Egy férfi, aki vádolva békülne

2013. október 03. 07:16 - csajokespasik

„Megkérdezte, hogy míg együtt voltunk, én kavartam-e valakivel?” – a pasi dobja a nőt, de azért még van pofája a lakása elé parkolni. Valószínűleg így próbál visszakúszni, de az is lehet, hogy egy másik nő van a dologban, aki viszont őt dobta nem rég.

 

A párom 1 hónapja szakított velem. Nem egészen kettő évig voltunk együtt. A szakítást nem mondom éppen stílusosnak, ugyanis e-mailben tette. Azt mondta, már nem érzi azt, mint korábban, ami meglepett mert nem vettem ilyen jeleket tőle. A múlt héttől számítva azonban elkezdte velem újra felvenni a kapcsolatot, felhívott és azt mondta, otthagyhatná-e éjszakára az albérletem előtt az autóját. Mondom, persze. Úgy csinált, mintha még velem lenne. És annyi hozzátartozik, hogy a szakító e-mail óta ez volt az első kommunikációnk.

Nem baj, ha nem tartjuk a haragot, ugyanis nem tudjuk nagyon elkerülni egymást, egy városban élünk, nem is messze egymástól. Egy társaságba is járunk, szóval nem nagyon van rá mód, hogy össze ne fussunk. Eddig azért nem következett ez be, mert én kerültem őt. Mert akkor úgy voltam vele, hogy egyelőre nem bírnám elviselni, ha a közös barátaink előtt, akik egy párként ismertek minket, esetleg levegőnek néz, nem köszön majd, vagy elfordul, ha meglát. Azóta csak mélben beszélgetünk. Megkérdezte, hogy míg együtt voltunk, én kavartam-e valakivel (ha egy férfi békülni akar, miért a legbénábban teszi??) Senkivel nem kavartam - válaszolom. De hogy ő ezt hallotta, és hogy …

Egy közös ismerősünktől tudom, hogy ő most nagyon maga alatt van, nem tudni, miért. És talán ezért ilyen labilis. Korábban volt egy gyanúm: tudtam, hogy régóta tetszik neki egy nő és talán azzal próbálkozott, engem dobott, és most meg az új csaj dobta őt valamiért. De erre nincs konkrét bizonyítékom.

Amikor elém parkolt a kocsijával, legszívesebben megmondtam volna neki, hogy már semmi közünk nincs egymáshoz, parkoljon máshova. Ezt nem tettem.

Nem tudom eldönteni, mit akar. És én mit csináljak ebben a szituban… Hiányzom-e neki, vagy békülni akar, vagy simán elkeseredett és csak beszélne velem? Nem tudom komolyan venni. Lehet, hogy sérti a hiúságát, hogy nem tartottam őt vissza akkor eléggé. Míg együtt voltunk, az érzelmi zsarolás sem állt távol tőle, de azt valamilyen szinten képes voltam kezelni - amit most csinál, azt nem. Ha újból kezdjük, mi lenne? – már ha eljutunk addig egyáltalán.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr175548549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása