Mintha mindent elölről kéne kezdeni

2020. január 21. 07:56 - csajokespasik

       

                Bár nem távkapcsolatban élnek, mégis ritkán látják egymást, mert mindketten futnak a pénz után. Levélírónk a maga részéről hajlandó lenne beáldozni pár dolgot, ha végre több időt tölthetne a barátnőjével, aki azonban már nem ennyire kompromisszumkész.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Három éve vagyunk együtt, én 31, ő 28 éves. Nem élünk együtt, és emiatt túl kevés időnk jut egymásra. Most több okból sem tudnánk összeköltözni, de ő nem is említette, hogy neki nagyon sürgős lenne. Én is dolgozom, és ő is karriert építene. Sokat utazgat. Beszéltünk erről sokszor, ő is szeretne több időt tölteni velem, legalábbis ezt mondja. De akárhogy is keresem egyfolytában a középutat, nem találom. Már nagyon régóta nem volt olyan, hogy együtt töltsünk legalább egy teljes napot valahol kettesben, és tulajdonképp én mindenre nyitott volnék.        

       

               Neki is fáj, hogy rohanás az életünk, de azt mondta, ez csak egy ideiglenes helyzet, hogy lenyugtasson. Gondolom, hogy ez az állapot nem örökre szól, de én nem érzem így kellően szorosnak a kapcsolatunkat. Így barátok szoktak el lenni. Mikor velem van, annyi mindent kell belesűrítenem abba a kis időbe. Azon gondolkodtam, hogy nekem mit kéne feladnom, mit tudnék, illetve, neki mit kéne átgondolnia, vagy mérsékelnie az életében. Amikor találkozunk, azt érzem, mintha mindent most kezdenénk elölről. És már nézem az órát, és tudom, hogy ő mindjárt megy tovább. Mert mennie kell... Nem tudom, meddig folytatódhat ez ebben a formában. Én sok mindenre hajlandó lennék, de neki ez a kapcsolat tényleg így kielégítő lenne?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8915418920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása