Amikor túlságosan kimutatod az érzelmeid

2023. november 09. 07:31 - csajokespasik

       

               „Sose veszekszem senkivel, mindig a kedvében akarok járni, és éreztetni vele, hogy örülök annak, hogy velem van” – Posztolónk nem látja a határokat az érzelmei kimutatásában, és egyszer csak azt veszi észre, hogy a pasik távolodni kezdenek tőle. Vajon tényleg benne van a hiba?        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
az én problémám nem is tudom, hogy probléma-e igazán, de az van, hogy túlságosan kimutatom az érzelmeim. Ez főleg női tulajdonság, és mivel én is az vagyok (28) nem hiba, illetve csak akkor gond, ha valaki sebezhetővé válik ettől.
De az ismétlődésekből arra következtetek, hogy mégse olyan jó tulajdonság ez: hónapokon keresztül teljesen jól megy minden, nekem meg ilyenkor természetes, ha kimutatom az érzéseim.
A határokat viszont, hogy mikor viszem túlzásba, nem érzem. Volt egy férfi, akiről tudtam, hogy voltak lelki sebei, próbáltam is segíteni. Többször éreztette velem, hogy szüksége van rám, és szeret. Ezt úgy vettem, hogy én is viszonozhatom akkor.        

       

               Aztán sok mindent tettem érte, és sosem köszönte meg. Végül ő hagyott el. Én magamat adtam, gyakorlatilag nekem köszönhette, hogy olyan oldalát is megismerhette, amiről addig nem is tudott. Szeretek kedves üzeneteket küldeni naponta többször is, apró ajándékokat venni annak, akivel vagyok, vagy random megölelni. Ezt se sokan méltányolják.
Az többször előfordult, és innen is veszem a lapot, hogy elmegyünk együtt valahova, ahol elkezdenek velem passzívan viselkedni. Aztán mondják, hogy nem érzik úgy, hogy megfelelő lennék számukra.
Sose veszekszem senkivel, mindig a kedvében akarok járni, és éreztetni vele, hogy örülök annak, hogy velem van.
Szóval, ezt nem így kéne? Nekem természetes, a lényem része, hogy kimutathatom az érzéseimet.          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1518254541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naneszórakozz 2023.11.09. 15:31:01

Túl ragaszkodó vagy. Mondhatnám levakarhatatlan. Nem cseszegetjük a másikat naponta többször szívecskékkel és hasonló marhaságokkal. Az a másik dolgozik, dolga van, hagyd békén! Majd találkozol vele és elmondhatod élőben.
Ha elmentek valahová, nem kell a másikon lógni. Senki nem szereti.

Lorrh 2023.11.09. 18:38:40

Jajj de végtelenül gyenge sematikus összecsapott poszt volt ez. Semmi részlet.
Biztos csúnya és kövér a posztoló és rossz az ágyban. Ennyi a lényeg, ezért dobják a pasik.
A többi csak mellébeszélés.
süti beállítások módosítása