Mit eszek ezen a csajon!?

2024. február 02. 07:30 - csajokespasik

       

               „Egyszer álmodtam vele, és azt mondtam neki, hogy szeretem. Nem tudom, mit akarok tőle.” – Posztolónk bevallja, hogy kissé bogaras, és ennek a számlájára írja azt is, hogy vonzódást érez egy teljesen középszerű nő iránt. Most azon töpreng, hogy lépjen valamit, vagy várja ki, míg elmúlik?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van egy lány, akit legtöbben teljesen érdektelennek tartanak, valahol én is, mégsem tudom, miért nem tudok elszakadni tőle. Csendes, mondhatni unalmas, de nem csúnya, inkább visszafogottnak mondanám. Nincs köztünk semmi, valamiért mégis vonzódom hozzá. Beszélgetünk, de látom, hogy nem szívesen beszél, pár szóval válaszol. Tehát még azt se mondhatom, hogy szellemileg vonzódnék hozzá. Nem vagyok belé szerelmes, de más szót meg nem tudok erre.        

       

               Most nincs senkim, de nem vagyok kiéhezve sem, voltak hosszabb és jobb / rosszabb kapcsolataim. Nem terveztem eddig senkivel közös jövőt, a kapcsolatok lazaságát szeretem, kevés kötöttséget. De ha nem szeretem, akkor miért gondolok rá sokszor? Egyszer álmodtam vele, és azt mondtam neki, hogy szeretem. Nem tudom, mit akarok tőle.
Összefügghet azzal, hogy szeretem a megszokásokat, például szeretem, ha ugyanazok a dolgok ismétlődnek, ha elmegyünk valahova, én oda-vissza ugyanazon az útvonalon, aztán ugyanazt eszem és iszom, és ugyanazt a mennyiséget – ez nem tudom, mennyire kóros, sokaknál ez normál. És ebbe a rendszerbe már ő is beépült.
Lehet, h. nem vagyok teljesen százas : ) Szóval, lépjek valamit, vagy majd elmúlik?          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2518316991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2024.02.02. 15:38:03

De, poszter, nagyon is százas vagy. Korunk tipikus hülyéje. Nem akarsz semmit, azt viszont nagyon akarod. A nő pont ezt szimbolizálja. Gondolatban lassan már a megunt bútordarab kategórián is túl van, lassan el is váltok, hidd el jó ez így, legalább senki sem sérül :)))

God Harald 2024.02.02. 16:09:35

Egyszer azt álmodtam, hogy a Tuileriák kertjében egy ingridarcú nő azt suttogta nekem, hogy Párizs mindig itt lesz nekünk! Mélyen a szemébe néztem, majd mélyen a szemembe húztam a kalapomat. Rágyújtottam egy cigarettára és amíg elszívtam, ő azt dúdolta, hogy hamvadó cigarettavég. Nem volt csúnya hangja, inkább olyan rekedtes, búgó. Erre teljesen indokolatlanul belészerettem. Sírva váltunk el egymástól…

Sztravinszka 2024.02.02. 17:56:58

@God Harald:
A poszter álomnője büfésnő, tőle veszi reggelente a vacak lattéját. Ilyenekbe minden magányos lélek beleszeret, mert kéznél van. Karády egy díva lehetett, ehhez képest.

Lorrh 2024.02.02. 19:05:05

@Sztravinszka: Karády mindenhez képest is díva volt.

Vén motoros 2024.02.02. 22:27:46

Nem kell mindent tudni és mindent megmagyarázni. Nekem mindig is az "asszonyos" típusú nők tetszettek, akiknek volt mellük, csípőjük, fenekük, és mindenhol jó meg lehetett őket markolni. Aztán mégis egy másmilyen nővel éltem 31 éven át, meglehetősen harmonikusan. Van az úgy...

látjátok feleim szümtükkel 2024.02.03. 08:45:31

Talán ez a biológiai vonzódás, és a természet érzi, hogy a ti gyerekeitek lennének életképesek?
Ha jól érzed magad vele, és nincs vita, féltékenység stb., akkor mi a bajod, beteg vagy?

God Harald 2024.02.04. 09:13:00

@Sztravinszka: egyszer réges régen, még az emberiség hajnalán, megkörnyékeztem egy büféslányt. Akkor még nem volt divat a latte, én a vacak lángosomat vettem tőle. Szép mosolya volt és misztikus fáradtolaj illata.:)

nyuszóka35 2024.02.04. 09:20:20

@Vén motoros: és mi történt 31 év után?

Vén motoros 2024.02.04. 14:27:40

@nyuszóka35: Meghalt. Pedig nem adtam rá engedélyt.... Ráadásul pont a születésnapomon volt a temetése. (Nem én szerveztem így.) De erről ennyit...

nyuszóka35 2024.02.04. 15:26:01

@Vén motoros: :( Sajnálom, nem akartam beletenyerelni. Részvétem :(
süti beállítások módosítása