A nő a második randira is ittasan jött

2013. augusztus 29. 07:47 - csajokespasik

„Tipikus női gondolkodás: addig jó, amíg ingyen van. „ja, te a pénzért csináltad, nem szerelemből? Ilyen ember vagy??” – újabb megmondó poszt. Levélírónk felvázolja néhány korábbi kalandját, hideget is, meleget is ad a szebbik nemnek. A végén megtanulhatunk egy tökéletes Pénzvadász-csaj lerázó trükköt is.

 

Sziasztok! A múlt heti ’nő és a pénz’ poszthoz szeretnék pár saját tapasztalatot hozzáfűzni. Sok dologban igaza volt a szerzőnek, de annyit a nők védelmében hozzászólnék, hogy egy felgyorsult és zavaros világban ösztönösen keresik a biztonságot, amihez gyakran megalkuváson keresztül vezet az út és inkább a pénzt választják az őszinteség és boldogság helyett. És ez a tudatállapot létrehoz egy újfajta nőtípust, ami azért veszélyes, mert maga előtt is tagadja, hogy valójában a lóvéra hajt. Egy rendesebb pasinak életre szóló rossz tapasztalatot adhat egy ilyen.

Nekem is vannak sztorijaim, zanzásítva pár:

Egy ízben találkoztam egy egykori munkatársnőmmel, aki akkor még jól nézett ki, most viszont büszke arra, hogy nőietlen és férfias lett. Az első találkozónkon pia szag lengte körül. És a másodikra is ittasan jött. Nem tettem szóvá. Valószínűleg értett abból, hogy jó darabig nem kerestem többet. Valószínűleg úgy van vele, hogy ő nem játszmázik, önmagát adja, nem fest magáról hamis képet…. oké, de így kinek kéne? Hülyeség az az elkoptatott mondás, hogy legyél önmagad és szeretni fognak, …egy csomó olyan személyiségű nő van, akinek az önmaga nagyon jó helyen van elnyomva, ott, ahol van, és ne is kerüljön elő, mindenkinek jobb lesz. A beszélő viszony máig megmaradt, de más nem történhetett.

Egy másik nőnek ingyen végeztem a tökölős adminisztrációs munkáját otthon, mert segíteni kellett (pontosabban, rám lőcsölte) és folyton hálás volt, hogy milyen jó neki, mennyit segítek. Aztán egyszer azt mondtam, fizessen már valamit, mert nekem is megy az idő (volt, hogy fél napokat vett el az életemből) meg az áram. Válasz: „ezért a munkáért?!” – tipikus női gondolkodás: addig jó, amíg ingyen van. „ja, te a pénzért csináltad, nem szerelemből? Ilyen ember vagy??” - gondolhatta...

Volt egy ketyós csaj is, akinek szabályos nevetőgörcsei voltak, akkor is, ha amit mondtam, nem szántam viccesnek. Néha szinte fulladozott. Egyszerre volt idegesítő és ijesztő. Második randi nem történt vele, ám egy darabig nem bírtam lerázni.

Szóval, Dezsőke voltam én is, de egyszer minden férfi az volt. Hagytam, hogy nők megvezessenek a semmiért. De tanultam. Egyébként minden tiszteletem a kivételeknek: a rendes, őszinte és becsületes nőknek!

Úgy fogom csinálni ezentúl, mint egyik ismerősöm, akinek az a taktikája, hogy a kapcsolat elején elmondja a nőnek, hogy „nem baj, ha csak fizetéskor viszlek vacsizni? mert csak akkor van pénzem” – ez a szűrője, és sorra falcolnak is le mellőle a pénzvadászok. Ugyanis az igazság az, hogy a haver elég jól el van eresztve anyagilag, de az elején ezt nem köti a jelölt orrára - már rájött, hogy ez nem biztonságos.

Ennyit akartam. Eredményes napot! Zsolt.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr925482922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása