Szólt, hogy csak érzelmileg csalt meg...

2021. szeptember 03. 07:41 - csajokespasik

A pasi lírai alkat, és ha a szíve máshogy rendelkezik, ő nem csinál belőle titkot, bár továbbra is beleszól a barátnő dolgaiba. Ma megtudhatod, hogy ha olyat választottál, akire nem tudsz felnézni, de ő mindig le tud nézni téged, az nem egy tartós kapcsolatforma.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Az eset tavaly történt. Nincs kérdés a végén, csak leírom – kihagyva, amit ki kell. 10 hónapot voltunk együtt, részemről az eleje csodálatos volt. Onnantól kezdett beborulni az ég, amikor közölte, hogy „érzelmileg megcsalt”. Én gyanútlanul álltam, azt se tudtam nevessek, vagy sírjak, vagy nála mit is jelent ez. Ezt még így nem kaptam meg az arcomba. Kértem, hogy fejtse már ki. És elmondta, hogy kapott egy gyönyörű kolleginát és vele nagyon jól elvan bent. Ekkor értettem meg, hogy hiába vagyunk együtt, mégis különállóak vagyunk. Elmondtam neki így. Erre visszakérdezett, hogy miért, eddig mit éreztem?

... hát sok mindent. Mivel nem alkalminak indult részemről. Rájöttem, hogy nem vagyunk egységben, és nem is leszünk. Utána már csak az ösztönök hajtottak hozzá, az érzelmi rész terén meg türtőztettem magam, ahogy a vitáknál is: mert minek és min vitázzunk ezek után? Én nagyobb kockázat nélkül ki tudok lépni ebből bármikor.

Ő már akkor is beleszólt abba, hogy mire költök, amikor még semmi nem volt köztünk. Mert neki muszáj. Ő bármit megtehet, míg a másik kontroll alatt van. A saját hibáit elnézte, magával megbocsátóbb volt, míg az enyémeket felnagyította. Ezt hittem valahol odafigyelésnek.

Akkor jártam volna meg, ha olyan fiatal csaj lettem volna, aki az összeköltözésben látja az egyetlen utat, hogy lelépjen otthonról, és csak így valósíthatta meg, hogy beáldozta magát, és ha voltak, az elveit is.

Tanulság: ha olyat választottál, akire nem tudsz felnézni, de ő mindig le tud nézni téged, a te hibád, és ritka eset, hogy a másik egyszer csak megváltozik.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7616678608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása