Nem járok nős férfival

2014. április 18. 07:48 - csajokespasik

„Ebben a helyzetben nekem kéne józannak lenni, akármennyire is szeretném őt” - újra terítéken a férfi-női barátság. Ha vissza is lehetne vezetni ezt az egészet a barátságig, a kísértés végig megmaradna. 

Kellemes Húsvétot!

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Eldöntendő kérdés. Azt tudom, hogyha egy férfi elkezd barátkozni egy nővel, valószínű, hogy egy idő után nem elégszik meg a társaságával. Ezért kicsit az én hibám is, hogy eddig fajult a helyzet. Közel engedtem magamhoz, bár még mindig megférünk a barát kategóriában, hiszen semmi nem történt. Tettekben legalábbis nem, de ami az e-mailezésünket illeti, ott már elszabadultak az indulatok. Szóval, van egy 37 éves férfi. Nem semleges számomra és én sem neki. A gond az, hogy nős. 6 éve.

Nő és férfi között akkor lehet barátság, ha van köztük legalább 50 év korkülönbség, az egyik meleg, vagy mindketten irdatlanul csúnyák. Tudtam az elejétől, hogy nála mi a helyzet. De csak most kezdek elzárkózni. Idétlennek érzem a helyzetet, ha most hirtelen megmondanám neki, hogy ne találkozzunk többet és eltűnnék. Nehéz megválogatni azokat, kiket engedünk a szívünkbe, mindig is irigyeltem azokat, akiknek ez tök simán megy. Ki tetszik és ki nem – valahogy mindig megtörténik, gyakran későn veszed észre. Tudjuk milyenek a pasik, ha beindulnak, így ebben a helyzetben nekem kéne józannak lenni - akármennyire is szeretném őt - és nekem kéne okosnak lenni. Nekem kéne megmondani, hogy eddig és ne tovább.

Tehát: mit lehet tenni? Belemenni egy esélytelen kapcsolatba, több embert is megbántva vele. Vagy fenntartani egy labilis barátságot. Vagy megmondani neki, hogy többet nem találkozhatunk. Ha vissza is lehetne vezetni ezt az egészet a barátságig, akkor minden alkalommal ott lenne a kísértés: végig az járna a fejünkben, hogy mi lenne, ha megtennénk? Senki nem tudná meg. Persze, a józan eszem azt diktálja, hogy ne járjak nős férfival, mert az lenne a legnagyobb hülyeség. Egyszer volt már részem hasonlóban, de soha többé nem kívánom azt. És abban a szituban még csak le se feküdtünk, anélkül lettem meggyanúsítva. De mindegy, ez már egy másik történet.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1006049895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása