Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

1 szex után még nincs hűség

2012. július 13. 07:29 - Panni CsP

Megtaláltuk 2012 legütősebb pasi-filozófiáját: ha egyszer lefekszel egy lánnyal, nyugodtan csaphatod a szelet másoknak is, hiszen amíg még nem mélyül el a dolog, nem számít megcsalásnak. Levélírónk képtelen elfogadni, hogy az új pasija már a kapcsolatuk legelején félrelép.

 

Az én sztorim, lehet, hogy szokványos manapság, engem mégis megdöbbentett, ami történt. A baráti körömben megismertem egy fiút (R). Mindannyian beültünk egy elég drága helyre, ami csak akkor derült ki, amikor megnéztük az árakat, de péntek este lévén, minden hely tele volt, ülni le se tudtunk volna máshol sem, így maradtunk. Úgy alakult, hogy nem volt nálam elég pénz, és erre csak akkor jöttem rá, amikor hozták a számlát. Bedobtam a közösbe a kérdést, hogy ki lenne az, aki kisegítene? Ő volt az, … R. kétezer forinttal segített ki, nagyjából ennyi volt a fogyasztásom. Az adósságot hamar meg is adtam neki (az első privát találkozásunkkor). Ő hívott randira, a megismerkedésünktől számítva két napra. Jól sikerült, élveztük egymás társaságát, moziba mentünk és nagyon sokáig sétáltunk a rakparton. A negyedik randi nála történt és lefeküdtünk.

Még azt sem mondhatom, hogy azért történt, ami történt, mert utána minden rosszra fordult, nem keresett többé, vagy lerázott volna ... ugyanis éppen az ellenkezője történt: megsűrűsödtek az sms-ek, hívások, találkák. Még többet akart belőlem, ahogy én is belőle. Aztán kapok egy érdekes mélt az egyik lánytól, aki szintén abba a társaságba jár. Azt kérdezte, „mi van, ennyi volt a dolog R-el?” Nem értettem. Ekkor elmondta, hogy előző este R nélkülem jelent meg és egy másik lánnyal távozott, akinek a vállát átkarolta közben. Azt nem tudni, hogy lefeküdt-e vele, annyit láttak csak, hogy együtt távoztak. Előzőleg elég sokat beszélgettek is, összebújva nevetgéltek, mintha évek óta ismernék egymást - mesélte. Erre nem tudtam mit felelni. Semmit. Végül megbeszéltem vele, hogy győzze meg az egyik fiút a társaságból (őt mindketten jól ismertük, megbíztunk benne), hogy ha alkalma adódik rá, tudakolja már meg, mit akarhat R. és hogyan gondolja ezt az egészet. Csakhogy tisztázzuk az elején, ne legyen ebből később csalódás. Ez meg is történt. Két napra rá jött a mél, hogy a fiú beszélgetett R.-el… A lány felkészített, hogy nem fogok örülni a válasznak, amit megtudott, ugyanis R a következőt mondta: szerinte nincs abban semmi rossz, ha más lányokkal is ismerkedik, hiszen még nem jár velem. Addig még azt csinál, amit akar. Amíg még nem alakul sehogy se a dolog velem, hát ő nem veszi ezt megcsalásnak. Ennyi. Továbbra sem tudni, hogy lefeküdtek-e azzal a lánnyal, de ebből a válaszból azért sejteni valamit. Nem tudom, ezt melyik nő tudja elfogadni… Én pedig nem tudom, hogy folytassam-e, így, hogy mindez a tudomásomra jutott. És azt sem mondhatom el R-nek, hogy tudom, (mert honnan tudhatnám?) és csak másokat is bajba kevernék vele.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr584651074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása