Nem akarok a következő csalódása lenni

2020. július 24. 08:23 - csajokespasik

       

               Ez a kapcsolat barátságból alakult, mindkét fél egyeztette az igényeit és elvárásait már az elején, hogy mit szeretne és mit nem. A pasi most is tartja magát a megbeszéltekhez, a csaj azonban elkezdte komolyra fordítani az eddig lazán vett dolgokat.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A mi kapcsolatunk barátságból alakult. Az elején érthetően letisztáztuk, hogy ez az egész egy laza dolog lesz, nem tervezünk semmit előre, de szeretjük egymást, nem lépünk félre, minden költséget felezünk. Ezzel ő is egyet értett. Most megjegyezte, hogy barátnőként mutattam be valakinek, nem pedig úgy, hogy A párom. Most úgy látom, amiket az elején megbeszéltünk, azok ellenkezőjét szeretné. Elmentünk Balatonra három napra, és akkor is szép lassan adagolta... „nézd, milyen aranyos az a kislány ott az anyukájával...Jó lehet itt egy családi nyaraló...” stb. és már szóba hozta az összeköltözést, aminek egyenes vonzata lenne a közös kassza, amit az elején ő ellenzett a leginkább, engem nem érdekelt.        

       

               Most én szeretném ezt a viszonyt tovább, de abban a formában, ahogy eddig volt. De sem hülyíteni, sem becsapni nem akarom őt, mert szeretem és tisztelem. Én azóta is tartom magam az elején megbeszéltekhez, részemről nem is fog változni. Talán nála azért változott, mert idővel alakulnak a vágyak az ember életében, de azt nem akarom, hogy ő ne kapja meg, amire vágyik. Nem tudom, hogy mondjam meg neki, mert ő sem állítja ezeket, nem szól, hogy komolyan beszéljünk kettőnkről, hanem a bizonyos helyzetekben mutatott reakcióiból szűröm le. Én odavagyok érte, neki pedig nincs más az életében, aki miatt elhagyna, és akivel az új álmait valóra tudná váltani. Sajnos nem én leszek az. Nem kell együtt lennünk, de az is lehet, hogy ezek nála csak hirtelen fellángolások és nem mostanában fogja realizálni. Én meg semmire nem akarom rábeszélni, ami nekem jó, de neki nem, se húzni az idejét. Tudom, hogy neki több tapasztalata van a csalódás terén, nem akarok a következő lenni.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7416046894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása