Az ex csaját mindennek elhordja előttem

2021. június 10. 07:43 - csajokespasik

       

               „Ha összejönnénk, egy esetleges szakítás után állandóan látnánk egymást, nem tudnám kikerülni. Egyikünknek mennie kéne” – Ez a munkahelyi kavarások legrosszabb kimenetele, de egyelőre a lovag legrosszabb tulajdonsága csak annyi, hogy naponta átkozza az exét, amit Posztolónknak végig kell hallgatnia.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem rég új munkahelyen kezdtem és megismertem egy velem egyidős srácot. Azzal lopta be magát a szívembe, hogy bent senki nem tudja a szülinapom, én ezt másoknak sosem reklámozom, nálam a fészen is ki van kapcsolva ez az értesítés, és ő valahonnan megtudta és felköszöntött. Azóta se árulta el, honnan tudja... Ezzel nagyon meglepett és azóta nagyon jóban vagyunk. Minden nap élmény a társaságban lenni. Sokat is segít, sok mindent bevállal helyettem. A közeledése egyértelmű, engem egy dolog tart vissza, hogy a volt barátnőjéről úgy beszél nekem, mint aki ennyire még senkit nem utált, hogy kihasználta anyagilag meg érzelmileg.        

       

               Ha belemelegedik, olyankor elég ropogós kifejezésekkel illeti, mintha akkor engem és ott nem is nőnek látna, hanem csak valaki olyannak, akinek ezt kimondhatja. De a létező összes csúnya kifejezést elmondja rá, akkor rossz hallgatni őt. Persze megértem a sértettségét, én is éreztem már hasonlót valakivel szemben, de azt is mondta, hogy nem volt benne a végén már más a fizikai undoron kívül - így fogalmazott. Ilyet én még senkire nem mondtam.

Túlléphetett volna már rajta, de ezt nem mondtam még neki, majd magától csak rájön. Máskülönben jó vele beszélgetni, van valami intim jellege, nagyon megértjük egymást, sok mindent tudunk egymásról. Az első közös témánk az volt, hogy egy kerületben lakunk. Viszont, a kérdés, ami foglalkoztat: Ha összejönnénk, egy esetleges szakítás után állandóan látnánk egymást, nem tudnám kikerülni. Egyikünknek mennie kéne. Ez a legrosszabb verzió. Mi lehet a legjobb?         

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5016587724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása