Úgy érezte, csak háziasítani akarom...

2021. szeptember 30. 07:46 - csajokespasik

Hogy mennyi idő elég egy kapcsolat kiheveréséhez, az mindig személyfüggő. Posztolónk már egy éve van egyedül, miután nagy nehezen kirakta az élősködő pasiját. Bízik benne, hogy ez az állapot nem marad így örökké.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Jelenleg nem tudom eldönteni, hogy az egyedüllét, vagy a társtalanság a nagyobb problémám az életemben? Bár egy rossz társnál jobb a magány, … és most ebben élek. Úgy egy éve léptem ki abból a kapcsolatból. Totál különböztünk, de ez lassan ütközött ki.

Ismeritek biztos a helyzetet, milyen, amikor a másik semmit sem csinál, és inkább mindenből kihúzza magát. És már mintha a közös dolgok is idegesítenék. Én végeztem mindent, mintha nem lakna velem senki. Oké, de legalább ne nehezítette volna meg a dolgom. Utcai ruhában ráfeküdt az ágyamra, rumlit hagyott maga után - mindez még a legkevesebb volt.

Ő lakott nálam és nehéz volt kitenni, mivel nem tudott hova menni hirtelen (vidéki volt). Nem tisztelte a dolgaimat. A legjobb egy olyan kapcsolat, amiben viszonzott szerelem van, tisztelet van, de ha nem jön össze, akkor talán jobb az egyedüllét, ha nem is örökre.

Nem egy nagy történet, de mindenkinek a saját problémája a legfontosabb, illetve legnagyobb. Nem a férfi háziasításán dolgoztam, csak némi együttműködést vártam volna el. De amikor halkan megjegyeztem valamit, akkor azzal hagyott ott, hogy neki ez túl sok, állítsam már le magam.

Nem egyszerű szakítani valakivel, de talán még nehezebb találni mást. A magányos időszakot lassan unom már, mivel voltak azért jó kapcsolataim is – akinek nem volt, az nem is sóvárog utána. A múltban és az emlékekben élni talán a legrosszabb.

 
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1516704592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Tibor111 2021.09.30. 22:17:06

"az egyedüllét, vagy a társtalanság a nagyobb problémám az életemben?"

A tapasztalat hiány. Az építő, kiteljesítő egyedüllétet az tudja igazán megélni, aki már megtapasztalt egy teljességet adó, hosszú, több éves-évtizedes párkapcsolatot is.

Kissiki 2021.10.01. 08:18:36

Voltak jó kapcsolatok? Ha jók voltak, miért voltak? A jó kapcsolatok vannak, mert benne maradunk.

Örömhernyó 2021.10.01. 09:55:14

Túllépni, kiheverni egy kapcsolatot tapasztalat kérdése. Az elsőt nehéz, aztán egyre könnyebb lesz, mert rájön az ember, hogy nincs vége a világnak, nem kell elviselni valakit, csak mert összefújt minket a szél. A lazaságot, nemgörcsölésr, önértékelést is tanulni kell.
Az mindenképp pozitív, hogy a posztoló inkább egyedül van, minthogy egy szaralakkal legyen. Ehhez is meg kell érni, hogy ne mindenáron, ne rágörcsölve, ne egymást kiidegelve, drámázva legyenek együtt.

Az azért vicces, hogy nehéz volt kitenni a vidéki sutyerákot. Valószínűleg pont ezt élvezte, hogy van hol laknia a székesfővárosban. Bivalybasznádon, ahonnan jött, valószínűleg nem talált volna ilyen balekot magának. A kisfalujában már biztos mindenki tudtak, hogy egy link senkiházi, de Budapesten még termett neki babér és ingyenpina.

A pasas kapott ingyen szexet, takarították az ingyenlakását és még be is szólt, hogy állítsd le magad a saját lakásodban. Tud élni a fószer.

A posztoló jobb, ha megtanulja, hogy a saját feltételei szerint ismerkedjen, ne mindenáron és ne hirtelen összeköltözve.

Almandin 2021.10.01. 13:54:00

@Örömhernyó: Na, ezzel teljesen egyetértek. Amúgy se tartom jónak, ha két ember elhamarkodja az összeköltözést. Ha valaki nagyon sürgeti, erőlteti, az eleve gyanús, hogy kihasználásra megy. Összeköltözni csak akkor érdemes, ha a kapcsolat már bevált, házasodni pedig, ha az összeköltözés működik. De egyik se kötelező. Lehet kapcsolat együttélés nélkül is, és házasodni se kötelező.
süti beállítások módosítása