40 körül kezdődik az ízlésficam

2017. szeptember 28. 07:53 - csajokespasik

A letűnt fiatalságát kergető férfi néha életmód tanácsadónak hiszi magát, aki ha azt látja, hogy meg mersz enni egy krémest, órákig meséli a halálos hatásait... Ha a csaj elnéző a pasi kopasz foltra fésült hajával kapcsolatban, talán neki is illene szemet hunyni egy kis torkosság fölött.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdvözlet az Olvasóknak! Csodálkozva nézek azokra a 40es férfiakra, akik jobban is kinézhetnének, mert látom bennük a potenciált, mégsem tesznek meg mindent az ügy érdekében. A 35 feletti, egyedülálló férfiak nagy része ilyen. A 30 alattiak még gyerekek, legalábbis számomra, még megbízhatatlanok és komolytalanok.

A 35-40-es korosztályban van pár érdekes típus, megfigyelésem szerint:

– Igényes, drága ruhák, baseball sapi... ez még rendben is lenne, csak rosszul párosítva hordják, ehhez úgy viselkednek, mintha húsz évesek lennének, és valójában főleg a fiatal nőkre hajtanak, hiszen még ők is fiatalok, ugye... És még egy fontos dolog: 40 felett a térdnél szaggatott farmer iszonyú CIKI! Csakúgy, mint az inghez felvett baseball sapesz, még ha színben megy is hozzá.

- Aztán van a kényelemöltözködő, a „mindegy, csak kényelmes legyen”-típus. Ha más nem is lesz, velük legalább emberibben el lehet beszélgetni.

- Aki későn kezdte el a gyúrást (és mániákusan), és aki ezen felbuzdulva életmódtanácsokkal lát el, és ha meg merek enni 1 db. krémest, órákig meséli a halálos hatásait... Én nem jegyzem meg a kopasz foltra fésült haját, hát nekem is nézze már el az ilyen „bűneimet”. Nem vagyok kövér és nem krémesen élek. Ami legjobban zavar, az a mentalitás, amikor azt hiszik, hogy az életmódváltás megállítja számukra az időt, és ettől egy kicsit elszálltak és rosszul látják a világot. Azt hiszik, hogy ők most már sínen vannak és mindig fiatalok és fittek maradnak. Aztán jönnek a tények, amik megmutatják nekik a valóságot. Akkor jön a kétségbeesés.

- Megtörtént, hogy a levelezésünkben már rögtön megírta az egyik úr, hogy neki milyen ismert modell női voltak. Csak azt nem értem, milyen célzattal? Komolyan ettől várta, hogy félistenként nézek majd rá és elalélok?

- Családos: a levelezésben kivárja azt a pillanatot, amikor már nem számít semmi, csak a lényeg, és elmondja, hogy amúgy családos és zavarna-e? Arra az emberre nem tudok férfiként nézni, aki ilyet megkérdez és nem látja, mi a baj ezzel.

- Az elvált pasi nehéz eset, és hamar le is írják magukat azzal, hogy csak a kifogást keresik, várja, hogy felrázzam, megmentsem, de előbb-utóbb vagy panaszláda leszek, vagy az, aki csak vár és vár, mert az úr még nem szánta rá magát, és lehet, nem is fogja.

 
Szólj hozzá!
Címkék: megmondás pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8912904932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása