Jött az a bizonyos SMS: lapátra kerültem

2012. február 24. 07:25 - Panni CsP

„A tesztoszteron és az adrenalin felszökött - semmi másra nem gondoltam, csak hogy AKAROM ŐT. Minél előbb és minél többször” – a kolléganő kinézi magának a fess kollégát és hamarosan az ágyába is csábítja. Sajnos, nem ő az egyedüli jelentkező, és posztolónk lassan ráébred, hogy az a bizonyos „szeretlek” miért is nem hangzott el… Most bemutatkozik egy igazán sunyi nő. És ha a minőségi sörök szerelmese vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a tegnap beharangozott nyereményjátékunkat.

 

Sziasztok! Soha nem írtam még semmit semmilyen blogra (a CsP létezéséről is csak pár napja tudok), de valahogy jó ötletnek tűnik most kiírni magamból az alábbi sztorit. Talán sokak számára bagatell történetnek tűnik, nekem mégis felforgatta az életemet egy időre. Így utólag az jut róla eszembe, amikor Jim, az Amerikai Pitében vigyorogva konstatálja, hogy kihasználta egy nő - csak én nem tudok rajta vigyorogni. Már hosszabb ideje egyedül voltam (próbálkozások persze akadtak, de említésre méltó eredmény nélkül), amikor megjelent a munkahelyemen egy új, nálam jóval fiatalabb kolléganő, aki elsőre ugyan nagyon helyesnek tűnt, de még véletlenül sem "célpontnak". Persze azért egy idő után mégis elkezdte birizgálni a fantáziámat, hogy mi lenne, ha mégis...

Jó pár hónapig tartottuk a távolságot; neki volt párja, én meg a "házinyúlra nem lövünk" elvet követve nem próbálkoztam nála. Azt tudtam, hogy régóta együtt vannak, de nincs minden rendben, és talán már unja is őt; valaki másra vágyik. Egy másik "karakterre". Az ő akkori párja egy kölyök, egy otthonülő, fantázia nélküli "melós" volt, én meg egy komoly, 30-as férfi, diplomával, egzisztenciával, vezető beosztásban, célokkal és lehetőségekkel is azok megvalósítására. (Nem a másik leminősítése miatt írom, csak a különbség érzékeltetése végett). Azért az is ott munkált bennem, hogy mi lesz, ha egy időre összejövünk egymással, aztán bukik a kapcsolat, és kerülgethetjük egymást a közös munkahelyen. Szar érzés... most már tudom. Neki nem annyira (könnyedén átnéz rajtam), de nekem annál inkább az (volt egy ideig, de most már minden OK).

Az első néhány hónap eseménytelenül telt, majd egyszer csak kinézett magának és elkezdett rám hajtani! Kacér mosolyok, kétértelmű mondatok, kihívó ruhák, "véletlen" találkozás a kedvenc szórakozóhelyemen. Én meg csak néztem, hogy mi van??? A baráti körömben lévő nők szerint kifejezetten jóképű, humoros, vonzó stb. vagyok, de valahogy mégis mindig nekem kellett az adott nő után futni, soha sem fordítva. Na jó, a 40-es/50-es, kiéhezett nőket nem számítom ide :) Végül is mindig arra vágytam, hogy forduljon a kocka, így élveztem a helyzetet. Ráadásul ott voltak azok a barna szemek, hosszú sötét haj, szép arc és feszes test, amin ízlésesen van mit fogni. Nem plázacica, "csak" a nőideálom. Külsőre imádnivaló volt... hogy mi van belül, az akkor még nem foglalkoztatott. A tesztoszteron és az adrenalin felszökött - semmi másra nem gondoltam, csak hogy AKAROM ŐT. Minél előbb és minél többször.

Ő pedig lazán kidobta az aktuális pasiját, és gyorsan, könnyen, sokszor odaadta magát. Rövid idő alatt bepótoltam vele mindent, ami előtte kimaradt. Munkahelyen, kocsiban, nálam, nála. Utólag már azt mondom, nyilván nagy gyakorlata volt mindegyikben... Én hülye meg azt hittem, hogy ő egy különleges nő. Na, de eddig ez még csak egy hétköznapi történet. A bajok ott kezdődtek, hogy a "fuck buddy" szint nekem kevés volt. Ha egy pár vagyunk, akkor nekem igenis fontos a lelki kötelék, hogy legyenek közös dolgaink, programjaink, beszéljünk egymással, bízzunk egymásban, a párom egyben a legjobb barátom is legyen. Minden kapcsolatba úgy vágok bele, hogy szeretném idővel kimondani és hallani is azt, hogy "szeretlek". Nem látom be, miért ne épülhetne egy kapcsolat a jó szex és a szerelem 50-50%-os pilléreire. Éppen ezért rendszeresen beszélgettünk, érdekelt, hogy mi van vele, hogy érzi magát, programokat szerveztem (étterem, mozi, buli) - romantikusat és pörgőset egyaránt. Mindent fizettem, mindenhez alkalmazkodtam és elfogadtam - jól esett újra lovagiasnak lenni. A többi nő megszűnt létezni a számomra. Ha szétszakadtam a munkában, akkor is mindig volt a számára pár percem egy kávéra vagy néhány csókra a lépcsőfordulóban. Ő pedig rendületlenül mosolygott, és folyamatosan bizonygatta, hogy mennyire jól érzi velem magát (bár azt, hogy "szeretlek", soha nem hallottam tőle), szóval úgy éreztem, hogy (bár bizonyára nem ő lesz majd a feleségem, de mégis) jól megleszünk egymással.

Azért voltak gyanús jelek is: soha nem vállalt fel nyíltan senki előtt. Ha valahol közösen megjelentünk, akkor mindig "csak barátok" voltunk; mások előtt se egy csók, se egy ölelés. Ha kéz-a-kézben sétáltunk, és szembejött egy ismerős, még az is előfordult, hogy átszaladt az út másik oldalára. Több kávézóba, pizzériába azért nem mehettünk, mert valamelyik exe vagy annak baráti köre is oda járt. (Ezek tekintélyes számából ítélve már a "kis ribanc" minősítést sem érzem túlzónak.)

Hirtelen megbetegedett; de igen érdekesen: dolgozni jött, de velem már nem tudott egy ideig találkozni. Mással talán igen... Mégis, valamiért hittem és bíztam, hogy ha szép lassan is, de kialakul valami kölcsönösség és ragaszkodás köztünk. Ha semmi sem történt, semmihez sem volt kedve, az sem volt nagy baj, mert már a (hamis) tudat, hogy van PÁROM, is boldoggá tett.

Aztán egyszer csak beütött a krach. Egyik este még közös programunk volt (romantikus; a lelki köteléket erősítendő), de már nem úgy beszélt, érintett, csókolt, ahogy az elején. A mosolya viszont még a régi volt - azóta tudom, milyen a hazug, nem őszinte változat. Hazavittem, elbúcsúztunk, és mire én is hazaértem, már jött is az a bizonyos SMS... lapátra kerültem. Hogy miért? Csak. Azóta sem tudtam meg tőle. Sokszor próbáltam még beszélni vele (már majdnem kutyába is lementem), de először csak annyit kaptam, hogy "legyünk barátok", utána meg már semmit sem. Kézenfekvő magyarázat persze akad. Everybody's hooker. Egyik virágról a másikra repkedő pillangó. Van ilyen. Akit csak a saját pillanatnyi kényelme vezérel.

Azóta persze már van újabb áldozata. Szerintem már a szakításunk után azonnal volt. Vagy előtte is. Szegény gyerek, még nem tudja, mi vár rá... vagy tudja, és néhány megdöngetés után ő lép előbb, ő dobja ki a lányt. Utólag persze már én is ezt csinálnám... de majd az élet egyszer helyre teszi őt is. Ez nem fenyegetés - ez törvényszerű. Ne tedd azt mással, amit magadnak sem kívánsz! Ha megteszed, előbb-utóbb veled is megteszik. Néha még elgondolkodom azon, hogy ha újra keresne (nem fog, ez nyilvánvaló; csak elméleti szinten érdekes a kérdés), kellene-e még? A válasz mindig ugyanaz: az érzés igen, de ő soha. Attila

 

 
810 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1004191057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pretty kitty 2012.02.24. 16:48:03

@Kiszlanyocka: Jaaaaj huevadok eszt Aphelijon ilta nem en. Laccik h hoccu volt ez a het!!!

JOKKA21 2012.02.24. 17:14:47

@Dövan: Nem kegyelemsuna kell, hanem egy playboy suna.:)
Nem mind?Csak a 99.99%-uk.:D

Caddy(lek) sunázgatnálak.

JOKKA21 2012.02.24. 17:22:41

@Dövan: Nem mondasz hülyeséget tényleg kéne valami ribi, akit sunázhatok.

pretty kitty 2012.02.24. 17:51:58

@skylla: Tenyleeeeeg?? Laaaaacc??? Az jo mel eppen mesztelen vadok, a fuldokadban ulok de meg nem lepett el a viz .... ude masztizollaaaaaaaam?? ;)))))))

skylla 2012.02.24. 17:53:46

@Kiszlanyocka: cak ha a füldöhabot tologatod a labackaidon

JOKKA21 2012.02.24. 17:59:12

@Kiszlanyocka: @skylla: Már udvarló nicket is csináltál?Jól elbeszélgetsz magaddal.:D

pretty kitty 2012.02.24. 17:59:59

@skylla: Az nem ploblema megoldom :)))) Vicont akkol mal a melleckejimle jisz tolok ed kicit belole ;))))) Gondolom ez nem akadaoz meg a masztizazbaaaaaa ;DDDD

Joe69 2012.02.24. 18:00:14

Totál sablonsztori, de arra jó, hogy a kommentelő karakterek, főleg az "öntudatos" csajbanda megint megmutassák magukat..természetesen megint a posztoló pasi a hülye..azért is, mert felszedte a kis ribit, azért is az lett volna, ha nem teszi, és azért is az, mert elvesztette (nem sokat vesztett egyébként).

Lehet a munkahelyi kapcsizást szidni, de bakker, a legtöbb ma még dolgozó ember a melóhelyen kívül már csak a neten virtuálisan meg valami bömbölő dizsiben lát félhomályban valaki mást. Akkor miről beszélünk ? Szerintem az inkább a szegénységi bizonyítvány, amikor itt komplett sztorikat olvasunk arról, hogy a "kapcsolat" a neten zajlik elejétől végéig. Egyébiránt a kapcsik legalább 40%-a melóhelyen kezdődik.

A leírtakhoz hasonlót magam is többet láttam, sőt részese voltam. Adott egy csaj, háttérben valami bugyuta, levállvonogatott de valamiért megfogott , gyakorlatilag titokban tartott, de stabil férfi (melós, jóval fiatalabb, diák stb. az idősebbeknél, jóval idősebb nős pasi a fiatalabbaknál), akivel meg van kötve az üzlet, hogy -általában szexért - stabilan számíthatnak egymásra, de csajszi amúgy szabad, mint a madár, úgy építi a pasifelhőjét, ami őt szabadnak hívő behülyített faszikból áll, ahogy akarja. A "pasi" fogalma alatt én tulajdonképpen ezt értem. Alapesetben inkább "húzásról" és "lehúzásról " szól, az ügyesebb pasifelhőépítők csak a folyamatos igérgetésekre alapuló lájtos szexig mennek el (az erkölcs, ugye, ), a ribik dugnak is néha vagy nemnéha a pasikkal, ld a posztot. A gond akkor jön, amikor a pasi tényleg azt hiszi, hogy ő most a "pár", barát, társ, vőlegényjelölt:))) Mert akkor a csaj megalázza és kidobja, hiszen kiesett a szerepéből.

Bocs a többiektől, de ha a posztoló reális személy, akkor a kedvéért sokadszor megint belinkelem:

csajokrol.blog.hu/2010/04/14/szinglik_1

Mit lehet tenni ? Alapesetben azt, hogy mindig több vasat kell tartani a tűzben a kapcsolatteremtési szakaszban, több csajjal is kell egyszerre foglalkozni, és rezzenéstelen arccal le kell tagadni. Nyugodtan meg lehet tenni, mert ő is ugyanúgy válogat, sőt, neki erre "jogosítványa van.És igen, keményen dugni kell az útba akadó "kiéhezett" 40-es , 50-es nőket, ilyen kapcsit mindig ápolni kell, de ezekbe szabad a legkevesebb érzelmet feccolni, ugyanis ezek cserélik tényleg secperc alatt az emberfiát egy jobb farokért..de legalább farokért, és nem pénzért, kocsiért..

JOKKA21 2012.02.24. 18:03:49

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: Az szar melóhely, ahol sok nő van, nehéz lehet a hülye picsákat elviselni melóhelyen..

pretty kitty 2012.02.24. 18:04:08

@JOKKA21: Te meg mal palanojasz vad, minden nickbe jengem lacc XDDDD

JOKKA21 2012.02.24. 18:07:02

@Joe69: "Öntudatos csajbanda" majdnem leköptem a monitort a röhögéstől, amikor ezt olvastam.:DD

pretty kitty 2012.02.24. 18:12:10

@Joe69: Olegem Dzo te mekkola megkeszeledecc cinikusz ven fac vad :OOO Ha te nem lennel teged ki kene talalni, udanud mint Jokkat ;)))))

Joe69 2012.02.24. 18:14:27

@Kiszlanyocka:
Esztet má hallottuk tüled, picinyem, tanájj má ki valami újat is:)))

JOKKA21 2012.02.24. 18:15:27

@Kiszlanyocka: Persze, mert van vagy 20 nicked, amikkel itt trollkodsz.:D

"én meg egy komoly, 30-as férfi, diplomával, egzisztenciával, vezető beosztásban, célokkal és lehetőségekkel is azok megvalósítására." Akkor kapsz bőven nőt Attila, ha gazdag hejjespasee vagy lesz még bőven jó csajod.

pretty kitty 2012.02.24. 18:19:11

@Joe69: Oxa megbeceltuk amint te mondacc vmi uat en isz azonnal nyomom a szajat innovacijomat :PPPPP

skylla 2012.02.24. 18:19:33

@JOKKA21: kicsit sem vagy eltevedve...

Joe69 2012.02.24. 18:20:45

@JOKKA21:
..célokkal és lehetőségekkel azok megvalósítására...
Hát ez bizony kevés, mert ilyenjei mindenkinek vannak:)) Egy komoly nő ennyiért csak mímeli a dugást..:))

Joe69 2012.02.24. 18:21:26

bocsánat, nem mímeli, IGÉRI:))

JOKKA21 2012.02.24. 18:21:52

"Én hülye meg azt hittem, hogy ő egy különleges nő."
Igen, régen én is azt hittem, hogy na x különleges nem lesz geci, vagy y különleges nem lesz geci és ugyanolyanok voltak, mint a többi...Csak csalódást tudnak okozni.

JOKKA21 2012.02.24. 18:25:59

@skylla: Ha nem Kiszlányocka udvarló nicke vagy, akkor sok boldogságot.:D

@Joe69: Ha vezető beosztásban van, akkor tapadnak rá a nők.:)
Igéri=dugás előtt fáj a fejük.
:D

attilavagyok 2012.02.24. 18:28:59

@Joe69: Ráérek, úgyhogy újra itt vagyok.
Elolvastam, amit írtál, meg a belinkelt szöveget is. Nem volt rövid, de tetszett - persze nem az, hogy ez van, csak ahogy leírtad. A Cosmo-ideológiát és a rendszer 35 év feletti bedőlését már mástól is hallottam, de a pasifelhő új volt.

Joe69 2012.02.24. 18:29:14

@JOKKA21:
Igen, jó ideig mindegyikről azt hisszük, hogy különleges. Ezért nem vagyunk alfahímek többnyire.

skylla 2012.02.24. 18:32:05

@JOKKA21: nagyon szimpatikus lennel, ha te lennek

Joe69 2012.02.24. 18:33:15

@attilavagyok:
A pasifelhő szerzői jogát is sokan elvitatták már itt tőlem:))

attilavagyok 2012.02.24. 18:36:56

@JOKKA21: "Akkor kapsz bőven nőt Attila, ha gazdag hejjespasee vagy lesz még bőven jó csajod."

Holnapi randi egyeztetve :)
Majd meglátjuk. Rendesnek tűnik.

Na és persze nem tegnap történtek a posztban leírtak sem (nem volt jó Karácsonyom...) - még mielőtt valaki szerint az egyik nap sírok, a másikon meg randizgatok.

Joe69 2012.02.24. 18:45:43

@Joe69:
Ja, és tervezd szorgalmasan mással is ! Több vas , ő is ezt csinálja:))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 19:22:50

@Kiszlanyocka: Én azt mondtam! Végig erről beszéltem. Lehet nem írtam le azt a szót (nem emlékszem, és nincs kedvem visszanézni, úgyse olvasod...), de ha te ismered az értelmét, akkor tudod, h arról beszéltem. Tértivevény is tudta! ;)

Hova járattak a szüleid? Katonai iskolába? Pasiknak nem lehetnek érzelmei? Hagyjuk ezt...

Hogy ne vegye fel? Á! Nem írok! Megbántanálak. Annyit meg nem ér, me' komázlak!

(am megtanultál beszélni?) :D

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 19:28:41

@Joe69: Én nem vitatom el, sőt, előre is vetítettem, hogy ezt a történetet a téma elismert szakértője fogja 100%-osan megfejteni. Ezért a korrekt összefoglalóért már megérte benézni este is. :)

skylla 2012.02.24. 19:36:43

@Picicsibe a szexistennő: az önigozalosra, h miert ez a nicked, csak tudod, picicsibe, ezt nem tudja senki, csak ha elmeseled. anelkül meg eleg kinos. de a te bajod :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 19:40:59

@skylla: És miért kéne bárki másnak tudnia, vagy értenie a férjemen kívül? Kinemszarjale, h kinek mit jelent a nickem?

Szeretem a nick nevemet, ezért használom. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 19:44:50

@Joe69: @JOKKA21: @Father Justice: Estére összejöttetek fiúkák! :DD

Kis Kedvenckéim! ;))

2012.02.24. 19:53:58

Istenem, csak egyszer próbáltam volna meg ilyen nő lenni...:( Sajnálom, pedig a pasik ezért a A dög című típusért vannak oda. Nem jó jónak lenni, az kihasználják a pasik. Is. :(

Szolgálati: mütyesznek megírtam a tegnapi poszthoz a kért választ!

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 20:00:55

@Letícia: Ez így, önmagában túl szikár szerintem. A férfiak 95%-a azokért a nőkért van oda, akik annyira jól néznek ki, hogy akár így is viselkedhetnek a férfiakkal, ezért 90%-uk így is tesz. És vice versa.

skylla 2012.02.24. 20:02:49

@Picicsibe a szexistennő: ehhez kepest eleg jol marketingezed:) az meg teged minösit, h ez neked meg tetszik is. (most töröltem, h hülye liba vagy)
bar @bundabugyi a favorit ebben :P

tőzegmalac 2012.02.24. 20:03:13

@Letícia: Leti drága:))
Semmi szükség arra, így is odáig vagyok érted:)

tőzegmalac 2012.02.24. 20:04:06

na a posztot majd később...

2012.02.24. 20:23:41

@Father Justice: aha, pedig nem nézek ki rosszul...:(((

@tőzegmalac: tündér malacom, imádlak, köszi!:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 20:29:51

@skylla: Ó drága, írhatsz bármit...

Voltam már kurva, hülye, közönséges, faszomtudjamégmi...

Gondolod érdekel, h egy skylla "nevű" emberi egyed mit mond rólam? :D

Oszt a Csibliát olvastad e már? Ha nem, csak szólj, megkeresem neked... ;)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.24. 21:41:27

ez most tetszett
Hajrá, poszter! Előre a lenini úton :)

tőzegmalac 2012.02.24. 22:11:02

Szép estét!:)

na lássuk a posztot...

tőzegmalac 2012.02.24. 22:33:42

Minden nő különleges, csak nem mindegyik ér ennyit. Jó az az utolsó mondat, sokat elárul.

nem is kéne a poszthoz hozzászólnom...

Bicepsz Elek77 2012.02.24. 23:34:48

A szopatas megvolt? Me akko Happy End!!!

skylla 2012.02.25. 00:02:38

@Picicsibe a szexistennő: legalabb valogathatsz belöle. bar jobb vagy, mint ez a @bundabugyi

Joe69 2012.02.25. 00:22:27

@Letícia:" Istenem, csak egyszer próbáltam volna meg ilyen nő lenni...:("
Ki tudja, talán voltál is, csak nem vetted észre.sok csaj ezt annyira magától értetödöen csinálja, mint ahogy levegöt vesz:))

tőzegmalac 2012.02.25. 00:27:55

@jadu: csak nem spinningelsz?
pofazacskód is van?:DP

JOKKA21 2012.02.25. 05:28:09

@skylla: De.:D

@tőzegmalac: Jó csaj, hogy oda vagy érte?:)

@Picicsibe a szexistennő: :)

@attilavagyok: Sok sikert, de vigyázz a nőkkel.:)

@Joe69: Ennyi.

Αphelion 2012.02.25. 05:38:23

@Picicsibe a szexistennő: "Hova járattak a szüleid? Katonai iskolába? Pasiknak nem lehetnek érzelmei? Hagyjuk ezt..."

Hol mondtam olyat h pasiknak nem lehetnek erzelmei? :)

"Hogy ne vegye fel? Á! Nem írok! Megbántanálak. Annyit meg nem ér, me' komázlak!"

Irjal csak, nem fogok osszetorni, nem vagyok en porcelanbol ... :P ;)

"(am megtanultál beszélni?) :D"

Nem, csak (ezen a blogon eletemben eloszor) veletlenul rossz nickrol kommenteltem. Kicsit le voltam faradva tegnap este ... :) (Jah vagy delutan volt? En estenek ereztem...) :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.25. 13:55:36

@Aphelion: "Irjal csak, nem fogok osszetorni, nem vagyok en porcelanbol"

Tudom! :))
Csak feleslegesnek tartom Veled a személyeskedést itt.

De ha nagyon érdekel már, akkor majd privátba megírom! ;)

tőzegmalac 2012.02.25. 16:11:26

@mütyür a vaníliaszintről: jóvan:) nem kérdem meg még egyszer:P

tőzegmalac 2012.02.25. 16:31:07

@mütyür a vaníliaszintről: ma mindenki engem véd:) kérhetem inkább, hogy kifacsarjál:))

mütyür 2012.02.25. 16:35:47

@tőzegmalac: a sok hülyeségtől:)
mi vagy te, grépfrút?:)

tőzegmalac 2012.02.25. 16:51:35

@mütyür a vaníliaszintről: jajj:) akkor rám tekeredsz?
mer ha nem , akkor inkább leszek citrom vagy maradok önmagam;)

mütyür 2012.02.25. 17:09:13

akkor megmaradhatunk abban, hogy maradj malac:)

mütyür 2012.02.25. 17:38:02

@tőzegmalac: echte vaníliás beszéd:)

bakker, ahogy írok, harapva tépi a kézfejemet a macska...ez normális jelenség vajon?

tőzegmalac 2012.02.25. 17:44:39

@mütyür a vaníliaszintről: kend be ragasztóval:)
lehet elolvasom a kommenteket... te melyik oldalon álltál?

mütyür 2012.02.25. 17:51:34

@tőzegmalac: hogy örökre rámragadjon?:) fizethetem a pluszjegyet egy állat szállításáért a BKV-n:)
a poszter oldalán álltam.

tőzegmalac 2012.02.25. 18:32:37

@mütyür a vaníliaszintről: mert még nem tartok ott, fojton megakadok a csokinál:)))

mütyür 2012.02.25. 18:36:37

@tőzegmalac: mert a te szinted a csoki, nem a vanília. nem is állok szóba veled többé:))

tőzegmalac 2012.02.25. 18:42:14

@mütyür a vaníliaszintről: miért érzem azt, hogy megtudom ha tovább olvasok:D ám magas labdának sem utolsó, de nem csapom le:P
inkább forralok csokit és főzök bele vaníliarudat és csilit:)

tőzegmalac 2012.02.25. 18:45:36

@mütyür a vaníliaszintről: na és a póló, farmer, borosta hogy fér ebbe bele?:P

mütyür 2012.02.25. 18:51:58

@tőzegmalac: szemtelen vagy, mint mindig:P

@Kiszlanyocka: ezt te vagy, vagy miért reklámozod?

pretty kitty 2012.02.25. 18:56:09

@mütyür a vaníliaszintről: Ooooooh naon megtisztelo h asz feltelezed en vadok, de nekem edelole Bsz a koszalmeletem, coval .......... maj talan pal ev mulva :)))) Cak azel leklamozom mel ude paszik isz megpholdulnak ezen a blogockan, esz talan szikelul belopni magam a civukbe jazzal h ien kisz ajandekokkal lepem meg oket ;)))))

pretty kitty 2012.02.25. 18:59:15

Szima napok velzusz szulisz napok ...... jaaaajdejo h ma szima nap vaaaaaaaaan!!!!!!! :)))))

www.utos.me/mindig-igy-van/

mütyür 2012.02.25. 18:59:28

@Kiszlanyocka: @tőzegmalac: dehogy teszek bármit is :)

sziasztok:)

pretty kitty 2012.02.25. 20:06:23

www.biglol.eu/kep/7962-gyermekkor-olyan-mint-a-berugas/

A delmekkol oan mint a belugasz, mindenki emlekcik micinaltal cak tenem!!!!!!!

Hihihihi, ez tenyleg id van, en tudom tanuszitaniiiiiiiiii ;)))))))

pretty kitty 2012.02.26. 08:57:10

@JOKKA21: Ez edd olgazmusz voooolt? ;)) Vad minek volt ien hangja??? :))))

pretty kitty 2012.02.26. 12:33:12

@JOKKA21: Akkol jo, mal megiedtem h ien cunyan elvezel el ;)))

pretty kitty 2012.02.26. 12:37:09

Coke nok halca jaz okosztelephonnaaaaaaaaal!!!!! :)))))

www.utos.me/szoke-nok-harca-az-okostelefonnal/

pretty kitty 2012.02.26. 13:07:51

@Picicsibe a szexistennő:

- Mijel jo a katonaji jiszkolaa???
- Azel mel ott lehet puszkazni ;))))

Bohumil Stejskal 2012.02.26. 15:28:19

@Letícia: Akkor ezért vagy nélkülem :)
süti beállítások módosítása