A diploma nem jelent semmit

2014. május 05. 07:49 - csajokespasik

„Mit várok egy pasitól? Két nagyon bonyolult és önző dolgot. Szeressen és ne verjen át” – Posztolónknak volt már tapasztalata diplomás úrral, ha nem is kedvező. Ugyanis rájött, hogy a diploma a buta embert nem tanítja meg okosan hazudni. Ha a pasid közli, hogy utálja az embereket, itt az idő átértékelni a dolgokat.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Új vagyok itt, régebben már hirdettem egy másik oldalon, ahol össze is jött egy kapcsolat egy 40-es úrral, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy szegényke maga se tudja, mit akar, de nagyon szépen el tudta hitetni magával, hogy ő milyen rendes és kiszámítható ember. Azt is elhitte, hogy ő már aztán tényleg meg szeretne állapodni, de, mint kiderült, ez önámítás volt. Igényeink több ponton szemben álltak egymással, így nem vállaltam. A szex sem érdekelte különösebben. Igazából ma sem tudom, mit akart tőlem.

És most újra keresek. Nehéz. Azt is szomorú látni a környezetemben, meg akikkel levelezésben állok, hogy 30 éves emberek írják le magukat. Az sem normális, hogy a többség bedől az áramlatnak és 25-28 éves korig keresi az ideális partnert. Hát ez egy nagy baromság. Ki mondta azt, hogy utána már nincs semmi? Utána már veteránnak számítasz. Aztán lehet még olyat csinálni, hogy gyorsan családalapításba fogsz egy arra alkalmatlan valakivel, csakhogy ez is kipipálható legyen. Ennek sincs nagy jövője. Egy barátnőm azt mondta, ő már csak diplomásokkal ismerkedik. Az a baj, hogy ez sem jelent semmit, mert bárki össze tud hordani valamilyen diplomát egy kis lexikális tudással, miközben egy link alak. Az egyik exem diplomás volt, de egy buta, hazug valaki, plusz, a diplomája ellenére elég bután is hazudott, az ember legalább nem ezt várná, még a saját hazugságaiban is elveszett, erre sem volt jó a diploma, kár, hogy nem gondolkodni tanít. És innentől a történet a szokásos: átvert, megcsalt, de vissza próbált jönni. Nagyon lusta volt, kimozdulni csak néha - világosan megmondta, hogy ő általában utálja az embereket, nem jártunk sehová, ahol tömeg volt, és nekem is megtiltott pár dolgot, miközben ő sok mindent megengedett magának. Legszívesebben otthon döglött, netezett vagy nézte a tévét. Ha valahova eljárt, nélkülem, egy másik nőhöz. Nem akartam vele tovább önpusztító életet élni. Azzal jött folyton, hogy ő már 35 éves korára mindent elért.

Meg az sem jelent semmit, ha nem iszik és nem dohányzik valaki és ezt jó nagy betűkkel fel is tünteti az adatlapján. Ez a kettő nem függ össze azzal, hogy valaki jó ember, vagy sem, de ha valaki egyáltalán nem iszik soha, azzal szerintem valami nincs rendben, az valamit titkol és fél, hogy egyszer csak felszabadul, és az a szép személyisége, amit annyira óv, megdől maga előtt is. Mit várok egy pasitól? Két nagyon bonyolult és önző dolgot. Szeressen és ne verjen át. Az elején terítse ki a lapjait, ne kerteljen, mindent konkrétan, mert nem szeretnék felesleges köröket futni. Ez neki sem hiszem, hogy célravezető. Olyasvalakit keresek, akit nem csak elviselek, és megtűrök, hanem valóban együtt vagyok vele.

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr256118860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Semillyenzsóti keresztény análmániás pacsirtavadás 2014.05.05. 16:32:55

Iszom. Dohanyzom. Sportolok. Link alak vagyok. Nozok. A gyerekeim imadnak. Az anyjuk mar nem annyira. Nincs diplomam, de siman beirom a cv be hogy van es el is hiszik. Ilyen egy allat

Croma Soma 2014.06.04. 14:44:51

Ha nem az történik Veled, amit szeretnél, és mindig, akkor nem kellene elgondolkodni, hogy hol vagy hibás, mi Benned a gebasz?!

Jó reggelt! :)
süti beállítások módosítása