Neurotikus nővel sose kezdjél!

2022. augusztus 19. 07:32 - csajokespasik

       

               „Biztos, hogy soha nem tolnék babakocsit az utcán, … nem férfi dolog...mindig látom, ahogy tolják velem egyidős férfiak, és nem bírom nézni se” - Az első randin jobb az őszinteség, viszont vannak olyan fóbiák, amikről jobb hallgatni, vagy még korai beszélni.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

34 éves férfi vagyok. Ismerkedéskor a rossz dolgokat is elmondom magamról, mert az őszinteséget én is elvárom. Ez is egy szűrő, mert ha így elfogad, lehet jövője, mert előbb-utóbb úgyis kiderül minden. Azt is elmondom, hogy nem mindig tudom a másik hisztijét kezelni, vagy ha stresszes, vagy ideges, támogatom, ahogy tudom, de inkább magára hagyom, mert úgy vagyok vele, hogy olyan még nem történt soha, hogy amikor egy ideges embernek azt mondod, nyugodj meg, az egyből meg is nyugszik, szerintem onnan kezdődik csak igazán a vita. Azt viszont elhallgatom (meg erről minek is előre beszélni?) , hogy én biztos, hogy soha nem tolnék babakocsit az utcán, … nem férfi dolog...mindig látom, ahogy tolják velem egyidős férfiak, és nem bírom nézni se.        

       

               Volt egy csajom, aki rendszeresen küldött nekem magáról ilyen megmondós videókat, és később kifaggatott, hogy megnéztem-e? Én meg a tizedik után egyszer azt mondtam, hogy persze... de belekérdezett és lebuktam. Ilyen 20 perces picsogások voltak ezek a videók, amikből egy is sok. Engem ez a világ sosem kötött le. Nincs twitter fiókom, sem instám.

Ő tette fel a kérdést a végén, hogy: „ha szeretsz, miért nem küzdesz értem?” amit nem fejtett ki, én meg nem tudtam, mire gondol. Figyelmes voltam, kedves, apró ajik...ennél többet hogy lehet tenni, ami neki küzdelemnek számít? Amúgy az önimádó nővel az a baj, hogy idővel olyan pszichoszomatikus betegségeket fog generálni magának, amitől már kevésbé fogják őt kívánni, „problémás nővé” válik. Az arca feszült lesz állandóan, van ilyen típus, nem tudom jobban leírni. Igaz, hogy a férfiak mindig a nők után futnak, de van egy határ, és ha meglátják, hogy ez egy neurotika, akkor inkább tovább lépnek, nem ér annyit egy éjszaka sem. Őket onnan szoktam megismerni, hogy az alapbeszédük fejhangú, a semmiről fecsegnek összefüggéstelenül, a tekintetük kapkodó, meg arról, hogy mindig magukról beszélnek, és ha rólam is kérdeznek, az is inkább maguk felé fog mutatni, illetve arra fog vonatkozni, hogy mennyire lehet majd a jövőben betörni engem. Az, hogy én mit szeretnék, ennek a típusnak másodlagos, de inkább harmadlagos ügy.          

 

 

44 komment
Címkék: vallomás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4817911153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.08.19. 09:32:26

Jajjmár! A ferfiak pont olyan lelkisérült neurotikus, pszichopata, narcisztikusak tudnak lenni mint a nők. Ha ilyen csajokat gereblyézel össze az rolad is kiállit egy látleletet.

body_andras 2022.08.19. 09:33:43

Az hogy most nem tudod elképzelni a babakocsi tolást mindössze egy dolgot jelenthet: fényévekre vagy az apaságra való érettségtől.
Ja, jobb is ha ezt nem reklámozod, még akkor se ha a csajjelölt szintén ilyen messze van az anyaságra érettségtől.

Rubasov nertárs 2022.08.19. 12:12:51

"Ő tette fel a kérdést a végén, hogy: „ha szeretsz, miért nem küzdesz értem?”"

Tipikus shit-teszt, amire nincs jó válasz. Maga a kérdés ténye egyértelműen jelzi, hogy az adott csajnak a te külső adottságod nem volt megfelelő, azaz a külső adottságotok közel azonos volt. Ilyenkor van az, hogy ha anyagilag jól állsz, vagy legalábbis úgy nézel ki mint aki jól áll, hogy összejönnek az adott férfival, hátha az "kűzd értük" azaz valamennyi anyagi erőforrását rá, és a jöbőben születendő gyermek(ek)re fordítja. Veled ebből szempontból törököt fogott ezért a shit teszt.

"Amúgy az önimádó nővel az a baj, hogy idővel olyan pszichoszomatikus betegségeket fog generálni magának, amitől már kevésbé fogják őt kívánni, „problémás nővé” válik."

Nem az önimádat, hanem a hipergámia, és az ebből eredő fallosz-körhinta miatt alakul ez ki. Amikor már ki tudja hanyadik hejjess passee varrja le az adott csajt, utána jönnek ezek a tünetek.

A babakocsi-tologatásról: semmi férfiatlan nincs benne, én is órákig tologattam az alvó kisfiamat annak idején. Ráadásul ennek többféle pozitív üzenete is van a külvilág felé:
1. nem vagy impotens
2. tudhatsz valamit, ha egy nőt rá tudtál venni arra, hogy pont neked szüljön gyermeket.
Meg 34 évesen azért ideje lenne barátkoznod a gondolattal. Ha most születne gyereked, akkor a mai felnevelési idővel (kb. 25 év) számolva, már kb. 60 leszel mire a gyerek minden értelemben felnő.

Real_Time 2022.08.19. 12:36:23

Hírtelen azt olvastam hogy erotikus nővel nem szabad kezdeni :D Amúgy az az ex estében is jobban hangzott volna, hogy ha más jellegű videókat küldött volna.

body_andras 2022.08.19. 14:15:39

@Rubasov et.: A klasszikus mese.
A királylány a toronyban ülve várja hogy jöjjön a lovag és kiszabadítsa a sárkány fogságából.
Ez a mese egy régi, bevált incepció a kisfiúknál, hogy "Mge kell küzdened a csajért". Ne kérdezd, mi ellen, meg miért, minek, ott a sárkány, azt kell legyőzni, és akkor lesz csaj.
Na, a kisfiúknak illene még egy apró betűs részt is közölni.
Miután a herceg fehér lovon elvágtat a luvnyával, feleségül veszi, csimbumm lagzi, mindenki gratulál, majd hazaviszi. Ott derül ki, hogy a kibaszott sárkányt vitte haza. XD Csórikám, ez van, a sárkány maga a királylány.
Na de vissza a poszthoz. Ez a "küzdj értem" duma azért álságos, mert:
1. Nem arról szól, hogy TE milyen áron tarthatod meg őt, hanem hogy Ő mindig legyen körbe rajongva. Ezért kelletik magukat 13 évesen TikTok Liveon a kis cuncik, versengenek 18 éves korukig a gimi legkapósabb ribije címért, majd az első férjig jön az a bizonyos faszkörhinta. Ugye ők is megélik a meséből azt hogy megcsinálta magának a lagzit, kocsit házat keresztelőt, ez élete teljesítménye; aztán felocsúdik hogy a körhinta nélküle pörög tovább és az már nem tetszik. Tehát a "küzdj meg" nem kérés, hanem kijelentés, attól érzi magát valakinek ha száz csávó liheg utána és ő a felső 10%-ot felpróbálhatja, EZ ellen esélyed sincs küzdeni az ósdi monogámiáddal.
2. Azért is álságos mert ugyanezt neki is lehetne mondani, küzdjön ha annyira akar magának pasit aki a tenyerén hordozza.
"Szia drágám adsz pénzt?
Sajnos nem tudok, fáj a fejem."
Na ugye.

Rubasov nertárs 2022.08.19. 22:17:38

@body_andras:

Az euroatlanti (röviden: nyugati) világban zajló társtalálási horror mögött összetett folyamatok álnak. Az első és legfontosabb dolog amit le kell szögezni, hogy 100 lány újszülöttre 105 fiú újszülött jut. Mivel gyakorlatilag 0 a csecsemő, gyermek-és fiatalkori halandóság, ezért a társkeresés (és nem mellesleg a társadalmi reprodukció) szempontjábók kulcsfontosságú fiatal felnőtt kort (18-29 év) mindegyik kisfiú újszölött eléri a nyugati világban, így Magyarországon is. Könnyen kimatekozható, hogy ez azt eredményezi, kb. évi 90 ezer élve születéssel számolva, hogy kb. egy szekszárdnyi fiatal felnőtt férfinak matematikailag sincs esélye társat találni (kivéve persze, ha meleg, vagy bi).
Persze a hipergámia miatt a helyzet rosszabb ennél, ugyanakkor dédapáink azért tudtak játszi könnyedséggel csajozni, mert ennél a férfi többletnél jóval többeket elvittek a járványok (lányok/nők immunrendszere erősebb) és a háborúban is őket vittek golyó/rakétafogónak. Ilyen körülmények között nem csoda, hogy könnyen talált magának párt az, akinek megvolt mind a 4 végtagja hiánytalanul és ugyanez elmondható volt az érzékszerveiről is. Gondolj például szegény József Attilára, akinek volt élettársa is, azaz még az ő paramétereivel is nőhöz lehetett jutni, az 1920-as, 30-as években. Ma erre esélye sem lenne, még egy 100+ kilós, pattanásos kissé foghíjas kisbálna is lazán elhajtaná a búsba.
Ezért szoktam azt mondani inceleknek, hogy örüljetek, hogy ma a csajok és nem járványok és háborúk szelektálnak.

látjátok feleim szümtükkel 2022.08.20. 11:50:47

Arra kíváncsi lennék, hogy 34 éves korára milyen tapasztalatokból vonta le ez a magvas kövtkeztetét a fickó, hogy "Amúgy az önimádó nővel az a baj, hogy idővel olyan pszichoszomatikus betegségeket fog generálni magának, amitől már kevésbé fogják őt kívánni, „problémás nővé” válik.".
Netán otthonról hozta magával, és kivetíti minden nőre, és magára? Egyáltalán honnan veszi, hogy önimádó egy nő? Hiszen ő maga az igazi önömádó.

antisocialnetwork 2022.08.20. 12:32:20

A bullshit generátor megint szépet alkotott.
" Figyelmes voltam, kedves, apró ajik..."
Férfi ember ilyet nem mond nem ír le. Ebből is látszik,hogy a felbérelt iromány szerzője nő. Bullshit az egész.

tamaszlav 2022.08.20. 13:14:37

A saját gyerekeket tolni az utcán nem férfias, de az ajándék szót úgy írod le, hogy "aji".

connector 2022.08.20. 16:28:12

"34 éves férfi vagyok...az őszinteséget én is elvárom...kifaggatott, hogy megnéztem-e? Én meg a tizedik után egyszer azt mondtam, hogy persze... de belekérdezett és lebuktam"
"én biztos, hogy soha nem tolnék babakocsit az utcán, … nem férfi dolog."

Te egy 34 éves balfasz vagy, aki hasonló kaliberű nőre talált.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.08.20. 16:31:03

@body_andras:

"Miután a herceg fehér lovon elvágtat a luvnyával, feleségül veszi, csimbumm lagzi, mindenki gratulál, majd hazaviszi. Ott derül ki, hogy a kibaszott sárkányt vitte haza. XD Csórikám, ez van, a sárkány maga a királylány."

Bazz, ez nagyot ütött!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.08.20. 16:45:12

@Rubasov et.:

A háborúk, betegségek miatti férfihiány dolgában igazad van, de ma van helyette más. A talán legfontosabb az anyagi helyzet, ez a legtöbb nő szemében erős turn-off. A másikról nem nagyon szokás beszélni, de a fiatal férfiak körében is egyre gyakoribb a súlyos potenciazavar, erről urológusok, andrológusok tudnának mesélni. Szóval partiképes férfiakból sztem ma is hiány van.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.08.20. 16:53:11

@tamaszlav:

"saját gyerekeket tolni az utcán nem férfias, de az ajándék szót úgy írod le, hogy "aji"."

Bazzz, egész idáig azon gondolkodtam, mi az az ajik. Azt hittem, félreütött vagy lemaradt valami számomrs ismeretlen szó vége.

Nézd, én nőtől sem hallotam még ajándékok helyett azt, hogy ajik. Ez valami plázapicsa nyelv lehet.

Rubasov nertárs 2022.08.20. 21:30:49

"A másikról nem nagyon szokás beszélni, de a fiatal férfiak körében is egyre gyakoribb a súlyos potenciazavar, erről urológusok, andrológusok tudnának mesélni. Szóval partiképes férfiakból sztem ma is hiány van."

Ezt nem vitatom. Viszont azt, hogy ki mennyire érzi magát válogatási helyzetben azt elsősorban a nemek aránya határozza meg. Egy példa: adott "átlaggizi" aki kiposztol az instára magáról egy tangabikinis képet. Annak rendje-módja szerint 10 perc alatt jön 1500 like, amiből jó ha 1-2 jön olyan fickóktól, akik Gizi szemében partiképesek (smv>=7/10). De ez Giziig nem jut el, ő csak az 1500 like-ot látja, aminek hiába jön 95+% objektíve is kritikán aluli férfiaktól (smv<=3/10), ő máris jó nőnek (legalább 8/10) fogja gondolni magát. Sajnos a közösségi média éppen ezért szintén a horror egyik felelőse. Ugyanakkor az impotencia nincs ráírva senkire sem. Egy urulógus ismerősöm mondta, hogy sokan bizony meglepődnének milyen férfiak kűzdenek fiatalon is ezzel a problémával.

A jó anyagi-társadalmi helyzet, pedig mindig is a legjobb afrodiziákum volt. "Minőségi" férfiből (smv>= 8/10) mindig is hiány volt, ugyanakkor az kifejezetten a mai korunkra jellemző, hogy mennyire aszimmetrikusan oszlanak el a nők a férfiak között.

Almandin 2022.08.20. 22:31:40

@Rubasov et.: Az ilyen számítások azért nem jönnek be, mert egyrészt nem mindenki a saját évjáratából választ társat, másrészt az emberek többsége nem úgy él, hogy 20 évesen párt választ, aztán 60 évig él vele megszakítás nélkül, jellemzőbb, hogy több partnere van az élete során valakinek. Aztán ott van, hogy nem mindenki a saját országán belül talál társat, sok a vegyes kapcsolat. Ha valaki pl. egy angollal jön össze, borul az arány. Azokat se felejtsük ki, akiknek egy időben több partnere van.

Almandin 2022.08.20. 22:44:43

@Rubasov et.: Apropó: a szemléleteddel az a hatalmas baj, hogy nem veszed észre, hogy a vonzerő nem egyenlő a külsővel és az anyagi adottságokkal. Két ember között a lelki vonzalom a döntő, abból származhat testi vonzódás is. József Attila nem volt csúnya férfi egyébként, ráadásul nagyon tehetséges volt, a vonzerejét az utóbbi adta meg valószínűleg. Ha ma élne, valószínűleg szintén lenne valakije.
De zseninek se kell lenni ahhoz, hogy valaki vonzó legyen. Nálam mindig a lelki szimpátia volt a döntő, ha az megvolt, volt a férfiban valami számomra vonzó kisugárzás, nem érdekelt, milyen a külseje, vonzódtam hozzá. Vonzódtam közepes külsejű, de csúnyácska férfiakhoz is, ha a személyiségük vonzó volt. A vonzerő olyasvalami, amit nem lehet pontozni, standardizálni, ezért egy hatalmas tévedés
és lélektelen az egész szintelméletesdi. Valami pénzéhes vállalkozó találta ki szerencsétlen, társat találni képtelen férfiaknak, akik elméletekbe kapaszkodnak ahelyett, hogy pszichológushoz fordulnának és dolgoznának magukon.

God Harald 2022.08.20. 23:46:55

@Almandin: abban egyetértek veled, hogy a szintelméletesdi egy értelmetlen hülyeség, de azért minden szerencsétlen kárvallottjára nem kell pszichológust ráúszítani.:)))

Rubasov nertárs 2022.08.21. 12:37:02

@Almandin:

A suba a subával, guba a gubával elv (ezt nevezik modern nyelvben szintelméletnek) nem azt mondja, hogy ha a szint stimmel, akkor tuti, hogy lesz (klasszik) kapcsolat. A hasonló megjelenés és társadalmi helyzet szükséges, de nem elégséges feltétele a klasszikus kapcsolatnak. Itt jönnek képbe a lelki, életmódbeli és pszichés dolgok.
Készséggel elhiszem, hogy számít neked, ahogy nekem is a másik lelki alkata, életmódja és az, hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon. De! Ahogy én sem egy csúnya, kövér nővel alapítottam családot, te sem jöttél össze ronda, kövér fickókkal, akármilyen széplelkek is. Erről van szó, nem többről. Van aki beismeri (pl.: én), hogy igenis maga a kiválasztás a külső és társadalmi helyzet alapján történik. Nem is igazán tudna másként történni. Amikor először megláttam a feleségemet fogalmam sem volt róla milyen ember, összeillünk-e lelkileg vagy sem. Amit láttam az a megjelenése, és ez ami alapján eldöntöttem, hogy odamegyek hozzá.

Rubasov nertárs 2022.08.21. 12:38:17

@God Harald:

A szintelmélet több száz éves, csak régen "Suba a subával, guba a gubával." névre hallgatott.

Rubasov nertárs 2022.08.21. 12:49:35

@Almandin:

"Az ilyen számítások azért nem jönnek be, mert egyrészt nem mindenki a saját évjáratából választ társat, másrészt az emberek többsége nem úgy él, hogy 20 évesen párt választ, aztán 60 évig él vele megszakítás nélkül, jellemzőbb, hogy több partnere van az élete során valakinek."

Az emberek átlagban néhány éves (max. 7 év) intervallumban keresnek társat. Persze vannak kiugró példák, de a nagy átlagra ez igaz. Amit te írsz, az az, mintha valaki azt mondaná, hogy Mo. gazdag ország, hisz lölönek is milliárdjai vannak ($-ban számolva is). Nem Mick Jaggert vesszük alapul, akinek kb. 40-el fiatalabb nője van.
Másrészt a nemi arány az égész nyugati világban el van tolódva a férfiak felé a fiatal felnőtt korosztályban és csak kb. 60 éves korra egyenlítődik ki. Az, hogy Mo.-n és a nyugati országokban egyaránt enyhe női többlet van az a 60+ korosztálynak köszönhető, de ez sovány vigasz, egy 20-onéves átlagjózsinak. Gondolom te is tisztában vagy vele, hogy a férfiak esetében a 40 és 60 közötti életkort hívják veszélyeztett kornak. Az a férfi aki elfúja a 60. születésnapi tortáján a gyertyákát, jó eséllyel a 80. születésnapi tortáján is elfogja.

Almandin 2022.08.21. 13:52:07

@Rubasov et.: A szintelméletnek van egy kevés valóságalapja (pl. egy tanulatlan segédmunkás és egy egyetemi professzornő nincs egy szinten, nem is fognak összejönni), de ez a pontozás, stb. embertelen, lélekölő. Az embereket nem lehet számokban leírni.

Almandin 2022.08.21. 13:59:31

@Rubasov et.: Egyébként volt egy kövér párom régebben. Én meg nagyon sovány voltam. Jópofán nézhettünk ki együtt. Az, hogy te nem jönnél össze túlsúlyossal, az a te dolgod. Kivetíted mindenkire a saját ízlésedet.
Az nem probléma, hogy a nejedben először a külseje tetszett meg, de gondolom, nem őt választottad volna, ha a személyisége nem szimpatikus. Bonyolult dolog a párválasztás.
Ismeretségi körömben is azt látom, hogy az előnytelenebb külsejű emberek nagy része is párkapcsolatban, sőt, házasságban él, gyerekei vannak, sokszor a partnerük sokkal jobb külsejű náluk. A csúnyaság hátrány lehet párválasztásnál, de az esetek többségében nem kizáró ok, előbb-utóbb nekik is lesz valakijük. Kivétel talán a rendkívül nagy testi hiba, valamint az, ha ellenszenves személyiséggel bírnak. A nagyfokú önbizalomhiány is belejátszik. Ha valakinek rossz az önértékelése, az kisugárzik és elriasztja a másik nemet. Ha valaki szereti önmagát, szeret a tükörbe nézni, vonzónak érzi magát, csúnyán is könnyebben talál társat.

Rubasov nertárs 2022.08.21. 14:25:44

@Almandin:

"A szintelméletnek van egy kevés valóságalapja (pl. egy tanulatlan segédmunkás és egy egyetemi professzornő nincs egy szinten, nem is fognak összejönni), de ez a pontozás, stb. embertelen, lélekölő. Az embereket nem lehet számokban leírni."

Sajnos, vagy szerencsére, mindenki dömtse el maga, nem születünk egyenlő adottságokkal. A szintelmélet semmit nem csinál azon kívűl, hogy ezt a nagyon is létező jelenséget leírja. Nem véletlenül buktak meg és nem mellesleg eredményezett több száz millió halottat az egalitarizmus.

"Bonyolult dolog a párválasztás.
Ismeretségi körömben is azt látom, hogy az előnytelenebb külsejű emberek nagy része is párkapcsolatban, sőt, házasságban él, gyerekei vannak, sokszor a partnerük sokkal jobb külsejű náluk."

Az előnytelen külső nálatok nőknél 8/10 alatt indul. Igen egy 7/10, vagy egy kis szerencsével 6/10 külsővel is lehet társat találni férfiként.
Az objektíve előnytelen külső 4/10 alatt indul viszont, és ezen férfiak szinte 100%-a cölibátusban él.

Kovkrisz81 2022.08.21. 14:36:41

Pedig megérdemeltétek egymást! Az utcán nem tolod a babakocsit mert az olyan gáz, de azt le merted írni “férfi” létedre, hogy ajik?! WTF?! Szerintem te is pszichopata vagy.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.08.21. 16:29:26

Amikor utoljára ismerkedtem (29-30) évesen, mindenféle külsővel odajottek, és gondolom ez az általános

Sadist 2022.08.21. 19:04:51

@Rubasov et.: "Az euroatlanti (röviden: nyugati) világban zajló társtalálási horror mögött összetett folyamatok álnak. Az első és legfontosabb dolog amit le kell szögezni, hogy 100 lány újszülöttre 105 fiú újszülött jut."

Ennek a jelentősége Magyarországon kb. lepkefing a tornádóban. A legfontosabb tényező, hogy a 60-as években a hormonális fogamzásgátlás feltalálásával a szex és annak legfontosabb következménye, a gyerekvállalás, szét lett választva egymástól. Egy nő ma akkor szexel, amikor akar, nem kell attól tartania, hogy gyereke lesz, akit el kell tartania. Ezelőtt akár csak 50 évvel egy házasságon kívül született gyerek egyenes út volt a mélyszegénységbe, amit érthető módon a nők mindenképp el akartak kerülni, ennek leghatékonyabb módja pedig az volt, hogy csak olyannak engedtek hozzáférést a vaginájukhoz, akik garantálták, hogy a megszületett gyerekért felelősséget vállalnak. Gyk. ahhoz, hogy az átlag férfi puncihoz jusson, feleségül kellett vennie a nőt.
Ennek vágott alá, hogy a szexnek már nem következménye a gyerek, be lett hajítva a gyeplő a lovak közé, szabadjára lett engedve a nők hipergámiája, és már következmények nélkül dugathatják magukat a legvonzóbb pár százaléknyi Alfonzzal.

Érdekes tény, hogy Tinderen a férfiak a nők 60%-át jobbra swipe-olják, a nők a férfiaknak viszont csak kemény 4%-át. Ez pár nagyságrenddel nagyobb diszparitás, mint a 100:105.

Sadist 2022.08.21. 19:14:37

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A másikról nem nagyon szokás beszélni, de a fiatal férfiak körében is egyre gyakoribb a súlyos potenciazavar, erről urológusok, andrológusok tudnának mesélni. Szóval partiképes férfiakból sztem ma is hiány van."

Ez is kb. lepkefing a tornádóban. Átlag Józsinak nem az a problémája, hogy nem áll fel a cerka, amikor kéne, hanem hogy eleve nem kerül punciközelbe.
Az USA-ban az utóbbi 10 évben a 30 év alatti szűz férfiak aránya 3-szorosára nőt.

Sadist 2022.08.21. 19:27:48

@Rubasov et.: "A jó anyagi-társadalmi helyzet, pedig mindig is a legjobb afrodiziákum volt. "Minőségi" férfiből (smv>= 8/10) mindig is hiány volt, ugyanakkor az kifejezetten a mai korunkra jellemző, hogy mennyire aszimmetrikusan oszlanak el a nők a férfiak között."

Igen, ez meg a másik óriási tényező, ami a modern párkapcsolati piacot alakítja. Ma már az emberek nem falvakban, hanem városokban élnek, plusz ott van az internet a közösségi médiával, társkereső oldalakkal/alkalmazásokkal, ami miatt az egész párkapcsolati piac globalizálódott. Férfiként ma már nem egy kis faluban 10 hasonló korú és szociális státuszú faszival kell versenyezned, hanem több ezerrel vagy akár millióval, akik közt ott van a falu bikája ugyanúgy, mint a jóképű spanyol Erasmusos hallgató. Ilyen pályán pedig jóval nehezebb a top 20%-ba bekerülni.

Sadist 2022.08.21. 19:40:15

@Almandin: "Az ilyen számítások azért nem jönnek be, mert egyrészt nem mindenki a saját évjáratából választ társat"

A nemi arányok csak 40 éves kor fölött egyenlítődnek ki, a párkeresés időszaka meg jellemzően 20-30 éves kor között van.

"másrészt az emberek többsége nem úgy él, hogy 20 évesen párt választ, aztán 60 évig él vele megszakítás nélkül, jellemzőbb, hogy több partnere van az élete során valakinek."

Ez nem befolyásolja, hogy a 40 alatti párkereső férfiak alapból hátrányban vannak.

"Aztán ott van, hogy nem mindenki a saját országán belül talál társat, sok a vegyes kapcsolat."

Ez egyrészt a teljes populációt tekintve elenyésző, másrészt a világ összes országában több fiú születik, mint nő, úgyhogy ha egy férfi külföldi nőt vesz el, azzal csak migrálta a problémát, nem szüntette meg.

"Azokat se felejtsük ki, akiknek egy időben több partnere van."

Na és kikre jellemző, hogy egyidőben több partnerük van? Úgy bizony, a top tier férfiakra, vagyis nem elég, hogy nem jut minden férfire nő, egy vékony rétegük egynél többet is lefoglal, tovább rontva ezzel az arányt és az átlagférfi esélyeit.

Sadist 2022.08.21. 20:02:17

@Almandin: "Apropó: a szemléleteddel az a hatalmas baj, hogy nem veszed észre, hogy a vonzerő nem egyenlő a külsővel és az anyagi adottságokkal."

Ne is zavarjon, hogy a pszichológiának és humánetológiának egy egész jól kutatott területe.

"Két ember között a lelki vonzalom a döntő, abból származhat testi vonzódás is."

:D:D:D:D:D:D:D
Félelmetes, hogy milyen ostobaságokat vagy képes leírni.

"De zseninek se kell lenni ahhoz, hogy valaki vonzó legyen. Nálam mindig a lelki szimpátia volt a döntő, ha az megvolt, volt a férfiban valami számomra vonzó kisugárzás, nem érdekelt, milyen a külseje, vonzódtam hozzá. Vonzódtam közepes külsejű, de csúnyácska férfiakhoz is, ha a személyiségük vonzó volt."

Ez a baj veletek nőkkel, hogy képtelenek vagytok elvonatkoztatni magatoktól és objektíven vizsgálni a valóságot.

"A vonzerő olyasvalami, amit nem lehet pontozni, standardizálni, ezért egy hatalmas tévedés és lélektelen az egész szintelméletesdi."

Ja, hogy ez a bajod vele. Tudod, a természettudományok már csak ilyenek, nincsenek tekintettel az érzéseidre.

"Valami pénzéhes vállalkozó találta ki szerencsétlen, társat találni képtelen férfiaknak, akik elméletekbe kapaszkodnak ahelyett, hogy pszichológushoz fordulnának és dolgoznának magukon."

Ironikus módon pont a pszichológus kutatók találták ki. :)

A Discovery-n volt egy műsor Science of Sex Appeal címmel, youtube-on van fent belőle pár részlet, de ha a lényegre vagy kíváncsi, ebben a videóban benne van az a rész és szépen elmagyarázza:
betterbachelor.locals.com/post/1630645/locals-only-special-the-science-of-appeal

Sadist 2022.08.21. 20:09:26

@Almandin: "A szintelméletnek van egy kevés valóságalapja (pl. egy tanulatlan segédmunkás és egy egyetemi professzornő nincs egy szinten, nem is fognak összejönni), de ez a pontozás, stb. embertelen, lélekölő. Az embereket nem lehet számokban leírni."

Attól, hogy te személy szerint utálod a matematikát a lélektelensége miatt és nem tudod leírni és kiszámolni egy híd statikáját, egy nálad okosabb és tanultabb ember simán képes rá.

Sadist 2022.08.21. 20:26:45

@Almandin: "Az, hogy te nem jönnél össze túlsúlyossal, az a te dolgod. Kivetíted mindenkire a saját ízlésedet."

Parádés, hogy nem veszed észre, hogy pont te vetíted ki másokra a saját érzésedet :D
Tovaris Rubasov azt mondja, amit a kutatások és a nagy számok igazolnak.

"Bonyolult dolog a párválasztás.
Ismeretségi körömben is azt látom, hogy az előnytelenebb külsejű emberek nagy része is párkapcsolatban, sőt, házasságban él, gyerekei vannak, sokszor a partnerük sokkal jobb külsejű náluk."

Nyilván a nő ismerőseidet vetted mintának, férfinek ugyanis max akkor van sokkal jobb külsejű nője, ha mocsok gazdag.

"A csúnyaság hátrány lehet párválasztásnál, de az esetek többségében nem kizáró ok, előbb-utóbb nekik is lesz valakijük."

Tipikus női bullshit, amivel a saját lelküket nyugtatgatják. A csúnyaság nem csak hátrány lehet, hanem az is, ne akard már bárkinek is bemagyarázni, hogy a fekete az valójában fehér.

"A nagyfokú önbizalomhiány is belejátszik. Ha valakinek rossz az önértékelése, az kisugárzik és elriasztja a másik nemet. Ha valaki szereti önmagát, szeret a tükörbe nézni, vonzónak érzi magát, csúnyán is könnyebben talál társat."

Jaj, ez meg a másik tipikus női bullshit. Az önbizalom és jó önértékelés a sikerből fakad, nem fordítva. Ha az alacsony, kopaszodó, gülü szemű Átlag Józsi a sikertelenségei ellenére megpróbálja előadni a magabiztos, magát kurvára vonzónak tartó sármos dzsigolót, a csajok nem csak elhajtják, hanem egy beképzelt fasznak is elkönyvelik.

Almandin 2022.08.21. 22:10:18

@Rubasov et.: Ha igaz lenne, amit írsz, akkor a férfiak kb. fele lenne incel. Azért nem ilyen súlyos az arány.
Tartom magam ahhoz, hogy a pontozás értelmetlen.
Minden áltudományos elmélet, szélsőséges ideológia (pl. kommunizmus) használ egy kevés valóságalapot, amire ráépít sok valótlanságot, de az emberek egy része elhiszi. Valóban vannak szintbeli különbségek emberek között, de egy normális ember nem fogja se magát bepontozni, se másokat. Ismerkedéskor kötetlenül beszélget és vagy lesz belőle vonzalom, vagy nem. A szintelmélettel megfertőzött emberek pedig szerintem már a buszon az útitársakat is fejben pontozgatják, az agyukra megy. Akik pedig kitalálták ezeket, gennyesre keresik magukat a reménykedőkön. Tanfolyamokat szerveznek, oktatóanyagokat árulnak borsos összegekért, nagyon jól tudják, hogy sok incelnek inkább egy pszichoterápia használna, de ők elhitetik velük, hogy megoldják a problémáikat és agyonkeresik magukat rajtuk. Sok ilyen szélhámosság van manapság, piramisjátékok, meg egyéb csodadoktorok, stb., a hiszékeny szerencsétlenek meg eszik-veszik, mint a cukrot.

Sadist 2022.08.21. 23:50:27

@Almandin: Az USA-ban a 30 alatti férfiak 28%-a szűz, jó napot kívánok! És ezek csak azok, akiknek nem volt ABSZOLÚT SEMMI szexuális kapcsolatuk. Ha kétévente horogra akadt egy kisbálna, akkor már nem számítanak bele ebbe a kategóriába, pedig az se kevésbé nyomorúságos helyzet.

Sadist 2022.08.21. 23:51:35

@Almandin: Egyébként áruld már el, hogy miért tagadod a valóságot?

Almandin 2022.08.22. 00:56:06

@Sadist: Nem tagadom a valóságot, csupán másképp látom a dolgokat, mint te. Érdekelne, milyen forrásból szerezted ezt az információt az USA viszonyairól. Biztos több a sikertelen férfi, mint 50 éve, de nem hiszem, hogy ilyen arányok lennének. Japánban van nagyon magas túlkoros szűz arány, ott inkább az elidegenedés és az emberi kapcsolatoktól való tartózkodás az ok.
index.hu/mindekozben/poszt/2016/09/17/a_34_evnel_fiatalabb_japan_felnottek_negyven_szazaleka_szuz/
Amúgy 18 évesen szűznek lenni még nem probléma, nem tudom, miért veszi ez a japán felmérés egy kalap alá a 18 és 34 éves embereket.
Egyébként miért Sadist a nickneved? Szadista vagy? Az feltűnt, hogy hihetetlen agresszió van benned a más véleményt képviselők iránt, gyűlölködsz. Lehülyézed a másikat. Te most ennyire sikertelen vagy a nőknél és nőgyűlölő lettél, vagy egyszerűen csak agresszív vagy? Most is szabályosan őrjöngve kommentelsz. Mindegy, nem érdekelsz. Én elsősorban a net olvasóközönségének írok, nem neked meg a hozzád hasonló nőgyűlölőknek. Ellensúlyozni is kell azt a sok riasztó kommentet, amit ideírogattok.

body_andras 2022.08.22. 09:42:44

@Sadist: 22 év alatti nők a férfiak 100%-át jobbra swpipeolják, de eszük ágában sincs match után beszélgetni. kiírják az insta profiljukat hogy gyűjtsenek többezer követőt.

body_andras 2022.08.22. 09:44:29

@body_andras: bocsánat! nem nők, kislányok.

Lorrh 2022.08.22. 09:54:43

@Almandin: és őneki vajon milyen önreflexiója van, hogy nem veszi észre az örjöngésével mennyire ellenszenvessé válik és már a nicknevénél átugrom a kommentjét?
Holott biztos azért ír, hogy elolvassuk.
Ehhez viszont valami stílus, valami értelem, empátia és önreflexió kellene.

Bandibacsi34 2022.08.22. 12:46:58

@Almandin: Ide valoszinuleg azok jonnek, akiknek nem all jol a piaci helyzet. De nem nogyulolok, nem a 60= eves Mari nenit szidjak, vagy kislanyokat stb. inkabb a piaci helyzetuk miatt vannakm oda, mert kozben a rokonsagtol elvarasok vannak, meg ugye aki nem alapit csaladot, annak sotet jovoje is lesz hamarosan, mert nyugdij rendszer az nem lesz par evtized mulva, vagy akiket beengednek, azok Del-Afrikat csinalnak majd ebbol a kontinensbol is. A ket szelsoseg, ami csak az egyent meg ami csak a tarsadalmi folyamatokat nezi! pl/ Jozsef Attila ha nem lett volna amr akkor valamennyire elismert kolto, akkor akutyat sem erdekelte volna a szemelyisege. Adyval sem azert jott ossze Boncza Bertra mert szemelyiseg vagy egyeb hulyesegek, hanem a hirneve miatt(hirnev, penz, hatalom ez a 3 legfobb afrodiziakum). Persze mindket oldalon hatalmas elvarasok vannak, mert Hollywood beultette az emberek fejebe, hogy akarmilyen luzer megkaphat egy 10/10-es not,a gazdag uzletember elveszi a mexikoi takaritonot stb stb meg a penz, eletkor stb nem szamit, mert a prolik ezt varjak el a lelkuk melyen, es az igazsag az szomoru.

Gukker 2022.08.26. 11:00:14

@Almandin: "Nem tagadom a valóságot, csupán másképp látom a dolgokat, mint te. Érdekelne, milyen forrásból szerezted ezt az információt az USA viszonyairól."
jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2767066?widget=personalizedcontent&previousarticle=0

semmi hatalmat senkinek 2022.09.01. 12:00:49

"Neurotikus nővel sose kezdjél!" - ugyan már, mi mindketten pszichiátriai esetek vagyunk a párommal (én pánikbeteg) és potom negyed évszázada meglehetősen jól működik a dolog...
"A szintelmélet több száz éves, csak régen "Suba a subával, guba a gubával." névre hallgatott." - ezt a dumát az anyámtől hallottam először olyan 12 éves koromban, és ez volt az első eset emlékezetem szerint, amikor elfilóztam azon, hogy pofán kéne nyomni... világ életemben az egalizmus pártján álltam, és mélyen felháborított ez a duma... (aztán még volt pár hasonló konfliktus, az ő kispolgári attitűdjével soha sem fér össze az én marxista meggyőződésem)
Szerintem pont a szintező nők a kifejezetten kerülendő csoport, ha az ember nyugodt, pozitív életre vágyik... (persze ha valaki mazó, és egész életében küzdeni, meg másoknak bizonyítani akar... hát egészségére)
süti beállítások módosítása