Egy túl gondoskodó és egy túl laza pasi

2023. augusztus 03. 07:46 - csajokespasik

       

               Ma két gyökeresen eltérő pasitípust vetünk össze: az egyik mindent feláldoz a szorult helyzetbe került apjáért, a másiknak pedig többet jelent a szórakozás, mint a meló, merthogy nem viseli el, ha mások főnökösködnek felette. Kinek mi éri meg?        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Csak elméleti kérdés: egy nőnek mennyire kéne támogatnia párját az alábbi két helyzetben:
- az apjával való viszonyában,
- egy rendszertelen életben, ami sehova se tart.
Az első: tegyük fel, ha az apja olyan helyzetbe kerülne, hogy rendszeresen anyagi, és egyéb támogatásra, segítségre szorul, ami azonban már annyi időt követel, hogy veszélyezteti a párkapcsolatot. Mondjuk emiatt nem tudtok közös autót venni, vagy kicsit nyaralni menni, vagy tervezni bármit. Ha ebbe beleszólsz, önzőnek és lélektelennek titulál. Mivel családtagról van szó, kötelességből teszi, amit tesz, ezt tudod, így szavad nem lehet.        

       

               A másik helyzet: mi van, ha kijelenti, hogy ő semmi különösebbet nem akar kezdeni az életével, mert nincs értelme...a munka nyomasztja, multirabszolga nem akar lenni, és egy főnök neki különben se dirigáljon. Ellenben jó ember és kitartó, hűséges. Szerelmes vagy belé, de tudod, hogy hosszútávú dolog ebből nem lehet. Ha elkezded nevelgetni – habár ez nem a legjobb kifejezés - ha elkezded segíteni és tanácsokkal ellátni, azt nem veszi támadásnak bár, csak épp egyik fülén be, a másikon ki. Voltak régebben saját tervei, hogy menne külföldre, de amikor belátta, hogy az nem jelent azonnali pénzözönt, ott is dolgozni kell, keményebben, mint itthon, ...utánanézett, és látta, hogy nem olyan egyszerű az, és nagyon strapás, sutba vágta az egészet. Ő a túl laza embertípus, akinek a szórakozás elég fontos helyen van az életében - mondjuk, hogy azért lett ilyen, és azért szokott bele ebbe az életmódba, mert a szülei egykor tehetősek voltak és elkényeztették.          

 

 

5 komment
Címkék: választás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5218185113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diorella Queen 2023.08.03. 08:13:14

Kitartóan hűséges a semmittevés terén.
Nincs mese. Egy élősködő a pasas, akit el kell majd tartani élete végéig.
Sok ilyen van.

body_andras 2023.08.03. 08:21:56

Vidd el bumjee jumpingra vagy tandemernyőzésre. Kiszellőzteti a fejét.

Lorrh 2023.08.03. 08:52:54

@body_andras: a fejet úgy lehet legjobban kiszellőztetni ha egy vasdárdával átszúrod: egyik fülén be, másikon ki. Ez a tavaszi nagyszellőztetés.

Rubasov nertárs 2023.08.03. 13:02:48

Az nyílvánvaló, hogy nem Palvin Barbi ligájában játszól, hanem jóval lejjebb valahol 5-6/10 környékén. A szintbelövés után érthető, hogy 8/10-nél nem akarod lejjebb adni, csakhát a markáns szintkülönbségnek megvan az ára, például különböző handicapp-ek, amik miatt ezek a fickók a sajátligás csajok közt nem rúghatnak labdába.
A szintbelövés ellenére is azonban van egy jó hírem: kifoghatsz a 8/10 ligában egy "normális" férfit, ehhez azonban 110%-on oda kell tenned magad mind a szexben, mind pedig a mindennapi életben. Ez az előbbi esetben extrák tabumentes bevállalását jelentik önkéntesen is akár, a másik esetben meg értelemszerűen full-service-t: azaz alap a sütés, főzés, mosogatás és mosás a fickóra, és ezeken felül is lesned kell a kívánságait.
Tetszik nem, tetszik nincs ingyenleves.

antisocialnetworkagain 2023.08.03. 19:46:36

Most egy pasiról van szó vagy kettőről?
süti beállítások módosítása