A pasim néha angyal, néha igazi bunkó

2019. július 31. 09:18 - csajokespasik

„Képes egyszer úgy viselkedni, hogy elhiszem, élete értelme vagyok, máskor meg úgy, mint egy utolsó senkivel” - A kapcsolat 3 év után érzelmi hullámvasútazásba ment át, és a csaj most ott tart, hogy nem tudja eldönteni, maradjon, vagy adjon még időt neki. Amikor minden rendben van, irigylésre méltó a kapcsolat, de ha a pasi bepörög, iszonyú bunkó és közönséges tud lenni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Honnan tudható, hogy érdemes-e kitartani valaki mellett, és mikor kéne elengedni? Mi majdnem három éve vagyunk együtt a párommal, ebből egy éve együtt is élünk, 28 évesek vagyunk. Folyamatosan döntésképtelennek érzem magam, mert amikor minden rendben van, mások szerint is irigylésre méltó a kapcsolatunk, a páromnak azonban van egy olyan oldala, hogy néha iszonyú bunkó és közönséges tud velem lenni, néha a semmi miatt, valamikor a melóhelyén húzzák fel, de azt se rajtam kéne levezetni. Emiatt hezitálok, mert amikor normális, akkor nagyon jó vele, de a bepörgései kiszámíthatatlanok, és a legutóbbi után, amikor is valamennyi piával is rásegített, már a határán álltam annak, hogy reggel csomagolok és elhagyom.

Mondtam neki, hogy ez így nem jó...bár magától is tudja..., de hiába ígéri meg, hogy nem lesz ilyen többé, mindig megesik megint, így képtelen vagyok dűlőre jutni vele. Én úgy érzem, többet teszek a kapcsolatunkba, ő viszont túl lazán kezeli, ahogy a hangulatának megfelelő, és félek, ha azt látja, hogy ezt most megteheti, akkor később sem fogja hátráltatni semmi.

Annak ellenére, hogy igazán kevés dolgot várok csak el (nem szólok bele, kivel, hova megy, és ha van valami, inkább megcsinálom egyedül) neki könnyű dolga van. Volt olyan, hogy megbántott, de amikor szóvá tettem, az lett a vége, hogy ő sértődött meg, mert én csináltam a feszültséget...Normális hangnemben szólok neki, ha bánt valami, és tényleg már csak azért szólok, ami nagyon nem elfogadható nekem.

Néha ezek miatt elbizonytalanodom, hogy tényleg én reagálom-e túl. Nagyon megvisel, ha épp össze vagyunk veszve valami miatt, ezért inkább én engedek. Próbálom elnyomni az ellenérzéseimet és tűrni, a jó dolgokra koncentrálni, mert abból is van. Szeretem őt, és nehéz lenne nélküle, de ilyen körülmények között nehéz vele is. Ő képes egyszer úgy viselkedni, hogy elhiszem, élete értelme vagyok, máskor meg úgy, mint egy utolsó senkivel.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

 
31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8014988062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2019.07.31. 10:00:32

Élete értelme lennél egy férfinak? :D
Nőjj fel és ne higgy a mesékben. A csávókád megunt téged, vagy mindig is kevés voltál neki. Keress olyat, aki hozzád hasonlóan hisz a mesékben, bár lehet ehhez az ovis korosztály környékén kell majd szétnézned. Ha nem zavar a nagy korkülönbség még jól is elsülhet...

moonshadow 2019.07.31. 10:24:11

Jusson eszedbe, hogy egy rendes srác aki nem aláz meg, olyan unalmas lenne neked, hogy mellette rögtön elkezdenél keresgélni egy ilyet, hiszen ha nem így lenne, most egy rendes sráccal lennél. A parasztsága végsősoron megnyugtat téged, hogy biztonságban vagy mellette, mert ha veled ilyen tahó, akkor a kardfogú tigrist is nyilván lecsapná.

PPK™ 2019.07.31. 12:05:44

A történet annyira sablonos, hogy a kérdés nem az, hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben, hanem sokkal inkább az, hogy ki NEM volt még hasonló helyzetben?

Megvan a 2+ szintkülönbség a férfi javára, így következmények nélkül megteheti azt is, hogy amikor elönti a szar az agyát valami miatt, akkor azt rajtad is levezeti. Mindent elmond, hogy az elköltözéssel is kizárólag gondolatban játszottál el, azzal is csak úgy, hogy majd másnap reggel és véletlenül sem úgy, hogy előhozakodtál volna azzal, hogy azonnal HÉV-re szállsz és hazautazol a picsába. A magyarázat a szintkülönbség mellett még a felerezsi ha albérletben laktok, illetve ha a csávóé a pecó, akkor nincs is miről beszélni.

Az is tökéletesen kiolvasható a sztoriból, hogy mi lenne, ha nem lenne meg ez a szintkülönbség a férfiember javára:

"igazán kevés dolgot várok csak el (nem szólok bele, kivel, hova megy, és ha van valami, inkább megcsinálom egyedül)"

Igen, a klasszikus papucsosítási eljárás kezdőszett elemeit olvashatjuk. Be kellene számolnia arról, hogy kivel és hova megy, valamint a háztartási feladatok elvégzése is az ő hatáskörébe tartoznának.

Ebben az esetben azért sivalkodnál, mert egy "unalmas, sehova nem vezető kapcsolatban sínylődsz", majd aztán egyetlen mozdulattal liánoznál át egy, a posztban szerepelő bunkóhoz és ezzel be is zárulna a kör.

DorianBlue 2019.07.31. 12:12:15

Nehogy elhagyd, várd csak meg amíg egyszer rossz hangulatában jól el is ver.

2019.07.31. 12:25:05

28 lettél. Már rég túljutottál a szexpiaci értéked csúcspontján, amit a külsődön és az életkorodon te is láthatsz egyértelműen. Ennek megfelelően a pasid szemében is csökkent az értéked.

Ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog, miközben a pasid értéke akkor is növekedni fog még 10-15 évig, ha semmi többet nem feccöl ebbe, mint eddig. A helyes következtetés az, hogy nem neki, hanem neked kell alkalmazkodnod hozzá, mert te jóval nehezebben tudnád már most is pótolni őt egy kapcsolatban, mint ő téged. Ezt persze csak egy szakítás után hinnéd el, amikor már túl lennél utána jópár dugtak-dobtak kalandon.

8cmYUMYUM 2019.07.31. 12:58:38

Un téged mint a szart, csak még nem talált okot arra, hogy kibasszon téged, szóval neki még épp ideális, hogy egy-egy összezördülés után torokra veszed és lenyeled neki. Reméljük minél előbb, mielőtt valami csoda folytán papuccsá varázsolod, de ez nem meglepő a nőktől.

PPK™ 2019.07.31. 13:26:36

@Captain Admin: ezt olvastad? Mi lesz a timikéddel? Kezdek érte aggódni:

index.hu/kultur/media/2019/07/30/vajna_timea_az_uzlettarsai_szetloptak_andyt/

Én úgy számoltam, hogy nyárra meglesz a következő gazdatest, de nagyon úgy tűnik, hogy túlbecsültem a rüfit. Mondjuk olyan fejjel baszd meg, mint ahogy kinéz az utolsó képen... hát hogy a picsába néz ez ki? Milyen sminkelés ez?

8cmYUMYUM 2019.07.31. 13:29:16

@PPK: Az a baj, rengetegen megeszik ezt a kamugyászt, ami egyenlő azzal, hogy kivették a segge alól a fix pénzt és biztos csillogást és reszket mi lesz a jövője :) Majd jön még 1 balek mint a Damu, aztán kezdődik előlről, hogy szerepeljen. Csicskagyász

PPK™ 2019.07.31. 13:38:22

@8cmYUMYUM: pontosan. Valójában nem a férjét gyászolja, hanem azt a nem kis pénzt, amire számított, csak hát nagyon úgy néz ki, hogy lófasz se jut neki.

Meg kéne tanulnia mesterfokon sminkelni, aztán talán meg tudna lasszózni egy másik pénzeszsákot :)

2019.07.31. 13:50:28

@PPK: amíg még élt a papamaci, az addigi formájában nálam még benne van timcsi a kinyalnám kategóriába. Nagyon esetem az ilyen vékony, jó alakú és ló arcú zsidó orrú típus. Azóta, túl ezen a tragédián (kiesett a főszponzor) nem tudom milyen irányban változott külsőre. Teljes lecsövesedést jósoltam neki korábban.

bigmac 2019.07.31. 19:48:18

Gyászév jáccik még manapság? Mert ha igen akkor az úgy fogcsikorgatós lesz...:)

Hobo Fischer 2019.07.31. 20:01:02

A posztolo partnere betegsegenek pontos neve: dual diagnosis (also called co-occurring disorders, COD, or dual pathology) is the condition of suffering from a mental illness and a comorbid substance abuse problem.
Magyarul nárcisztikus személyiségzavar szenvedelybetegseggel parosulva. Korunk veszelyes jarvanya, terjedeseben nagy szerepet jatszik a szocial media, a TV, stb. Kesobb hozzajohetnek meg olyan betegsegek is, mint pl. hipochondria, szovodmenyekkel. :)
Szoval Poszterina, ket eselyed van: megszoksz vagy megszöksz. Ha maradsz, probald meg az embert leszoktatni a piarol es raszoktatni a kenderre vagy szarmazekaira. Belőve kurva aranyosak tudnak lenni az ilyen hapsik. :) A nők megaranyosabbak. :)
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)

Felsőmocsoládi 2019.07.31. 20:03:20

Ha nő lenne azt gondolnám a PMS készíti ki, de egy pali így hisztizik?
Kapd torokra, ha befeszül!

2019.07.31. 20:09:01

@Hobo Fischer: miért lenne nárcisztikus aki egy húzós nap után nem további balhéra vágyik, hanem egy kis nyugira?
Veszélyesen terjed ja... Lassan mindenki az, aki nem pincsikutya üzemben tolja az életet..

Hobo Fischer 2019.07.31. 21:07:10

@TSEPKE:
Azt hiszem, egyikunknek szovegertelmezesi problemai vannak. Javaslom fussal neki megegyszer a posztnak es a hozzaszolasomnak. Segitek: en nem a kis nyugalomra vagyo lotyora irtam, hogy NPD, hanem a hapsijara.
Es igen is, a narcizmus epidemic mereteket ölt napjainkban. Mindenki dilo, csak en nem. :)
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)

2019.07.31. 21:19:26

@Hobo Fischer: szerintem meg nem az. Na bumm..
Mindent megenged, mindent megtesz, egy tündér - és mégse jó..
Kizárólag azért, mert nárcisztikus a pasija. Ha holnaptól nem lehetne egy vállrándítással megoldani a párkapcsolati gondokat azzal, hogy "hát de nárcisztikus" nagy baj lenne. A végén még oda kéne figyelni a másikra.

2019.07.31. 21:26:24

@TSEPKE: és nem, nem a nőre írtam hogy az. De a párja sem. Egyszerűen csak elbaszták az egészet és most kínlódnak.

PPK™ 2019.07.31. 22:30:21

@Hobo Fischer: nekem is a hajam az égnek áll attól, hogy diagnózisokat állítunk fel a fotelből. Egy időben itt kurva nagy divat volt a nárcizás, nem telt bele 5 hozzászólás, máris valaki bedobta. Meg a bántalmazó kapcsolat volt még nagyon trendi.

Természetesen mindegyik kizárólag a férfi szereplőre rásütve.

2019.08.01. 07:35:08

@PPK: jajj már te túl komolyan veszed ezt a kis csp játszóházat. Itt mindenki a saját bajait pakolja ki csak rásüti ezt a posztolóra. Ez egy kollektív örjöngés.

MM989 2019.08.01. 11:05:19

Voktam már hasonló helyzetben. 3 hónap után kidobtam, miután szóltam 3x, hogy tessék velem normális hangnemben kommunikálni. De nőtársaim egy része nagyon mazochista és valahogy képtelen egyedül létezni. Persze, belefeccöltél egy halom időt, de ebből, ha nem nyugszol bele, semmi sem lesz. Igazából nem tudni, milyen módon fejezi ki a bunkóságát a partnered, nem tért ki erre a sztori. Én is vagyok néha bunkó, a férjem is néha az, mindenkinek vannak szar napjai. Ha viszont ez az általános helyzet, akkor próbálj meg a saját lábadra állni és nem feltétlenül egyből lecserélni egy másikra. A hiszti meg nem igazán segít, szóval ha összepakolod a cuccaid akkor rendesen, mert nincs gázabb egy visszakullogó nőnél "megbocsátás" címén. Egy párkapcsolat kemény, kell egy pár év, amíg két ember összecsiszolódik és tudják a határokat. A bocsánatkérésről meg annyit, hogy értékelendő gesztus, de a faszságokat nem teszi semmissé. Ha valaki egymás után 70x kér ugyanaz a dolog miatt bocsánatot és te el is fogadod, mert 'isze elnézést kért, a te bajod. Én pl. nem vagyok ilyen türelmes óvónéni.

mézesmackócskácska 2019.08.01. 11:06:16

Mindjárt elkezdem sajnálni a csajt.... ja nem... hatalmas problémák!!!

Nancsibacsi 2019.08.01. 12:56:05

Majd ha megver, utána is hezitálj, mert hát olyan hejjespasheee...
Nyilván 28 évesen hirtelen szülés előtt már nem találnál olyan jó pasit mint ő, és tudod mit? Ne is keress. Ne tedd pokollá egy normális pasi életét azzal, hogy utána folyton ezen a bunkó paraszton rágódj, hogy vele milyen jó lett volna. Nem való neked normális pasi, hozzád pont az ilyen agresszív barmok illenek. Ha nem így volna, nem húztál volna le vele 3 évet.

Christian Smith 2019.08.01. 13:03:53

Nah szépen kiolvasta pár kanapébölcsész a megoldást. Többek közt én is a pasihoz hasonló vagyok. Szar nap, iszok, hogy ne golyózzak be, és még ohhon a kurva kanapén is kiselöadást kell hallgatnom a nömtöl. Ki nem hajtaná el a náthásba? Én társat választok, nem vitatkozógépet. Szerencsére a mostani nöim akikkel élek Bdsm vonalban nyomják. Elég egy bemelegitö elö show és a gond huss el is illant.
Szóval száz szónak egy a vége, a hölgy kurvára kozmetikázza a szerepét a történetben. Konkrétan volt ilyen lovam nekem is. Nem tud kussolni amikor szolnak neki, hogy nyugalomra van szükséged, de még mint jó áldozat tipus ilyenkor nyomja fullba a kretént. Aztán meg hát én csak jót akartam neki. Jah. Életvezetési tanácsokat adsz , hogy kell a padlót felsöpörni a toronyház tetejéröl leugrani készülönek. Szuper csaj lehet. Lapozzunk.

mbazs 2019.08.01. 13:58:52

A poszterről semmi se derült ki. Az is elképzelhető, hogy a faszija azért ideges néha, mert pl. asszonyka fél nap alatt eltapsolta a fél fizetést valami baromságra (olyankor én is voltam k..va bunkó és nem sajnálom azóta se), vagy egyéb ilyesmi.

carbondioxide 2019.08.01. 21:34:11

Szerintem mérleget kell vonnod. Vegyél egy A4-es papírt, húzz egy függőleges vonalat és írd le, hogy mi a pro és mi a kontra. Aztán gondold át, hogy ezek mennyire fontosak.
Nincs kapcsolat problémák és kétségek nélkül. Új mosógépet is ma már könnyebb venni, mint a régit megjavitani, sajnos ez a fogyasztói társadalom átka, hogy ugyanúgy gondolkodunk a párkapcsolatunkrol is.
Beszéljétek, mondd el mit érzel, hogy érzel, amikor épp úgy érzed, hogy reggel összecsomagolsz és ott hagyod. Beszéljétek róla, aztán majd elvalik, van-e értelme küzdeni, avagy tovább kell állnod.

kvadrillio 2019.08.01. 21:39:42

ez a fasz télleg ekkora fasz vagy csak ekkora FASZ ???! :o)))))
Akkor beszéljünk az ellenfeleidről! Hogy jellemeznéd Tarlós Istvánt?

Nála meg kell érteni, hogy egy 65 év feletti embernek milyen egészségügyi helyzete van. Ebben a korban egy átlagos férfi egy héten hét órát képes intenzíven fókuszálni. Ha kiszámolod, akkor Tarlós úr hetente egy napot tud végig koncentrálni, tehát egy hónapban négy napot dolgozik. Ha 65 év felett választunk meg valakit, az kockázat, mert nem tudhatjuk a valós egészségügyi állapotát.

Ahogy azt sem tudjuk, hogy mit csinál a fővárosban, ha egyáltalán csinál valamit, mivel semmiféle platformon nem elérhető az, amit ők munkaként végeznek.

De ez korkérdés? Az USA elnöke 73 éves.

Én ott láttam már 93 éves embert, aki két éve adta át a bizniszt a fiának. 50 évvel vagyunk elmaradva egészségügyileg.

És mi van Karácsony Gergellyel?

Ő olyan, mintha az anyukájával élne. Hogy akarja a fővárost egy olyan ember irányítani, aki még az alapvető higiéniai követelményeknek nem felel meg? Hiányzik a bal hatos foga!

Hogy fog példát mutatni abban, hogy mossanak fogat a gyerekek?

ÉS...MÉG MUTOGATTTYÁK ŐT !!! A FASZ KÍVÁNCSI RÁ ! RÉMÁLOM EZ FASZ.
süti beállítások módosítása