Se pancser, se gerinctelen nem akarok lenni

2022. július 11. 07:27 - csajokespasik

       

               A nő barátja külföldön van, Posztolónk pedig gyakran megy fel hozzá, és valahányszor így tesz, határozottan az az érzése, hogy közelebb kerülnek egymáshoz, mert a nő mindig tudja, mikor kell kihívóan öltöznie. Még nem történt semmi, és talán azért is, mert a pasinak a szeretői státusz nem túl vonzó alternatíva.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy érdekes dilemma közepén vagyok.

Van egy nálam 7 évvel idősebb nő, aki jelenleg amolyan távkapcsolatban él, a pasija külföldön dolgozik és havonta egyszer jön haza. Nem marad így örökre, de még ők sem tudják, hogy meddig tart ez. A nő, akivel eddig csak barátok voltunk, rendszeresen felhív hozzájuk, olyankor kettesben vagyunk. Látom, hogy nagyon magányos, filmeket nézünk, beszélgetünk, főz nekem, és amikor menni akarok, azt mondja, hogy maradjak még, hova sietek, még 9 óra sincs. Azt érzékelem, hogy örül, ha van vele valaki. Viszont nekem ő nem semleges.

Mik a veszélyei annak, ha elindulna valami köztünk? 1. megcsalás, ami nem tisztességes a pasijával szemben és / 2. ott a mi barátságunk, ami onnantól már nem barátság többé, és nem is lehetne azzá visszacsinálni.        

       

                3. a szeretői státusz sem túl vonzó alternatíva számomra. Mondjuk az alkalmi partner látszik a legvalószínűbbnek, /vagy marad a mostani állapot és senki nem lépi át a határt. De hát férfiból vagyok, ő meg nőből, és érzem, hogy néha csak egy hajszál választ el, hogy átlépjük a határt. Én egyelőre tartom magam, nem nyomulok, bár ő mindig tudja, mikor kell dögösen öltözni, vagy megérinteni engem, így nehéz, mert se pancser, se gerinctelen nem akarok lenni.

Azt mondja, hogy szerinte van olyan, hogy valakinek a párkapcsolaton belül van egy másik magánélete, amibe sok minden belefér. Azóta sem értem, mire céloz ezzel, csak sejtem.

Valahányszor elmegyek hozzá, határozottan az az érzésem, hogy közelebb kerülünk egymáshoz, s még ő is visszafogja magát, de ő sem tudja sokáig. És ha bele is megyünk, abból bármi lehet, fennáll a veszélye, hogy szerelem lesz és neki akkor választania kéne két ember között.          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1817880047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.07.11. 07:50:30

Nemrég írták pont ezt másik poszthoz: azért vagy a barát zónában, hogy bétaként keringhess a csaj körül, akinek kell egy tuti schwantz arra az esetre ha az alfa dobja vagy nem ér rá, te meg ugye vársz a leeső koncra.
Tedd fel magadnak a kérdést, barát az ilyen?

Tökös... 2022.07.11. 07:59:01

Az érzelemből nem kell moralitást keresni...
A hölgy alkalmi partnert akar nem élettársat...

Nevem Senki Most 2022.07.11. 09:36:16

Nem akarsz pancser lenni, de mégis az vagy.
Felhív magához, dögösen öltözik és hozzád ér? Mi kell még bazmeg?

Azon agyalsz, hogy nem tisztességes, hogy félrelép? Mit foglalkozol ezzel?
Ezt majd ő elrendezi magában, nem a te dolgod. Ezzel csak a pancserek foglalkoznak.

Ott van egy vonzó nő egyedül, simogasd meg a csöcsét és kúrd meg rendesen. Már ha még belemegy, mert ahogy telik az idő, erre egyre kevesebb esélyed lesz.

moonshadow 2022.07.11. 11:25:21

A csaj valószínű dugni akar, vagy annyira lúzer, hogy a távkapcsolatából nem mer kilépni, közben keresgélne egy jobb pasit.
Esetleg csak te értesz félre valamit és szárazbarátnak szeretne egy balfaszt, aki körülugrálja, míg hazajön a pasija.
A megcsalás miatt nem neked kell aggódni, mert neki van valakije aki felé hűséggel tartozik.

Millerdraft 2022.07.11. 15:05:02

@AntiChrist: Ennyi. Érdekes, hogy ide nemtől függetlenül de mindig csak lúzer spiri picsák írnak meg madarak akik nem veszik észre a kínálkozó lehetőséget. Írjon már egyszer valaki a valóságról is

_krampampuli_ 2022.07.11. 15:19:30

Szerintem a posztoló szeretné, ha kettőjük közt a barátság megmaradna, és ezt veszélyeztetve látja.
Azt tudom javasolni, hogy a jövőben kávézóban, stb találkozzanak, így töredékére csökken a kísértés mindkét részről. Ha nem lesz hajlandó többé soha a nő lakására felmenni, ez elég egyértelmű üzenet, magyarázkodnia sem kell így.

body_andras 2022.07.11. 16:57:19

@Millerdraft: és minden történetben ott repdes az ingyen pina... hol élnek ezek, egy német kangörcsvígjátékban?

szeme közé, laposan! 2022.07.11. 20:19:10

A te nevedet a “balfasz” szó alatt találod a szótárban.

Real_Time 2022.07.12. 06:00:00

@AntiChrist: Valahogy az online társkeresők nem működnek (a hipergámia miatt), így egyre kevesebb balfasz akad aki elő is fizet ezekre. Ezért hát az izzadságszagú reklámozás. Ez van, lehet ideje lenne elmenni dolgozni inkább.
süti beállítások módosítása