Jött az a bizonyos SMS: lapátra kerültem

2012. február 24. 07:25 - Panni CsP

„A tesztoszteron és az adrenalin felszökött - semmi másra nem gondoltam, csak hogy AKAROM ŐT. Minél előbb és minél többször” – a kolléganő kinézi magának a fess kollégát és hamarosan az ágyába is csábítja. Sajnos, nem ő az egyedüli jelentkező, és posztolónk lassan ráébred, hogy az a bizonyos „szeretlek” miért is nem hangzott el… Most bemutatkozik egy igazán sunyi nő. És ha a minőségi sörök szerelmese vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a tegnap beharangozott nyereményjátékunkat.

 

Sziasztok! Soha nem írtam még semmit semmilyen blogra (a CsP létezéséről is csak pár napja tudok), de valahogy jó ötletnek tűnik most kiírni magamból az alábbi sztorit. Talán sokak számára bagatell történetnek tűnik, nekem mégis felforgatta az életemet egy időre. Így utólag az jut róla eszembe, amikor Jim, az Amerikai Pitében vigyorogva konstatálja, hogy kihasználta egy nő - csak én nem tudok rajta vigyorogni. Már hosszabb ideje egyedül voltam (próbálkozások persze akadtak, de említésre méltó eredmény nélkül), amikor megjelent a munkahelyemen egy új, nálam jóval fiatalabb kolléganő, aki elsőre ugyan nagyon helyesnek tűnt, de még véletlenül sem "célpontnak". Persze azért egy idő után mégis elkezdte birizgálni a fantáziámat, hogy mi lenne, ha mégis...

Jó pár hónapig tartottuk a távolságot; neki volt párja, én meg a "házinyúlra nem lövünk" elvet követve nem próbálkoztam nála. Azt tudtam, hogy régóta együtt vannak, de nincs minden rendben, és talán már unja is őt; valaki másra vágyik. Egy másik "karakterre". Az ő akkori párja egy kölyök, egy otthonülő, fantázia nélküli "melós" volt, én meg egy komoly, 30-as férfi, diplomával, egzisztenciával, vezető beosztásban, célokkal és lehetőségekkel is azok megvalósítására. (Nem a másik leminősítése miatt írom, csak a különbség érzékeltetése végett). Azért az is ott munkált bennem, hogy mi lesz, ha egy időre összejövünk egymással, aztán bukik a kapcsolat, és kerülgethetjük egymást a közös munkahelyen. Szar érzés... most már tudom. Neki nem annyira (könnyedén átnéz rajtam), de nekem annál inkább az (volt egy ideig, de most már minden OK).

Az első néhány hónap eseménytelenül telt, majd egyszer csak kinézett magának és elkezdett rám hajtani! Kacér mosolyok, kétértelmű mondatok, kihívó ruhák, "véletlen" találkozás a kedvenc szórakozóhelyemen. Én meg csak néztem, hogy mi van??? A baráti körömben lévő nők szerint kifejezetten jóképű, humoros, vonzó stb. vagyok, de valahogy mégis mindig nekem kellett az adott nő után futni, soha sem fordítva. Na jó, a 40-es/50-es, kiéhezett nőket nem számítom ide :) Végül is mindig arra vágytam, hogy forduljon a kocka, így élveztem a helyzetet. Ráadásul ott voltak azok a barna szemek, hosszú sötét haj, szép arc és feszes test, amin ízlésesen van mit fogni. Nem plázacica, "csak" a nőideálom. Külsőre imádnivaló volt... hogy mi van belül, az akkor még nem foglalkoztatott. A tesztoszteron és az adrenalin felszökött - semmi másra nem gondoltam, csak hogy AKAROM ŐT. Minél előbb és minél többször.

Ő pedig lazán kidobta az aktuális pasiját, és gyorsan, könnyen, sokszor odaadta magát. Rövid idő alatt bepótoltam vele mindent, ami előtte kimaradt. Munkahelyen, kocsiban, nálam, nála. Utólag már azt mondom, nyilván nagy gyakorlata volt mindegyikben... Én hülye meg azt hittem, hogy ő egy különleges nő. Na, de eddig ez még csak egy hétköznapi történet. A bajok ott kezdődtek, hogy a "fuck buddy" szint nekem kevés volt. Ha egy pár vagyunk, akkor nekem igenis fontos a lelki kötelék, hogy legyenek közös dolgaink, programjaink, beszéljünk egymással, bízzunk egymásban, a párom egyben a legjobb barátom is legyen. Minden kapcsolatba úgy vágok bele, hogy szeretném idővel kimondani és hallani is azt, hogy "szeretlek". Nem látom be, miért ne épülhetne egy kapcsolat a jó szex és a szerelem 50-50%-os pilléreire. Éppen ezért rendszeresen beszélgettünk, érdekelt, hogy mi van vele, hogy érzi magát, programokat szerveztem (étterem, mozi, buli) - romantikusat és pörgőset egyaránt. Mindent fizettem, mindenhez alkalmazkodtam és elfogadtam - jól esett újra lovagiasnak lenni. A többi nő megszűnt létezni a számomra. Ha szétszakadtam a munkában, akkor is mindig volt a számára pár percem egy kávéra vagy néhány csókra a lépcsőfordulóban. Ő pedig rendületlenül mosolygott, és folyamatosan bizonygatta, hogy mennyire jól érzi velem magát (bár azt, hogy "szeretlek", soha nem hallottam tőle), szóval úgy éreztem, hogy (bár bizonyára nem ő lesz majd a feleségem, de mégis) jól megleszünk egymással.

Azért voltak gyanús jelek is: soha nem vállalt fel nyíltan senki előtt. Ha valahol közösen megjelentünk, akkor mindig "csak barátok" voltunk; mások előtt se egy csók, se egy ölelés. Ha kéz-a-kézben sétáltunk, és szembejött egy ismerős, még az is előfordult, hogy átszaladt az út másik oldalára. Több kávézóba, pizzériába azért nem mehettünk, mert valamelyik exe vagy annak baráti köre is oda járt. (Ezek tekintélyes számából ítélve már a "kis ribanc" minősítést sem érzem túlzónak.)

Hirtelen megbetegedett; de igen érdekesen: dolgozni jött, de velem már nem tudott egy ideig találkozni. Mással talán igen... Mégis, valamiért hittem és bíztam, hogy ha szép lassan is, de kialakul valami kölcsönösség és ragaszkodás köztünk. Ha semmi sem történt, semmihez sem volt kedve, az sem volt nagy baj, mert már a (hamis) tudat, hogy van PÁROM, is boldoggá tett.

Aztán egyszer csak beütött a krach. Egyik este még közös programunk volt (romantikus; a lelki köteléket erősítendő), de már nem úgy beszélt, érintett, csókolt, ahogy az elején. A mosolya viszont még a régi volt - azóta tudom, milyen a hazug, nem őszinte változat. Hazavittem, elbúcsúztunk, és mire én is hazaértem, már jött is az a bizonyos SMS... lapátra kerültem. Hogy miért? Csak. Azóta sem tudtam meg tőle. Sokszor próbáltam még beszélni vele (már majdnem kutyába is lementem), de először csak annyit kaptam, hogy "legyünk barátok", utána meg már semmit sem. Kézenfekvő magyarázat persze akad. Everybody's hooker. Egyik virágról a másikra repkedő pillangó. Van ilyen. Akit csak a saját pillanatnyi kényelme vezérel.

Azóta persze már van újabb áldozata. Szerintem már a szakításunk után azonnal volt. Vagy előtte is. Szegény gyerek, még nem tudja, mi vár rá... vagy tudja, és néhány megdöngetés után ő lép előbb, ő dobja ki a lányt. Utólag persze már én is ezt csinálnám... de majd az élet egyszer helyre teszi őt is. Ez nem fenyegetés - ez törvényszerű. Ne tedd azt mással, amit magadnak sem kívánsz! Ha megteszed, előbb-utóbb veled is megteszik. Néha még elgondolkodom azon, hogy ha újra keresne (nem fog, ez nyilvánvaló; csak elméleti szinten érdekes a kérdés), kellene-e még? A válasz mindig ugyanaz: az érzés igen, de ő soha. Attila

 

 
810 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr594191057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mütyür 2012.02.24. 07:30:53

vaaaaa, személy szerint iszonyat hálás vagyok ma ezért a posztért. köszönömszépen.:/

jadu 2012.02.24. 07:37:35

@mütyür: jo reggelt... ugyes voltal elso :))

mütyür 2012.02.24. 07:40:30

@jadu: bekóláztam és most aktivoskodok:)

jadu 2012.02.24. 07:41:22

kedves Attila,
lehet h igazad volt abban, hogy ez a no az a pillango fajta aki egyik viragrol szall a masikra. Vannak ilyenek. de az is lehet, h nem vagy jo az agyban... viszont ilyet megis hogy mondhat meg egy no egy pasinak?
szar mod dobott teged...erzelmi intelliganciaja nincs a csajnak.
ne sajnald...jon masik, marmint nem masik kis ribi, hanem rendes csaj ;)

jadu 2012.02.24. 07:43:10

@mütyür: reggel kolaztal annyit vagy este :))) jaaj ram a kola nincs ilyen hatassal..mazlis vagy... viszont a zoldtea...huuuu attol porgok mint horcsog a mokuskerekben...

mütyür 2012.02.24. 07:49:10

@jadu: most reggel:) zöldteától? azt hogy csinálod?:)

Füstleee 2012.02.24. 07:50:37

Kedves poszter!
Ahhoz képest h diplomás vagym exisztenciád van meg egyebek agyilag igen csak nem vagy rendben, de erkölcsileg 0 vagy. Munkahelyen nem szexelünk nővel, ha belemegy akkor megvan a véleményem. Valószínűleg tele lett a nőnek a lelkizéseddel, a pitizéseddel, és új "áldozatot" keresett magának helyetted amelyik nem lelkizik annyit mint te. (véleményem szerint egy férfi ne is tegye, mert az ULTRA GÁZ!)
Lehet h a barátaid szerint helyes pasee vagy, de lehet, h szerinte nem, és az ágybeli teljesítményed sem lehetett kielégítő számára. Onnan meg már gyanúsnak kellett volna, h legyen az illető miután mindent neked kellett fizetned. Törődj bele, h vannak ilyen emberek és a csaj tökéletesen tudta h mit csinál, mert így munkahelyen nem kerül kellemetlen helyzetbe miattad, ha kérdőre vonnád esetleg nyílvánosan. Gondolok itt a tiltakozásra. Lehet h Diplomás, vagy de eszed nem sok van.
Ügyes lány. :)

fumerin 2012.02.24. 07:53:05

Most miért ne mosolyogna egy nő? :D
Ha ilyen hülye vagy, hogy tudva tudod, sehol nem vállal fel, mint partnerét, akkor nem is értem a meglepődésed.
Amúgy még butának sem tűnsz.

Én speciel szóba sem állnék veled, mert ha egy férfi ennyire szép és okos, az kurvaélet, hogy egyben tökéletes is, ki a fasznak kell egy ilyen egoista állat?

mütyür 2012.02.24. 07:56:34

@Füstleee: "erkölcsileg 0 vagy. Munkahelyen nem szexelünk nővel, ha belemegy akkor megvan a véleményem."

mivan??:/

dr. gernika 2012.02.24. 07:59:25

Úgy picsogsz mint egy nő. Általában ők szoktak így eltévedni egy szerető-kapcsolatban. Nem ígértek neked semmit.

fumerin 2012.02.24. 08:05:04

@mütyür: Most megkívántam a kólát, azzal iszom a KV-m :D

mütyür 2012.02.24. 08:06:10

@Анна ( fumerin): én tea-kóla kombót tolok:D kv már megvolt hatkor:)

mütyür 2012.02.24. 08:07:46

@Füstleee: a magyarázatodra lettem volna kiváncsi, de hagyjuk is.

fumerin 2012.02.24. 08:09:25

@mütyür: Már 5-kor egy bögrével betoltam, de nekem délelőtt kb. 3 bögre KV kell, hogy vérnyomást leljek. A kóla most kimondottan jól tud esni. :)

jadu 2012.02.24. 08:10:12

@mütyür: igazi zöld teát szoktam inni :) szálasat, japánból jött :)) van ereje hidd el :D
(de kb a mate és egy jóféle puerh tea is így hat rám :D)

@gernika: :DDD

pretty kitty 2012.02.24. 08:12:25

@mütyür: Glat az elszoszeghez!! :DDD

pretty kitty 2012.02.24. 08:14:27

"a CsP létezéséről is csak pár napja tudok"

Huuuuuuuuh cegenykem aszt azel lemelem tudod h mit kapnak itt a posztelek idonkent. Kapaszkoooooooooodd!!!!!! ;))))))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.24. 08:17:49

Lenézi a melós csókát, ja ő a 30as diplomás egzisztenciás vezető, aki jóképű és humoros! Ja ez lehet, viszont ettől még lehet egy darab szar. És az is. A nő helyesen kihasználta, majd dobta. Lehet egy másik MELÓSÉRT! Ez lenne a legfájdalmasabb a posztírónak. Valamiért azt akarom, hogy a posztíró szenvedjen.

pretty kitty 2012.02.24. 08:18:13

"én meg a "házinyúlra nem lövünk" elvet követve nem próbálkoztam nála"

Jaj mal megin ezek a hue j"elvek" ..... Nem eltem mijel kell nyominak lenni, ha vki teccik akkol nem calozni kell hanem nyomulniiiiiiii!!!!! Moz gondolj bele, vaon mivel lehet tobbet elelni, nyomiszaggal vad nyomulasszal?? Nah, miveeeeeel???? ;))))

mütyür 2012.02.24. 08:19:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: én pl. nem járnék melóssal...legyen igazi irodai patkány, mint én:P

fumerin 2012.02.24. 08:20:07

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Melóhelyi portás tökéletes csere. :)Legalább naponta szembesülne vele ez a pöcs.

indapass90210 2012.02.24. 08:22:04

A @Füstleee: "Ahhoz képest h diplomás vagym exisztenciád van meg egyebek agyilag igen csak nem vagy rendben, de erkölcsileg 0 vagy. Munkahelyen nem szexelünk nővel, ha belemegy akkor megvan a véleményem."

A poszter maga is írja, hogy "én meg a "házinyúlra nem lövünk" elvet követve nem próbálkoztam nála."

Ezt én is tartom, de a lepattanóra rá kell menni, különben az ember orrára húzzák a pokolban az ilyen kimaradt ziccereket. Csak azért, mert véletlenül ugyanoda szól mindkettő munkaszerződése kár is lenne lehetőségeket kihagyni. Itt nyilván nem arról van szó, hogy a poszter mindenkit megbaszott.

Papírsárkány 2012.02.24. 08:22:29

@Kiszlanyocka: "az elv olyan, mint a fing... az ember tartja, amíg bírja :-)"

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.24. 08:22:40

@mütyür:

De ha a melós mondjuk úgy néz ki mint a született feleségekben a vízszerelő? :D

@Анна ( fumerin):

Ja, és mindig cinkosan rákacsint a portás! :)

mütyür 2012.02.24. 08:23:01

most komolyan nem értem, mi bajotok a poszterrel? a sztori alapján nem igazán érdemelte meg, sms-ben szakítsanak vele.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.24. 08:23:56

@mütyür:

Az, hogy nem szimpatikus. Fényezi magát, leginkább ez visszataszító.

mütyür 2012.02.24. 08:24:34

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: háőőőő máááááásssss :D

plusz nem értem ezt a házinyulas dolgot sem. ha vkivel jó, biztos érdekel, hogy egy irodában csücsülünk:S

indapass90210 2012.02.24. 08:24:35

"komoly, 30-as férfi, diplomával, egzisztenciával, vezető beosztásban, célokkal és lehetőségekkel is azok megvalósítására."

"Már hosszabb ideje egyedül voltam (próbálkozások persze akadtak, de említésre méltó eredmény nélkül)"

Szerintem a poszter átlagos, vagy az alatti megjelenésű. Javaslom egy drágább, vagy drágának látszó gépjármű beszerzését.

Nigga Boy 2012.02.24. 08:24:38

Send me her numba man, I'm okay wid bein her next fuck buddee!

Papírsárkány 2012.02.24. 08:25:24

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Lehet, hogy csak azért írta le, hogy nyilvánvalóvá tegye, nem a pénze / kinézete volt a gond (avagy, hogy elkerülje a jokka-féle "biztos nem vagy gazdag hejjespaseee"-s szövegeket). Attól még egy balfék, de szerintem nem feltétlen arrogáns.

pretty kitty 2012.02.24. 08:26:20

@tértivevény: "az elv olyan, mint a fing... az ember tartja, amíg bírja :-)"

Nekem isz van edd elveckem: "ha vki teccik akkol nem calozni kell hanem nyomulniiiiiiii!!!!!" Taltom isz amig cak bilom ;))))

mütyür 2012.02.24. 08:26:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: sztem nem túlzóan fényesít. teljesen normálisan írta le a sztorit.

indapass90210 2012.02.24. 08:27:10

@mütyür: azért van abban logika, hogy nem illik megkúrni mindenkit az irodában.

Papírsárkány 2012.02.24. 08:27:54

@mütyür: Lehetnek belőle azért kellemetlen helyzetek...
(szakítás után egymás bámulása, munkahelyen főnök-beosztott viszony problémái, stb)

mütyür 2012.02.24. 08:30:03

@Dövan: de itt most nem arról van szó, hogy mindenkit megkúrt, hanem egyet.

@tértivevény: hát figy, mi pl itt az irodában 8 órán keresztül ücsörgünk, de jó, ha napi 2x látom a folyosón. simán túl lehet élni. mindent lehet értelmesen kezelni.

Papírsárkány 2012.02.24. 08:30:13

@Kiszlanyocka: Hja itt is (poszt) látszott, hogy az ilyen elvek mennyit érnek a gyakorlatban :)

Papírsárkány 2012.02.24. 08:30:51

@mütyür: nem arról van szó, hogy minden helyzet gáz... de bármelyik lehet / válhat azzá :)

pretty kitty 2012.02.24. 08:31:28

@mütyür: "plusz nem értem ezt a házinyulas dolgot sem. ha vkivel jó, biztos érdekel, hogy egy irodában csücsülünk:S"

En szem eltem. Akkol nekem sze cabadna osztalytalszajimmal occeonni?? *Mijabudoszpicanakneeeeeeem?????* Tanalokkal azel lemelem cabad, mel ha assze jakkol felkotom magam!!!! ;))))

mütyür 2012.02.24. 08:32:26

@tértivevény: igen, "bármelyik". nem mhelyi viszony is. ez kb. már az a szint, hogy figyu ne járjunk, mert olvastam, hogy x %, hogy szakítani fogunk. bakker.

mütyür 2012.02.24. 08:33:59

@Kiszlanyocka: na ez az. ne legyen se közös suli, se közös baráti kör és lehetőleg 500 km-re lakjunk egymástól, mert úristen, milyen kínos lesz szakítás után.
gyávaduma.

Papírsárkány 2012.02.24. 08:34:15

@mütyür: Hó hó, lassítsunk :)
Nem arról van szó, hogy "soha semmikor és egyáltalán, !!!", hanem arról, hogy ennek is meglehetnek az - előre látható, esetenként valós - veszélyei. Pl. nem minden melóhelyen van úgy, hogy napi 2x látod a munkatársaidat :)

Papírsárkány 2012.02.24. 08:36:03

@mütyür: *csatt*
(csak, hogy nehogy túl jó legyen :P)

mütyür 2012.02.24. 08:36:29

@tértivevény: miért, szakítás után mi a normális? most tényleg menjek oda a kollégámhoz, verjem össze és üvöltsem le a haját, hogy tehülyeszemétállat?

attilavagyok 2012.02.24. 08:36:41

Az biztos, hogy mindig tanul valamit az ember.
Különösen azt, hogy azért hülye, mert
- van értékítélete,
- vannak elvei,
- vannak érzései (horribile dictu: esetleg még fáj is valami).
Lehet, hogy kevésbé "kompatibilis" a mai világgal, de ettől még nem áll szándékomban ezen változtatni.
De egyben érdekes is: néhány hónapja még rosszul esett volna sok minden, amit eddig olvastam, de most már csak megvonom a vállamat.
Én, az önfényező egoista. Ezen tényleg jót nevettem.
Ja igen, ha ettől jobban érzi magát bárki is: valóban egy másik melós a "szerencsés" kiválasztott :)

mütyür 2012.02.24. 08:37:25

@tértivevény: ma semmi sem zavar, imádom, hogy jön a tavasz, végre lehet élni:)

Papírsárkány 2012.02.24. 08:37:59

@mütyür: Mintha picit túl személyesen kezelnéd ezt a dolgot, melyik kollégádba vagy szerelmes? :)

mütyür 2012.02.24. 08:38:58

@attilavagyok: vááá, egy koránérkező-kommentelő poszter :))

Papírsárkány 2012.02.24. 08:39:54

@mütyür: ez olyan "lesből támadó ruhaszárítókötél"-esen hangzott :)

helio 2012.02.24. 08:40:50

jóreggelt
@mütyür: de megérdemelte :) aki ilyen nővel áll össze :)
nekem a nyavajgás nem tetszett, meg h ő jobb, mert diplomás és főnök :S az exem volt ezzel nagyon nagyra, meg még most is :D (csak kár h körülötte mindenki diplomás :DDDD)

attilavagyok 2012.02.24. 08:41:04

@mütyür: ááá, csak a szokásos pénteki munkakezdés :)

Papírsárkány 2012.02.24. 08:41:44

@attilavagyok: Vigyázz, lehet, hogy tényleg önfényező egoista vagy, csak nem tudtál róla, és most nyitják fel a szemed :)
Btw csak afternote-ként, mindent fizetni a csaj helyett: nem menő!

mütyür 2012.02.24. 08:42:09

@tértivevény: nemmindegy?:P

csak ne azok dumáljanak, milyen lehet egy mhelyi kapcsolat, aki sosem volt ilyenben. nálunk 5 (!) páros van/volt. ebből 2 szakított, 1 házas (itt ismerkedtek meg) 2 együttélés (szintén itt ismerkedtek).

mütyür 2012.02.24. 08:43:03

@tértivevény: :))) szeretem , ha jönnek és nem a háttérben gyáváskodnak:)

egyetértek. mindentfizetni gáz.

Papírsárkány 2012.02.24. 08:43:33

@mütyür: De, mert igazából nem érdekel, csak fura, hogy ilyen vehemensen kezelted a témát :)

attilavagyok 2012.02.24. 08:44:14

@helio: az első poszt; majd megtanulok árnyaltabban fogalmazni...
nem azt akartam kihozni belőle, hogy én vagyok a földre szállt isten, ő meg az ördög
csupán annyit, hogy így jár az, aki nem olyan "társat" választ, aki illik hozzá... csodák ezen a téren nincsenek

mütyür 2012.02.24. 08:44:23

@tértivevény: ez ilyen szerelemtanya-mhely:)

HankyMoody 2012.02.24. 08:45:30

Már megint a szenvedő fél a szar... Pedig nem. Szerintem.

SMS-ben szakítani gerinctelenség.

Papírsárkány 2012.02.24. 08:47:13

@HankyMoody: Annál már csak az a jobb, hogy "xy megváltoztatta párkapcsolati izéjét -> nincs kapcsolatban" (fogalmam sincs, magyarul hogy van az a szar facebook-on :-) )

Papírsárkány 2012.02.24. 08:47:55

@attilavagyok: Azért remélem azt is megtanultad, hogy a "nem vállal fel" dolog milyen bíztató jel :)

attilavagyok 2012.02.24. 08:48:09

@HankyMoody: köszi. inkább mondjuk úgy, hogy a szenvedő fél is követett el hibákat - ezt fölösleges lenne tagadni
egyedül az "úgy kellett neked" hozzáállást nem tudom elfogadni

Papírsárkány 2012.02.24. 08:48:27

@mütyür: és mindez egy légtérben? :))

leonito77 2012.02.24. 08:48:42

"de majd az élet egyszer helyre teszi őt is. Ez nem fenyegetés - ez törvényszerű. "

Ezzel abszolút egyet értek. Valamiért te is ezt kaptad ugye? Nem a gép dobta.

Nekem úgy tűnik a posztból, hogy magas lovon ülsz (jó estben ültél), talán a diplomádra is büszke vagy, de a szóhasználatod alapján a származásod az általad lenézett melós szintjéről árulkodik, valószínű, hogy a szüleid egyszerű munkások voltak.

Szóval ezt a leckét te is kaptad az élettől, s, ha jól figyelsz, akkor talán rájössz, hogy mi a bibi veled.

Másképpen fogalmazva, ha te egy nagy menő (ugye persze mihez képest) vezető vagy, stabil anyagi és érzelmi háttérrel, hogy lehet, hogy egy viszonylag egyszerű nő ilyen hülyét csinált belőled? Tudod mit jelent férfinak lenni? Az nem a dugásról szól... (az alap, minden fiú tud olyat).

Az valami más, valami olyan, ami nem te nem voltál ebben a kapcsolatban. De tanulhatsz az esetből.

attilavagyok 2012.02.24. 08:49:08

@tértivevény: egy életre :) későn, de talán még időben...

indapass90210 2012.02.24. 08:49:55

@attilavagyok: mekkora rutinod van csajozásban?

Papírsárkány 2012.02.24. 08:49:56

@attilavagyok: tanulni SOSEM késő (főleg ilyesmit) :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.24. 08:52:58

@mütyür:

Számomra túlzóan fényesít. Főleg a melóst lenéző (de a következő tagmondatban már azt írja, hogy nem lenézi) mondata. Azért írta le csak, hogy ne veszítse el a szimpátiát az olvasóban. Ez a tipikus narancsszínű érvelés. Akinek nincs semmilye, az annyit is ér.

Esztétikus Kritikus 2012.02.24. 08:53:08

@mütyür: én dolgoztam hasonló munkahelyen, és annál nagyobb poklot nem tudok elképzelni azóta se, mikor egy házaspár egyik tagja a főnököd, de ajándékba kapod a vele azonos szinten lévő házastársát is, és családilag mindent le tudnak zsírozni ellened... nem beszélve a munkahelyi szakítósokról, az nagyon gyász, pláne egy kisebb közösségben, hetekre mérgezi a munkahelyet.

posztolónak: az elveid megmaradtak, volt jó szex a nőideáloddal, és rájöhettél, hogy nem mind arany, ami fénylik. Miért nem a széles baráti körben csajozol, ahol okos, jóképű, humoros pasi vagy?

mütyür 2012.02.24. 08:55:48

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: ha engem műkörmösre cserélnek le, akkor igenis én is fényesíteném magam és feltételezném, hogy nem az eszéért szereti, hanem mert jobb az ágyban, mint én. általánosítás? igen. szemétség? igen. de ez van, sztem az emberek többsége így tesz. (elnézést a műkörömépítőktől:PPP)

Esztétikus Kritikus 2012.02.24. 08:57:04

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: és s csúnya lányoknak nincsenek jó csaj barátnőik?

Különben szerintem a posztoló nem önfényez, hanem önigazol. Nagy különbség, mert előző a narcizmusra, utóbbi az önbizalomhiányra utal. És nálam kap egy bónusz pontot a jó helyesírásra.

attilavagyok 2012.02.24. 08:57:54

@leonito77: érdekes a felvetés, de nem így van
a szüleim is értelmiségiek
nem nézem le a melósokat vagy az "egyszerű embereket"
nem azt kaptam vissza, amit én is megcsináltam mással

szerintem inkább azért dobta ezt a gép, mert összekevertem a kalandot a kapcsolattal

indapass90210 2012.02.24. 08:59:06

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: vagy a barátai az embernek általában kíméletesek, és nem mondják meg, hogy "Attila, kurvaronda vagy, bazmeg!"...

mütyür 2012.02.24. 08:59:14

@Esztétikus Kritikus: hetekig mérgezte, na és. mindenki lép egyet és kész. nálunk mindenki intelligensen kezelte a dolgokat. akik együttvannak, nem nyaliznak az orrom előtt, akik szakítottak annyiban látszott meg, hogy nem együtt ebédeltek. ennyi.

Papírsárkány 2012.02.24. 08:59:26

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Szerintem ezt csak te látod bele, a kérdés, hogy miért.

cyd 2012.02.24. 09:00:56

@helio: Nem azt írta, hogy jobb, hanem más. És ha ezt nem tudja valaki kimondani, hogy kell egy bizonyos szellemi/társadalmi minimum szint neki akkor az jó eséllyel álszent.

Poszterbéla teljesen átlagos normális embernek tűnik. Ott baszta el, hogy ő szerelmet képzelt egy kalandba. Volt pár jó hónapja, kicsit hullámvölgybe került mikor kidobták (ki nem), de azóta köszöni jól van.

helio 2012.02.24. 09:01:31

@attilavagyok: én úgy gondolom, h" mindegy" h kivel áll össze az ember, csak ne kerítsen ennek nagyobb feneket, mint ami. (nővéremnek egyetemi diplomája van és szakmunkás a párja és babájuk van, egyik sem érzi rosszul magát a másik mellett, én bírom a párját, mert szereti nővéremet és mindent megtesz a érte és a babájukért )
ezért mondtam, h nem tetszett az érzékeltetésed, h te mennyivel több vagy. melós is élhet jól, lehet műveltebb nálad, lehet több pénze is.
(és ha jártál egyetemre, fősulira, akkor tudhatnád, h mindenki megkapja azt a diplomát, akárhonnan is jött)

Papírsárkány 2012.02.24. 09:02:09

@mütyür: Várjál az neked mióta fényezés, hogy valaki jobb nálad az ágyban? :)
(bár ha ezt összevetjük a tegnapi fadarabos kommenttel, annyira nem lep meg, hogy pont ezt a példát hoztad)

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 09:02:10

"A bajok ott kezdődtek, hogy a "fuck buddy" szint nekem kevés volt."

Amikor eljutottam idáig az olvasásban, azonnal gyanakodni kezdtem. Hogyan lehet, hogy egy független, saját egzisztenciával rendelkező, rengeteget dolgozó 30-as férfi számára kevés a világ legjobb, legkényelmesebb konstrukciója?

Aztán csak kibújik a szög a zsákból:

"Mindent fizettem, mindenhez alkalmazkodtam és elfogadtam - jól esett újra lovagiasnak lenni."

* tactical facepalm *
static.funpic.hu/_files/pictures/630/33/84/38433.jpg

Hát persze, hogy te voltál a nő felhőjében az erőlködés nélkül irányítható gálánspasee. A szivola 2-3 beszélgetés után frankón vágta, hogy az a típusú férfi vagy, akinek az időközönként biztosított suna rózsaszín ködöt gerjeszt majd a fejében, így aztán hosszú ideig ki lehet még használni. Inkább örülj, hogy a lelki szemetes funkciót valaki másnak tartogatta, bár ha vezető beosztásban voltál / vagy a közös munkahelyen, eleinte talán az előrelépésben való segédkezésben is számított rád. De erről majd a téma szakértője nyilatkozzon bővebben. :)

Ami viszont könnyen leszűrhető a "majd egyszercsak kinézett magának" fordulatból: ekkor történt egy komolyabb üresedés a felhőben, méghozzá pont abban a pozícióban, amelyre te optimális voltál. Lényegében erről szól ez a történet.

mütyür 2012.02.24. 09:02:25

@cyd: na végre vki kapisgálja.

cyd 2012.02.24. 09:05:26

@mütyür: Nem kapisgálja. Olvassa, érti. És poszterbéla is időközben visszaigazolta. (kezd fájni a vállam az önvállveregetéstől, de lassan megszokom)

Caddy 2012.02.24. 09:05:34

Amerikai pite,naneeeeee !!!

pretty kitty 2012.02.24. 09:05:34

@tértivevény: Nem baj udisz lecalom mic cabad :PPPP

Esztétikus Kritikus 2012.02.24. 09:05:36

@mütyür: tudom én, hogy a virágnak megtiltani nem lehet, meg különben is ritka, hogy az ember egy életen át ugyanott dolgozzon. Csak azért írtam, mert igenis megvan ennek a hátulütője is, amit nem a párocska érez, hanem a kolléga. Nálam a munkatársak a priori aszexuálisnak számítanak, tiszta szerencse, hogy most már magánzó vagyok XD De ismertem olyan workaholic csajt is, aki kizárólag szakmán belül pasizott.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 09:06:14

@mütyür: Igazából nekem semmi. :) Én még a lányra sem mondanék túl sok rosszat. Egyszerű kis történet 2 emberről, akik nem egymást keresték.
Az viszont nem annyira nyerő, ha valaki szakítás után csupa rosszat mond a másikról.

cyd 2012.02.24. 09:07:38

@Father Justice: De pinát is kapott, nem is keveset, szóval a felhő-elmélet oszladozni látszik, avagy poszter 2in1 felhőtag volt.

attilavagyok 2012.02.24. 09:07:46

Úgy tűnik, már nem mosom le magamról, hogy önimádatra vagy önigazolásra hajlamos vagyok. Meg hogy az olvasó szimpátiája kell. Nem kell - tényleg csak az érdekel, hogy én mit rontottam el. Ha most ideírjátok, hogy a lány milyen gonosz volt, attól változik bármi is?
Azt tudom, hogy a jó szándék vezérelt... de az bizonyos helyzetekben édeskevés, meg ugye a pokolba vezető út is azzal van kikövezve.
Sajnos ma még dolgozni is kellene - majd később visszanézek, milyen oltásokat vagy éppen támogató tanácsokat kaptam.
Az biztos, nem bántam meg, hogy leírtam :)

Papírsárkány 2012.02.24. 09:07:56

@cyd: veregessük kicsit mi? :) *elővesz egy nagy fahusángot*

leonito77 2012.02.24. 09:08:08

@attilavagyok: A miértekre neked kell rájönni, de ne kívül keresd, mert ott hamar találsz könnyű válaszokat.

Úgy vélem, hogy az embert érhetik csalódások önhibáján kívül és fogják is, de a te eseted ezen túlmutat. Abban abszolút igazad volt szerintem, hogy ezt a nőt valaki talán majd a helyén kezeli és csak arra használja majd... és tudod mi a legviccesebb ilyenkor?

Amikor egy ilyen nő (vagy pasi, mindegy) találkozik a saját énjével fordítva és kb. egy olyan sztori lesz belőle, mint a tiéd, csak fordítva. :)

Amúgy meg úgy ért véget, ahogy elkezdődött nem? Csak most te kerültél lapátra, nem a melós...

indapass90210 2012.02.24. 09:09:02

@attilavagyok: "szerintem inkább azért dobta ezt a gép, mert összekevertem a kalandot a kapcsolattal"

Nagyon jó a meglátásod! Minden kezdődő szerelmet így kell kezelni. Ha közben még kúrogattál volna másik kettőt, akkor most ott kaparna a csaj az ajtó előtt!

attilavagyok 2012.02.24. 09:09:51

@cyd: ez egy korrekt összefoglalása a dolgoknak, sajnos

Caddy 2012.02.24. 09:10:03

Kedves Attila, most akkor ez kijött és ennyi.
Van ilyen, huncutka rádunt, és keresett mást. Nem te vagy rossz ő nem nyugszik.

Ken Adams79 2012.02.24. 09:10:19

Sziasztok!

Sajnálom a posztert...szar dolog.
Nem érzem, hogy fényesítené magát, max azért, mert a csaj 1 kicsit elvette az önbizalmát, és , ha nem is az egekig magasztalja magát, de valamit tenni akart (akár tudat alatt is) a mérleg másik oldalára is.
Tisztában lehet az ember a saját értékeivel.
(az 1 dolog, hogy én nem tartom értéknek az egzisztenciát, a nagy fizetést, a diplomát... max a diplomáig vezető utat, a kitartást, és a tanulni tudást)

Az, hogy "férfiatlanul" viselkedett...hmmm, nem hiszem.
Azt nem tudjuk (és őszintén megmondom, rohadtul nem is érdekel) milyen volt az ágyban, de hát szerelmes volt.
Az, hogy mindent fizet, az miért baj?
Ha a másiknak nincs pénze, vagy épp, hogy meg bír élni...nekem meg nem fáj, ha meghívom ebédelni, akkor az férfiatlan?
Ha nem hívnám meg, ő nem tudná kifizetni...akkor dögöljünk éhen?

Voltak jelek...pl, hogy nem vállal fel.
Nem tudom meddig tartott a kapcsolatotok, de pár hét - hónap után elég gáz, ha utcán nem vállal fel.

Munkahelyi kapcsolat gáz.
De van, hogy annyira tetszik a másik, hogy neérdekelnek a következmények (pl a munkahelyen dugásért, jobb helyen úgykirugnak, hogy lábadneméri a földet)
komolyabb cégeknél szabályozva is van, hogy nincs "munkahelyi kapcsolat"

Hurri Kán 2012.02.24. 09:11:12

A felettébb szerény, ezt leszámítva nyilván tökéletes, 30-as éveiben már halni készülő donhuán és a gaz csábító céda pillangó meséjét olvashattuk. Ugorgyunk.

attilavagyok 2012.02.24. 09:11:56

@Father Justice: ez meg a másik, talán még korrektebb

cyd 2012.02.24. 09:13:31

@tértivevény: Szopó! A tértis cuccaim általában "nem kereste" cimkével landolnak a feladónál. Szóval csak óvatosan mert a végén téged fog orrbasomni az a fahusáng önnön kezed által. Ammeg ciki.

Papírsárkány 2012.02.24. 09:13:50

Az legalább világos, hogy ki vette a gumit :-)

attilavagyok 2012.02.24. 09:14:04

@Father Justice: Ez pedig a legkorrektebb összefoglalás.
Az ilyeneket sokkal jobban értékelem, mint a "rossz vagy az ágyban" típusú, épületes következtetéseket.

helio 2012.02.24. 09:14:19

@cyd: amúgy a kapcsolatuk tényleg szimpla, van ilyen.
nekem negatív volt ez a fajta beállítás és a nyavalygás. attilavagyok lépjen túl ezen a kalandon és keressen olyan csajt, aki nem csapong :)(ez az én javaslatom :D)
amúgy az is mutathat valamit a csajból, h utánad futott, amikor volt pasija.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 09:16:22

De utálom az ilyen nőket. Ismerek párat...

Gyökérpicsa! Asszem ez jó szó rá. Jellemző rá az is, hogy egy lelki nyomorék.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 09:17:29

Attila. Asszondom, ha komoly kapcsolatra vágysz, ne a baszással kezdjetek.

Na nem mondom, h törvényszerű, h úgy semmi... De talán célszerű előbb megismerni. Nem?

Persze, van h az ember beleszeret abba, akivel kefél, de azé' ennyire meg ismerhetnéd magad. He? Hmm?

Azt hiszem ez sokat elárul:
"Ha semmi sem történt, semmihez sem volt kedve, az sem volt nagy baj, mert már a (hamis) tudat, hogy van PÁROM, is boldoggá tett."

Gondolom jó ideje nem volt ilyen, és már vágytál rá nagyon...

Caddy 2012.02.24. 09:17:53

@jadu: ha szar lenne az ágyban akkor két éjszakát se ért volna meg. I think... :)

DE buzik vagytok, ha nem csinálta volna meg a kolleginát, akkor meg azért basznátok le hogy puhapöcs.
Tényleg nem lehet kihagyni ha egy jó nő felkínálkozik, egészséges férfiemberek simán ugyanezt csinálják. :)

Nekem nem önimádó a posztíró, ti ezt honnan?

indapass90210 2012.02.24. 09:18:47

@attilavagyok: father mindig ugyanazt írja. Persze sok igazság van benne, ezért aztán a mondanivalóját mindenre rá lehet húzni :)

mütyür 2012.02.24. 09:19:24

@Ken Adams79: azért mert egy légtérben vagytok, nem kell ám mhelyen dugni. sztem:S
volt egy ismerősöm, akit azért rúgtak ki, mert a társa a konkurens cégnél dolgozott, és feltételezték, hogy otthon főzés közben céges titkokat sugdosnak egymás fülébe.
nálam ez a vicc-kategória.

indapass90210 2012.02.24. 09:19:49

@Caddy: "Tényleg nem lehet kihagyni ha egy jó nő felkínálkozik, egészséges férfiemberek simán ugyanezt csinálják. :)"

Így van! Minden megfelelő megjelenésű felkínálkozó csajt meg kell dugni!

helio 2012.02.24. 09:20:06

@attilavagyok: nem hiszem, h bárki megmondhatná, h mért alakult így a kapcsolatod ezzel a nővel.
kikezdtél egy olyan nővel akinek volt pasija, ill. összejöttél egy olyan nővel, aki hajtott rád és közben tudtad, h van pasija. szerintem már itt elrontottad, mert ezek szerint te nem csak szexet akartál. (de volt pasija!!)

Papírsárkány 2012.02.24. 09:20:31

@mütyür: mondjuk ha anyagilag megúszták, akkor jobb is, hogy nem kellett tovább ilyen trágya helyen dolgoznia, ahol így állnak hozzá...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 09:21:16

@attilavagyok: Már bocsi. De ebből a leírásból hogy mondjam meg, h mit basztál el?

Félreismerted a lányt. Ennyi jön le. Az h a csaj a jó színésznő, vagy te vagy vak, mert csak a külsőre koncentráltál, azt nem tudhatom...

Papírsárkány 2012.02.24. 09:21:31

@Dövan: és néha - csak a karma kedvéért - a kevésbé jól kinézőket is? :)

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 09:22:22

"de valahogy jó ötletnek tűnik most kiírni magamból az alábbi sztorit"

Gondolom most mar rajottel, hogy nem volt az :D

"én meg egy komoly, 30-as férfi, diplomával, egzisztenciával, vezető beosztásban, célokkal és lehetőségekkel is azok megvalósítására"

Ilyet szerintem nem nagyon mondunk magunkrol. Hagyjuk, hogy vilag magatol konstatalja 'nagyszerusegunk' :D Na de telleg, egyetertek azokkal, akik szerint ez igy minimum fura.

"bár bizonyára nem ő lesz majd a feleségem"

Na mar most a legjobb tudomasom szerint, ha egy pasi ilyet mond egy nore, az nemigen jelent jot. Ezek utan fura, hogy megis erzekeny erintett. Csak a hiusagodnak fajt, vagy mi, ha ugysem akartal komolyat.

A dolgainal meg nem ertem, hogy nem kerdeztel ra, hogy mondjuk 'miafenevan, hogy atrohansz a tuloldalra??' Azert ez tobb, mint egyertelmu jel.

Az smst nem minositem, meg ugy en block a felrekacsingatast (bar azt nem ertem honnan vagta a kedvenc szorakozohelyed), az magaert beszel.

@leonito77:
"Ezzel abszolút egyet értek. Valamiért te is ezt kaptad ugye? Nem a gép dobta."

Ez de szep volt. :))

Ken Adams79 2012.02.24. 09:23:34

@mütyür:
Attól függ, hogy hol dolgozol.
Vannak olyan munkahelyek és olyan munkák, ahol ez (érthető módon) nagyon is számít.
Valószínűleg nem a Auchan-ban dolgozott ez az ismerősöd pénztárosként, mig a társa a Tesco-ban pénztárosként.
bár mondjuk mind 2 pont olyan cég, amelyikről még ilyen szinten is el tudnám ezt képzelni.

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 09:24:25

@gernika: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ti lattatok, legyetek oszintek: kover vagyok? Leszakadt alattam az agy... Ez mar a harmadik. :S Koverebb vagyok, mint Pöci? :D

nemkellex 2012.02.24. 09:24:29

Jóóóreggelt! Tavaszodik! :)

Munkahelyi viszony... nyammmmi. Első szabály: ilyet nem csinálunk és kész. Nem kezdünk kollégával. Eleve itt rontottad, kedveském. Soha sincs jó vége. Nem és kész. Tudom, miről beszélek, a főnököm a férjem. És előbb volt a főnököm, mint a férjem. Ha össze is jön a kapcsolat, nagyon nehéz az irodát az irodában hagyni, és nem haza vinni. Mi is úgy döntöttünk, hogy a gyerek(ek) után én máshol helyezkedek el. Csak addig maradok itt, amíg a főnök végre felcsinál, terhesség(ek) után keresek egy másik munkát, így egészségesebb. Pedig imádom ezt a helyet... :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.24. 09:26:07

@Dövan:

Az én barátaim ezek szerint tök bunkók! :D

@Father Justice:

Igen, nagyjából jól képezted le a legvalószínűbb forgatókönyvet! :)

Caddy 2012.02.24. 09:26:16

@Dövan: köszönöm.

@helio: nem, nem, és nem. A NŐ KEZDETT ki vele,és dobta a pasiját posztíró lépett a helyébe.
Miért kéne mást gondolni, ha felénk ez van kommunikálva? Mivel beszélgetni lelkizni nem lehetett a nővel, ezért nyilván ezekről sem beszéltek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 09:26:19

@attilavagyok: De pl azt, h nem vállalt fel téged, azt mivel magyaráztad magadnak, mé' elfogadható?

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 09:27:32

@cyd: Majd megkerjuk Gizmot, hogy veregesse.

mütyür 2012.02.24. 09:27:44

@Ken Adams79: alapvetően persze, értem én, egyik könyvelő volt amúgy, másik üzletszerző. átvettünk mindenféle amcsi-policy-t és néha túllihegjük.

indapass90210 2012.02.24. 09:27:58

@tértivevény: végül is, amire a feláll, azt mind-mind meg lehet!

dr. gernika 2012.02.24. 09:28:46

@Frigyesur, Vidam mesek tulajdonos: :DDDDD Őszinte leszek Frici: kövérebb vagy, mint Pöci. Őalatta még egy ágy sem szakadt le.
(viszont Santa Monica olyan jó hely, hogy ma is rocks! :D)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 09:29:19

"A baráti körömben lévő nők szerint kifejezetten jóképű, humoros, vonzó stb. vagyok, de valahogy mégis mindig nekem kellett az adott nő után futni, soha sem fordítva. ... Végül is mindig arra vágytam, hogy forduljon a kocka, így élveztem a helyzetet."

Atyáááám! De szar neked, mindig neked kellett futni... LOL!

"Mindent fizettem, mindenhez alkalmazkodtam és elfogadtam - jól esett újra lovagiasnak lenni."

Csak nekem nem vág össze ez a kettő?

Ecsém téged felszedett a HP, aki jól kihasznált hónapokig, majd dobott. Te meg picsiként másztál utána, mindent megtettél neki, cserébe ő átrohant az út túloldalára, ha ismerős jött szemben. Megérdemelted! Máskor majd lesz annyi vér a pucádban, hogy te kezdeményezz (legalább az elején bakker!).

michaela77 2012.02.24. 09:29:31

Kedves Posztoló.
Szerintem csak annyi történt, hogy nem voltak kompatibilisek egymással (hogy jutnak eszembe ilyen szavak pénteken...).
Vannak nők, akik mindent megadnának érte, ha valaki ennyire figyelne rájuk, kényeztetné őket.
Aztán vannak olyanok, akiknek ez túlzott nyomulás és védekező reakciót vált ki belőlük.
A harmadik típus meg elvárja ezt, csak a pénz miatt, aztán tovalebben a következő áldozatra.
A te álmaid nője az utóbbi kettő csoport közül tartozott valamelyikbe.
Nem hiszem, hogy nagyot hibáztál volna.
Majd találsz olyat, akinek hasonló az értékrendje, és boldogan éltek míg meg nem haltok.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 09:29:49

Minden baj alapja, hogy megint nem egy olyan kapcsolatról hallunk, ahol az elejétől fogva izzott a levegő mindkét fél részéről. Nem véletlen gyanús nekem minden olyan sztori, amiben azt mondják, hogy és egyszer csak elkezdett érdeklődni, egyszer csak rájött, tetszem/szeret. :)

cyd 2012.02.24. 09:30:19

@tértivevény: Harcias? Ki jött itt a husánggal? Én csak realista, aki figyelmezteti az ellent a lehetséges következményekre. Már ez is baj? Hova tűnt a régi lovagiasság?

@Frigyesur, Vidam mesek tulajdonos: "Gondolom most mar rajottel, hogy nem volt az"
Teher alatt nő a pálma.

"Leszakadt alattam az agy"
Egyedül voltál benne? Akkor kurva ciki. Ellenkező esetben dicsőség.

nemkellex 2012.02.24. 09:30:44

@mütyür: Mi most a melóhelyen is gyereket csinálunk... de nem azért, mert egy légtérben vagyunk. ;)

indapass90210 2012.02.24. 09:32:19

@mütyür: "átvettünk mindenféle amcsi-policy-t és néha túllihegjük"

Nemzetközi szervezeteknél ez odáig fajult, hogy ha ránézel egy kolléganő seggére, ezt ő valahogyan észre veszi és feljelent, már kereshetsz is másik munkahelyet. Múltkor fél órát hallgattam a baromságot a szeksuál haraszmentről. Amikor azért jelentettek fel valakit, mert sokat állt a folyosón és nézte az ajtót, ami mögött az a kollegina dolgozott, akit meg akart baszni.

dr. gernika 2012.02.24. 09:33:33

@mütyür: Most romba dőltek a terveid, hogy a munkahelyeden szexelsz nőkkel, mi? :)
@jadu: Hm, itt is van, lehet azt kéne tolnom az eszpresszó helyett. Az instantot már úgy iszom, mint a vizet és semmi.

Hurri Kán 2012.02.24. 09:33:36

@nemkellex:
Hűűű...akkor hogy kávéscsészében szállítjátok át a cuccot, vagy hogy? :DDD

mütyür 2012.02.24. 09:34:04

@nemkellex: sztem ha más mhelyeken dolgoztok, akkor is nehéz nem hazavinni a napiszart, nem? ha közös a mhely, akkor legalább mindketten ismerjük a többit és lehet jól fikázni:DD

helio 2012.02.24. 09:34:22

@Caddy: :) tehát, akkor csak szexre volt jó ez a kapcsolat meg néhány ingyen vacsira. kíváncsi lennék, h mi alapján várta a poszter, h a csaj azt mondja h szeretlek, ha még csak nem is tudott meg a csajról.
na mennem kell angolra :) mert már csak ez hiányzik a diplomámhoz :DD
poszter! Picicsibe jól mondta, ha többet akarsz egy nőtől, ne a szexxel kezd :) szép napot :)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 09:34:34

Én most nem értem, mi a baj a munkahelyi kapcsolatokkal? Tapasztalaom szerint, sokkal könnyebb azzal a pasassal dolgozni, akivel már volt némi kaland, sokkal kezelhetőbb utána :D

cyd 2012.02.24. 09:34:52

@michaela77: "...hogy jutnak eszembe ilyen szavak pénteken..."
Egyátalán. Hogy jutnak eszedbe szavak pénteken? Sőt! Hogy jut eszedbe? (höhö)
mail ment

helio 2012.02.24. 09:37:01

@helio: *semmit- ez kimaradt az előző kommentemből :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 09:37:15

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez miert lep meg? Madarat tollarol... :))) Van egy koztes resz, amikor nem mondjak ki, viszont melyen hallgatnak. :))) Anyukad szerint legalabb te vagy az o gyonyoruseges kiralyfija? :D

@gernika: Ehhh :((( Akkor en vagyok a blog dagija ;( Es meg Pöcivel se tudok egyutt fogyokurazni, mert neki is kevesebbet kell leadnia. Vajon ha vennek magamnak egy hörcsöglabdat segitene? Diot nem eszem, szotyoladet sem. Köszi az oszinteseget. Ez a mai mar tobb volt, mint into jel.
'Frici, mi inditott arra, hogy elkezdj fogyokurazni?'
'Leszakadt alattam az agy.'
*masik oldalrol mely csend es nemasag*
(:DDD Jo lenne latni kepet rola ;)))

mütyür 2012.02.24. 09:37:22

@Dövan: egy ismerősöm mesélte, hogy van egy agyirokkant, hormontúltengéses mtársnője, feljelentette HR-esnél a gyereket, hogy szex-zaklatja, csak mert a csaj ráindult a gyerekre, ő meg nemet mondott:D behívták azonnal, még szembesítés is volt:DD

michaela77 2012.02.24. 09:37:40

@cyd: hát, amióta szerdán reggel simán befordultam balra egy szembejövő autó előtt és csak milliméterekkel és hatalmas fékcsikorgással, kormányfélrerántással kerültük el az ütközést, nos azóta tényleg ezen gondolkodom, hogy van-e egyáltalán agyam, vagy ha van, hogy tud ennyire kikapcsolni??
kinek küldtél mélt és mér mondod el nekem?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 09:38:21

@Father Justice: "Hát persze, hogy te voltál a nő felhőjében az erőlködés nélkül irányítható gálánspasee. A szivola 2-3 beszélgetés után frankón vágta, hogy az a típusú férfi vagy, akinek az időközönként biztosított suna rózsaszín ködöt gerjeszt majd a fejében, így aztán hosszú ideig ki lehet még használni."

Na ezzel, most egyetértek!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 09:38:22

@Bundabandi: Mert ha egy nő kezdeményez, azt tuti, h csak lehúzni akar? :))

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 09:40:24

@cyd: Nem egyedul, de csak nyujtozkodtam. Biztos anyaghibas volt... ez is. Mint a masik ketto, a merleg, az ontott vas kad. Manapsag (ez alatt ertem az elmult 30 evet) csupa silany termeket keszitenek :x

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ja igen, a hörcsög mind szilfidek. Meg a bundamra se foghatom.

Papírsárkány 2012.02.24. 09:41:37

@cyd: Hát te! Én csak önzetlenül felajánlottam a segítségemet, egyből te rögtön "ellen"-nek titulálsz!!!
:-)
@mütyür: viszont ha egy helyen vagytok, akkor a napi 4-6 óra együtt töltött időből hirtelen 12-14 óra lesz, ami köztudottan nagyon jót tesz a nem-friss (6 hónap+) kapcsolatoknak...

nemkellex 2012.02.24. 09:42:20

@mütyür: Megjött a szaki. :D Igen, máshonnan is könnyű haza vinni, de legalább az nincs otthon, hogy "Hogyhogy nem írtad meg? Nekem már tegnapra kellett volna!"

@gyvy: TEAKONYHA!!! ;) Csésze nem kell.

cyd 2012.02.24. 09:43:38

@michaela77: Ne türlemetlenkeggy! Nem mindenkinek online a privátlevelezése munka közben.
Az eseted kísértetiesen hasonlít az első főnökömére, csak ott én ültem a jobb oldalon és IFA jött szemből. Ő nem csinált semmit csak bámult amga elé, én meg a cucc lassulásából kb kiszámoltam, hogy nem lesz gáz. Igaz utána max 20 centiről szemeztem egy embermagas hűtőráccsal. Nők... meg a vezetés...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 09:43:42

@Dr. Jula Watson: Én soha kezdenék kollégával. Kell a fenének, hogy állandóan összefussunk, lesse, hogy kivel beszélgetek, mit csinálok, féltékenykedjen itt a többi kolléga előtt stb. A szakítás után meg kínosan feszengve dolgozzunk.

mütyür 2012.02.24. 09:44:05

@tértivevény: ezt hogy érted?

@nemkellex: naigen, ebben van vmi

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 09:45:09

@nemkellex: Szerintem ez emberfüggő, hogy mennyire tudják kezelni a dolgot, mennyire tudják különválasztani a magánéletet a munkától.

Választottam már én is "szakmabelit", igaz más cégtől, és hirtelen dupla annyi munkám lett :)

mütyür 2012.02.24. 09:45:23

@Bundabandi: jézusom, miért kellene leselkednie bárkinek is? meg féltékenykednie? sztem normális embernél ez nem alap.

Hurri Kán 2012.02.24. 09:45:30

@nemkellex:
Jogos... úgy olvastam, pedig NEM egy légtérben vagyunk... Még 1 KV. :D

Papírsárkány 2012.02.24. 09:46:39

@mütyür: Úgy, hogy nem tesz jót :D
Hosszútávú kapcsolat sokkal jobban működik, ha nem vagytok állandóan együtt.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 09:46:45

@mütyür: Na ezt nem értem én sem. Ha amúgy is leselkedik, meg féltékenykedik, akkor az a kapcsolat annyit is ér. Szerintem nem oszt, nem szoroz, hogy egy munkahely, vagy sem.

Caddy 2012.02.24. 09:46:58

@mütyür: biztos a nem alvás miatt van egyetértés. :)

@Dr. Jula Watson: :D:D:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 09:47:40

@Picicsibe a szexistennő: Az esetek nagy részében, igen. Meg nekem férfiatlan, hogy várja, hogy a másik kezdeményezzen! Tuti nem kellene ilyen pasi, ez olyan szánalmas az én szememben. Főleg, hogy Attila utána még pincsizett is a csajnak, aki fel sem vállalta őt.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 09:48:28

@tértivevény: Na de az egy munkahely még nem feltétlenül jelenti azt, hogy egymás ölében ülnek nap 8-9 órát.

michaela77 2012.02.24. 09:49:04

@cyd: megjött, válaszoltam.

Nem is tudom, 10 éve vezetek és ennyire jata még sosem voltam.
Azon gondolkodtam mér nincs megint fűtés a kocsiban, meg azt hallgattam kovi mit mond a rádióban, mennyit keresnek a pornósok, közben még bosszankodtam is, hogy olyan sár van mindenhol, hogy nem tudok parkolni, elkezdtem nagy ívben fordulni és sz*rtam le, hogy jönnek szembe, oda se néztem...
Szerintem ez már az öregedés...

Le kell tennem a slusszkulcsot és áttérni az alkoholra. Hiszen az ember vagy iszik, vagy vezet.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 09:49:24

@Dr. Jula Watson: :D

@nemkellex: :))

Ha nem azonos munkahelyen dolgoztok akkor is hazaviszitek a napi munkát csak akkor nem feltétlen érted, hogy a férjurad miért csapkodja az asztalt és a nyugtatgatáson felül se nagyon tudsz neki benne segíteni...

Papírsárkány 2012.02.24. 09:50:32

@Bundabandi: NEM várta. Pont, hogy letett a csajról, mert házinyúl, stb. Aztán a csaj rámozdult, ő meg - döbbenet - hagyta magát :)

mütyür 2012.02.24. 09:52:19

@tértivevény: hát nem tudom...egyszerűen ha ittvagyunk, akkor mtársak vagyunk, otthon meg nem.

@Dr. Jula Watson: sztem is. de ha ilyen, akkor külön jó a közös mhely, hamarabb kiderül, hogy pszichoboy-jal jársz:)

Papírsárkány 2012.02.24. 09:52:48

@nemkellex: Szerintem azért egy légtérben könnyebben menne a dolog... adjátok meg az esélyt a kis hímivarsejteknek ;-)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 09:53:10

@tértivevény: Ráadásul mutass egy olyan férfit, amelyiknek nem tetszik, nem hízeleg, ha egy számára tetszetős nő nyilvánítja ki az érdeklődését :)

Papírsárkány 2012.02.24. 09:53:36

@mütyür: Te ezt így el tudod különíteni?

mütyür 2012.02.24. 09:53:51

@(Ő_Ő): sőt, ha vmi miatt ideges, már mhelyen meg tudod nyugtatni/ki tudjátok beszélni, otthon meg már béke van és nyugalom:) tiszta haszon:)

dr. gernika 2012.02.24. 09:54:07

@Frigyesur, Vidam mesek tulajdonos: *vinnyogva röhög*
Igen, szerintem a hörcsöglabda segítene, emberre átültetve lehet találkozni ilyen szerkezettel a szülővárosomban nyaranta. De egy zorb-ban is szívesen megnéznélek. :)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 09:54:57

@mütyür: Helyzetben mutatkozik meg a valós lényük, így van :)

Papírsárkány 2012.02.24. 09:55:09

@Dr. Jula Watson: Bármelyik meleg férfi :D
(najó, a legtöbb, mert néhánynak biztos még közülük is tetszene)
Viccet félretéve: bizony-bizony.

mütyür 2012.02.24. 09:55:33

@tértivevény: nem tudom, most ezen agyalok...hát néha, amikor meglátom a folyosón, elvigyorodok, hogy hú de megmarkolnám a kis sejhaját, de gondolom ez még nem olyan nagy bűn:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 09:55:46

@mütyür: Láttam már pár ilyen kapcsolatot szétmenni, a petykák, a féltékenykedés, a túl sok együtt töltött idő miatt. Az embernek kell egy kis saját légtér, én nem tudnám a melóhelyen is kerülgetni a páromat. A magánélet nem melóhelyre való, én szigorúan szétválaszom a kettőt. Mondjuk este összevesznek és reggel morogva mennek dolgozni, nincs idő lenyugodni, mert egész nap ott van a másik.

De ez én vagyok, nekem nem menne így!

Azt is ki nem állhatom, mikor a kezdődő kis románc miatt, beköltözik a teakonyhába a párocska, vagy a lépcsőházba és megy a nyáladzás! A többi ember meg próbál diszkrét lenni, nem odanézni, mikor teát főz... áhhh!

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 09:56:41

@mütyür: Ugyan már, mit képzelsz magadról? Munkahelyen vigyorogni??? Skandallum! :DDDD

nemkellex 2012.02.24. 09:56:57

@Dr. Jula Watson: Aha, hasonló a helyzet. Csak azzal megfejelve, hogy néha a főnök otthon is főnök akar lenni. De olyankor két eset van: 1. szólok, hogy még egy mondat és két napig nem nyúlhat hozzám. 2. azonnal leteperem, utána nem pampog. :)

@gyvy: Jó erős legyen! :)

@(Ő_Ő): Szerintem az sokkal jobb, mint együtt csapkodni az asztalt. Legalább az egyikünk józan marad annyira, hogy meg tudja nyugtatni, el tudja terelni a másik gondolatait.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 09:57:19

@Bundabandi: Most nem olvasom vissza, de szerintem nem várta. Tartotta magát az elveihez. Csak amikor a csaj elkezdett nyomulni, borultak az elvek, mert állt a fasz! :)

Kytia 2012.02.24. 09:57:42

Everybody's hooker...except of you.:)

Nem értem, miért kell rögtön lekurvázni csak azért, mert végül rájött, hogy nem kellesz neki. Megpróbálta, nem jött a nagy láv, oszt ennyi. Fordítva is történhetett volna.

mondjuk ez vicces konklúzió: "néhány megdöngetés után ő lép előbb, ő dobja ki a lányt. Utólag persze már én is ezt csinálnám"
...
"Ne tedd azt mással, amit magadnak sem kívánsz! Ha megteszed, előbb-utóbb veled is megteszik."

Akkor most vegyük át mégyegyszer: tehát mit is csinálnál a nővel utólag már?:DD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 09:58:39

@Bundabandi: Meg tetszett neki, h egy csaj így nyomul rá (mert ő azt hitte, h rá...)

mütyür 2012.02.24. 09:58:48

@Bundabandi: nálunk soha nem ment egyik párosnál sem a nyílt nyalifali. ez is alap.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 09:59:47

@tértivevény: na persze! Nekem úgy tűnik, hogy ő az elején kiskutya szemekkel nézte a csajt, hogy "de jó lenne" és igazából "csak hagyta magát", mikor a csaj rámozdult. Nekem ez szánalmas.

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 10:00:10

@gernika: Ja persze, hogy nevethess azon, ahogy benazom benne. Ne akard latni, ha veletlenul elkaszallak vele, Narddal egyutt mehettek a korhazba.

nemkellex 2012.02.24. 10:00:15

@tértivevény: Neked is még egy kv!!! Egy légtérben vagyunk. :)

mütyür 2012.02.24. 10:00:22

@Dr. Jula Watson: most is vigyorgok, francba, pedig most csak téged olvastalak..mi lesz itt?:D

cyd 2012.02.24. 10:00:28

@Bundabandi: Nem diszkrétkedünk, hanem jelezzük, hogy a takarítószertárban/irodaszerraktárban/kistárgyalóban nincs ekkro aforgalom, tessék odamenni testnedvet cserélni.
Egyébként igazad van, munkahelyi kapcsoalt nem OK, sokkal tisztább a munkahelyi szeretői viszony.

Papírsárkány 2012.02.24. 10:02:19

@mütyür: Hát ha ennyire szeparálva vagytok, hogy alig látod, az nyilván nem igen okoz problémát (nem lesz "túl sokat vagyunk együtt, ezért megunjuk egymást" dolog belőle).
Amúgy meg úgy látom, felétek elég magasak a standard-ek (ami amúgy elvárható LENNE / szerencsés, de sajnos nem mindenhol van így).

Caddy 2012.02.24. 10:03:26

Mütyür, meg Jula, ma is az én embereim.
Ennyi. :)

Annyit tennék hozzá, hogy teljesen mindegy mit látnak a kollégák, a pletykák úgyis szaftosabbak. :D
Innentől meg tök mindegy minden.

Ken Adams79 2012.02.24. 10:03:35

@mütyür: @Dr. Jula Watson:

ha valamit elrontotok, ami kihatással van a pasitok munkájára, vagy összevesztek valamin odabent (mondjuk induljunk ki abból, hogy bent csak kollégák vagytok és otthon hagyjátok a magánéletet), akkor, amint kiléptek a munkahelyről, mintha mi sem történt volna? minden a legnagyobb rendben?
Otthon el tudtok vonatkoztatni a munkahelyi "sérelmektől"?
Aztán másnap reggel 8kor megint be, és folytatni ott, ahol előző nap abbahagytátok? (persze, nem jó folytatni...de ha mégis)

cyd 2012.02.24. 10:04:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Poor Nardy *bíztató vállveregetés*

Papírsárkány 2012.02.24. 10:04:37

@nemkellex: presszót, kis tejjel!
de izibe!!
:-)

dr. gernika 2012.02.24. 10:06:02

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: "De ha a melós mondjuk úgy néz ki mint a született feleségekben a vízszerelő?"
Bezzeg hozzánk nem olyan jött mikor csöpögött a csap, hanem egy középkorú hónaljszagú. :(

@tértivevény: Jah, mi mondjuk eléggé össze vagyunk zsúfolva, az egyik hímneműt pölö folyamatosan látom itt a monitor mellett.

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 10:06:24

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ehh, sorstars. Nekem anyukam egyszer mondta, hogy szep vagyok, de utana kuncogni kezdett, ami nemikepp megkerdojelezi annak komolysagat. :(

@cyd: Fogadni mernek, hogy engem nem tamogatnal.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:07:09

" A tesztoszteron és az adrenalin felszökött - semmi másra nem gondoltam, csak hogy AKAROM ŐT. Minél előbb és minél többször." (=fuck buddy? :))

"szóval úgy éreztem, hogy (bár bizonyára nem ő lesz majd a feleségem, de mégis) jól megleszünk egymással" (=fuck buddy? :))

"A bajok ott kezdődtek, hogy a "fuck buddy" szint nekem kevés volt."

Na barátom ezt jól látod, tényleg ott kezdődtek, hogy te elindítottad a kapcsolatot fuck buddyként és aztán berágtál amikor ő hű maradt ehhez a felálláshoz és tényleg csak fuck buddy maradt. mondtad te valaha ennek a lánynak, hogy több akarsz lenni,mint fuck buddy? Mert tudod a nőknek ezt néha hallanuk kell, különben hiába cibálod el moziba meg éttermekbe, nem fogja kiolvasni a gondolataidból azt, hogy ez nem csak az előjáték része, hanem komolyak a szándékaid.

"Hazavittem, elbúcsúztunk, és mire én is hazaértem, már jött is az a bizonyos SMS" Na ez a csaj részéről bunkóság volt, miért nem személyesen szakított még a találka elején? Miért csak utána?

"nálam jóval fiatalabb kolléganő," Nem lehet, hogy emiatt nem vállalt fel senki előtt és emiatt maradtál neki csak egy fuck buddy? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 10:07:11

@Picicsibe a szexistennő: Mert a csaj közben már megtudta a bérét a pénzügyes barátnőtől... :D Nekem az a véleményem, hogy az a nő, aki nyomul egy pasira soha nem azért teszi, mert szerelmes, a legtöbb ilyen ismerősöm a pénzre megy, meg hogy megvetet magának mindent, viteti a seggét ide-oda. (lám ez a csaj is ezt csinálta...)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:08:01

@Caddy: nem akarja Attila egyik munkatársa megírni ide a szaftos pletykát is? :D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:09:05

@Ken Adams79: Miért kéne folytatni? Miért nem lehet elintézni a dolgot, kijavítani, aztán kész?
Egyébiránt meg ha a másik a párom, akkor a párom, mellettem áll, én meg mellette, így segítem őt, és nem morgok egy akármilyen hiba miatt hónapokig. Ha más teszi a hibát éppoly bosszantó, és egy magánéleti hiba is bosszantja az embert akár együtt dolgozol vele, akár nem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 10:10:27

@Picicsibe a szexistennő: Az olyan elv, amit egy álló fasz semmivé tesz, nem elv. Szerintem. Ma nem vagyok túl kedves hangulatban! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 10:10:47

@Bundabandi: Szerintem se mükszik az esetek többségében a melóhelyi szerelem. Én több ilyen kapcsolatot végignéztem a melóban. Mindnek vége lett. Sokat veszekedtek benti dolgokon is... "nem álltál ki mellettem", "nem volt igazad"

A munkatársak állandóan pletykáltak róluk...

Nem mondom, h nem működhet. Én sose voltam ilyen helyzetbe. De szerintem se szerencsés a dolog.

Ja és amikor már szétmentek... Ááá! :D

Papírsárkány 2012.02.24. 10:10:56

@Bundabandi: Nekem meg úgy tűnik, hogy csak belelátod ezt.

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 10:11:04

@gernika: Nem mertek hozzad szexit kuldeni. A vizora leolvasot is ijesztgetted!

Ken Adams79 2012.02.24. 10:11:16

@Bundabandi:

Olyan megoldás nincs, hogy egyszerűen tetszik a csajnak a pasi?
És azért "nyomul"...lehet, hogy naiv vagyok, de nem minden esetben azért, hogy vitesse magát, vagy vetessen magának.
Egyszerűen...tetszik

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:11:18

@Bundabandi: Ez talán az ismeretségi körödet minősíti nem? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.24. 10:11:28

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos:

Ez alapján akár testvérek is lehetnénk, de én túl szép vagyok ehhez! :)

Papírsárkány 2012.02.24. 10:11:33

@mütyür: meg mondom én, mi lesz itt!
*csatt*
az lesz!

cyd 2012.02.24. 10:14:12

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Úriember biztosra nem fogad. Ja hogy csak rólad van szó? Akkor "Faites vos jeux Mademmes et Monsieurs!"

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:14:54

@nemkellex: mindkettőnknek más a tapasztalata és bevallom nekem volt ez is az is de egy kapcsolat nem azon múlik, hogy együtt dolgoztok vagy sem. Az élet ritkán adja meg azt az opciót, hogy csak az egyik fél ér haza idegesen csapkodva a munkából. Azért manapság elég stresszes minden mmunkahely még a mcdo is :D

mütyür 2012.02.24. 10:14:58

@tértivevény: hogy érted a standardeket?

@Ken Adams79: ööö, dolgozunk, ronthatunk. olyat én még nem pipáltam, hogy ilyenen összevesszünk. bocsánatot kérünk, javítjuk a hibát. ennyi. mhelyi sérelmek? nem értem, segítjük egymást, amiben csak tudunk.

Hurri Kán 2012.02.24. 10:15:30

Poszter, különben se bánd. Könnyen jött, könnyen ment. :D

Kytia 2012.02.24. 10:15:59

@Dr. Jula Watson: Ezt alátámasztom.:) Ráadásul az embert akkor is összehozzák 1-2 kollégával, ha csak néha véletlenül összefutnak a kávégépnél, tök mindegy, történik-e valami valójában. Engem kb 4-5 kollégával hoztak össze/3 munkahely és ezek csak azok, amikről tudok.:))
Még ennél is durvább egy ismerősöm esete, aki a katonaságnál dolgozott pszichológusként és ezért időnként ugye kettesben kellett beszélgetni a katonákkal. Ennél a ténynél több nem is kellett. Pár év és le is százalékolták idegi alapon, állítólag olyan "kedves" kolléganők is akadtak, akik eskü alatt vallották, hogy őt látták hajnalban, amint a kocsijában leszopja ezt, meg azt, meg amazt.

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 10:16:01

@cyd: Na jo, ha majd Szörnyecskéktől kell megvédeni, rám ne számíts!

Ken Adams79 2012.02.24. 10:16:07

@Dr. Jula Watson:
Persze...nem jó folytatni. De minden vitádat le tudsz zárni, minden problémát meg tudsz beszélni a munkahelyeden a pasiddal?
Nincs olyan, ami esetleg otthon is "visszaköszön"?
Vagy nincs olyan otthoni probléma (nem mosogatott el, későn ért haza, megint berúgott este a haverokkal - ezek csak példák, nem biztos, hogy emiatt), de másnap bosszankodnál a munkahelyeden?

Papírsárkány 2012.02.24. 10:16:33

@mütyür: standard = minden, amire azt írtad, hogy "ez alap", "nálunk ez alap" stb (pl nyilvános nyalifali nincs, meg felnőttként viselkednek az emberek)
Szóval nálatok igen, de sajnos sok helyen (a valóság nagyobbik részén) nem az. :-/

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 10:17:21

@tértivevény: Szerintem egyértelműen leírta a posztban!

"elsőre ugyan nagyon helyesnek tűnt, de még véletlenül sem "célpontnak". Persze azért egy idő után mégis elkezdte birizgálni a fantáziámat, hogy mi lenne, ha mégis..."

Kiskutyaszem... "de jó lenne"

"egyszer csak kinézett magának és elkezdett rám hajtani! Kacér mosolyok, kétértelmű mondatok, kihívó ruhák, "véletlen" találkozás a kedvenc szórakozóhelyemen. "

Ő meg csak hagyta magát, ugye. Az elvek már a múltba vesztek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 10:17:31

@Bundabandi: Az előbb még csak az esetek többségében... :DD

(Még jó, h mi a férjemmel erről nem tudtunk! :P)

mütyür 2012.02.24. 10:17:57

@Picicsibe a szexistennő: pletyi ígyis-úgyis megy. nekem a kedvencem az volt, amikor a vénasszonyok jöttek folyton azzal, miért nem jövünk össze, olyan cukik vagyunk együtt... vaaa...

@Bundabandi: hát ez azért fura

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:17:58

@Kytia: érdekes engem eddig soha nem hoztak össze egy kollegával se egyik munkahelyemen se...

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:19:00

@tértivevény: a metrón is be kellene ezt az "alapot" vezetni :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 10:19:13

@Bundabandi: Ugyan. Ha már rég kefélt. No meg a hiúság... :)
Szerintem nem várta. De a vége szempontjából am mindegy.

mütyür 2012.02.24. 10:19:42

@Ken Adams79: bosszankodás ilyen esetkben akkor is megvan, ha nem közös a mhely.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:20:29

@Ken Adams79: Tekintve, hogy én a tornádó fajta vagyok, ha bajom van puffogok pár percet, és utána megnyugodtam, így nekem ez nem okozna problémát. :)

cyd 2012.02.24. 10:20:35

@Kytia: "Ráadásul az embert akkor is összehozzák 1-2 kollégával, ha csak néha véletlenül összefutnak a kávégépnél..."
Ha róald van szó nem is csodálom a kávégépnél való összehozást.
Egyébként a legmókásabb az ilyen céges sztorikban, hogy akikről pletykálnak azok szinte sosem dugnak, ellenben akikről fogalmuk sincs, azok meg mint a nyulak.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 10:21:24

@mütyür: Miről megy pletyi? A kapcsolatodról, amikor lehet nem is ismerik a pasidat?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 10:22:50

@Ken Adams79: Magamból indulok ki. Ha tetszik egy pasi, küldök jeleket, de nem kezdek el én nyomulni, hódítson csak meg ő! Ezt a nyomulós dolgot, a mai tinipicsák űzik hihetetlen jól.

@Dr. Jula Watson: És?

Papírsárkány 2012.02.24. 10:23:25

@Bundabandi: még mindig elég nagy "női logikás" ugrást érzek a "Hmm, de megdugnám... eh, mindegy *legyint*" és a "megdugnám, de lúzer vagyok elcsábítani, ezért addig nézem kiskutya-tekintettel, míg rámveti magát" között :)
Főleg, hogy utóbbi milyen közismerten hatékony eszköz :)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:23:48

@cyd: Ez minden pletykával így van. Mindig a jelentéktelen és nemlétező dolgokról megy a pusmus, ami meg valóban van, arról fogalmuk sincs. Én olyan jót szoktam szórakozni azokon amiket beszélnek.

mütyür 2012.02.24. 10:23:49

@Picicsibe a szexistennő: ha tudják, hogy nincs pasi, akkor mindenkivel össze akarnak hozni és a hátadmögött levénasszonyoznak
ha van, _bármit_ képesek kitalálni. miért beszélsz egyik kollégával sokat, biztos csalsz, ha reggel morcos vagy, biztos nem izéltek meg este ... a lehetőségek tárháza és a rosszindulat végtelen.

Papírsárkány 2012.02.24. 10:26:09

@(Ő_Ő): Erről eszembe jutott az, hogy ha unod, hogy a barátaid előtted smárolnak, akkor (bár ez szerintem férfinak jobban működik érthető okokból) oda kell menni hozzájuk miközben egymást falják, a hátukra tenni a kezedet, mélyen a szemükbe nézni és odabúgni, hogy "tudok egy kényelmes helyet, ahol hármasban lehetnénk", majd hol egyikkel, hol másikkal tartani a szemkontaktust és finoman simogatni őket :)
(persze ez főleg akkor vicces, ha nincs a közelben hatmillió ember, és elsősorban téged fárasztanak a nyilvános smárparty-val)
Valószínűleg elvész a dolog jó íze számukra egy darabig :D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:26:38

@(Ő_Ő): Nem, én nem :DDD Bár állítólag azzal jó párost alkotnék :D

@Bundabandi: Attól még mert az a pár ember akit te ismersz ilyen, biztos, hogy mind ilyen? Jokka szerint is minden nő pénzéhes lehúzós ribanc... Ugye látod a párhuzamot?

Papírsárkány 2012.02.24. 10:27:05

@Dr. Jula Watson: EZ tuti nem lenne megfelelő magyarázat ;-)

cyd 2012.02.24. 10:27:42

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Aki az eredeti Vidám mesék-jét és a testsúlyát sem képes kontrolálni az mégis hogy lehetne a legjobb?

attilavagyok 2012.02.24. 10:28:38

"Imádom" a heti riportokat a cégnél; ezek után a fejlemények végigolvasása kész kikapcsolódás volt.

A posztban valóban van legalább kettő, logikai hibának tűnő dolog. Az egyik szerintem feloldható, a másik inkább csak magyarázható. (Ide vezet az érzelemből írás.)

1) Ha én olyan "jó" vagyok, miért nem találok egy normális nőt?
Sajnos a jófiúknak bőven vannak párkeresési problémáik.
Néha úgy érzem, a trógerek sokkal többre viszik ezen a téren.

2) Utólag már én is csak megdöngetném és kidobnám vs. ne tedd azt mással, amit magadnak sem kívánsz.
Jó, ez így tényleg hülyeség; inkább csak a keserűség mondatta velem. Ép ésszel inkább a bele sem kezdenék lenne a jó döntés.
Ide jön még a lekurvázás kérdése is. Ha rá gondolok (igyekszek nem ezt tenni, de sajnos előfordul még), nem úgy teszem, mint egy utolsó büdös ribancra. Csakhogy, mivel szem előtt van, látom, hogyan viselkedik. Félek, őt 10 év múlva is csak 1 körre fogják elvinni. De ne legyen igazam!

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:28:40

@tértivevény: Igaz, ha pletykálni akarnak, teljesen mindegy, úgyis pletykálnak. De az is tény, a pasiknál pletykásabb nincs :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 10:30:10

@mütyür: " biztos nem izéltek meg este"

Én csak ebből kaptam. De ezt itt is megkaptam már. Ezzel engem nem tudnak piszkálni, mert leszarom, h mit hisznek. Gondolom magukból indulnak ki. :D

Rosszindulatból rengeteget kaptam, de nem kapcsolatbeli dolgokból.

cyd 2012.02.24. 10:30:11

@tértivevény: Ne már! Az ilyen pont a hatmillió ember előtt is jó.

mütyür 2012.02.24. 10:30:37

@attilavagyok: tojd le, vigye, aki akarja azokra a körökre, csak te többet ne:)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:30:38

@attilavagyok: Hogy 10 év múlva hogy fognak hozzáállni a pasik, az már ne a te gondod legyen :)

Kytia 2012.02.24. 10:30:52

@(Ő_Ő): Vagy csak nem elég jók az informátoraid.:))

@cyd: Na, eeeez nagyon igaz.:) Meg a másik legjobb, hogy aki a legmegátalkodottabban terjeszti rólad a pletykát, annak tutira megvolt a fél cég.
Mostani helyemen van egy nő, aki folyton beszól csak azért, mert jóban vagyunk az egyik sráccal és sokszor lógunk együtt. Ja, meg mószerol a főnöknél, hogy "nem öltözöm elég visszafogottan" (kurvára visszafogottan öltözöm, gyakorlatilag már bebábozódott hernyóként járok dolgozni). A vicc az, hogy ez az egyetlen nő, akiről köztudott, hogy szeretője volt egy korábbi főnöknek (meg még ki tudja, kiknek) és a férjét is a cégnél ismerte meg, mert kollégák voltak...

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:32:00

@Dr. Jula Watson: majdnem :D, de akik nem nők azok meg nem az én age-groupom :). Volt olyan munkahelyem ahol "összehoztak" az új főnökkel de azt nem csodálom az folyton kiscsillagomozott, meg mindig velem akart értekezni :S, szerencsére gyorsan léptem arról a helyről bár nem miatta :).

"Nem, én nem :DDD"
Pedig skorpiókra jellemző ez a tornádó féle idegbaj :).

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:33:15

@Kytia: fél, hogy a mostani főnököt meg te akarod megfogni magadnak :)

@mütyür: :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:33:29

@attilavagyok: "1) Ha én olyan "jó" vagyok, miért nem találok egy normális nőt?
Sajnos a jófiúknak bőven vannak párkeresési problémáik.
Néha úgy érzem, a trógerek sokkal többre viszik ezen a téren."

ez baromság! Urban legend :)

attilavagyok 2012.02.24. 10:33:40

@gernika: Elengedtek, mert a mi osztályunkkal minden OK; most inkább a gyártást izélgetik :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 10:33:59

@Dr. Jula Watson: Nem mondtam, hogy mind ilyen. Fent írtam, hogy nagy részük. A kivétel meg erősíti a szabályt. :D Nekem amúgy is nagy ellenérzésem van a nyomolós picsákkal szemben és elfogult vagyok ebben a témában. Ez tény!

Caddy 2012.02.24. 10:34:02

@(Ő_Ő): nem tudom, de szerintem tuti csinálták mindenki íróasztalán. :)

@attilavagyok: több vagy te ennél a nőnél, lépj tovább.

dr. gernika 2012.02.24. 10:35:01

@mütyür: Ha én felsorolnám a céges családi viszonyokat, durvább lenne, mint a Dallas. :D

dr. gernika 2012.02.24. 10:36:07

@attilavagyok: Nem gáz, ha itt olvasgatsz munka mellett, de kicsit várhattál volna még a kommenteléssel, míg mindenki jól kitombolja magát rajtad. :D Ha megjön a poszter, sokak hozzáállása megváltozik.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:36:08

@attilavagyok: nem azt írtad, hogy mióta veled szakított van egy új kapcsolata? Akkor hol kurva? Azért mert nem maradt apáca miután elhagyott téged?!

Papírsárkány 2012.02.24. 10:36:18

@Dr. Jula Watson: Köszönöm :)

@cyd: Velem lehet alkudozni (így visszaolvasva most épp nem is értem, azt miért írtam - akkor biztos volt valami oka, amit már elfelejtettem :) )

Papírsárkány 2012.02.24. 10:37:00

@(Ő_Ő): lehet a "kerülendő helyek száma" miatt...

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:38:24

@gyvy: ne hümmögj te :D

@(Ő_Ő): Még szerencse, hogy a mostani munkahelyemen nem tudnának összehozni a főnökkel :D
Lehet az aszcendensem az, nem tudom. :) Mondjuk jó, mert aki egy kis időt már eltöltött velem az megismer, tudja, addig nem lehet hozzámszólni, ha meg lecsendesült, akkor minden OK. :)

@Bundabandi: Az elfogultság nagyon is látszik.

Papírsárkány 2012.02.24. 10:39:19

@(Ő_Ő): szörnyűek is azok a skorpiók, fúj! :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:39:46

@tértivevény: ezt idegenekkel is eljátszhatom? :D És mi van ha azt mondják jó a sarkon laknak menjünk? :D
@Caddy: :))

Ken Adams79 2012.02.24. 10:40:27

@mütyür: @Dr. Jula Watson:
Annyiban igazat adok nektek:

Egy becsületbeli ügy:
Jack Nicholson (Jessep ezredes)mondja:

"...mondanék valamit, s jól figyeljen, mert komolyan gondolom.
Maga a legszerencsésebb fickó a világon.
Nincs a világon annál kéjesebb dolog, édes uraim, mint egy nő, akinek reggel szalutálnunk kell.
Azt mondom, léptessék elő mindet.Mert ez az igazság.
Ha az embert sosem szopta le a felettese, higgye el, a legnagyobb élményt hagyta ki életében."

Ezt Daniel Kaffee hadnagynak (Tom Cruise) mondja, akinek a főnöke JoAnne Galloway hadnagy (Demi Moore)
És a világ egyik legjobb filmje

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:40:49

@tértivevény: pedig ez tény :D
Anők szeretnek kitalálni dolgokat és azt terjeszteni, a pasik viszont minden megszerzett információt azonnal továbbadnak. :)

Αphelion 2012.02.24. 10:42:05

@attilavagyok: Az van hogy a csajnak is vannak ertekiteletei es tortenetesen ugy alakult hogy tobbre ertekeli a masik pasit nalad. Elofordul ilyesmi, nem ez az elso eset a vilagtortenelemben hogy valaki jobban tetszik egy nonek valaki masnal ... te most ezert iteled el ot?? Vagy mi van? Nem ertem hogy egyaltalan mi az amire panaszkodsz...

Ha meg olyan elveid vannak amik nem kompatibilisek a vilaggal ... akkor bocs de azok honnan vannak, es mire jok? Az esszeru elveknek a valosagon kell alapulniuk; ha latod hogy a nezeteid nem illeszkednek a valosaghoz de te csakazertis ragaszkodsz hozzajuk akkor nem elvek hanem dogmak. Azok meg semmi jora nem vezettek meg soha.

Es egy tipp: legkozelebb ha te kezdemenyezel egy csajnal es nem forditva akkor valoszinu kicsivel tobbet fogsz jelenteni neki!

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:42:27

@Ken Adams79: :)
Csak bizonyos helyzetekben szeretem, ha a férfi alattam van ;)

Papírsárkány 2012.02.24. 10:42:36

@(Ő_Ő): El hát!
Akkor az van, hogy nagy lány vagy, és eldöntöd, hogy érdekel-e, ha meg nem, otthagyod őket :)

Papírsárkány 2012.02.24. 10:43:20

@Dr. Jula Watson: jaj bocs, valamiért "férfi"-nek olvasta az agyam a pasit, de így már ok :-)

cyd 2012.02.24. 10:43:59

@(Ő_Ő): Látod látod? Íme - az állva vizelés után - a második dolog, ami miatt hátrányban vagy a nemed miatt.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:44:32

@tértivevény: de ez meg mi? Mi az, hogy kerülöm azokat a helyeket ahol már valakivel voltam??? Most hol érdekel, hogy az exem meglát az új barátommal? Nekem még dagadna is a mellem :D

@Kytia: az is lehet :D, én mindig utoljára hallom meg a pletyiket :S

"szörnyűek is azok a skorpiók, fúj! :)". el kell őket taposni! :D

@Dr. Jula Watson: engem hülyének néznek emiatt. soha nem értik, hogy lehet az, hogy 2 órán keresztül puffogok aztán rá 5 percre meg már vigyorgok mint a tejbetök :).

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:44:47

@tértivevény: :DDD A férfi is pletykás, ezt nem növik ki soha :D
Y kromoszóma beléjük kódolta :)

nemkellex 2012.02.24. 10:44:54

@tértivevény: Azt hiszem, ezt lekéstem. Amúgy se főzök valami jó kvt.

@(Ő_Ő): No igen, a stressz az stressz. Nehéz a küszöbön levetni. Majd meglátjuk, mennyire jön be a külön melóhely. De ezzel még nem kell foglalkozni. Egyelőre legyen gyerek, a többi még várhat. :)

@gernika: Halljuk!

indapass90210 2012.02.24. 10:45:09

@attilavagyok: "1) Ha én olyan "jó" vagyok, miért nem találok egy normális nőt?
Sajnos a jófiúknak bőven vannak párkeresési problémáik.
Néha úgy érzem, a trógerek sokkal többre viszik ezen a téren."

Ez egyszerű pszichológia. Női szempontból ez valahogy úgy működhet: itt vagy te, intelligens, jó megjelenésű, még pénzed is van, de nincs senkid. Miért? Na ide aztán tudat alatt találnak valamit a csajok.

Mindemellett próbálod a fair playt egy olyan játékban, ahol ez nem is értelmezhető. Gondolom hónapok telnek el két dugás között, ez is meglátszik a legtöbb emberen, és szintén nem kelt pozitív benyomást.

Ha egy csaj nem kifejezetten szerelmes, akkor ugyanúgy működik nála a húdemegbasznám faktor. A legszűzebb szerepet eljátszó picsának is megfordul a fejében, hogy lefeküdne ezzel, azzal, amazzal, ha valami miatt érdekes a pasi. Ez lehet az illat, a megjelenés (ebbe beletartozik az, hogy hogyan van felöltözve, vagy milyen kocsija van), ahogy csinál vagy mond valamit, viselkedik. Szerintem a ránézésre baszatlanság -50-et jelent egy 0-100-as skálán, de majd ezt a csajok megmonnyák.

Papírsárkány 2012.02.24. 10:45:17

@Aphelion: 1) egy csomó dolog, amit "emberségesnek" tartunk, ellenkezik az ésszerűséggel, mégis pozitív dolognak tartjuk (elvben ugye)
2) Mi ez a hülyeség az utolsó mondattal? (a "tipp"):D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:46:03

@(Ő_Ő): nem is kell, hogy értsék, tanulják meg kezelni. Aki abban a 2 órában jön a közelembe, megsemmisítem :D

dr. gernika 2012.02.24. 10:46:24

@mütyür: Az én manikűrösöm főállásban irodista, most akkor mi van? :D Ráadásul pofátlanul szép is. :)
@Esztétikus Kritikus: Egyetértek az önigazolással.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:46:35

@Dr. Jula Watson: a nagybátyám hihehtetlen édes, amikor mi nők a családból összeülünk elvonul, de amint meghallja, hogy valakikről beszélünk/pletyizünk rohan és lehuppan közénk aztán figyel tágranyílt szemekkel :D

Αphelion 2012.02.24. 10:46:57

@Picicsibe a szexistennő: "Neeee! Mondd, h ez csak duma!"

Marmint mi? Miert? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 10:47:11

@Aphelion: "Es egy tipp: legkozelebb ha te kezdemenyezel egy csajnal es nem forditva akkor valoszinu kicsivel tobbet fogsz jelenteni neki! "

Ugye? Na végre valaki így gondolja. :D

Αphelion 2012.02.24. 10:47:42

@tértivevény: "egy csomó dolog, amit "emberségesnek" tartunk, ellenkezik az ésszerűséggel, mégis pozitív dolognak tartjuk (elvben ugye)"

Mondanal peldakat?

Papírsárkány 2012.02.24. 10:48:17

@(Ő_Ő): Sajnos nem látok poszter ex-szeretőjének a fejébe... Szóval passz :)

@Dr. Jula Watson: *ásít* ;-)

@nemkellex: Le hát. Úgyhogy ebéd utánra ott legyen az asztalomon a friss, gőzölgő presszó! :)

Papírsárkány 2012.02.24. 10:50:14

@Aphelion: hmm...
- kisállítok befogadása
- koldulónak pénz adás
- öreg néni átkísérése az úttesten
- afrikai árváknak jóékonykodás
stb

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:50:29

@gyvy: mert azt mondtam! :)

@(Ő_Ő): Ez aranyos :) Gondolom ő is elmondja az összes megtudott infot:)

dr. gernika 2012.02.24. 10:50:34

@nemkellex: Pffff... ajánlatkérést kéne fordítanom...
najó, volt 3 ügyvezetőnk, abból egy meghalt a nyáron, de a fia itt dolgozik. A maradékból az egyiknek ő a testvére volt. Ennek a testvérnek a felesége is itt dolgozik és tulaja az egyik alcégnek, amihez én is be vagyok jelentve. Mindkét gyermekük itt dolgozik. A másik ügyvezető családja ugyan nem itt dolgozik, de a fiai vállalkozásai nyilván üzleti kapcsolatban állnak velünk. A pénzügyes (aki anno egy cégtől jött el a vezetőkkel) nagyobbik fia itt dolgozik, a kisebbik még most diplomázik, de már fél lábbal a cégben van ő is. Van még itt olyan, aki a halott ügyvezető legjobb barátjának a fia.
Aki ez alapján belőtte a céget, szépen kérem, ne buktasson le, hogy itt blogolok. :D

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:50:47

@tértivevény: hát most nagyot csalódtam benned :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 10:50:58

@Aphelion:
"Ha meg olyan elveid vannak amik nem kompatibilisek a vilaggal ... akkor bocs de azok honnan vannak, es mire jok? Az esszeru elveknek a valosagon kell alapulniuk; ha latod hogy a nezeteid nem illeszkednek a valosaghoz de te csakazertis ragaszkodsz hozzajuk akkor nem elvek hanem dogmak."

Ezt megis hogy? Az elvek attol elvek, hogy nem hajolnak meg a korulmenyeknek. Amennyiben megis a praktikumon alapulnak, nem elvek, csupan opportunizmus. Ha az emberek 80%-a nem viselkedik helyesen, meg nem biztos, hogy en vagyok a hulye, amiert nem igy teszek. Max. nem leszek sikeres, bumm. Van ami a sikernel is fontosabb.

Kytia 2012.02.24. 10:51:04

@Dr. Jula Watson: Nem akarok gonosz lenni, de simán el tudom képzelni, hogy ez van. Persze ki más lenne féltékeny, mint aki maga is benne volt a bizniszben.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 10:51:19

@Dövan: "Szerintem a ránézésre baszatlanság -50-et jelent egy 0-100-as skálán, de majd ezt a csajok megmonnyák. "

Aha! De lehet, hogy inkább -80 vagy inkább -90! :D Élből elhajtom az ilyeneket, mert ez nagyon visszataszító. Mikor látszik rajta, hogy csorog a nyála, csillog a szeme, mert pina van a közelben.

Papírsárkány 2012.02.24. 10:52:07

@(Ő_Ő): Halkan megjegyezném, hogy a példa pont arról szól, hogy a család nőtagjai pletykálnak ezerrel - a férfi csak odamegy hallgatni :-)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:52:50

@tértivevény: na nee, most belelátott mindenki a gyomrodig a szádba :)

Papírsárkány 2012.02.24. 10:53:04

@(Ő_Ő): az élet tele van *csatt*... akarom mondani, csalódásokkal :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 10:53:07

@Aphelion: Te tényleg úgy gondolod, h itt az a probléma, h a lánynak egy másik pasi jobban tetszett?

Mindig úgy érzem, h te érzelmek nélkül nézed ezeket a dolgokat.

A fő gond az, ahogy a csaj intézte a dolgokat. Se nem intelligens, se nem empatikus. Leszarja azt a ffit, akit min kedvelt. Leszarja, h az mit érez!

Ezzel van a gond. Nem azzal, h amit érzett, az elmúlt, vagy kevés.

És mivel gyökérpicsa a csaj, valószínű, ma Fathernak van igaza!

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 10:53:29

@cyd: Pl. ugy, hogy o a legnagyobb. Vagy nagyon atjarja az Ero. Kinek a midiklorian szintje volt a legmagasabb?

Papírsárkány 2012.02.24. 10:54:19

@Dr. Jula Watson: látod, és erről is te tehetsz!!! :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:54:39

@Dr. Jula Watson: gondolom a barátainak igen, nekünk nem szokott pletyizni. Max végkövetkeztetést levonni. Annyira imádom amikor valakivel kapcsolatban mondok valamit, pl, "de most minek hívjam fel?!" Ő meg rávágja "na ez az, szerintem ne hívd, soha nem veszi fel senkinek". Ő nem is ismeri az illetőt, de nagyon tudja, hogy soha nem veszi fel :D.

Kytia 2012.02.24. 10:54:49

@attilavagyok: Szerintem mindezekért nem vagy hülye. Csak túlkombinálod a helyzetet. A csajnak másik pasi kellett, ennyi történt, nem több. Ezért felesleges lekurvázni, a legerkölcsösebb nővel is megtörténik.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 10:55:02

@Picicsibe a szexistennő: Szerintem is Fathernak van igaza (kivételesen).

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 10:56:23

@tértivevény: Na ezt most nem vállalom fel :)

@(Ő_Ő): Akkor ez olyan, mint amiket mi mondunk itt a blogon :D Lehet törzskommentelő? :DDD

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 10:57:01

@Kytia: Ja, de akkor sunnyog es szakit smsben. Lehet ezt korrekten intezni, akkor a masiknak is jobb es nincs harag.

Papírsárkány 2012.02.24. 10:57:23

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: _volt_
Aztán jött az a csúnya láva-baleset :)

Erről az alábbi párbeszéd jutott eszembe:
Luke: Obi-wan, hogyan halt meg az apám?
Obi-wan: Levágtam mindkét lábát és az egyik karját, aztán ott hagytam szénné égni a lávában. Tessék, itt a fénykardja. Ne aggódj a barnás foltok miatt, az csak jedi gyerekek rászáradt vére :)

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 10:58:22

@tértivevény: Marmint sok minden fontosabb a sikernel? Jah.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 10:59:27

@tértivevény: olyan hallkan jegyezd meg, hogy más ne hallja meg! :P :D Ez arra volt példa, hogy a férfiak pletykára éhesek,de voltam már párkapcsolatban és tudom milyen az, amikor a férfiak összeülnek és egy egész napot végig csacsognak másokról :). Mi nők max 1 órát áldozunk erre azt haladunk tovább :)...

Papírsárkány 2012.02.24. 10:59:32

@Dr. Jula Watson: Nem baj, ez nem változtat semmin :)

nemkellex 2012.02.24. 10:59:48

@tértivevény: Persze, viszem, te csak várd szépen! ;)

@gernika: Hű, azta! Nem semmi! :D Ezek alapján senki nem lövi be a céget, mert kívülálló ezt megjegyezni biztosan nem tudja, de talán az egyik nick mögül kikacsint a főnököd! :D

@attilavagyok: "Félek, őt 10 év múlva is csak 1 körre fogják elvinni. De ne legyen igazam!"
Ha már minden OK, és túl vagy rajta, mit törődsz azzal, mi lesz vele 10 év múlva??? Legyen az ő baja, nem vagy az apja, barátja vagy testvére. Csak egy pasi vagy, aki egy ideig dugta.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:00:59

Szerintem az utlsó randi volt egy amolyan utolsó esély. Még nem tudta, hogy szakítson-e, ezért nem mondta ott, és ahogy az alakult, adta meg a bizonyosságot, hogy vége.

Papírsárkány 2012.02.24. 11:01:13

@(Ő_Ő): te is érdekes férfiakat ismerhettél eddig... :-)

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: hát az, meg, hogy attól, hogy a többség nem úgy viselkedik, ahogy helyes, még nem lesz a helyesből helytelen (attól, hogy nem "életszerű" vagy "ésszerű", még lehet helyes, max nem okos :) )

cyd 2012.02.24. 11:01:39

@Bundabandi: Ne végletekben gondolkodj. Nem nyálcsorgatásról van szó, hanem csak a szexhiány látszatáról.

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Legnagyobb? Kell-e emlékeztetnelek a "cuki sapka" és a "Hey-ho, hey-ho kezdetű dal" kifejezésekkel tarkított kommentre?

dr. gernika 2012.02.24. 11:02:06

@attilavagyok: "szerintem inkább azért dobta ezt a gép, mert összekevertem a kalandot a kapcsolattal"
így-így.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:02:16

@Dr. Jula Watson: én is ettől tartok :D.
@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: szerintem is nagyon bunkó volt a csaj, hogy lehet így szakítani, mert az egy dolog,hogy telefonon smsben de randi után úgy, hogy azért végig mosolyogta csókolta az estét???? :S

Papírsárkány 2012.02.24. 11:02:27

@Dr. Jula Watson: Ez nem magyarázat arra, hogy akkor a végén miért nem mondta meg élőszóban...

Kytia 2012.02.24. 11:02:36

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Mondjuk a fel nem vállalós rész volt durva talán, meg a sunnyogás, igaz. De ezek a fiatal nők ilyenek.:)))

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:03:00

@tértivevény: már rég kinőttem a világmegváltó gondolatokat és vágyakat :)
Azóta csak a világuralomra török :)

Papírsárkány 2012.02.24. 11:04:34

@Dr. Jula Watson: Ugyan már, hiszen azt mindenki tudja, hogy a világot egy nő képtelen lenne uralni :) (a konyhából nehéz is lenne)

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 11:04:50

@tértivevény: Az szerintem semmit sem artott a midiklorianjaimnak.

Na igen, Obi Wan total torzitott a sztorin, es szegeny artatlan kis Darth vader bacsit allitotta be gonosznak.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 11:05:47

@cyd: nyálcsorgatás idézőjelben értve, nem konkrétan!

Hurri Kán 2012.02.24. 11:06:07

@Dr. Jula Watson:
Mondtak már sokan sok mindent. :DDD

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:06:37

@Dr. Jula Watson: először én is erre gondoltam, de ez nem ad magyarázatot arra, hogy kerülniük kellett az összes olyan helyet ahol exbe futhatnak...

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:06:48

@tértivevény: Talán mert esetleg várta, hogy valami történjen? Mint amikor egy filmet végignéz az ember, és végig reméli, hogy legalább a végén jön valami katarzis. És hogy nem jött, csak akkor tudod megállapítani, amikor már felkapcsolták a villanyt, és mész kifelé.

De mindezek mellett egy élőszóban tett szakítás korrektebb. A lány el akarta kerülni a kérdéseket, a győzködést, és az összes ezzel járó dolgot.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 11:07:54

@attilavagyok: "Félek, őt 10 év múlva is csak 1 körre fogják elvinni. De ne legyen igazam!"

Nem lesz. Mindig talál majd olyan faszit, akit a farkánál fogva tud vezetni! Vannak ilyen nők. Lehet 1x már átbaszták, és most bosszút áll a ffiakon. Ez teszi boldoggá. Elégtétel.

De egyszer majd eljut oda talán, h igazából az egész életét magányosan élte, és miközben ő kihasznált, addig őt is mindenki csak a farkára tudta ráhúzni.

Persze tévedhetek is...

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 11:08:13

@tértivevény: Jah :D

@cyd: Kell-e emlekeztetnelek a mai reggel tortentekre?
A tobbiert pedig :P
1.bp.blogspot.com/_1HVbueGDI3o/S-BC-yr_b8I/AAAAAAAACd4/QP7YpAmGZ8Y/s1600/gizmo.jpg

@(Ő_Ő): Tipikus konfliktuskerulo nyuszi. Bar ennel csunyabb szot kene hasznalni.

@Kytia: Ilyenek? Kytia atment szexhianytol szenvedo pasiba.

Papírsárkány 2012.02.24. 11:08:23

@Dr. Jula Watson: Na húzás innen! Irány főzni!!!
Úgyis ebédidő van
:-)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:08:38

@(Ő_Ő): Az nem az egész kapcsolatra volt jellemző? Valamiért úgy gondolta a lány, hogy nem akarja kikürtölni, hogy együtt vannak. Láttunk már ilyet :)

Αphelion 2012.02.24. 11:09:20

@tértivevény: @Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Fuh hat ez egy hosszu es mely filozofiai beszelgetes kezdete lehetne, de pont ma jottem be ugy a munkahelyre h valamit csinalni is kene vegre, h a hetfoi meetingen legyen mit meselni az elmult heti tevekenysegemrol... :) Szoval most inkabb nem mennek bele, roviden csak annyit mondanek h Frici gondolkozz, ha valakinek olyan ideai vannak amik nem kompatibilisek a vilaggal, akkor az mire jo? Es mire vezet? Van ugye ra a tortenelembol jo par pelda...

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:10:07

@tértivevény: Nincs aki megegye a főztöm, szóval ezt kihagyom :D Majd valami pénzes pasas elvisz étterembe :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 11:10:16

@Kytia: O a harmincas, fiatalabb pasival kezdo noket szokta szidni egesz konkretan. Nem figyelsz, te lyany?! :x

Papírsárkány 2012.02.24. 11:10:26

@Aphelion:
Rule #1: Nem a világ határoz meg engem, hanem én a világomat.

Papírsárkány 2012.02.24. 11:10:58

@Dr. Jula Watson: jelentkezz a posztolónál, ő most úgyis szabad :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:11:26

@Kytia: a fel nem vállalás is érthető. ugye tudjuk, hogy Attila dugópajtiként kezdett ki a lánnyal. Aztán elfelejtette közölni a lánnyal, hogy ők már járnak, a lány meg lehet tiszteletben akarta tartani azt, hogy a srác dugópajtinak használja és ezért úgy is kezelte " ő csak egy barát". Elég ritka, hogy valaki úgy mutatja be a másikat, hogy na ő Attila a dugópajtim! HA Attila tökös lett volna akkor az első ilyen után rákérdezett volna a lánynál, hogy "mi tényleg csak barátok vagyunk? Mert én többet érzek, járni szeretnék veled..."

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 11:11:29

@Aphelion: Hogy hogy mire? Becsuletes eletre, tiszta lelkiismeretre, meg effele badarsagok :)

mütyür 2012.02.24. 11:12:24

pfúú mennyit tudtok írni pár perc alatt:S

Papírsárkány 2012.02.24. 11:12:42

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Olyanokat írsz, hogy kezdem sejteni, hogy a star wars 1-6 tényleg csak aljas jedi propaganda :)

mütyür 2012.02.24. 11:14:11

@(Ő_Ő): attól még nem kell az út másik oldalára szaladgálni. mondjuk kár, hogy nem ütötték el:D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:14:56

@tértivevény: tényleg használjamk ki szegényt? :D

@mütyür: és ez mindig akkor van, amikor mondjuk az ember nem ér rá olvasni. :)
Levelet is akkor kapok vagy 100-at, amikor még csak gépközelben sem vagyok.

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 11:15:20

@tértivevény: Az is, az is. Irtak valahol, hogy a valosagon alapul? Nem. Olyan ez, mint az amerikai filmek a vietnami vagy iraki haborurol.

cyd 2012.02.24. 11:15:39

@Bundabandi: Ha idézőjeles, akkor miért is visszataszító? Érthetem úgy, hogy nálad csak olyan próbálkozzon, akinek az elmúlt hónapban volt szex az életében? Akkor meg nem biztos hogy kiheverte az előzőt, vagy alkalmi egyéjszakás is belefér?

mütyür 2012.02.24. 11:16:18

@Dr. Jula Watson: nem ér rá olvasni, ráadásul érdekes a poszt is:) Murphy él:)

attilavagyok 2012.02.24. 11:16:32

Egy kis adalék: a szakítás után egyszer kaptam még tőle egy rövid üzenetet (ebben volt az is, hogy legyünk barátok), amiben leírta, hogy számára "az az ideális kapcsolat, amiért neki semmit sem kell tennie, hanem az elejétől tökéletes az egész".
???
Basszus, még 40 év után is tenni kell érte.
Mindkét félnek. Minden nap.

Mindig is tudtam, hogy több Ady-t kellett volna olvasni még a középiskolában :)))
"Igaz, hogy csak tökfilkó megy lépre a kacér nőnek, de éppen az a kacér nő művészete, hogy a legokosabb emberből is tökfilkót csinál."

Bagatell történet. Az elején be is ismertem.
De most aztán tényleg back to work és back to da real life :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:16:47

@Dr. Jula Watson: én tudom mi az a konyha, ahol a hűtő van amiben a férjem által számomra lefőzött kaját találom :D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:16:53

@mütyür: Az átszaladgálás tényleg nagyon szinpadias :)

Papírsárkány 2012.02.24. 11:18:48

@(Ő_Ő): Várjál, véletlenül "férj" szót írtál arra az illetőre, aki főz a konyhában :) Biztos nem így akartad :)

cyd 2012.02.24. 11:19:16

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Nazért a Hamburger hill vagy a Generation kill ölég jó képet fest mindkettőről.

Papírsárkány 2012.02.24. 11:19:26

@Dr. Jula Watson: Most én mondjam meg neked?
*fejcsóvál*
Nagy lány vagy, megoldod!

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:19:53

@attilavagyok: "Igaz, hogy csak tökfilkó megy lépre a kacér nőnek, de éppen az a kacér nő művészete, hogy a legokosabb emberből is tökfilkót csinál."
ez tetszik :)))
Ide csak bagatell történetek kerülnek, ne vedd magadra. :) Amúgy lehet ez a nő nem érdemelt meg téged, de legközelebb mondd el egy nőnek hogy mit érzel iránta és akkor talán nem így lesz vége...

Kytia 2012.02.24. 11:20:30

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Szid az mindenkit szerintem.:)

@(Ő_Ő): Mondjuk ez nekem nem tiszta. Most végül is Attila sosem mondta a lánynak, hogy ő kapcsolatot is akar, csak próbált gáláns lenni, hátha magától átalakul dugópajtáskodásból komolykapcsiba? Mert ha nem mondta, akkor mondjuk tényleg érthető, hogy a lány csak dugópajtinak kezelte, lehet, rá sem jött, hogy Attila többet akar. Vagy lehet, hogy rájött és pont ezért ejtette.:)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:20:42

@mütyür: Murphy volt, van és lesz is :))

@attilavagyok: Biztos, hogy úgy értette, hogy soha semmit? Mert azt bizony én is vallom, hogy ahol már az elején küzdeni kell, meg problémák vannak, akkor ott az alapok hiányoznak, amitől jó és tartós lehetne egy kapcsolat.

@(Ő_Ő): Jahogy az az! Na meg ahol az a pont jó magas asztal van ;) Így már megvan :D

Papírsárkány 2012.02.24. 11:21:04

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: kéne már egy film végre az igazságról!
"Sith-ek: A hazugság vége" címmel pl :)

Kytia 2012.02.24. 11:21:46

@attilavagyok: Én sem hiszek ebben, hogy folyton izzadni kell érte. Szerintem a jó az műkszik magától. Pont azért van egyetértés, mert egyetértés van.:)

Papírsárkány 2012.02.24. 11:21:59

@attilavagyok: @(Ő_Ő): addendum: DE NE RÖGTÖN!!! :)
Mert az meg creepy :)
(bár ezt talán magadtól is tudod

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:22:38

@tértivevény: Nahát micsoda tulajdonságokat képzelsz belém? Én életképtelen vagyok kérem szépen :)

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 11:22:48

@Kytia: Lehet, de az az igazi profilja. O abban jo.

mütyür 2012.02.24. 11:23:04

@attilavagyok: semmit sem kell tennie?? lol

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:23:19

@mütyür: milyen út? Mi egy történetet olvasunk? Megint szívtam? :D

@tértivevény: jól olvastad, te egomán hímsovi! :D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:23:33

@mütyür: reméljük, ő nem a munkahelyén van :D

Papírsárkány 2012.02.24. 11:24:11

@(Ő_Ő): Pedig az ilyet papucsnak hívják :)
Csak mondom.

Papírsárkány 2012.02.24. 11:24:50

@Dr. Jula Watson: csitt!
vagy *csatt*
nekem mindegy :)

attilavagyok 2012.02.24. 11:25:33

@Dr. Jula Watson:
SEMMIT. Így, egyértelműen.
Az üzenet vége pedig így szólt: "Bármi hozzáfűznivaló?".
Nem volt.
Megtartottam emlékbe...

mütyür 2012.02.24. 11:25:42

@Dr. Jula Watson: :DDDD

@(Ő_Ő): mivan, kertész vagy?:D írta a poszter a jelenetet, hogy kézenfogva andalogtak, észrevett a lány egy ismerőst, ezért átrohant a túloldalra, nehogy lebukjanak:D

mütyür 2012.02.24. 11:26:54

@attilavagyok: ez azért tökjó, mert ha vki ennyire hülye, sokkal könnyebb túllenni rajta és örülni, hogy többet nem rabolja az idődet:)

dr. gernika 2012.02.24. 11:27:09

@mütyür: Enyémek meg olyan aranyosan tudnak magánjellegű hangnemben együtt dolgozni, hogy azt tanítani kéne.

És már megint pezsgőzünk, "meg kell inni a hétfői maradékot" felkiáltással. Eh... :)

mütyür 2012.02.24. 11:27:47

@tértivevény: te mindenkit bántalmazol? remek érvelési módszer:D

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 11:28:03

@gernika: En mondom, hogy te leszel tuli2...Meg del sincs, de mar a tütüke. :x

nemkellex 2012.02.24. 11:28:04

@mütyür: Hát, én csak annyit, hogy szép ez a péntek... szia Mütyür!! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 11:28:07

@cyd: Nem mondtam/írtam ilyet. Csak annyit, hogy nem szeretem ha látszik rajta, vagy mondogatja. pl: volt itt egy srác pár hónapja, aki azzal jött állandóan, hogy már 2 hónapja nem volt nővel és kell neki! Meg aztán itt van Jokka is, akiből szintén süt, hogy nem nagyon jut neki pina. Na ezeket nem szeretem. Ha nem volt már régen nője, akkor sem kell állandóan arról beszélni, hogy mennyire dughatnékja van. Nem kell koslatni a nő után "csorgó nyállal", meg "csillogó szemekkel". Így értem.

mütyür 2012.02.24. 11:28:45

@nemkellex: óóóóóóóó TEEEEEEEEEEE :DDD szép hétvégét nektek!:)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:30:17

@Kytia: "Külsőre imádnivaló volt... hogy mi van belül, az akkor még nem foglalkoztatott. A tesztoszteron és az adrenalin felszökött - semmi másra nem gondoltam, csak hogy AKAROM ŐT. Minél előbb és minél többször." ez dugópajtiság, így indult :)

"Nem látom be, miért ne épülhetne egy kapcsolat a jó szex és a szerelem 50-50%-os pilléreire."Éppen ezért rendszeresen beszélgettünk, érdekelt, hogy mi van vele, hogy érzi magát, programokat szerveztem (étterem, mozi, buli) - romantikusat és pörgőset egyaránt. " Na ebben sehol nem látom azt, hogy elmondta volna többet érez dugópajtiként. Bevallom dugópajti szerepben még nem tetszelegtem, de azt tudom, hogy az ember akkor is eljár szórakozóhelyekre bulikba mozikba amikor még nincs szó szerelemről, párkapcsolatról. Ebből a lánynak nem kellett volna értenie, hogy mi van :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 11:31:17

@Kytia: Azért ha nem akarod állandóan cserélgetni a pasikat, ha valami éppen nem klappol, akkor tenni kell érte folyamatosan.

dr. gernika 2012.02.24. 11:31:42

@cyd: "És ha ezt nem tudja valaki kimondani, hogy kell egy bizonyos szellemi/társadalmi minimum szint neki akkor az jó eséllyel álszent."
Ezzel is egyetértek, remélem most nem az "érveljünk olyan mellett, amiben nem hiszek" játékot játszod.
@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Mióta átkódolták a pezsgőt, kifejezetten tanácsos dél előtt meginni. :D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:32:46

Azon csodálkozom, hogy még senki sem mondta, hogy ez a poszt fék. És ezt az is alátámasztja, hogy a megjelent posztoló túlságosan normális, és normális hangnemben ír, és még csak fel sem kapja a vizet a sértegetéseken. :D Mi van veletek emberek? :D

Azt észrevettétek, hogy mindig a pénteki posztnál jön a posztoló is? :D

Caddy 2012.02.24. 11:34:12

@(Ő_Ő): nem, nem, ha csak paplanpajti az illető, azzal nem járunk sehová. Kizárólag a lakásban mozgunk. Szigorúan.
Ha kimozdulás van együtt, NA AKKOR már randi, és akkor már fordul a sztori.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:35:14

@Bundabandi: Túl komolyan veszel néhány ideírt kommentet. Az, hogy itt épp ki mit hangoztat, sokszor köszönőviszonyban sincs azzal, ahogyan amúgy él.

Caddy 2012.02.24. 11:36:00

@Bundabandi: na de azért ezt tudod, hogy melyikért kell tenni.Ha az alapok nem stimmelnek, akkor megfeszülhetsz, akkor senemlesz jó.
Ha nem jó az ágyban, akkor nincs miről beszélni, lapát van, de villámgyorsan.

nemkellex 2012.02.24. 11:36:22

@mütyür: Köszi, viszont! ;) Csak még ki kell osonnom, hogy a kollégák ne lincseljenek meg. :P Hétfőn megtudjátok, sikerült-e...

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:36:23

@Caddy: Nem feltétlenül. Lehet az még friends with benefits :)

Caddy 2012.02.24. 11:36:57

@Dr. Jula Watson: nekem szimpi volt a poszt alapján is, én nem bántottam, nem is fogom.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:37:30

@mütyür: az kimaradt, bocsi de péntek van tavasz van! :)@nemkellex: neked is jó hétvégét :)

Αphelion 2012.02.24. 11:37:37

@Picicsibe a szexistennő: Nade ... nade ... ha van mondjuk 3 csaj akinek tetszek en meg az egyiket valasztom kozuluk, akkor genya vagyok mert a masik kettonek leszartam az erzelmeit? Nem lehet mindenkit mindig boldogga tenni ... En elhiszem h te osszesen 1 ferfit ismersz a vilagon mert te olyan vagy ;) de az emberek tobbsege 1nel tobb ellenkezo szemellyel is meg szokott ismerkedni, a 3mal most tenyleg nem mondtam sokat de a 2 is eleg lenne, akkor mar van legalabb egy akivel nem lephet monogam kapcsolatba...

A posztbol nekem teljesen vilagos h a csaj sosem hitegette Attilat semmivel. Arrol nem o tehet h Attilanak olyan erzelmei alakultak ki amik vegul is nem teljesulhettek be. Nekem is neheztelnem kene arra a bizonyos lanyra h "leszarta az erzelmeimet" ? O a hibas, sot erkolcstelen azert mert *en* tul keson jottem ra h tobbet akarok a baratsagnal es nem sikerult eleg hamar es eleg ugyesen elcsabitanom? Nem szarta le az erzelmeimet, tudott roluk, de neki akkor pont nem voltak hasonlo erzelmei iranyomba...

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 11:37:45

@gernika: Igen, minden addiktologus ezt ajanlja a detoxon!

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:37:45

@(Ő_Ő): én ezzel most teljesen egyet tudok érteni.

mütyür 2012.02.24. 11:37:49

@Caddy: ma nem bántunk senkit:) kivéve én egyes kollégákat, ha úgy adódik:D

cyd 2012.02.24. 11:38:11

@Bundabandi: OK, de Dövan azt írta, hogy látszik rajta, nem azt, hogy minden második szava ez.
Az Ape féle a "guruló krumplit is" jellegű hozzászólások már bőven kívűl esnek ezen a körön.

@gernika: Amíg élek remélek... de egyébként saját vélemény.

Kytia 2012.02.24. 11:39:08

@(Ő_Ő): Igaz. De lehet, hogy pont azért nem mondta, mert sejtette, hogy a lány meg azt nem akarja.

@Bundabandi: Igen, de ez inkább ösztönös szerintem, vagy a helyzet adja, vagy nemtóm.

@Dr. Jula Watson: Igazad van. Egy jó egzisztenciával rendelkező, állítólag jóképű és humoros, harmincas agglegény, akinek nem volt elég a dugópajtáskodás, érzelmeket akart, meg kapcsit, meg felvállalást...? Biztosan fake.:)))

mütyür 2012.02.24. 11:39:10

@(Ő_Ő): hááát, sztem kifejezetten akarni kell, hogy ne értse...

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:39:48

@Caddy: tudom. Csak a multkor volt olyan furcsa, hogy mindenki nekiesett a posztolónak. Én sem bántom. Pedig én vagyok a megtestesül gonosz :D

Caddy 2012.02.24. 11:39:49

@Dr. Jula Watson: ugyan ugyan, tudod, hogy az nem működik hosszú távon, bár nyilván a kérdés az, mennyi ideig szeretnénk élvezni a természet adta élvezeteket.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:39:54

@Dr. Jula Watson: :D. Nekem is feltünt, hogy túl értelmes, nem idevaló :D

mütyür 2012.02.24. 11:40:39

@Dr. Jula Watson: ha fék, akkor fix, hogy direkt az én kedvemért írták:D

indapass90210 2012.02.24. 11:41:35

Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

Caddy 2012.02.24. 11:41:44

@mütyür: @Dr. Jula Watson: lehet ez a péntek, nem büntetünk a blogon, ámde a való világban. :D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:41:56

@Caddy: na de az ilyet az ember nyilván nem hosszútávra akarja :) Csak ameddig jó, vagy nem jön jobb ;)

@(Ő_Ő): @mütyür: ugye-ugye? :))

mütyür 2012.02.24. 11:42:03

@Dr. Jula Watson: hja, amúgy ma fogok kapni választ:)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:42:36

@Caddy: Húú, akkor nekem is kell találni valakit, akit büntessek :)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 11:43:19

@mütyür: Végre, végre!
Azért koppints az orrára, hogy ilyen soká húzta!

Caddy 2012.02.24. 11:46:09

@Dr. Jula Watson: és ezzel el is érkeztünk a poszt megfejtéséhez. Köszönjük. Nyereményét a kiadóban átveheti. :)

Te mindig találsz valakit akit büntethetsz, másrészt meg péntek van, hosszú még a nap. Előre a domina énekkel! :)

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 11:47:04

@Kytia: "Hogyan lehet, hogy egy független, saját egzisztenciával rendelkező, rengeteget dolgozó 30-as férfi számára kevés a világ legjobb, legkényelmesebb konstrukciója?"

"Egy jó egzisztenciával rendelkező, állítólag jóképű és humoros, harmincas agglegény, akinek nem volt elég a dugópajtáskodás, érzelmeket akart, meg kapcsit, meg felvállalást...?"

Mondom én, hogy velem nem nehéz egyetérteni. Néha még akarni sem kell.

:)

Αphelion 2012.02.24. 11:47:53

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Becsuletes nem pont attol leszel ha a valosaghoz ragaszkodsz a masokkal valo kommunikaciodban is?

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:48:09

@Caddy: jó mert neked vannak ilyen éles határvonalaid, de sok embernél ez nem ennyire világos és nem tudják ennyire jól betartani a határokat. Dolgoztam vendéglátásban,láttam dugópajtikat és bizony ott volt nem csak szex is pedig egyik se akart többet párnacsatánál :)...

@mütyür: @Kytia: velem már volt olyan, hogy barátok voltunk (igaz ez nem dugópajtiság). én végig abban a tudatban voltam ,hogy mi csak barátok vagyunk együtt ettünk/buliztunk és tényleg le kellett velem ülnie ahhoz, hogy felfogjam ő többet akar. hát nem lett több de már nem ettünk/buliztunk együtt :).

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 11:48:58

@Dr. Jula Watson: Ettől függetlenül nem szeretem, ha valaki ilyen. Mert azért a való világban is vannak ilyenek, én találkoztam már jópárral.

@Caddy: Persze. Nem azt mondtam, hogy mindegyik megérdemli. Csak sok olyan ember van, aki az első nem stimmelő dolognál vált és nem áldoz rá energiát, hátha tud változtatni rajta.

@cyd: azért aki ilyen, azon látszik is. Mondom... "nyálcsorgatás", csillogó szemek stb. Ezt így nem lehet leírni, de látszik, vagy legalábbis érzed rajta. Ahogy beszél, amilyen hangúllyal, amilyen szavakat használ. Van aki normálisan tud viselkedni, de van akit megbolondul a hormonoktól és azon látszik.

dr. gernika 2012.02.24. 11:52:10

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Fél pohár bubimentes pezsi volt, kedves Zacher Frigyes.

indapass90210 2012.02.24. 11:53:27

@attilavagyok: "számára "az az ideális kapcsolat, amiért neki semmit sem kell tennie, hanem az elejétől tökéletes az egész".
???
Basszus, még 40 év után is tenni kell érte.
Mindkét félnek. Minden nap."

Mégsem olyan hüje a csaj. Teljes mértékben igaza van. Olyat kell találni, akivel kényelmes és jó az élet, lehetőleg magától. Különben élhetne az ember együtt egy csörgőkígyóval is, a lényeg, hogy mindig nagyon vigyázz hova lépsz vagy nyúlsz, és akkor nem lehet baj. Ha folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton, akkor az a két ember nem passzol.

Kytia 2012.02.24. 11:53:40

@Dövan: Szuper lett az intejú.:)))

Cucli 2012.02.24. 11:53:42

geci volt a csaj, hogy sms-ben szakított (átéltem hasonlót, írtó szar érzés:(), viszont én sem értem, miért nem láttad előbb a jeleket? ha valaki nem vállal fel valakit, akkor ott komoly félreértések vannak, amiket talán nem árt megbeszélni...
vagy nem akartad felhozni, nehogy lemaradj a rendszeres sunázásról??

munkahelyen nálunk nem para a kapcsi, csak amikor a mánáger szopotja az irodában a beosztottat, és rájuk nyitnak...

fumerin 2012.02.24. 11:54:21

Hihihiiííí! Én is ismertem egy Attilát! Bibibííí!

De geci régen született, asszem i.sz. 400 körül. Missinátam volna ijjen öreg emberrel? Pedig okos is szép is gazdag is...:D

mütyür 2012.02.24. 11:55:35

@Dr. Jula Watson: már rászóltam:) mondjuk nem mintha nagyon szeretném tudni, mit fog írni:S

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 11:55:39

@Dövan: "Mindent fizettem" Attila vette :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 11:56:16

@Aphelion: Te miről beszélsz? Itt nem tetszési szintekről van szó.

Volt sok randi, volt szex. Te ilyet egyszerre 2-3 emberrel?

Lehet ilyet, persze. Ha meg van beszélve, h ez egy nyitott kapcsolat! De alapból ha az ember randizgat, kefél valakivel, az már valamilyen kapcsolat, és az emberek nem gondolják alapból, h az egy nyitott kapcsolat.

És igen. Egy normális érző ember figyel a másik érzéseire. Nem az a gond, h más 1x csak már jobban kell neki. Van ilyen, ez van... De egy sms?

Aphelion. Kurvára másképp látjuk az emberi kapcsolatokat.

Én azzal se vagyok ilyen gyökér és érzéketlen (mint itt a csaj), aki közömbös nekem.

Kytia 2012.02.24. 11:57:21

@Father Justice: Mondjuk teljesen azért nem értek egyet: "a világ legjobb, legkényelmesebb konstrukciója?"

Ezt azért azután mondd, hogy kipróbáltad a másikat. A jóféle komoly kapcsi a világ legjobb, legkényelmesebb konstrukciója, ez nem vitás. Hogy a pasik (némelyik) hülyék ahhoz, hogy ezt felfogják, az más kérdés.:)

@(Ő_Ő): Nekem ilyen nem volt. Mindig tudtam, ha többet akar, legfeljebb úgy csináltam, mintha nem tudnám.:))

Αphelion 2012.02.24. 12:00:44

@attilavagyok: "összekevertem a kalandot a kapcsolattal"

Igen, elegge ugy tunik h ez tortent ;) Pedig a csaj viselkedesebol igazan egyertelmu lehetett volna h o minek gondolja. Kesobb persze ez megvaltozhatott volna, ha mindketten beleszerettek egymasba, de most nem igy alakult. Ez van, ezert a csajt tenyleg nem lehet hibaztatni...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 12:00:56

@Aphelion: Ja, és egy korrekt nő nem fogadja el, h mindig mindent fizessenek neki. Főleg, ha az csak neki egy szex kapcsolat!

Ez a nő nagyon nem volt korrekt!

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 12:03:34

Ez a jokka mekkora egy troll :DDD azt írja: hello p***k, 26 éves kedves megértő intelligens férfi vagyok :D
hát igen ezzel az indítással tényleg azt bizonyította, hogy mennyire kedves aranyos és intelligens :D

fumerin 2012.02.24. 12:04:41

Én sms-t senem küttem volna! Mél az ingyenes és dalt is lehet csatolni! :D

Kytia 2012.02.24. 12:05:27

@Picicsibe a szexistennő: Azért egyet ne hagyj ki a számításból: "jól esett újra lovagiasnak lenni"

A pasik szeretnek lovagiasak lenni. Mellesleg még a szexkapcsolatban is. Nem áldozatnak tekintik és nem fizetségnek a pinához való bérletért.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 12:06:15

Szerintem meg a pénzkérdésen rugózni nem feltétlenül szerencsés. Ez ember és kapcsolatfüggő is.
Sok férfit zavar, ha nem fizethet, mások meg még a sajátjukat sem nagyon akarják kifizetni :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 12:06:49

@Kytia: A lovagias, az neked az anyagiakról szól? Ehh!

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 12:06:52

@Kytia: pont ez az :)megelőztél :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 12:08:58

@Kytia: Tudod milyen faszi gondolja ezt? Akinek sok a pénze, és így fejezi ki mennyire kedveli, szereti a csajt. Me' ennyit tud!

Milyen csaj szereti ezt?

Aki ezen méri le, h mennyire van megbecsülve.

Gáz!

Papírsárkány 2012.02.24. 12:10:16

@Dr. Jula Watson: És te ezen még meglepődsz? :)

@mütyür: Ki mondta, hogy ez érvelés? :)

Nomeg, egyébként se mindenkit, úgy tűnik, rútul kivételezek egyesekkel...

cyd 2012.02.24. 12:10:45

@gernika: Ja mer' a bubitól válsz függővé. Alap. Viszont, ha Frici a Zacher, akkor az zicher, hogy sisakban nem tud pipázni.

Kytia 2012.02.24. 12:12:31

@Picicsibe a szexistennő: Sokmindenről szól. Itt most arról (is) szólt. Egyébként legtöbbször a pasiknak ez az eszköze a lovagiassághoz. Máskor meg más. A gesztus a lényeg, amit szeretnek megtenni, mert jól érzik tőle magukat, ami szerintem tök normális dolog. Azért szól sokszor a pénzről, mert sokszor a jó dolgok pénzbe kerülnek.:)

@Dr. Jula Watson: :)

Madpapa 2012.02.24. 12:12:37

Ha ennyire nem vállat fel senki előtt, ez felveti azt a több mint lehetőséget, hogy azért mégis csak volt a hölgynek más valakije is, akit a barátai előtt felvállalt. Persze ha nagyon nem vagy kategória alatti srác, de ezt az ismerőseid visszajelzéséből ítélve vessük el. Bár ugye minden relatív. Másként nem tudom ezt magyarázni. A találkozásaitokról, annak sűrűségéről, tartamáról, együtt töltött idők hosszáról nem írsz. Nem írtál a korkülönbségről sem semmit. Származott-e előnye a hölgynek a kapcsolatotokból azon kívül, hogy fizettél mint a katonatiszt?
A túlon túl való finanszírozása a kapcsolatotoknak, felveti azt a gondolatot bennem, hogy ezzel kompenzálni akartál valamit. Kölcsönösségen alakuló kapcsolatban nem akarom a másikat kilóra megvenni, csak ha valamiben hiányt szenvedek az érzéseim szerint. Ergo megpróbálom ezzel kompenzálni a két fél közti egyensúlytalanságot ugye.
Nos ez a kompenzáció úgy tűnik még sem volt elegendő, hogy egyéb hiányosságaid felettesd.
Szóval hány éves volt ő, és mennyi vagy te?
Az egyszerű kislány jó és rossz fiú közti választásának okait, pedig hagyjuk meg Rémusz bácsi esti meséjének.
Érdekes módon ezen mindig az ún. 'jó' fiúk sopánkodnak.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 12:12:55

@tértivevény: be kell látnom, naív liba vagyok. Mindig meg tudok lepődni :)

_Ω_ 2012.02.24. 12:13:26

@Picicsibe a szexistennő: De ha az ajtó kinyitása, a szék fenék alá tolása, a kabát felsegítése alap (meg az összes többi is), akkor már csak a péééééénz marad, amivel ki lehet fejezni a lovagiasságot.
Persze most kicsit kötekedősnek tűnhetek, de csupán azt szeretném, ha leírnád, nálad hol a határ az "alap" és a "lovagiasság" között. Egy példa is elég.
Szerencsére nincs felesleges pénzem, így rákényszerülök a kreativitásra, de akkor is érdekel, te hogyan látod ezt.

Kytia 2012.02.24. 12:16:30

@Picicsibe a szexistennő: Én azt vettem észre, hogy pont azok a pasik lovagiasak anyagi téren, akiknek nincs kisebbségi komplexusa. Sok béta görcs helyből kikéri magának, hogy ő gáláns legyen, mert attól fosik, hogy nincs más szeretni való rajta, mint a pénz, és állandóan ennek ellenkezőjét akarja bizonyíttatni a lánnyal. A legfobb pasijaim (értsd iq-ban, ágyban, mindenben) pont nem csináltak gondot ilyesmiből.

@Bundabandi: Persze, épp ezt mondom.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 12:17:10

@Kytia: Ráadásul ez is csak egy dolog a sokból. Az ajtót is ki tudja nyitni a nő, mégis szeretik kinyitni neki. Folyton azt nézni, mi mennyibe került, amit kapok tőle, és azt elfogadhatom-e, pont a női anyagiasság jele. Ez nem több, mint hogy elfogadod-e ami a másik embertől jön, így őt magát, vagy várat építesz magad köré, és bebástyázod magad akár azzal is, hogy de nem én önálló és független vagyok, nehogy már kifizesd a vizemet! :)

mütyür 2012.02.24. 12:17:33

@_Ω_: hááát, ha pl pasi hív meg vhova (mondjuk meglepi), akkor a pasi fizessen:) bonyolult ez:)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 12:17:43

@tértivevény: :D ezt én is akartam már írni, pl engem nem szoktál pofozgatni. csak a szavaiddal bántasz azaz nem csak, mert az jobban fáj mint egy csatt :D, de hát Mütyür úgy gondolja ő és Jula a minden mindenekje mi meg kis senkiházi halandók :DDD

mütyür 2012.02.24. 12:19:02

@Dr. Jula Watson: "nem én önálló és független vagyok, nehogy már kifizesd a vizemet!" ezt én szoktam hangoztatni, kapom is ilyenkor a megbántódást:)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 12:19:12

@Kytia: :D Na jó, én ma meg sem szólalok :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 12:19:44

@Aphelion: Akkor felreertettelek, mert szerintem tok mast irtal...

@gernika: Nem minden pezsgoben van buborek? :O

mütyür 2012.02.24. 12:19:56

@(Ő_Ő): höle vagy kéremalássan:D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 12:20:44

@mütyür: Én is szoktam, de csak olyanoknak, akiktől semmi pénzért sem akarnék semmit :D Aki érdekel, attól szívesen veszi az ember azt, amit ad, feltéve, ha jó szívvel adja.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 12:21:55

@(Ő_Ő): Látod, velem szemben már csak a csatt maradt neki :S

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 12:23:40

@cyd: Zacherhez volt szerencsem, es kosz, de nem.

Szöszi 28 2012.02.24. 12:23:46

Na látom már mindent elmondtatok amit lehet:D Nem is fűzök hozzá semmit.
Annyit, hogy de jóóóó, péntek van:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 12:24:09

@Kytia: Ezzel nem vitatkozom, mert van igazság abban amit írsz.

Nekem két "gondom" van itt:
1. Alkalmankét pasi fizet ok. Vacsora, mozi, ital... De mindig?! Nekem ez már a nő részéről nem korrekt. Inkább kèmyelmes, elvárja...

2. Elfogadni úgy, h tudom, nem akarok a pasitól semmi komolyat. Nekem ez se korrekt.

Én így látom.

@_Ω_: Ahogy itt írom, kb.

mütyür 2012.02.24. 12:24:55

@Dr. Jula Watson: hát mondjuk simán megy a hoztam nasit/reggelit dolog, azon nem pénzezek sosem és ezt szeretem is nagyon. :)) de engem már az is zavar, ha ő furikáztat és nem engedi, hogy beleadjak pénzt a benzinbe:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.24. 12:26:42

@Kytia: "Én azt vettem észre, hogy pont azok a pasik lovagiasak anyagi téren, akiknek nincs kisebbségi komplexusa. Sok béta görcs helyből kikéri magának, hogy ő gáláns legyen, mert attól fosik, hogy nincs más szeretni való rajta, mint a pénz, és állandóan ennek ellenkezőjét akarja bizonyíttatni a lánnyal."

Ebben van valami!

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 12:26:45

@mütyür: köszönöm! :D ezt így pénteki bóknak elfogadom :D de ne udvarolj nem lesz csokiszökőkútad :P :D

@Dr. Jula Watson: hát így több éves ismeretség után már fél csattokból is értitek egymást akkor minek a sok rizsa? :D

mütyür 2012.02.24. 12:27:02

@mütyür: szimplán nem tartom fairnek hagyni, hogy minden cehhet a pasi álljon. ő sem milliomos.

Hurri Kán 2012.02.24. 12:29:48

Órák óta dél van... :D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 12:30:31

@(Ő_Ő): Nana, a rizs(a) szórással óvatosan bánjunk kérem! Nem szeretnék most ennél több IQ-t :D

cyd 2012.02.24. 12:32:04

@Kytia: " Én azt vettem észre, hogy pont azok a pasik lovagiasak anyagi téren, akiknek nincs kisebbségi komplexusa. Sok béta görcs helyből kikéri magának, hogy ő gáláns legyen..."
Újfent (és sokadjára) meglepődöm, hogy honnan szedted az udvarlóidat, mind α mind β terén.

Αphelion 2012.02.24. 12:33:53

@Picicsibe a szexistennő: "Volt sok randi, volt szex. Te ilyet egyszerre 2-3 emberrel?"

Randizni persze, foleg h nincs mindig egyertelmuen definialva mi szamit randinak. Ha csak beszelgettek egy etteremben az pl. siman belefer 3nal tobb emberrel is, sot en azt fiukkal is szoktam XD ;) Ha a szexig is eljuttok ugy mar nyilvan mas, de ahogy te is mondod:

"Lehet ilyet, persze."

Viszont:

"Ha meg van beszélve, h ez egy nyitott kapcsolat!"

Oooo ... marmint mi nyitott kapcsolat? Amig csak randiztok, nem vagytok kapcsolatban, addig nincs milyen kapcsolatrol beszelni, se nyitottrol se zartrol. Tudom h te nem olyan vagy, de vannak emberek akik bizony kapcsolaton kivul is belemennek neha szexbe, szerintem ezen a blogon mar olvashattal par ilyenrol ;)

"De alapból ha az ember randizgat, kefél valakivel, az már valamilyen kapcsolat, és az emberek nem gondolják alapból, h az egy nyitott kapcsolat."

Igen, *valamilyen* kapcsolat, de nem *olyan* ! Ha megiszok egy pohar vizet, az is *valamilyen* ivas, de attol meg nem veszik el a jogsimat ittas vezetesert ;)

"És igen. Egy normális érző ember figyel a másik érzéseire. Nem az a gond, h más 1x csak már jobban kell neki. Van ilyen, ez van... De egy sms?"

Igen abban egyetertunk h az SMS nem volt vmi szep ha a csaj erezte h fontos lett Attilanak ... kerdes persze h mennyire erezte. Nem mindenki mutatja ki az erzelmeit ugyebar ;) Ha vki nekem fontos akkor azt tuti erezni fogja, de azert mert en olyan vagyok amilyen :P

"Aphelion. Kurvára másképp látjuk az emberi kapcsolatokat."

Ez nekem mar a baratsag tema ota vilagos :P Azert jo a te nezopontodat is megismerni, de teny h sok dolgot teljesen mashogy kozelitunk meg. Meghozza azert mert te tenyleg nem szexistenno vagy hanem szerelemistenno :P Ha rajossz h a kislany minek az istennoje akkor megtalaltad a kulcsot a gondolkodasomhoz! ;)

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 12:34:05

@Kytia: Attól függ, mit értünk "jóféle" komoly kapcsi alatt.

Lehet, hogy valaki túl hülye hozzá, hogy felfogja, van reális esélye SZÁMÁRA jóféle komoly kapcsolat kialakítására. (Merthogy ami jó egy lehúzós szivolának, hosszabb távon nem biztos, hogy jó a lehúzottnak is - csak erre a köd szétoszlásakor szokás ráeszmélni.)

Más viszont elég okos ahhoz, hogy belássa: a saját értelmezése szerinti jó kapcsolat kialakításának olyan kicsi a valószínűsége, hogy felesleges egyáltalán időt vesztegetnie is a próbálkozásokra, görcsölésre, becsavarodásra. Helyette élvezi a kötetlen konstrukciók előnyeit.

Papírsárkány 2012.02.24. 12:34:51

@(Ő_Ő): Nem a szavaim bántanak, legfeljebb a bennük rejlő igazság :) (esetleg csak a gazság :) )

@Dr. Jula Watson: persze persze
*buksisimi*
ne felejtsd el az előző kommentedet ;-)

Mooon 2012.02.24. 12:35:04

Kedves Posztoló állati jó partinak érzi magát, így sértve van az egója az által, hogy a posztbéli hölgy ezt nem igazolta vissza.... hiszen dobta némi kufirc és időtöltés után.
Ez csak egy sértett önérzet monológja.
Hogy hogy gondolja ez a hölgy, hogy neki más kell, mikor őőőőő az alfahim szerelmes volt belé.... :DDDDD (paplanpajtás voltál, nem más... és még a csajokra mondják, hogy nem tudják ezt a helyzetet kezelni...)
hát öregem, nagy csapás lehet ez az énképednek.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 12:35:29

@Dr. Jula Watson: :DD. akkor add nekem a szexit és nem lesz ki szórja :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 12:37:02

@Kytia: Erről nincs sok tapasztalatom. A férjem még tanult, amikor megismertem, nem igen tudott volna mindig gálánskodni. Korábbi faszik meg nem voltak túl "lovagiasak".

Én 1xűen, csak nem várnám el a pasitól a mai világban, h mindent ő fizessen. A lovagias időkben a nők nem dolgoztak ugye. Az más világ. Más volt minden. Ehhez a hagyományhoz én nem ragaszkodom. :)

Ajtót ha kinyitják, jólesik. De ha én érek előbb oda, nem állok meg és várok. Kinyitom.
Ha udvariaskodni akar, legyen résen. :)

indapass90210 2012.02.24. 12:37:11

@Kytia: csak jokkából nem tudom, hogy lesz-e valami :)

cyd 2012.02.24. 12:37:35

@_Ω_: "Note to self: Darth Gummi is non-toxic, but will NOT taste good."
Muhaha

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 12:38:22

@tértivevény: miért tetted zárójelbe a mondandód lényegét, egyetlen fontos pontját??? :D

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 12:40:40

@cyd: ez is jó :):
"No real bears were harmed during the making of this site."

attilavagyok 2012.02.24. 12:40:52

Elhangzott itt néhány dolog, amiért érdemes visszajönni.

Már vártam, hogy valaki szerint fake az egész sztori.
Nem az - persze ezt bebizonyítani nem lehet, de az ellenkezőjét sem.
Gyanúsan normális vagyok, és egyetértek azzal, ha kritizálnak?
Akadnak ilyen alakok is, bár nem csodálkozok a bizalmatlanságon.

A "mindent fizetek" dolgot soha nem úgy éltem meg, mint valami szexbérletet. Jók voltak a közös programok; én is élveztem őket.

Tudta, hogy szeretem; megmondtam neki.
A válasz először annyi volt, hogy ne mondjam ezt.
Később viszont már az, hogy ő "a korábbi párjaival már kiszórakozta magát, itt az idő egy komolyabb kapcsolatra".
Én hozzágondoltam, hogy velem. Nem jól gondoltam.

Arra, hogy a fel-nem-vállalás ellenére miért hittem bármiben is, nincs más magyarázat, mint a rózsaszín köd.

33 év vs. 23 év.
Talán tényleg kódolva volt benne a szakítás.
Bár 26 évesen volt 17 éves barátnőm, és vele évekig együtt voltunk.

Frigyesur (törölt) 2012.02.24. 12:41:53

@_Ω_: Na de mit csinalnak a mackok?

@cyd: :P

indapass90210 2012.02.24. 12:43:57

@attilavagyok: "33 év vs. 23 év.
Talán tényleg kódolva volt benne a szakítás."

Hát igen, előtte az élet, te viszont....

30 felett minden nap ajándék!

Caddy 2012.02.24. 12:45:13

@Bundabandi: az első nem stimmelőnél szerintem még senki nem adja fel,kivéve ha valami orbitális dologról van szó.

@(Ő_Ő): a tapasztalat meg az évek. De nem jó ám mindent ennyire sarkosan se, de ezt majd máshol, máskor. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.24. 12:46:11

Attila.
Egy munkahelyi közösségben kizárt,hogy ne menjenek a hírek, depláne ha ilyen bővérű a csaj. HÁzinyúlra meg alapból is veszélyes lőni, nemhogy ilyen esetben.

Másrészt szex alapon kezdtetek és ez esetetekben determinálta a folytatást is.

A csaj meg ugyan tán könnyű, de az is lehet,hogy csak élni akar és kész. Nem ígért örök szerelmet, nem mondta,hogy szeret, jól érezte magát és ennyi. Mikor érezte,hogy kezdesz belézúgni, akkor meg lelépett.

Szar érzés a pasiknak, ha bekarmáznak egy ilyen nőt, de azért ne felejtsük el,hogy a pasik között eleve sokkal több ilyen habitusú van, mint a posztban szereplő csaj, és az persze teljesen oké.

Kettős mérce van.

A tanulságokért a végén meg vascső. Attila, ha annyira jóképűnek vagy mondva (de utálom ezt a kifejezést), akkor nem lesz gondod az utánpótlással, azt hiszem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.24. 12:47:41

Jula hiányolta, szóval szerintem fék.:)

(jóképűnek mondott cégvezetők nem ilyen oldalakra írkálnak:))

Papírsárkány 2012.02.24. 12:49:15

@(Ő_Ő): Ez egészen vicces volt :-)
*buksisimi*

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 12:49:31

@attilavagyok: OMG, mit vártál egy 23 éves lánytól?

"A "mindent fizetek" dolgot soha nem úgy éltem meg, mint valami szexbérletet."

Ha nem vállalnak fel nyíltan, mint partnert, társat, érzelmekről nem beszélhetünk.

Ha érzelmekről nem beszélhetünk, érdemi párkapcsolatról szintén nem.

Ha érdemi párkapcsolatról nem beszélhetünk, pont, hogy szexbérletként kell felfogni a kiadásokat, sőt, elsősorban az egy sunázásra jutó kiadások alapján kell eldönteni, érdemes-e fenntartani a konstrukciót egyáltalán. (Természetesen a hölgy esztétikai szintje és ágybeli teljesítménye is szerepel a képletben.)

mütyür 2012.02.24. 12:50:00

@Alfonzina: az a baj, hogy PÁR-t keres. azt meg mindenki tudja, hogy az még a zokninak is ritkán van.

Hurri Kán 2012.02.24. 12:50:30

@Alfonzina:
Rájöttem, azért ekézitek a posztert, mert nem TI voltatok a szerencsés hölgy, akit vitt mindenhová. :P

fumerin 2012.02.24. 12:51:30

@Picicsibe a szexistennő: Előttem egész életemben kinyitották az ajtót!

Mindig tele volt a kezem szatyrokkal :D

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 12:51:45

@mütyür: te ma kész vagy! :D höle vagyok! most már gonosz is (muhahahaha :D)!
mi jöhet még?
ez mind a tegnapi pókos kép miatt? :S :D

Szöszi 28 2012.02.24. 12:52:25

@attilavagyok: Szerintem a kornak semmi köze a szakításhoz, illetve a korkülönbségnek sem.

Szöszi 28 2012.02.24. 12:53:58

@Father Justice: Kedves Father! Vannak azért nők, akik képesek 23 évesen is már értelmesen és felnőttként viselkedni :) Oké, hogy pont ez a csaj nem, de itt nem a kora volt a baj, hanem az élethez való hozzáállása:)

attilavagyok 2012.02.24. 12:54:23

@Witchwithabroomstick: Sértett önérzet? Inkább igazságérzetet mondanék. Egyedül az őszinteséget hiányolom belőle. Ha elmondja, mi nem tetszik, és azon nem tudok változtatni, akkor nincs kifogás. Ha leülünk és megbeszéljük, miért nem működik tovább, akkor - bár nem kellemes - elfogadom. A "meguntalak, na szevasz" stílust viszont undorítónak találom.

mütyür 2012.02.24. 12:54:44

@(Ő_Ő): konkrétan RETTEGEK a pókoktól. :'(

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 12:57:44

@Tetovált lány: Én is láttam már olyat, aki hallott róluk. :)

attilavagyok 2012.02.24. 12:57:45

@Witchwithabroomstick: Sértett önérzet? Inkább igazságérzetet mondanék. Csak az őszinteséget hiányolom utólag belőle. Ha elmondja, mi nem tetszik, és azon nem tudok/tudunk változtatni, akkor nincs kifogás. Ha leülünk, megbeszéljük, miért nem megy, akkor - bár nyilván nem örömmel - elfogadom. A "meguntalak, na szevasz" mentalitás viszont igencsak taszít.

Papírsárkány 2012.02.24. 12:57:51

@attilavagyok: mert ez minden, csak nem stílus :)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 12:58:46

@tértivevény: melyik előzőt? Ma nagyon termékeny voltam :)

attilavagyok 2012.02.24. 12:58:54

hoppá, ez 2x ment, sorry

Papírsárkány 2012.02.24. 12:59:50

@Dr. Jula Watson: A naívos/meglepődőset, nyomi :)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:00:07

@(Ő_Ő): Azt én saaajnos nem adhatom. Úgy sajnálom :D

fumerin 2012.02.24. 13:00:28

Szerintem meg ha két ember nem passzol össze, az már az elején kiderül.
Változtatni nem lehet embereket, akik ezzel próbálkoznak: sok sikert! :D

Αphelion 2012.02.24. 13:01:15

@attilavagyok: "tényleg csak az érdekel, hogy én mit rontottam el."

Hat az attol fugg mi az amit akartal! ;) Ha *ezt* a konkret not akartad szerelmi kapcsolatba akkor tobbet tudni kene rola h hogyan igyekeztel elcsabitani. De annyit biztos el lehet mondani h neked kellett volna kezdemenyezned, es mar mindjart az elejen, nem megvarva amig "felszabadul". Ha viszont szemelyisegben hozzad illo not akartal ... akkor nem figyeltel elegge a no szemelyisegere! ;) Meg akkor is neked kellett volna aktivan keresni, mintsem hagyni h megtalaljon valaki, aki aztan vagy hozzad illo vagy nem.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 13:01:27

@Aphelion: Fú! Ezt mind komolyan?

Megint úgy érzem, h kiforgatod a szavaimat. A hasonlatok amiket hozol, víz, meg haverral enni...
Te ezt tényleg mind egy kalap alá?

Én vagyok képes ilyen önző, érdek, érzelemmentes gondolkodásra. Nem mondom, h ez az, mielőtt valaki magára veszi. De az én szememben az!

Nem én találtam ki a nick nevem. Mindkettőt adták nekem. Én csak használom. Mivel ne te hívsz így igazából, nem is te határozod meg, h mit jelent, vagy illik e rám! ;))

cyd 2012.02.24. 13:04:00

@Анна ( fumerin): Ajtó témához:
- Miért jó a terhes nőnek?
- Nem veri orrba a lengőajtó.

indapass90210 2012.02.24. 13:04:24

@Alfonzina: "(jóképűnek mondott cégvezetők nem ilyen oldalakra írkálnak:))"

Mekkora pech, hogy mi itt mind ronda és buta csóringerek vagyunk :D

Valaki adna nekem kegyelemsunát?

indapass90210 2012.02.24. 13:04:57

Azt, hogy pina, írta már valaki?

mütyür 2012.02.24. 13:06:10

@(Ő_Ő): és látod, megbíztam benned és jól tettem:) köszi:)

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 13:08:17

@attilavagyok: "A "meguntalak, na szevasz" mentalitás viszont igencsak taszít."

A viszony ideje alatt nem vetted észre, hogy nem egy jellembajnok a hölgy? Azért ennek szoktak lenni egyértelmű jelei, amelyeket kizárólag a legsűrűbb köd tud leplezni - az meg 33 esztendősen nem igazán jellemző.

A legfontosabb, részben az előzőhöz kapcsolódó probléma: mivel az elejétől fogva gáláns voltál vele, nem derülhetett ki, hogy anyagi előnyök és kényelmi szolgáltatások hiányában is engedte-e volna sunázni magát. Erős sejtésem, hogy nem. Így viszont elég egyértelmű, számára miről is szólt ez a "kapcsolat", és az is, hogy miért nem te vagy az, akivel a "valami komolyat" tervezi.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:09:43

@tértivevény: akkor most már szétszórt is vagyok. :) De jó :)

Αphelion 2012.02.24. 13:10:06

@Picicsibe a szexistennő: Jajj hat nyilvan teljesen mas vizet inni meg szeretkezni, a vicc kedveert hoztam ilyen banalis peldakat! ;)

Azt viszont tenyleg az ellensegemnek se kivanom h az erzelmei vezereljek. Az erzelmek vannak az emberert, nem pedig forditva!

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 13:10:21

@Dr. Jula Watson: elhiszeeeeeemmmm :D, tényleg nagyon sajnálhatod :D de majd gondolj rám amikor kakis pelenkákat cserélsz hajnali 3kor, emlékezz én önként és dalolva vállaltam volna ezt a szerepet egy szexiért cserébe :DDD

@mütyür: :)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:12:00

@Dövan: Na de a nők is mind rondák és kövérek. :) Biztos ezt akarod? :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 13:14:06

@Aphelion: "Azt viszont tenyleg az ellensegemnek se kivanom h az erzelmei vezereljek. Az erzelmek vannak az emberert, nem pedig forditva!"

Ezt még sose hallottam. De nem is vagyok képes ezt felfogni. Talán, ha kifejted. Bár így elsőre azt gondolom, akkor se... :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 13:14:14

@mütyür: tessék ezek még jobbak a 3/4-t hazavinném, a sörös tökvakargatós fehér cicát nem, olyan már van 1 otthon :D

pages.swcp.com/~jamii/OtherCats/

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 13:14:51

@Aphelion: Vannak embertípusok. Ez nem hiszem, h tudatos dolog...

indapass90210 2012.02.24. 13:15:33

@Dr. Jula Watson: nem is értem... szerintem jó csaj biztos nem írogat ide... csak olyanok, akiket bottal sem piszkálna meg az ember!

Kytia 2012.02.24. 13:15:57

@Dr. Jula Watson: Én egyébként pont azoktól nem szoktam elfogadni, akikről az a tippem, hogy többet akarnak tőlem, mint én tőlük. És ezt pontosan szokták érezni is és neheztelnek is emiatt. Szerintem simán olyan ez, mint a násztánc az állatoknál. Röpködnek a gesztusok, így kommunikálja le a két fél, hogy mi van, mi legyen, stb.

@Picicsibe a szexistennő: Na, amit most írtam Julának, az pont a második ponthoz passzol.:) Az szerintem sem korrekt. De azért a posztban volt kapcsolat, tehát a csaj nem a semmire fogadta el a meghívásokat. Inkább csak akkor gáz, ha végig a hitegetés szintjén marad. Az első pontnál szerintem helyzete válogatja. Normális kommunikáció esetén az ember lánya még érzi is, mikor kell egy kis ellengesztust tennie, hogy ne tűnjön úgy, csak lehúzásból fut a fickóval.

@cyd: Kellőképp elégedett voltam minddel. Azért néha mesélhetnél az exnőidről, hogy én is fikázhassam őket picit, és rajtuk keresztül téged, hisz az olyan jó móka.:)

@Father Justice:
Vaaaagy lefordíthatjuk ezt úgy is, hogy ami jó egy szivolának x ideig, az a lehúzottnak y ideig jó, ahol az y idő = a rózsaszín köd oszlási idejével. És mindjárt látjuk, hogy az ember mindig azt kapja, amit akar és addig élvezi, amíg akarja/tudja.:)
A második bekezdésedben szereplő egyén ugyanilyen laza lélektartással, görcsölés nélkül akár kereshetné is a VALÓBAN jó párkapcsolatot, ha meg nem jön össze, rándít egyet a vállán. Ettől még nem lesz görcsölés.
Sőt, nekem sokkal görcsölősebb a másik verzió. Legalábbis én görcsölnék benne. Folyton azt lesném, hogy nehogy túl közel kerüljek, az meg olyan lenne, mintha úgy enném a fagyit, hogy gondosan megforgatnám előtte kátrányban, nehogy már finom legyen.:)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:16:00

@(Ő_Ő): Nem is tudok annál jobbat elképzelni, hogy hajnali 3-kor kakis pelenkát cseréljek. :))

@Aphelion: Én inkább választom azt az embert, akit az érzelmei vezérelnek, mint azt, akit számító módon a feje.

mütyür 2012.02.24. 13:16:17

@(Ő_Ő): tejóisten mekkora cukernyákok!!! *olvadozás

indapass90210 2012.02.24. 13:16:18

@(Ő_Ő): te is ilyen macskás vénlány leszel?

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:17:17

@Dövan: Ezért nem jut itt senkinek sem szex. csupa szánalmas alak mindenki :D

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 13:19:42

@Dövan: hát evvan, már nincs nutellám a kutyatartáshoz :D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:20:45

@Kytia: Ugyehogy ugye? Ő hódítani akar, te meg hagyod magad hódítani. :) Társasjáték ez.
Egy ilyen netes szerencsesütiben volt, de szerintem nagy igazság: A nő legnagyobb győzelme az, ha megadhatja magát. :)

Szöszi 28 2012.02.24. 13:20:48

@Kytia: cyd-et nyugodtan fikázhatod amúgy is, nem kell ehhez mesélnie az exeiről:D

@Dövan: Így van ez:D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:21:21

@(Ő_Ő): Na de a macska nyelve milyen érdes :)

mütyür 2012.02.24. 13:22:41

@Dr. Jula Watson: nekünk protokollostanár mondta, hogy legyeneszünk és hagyjuk, hogy az a szerencsétlen férfi udvarias lovag lehessen velünk:)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 13:23:46

@Dr. Jula Watson: mi az a szex? :D Miért nem jut? már nincs belőle import-export? :D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:23:59

@tértivevény: naívságom mellé jut az is :)

@mütyür: így van :)

Kytia 2012.02.24. 13:25:09

@Picicsibe a szexistennő: Én sem várom el, hogy mindent ő fizessen. Csak megvannak azok a dolgok, amiket jó, ha ő fizet, mert lovagiaskodhat velük. És ha mondjuk ellengálánskodni akarsz, szerintem az a legjobb, ha rejtetten teszed, legalábbis én úgy szoktam. Akkor nem kínos neki.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.24. 13:25:42

@Dövan: szegény dövant még az ág is húzza...:))) (szép kis szóvicc lett belőle, de hagyjuk:))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 13:27:10

@Kytia: És neked ebben a posztban mi jött le? Nekem az, h többet mutatott a csaj. Ez persze feltételezés, de itt én tényleg hajlok arra, h az van, amit Father írt.

Eldönteni tutira a leírtak alapján nem hiszem, h lehet.

(bocs, ha írtad korábban, nem botlottam bele, mindent meg nem tudok elolvasni)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 13:27:28

@Dr. Jula Watson: "Na de a macska nyelve milyen érdes :)"
hm, te ezt honnan tudod? :P :D

verd meg helyettem is :D

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:27:35

@(Ő_Ő): Én azt nem tudhatom. De itt mindenki mindig arról beszél :)

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 13:30:00

@Kytia: Ez első részével teljesen egyetértek. Éppen ezért mondom mindig, hogy ilyenkor a konstrukció ár/érték arányát kell megvizsgálni a teljes időtartamra kivetítve, nem pedig sértődötten dobálni a sarat.

A másodikkal nem értek egyet. Semmiféle görcs nincs és nem is lesz, ha már rögtön az elején észreveszed a másikban azokat a jellemzőket, amelyek a klasszik párkapcsolatot meghiúsítják. (Természetesen ehhez a legfölsőbb szintű önismeret is szükséges.) Ettől azonban még fizikailag lehet vonzó, ezért a csakszexnek továbbra sincs akadálya. (Aki pusztán a jó szex miatt egyre inkább eltekint a másik fél számára idegesítő jellemvonásaitól, és egyre többet vizionál a dologba, az vessen magára.)

Fagylalt!

Ha a csokis fagyit szeretem a legjobban, de valamiért a vaniliás a legjobb, amit kaphatok, akkor azt választom, amikor fagyizhatnékom van. A vaniliás fagyit nem kell kátrányban megforgatnom, mert nem fenyeget az a veszély, hogy csokissá változik a számban, és akkor "túl jó" lesz. :)

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:32:30

@(Ő_Ő): szakmai ártalom:D
Persze, te meg közben ennéd a pattogatottkukit mi? :D

mütyür 2012.02.24. 13:32:33

@Father Justice: én ha csokisat akarok, de nincs, akkor vagy elmegyek a következő fagyizóig vagy nuku fagyi:)

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 13:36:28

@mütyür: A fagyis hasonlatban benne van a feltételezés, hogy már több száz fagyizóban jártál, és sehol nem kaptál.

Αphelion 2012.02.24. 13:36:39

@Dr. Jula Watson: "Én inkább választom azt az embert, akit az érzelmei vezérelnek, mint azt, akit számító módon a feje."

Hat ezt nem jol teszed ... illetve, bocsanat, ezzel kapcsolatban negativ erzelmeim vannak, remelem rad is atragadnak es akkor nem igy fogsz cselekedni :P

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.24. 13:38:28

@attilavagyok: "mint egy utolsó büdös ribancra. Csakhogy, mivel szem előtt van, látom, hogyan viselkedik. Félek, őt 10 év múlva is csak 1 körre fogják elvinni. De ne legyen igazam!
"

Attila belőled tipikusan a vérig sértett, porba döngölt férfiegó beszél.
Lehet,hogy egyszercsak talál egy pasit, aki mellett valamiért lenyugszik és családot alapít. Nem tudhatod.
EGy a lényeg:
Ne vele foglalkozz, hanem magaddal, de ez ne a sajnálat szintjén legyen, hanem próbálj élni, eljárni, ismerkedni, tanulni, vagy bármi.
A nőt meg hagyd.
Mire odakerülnél,hogy dörzsölhetnéd a tenyered, mert jól megszívja valakivel, már nem is fog érdekelni, mert rég túl leszel rajta.

mütyür 2012.02.24. 13:38:51

@Father Justice: akkor csinálok otthon magamnak, ha már nagyon nem bírok magammal:))

Αphelion 2012.02.24. 13:39:03

(Azt hittem ezt a kommentet mar elkuldtem, de ugy tunik megse, ha dupla akkor bocs)

@Picicsibe a szexistennő: Hat gondolj bele, ha mondjuk nem a ferjedbe szerettel volna bele hanem egy alkoholistaba aki vert volna teged, es az erzelmeidtol vezerelve hozzamentel volna ... meg gondolj bele micsoda allatsagokat muveltek az emberek a tortenelem soran mert gyuloletet ereztek masok irant. Ha nem az eszeddel gondolkodsz, ha nem figyelsz az erdekeidre, hanem csak hagyod h sodorjanak az erzelmek ... akkor a vakszerencsen mulik hova sodrodsz. Tudatosan kell iranyitani az eletedet, es ugy h minel jobb legyen neked! Az erzelmek egy ido utan ugyis kovetnek oda ahova mesz, de te hatarozd meg merre tartasz, ne a veletlen alakitsa!

Kytia 2012.02.24. 13:40:00

@Dr. Jula Watson: Jaja, ilyesmit én is olvastam. Bár én azt vettem észre, hogy nagyon sok esetben a meghódított az, aki igazán szerelmes, hűséges, kitartó, stb. Pl a posztban is. Tuti, hogy valami olyan faszi csapta le a kezéről a nőt, aki nyomult, nem olyan, akire a nő nyomult. Mindig a nyomuló a nyerő. Jó, biztos nem mindig, de ezt már tök sokszor észrevettem.

mütyür 2012.02.24. 13:40:31

@mütyür: egyébként van úgy, hogy nincs az a süti, amit akartam és najósóhaj-alapon vettem mást. sosem ízlik úgy és mindig rájövök, felesleg volt megvenni.

Dr. Jula Watson 2012.02.24. 13:40:45

@mütyür: Na de hogy képzeled, hogy te csokisat akarsz? AZért, mert egyszer már kaptál csokisat, a te szinted még a vanília! :)

@Aphelion: Akit az érzelmei vezérelnek, az legalább önmagához hű, míg aki fejjel intézi a dolgait számító, és könnyen átver bárkit, ha az érdekei épp ezt diktálják.

dr. gernika 2012.02.24. 13:44:22

@cyd: Ezt csak arra értettem, hogy elment már az ereje.

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Abban, amit hétfőn kinyitottak, pénteken már relatíve kevés van.

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 13:45:16

@mütyür: Nem is lenne rossz, ha mindenki csinálhatna, vagy legalább csináltathatna tökéletes társat magának. Mintha már láttam volna ilyesmit a Blade Runner c. filmben, habár ott a dekoratív Nexus 6 típusú android hölgyeket csak 18+ szórakoztatásra programozták, és azt sem egyedi igények szerint. :)

Αphelion 2012.02.24. 13:47:50

@Dr. Jula Watson: "Akit az érzelmei vezérelnek, az legalább önmagához hű, míg aki fejjel intézi a dolgait számító, és könnyen átver bárkit, ha az érdekei épp ezt diktálják."

Latom csak nem akarjatok h megusszam ma a filozofalast, de ezt most nem is nagyon tudom ertelmezni, meg ha eszerveket hoznek az ugyse vezerelne titeket :P szoval tovabbra is azt mondom h 1) bocs dolgoznom k...ene :) 2) rossz erzesem van azzal kapcsolatban amit irsz! ;))

Kytia 2012.02.24. 13:48:31

@Picicsibe a szexistennő: Há ,nemtóm. Én amikor olvasni kezdtem, alapnak vettem, hogy egy normál kapcsolat indul, mert ezt mindig alapnak veszem...
Aztán ezen nagyon meglepődtem: "A bajok ott kezdődtek, hogy a "fuck buddy" szint nekem kevés volt."

Ezek szerint ő maga is fuckbuddyba gondolkodott az elején, legalábbis ez erre utal.

@Father Justice: Értem én amit mondasz, csak nagyon máshogy élem meg érzelmileg a dolgokat, így nehéz elképzelni, hogy tényleg görcsmentes és, ahogy mondod, "kényelmes" legyen számomra egy ilyen. Ha egy pasi nagyon tetszik, akkor azzal mindent akarok és ha valami miatt minden nem lehet, az olyan, mintha nem is kátrányba forgatnák a fagyit, hanem egyenesen csak az orrom elé lógatnák, hogy érezhessem a szagát, de az ízét nem. Na, az valami kurvaszar. A kielégítetlen vágytól simán vért hánynék.
Ha meg nem okozna túl nagy bizsergést, mert eleve nem annyira az esetem a pasas, akkor meg a szex sem jelentene akkora élményt, így nem pazarolnám rá az időt, bár már korábban bevallottam, hogy bohó ifjúkoromban belekeveredtem ilyesmibe, de ott is nagyon hamar az lett, hogy vagy mégis nagyon bejön, mert mondjuk kurvajó a szex és érzem, hogy kezdenek kicsúszni a kezeim közül a dolgok és akkor inkább hagyjuk az egészet, mielőtt...vagy már a második alkalom sem érdekelt túlzottan és akkor meg inkább lerázás rövid úton. De hosszú távon ilyet, hogy csakszex...sosenem menne.

mütyür 2012.02.24. 13:48:42

@Father Justice: igen, de te úgy fogalmaztál, hogy ha nincs csokis beéred a vaníliával, ha fagyizhatnékod van és ez így nem tetszik:( de ez az én problémám:) ha nekem a csokis jön be, akkor az kell és kész. csokisban meg jöhet a mogyorós, az ét, az édes akármelyik:)

Papírsárkány 2012.02.24. 13:49:55

@Aphelion: szóval a negatív érzelmeid vezérelnek ezzel kapcsolatban? :)

mütyür 2012.02.24. 13:50:51

@Kytia: nem biztos, hogy abban gondolkodott, csak mivel a csaj nagyondekoratív hölgy és sokat szexeltek, azt hihette, hogy a csaj csak párnapajtinak használja.

Αphelion 2012.02.24. 13:53:04

@tértivevény: "szóval a negatív érzelmeid vezérelnek ezzel kapcsolatban? :)"

Fuh az nem lenne jo mert akkor fognam a monitort es idegesen a foldnek vagnam h miert mutat nekem ilyen csunya kommenteket!

:D

céerem 2012.02.24. 13:53:21

Szépséges napot mindenkinek!
Hááááááááááát, az sms-ben történő informálás nem volt szép a végén, de mindössze annyi történt, hogy a csaj nem lett szerelmes. Csak élvezte kicsit az életét. Ettől a világ qrvája? A posztoló pedig egy álomvilágban élő, a férfiasságában sebzett lúzer, aki még mindig a csajon kattog.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 13:56:46

@Dr. Jula Watson: :DDD
@mütyür a vaníliaszintről: az még okés amikor te saját döntésed alapján döntesz a másik sütinél, de úgy "imádom" amikor más próbálja rád tukmálni a másmilyet, mert neked ez tuti ízleni fog :)

Papírsárkány 2012.02.24. 13:57:46

@Aphelion: szerintem ezt picit eltúlzod :)
Persze érdekes lenne ha meg tudnál győzni egy nőt, hogy ne elsősorban az érzéseire hallgasson :)

mütyür 2012.02.24. 13:58:08

@(Ő_Ő): na ez az! nem szereted a mazsolát? nembaaaaaj, kiszedegeted belőle nem is fogod érezni. nahpersze:)

Hurri Kán 2012.02.24. 13:58:15

@mütyür a vaníliaszintről:
Mit ád isten, mint kiderült, ebben nem is nagyon tévedett. :D

Kytia 2012.02.24. 13:59:55

@mütyür a vaníliaszintről: De ez nem változtat semmin. Ha sejtette, hogy ez csak digidugi, akkor ezért fizetett, nem lett átverve. Illetve lehet, hogy de, nem tudom. Egyetértek Csibével, hogy ezt most itt elég nehéz megállapítani, mert a pasi részéről is bőven vannak kétértelmű mondatok, pl: "Külsőre imádnivaló volt... hogy mi van belül, az akkor még nem foglalkoztatott. A tesztoszteron és az adrenalin felszökött - semmi másra nem gondoltam, csak hogy AKAROM ŐT. Minél előbb és minél többször."

Kytia 2012.02.24. 14:01:11

"úgy éreztem, hogy (bár bizonyára nem ő lesz majd a feleségem, de mégis) jól megleszünk egymással"

Szóval ő is csak átmeneti románcot akart. A nőnél kicsit rövidebb volt az átmeneti időszak.:)

mütyür 2012.02.24. 14:01:49

@Kytia: én pasipárti vagyok:) érzésekről van szó, az meg mindig nehéz és bonyolult, ha már nem egyedül van az ember:)

@gyvy: hja:D

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 14:01:59

@Kytia: Szerintem is ez az alapvető különbség. A minőségi szex miatt nem csúszik ki a kontroll a kezeim közül, mert a buja élmények az én szememben nem tüntetik fel jobb színben a emberi tényezőket. A csakszexhez elegendő az előbbi, a Mindenhez kellenek az utóbbiak IS.

@mütyür a vaníliaszintről: Lehet, hogy fagyi helyett nem ínyencséget, hanem valami alapvetőbb élelmiszert kellett volna választani az eredeti hasonlatban, dehát Kytiáé a felelősség. (Ha nem az övé lenne, akkor is rá hárítanám, úgyhogy mindegy. :)

Szóval az alaphelyzet: nincs csokis fagyi és fagyizhatnékod van.

Ebben az esetben az a kérdés, hogyan viszonyulsz a vaniliáshoz.
Ha utálod, természetesen inkább nem fagyizol. Ha egész jó ugyan, de azért a csokissal nem veheti fel a versenyt, bevállalod. De én nem utálom a vaniliásat. A csokisat szeretném a legjobban. Azt a fajta csokisat, ami nekem a legjobb. De ha rájöttem, hogy erre 0,01% az esélyem, nem fogok életem végéig a csokis fagyi hiánya miatt búslakodni, ha folyamatosan akad vaniliás is. :)

mütyür 2012.02.24. 14:04:36

@Father Justice: igen, ezt akartam írni, hogy természetesen, ha nincs ellenemre avanília, akkor el lehet azt is nyalni. de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az akkorsemlesz olyan jó. én inkább búslakodom:D

Kytia 2012.02.24. 14:04:57

@mütyür a vaníliaszintről: Na ja. Az a jó az érzésekben, hogy mindig mindegyik fél azt gondolhatja, hogy neki van igaza. És általában úgy is van.:DDD

@Father Justice: Az oxitocin a felelős mindenért, rohadjon meg. Bennetek alig termelődik, nekünk meg elborítja az agyunkat. Így könnyű okoskodni neked érzelemmentes szexről.:))

Αphelion 2012.02.24. 14:06:05

@tértivevény: "Persze érdekes lenne ha meg tudnál győzni egy nőt, hogy ne elsősorban az érzéseire hallgasson :)"

Ha csak reszben hallgat azokra akkor nem teljesen lehetetlen ;) De amugy ha arra gondolsz h minden no az erzeseire hallgat akkor nem igy van, a posztban szereplo holgynek is azt rottak fel ugye h tul onzo szamito stb. ... :)

cyd 2012.02.24. 14:07:04

@Kytia: Jajj Mucika eszem azt a smiley mögé rejtett sértett önérzeted! Sem téged, sem őket nem fikáztam (a görcs béták, mióta minősülnek exnek?).
Egyszerűen megállapítottam, hogy másfajta embertípusokat ismerünk. Elsőrendű példaként vagyok én, aki annyira béta, hogy az már epszilon és mégis alap a nagyvonalúság, az anyagi is. A környezetem hasonló. Az a pár alfa meg, na ott láttam már egy-egy sóher köcsögöt e téren.

Papírsárkány 2012.02.24. 14:07:08

@Aphelion: Nem arra gondolok. A valóságban nincsenek ilyen kizárólagosságok.

Papírsárkány 2012.02.24. 14:07:55

@Aphelion: és persze lehet, hogy a kis hölgy is az érzelmeire hallgatott, nem tudhatod
(posztolóval szexelt, de beleszeretett egy másikba, esetleg a másik valamilyen kiegészítőjébe :) )

Kytia 2012.02.24. 14:08:26

@Father Justice: Ja, a másik meg, hogy ha a környéken csak vaníliafagyit adnak, de én már életemben egyszer megkóstolhattam a csokisat és rájöhettem, hogy az mindennél jobb, akkor a Himaláját is megmászom a csokisért, ha úgy van.

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 14:08:35

@mütyür a vaníliaszintről: A vaníliafagyi nyalogatása közben is keresheted azt a cukrászdát, ahol a csokis van. Attól, hogy én már rég nem keresem, másnak még bejöhet. :)

@Kytia: Ezt nemtóm, nem értek én az űrkutatáshoz. :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 14:08:47

Jött az a bizonyos sms: T. Ügyfelünk! Önnek 125000 Ft tartozása van, amennyiben nem fizeti ki 8 napon belül, készülékét kikapcsoljuk

:DD

Αphelion 2012.02.24. 14:09:04

@tértivevény: "és persze lehet, hogy a kis hölgy is az érzelmeire hallgatott, nem tudhatod"

OK ez mondjuk igaz :)

Papírsárkány 2012.02.24. 14:09:05

@Aphelion: Bocsánat a tripláért, csak eszembe jutott még valami:
Az, hogy a nők az érzelmeikre hallgatnak, hogy "érzelmesek", egyáltalán nem azt jelenti, hogy EMPATIKUSAK.
Itt az empátia hiányát rótták fel, ha jól értem.

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 14:09:13

@Kytia: Ezt hívják szintezésnek. Látod, még a fagyi is tudja. :)

mütyür 2012.02.24. 14:11:12

@Father Justice: ha fagyizok, nem keresek más fagyit:)

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: nicked :DD én azért félnék a helyedben, beugrik az ablakodon a kommandós és jól kikapcsolja a telefonodat:D

Αphelion 2012.02.24. 14:11:45

@tértivevény: Hat asszem Csibe is azt hianyolta leginkabb ... csak aztan vhogy belekeveredett ez a vezerles dolog ... Csibevel tudunk kavarni neha XD

mütyür 2012.02.24. 14:12:35

na mindenkinek szép hétvégét!

Papírsárkány 2012.02.24. 14:13:34

@Aphelion: Mert az érzelmeitek vezérelnek, nem az eszetek, nem gondolkodtok logikus láncolatokban!!!
:-))

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 14:14:18

@mütyür a vaníliaszintről: . remélem épp ágyban leszek meztelen :DD akkor egész beleremegek a megjelenésébe :D

Kytia 2012.02.24. 14:15:17

@cyd: Anniyra azért nem rejtettem mögé.:DD

Biztos olyan is van, amit mondasz, illetve kérdés, hogy ugyanazt tekintjük-e alfának mindketten. Például ismertem én olyat, aki állatira jól nézett ki, de buta volt és unalmas, ezért a bétanők fürtökben lógtak rajta, a fajsúlyosabbak viszont le sem szarták. Benne meg kialakult egy olyan, hogy úgy érezte, neki jobb járna az aktuális barátnőjénél (saját bevallása szerint minden barátnőjénél ezt érezte), ami külsőre amúgy igaz is volt, de közben azért érezte róla az ember, hogy sok ütőkártyája mégsincs nőtéren, max a "szint", amivel a nem annyira szerencsés adottságú nőket magához tudta láncolni, de többre nem futotta. Ő például kurvára sóher volt és én ebben még egy olyat is éreztem, hogy "igenis bizonyítsa már be valaki, hogy engem a külsőmön és a pénzen kívül másért is lehet szeretni, különben Dunának megyek".
Béta oldalról meg ugye ott van Jokka.:)

Kytia 2012.02.24. 14:17:06

@Father Justice: Csokis és vaníliás alatt én nem a másik ember külsejét, vagy egyéb paramétereit értettem. Hanem egy olyan kapcsolatot, ami örömbódottá nagytuti (csokis) szemben egy közepesen unalmas csakszexes semmivel (vanília). Azt hittem, erről beszélgetünk, de lehet, hogy félreértettem valamit.:)))

cyd 2012.02.24. 14:17:44

@Dr. Jula Watson: "...aki fejjel intézi a dolgait számító, és könnyen átver bárkit..."
A logikus gondolkodás és az átverés miért kéne, hogy kéz a kézben járjanak együtt?

Papírsárkány 2012.02.24. 14:18:52

@cyd: Psszt, logikus, vagy _női logikus_ ? :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 14:20:29

Semmi másra nem gondoltam csak arra, hogy haza AKAROK MENNI, minél előbb és minél többször!!!!

Papírsárkány 2012.02.24. 14:22:07

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: _haza_, mi? :P
(főleg minél "többször")
persze persze

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 14:25:26

@Father Justice: olyan fura ez a szintezési nézeted, amikor a saját párkapcsolati történelmemre gondolok, soha nem az döntött, hogy egy ligában játszunk-e vagy sem. Az utcán is sok olyan párt látok akik nem egy szinten vannak még is együtt vannak sőt a legtöbbször házassággal végződik és inkább hálivúdra jellemző az, hogy szintek alapján döntik el ki kivel járjon...

Mooon 2012.02.24. 14:27:14

@attilavagyok:

Jaj ne butáskodj :)... igazságérzet....
Ez a sztori/eset nem a kicsi szíved bántja, hanem az egód.
De azt nagyon.
33 éves vagy basszus. Dolgozd fel.
Akár építhetnéd a túllépést arra is, hogy igen, összejött a 23 éves jócsaj is... és ennyi.

cyd 2012.02.24. 14:27:45

@Kytia: "Anniyra azért nem rejtettem mögé."
Tudom, de ha még ezt is beleszövöm, akkor már tuti valami dagályos, barokkos körmondat születik belőle, amiből már én sem jövök ki.

Persze, az alfa az egy "csomag" és nem csak a kinézet ezt már mondtad korábban is. Ebben a viszonyrendszerben írtam.

cyd 2012.02.24. 14:29:15

@tértivevény: Sajnálom. A "vagy" utáni részt nem tudom értelemzni.

Papírsárkány 2012.02.24. 14:30:29

@cyd: Szerintem ott a gond, hogy alfa alatt te a hülye macsókat érted, Kytia meg a tényleges alfákat :)

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: Futást, mi? :)

Papírsárkány 2012.02.24. 14:31:28

@cyd: Tudod, olyan, mint az "alternatív tudomány" XD

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 14:35:42

@Köldökszösz (csodalampa): jó, tudod a temetője számát? :D

@tértivevény: te csak visszakérdezni tudsz mi? :D

attilavagyok 2012.02.24. 14:36:29

@céerem: Ugyanezt már olvastam mástól is a nap elején.
Kattogás már rég nincs; ez itt csak a végleges lecsengése a történtnek.

Egy írországi ismerősöm ennyivel zárta le:
It's look versus content, brother. You wern' her piece o' cake. But this is not world's end, you know.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 14:38:31

@attilavagyok: it's not the end of the world. Bocsi hogy kijavítottalak de ez bátja a fülemet :S

dr. gernika 2012.02.24. 14:39:45

@cyd: Na ezt megjegyzem, mikor megyünk legközelebb inni? :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 14:42:23

@gernika: Nard előtt merjen veled nagyvonalú lenni? :D

attilavagyok 2012.02.24. 14:42:49

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: Tudod, az íreket nem igazán izgatja ez. Olyan sincs angolul, hogy wern'. Idézni meg csak pontosan és szépen :)

cyd 2012.02.24. 14:44:30

@tértivevény: Köszönöm Dr. Egely

@gernika: A "más nője" az nem nő. Buktad.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 14:47:16

@attilavagyok: én is beszélgettem már írekkel és soha nem hallottam olyat hogy world's end vagy azt mondják, hogy end of the world vagy world won't end. De legyen neked igazad :) Ma jó fej vagyok :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 14:48:42

@Kytia: Az lehetett a fő gond megint, h nem kommunikáltak. Az egyik ezt gondolta, a másik azt. Ezt hitte róla, olyannak gondolta...

De mindentől függetlenül, szerintem a csaj nagyon gyökér volt, akár mit is gondolt. Így (én) senkivel nem bánnék.

attilavagyok 2012.02.24. 14:48:58

@Witchwithabroomstick:
Feldolgoztam és továbbléptem.
Mondjuk most jobbra nézek és rámosolygok.
Ő meg csodálkozik.

Das ist ein grosser Fortschritt!
Ezt meg egy német ismerősöm mondta - remélem senki sem javítja ki :)))

attilavagyok 2012.02.24. 14:50:11

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: Ezen nem fogunk összeveszni. Lehet, hogy az "én írem" kicsit sokat ivott. Bár náluk a "sok" egy másik dimenzió :D

cyd 2012.02.24. 14:52:11

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: Óbazmeg! Most már én is támogatom, hoyg menj haza és remélem nem cask a mobilod, de a netet is lekapcsolják. Ránkférne.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 14:55:01

@attilavagyok: :).

Figyi, ha túl lennél rajta akkor nem olyan hangnemben írtad volna a posztot amilyenben sikerült. Teljesen normális, hogy te ezt érzelmileg rosszul élted meg és fáj, csak annyit kell tenned, hogy megpróbálsz túllendülni rajta és nem a múltban élni, woodoo babát pl ne vegyél :D

Mooon 2012.02.24. 14:57:09

@attilavagyok:

Aha feldolgoztad ám.... :D
no hay miel sin hiel.
Neked jutott ez is, az is. Most inkább már valaki másra kéne mosolyogni... Akad másik lány a munkahelyeden :)?
Nem. Nem kell rögtön megdugni is :D

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 14:58:28

@cyd: a telefonom nem kapcsolják le az csak poén volt :). Sajnálom de bántja a szemem amikor valaki mesterkélt, márpedig a poszter picit az :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 14:59:13

@Aphelion: Már bocsi! De azért mert valakit az érzelmei vezérelnek, az nem jelenti azt, hogy hülye is!

A gyűlöletet az csak következménye valaminek! Ált. kivetítés. Jó adag (baszott nagy adag) unintelligencia kell hozzá!

"Ha nem az eszeddel gondolkodsz, ha nem figyelsz az erdekeidre, hanem csak hagyod h sodorjanak az erzelmek ..."

Ilyennek tűnök pl én is?
Azért mert ált az érzelmeimre hallgatok, az nem jelenti azt, h az eszemet nem használom. Vannak értékrened, elvek, amikhez ragaszkodom. Ami nem fér bele, az nem fér bele. Voltak, vannak céljaim. Nem bolyongok a világban egy rózsaszín ködben. Tényleg ilyen hülyének látsz?
(csodálkozik)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.24. 15:00:58

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: És itt a "picit" simán elmegy költői túlzásnak. :D

cyd 2012.02.24. 15:03:07

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: Főleg, hogy valszeg ctrlc-ctrlv-vel született a kommentje. Gondolom te az Airwick cukor eredeti reklámjánál is bőszen tiltakoztál.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 15:03:17

@Köldökszösz (csodalampa): Jó neki! Még ebédelni se volt időm! De utána én is csokizok! :))

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 15:04:06

@Köldökszösz (csodalampa): ?

@Picicsibe a szexistennő: poénkodás ami Father fagyis hasonlatával kezdődött.

Caddy 2012.02.24. 15:04:07

Felzárkóztató kommentet kérek!
MOST!
:)

@attilavagyok: te meg a végén még ideszoksz. :)

michaela77 2012.02.24. 15:04:34

@cyd: te már hallottál Egelyről? Jé.... Eddig ki nem állhattalak, de most már az elviselhető szintre jutottál:D Jó-jó, tudom, ez nem kölcsönös:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.24. 15:05:55

@michaela77: No mi az, nosztalgiázunk, nosztalgiázunk! :)

attilavagyok 2012.02.24. 15:05:59

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: A "túl vagyok rajta" az elhatározás szintjén már megtörtént, viszont oda még nem jutottam el, hogy olyan semlegesen tekintsek rá, mint akárki másra.
Vagy inkább enyhe pozitív érzéssel, mert volt benne jó is... egy ideig.
A posztból még nem ez jön le, de higgadtabb fejjel mégis így gondolom.
Sajnos a közös munkahely még visszahúz valamennyire, de a magánélet szintjén már jobb irányba alakulnak a dolgok.

michaela77 2012.02.24. 15:06:51

@Köldökszösz (csodalampa): igen, egyszer-kétszer előfordulok itt, ha valami érdekeset látok, és Egely pl. az:)

cyd 2012.02.24. 15:08:01

@Caddy: "Felzárkóztató kommentet kérek!"
Lófaszt. Ne csak mi szenvendjünk. Olvass!

"te meg a végén még ideszoksz"
Kell a vérfrissítés.

@michaela77: Ha ismernéd a véleményem is róla, akkor az eredeti alá csúszna a véleményed.

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 15:08:45

@cyd: azt nem ismerem. ctrlc ctrlv alatt a google fordítót érted? Mert szerintem onnan van ez a mondata.meg nem értem hogy most mit kell külföldiül írkálnia. Amikor először írt angolul akkor még aranyos volt, de ez már a 3-ik ilyen megnyílvánulása. a jóból is megárt a sok. Azt hiszem nincs rendbe az önképe és szeretné, ha felnéznék rá vagy elismernénk, de akkor picit ügyesebben tegye már, hogy én is vevője lehessek a szemfényvesztésnek!!! :S

michaela77 2012.02.24. 15:08:47

@cyd: elég volt ennyi, és máris:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 15:09:10

@Aphelion: Igen. Azt hiányoltam! :)

De már másról beszélünk asszem. :)

attilavagyok 2012.02.24. 15:09:15

@Witchwithabroomstick: Hahaha.
Biztos jut még majd epe is meg méz is az életben.
Ha csak rajtam múlik, egyik sem ebben az irodában :)))

cyd 2012.02.24. 15:12:45

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: Te Szemeske ne csináld már! Leírta, hogy mi volt a szituról egy ír ismerőse véleménye. Nem lehet, hogy e-mailben kapta és csak bemásolta? Bár elképzelhető, hogy O'friend magyarul mondta és a poszter csak pozőrködik a hiányos angoltudásával.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.24. 15:13:46

@attilavagyok:

"Ja igen, ha ettől jobban érzi magát bárki is: valóban egy másik melós a "szerencsés" kiválasztott :)"

Igen. Én jobban érzem magam ettől. :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 15:13:57

@attilavagyok: Na igen ezért van az a házinyúlas mondás is, ha minden munkahelyi kapcsolat heppi enddel végződne akkor nem lenne tiltó szabály ellene, csak akkor szar ha rosszul végződik mert akkor mindennap szembejön a "fájdalom"
az jó,hogy kezdesz rajta túllendülni. ja meg bocsi, hogy kiakadtam a kommenteden, nem akarlak elkergetni csak ne legyél mesterkélt. Az ide nem kell. :)

cyd 2012.02.24. 15:13:57

@michaela77: Megnyugodtam. Öreg vagyok én már a felfelé mászkáláshoz holmi szinteken.

attilavagyok 2012.02.24. 15:15:53

@Caddy: Nem tudom, hogy ideszokok-e, de a hétvégén az archívumba beleolvasok. A következő posztnál (még) nem én fogom osztani az észt, az biztos. Főleg nem a hogyan válasszunk megfelelő párt témakörben :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.24. 15:16:07

@cyd:

Szerintem csak az ír akcentust akarta szemléltetni a felettébb suta módján. :) Nekem mindegy, lényeg, hogy a posztoló a céltudatos vezetőbeosztású topmánáger aki MÁSOK szerint vicces és jóképű, le lett cserélve egy az előbbi által lenézett melósra. Nyilván jobb volt az ágyban.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 15:18:05

Jaj! Ezt majdnem elfelejtettem!

Gyerekek! Ezt még tegnap este találtam! Szakadtam a röhögéstől!

A héten volt a "nemzetközi bélgáz nap", vagy mi? :D

(jaj, de finoman fogalmaztam!)

m.divany.hu/eletmod/2012/02/21/mitol_fingik_a_no_ibs_terhesseg_allergiak/#c6050038

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 15:18:35

@cyd: végül is mindegy hogy volt ne legyek már péntek délután szkeptikus, elhiszem, hogy az ír barátja írta na!

Caddy 2012.02.24. 15:19:21

@cyd: áááá már kiolvastam az internetet ma. Nem is találsz rajta ma már semmi érdekeset. DE ezt nem akarom.
Vérfrissítés, miért már mindenki volt mindenkivel? :)

Hurri Kán 2012.02.24. 15:20:38

@attilavagyok:
Ne törődj vele, szerinted te vagy az egyetlen, aki eddig ebben mellényúlt? :)

Caddy 2012.02.24. 15:21:58

@cyd: ebben az a szép, hogy te csak ülsz és írsz, oszt úgy kerülsz feljebb. Na ez a nem semmi.

@attilavagyok: óóó ugyan már! Itt mindenki elméleti szakember és úgy osztja az észt mintha soha nem lett volna olyan kakiban mint amit te leírtál. :) Szóval ez semmit nem számít.

_Ω_ 2012.02.24. 15:23:35

@Picicsibe a szexistennő: Erről az alábbi szösszenet jutott eszembe:
Randikérdések logikusan párt választóknak:
-kapkodva eszel, vagy nyugodtan?
-te hosszan tartod benn, vagy hamar megszabadulsz tőle?
-a te szüleid metánosat finganak?

Remélem mindenki túl volt már az ebéden! :)

dr. gernika 2012.02.24. 15:24:08

@cyd: Ch. Majd Zsu rendel nekem akkor.
@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: Nard majd elfordul. :D

cyd 2012.02.24. 15:24:29

@Caddy: Nemtooom. Dövannál a csp-mátrix, de szerintem behalt a kezdeményezése.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Csak Neked. "onnan":
A rendszergazda parázsló szépsége merész szenvedésekkel van tele.

Hurri Kán 2012.02.24. 15:24:30

@Caddy:
Kikérem magamnak, én vagyok elméleti szakember. Én a gyakorlatban is elbasztam már egy csomó dolgot. :D

Caddy 2012.02.24. 15:25:42

@_Ω_: milyen az a metános? És miért csak a szülők?

_Ω_ 2012.02.24. 15:26:36

@Caddy: Olvasd el amit Csibe linkelt! :)

_Ω_ 2012.02.24. 15:27:08

@Picicsibe a szexistennő: A hosszú, jó kapcsolat titka, ha ezeket már az elején tisztázzák, nem? :P

cyd 2012.02.24. 15:28:10

@Caddy: Aki tud, az tud.

@gernika: Na! Kibontakozik itt valami leszboszi románc? Vagy arra célzol, hogy az övét fizetem? Te se használd apu puskáját, a te kezedben csúnyán félrehordana.

Caddy 2012.02.24. 15:29:17

@cyd: mert nem vagyunk őszinték egymáshoz és nem kommunikálunk eleget. Ha mindenki bevallaná az igazat akkor egy szép nagy luksógorságfát lehetne felállítani. (ó be szép kép lett ez) :)

@gyvy: ügyes vagy,csak így tovább, lelki fejlődésed jó irányba tart.

_Ω_ 2012.02.24. 15:31:16

@Caddy: Második áldozatod kihagyott egy "nem" szót a kommentjéből, esetleg piríts rá érte... ;)

attilavagyok 2012.02.24. 15:31:43

Szerintem a "Jó Meglepően Izmos Hercege" igazából a volt barátnőm nickje :) Vagy az új pasijáé :)))
Ha mégsem, akkor soha nem ismerjük meg az érem másik oldalát.
De legalább jön a hétvége.
Örvendtem.

cyd 2012.02.24. 15:31:58

@Caddy: Elképzelem ezt egy csoportterápia keretében:
"xy nick vagyok és a fél blog megvolt"

_Ω_ 2012.02.24. 15:32:59

@attilavagyok: Á, posztoló! Ezzel erősen mellényúltál, de még csak nem is sejted, mibe tenyereltél bele... További sok sikert az itteni túléléshez! :D

Hurri Kán 2012.02.24. 15:33:07

@Caddy:
"luksógorságfa". :DDDDDD
Télleg kérek a cuccból egy kicsit. :DDD

@_Ω_:
Teljesen jogos észrevétel. :) De hát a tavasz... Máshol jár az eszem. Bocs. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 15:33:44

@_Ω_: Neeeem! Én nem kezdem ma újra! :D (tegnap se nem én voltam)

Csak mint (véletlen) érdekesség, azé' linkeltem. :D

Caddy 2012.02.24. 15:33:46

@_Ω_: mondom ma már túl vagyok a neten, és nem vagyok hajlandó ilyen sokat olvasni az már bűnnek számít tuti.

@cyd: ezzel nem tudok vitába szállni és nem is akarok.

Hurri Kán 2012.02.24. 15:34:44

@cyd:
Amennyiben a fél blog egyszerre volt meg, akkor a csoportterápia is megvolt már. :D

Mooon 2012.02.24. 15:35:32

@cyd:
Nem is járok többet ide, ha ez egy ilyen erkölcstelen banda :)

_Ω_ 2012.02.24. 15:35:37

@Picicsibe a szexistennő: Á-á-á!!! Nem úgy van az! Ma TE kezdted! :) Én pedig örömmel folytattam... :D

_Ω_ 2012.02.24. 15:36:30

@Caddy: Te meg várjá'-várjá'-várjá' !!! Letőttöm neked kisfloppyra a zinternettet!!! :)

(O_O) (törölt) 2012.02.24. 15:38:10

@cyd: a "csoport" pedig a blog másik fele? Mert csak akkor van értelme annak a "terápiának" :D

cyd 2012.02.24. 15:38:39

@Witchwithabroomstick: Most a fél az sok vagy kevés?

Caddy 2012.02.24. 15:38:48

@_Ω_: láttam, de nem szabad szembesíteni őket a gyengeségeikkel. odavész a férfiasság. ;)

@cyd: ááááá ilyet senki nem tudna magáról állítani, több generáció ment le már itt.:) Mindenesetre érdekes dolog lenne.

@gyvy: az abaj, hogy a női verzióra nincs jó szó, kukisógornőség? Fasztestvériség?
Mondtam má' nem tudom mikor mén haza. :D
Anyámhoz szórakoztató lesz beállítani születése napján ezzel a hangulatommal. :D:D:D

_Ω_ 2012.02.24. 15:39:54

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: Ha arra célzol, hogy azon a "csoportterápián" hozza be a lemaradását, akkor tényleg van értelme. ;)
Amúgy majdnem becsokiztam az új nickedtől, de inkább mégse, mert csak metános lett. :P

_Ω_ 2012.02.24. 15:43:45

No jól van, csokis-vaníliás-metános barátaim az nagy zinternettről, ideje búcsúznom!
A nap hátralévő részére jó szórakozást, kellemes estét, valamint jó hétvégét mindnyájatoknak!

JOKKA21 2012.02.24. 15:43:59

Gecik a nők Attila!Mind aljas hazug számító dög!

Caddy 2012.02.24. 15:44:23

@_Ω_: úúúúúúúúú de király. Köszi. De legyen rajta a púzós cikk is. :)

@gyvy: az mást jelent te kis butus. Nekem van tejtestvírem.

Caddy 2012.02.24. 15:45:12

Na mi van nem bírjátok a tempót?

_Ω_ 2012.02.24. 15:51:12

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Mit csinálnak - mit csinálnak...
Az egyik Lüke volt, mert elvesztette a mancsát. A másik pedig arról mesél, hogy Ubi miről nem mesélt.

dr. gernika 2012.02.24. 16:06:38

@cyd: Ha én kérem, akkor nekem tuti rendel és megengedi hogy fizesd neki. :)

indapass90210 2012.02.24. 16:32:19

@Caddy: "@attilavagyok: te meg a végén még ideszoksz. :)"

Előbb Jokkának kellene kegyelemsunát kapnia, utána jöhetnek csak az újak!

pretty kitty 2012.02.24. 16:34:24

@Picicsibe a szexistennő: "Igen. Azt hiányoltam! :)"

Jaaah! Akkor mier' nem mindjar' azt mondtad? :D Viszont nem tudom h Attila azt hianyolta-e ... meg szerintem egy elvileg felnott ferfinak annyira nem kene h fontos legyen h mennyire finoman bannak vele, lehetne annyira kemeny h ne vegye fel az ilyeneket. Meg mindig nem vilagos h pontosan mi a problemaja, kb. az o elso mai kommentjeig sikerult csak eljutni az olvasasban, es asszem mar nem is fogok nagyon raerni hetfoig, akkor meg mar lesz uj poszt ... szoval ezt most ennyiben kell h hagyjam.

pretty kitty 2012.02.24. 16:48:03

@Kiszlanyocka: Jaaaaj huevadok eszt Aphelijon ilta nem en. Laccik h hoccu volt ez a het!!!

JOKKA21 2012.02.24. 17:14:47

@Dövan: Nem kegyelemsuna kell, hanem egy playboy suna.:)
Nem mind?Csak a 99.99%-uk.:D

Caddy(lek) sunázgatnálak.

JOKKA21 2012.02.24. 17:22:41

@Dövan: Nem mondasz hülyeséget tényleg kéne valami ribi, akit sunázhatok.

pretty kitty 2012.02.24. 17:51:58

@skylla: Tenyleeeeeg?? Laaaaacc??? Az jo mel eppen mesztelen vadok, a fuldokadban ulok de meg nem lepett el a viz .... ude masztizollaaaaaaaam?? ;)))))))

skylla 2012.02.24. 17:53:46

@Kiszlanyocka: cak ha a füldöhabot tologatod a labackaidon

JOKKA21 2012.02.24. 17:59:12

@Kiszlanyocka: @skylla: Már udvarló nicket is csináltál?Jól elbeszélgetsz magaddal.:D

pretty kitty 2012.02.24. 17:59:59

@skylla: Az nem ploblema megoldom :)))) Vicont akkol mal a melleckejimle jisz tolok ed kicit belole ;))))) Gondolom ez nem akadaoz meg a masztizazbaaaaaa ;DDDD

Joe69 2012.02.24. 18:00:14

Totál sablonsztori, de arra jó, hogy a kommentelő karakterek, főleg az "öntudatos" csajbanda megint megmutassák magukat..természetesen megint a posztoló pasi a hülye..azért is, mert felszedte a kis ribit, azért is az lett volna, ha nem teszi, és azért is az, mert elvesztette (nem sokat vesztett egyébként).

Lehet a munkahelyi kapcsizást szidni, de bakker, a legtöbb ma még dolgozó ember a melóhelyen kívül már csak a neten virtuálisan meg valami bömbölő dizsiben lát félhomályban valaki mást. Akkor miről beszélünk ? Szerintem az inkább a szegénységi bizonyítvány, amikor itt komplett sztorikat olvasunk arról, hogy a "kapcsolat" a neten zajlik elejétől végéig. Egyébiránt a kapcsik legalább 40%-a melóhelyen kezdődik.

A leírtakhoz hasonlót magam is többet láttam, sőt részese voltam. Adott egy csaj, háttérben valami bugyuta, levállvonogatott de valamiért megfogott , gyakorlatilag titokban tartott, de stabil férfi (melós, jóval fiatalabb, diák stb. az idősebbeknél, jóval idősebb nős pasi a fiatalabbaknál), akivel meg van kötve az üzlet, hogy -általában szexért - stabilan számíthatnak egymásra, de csajszi amúgy szabad, mint a madár, úgy építi a pasifelhőjét, ami őt szabadnak hívő behülyített faszikból áll, ahogy akarja. A "pasi" fogalma alatt én tulajdonképpen ezt értem. Alapesetben inkább "húzásról" és "lehúzásról " szól, az ügyesebb pasifelhőépítők csak a folyamatos igérgetésekre alapuló lájtos szexig mennek el (az erkölcs, ugye, ), a ribik dugnak is néha vagy nemnéha a pasikkal, ld a posztot. A gond akkor jön, amikor a pasi tényleg azt hiszi, hogy ő most a "pár", barát, társ, vőlegényjelölt:))) Mert akkor a csaj megalázza és kidobja, hiszen kiesett a szerepéből.

Bocs a többiektől, de ha a posztoló reális személy, akkor a kedvéért sokadszor megint belinkelem:

csajokrol.blog.hu/2010/04/14/szinglik_1

Mit lehet tenni ? Alapesetben azt, hogy mindig több vasat kell tartani a tűzben a kapcsolatteremtési szakaszban, több csajjal is kell egyszerre foglalkozni, és rezzenéstelen arccal le kell tagadni. Nyugodtan meg lehet tenni, mert ő is ugyanúgy válogat, sőt, neki erre "jogosítványa van.És igen, keményen dugni kell az útba akadó "kiéhezett" 40-es , 50-es nőket, ilyen kapcsit mindig ápolni kell, de ezekbe szabad a legkevesebb érzelmet feccolni, ugyanis ezek cserélik tényleg secperc alatt az emberfiát egy jobb farokért..de legalább farokért, és nem pénzért, kocsiért..

JOKKA21 2012.02.24. 18:03:49

@(Ő_Ő) a duplacsokis szintről: Az szar melóhely, ahol sok nő van, nehéz lehet a hülye picsákat elviselni melóhelyen..

pretty kitty 2012.02.24. 18:04:08

@JOKKA21: Te meg mal palanojasz vad, minden nickbe jengem lacc XDDDD

JOKKA21 2012.02.24. 18:07:02

@Joe69: "Öntudatos csajbanda" majdnem leköptem a monitort a röhögéstől, amikor ezt olvastam.:DD

pretty kitty 2012.02.24. 18:12:10

@Joe69: Olegem Dzo te mekkola megkeszeledecc cinikusz ven fac vad :OOO Ha te nem lennel teged ki kene talalni, udanud mint Jokkat ;)))))

Joe69 2012.02.24. 18:14:27

@Kiszlanyocka:
Esztet má hallottuk tüled, picinyem, tanájj má ki valami újat is:)))

JOKKA21 2012.02.24. 18:15:27

@Kiszlanyocka: Persze, mert van vagy 20 nicked, amikkel itt trollkodsz.:D

"én meg egy komoly, 30-as férfi, diplomával, egzisztenciával, vezető beosztásban, célokkal és lehetőségekkel is azok megvalósítására." Akkor kapsz bőven nőt Attila, ha gazdag hejjespasee vagy lesz még bőven jó csajod.

pretty kitty 2012.02.24. 18:19:11

@Joe69: Oxa megbeceltuk amint te mondacc vmi uat en isz azonnal nyomom a szajat innovacijomat :PPPPP

skylla 2012.02.24. 18:19:33

@JOKKA21: kicsit sem vagy eltevedve...

Joe69 2012.02.24. 18:20:45

@JOKKA21:
..célokkal és lehetőségekkel azok megvalósítására...
Hát ez bizony kevés, mert ilyenjei mindenkinek vannak:)) Egy komoly nő ennyiért csak mímeli a dugást..:))

Joe69 2012.02.24. 18:21:26

bocsánat, nem mímeli, IGÉRI:))

JOKKA21 2012.02.24. 18:21:52

"Én hülye meg azt hittem, hogy ő egy különleges nő."
Igen, régen én is azt hittem, hogy na x különleges nem lesz geci, vagy y különleges nem lesz geci és ugyanolyanok voltak, mint a többi...Csak csalódást tudnak okozni.

JOKKA21 2012.02.24. 18:25:59

@skylla: Ha nem Kiszlányocka udvarló nicke vagy, akkor sok boldogságot.:D

@Joe69: Ha vezető beosztásban van, akkor tapadnak rá a nők.:)
Igéri=dugás előtt fáj a fejük.
:D

attilavagyok 2012.02.24. 18:28:59

@Joe69: Ráérek, úgyhogy újra itt vagyok.
Elolvastam, amit írtál, meg a belinkelt szöveget is. Nem volt rövid, de tetszett - persze nem az, hogy ez van, csak ahogy leírtad. A Cosmo-ideológiát és a rendszer 35 év feletti bedőlését már mástól is hallottam, de a pasifelhő új volt.

Joe69 2012.02.24. 18:29:14

@JOKKA21:
Igen, jó ideig mindegyikről azt hisszük, hogy különleges. Ezért nem vagyunk alfahímek többnyire.

skylla 2012.02.24. 18:32:05

@JOKKA21: nagyon szimpatikus lennel, ha te lennek

Joe69 2012.02.24. 18:33:15

@attilavagyok:
A pasifelhő szerzői jogát is sokan elvitatták már itt tőlem:))

attilavagyok 2012.02.24. 18:36:56

@JOKKA21: "Akkor kapsz bőven nőt Attila, ha gazdag hejjespasee vagy lesz még bőven jó csajod."

Holnapi randi egyeztetve :)
Majd meglátjuk. Rendesnek tűnik.

Na és persze nem tegnap történtek a posztban leírtak sem (nem volt jó Karácsonyom...) - még mielőtt valaki szerint az egyik nap sírok, a másikon meg randizgatok.

Joe69 2012.02.24. 18:45:43

@Joe69:
Ja, és tervezd szorgalmasan mással is ! Több vas , ő is ezt csinálja:))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 19:22:50

@Kiszlanyocka: Én azt mondtam! Végig erről beszéltem. Lehet nem írtam le azt a szót (nem emlékszem, és nincs kedvem visszanézni, úgyse olvasod...), de ha te ismered az értelmét, akkor tudod, h arról beszéltem. Tértivevény is tudta! ;)

Hova járattak a szüleid? Katonai iskolába? Pasiknak nem lehetnek érzelmei? Hagyjuk ezt...

Hogy ne vegye fel? Á! Nem írok! Megbántanálak. Annyit meg nem ér, me' komázlak!

(am megtanultál beszélni?) :D

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 19:28:41

@Joe69: Én nem vitatom el, sőt, előre is vetítettem, hogy ezt a történetet a téma elismert szakértője fogja 100%-osan megfejteni. Ezért a korrekt összefoglalóért már megérte benézni este is. :)

skylla 2012.02.24. 19:36:43

@Picicsibe a szexistennő: az önigozalosra, h miert ez a nicked, csak tudod, picicsibe, ezt nem tudja senki, csak ha elmeseled. anelkül meg eleg kinos. de a te bajod :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 19:40:59

@skylla: És miért kéne bárki másnak tudnia, vagy értenie a férjemen kívül? Kinemszarjale, h kinek mit jelent a nickem?

Szeretem a nick nevemet, ezért használom. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 19:44:50

@Joe69: @JOKKA21: @Father Justice: Estére összejöttetek fiúkák! :DD

Kis Kedvenckéim! ;))

2012.02.24. 19:53:58

Istenem, csak egyszer próbáltam volna meg ilyen nő lenni...:( Sajnálom, pedig a pasik ezért a A dög című típusért vannak oda. Nem jó jónak lenni, az kihasználják a pasik. Is. :(

Szolgálati: mütyesznek megírtam a tegnapi poszthoz a kért választ!

Father Justice (törölt) 2012.02.24. 20:00:55

@Letícia: Ez így, önmagában túl szikár szerintem. A férfiak 95%-a azokért a nőkért van oda, akik annyira jól néznek ki, hogy akár így is viselkedhetnek a férfiakkal, ezért 90%-uk így is tesz. És vice versa.

skylla 2012.02.24. 20:02:49

@Picicsibe a szexistennő: ehhez kepest eleg jol marketingezed:) az meg teged minösit, h ez neked meg tetszik is. (most töröltem, h hülye liba vagy)
bar @bundabugyi a favorit ebben :P

tőzegmalac 2012.02.24. 20:03:13

@Letícia: Leti drága:))
Semmi szükség arra, így is odáig vagyok érted:)

tőzegmalac 2012.02.24. 20:04:06

na a posztot majd később...

2012.02.24. 20:23:41

@Father Justice: aha, pedig nem nézek ki rosszul...:(((

@tőzegmalac: tündér malacom, imádlak, köszi!:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.24. 20:29:51

@skylla: Ó drága, írhatsz bármit...

Voltam már kurva, hülye, közönséges, faszomtudjamégmi...

Gondolod érdekel, h egy skylla "nevű" emberi egyed mit mond rólam? :D

Oszt a Csibliát olvastad e már? Ha nem, csak szólj, megkeresem neked... ;)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.24. 21:41:27

ez most tetszett
Hajrá, poszter! Előre a lenini úton :)

tőzegmalac 2012.02.24. 22:11:02

Szép estét!:)

na lássuk a posztot...

tőzegmalac 2012.02.24. 22:33:42

Minden nő különleges, csak nem mindegyik ér ennyit. Jó az az utolsó mondat, sokat elárul.

nem is kéne a poszthoz hozzászólnom...

Bicepsz Elek77 2012.02.24. 23:34:48

A szopatas megvolt? Me akko Happy End!!!

skylla 2012.02.25. 00:02:38

@Picicsibe a szexistennő: legalabb valogathatsz belöle. bar jobb vagy, mint ez a @bundabugyi

Joe69 2012.02.25. 00:22:27

@Letícia:" Istenem, csak egyszer próbáltam volna meg ilyen nő lenni...:("
Ki tudja, talán voltál is, csak nem vetted észre.sok csaj ezt annyira magától értetödöen csinálja, mint ahogy levegöt vesz:))

tőzegmalac 2012.02.25. 00:27:55

@jadu: csak nem spinningelsz?
pofazacskód is van?:DP

JOKKA21 2012.02.25. 05:28:09

@skylla: De.:D

@tőzegmalac: Jó csaj, hogy oda vagy érte?:)

@Picicsibe a szexistennő: :)

@attilavagyok: Sok sikert, de vigyázz a nőkkel.:)

@Joe69: Ennyi.

Αphelion 2012.02.25. 05:38:23

@Picicsibe a szexistennő: "Hova járattak a szüleid? Katonai iskolába? Pasiknak nem lehetnek érzelmei? Hagyjuk ezt..."

Hol mondtam olyat h pasiknak nem lehetnek erzelmei? :)

"Hogy ne vegye fel? Á! Nem írok! Megbántanálak. Annyit meg nem ér, me' komázlak!"

Irjal csak, nem fogok osszetorni, nem vagyok en porcelanbol ... :P ;)

"(am megtanultál beszélni?) :D"

Nem, csak (ezen a blogon eletemben eloszor) veletlenul rossz nickrol kommenteltem. Kicsit le voltam faradva tegnap este ... :) (Jah vagy delutan volt? En estenek ereztem...) :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.25. 13:55:36

@Aphelion: "Irjal csak, nem fogok osszetorni, nem vagyok en porcelanbol"

Tudom! :))
Csak feleslegesnek tartom Veled a személyeskedést itt.

De ha nagyon érdekel már, akkor majd privátba megírom! ;)

tőzegmalac 2012.02.25. 16:11:26

@mütyür a vaníliaszintről: jóvan:) nem kérdem meg még egyszer:P

tőzegmalac 2012.02.25. 16:31:07

@mütyür a vaníliaszintről: ma mindenki engem véd:) kérhetem inkább, hogy kifacsarjál:))

mütyür 2012.02.25. 16:35:47

@tőzegmalac: a sok hülyeségtől:)
mi vagy te, grépfrút?:)

tőzegmalac 2012.02.25. 16:51:35

@mütyür a vaníliaszintről: jajj:) akkor rám tekeredsz?
mer ha nem , akkor inkább leszek citrom vagy maradok önmagam;)

mütyür 2012.02.25. 17:09:13

akkor megmaradhatunk abban, hogy maradj malac:)

mütyür 2012.02.25. 17:38:02

@tőzegmalac: echte vaníliás beszéd:)

bakker, ahogy írok, harapva tépi a kézfejemet a macska...ez normális jelenség vajon?

tőzegmalac 2012.02.25. 17:44:39

@mütyür a vaníliaszintről: kend be ragasztóval:)
lehet elolvasom a kommenteket... te melyik oldalon álltál?

mütyür 2012.02.25. 17:51:34

@tőzegmalac: hogy örökre rámragadjon?:) fizethetem a pluszjegyet egy állat szállításáért a BKV-n:)
a poszter oldalán álltam.

tőzegmalac 2012.02.25. 18:32:37

@mütyür a vaníliaszintről: mert még nem tartok ott, fojton megakadok a csokinál:)))

mütyür 2012.02.25. 18:36:37

@tőzegmalac: mert a te szinted a csoki, nem a vanília. nem is állok szóba veled többé:))

tőzegmalac 2012.02.25. 18:42:14

@mütyür a vaníliaszintről: miért érzem azt, hogy megtudom ha tovább olvasok:D ám magas labdának sem utolsó, de nem csapom le:P
inkább forralok csokit és főzök bele vaníliarudat és csilit:)

tőzegmalac 2012.02.25. 18:45:36

@mütyür a vaníliaszintről: na és a póló, farmer, borosta hogy fér ebbe bele?:P

mütyür 2012.02.25. 18:51:58

@tőzegmalac: szemtelen vagy, mint mindig:P

@Kiszlanyocka: ezt te vagy, vagy miért reklámozod?

pretty kitty 2012.02.25. 18:56:09

@mütyür a vaníliaszintről: Ooooooh naon megtisztelo h asz feltelezed en vadok, de nekem edelole Bsz a koszalmeletem, coval .......... maj talan pal ev mulva :)))) Cak azel leklamozom mel ude paszik isz megpholdulnak ezen a blogockan, esz talan szikelul belopni magam a civukbe jazzal h ien kisz ajandekokkal lepem meg oket ;)))))

pretty kitty 2012.02.25. 18:59:15

Szima napok velzusz szulisz napok ...... jaaaajdejo h ma szima nap vaaaaaaaaan!!!!!!! :)))))

www.utos.me/mindig-igy-van/

mütyür 2012.02.25. 18:59:28

@Kiszlanyocka: @tőzegmalac: dehogy teszek bármit is :)

sziasztok:)

pretty kitty 2012.02.25. 20:06:23

www.biglol.eu/kep/7962-gyermekkor-olyan-mint-a-berugas/

A delmekkol oan mint a belugasz, mindenki emlekcik micinaltal cak tenem!!!!!!!

Hihihihi, ez tenyleg id van, en tudom tanuszitaniiiiiiiiii ;)))))))

pretty kitty 2012.02.26. 08:57:10

@JOKKA21: Ez edd olgazmusz voooolt? ;)) Vad minek volt ien hangja??? :))))

pretty kitty 2012.02.26. 12:33:12

@JOKKA21: Akkol jo, mal megiedtem h ien cunyan elvezel el ;)))

pretty kitty 2012.02.26. 12:37:09

Coke nok halca jaz okosztelephonnaaaaaaaaal!!!!! :)))))

www.utos.me/szoke-nok-harca-az-okostelefonnal/

pretty kitty 2012.02.26. 13:07:51

@Picicsibe a szexistennő:

- Mijel jo a katonaji jiszkolaa???
- Azel mel ott lehet puszkazni ;))))

Bohumil Stejskal 2012.02.26. 15:28:19

@Letícia: Akkor ezért vagy nélkülem :)
süti beállítások módosítása