Szerinte lányos vagyok

2014. május 13. 07:30 - csajokespasik

„Megkért, hogy hétvégén kísérjem el valahova. Nem tudom, mennyire barátot lát bennem és mennyire többet” - mit jelent, ha a nő folyton a volt pasiját szapulja és rendszeresen beszól? Szegény Levélírónk nem tudja eldönteni, hogy érdemes-e energiát fektetni ebbe a lányba, vagy csak az időt húzza vele.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Megismertem egy lányt, aki eléggé próbára teszi az idegeimet. Ő az egyik barátom ismerőse, az ő lakásán találkoztunk, amikor felhívott. Négyen voltunk összesen, így lehetett beszélgetni, hiszen nem buli volt, csak egy nappali látogatás, különben is rég láttam. Sokat beszélgettem a lánnyal és sok közös témát is találtunk, többnyire filmekről és sorozatokról. Elkértem a számát és pár nap múlva elhívtam sörözni. Kb. 2 órát beszélgettünk, majd azt mondta, hogy az arcvonásaim egy barátnőjére emlékeztetik. Azt hittem, nyelvbotlás. De nem, jól hallottam.

Visszakérdeztem. Továbbá azt mondta, lányos vagyok, (mondjuk hosszú hajam van és vékony is vagyok, de egyáltalán nem találom magam lányosnak). Az még hozzátartozik, hogy én 21 vagyok, ő 26, ami szintén lényeges lehet. Azt mondta, egy éve nincs senkije, és a volt pasijával sem beszél már egy ideje, azt se tudja, van-e valakije. Megkért, hogy hétvégén kísérjem el valahova. Nem tudom, mennyire barátot lát bennem és mennyire többet. Mennyire érdemes az időt pazarolni rá. Ez a lelányozás eléggé megviselt, elbizonytalanított és nem tudom, mit lehetne lépni - és főleg megéri-e. Az sem túl ösztönző, hogy folyton szóba hozza a volt pasiját. Elmesél mindent, miket nem tett meg a volt pasija, hova vitte, hova nem vitte stb.stb... De ha ennyit beszél róla, akkor még nem zárta le, vagy vissza akarja kapni, vagy nem akarja, ám még mindig sértve érzi magát miatta. De bátorítást egyelőre csak annyit kaptam, hogy ő is hív és sokat írogatunk. De többre még nem került sor. Miért mond olyat, amivel valószínűleg megsért? Vagy ezt nem veszi számításba, mert nem úgy gondol rám… Vagy nem gondolja sértésnek és én vagyok túlérzékeny erre.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr626158143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.10.08. 09:14:54

Egy vámpírba botlottál. :)

Mit akarsz vele? Ha csak teszetoszáskodsz kiszívja a véred és eldob, mint egy kórót, és soha nem fogja megérteni mennyire szemét volt. Neki ez természetes.
Ha határozottan lépsz föl, tudod és kinyilvánítod mit akarsz, akkor akár még meg is taníthatod élni. :)
süti beállítások módosítása