Túl sokat éjszakázik, nincs rám ideje

2013. július 16. 07:52 - csajokespasik

Levélírónk úgy érzi, hogy pasija vagy nagyon elfoglalt, vagy ügyesen leplezi ügyeit. A korábbi kimaradások megszűntek, vagy más címen futnak tovább. Posztolónk nem érti, miért könyörögte vissza magát hozzá a pasi, ha tehernek érzi őt? Menni vagy maradni?

 

Sziasztok,

Nagyon nehéz leírni ezeket, de megpróbálom. Két éve vagyunk együtt, és főleg abból adódtak problémáink, hogy sok dolog felett nem tudtam szemet hunyni. Ilyenek voltak a kimaradásai, emiatt novemberben azt mondtam, ha nem megy másként, szakítsunk. Elköltöztem. Ő akart még egy utolsó beszélgetést, amire hajlandó is voltam. Akkor azt mondtam, hogy nem illünk egymáshoz, és ami nem megy, ne erőltessük. Ő pedig azzal jött, hogy sokat veszekedtem vele.

Én viszont nem tartom veszekedésnek, ha megmondom neki, hogy legyen kevesebb szórakozás, időben hazajövés + ha mégis későn jön, legalább rám legyen tekintettel, és éjjel ne telefonáljon hangosan. Nem hiszem, hogy ez veszekedés... Három órát beszélgettünk. És itt kibékültünk. Belátta a hibáit. Akkor. Most: ezek a problémák valamennyire megszűntek (vagy csak nagyon jól leplezi) ellenben megszaporodtak az éjszakai műszakok. Ami még igaz is lehet, hiszen régóta váltott műszakban van. Nem hiszem, hogy újra a régi bandájával iszogatna, hiszen kocsival jár és nem részegen érkezik, valami rendszeresség is tapasztalható ebben, úgyhogy emiatt nem aggódom..

Múlt hétvégén volt rám egy kis ideje, és nem is kellett unszolnom, ahogy néha, magától vitt el vacsorázni. Mintha újra feltámadt volna valami, de lehet, hogy csak azért érzem így, mert már ezeknek a kis figyelem-morzsáknak is tudok örülni. Mondjuk az nem tetszett, hogy vagy a telefonját piszkálta vagy elbámult néha a fejem felett. Ha rászóltam 5 percig összeszedte magát, tartotta magát, majd megint elkalandozott…

Ő 22 évesen vesztette el a szüzességét, nem sok nője volt és lehet, hogy be akarja hozni a lemaradást, vagy ilyesmi. Mire gondoltok? Mindkettőnkön múlik ez a kapcsolat, egyszer az egyik enged, egyszer a másik, de ha kijátszanak… Ha teher vagyok, miért békült ki velem?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr245406657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása