Most mindkettőt elveszíthetem

2013. április 05. 07:22 - Panni CsP

Levélírónk elhagyta a pasiját, mert elege lett annak haverjaiból meg az örökös vitákból. Új pasi is van már, de valahogy a régit sírja vissza. Rájön, hogy ő az igazi, és most azon töpreng, hogyan tudná elkerülni a két szék közé esést.

 

Sziasztok! 27 éves vagyok, nő, a párom (G.) 31. Három évig voltunk együtt, végül én hagytam el őt. Sok problémánk volt, de mindkettőnkben meg volt az akarat, hogy a kapcsolatunkat fenntartsuk, amíg lehetett. Végül én bizonyultam gyengébbnek, nekem lett elég belőle, a barátaiból és abból, hogy elég sokat téptük egymást. A munkahelyemen ezalatt megismertem egy férfit (F), aki az elejétől kezdve utalt rá, hogy nem vagyok semleges neki. Ő sem volt nekem. Amíg nem szakítottam G.-vel, addig vele nem kezdtem semmibe. Csak egy bizonyos határig engedtem neki közeledést.

És igazából, ez ma sem sokat változott… mert bár szétmentünk G.-vel, azért nem jutok az új férfival előbbre, mert folyton G jár a fejemben. Hogy hiba volt elhagynom. És ő azóta sem keres. Lehet, hogy voltak gondjaink, de együtt küzdöttük le őket és sok szép közös emlékünk van. F mindenről tud és azt mondta, ő türelmes lesz velem, bárhogy döntök, de érzem, ő rosszul viselné, ha visszamennék G-hez, mert nagyon belém van esve. F kedves, törődő, teljesen az ellentéte G-nek. Vele soha nem veszekszünk. G-vel szenvedélyesebben éltünk, az biztos, de minden vita után ő jött oda hozzám bocsánatot kérni. Egyre inkább arra hajlok, hogy felkeresem G-t és megpróbáljuk újra kezdeni. De az nekem nagyon sokat elárul, hogy azóta, mióta szétmentünk – 2 hónapja – egyáltalán nem keresett, semmit nem tudok róla, a szüleit meg nem merem felhívni, nem tudom, azóta miként állított be előttük. Békén kéne hagynom? Tehát most vagy hozok egy rossz döntést, vagy mindkettőt elveszítem. G nagyon hiányzik, sokat gondolok rá, és fáj, hogy ő nem így érez… tudom, az én hibám volt, de valamit abból a helyzetből muszáj volt tennem már. Vagy várjak, míg elfelejtem őt teljesen…? Lehet, hogy késő, de ha még van visszaút, F-el sem akarok szemét lenni és áltatni. Elég kínos a helyzet és ezt én okoztam, illetve okozom. Nem tudok ez ügyben kihez fordulni, de hátha itt kapok egy-két okos tanácsot, bár külső szemmel nehéz erre rálátni.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr675196548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása