Majdnem másodszor is megcsalta a nejét

2014. május 09. 07:52 - csajokespasik

„Mondott egy olyat, ami mindent eldöntött, elmondta, hogy egyszer már megcsalta a feleségét" – mindig a nőnek kell észnél lenni, hiszen a pasik célja ismert, és nem biztos, hogy felelősségteljesen tudnak gondolkodni, amikor vágyak borítják ködbe az agyát. Ma megtudhatod, milyen erős a női önuralom és mire jó még a Valentin nap.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! Azért írok, mert voltam már hasonló helyzetben, mint a keddi hölgy. Nem ma történt, de nem fogom őt soha elfelejteni. Akkor én 23 éves voltam, ő pedig 38. Az úr szintén nős volt, de akkor úgy éreztem, nincs jogom feldúlni egy családi életet, akármennyire is akarta volna ő ezt a kapcsolatot és próbált meggyőzni. Nekem kellett észnél lennem. Úgy indult, hogy kollégák voltunk és Valentin napra kaptam tőle egy szál rózsát. Kérdeztem tőle: ezt miért kapom? Ő azt mondta, hogy úgy érzi, ilyenkor olyan nőknek is lehet virágot adni, akit csak tisztelünk.

Nem értettem, mit tisztel rajtam. Tudtam, hogy nős, de úgy éreztem, egészen addig nincs semmi baj, amíg nem történik komolyabb is. Tehát egy baráti kapcsolat még belefér. Így járogattunk el közös programokra. Azt nem kérdeztem, mesélt-e rólam az asszonynak, nem hiszem, bár úgy lett volna tiszta. És minél jobban megismertem, annál jobban meg is tetszett. Ő elég ügyesen játszott: amikor én nem akartam vele találkozni – pont azért, mert tetszett – ő azt mondta, hogy munkaügyben találkozzunk, mert vissza akar adni egy dolgot, amit még én adtam kölcsön neki, de már én is elfeledkeztem róla. Ügyesen taktikázott.

Egyszer úgy esett, hogy felhívtam magamhoz és történt egy elég mély beszélgetés. Én sem vagyok fából, és azt mondtam magamban, ha most nem megy el, akkor valami történni fog, valami, amit már nem lehet utána visszacsinálni. Nem dobhattam ki, hiszen nem csinált semmit. Aztán mondott egy olyat, ami mindent eldöntött, elmondta, hogy egyszer már megcsalta a feleségét, de csak egyszer, nem mondta el neki, és sokkal jobb így szerinte... Ez teljesen úgy hangzott, ami egyértelművé tette, mit is akar tőlem. Ha ezt nem mondja el, talán bolond leszek és megtörténik a dolog. Tehát szeretőt akar. Kicsit sajnálom a feleségét, hogy a férje így gondolkozik, de azt is tudom, hogy 6-7 év házasság után a férfi még mindig férfi és hódítani akar. A férj-típus egy külön faj. Tehát az okos döntés mindig a nőn múlik, akinek nincs ködben az agya non-stop, nekem nem hiányzik, hogyha kiderülne, a felesége engem hívogasson. A lényeg, hogy ilyen esetben jó, ha a nő van észnél, mert a férfitől ilyesmit nem lehet elvárni, ő ilyesmire alkalmatlan, hiszen a célja ismert. Mivel munkatársak voltunk, és többször is összefutottunk, nem rúghattam fel vele a jó viszonyt. Amikor ő elment arról a helyről, utána egy darabig még tartottuk a kapcsolatot, aztán ez is megszakadt – látta, hogy nem ért célt. Nem tudom, van-e másik nője. Ő az a típus, akinél jó eséllyel lehet fogadni, hogy nem nyugodott le.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr296141758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása