Sajnos ő nem apatípus

2021. július 15. 07:37 - csajokespasik

„Beláttam, hogy nem vele akarom leélni az életemet és azt hittem, ezzel ő is így van, de nem rég szóba hozta a gyerektémát” – A pasi jó szándékú és jámbor, de nagyon befolyásolható. Posztolónk szerint nem családapának való. De hogyan szakítson vele finoman? Létezik-e egyáltalán könyörületes szakítás?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátommal négy éve vagyok együtt. Ez alatt az idő alatt alaposan megismerhettem. Mindenkiben megbízik és sok dologban nem lehet rá számítani. Feledékeny, amúgy kedves, jószívű, és mosolygós ember, de nagyon naiv, már-már közveszélyesen. Nem önállótlan, de nem az előnyére. Egy eset, ami vele 10 éve történt: mesélte, hogy egy „haverja” (akit amúgy nem rég ismert meg) egy elég nagy összeget kért tőle, mondván, hogy tud egy jó befektetést, jót tesz vele... és annak rendje és módja szerint a fickó eltűnt a lóvéval.

Csúnyán megvágta. Semmi konkrét papír, vagy tanúsítvány nem volt, illetve volt egy olyan átvételi, ami teljesen használhatatlan. Abba az összegbe a testvére pénze is benne volt, meg anyjának is volt benne részesedése, közös folyószámláról.

Senkit nem kérdezett meg. És ezen ő könnyedén túltette magát: „ilyen az élet” de a család többi tagja ezt mindig felhozza neki. Ezt soha nem tudja rendezni, de attól még ma is képes könnyelműen olyasmiket is megvenni, amikre semmi szüksége. (29 éves amúgy).

Szóval nagyon befolyásolható, és sokszor nem gondolja végig következetesen a lépéseit. Ha meg is csalna valamikor, csak butaságból, együgyűségből tenné. Úgy értem, nem keresné, hanem nyílna egy alkalom rá.

Viszont azt beláttam, hogy nem vele akarom leélni az életemet és azt hittem, ezzel ő is így van, de nem rég szóba hozta a gyerektémát. És most van itt az idő, hogy ebből kihátráljak, de hogyan tegyem úgy, hogy ne sérüljön nagyon - olyan sokan kihasználták és bántották már, nem akarok a következő tégla lenni. Szeretem (lehet, hogy szánom is) de nem ővele akarok családot alapítani.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3216628028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása