Szeretjük egymást, bár különbözőek vagyunk

2020. október 22. 07:53 - csajokespasik

       

               A csaj chips-és csokifüggő, valamint a vásárlások terén sem a megfontoltság jellemző rá, a pasija pedig mindezek fordítottja. Az eltérő életvitel lehet probléma, vagy így szép minden, ahogy van?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Harmadik éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, bár több dologban különbözünk, mint egyezünk. Ő nem az a fajta lány, akinek a párján kívül nincs élete és mindent tőle vár, tőle függ, ő teljesen önálló. Viszont én átgondoltabb döntéseket hozok, néha helyette is: rá gyakran hatnak a reklámok, és akart venni drága nyomtatót magának, de nem használná ki, mert csak havi egy szerződést kéne nyomtatnia és másra nem is használná. És mondtam, hogy drága bele a patron, meg beszárad, ha nincs rendszeresen használva. Bármelyik plázában kinyomják neki azt a 2 oldalt pár forintért. És erről meg is győztem, tehát hajlandó mérlegelni.        

       

               Viszont ő társaságibb ember, több barátja van, mint nekem, és az érdeklődésünk teljesen különböző. Mélyebb érzésűnek is gondolom magam. Néha azon elmélkedem, vajon a közös jövőnk szempontjából a különbözőség előny, vagy hátrány? Tényleg összeillünk, épp ezek miatt? Ha különböző a zenei és a film ízlésük, ugyanakkor mindkettőnknek közel azonos életbeli értékeink vannak, terveink, céljaink, tudjuk, merre tartunk az életben.

Ő néha elvontabb gondolkodású, és az étkezésére sem figyel oda, simán megeszi a chips-szerű szemeteket, csak mert ott volt bontva az asztalon. A csokikat is szereti, pedig tudja, hogy a teste egyetlen porcikájának sem tesz jót. A cigi ugyanez, bár csökkentette az adagját. Nem ugyanaz a hobbink, és nem is érdeklődünk egymáséi felé. Persze nem úgy választottam őt, hogy minden klappoljon, olyan talán nincs is.

Lehet, hogy hülyeség ezeken agyalni már most, viszont mindezek ellenére az első randink után napokat töltöttünk együtt. És tudunk beszélgetni, mert közös téma azért akad. Csak nem tudom, a jövőben mi tartana össze minket.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8716253524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása