Kiderült, hogy a csajom szülei utálnak

2019. június 21. 07:43 - csajokespasik

Amikor rájössz, hogy a barátnőd szüleinek mosolya soha nem volt őszinte, a legjózanabb döntés, hogy lemondod a közös nyaralást. Posztolónk így tett, és nem tudja, hogyan tovább. Szereti párját, és nem akarja elveszíteni a szülei miatt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tudni érdemes rólam, hogy nem vagyok egy főnyeremény, nem is állítottam soha mást se élőben, se neten, se máshol. Fiatal vagyok, nincs felsőfokú végzettségem, szociális fóbiáim már annál inkább. Meggyőződésem, hogy a környezetszennyezéssel, túlnépesedéssel, meg miegymással hamarosan kinyírjuk a bolygót, így egy bizonytalan jövőre gyereket sem tervezek. Hajlamos vagyok depresszióra, de ez nem mindig látszik, el tudom imitálni, hogy én is full happy vagyok, mint a többi droid körülöttem, és ez is lényegében megfelelési kényszerből fakad. Nem érdekel, mi az, ami az emberek túlnyomó többségének bejön, önmagukkal sincsenek tisztában, és sokan még súlyosabb esetek, mint én, csak ők próbálnak nem tudomást venni róla, úgy elviselhetőbb az életük.

Én őszinte vagyok, magammal mindenképp. Tudom viszont, hogy a fóbiáim nagy része baromságok, de mégsem tudom azonnal, hogy mi az, amit nagyon rosszul csinálok. Régebben alapvetően jókedvűnek, nyitottnak és barátságosnak mondtam magam, de ma már máshogy jellemezném magam. Valóban szeretem, akit épp szeretek, és érte bármire képes vagyok, és foglalkoztat, hogy más mit gondol rólam. Amikor megtudtam, hogy a barátnőm szülei – akik mindig kedvesek és mosolygósak velem – valójában nem kedvelnek. Valójában hálátlan, képmutató, sunyi népség, akik méltatlannak tartanak a lányukhoz.

Nem vagyok full materialista, hiszek a spirituális dolgokban, de abban is szelektálok – hogy mi alapján, az egy külön levél lenne, és nem is ide tartozna.

Néha meglepően hülye vagyok: történt 1x, hogy a barátnőm sokat költött egyik névnapomra, majd amikor megjegyeztem, hogy költhette volna másra is, azt mondta, nem tudok örülni anyagi dolgoknak. És ebből is tanultam, mert jobban megismertem magam: nem arra figyeltem, amire valóban kellett volna, arra, hogy egy ember tiszta szívből tesz valamit értem. Nagyon kevés ilyen ember van, meg kell becsülni őket mindenkinek. Tehát nem vagyok pszichopata, legalábbis, másokhoz mérve magam, én enyhébb eset vagyok.

Ítélkező vagyok, tudom. A szociális fóbiáim közé sorolom azt is, hogy nem viselem el, ha ugráltatnak. A barátnőmet nagyon szeretem, és nem szeretném elveszíteni a szülei miatt. Idén lemondtam a közös nyaralást, hogy ne konfrontálódjak velük. Sajnos nekem a barátkozás mindig nagyon nehezen ment, és most a befektetett munka fölöslegességét látom, és mindezek tudatában semmi kedvem sincs közeledni feléjük.

A barátnőmön kívül nincs senki bizalmasom. Ne értsétek félre, nem azért vagyok vele, mert kell valaki, akin lóghatok, nem nyomasztom a problémáimmal, magammal, néha azt se tudom, miért van velem, de szeret, és én is őt. És egy szakítás engem jobban megviselne. Nekem az is elég lenne, ha egész életemben csak egyedül ő lenne velem. És ha nem ez a lényeg, akkor mi?

 
39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1214904702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beátrisz 2019.06.21. 08:10:03

nem te vagy az akiről készült a videó hogy kinyír mindenkit egy bökővel?

amúgy a megoldás nagyon egyszerű: sportolj minden nap kb 45 perc intenzív edzést és nem leszel ilyen hülye

titantoma 2019.06.21. 08:10:28

"Mint a többi droid körülöttem.." - anyám borogass, az meg se fordul a fejedben, hogy lehet hogy tényleg boldogok? Mert mondjuk nem olyan f*szságokon agyalnak mint te, hanem inkább élnek és jól érzik magukat.
Támogatom hogy ne legyen gyereked, de nem a túlnépesedés miatt.

2019.06.21. 08:19:25

húúú, több sebből vérzel...

A legnagyobb baj ez...
"A barátnőmön kívül nincs senki bizalmasom. Ne értsétek félre, nem azért vagyok vele, mert kell valaki, akin lóghatok, nem nyomasztom a problémáimmal, magammal, néha azt se tudom, miért van velem, de szeret, és én is őt. És egy szakítás engem jobban megviselne. Nekem az is elég lenne, ha egész életemben csak egyedül ő lenne velem. És ha nem ez a lényeg, akkor mi?"
... és az, hogy hiszed is, hogy nem lógsz, pedig de, miközben minden mást és mindenki mást kiszorítasz az életedből ilyen-olyan megfontolásból.

El fog menni, ez biztos, és te fájdalmasan kettesben maradsz a Senki nevű barátoddal, akit időnként Depinek hívnak.
Szerintem térképezd fel, hol van a környékeden olyan barlang, ahová majd beköltözhetsz, ha ez megtörténik. És kezd el gyűjteni a konzerveket.

God Harald 2019.06.21. 08:53:12

Itt lesznek barátaid!:)))

Felsőmocsoládi 2019.06.21. 09:06:14

A lányos szülők mindig a szuperhímet szánják a mocsári teknős lányaiknak is. Dettó a fiús anyák pedig csődörnek látják a balfasz fiaikat.
Na, de nem is ez a lényeg itt, hanem a te személyiséged.
Szülőként én sem szívesen látnék a gyerekem mellett egy ilyen lehúzó lelki nyomit. Meg olvasni is nyomasztó.
A kérdés, hogy miért van még melletted a csajod?
Ronda?

2019.06.21. 09:11:17

Hááát..., ennek így nagyon csúnya vége lesz, amikor dobni fog a csak a balfasz viselkedésed miatt, miután följebbről lekúrta valaki.

El kell kezdened magaddal foglalkozni, fejleszteni a képességeid, egzisztenciád, magad, nem pedig idióta magyarázatokat kreálni. Az, h hülyékkel vagy körbevéve és felismerted, hogy az emberek 95%-a sík hülye és a csajod szülei rühellnek, ebben semmi különös nincs.

Neked nem az a dolgod, hogy a szüleivel jóban legyél, hanem az, hogy elérd, hogy veled akarja szénné keféltetni magát. Amit ha jól csinálsz és fejleszted magad minden téren, akkor nem lesz nehéz.

Terézágyú 2019.06.21. 09:42:32

"Miért vagyok egyedül? Miért nem szeret senki?? Csak nem azért mert szerintem mindenki más totál idióta barom, és én le is szarom őket...........??????????"

Janed0e 2019.06.21. 09:45:53

Kedves posztoló! Ha fóbiáid vannak és mint írod, nem tudod mit csinálsz rosszul, akkor keress fel egy pszichológust, aki segít. Segítséget kérni ilyen esetben csak Vágó István szerint ciki. Ismerek olyasmi embert, mint te, de neki a szociális fóbiái mellé fergeteges sötét humor társul, ezért őt sokan kedvelik. Elhiszem, hogy rosszul esik, h a szerelmed szülei elutasítanak, de az "akkor medve bazd meg a porszívódat" hozzáállás a te részedről nem vezet semmi jóra. Talán neked kellene nyitni feléjük, h jobban megismerjenek, hiszen a lányuk is talált benned szerethetőt.

DorianBlue 2019.06.21. 12:04:05

Most őszintén:
Te szeretnéd, ha a lányod ilyen faszival lenne, mint te?

Elementáris 2019.06.21. 12:06:46

Amíg Te saját magad sem találsz magadban szerethetőséget, addig mástól sem várhatod el.Az érzéseid elleplezése önbecsapás, olyan sosincs, hogy "full happy" mindíg minden. Egyébként sem várhatjuk el másoktól, hogy szeressenek- ez vagy jön vagy sem. Nőj fel leginkább!

Papperlapapp 2019.06.21. 13:10:30

Egyáltalán: miért is kellene a szüleivel együtt nyaralnotok??? Sose nyaraltam a párom szüleivel, csak kettesben vele, vagy baráti társasággal.

moonshadow 2019.06.21. 18:01:44

Hát figyelj, nem csoda, hogy utálnak a szülők ilyen beállítottsággal életképtelennek tűnsz a számukra, ráadásul unokákat sem akarsz nekik adni. Mégis mit vártál, hogy após megveregeti a hátad, hogy nagyon fasza gyerek vagy fiam, aggódjál a bolygóért, a lányunk meg savanyodjon bele a gyerektelenségbe melletted?
Volt egy időszak amikor én is azt gondoltam, hogy Robison Crusoe a legnagyobb király, egyedül a net hiányzik a tökéletességhez, és a hülyék kizárva, de miután kipróbáltam pár év marginalizálódott állapotot, ma már másként látom és tudatosan igyekszem építeni az emberi kapcsolataimat. Azt látom, hogy jelenleg meglepően hülye vagy, de ha már te is felismerted, akkor nem reménytelen szerintem a helyzet, tudnál változtatni.

liberalnazi dickheads 2019.06.21. 19:37:33

Ne izgulj, ez normális dolog. A szülők 98% betegagyú kretén. Apuci nem szereti ha a kislánya hüvelyét más tágítja, anyuci meg a te bráneredre pályázik. Természetes állapot. Tök mindegy ki vagy, beteg, agyhalott gyôkereknél nem számít.

Kímélj ha kérhetem köszcsi (törölt) 2019.06.21. 20:22:22

@liberalnazi dickheads: Hát azért a perverzségeket ki lehet vonni belőle, itt natúr sunyi szarháziság van olyan "gyáva vagyok adcodba mondani aztán letagadok mindent és te leszel a hibás úgy kb mindenért" Hát hiába, aki korpa közé keveredik azt megeszik a desznyók.

Kéretlen tiszta szívű önzetlen jótanácsom: TIPLI
Szívesen :)

Kímélj ha kérhetem köszcsi (törölt) 2019.06.21. 20:23:07

@Kímélj ha kérhetem köszcsi: Mint a galambok és a sakktábla... ez van

Amineknevetadokelveszik 2019.06.22. 08:13:40

tinedzserkent a legtobb embernek meg nincs diplomaja, no para. Meg par ev, es kinovod a dackorszakot. Ha elmultal 20, akkor viszont rossz hirem van....

Hatja2 2019.06.22. 09:27:57

Én is ilyen voltam 30 éves koromig, a jó hír hogy van kiút. Csak rengeteg önfejlesztés és munka kell hozzá (nem Facebookos Coelho idézetek, hanem tényleg nagyon mélyen le ásni a saját problémáidba). Mondjuk én az a típus voltam aki csak magában volt olyan mint a posztoló, a külvilág számára kedves, humoros.

Lúdvérc 2019.06.22. 09:50:06

A lényeg az lenne, ha már megkérdezted, hogy egyedül is életképes legyél, és ne egy nőtől függjön a boldogságod. Ezt persze sokan hajlamosak félreérteni, és azt gondolják, miért lenne már az a cél, hogy egyedül érezzük jól magunkat, hiszen társas lények vagyunk. Nem is ez a cél, de a rossz hír az, hogy egy tényleg örömteli kapcsolathoz csak ezen (és több elfuserált "terápiás" kapcsolaton) keresztül vezet az út. Nyilván mindannyian ismerünk egy kapcsolatban megöregedett, majd az egyik halála után a totálisan leépült/hamar a másik után haló embereket. Ezt általában nagyon romantikusnak gondoljuk, holott végtelenül szomorú, hogy az az ember nem talált más értelmet, értéket magában, és csak az elvesztett emberben látta, élte meg önmagát.
Szerintem tök jó, hogy már ilyen fiatalon elkezd ez téged zavarni, és ha valóban őszinte vagy magadhoz, akkor utánajársz a fóbiáidnak, akár keresel akár titokban egy jó szakembert, akivel ezeket nagyon jól megbeszélheted. Aztán ha jól csinálod, 2-10 éven belül egy napon röhögsz egyet, kimész onnan, majd nem sokkal később egy kellemes, az amúgy is jó életedet csak megfűszerező kapcsolatra lelsz.
(Ja nem, jön a klímaváltozás és ha így haladunk, 10 éven belül mind meghalunk, de legalábbis mások lesznek a prioritások. Bocs.)
A többség soha nem jut el idáig, reménytelen szélmalomharcot vív a mélyben levő félelmeivel, fóbiáival sok kapcsolatokon át, vagy megalkuszik egy kölcsönösen előnyös, de sivár kapcsolatban, vagy fennhangon hirdeti, hogy már egyedül is tökéletesen boldog. Akik 30-40 között kapcsoltak és elkezdtek dolgozni magukon, örülhetnek, ha negyvenes éveik végére kipucolták magukat és békére+esetleg társa leltek. Persze jobb későn, mint soha, de itt az igazán nagy előnye azoknak van, akik más elcseszett életéből tanulva 20-30 között meglépik azt, hogy önmagukkal foglalkozzanak, és ezáltal még arra is lehetőségük nyílik, hogy normális gyereket neveljenek fel, akik nem cipelik és adják tovább újra szüleik összegyűlt szarját.
Nyilván ez az egész nem azokra vonatkozik, akikkel minden tökéletesen rendben van és épp szárnyalnak a boldogságtól :)

Yossarian_M 2019.06.22. 12:38:25

Jogosan utalnak, egy ostoba f@sz vagy

Almandin 2019.06.22. 12:55:49

@Lúdvérc: Az ember valóban társas lény. Az életképesség és a boldogság két különböző dolog, nem kell keverni a kettőt. A magány hosszú távon igenis leépít, ma már az okosabb pszichológusok tudják, hogy magányosan élni károsabb, mint pl. egész életedben dohányozni. Testi-lelki betegségek egész sora bontakozik ki belőle. Egy normális ember nem lehet huzamos egyedüllét alatt boldog. Kivéve, ha remete típus.
magyarnarancs.hu/lelek/a_magany_es_kovetkezmenyei_-_a_boldogtalansag_forrasa-72841
Azokkal a pszichológusokkal nem értek egyet, akik szerint az ember egyedül is lehet teljesen boldog. Nyilván egyedül jobb, mint egy rossz kapcsolatban, de attól még nem kell azt hinni, hogy egyedül is élhet teljes életet az ember.

Rita Vrataski 2019.06.22. 13:48:20

Fiatal nyikhaj vagy. Önbizalomhiányos, határozatlan, támadó, üldözési mániás. nem vagy pszichopata, nem kell pszichológus megnyugtatlak. A csajod szeret, te őt. Igen, ez a lényeg, persze :) a nyaralást kár volt lemondani, bepukkadva. Miből gondolod, hogy az ő szülei nem kedvelnek? már savazod is őket. nem kell támadni egyből . szelektálni viszont kell. a droidokat, fészbukos kirakatembereket, látszatbarátokat. le kell higgadnod, ez idövel majd kialakul. a fontossági sorrend, a megfelelési kényszer is . gyereket tervezz nyugodtan. a bizonytalan jövő az nem a klimaváltozás lenne egyébként is, ami fenyegetné. :)

Nerevaryne 2019.06.22. 13:56:18

Az a bajod, hogy felépítettél magadnak egy kis buborékvilágot, hogy legalább abban király legyél, ahelyett, hogy vennél egy nagy levegőt és levetnéd a hülyeségeidet. Attól nem leszel droid, hogy beilleszkedsz a társadalomba. A fóbiáid és a személyiségzavarod nem tesz különlegessé, mindenkinek van, nem elnyomni kell hanem szembenézni vele és túlnőni rajta.

Be kell látnod, hogy igenis parazitaként függeszkedsz a barátnődön, akkor is ha ő ezt nem bánja. Gondolom azért mentél volna a szüleivel nyaralni mert ketten nem tudjátok megoldani, a levél második felében meg gyakorlatilag leírod milyen az, amikor az ember koloncként függ egy másik emberen.

Annyira nem vagy képes nyitni a világ felé, hogy egyáltalán utánanézz, milyen kilátások vannak a következő 40 évre, valahonnan kitaláltad, hogy eljön a világvége és ha gyereked lesz az úgyis meghal. Minden ember meghal előbb-utóbb, a gyermektelenségeddel nem a gyereket véded meg a szörnyűségektől, hanem saját magadat szökteted meg a felelősség elől. Gondolom könnyű kifogás, hogy jön a világvége, de gondolj bele, 1945 és 1990 között a világ kétharmada az atomháborútól rettegett, mégse jött el. Valami majd lesz. Ha nehezebb lesz akkor fel kell nőni a kihíváshoz, nem feladni a startvonal előtt.

Meg akarod tartani a barátnődet? Hajrá, nőj fel a feladathoz! Határozott döntéshozatal, világos célok, kemény munka. Manapság a szakmunkások háromszor annyit keresnek mint a diplomások kétharmada. Senki nem fog helyetted egzisztenciát teremteni neked, ha te nem fogsz hozzá el fogsz süllyedni a mocsárban. Most kell elkezdeni, nem jövő héten: a szerelem idővel elkopik, és ha te akkor még mindig csak balfaszkodsz nem marad neked senki.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.06.22. 14:30:39

hat menjen az anyjapicsaja az anyosaval nyaralni...

Kímélj ha kérhetem köszcsi (törölt) 2019.06.22. 15:16:07

Szegény pasi :(
Ennyi fröcsögés után nem csoda, hogy bánatos, majd egyszer valaki talán megvigasztalja.

ételizésítő 2019.06.22. 15:35:54

@Frau Untermensch4:
Ugye?
Írtam a másik poszt alatt, hogy egy csomó nőnek nincs.

ételizésítő 2019.06.22. 15:42:12

@moonshadow:
Azért a Robinson is mit összebuzulhatott Péntekkel...
Ha már a tökéletességről esett szó.

Viszont jó látni, mekkora egyetértés van itt.

ételizésítő 2019.06.22. 15:42:49

@moonshadow:
Azért a Robinson is mit összebuzulhatott Péntekkel...
Ha már a tökéletességről esett szó.

Viszont jó látni, mekkora egyetértés van itt.

Gábor Szögyéni 2019.06.22. 19:27:27

Pisti! Pisti! Tiborcz Pisti! Te vagy az?

2019.06.23. 09:50:17

@ételizésítő: ó én csak egy vagyok, nem csomó :)

Almandin 2019.06.23. 11:20:36

@Nerevaryne: Miért KELLENE gyereket vállalnia? Meg felnőnie a feladathoz? Miért nem lehet azt elfogadni, hogy nem akar gyereket? Bár valóban túl pesszimista indokai vannak, ami inkább egy enyhébb depresszióra utaló jel, de miért kellene apává válnia akarata ellenére?

Cpt. Flint 2019.06.25. 12:00:59

@Papperlapapp: ja, ezt én se értettem, hogy mi a ráknak kellene együtt nyaralni a szülőkkel, ez sztem régen nem volt divat. Ki tud úgy jóízűeket kúrni, hogy a szomszéd szobában a szülők hallgatják? Mondom mindezt úgy, hogy mi csomószor együtt mentünk a barátnőm szüleivel több napos túrákra... de az egész más volt, előbb ismertem a szülőket a barlangászás révén, mint a lányukat.

Frh 2019.06.26. 11:27:57

"Meggyőződésem, hogy a környezetszennyezéssel, túlnépesedéssel, meg miegymással hamarosan kinyírjuk a bolygót, így egy bizonytalan jövőre gyereket sem tervezek."
Hibás érvelés. Épp azért tervezz gyereket, hogy ha meghalsz, ő tovább tudja vinni azt az értékrendet, amit te is preferálsz, meg okos neveléssel ő is fog. Persze a saját értékrendje nemcsak ebből fog állni.
Ha nem lesz gyereked, ki fog majd tenni a fentebb idézettek ellen, ha a mi generációnk már nem lesz?
Ha nem tervezel gyereket, miért csodálkozol, hogy nem bírnak a barátnőd szülei? Ha az én lányomnak lenne ilyen barátja én se szeretném. És ez még egy egyetlen ok volt, ami kiderült a posztból. Arról nem is beszélve, hogy pesszimista, zsugori vagy. Csodálkozom, hogy a nőd még ott van melletted. Adj hálát és kezdj el nyitni!
süti beállítások módosítása