A tenyerén hordoz, az ágyban tűrhető

2022. szeptember 19. 07:38 - csajokespasik

       

                „Bárhova megy, engedélyt kér, vagy legalábbis elmondja, hova, meddig, kivel. Féltékeny, de épp ezért küzd is a kapcsolatért” - Posztolónk két pasitípust helyez mérlegre, és hogy teljes képet kapjon az igényekről, az összevetéshez a Ti véleményetekre is kíváncsi.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Olvasók,

Voltam már szerelmes, így az érzés előtt és után is meg tudtam vizsgálni magamat. A szerelem elmúlásának fogalma mindenkinél mást jelent, van akinek a szexuális izgalom fakulása jelenti, hogy már nem kívánja a másikat, valakinél az érzelmek apadása. Szerintem ezek kialakulásáért a másik is felelős, nem csak mi. Olyan is van, hogy valaki örömmel le tud feküdni a párjával még, de magának se látja be, hogy nem szerelemből, csak testi vágyból, amúgy nem kívánja, rá se néz közben, nem sikerül megfelelően kapcsolódni hozzá.

Most az igényeket és lehetőségeket vetném össze fejben, tehát a kérdés (csak elméleti) - melyik férfit választanád a kettő típus közül?        

       

               1. Rendezett családi hátterű, jól szituált, helyes. Más lányokkal is lóg. Jó az ágyban. De ha pl. új ruhát veszel, vagy sminkelsz, és nézed magad a tükörben, azt mondja, ne legyél már beképzelt, és biztos másnak készülsz (nem féltékenységből, inkább csak gúnyból). Ha látja, hogy duzzogsz, rád hagyja, nem érdekli a lelki bajod, nem foglalkozik vele, mert nem érzi, mit kell tennie. Nem lehet vele veszekedni, se megbeszélni dolgokat, ha nincs kedve éppen hozzá. Gyerekkorában elkényeztették, mindent megcsináltak helyette. Rendetlen, illetve csak a maga cuccait tiszteli. Többet van a haverjaival, mint veled. Csak akkor gyengéd, ha látja, hogy megbántott valamivel. Soha nem volt még 3-4 hónapnál hosszabb párkapcsolata.

 

2. Kicsit idősebb nálad. Átlagos kinézetű. Magának való, csendes, de nem szociofób, hűséges és megbízható. A tenyerén hordoz, figyelmes, az ágyban tűrhető. Ha problémája van, bezárkózik és nem lehet kiszedni belőle, mi a baja. Házimunkában erős, rendesen főz, mindent magától csinál. Nincs sok barátja, minden idejét neked szenteli, gyengéd. Csak akkor van szex, ha kedve van hozzá. Szexuális téren kicsit tapasztalatlan, de nem rossz vele. Bárhova megy, engedélyt kér, vagy legalábbis elmondja, hova, meddig, kivel. Féltékeny, de épp ezért küzd is a kapcsolatért, mindig meg akar hódítani, úgy, mint aki soha nem képes lejönni az udvarlási szakaszról. Sokat rágódik problémákon és álló ügyekben „benne ragad”. Ad külön-időt, neked is, magának is, mert szerinte a mentális egészség fontos része, s a maga én-idejét nem a közös időből csípi le. Lehet vele tervezni, nem csak szórakozni, valaki, akivel nyelveket tanulni, kulturálódni, művelődni is lehet.          

 

 

29 komment
Címkék: választás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5917934538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2022.09.19. 08:13:03

Szóval a választásod a hejjespasiii, akinek csak az egyik vagy, akire gerjedsz sexuálisann, vagy a művelt, kimért sótlan átlagjózsi, akinek az egyetlen?!. Mi a célod? Válaszd azt, amelyik jobban megfelel az elvárásaidnak. Amúgy tökmindegy kit választasz, mert úgyis arra fogsz koncentrálni a szerelem elmúlta után, ami hiányzik a választott emberedből, mert nő vagy! :D

Lorrh 2022.09.19. 08:51:56

újabb típus:
3. Nagyon fiatal, szinte még gyerek, de már önálló lakásban lakik a 12. kerületben, online brókerkedésből vásárolt olajvállalata van a karib szigeteken. Nem áll fel neki, így a szex értelmezhetetlen. De a legjobb csippendél fiúkkal ajándékoz meg minden héten, szombatonként. Videora veszi ahogy lepedőakrobatázol velük.
Később a videokkal zsarol, hogy add oda neki a nyugdíjadat. Te az aranykalitka foglya maradsz.
Kissé szadisztikus, van hogy rád parancsol, hogy vedd ki a konyharuhát a komornyik kezéből és a teljes személyzet előtt neked kell mosogatnod meztelenül.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.09.19. 10:03:11

Bírom hogy mindig full más személyiségi jegyekkel bíró férfiakkal ismerkednek a szerzők

vanderkaay 2022.09.19. 10:49:56

A "miért nincs olyan hejjespasi aki nem csak phasztarisznyának használ" című téma sokadik verziója

Almandin 2022.09.19. 11:37:56

Én a másodikat választanám, bár vele is vannak gondok. (Kivel nincsenek?). Az első egy egoista, elviselhetetlen ember, nem csoda, hogy eddig nem sokáig bírta vele senki. A második sok szempontból szimpatikus, de nem tudom, mit ért azon a posztoló, hogy csak akkor van szex, ha kedve van hozzá? Szexuálisan éhezteti a partnerét? Mondjuk senki se szexeljen akkor, ha épp nincs kedve hozzá, de ebből nem derül ki túl sok. A féltékenység ott sem jó jel.
Egy biztos: nincs tökéletes partner, nincs tökéletes kapcsolat. Problémák mindenkivel vannak. Azzal érdemes összejönni, akit szeretünk, akinek tolerálni tudjuk a hibáit. Nem véletlen, hogy ritka az élethosszig tartó kapcsolat, mert sokszor a problémák valóban tönkreteszik a kapcsolatot hosszú idő alatt, és az emberek többsége nem tud jól kommunikálni a párkapcsolatában. Rossz a problémamegoldó képességük.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2022.09.19. 11:45:15

Hejjespasee! természetesen. a blogban ugyanis az 1. kategória a főszereplő.

A 2. kategória a leszólt béta. Tökéletlen, de tervezhető, megfelelő értelmi-érzelmi szint mellett évekre, évtizedekre élhető.
Ja, és vezessü már be ezen a blogon is: INTROVERTÁLT. a társadalom kb 30%-a az. Nem ördögtől való ám.

Real_Time 2022.09.19. 12:28:55

@Névtelen betelefonáló: Ezt úgy szokták megoldani hogy egyszerre mindkettő. Egy ATM béta, meg egy kandúr plusszba. Persze ennek a kivitelezése csak egy bizonyos szint felett lehetséges,amire átlagjulcsinak kevesebb esélye van.

szeme közé, laposan! 2022.09.19. 12:40:54

Azt kell választani, amelyik jobban szétkeféli az agyadat és minél többször, annál jobb. Legalább arra az n alkalomszor 3-30 percre nem ilyen baromságokon jár az eszed, és ha mégis hasonlókon kell gondolkoznod, akkor tiszta gondolatok lepnek el. Ez egészen addig jó lesz így, míg nem akarsz családot, mert akkor nyilván tudod, hogy ketteske lesz a No. 1. Na, de addig fel a faszkörhintára, hogy a kérdésedre minél hamarabb és mélyebb választ kapj!

Sadist 2022.09.19. 15:10:03

Mivel a posztod alapján sokkal inkább vagy felszínes, saját magáért és az érzelmeiért felelősséget vállalni nem tudó rüfi, mint normális, konzervatív értékrendű nő, ezért egyértelműen az elsőt kell választanod.
Aztán nem hisztikézni a másodikért, amikor már leestél a körhintáról! Arra már most sem vagy méltó.

what.the.fuck 2022.09.19. 18:03:02

tejoeggg előbb nagy ébredés lesz csajszi. az élet nem álom ország tengerpartja, gyorsan eljön az idő amikor nem az számít ki mennyire pakol meg.
én elég sok csajjal randiztam az elmúlt 4 évben és kb nagy részük totál homály mire kéne egy kapcsolatban felkészülni.
szóval egyik se bakker keress amíg még van értéked a piacon mert 40 felett már...hát az élet lesz kemény nem a jelentkezők farka.

Rubasov nertárs 2022.09.19. 19:22:10

Nő létedre ez is komoly, elismerésre méltó, hogy nem csak magadnak, de -igaz névtelenül- nekünk is bevallod, hogy bár racionálisan tisztában vagy vele, klasszikra az utóbbi, veled egy ligában játszó fickóval van esélyed, de hát a nuni az elsőtől lesz instant nedves és innentől kezdve minden más tulajdonság mellékes. Bár panaszkodsz, hogy a 8+/10 hejjesspassee-nak csak kúrópajtinak vagy jó, és arra is csak néhány hónapig jó esetben, de a jóképőség, sportos testalkat és bőséges centiméterek a megfelelő helyen felül ír mindent.

Conclusion:

Rossz hírem van: a körhintára csak 30 éves korosig férsz fel, 30-35 között ha nem hízól el, akkor még egy laza saxira benevezhetsz a budiba, utána viszont nincs mese: el kell döntened, hogy "kutyás", vagy "macskás" leszel.
Jó hír: akár cicát, akár kutyust választasz, hűségesek lesznek hozzád, márcsak azért is, mert a teljes, neked való kiszolgáltatottságuk miatt ez elemi érdekük.

Lorrh 2022.09.19. 19:28:20

@what.the.fuck: A nők is, férfiak is fogalmatlanok a kapcsolatokat illetően.
Az itt levő kemény mag simán ördögi ravaszságú pokoli szándékokat lát bele a nőkbe - nyilván mert sosem láttak élőben még nőt.
Pedig csak gőzük nincs mi kellene normális kapcsolathoz és nem a tiktok insta lájkokhoz.

Almandin 2022.09.19. 21:14:17

@Lorrh: Teljesen egyetértek. Olyan nőgyűlölet dől itt sokakból, hogy hihetetlen.

Sztravinszka 2022.09.19. 21:44:21

@Lorrh:
Ezek bosszúkommentek szép, hejjjesss nők által elutasított kis pöcsjancsiktól. Valahol ki kell köpködni az elutasítottság okán felhalmozódott mérget. Egy normális, egészséges ember nem gyűlöli a másik nemet, nem köpköd rájuk. Szánalmas ez az egész, na, viszont a blog erre épül, a nő-férfi szembenállásra, magyarl köpőcsészeként funkcionál (sérült proliknak-hehe).

VOGAben 2022.09.19. 21:44:56

Mekkora mocsok nagy dilemma! Titkos tipp: Most a legpénzesebb a befutó, mert kutya idők jönnek! Ki fogod bírni, te sem maradsz évtizedekig csúcsformában. Vagy a B terv: A szuntyerból(lelenc) magadhoz veszel egy "jóképességű" nagyobb gyereket. Pár év alatt beidomítod, magadhoz igazítod. Elég ergyán hangzik de most amúgy is a fiatalabb kampi a menő a hervadozó zakkant nők világában. Ha már classic jóparti nem jut. Elképesztő gonosz a világ, egyszer elhervad minden virág... Nőgyűlölet? Hol?? Itt max a felszín karcolgatása történik.

God Harald 2022.09.19. 22:02:33

@Sztravinszka: krónikus poszttraumás stressz:)))
Egyik barátom fül-és szemtanúja volt vonaton annak, amikor egy tipikus proli suttyó FTC rajongó idomította a 6 év körüli fiát:
- Jegyezd meg fiam, mindenki egy szar, csak a Fradi az Isten! Mindenki szar!
- Anya is szar?
- Anyád pláne szar!

Sadist 2022.09.19. 22:29:54

@Lorrh: Te eddig hány nőt tudtál felszedni?

Sadist 2022.09.19. 22:36:34

@VOGAben: "Nőgyűlölet? Hol??"

Várj, fordítok. Nőgyűlölet = youtu.be/5oyrG3PcgLk?t=97 :)

God Harald 2022.09.19. 22:42:10

@Sadist: nem az a lényeg, hogy hányat, hanem milyeneket! Mondjuk az igazi nőket nem felszedni szokták…

Rubasov nertárs 2022.09.19. 22:53:18

@God Harald:

"Mondjuk az igazi nőket nem felszedni szokták…"

A nő választ, a férfi elfogadhatja, vagy elutasíthatja az adott nő közeledését. Ez azonban csak azonos, vagy közel azonos smv esetén állja meg a helyét. 2, vagy annál nagyobb, férfi javára fennálló szintkülönbségnél, viszont felszedés van.

Rubasov nertárs 2022.09.19. 23:09:22

@Sadist:

"Mivel a posztod alapján sokkal inkább vagy felszínes, saját magáért és az érzelmeiért felelősséget vállalni nem tudó rüfi, mint normális, konzervatív értékrendű nő, ezért egyértelműen az elsőt kell választanod.
Aztán nem hisztikézni a másodikért, amikor már leestél a körhintáról! Arra már most sem vagy méltó."

A mostani posztot kifejezetten üdítő volt olvasni. Végre egy olyan női poszt, ami nem "hova tűntek a..." felütéssel indít. A poszterina legalább tisztában van a húspiac és randipiac közti különbséggel és azzal, hogy a társkeresésben nincs olyan, hogy a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Az más kérdés persze, hogy dilemmája csak áldilemma, hisz a döntést meghozta.

body_andras 2022.09.20. 07:48:26

@God Harald: még egy gyerek már elsős iskolás korban elcseszve. kár érte, belőle is lehetett volna még ember.
@Sadist: és mi van ha Lorrh nő?

Lorrh 2022.09.20. 08:27:19

@Sadist: Nem én vagyok a téma, nekem teljesen egészséges a nőkhöz való viszonyom, nem semmiztek ki, nem kell bosszút állnom semmiért.

God Harald 2022.09.20. 09:59:53

@body_andras: lehet, hogy az ilyen gyerekek fellázadnak majd apa ellen.

Sadist 2022.09.20. 10:44:45

@Lorrh: "nekem teljesen egészséges a nőkhöz való viszonyom, nem semmiztek ki, nem kell bosszút állnom semmiért"

És mennyivel is volt párkapcsolatod?

Infomaniac 2022.09.21. 08:25:35

A második opciónál csak ez a rágódásos dolog a kérdés, hogy milyen mértékű, és ez korral sajnos rosszabbá válhat, egy morgós, zsörtölődős megkeseredett öregúr válhat belőle. Remélhetőleg nem.
Ha kicsit nyitott személyiség, a szexet fel lehet dobni, ez persze némi nyitottságot és energiát igényel a poszterina részéről is, meg kommunikációs készséget.

Lorrh 2022.09.21. 09:36:23

@Sadist: nyolc tíz körül, akikkel több hónapos (éves) távlatban volt, plusz 15 év házasságban.
Mit nyertem ezzel?
És te mit nyertél ezzel az infóval?

aendre81 2022.10.03. 16:35:40

Ez a gyerekkorában elkényeztették dolog már volt egy párszor, most megint előkerült. Elkényeztették, kérdem én: ÉS? Akkor mi van.
Tapasztalatom, hogy az aki csóró volt gyerekkorában és most gazdag lett, az sem sokkal jobb. Az meg azt hiszi, hogy most már mindenkivel mindent megtehet, dróton ráncigálhatja az embereket kénye-kedve szerint. Csak azt hiszi, hogy jobb mint a régen elkényeztetett, de csak hiszi, nem jobb.
süti beállítások módosítása