Mi kell a nőnek? Íme egy sikerrecept

2019. augusztus 22. 07:50 - csajokespasik

„ Lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek ” - Posztolónk még emlékszik azokra az időkre, amikor a nőkben még akadt egy kevés realitásérzék, lehetett velük hülyéskedni és szót érteni. Mára a barátságos Lányok eltűntek és megjelentek a Nők, akik a legkisebb kritikára is felfortyannak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Beszélgettem egy jót egy csajjal, hogy szerinte milyen az ideális pasi... mit várna el tőle? Amúgy egy 1 éves kapcsolatban él, tehát ezek a válaszok is elgondolkodtatóak lennének a jelenlegi pasi hiányosságaira vonatkozóan. Azzal kezdte a választ, hogy a közös nyaralás neki nagyon fontos, és abban mindig lehessen számítani rá ( nem részletezte, hogy miben is). Aztán fejből tudja a szülinapját, ha névnapját nem is. Jó legyen a teste, helyes az arca, „jóval az átlag felett” (ezt sem részletezte). Tudjon jól főzni, a takarítástól se idegenkedjen, legyen házias. A házimunkát ne azért és ne akkor végezze, mert épp semmi dolga, DE mégse legyen az a cselédfajta kicsit se. Mindemellett dolgozzon, jó helyen, jó pénzért.

Legyen ügyes a szexben, és ne riadjon el a nyilvános helyen történő csókolózástól. „Legyen meg az abszolút kémia”. Nagyon jól bánjon vele (azaz? Nyilván ne rosszul, azt ki akarná?) TOVÁBBÁ: legyen stílusa és humora. Legyen higiénikus. Ne legyen féltékeny, de ne is „sz*rjon bele semmibe, főleg a kapcsolatba ne”. Legyen udvarias, segítőkész, állandóan járjon a kedvébe.

(Állítása szerint létezik ilyen heteró férfi, az egyik barátnője pont ilyet fogott ki, ők is 1 éve vannak együtt még csak, de szerinte a legtöbb kapcsolat sose ilyen jó az elején. Intelligens, pedig nem is tanult tovább, nincs diplomája, esze a hétköznapi helyzeteknél mutatkozik meg abban, hogy gyorsan gondolkodik és mindenre emlékszik.)

Továbbá, arra a kérdésemre válaszolva, hogy ennek a tökéletes lénynek mennyi és milyen hibáját nézné el, azt mondta: „hááát, ha sűrűn vesz új ruhákat meg cipőt, azt elnézné neki (mint hibát!) azt is, hogyha az arcszőrzetét nem mindig tartja karban. Ja és: Ne legyen papucs, legyen határozott, gyakorlatias egyéniség. Ugyanakkor laza is, és ne lehessen olyan könnyen kihozni őt a sodrából (gondolom, főleg a barátnőjének ne). Szeresse, és ha valami miatt megharagszik rá, az indulata inkább szomorúságban és elcsendesedésben mutatkozzon meg. Szóval, egy 23 éves nő szerint ez lenne a normális.

Magyarán, a férfiak versenyezzenek a nőkért, építsék fel magukat (itt a recept) aztán várjanak, hátha őket választja valamelyikük, és reménykedjenek, hogy a hölgy is azt látja majd, amit mutatni szeretnének és elegendő lesz. Aztán ha a párkapcsolatban észrevétlenül is papuccsá deformálódik a megszorítások miatt, az üzemi baleset... lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek – nem lényeg, mert a nő előtt meg ott áll a hosszú sor, a közösségi oldalakon szedik a lájkokat, és egy olcsó bókkal indul minden, majd az arisztokratikus távolságtartás lassan elenyészik. A nőknek mára hihetetlen nagy elvárásaik támadtak, már tilos a kritika is, mert akkor nőgyűlölő vagy. Emlékszem még azokra az időkre, amikor volt realitásérzékük, lehetett velük hülyéskedni, vagy szót érteni... ez valahol ma is így van: a Lányokkal lehet, a Nőkkel már nem. Ha ma megdicséred a haját, vagy ráköszönsz, máris zaklatás. Illetve, ha bejössz neki: flört, ha nem: zaklatás. Az interaktivitásból annyi lett, hogy már a legkisebb kritikára is úgy reagálnak, hogy: "Mit képzelsz, hogyan merészelsz így beszélni a nőkről?? Hogy beszélsz te a nőkkel? A pasik csak addig udvariasak, amíg látszik annak az esélye, hogy ágyba cibálható egy nő, aztán eltűnik az érdeklődés! Hát szemernyi tisztelet sincs benned!? " - akik ezt szajkózzák, részemről nem érdemelnek tiszteletet: egy csattogó önérzet vadhajtásai. És aki abban hisz, hogy ez 30 körül elmúlik a nőknél, az téved, legfeljebb csak mérséklődik valamelyest, vagy szunnyadó üzemmódban vannak és a kapcsolat közepére, vagy az első veszekedésre vannak időzítve. A pasi legyen sportos, minimum 180 magas, jól kereső, stb.. többit lásd fent. És ha teszem azt, én éppenséggel ilyen vagyok, akkor áruljátok már el kedves Nők, hogy miért állnék össze olyan nővel, aki nem hasonló: nem művelt, nem jól kereső, nem sportos (?) ha a pasi válogat, arra nincsenek szavak, az elfogadhatatlan minden nőnek.

 
243 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3215019246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.08.22. 07:53:15

A nőnek az kell, hogy egy tőle legalább 2 szinttel jobb pali pont leszarja,h mi kell neki.

2019.08.22. 08:34:54

Az egyik fele kivetítés,
a másik fele pedig felnagyított mumus (félelem attól hogy a nőknek izomkolosszus kell).
Cívesen :)

2019.08.22. 08:37:00

Azt hiszem az igényekre vonatkozó rész is mehet a "kivetítés kosárba"

2019.08.22. 08:40:34

Te még nem találkoztál nővel... Attól, hogy puncija van, még nem az.
Egyébként növessz tököt, ha majd pont leszarod, hogy egy 23 éves cica milyen listát írogat, válogathatsz. Addig hüppögsz vagy fizetsz.

VOGAben 2019.08.22. 08:44:21

@Captain Admin: Totálisan fordítva vannak bekötve ezen a téren is. Sok ilyen ego-csirke 30+ "lánykát" ismerek. Némelyikükkel nyilvános helyen, társaságban megjelenni is kínos már. Őrült értékes valakiknek hiszik magukat. Tíz éve még én is más szemmel néztem rájuk, csakhogy közben történt ez meg az... 10/5-6 csinoskák voltak anno. Mára, inkább hagyjuk... Az értékük az egekben, kutya vagy cica mellett, esetleg egyedül otthon piázgatnak. Túl a 20-100.pasin (ez a mindegy is már kategória) még fokozottabban nyomják a hercegnő imázst. A pajtások lassan kikoptak/unk, komoly meg már nem jön. Nem értik, hogy ami nekik kompromisszum, az nekünk 100X akkora "szarhegy" és kockázatvállalás ami felett ép elmével nem hunyunk szemet.

EGY a Queen 2019.08.22. 09:02:09

Nekem meg egyszer azt mondta egy csávó,hogy dugni macerás,ezért ő sokkal szívesebben veri ki mondjuk egy meccs alatt,főleg ha az Arsenal játszik.
Lehet,nekem is posztot kellett volna írnom róla,mit mondott egyszer egy idióta,ahelyett,hogy legyintettem,meg jót röhögtem.
Jah! Amúgy nyilván nem vagy sikeres,magas,szépséges hím,különben nem egy agyatlan luvnyát faggatnál arról,hogy mi kell a nőnek..

nOniCk 2019.08.22. 09:15:05

Királylány ezzel a mentalitással kódolta magának az életen át tartó szopást. Kelleni nem fog senkinek tartósan az elvárásai biztos változnak majd idővel és már az is érték lesz neki, ha nem veri, vagy piál, vagy szerencsejátékfüggő az embere. :D
Fiatalon hadd álmodozzon, majd az élet megtanítja, hogy merre van az arra. :D

2019.08.22. 09:15:25

Azt hiszem, levonhatjuk a következtetést: A nőkben vmi végérvényesen elromlott, ha már egy magadfajta, közhelyeket szajkózó, emberi kapcsolatokhoz sík hülye rinyagép sem kell nekik...

Hiába, régen minden jobb vót!

PPK™ 2019.08.22. 09:31:43

Mekkora mázlim van, hogy pont ilyen csávó vagyok...

:-)

Bakter Anyósa 2019.08.22. 09:35:36

Na, ilyet én is tudok írni. Nekem egy férfi azt mondta, hogy a férfiaknak 56 kilós, hosszú vagy rövid, szőke vagy barna hajú lányok kellenek, akik jól főznek, szépen mosnak, sose esnek teherbe, mindig szexelni akarnak és sose lesznek 30 évesek. Borzalom.

2019.08.22. 09:35:42

Csak kivételes képességgel rendelkező férfi képes ezt a tömegű információt megjegyezni.
Vagy jegyzetelt.
Vagy összeollózta az elmúlt két év termését és most idehányta, mert egy csúúúúúnya csaj belegázolt a lelkébe.
Egyébként mióta figyelnek arra a pasik, hogy mit mond egy nő?
Na jó, vicceltem.

EGY a Queen 2019.08.22. 09:39:40

@Bakter Anyósa: szépen hogy kell mosni? Érzéki táncot lejtve rakod be a komyharuhát a mosógépbe ?

Bakter Anyósa 2019.08.22. 09:44:28

@EGY a Queen: igen, így csinálom. De most jobban belegondolva nem is biztos, hogy ezt jelenti?? Furcsán is néztek a mosodában..

EGY a Queen 2019.08.22. 10:26:53

@Bakter Anyósa: én magassarkúban és babydollban pucsítva,szexi nótákat énekelve,néha-néha twerkelve csinálom..kár,hogy az alagsorban van a mosókonyha,oszt a kutya se látja..de eccer még lehet szerencsém..

God Harald 2019.08.22. 11:00:39

Kerüld a hülye picsákat! Nőkkel kell kontaktálni.

2019.08.22. 11:14:54

Elmondom, hogyan tartozunk mi össze
Hozzád tartozom, mint ujjhoz a gyűrű
Mely megtestesíti a végtelent
Hozzád tartozom, mint mellkashoz a szív
Mely egyszerre dobban a másik szívvel
Hozzád tartozom, mint szóhoz a lélegzet
Hozzád tartozom, mint csókom az ajkadon
Mely még többet remél.
Legyél az nekem , mint
A gyűrű
És a szív
És a szó
És a csók
És a remény amit őrzöl.

2019.08.22. 11:26:22

@Egy a KING: az a gombás melegszendó már nem kellett volna reggelire.. :-((

Bakter Anyósa 2019.08.22. 11:30:17

@EGY a Queen: Otthon az alagsorban? Ezt most nem mondod komolyan, hogy ezt a szépmosás izét otthon kell csinálni?!? Akkor ezért mérges a zember.. Amikor mondja, hogy nincs tiszta ruhája, minek áll ott az a kurva gép ha nem vagyok képes használni? Akkor én felpókozom a szennyest a motorra és megyek a mosodába mosni meg kicsit táncolni. Pedig utálok motorozni. Faszér' nem tudnak egyértelműen fogalmazni hogy mit akarnak?

EGY a Queen 2019.08.22. 11:38:02

@Egy a KING: Géza!Te vagy az???? Mondtam mán,hogy a zuram egy féltékeny állat,ezér’ megkeres oszt agyon basz!!!! O-:
Ne csinájjad itten a feszkót,teeee!
(Gyula,ha te vagy az,akkor ez rad is vonatkozik!)

2019.08.22. 11:42:56

@EGY a Queen: Tibi vagyok vazze! :-D

Rita Vrataski 2019.08.22. 12:56:56

A kislány listája két részből áll. Az elsőben vannak a számára alapvető kritériumok, elvárások egy ideális pasiról. A másikban azok a dolgok, amelyek csakis akkor valósulnának meg, ha a pasi szereti őt.

Vajon le lehet mondani adott esetben valamelyik listáról? Mi a fontosabb a szerelem vagy az elvárások? Vagy mindkettő? Addíg kell keresni, amíg nem lesz meg...

2019.08.22. 13:04:38

@Rita Vrataski: "Addíg kell keresni, amíg nem lesz meg..."
Ha két élete lenne egymás után, akkor sem találna ilyet, aki ezeknek az elvárásoknak (mindnek!) megfelel.

2019.08.22. 13:37:23

@EGY a Queen: nekem van olyan haverom, aki azt mondja,h 30 fölött alig dugott pár alkalommal csak, mert egyszerűen nem esik jól neki energiát feccölni ebbe, ezért csak szopatni szokta a nőit.

Simán elhiszem neki, mert aki csak közepes, maszatolásszerű szexélményeket tapasztalt, azt elhiszem,h meg lehet unni. De ha van hozzá fizikailag is megfelelő kondíció és olyan partner is, akivel kurvára megvan az összhang, az szerintem a szexben a legjobb minőség, minden más csak alatta van. Majd idős korában szerintem visszasírja majd a kihagyott időszakot.

Janed0e 2019.08.22. 13:56:10

Kár, h a csajrol semmit nem tudtunk meg. Abban az esetben uis, ha a lány szép, csinos, okos, jol keres, kedves, jól főz, sőt még takarít is (azt hiszem ezeket soroltad) , akkor teljesen reális elváras, amit megfogalmazott. Most tényleg, egy ilyen nő szerinted érje be egy nyomi gnommal? Más dolog persze, ha egy eletcel nélkül kitartott kis fóka az illető...

moonshadow 2019.08.22. 15:06:31

"Mi kell a nőnek?"
A nőnek egy fasz kell.
Mind a két féle értelemben.

Tata_ 2019.08.22. 16:01:33

@Janed0e: "ha a lány szép, csinos, okos, jol keres" => ez a nő nem fog főzni és takarítani, mert valószínűleg hasonló vagy magasabb életszínvonalú palit választ bejárónővel, így megtakarítja maguknak az egyetlen dolgot, amit senki sem tud megvenni: az időt.

Egyébként az igényekben kőkemény ellentmondások feszülnek, ez a férfi olyan, mint a medvedisznóember. Mindenki hallott már róla, de még senki sem látta. :)

2019.08.22. 16:56:08

@Tata_: Egyébként az igényekben kőkemény ellentmondások feszülnek, ez a férfi olyan, mint a medvedisznóember. Mindenki hallott már róla, de még senki sem látta. :)

Erről írtam én is. Két életet él egymás után, akkor sem ilyet találni.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a nő milyen, mit tud ő nyújtani, ha már az elvárásai ilyenek. A 23 év, a hetyke cicik és feszes bőr kevésnek tűnik és mulandó...

2019.08.22. 18:18:30

Érdekes, hogy mindenki hogy átsiklott a tény felett, hogy a lány párkapcsolatban él. Pedig ez pont nem arra utal, hogy egy kompromisszumra képtelen királylány lenne irreális elvárásokkal, vagyis olyan, mint amilyennek a poszter próbálja beállítani.

Szerintem egyszerűen annyi történt, hogy a nők provokálásával szórakozó (amúgy normális párkapcsolatra alkalmatlan) poszter hülye kérdésére (Milyen az ideális férfi?) leírta a barátnője párját. De valószínűleg már ő IS megbánta, hogy szóba állt ezzel a kötekedő szerencsétlennel.

El Amante 2019.08.22. 21:06:07

"És ha teszem azt, én éppenséggel ilyen vagyok, akkor áruljátok már el kedves Nők, hogy miért állnék össze olyan nővel, aki nem hasonló: nem művelt, nem jól kereső, nem sportos (?) ha a pasi válogat, arra nincsenek szavak, az elfogadhatatlan minden nőnek."
- írod kedves poszter, erre azt mondom, WTF? Ne állj össze olyan nővel, aki neked nem felel meg, ill. akinek nem vagy elég jó. Mindenki válogat, te sem éred be bármilyen nővel, és sztem a nőknek is joguk van válogatni. Sztem te pont az a típusú ffi vagy, aki túl sokat gondol magáról, és a sikertelenségéért a nőket hibáztatja, és még azt is a szemükre veti, h túl sokat képzelnek magukról. Miért? Te nem? Annyira unalmas és szánalmas már ez a nőknek semmi sem elég szöveg, és pont ez akadályoz meg abban, h becsajozz.

sírjatok 2019.08.22. 21:30:40

Ó dehát én pont ilyen vagyok, csak persze még a péniszem is óriási. Azt nem írta hogy kell, de azért biztos nem hátrány.

2019.08.22. 23:00:33

@mindennickvanmár: Einstein felesége Mileva 1899-ben diplomázott az egyetemen. Ha jól tudom az bőven 1940 előtt volt. Konkrétan nem igaz, hogy csak 1940-től járhatnak a nők egyetemre. Google a barátod!

De a végére szépítesz! Reszkessenek a férfiak, most jön a nők uralma, sikerül is lassan az összeset kiherélni... ez a három mammut még itt a blogon tartja magát de levadásszak őket is hamarosan a femina rohamcsapatok :-D

Dread Naughty 2019.08.22. 23:16:08

Mi a faszért hatott meg a monológja annyira, hogy ezt ide megírd?
Tényleg először láttál életedben álomvilágban mozgós, feszes csöcseiből élő picsával?
Majd amint győz a gravitáció, hirtelen megtanul főzni és némi alázatot is felkap.
Ez az élet rendje.
Hidd el, hogy ha világunk kifordulna önmagából és holnaptól a picsáknak kéne versenyezni értünk, neked se lenne kevésbé elrugaszkodott értékrended...

God Harald 2019.08.22. 23:19:40

@Daenerys Targaryen: márhogy milyen három mammut???

acycloren 2019.08.23. 02:51:13

@PPK™: Én is ilyen vagyok, mondjuk a közös nyaralásban nem nagyon vagyok benne, mert a jelenlegi partnerem évente hatszor is elutazik nyaralni, városnéző utakra, mindenfelé, én meg ennyiszer nem igénylem.
De ha a férfi magas, sportos, higiénikus, jól dug, jól keres, takarít és főz, akkor miért is állapodna meg egy nő mellett?
A férfiak 20%-a dugja a nők 80%-át. Tehát a szuperpasi ha nem is kúr félre az aktuális csaja mellett, nem fog évtizedeket tölteni egy egyre öregedő nő mellett. Idővel elválnak az útjaik és a szuperpasi beújít egy fiatalabbat.
Én is ezt tettem egész életemben. Még ahhoz is volt eszem, hogy ne én dobjam ki a nőimet, hanem olyan helyzetet teremtsek, amiben ők voltak kénytelenek kidobni. Így pár hét vagy hónap után mindig vissza tudtam menni dugni őket, hisz volt bennük egy kis bűntudat, nem én dobtam ki őket, nem sérült az egójuk.

A jelenlegi partnerem többet keres, mint én. Másfélszer annyit. Mondtam is neki viccesen, hogy vegyen nekem szép dolgokat és fizessen az éttermekben. És meg is teszi. Pedig ázsiai nő, itt nagyon nem divat, hogy egy nő fizessen. Én ezt tartom a legnagyobb dolognak, hogy megfordítottam a játékot egy olyan kultúrában, ahol ez teljesen idegen. Boldogok vagyunk így.

acycloren 2019.08.23. 02:55:19

@Dread Naughty: Én a jelenlegi és pár korábbi nőmnél is sikerrel megfordítottam a játszmát. Nem én küzdöttem értük, hanem ők értem. És a kapcsolatnak akkor lett vége, amikor én akartam. Akkor is, ha kidobtak, az azért volt, mert én úgy rendeztem a dolgot, hogy ki kelljen dobniuk. És mindegyiknél volt szakítás utáni szex, aminek akkor lett vége, amikor én már találtam mást.

Tata_ 2019.08.23. 08:03:44

@acycloren: "Tehát a szuperpasi ha nem is kúr félre az aktuális csaja mellett, nem fog évtizedeket tölteni egy egyre öregedő nő mellett. Idővel elválnak az útjaik és a szuperpasi beújít egy fiatalabbat."

Miért ne töltene? Tegyük fel, hogy a leírásban szereplő feltételrendszer nagy részének megfelelek, mégsem érzek olthatatlan késztetést arra, hogy minden csinos és vonzó fiatal nőt felpróbáljak. Az a helyzet, hogy a szex, bár a kapcsolat egyik legfontosabb része, de nem az egyedüli értékmérője.
A nő teste valóban változik az idő előrehaladtával, de mégis vele tudok jövőt tervezni és építeni, vele vannak szép emlékeim, tőle vannak gyermekeim, rá számíthatok, amikor szükségem van törődésre. Ezt nem írja felül egy fiatalabb nő, akinek a fiatalsága és esetleg a teste az egyedüli előnye.
Tudom, hogy ez nem az itteni macsó hozzáállás, de leszarom. :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.08.23. 08:07:53

A poszt sima siránkozás, mert az ötcombú asszony az egyetlen hű társa. De a kommentek zseniálisak. Hiába más nyomorán tudunk a legjobban röhögni! :-)) És van egy csomó bölcs gondolat, azok részéről akikről elhiszem hogy láttak már valódi nőt az életükben.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.08.23. 08:09:38

@Tata_: A válasz egyszerű, valószínűleg nem vagy szuperpasi. :-))

2019.08.23. 08:32:23

@God Harald: admin, zsolti, péterpali

szelidorzo 2019.08.23. 08:46:14

Azt nem értem, hogy a sok aranyásó liba ( tisztelet a kivételnek ) miért csodálkozik, amikor egy idő után le lesz cserélve? Gondolta, hogy a pináért cserébe ő mindig mindent megkap? A pasik pont helyén értékelik ezeket a magas elvárásokkal rendelkező tyúkokat. Látványbaszásra jók, de semmi többre. Meg is unjuk őket, hamar és jöhet a követkeső sorszámtépő. Megállapodni nem egy ilyen mellet fogunk. Ezek pénzért szopnak, basznak. Pont erre érdemesek, semmi többre. Egy utcai harcost is többre becsülök, mint egy aranyásót! Az vállalja, hogy üzletről van szó! Az legalább tisztességes.

Tata_ 2019.08.23. 08:47:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: valószínűleg igazad van. A jóval átlag feletti arcberendezést, a jól főzést és a takarítói hobbit nem tudom hozni a feltételrendszerből. :(

erkölcsi hulla 2019.08.23. 08:47:50

@mindennickvanmár: "Kb 2000 évig a pasik cselédnek, eszköznek, ribinek nézték és tartották a nőket. Egyetemre 1940-es (!) évek óta járhatunk!"

Most is, főleg az ilyen szopadèkokat, mint te :) Annyi a különbsèg, hogy a nagy feminizmusban elèrtèk a nők, hogy a fèrfiakhoz hasonlóan ők is megszakadásig dolgozzanak, és beledogoljenek a munkába. Gratulálok.

Aztán nehogy vèletlenül kizökkenj az áldozatszerepből, szajkózd csak az 1940es sztoridat:) szopadèk.

PPK™ 2019.08.23. 08:51:44

@acycloren: így van, mindössze annyi a teendőnk, hogy alkalmazkodunk a kialakult helyzethez. Ehhez meg csak annyi kell, hogy nem csak a csöcsöket vesszük észre, meg a kerek seggeket, hanem azt is, ahogyan él, meg amit mond, meg ahogy viselkedik (másokkal) - ez utóbbi kettő ugyebár rendszeresen üti egymást. 2 perc alatt le lehet vágni, hogy ki alkalmas számunkra hosszútávú komoly kapcsolatra, ki az, aki kötetlen laza kapcsolatra és ki az, aki csak egyszeri használatra. Azok a balfácánok, akik nem látják a fától az erdőt, azok szoktak sípolni, hogy milyen bonyolultak a muffok, miközben egyszerűek, mint a kabátgomb.

Egyedül abban nem értek egyet, hogy dobjon ki a suna. Hát én szerintem nem tudnám elviselni, hogy lapátra tettek, ultraciki :) Amint érzem, hogy már inkább teher a gádzsi és eszemben sincs felhívni, vagy ha ő hív, akkor ködösítek meg mellébeszélek, máris véget vetek a dolognak férfimódra...

...tehát küldök egy sms-t és számot cserélek, vagy ha arra járok, hagyok a postaládájában egy cetlit.

:-)

acycloren 2019.08.23. 09:04:30

@PPK™: Én mindig szerettem visszajárni az exekhez kúrni egy pár hétig, hónapig. Ehhez pedig az kell, hogy ne én dobjam ki őket. Én sose szakítottam, mindig olyan helyzetet teremtettem, hogy ők dobjanak ki.
Vagy szó nélkül eltűntem az életükből, így amikor újra összefutottunk, akkor ott folytathattuk a nedvcserét ahol abbahagytuk.

@mindennickvanmár: "Egyetemre 1940-es (!) évek óta járhatunk!" - Ez hazugság, nagyanyám egyetemet végzett a 40-es évek előtt. De megsúgom, hogy régen a férfiaknak is csak kb. 1%-a ment egyetemre. Egyszerűen banki tisztviselők, igazgatók, kereskedelmi levelezők is kereskedelmi felsőbb iskolát végeztek vagy egyszerű érettségijük volt. Az egyetemi diploma egy nagyon szűk rétegé volt. Megjegyzem ma is simán lehetne banki, pénzügyi, kereskedelmi, könyvelési területen dolgozni egy felsőfokú tanfolyammal a zsebben, az egy pazarlás, hogy 5 év közgáz egyetem után ül be valaki bankba ügyfélszolgálatra.
A 19. században, 20. század elején is a férfiak nagyobb részének esélye se volt egyetemre menni. De nem is volt rá szükségük, hisz a munkakörök nagy részéhez érettségi se kellett. És mit tanulhattak egyetemen? Filozófiát, teológiát, orvostudományt, irodalmat jórészt. A jogászképzés jogakadémián folyt, ami nem egyetem volt. A mérnökképzés is egyetemnek nem minősülő felsőbb akadémiákon folyt. Meg voltak a kereskedelmi felsőbb iskolák. Hát így.

acycloren 2019.08.23. 09:09:43

@mindennickvanmár: Az a helyzet, hogy a nő minden értelemben 20 évesen van csúcson. Ilyen a biológia. A férfi meg 40 és 50 éves kora között. Minden erre vezethető vissza.
A történelem folyamán mindkét nemet kizsákmányolták, ha alsóbb társadalmi osztályba született. A férfiak dolgoztak látástól vakulásig, a nők meg háztartást vezettek jobbágyoknál, bérmunkásoknál. Ha viszont magasabb státuszba született egy nő, akkor gondtalan életet élt a férje mellett. A nemi egyenlőtlenségek messze eltörpültek a társadalmi osztályok közti egyenlőtlenségek mellett.

acycloren 2019.08.23. 09:14:21

@Tata_: "A nő teste valóban változik az idő előrehaladtával, de mégis vele tudok jövőt tervezni és építeni, vele vannak szép emlékeim, tőle vannak gyermekeim, rá számíthatok, amikor szükségem van törődésre." - Nem a nő testének változásával van a baj, hanem azzal, hogy olyan a mentalitása, amilyet a posztoló is megvillant. Egy kedves, törődő, életen át társnak tekinthető nőnél nem számít, ha öregszik, felszed pár kilót, megőszül a haja. De egy összeférhetetlen, követelőző ribinél a feszes segg és hegyes mellek se kárpótolják a férfit hosszú távon. A nők többsége a személyiségén bukik el, arra nem lehet gyúrni, ha az hulladék, akkor nincs mit tenni, pár kúrás után le lesz építve a csaj, mert hárpiákkal nem köti össze senki az életét szívesen.

El Amante 2019.08.23. 09:17:15

@Daenerys Targaryen: sztem csak elírta a számot. 1840, nyilván.

PPK™ 2019.08.23. 09:19:44

@mindennickvanmár: álmodj Királylány... :-) elképzeltem, ahogy ültök a világ tetején és uralkodtok...

giphygifs.s3.amazonaws.com/media/O5NyCibf93upy/giphy.gif

:-D

@acycloren: nálam sosem volt összefüggés aközött, hogy én tettem lapátra és aközött, hogy fugázhattam-e később, mikor már nem jártunk. Persze ez javarészt attól függ, hogy hogyan dobja be az ember fia a törölközőt. Olyan is volt, hogy szétmentünk, de megállapodtunk abban, hogy bármikor megdughatom, ha akarom. Mondjuk érdekes, mert azóta sem tartottam igényt rá, pedig összefutottunk azóta pár alkalommal és simán vízszintesbe tehettem volna és még mindig elég patent milf. Hát na, mi is olyanok vagyunk sokszor, hogy ha ott van, akkor nem kell, ha meg nincs ott, akkor meg kell :)

Visceroid 2019.08.23. 09:22:15

"Amúgy egy 1 éves kapcsolatban él, "

Te miért nem élsz 1 éves kapcsolatban? Miért nem a barátnődet kérdezed arról, hogy milyen az ideális pasi?

El Amante 2019.08.23. 09:26:30

@Tata_: nem értik úgysem, hiába írod le ezerszer is. Talán te vagy itt az egyetlen, aki valami mást is megfogalnazott már a közös élethez szàmára kívánatos nőről, mmint azon kívül, h fiatalon jó, ha kurvajól néz ki, szeressen szexelni és tudjon főzni.
Mèg nem írt le senki olyasmit, h milyen legyen a számára megfelelő nő, csak a kritika, hogy milyen NE legyen. Érdekes lenne pedig végre megtudni.

exilis 2019.08.23. 09:39:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Akkor mi a magyarázat, hogy mondjuk egy Hugh Jackman ezer éve egy nővel él, aki most már minden csak nem vonzó? Vagy mi a helyzet a hazai, hűséges vizilabdázó sztárokkal? Pedig ha valakik, ők például alfák. Én azt gondolom, hogy az az alfaság, amit itt többen hangoztattok. hogy cserélgetem jobbra balra, az vagy egy bizonyos, kicsit szociopata, kicsit nárcisztikus, önző személyiségjegyhez kötődnek, vagy épp ahhoz, hogy az első kapcsolataiban "megismerte milyenek a nők" azaz csalódott bennük, felnyílt a szeme stb., átértékelődött benne egy kapcsolat megítélése, már képtelen valódi bizalmas viszonyra, és ha az nincs meg, akkor meg mindig ott lesz, hogy keresem az újabb ingert, mert a jelenlegi nem teljes élmény, nem nyújt biztonságot, nincs mélyebb értelme (sajnos már én is valahol itt tartok).

Lehet manginázni :)

Andy73 2019.08.23. 10:19:38

"És ha teszem azt, én éppenséggel ilyen vagyok, akkor áruljátok már el kedves Nők, hogy miért állnék össze olyan nővel, aki nem hasonló: nem művelt, nem jól kereső, nem sportos (?) ha a pasi válogat, arra nincsenek szavak, az elfogadhatatlan minden nőnek."

Nyugodtan válogass te is, ha ilyen vagy. De azért akkor is, ha nem vagy ilyen, legfeljebb alábbadod az igényeidet. Mindenki válogat valamilyen szinten: a nők és a férfiak is, nem tartom valószínűnek, hogy bárki bárkival összeállna, akár rövid távon is, pláne nem tartós kapcsolatra.
Azért az elég furcsa, ha egy nővel való egyetlen beszélgetés alapján ennyire általánosítasz: azt gondolod, hogy mindenki ilyen.
Néha kiváncsiságból beleolvasok a blogba, pedig én már nem keresgélek, régóta boldog házasságban és családban élek. Máskor is olvastam ilyen általánosító írásokat, pedig minden ember más.
A poszter is bízzon benne, hogy előbb-utóbb ő is megtalálja az igazit, mint a zsák a foltját.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.08.23. 10:27:48

@exilis: Egy vízilabdázó mitől automatikusan alfa? Az hogy Jackman egy randa nővel él minden csak nem érv. És mindez hogy jön ahhoz hogy azt mondtam valószínűleg nem szuperpasi? És főképp mi köze ennek ahhoz hogy a posztoló a nők dominanciáján siránkozik, amin röhögünk? Ha pedig nem érted hogy a férfiak miért vágynak újabb és újabb nőkre, akkor valamit nagyon nem tudsz a világról.

erkölcsi hulla 2019.08.23. 10:30:53

@mindennickvanmár: "szurkolok a mai fiatal nőknek, hogy a következő 2000 évben a férfi aggódjon azon, hogy mikor cserélik le egy fiatalabbra, csinosabbra, szebbre..."

Inkább azon szurkolj, hogy a halódó nyugati kultúra, ami embernek veszi a nőket, ne haljon ki, mert akkor hirtelen a következő 2k évben itt is olyan lesz az élet a nőknek, mint most akárhol máshol a föld többi országában.

Persze tudom, a femnácik támogatják az iszlámot is, mert az olyan sokba nézi a nőket :)

God Harald 2019.08.23. 10:38:01

@Daenerys Targaryen: á vagy úgy! Kár hogy kihalnak.

2019.08.23. 10:43:38

@El Amante: szerintem meg úgy hülye ahogy van.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.08.23. 10:45:21

@erkölcsi hulla: "Persze tudom, a femnácik támogatják az iszlámot is, mert az olyan sokba nézi a nőket" - ez jó. :-)) Na pont a házasságtörést halállal büntető vallás olyan nő párti. Jó meglátás!

Visceroid 2019.08.23. 10:57:33

Egyébként ki a halál írja ezeket a posztokat? Itt vagyunk az Orbáni diktatúra kellős közepén, tüsszenteni nem lehet a minidúcse engedélye nélkül, de állítólag a nőket még mindig csak a pénz érdekli, meg rohadt válogatósak, meg stb. Felejtsük már ezt el. Ha én nő lennék, egy dolog érdekelne: elhúzni innen olyan messze nyugatra, amennyire csak lehet. Ja, és nem valami arabhoz menni feleségül. Azok a nők, akik a mostani politikai helyzetben is megengedhetik maguknak, hogy válogassanak inkább tiszteletet érdemelnek, mert valamit nagyon tudnak, amit a férfiak nem.

2019.08.23. 11:06:54

Hiába na :D vannak akik a bugyuta csicska cselédekre buknak.

exilis 2019.08.23. 11:07:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Akkor biztosan én vagyok beteg, mert nem vágytam soha újabb és újabb nőkre.

Andy73 2019.08.23. 11:51:50

@Visceroid: Komolyan mondod, hogy a párkapcsolatod Orbántól függ? Azért ez elég súlyos eset. Most egyékbént az EU-ban élünk, többpártrendszer van, de hidd el, én már éltem a kommunista diktatúrában is, a szüleim pedig a Rákosi-rendszerben és az 56-os forradalom leverése után voltak fiatalok. Na az tényleg diktatúra volt, mégis túlélték. Sem én, sem ők nem kérték a párt engedélyét a párválasztásnál. Elhiszem, hogy frusztráltabb vagy, ha most nem a kedvenc pártod van hatalmon, de próbálj meg lazítani, hátha akkor nagyobb sikered lesz a magánéletben is.

Blindmouse 2019.08.23. 12:25:49

Drasztikus leszek, de leírom....

Manapság a 95% ilyen.
1-2 éve még lehetett azt mondani hogy középszar kinézetűtől felfelé, mostanra már a 100 kilós nokedlitestű ártány is ilyen mentalitással bír.
A pasi akivel csak szóbaállnak az legyen:
-Modell kinézetű hogy lehessen vele dicsekedni a barinőknek meg instagramon.
-Legyen tele pénzzel
-Hurcolja a picsájukat meg a pinanyaló kis pincsijüket mindenhova egééész nap.
-Persze mindezt max 3 éves menőnek hittt prémiumnak hauzdott dráááága germán tragaccsal (a szín az manapság még azért nagyjából mindegy)
-Menő munkája legyen, mert vízvezetékszerelővel nem lehet járni, legyen személyiedző, vagy telefondíler,vagy dídzséj, vagy legyen híres a tévében... legalább egy széjjelbasznámbudapest szereplő vagy valóságsóból vagy valami ééééted? :D
-Legyen háza, mert csak a saját előre felépített tuti fészekbe teszik be a picsájukat ugye.. :D
-Évente 3-4 nyaralás mert az instagram leáll ha nem töltik meg tartalommal. :D
-Hetente 6x bulikázni is vigyen el azért..

Ha egy dolog hibádzik akkor már húzza a száját és méla undorral fordul vissza a valakitől tarhált koktéljába a pultnál a dizsikében. :D
Ők persze egy kapcsolatba ha netalán mégis akadna akkor amit vinni tudnak:
Elvárások, pár szaggatott cicanadrág, expasi problémák, és valaki más zabigyereke..

5-7 éve halt ki azon csajok utolsó példányai akivel csak úgy lehetett dugni néha egyet, csak azért mert az jó. Mostanra kizárólag fizetőeszköznek tekintik a pinájukat, előnyökért, érdekből, anyagi juttatásokért, olcsóbb albérletért, balatonszáűúnd hetijegyért vetik csak be. Csak nézzétek meg mennyire van tele a puncsponhu "szponzorkereső picsákkal" szó szerint dugig. (csináltam kíváncsiságból reget, amivel csak nézelődni tudsz: első nap 4 ismerős csaj adatlapját találtam meg egy sima átfutó kereséssel.)

Egy normális épeszű pasi manapság már odáig jutott vaészeg hogy jól elvan ezek nélkül, ha nem bírja a feszkót akkor elmegy és bérel egy csajt 1 órára, és gond letudva.
A világ meg majd szépen a fene nagy öntudatban mondanám hogy kihal, de minden ilyen hülye picsának képes valaki csinálni egy puruttyot, aki majd ebben a szellemben nevelkedik fel. Pedig nem lenne kár a mostani emberiségért ha elfogyna lassan, mert mostanra csak a mennyiség nagyobb. :D :D

Visceroid 2019.08.23. 12:34:30

@Andy73: ja, persze a teljes magyar fiatalság otthon ül és siránkozik, hogy ő nem kell senkinek meg úgyis mindenki a pénzre hajt meg a 20 éves cicababákra, közben a cigányok meg teleszülik az országot. De nem politika, ááá, nem.

Andy73 2019.08.23. 12:51:29

@Visceroid: Hogy erről Orbán tehet? Arról meg Merkel és Macron, hogy ott is tök hasonló a helyzet: a bennszülött fiatalok későn házasodnak (ha egyáltalán), kevés gyereket szülnek, miközben a bevándorlók elárasztják őket, és ők nem félnek sokkal több gyereket szülni? Ott is diktatúra van?
Ha már politizálni akarsz, a családi adókedvezmények növelése, közben a családi pótlék alacsony szinten tartása éppenséggel az ellen szól, amit te írsz.

MEDVE1978 2019.08.23. 12:55:43

Ez részben korszellem, részben azért a vizsgált alanyok életkora is behatással van rá. Az illető hölgy 23 éves, tehát még éppen az egyik legelszálltabb időszakában van. Miért is? Jó esetben a szülők támogatják - akár el is tartják, most lépett ki a világba vagy még tanul, a melóban is mostanában kezdett, úgy érzi, hogy még az elején van, nyitva van előtte a világ. Valószínűleg volt egy-két kapcsolat, de még ereje teljében levő, friss nő.
Élhet az "álmainak", várhatja a herceget a fehér lovon. Ideje van, valószínűleg lehetőségei is.

Ahogy unokatesóm mondta, általános szabály, 25-ig te rohansz a nők után, 25 után ők rohannak utánad. Bár ez nem explicit dolog, tendenciózusan így értelmezhető. Az évek során már láttam egy csomó csajt, aki 30-on túl kezdett el parázni és kétségbeesetten menni a "jó pasikra". A jó definíciója ekkorra már nagyban csökkent a 20-as éveikhez képest.

Az egészet átszövő tényező a korszellem. A XX. században jelentősen a női egyenjogúság irányába ment el a világ fejlettebb része. Korábban nem nagyon volt női média, önrendelkezés, önkifejezés, a nők döntő része nem volt anyagilag független stb.

Most már az egész egyfajta katyvaszként jelenik meg a legfontosabb nevelő tényezőben, a médiában. A média és a közösség együttese egyfajta maximalista értékrendet közvetít a nők felé: legyél független, legyél szép, legyél egészséges és sovány. Találj férfit, de az is legyen tökéletes, társ mindenben, illetve persze az összes otthoni munkában vállaljon egyenlő részt. Na ez az egész keveredik azzal a masszával, hogy a férfinak legyen jó munkája, keressen többet, teremtsen egzisztenciát vagy legalábbis minimum egyenlő része legyen benne.

Nem véletlen, hogy a nők egy része teljesen irreális elvárással megy bele ebbe a helyzetbe. Kipróbál egy rakat pasit, hiszen az érzelmi és testi vágyait azért ki kell elégíteni, de aztán a herceg mégse jön, nincs köztük.
Egy részük egy idő után kiegyezik egy viszonylag jó megoldással, de a másik részük örökre vár a hercegre.

A házasság is más jelleget kapott az elmúlt évszázadban, mint korábban az emberi történelemben bármikor. A házasság szerelmi jellege finoman szólva sem volt domináns több ezer évig. Az emancipációval párhuzamosan aztán a szerelem is "megjött" a házasságba és annak fő tényezője lett. Korábban a házasság egyértelműen inkább érdekközösség volt. Egy érdekelt és hasonló társadalmi státuszú nő és férfi kapcsolata, amelyben úgy döntöttek, hogy ez "jól" fog gazdasági közösségként működni, illetve a szaporodási és gyereknevelési funkciót is ellátja. A XIX. századig ugye az átlagéletkor is alacsony volt, tehát a holtomiglan, holtodiglan átlagosan tartott 20 évet.

Ma már a házasság döntően szerelmi jellegű, illetve ezt a formalitást sokan meg se lépik. Viszont az elöregedés miatt a 20 évből már 40-50 lett, amit nagyon nehéz kibírni mindkét oldalról monogáman.

El Amante 2019.08.23. 13:03:16

@Blindmouse: tedd te is ezt, vidd a pénzed a prostikhoz! Ki akadályoz meg benne? Minek vesződsz bármilyen nővel egyáltalán? Senki nem kötelez rá, h kapcsolatban élj, hogy megfelelj akárki elvárásainak. Mit siránkozol itt? Ja, hogy nem pattognak a jócsajok az öledbe, csak mert te azt hiszed magadról, h főnyeremény vagy? Nagyon sajnállak. Ja, nem.

Visceroid 2019.08.23. 13:03:45

@Andy73: Konkrétan fehér-ellenes az egész úgy ahogy van. Itt Európában ez megy, az egész a konzumeridiotizmusnál kezdődik, az említett plázacicáknál, hogy mindenki hozzájuk méricskéli magát. Hamis képet ad, onnantól pedig nyugodtan születhetnek a fenti posztok, hogy MNK, meg a 20 éves kislányok azt hiszik, hogy bárkit megkaphatnak, stb. Kedves posztoló be van sértődve. A probléma viszont az, hogy nincs egyedül. Ami viszont már azt jelenti, hogy ez az egész politika, illetve egy tervezett jelenség. Tessék felmenni a gyakorikérdésekre, százszorta rosszabb a helyzet. A fehér lakosság duzzog meg a neten üzenget egymásnak, illetve dolgozik is, de semmi baj, mert a párkapcsolatokat és az ebből születő gyerekeket megcsinálja más.

Kivlov 2019.08.23. 13:13:13

A p*nci nagy hatalom. Ennyi.

PPK™ 2019.08.23. 13:32:35

@Kivlov: hát az olyanok felett biztos van hatalma, akik le se merik írni a "punci" szót, csak csillagozva.

:-D

MEDVE1978 2019.08.23. 13:34:34

A lényeg, hogy az "emancipációs faktorok" vagy ez az egész egyenjogúsági inga immár lassan átlendül a másik oldalra a fejlett világban. Érdekes kérdések merülnek fel, amelyeket rettegve az egyenjogúság-fetisiszta politikai és közösségi szférától már senki nem mer feltenni sem. Ilyen például az, hogy maga a női egyenjogúság hogyan hat például a közösség természetes szaporodására. Holott az eredmény viszonylag egyértelmű: a fejlett országok népessége csökken. Ennek nyilvánvalóan az egyik oka az, hogy a nők nem otthon ülnek és vacsorát főznek, meg a gyerekeket gondozzák, hanem dolgoznak. A másik oka, hogy a nők választhatják, hogy ne szüljenek gyereket, hiszen gazdaságilag önállók, lehet saját munkájuk, amivel eltartják magukat és lehet, hogy cicát / lovat / kutyust babusgatnak életük végéig egy gyerek helyett. Míg korábban a közösségi standardok és szokások, valamint egyszerű anyagi okok miatt rá voltak utalva egy férjre és így a szaporodásra.

Itt nem az a baj, hogy ez a változás bekövetkezett és mint individuumok, a nők érdeke a közösség érdeke elé lett ebben az esetben helyezve. (Mivel az alacsony mértékű természetes szaporodás a közösség fenntartását veszélyezteti). Ez nyilvánvalóan a mai emberi jogi felfogásunk része, ezt tekintjük "fair"-nek, egy folyamat eredménye, ami az individuumot - a férfiak esetében is - jelentősebbnek és több joggal bírónak tekinti, mint 100 évvel ezelőtt. A baj az, hogy mivel ezekhez a témákhoz nem lehet hozzányúlni, mert a feministák rögtön keresztre feszítenek, megoldásokat sem nagyon lehet találni, amelyek megállítják mondjuk a népességfogyást.

A másik, hogy az emancipáció rendkívüli módon egyirányú. Tehát több jogot ad a nőknek, míg a férfiaknak nem. Erre jó példák az oktatási rendszerek a fejlett országokban. Egy olyan fejlődés figyelhető meg (immár 20-30 éve), aminek az a vége, hogy egyre több és több nő szerez meg felsőfokú végzettségeket, a férfiak aránya csökken az egyetemet végzettek között és átlagosan egyre kisebb végzettséget szereznek meg. Ez közvetlen kihatással van természetesen a későbbi irányítói szerepkörre (nyilván egy társadalmat, közösséget a legképzettebbek irányítják), a várható jövedelmi szintre, megélhetésre stb.
Pár hivatkozás a statisztikákra:
www.statista.com/statistics/184272/educational-attainment-of-college-diploma-or-higher-by-gender/

www.theguardian.com/education/2017/aug/28/university-gender-gap-at-record-high-as-30000-more-women-accepted

www.ksh.hu/nepszamlalas/tablak_iskolazottsag

Ezt a hatást az okozza, hogy a tanári pálya elnőiesedett. A nők állítják fel a standardokat és ők ugye a női viselkedést jobban értik és alakítják, mint a férfit. Itt egy OECD statisztika erre:
stats.oecd.org/Index.aspx?DataSetCode=EAG_PERS_SHARE_AGE

Ebből kiderül, hogy alapfokú oktatásnál minimális a férfi oktató, középfokon kb. 1/3, míg felsőfokon kb. egyenlő vagy enyhén több (55-60%).

Ezek a női oktatók természetesen nehezebben juttatnak el egy fiút a felsőoktatásba, mint egy lányt.

Hosszú távon a fenti férfiakra negatív gender gap miatt előrelátható, hogy a jelenlegi torzulási folyamat folytatódik: egyre kevesebb lesz a jól kereső és műveltebb férfi és relatíve egyre több a nála jobban kereső és műveltebb nő. Ezek a fiatal nők pedig hatványozottabban nehezen találnak majd "hozzájuk való" párt, mint az elmúlt században vagy ma.

MEDVE1978 2019.08.23. 13:37:12

@Kivlov: Erről ez jutott eszembe...

"Fogadd meg az intelmem,
ha dán nővel baszol,
nagyon fáj, és szart sem ér,
így hamar elalszol.
Ha görög nőt kefélsz,
vigyázz a brikre
a fanszőrzete olyan,
mint egy rozsdás drótkefe.
Az orosz nőnek a pinája
nagyobb, mint egy harcigálya,
belefér egy jegesmedve,
harangozni lehet benne.
Ha a fjordok lányát keféled,
elönt majd a mélabú,
jegyezd meg hát barátom,
a norvég pina halszagú.
Ha német csajjal dugsz,
ne várj csodára,
elfáradsz, mire feljutsz
a vénuszdombjára.
A francia nőt erőlködés nélkül
megkapod,
utána egy álló hétig
moshatod a faszod.
A magyar pina világmárka,
az egész földön nincs párja.
A magyar pina világmárka,
a naprendszerben nincs párja.
Ha az eszkimó nőt hátulról
telibe baszod,
mintha puncsfagylaltba
dugnád a faszod.
Szépek a svéd lányok,
de bennük is van hiba,
a faszod majd összemegy,
mert fagyos a svéd pina.
Az angol nő a legrondább,
nincs is hasonló,
mindegy, honnan közelítesz,
olyan, mint egy ló.
A sötét éjben eltéveszted
a román pinát,
csodálkozik majd a lány,
miért dugod a talpát?
Ukrán csaj az meglepetés,
alul is szőke,
ha a nyelved beledugod,
hullik a szőre.
Fapapucsban járnak
a hollandus lányok,
tiszta ránc a pinájuk,
ha rá gondolok, hányok.
A magyar pina világmárka,
az egész földön nincs párja.
A magyar pina világmárka,
a naprendszerben nincs párja.
Magyar pinába magyar faszt,
gyerünk, emberek!
Ki magyar pinát kefél,
sosem kesereg.
Keféljetek naphosszat,
nagy lesz majd a nemzet,
az dőlhet majd hátra,
ki 4-5 lurkót nemzett.
MAGYAR PINA! x2
A magyar pina világmárka,
az egész földön nincs párja.
A magyar pina világmárka,
a naprendszerben nincs párja.

A magyar pina világmárka,
a galaxisban nincs párja.
A magyar pina világmárka,
az univerzumban nincs párja."

2019.08.23. 13:42:56

@Kivlov: na ettől behányok :-(

@MEDVE1978: "Egy részük egy idő után kiegyezik egy viszonylag jó megoldással, de a másik részük örökre vár a hercegre."
Ja ezzel nem mondtál még semmit. Akkor van dráma, ha 10% egyezik ki és a 90% marad macskás vénlánynak. Honnan veszünk annyi macskát vazze!??

2019.08.23. 13:47:30

@MEDVE1978: na ezekkel maradéktalanul egyetértek!
És akkor ott az ősi biológiai késztetés, hogy a nő magánál gazdagabb, sikeresebb, menőbb, társadalmilag rangosabb férfit akar, hisz "arra tud felnézni".
Ilyen férfiakból nagy hiány lesz/van.

Blindmouse 2019.08.23. 13:54:29

@El Amante: Tényközlés volt, nem siránkozás te majmokbolygója. Pont annyira amennyire a hírfelolvasó a tévében siránkozik azon, hogy mi történik a világban, nem siránkozik, tényt közöl PONT.
Én már rég nem is akarok megfelelni senkinek. Minek?
Az összes ilyen vagyonvillogtatós társadalmi konvenciótól gyökeresen elzárkózom teljes mértékben. Stresszmentesebb is így az élet.
Viszont ettől te még egy idegroncs vagy, ez két mondatból lejön. :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.08.23. 14:28:03

@MEDVE1978: Igen, ma egy iskolázott nő egészen jól el tudja magát tartani és színvonalasan élni. Egy gyerekkel viszont anyagi csőd. Egy férjjel pedig egy csomó meló és egy uncsi szexuális élet.

El Amante 2019.08.23. 14:39:41

@Blindmouse: milyen tényeket közöltél, vakegér? Egyetemes, megcáfolhatatlan alaptételt? Max a saját tapasztalataidat tudod közölni, amik elég kérdőjelesek, tekintve, hogy mi nem találkoztunk a fentebb hivatkozott nők egyikével sem. Azaz fogalmunk sincs, h te mit akartál adni, illetve, hogy mit vártál el.
Idegroncs nem vagyok, azt nem értem, hogy milliomodszor olvasom a hozzád hasonló véleményeket, ilyenek és ilyenek a nők, vállalhatatlan elvárások stb. Nem kell az ilyenekkel leállni, pont. Ha meg már hálóba kerültél, akkor egyszerű kommunikációval még mindig a végére lehet járni a dolognak, és ha nem megy, odébbállni. Esküszöm félelmetes, hogy úgy tesztek néha, mintha valaki shotgunt fogna a fejetekhez, hogy mindenképp egy olya nővel kezdjetek, akinek ilyen elvárásai vannak.
Kizártnak tartom, h aközött akit bottal sem és az általad vázolt csoport között ne lenne egy olyan halmaz, amiben azok a nők találhatók, akik kompromisszumkészek, nyitottak az adok-kapokra és akivel le lehet kommunikálni az elvárásokat. Bár ők valószínűleg nem azokkal kezdenek, akik tényként kezelik, h egy nő csak a ffi pénzére utazhat.

TheKillers 2019.08.23. 14:45:34

nincs semmi gond ezzel a listával, egy normális férfi megkérdezi mire vágyik egy nő, és azt adagolja a szexért, egy ügyesebb meg tudja magától: a nőnek az kell, ami más nőnek már megvan. két három kérdés a szülőkről, a nővérekről/hugokról, meg a legjobb barátnőkről, aztán már tudod milyen fickóval akar villantani a kisasszony, és megadod amit keres. bizonyos szinten ez olyan tök egyszerüen müködik, hogy "a szüleim 30 éve együtt vannak, jóban rosszban. - tényleg? remélem eljön ez a nő nekem is.. " csatt, máris bentebb vagy. "3 testvéred van? - sok gyereket akarok egyszer." stb. felkészülsz pár európai városból, egy kutyafajtából, egy főétel elkészítéséből, aztán villoghatsz és élvezheted az eredményt. addig jó, amig ez ilyen egyszerűen megy..

haXXor 2019.08.23. 14:45:58

Annyi idősen fotómodell barátnőim voltak mert nekem is szempont volt, hogy kinézzen valahogy. Ma már elengedtem ebből nagyon sok mindent, bőven elég ha nem kretén, jól érzem magam vele és minimálisan érdeklem legalább. Az élet mindenkit helyre tesz, főleg azokat akiknek még egy normális (értsd, együttélés) kapcsolata sem volt. Persze attól még mindig eltekintek, hogy ez egy reklám blog és kb annyi köze van a sztorinak a valósághoz, mint a Bravo magazin Szex, Szerelem, Gyengédség rovatának, de maga a mögöttes tartalom igenis létező jelenség. Pont egyik ismerősöm futott bele egy ilyen lányba. Ő 28, lány 23 körül talán. Tök jól érzi magát a sráccal, bejön neki, elvan vele de azt mondta a lány végül, hogy inkább kihagyná a srácot mert nem elég kigyúrt(!)... mondjuk az én sem vagyok, cserébe viszont van bőven pénzem mert én az izmok helyett másra gyúrtam anno. Viszont mivel másra gyúrtam, így az ilyen lányokat élből felismerem és elkerülöm ma már, de neki azért jó szelet. Mivel zsák a foltját, így fixen talál egy ugyanilyen tökéletességre törekvő férfit aki majd szépen beárazza amikor nála is jobbat fog találni.

Blindmouse 2019.08.23. 15:13:11

@El Amante: Lassan tényleg egyetemes alaptétel, és nem kizárólagosan a saját tapasztalataimra támaszkodom, nyitott szemmel járok a világban, beszélek humanoid lényekkel. Igen, ezekről is, és elég hasonló sokak álláspontja. Sőt, továbbmegyek nem egy nőismerősömnek is ezt így elmondtam amikor szóbakerült a téma,és nem meglepve voltak hanem annyit mondtak erre hogy "baszki az összes pasi haverom hasonlóan látja..."

Nyilván van ilyen halmaz is aki nem aranyásó, és kinéz valahogy, nos ők már vagy velem már voltak, vagy foglaltak, vagy meghaltak,vagy megjött az öntudat és a fenti típussá váltak. :D :D

Nem tart senki fegyvert a fejemhez. Én tökjól elvagyok egyedül is már.
Kikerülni ezt a tipust meg nem igazán lehet, mert ténylegesen 95% körül jár ennek az aránya. Akkor meg inkább letojom, nem keresek semmire senkit.
Sőt, eleve le se nagyon áll velem ez a tipus, mert elég jó szűrőket alkalmazok, nem élek rongyrázó módon, sima farmer póló tornacipő bakancs öltözködés, kábé 30 éves nemnémet kocsijaim vannak, ezeket messziről elkerüli az aranyásó, engem meg nem érdekel az instagramon balin pózolás, nem akarok ezeknek megfelelni, különben nem így lennék. :D

Mások meg megpróbálnak ennek megfelelni, aztán pózolnak instán a hitelezett béjemmvé mellett, félmeztelen konditerem hőseként, oszt talán sikerül többé vagy kevésbé vagy nem.. vagy marad az akaratgyenge, de mindenáron dugniakaró puncsrakéta tipusú pasik, akik összekaparják 1-2 havi fizujukat egy csajnak hogy megengedje nekik hogy belemászhassanak egy párszor,és amig ilyen pali van addig aranyásó is lesz egészen addig amig a férfitársadalom nem áll egységesen a sarkára állni (nem fog) és azt mondani az összes aranyásónak hogy "lófasz a füledbe anyukám nem havi félmilla alanyi jogon.." :D

Blindmouse 2019.08.23. 15:16:55

@El Amante: Lassan tényleg egyetemes alaptétel, és nem kizárólagosan a saját tapasztalataimra támaszkodom, nyitott szemmel járok a világban, beszélek humanoid lényekkel. Igen, ezekről is, és elég hasonló sokak álláspontja. Sőt, továbbmegyek nem egy nőismerősömnek is ezt így elmondtam amikor szóbakerült a téma,és nem meglepve voltak hanem annyit mondtak erre hogy "baszki az összes pasi haverom hasonlóan látja..."

Nyilván van ilyen halmaz is aki nem aranyásó, és kinéz valahogy, nos ők már vagy velem már voltak, vagy foglaltak, vagy meghaltak, vagy megjött az öntudat és a fenti típussá váltak. Pedig mostanra nincsenek túl nagy igényeim, már nemvárok el olyat, hogy okos legyen,meg cuki is meg házias meg ez meg az.. legyen gerince (itt bukik a 98%), tudja mikor kell kérdezni ha valamit nem tud,és tudja mikor kell csendben lenni, és bármikor álljon tőle a répa, merthát egy kapcsolatot nem lehet viagrára alapozni, különben csak barátságnak hívják a dolgot. :D :D :D

Nem tart senki fegyvert a fejemhez. Én tökjól elvagyok egyedül is már.
Kikerülni ezt a tipust meg nem igazán lehet, mert ténylegesen 95% körül jár ennek az aránya. Akkor meg inkább letojom, nem keresek semmire senkit.
Sőt, eleve le se nagyon áll velem ez a tipus, mert elég jó szűrőket alkalmazok, nem élek rongyrázó módon, sima farmer póló tornacipő bakancs öltözködés, kábé 30 éves nemnémet kocsijaim vannak, ezeket messziről elkerüli az aranyásó, engem meg nem érdekel az instagramon balin pózolás, nem akarok ezeknek megfelelni, különben nem így lennék. :D

Mások meg megpróbálnak ennek megfelelni, aztán pózolnak instán a hitelezett béjemmvé mellett, félmeztelen konditerem hőseként, oszt talán sikerül többé vagy kevésbé vagy nem.. vagy marad az akaratgyenge, de mindenáron dugniakaró puncsrakéta tipusú pasik, akik összekaparják 1-2 havi fizujukat egy csajnak hogy megengedje nekik hogy belemászhassanak egy párszor,és amig ilyen pali van addig aranyásó is lesz egészen addig amig a férfitársadalom nem áll egységesen a sarkára állni (nem fog) és azt mondani az összes aranyásónak hogy "lófasz a füledbe anyukám nem havi félmilla alanyi jogon.." :D

enrikokaruszo 2019.08.23. 15:29:25

az ilyenek aztán megszelidülnek 40 után, aztán vagy lesz valakijük vagy vesznek macskákat

Zsuzsi25 2019.08.23. 17:09:56

"Áruljátok már el kedves Nők, hogy miért állnék össze olyan nővel, aki nem hasonló: nem művelt, nem jól kereső, nem sportos (?) "
Azert, mert ÉN vagyok, ergo én válogathatok, te meg pasi, és nem!

2019.08.23. 17:21:48

@VOGAben:
mindegyik ilyen egyedül maradt 30-as egy defektes csődtömeg valamilyen nem elhanyagolható stiklivel. Felejtsd el a magyar nőket, az értékük kb egy sapka szarral egyenlő.

@EGY a Queen:
téged se az eszedért dugnak meg mielőtt elhiszed magadról hogy hú dekurva okos vagy ;)

@mindennickvanmár:
téényleg, ne bassza már, 40 óta járhattok egyetemre? :D és aztán azóta mi a faszra mentetek vele meséld már el?4 nyitottak a sok ostoba buta ribanc kedvéért 2 tucat semmire való büfé szakot, miközben a valódi értékeket jelentő szakokon továbbra is statisztikai hibahányad mennyiségben találni nőket, mint a mérnökök, vagy orvosok akik nem bőrgyógyász vagy hasonló nulla szakon végeznek.
Na meg elbaszódott sok korábban tisztességes szakma miután elnőiesedett és mostanra a szar se veszi komolyan őket, lásd pl a tanári szakok.
Sajnos ven egy rossz hírem, a pina mellé nem jár ész, és eszetlenül nem fogsz te "egyetem" után se értelmes emberhez illően viselkedni :D
Szar ügy

Blindmouse 2019.08.23. 17:33:35

@Kritikus Intrikus: Na de 3 diplomával (ami egyébként SEMMIT nem ér, és az égvilágon semmihez sem ért a csaj ezektől továbbra sem a rinyáláson kívül) veri az asztalt hogy de őőő megteheti mert letett valamit az asztalra.. aztán egy villanykörtét nem tud kicserélni egyedül.

2019.08.23. 17:36:28

@acycloren:
taps, megfejtetted a lényeget 2 perc alatt hogy a magyar felsőoktatás létezése alapjában véve egy nettó nonszensz marhaság.
A szakok három negyede teljesen piacképtelen, a legnagyobb vicc ezek az érettségivel felvettek "egyetemre" aztán 4 év után elmegyek műkörmösnek vagy pincérnek mert a 4 év szopás kb ennyit ér a munkaerő piacon.
És pont ezért fog 10 év múlva erősen felértékelődni a jó szakember a dolgozók közt, már akinek addigra még nem derogál piszkos melót végezni.

Más oldalról nézve ezeknek a felsülő oktatási intézményeknek pusztán egy célja van, rengeteg semmirekellő rendszerhez hű bugrisnak adnak viszonylag jól fizető alibi munkát mert máshol körbe röhögnék őket annyira nem valóak semmire. Na meg közben sok ezer büdös szarházi pár évig elhéderel és addig se a munkanélküli statisztikát rontja. Mert azok se kellenének sehova.

acycloren 2019.08.23. 17:44:55

@Kritikus Intrikus: "És pont ezért fog 10 év múlva erősen felértékelődni a jó szakember a dolgozók közt"

Csak az a baj, hogy akiknek szakmát kellene tanulni, azok inkább mennek valami himi-humi, semmirevaló főiskolára és szereznek egy semmire se jó diplomát.
Akik pedig szakmát tanulnak, azok ma tényleg azok, akik még egy legalja főiskolára se mehetnek, annyira buták. Ismertem sok ilyet, a nevüket nem tudták leírni. Szóval jó szakember nem nagyon lesz 10 év múlva, mert sajnos azok, akik elég értelmesek lennének egy jó szakmához azok inkább választják a silányabb főiskolákat, mert ugye ott valamilyen diplomát kapnak 4 év után, amit aztán büszkén mutogathat az anyjuk a szomszédnak. Holott pont ezeknek a fiataloknak kellene szakmát tanulni, de az egyrészt Magyarországon rettenetesen bizonytalan rendszerben folyik, közel se biztos, hogy ha elkezd egy tanfolyamot, mire végez, az a szakma egyáltalán elismert lesz-e az állam által (OKJ beszántása). És a képzőhelyek, iskolák is silányak sajnos, állami támogatást felmarkolják, majd nem tanítanak semmit. Felnőttképzésben főleg.

enrikokaruszo 2019.08.23. 17:45:07

@Kritikus Intrikus: van diplomád?
bármi
csak érdekel:)

2019.08.23. 18:10:11

@El Amante: :) Azért siránkozik itt, mert ez egy ilyen rinyablog. A poszterek is rinyálnak, meg a kommentelők is rinyálnak. Ki nyíltan, ki burkoltan. Utóbbiak meg észre sem veszik, hogy akaratlanul mennyi infót árulnak el magukról.

Meg persze vannak olyanok is, akik azért járnak ide, mert anno kimaradt az életükből a Mónika show, és most pótolják be a 'Hú baszki, ilyen emberek tényleg vannak???' érzést. Szóval nagy a blog.hu állatkertje, de szerintem ezt már te is észrevetted :)

2019.08.23. 18:12:38

@Andy73:
aztán majd a merkel mami meg a makron meg ez a faszfej porbafingó felcsúti cigány is majd kitalálhatja 20 év múlva kiktől fog adót beszedni mert hogy dolgozni nem fog itt szinte senki de európa más részen se az kurva élet :D
na én pl ezért SE csinálnék gyereket mert nem fogom arra nevelni hogy tanuljon 6 éves korától oroszul vagy más nyelven ami várhatóan olyan országokban beszélt nyelv ahol még egészséges szinten megmaradt a fehérek fölénye és nem züllesztette le végleg a liberalista fertő és az agymosás.

Itt nem nézném el ha egy ilyen országba kéne berohadnia a gyerekemnek, nyilván lassan nyugatra se érdemes gondolkozni, mással meg nem hazárdírozok, nem mehet mindenki Kanadába vagy az ausztrálokhoz.

rice up 2019.08.23. 18:14:12

@Kritikus Intrikus: a borgyogyasz is 6 evig tanul az egyetemen, just sayin'

ja es tan pont azert valasztjak ezt a szakiranyt nok, mert a tobbihez kepest viszonylag rugalmas munkaidot jelent, ami abban az esetben, ha gyereket akar az ember, nem hatrany. de ugye itt tartunk, legyel baleseti sebesz is de csodaanya is, meg edz is h kinezz valahogy. meselj meg.

egy orvostanhallgato.

Pepejoe 2019.08.23. 18:27:01

@mindennickvanmár:
-Milyen 2000 év??? Milyen nyugger duma már, tök gáz.
-1940 óta járhattok egyetemre? Jók ezek a szövegek is. Ez a te kereszted, hát tegyél ellene, végezd el végre a sulit. :)
-nincs semmiféle korona, ez nem nemfüggő, hanem adott viszonylatban vizsgálandó. Le kéne tán' szakadni erről a hülyeségről a sírásrívás helyett.
-a férfiemberek 99.9%-át sosem fogod hallani azon rinyálni, hogy jajajaj, lecserélnek. Ez azért van mert nekünk nem puncink van, hanem tökünk. Hát cseréljenek! Ez inspirál. Annyit nyújtok amennyit tudok, ha ez nem elég, jobb ha vége mert csak visszatérő örök feszkó. Lefordítva, adott hölgy bármikor elhúzhat a p.ba ha máshol jobbnak érzi, lesz másik helyette vagy előbb vagy később. Normális férfi kincs (csakúgy mint nő) egyik fajtáért sem kár ha kiszelektálódik. Lehet mindenféle kívánalmak miatt lelépni de nem nekünk ketyeg a vekker. Mindenesetre sok sikert, csak a saját képességeivel mindenki legyen tisztában.
-én is szurkolok a jövő hölgyeinek, hogy a negatív károgó vénlányokat vessék ki magukból, nehogy azok véleménye alapján ítéljék meg őket is, szintén 1 kalap alá véve.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.08.23. 19:16:45

A kommentekből lehetne írni egy pszichiátriai nagydoktorit. :-)) Jobb mint a Két pasi meg egy kicsi.

Dzsé 2019.08.23. 20:33:28

@enrikokaruszo: Vajon a macskáknak is ilyen sok követelménynek kell megfeleniük, hogy kiválasszák őket?

Tata_ 2019.08.23. 20:38:38

@El Amante: Ez könnyen orvosolható. De alapvetően ahány férfi, annyiféle igény merülne fel, nyilván átfedésekkel. Ha nem lennék házas, akkor ezek lennének az igényeim:
- legyen vonzó, önmagára és a környezetére igényes. A vonzó alatt nem a tökéletes szépséget értem, tapasztalatom szerint a kivételesen dekoratív nők nagy része rengeteg időt feccöl a saját szépségének fenntartásába. Sok időt töltenek tükör előtt, konditeremben, a milyenmagokategyünkpaleolitdiétánakmegfelelően.blog.hu olvasgatásával, és kb. a külsejükről szól az életük. Kinek kellene ilyen nő hosszabb kapcsolatra? A vonzó nő évtizedek múlva is vonzó lesz, mert a kisugárzása belülről jön.
- tudja, mit akar, és dolgozzon a céljai eléréséért, ne csak éljen bele a világba tervek nélkül. A céljai legyenek kompatibilisek az enyéimmel.
- legyen önálló hobbija, és viselje el az enyémeket.
- hagyjon nekem teret, és ragaszkodjon a magáéhoz. Az énidő nagyon fontos egy kapcsolatban mindkét félnek.
- szexben legyen szende szűz, mocskosszájú ribanc, domina és alávetett; ne legyen szégyenlős és prűd (csak ha épp ezt játssza el), a fantáziáit ne fojtsa el, hanem élje meg velem, az enyéimmel együtt. Legyen nyitott és kezdeményező. A szex játék, szeresse játszani. :)
- tudjon és szeressen főzni, ne a virsli-tojás-bundás kenyér háromszögben képzelje el a konyhai teendőket.
- a pénz nem arra való, hogy eszetlenül kuporgassuk, és végül komoly vagyonnal a számlánkon vigyen el egy szívroham, anélkül, hogy élvezhettük volna a munkánk gyümölcsét. Tudjon félretenni, de tudjon költeni is. Értékelje a minőséget, ne azzal foglalkozzon, hogy mennyibe kerül, legyen ez az én dolgom.
- legyen okos, tudjon kommunikálni. Ha gondja van, ne hisztizzen, ne nézzen levegőnek, hanem intelligens emberek módján beszéljük meg.
- ne legyen sértődős, ne dédelgesse a sérelmeit sokáig, és különösen fontos, hogy ne vágja később a fejemhez.
- legyen jó alakja; mindegy, hogy nagy mellei vannak vagy kisebbek, szerintem a forma a lényeg.
- a színházbérletet értékelje többre a hétvégi diszkónál
- ne legyen feminista, hanem nőies nő
- legyen őszinte
- szeressen utazni, mert mellettem sokszor lesz rá lehetősége. Ne csak a strandon élvezze a pihenést, a városnézéstől, a múzeumoktól és a túrától se idegenkedjen.
- viselje el a barátaimat és a családomat

Egy csomó mindent írhatnék még, de nagy vonalakban ez lefedi a lényeget. Megfelel?

El Amante 2019.08.23. 21:00:31

@Blindmouse: csak azért kérdeztem rá a téynekre, mert én pl. egyetlen olyan nőt sem ismerek, akinek az általad felsoroltak követelmények lennének egy párkapcsolatban, de még a kutyájuk is inkább szamárnyi. Instán sincsenek. Akikről te beszélsz, azok a 20onévesek, akik még azt hiszik, h ez a valóság, később rájönnek, h nem (többnyire nem is az iskolázott rétegről van szó, vagy pont az a réteg, akinek korábban is minden megadatott a szülei révén és nem akarná lejjebb adni). Ha egy ffi ezt a frissességet, hamvasságot akarja, akkor meg kell fizetnie az árát. Nincs ingyendugás, nem kell hülyének nézni a nőket sem.
De legalább te elmondtad, mit vársz egy nőtől; vágykeltő, házias, grinces, tudjon kérdezni (felteszem, kommunikálni), hallgasson, amikor kell, és azért nem árt, ha okos és cuki. Mondjuk sztem ez nem az a konstelláció, amit lehetetlen megtalálni/megugrani, csak a megfelelő helyen kell keresni. de mindegy, nem kötelező a társas kapcsoalt szerencsére, te jól elvagy, szóvan bódottá van!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.08.23. 21:13:41

@Tata_: "A vonzó nő évtizedek múlva is vonzó lesz, mert a kisugárzása belülről jön. " - Akkor fordíttasd ki!

2019.08.23. 21:40:54

@acycloren: Ez így van! Apám a Horthy korszakban ún. Építőmesteri iskolát végzett, hivatalosan "Építőmester" volt a titulusa. Ezt az iskolát a háború után, a Kádár rendszerben építészmérnöki végzettségnek fogadták el, és korlátozás nélkül bárminek a tervezésére feljogosította. Sziklába épített, föld alá rejtett lőszergyáraktól a Nagyipar ipari épületeiig mindent tervezet, noha egyetemnek a közelében sem járt.

Akkoriban legfeljebb Ybl Miklós járt a Műegyetemre...

2019.08.23. 22:02:22

@Tata_: Mázlid van, hogy férfi vagy. Ha nőként fogalmaztál volna meg hasonló elvárásokat, akkora szarcunami ömlene rád, hogy csak pislognál.

A férfias nők amúgy pont hogy nem feministák, hanem férfipártiak. Hiszen már kiskoruk óta a fiúk társaságát kedvelik, velük érzik magukat jól, a csajos lányok meg inkább kiközösítik, lenézik őket, ami szintén a fiúkhoz való közelítésre ösztönzi őket. Arról meg nem is beszélve, hogy egy férfias nő nagyon jól elboldogul a férfiak világában, semmi szüksége nincs a feminizmusra.

El Amante 2019.08.23. 22:14:56

@Tata_: igen, köszönöm. Sztem egyáltalán nem teljesíthetetlen, bár ismerkedési fázisban nem minden derül ki ebből, viszont a kapcsolatban -ha erre van fogadókészség, és viszonzási szándék-, akkor akár a legtöbb teljesülhet is.

Pár megjegyzés: a kommunikációs módozatokat otthonról hozzuk, azaz, ha a gyerek azt látja otthon, h a problémák lekommunikálása helyett durcával, sértődéssel, némasággal fejezi ki anyu/apu az egyet nem értését, akkor nagy eséllyel ezt viszi tovább. Sztem ez egyébként tanulható később, mmint, fejleszthető a kommunikáció, ha van rá szándék és a partner segít ebben.
A szex dolog kényes abból a szempontból, h a lányokat a legtöbb családban arra nevelik, hogy illedelmes, jó kislányok legyenek, fogják vissza a vágyaikat, mert csak a kurvák tesznek meg bizonyos dolgokat a férfiaknak. Nem tanítják meg őket kapni, csak adni. Rengeteg az önértékelésüket érő csapás; egész életükben kapják a külsejük miatt a kritikát (dagi vagy, sovány vagy, ronda vagy, kicsi a melled, nagy a melled, vastag a lábad, hússzú a nyakad, miért sminkelsz, miért nem sminkelsz stb, elég itt beleolvasni egy-egy kommentbe). Sokaknak borzasztó nehéz kiszabadulni ebből a megfelelés-spirálból, és kell a megfelelő partner hozzá, hogy a nő levetkőzze a szerzett gátlásait, hogy tényleg szeressen játszani. Mondjuk, maradjunk annyiban, hogy ez a sokadik partnerrel jön össze, de jó, ha összejön.
Ne legyen feminista, hanem nőies nő. Nekem van sok feminista ismerősöm, akik tolják a klasszik családot a férjükkel együtt, csinosak, fittek, még a hajuk is hosszú. Nőiesség és feminizmus nem zárják ki egymást.

Szóval ez valahogy úgy van, hogy hozzuk a motyónkat otthonról, és vannak elképzeléseink, de bizony meló, h a kapcsolat jó legyen, és teljesüljenek a kívánságaink, készen semmit sem kapunk.

El Amante 2019.08.23. 22:28:18

@Sally and Billy: ezzel egyébként egyet értek, én emlékeim szerint kb. 7 "elvárást" jegyeztem le, és kaptam érte, h micsoda teljesíthetetlen dolgokat várok el, álmodozom. Pedig azt le sem írtam, hogy a szexben, külsőben, ápoltságban, kommunikációban mit várok. Kettős mérce, de mindegy, Tata legalább korrekten válaszolt.

2019.08.23. 23:14:37

@enrikokaruszo:
mit érdeklődsz felfelé pubi? nyilván nem a kocsmában szedtem fel tapasztalatot a lófasz magyar felsőoktatásról.

Tata_ 2019.08.23. 23:14:58

@Sally and Billy: :D Ugyan már! Először nézd meg, hogy kitől kapod a kritikát. Kiégett, csalódott, válási sérült kommentelők bármire ráugranak, amit írtok, a helyén kell kezelni a véleményüket.

Nem gondolnám, hogy irreális elvárásaim lennének, főleg úgy, hogy amit elvárok, azt én is nyújtom, legalábbis a többségét.

2019.08.23. 23:16:48

@rice up:
persze hogy azért választják azt a szakot a nők :D
mesélj még...
Aztán majd te is lehetsz "sikeres" gyógyszer ügynök, patika látogató ;) Űcsak a közegészség ügybe ne told a segged ha lehet, hagyd meg annak aki valóban dolgozni akar.

2019.08.23. 23:26:39

@Tata_:
sajnos el kell keserítselek, ennek a tizede is átugorhatatlan mérce lenne az átlag magyar ribancoknak, nekem már sok éve azzal is magas volt a mérce hogy abból nem engedtem, hogy
legyen önálló élete és ne a saját elbaszott élete megoldására akarjon faszit találni,
legyen meg a magához való esze, de ez ugye a nőknél nagyon relatív fogalom, jellemzően ha hozzá tud szólni a határ primitív érdektelenségeken túl komolyabb témához az máris a maradék 80%-nál fineszesebb,
ne legyen 70 kilónál súlyosabb vagy 175 cm-nél magasabb, elvégre jó ha több nőiesség van benne mint egy csuklós ikarusban, és elsődlegesen arcra vonzó nőket kerestem, ami jelenti a szolid vonásokat és egészséges fogakat.
Na most a sok lópofájú faszorrú magyar tehén közül ezen már elvérzett a legtöbb, a súly arányú alkaton még egy jelentős hányad, olyat meg talán 5%-os hányadban találsz amelyik nem olyan sötét hogy már neked fáj a hülyesége.

Tata_ 2019.08.23. 23:44:45

@El Amante: a kommunikáció félresiklása azért probléma, mert ha az első néhány összezördülésnél felszállási engedélyt kérnek a tányérok, vagy napokig nem szól hozzád a nő, akkor nem lesz idő a fejlesztésre, ugyanis épeszű ember menekül az ilyen kapcsolatból.

Érdekes olvasni, hogy ezek a megjegyzések ekkora hatással vannak a nők önbecsülésére. Ebbe eddig így nem gondoltam bele. Nyilván azért, mert magamból indultam ki, én teszek rá, hogy mit mondanak rólam.

Volt régen egy feminista nőm egészen rövid ideig. Megsértődött, amikor előre akartam engedni egy ajtóban, nem engedte, hogy lesegítsem a kabátját, a vacsora számlájáért közelharcot akart vívni. Markáns véleménye volt mindenről, vitatkozni nem volt érdemes, mert előhúzta a piros hetest: a véleménye tény, és csak azért nem fogadom el, mert a férfiak szerint egy nőnek nem lehet igaza egy vitában. A barátnői hasonló karakterek voltak.

Nekem fontos, hogy férfinak érezzem magam a nő oldalán, nem pedig a bűnös nem egy megtűrt képviselőjének.

Tata_ 2019.08.24. 00:08:03

@Kritikus Intrikus: nem ismerem a mostani 20-30-as generációt, régóta házas vagyok. De azt nem hiszem, hogy annyira gáz lenne a helyzet, ahogyan leírtad. Nem lehet, hogy rossz helyen keresgélsz?
Az én korosztályomban (40 környéke) és környezetemben levő nők elég sok témához hozzá tudnak szólni érdemben, a legtöbbjük nem ostoba, kb. ugyanaz az arány, mint férfiban.
Az is fura, hogy a városban rengeteg 52-58 kg környéki nőt látok flangálni átlagos vagy helyes arccal (a push-up melltartók korában alakra nézvést nem hihetünk a szemünknek). Bár az tény, hogy a kövér nőket nem igazán veszem észre, így nem tudom felmérni az arányokat.

Azt megkérdezhetem, hogy miért vagy ennyire keserű?

rice up 2019.08.24. 00:12:02

@Kritikus Intrikus: en gyerekorvos leszek valoszinuleg. meg a surgossegi vonz, de ugy vagyok vele, surgire meg gyerekorvoskent is kerulhetek, forditva nem igazan. plusz igen, arra is gondolok, hogy ha 5 év kórházban pörgés után gyereket akarok, elmehetek házi gyerekorvosnak, es nem az lesz h soha nem leszek ott a gyerek iskolai előadásán mert ügyelek, stb stb.

de baromira irrital mikor ilyen lenezoen beszelnek egyes szakiranyokrol, csak mert nem sebesz vagy epp anesztes/mentos valaki. vagy csak siman, mert nő, es a karrier mellett esetleg egyeb dolgokat is számításba vesz a dontesekor.

ez a van sapka-nincs sapka. ha bufeszakot vegez es irodaban dolgozik kispenzer, akkor lowlife koromreszelgeto, ha karrierista akkor biztos feminaci, ha probal balanszot teremteni, akkor de miernem kuzd ugy mint a ferfiak.

ugyhogy hagyjuk a fhaszsagaidat, koszi.

2019.08.24. 00:49:25

@El Amante: Figyi :) nem is írok inkább semmit oké? :DD

Blindmouse 2019.08.24. 01:32:27

@El Amante: Valszeg más körökben mozgunk, vagy más bolygón a fene tudja, de alapvetően a világban a párkeresés a madarak szintjére süllyedt le: senkit se érdekel hogy mennyire értelmes az állatka, csak az a fontos mennyire színes a tolla amivel a szürke nőstény előtt 20 centire parolázik.

Nincs kor megkötés a merítési halmazban.
És én sem kor szerint "keresgélek" erősen idézőjelben, Felőlem lehetne 37 is ha mindene feszes, ingyendugás meg csak egy ideje nincs.. 6-7 éve még volt azért mert jó neki is nekem is, nem volt hülyének nézés, csak az élvezetért, vagy mert hiányuk volt nekik is, vagy abban a pillanatban szerették magukat ringyónak érezni éppen, aztán jött a nagy öntudatraébredés, és azóta kezdték fizetőeszköznek használni.

Amúgy kb 35ig az eddig felsorolt program üzemel. 30-35 körül beesik egy másik probléma, rájukjön a pánik, és a javarészük elleni akar, mindegy mit, mindegy kitől, csak vemhes legyen végre, na ehhez én nem vagyok hajlandó asszisztálni, ez belátom egy nehezítő tényező, ha van egy szerencsétlen aki erre hajlandó akkor ott működhet a dolog. :)

Nyilván először elég ha tudja mikor kell csendben lenni, és mikor kérdezzen, aztán nyilván idővel kommunikációvá kialakul ha kiadjusztálódik.
Nem várom el a háziasságot sem, letojom ha nem főz, nem takarít, nagyobb rumlit ne csináljon mint amilyet én tudok.
Az hogy legyen vágykeltő, nos ott nálam tényleg magas a léc. van egy megszokott szint, ami alatta van az nem mozgat meg. A világ meg tele lottyadt nokedliseggű úszógumis miss öntúlértékeltséggel. :D

Ezt a "megfelelő helyen kell keresni/rossz helyen keresed" tanácsokat úgyimádom. amikor ezt beközlik, csak visszakérdezek hogy ééés szerinted hol kéne keresnem? egy "hátőőőőő..." a válasz erre minden esetben.
Ha keresnék akkor egyébként a mai világban nincs hol. buszon utcán akárhol esélytelen, senki nem lép szemkontaktusba senkivel, vagy a talajt bámulja, vagy mobilzombiként chatelve közlekedik a fülét is bedugva. Ha rápróbál valaki emberfia, akkor az esetek túlnyomó többségében egy "figyeljé' ne illusztráljá' itt engemet jóóó?" a válasz. :D :D

Kicsit most összemosódott az 'általánosságban működése az efféle dolgoknak manapság' a saját nyomorom határaival.
Tényleg nem kötelező, és napi szinten nyitott szemmel járva minden nap találni, és látni elég olyan pillanatot más emberek életében, aminél tényleg jobb egyedül chillezni inkább, mint valami tré kapcsolatot erőltetni csak hogy valami legyen. :)

Aztán hogy mi lesz a jövőben, azt az univerzum majd eldönti. :)

2019.08.24. 05:14:44

@Blindmouse: Akkor kívánok neked rakott karfiolban bővelkedő hosszú életet :)
Ez a tudja mikor kell hallgatni dolog is olyan hogy...sssz...:/
Olyan kritikus a szemléleted....:)

2019.08.24. 05:18:44

@El Amante: "nőies nő." mégis hozzáfűzném a kis megjegyzésemet. Nyaldki

2019.08.24. 07:04:51

@rice up: ilyen után Remélem kétszer is meggondolja mindenki hogy rád bízza a gyerekek egészségét vagy se...

2019.08.24. 07:17:28

@Tata_:
te ugye nem akarod azt mondani hogy a negyvenes nők egy potenciális partner alapanyag? :D
most ezt hagyjuk hogy abban én is tökéletesen egyetértek, hogy általában 40 fölött sok nő esze megjön, és végre eszükbe jut hogy nem az ő seggükből fütyül a passzát szél. Na de addigra már a legtöbbhöz bottal se nyúlnék hozzá.
Persze vannak Nagyon csinos vonzó negyvenesek is, A cégnél is van egy ilyen kolléganő, letagadhatna 10 évet simán. De ott a két gyereke meg a teljesen működő házassága, szóval az ilyeneket általában nem hagyják parlagon, vagy ha mégis elkezdik a második gyerekkorukat és az aktuális házasság mellett megy a faszKörhinta akkor meg azért nem lehet komolyan venni az ilyet.
volt olyan negyvenes picsa is akivel a barátnője lakására kellett felszökni dugni munkaidőben, mert természetesen az is a férje mellett éhezett ki a fiatalabb faszra.
Hidd el van rengeteg kövér nő, nyisd csak ki a szemedet, aztán Észreveszed hogy mennyi olyan van aki még nincsen 30, de a picsája olyan széles hogy alig fér át a Szimpla ajtón!

2019.08.24. 07:23:21

@Blindmouse: Asszem te is csak a pesti cigányoknál próbálkoztál be eddig :DD
Bkv-n csak olyanok közlekednek javarészt, és mint látható az inzultál és az illusztrált szó jelentésbeli eltérésével sem volt tisztában a büdös barom :D ott röhögtem volna pofán az ilyet.

2019.08.24. 07:28:10

@Néha jobb ha az uncsi uncsi marad:
Mi van bazdmeg, te se tudsz csöndben maradni amikor kell? :D

Vacskamati69 2019.08.24. 07:28:20

Meg lehet nézni a Facebook-ot, mennyi egyedülálló, besavanyodott nő van.... Mindegyik ott nyivakol, hogy egyedül van, magányos, teleszórják idióta idézetekkel az oldalt, és nem jutnak sehová. Viszont egyiknek sem jut eszébe, hogy magukban keressék a hibát, hátha meg is találnák....

shakespeare 2019.08.24. 07:45:46

@mindennickvanmár: nincs olyan, hogy 2000 évig valakiknek szar volt, valakiknek akiket soha nem láttál, nem ismertél stb stb

s most erre hivatkozva szemetkedes megengedett valaki masokkal szemben

vagyis van, de te is tudod, hogy ennek semmi köze a jelenhez, csak és kizárólag saját érdekeidet akarod szemét stílusban érvényesíteni itt és most

1980 után született férfit szivatni csak mert olvastad, hogy 1940 előtt szar volt
valakinek egy azóta rég halott ismeretlen férfi miatt, nyilván szarházi szemforgatas

2019.08.24. 07:52:44

@Blindmouse:
Na de azért Vegyük már észre hogy az ilyen farmer, bakancs, pólóval meg a 30 éves fospisztoly bontó érett kocsi kategória az kurvára nem a stílusos és rendezett anyagi körülmények között élő embereknek a védjegye.

szóval több mint biztos Ha akarnád sem futná ennél sokkal többre, innentől érthető ez a túltolt frusztráltságod, a minden nő a pénzre hajt című dumával.
Mert egyébként Ez igaz is, a nők már 500 éve is a pénzes pasikra hajtottak ahelyett hogy egy beszélő problémahalmazt vettek volna a nyakukba. De itt most nem ez a fő kérdés, hanem sok minden más is emellett ami kéne nekik.

De ha neked így jó nekem nyolc, én annak ellenére is annyira adok magamra hogy nem a hülye picsák kedvéért, de a magam kedvéért nem jelenek meg mindig mindenütt szarba csomagolva, és lenézett roncsokkal se gurulok oda mások mellé, mert egyből levágja mindenki hogy hol tartasz.

2019.08.24. 07:58:00

@Vacskamati69:
az az érzésem neked faszikám rossz ismerősök vannak a faszbukon felvéve. Nekem például egy ilyen sincsen az ismerősök között, így aztán észre se veszem ezeket ;)

de elhiszem hogy vannak ilyenek sokan, mert ez is csak jellemzően a női ostobaságnak az atombiztos kivetülése hogy egy közösségi oldalon szétszórja a nyomorát. közben persze eszébe nem lenne észrevenni Ha valaki érdeklődik a nyomoruk után, csak pusztán a kétezer ismerős közt céltalanul szét kell szórni a szart amiben élnek.

shakespeare 2019.08.24. 08:02:37

@Tata_: az elmúlt 10 évben kb két generációnak megfelelő változás futott le a világban ami a nők párkapcsolati mentalitását illeti

hihetetlen ami van de igaz, facebook és instagram totálisan megváltoztatta 5 évenként a hozzáállást

sok PhD kutatást lehetne lefuttatni olyan brutális változások vannak a fejekben

a poszter nem fogalmaz jól, de valóban ez van: olyan szinten csak egosimogato kommunikáció elfogadott a férfitól manapság, hogy tiszta kabaré az egész

kivéve ha a férfi a felső 5% ba tartozik, akkor pedig olyan alpári módon nyomulnak, hogy ott a nő mindent kap csak tiszteletet nem, nyilván felprobalas után lekoptatod, hiszen az minden csak nem kapcsolat amit nyomnak

dekás dezső 2019.08.24. 08:14:03

Lerágott csont. Most komolyan. A felnőtt, nemzőképes, épelméjű férfiak hány százaléka az aki meg akar felelni egy ilyen lista akár csak töredékének is? Ki a holdkóros lófaszt érdekel ez a pályázati lista:)? Ilyen nagyarcú kiscsajokat kettesével dugtam vendéglátós koromban. Vicc az egész, 3 pohár buzis lóhugy meg 10 perc fal duma után lehullik az igényszint 90 százaléka és marad a valóság. Még vissza gondolni is fárasztó.:) Keress egy olyan nőt akinek úgy kellesz, ahogy vagy, ne ilyen problémakupacokkal foglalkozz.

2019.08.24. 08:27:24

@shakespeare: idemásolok neked valamit ami nem kamu.
"Az Amerikai Pszichológiai Társaság (APA) 2018-ban publikálta a fiúkkal és a férfiakkal kapcsolatos pszichológiai munka irányelveit. Az évtizedes kutatói munkával megalapozott iránymutatás abból az alapállásból indult ki, hogy a férfiasság nem magától értetődő jelenség, hanem reflexióra érdemes egyedi emberi tapasztalás. A nemek közötti és a nemeken belüli hatalmi egyenlőtlenségek azonban korlátozzák a maszkulinitások sokféleségét, és ideálként a hagyományos maszkulin szerep elvárásait tekintik követendőnek, melyek garantálják a férfiak hatalmát a társadalomban. A maszkulinitás hagyományos, hegemón ideológiája ugyanakkor nem csupán privilégiumokat biztosít a férfiak számára, hanem korlátozza is őket a pszichológiai fejlődésben, szerepeik kiteljesítésében, valamint ártalmas a saját és mások mentális és testi egészségére nézve is. A tradicionális férfiasság eszméje azáltal, hogy támogatja az egyenlőtlen nemi társadalmi viszonyokat, kapcsolódik a homofóbiához, a szexuális zaklatáshoz, a nőgyűlölethez és az iskolai megfélemlítéshez (bullying) is. Ezen felül több szinten mentális és fizikai egészségkárosító hatása van – például magasabb kockázatvállaló viselkedés, megemelkedett szerfogyasztás, magasabb befejezett öngyilkosságok –, főleg azokra nézve, akik ezeknek a maszkulin szerepelvárásoknak nem tudnak megfelelni. A nemekhez kapcsolt sztereotip szerepelvárások sokszor rejtetten jelennek meg a kultúra kontextusában, (ön)reflexió nélkül láthatatlanok maradnak, miközben fenntartják a társadalomban a nemi szerepekben kódolt előnyöket és hátrányokat."

Magyarul: a ballibek eleve megbélyegzik a fehár hetero férfit és bűnösnek mondják ki.

2019.08.24. 08:33:33

@Daenerys Targaryen: és így születnek a szaggatott gatyás, ötven kilós, hipsterszakállas pasikák. Akik úgy de úgy megértik a női lelket, nem állnak be a fogyasztói társadalom rút taposómalmába, de órákig lehet velük beszélgetni a semmiről..
Egy villanykörtét nem tud kicserélni, de megadja a lelki szabadságod, látja az aurád.
Ehh.. Ez nem egyedfejlődés, ez mutációs hiba :-((

2019.08.24. 08:45:26

@TSEPKE: Jól mondod! Az egész dolog arra megy ki, hogy lebontsák a férfiasságot, szétrombolják a hagyományos családot, csökkentsék a fehér ember szaporodását. Kezd beérni a művük.

2019.08.24. 08:50:13

@Daenerys Targaryen: ami tökéletesen érthető. Két ember együtt lakik, együtt vásárol, együtt nyaral, közös értékek szerint nevelik a gyerekeiket.. De ha szétmennek mennyivel többet fogyasztanak!
Ha meg gyerek sincs, akkor Kánaán..
Egy kezemen meg tudom számolni, az (igen széles) ismerettségi körömben hány húsz körüli férfi (?) van, aki a hagyományos családmodell szerint képzeli el a jövőjét. Lányt egyet se...

2019.08.24. 09:04:18

@Kritikus Intrikus: Attól függ mennyire kell a kell. Van mikor meg az kell hogy kinyissam a szám. De azt hiszem arra gondolsz ha indokolt. Olyankor igen.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.08.24. 09:09:12

@Néha jobb ha az uncsi uncsi marad: " Van mikor meg az kell hogy kinyissam a szám. " - Amikor lehúzza a cipzárját?

Janed0e 2019.08.24. 09:21:18

@TSEPKE: szerinted egy szingli többet fogyaszt, mint egy 2gyerekes család? Ezt gondold újra!

2019.08.24. 09:22:02

@El Amante: Ó, láttam én már durvábbat is :) Még régebben fogalmazta meg egy nő egy kommentben, hogy milyen férfit keresett. Kb. az volt a lényege, hogy ő egy átlagos nő, aki magához való, átlagos férfit akart. Olyanokat írt, hogy a hapsinak is legyen munkája, és hogy lehetőleg irodai munkarendben dolgozzon ő is, hogy legyen idejük egymásra. Meg hogy ne legyen se sokkal több pénze, se sokkal kevesebb, mint neki. És már ennyi is triggerelt egy csomó hapsit, már ezt is irreális elvárásnak ítélték, még úgy is, hogy azt is leírta, hogy meg is találta, akit keresett.

És ha megnézed, itt is egy csomó kommentelő macskás vénlányként vizionálja a posztban szereplő csajt, pedig le van írva, hogy párkapcsolatban él.

2019.08.24. 09:28:20

@Tata_:

"Volt régen egy feminista nőm egészen rövid ideig. Megsértődött, amikor előre akartam engedni egy ajtóban, nem engedte, hogy lesegítsem a kabátját, a vacsora számlájáért közelharcot akart vívni. Markáns véleménye volt mindenről, vitatkozni nem volt érdemes, mert előhúzta a piros hetest: a véleménye tény, és csak azért nem fogadom el, mert a férfiak szerint egy nőnek nem lehet igaza egy vitában."

Azért ez elég extrém. Kár, hogy nem töltöttél vele elég időt ahhoz, hogy kiderüljön, hogy miért lett ilyen. (Mondjuk, megértem, az ilyen, az én véleményem tény típusú embereket én sem kedvelem.) Én soha nem voltam ilyen, nálam annyi történt, hogy a szüleim nem tekintélyelvűen neveltek, bennem nem alakult ki az a megfelelési kényszer, ami a nők többségében, vagyis szerencsére már inkább csak egy részükben. Az, hogy el kell tűrni dolgokat, az igen, de hogy ehhez még jó képet is kell vágni, na az már nem. Gondolok itt például olyanra, hogy egy nőket lekicsinylő megjegyzésen/nőalázó poénon nem nevetek együtt a többiekkel, akkor sem, ha azt a tanár/főnök sütötte el, és tudom, hogy emiatt meg fog sértődni, és később direkt szivatni fog.

És nálam mostanában telik be a pohár, mostanában érzem, hogy már tűrni sem kéne. Kamaszkorom óta, valahogy rendszeresen voltak olyan férfiak az életemben, akár tanárok/főnökök is, akik meg akartak törni, meg akarták változtatni a személyiségemet, el akarták érni, hogy behódoljak nekik. És ugye alárendelt helyzetben ilyenkor mit lehet csinálni? Szóval ez a feminista érzékenyítés, ami egyesek szerint már a minek kategória, még mindig nagyon is aktuális. Lehet, ez a volt nőd is azért vette fel ezt a szerepet, mert így legalább békén hagyják. Csak hát ennek van egy olyan hátulütője, hogy a normális embereket is eltaszítják maguktól.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.08.24. 09:33:00

@Janed0e: Nem azt írta, azt írta, hogy te meg én, amíg szinglik vagyunk, simán többet költünk és fogyasztunk, mert megtehetjük, és nincs kiért és miért visszafogni magunkat, kompromisszumot kötni és lemondani dolgokról.

2019.08.24. 09:37:54

@Janed0e: egy két gyerekes család nem minimum 4 főből áll? Akik egy házban /lakásban /albérletben laknak, egy háztartást vezetnek?
Akkor miért egy fő fogyasztásához hasonlítod őket? Miért nem egy kétgyerekes egyedülálló szülő és egy különálló plusz fő?
Újragondoltam, fenntartom a véleményem.

2019.08.24. 09:43:31

@Sally and Billy: nem kell beleállni. Ha van humorérzéked és tudsz kacagni rajta hajrá..
Ha szerinted vagy úgy egyébként is sértő nem kell meghallani.
Francnak küzdeni egy férfival? Nem vagyok viking..
Life is easy..

2019.08.24. 09:47:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): duplán is?
Tudod hogy van a jó borral is :-D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.08.24. 10:08:19

@TSEPKE: Sajnos(vagy sem) duplán is :) Ez bókféle volt a nemesedésemről?: D

2019.08.24. 10:13:42

@TSEPKE: Amelyik rosszindulatúan, direkt megalázás, lenyomás céljából csinálja, azzal mi tényleg nem tudunk mit kezdeni, csak szigorú munkahelyi szabályozással lehetne ellenük fellépni.

Viszont van egy csomó olyan hapsi is, főleg a te generációdból, akiknek eszébe sem jut, hogy gáz, amit csinál, mert nem nagyon kap negatív visszajelzést. Meg persze van néhány fiatalabb is, aki őket próbálja utánozni, aztán meg nem érti, hogy miért nem állnak le vele a normális nők... De ja, végülis kit érdekel, ő nyomoruk.

Belzebubo 2019.08.24. 10:17:03

@Daenerys Targaryen: ezt a marhaságot most komolyan gondolod - itt most nem a prosti srácokra kommentelsz - vagy csak viccelsz? Mellékesen soha nem értettem, miért pont a fehér férfiakért megy a sirám, a fehér nôkért miért nem? Vagy azok ivartalanul szaporodnak?

2019.08.24. 10:32:09

@Sally and Billy: ennyi.. Nem kell megetetni az összes kóbor kutyát, mert nem jut erőd az otthonira '-)
Majd ha elég éhesek lesznek nem harapnak bele az összes feléjük nyújtott kézbe..
Átlag férfi rohadtul nem aggódik a nők lelki nyavajái miatt, nem kérdi naponta százszor, de most ezt miért mondta? Vajon mit gondolhat?
Ezt kéne megtanulni tőlük, nem az olajcserét a kocsiba.. De hát feminizmus van meg metoo..

2019.08.24. 10:44:04

@TSEPKE: Hát de akkor meg az a rinya, hogy a nőkből kiveszett a gondoskodás...

Amúgy miattam ne aggódj, már sikerült kinőnöm a "kóbor kutyák" megsajnálását, az eredeti kommentem nem is erről szólt.

2019.08.24. 10:45:54

@Sally and Billy: rinya olyan mint Lenin..
A világért sem aggódnék érted, megvan a magadhoz való eszed /szád.

Belzebubo 2019.08.24. 10:49:56

@TSEPKE: ez a fogyasztási téma nagyin légbôl kapott - mindenki annyit fogyaszt, amennyir a fizetése/jövedelme megenged. Legfeljebb másra költi. A tecsónak tök mindegy, hogy a popsikenôcsök közül válogatsz, vagy a boros gondolánál. Egy a lényeg: menj be és vásárolj...

2019.08.24. 11:00:24

@Belzebubo: Senkiért nem megy a sirám. Mindenki megdögölhet ahogy akar - gondolta a macska és megnyalta a segge lyukát-

2019.08.24. 11:03:33

@Belzebubo: értem.
Szóval akkor az valami nagy átbaszás, hogy ha szétmegy a családod, akkor keserű szájízzel kénytelen vagy mozgósítani az összes megtakarításod amit a távoli bottal botorkálós éveidre tettél félre és /vagy hitelt veszel fel hogy normális élhető otthont teremts magatoknak, te is kapsz közmű számlákat, venned kell bútorokat, kocsit, nyaralást foglalni egyedülálló szülő gyerekekkel címszóval (challenge days) .. Mindezt persze ex is, hiszen neki is élni, enni, nyaralni, lakni kell a rá eső időben a gyerekekket terelgetve.
Esetleg emiatt plusz állást vállalsz ha az eddigi nem elég, vagy váltassz, amit nem tettél meg eddig a családi béke érdekében, közös megegyezéssel?..
Oké, szóval ez mindkét esetben ugyanannyi pénz. Egészen biztos? ...

2019.08.24. 11:55:38

@TSEPKE: igen, és akkor magyarázd már el, ha végre ezek az életművész ultra szingli önmegvalósítók végre megdöglenek és össze asznak utánuk gyerek nélkül ki fogja fenntartani a "fogyasztást"?
Ennél kicsit árnyaltabb a helyzet semhogy ez lenne az egész mozgató rugója.

2019.08.24. 11:59:03

@Kritikus Intrikus: legyen igazad.
Én nem tudhatom... Csak egy nő vagyok '-)

2019.08.24. 12:02:20

@Janed0e: a baromarc arra gondolt hogy 2 szingli külön többet fogyaszt mint 2 valaki együtt. De ez se feltétlen biztos, pláne magamat nézve akinek szerencsére már nem kell felesleges szarokat vennie a nyomorult lotyónak akit otthon tart, na meg az se pakol minden szart a kosaramba miközben jön mellettem a boltba mert úgyis én fizetek pont aznap.
Volt rá eset mikor csak azért zabáltam hogy ne ott romoljon meg bontatlanul, amúgy én magamra egyedül napi 1700-ból vígan vastagon megkajálok, de sokszor ennyi se kell.
Egyéb járulékos szarra amúgy is költenék mint kocsi fenntartás, közlekedés, szerszámok, használati tárgyak, bulika, mozi, kocsma meg már rég nem játszik, ilyen költségem kvázi nincs. Projektor, házimozi, pia van itthon, netről minden leszedhető.

A picsa magának meg nem vesz már annyit mert addigra saját maga fizeti a szart, tehát megint ott vagyunk hogy kevesebb külön mint ketten együtt.

Blindmouse 2019.08.24. 12:04:38

@Kritikus Intrikus: true story egyébként az illusztrálós. nemvelem történt. srác esőben buszmegállóban ázó csajnál megáll kocsival, hogy szia esik az eső elvigyelek egy darabon? erre bírta visszavisítani az ázott véglény neki hogy "ne illusztráljá itt engemet..."

Amúgy meg a kedves édesanyád a bontóérett.
Amikkel én utcára megyek, azok 30 éves létükre jobb állapotban vannak mint az átlagember 8-10 éves kotlája.

És senki kedvéért nem fogok olyan cuccban feszengeni amiben nem érzem jól magam, plusz a karakteremhez sem illik szemernyit sem. biztos hiteles lenne ha letenném a flexet,vagy a szórópisztolyt, aztán nekiállnék öltönybe nyalni maga,, Mellesleg telibe letojom az öltönyös sznobizmust, semmi értéket nem ad az ember jelleméhez, sőt.. épp ellenkezőleg.

Cigarettásember 2019.08.24. 12:18:03

Ismerős a sztori, manapság a nőknek minden IS kell. Aztán amikor az árfolyam bezuhan, akkor "minden férfi disznó" és femináci lesz belőle :)

2019.08.24. 12:21:28

@Blindmouse:
akkor jelenj meg egy lakodalomban munkavédelmi bakancsban, lukas farmerban kinyúlt pólóban a hűűdepöpec állapotú 30 éves vackoddal :D tuti teljes lesz a siker már az első benyomásnál.
Mondom ezt úgy hogy sokszor én is melóvédelmiben megyek ki boltba, vagy azt húzok fel az ing mellé a cégnél hogy ne kelljen szarakodni a cserélgetéssel ha ki kell menni műszakifelmérésre csak egy láthatóságit felkapni és csók.
ja meg tutira sokra tartom az ilyen műértőket akik 30 éves kocsit konzerválnak, én is tartottam sokáig ilyet, csak ezeknek a rétege elég szűk amit 30 évesen is megnéznek illetve van bármi értékük, gondolom nem egy w126-tal vagy egy '84-es 911-essel futkosol a boltba. Netán egy Lotus Excel ;)

2019.08.24. 12:27:46

@Kritikus Intrikus: a fele rezsiért benne maradok a langyosfos kapcsolatban elhatározás ezek szerint urban legend?
Ha kikukkantassz a nagyvilágba, csodálatos dolgokat láthatsz.. És mocskosakat is.
Csótány módra szaporodó, harmadik világ béli tömegeket, akik már a kedves és önzetlen nyugati nagyhatalmak jóindulatából tudják mi az a Coca Cola, Nike, iPhone.. Gyárakat vittek hozzájuk, hiszen olcsó, szakképzettlen munkaerő, technológiai tudás nélkül jó biznisz.
Csakhogy ők már többet akarnak.. Van tévé, internet, kinyílt a világ. És lássátok feleim, nemcsak birkapásztorok lehetünk!
Szerinted a világot irányító nagytőkések hol nem szarnak bele az egyszeri nyugati kisember terveibe, jövőképébe?!
A fejlett világ kimaxolta a fogyasztást, igényes lett (de legalábbis annak hiszi magát, megmondták a lájkok is).
Milliárdok tolonganak a megálmodott mennyország kapujában, olyan élet után sóvárogva, ami sose volt és sose lesz.
De.. Az a fontos, hogy te és én, meg Julis nem egy kosárba pakolunk a Tescoba..
Fájdalmas tény, de senkit sem érdekel, hogy egyáltalán megszülettünk. Nem fogyasztunk elég gyorsan...

El Amante 2019.08.24. 12:29:34

@Tata_: "Érdekes olvasni, hogy ezek a megjegyzések ekkora hatással vannak a nők önbecsülésére. Ebbe eddig így nem gondoltam bele. Nyilván azért, mert magamból indultam ki, én teszek rá, hogy mit mondanak rólam." El kell telnie egy rövidebb-hosszabb időnek, h egy nő ezt le tudja rázni magáról A fiúk nem úgy nőnek fel, h a külsejüket folyamatosan minősítik, nekik másként nyomorítják az életüket, mondván, férfit kell nevelni a gyerekből. Az ami itt megy, egy szélsőség, de a minősítés és az elvárás a mindennapokban is megjelenik egy enyhébb, de folyamatos formában.

A volt feminista barátnőd zsákutca, de nem az eszméi, hanem a stílusa miatt. És ez a fajta hozzáállás, h csak nekem lehet igazam, mert csak, inkább személyiség probléma. De tudom, h vannak ilyen nők, akik így túltolják és általában a férfiakat hibáztatják, miközben a probléma ill a megoldás rendszerszintű. Ők hasonlóan frusztráltak, mint az itteni frusztrált szerencsétlenek, akik képtelenek kilépni a saját kis beteg elméletükből.

2019.08.24. 12:34:32

@Kritikus Intrikus: Na de az egy alkalom, a hétköznapokban nem kell glancolni, a farmer-poloval sincs baj, nem is értem ezt a felháborodást.

2019.08.24. 12:35:10

Dúl az állatkert :)

Jumpin Jack Flash 2019.08.24. 12:37:10

@TSEPKE: nem ez az átbaszás, hanem az, hogy a gonosz illuminátusok direkt herélik ki a férfiakat, kúrják szét a családokat, azért, hogy külön többet fogyasszanak. vagy azért, hogy a fehér faj kipusztuljon és ne fogyasszon? öööö... most akkor melyik?
a fogyasztás növelése a kapitalizmus sajátja, amivel szemben egyébként abszolút helyénvaló a kritikus gondolkodás, de ez az összeesküvés-elméletesdi, amit itt a Khalessivel toltok, leginkább a (komplex) gondolkodás hiányát jelzi.
más szóval faék egyszerűségű hárítás, mint a konteók általában.

Belzebubo 2019.08.24. 12:41:54

@TSEPKE: a szinglikrôl és a családosokról értekeztél, úgy általánosságban. Teljesen más élethelyzet egy válás, plâne ha kisgyerek(ek) vannak. De az össz elkölthetô pénz akkor is csak ugyanannyi marad :-) legfeljebb a vágyak és a lehetôségek ütik egymást. Mellesleg a költségek nem duplázódnak automatikusan, enni, ruházkodni pl mindenki ugyanannyit fog mint korábban, egyedül a rezsi ami növekszik. Én egyébkén megoldottam a magam módján, a válás után kijöttem Ausztriába, és rögtön tudtam támogatni a fiam tanulmányait, lett másik autó, és ha olyan kedvem van, nyáron megyek sielni... „Lehetetlenség nincs, csak tehetetlenség“ és mellé a siránkozás, ahogy a posztírónál

El Amante 2019.08.24. 12:44:23

@Blindmouse: részben igazad van, az ismerkedés sem könnyű, erre a jelenségre, amit leírsz, mostanában több ffi ismerősöm is panaszkodott (hogy tömegen sem szemkontakt, sem mosoly stb.). Nem tudom, hogy most, vagy amíg érdekelt, hol és hogyan ismerkedtél, de az biztos, h így kiégve elég esélytelen lehet bárhol is.

2019.08.24. 12:46:22

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Szakadj le
Amúgy sem ajánlom magam tök felesleges

2019.08.24. 12:47:00

@Belzebubo: kimentél volna család mellől is? '-)
Szinglik.. Azon megy a siránkozás, hogy a mai huszasok mamahoteleznek, buliznak, tanulgatnak, utazgatnak.. Csak úgy élnek bele a világba. A többség emellett dolgozik is nyilván. Szerinted ki a hasznosabb rövid távon, a szingli lány, aki öltözködik, bulizik, éli az életét, vagy ha férjhez megy és lebabázik? Ki költ többet?
Na megyek, mielőtt máglyán végzem eretnek tanaim miatt))

2019.08.24. 12:47:00

@Jumpin Jack Flash: a konteók nevetségessé tétele maga az egyik konteó. Ugyanis az szolgálja az érdeküket, ha nevetségessé teszik és ártatlan gyerekcsínynek lesznek minősítve. Ugyebár.

El Amante 2019.08.24. 12:49:24

@Néha jobb ha az uncsi uncsi marad: csak szeretnéd, nyomikám. Látom, aludni is alig tudtál :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.08.24. 12:50:15

@TSEPKE: sak egy nő. áldozzunk együtt a fogyasztás oltárán:D

Belzebubo 2019.08.24. 12:53:31

@Daenerys Targaryen: pedig a HSZ-edbôl nekem ez jött le... holott a „nagy fehér fônök“ a világ nagyobb részén a létezésénél fogva utcahossznyi fórral indul... a macskának pedig tök igaza van, tipikus individualista, még simogatni is csak akkor lehet, ha neki úgy tetszik :-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.08.24. 13:01:12

@Néha jobb ha az uncsi uncsi marad: Most jön a kétféle szöveg közül az egyik "borzalmas nő vagyok" vs "határozott nő vagyok, akitől félnek a férfiak" ? :DDD

Belzebubo 2019.08.24. 13:27:04

@TSEPKE: a „fele rezsiért benne maradok“ az ott kezdôdik, hogy a fele rezsiért belemegyek a langyosfosos kapcsolatba, mert a környezetemben ezt látom mintának, gyerekkoromtól ezt sulykolták, nincs tehetségem, bátorságom, önbecsülésem másként élni. Aki (nô) meg felvállaja magát, az igényeit, vágyait, az megkapja az olyan elôemberektôl a dorongot, mint akinek válaszoltál, aki, gondolom, az édesanyjának is úgy adja oda az anyák napi virágot, hogy: „ne lotyó itt ez a zöldség“ ... A HSZ másik része viszont nem tudom, hogy jön ehhez a bloghoz, ez a foxi-maxival kevert illiberális maszlag a Mandinerre, vagy Aristonak való. Amióta élet van a Földön, minden a fogyasztásról szól...

Jumpin Jack Flash 2019.08.24. 13:28:39

@Daenerys Targaryen: szóval, ha a faék egyszerű gondolkodásról megállapítjuk, hogy az ami, akkor az konteo. ugyebár.

2019.08.24. 14:40:30

@Jumpin Jack Flash: szó sincs faék egyszerűségről. Nem a laposföldről vagy az ufókról beszélgetünk. Hanem egy olyan társadalmi "kisérletről" ami a valós, önmagában is meglevő tendenciákra rátelepülve, azokat gerjesztve a nagy társadalom egészének részére káros szellemeket szabadít el. A nők valós történelmi elnyomásának farvizén túltolja a feminizmust, kiheréli a férfiakat, megakadályozza a pártalálást és a normális emberi kapcsolatokat, családokat. A társadalom 1%át kitevő kisebbségeket túlvezérli, hogy a devianciát beemelje a közgondolkodásba. És aki ilyesmit szóbahoz, azt szélsőséges homofőb kirekesztőnek minősítve kirekeszti a közbeszédből. stb stb.
És ez annyiban kapcsolódik a poszthoz, hogy a vágyvezérelt gondolkodás túltolása vezet a kielégíthetetlen elvárásokhoz, mind a férfiak, mind a nők párválasztásában.

2019.08.24. 16:37:21

@TSEPKE:
mit tudom én hogy van e realitása vagy nincs, sok megalkuvó béta faszkalap gondolom bent marad megszokásból is, egynek jó lesz alapon az amúgy irritáló semmi élményt nem adó hülye picsa barátnőjével közös háztartásban, na meg a rezsi felét is van kire rányomni.
Én megmondom az őszintét semmi pénzért nem maradnék ilyenben meg, már csak azért se mert felüdítő élmény ilyen után megint nyugiban egyedül élni. Meg amúgy is az.

Aztán hogy a sok birka ostoba söpredék hova és milyen világba szarja magából a kölkeit pont leszarom, szerencsére ahogy sokan mások én se voltam hajlandó asszisztálni az ilyen gyereket akarok fajta picsák szaporodási terveihez.
Volt idő amikor még lett volna rá hajlandóságom de ez szerencsére mára már elmúlt.

2019.08.24. 16:52:54

@Daenerys Targaryen: szociológusnak kellett volna menned mucikám

2019.08.24. 18:26:49

@Kritikus Intrikus: az vagyok szerelmem, legalábbis azt végeztem.

Kero88 2019.08.24. 19:00:05

@Kritikus Intrikus: azert a nemletezo frusztraltsagodrol eleg sok mindent elarul a kommunikaciod stilusa, ide szublimalod a szart az agyadbol, köszönjük neked :)

Blindmouse 2019.08.24. 19:19:45

@Kritikus Intrikus: úgy látom te folyamatosan megpróbálsz megsérteni.

1. miiii az anyámnak mennék én el egy lakodalomba? Most komolyan!! Matarészeg pirosorrú fehéringes rokonjait nézegessem egy ismerősömnek ahol a villanycigány hamisan dajdajozva előadja az összes 3+2 slágert?

2. W126? blöáááh elmészafenébedetényleg.

Blindmouse 2019.08.24. 19:24:01

@El Amante: Régen hogy csináltam? Fasztudja. Akkoriban zenéltem és bunkó voltam, meg voltak chat/ismerkedős oldalak ahol nem kellett minden kattintásért fizetni vastagon, ahol bunkó voltam, és jöttek maguktól mindkét dologra mint a légy. :D
Mostmár csak szimplán introvertált mizantróp vagyok, és közepes nihillel átitatva állok a témához. :D

Jumpin Jack Flash 2019.08.24. 19:56:38

@Daenerys Targaryen: ezek társadalmi változások, tendenciák, amit ki-ki értékelhet jónak vagy rossznak, de mindezt leegyszerűsíteni arra, hogy egy titokzatos valakik (gonosz ballibek, illuminátusok, gyíkemberek) által irányított társadalmi kísérlet, na az a faék egyszerűségű gondolkodás. és tipikus hárítás.

2019.08.24. 20:31:05

@Jumpin Jack Flash: szerintem meg pont te hárítasz, elbújsz a bonyolultság mögé. Holott Occam borotvája...

Jumpin Jack Flash 2019.08.24. 21:04:15

@Daenerys Targaryen: figyelj, ha szociológus végzettséggel annyit látsz a világból, hogy összeesküvés megy a férfiak kiherélésére és a családok szétbaszására, akkor nem hiszem, hogy én foglak meggyőzni arról, hogy a társadalmi változások nem titokzatos egyismeretlenes egyenletek, hanem kicsit komplexebb folyamatok.
itt nincs szükség occam borotvájára, mert ezek a folyamatok láthatók, tapasztalhatók, vizsgálhatók az összeesküvés-elméletedre viszont semmi bizonyíték nincs. ezzel az erővel állíthatnád azt is, hogy egy gigantikus sündisznó szarta a földet, mert ez sokkal egyszerűbb magyarázat, mint a világegyetem tágulása, a nagy bumm, meg egyéb bonyolult marhaságok.

"a ballibek eleve megbélyegzik a fehár hetero férfit és bűnösnek mondják ki."

erre a hülyeségedre még akartam mondani, hogy ezek szerint mégiscsak van pozitív a fejlődés, hiszen a kereszténység szerint minden ember bűnös (eredendően ugye), ma meg a ballibek (kik azok amúgy?) szerint már csak a fehér heteró férfiak találtatnak bűnösnek.
ez határozottan jó hír, nem? :D

2019.08.24. 21:35:23

@Jumpin Jack Flash: nem olvastad az eredeti kommentemet és most szalmabábozol.
Nem összeesküvést írtam, se nem "tudjukkik"-eztem, hanem hogy létező komplex társadalmi folyamatokra erősítenek rá a saját céljaik érdekében. Konkrét emberek, érdekcsoportok.
A "ballib" az amerikai Demokrata párt Clinton, Obama fémjelezte vonala, a CNN és társult szervei. A kommentelés keretei nem engedik meg hogy akadémiai székfoglalót írjak.
De hagyjuk ezt a témát, nem idevaló már.

Rodney2 2019.08.24. 21:37:09

@mindennickvanmár: Nesze egy hír:

index.hu/techtud/2019/08/24/nasa-bunteny-ur-nemzetkozi-urallomas/

Látod a nők hiába tanulnak, akkor is csak hülye kurvák maradnak :))))

Leszbikus űrhajós... Anyám borogass...

2019.08.24. 21:37:15

@Jumpin Jack Flash: "erre a hülyeségedre még akartam mondani, hogy ezek szerint mégiscsak van pozitív a fejlődés, hiszen a kereszténység szerint minden ember bűnös"
Nem, ez osotbaság.
A humanizmus eszményéhez képest a mai világ súlyos visszalépés.

El Amante 2019.08.24. 22:49:20

@Blindmouse: áh, zenész, igen, az csajmágnes. Gondolom, kiderült, h amikor nincs a menő körítés, kevésbé vonzóvá váltál, és a bunkóság önmagában már nem elég egy dugásra (sem). Volt nekem is zenész pasim egy rövid ideig (értsd pár aktusig), miután abba hagyta, még egy darabig jöttek a csajok, megismerték a kocsmában ahol korábban játszott, mesélte a sztorikat, aztán amikor egy év után mindenki hallotta már az összes hányást, bulit, menőséget, elkoptak a "rajongók", ő meg ott maradt kocsmabútornak. Sok évig nem tudott magával mit kezdeni,rövid időn belül nagyon lecsúszott, végül a baráti köre húzta ki őt a gödörből, de évekbe telt a felépülése. Meló mellett elvégzett egy egyetemet, egészen prózai módon közszolga lett, jól van, partnere is van pár éve, és játszik egy hobbi zenekarban. Most olyan 45 körül lehet.

De ha most jól érzed magad egyedül, akkor nincs gond, csak nem értem, miért mérgezed magad körül a levegőt. Nihilista, introvertált mizantróp, mennyi vagy 35-40? Egészen biztosan túl fiatal ahhoz, h így éld le az életedet, keserű, pozőrködő öregemberként... de sztem tudod te ezt, nem vagy hülye gyerek, nem késő neked sem változtatni. Szóval talán nem a nők akarnak túl sokat, talán te sem tudod, mit szeretnél, mit vársz, és hogy merre tartasz, mi a célod. Amíg ez nincs meg, minden megugorhatatlan akadálynak tűnik.

El Amante 2019.08.24. 22:50:23

@Blindmouse: áh, zenész, igen, az csajmágnes. Gondolom, kiderült, h amikor nincs a menő körítés, kevésbé vonzóvá váltál, és a bunkóság önmagában már nem elég egy dugásra (sem). Volt nekem is zenész pasim egy rövid ideig (értsd pár aktusig), miután abba hagyta, még egy darabig jöttek a csajok, megismerték a kocsmában ahol korábban játszott, mesélte a sztorikat, aztán amikor egy év után mindenki hallotta már az összes hányást, bulit, menőséget, elkoptak a "rajongók", ő meg ott maradt kocsmabútornak. Sok évig nem tudott magával mit kezdeni,rövid időn belül nagyon lecsúszott, végül a baráti köre húzta ki őt a gödörből, de évekbe telt a felépülése. Meló mellett elvégzett egy egyetemet, egészen prózai módon közszolga lett, jól van, partnere is van pár éve, és játszik egy hobbi zenekarban. Most olyan 45 körül lehet.

De ha most jól érzed magad egyedül, akkor nincs gond, csak nem értem, miért mérgezed magad körül a levegőt. Nihilista, introvertált mizantróp, mennyi vagy 35-40? Egészen biztosan túl fiatal ahhoz, h így éld le az életedet, keserű, pozőrködő öregemberként... de sztem tudod te ezt, nem vagy hülye gyerek, nem késő neked sem változtatni. Szóval talán nem a nők akarnak túl sokat, talán te sem tudod, mit szeretnél, mit vársz, és hogy merre tartasz, mi a célod. Amíg ez nincs meg, minden megugorhatatlan akadálynak tűnik.

Blindmouse 2019.08.25. 01:47:02

@El Amante: Ja, amikor letettem a dolgot végleg, akkor látványosan csökkent az érdekességfaktor, de ezt az adott környezet defektusának fogtam fel (értsd: rockklubokban a csibékben kizárólag groupie vér dolgozik, ergo csak zenésszel dugnak, de ez ugyanígy lenne dídzsével akármivel a megfelelő tipusú szórakozóhelyre leosztva). :)
A kocsmázás, alkeszság és a velejáró dolgok sose volt kenyerem.. najó. azóta nem kenyerem hogy huszonéve jogsim lett. :D

Miért mérgezem a "levegőt"? Az introvertáltság az hajlam. a mizantrópság is, bár ez eléggé szelektív, sok haver van, barátok is, de tömegesen nem szeretem az emberi fajt, pl. egy plázában, vagy a városban, meg mindenkit akit nem ismerek.
A bunkóság? jah, az filternek KELL. Egy bizonyos IQ alatt távoltartja az embereket. :D

Nem akarok változtatni. Láttam, csináltam sokmindent, egy ideje szeretek kicsit unalmas lenni, persze nem vagyok az, csak a mai instagram-értékrend szerint, de az szerint nagyon. Manapság az általam csak lufiembereknek hívott fajnak áll a világ, akik kívülről fel vannak fújva pirosak, színesek feszülnek, de ha kipukkasztod, akkor semmi nincs belül. :)

És tényleg jól elvagyok, a világban tényleg napi szinten látok dolgokat párkapcsolati témában amiből nem kérnék, a sok arckönyvön elkövetett ütyülüpütyülü meg "jaj évfordulózunk szerelmemmel."blöööáááh.. vagy csak a sok elkámpicsorodott, unott fejű fejű párocska a boltokban, utcán, akárhol.. akkor MINEK? :)

De egyébként lehet könnyebb lenne a helyzetem ha nagypofájú egocentrikus barom lennék, aki odamegy boldog bolgogtalanhoz aztán rápróbál, és a nagy számok törvénye alapján csak bejön... Anno volt egy ismerősöm, ő úgy csajozott,hogy minden neki tetsző csajhoz odament, hogy nem akarom megbántani az érzéseidet de.. és megpróbálta lecsókolni.. 10-9x maflás...a 10. bejött neki mindig. :D de ez 20+ éves sztori, azóta kifordult a világa saját sarkából 2x.
A fenti állításaim meg továbbra is igazak tudok a saját problémáimtól elvonatkoztatni + valahogy a tág környezetemben is nagyjából ugyanez a meglátás, csak ők rendületlenül próbálkoznak meg reménykednek. :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.08.25. 07:50:46

@El Amante: Abszolút nem az, de rájöttem azért mert eléggé férfias/semleges volt, amiket írtál.

Kero88 2019.08.25. 08:54:59

@Blindmouse: te meg már ahhoz is csicska lettél, hogy próbálkozzál, szép, mondhatom.

A reflexióidért, amiket a világról ( párokról, kapcsolatokról ) alkotsz, szintúgy felelős vagy, mint az érzéseidért. Te egy olyan tudatot alkottál, ami csak a rosszat látja, arra rezonál. Elmondom, ez egy "normális" nőnek sem vonzó, a kutya itt van elásva. Nyilván a kudarcaidra nem megfelelően reagáltál, és ez vezetett ide.
Ne érts félre, nem bántani akarlak, de ez ebből fakadó szarságaidat úgy terjeszteni mint valamifajta értéket, bűn. A gyengeség vallása, lásd még: homofóbia,idegengyűlölet, rasszizmus, stb.

Pöff 2019.08.25. 09:57:36

ennek a nőnek...jah nem... ribancnak egy büdös nap pofon kell, amitől felébred, és megtanulja hol a helye, ha már a szülei nem tanították meg.

Teli van ellentmondássokkal amire hercegnői lelke vágyik.
Az ilyen nőnek a pénz a csillogás kell nem a férfi, nem a család a gyerek.

És mennyi ilyen csitri nő van Magyarországon.
Ez okozza a párkapcsolat szétesést is meg kevés gyereket.

Kimész USA-ba és szülni akarnak a nők. Persze leygen pénz is...de döbbentés mi lett a magyar hercegkisasszonyokból.
Persze általánosítás, de elég megnézni a szülési statisztikát és lejön belőle a magyar nők prűd ribancok. Budapesten meg végkép..
Vidéken legalább kicsit földhöz ragadtabbak.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.08.25. 14:52:53

@Daenerys Targaryen: "A humanizmus eszményéhez képest a mai világ súlyos visszalépés." - Mivel túl sok az ember.

2019.08.25. 15:14:30

@Daenerys Targaryen:
az összes ilyen elbaszott semmirekellő ilyen büfészakot végez, nem csalódtam ;)
@Blindmouse:
egy javíthatatlan lepra stílusú lecsúszott ócska proli vagy haver, semmi több. a világ csak nyert vele hogy nem volt egy kirohadt fogú borostás hónaljú tirpák picsa se aki megálljon neked, nehogy véletlen teherbe ejtsd
@Kero88:
pontosan erről van szó, nemlétező a frusztráltságom, rég megtanultam átnézni az ilyen ostoba bugris senkiken mint a te félék, de legalább megpróbálok jól szórakozni a többség nyomorán...
viszont anyádat megkérdezheted vajon mitől frusztrált, mikor reggeltől estig kint áll a sarkon és még csak vissza se intenek neki az autókból mikor próbál felszedni valakit ;)

2019.08.25. 17:14:41

@Kritikus Intrikus: megvan a könyvtár-népművelés faktom is. Miért? Műveljelek meg?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.08.25. 17:46:09

a kérdés az, hogy Te mit akarsz az ilyen nőktöl....komolyan..

Kero88 2019.08.25. 21:46:19

@Kritikus Intrikus: 1-es, leülhetsz. Elnézést, hogy nem vettem észre a kongó ürességet trágár szavaid mögött te jelentéktelen kis fasz :)

God Harald 2019.08.25. 21:49:28

@Daenerys Targaryen: a kohómérnöki mellett???!!!:)))

Blindmouse 2019.08.26. 00:57:39

@Kritikus Intrikus: Most félreteszem a relatív visszafogottságomat, és a te nyelveden reagálok most az egyszer:

Mi az hogy "haver"? Nekem ilyen fikatroll tipusú nagypofájú egocentrikus nárcisztikus fasz haverjaim NINCSENEK.

Tata_ 2019.08.26. 09:14:29

@Sally and Billy: "Kamaszkorom óta, valahogy rendszeresen voltak olyan férfiak az életemben, akár tanárok/főnökök is, akik meg akartak törni, meg akarták változtatni a személyiségemet, el akarták érni, hogy behódoljak nekik. És ugye alárendelt helyzetben ilyenkor mit lehet csinálni? Szóval ez a feminista érzékenyítés, ami egyesek szerint már a minek kategória, még mindig nagyon is aktuális."

Ez nem kizárólag nőket érintő probléma, innentől levenném róla a feminizmus harca az elnyomó főnökök ellen címkét. Alapvetően minden munkahelyi vezető megpróbálja a maga elképzelései szerint megváltoztatni a munkahelyi kollektívát, nemtől függetlenül. Beállhatsz a sorba, vagy kereshetsz másik munkahelyet. Sok ilyen vezetővel találkoztam, ritka, ahol hagyják a sok különböző színes egyéniséget kibontakozni.

Kivlov 2019.08.26. 09:33:28

@PPK™:
nagyot mondtál, öblíthetsz. barom.

Jumpin Jack Flash 2019.08.26. 11:53:12

@Daenerys Targaryen: ne vegyél már minden ilyen komolyan. vicc volt.

2019.08.26. 12:50:39

@Tata_: Pedig ez, amiről a kommentem szól, tipikus férfias viselkedés. Igen, nők is csinálják: férfiasan viselkedő nők.

Szerintem a feminizmusról alkotott véleményünk azert különbözik ennyire, mert te (is) mindenáron azt próbálod belelátni, hogy a feministák azt akarják, hogy a nők is férfiassá váljanak. Én meg pont az ellenkezőjét. Vagyis hogy a feminizmus lényege pont az, hogy a nőies tulajdonságokkal rendelkező emberek is boldogulni tudjanak az életben, hogy ne kelljen mindig kiszolgáltatott/alárendelt helyzetben lenniük, hogy ők is tudjanak annyi pénzt keresni, amennyiből meg tudnak élni, anélkül, hogy nekik is agresszívvá, 'vagy te taposol el másokat, vagy ők téged' elvet követőkké kelljen válniuk.

De a lényeg mégiscsak az lenne, hogy végre tudatosuljon az emberekben, hogy a tipikus női tulajdonságok nem alsóbbrendűek a tipikus férfi tulajdonságoknál, és nem is érnek kevesebbet. És nem csak a "konyhában" a helyük, hanem egy egészségesen működő cégnek/országnak a vezetésében is jelen kellene lenniük.

2019.08.26. 13:57:00

@Sally and Billy: ezzel a gondolkodással az a baj, hogy máris vannak nők (sokan) cégek vezetésében, országok kormányaiban.
De!
Ezekben a pozíciókban a sikerhez igenis férfias tulajdonságok: küzdés, agresszivitás, asszertivitás, kockázat vállalás, érdekérvényesítés kell. (Lásd: az ördög pradat visel)

A nőies tulajdonságok: altruizmus, gondoskodás, önfeláldozás nem vezet eredményre, ha a konkurenciával kell tárgyalni.
A nőies tulajdonságokat igénylő szakmák sajnálatos módon nem jól fizetettek. Ezt kéne kiharcolnia a feminizmusnak, nem pedig a nőket benyomni hadügyminiszternek.

Tata_ 2019.08.26. 15:05:56

@Sally and Billy: Daenerys megelőzött, hasonló a véleményem. :)

Tökéletesen egyetértünk abban, hogy a munkaerőpiacon azonos feltételekkel indulhassanak a nők és a férfiak. Abban is, hogy ugyanabban a pozícióban azonos legyen a keresetük.
De a munkáltatók gondolkodását nem lehet máról holnapra megváltoztatni. Vegyünk egy vezetői pozíciót. Ez ne HR vezetői legyen, mert abban általában nők ülnek, legyen inkább mérnökségi vezető. Egy munkáltató sok szempontot figyelembe vesz a saját jól felfogott érdekében. Az egyik szempont a gyerekvállalás.

A férfiak 5 nap apasági szabi után újra hadra foghatóak, a nők nem. Ez természetes is. A nők általában otthon maradnak a gyermekkel évekig, ami ismét csak természetes. Munkáltatóként ezeket az éveket nekem kellene megoldanom, tehát vagy kiemelni valakit ideiglenesen (ami nem jó, ha alkalmas lenne a másodvonal, nem hirdetném az állást), vagy felvenni a piacról valakit határozott szerződéssel. Jó szakember nem fog ilyen szerződést aláírni, ha mégis, akkor idő kell a betanulásra, a cégspecifikus dolgok elsajátítására, és még ott van a kockázat, hogy nem válik be.

Tegyük fel, hogy 2 évet aláír, a nő elmegy szülni. A helyettesítő nyilván a jövőjét tervezve keresi a hosszútávú lehetőségeket, és a szerződés lejárta előtt a nő vállal még egy-két gyereket. Újra kezdődik a keresgetés. Ez mind pénz és idő, ami ugye szintén pénz.

Mondhatnád, hogy a svéd modell szerint az apa is mehet gyesre, de ez itthon nem (máshol se nagyon) életszerű. Az index-en volt egy cikk arról, hogy azok az apák, akik gyesre mentek, kevésbé hajlandóak újra gyereket vállalni, nem véletlenül.

Nem gondolom azt, hogy a tipikus női tulajdonságok alsóbbrendűek lennének a ffi tulajdonságoknál, egyszerűen mások. De a női tulajdonságok nem szabad, hogy predesztináljanak vezetői posztra csak a női mivoltukból fakadóan. Én elfogadom, hogy egy HR részleg élére nőt ültessenek, de vannak olyan pozíciók, ahol a férfiak és a férfias nők dominálnak, és ezt logikusnak tartom.

A nők és a konyha kapcsolata: az én generációm női tagjainak a szülők megtanították a házimunkát és a főzést. Természetesnek vették, hogy ezek női dolgok, ez volt a világ rendje. A férfi dolgozzon, tartsa el a családot, a nő teremtse meg és irányítsa a hátországot. Ma már ez nem egyértelmű, ha a nő nem akar a konyhába menni, megteheti. De a férfiakat ma sem tanítják meg főzni, így ez a feladat kire hárul? Étteremben kajálni minden nap többször viszonylag kevés embert érint.

Azok a nők, akik nem mennek be a konyhába, nem takarítanak, olyan férfit fognak választani, akit rá tudnak venni ezekre a feladatokra. De ezek nem férfias csávók (persze vannak kivételek), így a has tele lehet, de a bugyi száraz marad. Egyre több lesz az olyan nő, aki felszabadultnak érzi magát a "férfizsarnokság" alól, de nem fogja lekövetni ezt a trendet a konyhatündér férfiak száma. Ők lesznek azok a nők, akik szép karriert tudnak majd felmutatni, de otthon csak a macskájuk várja őket.

2019.08.26. 16:36:33

@Tata_: Aha. És azt, hogy egy nő egyáltalán akar/tud-e gyereket szülni, ha igen, mikor, hányat, meddig akar otthon maradni velük, ha visszamegy ugyanabba a poziba szeretne, vagy egy kevésbé stresszes, időigényes poziba, hogy döntöd el? Belenézel az üveggömbödbe? Normális vezetőnek azért van annyi józan esze, hogy belátja, hogy ezekre a kérdésekre pont annyira nem tudhatja a választ, mint arra, hogy a nő helyett felvett hapsi nem fog-e pár év múlva lelépni. Ezért nem ilyesmi alapján dönt. (Én egyébként 26 (!!!) éves koromban hallottam először, hogy szülőkorban vagyok, nem tudnak velem hosszabb távon számolni.)

Szóval lehetsz megértő ezekkel a még 20. századi elveket valló vezetőkkel, csak aztán ne csodálkozz, ha egyszer csak azt veszed észre, hogy új pozícióba már csak egy kontraszelektált csoportból válogathatsz, mert a jobbak a lábukkal szavaztak arra, hogy melyik században akarnak élni.

Mi köze van a főzésnek meg a takarításnak ahhoz, hogy vki egyedül marad-e? Jézusom. Ha egyedül él, akkor nem neki kell megoldania? Tényleg nem értem, hogy itt mit próbáltál mondani.

2019.08.26. 16:57:09

Ja, amit megint kihagytam, pedig már rég válaszolni akartam erre a házias férfitől száraz marad a bugyi hülyeségre: az én bugyim pont hogy az ellátásra szoruló, a nőt pótmama szerepbe kényszerítő férfiaktól szárad ki. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy amennyire én látom, pont az ilyen pótmama nőket szokták fűvel-fával csalni.

Tata_ 2019.08.26. 17:11:07

@Sally and Billy: felvételkor? Sehogy. Szimplán mérlegelem a kockázatot. De valóban, a gyerek mellett egy kevésbé stresszes pozíció kevesebb munkaidővel vonzóbb alternatíva a kisgyermekes anyukáknak. Ez viszont az én érveimet támasztja alá. Nem azt írtam, hogy ez dönt egyedül a felvételkor, de része a felvételi döntésmechanizmusnak.

Nem csodálkozom, mert a multiknál vezetői pozíciókra mindig lesz rengeteg képzett jelentkező.

"Nem csak a konyhában a helyük" - ezt írtad, de igazad van, túltoltam, a harcos feministák képe jelent meg előttem. :)

Tata_ 2019.08.26. 17:27:56

@Sally and Billy: Hmm... 10-12 órát lenyom az ember a munkahelyén, elmegy bevásárolni, hazaér, elpakol, gyerekekkel játszik, füvet/sövényt nyír, kikérdezi a házit, megeteti a kutyát, beszélget a feleségével, majd felveszi a kötényt és nekilát sütni/főzni, takarítani, gyerekeknek mesét olvasni, lefektetni őket, zuhanyozni, összegyűrni a lepedőt az asszonnyal, és végül olvasni egy jót. Aha. Nem logikusabb a munkamegosztás? Nem jobb, ha az főz, aki ért hozzá?

God Harald 2019.08.26. 19:32:59

@Sally and Billy: be szoktam segíteni a takarításba, de nem igazán szeretem. Egy porszívózást és felmosást kibírok. Ahogy kijön a lépés. Viszont főzni általában én szoktam. Hétköznap ritkábban, de ha kell és kész van tízig, akkor megcsinálom. Hétvégén meg készítek 5-6 féle kaját, aztán örül a család!:)

2019.08.26. 19:40:36

@Blindmouse:
mondhattam volna pubikám-ot is csak az nem jött volna ki olyan jól ;) Az az egy szerencsém hogy nekem sincsenek ilyen atom proli szakadt gatyás csöves haverjaim, szerencsére ;)
@Kero88:
fuss még egyszer neki, ez még tőled is gyenge volt

Tata_ 2019.08.27. 12:01:46

@Sally and Billy: Értem és tiszteletben tartom a véleményed, de nem teszem magamévá.

Egyrészt nem kell minden nap főzni, takarítani meg pláne nem. A felsöprést/felmosást elvégzi a robot, a gyerekek elpakolnak maguk után, a mosógép/szárítógép megtöltésébe sem kell órákat beleölni. A vasalás szívás, de heti egyszer kerül rá sor.
Az alap dolgok elkészítése nyilván nem skill kérdése, egy tésztát megfőzni, majd nyakon önteni túróval-tejföllel, mákkal vagy sajttal-tejföllel nem tart sokáig. Szintúgy a sütőbe tolni a hasábot félkész pulykatallérral.

A fenti feladatok alig emésztenek fel időt, nem hiszem, hogy érdemes lenne kardoskodni a felosztás mellett, főleg úgy, hogy kevesebb időt töltök otthon, mint a feleségem.

2019.08.27. 13:25:23

@Tata_: azért ez végtelenül gyenge junkfood kategória. Nálunk a főzés a legigényesebb tevékenység: kézzel készített tészták, házilekvár, saját főzelékek, semmi fagyasztott előregyártott baromság.
A lazacot mi neveljük a kiskertben és boldog élet után esszük meg :-)

Tata_ 2019.08.27. 14:14:00

@Sally and Billy: Basszus, most visszaolvasva igazad van. :D Most leülök, és leírom százszor: fáradtan nem kommentelek. Fáradtan nem ko...

@Daenerys Targaryen: igaz, de nincs mindig idő rá.

2019.08.28. 20:06:27

@Daenerys Targaryen:
azaz mami, a magyar kézműves konyha pékné módra,
nehogy szörnyű kínok közt halj meg a hasábra vágott mirelit krumplitól meg a panírozott csirkemelltől, az ártatlan rántott sajtot nem is merem mondani mert még abban is találsz kifogást.
és még én vagyok a hülye mi?
na elmész te a nádvágó úristen bütykös faszára pörögni jövő ilyenkorig ;)

heptakontanonaéder 2019.10.25. 21:46:09

@Daenerys Targaryen:
Látva a család fiatal férfitagjait ez az elmerengésed is a "nedves álom" kategória.

Reactor 2022.01.06. 23:06:10

Mi kell a nőnek? Ha a férfiak ezt tudnák, itt már több ezer éve kemény nőuralom lenne. A harci helyzet az, hogy a nők gyakorlatilag maguk se tudják, igazából mi a francot akarnak, de tőlünk, férfiaktól várják el, hogy majd mi kitaláljuk. Ez ilyen hülye játék.

@VOGAben: Nem is akarják megérteni, ne legyenek illúzióid.

@EGY a Queen: Elnézve a mai nőket, neki volt igaza.

@: Fáj az igazság, mi? Há' szar má' neked...

@Janed0e: Nem kötelező beérnie, maradhat egyedül is. Felkészül Cirmi és Nyávi mint öregkori kizárólagos társak.

@El Amante: Igen, joguk van válogatni. A férfiaknak meg joguk van emiatt megszólni őket. Amíg pedig a nők választanak, addig őket fogják hibáztatni, nem a Sorost. Get used to it.
Annak meg egyszerű a magyarázata, hogy miért jár ennyi férfi prostihoz: a párkapcsolat túl nagy kockázatot, vagy egyszerűen csak nyűgöt jelent mostanság, keresnek hát kerülőutat, ahol nincs kilométeres elváráslista. Aki pedig keres, az talál.

@Visceroid: Oké, ha a puncs.hu végleg bezár, akkor majd megpróbálhatjuk ezt elfelejteni...

@Zsuzsi25: Aham. Az egyenjogúság ilyenkor szépen nyaralni megy, és üdül.
Azt hiszem, fölösleges a kommented kvintesszenciájához akár egy betűt is hozzátenni.

@rice up: Ezzel egyetértek, ráadásul orvosból bazinagy hiány is van minálunk - aki kicsit is jó, már külföldön praktizál, aki meg marad, az többnyire sarlatán kuruzsló.

@Jumpin Jack Flash: Nem minden konteó baromság. Tudom, egyszerűbb nevetségessé tenni őket idióta szalmabábokkal ("az illuminátista gyíkemberek lekemtrélezik a hárpot") mint elgondolkodni rajtuk, de ez végső soron nem lep meg. Azért tudnak ilyen vígan tenyészni és uralkodni rajtunk, mert a birkatöbbség ennyivel elintézi, és birkul szépen tovább.

@Kero88: Ezt a "világot" nem ő alkotta. Ez a világ az amiben élünk, te is. Csak az ő szeme már kinyílt, te meg maradtál csukott szemű kiscica, aki mérgesen megnyávog mindenkit, aki nem magasztalja a jelenlegi kifacsarodott viszonyokat a személyi hódolat kritikátlanságával.
Másik lehetőség, hogy eme rendszer nyertese vagy, és ugyanúgy nem tudsz rosszat mondani róla, ahogy a narkós se a heroinról.
Harmadik lehetőség, hogy tökhülye vagy, és fel sem fogod, miben élsz, nem is akarod.
A helyes választ kérjük aláhúzni.

Reactor 2022.01.06. 23:17:01

@: Kis komám, Magyarországon a népek helyzete nagyjából olyan - hála a kormánynak és az idióta szavazóknak - hogy magyar fizetésből az átlagember nem lehet stílusos, rendezett anyagi körülmények közt élő puncimágnás, izé, mágnes. Egész egyszerűen azért, mert még a kéró vagy az autó se az övé, hanem a banké, 2-3 hitele van, és a fizetéséből hónap végén legfeljebb szárazkenyeret meg krumplistésztát tud venni.
A szegénység tehát nem döntés kérdése. Te mégis így adod elő, mintha ez csak és kizárólag az egyén felelőssége lenne. Egy olyan egyéné, akinek össz-vissz annyi látszatjog hagyatott meg, hogy négyévente megszavazhatja, ki szedje el a pénzét.
Innentől fogva a "nők a pénzre hajtanak" állítás megáll, és teljesen jogos. Nem ismered el? Semmi gáz, attól még nem lesz kevésbé igaz. Nem vagy paraméter.
500 éve pedig még teljesen másféle társadalmi berendezkedés volt, nemcsak itt, de másutt is, persze te fotelbű', Zsicipédia alapján karakánul kijelented, hogy már akkor is minden tele volt pénzvadász nővel.
Ha neked futja rá, hogy vaciúj (nem hitelből vett) verdával, díszmagyarban villogj, hip hip hurrá, a népesség 90+ százaléka viszont ezt nem mondhatja el magáról.
Leszólhatod nyugodtan a 30 éves kocsikat konzerváló "műértőket", ők meg a hozzád hasonló konzumidiótákat szólják majd le. Circle of life = completed.

@El Amante: Az eszedbe se jut, gondolom, hogy egyedül fényévekkel jobban érzi magát, mint bármelyik kapcsolatában bármikor is, és ennek az üzenetét próbálja közvetíteni?
Nem, nem jut eszedbe, mert masszívan társfüggő vagy. Aki egyedül is jól elvan, az csak nihilista mizantróp lehet, és majd jóóóóól keserű, "pozőrködő" öregember lesz belőle, muhahahaha.
Belőled meg akaratgyenge társfüggő, aki egész életében másokra lesz utalva. Ja, bocs, már eleve az vagy. My bad.
Sz'tem keress fel egy orvost, olyan agykúrász fajtát, igen jó hatásfokkal tudják már gyógyítani az ilyesmit.

El Amante 2022.01.07. 13:34:51

@Reactor: Az meg a te eszedbe sem jut, hogy értelmezd, amit írtam. Akinek írtam, láthatóan értette, és ha az előzményeket is olvastad, láthattad, hogy a negatív jelzőket ő aggatta saját magára, majd a válaszomra is teljesen normálisan válaszolt. De mindegy is, nyilvánvaló, hogy semmit nem tudsz rólam, ami nem baj persze, csak én így nem ugatnék ennyit fordított esetben.

Kero88 2022.01.08. 14:19:47

@Reactor: Huuu tesa, előástál egy majdnem 3 éves postot, hogy így egyenként válaszolgass mindenkinek. Mit is lehet erre mondani ? Jobbulást, és boldog új évet!

Reactor 2022.01.08. 16:32:21

@El Amante: @Kero88: Lehet egy cikk 13 éves is, ha még aktuális, nemde?
Nem válaszoltam ám mindenkinek, arra még nekem se lenne kapacitásom.
Vélhetően még öt, huszonöt, vagy hatmillió év múlva is aktuális lesz, hacsak nem történik radikális paradigmaváltás.
süti beállítások módosítása