Találtunk egy tablettát, ami megcsalást okoz

2022. március 10. 07:12 - csajokespasik

Levélírónk exe művészi szintre fejlesztette a félrelépést. A titok, hogy az eseményeket ügyesen tologassuk az idősíkon. A fickó első körben csak annyit vall be, hogy vannak körülötte lányok, de csak barátok, aztán később annyival toldja meg, hogy elkísérte egyszer az egyiket kabátot venni, aztán eltelik 1 hónap, majd bevallja, hogy oké, nem csak kabátot vettek.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Én egy zűrös kapcsolatból csöppentem újra az ismerkedés világába. A volt „Párom” nem egyszer lépett félre mellettem, én hülye meg hagytam, hogy kimagyarázza magát. Aztán betelt nálam a pohár. Sok közösen vett dolgunk volt, amit ő egyértelműen magának akart, élettársi viszonyban voltunk, ki akart semmizni, de nem sikerült neki, pedig szerzett valami zugügyvédet is, ennek ellenére nagylelkűen otthagytam neki egy összeget azzal a kísérőszöveggel, hogy „csináltasd meg a fogaidat, különben nem fogsz tetszeni a lányoknak”. Azért is volt nekem ez már megalázó, mert az exemnek a nála jóval fiatalabb lányokra volt inkább gusztusa, és a dumájával fel is csípte némelyiket.

Mostani fejemmel már én se értem, miért bocsátottam meg neki. Talán azért, mert ügyes félrevezető volt, és jól építette fel az indokait. Első körben csak annyit vallott be nekem, hogy vannak ezek a lányok, de csak barátok, munkahelyi dolog, muszáj jóban lennie velük, aztán később annyit, hogy elkísérte egyiket, de csak kabátot venni, aztán eltelt 1 hónap, majd bevallotta, hogy oké, nem csak kabátot vettek, hanem bele is rakta a f**kát.

Egyszer szedett valami gyógyszert és képes volt az izgágaságát arra fogni. Valahogy összefüggésbe hozta azzal, hogy nem tud ellenállni a csajoknak... Egyelőre én egyetlen dobozon sem olvastam olyat a mellékhatások közt, hogy gumigerincet vagy félrelépésre való fokozott hajlamosságot okozhat.

Aztán már sokkal kevesebbet jártunk el bárhová együtt, mondta, hogy külön is oké, menjek a barátnőimmel én is nyugodtan, ha annyira akarok, nem kell együtt lógnunk, és természetesen ezt a jogot magának is nagyvonalúan megengedte. Én sosem voltam az a nagy esti bulizós, ő sem, a légyottjait valahogy úgy időzítette, hogy időben hazaérjen.

Rajta volt, hogy összetörje az önbecsülésem, de nem ment neki. Majd a következővel talán sikerül. Viszont iszonyú ügyesen manipulált, én meg belealudtam, képes volt a saját sarát úgy forgatni, hogy a végén ő tűnjön áldozatnak. Neki, ha több esze lenne, vagy politikusnak vagy bankárnak kellett volna mennie.

Szóval, nehéz ezek után ismerkedni, mert a bizalmam egy része örökre elveszett. Az lenne baj, ha új kapcsolatban nem látnám a különbséget a régi életem és a mostani között. Hogy mennyivel több új lehetőségem van, és én is teszek érte, ha a másik is.

Elkezdett motoszkálni bennem az érzés, hogy mégsem akarom elvesztegetni jelenlegi korom értékes tartalékait. Ha meg nem mozdulok, és később visszagondolok, félek, hogy bánni fogom a bénaságom. Ahhoz, hogy belevessem magam az éjszakába, már kicsit idős vagyok, és a méltóságom maradék foszlányait szeretném megtartani. Így marad a net, maradnak a nappali teaházi randik.

Sajnos olyan gondolatok is gyötörnek egyre inkább, hogy miért is olyan fontos, hogy egy kapcsolat tartson valahová? Mi értelme, úgyse úgy lesz. Nem is kell elmélyíteni, mindenki maradjon egy külön, önálló sziget, csak legalább a másikat tisztelje meg. És az jó, ha mindkét félnek megfelel az a helyzet, amiben van. Nem érek rá több traumát gyűjteni, vagy valakire támaszkodni és a szánalmára építeni.

 
33 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8717776896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.10. 07:22:06

Teaházi randik, ez igen! Annyira elmennék egyszer egyre.

Lorrh 2022.03.10. 07:54:36

@Peni a Valdes: pedig a zöld teknős bezárt.

Cirigli Jenő 2022.03.10. 08:49:50

Szép depis írás! Kár, hogy ennek a finoman érzéki kapcsolatnak így vége szakadt. Szinte kézzelfogható az elmúlás fájdalma! Még szerencse, hogy van bőven üzemanyag! Ráadásul van rajta sapka.

Lorrh 2022.03.10. 11:15:36

Mondjuk ennek a posztnak vicces címe van, kitett magáért a posztíró, pirospont repül.

Creativus 2022.03.10. 14:55:36

Ilyen "tabletta" VAN! Csak éppen nem bevesszük. Hatásmechanizmusát nem olyan rég elemezték ki - na nem a gyógyszerészek, hanem - a pszichológusok, az agykutatással és a hormonkutatásokkal karöltve.

De évezredek óta ismert már: Elég az, ha nem maradunk meg az első partnerünknél, hanem egy újra váltunk. Az új szex az a tabletta, amely kiváltja poligámia hatását, pontosabban megszünteti az első kapcsolatban kialakult, és erősen egymáshoz kötő monogámiát. (Az egészbe ma már a pornó is bekavar, mint hatékony "gyógyszer").

Különösen a nők a veszélyeztetettebbek, csak ők nem a megcsalásban, hanem a szakításban, válásban, faképnél hagyásban jeleskednek inkább, ha már volt előző partnerük (Pat Fagan kutatása [2017] szerint a kezdeti kis esélyt, ami a monogámiában megvan, 12-szeresére tornázza fel náluk már egy előző partner).

Sajnos az 50 éves kísérleti időszak tanulsága a szexforradalom után az, hogy az emberiség számára a fellazított szexualitás káros. Nem így az egyén számára, már aki éppen megcsal (ő élvezi), bár a megcsalt meg többnyire "attól kódul". Örülhetünk ennek és vigadhatunk. Egyre kevesebb az utód, egyre boldogtalanabbak vagyunk az emberiség történetében eddig még soha sem létezett jólét mellett. Nem sokáig tart ez, hiszen nem csak a civilizált emberiség fogy (sokak nagy örömére), hanem a civilizált létmódot fenntartani képes szakértők, s a magasan képzett szakemberek tábora is, amelytől mára már krízishelyzet alakult ki, pl. az arányaiban nagyszámúra dagadt idősek csoportja miatt is, akiket el kellene látnunk szolgáltatásokkal. De tovább dagadt a civilizálatlan területeken a népesség, mert ott nem volt ilyen forradalom, és szakértőket sem nyújtanak.

Szerencsére óvó kezek gondoskodnak arról, hogy mindez ne tartson így tovább, és egy másfajta rend érvényesüljön. Nem árt erre felkészülnünk! Az átalakulás folyamatban van! Személyesen tapasztalhatjuk, csupán még az a probléma, hogy félremagyarázzuk.

Egy kapcsolat pedig azért fontos, hogy tartson valahová, hogy ne csak önmagunkat lássuk a központban, hanem gondolkodjunk egy egész emberiségben is, amelynek léte - azaz a további fennmaradása - nem attól függ, hogy képesek vagyunk-e önmagunk létfenntartására. A biológiai létnek ez csak az egyik oldala. A másik oldal meg csak monogámiában hatékony, amikor is évtizedekre együtt kell tudnunk a társunkkal élni, anélkül, hogy bevennénk a kérdéses tablettát.

antisocialnetwork 2022.03.10. 16:03:11

Poszterína hány éves? Ne tessék leírni magát, egy fogatlan mindenkit megqró pasi miatt. Az élet már csak ilyen az új pnci az izgalamas pnci. De minden zárnak, megvan a kulcs párja. Head's up!

Almandin 2022.03.10. 16:20:18

@Creativus: Neked illúzióid vannak a szexforradalom előtti világról. Akkoriban virágzó üzlet volt a bordélyház, amit nemcsak a nőtlen férfiak tartottak el. Kikapós asszonykák is akadtak bőven.
Másrészt nem a félrelépés alakítja ki a poligámiát, hanem fordítva, poligám hajlamok nélkül nem lenne félrelépés.

Almandin 2022.03.10. 16:23:04

@Creativus: Másrészt évszázadokkal ezelőtt is ritka volt, hogy valaki az egész életét egy partnerrel élje le. A rövidebb várható élettartam miatt sok ember fiatalon megözvegyült, ami magával hozta a további házasságokat is.

kenyércsücsök 2022.03.10. 21:03:12

@Creativus: "Egyre kevesebb az utód, egyre boldogtalanabbak vagyunk az emberiség történetében eddig még soha sem létezett jólét mellett."
Ezt folyton felhozzátok, de semmi bizonyíték nincs rá. Nyilvánvaló, hogy torzít a "most" szubjektivitása, vagyis az, hogy _te_ most szarul vagy, ergo régenmindenjobbvót, pedig valójában fogalmad sincs, hogy régen milyen volt "az" embereknek.
Megjegyezném, hogy az emberiség történelme során aki megtehette (pénze volt, farka vagy egyéb helyzeti előnye volt), mindig is összevissza kefélt mindenkivel a "hivatalos" házastársán kívül.

Almandin 2022.03.10. 21:46:33

@kenyércsücsök: Valóban, sokak tévhite, hogy "régen" az emberek milyen erkölcsösek voltak.
Nos, küldök két esetet, ami megmutatja, hogy a szexforradalom előtt is miféle emberek léteztek:
www.youtube.com/watch?v=VYa1fSd78VA
www.youtube.com/watch?v=mxrz1gZ5dxI

Real_Time 2022.03.11. 07:12:24

@Almandin: Miért, azt gondolod manapság a kurvákra nincsen kereslet, vagy mi? Most a modern femkó rendszerben ahol a nők a férfiak 70%-án átnéznek mint az üvegfalon most még nagyobb üzlet mint valaha. A többségnek biztosan nem úgy megy a szekér mint a posztban említett alfának. Ami meg a tablettát illeti, mostanra szerintem jódtablettákat kellene beszereznie mindenkinek. Ha így haladunk arra nagyobb lesz a kereslet mint a kurvákra.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 07:15:03

@Almandin: gyönyörűen összefoglaltad a lényeget!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 07:20:00

@Real_Time: a feminista rendszer elvileg azt jelentené, hogy a nők is szabadon megélhessék a szexualitásukat, nem pedig azt, hogy nemi erőszakot kiáltsanak, ha előkapnak nekik egy brokit. Ami most van nyugaton, az egy prűd, viktoriánus áldozatkultusz és bűnlajstrom-mantra. Nem arról szól, hogy miért jó nőnek lenni, egyáltalán nem nevezném feministának

Lorrh 2022.03.11. 08:30:29

@Almandin: igen! teljesen hamis ez a múlt romantizálása mintázat. Mintha létezett volna valamiféle aranykor, ahol csupa szeretet meg jóság uralkodott volna. Naiv gyermeteg nézőpont.

Almandin 2022.03.11. 12:23:12

@Puerto Prince: Attól függ, hogy erőszak-e, hogy azt a bizonyos testrészt milyen körülmények közt kapja elő valaki. Nyilván ha nem erőszakkal történik, nem gond, de ha igen, akkor jogos a vád.
Más kérdés, hogy manapság valóban sokan dobálóznak nemierőszak-váddal olyan helyzetekben is, ahol nem történt erőszak.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.11. 17:08:46

@Almandin: ha jól tudom vmi olyasmi volt, hogy egy kocsiban kapta elő a csávó, amitől a csaj besérült. Szerintem amúgy bármikor elő lehet kapni, a kérdés az, hogy azután, hogy a csaj azt mondja, hogy "nem", a pali elteszi-e.

Lorrh 2022.03.11. 21:02:29

@Puerto Prince: na jó, de én például attól sérülök be, hogy innen párszáz km-re iskolákat kórházakat bombáznak le, gyerekeket ölnek meg a bombák. Én kihez forduljak?
Szóval szánalmasan nevetségessé válik egy pillanat alatt ez a nyivákolás, hogy elővette a pasi a farkát, a csaj meg kiszállt a kocsiból.
mecccsoda tragédijaa.

Almandin 2022.03.11. 21:10:12

@Puerto Prince: Nyilván. Az valóban nem erőszak, amiről írsz.

Almandin 2022.03.11. 21:14:46

@Lorrh: Teljesen egyetértek. Amúgy lehet látni, hogy amióta putler megtámadta Ukrajnát, eltűntek a hírekből a különböző transzok meg n+1-ik genderű nyivákolók, meg drag queenek, a muszlim migránsok, meg a mindenből nemi erőszakot csináló radikális feminista hisztik is. Érezni lehetett, hogy ezek Nyugaton már pótcselekvések, a jóléti társadalmak agybajai. Most mondom ezt úgy, hogy nincs bajom a melegekkel, transzokkal, sőt, mérsékelten feminista is vagyok.
De ha lőnek, nincs mit enni, fáznak az emberek, akkor átértékelődnek a dolgok és a fontossági sorrend is.
Putler kaputt!

Cirigli Jenő 2022.03.11. 23:06:34

@Lorrh:
Európa népei egymásnak mondogatják, hogy ez nem az ő háborújuk. Pedig de!
Meg kell szép lassan szüntetni az orosz olajtól és gáztól való függőséget.

Almandin 2022.03.12. 00:12:47

@Cirigli Jenő:Így van. Én már évtizedekkel ezelőtt láttam, milyen gondokat okoz az orosz gázfüggőség. Sokan nem látták, ez most üt vissza. A nyavalyás putler ezt direkt csinálta. Schröder is megéri a pénzét. Remélem, jól megbüntetik. Én pl. kitiltanám büntetésből Németországból, menjen a putler haverjához.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.12. 06:10:26

Nézzétek a jó oldalát, nemsokára tele lesznek a szupermarketok a bokszoló alkatú brátokkal és a búzavirágot kontyukba tűző gyévuskákkal.

Amúgy ja a háború szar dolog, én konkrétan egyszer láttam ilyet Negroson, asszem a kommunista felkelők lőttek valakire, de nem talált, ezért egy anyuka meg a lánya maradtak a sárban, akik boltba mentek. Relatíve távolról láttam (épp ittam) de így sem volt vicces.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.12. 06:13:10

Amúgy én úgy emlékeztem, hogy Ukrajnában már sok éve háború van, még Magyarországon voltunk amikor indult. De ez tényleg komolyabbnak tűnik. Na mindegy; én azt vettem észre, hogy Zelenszkij csaja milyen jó nő, Putyiné meg... hagyjuk.

Cirigli Jenő 2022.03.12. 06:43:33

@Almandin: a gáz inkább a gáz. Az olaj nem annyira.
Viktor is sokat dörgölőzött cárevics faszkalapovics atyuskához. Gondolom részben emiatt is tolják sokan itthon az orosz propagandát. Persze az Fb-n megnyilvánulók között sok a félanalfabéta lumpen. Nincs nagy jelentősége. Viszont április 3-án szavazhatnak a kretének is.

Real_Time 2022.03.12. 07:02:03

@Almandin: Nyilvánvaló, a fehér heteroszexuális férfiakat csak békeidőben szeretné jogaitól megfosztani a feminista Lombiqos gittegylet lobbi. Az már persze szomorú hogy ehhez egy háború kellett. Gyanítom a Merkel napi háromszor ad hálát a Jóistennek, hogy pont a lehető legjobbkor sikerült nyugdíjba vonulnia.

Lorrh 2022.03.12. 08:55:45

@Cirigli Jenő: az a baj hogy csak a kretének szavaznak. ez a demokrácia egy ócska cirkusz. az ostobák többen vannak, mindent legyőznek.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.12. 09:19:56

@Cirigli Jenő: a Fülöpökön május 9-én írástudatlanok is fognak szavazni pár millióan, a demokráciát meg az szavatolja, hogy tintába dugod az ujjad. Ott legalább ritkábban van elnökválasztás, meg kétszer nem lehet ugyanaz, úgyhogy ezért, főleg az elsőért, jobban csípem

Cirigli Jenő 2022.03.12. 18:50:03

@Puerto Prince: csak hát itt minél butább valaki, annál nagyobb a pofája:)
süti beállítások módosítása