Nem akarok elvált ember lenni

2019. szeptember 06. 07:43 - csajokespasik

       

               „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg rámenni.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Öt éve, hogy megállapodtam egy olyan nő mellett, akivel kapcsolatban azt hittem, jó döntést hozok. Miután megszületett a kisfiam, már nem alakultak olyan jól a dolgok, addig minden működött. Ő változott meg, vele történt valami, amin most már én is keresztül megyek. A gyerekem az egyetlen jó dolog jelenleg a kapcsolatomban. A feleségem jó ideje nem kíván engem, majdnem fél éve már, hogy nem feküdtünk le... Számos alkalommal próbáltam leülni vele és megbeszélni, amit meg kell, de akkor ideges lesz, és hirtelen tennivalója támad. Én nyugodt természetű vagyok, ő pedig szinte már csak emelt hangon beszél velem. De nem tudom, mi az úristent követtem el.        

       

               Már arról is szó volt egyszer, hogy jobban szeretné, ha elköltöznék. De nem tettem semmit, nem vétettem! Mindenben támogattam és segítettem, mint egy társ. Arról nem tehetek, hogy a puszta jelenlétemet sem viseli már el. Ha mostanában felhozom ezt, akkor még neki áll feljebb, és megint veszekedés lesz belőle. Szerintem a fiam már ebben a korban is sokat érzékel ebből a feszült légkörből, így nem értem miért csinálja és kinek jó ez... Nem így terveztem a családot, de így alakult.

Sajnos ez belül annyira tönkretett, hogy aludni is nehezen tudok – természetesen már külön alszunk. Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól. És az önbecsülésemnek se tesz jót mindez. Az biztos, hogy nem akarok elvált ember lenni. Csak kettőn múlik a dolog, az a baj. Nem tudom, mi ez nála, és elmúlhat-e egyáltalán.

Nyilván, sosem lesz már olyan, mint régen (bár ki tudja?) ... szeretném azt érezni, amit érezni kell. Én elhiszem, hogy nehéz neki, csak nem avat be semmibe, teljesen kizár az életéből. Nem vágyom más nőre, az az életem ottmaradt a huszonéves kori emlékeim között. Vannak nálam sokkal egyszerűbb felfogású emberek, akik ilyenkor lépnek félre, vagy le, vagy nyúlnak a pohár után, jó magyar szokás szerint, de ezt szeretném elkerülni, bár néha irigylem azokat, akik ezt az utat képesek választani viszonylagos megoldásként, ennek is megvannak biztosan az előnyei. De az nem én vagyok.          

 

 

343 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8515043510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heinrich Spitzvogel 2019.09.06. 08:10:09

Sajnos pedig az leszel. Hogy is van a mondas? “Ha egy no a mindened, mar nem sokaig lesz az”.

PPK™ 2019.09.06. 08:48:29

Klasszikus, tankönyvekbe illő elrettentő példa ez a sztori.

Röviden és tömören arról van szó, hogy egy jobb nő - mint amilyen pasas te magad vagy/voltál -, annak idején meglasszózott magának, mert látta, hogy egy tökéletesen legombolható, kihasználható balfasz vagy, aki a megfelelési kényszer hatására mindent megtesz érte. A tenyereden hordoztad és még most is te vagy az, aki szalad a busz után, ami valójában le akarja rázni.

Vagyis remek férjjelölt voltál és amint bebiztosította magát az esküvő-gyerek kombóval, ki is mutatta a foga fehérjét.

Eleve úgy vállaltad be a család-projectet, hogy lövésed nem volt a csajodról sem, meg úgy általában a nőkről. Ne legyenek illúzióid, már régen más kúrogatja, sőt, az is vastagon benne van a pakliban, hogy nem is a saját gyerekedet neveled. A célja természetesen az, hogy összeszedd a cókmókodat, menj ahova akarsz. Leszarja, hogy veled mi lesz, a lényeg, hogy addig maradj életben, amíg a gyerektartást perkálnod kell, utána akár meg is dögölhetsz a híd alatt. Mindezt persze úgy, hogy a gyerekre hivatkozva neki JÁR a pecó, amiben most éltek.

Nem véletlen, hogy a mostani 30-as generáció férfi tagjainak ~70%-a nem óhajt családot alapítani. Tisztában vannak azzal, hogy a jellemhulladék nők gombamód elszaporodtak az elmúlt évtizedekben, ahogy téged is a feleséged, úgy a férfiakat pusztán eszköznek tekintik. Ugródeszkának, amiről el tudnak rugaszkodni.

Neked már csak annyi a teendőd, hogy pöcsöt növesztesz, szerválsz egy fasza ügyvédet és a lehető legkevesebb veszteséggel szállsz ki az üzletből. Igen, a feleségednek ez egy üzlet volt, tehát neked is ebből az irányból kell megközelítened ezt a kérdéskört a továbbiakban.

Természetesen te leszel a szar szemét és majd a gyereknek is elhord téged mindenféle szemétnek és mantrázza neki, hogy elhagytad a családodat, szóval nem csak pöcsöt kell növesztened, de kötélidegeket is.

Mint ahogyan egy rakás, hasonló cipőben járó férfi számára, úgy neked is egy új játék vette kezdetét, ahol most már a saját túlélésed a tét. A többi férfitársadnak pedig egy újabb intő példa, hogy hogyan NE alakítsuk az életünket.

exilis 2019.09.06. 08:49:28

Majd megírják itt az okosok, hogy leszédült a faszkörhintáról, és kellett neki valaki akinél jó nő gyerekszülésre is. Te voltál a jó balek, megcsináltad a gyereket, ő elérte amit akart, és most már nem kell lefeküdni veled, aki minden téren gyengébb, mint azok akik huszonéves korában rongyosra kefélték, és akikre most is nedvesedne. Semmi tennivalód nincs ezzel, a nő undorodik tőled, fizesd meg a tanulópénzt, szedj altatót, és költözz vissza anyádhoz.

PPK™ 2019.09.06. 08:57:42

@exilis: ha van más életszerű forgatókönyved, ami mentes a polkorrekt, sablonos szaroktól és a száraz tényekre épül, akkor én személy szerint szívesen olvasnám.

2019.09.06. 09:01:48

Nem az ilyenek nyírták ki asszonyt, gyereket , magukat is, mostanában kétszer is?

PPK™ 2019.09.06. 09:14:59

@Egy a KING: esélyes. Vannak "férfiak", akik nem tudják elviselni a tényt, hogy amiben (egész életükben) hittek, az csak egy cukormázzal leöntött szép nagy rakás szar. Gondolom nem lehet egyszerű feldolgozni, hogy évekig/évtizedekig álomvilágban éltek, ne adj' Isten a gyerek sem az övék, a "nő" meg szerepjátékot játszott végig. Azért az elgondolkodtató, hogy az utóbbi években egyre több ilyen eset történik.

Van egy mai podcast erről a témáról az Indexen, de fenntartásokkal állok majd neki meghallgatni, mert a kriminálpszichó, akivel beszélgetnek benne nő. Szóval - gondolom - majd csak és kizárólag a férfi lesz a hibás ezekben a sztorikban.

Nyilván nem az a megoldás, hogy vérfürdőt kell rendezni, de a nőknek egyre inkább számolnia kell azzal, hogy lehet, hogy egy olyan csávót vesznek palira, akinek elönti a szar az agyát.

2019.09.06. 09:27:27

Nagyon jó levél, sokaknak tanulságos lehet.

1. Kb 8x írtad le mit szeretnél, de a tények alapján már könnyen beláthatod, hogy ez senkit nem erdekel, még a feleséged sem. Az élet nem így működik. Amit kiszakítasz magadnak a nagy tortából, az a tiéd lesz. Minden más másé, még a nőd is. Magyarán amíg nem teszel érdemben a kapcsolatodért, a családodért, addig marad ez a fos, amíg rá nem cuppan végleg egy új faszra a feleséged.

2. Első lépésben fogadd el a TÉNYT, hogy valaki kúrja a nőd. Ha ezen nem tudsz túllépni, akkor válj el és könyveld el a hatalmas kudarcot amit csak saját magadnak köszönhetsz, mivel hittél a mesékben a nőddel kapcsolatban és semmit nem tettél azért,h férfi legyél/maradj a szemében.

Ha át tudod lépni ezt a tényt, akkor el kell kezdened tenni a kapcsolatodért, amihez elengedhetetlen, hogy újra férfi imidzset varázsolj magadról a nőd szemében. Ehhez rövid időn belül éreztetned kell vele a piacképességed. Jobb külső, kiegyensúlyozottabb belső, és egy viszony egy tőle jobb ÉS fiatalabb csajjal. Azt kell érezze, hogy ha ti elváltok, a te életed ettől csak jobb lesz. Élni fogod a világod, ő meg küzdhet a gyerekkel egyedül.

3. Amint szembesíted a ténnyel, hogy kivel dugsz konkrétan, és komolyan gondolod a csajjal, ő pedig felőled azt csinál amit akar (ha válni akar akkor tegye, leszarod), még aznap fordulni fog a kocja, és ő fog majd beszélgetést kezdeményezni, közös megoldásra törekedni stb.

A nők így működnek.

God Harald 2019.09.06. 09:27:29

@exilis: a párkapcsolatokban jellemzően azok a legnagyobb mágusok, akik még egy páréves párkapcsolatot sem képesek felmutatni:)))

exilis 2019.09.06. 09:36:30

@PPK™: Fél éve nem hajlandó vele lefeküdni az asszony. Nincs miről beszélnim ennek a kapcsolatnak a szó normális értelmében vége van. Van barátom, akivel évek óta (4-5, már nem is emlékszem) nem fekszik le a neje, de folyamatosan lebegteti, hogy ha jól viselkedik, akkor most már lassan újra képes lesz rá. És a marha folyamatosan reménykedik, de persze a frusztráció miatt néha kitör belőle ez-az, és az megint apropót ad az asszonynak, hogy hát hogy beszéltél velem, én egy ilyen állattal nem tudok szeretkezni. Lefeküdni nem tud, de évente x-szer (gazdagok) el tudja viselni, hogy a férj utaztatja tengerpartról tengerpartra. Szóval, vannak ilyenek, ez a nő sem tudom mitől kezdett undorodni attól a férfitől aki 15 évig előtte jó volt neki.

PPK™ 2019.09.06. 09:41:33

@Captain Admin: szerintem a poszter akárhogy emelheti az esztétikai szintjét, nem lesz már férfi a felesége szemében. Lobogtathatja a frissen bezsákolt ropiseggű huszonéves fotóit, meg a vele váltott szaftos beszélgetéseit is, az sem segítene.

Az meg, hogy hirtelen férfiasan kezd viselkedni, inkább szánalmas és nevetséges lesz a gádzsi szemében.

De ez jó kérdés amúgy, érdekelne itt egy értelmes, korrekt nő véleménye, hogy a balek pincsi balfaszt férfinak tudná-e tekinteni, ha megváltozna, vagy a már korábban kialakult kép miatt balek pincsi balfasz maradna az idők végezetéig?

Én egy jellemhulladék átlagjulcsit ugyanannak látnék akkor is, ha külsőre tuti szintre húzza el magát és úgy viselkedne, mint egy értelmes, normális nő.

2019.09.06. 09:42:43

@PPK™: a válás a besértődött, érzelmi alapon eldöntött forgatókönyv. De van más megoldás is.

Ha neki ez a nő megfelel így is,h már más is lekúrta, akkor hükyeség elválni, még ha hibátlanul is érvényesíti az érdekeit a válas során. A válással a gyerek sérülésének maximalizálása a garantált, ezen kívül semmi, pláne nem a nő számára.

Simán visszafordítható ez a folyamat a nőben, a leírás alapján én ezt tenném. Az más kérdés,h aki ennyire balfasz, az az általam leírt lépéseket nyilván nem képes meglépni.

A válás után a veszteség elkönyvelésével vagy a félelme valósul meg és lecsúszik a faszba, vagy pedig ez a pofon az élettől férfit farag belőle. Jó példa az ilyen helyzet arra, hogy a sorsunk a kapcsolatainkban sokszor egyéni döntések kérdése csak.

2019.09.06. 09:52:34

@PPK™: perceken belül képesek szembemenni a korábbi tetteikkel a nők, vagyis szembe hugyizni magukat. :D

Gondold végig! Most kúrja a nőt egy szint+2. Arra jutott magában (és a munkahelyi gond mentes szex miatt szint+2 általi hazugságok miatt), hogy neki ilyen férfi jár. Teljesen érthető,ha válni akar és a jobb pasival élni. De ez az ő dolga.

Poszternek a saját piacképességével kell foglakkoznia, azt valóban (nem csak látszólag) növelni, kompromisszum mentesen egy jobb csajt beújítani, radikálisan változtatni a kommunikáción a feleség felé. Ezek lesznek olyan impulzusok a nő részére, amik elbizonytalanitják.

Aztán amikor ki lesz baszva realizálja, hogy akit eddig az új liánnak tartott, annak csak egy fasztarisznya volt, vagyis hekyre kerül benne, a saját szintje és hopp, a poszter értéke máris magasabbra pozícionálódik annyira, hogy ismét megkívánja.

Itt kell majd poszternek eldöntenie, hogy belefér e az életébe egy alfaözvegy használata a továbbiakban, mindezt családnak álcázva. Mivel valószínüleg csak ilyenekkel tudna majd amúgy is összejönni, ez neki bőven bevállalható kompromisszum. Persze, ehhez meg kell tanulnia ignorálni a nőt és csak használni arra amire való.

2019.09.06. 09:53:36

@PPK™: Nem. Pont.
Vagy férfi és akkor az is marad, vagy pincsi volt mindig is, de valamiért nem zavarta addig. Olyan NINCS, hogy egyszercsak állsz az előszobában és hűha.. Én egy balekhoz mentem hozzá, kár volt...

2019.09.06. 10:07:24

@PPK™: de szerencsére ez a téma minket nem érint:)
Úgyhogy miért is okoskodsz bele ?

PPK™ 2019.09.06. 10:07:52

@Captain Admin: olyan nincs, hogy a csajod megfelel úgy is, hogy más lekúrta és ezt lesimázzátok. Azért nincs ilyen, mert így sutba dobod a büszkeségedet. A büszkeség pedig egy férfi alapfelszereltsége, tehát ha nincs/eldobod, akkor nem vagy férfi, ez ilyen egyszerű.

Azt pedig tudjuk jól, hogy ha egy nő egy olyan csókával él egy fedél alatt, aki a szemében nem férfi, azt érezteti is ám vele ezerrel - lásd a poszto(ka)t.

A gyerek miatti megalkuvás viszont lehet jó gondolat, de azért ahogy a posztban is olvasható, a gyerek is nyilván érzékeli a kialakult helyzetet. A gyerekek nem hülyék, tudják, hogy szarfürdő veszi őket körül, szóval még mindig jobb, ha elválnak a picsába.

@TSEPKE: mondom értelmes nő... :-)

...csak trollkodok, én is így gondoltam.

VOGAben 2019.09.06. 10:10:15

10/8 házasság így ér véget s erre már senki sem kapja fel a fejét. Seregnyi ilyen kora harmincas anyukát ismerek. A gyerek/ek, mint kötelező penzumot letudva, a felelősségtudatukat sutba vágva élnék megint a régi életüket. A métely életű barinők instrukcióit követve, a legközelebbi családtagok szavára magasról szarva. Elmúlt a lila köd? Aminek az illúzióját ők maguk álmodták köré a játszadozásaiknak? A legtöbb esetben csak hazugságra épült kártyavárat tudnak felmutatni semmi többet. Miért is az költözzön aki pont, hogy összetartaná a családot? Mondjuk ez meg tipikusan a vőgyerek sors... Nőhöz költözni veszélyes. Közösen építkezni meg halálos!

2019.09.06. 10:16:33

@PPK™: nem azt írtam, hogy tegye semmissé. Azt írtam, hogy ha túl tud lépni ezen...

Most őszintén, nagyon könnyen lehet, hogy a nőjét még így is sokkal kevesebben dugták meg eddig összesen, mint egy random nőt akivel ezután megismerkedhetne.

Fontos, hogy ez CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azzal EGYÜTT érvényes, higy radikális gyorsasággal szintet emel. Új (fejlesztett) outfit, új verda, életmód váltás, magasabb státuszú állás, magasabb bevételi forrás stb.

Összetett a megoldás, de az élet nem habos torta. Aki lekúrta a nőjét, ő ezt a melót ugyanúgy beketette a jelenlegi magasabb szintjébe, csak már korabban. Poszter ezidő alatt meg ábrandozott.

MsIreneAdler 2019.09.06. 10:19:16

Kedves Posztoló! Nem szeretnél elvált ember lenni? Ébresztő!! Már az vagy, nincs szex, külön alszotok, ezt te házasságnak neveznéd? Szerintem szedd össze a megmaradt önbecsülésed és menj. Ahogy leírtad, te mindent megpróbáltál, felesleges tovább alázni magad ebben a helyzetben. Az, hogy valójában mi lelte a feleségedet 100%-ig sosem fogod megtudni, egy biztos: ha képes így viselkedni veled, ez a kapcsolat sosem volt igazi. Mármint az ő részéről tuti. Itt már tényleg nem maradt más hátra, csak a veszteségek minimalizálása,anyagilag és érzelmileg. Próbálj minél több időt kiharcolni a kisfiaddal, hogy legalább egy gerinces szülője legyen már annak a gyereknek.

2019.09.06. 10:24:14

@PPK™: én tudom, hogy nem vagyok unikornis.. És te? :))

Jumpin Jack Flash 2019.09.06. 10:43:31

@PPK™: rossz a kérdés, mert elég egyértelmű, hogy egy pincsi balfaszból sosem lesz tökös férfi egy nő szemében. de ez a két véglet. sokkal szélesebb az a középső réteg, akik nem igazi tökös faszik, de nem is feltétlenül balekok és annál azért nagyobb az önérzetük/egójuk, hogy bepincsisedjenek és házipapuccsá váljanak.
olyat pl már láttam, hogy egy ilyen középkategóriás, évekig nem díjazott csóka hirtelen nagyot nőtt a felesége szemében egyszerűen csak azért, mert egy kritikus helyzetben férfiként tudott viselkedni.

MsIreneAdler 2019.09.06. 11:02:14

@PPK™: a balfék pasikkal kapcsolatban: nem. Ha ez a bélyeg már rásült a férfire, az ott marad. Esetleg, ha valamit nagyon jól csinál, azt lehet mondani, hogy "jéé hát nem is akkora pincsi" (de attól még az). Tehát (pincsi)kutyából nem lesz szalonna :D. Mondjuk ez csak az én véleményem, remélem segítettem.

Janed0e 2019.09.06. 11:13:15

Az a tény, h a szemedben a feleségeden kívül más no nem is létezik, mással el sem tudod képzelni az életed, hű bizonyítéka annak, h nagyon durván magad fölé választottál. Azt mondod te semmi rosszat nem tettél, 100%-ban a feleséged a hibás a kialakult helyzetért. Lofaszt! Önkritika off, naivitás on alapon gyorsan elvettel 1 neked túl jó nőt(le merem fogadni, h nagyon kevés ideig jartatok). Ez a szó amúgy is - elvesz-mindent elmond. Lestipistopizol egy nőt, kisajatitod, h a tied legyen, gyorsan csinálsz neki gyereket is, azzal jól roghoz kötöd és bízol abban, h életre veled marad.. Onámítás. Telt múlt az idő, gondolom a feleségedet más pasik is szépnek találtak, tőled klasszisokkal jobbak. Lehet, h túl fiatal volt még, amikor "elvetted", és másra vágyik. Lehet, h szerelmes lett vkibe, ki tudja. A huszonéves lányok meg sokat változnak. Ez van, ha túl korán házasodnak és vallanak gyereket a párok. Sztem ez borítékolható volt. Nem ismerjuk a másik fél allaspontjat, nem hiszem h ez olyan egyszerű, mint itt fent írták, h a feleséged egy ribanc és ki akar csinálni. Sztem csak túl korán, éretlenül ugrottatok bele egy házasságba. Hiába erolkodnel, h visszahoditsd, ha már masba szerelmes, cseszheted (vagyis pont, h nem :). Engedd el, valjatok el olyan civilizáltan, ahogy csak tudtok, legalább az a szerencsétlen gyerek ne sérüljön. Ha belemegy a feleséged, próbáld meg magadhoz venni a fiút, h veled éljen. Sok sikert!

2019.09.06. 11:25:26

@Janed0e: kultúrált váláshoz két kommunikatív fél szükséges.
Posztolónak akkor van esélye ha ő adja be előbb a papírokat.
Ahol már minimális beszélgetés sincs, hogy a francba fogják leegyeztetni a közös gyereknevelést?!

2019.09.06. 11:40:40

@Jumpin Jack Flash: erről van szó. Ez pedig tanulható.

2019.09.06. 11:44:45

@TSEPKE: a kultúrált váláshoz a férfj megfelelő érdekérvényesítése szükséges. Ahol a nő irányítja a dolgok menetét, ő diktálja a feltételeket, azokban az esetekben mindig csak valami agyrém lesz a kimenetel minden fél számára.

2019.09.06. 11:50:19

@Captain Admin: hol írtam, hogy a nő írja a forgatókönyvet? Hol írtam, hogy meg kell kérdezni, kicsi hajnalcsillagom, mit szeretnél, mivel tudnék mosolyt varázsolni arcodra?

korosde 2019.09.06. 11:59:12

@Captain Admin: Helyes meglátás és működik. Azt kell elengedni, hogy az énképem attól függ mit tesz a másik, és mit gondol a másik. Én tökös férfi vagyok és ez független attól mit tesz a társam. Ha csal az az ő jellemhibája, amit vagy elfogadok s leszarom, vagy nem és kirakom. Senki sem tökéletes. Jó meglátás lehet, hogy a piactéren elérhető egyedeket valszeg többen dugták mint egy párkapcsolatban élő nőt. /jó tudom számtalan ellenpélda lehet,de kiindulási alapnak én is ezt gondolom/. Én négy éve kerültem döntéskényszerbe, akkor találtam rá megfelelő oldalakra, ahonnan 45 évesen se szégyelltem tanulni. És lőn csoda itt vagyok majdnem 50 és bőséges szex az asszonnyal. De a napi mantrám mindig elmondom magamban:) Én tökös férfi vagyok és ez független attól mit tesz a társam.

korosde 2019.09.06. 12:03:01

@Jumpin Jack Flash: aláírom, tököt lehet növeszteni. Már ha valamekkora eredendően volt. :)

2019.09.06. 12:06:06

@korosde: a mantra nyilván nem elég, mert a nők a tényeknek hisznek. Azonban ma 40-60 között szerintem egyáltalán nem nehéz kitűnni a tömegből vagy ha úgy jobb az átlagból. Sokaknak 40 évesen már foguk sincs, a testük egy telibeszart zoknira hasonlít, gerincsérv, cigitől bűzlő pofa, stílus/ízlés teljes hiánya, a stresszes és helytelen életmódtól pedig tönkre ment idegrendszer.

Nagyobb baj (bár sokunknak előny), hogy sok 30 alatti fiatal pali is már teljesen leszerepelt a piacon. Ha figyelgeted az embereket, lépten nyomon látni, hogy a társadalom eldegenerálódott. Megjelenésükben és pláne a kommunikációban széleskörben elbalfaszosodott a férfi társadadalom.

PPK™ 2019.09.06. 12:07:11

@Egy a KING: Én kérlek szépen mindenhez IS értek :-)

@buttercup13: ez a csóka tényleg nem férfi, az kurvaisten :-)

@TSEPKE: nem hiszek el bemondásra semmit, tehát kénytelen leszek megvizsgálni ;-)

@Jumpin Jack Flash: a posztban szereplő figuráról volt szó, aki nyilvánvalóan balek balfasz pincsi, és hogy férfi lenne-e a felesége szemében, ha szintet- és pöcsöt növesztene-e? A választ tudtuk, a lányok is megadták: NEM.

Amiről te beszélsz, az nem a posztoló, hanem attól egy kicsit jobb, akiknek itt szoktunk is felbecsülhetetlen értékű életvezetési tanácsot adni egy-egy szakítás után, hogy hogyan emeljen szintet ;-)

korosde 2019.09.06. 12:13:24

@Captain Admin: nyilván nem elég, bár a kisugárzáshoz kell az önbizalom,az meg belülről fakad. Egy boltban dolgozok rengeteg vevővel találkozom, igénytelen büdös beszélni nem tudó egyedek rengetegen vannak. Mindig igazolódik de helyespaseee /sic/ vagyok én. :).

2019.09.06. 12:20:19

@korosde: dolgozol? boltban?
Nincs több kérdésem:)

korosde 2019.09.06. 12:22:28

@Egy a KING: jaj hát szégyellem is magam miatta. DE van az a pénz amiért korpásodik a hajam. :)

2019.09.06. 12:22:39

@PPK™: az is megérne egy tanulmányt, hogy miért merül fel egyáltalán az a kérdés, hogy a "nő" minek lát minket:)

2019.09.06. 12:33:55

@Egy a KING: mert nálunk van az összes punci... Feltéve hogy téged ez érint

PPK™ 2019.09.06. 12:39:57

@Egy a KING: hallod bro, tégedet itten kóstolgatnak a gádzsik :-)

2019.09.06. 12:42:19

@TSEPKE: édesem, de az nem érték, ingyen osztogatják

2019.09.06. 12:50:28

@Egy a KING: ha neked igen az jó.. de nézz már körül a világban '-))

MsIreneAdler 2019.09.06. 12:51:26

@Egy a KING: ingyen? Aha, szegény posztíró is ezt gondolta, aztán jött a számla

korosde 2019.09.06. 13:01:10

@Egy a KING: ja persze, álcázd magad csóró, rondának oszt meglátod kik akarják ingyen neked adni a puncit. Na ha ez nem jön be, akkor esetleg leesik, hogy mégiscsak kellett tenni érte valamit, hogy most "ingyen" kapd. :)

2019.09.06. 13:22:07

@MsIreneAdler: nekem még azt is elhiszik, hogy nem számít megcsalásnak, ha másik kerületben történt

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.09.06. 13:28:13

Nekem erről két dolog ugrik be, nagyobb tételben fogadnék, egyik sem lesz nektek népszerű.

Az első a pszichológiai megközelítés
Itt ugyanis úgy tűnik, az történt, hogy az apa kívül rekedt az anya-gyerek újonnan létrejött világán. Azaz, ha tenni akar valamit, neki kéne kettejükhöz kapcsolódnia közösen végzett feladatok útján, olykor több házimunkával, vagy gyerekringatással stb.

A második, ha ez nem megy és a poszter legalább egyszer elment egy terapeutához konzultálni és nem sikerült, Komár László Fiam c. száma. Úgy nagyjából azt mondja el dalban, mint ami ide le van írva posztban...

MsIreneAdler 2019.09.06. 13:29:50

@Egy a KING: jajj ezzel ne vágjál már fel, ezt mindenki tudja, mint ahogy az sem számít annak, ha hátulról :)

B.Log · glossza.blog.hu 2019.09.06. 13:34:01

Nem lehet kényszeríteni valakit arra, hogy szeressen és veled akarjon élni, és nem lehet ezt "kiérdemelni" sem. Tehetsz azért, hogy megutáljanak, és tehetsz azért, hogy más emberek jól érezzék magukat a társaságodban, de erőltetni kár.
Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy a feleséged eleve csak spermadonornak és tartásdíj-termelőnek nézett és hazudott, amikor házasságkötéskor elhitette, hogy szeret, vagy később szerettet ki belőled.
Nem az a kérdés tehát, el akarsz-e válni, hanem az, hajlandó vagy-e tudomásul venni a valóságot és azt, hogy a feleségedet jelenleg (még) hidegen hagyod (ha tovább erőlteted ezt a házasságot, van esélyed eljutni a mélységes forró gyűlöletig).
Ami a gyerekedet illeti: ha valóban fontos neked és szeretetet érzel iránta, mint ember iránt (azaz nem csak azért csináltad, mert mindenki ezt csinálja), akkor kérhetsz váltott elhelyezést, és azért manapság ezt sokszor meg is ítélik.

2019.09.06. 13:39:42

@Névtelen betelefonáló: ezt miért kell?! Ne mondd már, hogy ha innentől mosogat este és a szemetet is kiviszi, meg az esti mesét is bevállalja akkor majd lesz szex..
Legkésőbb az első hét után kellett volna nyomulni. Fél év után már mosogathat..
Mindenestre vicces, hogy amíg tűrhetőek a hétköznapok, addig elvan az asszony azzal a néha büdös, néha cuki csomaggal - amikor válás várható, hirtelen "kapcsolódni kell" apunak is a gyerekkel? Hol a francba volt addig?
Az, hogy minden második férfi.. Ehh pasi ilyen hulladék, az még hagyján. De nincs apjuk, aki 5-6 évtizeddel a háta mögött lezavarna egy barackot?
És nincs anyja az ilyen nőknek, hogy kislányom, ha nem ragasztod hozzá, simán itthagyja és az ajtót nem nyitja rátok többet..

Jumpin Jack Flash 2019.09.06. 13:42:35

@PPK™: pont azt mondom, hogy minek egy olyan kérdést feltenni, amire nyilvánvaló a válasz. ez nem a Nemzeti Konzultáció :D

PPK™ 2019.09.06. 13:48:57

@Névtelen betelefonáló: hallod Bandita, ez a posztoló tipikusan az a fazon, aki simán főz-mos-takarít szerintem már a kezdet kezdete óta, de mióta megváltozott a szivola (= a valódi énjével rukkolt elő a feleség), azóta szerintem még jobban rákapcsolt, hogy rendbe hozza a házasságát, mert azt hiszi, hogy ez (is) kell a probléma megoldásához.

@Jumpin Jack Flash: ja :D

Jó, hát néha velem is előfordul, hogy tudom, hogy tudom a tutit, de mégis meginterjúvolom a csajokat :) Plusz ugye felmerült itt Szomszéd elvtárs oldalán, hogy majd másként fogja látni a posztolót a felesége, ha masszív szintnövelésbe kezd. Gondoltam ezt a tévhitet elhessegetjük szépen :-)

2019.09.06. 14:07:07

@MsIreneAdler: te vagy Szása? Az év baszása. Dugunk? . Írok verset is:)

2019.09.06. 14:07:08

@MsIreneAdler: te vagy Szása? Az év baszása. Dugunk? . Írok verset is:)

MsIreneAdler 2019.09.06. 14:16:40

@Névtelen betelefonáló: szerintem ez egy nagyon jó meglátás, azt meg szard le, kinek tetszik. :) Egy a bibi, általában nem az ilyen stílusú apukák rekednek saját hibájukból kívül az anya-gyerek körön. Tegyük fel, hogy emberünk valós, és igazat mond. Azt írja a legjobb dolog az életben a kisfia. Ha ő ki lett rekesztve, az bizony egy okból történhetett: hogy nem engedték be. Erre egy nőnek is figyelnie kell, hogy a férj ne csak valami mellékszereplő fejőstehénnek érezze magát. Persze vannak olyan, "apukák" akik nemtörődömségből, félelemből nem közelednek, vagy csak egyszerűen ők (esetleg a jófej haverok) buzisnak tartják a csecsemő ringatást. Én a posztert nem ilyennek gondolom, az írása alapján nekem úgy tűnik jó a kapcsolata a kisfiával.
A másodikhoz nem tudok hozzászólni, ugyanis semmi olyan ütős szer nincs itthon, ami ráhangolna Komár Lacira :)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.09.06. 14:19:12

@PPK™: @TSEPKE: köszönöm-köszönöm, virágokat az öltözőbe kérem.
Komolyra fordítva:

Van az a tipikus jelenség, hogy ott áll leforrázva, akit elhagytak és váltig állítja, minden előzmény nélkül történt, és ő mindent megtett. Nos, ezt a nemértemséget olvastam ki a posztból, bár azt jól tudom, akkor kell megijednem, ha az itteniek közül valakivel egyetértek bármiben is :D
Amiket olvasunk, úgy hívják, előzmények. Hogy elkésett-e, netán sosem próbálta, nem tudjuk, nem voltunk ott. Bár ezt is csak a magam nevében mondhatom, itt mindenki olyan magabiztos, mintha wifis kamerán látná még a gondolatok cikázását is a posztolók fejében, nem hogy még a nemi életüket.

MsIreneAdler 2019.09.06. 14:26:53

@Egy a KING: azt hiszed ez egy ingyen punci? Hát nagy tévedésben vagy

2019.09.06. 14:31:51

@Névtelen betelefonáló: már aki, van aki borogatja a buksiját miután fejjel rohant a betonfalnak - szóval én csak halkan jelzem, hogy meg kéne állni '-))
A zavart nemisérteménlehoztamacsillagokatiis után - idővel - tisztul a kép.. Hogy az mire lesz elég és mennyire fogja visszasírni a boldog tudatlanságot az a jövő zenéje.
De ha ez a fenti igaz, ebből már nem lesz együtt a naplementébe, kézenfogva...

PPK™ 2019.09.06. 14:43:49

@Egy a KING: nemá', folytassátok má', kicsit felállt a flörtölésetektől :-)

2019.09.06. 14:47:51

@PPK™: bro, szólt a Zsófika, hogy kihúzott pár csíkot a puncijára, mennyek át:) Üdvözöl téged

MsIreneAdler 2019.09.06. 14:49:11

@Egy a KING: semmi gond, megpróbálom ezt feldolgozni, ami beletelik vagy 1-2 percbe is, szóval addig ne írj, ne tépd fel a fájó sebeket

PPK™ 2019.09.06. 14:54:10

@Egy a KING: de minek jöszöl megint nekem azzal a gádzsival? Mintha nem tudnád, hogy kié a szívem az idők végezetéig...

...a végtelenbe és tovább ♥♥♥

De azért én is üdvözlöm őtet :-)

De ez az Irénke amúgy tényleg jó arc, igazi felüdülés a sok besavanyodott, meg feminista között :-D

MsIreneAdler 2019.09.06. 14:59:44

@PPK™: hiába, látod, vége. De talán jobb is, ha nem esel kísértésbe, mintha azt olvastam volna egy régebbi posztnál, hogy az igazinak tartogatod magad :)

h.chris 2019.09.06. 15:11:51

"De nem tudom, mi az úristent követtem el. "

Át lettél baszarintva. Vagy téged, vagy a szexet nem kívánta sose az asszony.

2019.09.06. 15:17:47

@MsIreneAdler: mint újdonsült barátod, adok tanácsokat a bro-val kapcsolatban:)
Szóval ő az a típus, aki ha csak felhúzza a szemöldökét, máris tapadnak rá a csajok, mint legyek a papírra. Egy szélhamos alfahím, össze fogja törni a szíved , mint mindenkinek eddig itt a blogon

MsIreneAdler 2019.09.06. 15:27:26

@Egy a KING: köszönöm a jótanácsot, de én is csak bolondozni jöttem, meg jártatni a bagólesőmet. Nem akarok itten jóképű sunátorok áldozatául esni :) Valamikor jó buli volt itt kommentelni, és úgy látom ez mostanság sincs másként. :)

PPK™ 2019.09.06. 16:41:18

@MsIreneAdler: én is hadd adjak ingyen tanácsokat:

1. ne higgy ennek a paprikajancsinak :-D
2. a grafikus smiley egy idő után eltűnik, meg az is, amit utána írtál, szóval hagyd a mondandód legvégére
3. el ne tűnj, a látszattal ellentétben ultragáz lett a blog, a magadfajták kellenek, mint egy falat kenyér :D
+1 örülök, hogy megjegyezted amit írtam, de... persze messze nem szentírás vót ám ;-)

PPK™ 2019.09.06. 16:45:35

@Egy a KING: ne terjesszél rólam botorságokat :'-(

dehogy... a Zigaziért ♥♥♥

Amúgy a családirtásos témával kapcsolatban... megvan a hajnali gádzsi, aki szembement a forgalommal a gyerekével és meghaltak? Szerintem direkt volt, csak ez megölt még egy embert a gyerekén, meg önmagán kívül :(

Mi a fasz van az emberekkel, báttya...? :-|

2019.09.06. 17:03:09

@PPK™: régen is volt ilyen csak nem verték nagydobra, szégyen volt a családra, hozzátartozókra nézve, hogy nem tudták kezelni a problémát..most meg mindenhol ezt olvasod, aki kellően labilis, simán úgy gondolja, ez a legkönnyebb út.
Osztálytársamat megfojtotta az anyja, mert az apja el akarta vetetni tőle, a nő alkoholista volt.. Fáj leírni, de még a múlt évezredben történt

Tata_ 2019.09.06. 17:16:50

Nekem is különbözik a véleményem a fősodortól. Túl kevés az infó ahhoz, hogy bátran a válást tartsa az ember a megfelelő döntésnek.
A nők megváltoznak szülés után. Lehetnek depressziósak, ami ellen nem használ a józan ész. Nem tekerni kell a kegyeiért, és nem becsajozni, hanem erőltetni a kommunikációt. Mit akar a feleséged? Egy család vagytok, a gyerek a tiéd is, jogod van megtudni, hogy mi a probléma. Vállald fel a konfliktust, mert ha a veszekedésen át vezet az út megismerni a feleséged gondjait, akkor ezt az árat meg kell fizetni. Ne hagyd magad lerázni, állj a sarkadra, szedd ki belőle.

Mondjuk fél év hosszú idő, ha eddig nem tettél semmit, hogy megtudd az elhidegülés okait, akkor egy hüllő vagy, nehéz innen nyerni. De van esély, hogy meghallgasd, és - amennyiben igaza van - változtass a hozzáállásodon.
Az is lehet, hogy a gyereket azért vállalta be, hátha sikerül megmentenie a kapcsolatotokat, de Te nem változtál, ő pedig besokallt.

Tehát szerezz információt, állj a sarkadra, légy férfi, ne hagyd, hogy a döntést kivegye a kezedből, mert ez a saját életed is.

PPK™ 2019.09.06. 17:23:58

@TSEPKE: durva basszus. Én nem különösebben vagyok oda a gyerekekért, de mindig ledöbbenek, mikor ilyeneket olvasok. a Szita Bence-ügyön is elborzadtam, vagy azon a hétvégi "anyukán", amelyik elvitte pár éve a láthatáson valami motelbe a gyerekét és megölte, majd még napokig ott volt a holttesttel egy szobában. Vagy az a kretén "apuka", amelyik 1-2 éve felkapta a gyereket aztán kiugrott vele az ablakon az anyuka szeme láttára.

"Fáj leírni, de még a múlt évezredben történt"

Olvass Femina-cikkeket, ott minden nő gyönyörű és csudálatos kortól és kinézettől függetlenül, hátha jobb kedved lesz... hihi :-)

2019.09.06. 17:28:27

@PPK™: hát hülye kell legyél, ha az edité' vagy oda, majd kértek írásos beleegyezést a tibitő' vagy mijafaszom?:)

Bakter Anyósa 2019.09.06. 17:42:27

@PPK™: Magamra vettem az érdeklődésed, és leírom a véleményem. A balek pincsi balfasz az is volt, és az is marad. A nők hajlamosak belelátni nemlétező tulajdonságokat a férfiakba. Ha egyébként megfelelnek az elképzeléseknek félig, a másik felét elég odaképzelni. Menet közben rájön a feleség, hogy nem ilyen lovat akart és mérlegel: elég jó ez a ló, vagy jobb jár nekem? Aki kedvesnek tűnt, az tulképp egy balfasz, aki hősnek, az csak egy agresszív gyökér stb. Olyasmi ez mint nálatok, hogy szép a körme, jó a segge, de főzni nem akar és megeszi a retek. Ezek nem így alakulnak, hanem mindig is ilyenek voltak és így is maradnak. Nem fordul vissza vagy át tökös férfivá, mert sose volt az. És azt te is tudod, más a mérce a nyalizós időszakban, mint amikor oda kell tenni magát mindkét félnek egy közös otthonban a családért. De alapjaiban az egész abban a pillanatban baszódik el, amikor először szólitják egymást úgy, hogy anya-apa. A "nől a fogunk, elkezdtünk járni" csak hab a tortán, az ősanya szerep kiirtotta a nőben a csíráját is a NŐnek. Ahol egyébként ez is volt a nő célja, ott vége van a sztorinak örökre.

PPK™ 2019.09.06. 17:46:26

@Tata_: minden információ a rendelkezésre áll ahhoz, hogy megállapítsuk, hogy ez nem csak, hogy nem házasság, de még csak nem is kapcsolat. Egy fedél alatt él két totál elhidegült ember. A részletek ott vannak a posztban.

Azt a bullshitet meg ne mantrázd már tapasztalt fejjel, hogy "jaj, depressziós szegény asszony brühühü, mert szült egy gyereket". Azt mondod a nő megváltozik szülés után. Ja, normál esetben pozitív irányba, mert örül, ha családot alapíthat azzal, akit szeret és megszülheti a csimótát, akit együtt láthatnak felcseperedni. A gyerek amúgy is több éves már, szóval kurvára nem a szülés után vagyunk közvetlenül, hogy a nő arra fogja a problémáit. Beszélni se lehet vele, ez is le van írva. Meg az is, hogy csávókám sok dolgot megpróbált. Ha meg a teste változása miatt zuhant meg, azzal meg lehet számolni előre, minden nő tudja, hogy mivel járHAT adott esetben egy szülés.

Ez meg olyan, mintha valami nő írta volna, aki védi a nőtársát:

"Az is lehet, hogy a gyereket azért vállalta be, hátha sikerül megmentenie a kapcsolatotokat, de Te nem változtál, ő pedig besokallt"

Csak szólok, hogy a gyereket nem csak a nő vállalja és nem egyedül ő hozza meg a döntést ideális esetben, hogy teherbe esik (aka felcsináltatja magát). Az meg ultragáz, amikor azt gondolja még pluszban, hogy ettől megmenti a kapcsolatát.

Ez egy nagy rakás szar, a gádzsi már alig várja, hogy elcuccoljon ez a szerencsétlen flótás, nincs mit megmenteni. Mind a két szereplő antipatikus, a csaj egy köcsög, a csávó meg egy balfasz.

exilis 2019.09.06. 17:46:28

@Egy a KING: A hátizsákkal bejártam Európát már nem elég? Afganisztán? Halott gyerekek? Ez valami tuti szöveg ami bejön az emós csajoknál?

PPK™ 2019.09.06. 17:53:38

@Egy a KING: igazad van Róóland, ne komolykodjunk itten túlságosan, inkább fektessünk (még) nagyobb hangsúlyt a trollkodásra :-)

2019.09.06. 18:03:45

@PPK™: nem válaszoltál. Mit látsz a golddiggerben?

2019.09.06. 18:16:06

@exilis: "...költözz vissza anyádhoz" továbbá vegyél egy macskát és járj babettával. Ja és legyél kemény :-)

PPK™ 2019.09.06. 18:16:37

@Bakter Anyósa: hát nem tudom, nekem ez kicsit olyan felmentés-szagú hozzászólás azzal, hogy a nők csak belelátnak dolgokat a csávókba.

Persze tizenévesen én is beleláttam a Gizusba dolgokat (legfőképpen magamat :-D) aztán kiábrándultam belőle, de ha felnőtt emberekről beszélünk, ez nagyon nem így működik. Nem hiszem el, hogy valaki nem látja, hogy egy csávó amellett, hogy kedves, még tutyimutyi balfasz is, aki a száját se meri kinyitni, a nőnek meg lesi a kívánságát és pincsibe megy le. Vagy férfi oldalról aki elvesz valami jól kinéző szobanövényt, aki nem alkalmas konkrétan semmire.

Szóval én nagyon is tudatos döntéseket látok az ilyen párkapcsolatok mögött, a résztvevők pedig pontosan látják, hogy kivel/mivel állnak szemben és úgy kezelik a delikvenst a felhőztetéstől kezdve a válásnál a fele királyság zsebre vágásáig, miközben a jóképű sunátorokkal fenntartják a kúrókapcsolatot. Szóval nekem nem fogod tudni beadni, hogy hát csak rajta volt a rózsaszín szemüveg.

Még az szokott bejátszani, hogy látják, hogy kivel/mivel állnak szemben, csak egyszerűen homokba dugják a fejüket, aztán sipákolnak, mikor már ellepi őket a szar.

PPK™ 2019.09.06. 18:19:14

@Egy a KING: ér passzolni a kérdést? :-)

De, ér.

:-)

Tata_ 2019.09.06. 18:23:25

@PPK™: kurva fáradt lehetek, de nem látom, hogy több éves lenne a gyerek. A szülés után jött a változás, a csávó fél éve dugott utoljára, ergo a gyerek kb. 3-4 hónapos lehet, persze tévedhetek.

Jó esetben tényleg pozitív a változás, de a poszt eléggé a rossz irányt mutatja, ami simán lehet depresszió is.

Ne magadból és a környezetedből indulj ki. Rengeteg csaj vállal be gyereket csak azért, hogy változást hozzon az életébe/kapcsolatába. Ezek idióták, nem gondolnak a következményekre. A poszter neje is lehet, hogy ilyen flepnis. Dehogy védem az idiotizmust, a gyerek a legnagyobb felelősség az életben, rohadtul nem szabadna bevállalni, ha nincs meg a stabil érzelmi/anyagi háttér.

Láttam már olyan csávót, aki egy szalmaszálat nem tett keresztbe otthon, csak a munkából hazaérve ledöglött a TV elé egy sörrel a kezében. Amikor jöttek a gyerekek, akkor is ez maradt a program. Egyszer aztán asszonyka hajában nyúlós fehér anyagot talált, azontúl a kocsmában nézte tovább a TV-t, és nem értette, hogy miért kapott szarvakat. Mondjuk megnyugtatta magát, hogy "minden nő kurva", és ivott tovább. Ha a poszterünk is ilyen karakter, akkor nem csodálkozom a sztorin.

PPK™ 2019.09.06. 18:37:02

@Tata_: igazából én szokás szerint csak kilogikázom azt, ami konkrétan nincs leírva abból, ami le van írva :-)

Azért tippelek pár éves csemetére, mert azt írja, hogy: "a fiam már ebben a korban is sokat érzékel ebből a feszült légkörből". Meg mert azt írja, hogy a kölök születéséig jó volt minden. Azóta történt minden szar, amit felsorolt, ezeket fél évbe sűríteni nem életszerű szerintem.

De végül is a gyerek kora részletkérdés és az is lehet, hogy tévesen logikáztam ki.

2019.09.06. 18:42:31

@PPK™: hát baszóggyámeg

PPK™ 2019.09.06. 18:52:30

@Egy a KING: az megvan, hogy az ökörségeid mind eltűnnek a smiley-k után? :D Szóval ha időn túl olvasom el, akkor nem jut el a címzetthez, mert az enyészeté lesz minden baromságod :D

Pfff... egyáltalán nem érdekel, hogy mit cseverésztek privát... hah... szarok rá, egyáltalán nem érdekel... ehh...

:-)

Jumpin Jack Flash 2019.09.06. 18:54:24

@PPK™: ok, vágom.
viszont nekem a posztból nem jön le, hogy a balfék pincsik vagy a középutasok közé tartozik a csóka. semmi olyat nem ír, amiből az derülne ki, hogy aláfeküdt a nőnek. más vonatkozásban persze aláfeküdne :D

2019.09.06. 19:03:18

@Tata_: pedig ugyanaz az alapszabály, mint a húsvéti kölninél...
Ez a depresszió érdekes móka amúgy. Van, kőkeményen - nem is csodálkozom rajta - azon annál inkább, hogy azt hiszitek, bármi ráhatásotok van arra, hogy ha már ott van elmúljon.
Ha a betonpopsit húsz kiló háj takarja a szülés után, a kialvatlanságtól úgy néz ki a nő, mint egy lelakott zombi, ott aztán megfeszülhetsz, ígérhetsz, mondhatsz bármit. Arról a mindig elfelejtett tényről nem is beszélve, ha klasszul elvarrt a doki egy ideget a nagy öröm közben...
Az életben nem fog mosolyogva várni a küszöbön.
Ez kőkemény hazájáték, vagy győz a genetika, szerencse és a nő önmagában (nem egy sodoró típus) vagy idő kérdése a válás.
A rózsaszín ködhöz meg tegyük hozzá a becsület kedvéért, hogy nem véletlenül nem azt a nőt veszitek el, akit már a fél megye felpróbált. Nem a herpesztől féltek '-)

PPK™ 2019.09.06. 19:06:58

@Jumpin Jack Flash: nálam ezek a szösszenetek inkább a balfék pincsi irányába billentik a mérleg nyelvét:

"Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól (...) Nyilván, sosem lesz már olyan, mint régen (bár ki tudja?) ... szeretném azt érezni, amit érezni kell."

Nyilván aláfeküdne, mert a nappaliban a kanapén zsebhokizni suttyomban éjjelente nem lehet olyan felemelő érzés :-D

@Egy a KING: jó nagy tirpák vagy amúgy :-D ha igaz lenne, amit itt összehordok, most meg is sértődnék és ronggyal törölgetném a puskatust a leszámoláshoz :-D

MsIreneAdler 2019.09.06. 19:21:50

@PPK™:
1. Ok, nem hiszem, hogy egy jóképű csajozógép vagy, aki minden nőt levarr, menni fog!
2. Jó, hogy mondod, kár lenne azért a sok böcsességért, amit majd itt látni fogtok/láttatok!
3. Igyekszem nem eltűnni, jó újra itt lenni
+1 most ugye nem azt akarod mondani, hogy nem az a romlatlan virágszál vagy, mint akinek eddig gondoltalak?

MsIreneAdler 2019.09.06. 19:23:28

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): igazad van, a külső túlértékelt. Így harmincon túl örüljek, ha van némi haja és nem büdös, ugye :)?

Bakter Anyósa 2019.09.06. 19:26:35

@PPK™: dehogy akarok felmenti bárkit! Pont ezt mondom, hogy látja, hogy nem lesz ez jó, de mivel olyan kedves meg cukker, jó apa lesz. Apa kell a gyereknek mert a gyerek az életmű, és ez egy jó apa lesz. Csak amikor már áll a család, akkor kiderül, hogy nem csak apa kell oda hanem egy férfi is aki amúgy odacsap az asztalra, ha lehamuzza a szomszéd a lábtörlőt. És a cukiapu képtelen erre. Olyankor jön az, hogy én a nő már anya vagyok mert gyereket szültem (mint bármi más emlős), de én ettől már valaki lettem, teljesítettem amit kell. Ez a fasz meg a szomszédot se képes elküldeni az anyjába a hamu miatt. Ez nem férfi, csak egy csicska balfasz, minek kell ez nekem, egy elsőosztályú anyának?
Abban tévedtek egyébként, hogy más férfi kell ilyenkor, mert általában nem kell, csak a gyerek kell, az életmű, a kiteljesedés. Nagyon sok ilyet látok, szó sincs liánról meg fasztengerről. Az szerintem nem titok hogy a nők java nem szeret szexelni, csak tudja hogy kell. Aki szerencsés és megéli a szexben meg a testében az örömet, extrém dolgok nélkül normálisan, azok a kapcsolatok nem is szoktak igazán tönkremenni.

MsIreneAdler 2019.09.06. 19:42:34

@Tata_: a poszter azt írja, próbált beszélni a feleségével, de az nem hallgatja meg. Innentől kezdve nem tudom mit tehetne még a férj. Szülés után valóban lehet egy keményebb időszak, de egy pálfordulást azért túlzásnak tartok. Ha eddig minden szuper hepi volt, pár hónap alatt hogy jut odáig, hogy megkéri a férjét, hogy költözzön el? Vagy ez csak nekem tűnik ilyen hirtelennek?

PPK™ 2019.09.06. 19:49:27

@MsIreneAdler:

1. :-)
2. valójában a mondandód ELÉ kell tenni közvetlenül, hogy megmaradjon :-)
3. oks
+1. de, az vagyok. Aki a Zigazinak tartogatja magát. Csak hát honnan tudjam, hogy Ő lesz a Zigazi? :-(

:-)

TheKillers 2019.09.06. 20:00:50

posztoló megnézhette volna az anyóst meg az apóst alaposan, mielőtt bruttósította a zasszonyt..
ahol ránézésre is anyu a vezér, ott nincs mit várni.

PPK™ 2019.09.06. 20:07:01

@Bakter Anyósa: jó, így már azért más egy kicsit a dolog.

Ez viszont nekem új:

"Az szerintem nem titok hogy a nők java nem szeret szexelni, csak tudja hogy kell"

A tapasztalatom ennek az ellenkezője, a nők java nagyon is szeret és mikor egy kissé ellaposodik a szex a házasságban, na, akkor jönnek a parkolóban telefonálgatások izgi háromnegyed órákon át és nem a barinőkkel cseverésznek ezek a szépleányok, hanem azzal a csávóval, aki új színt visz a szexuális életükbe.

Az elváltak egy külön kategória, mert ott inkább egy állandó meglasszózása a cél, de azért őket sem kell ám félteni. A 40+-os megzakkanókkal meg konkrétan Dunát lehetne rekeszteni, akik kitalálják, hogy hát ők még élni akarnak, aztán átváltoznak bulikirálynővé. Az ilyenek jellemzően a húszas éveiket kevés bulizással töltötték, viszonylag hamar családot alapítottak, akik úgy érzik, hogy pótolniuk kell az elmaradottakat. A férj meg néz ki a fejéből, hogy mi a fasz van a feleségével, aki jóval többet foglalkozik a külsejével, mint azelőtt és állandóan mehetnékje van. És nem, ebben az esetben valóban nem az az elsődleges cél, hogy egy-egy ilyen csajbuli alkalmával megfarkalják őket, de egyáltalán nem zárják ki ennek lehetőségét, így bizony be-beakad néha egy jóképű, jótestű sunátor.

És akkor még nem is említettük a falkában vakációzó feleségeket.

A húszas csajokra meg aztán pláne nem jellemző, hogy nem szeretnek dugni :)

A legóvatosabb becslések szerint is a félrekúrók aránya a nemeknél 50-50, a női oldalon rohamosan nő.

MsIreneAdler 2019.09.06. 20:11:46

@PPK™: hogy honnan tudod ki a Zigazi? Hát megdobban a szíved és pillangók repkednek a gyomrodban, természetesen :) Ha feláll, abban ne bízzál, ahogy olvasom, neked szinte mindenre feláll kicsit :)

PPK™ 2019.09.06. 20:19:52

@MsIreneAdler: :D most felröhögtem, ahogy elképzelem, hogy fekszem az ágyon a csajjal, kicsit már feláll, de nincs pillangóhatás, így visszautasítom, az meg azt hiszi, hogy fasszal zsarolom :D

Szóval azt is megjegyezted, hogy többször előjöttem ezzel a feláll kicsit szöveggel :) Mit is mondtál, mióta olvasod a blogot? Mit is mondtál, mi volt a neved régebben? :)

Bakter Anyósa 2019.09.06. 20:37:33

@PPK™: azt ne felejtsd, hogy a te látókörödbe eleve azok kerülnek, akik szeretnek szexelni. A láthatatlan tömeggel sose találkozol ilyen célból, mert nem igénye. A csajbulikon a jóképű sunátor, az egy érdekes dolog :) az a lényeg, kié lesz. A barinők simán rácsapnak arra, akire a barinőjük is, ott csak az a lényeg hogy először melyiket dugja meg. Persze némelyik butus azt hiszi, jövő héten már együtt mennek nyaralni de ezt mondanom se kell. Vagyok olyan szerencsés, hogy nőként hosszú ideig csak fiúkkal dolgoztam, aztán méghosszabbig szinte csak nőkkel. Sok mocskot hallgattam a fiúktól de ezeket nyíltan és egyenesen beszélték egymás közt. A női vonal.. még annyi manipulatív és aljas dolog amit végighallgattam sokszor, én szégyelltem magam komolyan. Olyan 70%-ban a szex egy eszköz valamihez, leginkább a megszerzéshez vagy megtartáshoz, de volt motiváció is pl. a férj szüleivel kötendő eltartásihoz is. De amellett mindig ki fogok tartani, hogy a nők egy része, ha nem is túl nagy, korrekt a kapcsolataiban. Nincs az, hogy A NŐK, mint ahogy nincs olyan se, hogy A FÉRFIAK. Nem szabadna ennyire megkeseredni már mindenkinek.

2019.09.06. 20:56:22

@Bakter Anyósa: nők között dolgozom. Átlagos, cicás, anyák, pitchák, milfek, naívák.. Hát ööö.
Egy része konkrétan örül, ha nem fáj és öt perc alatt vége, ha apa kimegy dolgozni külföldre és hónapokig semmi (dupla haszon). Nyilván van az a réteg akit ti láttok, ez vitathatatlan, svédasztal. De bőven van a másik fele is, az olyan csinos ötvenes, akire még a húszasok is irigyek kicsit, de hosszú évek óta senki, és örül, hogy végre senki sem várja el, hogy "ugráljon rajta, hát tudod mikor hiányzik"....
Szóval igen, ez a minden nő szeret szexelni, olyan mint a magyar lányok a legszebbek :DD

MsIreneAdler 2019.09.06. 21:00:19

@PPK™: lehet fasszal zsarolni? Na ezért szerettem ide járni, mindig tanult valamit az ember. Nem hinném, hogy emlékszel rám, a nevem meg nem véletlenül lett más. Annyit elárulhatok, hogy akadémiád lelkes diákja voltam :D

PPK™ 2019.09.06. 21:04:05

@Bakter Anyósa: azért az a láthatatlan tömeg érdekes ám, mert alkalom szüli a szexet; a munkahelyektől kezdve konkrétan bárhol fel lehet szedni nőt kizárólag szexre - már akit persze, de a többséget fel tudja egy sármos pasas, legfeljebb kicsit kitartóbbnak kell lennie.

Azt mi sem állítottuk itt soha, hogy minden nő ilyen vagy olyan, vagy minden férfi ilyen vagy olyan.

Olykor én is hozzáteszem, hogy tisztelet a kivételnek, de nem írhatjuk le minden hsz után. Tehát elismerem én is, hogy: "a nők egy része, ha nem is túl nagy, korrekt a kapcsolataiban".

Azt viszont jó olvasni, hogy belátod, hogy ultragáz a női vonal, ahogy a szexet eszközként (is) használják céljaik eléréséhez, mert ilyet olvasni itt nőtől elég ritka. Költői kérdés, hogy egy ezt a kijelentésedet az itteni pincsik vajon hogyan tolerálják egy nőtől, mert mi, férfiak, akik ezt mantrázzuk évek óta, pszichopatáknak vagyunk beállítva :( brühühü :(

:-)

tikk 2019.09.06. 21:04:08

@Bakter Anyósa: hát az ilyen nő a balfasz aki hozzámegy egy csak félig jó? nem is értem férfihez, aztán mikor már minden eldőlt, gyerekük is van akkor kezd mérlegelgetni.
Ez a női balfaszság netovábbja.

PPK™ 2019.09.06. 21:07:20

@MsIreneAdler: valami azt súgja, hogy mi remekül ki fogunk jönni :-D

PPK™ 2019.09.06. 21:14:35

@TSEPKE: igen, lehet, hogy az otthoni szex az a legyenmávége kategória, de szerinted ezek nem kamázzák a jóképű, sármos csávókat? Nem élveznék a szexet egy ilyen figurával? Nem nedvesednének rá? Na ugye. Az otthoni, kötelességből letudott szex az tök más téma, nem jelenti azt, hogy úgy általában nem szereti az adott nő a szexet.

Bakter Anyósa 2019.09.06. 21:17:25

@TSEPKE: akit mi látunk? Én pont az ellenkezőjét írtam, nagyjából azt, amit te.

2019.09.06. 21:22:02

@PPK™: nyilván nem azért járnak le edzeni se, hogy kerek legyen a popsi otthon. Az más kérdés, hogy a többség max csorgatja a nyálát a hejespasikra.
Nem tudom.. Várják a nagy, rózsaszirmos /falhoz vágós /romantikus fél éjszakás szexet, de ahogy hallom, ha mégis besikerül, max egy leszophatsz a kocsiban /mekkora paraszt volt nem alhattam ott jut :))
Nem olyan fekete - fehér ez.
De persze nyilván több combot láttál kinyílni mint én, biztos igazad van DD

Jumpin Jack Flash 2019.09.06. 21:23:19

@PPK™: az éjjel suttyomban zsebhokizásnak is megvan a maga romantikája :D

@Bakter Anyósa: "Az szerintem nem titok hogy a nők java nem szeret szexelni, csak tudja hogy kell."

ez azért egy kicsit meredek így. szerintem a nők éppúgy szeretik a jó szexet, mint a férfiak, csak sokuknál a prioritások listáján kevésbé előkelő helyen szerepel.

2019.09.06. 21:26:33

Hú Ehhez a poszthoz még nem is szóltam hozzá...

PPK™ 2019.09.06. 21:29:50

@TSEPKE: az megint más dolog, hogy a megkívánt hím mit nyújt, vagy hogyan _áll_ a nőhöz.

De a lényeg, hogy a nők többsége ugyanúgy szereti a szexet és szívesen kufircol egy számára bejövős csávóval. És ez szerintem igaz a nők többségére és nincs is ezzel semmi gond.

A kisebbség az, amelyik nem szeret dugni, aminek több oka is lehet.

Bakter Anyósa 2019.09.06. 21:30:44

@PPK™: nem belátom, hanem ezt vallom, ez nagy különbség.
Itt olyat azért kevés kommentben olvastam, hogy minden nő egy született ártatlanság. A mértékkel van problémám, a meggyőződéses mindennőszopadékribancozással. De ez tapasztalatokra épül. Akinek MNK, azzal valószínű jó okkal volt minden nő kurva :) akik nem ezt mondják, valószínű volt pozitív élményük is, ez ilyen egyszerű.
Az meg, hogy munkahelyen kit lehet elvinni semmit nem jelent, hidd el. Benne van a 30% aki élvezetből teszi, de a többi is, aki azt hiszi elér vele valamit. Attól persze kívánhatja is, sőt biztos először kívánja. De sokadszorra rájön, hogy ez a szex-izé nem is olyan, mint ahogy lennie kéne. Nyilván a házasságok se úgy indulnak, hogy undorodik az egésztől egy nő, csak valahogy minden hiába, mégse lesz hosszú távon élvezhető élmény. Nem tudom az okát ennek, de szerintem sokat értik, miről beszélek.

Bakter Anyósa 2019.09.06. 21:41:45

@Jumpin Jack Flash: igazad van. De te a jó szexről beszélsz, én meg úgy általában a szexről. És a jó szex mindig a férfin múlik. Ha egy nő nem tanulja meg, mi a jó szex, nem arra fogja használni, amire való.

MsIreneAdler 2019.09.06. 21:44:53

@Bakter Anyósa: ez nekem is kicsit sok, hogy a nők többsége nem szereti a szexet. Hogy céljaik elérésére használják az nem lep meg, az sajnos sokszor így van, ez köztudott. Jó persze, most, hogy jobban megerőltetem az agyam, eszembe jut egy két fapina, de én nem gondolom, hogy ők lennének többségben. Vagy csak én nem barátkozok velük :D?

Bakter Anyósa 2019.09.06. 21:49:34

@MsIreneAdler: azt nem tudom, de én se barátkoztam velük. Utálom a fajtájukat, és pont az általánosítás miatt :)

MsIreneAdler 2019.09.06. 21:51:50

@Bakter Anyósa:
"És a jó szex mindig a férfin múlik."
Hát ezt viszont jó látni. Olvastam itt én már olyat, hogy mindenki a saját orgazmusáért felelős, ha a nőnek nem jó, azért csakis ő a hibás :)

PPK™ 2019.09.06. 21:55:52

@Bakter Anyósa: őőő izé, szerintem mindenből a jót szeressük, legyen az szex, pálinka, vagy szex :-)

Jumpin Jack Flash 2019.09.06. 22:04:42

@Bakter Anyósa: ebben meg neked van igazad. részben :) oké, hogy a férfiak gyakorlatilag készen kapják az orgazmust, a nőknek meg tanulniuk kell. de ebben a tanulásban az is benne van, hogy felfedezi, megismeri a saját testét, kitapasztalja, hogy mi a jó neki. ezt lehet egyedül is gyakorolni :) de persze az tök jogos, hogy úgy teljes és kielégítő a sztori, ha van hozzá egy jó partner is, aki nem csak magára figyel. ebben egyetértünk.

VOGAben 2019.09.06. 22:19:59

A nők szerencsétlenebb hányada (és ide most tetszőleges %-ot gondol mindenki, tapasztalatai szerint) úgy általában nem tudja, hogy mit szeret, mit szeretne. Vagy ez napszakonként változik stb. Negyedik feleségével élő "öreg" cimborám válasza, az és mégis milyenek voltak az eddigi asszonykáid kérdésemre: Az egyik hülye, a másik még hülyébb... Nem kell és nem is lehet megfelelni a pillanatonként változó elvárásaiknak, álomviláguknak.

Bakter Anyósa 2019.09.06. 22:28:04

@Jumpin Jack Flash: a részben, az bőven elég :) nincs nálam a bölcsek köve.. a többiben teljesen egyetértünk egyébként. Ha valaki annyira érdektelen, hogy a saját működését nem tanulja meg, az vessen magára.

haXXor 2019.09.06. 23:24:31

Hat, ha lepni akar a no akkor mire varsz? Talan pont ez a baja, hogy te meg 'menteni' akarod. A gyerek meg igy jart, de kulon is lehet nevelni. Amugy mindegy is mit teszel, a vege csak egy dolog lehet.

Control. 2019.09.07. 00:20:07

Kábé ugyanez a helyzet nálam is. Csak az én esetemben még 2-3 havonta azért hajlandó rá (rengeteg győzködéssel). És mi már 20 éve élünk együtt.

2019.09.07. 00:52:58

@Bakter Anyósa: "az vessen magára."
Húha :DD és szégyellje magát mi? :)

2019.09.07. 00:58:29

Hajnali 1-kor a kommentfolyamon röhögni betegesnek számít?
:D

2019.09.07. 01:02:06

@Arcadian.: "2-3 havonta" ezt már csak azért sem hiszem el, mert ki írná ki hogy könyörögnie kell? :)

@Jumpin Jack Flash: ez már a tudományos bölcselkedés határát súrolja...

Azta xD Ti aztán tudtok alkotni :D

Control. 2019.09.07. 01:30:44

@Fókabébi a porondon: Sajnos tényleg szinte könyörögni kell neki még ezért a 2-3 havonkénti szexért is. Ez van. Hiszed vagy sem.

acycloren 2019.09.07. 03:03:42

Ennek vége. Illetve akkor lesz vége, ha tényleg megszerzi a közös lakásotokat és megszabadul tőled. Lehet, hogy valaki már dugja a nődet, lehet, hogy nem és csak megbolondult. De ez mindegy is. A lényeg, hogy neki már nem kellesz és ez előbb-utóbb oda vezet, hogy ki fog rakni az életéből és a vagyonodból.
Akik azt hiszik, hogy egy nőt vissza lehet szerezni, kiteszed a lelked és majd újra beléd szeret, azok tévednek. Keress új partnert, biztosítsd be magad válás esetére anyagilag és jogilag is.

Hozzászólok 2019.09.07. 04:50:05

@B.Log: @0Névtelen betelefonáló:
Végre . Értelmes es ráadásul nem alpári módon megfogalmazott vélemények.

Szegény poszternek szerintem nincs nagy esélye. Sőt szinte semmi nincs. Egy normális válás lerendezésén kéne gondolkoznia leginkább....

2019.09.07. 06:57:20

Szóba került a nő magatartásának megváltozasa a szülés után. Nem véletlen, hogy a legtöbb kapcsolat ebben az időszakban bukik el véglegesen. A legtöbben ráfogják a gyerekre, miatta nincs idő egymásra stb. Aki dugott már rendszeresen kisgyerekes foglalt anyukát, az tudja jól, hogy csak egy bevált kamu, amit a külvilágnak tolnak az esetenként felmerülő kínos kérdésekre.

A nők változása a szülés után a gyerekük apja irányába tény, aminek evolúciós biológiai oka van. Mi férfiak arra vagyunk kódolva, hogy minél több nősténybe juttassuk be az örökítő anyagunkat, hogy minél több nőtől és minél többféle egészséges nőtől születve, jó eséllyel tovább adjuk a génjeinket a következő generációnak, aki túl is él addig, amíg ő is szaporodásra képes lesz. Ezzel a stratégiával lehetett százezer éveken át sikeresnek lenni ezen a téren.

Ennek a női megfelelője az, hogy a nő nem csak egy, hanem lehetőleg több, a feladatra alkalmas (vonzó) férfinak szüljön. Teljesen logikus és a fajfenntartás szempontjából az egyetlen helyes stratégia ez, hiszen ha csak egy férfitól szül 3 gyereket egy nő, akinek van valami nem látszó de örökletes betegsége, akkor azt jó eséllyel mind az 5 gyerek tovább viszi. Ám ha az 5 gyerek 5 külön apától lesz, akkor így a legnagyobb az esélye a sikeresen felnövő legalább egy utódnak.

Az evolúciós cél a nők és a férfiak esetében is ugyanaz. Ami bevált százezer eveken át és zsigerileg van belénk kódolva, azokat az ösztönös parancsokat nem fogja felülírni sem evy karikagyűrű, sem egy papír. Ezt csak megfelelő impultusok segítségevel kiváltott ösztönös parancsokkal sikerülhet.

Mindig írom (saját tapasztalatból is), hogy a szülés utáni időszakban amikor előall ez a helyzet, amikor a nő MÁR nem kívánja a gyereke apját, akkor (ha az apának fontos a családja és a nőjével a szex) nincs más dolog, mint egy a meglévőtől jobb (szebb és fiatalabb) nővel nyíltan félrekúrogatni. A pozitív hatás már aznap, de max pár napon belül jepentkezik opyan formában, hogy a nő fogja kezdeményezni a szexet. Miért? Mert ő most úgy érzi. :D

2019.09.07. 07:05:26

@Captain Admin: és így lettél te is és én is elvált szülő...

2019.09.07. 07:09:11

@TSEPKE: sajnos nem. Én ezután még 6 évig együtt éltem a gyerek anyjával, és a körülményekhez képest kifejezetten minőségi volt a szex. Más ismerősöknél ahol szintén hasonlóan járt el a haver, ott is ugyanez. Aki meg küzd a poszterhez hasonlóan mint malac a jégen, azok meg vagy egy fosban élnek amit kapcsolatnak álcáznak és a nőt kívülről kezelgeti valaki, vagy a válás során kizsigerelte a nyomoroncot a nő. Mindig egyéni döntés férfinak lenni. ;)

Nancsibacsi 2019.09.07. 07:09:30

Lehet hogy nem téged nem kíván hanem általában a szexet. Gyerek után történt - ez előfordul, sőt gyakori. Sokszor az az oka hogy ő nem érzi már magát nőnek, vagyis magától undorodik nem tőled. Ha rád úgy néz mintha az apja volnál - mivel apaként viselkedsz, és ő ezt csak az apjától látta - az is megakadályozza hogy lefeküdjetek. Ha ezek vannak akkor ezek megoldására vannak módszerek. Menj el egy agyturkászhoz egyedül, és kérj tőle tippeket - ne egy rossz blog commentjeiből akard ezt megoldani.

2019.09.07. 07:10:30

@TSEPKE: bocs, javítom magam, nem 6, hanem 8 évig...

Nancsibacsi 2019.09.07. 07:12:04

@Captain Admin: Nem értem mi jó neked abban hogy mindenkinek rossz tanácsot adsz. Elcseszted az életed, és mindenki másnak is legyen sz.r?

2019.09.07. 07:12:17

@Nancsibacsi: szülés után max pár hónappal már ugyanúgy kívánja a szexet a nő is, csak már nem a gyereke apjával. Ez teljesen természetes, leírtam,h miért.

2019.09.07. 07:12:54

@Nancsibacsi: kinek adtam rossz tanácsot és az miért rossz?

Nancsibacsi 2019.09.07. 07:33:35

@Captain Admin: Mindenkinek és mert butaságon alapul. Szerinted a gének határozzák meg hogy egy nő az első gyerek után a gyereke apjától elhidegüljön. Tényleg jól hangzik az elmélet de vajon miért csak 70%ban van így? Ha ez egy gyöztes gén volna minden nőnek ilyennek kellene lennie, mégis sok boldog párkapcsolatban él azután is hogy több gyereket szült. 30% mutáció lenne? A vírusoknál sincs annyi.
Van valamiről egy felületes ismeretes, és lehengerlő stílusban hülyeségeket beszélsz. Miért nem oda commentelsz amihez értesz? Pl ha villanyszerelő vagy, akkor magyarázd el miért jobb a wago mint a sorkapocs. De félhülyeként ne zagyválj genetikáról meg pszichológiáról.

aefzuj 2019.09.07. 07:46:34

Ejj, ejj. Ez a béták sorsa. Ideje lenne beletörődni, jobb úgysem lesz.

Ezek a kamu történetek meg borzasztóak, legalább annyi energiát bele lehetne fektetni, hogy ne egy picsa írja a bejegyzést.

A bétaság ellenszere egyébként az alfaság, de arra konkrétan születni kell, máshogy nem elérhető az az opció. Szóval bétaként marad a never ending szopás.

Nem véletlen, hogy alfahím nem alapít családot.....

Hogy ki 1G? Sosem az, aki csinálja. Mindig az, aki hagyja/eltűri.
Aki férfiként mindenét tálcán nyújtja át egy nőnek (aka. házasság gyerekkel) az valójában sosem volt férfi, csak egy halovány kínai férfileporello.
Egy nőnek ilyen gagyi béta csak addig kell, amíg nem stabil a válási pozíció. Az meg a lepetézés után hamar bekövetkezik.

Ha igaz lenne eme fiktív történet egyáltalán nem sajnálnám a posztert. Ellenben jót röhögnék rajta, hisz' keményen megdolgozott érte, hogy áthúzza a Zasszony a válásnak csúfolt húsdarálón. Nem kár érte, a bétáknak ennyi jár, de ennyi kötelezően. :-)

aefzuj 2019.09.07. 07:50:20

Aki pedig eltűri, hogy a nőjét más töltse tele alkalomszerűen, az még a béta címre is érdemtelen, annak maximum az omega jelző lehet passzentos.
Az ugyanis önmagát sem becsüli semmire sem.

2019.09.07. 07:51:36

@Nancsibacsi: "Szerinted a gének határozzák meg hogy egy nő az első gyerek után a gyereke apjától elhidegüljön"

Sehol nem említettem géneket. Bemásolod? Amíg ez nem sikerül, hükyeségként marad nyilvántartva a kommented.

"Tényleg jól hangzik az elmélet de vajon miért csak 70%ban van így?"
Ezt mikyen kutatás eredményéből idézted? Belinkeled? Amíg ez nem sikerül, továbbra is rajtad marad az istoba kommentelő cimke.

"mégis sok boldog párkapcsolatban él azután is hogy több gyereket szült."
Igen, és te kívülröl pont meg tudod határozni, hogy milyen minőségű szexuális életet élnek egymással, igaz? :D Írsz már módszert, ami az ilyen kiejelntésedhez szükséges információkhoz jutást eredményezik? Pl megkérdezed melóban a kolléganőd 2 sírása között, hogy "Zsuzsikám, csak nincs valami gond? Ááá dehogy semmiség, tudod,h mi a Józsimmal milyen boldogok vagyunk!". :D

2019.09.07. 07:51:53

@Captain Admin: sok igazság van abban amiket írsz. Te is tudod azonban, hogy ez egy forgatókönyv, gyönyörűen le lehet vezetni bármilyen végkifejletet ide, csak az a fránya DE ne lenne...
Mi se azonnal váltunk és persze, hogy működött, előtte is, utána is. Egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy bármit teszek, félre fog dugni. Bárkivel, bármikor.
Hogy egy férfinek ez így tökéletes, nem vitás. Fordítva már nem lett volna olyan vicces.
Elváltunk, elköltözünk és azóta jön mint a tank..ha fele ennyit lépett volna válás előtt, nem írogatnék ide.
Örülök, hogy te ennyire átálátod több ezer év kapcsolati dinamikáját, de mi kis földi halandók csak bekötött szemmel számháborúzunk, bocs ha ráléptem a tyúkszemedre :))

2019.09.07. 07:55:10

@TSEPKE: csak pont a lényeget nem írrad le. Vagyis ha még leszopod az exed, akkor mivel jobb ezt így elváltként tenned, ilketve ha vele már nem, de mással dugsz, akkor nála mennyivel kisebb az esélye annak, hogy
1. korábban nem kúrt le 100x annyi nőt mint az exed
2. a jelenben nem kúr ő is ugyanúgy félre mint MINDEN piacképes pali.

2019.09.07. 08:01:02

@TSEPKE: tehát maradtál egyedül annak ellenére, hogy igényelned a párkapcsolatot. Jobban jártal így, hogy érzed?

2019.09.07. 08:07:43

@Captain Admin: ne légy ironikus. Milyen párkapcsolat? Válás után, padlóról épphogy felállva? Biztos út, hogy megint beharapjam a küszöböt...
Jobb, igen, nyilván hihetetlen hogy jobb, hogy nincs idegölő játszmázás.

2019.09.07. 08:10:47

@TSEPKE: az idegölő játszmázás nem szerves része a kapcsolatnak. Te tetted azzá. :D

A kérdés az, hogy jobb e neked egyedül, lassan teljesen kiszorulva a húspiacról, mint együtt élve egy piacképes pasival akire van kereslet?

Te is beleestél abba a hibába mint a legtöbb 30+ nő és pl az én exem is, hogy azt hitted, hogy jár/jut neked olyan pali mint aki volt, hűséges verzióban is. Pedig ezek már régi témák hasonló fórumokon. Lehet megérte volna olvasgatni.

2019.09.07. 08:16:08

@Captain Admin: ha olvasgattam volna, akkor tudtam volna, kezelni a helyzetet és őt, akkor nem váltunk volna el.
Volna, volna.. Van. Az ami, ebből kell kihoznom amit lehet.

MsIreneAdler 2019.09.07. 08:17:38

@Captain Admin: az a kapcsolat, amit egy félredugással kell"megjavítani"egy fabatkát sem ér. Ha egy nő csak azért érdeklődik egy férfi iránt, mert féltékeny az hosszú távon nem működik. Mint esetedben is nyertél vele 6-8 évet, de nem együtt nevelitek fel a gyermeket. Akinek viszont ez az álma, az jobb, ha más megoldást keres.
Másrészt a pár iránti érdeklődés nem törvényszerű, hogy kivesszen a nőből szülés után. Ahol nem egy külsőségekre alapuló látszatfos a kapcsolat, ott tovább lehet ezen rohadt hamar lendülni. De ehhez kell egy olyan pár, aki nem kezel valami csökkentértékű polcon megsavanyodott áruként.

2019.09.07. 08:18:44

@TSEPKE: na és, hogyan kezelted volna a helyzetet/őt? Tényleg érdekel.

2019.09.07. 08:22:27

@MsIreneAdler: sehol nem írtam olyat, hogy törvényszerűen minden kapcsolatban elhidegül a nő szüles után. Ahol optimális vagy magasabb a szintelőnye a pasinak, ott ez még iátmenetileg sem fordul elő. Más kérdés, hogy ilyen felállásban ALAP, a pasi hűtlensége, ha megbeszélik ezt egymással, ha csak sejti/érzi a nő. Én megbeszélős típus vagyok, mert én tisztelem az aktuális nőmet annyira. :D

Amúgy együtt neveljük a gyereket.

2019.09.07. 08:23:51

@Captain Admin: időben szóltam volna, hogy durván megváltoztak a körülmények körülöttünk, nem tudom egyedül megoldani. Egyszerűek vagytok mint a faék, bármit megoldotok, de gondolatot olvasni valahogy nem sikerül '))
És ha mégsem megy.. A mai eszemmel hamarabb léptem volna. Sokkal hamarabb.

2019.09.07. 08:29:06

@TSEPKE: ugyanígy beszoptál volna. A helyes női stratégia az, ha elfogadod, hogy a palid (aki neked is megfelel) más nők testére is igényt tart. Ha jobbá teszi az eleted ha egyedül kínlódsz és más nő fogja használni tartósan. Melyik a jobb? :D

Ha lányom lenne, ez lenne a legelső amit megértetnék vele, mondjuk amikor betöltötte a 20-at. A minőségi pasi kapcsolatban történő lekötésének nem az az ára, hogy lenyeled neki akkor is, amimor ez neked pont nem esik annyira jól, vagy pedig az,h oda tartod neki, hanem ez, hogy mivel vannak lehetőségei, élni is fog velük. Hülye lenne nem így tenni.

2019.09.07. 08:31:09

@TSEPKE: lemaradt egy vessző. :) Helyesen:
"Ha jobbá teszi az eleted, ha egyedül kínlódsz és más nő fogja használni őt tartósan."

Nancsibacsi 2019.09.07. 08:33:56

@Captain Admin: A saját sikertelenségedet vetíted mindenkire - ez milyen kutatáson alapul?

2019.09.07. 08:35:14

@Captain Admin: nem kínlódok, mint mindenki az én helyzetemben élvezem a nyugalmat. Egyelőre...
Kicsit sem aggódok azon amit írsz, tekintve, hogy azt már tudom, ilyen kaliberű férfit nem keresnék állandóra többet (légy úriember és ne írd le amit én is tudok, hogy erre amúgy sincs esélyem, köszi)

2019.09.07. 08:36:39

@Nancsibacsi: érvelhettél is volna, így azonban csak egy újabb ostoba balfasz maradtál itt a blogon. Szerintem lesznek itt barátaid, ha már nőknél esélytelen vagy. ;)

2019.09.07. 08:42:26

@TSEPKE: már csak azt magyarázd meg nekem, hogy miért elfogadhatatlan az,h más nőt is dug a pasid? Én tudom,h siman eltudjátok fogadni és ez igazából erősen vágykeltő számotokra ha VALÓBAN szeretitek az addott pasit és bíztok benne, de te pl mivel magyarázod?

Mert én úgy látom, hogy csak azokat a nőket zavarja ez, akik CSAK használják a pasijukat, de érzelmileg nem kötődnek és attól tartanak, hogy egy jobb/élvezhető punci elviszi azokat a javakat, amik a pasihoz tartoznak. A férfi ilyen kisajátítasa olyan mértekű önzőség, mint amikor egy faszi csak szűz nővel hajlandó kezdeni. Ez ma teljesen irreális már. Persze mindenkinek joga van önző gecinek lenni. A kérdés az,h megéri e ilyen áron? :D

MsIreneAdler 2019.09.07. 08:47:53

@Captain Admin: erről a szösszenetről bátyám jut eszembe, mikor azt mondta: ő mindig tisztességes volt a nőkkel, mert mikor bevonult katonának, az összes barátnőjével szakított :)
Szerintem a hűtlenség nem része a párkapcsolatnak. Nem mondom, biztos van, ahol működik, sőt sokkal többször, mint gondolnám. De aki így gondolkodik, az már tudatosan olyan párt választ magának, aki ugyanezt szereti, vagy legalább meggyőzhető. Talán ezért lehet, hogy nem futottál még bele még olyan nőbe, aki ezt nem tolerálra.

2019.09.07. 08:51:57

@MsIreneAdler: az összes nőmet megcsaltam, mégis tudatosan pont a tipikus rendes, normális lány volt mind. Jó lenne, ha legalább nyomokban tartalmazna élettapasztalatot, reális öszefüggéseket a kommented.

Vagy azt mondod, hogy a rendes lányok nem a rossz fiúkra hanem a balfaszokra buknak? :D Ma nyitott a szívcsakrám vagy miafasz, örömmel tanulok ha le is vezeted érthetően.

boom2 2019.09.07. 08:56:00

@MsIreneAdler: '' "És a jó szex mindig a férfin múlik."
Hát ezt viszont jó látni. Olvastam itt én már olyat, hogy mindenki a saját orgazmusáért felelős, ha a nőnek nem jó, azért csakis ő a hibás :)''
Biztos jó látni, de nulla az igazság tartalma.

2019.09.07. 08:57:39

@Captain Admin: nekem nem izgató, hogy abban a szabadidőben amit velem /velünk is tölthetne, jól érezhetnénk magunkat együtt, egy másik nőt boldogít. A többi részét (hazahozott nyavalya, kínos találkozások már gondolom nem is kell említenem, ez az én bajom)

2019.09.07. 08:59:52

@TSEPKE: akkor a megokdas adott. Fogj egy pasit, aki minden szabadidejét rád áldozza örömmel, mert annyira értekes vagy neki! Le is tudnál szopni egy ilyet? Naugye...

2019.09.07. 09:01:49

@boom2: a jó szex tényleg a férfin múlik nagyobb részt. Nem is értem ezt ki vitatja és miért. Az azonban hozzá tartozik, hogy a nőn múlik, hogy szex közben mit tud kihozni egy pasiból.

God Harald 2019.09.07. 09:05:31

Oszt még mondják, hogy munkaerőhiány van az egészségügyben! A pszichiátrián több ápoló is jut egy betegre:-)

VOGAben 2019.09.07. 09:11:35

A 30+ nő milyen jogon is várja el a hűséges partnert? Amikor is az egynyári (1,azaz egy!) tucatnyi pajtijainak a fele mindig is nős, vagy kapcsolatban élő kan volt... A karma sem dobna jobbat a kocka helyett.

MsIreneAdler 2019.09.07. 09:17:19

@Captain Admin: te félreértesz. Ki mondta, hogy azok a lányok nem rendesek normálisak? Egyszerűen más az értékrendjük, megkötötték ezt a bizniszt veled, gondolom megérte nekik, tiszta sor. Sőt, így, hogy korrektül felvázoltad, hogy mi a pálya, egy szavuk sem lehet. De mi a baj azzal, ha valaki úgy gondolja, hogy ő bizony nem szeretne vacsira más muffjában előmelegített virslit :)?
A rendes lányok a rosszfiúkra buknak, nem a balfékekre. Az okos lányok pedig választanak valakit a kettő között, aki nem olyan balfasz, hogy ne lehessen rá férfiként tekinteni, de nem olyan rossz, hogy máshol nyaraltassa a kolbászt. Ha lenne több időm, jobban kihasználnám a nyitott pillanatodat, tudom ez ritka :D

2019.09.07. 09:20:33

@MsIreneAdler: "De mi a baj azzal, ha valaki úgy gondolja, hogy ő bizony nem szeretne vacsira más muffjában előmelegített virslit :)?"

Az a baj ezzel tündérbogyó, hogy az,h ti mit szeretnetek csak azokat érdekli, akiknek a virslijét magasról leszarjátok. A többi virslit pedig mas punciból harapdaljátok, függetlenül attól, hogy épp mit vízionáltok magatokban. Ezek az illúziók nincsenek hatással a valóságra.

Bakter Anyósa 2019.09.07. 09:31:52

@MsIreneAdler: Na, megkaptad a választ, egy alternatív valóságban leledzel :D Szomszéd érvelése kikezdhetetlen!

2019.09.07. 09:40:03

@Arcadian.: Ok, bocsi. De az a kegyetlen igazság, hogy ennyivel sem tartozok, ugyanis nem én lettem a feleséged. Szerintem nem lehetsz olyan vészes, úgyhogy te is csak a választásod miatt szenvedsz, de az is lhet hogy még ha akaratod kívül, de tiszteletlenséget mutattál, ki tudja. Én már csak a pálya széléről malmozva nézem hogyan jártok a nőtökkel.

2019.09.07. 09:47:03

@acycloren: A sorok közül süt, hogy szerinted csak a nő unjhatja meg, a férfiak bezzeg évtizedekig csak egy nőre izgulnak. Annyi a különbség, hogy ti az esetek többségében akkor unjátok a nőtöket mikor még csak kerülgetitek. Sokszor úgy néz ki, nálatok nyílik egy ajtó és bemehet akárki, az lesz az asszony. Aztán csodálkoztok.

2019.09.07. 09:55:05

Telik az idő és egyre több kapcsolat fuccsol be, és láthatom mire mennek a férfiak az ilyen-olyan mentalitású nőkkel. Persze megfelelő érzelmi befektetéssel belőlem is ki lehetett volna hozni ezt-azt, én is lehettem volna csillámpóni, de hát ami lehetőség elmúlt az elmúlt.
Azt hiszem ez a derűs mosoly titka.

funfun 2019.09.07. 10:57:03

- Melyik étel csökkenti 95%-kal a nők libidóját?
- Az esküvői torta.

MsIreneAdler 2019.09.07. 11:01:10

@Captain Admin: na de mi a valóság? Nekem az sem túl életszerű, hogy minden átlagjózsit isteníteni fog az asszony, ha az félrekúr. Miért baj az, ha másnak prioritás, hogy idegen női dns ne fityegjen a férje farkán, amint mászik be a hitvesi ágyba?
Nincs tökéletes kapcsolat, nincs tökéletes férfi/női csomag vagy recept a boldogsághoz. Amit érdemes megtenni, hogy rájön az ember mit szeretne, mi az amit el tud/akar viselni, mi az, amiből tud engedni. Ezután választ, méghozzá még időben. Pl. azok a nők, akik téged választanak, a hűtlenségedért cserébe megkapják a maguk kompenzációját, különben nem lennének veled. Mint már írtam, ez tiszta sir. Bár az is felmerült bennem, hogy te azt gondolod a nők igénylik a hűtlenkedést, és ez a te extra szolgáltatásod :D

2019.09.07. 11:04:24

@MsIreneAdler: sehol nem írtam, hogy a nők igénylik a hűtlenkedést. Azt írtam, hogy nektek az, ha a pasitok felrekúr, önmagában semmilyen veszteséget nem jelent. A nők az olyan férfit igénylik (így ezekhez is vonzódtok), akik más nőknek is kellenek. Ezért is jóval könnyebb foglaltként dugogatni, mint szingliként.

MsIreneAdler 2019.09.07. 11:20:31

@Bakter Anyósa: mint mindenki, aki csak egy kicsit is máshogy gondolkodik, mint ő. Ettől függetlenül szeretem a nyers, kendőzetlen stílusát és érdekes az álláspontja, hasznos néha más, új szemszögből vizsgálni a dolgokat.

MsIreneAdler 2019.09.07. 11:32:24

@Captain Admin: na végül addig csomagoltad ezt a témát, amíg számomra is emészthetővé vált. És itt a személyes élettapasztalat, amit hiányoltál: nekem még soha nem kellett alkut kötnöm a hűségre, se külső, se pénz, se sárm nem tudott kompenzálni ezért az árulásért. Persze csaltak már meg, de akkor ott volt a vége, nem hatott meg semmi. A jövőt nem tudhatom, ezért ki tudja, lehet jön majd az életembe egy olyan aranyfaszú menőmanó, akinek elnézem, ha félrekúr, bár erre egyre kevesebb az esély.
Az utolsó mondatom meg poén volt, de látom a humorodat a pizsamanacidban hagytad :)

korosde 2019.09.07. 11:35:32

@Captain Admin: Picit árnyalva, sztem sem kell félredugni ahhoz, hogy a aktuális kapcsolatban a nő értékeljen. De mindenképpen látnia, éreznie kell, hogy más nő is érdeklődik az embere után. És igen volt hogy facér barátommal mentünk neki nőt szerezni, és én vihettem volna haza nőt. Látszott, hogy férj vagyok. Meg nyilván szerinted balfasz is mert nem vittem :).

2019.09.07. 11:35:42

@MsIreneAdler: hatékony ellenőrzés nélkül csak feltételezéseid lehetnek arra vonatkozóan, hogy ki csalt meg illetve ki nem csalt meg. Egy átlagos képességű random józsi is simán elleplezi a félrekúrásait. Ellenben ti egyértelmű árulkodó jeleket mutattok önkéntelenül is.

Bakter Anyósa 2019.09.07. 11:48:15

@MsIreneAdler: igen, vannak meglátásai, amikkel részben egyet tudok érteni. De ezt a kinyilatkoztatást soha senkitől nem fogadom el. Valakinek nem attól lesz igaza, hogy azt mondja: igazam van. Ráadásul itt nincs is igaza senkinek, mindenki máshogy éli meg saját tapasztalatai alapján a kapcsolatait. Valakit azért leostobázni, mert nem ért velem egyet? Ez kiégett alsóspedagógus stílus, teljesen súlytalan.

PPK™ 2019.09.07. 11:56:45

@Captain Admin: az ideális egy nőnek nyilván az, ha a csávója a legfelső ligában játszik, de rajta kívül nem kúrogat mást. Csak hát ez anomália, ilyen nincs. Aki hozzámegy egy ilyen figurához, annak számolnia kell azzal, hogy nem csak ő lesz kúrogatva.

Vegyük példának a legfelső szintet, a Beckham-házaspárt. Úgy 10-15 éve pár hónap alatt megjelent 2-3 cikk különböző ribancokról, akik azt állították, hogy a David gyerek szorgosan kúrogatja őket (akkor még messze nem volt metoo-láz, tehát nem úgy adták elő ezek a gádzsik, hogy meg lettek erőszakolva). Azóta gyakorlatilag semmi ilyen hír, de aki azt gondolja, hogy nem kúrt félre azóta se a Beckham, az valami rózsaszín álomvilágban él.

Mi történhetett?

Vélhetően a Viki osztott-szorzott és rájött, hogy a Dávidnál jobbat a büdös életben nem tud összehozni, mert nincs ilyen kategória és ha elválik, majd beújít egy ugyanolyan kalibert, az ugyanúgy félre fog kúrni, tehát ugyanott lenne, ahol a part szakad. Gyengébb eresztés nyilván szóba se jöhet, hiszen arra meg nem nedvesedne, akinek ő a nagytuti. A legvalószínűbb, hogy megegyeztek abban, hogy Dávid barátunk oldja meg diszkréten a félrebaszást, lehetőség szerint úgy, hogy ne hozza olyan tré helyzetbe őt azzal, hogy azt kelljen olvasnia, hogy az ura félrebaszott.

A Viki aligha kúrt félre bármikor is, mert tudja jól, hogy lapátra lenne téve a picsába és már aznap le tudna akasztani a helyére a férje egy 10-15 évvel fiatalabbat.

Kicsiben ugyanez a szitu; ha egy jóképű, majdnem minden nőnek kellő csókához akar hozzámenni az ember lánya, akkor mérlegelnie kell, hogy elfogadja-e az ura félrebaszását, vagy nem. Ha nem, akkor tartsa kötetlen kúrogatásra, de ne alapítson vele családot.

Andy73 2019.09.07. 11:58:47

Elég lehangoló sztori, és a kommentek is. Küldök egy linket, egy szakember írását, ami ennél azért sokkal pozotívabb.

index.hu/i2/#bloghu/intuiciok/2019/09/04/szerelem_es_ami_utana_jon

Lehet, hogy ez a sztori gyakori, és a sok negatív komment is. Ezek szerint mi és a mi baráti körünk a kivételt jelenti. Három gyerekkel élünk boldog házasságban, és több hasonló családot ismerünk, velük barátkozunk, egymás tapasztalatai is segítenek bennünket, mert azt mi is látjuk, hogy sokan nem így élnek, hanem egyedül vagy elváltan, pedig nem csak úgy lehet.

EGY a Queen 2019.09.07. 12:11:16

Sad,sad story.. :(
youtu.be/TjCwhqMCGJ4
Ennyi lenne a hozzáfűznivalóm..

MsIreneAdler 2019.09.07. 12:40:40

@Captain Admin: ahogy neked is csak feltételezéseid lehetnek róla, mennyire hatékony az én megfigyelésem. Egyrészt annyi pasival nem volt hosszútávú kapcsolatom (elég nagy volt a lemorzsolódás ugyanis :)) , hogy tudtomon kívül számtalanszor megcsaljanak, másrészt erősen túlbecsülöd az átlagjózsik képességeit. Az meg, hogy semmi veszteség nem ér a megcsalással, meg mi? Elveszi az időt, amit együtt töltenénk, és ugye megbeszéltük, hogy nincs ingyenpunci, szóval még a pénzt is. Tudom, van, akinél jut is marad is minden, meg van, akinél sorban állnak egy pippantásra, de így kerek a sztori.

El Amante 2019.09.07. 12:47:34

@Captain Admin: bár nem tőlem kérdezted, elmondom a saját tapasztalataimat. Azoknak a fasziknak -akikkel nekem dolgom volt- a felségei/barátnői alapvetően 2 okból nem tudták elfogadni a pasijuk félrelépését (mondjuk a velem való kapcsolat csak egyszer derült ki, ott borult a bili is, sajnos). Az egyik a birtoklási vágy, ami evolúciós örökség (ettől a férfitól van/lesz utódom, az én közösségemet kell tehát fenntartanunk együtt, egy külső fél azt a veszélyt hordozza, hogy a ffi egy másik közösséget alakít ki és azt fogja támogatni), a másik a társadalmi norma: hűségesnek kell lenned, mert az a társadalmilag elfogadott! Akkor vagy jó, akkor vagy megbecsült tagja a társadalomnak, ha fel tudsz mutatni egy tökéletes párkapcsolatot.
A 3. az örökké tartó szerelem eszménye. A szerelem miszifikálva van manapság; a szerelem, ami legyőz mindent, még az ösztönöket és a különbségeket is, a szerelem, ami eltörli a múltat, ami megjavítja, meggyúgyítja a ffit, és hűséges, odaadó papucsot varázsol belőle. Elég megnézni egy random amerikai romkomot, h tudd, miről beszélek.
Amiért a nők nem tudják feldolgozni a hűtlenséget általában, az az, hogy romba dől a tökéletességről alkotott képük. Hisznek a meséknek (a gyerekkoruktól beléjük nevelt hűségeszménynek aka boldogan éltek, míg meg nem), hisznek a társadalomnak, nem törődve a biológia törvényszerűségeivel, azaz, hogy az ember nem monogám. Sem a ffi sem a nő. De a nők sokáig hisznek és bíznak benne, hogy de. A ffiak hamarabb felismerik (mert a társadalom velük szemben megengedő, ugye ha a nőtől látnak ilyet, még mindig megy a kurvázás), és sokszor el is hangzik, hát a férfi ilyen, vadászik, erre van szüksége. A nő dettó, csak előbb le akarja tudni a gyerekprojectet, mert az a legtöbbünkben alapkód, és mindennél előrébb való egy ideig. Ezért van az, h a nők kb. 40 körül - kívülről nézve - "megbolondulnak", válnak stb. mert a másik oldalon ott áll a férj, aki bár lehet, maga is csal, de az asszonynak tilos. Nem tudják és akarják megbeszélni ezt a dolgot, ezért inkább borítanak. Pedig itt derülhetne ki a kapcsolat igazi volta, az, hogy bízunk és hiszünk egymásban annyira, szeretjük és tiszteljük egymást úgy, hogy egy külső liezon nem változtat a mindennapjainkon és az érzéseink milyenségén. Nem tudom, ffiak közül hányan vállalják be pl., de ismerek néhányat, aki igen.
Egyébként azt hiszem, sok nő tudja, h megcsalják, de szemet húnynak (és fordítva), amíg a ffi visszajön esténként. Én ezt alapvetően jónak tartom, ha a kapcsolat különben jól funkcionál. Sokan viszont vakok akarnak maradni, nem fér a világképükbe. Na, ők csapódnak arccal a földbe általában. Nem is tudom, hányan mesélték már el, hogy minden rendben volt a kapcsolatukkal, és a ffi egyik napról a másikra bejelentette, hogy elköltözik, és bumm, ott maradtak egyedül semmit nem értve. És ilyenkor végül azért kiderül, h a "minden rendben" valójában egy színház volt kifelé, illetve a nő befogta a szemét, h ne lássa a jeleket: hogy már nem szexeltek hónapok/évek óta, mert már nem beszélgettek igazán egymással, már csak a meló volt az első helyen, már csak a gyerekre figyeltek, mert már csak megszokásból volt szájra puszi. Az alapokról nem is beszélve, hogy a fenti poszter is mennyire ismerhette a feleségét mielőtt elvette?
A "leggyönyörűbb" és egyben legdurvább pofáraesést viszonylag közelről néztem végig, a nő (közel a 40-hez, első házasság) férjhez ment egy faszihoz, akinek pl. több gyereke közül az egyik a szeretőjétől született, és az egész addigi élete utazással telt, minden országban ahol járt csak 5-6 évig élt, dolgozott. Éldegélt a földöntúli boldogságban, hogy kihúzta a főnyereményt, mindenben támogatta a fickót, melót szerzett neki, lakást biztosított, szóval kisbolygóként keringett a pasas körül, amikor is egy nap a faszi bejelentette, hogy gyereke születik 6 hónap múlva, szóval akkor most elköltözik. Nem tudtam igazán sajnálni a nőt, pedig nagyon összetört. Röviden ennyi.

2019.09.07. 12:56:54

@Andy73: Na, ez tök szupi. De ha már így felkeltetted az érdeklődésünket, igazán megírhatnád, hogy ti így a baráti párokkal nyitott kapcsolatban éltek, vagy csak pl a nők beszélik meg egymás között a kalandjaikat és ugyanígy a pasik is, vagy még ti nagy barátok egymás között sem beszéltek erről?

2019.09.07. 12:59:34

@MsIreneAdler: gyakorlatilag az van, hogy kommentről kommentre egyre nagyobb ostobaságokat írsz. Én pl egy időben rendszeresen szopattam napközben melóban. Ezzel milyen időt vagy más egyebet vettem el a nőmtől?

2019.09.07. 13:00:36

@PPK™: "Viki rájött, hogy a Dávidnál jobbat a büdös életben nem tud összehozni"
Ritka nagy butaságot írtál.
Victoria a top a celebek között is. Akkor kap magának top pasit, amikor csak akar.
Az ilyen kalibereknél a te logikád nem alkalmazható, nemisértem hova tetted a realitás érzékedet.

2019.09.07. 13:06:45

@El Amante: "Amiért a nők nem tudják feldolgozni a hűtlenséget általában..."

Ez úgy faszság ahogy van, még saját magad által leírt példákkal is cáfolod, én pedig az összes kapcsolatommal megcáfolom. A félredugás ténye konkrétan nektek semmit sem jelent, AMENNYIBEN biztosak vagytok abban, hogy a faszitok veletek maradni és semmivel nem fog kevesebb erőforrás jutni nektek ez miatt, mint addig.

Ez azért van így, mert nektek a férfi elsődlegesen az életetek jobbá/könnyebbé tételéhez kell, nem pedig a szex miatt, pláne nem a szexuális kisajátítás miatt. Amelyik nő szexuálisan kisajátítani igyekszik a balekját, azt azért teszi, hogy a pinájával zsarolva nagyobb hatékonysággal tudja használni, anyagilag kizsigerelni a balekot.

Ha megfogadsz tanácsot, nem romkomokra alapozod a véleményed. ;) Még egy átlag nő is végig tudja gondolni ezeket a logikus összefüggéseket.

PPK™ 2019.09.07. 13:14:18

@mi szél hozott?: ugyanolyat kaphat, le is írtam, hogy azzal mennyivel lenne beljebb: semmivel.

Én arról beszéltem, hogy JOBBAT nem tud összehozni.

Tehát a realitásérzékem változatlanul rendben van ellentétben a te szövegértelmezési képességeddel.

El Amante 2019.09.07. 13:27:43

@Captain Admin: ezért írtam azt, h àltalában, mert vannak, akik szemet húnynak, biztosan elég sokan. Olvass már értőn.
A romkomokat csak példaként hoztam, mint iránymutató mételyt, amiben hinni akarnak a nők, nem hiába népszerűek úgy a filmrk mint a könyvek. Ne hidd, h minden nő olyan tudatos, amit te itt elővezetsz. A szerelem sojáig tényező, ill nem akarom ismételni amit leírtam, mert részben ugyanezt írtd le te is most, csak más perspektívàból.

MsIreneAdler 2019.09.07. 13:28:12

@Captain Admin: ugyan már, mindketten tudjuk, hogy nem vagyok ostoba, kár is lenne ezen vitatkozni. Te szuperül megoldottad, de vajon mindenki ilyen flottul intézi? Pl. senki soha nem csinálja fel a szeretőt (gyerektartás), vesz neki kínjában valamit, hogy hallgasson, vagy hitegesse, esetleg dugókuckó hiányában fizet egy szobát? Na ne mondd már. De ha figyelmesen olvastál volna, utaltam rá, hogy van, aki költséghatékonyan csinálja, de ez a ritkább eset. Ne tegyünk úgy, mintha kizárólag munkaidőben ingyen csalnák csak a párjukat a pasik.

István Tokány 2019.09.07. 13:43:19

@PPK™: "Tisztában vannak azzal, hogy a jellemhulladék nők gombamód elszaporodtak az elmúlt évtizedekben, ahogy téged is a feleséged, úgy a férfiakat pusztán eszköznek tekintik. Ugródeszkának, amiről el tudnak rugaszkodni."

Stimmel. Szinte csak ezt látom mindenhol.

2019.09.07. 14:09:13

@PPK™: Konkrétan a Dave sehogy se néz ki, ugyanaz, mint a Bred Piti, az Angelina fél fogára nem elég, mellesleg a Jenniferrel is összeillettek. Meg az a nemtudomkicsoda, aki a Gaga után futott. Ezt így kapásból-és még a nők akarnak felfele választani...

2019.09.07. 14:13:54

@MsIreneAdler: A diszkréció is esetleg csak idilli elképzelés, ha félrelép vki csinálja úgy hogy még ő se tudjon róla, menjen haza úgy mintha mi sem történt volna, és ne vegye el az eszét az aranypina. Szerintem a kutya se szólna.

2019.09.07. 14:20:00

@Fókabébi a porondon: ennyi. A legtöbben ezt csinálják, de ezek pont ezért csak kirakat kapcsolatok. Én sosem tudnék így élni egy nővel, hogy nem beszéljük meg az ilyen alap dolgokat sem.

&roid 2019.09.07. 14:30:40

Röviden: megszívtad. Ne küzdj, nem lesz jobb.

Válj el méltósággal, keress vkit aki szeret. A gyerekednem lehetsz jó apja így is, rajtad múlik elsősorban.

Ne húzd az időt, nagy levegő, gyerünk!

MsIreneAdler 2019.09.07. 14:35:47

@Fókabébi a porondon: nem is tudom, mi a jobb, ha a hátam mögött röhögnek, vagy ha az arcomba. Ezek a dolgok ugyanis nem maradnak titokban, és általában az tudja meg utoljára, akit csalnak. Ha már mindenképpen ilyen helyzetbe kellene kerülnöm, jobban szeretném, ha korrekt lenne a párom. Így lenne lehetőségem dönteni, hogy akarom-e folytatni, vagy sem.

2019.09.07. 14:43:58

@Captain Admin: Kirakat onnantól lesz, hogy jó képet kell vágni hozzá, ami akkor lehetséges ha kiderül. Nem tudom milyen megbeszélésről van szó. Azzal takaróztok általában hogy pusztán az inger és az ösztönkésztetés miatt ez kell. Aztán vagy történik félrelépés vagy nem, de ha a nő azt érzi hogy nem az egyetlen, aki érdekes, akkor mocorog. Úgy gondolom minden nő tudja, és amikor a "szeretsz még?" szintű kérdésekkel jönnek, akkor érzik , hogy valszeg úgyis hazugság jön, de ilyenkor az illúziót minimum jól elő kell adni. És nem azt mondom, hogy ez kell, hanem azt, hogy ennél többre a látottak alapján nem futja. Az élethosszig tartó "női hiszti" mentes kapcsolathoz vagy valódi szeretet kell vagy tégy úgy. De mindenért a nőket hibáztatni... :/
Ja aztán olyanból is van, hogy a nőcit akivel félrekúrnak beállítják családi barátnak, az biztos hogy fordítanám kifele az ajtón...Van aki még ezt is elviseli.

2019.09.07. 14:46:04

@PPK™: butaságokat brekegsz.

Rita Vrataski 2019.09.07. 14:47:00

Sajnálom is, de fel is bosszantott a posztíró.
Ez egy házasság. Nem egy tingli-tangli kapcsolat amilyenek itt szoktak lenni. 5 évvel ezelőtt mindketten odaálltak és a számukra legkedvesebb emberek előtt fogadalmat tettek.
A férj egy jószándékú, nyugodt ember, de a helyében az asztalra csapnék, és addíg nem állhatna fel a nő, amíg meg nem mondja hogy mi a baja. Magával van valami baja? Amit kivetít erre az emberre? Meg kell beszélni, és nem hagyni rá. Így is sokat tűrt a férj, külön alvás? A nagy lókukit.

"Hazajövök, üres a belem. Csupa ideg vagyok. Kaja sehol. Vacsora nincs.Balhé az van. Hiszti az van."

2019.09.07. 14:48:43

@MsIreneAdler: Én sem vagyok híve, nem azt mondom hogy ez nőknek olyan kedves dolog. Nem tudom ezzel én nem bíbelődnék, az biztos.

2019.09.07. 14:57:52

@MsIreneAdler: Még annyit hozzáteszek: lehet én vagyok a pesszimista, vagy rossz a fókusz iránya, de úgy láttam, a kapcsolat elárulása akár megcsalás, akár valami más formájában, de megtörténik, és az mindenképp szégyen.

Andy73 2019.09.07. 15:02:37

@Captain Admin: Nincs nyitott kapcsolat és kalandok se, legalábbis nem olyanok, mint amilyenre te gondolsz. Hűség van, mert mi azt tartjuk értéknek, nem a promiszkuitást. Általában véve, ha két ember szereti egymást, akkor nincs szükség harmadikra. A baráti beszélgetések sem a szexről szólnak, mert az kizárólag a párokra tartozik, hanem a gyereknvevelésről vagy az élet egyéb dolgairól, pl. munkáról vagy házfelújításról, stb.

PPK™ 2019.09.07. 15:06:44

@mi szél hozott?: ilyen magasröptű kommunikációra én is képes vagyok: ostoba vagy.

2019.09.07. 15:09:29

@Andy73: "A baráti beszélgetések sem a szexről szólnak, mert..."
Vagyis úgy papolsz itt, hogy fogalmad sincs a barátaid szexuális életéről. Nincs több kérdésem.

Lúdvérc 2019.09.07. 15:20:57

Poszter, az önbecsülésed amúgy sincs már túl magasan, ilyenkor jobb ezt a nulláról kezdeni, mert ami most van, az nem valódi, ehhez a nőhöz van hozzákötve. Talán hoztál egy rossz mintát, apád is ilyen volt anyáddal szemben, tűrsz, az évek meg csak múlnak, a helyzet meg csak rosszabb. A "párod" lehet, hogy egy hasonló fórumon szintén anonim sírja el fájdalmát, hogy te már nem az vagy, aki voltál, nem vagy férfi, túl odaadó (pincsi) vagy, semmi tűz és vonzalom nem maradt, és ilyenkor nem csoda, ha egy nő nem kíván.
A rossz hír az, hogy ezt nem lehet egyik napról a másikra megjátszani, alaposan meg kell változnod, amiben sajnos benne van az, hogy elvált ember leszel. Miért rettegsz tőle? Nagyon nehéz dönteni, kilépni és átgondolni, hogy milyen kapcsolatot akarsz valójában, valóban férfi vagy, esetleg egy koros gyerek (ez nem sértés, a többség ilyen). És azt, hogy vajon az általad elképzelt nő milyen férfit akar magának, olyat, mint most te vagy? Az élet magasról szarik rá sok esetben, hogy mit akarunk, de közben mégis csodálatosan geci módon pont olyan kapcsolatokat ad, amiben sokat tanulhatsz magadról, és ha ugyanaz ismétlődik sokszor, hát akkor az ember elgondolkozik, hogy hol a hiba. És az egyetlen hiba, amivel ilyenkor megéri foglalkozni, az a sajátod. Ne érezd ettől magad selejtnek, hibát mindenki örököl a kedves családjától, ami program szintén uralhatja az életét, a kapcsolatait.
Szóval a jó hír, hogy ne félj az egyedüllétől, eleinte nagyon kellemetlen, aztán rájössz, hogy így is lehet élni, és újra szabad lehetsz, válaszokat kaphatsz, és nem csak kapcsolatfüggőként egyik megalkuvó, megalázó kapcsolatból a másikig sodródsz majd.
No egyszer megkérdeztem egy tapasztalt teraputát, hogy érdemes-e még próbálkozni, meg lehet-e menteni a kapcsolatot. Azt mondta próbálkozni érdemes, bár valószínűleg már nem fog sikerülni. De legalább elmondhatod, hogy te megtetted, amit tudtál, és talán viszel majd tovább valamilyen tanulságot. Persze ritkán, még csodák is megesnek (apróbetűs rész: de ezek 3 napig, esetleg 3 hónapig tartanak csak).

Andy73 2019.09.07. 15:24:36

@Captain Admin: Szerintem/szerintünk az élet nem csak erről szól, ez csak egy szelete, bár kétségkívül fontos része, de alapvetően magánügy. Kamaszkorban persze általában ez nagyon izgatja a gyerekeket, ahogy Mórickának is mindenről ez jut eszébe, de idővel felnő az ember, legalábbis jó esetben. Ha nem, akkor jönnek az olyan súlyos problémák, amelyeken ti rugóztok folyamatosan, és a normális családi élet látja kárát.

MsIreneAdler 2019.09.07. 15:27:09

@Andy73: az a baj, hogy te Downton Abbey-ben laksz a kapitány meg a Lila akác közben, innen meseszerű lenne közös nevezőre jutni, de azért én drukkolok! :D

2019.09.07. 15:36:19

@Captain Admin: Nem hagy nyugodni a dolog. Úgy értelmezem neked az az ideális, aki mellől nem akarsz eljárkálni és egy úgy lehetséges, hogy megbeszélitek-gondolom azt hogyan legyen izgatóbb neked. Ami meglátásom szerint a fasziknak azt jelenti, hogy ma barna kell 3 nap múlva vörös, szóval kb. 3 naponta nézzen ki máshogy. Ma legyen 150 centi magas kicsi a bors de erős alapon, másnap arra támad gusztus hogy 180 centis domina istennő legyen. Ma megymagmell holnap nagy duda, mindenféle formában. Szerinted van nő aki ilyen igényekre kíváncsi? Ez bocs, de senkit nem érdekel, biztos van nő aki szeret így élni, de a többség nem.

2019.09.07. 15:43:30

@Fókabébi a porondon: ez csak a te agymenésed, még csak nem is utaltam hasonlóra sem. Ha annyira érdekel, akkor az órabéremért elmagyarázom hogyan működnek a faszik. De szerintem már leírtam a lényeget.

PPK™ 2019.09.07. 15:57:10

@Andy73: természetesen neked is elhisszük, hogy tökéletes házasságban élsz, mint ahogy itt mindenki tökéletes házasságban/párkapcsolatban él.

Viszont az, hogy a barátaiddal a verandán kéthetente egy-egy csésze tea mellett megbeszélitek az aktuális felújítási munkálatok ütemtervét, még nem jelenti azt, hogy ők is a kivételek táborát erősítik.

Esetleg egyszer kérdezd meg az egyiket, hogy mondjuk mikor csókolóztak utoljára és számolj be a reakciókról, tényleg érdekel.

2019.09.07. 16:17:36

@PPK™: nagyon bírom az ilyen csipkerózsika álomvilágban élő nőket. Azt hiszik, hogy hozzájuk hasonlóan mások (a többség) is elvan a havi 2 maszatolással. Az meg csak hab a tortán, hogy oktatni akarja azokat, akik tapasztalatból beszélnek. Na és persze nyilatkozik a férje nevében, hogy neki bizony nem a szex az első stb. :D

EGY a Queen 2019.09.07. 16:23:11

@Andy73: “Szerintem/szerintünk az élet nem csak erről szól, ez csak egy szelete, bár kétségkívül fontos része, de alapvetően magánügy.”
Ne haragudj ,ez tényleg kurva jól hangzik,csakhogy ezek akkor éppenséggel nem barátságok.Kedélyesen elcsevegni a legújabb biotápszerekről meg,hogy hol akciós a búrkifli az nem mély emberi kapcsolat,innentől meg pont fogalmad sincs,hogy a kedves házaspár,akivel együtt sátoros tok,amúgy a szomszéd Bélát szokta bevenni harmadiknak,vagy,hogy asszony 3 éve baszik félre,mert az urának mán rég fontosabb az online pornó..fingod nincs ezekről a kapcsolatokról,sem a tagok szexuális életéről.De te TUDOD, hogy minden fain,ugye? Vicces fiú vagy te..

2019.09.07. 16:37:58

@EGY a Queen: inkább kapcsold ki a zinternetet te is, engem már az 5. percben beszippantott a Love Island. :D Végre lesz értelmes téma is a csépén.

EGY a Queen 2019.09.07. 16:45:20

@Captain Admin: Andy nem csávó????
Figyu,én télleg nem szoktam tévézni.Csak sorozatokat nézek meg filmeket online.Szóval ebből a körből is kimaradok :(

2019.09.07. 16:46:37

@EGY a Queen: szerintem nő, úgy vettem ki. Én sem tévézek, most darálom be a heti adagot.

MsIreneAdler 2019.09.07. 16:55:56

@EGY a Queen: oké, én is azt gondoltam férfi...

PPK™ 2019.09.07. 17:03:47

@Captain Admin: á, az ő férje nem olyan. Annak elég a heti egy missionary without blowjob :-D

Hallod, hogy tudsz ilyen szemetet nézni, mint a VV, meg ez a Love Island?

Mancilla Pectoralis 2019.09.07. 17:05:53

@VOGAben: Akkor a haverod is jó hülye lehet,ha egy hülye meg egy méghülyébb nő is be tudta palizni:-D

PPK™ 2019.09.07. 17:07:27

@MsIreneAdler: gáré ez, csak simán trendy, mert y-nal írja a nevét szerintem.

Volt itt egyszer egy Katy, az is okos volt és szerettem.

8-)

Nyomasztó Fingszag 2019.09.07. 17:08:59

Azt javasolnam hogy legyel mindenre felkeszulve, meg a valasra is. Mivel gyakorlatilag a vegkifejlet sejtheto, igy jobb ha meg egyszer leulsz vele beszelni es nyilt lapokkal jatszotok, ha mashogy nem megy, egy uveg rovid tarsasagaban. Nem artana felrerakni az egod es nyitottsagot gyakorolni, gondild vegig hogy menne-e. Biztositsd afelol hogy barmi is legyen a gond, nyitottsagot fogsz gyakorolni, es megprobalod megerteni. A legrosszabb forgatokonyvet tudod.. Eletetek vegeig ugysem elhettek igy, neked is jobb ha dulore viszitek a dolgot.

2019.09.07. 17:13:05

@PPK™:
jajj nem kell ennyire túl lihegni ezt a szarságot te teátrális ostoba fasz :D

simán a gyerek egy puhapöcs kis görény akitől ez a ribanc nem gerjed be már, persze alaposan benne van hogy nem vette le a jeleket időben hogy bizony ez agy kinyalt seggű balhé királynő volt mielőtt elvette is, és csak mostanra jutott el a szex megvonásig a dolog, én simán bele rugdosnám az ágyba és kérdés nélkül megbasznám, azt úgyse meséli be senkinek hogy "megerőszakolt a férjem" :D
az már a világ szégyene lenne ha már házasságban is erőszakkal lehetne kikövetelni a pinát.

MsIreneAdler 2019.09.07. 17:15:10

@PPK™: nekem van egy ilyen nevű férfi ismerősöm, lehet azért gondoltam, tudod, hogy "endi" :)
Na akkor most jó lenne kitalálni, hogy hova rakjam a zipszilont, hogy végre én is trendi legyek! Rámférne!

2019.09.07. 17:17:17

@Egy a KING:
szerintem teljesen érthető reakció hogy a pokolba küldi a büdös kurvát ilyenkor egy indulatosabb balfácán, végeredményben oda is való, hogy vele együtt a kölköt meg magát is megöli az csak a járulékos jó, megspórolja magának meg a gyereknek is a hasonló esetet, ha meg kispicsa volt a kölök akkor pláne, megspórol valaki másnak egy ilyet hogy az is az anyja után csinálja ugyanezt.

2019.09.07. 17:22:54

@Captain Admin:
mit osztod az észt te retkes picsájú ocsmány pojáca? :D
te is egy otthonról kivágott elvált büdös paraszt vagy semmi több, akkor mit akarsz te másnak megmagyarázni ugyanebben a helyzetben hogy mit hogy kellett volna te hiteltelen fasz? :D

2019.09.07. 17:25:44

@God Harald:
mondja ezt egy túlméretesre tágult seglukkal élő túrós pöcsű köcsög,
te is az év vicce lehetnél, ha nem sírna rajtad mindenki te kotonszökevény buzeráns ;)

2019.09.07. 17:26:41

@PPK™: azt nem értem, hogy ti miért nem nézitek? :D Ezek a műsorok bmeg igazi redpill tesztlaborok.

2019.09.07. 17:29:51

@exilis:
ha lenne eszed az ilyen "haverjaidat" letagadnád hogy valaha ismerted vagy akár beszéltél egy szót is velük :D
ez már tényleg az elásni való balek kategória.
Annak a ribancnak meg simán nincs szégyen érzete és tartása se aki ennyi évig egy ilyen mellett képes egy lakásban élni és szórakozni vele. De megérdemelné az ilyen hogy egyik szép napon agyonverje és feldarabolja az ilyet frusztrált hangulatában.

2019.09.07. 17:31:29

@PPK™:
úgy fordulhat elő hogy egy igénytelen, lukas gatyájú kelkáposzta szagú albérletben kuksoló PROLI

PPK™ 2019.09.07. 17:34:18

@Kritikus Intrikus: hát te meg ki a faszom vagy? :-)

@MsIreneAdler: bla-bla, ne dumálj, azért kell az y, hogy tégedet is szeresselek :-)

MsIreneAdler 2019.09.07. 17:37:12

@Captain Admin: a reality-kből az első pár eresztés még jó volt. Utána olyan megrendezett, izzadság szagú lett az egész. Engem az érdekelt volna, ők maguktól, mit csinálnak összezárva, nem, az hogy a csatorna mit ír meg előre.

MsIreneAdler 2019.09.07. 17:49:13

@PPK™: húha, akkor nagy a tét! Bár van egy olyan érzésem, hogy fogsz te engem szeretni ipszilon nélkül is :)

2019.09.07. 17:58:45

@MsIreneAdler: @PPK™: olyan jó érzés látni, mikor két gyökér egymásra talál :)
♥️♥️♥️

PPK™ 2019.09.07. 18:08:11

@MsIreneAdler: ;-)

@Egy a KING: csak irigykedel a régi új szerelmemre Róóóland :-)

@Maddness69: ja, az is

MsIreneAdler 2019.09.07. 18:14:13

@Egy a KING: na igen, miután te, barátom, lepattintottál mindenféle platós szerelem dumával, valaki tudta, hogyan vigasztaljon meg ;) :D

2019.09.07. 18:23:47

@TSEPKE:
ez rég ismert dolog hogy a nőknek ész helyett pina jutott de rengetegen még azt se tudják rendesen használni :D
az igazi tragédia az hogy nektek szavazati jogot adtak, meg beengedtek a politikába és az egyetemekre ilyen ösztönök vezérelte véglényeket, na meg újabban a nyugat mételye hogy egyenrangú sőt jobb emberként akarnak megjelenni a társadalom szemében mint a férfiak akik eddig 200 év alatt felépítették ezt a világot a mai formájában.

Rábasztok ti még ha megint jön az iszlám középkor miután a női hülyeség miatt elbukik a fehér ember civilizációja, megy a fehér picsátok a háremba meg rosszabb esetben lesz nyilvános kövezés elevenen égetés és minden nyalánkság.
Hát nem lesz kár egyik kitartott picsájú nyugati kurváért se.

2019.09.07. 18:24:20

@TSEPKE:
ez rég ismert dolog hogy a nőknek ész helyett pina jutott de rengetegen még azt se tudják rendesen használni :D
az igazi tragédia az hogy nektek szavazati jogot adtak, meg beengedtek a politikába és az egyetemekre ilyen ösztönök vezérelte véglényeket, na meg újabban a nyugat mételye hogy egyenrangú sőt jobb emberként akarnak megjelenni a társadalom szemében mint a férfiak akik eddig 2000 év alatt felépítették ezt a világot a mai formájában.

Rábasztok ti még ha megint jön az iszlám középkor miután a női hülyeség miatt elbukik a fehér ember civilizációja, megy a fehér picsátok a háremba meg rosszabb esetben lesz nyilvános kövezés elevenen égetés és minden nyalánkság.
Hát nem lesz kár egyik kitartott picsájú nyugati kurváért se.

2019.09.07. 18:26:16

@PPK™:
akinek az anyád pörög minden este a faszán, te kamu életű büdös barom ;)

2019.09.07. 18:29:49

@Kritikus Intrikus: xD Mér a te ajánlatod jobb? Ld: kb. kettővel ezelőtti hsz-ed

Azta k... :)

2019.09.07. 18:32:32

Hát ha így néz ki az amikor a nőt akarjátok, akkor isteni kegy és a szeretet jele ha észre se veszitek őket. Erről van szó.

PPK™ 2019.09.07. 18:34:29

@MsIreneAdler: szóval csak egy valamiféle pótlék vagyok és azonnal átliánoznál a cimbire, ha úgy alakulna :'-(

PPK™ 2019.09.07. 18:36:21

@Kritikus Intrikus: ügyes voltál, jár a kutyakeksz :-)

2019.09.07. 18:44:43

@Nancsibacsi: megnyugodhatsz, ez a barom SEMMIHEZ nem ért, viszont diplomázhatna emeletes baromságok hiteles előadásából, na pont az ilyen tróger szarháziakból lesznek a simlis porszívó ügynökök vagy valamelyik semmirekellő MLM lakás kft-ben az egyik lófaszjóska. A baj hogy rengeteg a hülye a magyarok közt és simán van aki benyeli ezt a szöveget, de az meg is érdemli.

De gondolj bele, szerinted egy ilyen komolytalan kretént aki ilyen szöveget ereszt el és el is hiszi magáról hogy ez így van mégis milyen cég miféle munkakörbe alkalmazna? :D
A büdös paraszt vagy egy ingyenélő alkesz aki lejmolásból issza le magát a kocsma sarkában vagy valami atom hülye szekus valami eldugott árufeltöltő portán ahol nincs szem előtt és nem tud sokat ártani, aztán nyomja a kibaszott netre egész nap a baromságait amit a penészes bódéban talál ki magának, mert normális alak már nem hajlandó beülni se mellé.

MsIreneAdler 2019.09.07. 18:59:43

@PPK™: ó ne beszélj már csacsiságokat, dehogy tennék ilyet, méghogy pótlék! (de azért remélem csak a neved lett rövidebb, más nem :D)

Sákif za morro? 2019.09.07. 19:16:38

Azért én meghallgatnám a hölgy verzióját is.

Balambér Kovács 2019.09.07. 19:23:47

"....majdnem fél éve már, hogy nem feküdtünk le."
Állva alszol, mint a ló ???

PPK™ 2019.09.07. 19:31:05

@MsIreneAdler: nem hiszek neked többé :'-(

@Sákif za morro?: hölgyezős kurvaistenit már

@Balambér Kovács: :D :D :D lehet, hogy inszomniában szenvednek :)

MsIreneAdler 2019.09.07. 19:40:36

@PPK™: dehogynem, csak szereted, ha hízelgek neked :)

PPK™ 2019.09.07. 20:03:37

@MsIreneAdler: a vesémbe látsz, Yrénkém ;-)

shakespeare 2019.09.07. 20:48:40

idézem azt aki a legjobban leírta eddig :

"Az van tehát, hogy a nő képes kívánni bárkit, akinek a testbeszéde magasabb státuszt sugall, mint a nő saját státusza. Minél nagyobb a különbség, annál jobban vonzódik a nő a férfihoz. Viszont ha kapcsolatba kerülnek, és annak során ez a különbség megszűnik, vagy neadj’isten megfordul, akkor a nő hipergám ösztönei beindítják a vészcsengőt. A pasi – viselkedése alapján(!) – nem rendelkezik megfelelő erőforrásokkal, tehát az utódai nem biztos, hogy túlélőképesek lesznek, vagyis vele szexelni “veszélyes”! Ezért van az, hogy X év házasság után sok nő nem csak hogy elveszíti a vágyait, de egyenesen rosszul lesz a gondolatra, hogy a férjével szexeljen."

www.ferfihang.hu/2011/11/30/hipergamia/

Bakter Anyósa 2019.09.07. 21:01:51

@shakespeare: milyen választékosan tudjátok leírni, hogy ugyanúgy elhíztok, eltespedtek, ellustultok, mint a nők :D vagy szerinted rajtatok nem fog az idő? Csak a feleségre 1-2-3 gyerek után lehet azt mondani, hogy nem kívánatos?

shakespeare 2019.09.07. 21:18:51

@Bakter Anyósa: nem hiszem, hogy erről van szó itt, mert akkor nyilván a nő minimum a zsírt kritizálná a férjen

az első hozzászólók jól látják, én is csak idéztem

de igazad van, hiába vagyok 45 évesen is 77 kiló a 178 centihez, hiába vagyok majdnem olyan erőben mint 20 éve
nyilván sokkal idősebbnek nézek ki mint 20 éve...

pár hete, közepesen elhízott 29 éves nő, kb mint 6 ik hónapban lenne, elmondta hogy izomzatilag rendben vagyok de hasizmom mar zsír alatt,
egy hétig nevettem az elvárásain
hahaha

kvadrillio 2019.09.07. 21:45:51

KÖLTÖZZ EL ÉS CSÍPJÉL FEL EGY CSAJT MAGADNAK. JAHHH...ÉS PRÓBÁLD ÉLNI TOVÁBB AZ ÉLETED...:) hátha így rájön a volt nejed, hogy mégiscsak egy faszagyerek vagy !!!

Almandin 2019.09.07. 21:47:11

Ez egy halott házasság. Egyrészt szex nélkül nem házasság a házasság, kivéve, ha nagyon nyomós egészségügyi indok van a háttérben, vagy elmúltak 90 évesek. Én azt mondom, ha ilyenkor az elhanyagolt fél külső kapcsolatot létesít, nem tudom elítélni érte, de jobb elválni.
A legfőbb baj azonban, hogy a feleség érzelmileg is elhidegült a férjétől, még tiszteletet se érez iránta, elküldené, de azért a pénze kellene.
Ott, ahol már szeretet sincs, ott már egészséges lelkű embernek nincs keresnivalója. Szükségünk van szeretetre egy ellenkező nemű társtól, nem teljes az élet nélküle. Jobb elválni és új társat keresni, mert így csak tönkremenni lehet.

kvadrillio 2019.09.07. 21:47:39

@kvadrillio: ,,,,avagy soha...nem alázkodunk meg senki előtt !!!!!

Almandin 2019.09.07. 21:48:01

@kvadrillio: Most teljesen egyetértek veled.

Almandin 2019.09.07. 21:59:14

@exilis: Az a férfi se normális. 4-5 évet élni egy szexmentes kapcsolatban csak egy aszex tud, vagy olyan, aki másnál megoldja. Közben meg hagyja, hogy lehúzza a nő, aki állatnak tartja, de azért a nyaralást fizesse.
Közben meg sok magányos, rendes nő azért nem talál társat, mert sok pasi az ilyen paraziták mellett dekkol, nem mer lelépni, pedig azzal a parazitán kívül mindenki jól járna.

Bakter Anyósa 2019.09.07. 22:09:33

@shakespeare: mit akarsz megmagyarázni ezzel a magasabb státuszú testbeszédes baromsággal? Miért nem tudjátok elfogadni, hogy egy nő azért nem kíván 10 év után, mert már nem vagy kívánatos? Ja persze te nem, a tökéletes izomzatoddal.. hol kritizálhat téged egy 29 éves elhízott nő? Tán csak nem vmi társkeresőn? Mit keresel ott egyáltalán ilyen tökéletes testtel? Mennyi kerdés, ugye? Jössz ide egy idézettel egy hülyétől, aki meg akarja magyarázni a saját sikertelenségét tudományosan. Nincs önálló gondolatod a nőkről? Szánalmas.

Almandin 2019.09.07. 22:11:15

@TSEPKE: A bűnügyi hírekbe azért évtizedekkel ezelőtt is bekerültek az ilyen esetek, de ma az interneten többen felfigyelnek rá. Aki régen nem nézte a tévé bűnügyi műsorait, vagy elsiklott a tekintete az újságban a pár soros cikk felett, az valóban azt hiheti, hogy régen nem volt ilyesmi.
Az osztálytársadat pedig nagyon sajnálom.

MsIreneAdler 2019.09.07. 22:12:45

@shakespeare: ó te jó ég, csak odament és ezt elújságolta neked az a nő? Így azért nem csodálom, hogy a férfihangon kötöttél ki :)

shakespeare 2019.09.07. 22:22:04

@MsIreneAdler: hagyjuk a személyeskedést, csak példa volt az irreálisan magas elvárásokrol, nem kerestem én ott semmit, meglepődtem
.... fszm már meglepődni se szabad ?

amúgy
a társam egy bombázó az említett nőhöz képest, nem volt esélyes hogy szíven üt a kritika, de kurvára meglepett na :-)

2019.09.07. 22:23:26

@Almandin: Ezeknek a történeteknek ugyanaz a dinamikája, folyamata, kikerülhető - de egy adott pont után visszafordíthatalan.
Erről van véleményem, de látva az itteni szövegértési képességeket, ha leírom, ízekre szedett mizantróp ribanc leszek :D
Jókedvem van, nem akarom, hogy elmúljon
))

MsIreneAdler 2019.09.07. 22:31:44

@shakespeare: semmi személyeskedés nem volt ebben, megértem, hogy meglepődtél, hidd el mindkét oldalon vannak irreális elvárások.

2019.09.07. 22:48:58

@MsIreneAdler: menjetek már dugni, unalmas az itteni dürrögésetek. Két halszagú matróz virtuálisan egymásra gerjedt, mert egyikük nőnek adja ki magát. végstádiumú elmeroggyantság.

shakespeare 2019.09.07. 22:51:41

@Bakter Anyósa: ha valaki nálam jobban ír akkor hadd idézzek már tőle. ki a fszm vagy te hogy ebbe belekötsz ?
Természetesen van saját vélemény.
de itt kurvára nem a saját véleményem
számít hanem egy folyamat és helyzet megértése. Ehhez küldtem egy cikket.
Ez van, ilyenek az emberek.
s leszarom személyeskedő csillapíthatatlan habzó ugatásod,
már rég leírtam, hogy igazad van, szarabbul nézek ki, de nem álltál le...
nyilván már abban s fázisban vagy, hogy azt se hallod amikor igazat adnak neked,
jobbulást kívánok

kerdeseidre a válaszok : nem társkereső, nem vagyok fent társkeresőn.
nincs tökéletes testem, csak szeretek sportolni, mert utána jól érzem magam napokig

MsIreneAdler 2019.09.07. 23:04:43

@mi szél hozott?: ó de morci valaki ma este, szeretnél beszélni róla :)?

God Harald 2019.09.07. 23:30:28

@Bakter Anyósa: az elkóborolt bárányok egy részét felfalják a farkasok. Másik jelentős rész szektáknál köt ki. Hogy melyik a jobb: cihentológus, Sehova tanúja, hit csürhe, esetleg ács Feri és a vörös pilácsosok? Tök mindegy, kb egyforma agymosás!:-)

2019.09.08. 06:22:39

@Bakter Anyósa: Jobb egy kókuszgolyó, mint egy csomag ropi. :P

Bakter Anyósa 2019.09.08. 07:25:55

@shakespeare: nem tudom, hogy nézel ki, nem is releváns infó itt most. De a férfihangos valaki nem írta le jobban a sztorit, mint te írtad volna magadtól. Leírt egy magyarázatot, amit rá lehet húzni minden kapcsolatra és maximálisan felmenti a férfiakat minden felelősség alól. Lehet mutogatni a nőre, hogy a büdösribanc, egy kicsit munkanélküli lettem és már nem is kellek neki. De az, hogy kicsit munkanélküli lett, azzal jár, hogy ritkábban borotválkozik, pizzát zabál a tv előtt napokig egy ruhában álláskeresést színlelve, pornót néz és elszórakoztatja magát stb, az ezzel járó férfihisztivel együtt. Itt nem a státusz esése miatt lesznek bajok de meg lehet vele magyarázni. Ti könnyen odalökitek: elhíztál vagy ráncosodsz, nem kellesz. Fordítva miért kell ekkora tudományos magyarázat ugyanannak a reakciónak a megmagyarázására? Erre lettem volna kíváncsi. Ha visszaolvastál láthattad, hogy nem védem a női nemet egy pillanatig se, sőt. Sokan eleve semmilyen szexuális élettel mennek férjhez, hogy egyébként a többi rendben van, majd elszexelgetünk valahogy, amikor muszáj. Úgy meg nincs mit csodálkozni.

Somogyi József 2019.09.08. 07:43:46

@Bakter Anyósa: Nagyon megkeseredett ember vagy nem ártana felkeresned egy szakembert..

2019.09.08. 08:07:36

@Somogyi József: ha erre a kommentre ilyen reakciót adsz, akkor te még nála is mélyebben vagy. Nem kéne kommentelgetned, mert csak terjeszted a sötétséget.

Bakter Anyósa 2019.09.08. 08:14:19

@Somogyi József: egyáltalán nem vagyok az. Csak értetlenül nézem az önfelmentést, a másik hibáztatását nemtől függetlenül. Nekem is volt 100 éve egy ilyen időszakom, de szerencsére változtattam rajta. Szakember nélkül :)

Heinrich Spitzvogel 2019.09.08. 09:21:51

@Kritikus Intrikus: csak egy kerdes: veled nagyon kibaszott mostanaban egy no? Ha igen, erdekelne a torteneted.

MsIreneAdler 2019.09.08. 10:01:41

@Bakter Anyósa: ismerős jelenség, amikor a férfi/női szolidaritás és másik nem iránt érzett gyűlölet felülírja a józan észt. Szerintem mindenkinek van ilyen időszaka. Van aki túllép rajta, van, aki nem, és akkor elkezdi magyarázmi, védeni a védhetetlent.

shakespeare 2019.09.08. 10:25:17

@Bakter Anyósa: a tapasztalatok azt mutatják, hogy az általam idézett nagy tudományos körítést leíró cikk igazat mond, ha elolvasod az egész cikket akkor olvashatod, hogy a külső és kor sok esetben nem számít a nőnek, öregedő rusnya ismert rockzenész milliószor többet ér mint a fess, szép arcú 22 éves jomunkasember Józsi stb.stb.
Most mit írjak ide neked, ahol arra vagy kíváncsi hogy miért is számít ?
ha pont nem ez van a valóságban

soha nem voltam munkanélküli és soha nem kerestem rosszul, soha nem voltam elhízott, de volt nőm és nő ismerősöm is több akik idővel kezdtek jobban keresni mint én, mondjuk havi másfél millat vagy többet

valami hihetetlen tiszteletlen alpári stílusra váltottak azonnal, kivétel nélkül,
kiderült, hogy emberileg nulla belül, csak eljátssza az emberi kapcsolatot

azóta is keresik az igazit és a boldogságot, nem jön össze a testépítő alkatú, csak őt imádó 33 éves vezérigazgató vagy angol herceg

hahaha

Bakter Anyósa 2019.09.08. 10:26:17

@MsIreneAdler: kemény munka, de hasznos rászánni az időt.
24hu-n az Így jártam-ban érdekes levelet olvastam ma a "más téren minden működik köztünk" témában. Kicsit idevág, érdemes elolvasni :)

Bakter Anyósa 2019.09.08. 10:40:58

@shakespeare: pedig ennek mindig vannak jelei. Elég ha figyeled, mennyire lekezelő azokkal, akiktől többre tartja magát, boltos, pincér, postás. De sokszor ezt félretesszük, nem akarjuk észrevenni. Majd eljárnak egzotikusnyaralni 50 évesen egyedül, és fotózzák a boldogságukat :)

PPK™ 2019.09.08. 11:01:22

@mi szél hozott?: megfogadtam a tanácsodat. Ahogy elnézem rád is rád férne, nyihihi :-)

@Bakter Anyósa: "Elég ha figyeled, mennyire lekezelő azokkal, akiktől többre tartja magát, boltos, pincér, postás."

Tökéletes tanács. Pont az ilyeneken látni, hogy kivel/mivel állunk szemben. Ha a pincérnek úgy löki, hogy "lesz egy..." és baszik kinyögni egy "köszönöm"-öt, mikor elé teszik a zabálnivalót, vagy foghegyről odaveti a kutasnak, hogy "tele lesz", az egy jellemhulladék és ez elő fog jönni később, akárhogy is játssza a beetetési időszakban a bazári majmot.

Kábé mint mikor használt autót vesz az ember: az lófasz, ha csak azt nézzük, hogy keveset futott, a nem is olyan apróságokra kell fektetni a hangsúlyt, hogy képbe kerüljünk.

MsIreneAdler 2019.09.08. 11:12:05

@Bakter Anyósa: pont ezt akartam írni, hogy így lehet felismerni azt a bizonyos felfele nyal, lefelé rúg típust :D A halálom egyébként, az ilyen ember. De hát ha bombanő, akkor más már nem számít.

2019.09.08. 11:23:57

@Bakter Anyósa: Nem találom. Kérlek konkrét linket írj.

2019.09.08. 11:26:36

@Bakter Anyósa: bizony! Két nőt is otthagytam még a beetető időszakban amikor megláttam mekkora bunkók tudnak lenni bolti eladókkal. Ahogy kiült az arcára az undor, az megdöbbentett. Simán így viselkedne velem is amikor elül a lila köd.

2019.09.08. 11:35:50

@mi szél hozott?: Ember... Dolgozz közöttük azt megtudod. Ja de ha pasi vagy akkor meg pasik között.
Nem mindegyik bunkó az tény.

2019.09.08. 11:42:22

@mi szél hozott?: Ja és akkor most kapcsolok, hogy az neked "beetetési időszak"-igen ez aztán maximális tiszteletről tanúskodik. Szóval lükének nézed a "csajod", úgy állsz le vele-önbecsülés; és még elvárod hogy mindenkinek kaprincsoljon össze-vissza

2019.09.08. 11:44:31

@mi szél hozott?: Ha nem tetszik neked valaki neki teszel szívességet ha hátat fordítasz. Ez van szerintem nem hiányzol nekik :)

Bakter Anyósa 2019.09.08. 11:49:37

@PPK™: Erre a korrekt válasz: lesz, ha adok b+ :D
Fiatalon tapasztalatlanul ezek még nem tűnnek fel, de idővel már azért jó tudatosan odafigyelni annak, aki egy normális kapcsolatot akar. A csillogás elmúlik, de a suttyóság sajnos nem.

2019.09.08. 12:08:20

@Bakter Anyósa: Most arra kell itt gondolni, hogy a te csillogásod bezzeg nem múlik el mi? :DD
Miért kell arra gondolni hogy a faszijával hogy fog viselkedni? Mi köze hozzá? Ezek már az ezospiri belemagyarás szintű nevetséges agymenések közé tartozhatnának.
Te mégis milyen véleményt tudnál alkotni egy olyan emberről, aki egyszer sziát, aztán semmit, majd nekiáll jónapotot köszönni még jó hogy nem csókolomnénizik. Mondom a 10% tud viselkedni.

MsIreneAdler 2019.09.08. 12:11:48

@Fókabébi a porondon: a "kaprincsol" - ért jár neked egy mezei pirospont :D

Tata_ 2019.09.08. 12:14:54

@MsIreneAdler: Miért nem számít? Hiába a bombatest és a gyönyörű arc, ha belül üres. Mit tud bevinni egy kapcsolatba? A szex nagyon fontos, de nem egyedüli értékmérő. Hiába élvezed a testét, nem ez teszi ki a mindennapok nagy részét. Ha nem tudsz vele beszélgetni, ha totál eltérő az értékrend, akkor unni fogjátok egymást, egyértelműen halálra ítélt a kapcsolat. Ezért is olvastam értetlenkedve itt a blogon valamelyik törzskommentelőtől, hogy a szintelmélet szerint a külső értékek mentén osztályozandó a nő. Ez szimplán ostobaság.

@kapitány: folyamatosan propagálod a félrekúrást, mintha az járna neked. De ezek szerint azt is elfogadod, ha a nőd kefél félre ugyanúgy, mint te? Vagy azt már nem veszi be a gyomrod?

2019.09.08. 12:19:35

@Fókabébi a porondon: te hüjjje vagy?? Miről beszélsz!?
Beetetési időszak a kapcsolat legelső fázisa amikor még mindegyik fél a jót akarja magából mutatni. Nincs itt semmi tiszteletlenség.
Tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni. Nem csak a mobiltapicskolásból meg az instaszelfizésből áll az élet.

PPK™ 2019.09.08. 12:20:06

@Bakter Anyósa: ja, kábé :D engem az első nap kibasznának ha pincér lennék, mert az első ilyen suttyóra ráborítanám a levest és közölném vele, hogy neked meg LESZ EGY ruhatisztítás :D

De egyébként egy csomó ilyen dologból ki lehet következtetni, legyen az autóvezetés, vagy ami jellemző a nőkre, hogy a haverinát ekézi a háta mögött, face-to-face meg megy a "jaj, hogy vagy, de jól nézel ki puszi-puszi" képmutatás. Szóval csak kicsit kell figyelni és azonnal kiderül a másik jelleme.

Bakter Anyósa 2019.09.08. 12:27:19

@Fókabébi a porondon: neked valami boltosfóbiád van? Vagy mi bajod? Itt tőlem okosabbak is osztják a véleményem, hogy hétköznapi helyzetekben mutatkozik meg a jellem. Többször el kéne olvasnod, amit írtam, hátha úgy érthetőbb lesz. Mondjuk nekem is a tied, mert nem nagyon értem, mit szerettél volna közölni :)

2019.09.08. 12:27:53

@mi szél hozott?: A beetetés meg a szelfi a te világod, nem az enyém. Remélem olyat találsz, aki megérdemel téged, szomorú lennék ha egy normális lány kötne ki melletted.

2019.09.08. 12:32:27

@Bakter Anyósa: Figyelj aki normális azzal én is az vagyok, megelőlegezem a bizalmat, de bunkó parasztokkal tudok én is az lenni. Gondolom te elbaszol a napodból min. fél órát azzal naponta, hogy a pénztárossal megbeszéled mit főzöl és mi van a férjével Józsival. Kész :D

MsIreneAdler 2019.09.08. 12:36:12

@Tata_: nem jött le az irónia :) Szerintem is számít, hogy egy nő ne legyen tuskó, de a férfiak többségét ez nem érdekli. Illetve csak akkor, amikor már kirakták a szűrét, és tele lehet sírni a blogot, hogy micsoda felszínes ribanccá "változott" az ő csinike párja. Ugyanez nőben, ugye mikor autó, pénztárca alapján választanak párt, aztán meg néznek, hogy mekkora egy félrekúró seggfejjel kezdtek. A kulcs a választás és a prioritások. Mert sajnos a toppmodelltestben élő, néma, szűz, gondoskodó, mindig szexre kész nőkből hiány van :)

MsIreneAdler 2019.09.08. 12:46:01

@PPK™: voltam felszolgáló, ezért bizton állíthatom, hogy az ilyennek beleköpnek a kajájába, majd élvezettel nézik, ahogy megeszi a csulát. Szóval azt tanácsolom mindenkinek soha, de soha ne baszakodjon azzal, aki hozzáfér az ételéhez :D

Bakter Anyósa 2019.09.08. 12:55:18

@PPK™: Nem is mernék ilyen munkát vállalni, pont ez miatt...
Ezt a bébifókát rátok hagyom értelmezésre, elmegyek és megbeszélem a pénztárossal, mi van a férjével, aki Józsi :) remélem, megfejti valaki a mondanivalóját. Megfejtéseket Miska bácsi levelesládájába kérem tisztelettel!

MsIreneAdler 2019.09.08. 13:04:36

@Bakter Anyósa: a cikket sikerült elolvasnom, tényleg érdekes. Megdöbbentő, hogy nők ennyire nem ismerik a testüket itt Európa közepén a 21.században. Ráadásul azt gondolják ez jól is van így.

PPK™ 2019.09.08. 13:17:39

@MsIreneAdler: túros csusza helyett kapott egy turhás csuszát? :-D

@Bakter Anyósa: ne tukmáld ránk, vesződj vele te :-)

MsIreneAdler 2019.09.08. 13:42:14

@PPK™: túrós csusza? Hagyjál már, ez nem a Mari néni büféje volt, de nem ám :) Az egy négyzetméterre jutó felkapaszkodott segglyukszájúak aránya igen magas volt, puccos étterem, puccos, drága kajákkal.

PPK™ 2019.09.08. 14:19:28

@MsIreneAdler: jóvan ne rajoskoggyá :-)

Bakter Anyósa 2019.09.08. 19:32:02

@PPK™: nem vesződtem, elmentem körtét szedni, de miszélhozott megoldotta a kérdést :D

MsIreneAdler 2019.09.08. 20:04:18

@Bakter Anyósa: szerintem erős szövegértési problémák lehetnek a háttérben, valamint az, hogy fogalma nincs, melyik nickhez, melyik hozzászólás tartozik. Ennyit sikerült kideríteni. Ja hogy mit akar mondani? Ööö... :D

Bakter Anyósa 2019.09.08. 20:36:38

@MsIreneAdler: azt hiszem azt, hogy a boltosok sutyerákok, Józsinak hívják a férjüket és hogy az én csillogásom sose múlik el. Ezt örömmel olvastam amúgy, de hogy az összes c...átkot miért szórta rám? :D hátha kiderül az is.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.09. 13:27:00

@El Amante: S ez így jó és elég, hogy más nők férfiait teszed boldoggá?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.09. 13:33:44

@MsIreneAdler: Nem így gondoltam, de ki vagyok én, hogy felülbíráljam egy nő félreértelmezéseit?:)

2019.09.09. 17:33:40

@shakespeare:
most te ténleg leállsz ilyen selejt hulladék 30 körüli húspiacon maradt selejt beltartalmú nőkkel?! :D
Amelyikben egy kicsi belső érték is van az eddigre házas,
amelyikben nem azt még senki nem vette el,
az amelyik menthetetlenül ostoba vagy kibírhatatlan, az meg ilyenkorra már elvált és gyereke van.

Ez majdnem olyan mint mikor a kofa a nap végén már csak negyed áron kínálja a maradék portékát amit nem vittek el tőle, az ilyennek ha már elmegy egy erős 40-es pasival randizni eleve racionalizálni kéne az elvárásait, meg hogy mégis mi a szart akar.

Ha csak dugni akart egy kiművelt testű sportolóval akkor mi a fasznak ment el, ha nem akkor meg észre kéne venni hogy saját maga mennyit ér, vicc hogy ezek a nagyvárosi ribancok 40 évesen is elhiszik magukról hogy nekik a pináért cserébe egész életükben minden csak úgy magától jár :D

2019.09.09. 17:59:04

@Heinrich Spitzvogel: dehogy baszott ki, eleget láttam én az ismerősök közt szétment, tönkre vágott életeket, én nem voltam házas sose, 2 esetet leszámítva nem is éltem senki ember ribancával együtt, igaz ott az egyik esetben hibáztam hog nem hagytam a faszba ott az első dugás után és simán húztam be egy újabb numerát és pont, de akkor még naiv voltam és hittem a változásban.
De legalább akkor ellenálltam a folyamatos kísértésnek mikor megpróbálta felcsináltatni magát velem, még azt is bevetette hogy "elfelejtett" tablettázni egy idő után csakhogy észre vettem és onnantól nem volt baszkurálás vagy csak megszakítva. Szerencsére megúsztam a nem kívánt tragédiát egy olyannal akit a hátam közepére se kívántam fél év után nemhogy a fattyát.

Se kutyám se macskám, nem kell magyarázkodnom senkinek meddig részegedek a már elvált vagy hasonló legény életű kollégákkal a kocsmában, miért veszek hobbiból motort vagy második autónak kabriót, esetleg mi a fasznak van körbe pakolva erősítőkkel és gitárokkal az előszoba mert épp az egyik hobbim ebben teljesedik ki, nem ment el az eszem hogy elbaszott életű segg hülye unalmas nőkre pazaroljam az időm, energiám vagy a pénzem

Csak röhögök a kollegák azon részén akik 2-3 gyereket basztak össze sima szívességből a feleségüknek mert elhitték hogy enélkül dugába dőlne a házasságuk, és egyben az életük is, és karikás kialvatlan szemekkel járnak be dolgozni évek óta, ott alszanak a monitor előtt nyitott szemmel és vedelik a fél liter kávét az étkezdében, és a két ajtós kupét valami 7 személyes undorító röhejes családhurcolós autóra cserélték, vagy pláne mikor a hasonszőrű hülyékkel a kaja szünetben az egész napos téma kimerül a mennyit sír a gyerek este mostanság, milyen büdöset szarik és milyen pelenkát veszel neki körökkel, én meg csak magamban röhögve hallgatom ezeket.

Szóval igazad van, kibasztak ezek a szar életű nők velem ;)

MsIreneAdler 2019.09.09. 21:50:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): csak vicceltem, tudod én ilyen poénos vagyok :)

El Amante 2019.09.09. 22:18:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): más nők férfijait? Remélem, az egyértelmű, h ez az ő választásuk, én mindenkinek adok lehetőséget dönteni. Senki fejéhez nem tartok fegyvert, h dugjon meg. Engem nem érdekel, kinek köteleződtek el, ha meghozták a döntésüket, viseljék ennek nehézségét és kockázatát is. Ezek a ffiak azt adják amit akarok (jó szexet, nem lagymatag maszatolást), és többnyire nem várnak cserébe mást, mint ugyanezt. Itt nincs mellébeszélés, hazudozás, megjátszás, nincs is sok értelme. Ha nem működik, elköszönünk, ha egy idő után feleségül akar venni, akkor megbeszéljük (és általában elköszönünk). Egyébként jó és elég, én nyílt lapokkal játszom, és az elején azt is elmondom, h ne várják, h én hűséges legyek hozzájuk. Van, aki nem bírja, pedig otthon az asszonyt is ellátja néhanapjàn, de azt nem bírja elviselni, hogy nekem is van más. Érdekes egyébként a férfiak hozzáállása ehhez a dologhoz.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.10. 08:00:20

@El Amante: Még véletlenül sem valami női összetartás szerűre gondoltam, csak eddig azt gondoltam, hogy te nem a szeretői státuszt részesíted előnyben. S miért beszéled le őket a veled házasságról?

El Amante 2019.09.10. 10:14:54

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Mert nem akarok újra házasságban élni (igen, voltam házas, belefulladt az unalomba, igen, az én hibámból is), és feleség, háziasszony, mindenes lenni. Most, ha itt vannak, eljátszuk a mézesheteken lévő párt heti x alkalommal, hatalmas szex, együtt főzés, évődés, beszélgetés, aztán szépen hazamennek. Otthon van egy kisbolygójuk, akinek ők a világ közepe, és elvégzik a pasival a sittes melót, miért akarnám felborítani ezt az egyensúlyt? Nekem nem okoz örömet kiszolgálni és ellátni a pasimat 0-24-ben, de ha más ezt boldogan megteszi, nem állok az útjába. Én erre a pozícióra nem vagyok alkalmas. Plusz, nem akarok monogám életet, és ezt a ffiak többsége képtelen tartósan elviselni. Belőlem hiányzik a birtoklási vágy, és bár nem mondom, h szeretőnek lenni mindig tejjel-mézzel folyó kánaán, de lényegesen kevesebb a stressz, és lényegesen jobb a szex mint egy házasságban.

El Amante 2019.09.10. 10:23:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): na, az még lemaradt, h a szingli ffi maradni akar. Mindig! Végre talál valakit, akivel jó a szex, jól főz, a lakása is rendben, lehet is vele dumálni, akkor jó lesz feleségnek. A "rekordom" 2 hét volt, elkezdte pedzegetni az együttélést, házasságot. Jóképességű fickó volt, de képtelen volt elengedni a klasszikus elképzeléseit. Tudom, h feladta volna előbb-utóbb, de megcsalt feleség meg nem akarok lenni. Látod, milyen fura, h ha nyíltan szeretném, azt nem akarják, de titokban csinálják.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.09.10. 16:11:46

@El Amante: És ha én nyíltan szeretném? (Most jönnek a kifogások :D)

whoamiohmy 2019.09.10. 18:13:39

@Balambér Kovács: na ezen most KÖNNYESRE röhögtem magam.

Made my day. Nagyon köszönöm.

2019.09.10. 21:29:20

@Bakter Anyósa:

"Ezt örömmel olvastam amúgy"

Hidd el, minden okod megvan rá, ugyanis úgy döntök, hogy a mondókám leírom, az még a csodás bókok kategóriája.
Mert ha nem csodás bók, akkor valaki sír és az nem én szoktam lenni.
Te ahhez nem vagy elég gonosz, hogy kihozd belőlem.

Érezd magad megtisztelve :o)))))

2019.09.10. 21:31:49

@Fókabébi a porondon: Óóó olyan igénytelen vagyok...

*ha
*ahhoz

Így már azt hiszem jó lesz (hajsimítás).
:o))))))

El Amante 2019.09.11. 08:15:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ha lesz szabad kapacitásom, mindenképp te leszel az első, akinek szólok :D

Janed0e 2019.09.11. 19:13:45

@El Amante: Érdekes, amit a szeretoi szereprol írtál. Érdekelne, h hogy oldod meg, h ne légy szerelmes egyikbe se, hiszen a szex erős köteléket teremt köztetek. Miota csinálod ezt? Nem hiányzik néha vki, aki ott van melletted, ha mondjuk beteg vagy, vagy unnepekkor? A családodnak bemutatsz belőlük bárkit is? Nem rossz titkolozni, bujkálni a feleség elől (gondolom nem beszelhetsz, csetelhetsz a pasival, amikor csak akarsz). És hogy viselik a lepattintast? Tutira sok olyan pasas van, akik nem fogják fel, és amint megtudjak, h nem vágysz monogamiara és hazassagra, azt képzelik, h egy nimfoman állat vagy, aki BARKIVEL is dugna. Ezt hogy tudod kezelni? Köszi, ha válaszolsz.

El Amante 2019.09.12. 07:01:34

@Janed0e: írtam neked privát, majd csekkold!
süti beállítások módosítása