Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szerintem fél szakítani a csajával

2013. március 14. 07:18 - csajokespasik

A munkahelyen csak akkor ismerkedj, ha kilépsz onnan. Levélírónk összejött egy kollégával, akiről tudta, hogy foglalt. A férfi beígérte, hogy szakít a barátnőjével, mert amúgy is rosszban vannak. De ezt a lépést máig nem tette meg, ellenben a kolléganővel szívesen szórakozna még.

 

Kínos helyzetbe kerültem nem rég, főleg az én hibámból. 26 éves vagyok, nő és belementem egy olyan dologba, amibe értelmes nő nem keveredik. Megismertem egy férfit a munkahelyemen, nagyon jó fejnek tartottam, sokat segített - tudtam, hogy van barátnője és eleinte úgy találkoztunk privát, hogy csak barátok vagyunk és semmi több. Dumálgattunk, sétáltunk stb. Nekem akkor éppen nem volt senkim és ezt ő tudta is. Talán ezért jutottunk oda, ahova, … azt kellett volna mondanom az elején, hogy van valakim… de a volna, az volna marad, utólag könnyű okosnak lenni.

Egyre többet mesélte, hogy milyen rosszban van a nőjével és valószínűleg szét fognak menni. De igazából ma is együtt vannak, hogy mondjak valamit... Ezeket a történeteket a kettejük rossz magánéletéről úgy mesélte, hogy én nem kérdeztem rá, nem érdeklődtem, mert semmi közöm hozzá, magától mondta el. Aztán elkezdett próbálkozni, nyomulni. Engem nem taszított és nem voltam fából sem. Megtörtént a dolog, nincs mit szépíteni. Úgy volt, hogy megtörtént 1x, de ennyi, és innen nincs tovább, abbahagyjuk. Egyszer csak azzal jön, hogy belém esett… De a barátnője még mindig megvolt. Kérdeztem, hogy ezt hogyan gondolja? Azt mondta, nem olyan egyszerű ez, mert négy éve együtt vannak, sok minden köti össze őket, bár korábban egyszer a csaj félrelépett, de azóta angyal. Hát ezzel nem tudtam mit kezdeni. Szerintem a pasi fél szakítani vele. Nagyon okosan el tudja magyarázni másnak, és okos párkapcsolati tanácsokat tud adni – másnak – de a sajátjával nem boldogul. Elmondta, hogy minden kapcsolat előbb-utóbb eljut erre a szintre. Ez van. De ha ezt így kijelenti, akkor miért nem lép? Azóta többször lefeküdtünk, de nekem ez így nem jó, hogy szegény csaj meg várja őt haza. Most abban egyeztünk meg, hogy pár hétig nem találkozunk kettesben, gondolja át a dolgokat, mert ha velem van, nem lát tisztán. Vagy nekem kéne megszakítanom vele a kapcsolatot, mert sosem fogja elhagyni a nőt, ha eddig nem tette. És hogy lesz azután, merthogy minden nap látom a melóhelyen? Akkor tudnám vele újra kezdeni, ha tiszta lappal indulna. Arra vagyok kíváncsi, ezek után miért jó az neki, hogy hazudik a csajának és miért nem szakít vele, ha engem akar? Lehet, hogy amivel érvelt, nem igaz és a valódi ok annyi, hogy fél tőle? Fél szakítani vele?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr855133859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása