Nem akarok elvált ember lenni

2019. szeptember 06. 07:43 - csajokespasik

       

               „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg rámenni.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Öt éve, hogy megállapodtam egy olyan nő mellett, akivel kapcsolatban azt hittem, jó döntést hozok. Miután megszületett a kisfiam, már nem alakultak olyan jól a dolgok, addig minden működött. Ő változott meg, vele történt valami, amin most már én is keresztül megyek. A gyerekem az egyetlen jó dolog jelenleg a kapcsolatomban. A feleségem jó ideje nem kíván engem, majdnem fél éve már, hogy nem feküdtünk le... Számos alkalommal próbáltam leülni vele és megbeszélni, amit meg kell, de akkor ideges lesz, és hirtelen tennivalója támad. Én nyugodt természetű vagyok, ő pedig szinte már csak emelt hangon beszél velem. De nem tudom, mi az úristent követtem el.        

       

               Már arról is szó volt egyszer, hogy jobban szeretné, ha elköltöznék. De nem tettem semmit, nem vétettem! Mindenben támogattam és segítettem, mint egy társ. Arról nem tehetek, hogy a puszta jelenlétemet sem viseli már el. Ha mostanában felhozom ezt, akkor még neki áll feljebb, és megint veszekedés lesz belőle. Szerintem a fiam már ebben a korban is sokat érzékel ebből a feszült légkörből, így nem értem miért csinálja és kinek jó ez... Nem így terveztem a családot, de így alakult.

Sajnos ez belül annyira tönkretett, hogy aludni is nehezen tudok – természetesen már külön alszunk. Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól. És az önbecsülésemnek se tesz jót mindez. Az biztos, hogy nem akarok elvált ember lenni. Csak kettőn múlik a dolog, az a baj. Nem tudom, mi ez nála, és elmúlhat-e egyáltalán.

Nyilván, sosem lesz már olyan, mint régen (bár ki tudja?) ... szeretném azt érezni, amit érezni kell. Én elhiszem, hogy nehéz neki, csak nem avat be semmibe, teljesen kizár az életéből. Nem vágyom más nőre, az az életem ottmaradt a huszonéves kori emlékeim között. Vannak nálam sokkal egyszerűbb felfogású emberek, akik ilyenkor lépnek félre, vagy le, vagy nyúlnak a pohár után, jó magyar szokás szerint, de ezt szeretném elkerülni, bár néha irigylem azokat, akik ezt az utat képesek választani viszonylagos megoldásként, ennek is megvannak biztosan az előnyei. De az nem én vagyok.          

 

 

343 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9415043510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.07. 18:23:47

@TSEPKE:
ez rég ismert dolog hogy a nőknek ész helyett pina jutott de rengetegen még azt se tudják rendesen használni :D
az igazi tragédia az hogy nektek szavazati jogot adtak, meg beengedtek a politikába és az egyetemekre ilyen ösztönök vezérelte véglényeket, na meg újabban a nyugat mételye hogy egyenrangú sőt jobb emberként akarnak megjelenni a társadalom szemében mint a férfiak akik eddig 200 év alatt felépítették ezt a világot a mai formájában.

Rábasztok ti még ha megint jön az iszlám középkor miután a női hülyeség miatt elbukik a fehér ember civilizációja, megy a fehér picsátok a háremba meg rosszabb esetben lesz nyilvános kövezés elevenen égetés és minden nyalánkság.
Hát nem lesz kár egyik kitartott picsájú nyugati kurváért se.

2019.09.07. 18:24:20

@TSEPKE:
ez rég ismert dolog hogy a nőknek ész helyett pina jutott de rengetegen még azt se tudják rendesen használni :D
az igazi tragédia az hogy nektek szavazati jogot adtak, meg beengedtek a politikába és az egyetemekre ilyen ösztönök vezérelte véglényeket, na meg újabban a nyugat mételye hogy egyenrangú sőt jobb emberként akarnak megjelenni a társadalom szemében mint a férfiak akik eddig 2000 év alatt felépítették ezt a világot a mai formájában.

Rábasztok ti még ha megint jön az iszlám középkor miután a női hülyeség miatt elbukik a fehér ember civilizációja, megy a fehér picsátok a háremba meg rosszabb esetben lesz nyilvános kövezés elevenen égetés és minden nyalánkság.
Hát nem lesz kár egyik kitartott picsájú nyugati kurváért se.

2019.09.07. 18:26:16

@PPK™:
akinek az anyád pörög minden este a faszán, te kamu életű büdös barom ;)

2019.09.07. 18:29:49

@Kritikus Intrikus: xD Mér a te ajánlatod jobb? Ld: kb. kettővel ezelőtti hsz-ed

Azta k... :)

2019.09.07. 18:32:32

Hát ha így néz ki az amikor a nőt akarjátok, akkor isteni kegy és a szeretet jele ha észre se veszitek őket. Erről van szó.

PPK™ 2019.09.07. 18:34:29

@MsIreneAdler: szóval csak egy valamiféle pótlék vagyok és azonnal átliánoznál a cimbire, ha úgy alakulna :'-(

PPK™ 2019.09.07. 18:36:21

@Kritikus Intrikus: ügyes voltál, jár a kutyakeksz :-)

2019.09.07. 18:44:43

@Nancsibacsi: megnyugodhatsz, ez a barom SEMMIHEZ nem ért, viszont diplomázhatna emeletes baromságok hiteles előadásából, na pont az ilyen tróger szarháziakból lesznek a simlis porszívó ügynökök vagy valamelyik semmirekellő MLM lakás kft-ben az egyik lófaszjóska. A baj hogy rengeteg a hülye a magyarok közt és simán van aki benyeli ezt a szöveget, de az meg is érdemli.

De gondolj bele, szerinted egy ilyen komolytalan kretént aki ilyen szöveget ereszt el és el is hiszi magáról hogy ez így van mégis milyen cég miféle munkakörbe alkalmazna? :D
A büdös paraszt vagy egy ingyenélő alkesz aki lejmolásból issza le magát a kocsma sarkában vagy valami atom hülye szekus valami eldugott árufeltöltő portán ahol nincs szem előtt és nem tud sokat ártani, aztán nyomja a kibaszott netre egész nap a baromságait amit a penészes bódéban talál ki magának, mert normális alak már nem hajlandó beülni se mellé.

MsIreneAdler 2019.09.07. 18:59:43

@PPK™: ó ne beszélj már csacsiságokat, dehogy tennék ilyet, méghogy pótlék! (de azért remélem csak a neved lett rövidebb, más nem :D)

Sákif za morro? 2019.09.07. 19:16:38

Azért én meghallgatnám a hölgy verzióját is.

Balambér Kovács 2019.09.07. 19:23:47

"....majdnem fél éve már, hogy nem feküdtünk le."
Állva alszol, mint a ló ???

PPK™ 2019.09.07. 19:31:05

@MsIreneAdler: nem hiszek neked többé :'-(

@Sákif za morro?: hölgyezős kurvaistenit már

@Balambér Kovács: :D :D :D lehet, hogy inszomniában szenvednek :)

MsIreneAdler 2019.09.07. 19:40:36

@PPK™: dehogynem, csak szereted, ha hízelgek neked :)

PPK™ 2019.09.07. 20:03:37

@MsIreneAdler: a vesémbe látsz, Yrénkém ;-)

shakespeare 2019.09.07. 20:48:40

idézem azt aki a legjobban leírta eddig :

"Az van tehát, hogy a nő képes kívánni bárkit, akinek a testbeszéde magasabb státuszt sugall, mint a nő saját státusza. Minél nagyobb a különbség, annál jobban vonzódik a nő a férfihoz. Viszont ha kapcsolatba kerülnek, és annak során ez a különbség megszűnik, vagy neadj’isten megfordul, akkor a nő hipergám ösztönei beindítják a vészcsengőt. A pasi – viselkedése alapján(!) – nem rendelkezik megfelelő erőforrásokkal, tehát az utódai nem biztos, hogy túlélőképesek lesznek, vagyis vele szexelni “veszélyes”! Ezért van az, hogy X év házasság után sok nő nem csak hogy elveszíti a vágyait, de egyenesen rosszul lesz a gondolatra, hogy a férjével szexeljen."

www.ferfihang.hu/2011/11/30/hipergamia/

Bakter Anyósa 2019.09.07. 21:01:51

@shakespeare: milyen választékosan tudjátok leírni, hogy ugyanúgy elhíztok, eltespedtek, ellustultok, mint a nők :D vagy szerinted rajtatok nem fog az idő? Csak a feleségre 1-2-3 gyerek után lehet azt mondani, hogy nem kívánatos?

shakespeare 2019.09.07. 21:18:51

@Bakter Anyósa: nem hiszem, hogy erről van szó itt, mert akkor nyilván a nő minimum a zsírt kritizálná a férjen

az első hozzászólók jól látják, én is csak idéztem

de igazad van, hiába vagyok 45 évesen is 77 kiló a 178 centihez, hiába vagyok majdnem olyan erőben mint 20 éve
nyilván sokkal idősebbnek nézek ki mint 20 éve...

pár hete, közepesen elhízott 29 éves nő, kb mint 6 ik hónapban lenne, elmondta hogy izomzatilag rendben vagyok de hasizmom mar zsír alatt,
egy hétig nevettem az elvárásain
hahaha

kvadrillio 2019.09.07. 21:45:51

KÖLTÖZZ EL ÉS CSÍPJÉL FEL EGY CSAJT MAGADNAK. JAHHH...ÉS PRÓBÁLD ÉLNI TOVÁBB AZ ÉLETED...:) hátha így rájön a volt nejed, hogy mégiscsak egy faszagyerek vagy !!!

Almandin 2019.09.07. 21:47:11

Ez egy halott házasság. Egyrészt szex nélkül nem házasság a házasság, kivéve, ha nagyon nyomós egészségügyi indok van a háttérben, vagy elmúltak 90 évesek. Én azt mondom, ha ilyenkor az elhanyagolt fél külső kapcsolatot létesít, nem tudom elítélni érte, de jobb elválni.
A legfőbb baj azonban, hogy a feleség érzelmileg is elhidegült a férjétől, még tiszteletet se érez iránta, elküldené, de azért a pénze kellene.
Ott, ahol már szeretet sincs, ott már egészséges lelkű embernek nincs keresnivalója. Szükségünk van szeretetre egy ellenkező nemű társtól, nem teljes az élet nélküle. Jobb elválni és új társat keresni, mert így csak tönkremenni lehet.

kvadrillio 2019.09.07. 21:47:39

@kvadrillio: ,,,,avagy soha...nem alázkodunk meg senki előtt !!!!!

Almandin 2019.09.07. 21:48:01

@kvadrillio: Most teljesen egyetértek veled.

Almandin 2019.09.07. 21:59:14

@exilis: Az a férfi se normális. 4-5 évet élni egy szexmentes kapcsolatban csak egy aszex tud, vagy olyan, aki másnál megoldja. Közben meg hagyja, hogy lehúzza a nő, aki állatnak tartja, de azért a nyaralást fizesse.
Közben meg sok magányos, rendes nő azért nem talál társat, mert sok pasi az ilyen paraziták mellett dekkol, nem mer lelépni, pedig azzal a parazitán kívül mindenki jól járna.

Bakter Anyósa 2019.09.07. 22:09:33

@shakespeare: mit akarsz megmagyarázni ezzel a magasabb státuszú testbeszédes baromsággal? Miért nem tudjátok elfogadni, hogy egy nő azért nem kíván 10 év után, mert már nem vagy kívánatos? Ja persze te nem, a tökéletes izomzatoddal.. hol kritizálhat téged egy 29 éves elhízott nő? Tán csak nem vmi társkeresőn? Mit keresel ott egyáltalán ilyen tökéletes testtel? Mennyi kerdés, ugye? Jössz ide egy idézettel egy hülyétől, aki meg akarja magyarázni a saját sikertelenségét tudományosan. Nincs önálló gondolatod a nőkről? Szánalmas.

Almandin 2019.09.07. 22:11:15

@TSEPKE: A bűnügyi hírekbe azért évtizedekkel ezelőtt is bekerültek az ilyen esetek, de ma az interneten többen felfigyelnek rá. Aki régen nem nézte a tévé bűnügyi műsorait, vagy elsiklott a tekintete az újságban a pár soros cikk felett, az valóban azt hiheti, hogy régen nem volt ilyesmi.
Az osztálytársadat pedig nagyon sajnálom.

MsIreneAdler 2019.09.07. 22:12:45

@shakespeare: ó te jó ég, csak odament és ezt elújságolta neked az a nő? Így azért nem csodálom, hogy a férfihangon kötöttél ki :)

shakespeare 2019.09.07. 22:22:04

@MsIreneAdler: hagyjuk a személyeskedést, csak példa volt az irreálisan magas elvárásokrol, nem kerestem én ott semmit, meglepődtem
.... fszm már meglepődni se szabad ?

amúgy
a társam egy bombázó az említett nőhöz képest, nem volt esélyes hogy szíven üt a kritika, de kurvára meglepett na :-)

2019.09.07. 22:23:26

@Almandin: Ezeknek a történeteknek ugyanaz a dinamikája, folyamata, kikerülhető - de egy adott pont után visszafordíthatalan.
Erről van véleményem, de látva az itteni szövegértési képességeket, ha leírom, ízekre szedett mizantróp ribanc leszek :D
Jókedvem van, nem akarom, hogy elmúljon
))

MsIreneAdler 2019.09.07. 22:31:44

@shakespeare: semmi személyeskedés nem volt ebben, megértem, hogy meglepődtél, hidd el mindkét oldalon vannak irreális elvárások.

2019.09.07. 22:48:58

@MsIreneAdler: menjetek már dugni, unalmas az itteni dürrögésetek. Két halszagú matróz virtuálisan egymásra gerjedt, mert egyikük nőnek adja ki magát. végstádiumú elmeroggyantság.

shakespeare 2019.09.07. 22:51:41

@Bakter Anyósa: ha valaki nálam jobban ír akkor hadd idézzek már tőle. ki a fszm vagy te hogy ebbe belekötsz ?
Természetesen van saját vélemény.
de itt kurvára nem a saját véleményem
számít hanem egy folyamat és helyzet megértése. Ehhez küldtem egy cikket.
Ez van, ilyenek az emberek.
s leszarom személyeskedő csillapíthatatlan habzó ugatásod,
már rég leírtam, hogy igazad van, szarabbul nézek ki, de nem álltál le...
nyilván már abban s fázisban vagy, hogy azt se hallod amikor igazat adnak neked,
jobbulást kívánok

kerdeseidre a válaszok : nem társkereső, nem vagyok fent társkeresőn.
nincs tökéletes testem, csak szeretek sportolni, mert utána jól érzem magam napokig

MsIreneAdler 2019.09.07. 23:04:43

@mi szél hozott?: ó de morci valaki ma este, szeretnél beszélni róla :)?

God Harald 2019.09.07. 23:30:28

@Bakter Anyósa: az elkóborolt bárányok egy részét felfalják a farkasok. Másik jelentős rész szektáknál köt ki. Hogy melyik a jobb: cihentológus, Sehova tanúja, hit csürhe, esetleg ács Feri és a vörös pilácsosok? Tök mindegy, kb egyforma agymosás!:-)

2019.09.08. 06:22:39

@Bakter Anyósa: Jobb egy kókuszgolyó, mint egy csomag ropi. :P

Bakter Anyósa 2019.09.08. 07:25:55

@shakespeare: nem tudom, hogy nézel ki, nem is releváns infó itt most. De a férfihangos valaki nem írta le jobban a sztorit, mint te írtad volna magadtól. Leírt egy magyarázatot, amit rá lehet húzni minden kapcsolatra és maximálisan felmenti a férfiakat minden felelősség alól. Lehet mutogatni a nőre, hogy a büdösribanc, egy kicsit munkanélküli lettem és már nem is kellek neki. De az, hogy kicsit munkanélküli lett, azzal jár, hogy ritkábban borotválkozik, pizzát zabál a tv előtt napokig egy ruhában álláskeresést színlelve, pornót néz és elszórakoztatja magát stb, az ezzel járó férfihisztivel együtt. Itt nem a státusz esése miatt lesznek bajok de meg lehet vele magyarázni. Ti könnyen odalökitek: elhíztál vagy ráncosodsz, nem kellesz. Fordítva miért kell ekkora tudományos magyarázat ugyanannak a reakciónak a megmagyarázására? Erre lettem volna kíváncsi. Ha visszaolvastál láthattad, hogy nem védem a női nemet egy pillanatig se, sőt. Sokan eleve semmilyen szexuális élettel mennek férjhez, hogy egyébként a többi rendben van, majd elszexelgetünk valahogy, amikor muszáj. Úgy meg nincs mit csodálkozni.

Somogyi József 2019.09.08. 07:43:46

@Bakter Anyósa: Nagyon megkeseredett ember vagy nem ártana felkeresned egy szakembert..

2019.09.08. 08:07:36

@Somogyi József: ha erre a kommentre ilyen reakciót adsz, akkor te még nála is mélyebben vagy. Nem kéne kommentelgetned, mert csak terjeszted a sötétséget.

Bakter Anyósa 2019.09.08. 08:14:19

@Somogyi József: egyáltalán nem vagyok az. Csak értetlenül nézem az önfelmentést, a másik hibáztatását nemtől függetlenül. Nekem is volt 100 éve egy ilyen időszakom, de szerencsére változtattam rajta. Szakember nélkül :)

Heinrich Spitzvogel 2019.09.08. 09:21:51

@Kritikus Intrikus: csak egy kerdes: veled nagyon kibaszott mostanaban egy no? Ha igen, erdekelne a torteneted.

MsIreneAdler 2019.09.08. 10:01:41

@Bakter Anyósa: ismerős jelenség, amikor a férfi/női szolidaritás és másik nem iránt érzett gyűlölet felülírja a józan észt. Szerintem mindenkinek van ilyen időszaka. Van aki túllép rajta, van, aki nem, és akkor elkezdi magyarázmi, védeni a védhetetlent.

shakespeare 2019.09.08. 10:25:17

@Bakter Anyósa: a tapasztalatok azt mutatják, hogy az általam idézett nagy tudományos körítést leíró cikk igazat mond, ha elolvasod az egész cikket akkor olvashatod, hogy a külső és kor sok esetben nem számít a nőnek, öregedő rusnya ismert rockzenész milliószor többet ér mint a fess, szép arcú 22 éves jomunkasember Józsi stb.stb.
Most mit írjak ide neked, ahol arra vagy kíváncsi hogy miért is számít ?
ha pont nem ez van a valóságban

soha nem voltam munkanélküli és soha nem kerestem rosszul, soha nem voltam elhízott, de volt nőm és nő ismerősöm is több akik idővel kezdtek jobban keresni mint én, mondjuk havi másfél millat vagy többet

valami hihetetlen tiszteletlen alpári stílusra váltottak azonnal, kivétel nélkül,
kiderült, hogy emberileg nulla belül, csak eljátssza az emberi kapcsolatot

azóta is keresik az igazit és a boldogságot, nem jön össze a testépítő alkatú, csak őt imádó 33 éves vezérigazgató vagy angol herceg

hahaha

Bakter Anyósa 2019.09.08. 10:26:17

@MsIreneAdler: kemény munka, de hasznos rászánni az időt.
24hu-n az Így jártam-ban érdekes levelet olvastam ma a "más téren minden működik köztünk" témában. Kicsit idevág, érdemes elolvasni :)

Bakter Anyósa 2019.09.08. 10:40:58

@shakespeare: pedig ennek mindig vannak jelei. Elég ha figyeled, mennyire lekezelő azokkal, akiktől többre tartja magát, boltos, pincér, postás. De sokszor ezt félretesszük, nem akarjuk észrevenni. Majd eljárnak egzotikusnyaralni 50 évesen egyedül, és fotózzák a boldogságukat :)

PPK™ 2019.09.08. 11:01:22

@mi szél hozott?: megfogadtam a tanácsodat. Ahogy elnézem rád is rád férne, nyihihi :-)

@Bakter Anyósa: "Elég ha figyeled, mennyire lekezelő azokkal, akiktől többre tartja magát, boltos, pincér, postás."

Tökéletes tanács. Pont az ilyeneken látni, hogy kivel/mivel állunk szemben. Ha a pincérnek úgy löki, hogy "lesz egy..." és baszik kinyögni egy "köszönöm"-öt, mikor elé teszik a zabálnivalót, vagy foghegyről odaveti a kutasnak, hogy "tele lesz", az egy jellemhulladék és ez elő fog jönni később, akárhogy is játssza a beetetési időszakban a bazári majmot.

Kábé mint mikor használt autót vesz az ember: az lófasz, ha csak azt nézzük, hogy keveset futott, a nem is olyan apróságokra kell fektetni a hangsúlyt, hogy képbe kerüljünk.

MsIreneAdler 2019.09.08. 11:12:05

@Bakter Anyósa: pont ezt akartam írni, hogy így lehet felismerni azt a bizonyos felfele nyal, lefelé rúg típust :D A halálom egyébként, az ilyen ember. De hát ha bombanő, akkor más már nem számít.

2019.09.08. 11:23:57

@Bakter Anyósa: Nem találom. Kérlek konkrét linket írj.

2019.09.08. 11:26:36

@Bakter Anyósa: bizony! Két nőt is otthagytam még a beetető időszakban amikor megláttam mekkora bunkók tudnak lenni bolti eladókkal. Ahogy kiült az arcára az undor, az megdöbbentett. Simán így viselkedne velem is amikor elül a lila köd.

2019.09.08. 11:35:50

@mi szél hozott?: Ember... Dolgozz közöttük azt megtudod. Ja de ha pasi vagy akkor meg pasik között.
Nem mindegyik bunkó az tény.

2019.09.08. 11:42:22

@mi szél hozott?: Ja és akkor most kapcsolok, hogy az neked "beetetési időszak"-igen ez aztán maximális tiszteletről tanúskodik. Szóval lükének nézed a "csajod", úgy állsz le vele-önbecsülés; és még elvárod hogy mindenkinek kaprincsoljon össze-vissza

2019.09.08. 11:44:31

@mi szél hozott?: Ha nem tetszik neked valaki neki teszel szívességet ha hátat fordítasz. Ez van szerintem nem hiányzol nekik :)

Bakter Anyósa 2019.09.08. 11:49:37

@PPK™: Erre a korrekt válasz: lesz, ha adok b+ :D
Fiatalon tapasztalatlanul ezek még nem tűnnek fel, de idővel már azért jó tudatosan odafigyelni annak, aki egy normális kapcsolatot akar. A csillogás elmúlik, de a suttyóság sajnos nem.

2019.09.08. 12:08:20

@Bakter Anyósa: Most arra kell itt gondolni, hogy a te csillogásod bezzeg nem múlik el mi? :DD
Miért kell arra gondolni hogy a faszijával hogy fog viselkedni? Mi köze hozzá? Ezek már az ezospiri belemagyarás szintű nevetséges agymenések közé tartozhatnának.
Te mégis milyen véleményt tudnál alkotni egy olyan emberről, aki egyszer sziát, aztán semmit, majd nekiáll jónapotot köszönni még jó hogy nem csókolomnénizik. Mondom a 10% tud viselkedni.

MsIreneAdler 2019.09.08. 12:11:48

@Fókabébi a porondon: a "kaprincsol" - ért jár neked egy mezei pirospont :D

Tata_ 2019.09.08. 12:14:54

@MsIreneAdler: Miért nem számít? Hiába a bombatest és a gyönyörű arc, ha belül üres. Mit tud bevinni egy kapcsolatba? A szex nagyon fontos, de nem egyedüli értékmérő. Hiába élvezed a testét, nem ez teszi ki a mindennapok nagy részét. Ha nem tudsz vele beszélgetni, ha totál eltérő az értékrend, akkor unni fogjátok egymást, egyértelműen halálra ítélt a kapcsolat. Ezért is olvastam értetlenkedve itt a blogon valamelyik törzskommentelőtől, hogy a szintelmélet szerint a külső értékek mentén osztályozandó a nő. Ez szimplán ostobaság.

@kapitány: folyamatosan propagálod a félrekúrást, mintha az járna neked. De ezek szerint azt is elfogadod, ha a nőd kefél félre ugyanúgy, mint te? Vagy azt már nem veszi be a gyomrod?

2019.09.08. 12:19:35

@Fókabébi a porondon: te hüjjje vagy?? Miről beszélsz!?
Beetetési időszak a kapcsolat legelső fázisa amikor még mindegyik fél a jót akarja magából mutatni. Nincs itt semmi tiszteletlenség.
Tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni. Nem csak a mobiltapicskolásból meg az instaszelfizésből áll az élet.

PPK™ 2019.09.08. 12:20:06

@Bakter Anyósa: ja, kábé :D engem az első nap kibasznának ha pincér lennék, mert az első ilyen suttyóra ráborítanám a levest és közölném vele, hogy neked meg LESZ EGY ruhatisztítás :D

De egyébként egy csomó ilyen dologból ki lehet következtetni, legyen az autóvezetés, vagy ami jellemző a nőkre, hogy a haverinát ekézi a háta mögött, face-to-face meg megy a "jaj, hogy vagy, de jól nézel ki puszi-puszi" képmutatás. Szóval csak kicsit kell figyelni és azonnal kiderül a másik jelleme.

Bakter Anyósa 2019.09.08. 12:27:19

@Fókabébi a porondon: neked valami boltosfóbiád van? Vagy mi bajod? Itt tőlem okosabbak is osztják a véleményem, hogy hétköznapi helyzetekben mutatkozik meg a jellem. Többször el kéne olvasnod, amit írtam, hátha úgy érthetőbb lesz. Mondjuk nekem is a tied, mert nem nagyon értem, mit szerettél volna közölni :)

2019.09.08. 12:27:53

@mi szél hozott?: A beetetés meg a szelfi a te világod, nem az enyém. Remélem olyat találsz, aki megérdemel téged, szomorú lennék ha egy normális lány kötne ki melletted.

2019.09.08. 12:32:27

@Bakter Anyósa: Figyelj aki normális azzal én is az vagyok, megelőlegezem a bizalmat, de bunkó parasztokkal tudok én is az lenni. Gondolom te elbaszol a napodból min. fél órát azzal naponta, hogy a pénztárossal megbeszéled mit főzöl és mi van a férjével Józsival. Kész :D

MsIreneAdler 2019.09.08. 12:36:12

@Tata_: nem jött le az irónia :) Szerintem is számít, hogy egy nő ne legyen tuskó, de a férfiak többségét ez nem érdekli. Illetve csak akkor, amikor már kirakták a szűrét, és tele lehet sírni a blogot, hogy micsoda felszínes ribanccá "változott" az ő csinike párja. Ugyanez nőben, ugye mikor autó, pénztárca alapján választanak párt, aztán meg néznek, hogy mekkora egy félrekúró seggfejjel kezdtek. A kulcs a választás és a prioritások. Mert sajnos a toppmodelltestben élő, néma, szűz, gondoskodó, mindig szexre kész nőkből hiány van :)

MsIreneAdler 2019.09.08. 12:46:01

@PPK™: voltam felszolgáló, ezért bizton állíthatom, hogy az ilyennek beleköpnek a kajájába, majd élvezettel nézik, ahogy megeszi a csulát. Szóval azt tanácsolom mindenkinek soha, de soha ne baszakodjon azzal, aki hozzáfér az ételéhez :D

Bakter Anyósa 2019.09.08. 12:55:18

@PPK™: Nem is mernék ilyen munkát vállalni, pont ez miatt...
Ezt a bébifókát rátok hagyom értelmezésre, elmegyek és megbeszélem a pénztárossal, mi van a férjével, aki Józsi :) remélem, megfejti valaki a mondanivalóját. Megfejtéseket Miska bácsi levelesládájába kérem tisztelettel!

MsIreneAdler 2019.09.08. 13:04:36

@Bakter Anyósa: a cikket sikerült elolvasnom, tényleg érdekes. Megdöbbentő, hogy nők ennyire nem ismerik a testüket itt Európa közepén a 21.században. Ráadásul azt gondolják ez jól is van így.

PPK™ 2019.09.08. 13:17:39

@MsIreneAdler: túros csusza helyett kapott egy turhás csuszát? :-D

@Bakter Anyósa: ne tukmáld ránk, vesződj vele te :-)

MsIreneAdler 2019.09.08. 13:42:14

@PPK™: túrós csusza? Hagyjál már, ez nem a Mari néni büféje volt, de nem ám :) Az egy négyzetméterre jutó felkapaszkodott segglyukszájúak aránya igen magas volt, puccos étterem, puccos, drága kajákkal.

PPK™ 2019.09.08. 14:19:28

@MsIreneAdler: jóvan ne rajoskoggyá :-)

Bakter Anyósa 2019.09.08. 19:32:02

@PPK™: nem vesződtem, elmentem körtét szedni, de miszélhozott megoldotta a kérdést :D

MsIreneAdler 2019.09.08. 20:04:18

@Bakter Anyósa: szerintem erős szövegértési problémák lehetnek a háttérben, valamint az, hogy fogalma nincs, melyik nickhez, melyik hozzászólás tartozik. Ennyit sikerült kideríteni. Ja hogy mit akar mondani? Ööö... :D

Bakter Anyósa 2019.09.08. 20:36:38

@MsIreneAdler: azt hiszem azt, hogy a boltosok sutyerákok, Józsinak hívják a férjüket és hogy az én csillogásom sose múlik el. Ezt örömmel olvastam amúgy, de hogy az összes c...átkot miért szórta rám? :D hátha kiderül az is.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.09. 13:27:00

@El Amante: S ez így jó és elég, hogy más nők férfiait teszed boldoggá?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.09. 13:33:44

@MsIreneAdler: Nem így gondoltam, de ki vagyok én, hogy felülbíráljam egy nő félreértelmezéseit?:)

2019.09.09. 17:33:40

@shakespeare:
most te ténleg leállsz ilyen selejt hulladék 30 körüli húspiacon maradt selejt beltartalmú nőkkel?! :D
Amelyikben egy kicsi belső érték is van az eddigre házas,
amelyikben nem azt még senki nem vette el,
az amelyik menthetetlenül ostoba vagy kibírhatatlan, az meg ilyenkorra már elvált és gyereke van.

Ez majdnem olyan mint mikor a kofa a nap végén már csak negyed áron kínálja a maradék portékát amit nem vittek el tőle, az ilyennek ha már elmegy egy erős 40-es pasival randizni eleve racionalizálni kéne az elvárásait, meg hogy mégis mi a szart akar.

Ha csak dugni akart egy kiművelt testű sportolóval akkor mi a fasznak ment el, ha nem akkor meg észre kéne venni hogy saját maga mennyit ér, vicc hogy ezek a nagyvárosi ribancok 40 évesen is elhiszik magukról hogy nekik a pináért cserébe egész életükben minden csak úgy magától jár :D

2019.09.09. 17:59:04

@Heinrich Spitzvogel: dehogy baszott ki, eleget láttam én az ismerősök közt szétment, tönkre vágott életeket, én nem voltam házas sose, 2 esetet leszámítva nem is éltem senki ember ribancával együtt, igaz ott az egyik esetben hibáztam hog nem hagytam a faszba ott az első dugás után és simán húztam be egy újabb numerát és pont, de akkor még naiv voltam és hittem a változásban.
De legalább akkor ellenálltam a folyamatos kísértésnek mikor megpróbálta felcsináltatni magát velem, még azt is bevetette hogy "elfelejtett" tablettázni egy idő után csakhogy észre vettem és onnantól nem volt baszkurálás vagy csak megszakítva. Szerencsére megúsztam a nem kívánt tragédiát egy olyannal akit a hátam közepére se kívántam fél év után nemhogy a fattyát.

Se kutyám se macskám, nem kell magyarázkodnom senkinek meddig részegedek a már elvált vagy hasonló legény életű kollégákkal a kocsmában, miért veszek hobbiból motort vagy második autónak kabriót, esetleg mi a fasznak van körbe pakolva erősítőkkel és gitárokkal az előszoba mert épp az egyik hobbim ebben teljesedik ki, nem ment el az eszem hogy elbaszott életű segg hülye unalmas nőkre pazaroljam az időm, energiám vagy a pénzem

Csak röhögök a kollegák azon részén akik 2-3 gyereket basztak össze sima szívességből a feleségüknek mert elhitték hogy enélkül dugába dőlne a házasságuk, és egyben az életük is, és karikás kialvatlan szemekkel járnak be dolgozni évek óta, ott alszanak a monitor előtt nyitott szemmel és vedelik a fél liter kávét az étkezdében, és a két ajtós kupét valami 7 személyes undorító röhejes családhurcolós autóra cserélték, vagy pláne mikor a hasonszőrű hülyékkel a kaja szünetben az egész napos téma kimerül a mennyit sír a gyerek este mostanság, milyen büdöset szarik és milyen pelenkát veszel neki körökkel, én meg csak magamban röhögve hallgatom ezeket.

Szóval igazad van, kibasztak ezek a szar életű nők velem ;)

MsIreneAdler 2019.09.09. 21:50:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): csak vicceltem, tudod én ilyen poénos vagyok :)

El Amante 2019.09.09. 22:18:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): más nők férfijait? Remélem, az egyértelmű, h ez az ő választásuk, én mindenkinek adok lehetőséget dönteni. Senki fejéhez nem tartok fegyvert, h dugjon meg. Engem nem érdekel, kinek köteleződtek el, ha meghozták a döntésüket, viseljék ennek nehézségét és kockázatát is. Ezek a ffiak azt adják amit akarok (jó szexet, nem lagymatag maszatolást), és többnyire nem várnak cserébe mást, mint ugyanezt. Itt nincs mellébeszélés, hazudozás, megjátszás, nincs is sok értelme. Ha nem működik, elköszönünk, ha egy idő után feleségül akar venni, akkor megbeszéljük (és általában elköszönünk). Egyébként jó és elég, én nyílt lapokkal játszom, és az elején azt is elmondom, h ne várják, h én hűséges legyek hozzájuk. Van, aki nem bírja, pedig otthon az asszonyt is ellátja néhanapjàn, de azt nem bírja elviselni, hogy nekem is van más. Érdekes egyébként a férfiak hozzáállása ehhez a dologhoz.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.10. 08:00:20

@El Amante: Még véletlenül sem valami női összetartás szerűre gondoltam, csak eddig azt gondoltam, hogy te nem a szeretői státuszt részesíted előnyben. S miért beszéled le őket a veled házasságról?

El Amante 2019.09.10. 10:14:54

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Mert nem akarok újra házasságban élni (igen, voltam házas, belefulladt az unalomba, igen, az én hibámból is), és feleség, háziasszony, mindenes lenni. Most, ha itt vannak, eljátszuk a mézesheteken lévő párt heti x alkalommal, hatalmas szex, együtt főzés, évődés, beszélgetés, aztán szépen hazamennek. Otthon van egy kisbolygójuk, akinek ők a világ közepe, és elvégzik a pasival a sittes melót, miért akarnám felborítani ezt az egyensúlyt? Nekem nem okoz örömet kiszolgálni és ellátni a pasimat 0-24-ben, de ha más ezt boldogan megteszi, nem állok az útjába. Én erre a pozícióra nem vagyok alkalmas. Plusz, nem akarok monogám életet, és ezt a ffiak többsége képtelen tartósan elviselni. Belőlem hiányzik a birtoklási vágy, és bár nem mondom, h szeretőnek lenni mindig tejjel-mézzel folyó kánaán, de lényegesen kevesebb a stressz, és lényegesen jobb a szex mint egy házasságban.

El Amante 2019.09.10. 10:23:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): na, az még lemaradt, h a szingli ffi maradni akar. Mindig! Végre talál valakit, akivel jó a szex, jól főz, a lakása is rendben, lehet is vele dumálni, akkor jó lesz feleségnek. A "rekordom" 2 hét volt, elkezdte pedzegetni az együttélést, házasságot. Jóképességű fickó volt, de képtelen volt elengedni a klasszikus elképzeléseit. Tudom, h feladta volna előbb-utóbb, de megcsalt feleség meg nem akarok lenni. Látod, milyen fura, h ha nyíltan szeretném, azt nem akarják, de titokban csinálják.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.10. 16:11:46

@El Amante: És ha én nyíltan szeretném? (Most jönnek a kifogások :D)

whoamiohmy 2019.09.10. 18:13:39

@Balambér Kovács: na ezen most KÖNNYESRE röhögtem magam.

Made my day. Nagyon köszönöm.

2019.09.10. 21:29:20

@Bakter Anyósa:

"Ezt örömmel olvastam amúgy"

Hidd el, minden okod megvan rá, ugyanis úgy döntök, hogy a mondókám leírom, az még a csodás bókok kategóriája.
Mert ha nem csodás bók, akkor valaki sír és az nem én szoktam lenni.
Te ahhez nem vagy elég gonosz, hogy kihozd belőlem.

Érezd magad megtisztelve :o)))))

2019.09.10. 21:31:49

@Fókabébi a porondon: Óóó olyan igénytelen vagyok...

*ha
*ahhoz

Így már azt hiszem jó lesz (hajsimítás).
:o))))))

El Amante 2019.09.11. 08:15:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ha lesz szabad kapacitásom, mindenképp te leszel az első, akinek szólok :D

Janed0e 2019.09.11. 19:13:45

@El Amante: Érdekes, amit a szeretoi szereprol írtál. Érdekelne, h hogy oldod meg, h ne légy szerelmes egyikbe se, hiszen a szex erős köteléket teremt köztetek. Miota csinálod ezt? Nem hiányzik néha vki, aki ott van melletted, ha mondjuk beteg vagy, vagy unnepekkor? A családodnak bemutatsz belőlük bárkit is? Nem rossz titkolozni, bujkálni a feleség elől (gondolom nem beszelhetsz, csetelhetsz a pasival, amikor csak akarsz). És hogy viselik a lepattintast? Tutira sok olyan pasas van, akik nem fogják fel, és amint megtudjak, h nem vágysz monogamiara és hazassagra, azt képzelik, h egy nimfoman állat vagy, aki BARKIVEL is dugna. Ezt hogy tudod kezelni? Köszi, ha válaszolsz.

El Amante 2019.09.12. 07:01:34

@Janed0e: írtam neked privát, majd csekkold!
süti beállítások módosítása