt jelent).
Ez egy egyszerű képlet. A nőknek nem létfontosságú a kefélés, a pasiknak meg igen. A nőknek más dolgok szoktak fontosak lenni. Ha a pasi nőt akar, akkor meg kell tudni szereznie, ha hosszabb távra kell, akkor meg is kell tudni tartania. Batárnőként cserébe szórakoztató és mutogatható, feleségként neveli a gyereked és gondoskodik rólad. Igen, ezt meg kell fizetned.
Az alapvető szimpatikus emberi vonások megléte szükséges, de nem elégséges ehhez. Legyen a nőre költeni való pénzed.

JOKKA21 2012.01.10. 13:49:46

@Aphelion: Mert nem Armani vagy Givenchy(Zsivanzsi) öltönyben van?

JOKKA21 2012.01.10. 13:51:36

@penelope garcia: Penelopé a másik szőke csajért fizetnék, mert jó kis bula, JJ vagy mi a tököm a neve, ő egy jó kis bula.:D Erről ugatok én is a menőpaseeknak, hogy hiába van csajuk ingyen, pénzbe kerül a megtartásuk(vagy eltartásuk).Köszönöm, hogy megerősítetted bennem, hogy haszonleső dögök a nők.

Caddy 2012.01.10. 13:51:36

@( o_o ): na ezt találd ki:
"de vigasztal is, jóra oktat:
szeretni, ami emberi -
piszkosságaimból tanultam
másoknak megbocsátani."

@JOKKA21: megkeményedtél Jokka, és az szar. :D

dr. gernika 2012.01.10. 13:52:23

@Frigyesur: Jah, olyan kis virágszál már, hogy lépten-nyomon gusztálják, még munkában is, ahol én nem vigyázhatok rá. :(

Muha 2012.01.10. 13:54:13

@Caddy: CSATTTTTTT

@penelope garcia: De akkor ti meg fizessetek, ha egy hosszutavra valo ferfi kell

Αphelion 2012.01.10. 13:55:13

@JOKKA21: Az meg csak hagyjan h oltozkodni se tud, de sem az IQjat, sem a tesztoszteronszintjet nem saccolom valami magasra...

indapass90210 2012.01.10. 13:55:18

@penelope garcia: "Batárnőként cserébe "

He-he-he :D

Frigyesur (törölt) 2012.01.10. 13:55:21

@gernika: Talan azert, mert teszi-veszi magat a kis lila pulovereben.

JOKKA21 2012.01.10. 13:58:42

@Aphelion: Minek neked IQ?Pénz nem elég?Akinek van IQ-ja az nem pénzéhes műnő plázapicsákkal kezd(tudom én azokkal ,tehát nekem nincs IQ-m sem sok pénzem).:D

@Caddy: Wtf Candy girl?:)

penelope garcia 2012.01.10. 13:59:57

@JOKKA21:

Lehet ezt a terminust is használni, de ebben az esetben farokagyú kretének a pasik.
Az a gond, hogy amikor a párkapcsolatokba elkezdett bevonódni az érzelem, akkor az emberek - jó szokásuk szerint - átzuhantak a ló túlfelére. Addig a szülők elrendezték a házasságokat, értelemszerűen elsősorban vagyoni helyzetre való tekintettel. A szerelem-őrület megjelenésével és istenítésével viszont a kedves fiatalok már egyenesen azt hiszik, meg lehet élni levegőből is, csak szerelem legyen.
Hát ez baromság.
Egyik végletet sem támogatom. A jó kapcsolat alapja szerintem a kölcsönös vonzalom ÉS a kölcsönös előnyök. A pasi szexet kap, házicselédet és genetikai mintájának továbbörökítésére lehetőséget. A nő anyagi biztonságot. Ebben nincs semmi vérlázító, ez korrekt üzlet.

Αphelion 2012.01.10. 14:00:37

@JOKKA21: "Minek neked IQ?Pénz nem elég?"

Nem mindegy? Neked egyik sincs, ugyhogy eleve nem jatszasz.

Caddy 2012.01.10. 14:01:31

@Muha: óóó kösz, pont hiányzott egy a hajamból. :D:D
(és most kezdhetsz irigykedni, ZULU 1400) :D

pretty kitty 2012.01.10. 14:02:09

@penelope garcia: En udan nem lecek szenkinexe ja haziceledde!!!!!!

JOKKA21 2012.01.10. 14:02:17

@penelope garcia: Ebben igazad van.Szerintem is hülyeség a szerelem, elmúlik egyszer és szeretetté(vagy gyűlöletté) alakul.

Muha 2012.01.10. 14:03:30

@Dövan: Ilyenkor persze nem is ugy nez ki az egyenjogusag.
Okes fizetek eltartom, de ha csettintek akkor szajhuzas nelkul pattanjon vagy picsan rugom.

JOKKA21 2012.01.10. 14:03:37

@Kiszlanyocka: Majd befog valami hejjespasee házimelóra.

@Aphelion: Az egy dolog, hogy nekem nincs egyik sem, de egy intelligens kan mellett butának éreznéd magad.

Muha 2012.01.10. 14:04:23

@Caddy: Vaaaaaaa vaaaaaaa vaaaaaaa
:)

Caddy 2012.01.10. 14:05:16

@JOKKA21: nem biztos hogy szuper dizni, ha ilyen előítéletek hajtanak. Ennyi.
De most rohanok. :)

Caddy 2012.01.10. 14:05:57

@Muha: úúúú úúúúú úúúú
subidubiduuuuuuu :D:D:D:D

JOKKA21 2012.01.10. 14:06:20

@Caddy: Annál jobb, mintha úgy járnék, mint mai hősünk, vagy a tegnapi hősünk öccse.:)

Αphelion 2012.01.10. 14:07:43

@JOKKA21: LOL, hat annyi teny h *melletted* kurva okosnak ereznem magam, de ne aggodj, valahogy megse lenne vonzo ez a felallas szamomra...

dr. gernika 2012.01.10. 14:08:00

@Frigyesur: Meg kell védenem, van odabent egy olyan randa polár pulcsija, amit mosatni sem mer hazahozni, most is például abban ment át a gusztálós csajhoz supportálni.

fumerin 2012.01.10. 14:08:05

Nekem a párkapcsolatban az a legfontosabb, hogy a férfim este hűtött sörrel kínáljon. Ha elfelejt venni, nem hűti le, mehet a picsába!
:)
Szerintem korrekt....

ST83 2012.01.10. 14:08:45

@penelope garcia: Ezert van egyre tobb meleg. Ezert van egyre tobb noies faszi. Ezert van egyre tobb szingli ferfi, ezaltal meg tobb szingli no, akiknek igy sosem adatik meg, hogy aterezzek a cseledseg, bebi szitterkedes es hazi szex eszkoz szerepenek csodalatos erzeset.

Ezt magadtol agyalod ki, szomoru eleted kovetkezmenyekent?

Muha 2012.01.10. 14:10:51

@Caddy: Muha tiszta buuuuuu

:)

JOKKA21 2012.01.10. 14:11:54

@Aphelion: Én nem mutatkoznék veled, nem szoktam a pénzéhes "elit" nőkhöz.

@fumerin: Én várnálak hűtött sörrel, mire megjönnél meginnám és kérdezném, hogy hoztál-e sört?Ha nem, akkor leküldenélek boltba.

Penelopé!Azzal a néger gyerekkel gyere össze, bejössz neki!

Muha 2012.01.10. 14:13:19

@fumerin: Ha mukodik forditva is, akkor tokeletesen korrekt.

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 14:13:29

@JOKKA21: hehe te se érted amit írok :). azt írtam a sok offolgatás közepette elvesznél mert mi offolgatunk mindenféle témáról amihez köpni nyelni nem tudsz mert az iq-d nem elég magas hozzá, de ha minden témánál benyögöd, hogy MNK akkor egyből az összes nő tekintete rád mered beleértve engem is, mert beismerem néha sajnos én is észreveszlek, pedig húde nem kellene, mert baromi unalmas már... :)

@Caddy: bevallom a sorok ismerősek de nem tudtam. Viszont a google segített és Szabó Lőrinc :)

pretty kitty 2012.01.10. 14:13:53

@JOKKA21: fun7.hu/fun/506

Bluuuuuuu huuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hurri Kán 2012.01.10. 14:15:01

@( o_o ):
Azér maradjunk annyiban, IQ-témában neked sem nagyon kéne erőlködni...

JOKKA21 2012.01.10. 14:16:22

Gazdag nő gazdag faszival, hejjespaseeval vagy kigyúrttal jön össze.Szép nő is hejjespaseeval, gazdaggal vagy kigyúrttal..Sportoló csak sportolóval.Celeb celebbel.Színész színésszel és énekes énekessel.Itt is "kasztrendszer" van.

JOKKA21 2012.01.10. 14:17:30

@( o_o ): Így már értem Szemcsike.:D Sajnálom, de a főzéshez és melyik celeb faszi jóképűbb nem tudok mit hozzáfűzni.

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 14:18:50

@gyvy: az tény, hogy buta vagyok hiszen fel nem foghatom, hogy miért olvasol, ha ennyire nem kedvelsz :-)

fumerin 2012.01.10. 14:19:03

@Muha: Békés esti kussolásos sörözés.
Kell az agynak a csendes élvezet (is). :)

Muha 2012.01.10. 14:19:30

@gyvy: Es nekem?

Oan izgi vok h mit monc.

:)

JOKKA21 2012.01.10. 14:20:16

@( o_o ): Nem írtam, hogy intelligens vagyok, ha az lennék azt is leszarnák a nők, mert nekik pénz kell és hejjesség.Te is olvasol engem..:D

Αphelion 2012.01.10. 14:20:20

@JOKKA21: "Én nem mutatkoznék veled, nem szoktam a pénzéhes "elit" nőkhöz."

Kineznenek a proli koreidbol, ha meglatnanak velem, mi? XD

Hurri Kán 2012.01.10. 14:20:44

@( o_o ):
Hát szövegértés úgy általában nem erős oldalad.

@Muha:
Neked nem kell. Neked megy anélkül is. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 14:22:05

@JOKKA21: bezzeg a celeb VV-s csipák :D

cyd 2012.01.10. 14:22:17

@JOKKA21: "...nem szoktam a pénzéhes "elit" nőkhöz."
Mintha bármilyen nőkhöz szoktál volna. A hivatásosokon kívül.

JOKKA21 2012.01.10. 14:22:39

@Aphelion: Ki.Mondjuk vinnélek meccsre, megkérdeznék, hogy ezt a sznob sunát melyik Prada üzletben találtad?:D Engem is kinézne a sok ügyvéd, bróker, orvos, atomfizikus és milliomos barátnőd és barátod?Ők pezsgőt isznak én arany ászokat.:D

Muha 2012.01.10. 14:22:45

@fumerin: Milyen jo is az mikor a csend tobbet mond mint barmilyen szo. :)

@gyvy: Cuki vagy velem. Csak nem akarsz tolem valamit. :)

Hurri Kán 2012.01.10. 14:24:01

@Muha:
Hát egy jó birkózásnak ideje lenne. :D

JOKKA21 2012.01.10. 14:24:28

@cyd: Hozzájuk szoktam, ők is nők.Sznob picsa nem kéne.

@( o_o ): VV-s picsák is válogathatnak a gazdagpaseek, hejjespaseek és kigyúrtpaseek közül.

Muha 2012.01.10. 14:25:56

@gyvy: Uhuhuuuuuu

Regi titkos almaim valnak valora.

Jessssssz

:)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 14:26:33

upsza azért tudtak anno az öregek :DDD:
"Az állam megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja."
Karinthy Frigyes

JOKKA21 2012.01.10. 14:28:03

@( o_o ): Hofi mondta jól, hogy elveszett az igazságból az i.

@Aphelion: Mit szólnál, ha csak dugnánk, nem vinnélek a proli barátaimhoz és neked sem kéne a sznob elit körödhöz vinned engem.Csak kefélnénk egy jót és ennyi.:D

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 14:29:44

@JOKKA21: remélem tudod, hogy aphi férfi :)

Αphelion 2012.01.10. 14:30:39

@JOKKA21: Ha vonzo lennel, mar reg megdughattal volna. Beszelgetni se kellett volna hozza...

indapass90210 2012.01.10. 14:30:55

‎- Where are you from?
- Budapest.
- Bucharest?
- No. Budapest, Hungary, Chain Bridge, Heroes' Square, Sziget Festival...
- Ah, Viktor Orban? ...
- No, no, no... Bucharest...

JOKKA21 2012.01.10. 14:31:09

@Aphelion: Még a Gossip Görlben sincsenek ilyen sznob sunák.:D Királylány dugj velem, plebsznek is jár ennyi nem?:D

JOKKA21 2012.01.10. 14:33:24

@( o_o ): Sokan mondják, de akkor jó színész.:D

@Aphelion: Tudom, vonzó lennék, ha én is milliókkal pózolnék.:D Vagy egy Audival.

@Dövan: Orbán és bandája(Tarlós, Schmitt és a többiek) elérik, hogy Bukarestnek legyen szégyen, ha Budapesttel keverik.

JOKKA21 2012.01.10. 14:37:14

@( o_o ): Ha tényleg férfi nem tudom miért jó neki pénzéhes buta nőnek kiadni magát..:D

Αphelion 2012.01.10. 14:38:18

@JOKKA21: Mar magyaraztam h nem attol leszel elsosorban vonzo. Megjelenesed, kisugarzasod, szemelyiseged, gondolkodasod, ilyesmik... Ha ezek rendben vannak, akkor valoszinu penzed is lesz valamennyi, de forditva nem mukodik.

Kham 2012.01.10. 14:39:16

@JOKKA21: Akkor még jó, hogy nem írtam be valamelyik fentebbi hozzászólásodra, hogy "Jokka, jokka, ilyen hozzáállással akkor látsz pinát legközelebb, ha egy ribanc feldobja a bakancsot és rádhagyja.", mert egyrészt már volt, másrészt meg lemaradtam volna egy smiley-ról az biztos:)

@Frigyesur: Hogyne kérem, ösztönlényesen a páviánkanok is tudnak a páviánlányok vöröse után bambulni, de egy intelligens-érző embernek törődnie kell az egész emberiség előhaladásával is. Valószínűleg még mindig a kőkorban tartanánk, ha nem létezne egy elszánt tudós társaság akik, több generációt felöltő alázatos megfigyelés és hajthatalan kísérletezés után, nem csak hogy feltalálták, de szabványosították is az alábbi fogalmakat: tömörségi faktor, jelenlegi és várható kanapélefedési index, telihold és kerekség állandó, pólyásnégertartó exponencia, népies rakottszoknya sejtés, reciprok szívalak és nedves gyapjúbála exkluzió, bőrnadrág hygronómia, kispárna és nagyidunyhája evolució, markolás pofon rizikó, boka-fenék fraktálok, és ami a legfontosabb: a tetszési index és a téridő (ha már régen) kapcsolata.

JOKKA21 2012.01.10. 14:40:19

@Aphelion: Hiába vonzó valaki, van fasza személyisége, fasza gondolkodása és fasza kisugárzása ha nem milliomos szóba sem állsz vele.Ja meg még siker is kell, meg pontosság, elegenacia, stílus.:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 14:40:27

@JOKKA21: "Sokan mondják, de akkor jó színész."

És akkor már uaz is. Lik van rajta, szája is van... :D

JOKKA21 2012.01.10. 14:42:04

Elegancia

@Picicsibe a szexistennő: Azért nem mindegy, hogy töke van a menyasszonynak, vagy nincs.:D

@Kham: Akkor is tetszett volna az a kommented.:D

fumerin 2012.01.10. 14:42:21

@JOKKA21: Kihagytad, hogy fasza. Az is kell a csajozáshoz :D

Kham 2012.01.10. 14:43:52

@Dövan: :D :D :D ez mekkora már, Freud kikiáltott egyet a tudatalattiból.

Αphelion 2012.01.10. 14:45:12

@JOKKA21: Valogatok, mert megtehetem. Miert ne tennem?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 14:46:21

@JOKKA21: Milyen menyasszonynak? Nem olvaslak benneteket... Már itt tartotok? Azta. Tiszta szívből gratulálok! Sok boldogságot! :)

indapass90210 2012.01.10. 14:48:25

@Kham: biztos nem véletlenül lett a gyilkos elmék szereplője a névadója a "kisasszonynak" :D

JOKKA21 2012.01.10. 14:58:59

@fumerin: Igaz.De a fasz nem elég, nagy fasz kell.

@Aphelion: Válogass, de nem biztos, hogy a szebb a jobb.Mondjuk veszel egy szép almát, ami kívül kívánatos, de belül savanyú, akkor az nem jó üzlet.

@Picicsibe a szexistennő: Nem nősülök, annyira hülye nem vagyok.

@( o_o ): Köszönöm.:D

dr. gernika 2012.01.10. 15:06:49

@JOKKA21: Csodálatos példa, főleg hogy Forrest nem is volt hejjespasee.

Αphelion 2012.01.10. 15:07:35

@JOKKA21: "Válogass, de nem biztos, hogy a szebb a jobb.Mondjuk veszel egy szép almát, ami kívül kívánatos, de belül savanyú, akkor az nem jó üzlet."

Most biztos zsenialisnak erzed magad amiert ilyen hasonlattal jossz, de kis tapasztalattal az alma kinezete alapjan eleg jol be lehet loni h milyen az ize.

dr. gernika 2012.01.10. 15:08:45

@cyd: Nana, építőmunkás-szintre sosem süllyedt az önbizalmam.

Чапаев 2012.01.10. 15:09:58

@JOKKA21: Sőt, az a legtutibb, ha tetőtől talpig péniszből állsz! xD

Чапаев 2012.01.10. 15:14:34

@fumerin: Navárjál, tehát ha elkényeztetnek, és megkapod a söröd, akkor elégedett leszel - a sörrel - és köszönöd szépen, remekül el vagy!

Ellenben, ha kimarad, vagy nem megfelelő hőmérsékletű, akkor az embered már mehet is a "picsába"!

Tehát, ha nincs sör, van szex! :D

Ezek után, őszintén, hát érdemes téged elkényeztetni? ;)

JOKKA21 2012.01.10. 15:20:00

@Aphelion: Tudtam, hogy nem fogod megérteni, hogy mire céloztam.:D

@gernika: Igen és nem is sunázhatta a szőke csajt, csak miután már a szőkét mindenki felpróbálta utána lett a sunának jó Forrest is.

JOKKA21 2012.01.10. 15:20:52

@Чапаев: Van, aki szerint nagy fasz vagyok.:D

Αphelion 2012.01.10. 15:22:52

@JOKKA21: Nah meselj mire celoztal?

fumerin 2012.01.10. 15:24:00

@Чапаев: Izééé, nem tudom mennyit érek :D

De egyben biztos vagyok, a söröm magamnak is megszponzorálom. Szexet nem tudok venni, nincs rajta vonalkód :D

JOKKA21 2012.01.10. 15:25:13

@Aphelion: Arra, hogy nem biztos, hogy a hejjespaseed jobb, mint egy nem hejjespasee.Tudom, siker, pénz, csillogás-villogás, sznob zsúrok és kisugárzás.Majd kisugárzol, ha titkárnő Mancikát szopatja a paseed.

phaszfej 2012.01.10. 15:28:54

Mi ez? Valami buzi oldal? Szeretném már végre egy hetero történetét is olvasni itt.

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 15:31:16

@JOKKA21: ez nem hejjespasee függő hanem jellem :)

dr. gernika 2012.01.10. 15:32:08

@JOKKA21: Ezért volt rossz a példád. De azért annyit megtanulhattál volna, hogy Jenny.

indapass90210 2012.01.10. 15:35:28

@Aphelion: "veszel egy szép almát, ami kívül kívánatos, de belül savanyú"

Akkor szólok neki, hogy belül is mossa meg. És máris olyan, mintha új lenne!

Αphelion 2012.01.10. 15:36:58

@JOKKA21: Akkor nemcsak h megertettem a hasonlatodat de meg is adtam ra a valaszt. Elegendo emberismerettel a pasikrol is be lehet loni h milyenek lesznek kapcsiban.

Amugy most ezzel akarsz ravenni h szexeljek veled, vagy miert mondod ezt? A hejes pasi mast is sunazni fog, ezert erdemes inkabb veled egyejszakas kalandba bocsatkoznom? Nem jobban jarok ha a helyes pasival bocsatkozok egyejszakas kalandba akkor mar?

Чапаев 2012.01.10. 15:37:20

@fumerin: De ha már kell rá, akkor ne vonal- legyen, hanem valami más! Mondjuk PINKÓd? ;)

(O_O) (törölt) 2012.01.10. 15:40:32

@( o_o ): mármint nem hejjesség függő, hanem jellem...

Чапаев 2012.01.10. 15:40:51

@JOKKA21: Nagy? Ááá, szerintem túloz! xD

Peetee 2012.01.10. 15:51:29

Te agy itt a vonatos krőzus, vagy mi?
Ha bombanő kell (aki mindenkinek bejön, és flörtölnek fele éjjel-nappal), akkor ahhoz lóvé is kell, nem kekeckedés a vasútállomáson az 1214forintos jegy miatt!!!!

Чапаев 2012.01.10. 16:01:40

@fumerin: Ha kimaradt, hát kimaradt, de egy szavadba kerül és beteszem! :)

De mi a franc az az PIANKÓd? :D

pretty kitty 2012.01.10. 16:03:19

@Чапаев: Lehet mazochiszta fumelin esz PAINKODla gondolt :O

;))))

fumerin 2012.01.10. 16:05:20

@Чапаев: Pilllllanat Elvtárs!
Még mindig az A betűről beszélünk?
:D

JOKKA21 2012.01.10. 16:13:31

@Чапаев: Csapágy kis fasz vagyok szerinted?:D

@Peetee: Minden nőhöz lóvé kell, nem csak a bombaribikhez.

@Aphelion: Nem akarlak, szexelj csak a milliomos hejjespaseekkal és keserítsd az ő életüket.Ha nyernék a tippmixen biztos hejjesebb paseenak látnál.:D

@Dövan: Nem baj, ha sokáig kell mosni?

@( o_o ): Szerintem ritka az olyan hejjespasee és bombanő, akik nem élnek vissza a külsejük adta előnyökkel.

@gernika: Tényleg, Jenny a szőke suna.Jó film, igaz benne, hogy hiába kedves a Forrest és nem csak dugná a szép szőke bombázót, neki nem jó a nem hejjespasee, csak már akkor, amikor már beteg lett a hippiskedés után.Mi volt a baja?Aids?

Чапаев 2012.01.10. 16:17:44

@gyvy: Hogyhogy mire? Minimum vezérezredesi ellátmány kapok, például! :D

Αphelion 2012.01.10. 16:18:56

@JOKKA21: "Szerintem ritka az olyan hejjespasee és bombanő, akik nem élnek vissza a külsejük adta előnyökkel."

Mit jelent "visszaelni a kulsod adta elonyokkel" ?

Чапаев 2012.01.10. 16:19:17

@fumerin: Pilllllanat Elvtárs hibát követett el, úgyhogy most épp Szibériában múlik el! Szerintem ne is feszegessük, milyen viszony volt köztetek! ;)

Чапаев 2012.01.10. 16:21:26

@Aphelion: Szerintem egy terepbringás biztos tudna erről beszélni.

Чапаев 2012.01.10. 16:22:39

@gyvy: Szép halál nincs, de elkerülhető annál inkább! ;)

dr. gernika 2012.01.10. 16:23:11

@JOKKA21: Az. Sajnos így van, de az a csaj okkal volt defektes.

Hurri Kán 2012.01.10. 16:25:10

@Чапаев:
Elkerülhető sincs. Legfeljebb szebbé tehető az odáig vezető út. :D

fumerin 2012.01.10. 16:27:43

@Чапаев: Köztünk nem volt senki, nem szeretem a tömeget!
:D

Чапаев 2012.01.10. 16:29:19

@gyvy: Na igen, ilyen pesszimista hozzáállás mellett nem is csoda, hogy nem sikerül! ;)

fumerin 2012.01.10. 16:32:10

@gyvy: Fognád a kezem az úton? Tudod, nekem még botom sincs és vak is vagyok :)

pretty kitty 2012.01.10. 16:32:56

Allatkelti latogataszla jinvitallak bennetekeeeeeeeeeeeeet!!!! Konkletan Iszten allatkeltjebe, hihihi:

www.facebook.com/fun7.hu/posts/303204053048675

Van ed kepecke, lajta jec cajci jaki jeppen szil. A kezebe iPhone dobozocka, talan azel mel odaphotoszoppoltak, talan masz mijatt, mindedd. Kepecken kamu felilat. Esz akkol jonnek a kommentelok ... esz komiznak ... esz komiznak ... esz komiznak ... esz komiznak ... esz a 99%uk tok flankon eljacca h becopta ja felilatooooooooooot!!!!

Meg kene kelni joket h a legkozelebbi valasztaszokon ne jaccak mal el ien flankon h becoptak a Fidec dumajat, mel en udan cejetek allatkeltet latogatni, de azel lakni nem ott akaloooook.....

Чапаев 2012.01.10. 16:35:00

@fumerin: Hát, akkor így jártál, legfeljebb markolhatod más botját! ;)

fumerin 2012.01.10. 16:38:14

@Чапаев: Aki nagyot markol keveset szop...vagy hogyis? :D

Hurri Kán 2012.01.10. 16:38:17

@fumerin:
Szívesen kölcsönadom az enyémet. Tuod, kis ember...;-)

fumerin 2012.01.10. 16:40:09

@gyvy: Kösz, józanul nem kell vezetni, azért van a bajszom :D

Hurri Kán 2012.01.10. 16:42:46

@fumerin:
Azt nem ígértem meg, hogy nem iszom. :D

cyd 2012.01.10. 16:43:43

@Kiszlanyocka: Mucika! Ha az nem is igazi, de a jelenség sajnos igen.

Hurri Kán 2012.01.10. 16:45:28

@cyd:
Ne mucikázd, megint megsértődik. :D

dr. gernika 2012.01.10. 16:49:51

@cyd: Basszus, ha politikus leszek, te fogsz megbuktatni. :D
Valóban, mikor ezt leírtam, a hazai viszonylatokra gondoltam.

Hurri Kán 2012.01.10. 16:58:42

@cyd:
Ne haragudj. Nem tudtam, hogy ennyire érzékenyen érint. .D

JOKKA21 2012.01.10. 17:05:32

@gernika: Igen, mert dugta az apja.

@Aphelion: Azt, amit a mai és tegnapi posztban is olvashattál, hogy lehúzta a csávot a csaj.

Kytia 2012.01.10. 18:05:18

Csóringer nyomi felsőkategóriás bombázót talált, de nem tudta fenntartani, vagy mi itt most a gond? Ez van, ecsém, ne vegyé' béemvét, ha nem tudod tankolni. Túl jó volt hozzád a csaj (mármint piaci értéke szempontjából), van ilyen.
Mellesleg ha minimálisan is proaktív lennél - ami a mai férfiak 90%-áról ugyanúgy nem mondható el, mint rólad - akkor nemcsak előre tisztázod a vonatjegy-finanszírozási politikát, de ráadásul még TE állsz be a sorba és TE kéred ki a jegyeket, te irányítod a dolgokat, nemcsak alvasztod a tejet a szádban, míg más majd elintézi. Mint valami férfi, vagy afféle, you know. És akkor majd talán számít is valamit a szavad egy kapcsolatban és nem történik ez: "Mintha nem venné komolyan, hogy elmondtam neki, részemről ennyi."

JOKKA21 2012.01.10. 18:44:50

@Kytia: Pasi a hibás csak, a csaj itt is ártatlan, mint a tegnapi menyasszony.:D

fumerin 2012.01.10. 19:05:52

Nem idén lesz világvége?

kiraaaaa 2012.01.10. 19:25:50

Egy tisztességes királynőnek ez a feladata.Nem értem a posztolót mért van meglepve!
Nyomi!

Hurri Kán 2012.01.10. 19:32:01

@kiraaaaa:
Én jobb szeretem a tisztességtelen királynőket. :)

fumerin 2012.01.10. 19:38:34

@Picicsibe a szexistennő: Nem fontos, csak fel kell készülnöm, be kell pótolnom az elmaradt vágyaim :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 19:44:35

@fumerin: Hagyd! Elmarad!

m.velvet.hu/celeb/2012/01/01/2012_szar_ev_lesz/

Picsába, de komolyan! Az ember felad mindent... Bazdmeg és akkor benyögik, bocsesz mégse!

Szerinted visszafogad a családom? Remélem nem gond, h az egész testem tele van tetkóval, és h már van faszom. E' van! Ki akartam próbálni! És? :D

pretty kitty 2012.01.10. 19:44:59

@Picicsibe a szexistennő: Nem tudom kikle gondolc, de jattol h vki jo telcic cejetne maganak attol meg kolok meg nem jelenszeg... A lengeteg loccindulatu idijota kommentelo, nah *az* a jelenszeg!!!!

fumerin 2012.01.10. 19:46:07

@Picicsibe a szexistennő: Van farkad? És csak most szólsz? :D
Ha megen átbasztál, akkor maradunk a fagyi fílingnél :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 19:47:47

@Kiszlanyocka: Én konkrétan senkire. Csak leírtam cyd szerintem mire értette.

Mi a baj, húgi? Mesélj!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 19:50:05

@fumerin: Igazság szerint csak elő vagyok jegyezve a műtétre... De nem szeretném lemondani! Hajj, döntések! Eccerűbb volt, amíg azt hittem, h ez az uccsó év... Fene! :D

fumerin 2012.01.10. 19:51:52

@Picicsibe a szexistennő: Ne parázz, kétvégű fegyverek is vannak :D
Ha maracc nő, akkor sem lesz gond :D

Чапаев 2012.01.10. 20:01:11

@fumerin: Sőt, vannak többlövetűek is! Katyusa, hovatovább! :D

Чапаев 2012.01.10. 20:03:26

@fumerin: Tuti van farka, sőt, még bojt is van rajta! Meg szarva is, és cuki kis patácskái! :D

fumerin 2012.01.10. 20:12:29

@Чапаев: Most nem azt akartad mondani, hogy csata szünetében a lovából pom-pom lányt csinált? :D

Joe69 2012.01.10. 20:17:28

Hihetetlenül éretlen stílusban megírt poszt. És ez a posztolót minősíti. Mondjuk, egy 25 éves nő is lehetne több, mint egy primitív kis lehúzós ribanc, de a posztoló méltó hozzá. A vonatos szitu meg hogy közvetlen más pasikkal..azért az, kisapám, mert pasi vagy a számára és nem férfi. Bár anno én ezt a posztot, elsősorban 28+ szinglikről írtam, ahol ez a fajta magatartás rendkívül irritáló

csajokrol.blog.hu/2010/04/14/szinglik_1

de a "pasi" definíciója itt is áll, csak ebben a korban még sok csaj számára ez természetes, és főleg a korabeli tapasztalatlan srácok gyakran bedőlnek ennek

"E szó alatt sokan esetleg a monogám párkapcsolat hím tagját (különírva !) értik, olyan szavak szinonímájaként, mint „pár”, „partner”, esetleg”vőlegény”. Sőt, még a Beckham-et is a pasik mintaképeként szokás emlegetni, pedig férj és családapa. De azért nem véletlenül találták ki ezt a külön szót ! Én a pasit, a pasizást a barát, barátkozás fogalmak egyfajta elfajzott változataként értelmezem. Vagyis: a pasi a szingli olyan férfibarátja, akivel a szingli kihasználja a férfikapcsolat bizonyos specifikumait, úgymint: kezdeményezés, udvarlás, bizonyos szolgáltatások önkéntes nyújtása, laza együttjárás, esetleg némi szex, de ugyanakkor szigorú távolságtartással a szingli részéről. Vagyis benne van a pasi lehúzása is, de csak egy kicsit, éppen hogy ne érezze annak, hanem egy kezdődő kapcsolat reményét nyújtsa. Több pasit kicsit lehúzni, ez a lényeg, a szinglinek tehát pasijai vannak, ill. „pasifelhője” van. Ne felejtsük el, a barátkozásból van levezetve a dolog, az pedig poligám ! "

Mégegyszer, bizonyos korig ez a legtöbb csajnál természetes viselkedésforma, a környező hülyepasiktól függ, mennyire játszhatja a "királynőt". A posztíró totális infantilizmusát mutatja a "londoni nőkről " szóló rész, vazze, ez nem tudja, miről beszél. Alátámasztja a gyanúmat, hogy szó sincs szexről , intimitásról, ha van, alibi lehet, és pasikám ezt beveszi. Úgy kell neki, majd benő a feje lágya.

Pont a nyugat-európai , érettebb társadalomban élő csajokra jellemző, hogy öntudatosak, ők választanak, és ők irányítják a dolgokat, és magától értetődően viselik a rájuk eső terheket. Sok,akár rövid, de komolyan végigcsinált, egymást követő kapcsolat jellemzi őket, és nem ez a szánalmas párhuzamos pasizgatás, ami divat nálunk, és alapjában véve arról szól, hogy a felek csak saját magukkal törődnek, és díszletnek használják a másikat.

pretty kitty 2012.01.10. 20:22:51

@Picicsibe a szexistennő: Nincbaaaaaj :DDDD Ecek icok fejcbukozok, jok a posztockak, jok a poglamok ... cak szok a kocog!!!!

Hihihihihiiiiiiii, iszmelted udeee? ;)))

youtu.be/eXHCaPu7UIc

Hurri Kán 2012.01.10. 20:48:56

@fumerin:
Inkább, mint kolbászt... :D

Kytia 2012.01.10. 20:50:36

@JOKKA21: Tegnapit nem olvastam.:) Itt miért lenne hibás a nő? Máshogy szocializálódott, mint a pasi, ennyi. Még csak nem is ő rúgta ki.

@Joe69: A "pasi" szó nem egy új találmány. A "pasas" szó becézett formája. Ezer éve létezik, de mondjuk a 80-as évek óta biztos, amikor huszonéves, de már többgyerekes anyáink minden szívfájdalom nélkül lepasasoztak, lepasiztak mindenkit, aki szóba került és ez senkit sem zavart. Semmi más, csak a "férfi" egy köznyelvi, enyhén szleng formája, igaz, manapság eléggé elterjedt a "férfi" szó helyett való használata, ami részben szerintem annak is köszönhető, hogy míg 20 évvel ezelőtt egy egyetemet frissen elvégzett "fiatalember"-t már jó érzéssel férfiak lehetett nevezni érettsége és életmódja alapján (azelőtt meg fiúnak), addig manapság húszas, harmincas, akár negyvenes éveikben járó hímneműek is gyakran valami furcsa elegyét képezik a férfiembernek és a kiskamasznak, és valahogy akárhogy forgatjuk őket, nem férnek bele a "férfi" kategóriába. Ugyanez talán a nőknél is megvan a "csaj", "csajszi" szavakkal. Van akit már nem neveznél lánynak, mert ahhoz öreg, de még a "nő" szó sem passzol rá igazán.
Az általad belinkelt szöveg teljesen fals. A pasizás/csajozás alatt egyaránt érthető kötetlen ismerkedés és komoly társ keresése is. Például gyakran mondják valakire, hogy bepasizott/becsajozott úgy értve, hogy az illető párkapcsolatba lépett valakivel. Hogy milyen jellegű, mennyire monogám, mennyire tartós, illetve milyen problémákkal küzdő, vagy nem küzdő kapcsolatról van szó, azt ebből a kifejezésből nem tudod meg.

Чапаев 2012.01.10. 20:50:44

@Kiszlanyocka: Szar. Mint úgy általában azok, amik oda kikerülnek. Kábé ez a hűtőmágnesen élt családi élet webes verziója.

Kytia 2012.01.10. 20:53:06

@Kiszlanyocka: Az, hogy akármire is haj a pasi, ha ez a köröm tetszik neki, akkor nem normális.:D

cyd 2012.01.10. 20:53:27

@Kiszlanyocka: A hisztis elkényeztetett kölykök. Volt youtube videó liba 16. születésnapjáról, ahol szülőktől egy zsírúj kocsit kapott. Vendégsereg, apa videóz. Picsa meglátja az autót, majd fejhangon visítva nekiáll hisztizni, hogy mi ez a szar, mert neki nem kell szürke, hanem piros és vegyék tudomásul, hogy ezzel elbaszták az egész életét.

fumerin 2012.01.10. 20:54:20

@gyvy: Értem én, de fel nem érem :D Vagyis mijjért kell ló oldalához kissámlit kötözni? :D

Hurri Kán 2012.01.10. 20:57:18

@fumerin:
Arról könnyebb a darálót kezelni? :D

fumerin 2012.01.10. 20:58:55

@gyvy: Akkor az darálszex lesz? :D

Hurri Kán 2012.01.10. 21:00:01

@fumerin:
Így van. Ecceri és megismételhetetlen. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 21:02:18

@Чапаев: Meg piros orrom? Én vagyok Rudolf?

Vagy te az ördögre gondolsz????

Picicsibe az ördög maga... Hmm. Teccik! :)

pretty kitty 2012.01.10. 21:02:37

@cyd: Hatnemtudooooom, bejiltam youtubeba h "birthday car" esz cupa oan videjo jott ki ahol tokle olul a kisz unnepeltecke ja veldanak. Coval bocika de jez mosz lecedlol FAIL!!!!!

Чапаев 2012.01.10. 21:07:42

@Picicsibe a szexistennő: Figyu, a "szarv" meg az "agancs" két külön dolog, biológiailag! :D
Párkapcsolating mondjuk ganz egal! xD

fumerin 2012.01.10. 21:10:23

@gyvy: Mármint hogy én? Vagy a fétisem? :D

Hurri Kán 2012.01.10. 21:15:29

@fumerin:
Hát a darálszex. Legalábbis adott eszközzel... Szóval jól kell csinálni. Nincs második esély. :D

fumerin 2012.01.10. 21:17:35

@gyvy: Húúú, akkor nem kell gondolkodnom :D Tök jó, majd sodor az ár :D

kiraaaaa 2012.01.10. 21:18:56

esik a hó, csúszik a ló, seggen csúszik az igazgató!

pretty kitty 2012.01.10. 21:23:33

@Picicsibe a szexistennő: Oldogi cekcisztenno vaaaaaaaaad!!!! :DDDDD

cyd 2012.01.10. 22:10:47

@Kiszlanyocka: Hogy nem tudsz keresni, arról nem én tehetek.
itt van pl egy www.youtube.com/watch?v=-JvtlB_NzI8

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.01.10. 22:30:45

ember, te ennyire befolyásolható vagy?
jesszumpepi
milyen lelke lehet az ilyen csókáknak? egyszer vallásos (rom.kat, szci, attól függően, kivel találkozik később), másszor ateista - bele se merek gondolni ....

na, jóccak

JOKKA21 2012.01.10. 22:41:14

@Kytia: Mert egy lehúzós kis ribanc, aki kihasználta a pasit.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 22:42:44

@Zsit (nyau és rémizé): Mi volt ebben a posztban? Én ilyesmire nem is emlékszem! De má' el nem olvasom megint...

Hurri Kán 2012.01.10. 22:43:58

Az, hogy kommentelünk egy posztot, még nem ok arra, hogy elolvassuk. :D

JOKKA21 2012.01.10. 22:45:36

@Kiszlanyocka: Örüljön a kis ribanc, hogy kap valamit, ezért nem kell elkényeztetni a sok tini picsát, mert ezért hiszik, hogy nekik minden jár!

JOKKA21 2012.01.10. 22:46:53

@Joe69: Én csak annyit írnék a csajokról, hogy pénzéhes dögök.:D Nem lenne hosszú cikk.

Чапаев 2012.01.10. 22:52:59

@Zsit (nyau és rémizé): aza rom.kat milyen vallás, romantikus katatónia? :D

tőzegmalac 2012.01.10. 23:04:56

@Picicsibe a szexistennő: legjobb ha nincsenek elvek, így nincs is mit feladni:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 23:10:29

@tőzegmalac: Nem. Még ígysenem értem...

A 69-ről persze beugrik valami. De nem értem h az hogy jön ide...

Vagy hogy Joe69? Na azt nem olvastam. Az túl hosszú! :))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.10. 23:15:08

@gyvy: Ja, csak úgy írunk? OK!

Bazdmeg poszter. Csak azt nem értem, hogy miért tartasz női cipőket az ágyad alatt?! Elég gáz!

Bandibacsi34 2012.01.10. 23:15:36

@Kytia: A pasi szot nok meg homik hasznaljak, bar az utobbi evtizedben par idiota is atvette(errol mindig Kina jut eszembe, ahol ugy tudom a csaszari udvarban a noknek volt egy kulon nyelvezete, hogy a ferfiak ne ertsek mirol beszelnek, szoval nem uj dolog, hogy egyes szavakat ferfiak nem hasznalnak).

Bandibacsi34 2012.01.10. 23:23:25

A poszthoz:

1. Ha mar megvan a csaj, dontsd el, hogy kozos kassza vagy ki-ki a magaet. Ezt tudatositsd is vele.
2. Ha o mas csavokkal flortol, hagy ott es kezd el nokkel ismerkedni, beszelgetni.
3. Ha nem vagy vele elegedett es nem valtozik, akkor kukazd. Ha egy autot allandoan javitani kell, egyszerubb venni egy ujat es ettol megszabadulni. Ha kiralynobek erzi magat banj ugy vele, mint egy kurvaval.
4. Dontsd el mit akarsz! Kurni, osszekoltozni vagy kolkeket? Ha nem megy vele, akkor kukazd es keress masikat. Ha "nem all keszen"akkor azonnal kukazd.
Na ennyi, oszt jonapot!!

_Ω_ 2012.01.10. 23:52:01

Kedves Posztoló!

A 4 pontod érdekes volt, de úgy gondolom, ezekből már kettő megléte is elég lehet ahhoz, hogy zűrös legyen egy csaj.

A végéhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy ha a volt barátnődben nem tudatosult, hogy már csak volt barátnőd, ülj le vele valami semleges helyen még egyszer utoljára és ne felajánld a kapcsolat befejezését, hanem egyértelműen - ámde udvariasan - jelentsd ki, mint kész tényt. Azt írtad, azt hitted, a legutóbbi próbálkozásnál felfogta ezt, a tények viszont makacs dolgok. De ha meggyőzően adod elő a saját tényeidet, ott már nem lehet félreértés; az előző alkalomra visszagondolva biztosan megtalálod, mit kell változtatnod ahhoz, hogy így legyen.

Kytia 2012.01.11. 09:37:25

@Bandibacsi34: Számomra tök elkeserítő jelenség a pasiknak ez a nyivákolása ezen a szón. Mert az, hogy a nőknek néha nincs értelmesebb témája, mint az "ügyi-bügyi, tündi-bündi, jajjdecuki, hellokitty", az még oké, de amikor az én hőseim, a férfiak is, ahelyett, hogy a világ megváltásán fáradoznának, átmennek picsogásba, hogy miért ez, meg miért az a kifejezés, amivel őket illetik (kivéve persze, ha valami valóban sértő), az számomra a világvégét vetíti elő.:(
Ki fogunk halni, az van.:(

Bandibacsi34 2012.01.11. 14:46:51

@Kytia: Ha egy kisgyerek gugyog, az termeszetes, ha egy felnott az nem. Ha egy kisgyerek okoskodva beszel, az is termeszetellenes.
Ha egy "csaj"(aki meg nem no csak szexualisan) turcsi, furcsi, pasi, nuni stb. szavakat hasznal, az termeszetes, ha himnemukent teszi ezt, akkor szellemileg degeneralt. Nem az o hibaja, mert erre maganak kell rajonnie.

Reactor 2021.12.12. 23:29:14

Nos, kedves cikkíró, belefutottál abba, amibe a férfiak 90+ százaléka élete során: pénzvadász nőbe. Sajnos azt kell mondjam, manapság ez a standard: a nőnek az egzisztenciád, a pénzed számít, te csak egy szükséges rossz vagy, aki mindezt előteremti neki. Remélem volt eszed, és sikerült végleg elhajtanod. Azóta vélhetően a puncs.hu-n kínálgatja magát.

@JOKKA21: Ez stimmel. Úgy a 2 százalékuk az, akivel tényleg érdemes lenne foglalkozni, csak hát ezeknek meg akkora a várólistájuk, hogy reálisan a jövő század végére kerülnél sorra.

@penelope garcia: Értem. Neked is javaslom a puncs.hu-t akkor. A párkapcsolat elvileg nem adásvétel, a barátnő pedig nem adószedő.

@Kytia: Aham. A nő az aranyásó, deeee természetesen most is a férfi a hibás. Mert a pénzvadász, pióca felfogás a nőtől teljesen korrekt. Asszem fölösleges a hozzászólásod kvintesszenciájához bármit is hozzátenni...
süti beállítások módosítása