Fiúk! Azért egy sziát megérdemlünk!

2015. augusztus 24. 07:35 - csajokespasik

„Egyértelmű, hogy levelezgetés közben nem fog arról írni egy új nőnek, hogy még nem vált el” - ne kezdj ismerkedésbe, új kapcsolatba, ha az előzőben még nyakig benne vagy. Az érzelmi libikóka nem veszélytelen, mert a másik fél megkedvelhet, beléd szerethet, vagyis bánthatod. Van egy új trend a szakítás terén, amikor egyszerűen csak megszűnik létezni az egyik ember a másik számára. 40-es pasik! Mi van veletek??

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok CSP-s bloggerek! Eddig érett a CSP-s élményeim gyümölcse bennem. Bár ne érett volna. Vagy a fene tudja, igazából mindenből tanul az ember. Olykor nem tudom, mit kellett azzal az emberrel megtapasztalnom, megtanulnom, akit a CSP-n megismertem, de mégis belebonyolódtam. Rendezett életet élek, ami azt jelenti, hogy egyedül nevelem kislányomat. Igenis, ez rendezett, mert így tényleg jó mindenkinek. A rendezett jelzőt leginkább arra értem, hogy a múltamnak az a része lezárult. Az ex férjjel elengedtük egymást. Jóban vagyunk, többször beszélünk hetente. Neki már kialakult a kapcsolata, összeköltözés is megtörtént, a kislány szereti apa barátnőjét. Nekem ez így jó. 

Nem kétségbeesetten, de természetesen keresem a páromat. Mindig fel is tűnik egy-egy ígéretes személy, akivel találkozom és megy is a kapcsolatépítés. Nos, azt tapasztaltam, hogy mostanában egy kategóriába tartozó 40-es pasik kerülnek az "asztalomra". Egyedülálló, több gyermek édesapja. Mindig nagyon szerelmesek belém (cöcöööö), úgy körülbelül két hónapig, aztán elönti az agyukat valami, és hirtelen felbüfögnek a sérelmek. Azok, amelyeket az előző kapcsolatból, házasságból hoztak. Ami a legrosszabb, hogy magukat egyedülállónak titulált pasikról kiderül, hogy valóban nem él már együtt anyuval, de a válás folyamata - ami nem gyerekjáték, lelki és érzelmi hullámvasút még akkor is, ha már meggyűlölte egymást két ember - még el sem kezdődött, vagy folyamatban van, de olyan belső harcok dúlnak a férfiban, hogy nem képes megbirkózni azzal. 

Egyértelmű, hogy levelezgetés közben nem fog arról írni egy új nőnek, hogy még nem vált el, hogy még bele sem kezdett, csak terv szintjén fogalmazódott meg a döntés a fejében. De könyörgöm! Felnőtt emberek vagyunk. A saját korosztályomban keresek, így közel 40 éves emberekről van szó, tehát már jócskán van mögöttünk kapcsolat, tapasztalat, sebek, elmúlt szerelmek. De ha nem múlt el egy kapcsolat, ha nincs lezárva valami, akkor hogy gondolja, hogy újat tud kezdeni?

Éppen ezért működik az, hogy két hónapig a varázs szinte elnyomja a tudatukat, majd mikor már csökken a hormonszint, akkor ráeszmélnek, hogy milyen sértettek voltak ők a kapcsolatukban. Tele vannak kételyekkel, haraggal, dühvel.  Nem tanács ez, csak észrevétel, és vonatkozzon férfira, nőre egyaránt: ne kezdj ismerkedésbe, új kapcsolatba, ha az előzőben még nyakig benne vagy. Nem fizikailag...lelkileg. Ha a sebeid még nem gyógyultak be, nem leszel teljesen nyitott egy új befogadására. Csakis felszínes ismerkedésbe tudsz lenni, azzal pedig mást szívathatsz, reményt adhatsz, de mivel te nem vagy még kész erre, semmissé válik. Csakhogy a másik fél megkedvelhet, beléd szerethet, vagyis bántod. 

Ne bántsatok mást! Adjatok időt magatoknak is. Ha a lelked rendben, mehet az ismerkedés, addig kímélj meg mindenkit magadtól!

És az ember azt hinné, hogy felnőtt emberek, intelligensek. A nagy francokat! Hányszor szólongatják a gyerekeket, hogy köszönjenek már. Erre felnőtt férfiak úgy távoznak a "nagy szerelemtől", hogy annyit nem mondanak, HELLO. Van egy új trend szakítás terén. Amikor egyszerűen csak megszűnik létezni az egyik ember a másik számára. Szürke szamár a ködben-stílusban nyomja, és minden előzmény nélkül kilép a kapcsolatból. Na, ebben is volt részem. Ráadásul egymás után háromszor. Mindig megkérdeztem magamtól, hogy mi a francot hibáztam már megint? Aztán rájövök, hogy a sok hibám ellenére, nem bennem van a hiba, hanem a lerendezetlen, lezáratlan kapcsolatban élő pasikkal. 

Fiúúúk! Azért egy sziát megérdemlünk. Sziasztok összes nyirbált lelkű pasik! Most már keresem az egészséges kapcsolatot. Olyan nincs, hogy nincs! :)

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr497729678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása