Az alfahím nem szociopatát jelent

2023. szeptember 08. 07:59 - csajokespasik

       

                Levélírónk szerint bizonyos nők, korosztálytól függetlenül, mindig olyan rosszfiúkra várnak, akiket később megbánhatnak, mert addig is jó álmodozni róluk, az elvárások közé beilleszteni az ő tulajdonságaikat, ... így talán még jobban esik majd az összetörtség érzése.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Amikor én jártam gimibe, már ott is szépen feltárulkoztak a jövőben majd jobban is kibontakozó csapdák és személyiségjegyek, már ami a nőket illeti. Főleg azokért a srácokért üzekedtek, akik mindig valami rosszban sántikáltak, loptak, ittak, kábszereztek, akármi. Ők voltak a rosszfiúk. Volt egy gyerek, akit kicsaptak, és a lányok úgy beszéltek róla, mint egy rockbálványról, amikor meg néha visszajárt a suli elé, a csajok rajongva körbeállták és csüngtek a szavain.
Utálom a macsó meg az alfahím kifejezéseket, de ezeket a helyzeteket elnézve, tényleg ilyen negatív és sötét az ideális férfi mai meghatározása ?        

       

                És még csak azt se tudom mondani, hogy ó hát a fiatalság ilyen, a rossz vonzza, abban van az izgalom, mert amikor mostanság nőkkel beszélgetek tulajdonságokról (akár 30-as, 40es korosztály) nem a nemzőképesség, jó gének és családcentrikusság, nem a gondoskodás és józanság viszi a prímet, hanem az, hogy Illető mennyire birtokol valakit és hogyan képes kiverekedni magának, amit akar. Olyan hírességeket hoztak fel, akik vagy filmen, vagy zenében ilyesmiket közvetítenek: legyen nagyképű, lehengerlő gengszter, erőszakos, önfejű, kezelhetetlen. Ja, és sűrűn tetovált. Ezek az új jellemzői az ideális férfinak?? - hogy ezek mindig is szexszimbólumok voltak, oké, de az egy szerep, a valóságban ők sem olyanok, de aki mégis ezt keresi a világban, az nagyon rá fog faragni. És ne csodálkozzon, amikor abban bízik, majd ő megszelídíti, ha egész mást fog tapasztalni. Az önsorsrontás valahogy sokakba bele van kódolva.

Ha megkérem őket, hogy soroljanak fel szerintük ideálisnak tartott férfi tulajdonságokat, az elején olyanokat sorolnak fel, amikből egy szépen fejlett szociopata képe áll össze, majd a végén azért befutnak a közhelyek is, hogy hát az se baj, ha gondoskodó, meg rendes, figyelmes, és imádja őket.
A legutóbbi két találkozásomat is leírnám:
1. Nálam kicsivel fiatalabb. Azt írta, szeret szexelni, megélni, kipróbálni mindenfélét. Annak, akit szeret, bármit megtenne. Találkoztunk. Végig kukán ült, unatkozott, a többi pasit nézte. Csak olyan témákon lelkesült fel, ami bulvár, hulladék vagy ilyesmi. Aztán utána megírta, hogy nem jövök be neki, mint férfi. Ilyenkor ugye mindenki a tükör elé áll. Nem vagyok önimádó, de férfiasnak tartom magam, a testalkatom is rendben van. Vagy ott rontottam el, hogy a végén felesben fizettünk...
2. Csinos, kedves, mosolygós. Határozott, erős férfiban gondolkodik. Miközben már sejthette, hogy nem tervez velem sehogy sem, rám zúdította az eddigi összes csalódását. ...hogy agresszívek voltak vele a férfiak, meg követelőzőek, és milyen sok sebe van. Amikor elkezdtem vigasztalni, rám förmed, hogy nem erre van szüksége, nem azért mondta... most ezen ki tud eligazodni?
Vannak, akik nem is tudják, mi kellene nekik igazából, mégis mindig több, új, más és jobb kell, hogy újra összetörve érezhessék magukat, mert az olyan jó.
Zsolt.         

 

 

18 komment
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1818209953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.09.08. 10:01:29

Most nem azért a kétforintért de első randin felesben fizetni az kurvanagy lúzerség.
Nem kell bedőlni a feminista szarságoknak, a nők jobban értékelik, ha a pasi fizet és ő a domináns.
Lelombozó ha egy kávét vagy limonádét sem tud a csajnak kifizetni.

Lorrh 2023.09.08. 10:02:55

"Végig kukán ült, unatkozott, a többi pasit nézte"
Mondjuk ez sima shit teszt volt, ha felállsz és otthagyod ilyenkor a csajt akkor rögtön meglepődne és felnézne rád.
Hagytad hogy lenyomjon ezzel a viselkedéssel. Lúzerség level 100.

body_andras 2023.09.08. 10:59:24

A felsorolt két eset jól mutatja, kikkel/mikkel találkozhatsz ha párkeresés céljából randizol.
Azt se tudja mit akar, mint egy élettelen saláta várja hogy lenyűgözd és orgazmikus élményben részesítsd, gyakorlatilag képtelenség az ingerigényét kielégíteni, stb. Az általa elképzelt utópisztikus díszkanok eddig kipróbált példányaira panaszkodik hogy milyen pokoli vele élni.
Akkor randizz amikor már legalább minimálisan ismersz valakit és kölcsönösen meggyőződtetek róla hogy van kedvetek ilyen közös programot csinálni. Így talán nem lesznek qrva kínos, fölöslegesen elpocsékolt óráitok amikor minden történik csak az nem amihez kedvetek van.

2023.09.08. 14:04:34

Azt add nékem amire szükségem van, ne azt amire vágyok.
Lazán fordított idézet Laura Branigan egyik számából....

A probléma maga a kommunikációs nehézség, és a társadalom által erőltetett minták, amik egy meghasonlott megfelelési kényszerben szenvedő egyént eredményez, 0 önismeret mellett.
Egyfajta vallás ez is....
Próbáltam, nem lehet velük semmit kezdeni sajnos, majd idővel vagy leesik nekik mi az 50 fillér vagy nem és házsártos öregasszony lesz belőlük.
Jobb esetben intelligensek, az viszont kegyetlenül veszélyes, mert tökéletes kaméleon pszichopata az egyén.
Úgy tudják manipulálni a körülöttük lévőket, hogy azok még meg is köszönik.
Találkoztam mindegyik fajtával, csak az mentett meg, hogy szeretem megfigyelni az embereket.

Andy73 2023.09.09. 16:14:11

Fel a fejjel, van még rengeteg nő, és sok egyedülálló is. Régebben szerencsére nem így ismerkedtünk, de talán most sem csak így lehet. Egyébként érdekes a sztori. Szerintem azért most se mindenki macsóra vagy alfa hímre vágyik, csak azokat meg te nem veszed észre.

antisocialnetworkagain 2023.09.09. 16:42:34

Zsolesz! Sokat kell még tanulnod.
Remélem ezen a két leckén megtanultad amit kell.
És nem is került túl sokba.
Végül is egyiken felesben fizettél :D

God Harald 2023.09.09. 19:40:51

@Lorrh: tényleg lelombozó! Egy kávét, üdítőt, ásványvizet azért meg lehet reszkírozni. Ráadásul, ha az ember szereti a jó kávét, akkor te hívod egy normális helyre, ha meg te hívod, te is fizetsz!

Incii88 2023.09.10. 11:03:51

Kukán ült ? Hát hol volt a randi helyszíne ?
Ha egy normális kávézóba vagy bárhová ültök be, akkor esélye sincs kukán ülni.
De ez a felesben fizetés is furcsa. Nem kell az első randin vacsorázni vinni a kiszemeltet, de egy üdítőt vagy kávét vagy mittudoménmit férfi létedre tudjál már fizetni.
Az én párom egyáltalán nem tartozik a macsó vagy alfahím kategóriába, nem is bukom az olyan típusra.
Az első randinkon ( ajjaj online ismeretség volt :D ) elvitt vacsorázni.
Nem engedte, hogy fizessem a részemet. Második alkalommal szintúgy.
3. randinál mondtam, hogy nagyon szeretném folytatni az ismerkedést, de csak ha megengedi, hogy most már én fizessek . Nagy nehezen beleegyezett :D ( azóta meg nem kérdés szerencsére ki mikor ki fizet, hol ő, hol én )
Az én véleményem az, nem biztos, hogy mindig csak a nőkben van a hiba ( vagy fordított esetben nem mindig csak a férfiakban ) , ha nem sikerül egy randi, akkor nézzünk egy kicsit magunkba is.

2023.09.10. 13:19:00

@Incii88:
Ilyen ez a divat kérem, ez az új megoldás ha a kukán ül az automatikusan azt jelenti, hogy belevaló gyerek.
Ha bele is esik akkor viszont túlsúlyos.

Randira füvet kell vinni és együtt betepni, minden jövőbeni probléma azonnal kiutkozik.

Különben MO-n be vannak tiltva a vízi csikók, hiszen az anya az aki szül de a vízi csikó esetében a férfi szül.

Hamarosan élőben nézhetjük a tömegesen vízi csikót csempészők deportálását.

fkv.119 2023.09.10. 18:58:07

"Az alfahím nem szociopatát jelent"

Hát mit? Papuccsá tehető gyurmagyurkát? MUHAHA... Ne is reménykedj! Az alfahím célja hogy minél több csajt lekúrhasson, nem a te nyavajgásod elviselése. Ha többe fáj a szenvedésedet hallgatni, mint amennyit a puncid ér, akkor lapát... (Megjegyzem a nem alfa hímek is csak megdugni akarnának, a többi körítés csak út a puncihoz.)

fkv.119 2023.09.10. 19:04:07

@Lorrh: Bizonyára ki tud, csak nem akar. Van esze, a "bocs de nem jössz be nekem"-ért nem akar pénzt áldozni. Amúgy meg ti akartátok az egyenjogúságot, hát most egyétek is meg!

fkv.119 2023.09.10. 19:05:18

@Lorrh: "ez sima shit teszt volt"

Mint a felesben fizetés... Kölcsönkenyér visszajár! :DDD

fkv.119 2023.09.10. 19:36:40

"Azt írta, szeret szexelni, megélni, kipróbálni mindenfélét."

Éc, tripper, hepatitisz. Már mindenki megbaszta, rajtad kívül.

"Csak olyan témákon lelkesült fel, ami bulvár, hulladék vagy ilyesmi."

Ennyi esze van. Szakmájára nézve közmunkás vagy takinéni.

"Vagy ott rontottam el, hogy a végén felesben fizettünk..."

Dehogy, ez volt a legjobb része az egésznek. Minek finanszíroznád a kurva ingyenélését?

fkv.119 2023.09.10. 19:39:40

@Incii88: "macsó vagy alfahím kategóriába, nem is bukom az olyan típusra"

Hát persze... :DDD

Lorrh 2023.09.10. 22:52:01

@fkv.119: ti akartátok? Ja te azt hiszed, hogy csaj vagyok? :-)
Ha nem jön be neki a csaj, akkor nem kell beülni vele sehova.
A posztot olvasd el, ott nem ez van, hanem hogy a pasi akarta a randit. A csaj unatkozott.

A felesben fizetés nem shit teszt, hanem lúzerség.

fkv.119 2023.09.11. 23:22:34

@Lorrh: Addig biztos érdekelte a csaj, amíg nem másokat stírölt. Ez jel arra hogy nem érdekli. Onnantól kezdve minek finanszírozni? Sok csaj él abból hogy meghívatja magát, aztán semmit nem ad cserébe. Nem is gondolt rá, csak az ingyenkajára. Jó az ha hoppon marad.

Lorrh 2023.09.12. 08:19:11

@fkv.119: az én tapasztalatom szerint 100 randiból 1 volt olyan amikor észrevettem hogy a nő csak meghivatta magát és utána lelépett. 100:1 az arány. Szóra sem érdemes.
Persze ha annyira butuska a férfi hogy nem tudja ezt kiszűrni akkor menjen tanulni a puaképzőbe :-)
Na de komolyan.
Ezeket messziről ki lehet szűrni és elkerülni.

jajnemár 2023.09.24. 17:15:23

@Lorrh: Csomó felvilágosult és öntudatos punci van, amelyik nem hagyja, hogy a kávéját kifizessem. Azt hiszik, akkor cserébe már rögtön le is kell pippantani. Jó, nem bánnám, de azért nem erről van szó.
süti beállítások módosítása