Felelőtlen, akár egy 18 éves

2013. augusztus 06. 07:55 - csajokespasik

A 23 éves nő úgy viselkedik, mint egy 18 éves, hülyeségekkel ugratja párját, hogy az féltékeny legyen. Posztolónk abban látja a probléma gyökerét, hogy barátnője belekerült az általa mélyen lesajnált, önfenntartó, vagyonos tinik világába.

 

Sziasztok! Nem vagyok nagy mesélő és nehéz mások véleményét elfogadnom is, de álljon itt az én sztorim. Egy kérdéssel kezdem: hogy van az manapság, hogy 18-19 éves csajoknak saját lakásuk és független életük van? Miből? Hogyan? Amikor én ennyi voltam, örültem, ha egy autó ígéretét kaptam. Nekik meg saját életük van, és 19 évesen már nem gyengén halmoznak fel kapcsolatokat. Élik az életet. Egyik csaj olyan vad kalandokat mesélt, amiket én letölteni szoktam bizonyos specifikus weboldalakról.

Azt figyeltem meg, hogy abból élnek, hogy nem csinálnak semmit, mert a munkaerőpiac ritkán kapkod a tapasztalatlan, fiatal csajok felé (vagyis van az a szakma, és jól is fizet, tudjuk, mire gondolok). A klubélet és a kozmetika között mozognak, ha van pénzük. Ha nincs, valahogy mégiscsak előteremik. Valahogy mindig ott figyel a drága laptop, drága mobil… Nincs anyjuk, vagy idejekorán kirúgták otthonról őket? „menjél kislányom, lássál világot”

Azért vagyok benne ennyire a témában, mert van egy nő, akivel egy hullámhosszon voltunk, de bekerült egy ilyen társaságba és elkezdett ilyenné válni. Ő 23 éves (én 30 vagyok), de ez a gyökere a problémának. Ő nagyon „nyitott” lány lett, elmondta, hogy chat-el egy pasival, de semmi több. később elmondja, hogy nem igaz…Miért mondja, ha nem igaz? Ez is egy ilyen játék, amiből már kinőhetett volna, mert nem 18 éves. Még mindig nem voltam féltékeny. Ugyanis kezdek lemondani róla és elhinni, hogy vele nem leszek sokáig. De még vagyok. Mert nehéz csakúgy otthagyni.

Nem tudom, miért most lett ilyen, miért nem akkor, amikor helyén lett volna. + nagyon pletykás lett, olyanokat hallottam vissza magamról, amik nem történtek meg, vagy nem úgy, vagy erősen eltorzította a valóságot… és ha valamit gyűlölök, az a másik kibeszélése a háta mögött, a pletyka. Még akkor is, ha nem rólam van szó. Utolsó csepp: múlt héten kölcsön akart kérni x összeget, de nem adtam. És akkor eljátszotta, hogy nagyon meg van bántva. Azt mondta, ez annak a jele, hogy utálom, de tudja, hogy nem így van, de mégis kimondta a hülyeséget, mert kimondhatja… Hátha megtörök és elszégyellem magam. Hát ahhoz egy hülyébb pasit kellett volna választania… Ami kettőnk közt volt, lehet, csak fellángolás volt. Sőt, egyre biztosabb. Mégis nehéz otthagynom őt, csak úgy. Mert ismertem őt a normális korszakából is.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr585447008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzolika 2013.08.07. 03:46:52

Figyelj oreg, orulj, hogy nem akar hozzad koltozni es most eloszor akart levenni. Kurd, ameddig tudod es amig egy kuras nem faj legalabb egy huszasodba barmilyen formaban (vacsora, ruha, parfum, gazszamla, teletank a kocsijaba, stb.). Ha nem birja a farkad, kepet es elerhetoseget az e-mail-emre, Te pedig sirjal edesanyad szoknyaja szelen.
süti beállítások módosítása