Foglalt vagyok, de sajnos más is tetszik

2020. szeptember 08. 07:44 - csajokespasik

       

               Érzelmeinket nem mindig tudjuk kontrollálni, ami főleg akkor kínos, ha egy jól működő kapcsolatban élünk. Posztolónk szereti a párját, ám a közös társaságukban van egy férfi, aki szintén tetszik neki. Kerülni fogja a találkozókat vele, amíg el nem múlik benne az érzés, más megoldást egyelőre nem tud.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

19 éves korom óta vagyok komoly kapcsolatban, most 23 éves vagyok. Nincs sokra panaszkodnom, együtt élünk és jól kijövünk. A probléma – már ha ez problémának nevezhető – bennem van. Gyakorlatilag ő az elmúlt években a legjobb barátom is. Sok a közös érdeklődési pont, szexuális téren is minden működőnek mondható. Ám bekerült a közös baráti társaságba egy férfi, akivel beszélgetni kezdtem. És sajnos sokat gondolok rá. Épp emiatt inkább kerülni próbálom, hogy összefussunk. Egyszerűen nem tudom elmondani miért, és miért nem tudom elfelejteni. A lényeg, hogy van benne valami, ami nagyon vonz az első perctől kezdve.        

       

               Néha úgy érzem magam emiatt, mintha defektes lennék. Nagyon zavar ez az érzés, mert szeretem a páromat, mindent megtesz értem és én is érte, jó életünk van, nagyon sok jót kaptam tőle. Sose csalnám meg, de nem tehetek róla, hogy ez az érzés megfogott. Annyit tudok tenni ellene, hogy nem találkozom vele és nem megyek abba a társaságba, ekkor viszont már kérdések merülhetnek fel.

A párom itthon nem iszik, de társaságban szinte a létező összes alkoholos italt bepróbálja. És ha épp akkor tűnne fel neki, hogy a másikkal beszélgetek, vagy ahogy nézek rá, abból konfliktus lehet. Ezt a helyzetet nagyon próbálom elkerülni.

Erről senki nem tud semmit a környezetemben. A páromat ebbe beavatni nem fogom, mert a másik férfi erről nem tehet és megromlana sok minden. Mindenkiben van néha kíváncsiság, hogy milyen lehet mással, de az egy hirtelen fellángolás és nemsokára elmúlik. A párom is elmondja, ha más lányokat vonzónak, szépnek talál, de csak megállapítja, és annyi. Nálam más a helyzet.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr616194182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása