Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pókhálótlanítás után dobott a csaj

2016. február 26. 07:35 - csajokespasik

„Egy szakítás jobban megviseli a korombeli férfit. Nehéz látni azt is, amikor a párunk előttünk tervezget új életet” - kis önsajnálat után szintemelés, fodrász, kondi és futás. Ami viszont elmúlt és sosem tér vissza, az a pozitív kisugárzás és a spontaneitásra való hajlam. És van még egy apróság, ami útját állja a boldogságnak: a női szeszély.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Történetem három részre osztanám: 1. Szakítás. 2. Fejlődés. 3. Koppanás

Sorozatos sikertelenség után elhittem, hogy 40 után (egy kicsivel) az egyetlen járható út a remény a szerencsében és a várakozás, hagyni, hogy ránk találjon, aki akar, mi már nem kezdeményezünk, egyéb erényeink már nem számítanak, nekünk már keményen meg kell dolgozni a nőért. Gesztusokat tenni, sürgölődni-forgolódni. Az esetek többségében ez azért is hasznos, mivel nagy valószínűséggel úgyis elkergetnek, bármit teszel, de a lelkiismeret-furdalás nem fog gyötörni, hisz mindent megpróbáltál. Megesik, hogy a nő csupán figyelemre vágyik, s ha azt megkapja, megnyugszik. Bár lefeküdni nem fogtok...

Minden esemény mögött a nőt kell keresni, akire lehet keresni. A pénz nem minden, de ha nincs pénz, semmi sincs. Ha a volt csaj kinőtt téged, megváltoztatták az értékrendjét, telebeszélték a fejét, hogy nálad több jár neki, és milyen élhetetlen vagy valójában. Ő csak szeretne boldogulni. Már mást akar hinni.

1. Történt, hogy elhatároztam, megtartom azt a nőt, akivel két éve vagyok együtt. Nálam kicsivel fiatalabb, úgyhogy ez harc lesz. Miért csak a hiányosságaimat látja? Azok addig is voltak, addig nem zavarta? Ha egy nő kifogásokat keres, meg is találja. Ilyenkor már minden baj. Ebben a stádiumban már akárhogy cselekszel, mindenért meg fog szólni. Nincs jó választás, csak legkevésbé rossz. Elhagyott. Egy szakítás jobban megviseli a korombeli férfit. Nehéz látni azt is, amikor a párunk előttünk tervezget új életet, mindezt zavartanul. Már nincs tétje, kilátszódhat. Neki nem akkora megrázkódtatás ez az egész.

2. Kis önsajnálat után szintemelés. Fodrász (új fazon kipróbálása), kondi (otthon, ágy alá tolható géppel) futás. Ami viszont elmúlt és sosem tér vissza, és amiért irigylem a fiatalabbakat, és hiányzik belőlem, a kisugárzás és az a bizonyos spontaneitásra való hajlam. Ami elmúlt bennem, pedig fiatalon jó pár hülyeséget megcsináltam, amit ma már nem tudnék, nem is állna jól. A lemondást tudomásul venni nehéz, bár érvelni mindig könnyű, de megpróbálunk változást mutatni, amiben lehet. Szükségem volt a tehermentesítésre.

3. Mi történt? Nagyjából semmi. A nők előbb-utóbb csalódnak bennünk, ezt nehéz elkerülni. Nem akartam nehezíteni a helyzetemet azzal, hogy magamat okolom, de időről-időre eszembe villant egy-egy - a Hűség miatt - korábban kihagyott lehetőség.

Aztán megismertem egy korombeli nőt. Végre. Kedves és gyönyörű. Végre. Volt már házas, neki is kialakultak a beidegződések. Szóba kerülnek az előző kapcsolatok, ő, enyhe vallatással szedi ki belőlem. Elmesélem. Hagyom hatni. Nyafogásnak tűnt, és az is volt, mert ezt nem lehet büszkén és máshogyan. Ő akarta. Ő kérte. Egy mosolyáért megteszek akármit. El is felejtem utána az egészet. Azt hittem, ő is így tett.

Hónapokig járunk, lefekszünk, minden jó, azt mondja, köszöni nekem, nagyon jó vagyok, sosem engedne el... Majd amikor végzett velem, az előző szakításom történetét hozza fel indoknak: hogy biztos bennem volt a hiba. És hogy ezen nem tudok már változtatni. Biztosan. Bár egyidősek vagyunk, még a koromat is hozzám vágta, hogy mi már nem változunk... Kijelentés.

Tanulság: a szintemelés kevés, mert ott a Női X, a meglepetések bugyra, amikor keresi a hibádat, de csak azt találja, amit te ültettél a fejébe. Az sem érdekli, ha azzal védekezem, hogy nem is volt igaz az egész, azt csak úgy kitaláltam. De igaz volt. A múlt kísértetei még akkor is a fejed fölött lebegnek, amikor te felejteni szeretnél. De hogy az orrom alá dörgölte ezt, mint egyetlen kifogást, nem volt elegáns. Ha sikert akarsz a nőknél, hallgass, vagy hazudjál valami szépet és könnyen emészthetőt.

Sakk-matt. Csak semmi értelme nem volt a játéknak.

Pókhálótlanítottam és menesztettek. Ennyi történt.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr358420344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása