„Csak szexet akar, de nem szeretne érte fizetni”

2015. június 09. 07:38 - csajokespasik

„Nem szeretnék levelezgetni, a személyes találkozás híve vagyok” - Értsd: nem érdekel a lelki életed, a személyiséged, hobbid, a munkád. Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen formájú a feneked és rád tudnék-e gerjedni? Társkereső pasi-szótár.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Időnként jókat mulatok a férfiak bemutatkozó lapján. Leírják, hogy tulajdonképpen kit keresnek és ezt szeretném itt most „érthetőbben” közkinccsé tenni:  

„Laza, kötöttségek nélküli kapcsolat”  

Valójában csak szexet akar, de nem szeretne ezért fizetni elhivatott hölgyeknél, mivel itt talán ingyen is alkalomhoz juthat.  Igazából a konnektor is jó lenne, csak abban áram van….:)

„Házas, független”

Langyos házasságából kikacsintgató urak előre jelzik, hogy nem érnek rá randizgatni sokat, csak szeretnék kicsit feldobni az életüket új kalandokkal.

A „házas” jelző kifejezetten alkalmas arra, hogy ne nyaggasd semmi érzelmi teherrel, hiszen várja a felesége, gyerekei. A „független” pedig azt jelzi, hogy „azért el tud időnként szabadulni  egy kis „etyepetyére” titokban, de ne legyenek elvárásaid.

„Komoly kapcsolatot keresek”

Nos, nem biztos, hogy ezt komolyan kell venni. Tapasztalataim szerint ez a mézesmadzag olyan nőknek szól, akik nem könnyen dobják hanyatt magukat. Jelentheti persze azt is, hogy szeretne egy házvezetőnőt, mert halomban áll a mosatlan és jó lenne a meleg étel is.

„Nem szeretnék levelezgetni, a személyes találkozás híve vagyok”

Értsd: nem érdekel a lelki életed, a személyiséged, hobbid, a munkád…arra lennék kíváncsi, hogy milyen formájú a feneked? Egyáltalán rád tudnék-e gerjedni?

Elnézést kell kérnem azoktól, akik nem így gondolják, de azért megírtam, mert ezek szerintem sok esetben jó kis fedőmondatok : )

 
Szólj hozzá!
Címkék: tanulság

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr247528084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása