Alázd meg és beléd szeret

2010. augusztus 25. 07:27 - Panni CsP

„Én vagyok a feddhetetlen, jól nevelt grál lovag, aki sorra csupa prostit talál meg, annak ellenére, hogy nagyon megnézem, kivel bújok ágyba” – újra egy vitaindító poszt, melynek szerzője előrebocsátja, hogy nem minden nőre és férfira vonatkoznak a felsorolt állítások. B. életéből sorra lépnek ki a lányok, pedig ő tisztességes játékos volt, és mindent megadott nekik. Akkor hol keresendő a hiba? A felborult értékrendű társadalomban vagy a modern női pszichében?

 

Helló! Leszögezem, hogy nem minden nő prosti és nem minden pasi disznó. Észrevettétek, milyen szinten forgatta ki az elkorcsosult emancipáció és a média sugallta torz viselkedési normák a nőket a természet által ráosztott szerepükből? „Mikor fogsz gyereket szülni?” - kérdezi a fiktív nagybácsi a 22 éves Mónit. "Hát, majd harminc körül, ha rendeződtek a dolgaim. Addig meg b***ok ezerrel." Oké. Rosszabb esetben, harminc fölött, ráncosan belefutsz majd egy kompromisszumokkal teli negyvenesbe, akinek kicsi kék tablettákkal van tele a nadrágzsebe. Jobb esetben tisztességes nő vagy, és találsz egy olyan pasit, akit magad mellett tudhatsz.

"Jön majd az én lovagom, és csak engem akar majd :) . " Rózsaszín ködben él a nők többsége és becsapja magát. Rendes, tisztességes, jóképű srácra vágynak, aki tiszteli őket, humoros és előzékeny, jó az ágyban, határozott és lehetőleg gazdag. Az én sztorim annyi, hogy én vagyok a feddhetetlen, jól nevelt grál lovag, aki sorra csupa prostit talál meg, annak ellenére, hogy nagyon megnézem, kivel bújok ágyba. Ritka az igény a jól nevelt férfiakra és az olyanokra, akikben él az erkölcs, ezt a nők is bevallhatják maguknak, tudom, mit beszélek. „Alázd meg és beléd szeret”. Na, igen... De kinek kell egy ostoba szajha? Bennem addig él a tisztelet, amíg a bizalom el nem veszik. Általánosságban ki lehet jelenteni, és ez vonatkozik az egész beteg társadalomra, nem csupán a nő-férfi kapcsolatokra, hogy manapság bizalomra építeni szinte felesleges. Mire véljem azt, amikor se szó, se beszéd, sorra lépnek ki az életemből olyan nők, akikben megbíztam ? Zömében nem kell a romantika és nincs igény a tiszteletre, vonjuk le a konklúziót. Úgy tűnhet, beképzelt barom vagyok. Barom, az tuti, de beképzelt semmiképp, csupán embernek neveltek, aki tiszteli a másikat és azt kívánja neki, aminek ő maga is örülne. Keresek tovább. Üdv: B

 
807 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr912245550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2010.08.25. 07:42:15

A posztot olvasva nem csodálom, hogy sorra lépnek ki a nők az életedből. Senkinek nem kell egy nyafogó puhapöcs.
Jobb lett volna, ha inkább egy konkrét történetet írsz, mert ezt a tömény önsajnálatot még véleményezni sem lehet.

Commodus 2010.08.25. 08:08:15

Csak egy egyszerű kérdés a posztolótól: gondolkoztál már azon, hogy folyton ugyanazt a típusú csajt keresed? Akik, mint a leírásod mutatja, a kurva típusok? Már megbocsáss, de csak az ostobák esnek bele újra és újra ugyanabba a hibába. Miért nem más típusokkal ismerkedsz? Persze, hogy mindig ugyanazt kapod vissza tőlük. Tök logikus. :)
Egyébként, ahogy a kommenteket figyelem, a legtöbb srácnak ugyanez a problémája.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 08:21:58

I blame the society! :D A postíró tuti annyira Grál lovag mint én hitbuzgó bigott katolikus. Ha csak kurvákra gyorsul, akkor mi a tökért csodálkozik azon, hogy azok minden alkalommal úgy viselkednek?

tuli _ 2010.08.25. 08:47:42

Olyan nőnek kívánd aminek te is örülnél, aki megbecsüli, és viszonozza. Van az a kör, ahol garantált a pofáraesés. Hacsak nem vagy Hajdú Péter, vagy Kedves izé valaki. Akkor még jól kinézned sem kell. Ha elég pénzed van, akkor meg is alázhatod őket, tuti maradnak.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 08:51:19

Ha Csirke lennénk, azt mondanám, kicsi a farkad. Nem vagyok Csirke, ezért azt mondom, rossz csajokat választasz. Nem elég alaposan megnézni, hogy kivel bújsz ágyba, ki kell értékelni amit látsz és válogatni. Ráadásul semmi konkrét, ki mit mikor miért, csak rizsa hogy te Grál lovag vagy a nők meg szemetek. Ez így csak nyavalygás. És még Csirke szövege is bejöhet.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 08:55:25

"Rosszabb esetben, harminc fölött, ráncosan belefutsz majd egy kompromisszumokkal teli negyvenesbe, akinek kicsi kék tablettákkal van tele a nadrágzsebe. Jobb esetben tisztességes nő vagy, és találsz egy olyan pasit, akit magad mellett tudhatsz."
Posztíró valami önjelölt jövőképföstő mesterember?:-) És amúgy a legtöbb nőnek infarktusa lesz vagy inkább rákban akarnak-e meghalni szíves engedelmével? Ha 22 éves Móninak szex kell, és ezt meg is mondja, akkor mit kell ezen agyalni?
"én vagyok a feddhetetlen, jól nevelt grál lovag, aki sorra csupa prostit talál meg" Aki prostikat választ, az nem lehet feddhetetlen grál lovag, ha már mese habbal, ugye.:-)

Dominó 2010.08.25. 08:57:23

Ez az önsajnálat roham...
Annyira undorító a pasiktól az "én vagyok a megtestesült Grál lovag", aki szerény, kedves, aranyos, udvarias... aztán nem értik, miért esnek pofára bármilyen kapcsolatban... szerintem azok a férfiak, akik ennyire erősen ezeket a tulajdonságokat vallják magukról, pont az ellenkezői (tapasztalat). Ideje lenne tükörbe nézni, kicsit mélyebben!
Aki igazi "Grál lovag", az nem kérkedik vele, maradjunk ennyiben.

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 09:01:08

Hááát ecsém! Egy klasszikusunktól plagizálnék: B, bazmeg B! A nyafogásodból úgy vélem ez az ember szerep amire neveltek nem jött be. Szerintem gyúrj magadon. Van még kismillió embertipus ami közül választhatsz. Az egyik ilyet a posztod elején jól meg is fogalmaztad: "aki tiszteli őket, humoros és előzékeny, jó az ágyban, határozott és lehetőleg gazdag." Valszeg (ooppsz Gernika is olvassa...) Valószínűleg ezek nem jellemzők a mai Grál lovagokra

Commodus 2010.08.25. 09:03:29

Mondjuk azt sem értem, miből gondolja, hogy egy negyvenes férfinak bogyó kell az erekcióhoz. :D

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 09:03:58

Hohóóó a válaszom hamarabb megérkezett Commodus költői kérdésére mint maga a kérdés :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 09:05:40

Kedves 'sztori'iro, te most a pofonokert jottel ide?

"Észrevettétek, milyen szinten forgatta ki az elkorcsosult emancipáció és a média sugallta torz viselkedési normák a nőket a természet által ráosztott szerepükből?"

Ez a mondat mar megadta a kellemes alaphangulatot. Imadom a melykonzervativ hozzaallast, ami megmondja, hogy a termeszet altal ramruhazott szerep a szaporodasbol all, melle szolgalom uram es parancsolom. Egyetemre jarni azert szabad? Vagy az is keslelteti a csaladalapitast, tehat ordogtol valo? :S Az meg kulonosen tetszik ahogy panik hangulatot akar kelteni. :)) Pedig en is vallom, hogy az elso gyereket jo esetben 30 alatt kell vallalni.

Komolyan nem latod, hogy mi a hiba benned? Ha csak ribik fekszenek le veled, az jo esellyel azt jelenti, hogy ronda vagy mint a bun, de melle van penzed. Mar persze fene tudja, hogy a fentiek utan mit jelent neked a ribi. Talan a hazassagon kivuli szex gyakorlasat. :D

Nem tudom mi a jo szo arra, ki nem vallalja a felelosseget a hibaiert, hanem inkabb a masik nemre, a vilagra mutogat zsigerbol. De felesleges haritani.

Elobb hiszem el Nardrol a bigott katolikussagot, mint rolad a Gral lovagsagot. :)))

PS: A tisztelet nem azt jelenti, hogy le'ostoba szajhazok' valakit. Akire ilyet mond az ember, azt nem tiszteli.

gnsz 2010.08.25. 09:11:41

Félre letté informálva - a senkit se köll tisztelni pusztán azé, mer nőnek született. Azt úgy híják, h módosított fajelmélet, kár, h igazából te is erre letté nevelve : >

Piszok Alfréd 2010.08.25. 09:16:55

@Frigyesur: tényleg, az apró finomságokra már nem is figyeltem :)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 09:17:23

@Commodus: nézd meg az apját, menj hozzá a fiához, vagy hogy is van ez a mondás.:D Akár onnan is gondolhatja.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 09:21:50

@Frigyesur: a leostobaszajházás a kuplerájba járó feddhetetlen lovagok ősi szokása.:D

gnsz 2010.08.25. 09:21:58

@Piszok Alfréd:

láttam, nagyon felzaklattad magad tegnap, gondoltam, benézek, hátha kicsit megnyugszol : >

Commodus 2010.08.25. 09:24:38

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: végül is, lehetne ez is...csak mivel a gondolkozása igencsak fiatal srácra vall, ezért nem jutott ilyen eszembe. :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 09:26:56

ób@zdmeg! mi ez a híg lib@fos? nem is bírtam elolvasni.....

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 09:26:59

@Frigyesur: Ritka történelmi pillanat ez, mikor ily türelemmel és hosszan oktatja a droidokat egy Sith lovag. S még a levegőcsapot sem zárja el közben :)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 09:31:05

@Gulrich néni a szuterénből: nem voltam én olyan zaklatott :) Vannak valami robotjaid amik jelzik, ha szóba kerülsz te vagy az elméleted? :D

Commodus 2010.08.25. 09:31:08

@HetedikEnVagyok: szinte elképzeltem, hogy a keze most ontotta volna az Erő villámait, de mint tudjuk, Vader nagyúr sosem volt képes erre. :)

japanautos 2010.08.25. 09:32:07

Respect a posztolónak.

A jelenségről: melyik nő akar normális pasit találni, ha úgy él 30 éves koráig, hogy semmi kötöttség, csak keféljünk. A pasik többségében ilyen tapasztalattal fognak rendelkezni, hogy minden nő egy "nemkirálylány" (by Lui). És akkor a pasik fellépnek, majd mint fehérlovon a herceg? Amikor a arra lesznek kondicionálva, hogy a nőnek nem kell se a jómodor, se a törödés, se értékes tulajdonság.

Sztem. És én így gondolom, szóval lehet belém kötni.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 09:33:45

@Commodus: mire benő a feje lágya, és az agya is eljut a férfi szintre, addigra bogyókat kell neki szedni, hát, nem lesz könnyű élete a srácnak.:D (Egész jó móka ez a jövőképfestés.:-)))

Piszok Alfréd 2010.08.25. 09:37:45

@japanautos: figyi. Vannak ilyen nők. Mindig is voltak, legfeljebb kevésbé látványosan. És lesznek is.
De minek kell sorozatban elkövetve kezdeni velük, ha nem is ilyenre vágysz?

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 09:40:56

azért lépnek ki az életedből mert kicsi a farkad...
vagy ez már volt?:D

Commodus 2010.08.25. 09:42:02

@Piszok Alfréd: Mert ezt a típust látják meg először, ami persze nem véletlen. Bár annyira immúnis vagyok már rájuk, szinte észre sem veszem őket. :D Agyban kéne változni elsősorban, nem másban keresni a hibát.
Egyébként ugyanazt mondjuk itt jópáran. :)

gnsz 2010.08.25. 09:42:39

@Piszok Alfréd:

nincs elméletem, robotok sincsenek, csak az a legendás hetedik érzék hehe. (otthon vok betegség miatt, ennyi)

tuli _ 2010.08.25. 09:43:00

@Piszok Alfréd: nem nehéz rájönni :D
@Frigyesur: vagy jópasi, de idővel rájönnek, hogy nincs elég pénze. :)

Commodus 2010.08.25. 09:44:34

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: futurista festő, mi? :D Tényleg, pont most voltunk vasárnap a Magyar Nemzeti Galériában. :)

dr. gernika 2010.08.25. 09:45:12

@japanautos: Nem kötök beléd, van elég bajod anélkül is.

VOGAben 2010.08.25. 09:48:21

Az elmúlt évben megismertem kb tíz 25év körüli lányt. Közülük kettő elviselhető és egy normális volt. Az utóbbi /sajnos/ kapcsolatban él, de országos bajnok minden tekintetben. A maradék meg végzettségüktől/középfok min/ iszonyatosan siralmas képet mutat.

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 09:48:28

@Piszok Alfréd: Férfiak! Észre sem veszik a részleteket. :D

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :D Az 'uriember' szo mindenkori ujraertelmezese. :)) Nem tudom, ismeri meg valaki a szo jelenteset? :S

@HetedikEnVagyok: Telleg ritka. :D Biztos a szerda tett ilyen gyengeve. :@

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 09:50:48

@tuli _: ez nem lehet ok...
nekem sincs pénzem, mégis mindenki azt hiszi hogy van:)
csak ügyesen kell eladni magad (drágán):D:D:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 09:51:17

@Drága IV gernika: roppant diplomatikus, hihihi.:-)

@Commodus: ahhoz azért nem ér fel a tehetségem.:-) Jó program.

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 09:51:22

@Kool Kitty Kat: Ja telleg, az 'urikozonseg pofozkodik' :D

@tuli _: Te lattal mar ennyire frusztralt jopasit, tulikam? :)))

Telleg hetvegen akartam menni Szögödrö. Kitty szerint orommel vendegeltel volna meg minket, ezt tudtad? :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 09:52:54

@Kool Kitty Kat: Ti ferfiak mindig erre gondoltok rogton, tipikus. :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 09:54:09

@Kool Kitty Kat: Tudtam en, hogy csak a penzem miatt van velem!!! :@

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 09:54:26

A posztíró sztem kicsit túlbecsüli önmagát, de ez manapság sok emberrel előfordúl...

Commodus 2010.08.25. 09:55:12

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: A Mesterségek Ünnepe volt a Budai Várban. :)

jadviga79 2010.08.25. 09:56:00

Okos dolog volna, ha a posztíró elgondolkozna azon, miért a kurvákat sikerül ilyen nagy gonddal kiválogatnia és aztán nekik osztani a bizalmat. Mi lenne, ha kipróbálna egy másik típust? :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 09:56:51

@Frigyesur: nem csak a pénzért;)
de tudjuk hogy én sokba kerülök, a minőséget meg kell fizetni:D:D:D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 09:57:05

@Kool Kitty Kat: :D volt már :D

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ???

@Commodus: én is meglátom ezt a típust, nehéz nem észrevenni, de más reakciót vált ki bennem, szöges ellentétét a "kezdjünk tartós kapcsolatot vele" érzésnek :D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 09:57:34

@jadviga79: vagy elmenne stricinek, ha már ilyen jó érzéke van hozzá.

Barry Kent 2010.08.25. 09:59:39

Jóreggelt.
Ez most az idióta posztolók hete lesz?

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 09:59:44

Megvan rájöttem...
a posztíró biztos a kurvák és kamionosok bulin ismerkedik:D
valakinek semmi sem jó, ha legközelebb a kamionosok szórakoznak vele az sem fog neki tetszeni:D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 10:00:03

@Gulrich néni a szuterénből: Jobbulást! (akkor most van időd visszajelölni fb-n)

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 10:00:14

@Kool Kitty Kat: Mi masert lenne egy ilyen rancos, oreg, csoffadtag venasszony mellett?! Hogy finom sutemenyeket tudok csinalni? :))

tuli _ 2010.08.25. 10:01:27

@Frigyesur: láttam hát. lehet, hogy tényleg kicsi a farka :D
@Kool Kitty Kat: biztos nagyon örültem volna neked. főleg váratlanul :D de már hiába nézel jobbra a városból kifele menet, nem ott lakom :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 10:02:59

@jadviga79: akkor nem tudna fröcsögni a zinterneten :DDD

@japanautos: sz@r lehet ezzel az életfelfogással élni....

Piszok Alfréd 2010.08.25. 10:04:10

@Frigyesur: hja, a nők csak akkor gondolnak mindig arra, ha az elég nagy :D

Barry Kent 2010.08.25. 10:04:22

Ez egy elmebeteg.
Leszögezi hogy nem minden nő mnk, majd levezeti hogy mégis. Ő meg a Grál-lovag, ja.

Commodus 2010.08.25. 10:06:50

@Piszok Alfréd: :)) Csak ilyenkor eszembe jut, hogy még arra sem voltak annyira jók :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 10:06:56

@Kool Kitty Kat: Höhö, biztos összejött ott egy kamionos k*rvaval, akirol tudjuk, hogy ööö... egyedi :D

@tuli _: Na de tulikám! Ha olyan artatlanok lennetek mint en, ez eszetekbe sem jutott volna. Melyen elitelem azt a fertot, ami itt van. :))

Elkoltoztel, hogy Kitty ne talaljon meg? :D

Devil2 2010.08.25. 10:07:11

Nahát, nahát, szóval nemcsak nekem vannak ilyen tapasztalataim... ezek szerint van egy olyan halmaza a pasiknak akiktől a "méltó" partnert távoltartja a sors, az élet, a kozmikus sugárzás vagy a fene tudja hogy mi. Azok a csajok viszont akik "síma ügynek" számítanak, nos ők meg egyszerűen nem kellenek, mert hol marad a tisztelet, a megbecsülés, ha még rendesen "megdolgozni" sem kell értük?!
Ó igen, ezek a nagy dologok...

tuli _ 2010.08.25. 10:07:15

@Kool Kitty Kat: ja, az előző fricinek ment. tudja frici is, hogy ennyire eladogatod magad? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 10:08:20

@Frigyesur:

Mert könnyen fel tudja izgatni a ráncos vénasszonyt! Elveszi a nyugdíját, és le van tudva az izgalom a hónapra :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 10:10:11

@Commodus: tényleg, láttam a bejáratot, csak már időnk nem volt rá.:-(

@Piszok Alfréd: jó kondi kell ahhoz, hogy a végén kijöjjön ez a kondicionálás.:-) Nem kevés fehérszemély fehérneműjét kell lerángatni rutinos herceg módjára, mire eljut idáig az ember fia.:-) Hogy a fehér lóról diszkréten szó se essék.:-)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 10:12:27

@Frigyesur: sütit én szoktam csinálni:)
@tuli _: úgyse néztem sose arra:D:D:D
na? megfogadtad a tanácsomat és beköltöztél a könyvtárba?;)
@Piszok Alfréd: 2:00-tol www.youtube.com/watch?v=mvis6Q4SodQ&feature=related

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 10:13:16

@Commodus:

Ez hamisítvány! Fricit nem tudják meghülyíteni holmi pink rüfkék! :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 10:13:56

@Piszok Alfréd: Oszinten szolva meg sosem jutott eszembe egy sztorit az illeto penisz nagysaga szerint ertekelni. Ha csak ugy nem, hogy az illetot egy ordas nagy ketlabonjaro nemiszervnek tartom. :))

@tuli _: Tudja tuli, tudja. ;( Beismerte mar reg, hogy 20 forintert mire hajlando, 30ert pedig már extrakkal. :D

@Kedves Nard: Óhh, Nyuszifül, mekkora szakértő vagy! :))

japanautos 2010.08.25. 10:18:16

@Piszok Alfréd: értelek, nem kezdek. nem is vágyom rá.csak hát ezzel határozottan szükül a kör, ugyebár.

@Drága IV gernika: én felvállalom a véleményem, hogy neked erről meg mi, az meg legyen a Te bajod. Valszeg soha a nem is akarnálak megismerni.

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): az hogy nekem szar-e, azt hadd döntsem el én. Nem olyan rossz mint a Te a életed, sőt... A véleményem megformálásból levonni ezt az igen értelmes következtetést, téged minősít. Sztem.

tuli _ 2010.08.25. 10:19:09

@Kool Kitty Kat: nem, nem költöztem be, még majd köteleznének holmi könyvtárosok, hogy olvassak :D arrébb költöztem egy kicsit. :)
@Frigyesur: nem is adja drágán magát :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 10:19:21

@japanautos:

Nyilván ő sem akar megismerni téged :) Mondjuk, én sem. Hogy értsed, le vagy szarva :)

japanautos 2010.08.25. 10:22:41

@Commodus: ez nagyon nagy :-D még nemláttam

Gonosz Duracel 2010.08.25. 10:23:01

hurrá! most már tudjuk h van néhány pasi akivel ugyanúgy csak játszanak a nők, mint a férfiak a nőkkel :DD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.25. 10:23:57

Én tökéletes Grál-lovag vagyok és igazi anagybetűsférfi.
De sosem hangoztatom, francnak van kedve picsák nyávogását hallgatni, hogy " júúj de bekébzelt vagy!" "júúj, nem issh". stb, blablabla:)

Commodus 2010.08.25. 10:26:20

@Kool Kitty Kat: Ezt nem láttam még eddig, marha nagy :D

japanautos 2010.08.25. 10:26:27

@Kedves Nard: de legalább kölcsönös :-P

az a baj veletek,mint ahogy egy barátom szokta volt mondogatni.a vélemény olyan mint a s..ggly..k: mindenkinek van, de senki sem kiváncsi a másikéra. mentek itt szépen birkacsorda módjára,és hajtogatjátok a magatokét.ja,hogy valaki másképp gondolja,akkor rögtön megkapja a jelzőket. ennyi. sztem.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 10:27:24

@Commodus: angolul is nagyon jó, de ez a szinkron haláli...

Devil2 2010.08.25. 10:29:33

@japanautos: A birkák nyájban mennek. (no offence) :)

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 10:31:12

@Gonosz Duracel: Most miért gonoszkodsz :) Most látszik csak, milyen szinten forgatta ki az elkorcsosult emancipáció és a média sugallta torz viselkedési normák a nőket. Már játszadozni mernek a férfiakkal! Hát miért nem születnek az ilyen nők észak-koreában:)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 10:31:28

@japanautos: és azok a nők akik tényleg tisztességesek? azokkal mi van? ők sem várhatnak semmit a férfiaktól mert van x%-a a női társadalomnak akik "kurválkodnak" ??

Gonosz Duracel 2010.08.25. 10:32:46

@HetedikEnVagyok: mert gonosz vagyok :D de a japanautosnak írt kérdéseimre lehet válaszolni bátran az összes férfinek :D

Commodus 2010.08.25. 10:34:46

@Gonosz Duracel: Egyik nem sem jobb a másiknál. Mindkét oldalon megvannak a szemetek. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 10:34:49

@Gonosz Duracel:

Azért azok meglehetősen ritkák :) A legtöbbje alsókategóriás tacskófülmellű bálna, akit max a 230V meg az unalom baszna meg és siránkozik, hogy nincsenek már igazi férfiak, és hogy ő mekkora érték, akit ki kell érdemelni :) Noha semmi vonzó nincs benne, max egy szappanfőző találja attraktívnak, szakmai szempontokból :)

japanautos 2010.08.25. 10:35:26

@Devil2: a csorda szellem jobban kifejező. a nyáj esetében van egy vezér,akit követnek. itt sok önálló vélemény áll össze csordává,és aki ebben nem tud részes lenni azt kiközösítik. amúgy valóban,a birkák nyájasak :-)

@HetedikEnVagyok: vagy Szaud-Arábiában :)

Barry Kent 2010.08.25. 10:36:23

@Gonosz Duracel:
Olyanok nincsenek, mert ő még nem találkozott olyannal.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 10:36:32

@japanautos: szűkül, majd jön Goni Duri és megmondja, az jó-e :D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 10:37:24

@Gonosz Duracel: az a baj, hogy bizonyos szám után ez nem azt minősíti, akiVEL csinálják :)))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 10:37:30

@japanautos: a válaszod gyenge próbálkozás, hiába csúsztatsz, a tény hogy egy barom felfogás mellé álltál téged minősít......:S

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 10:37:36

@Gonosz Duracel: Nekem legutoljára bajom a női nemmel kb. 21 évesen volt. Azóta én csak a női igeneket gyűjtöm :) Lehet kúrva vagy királylány, mindegy csak jöjjön :)

gizi6 2010.08.25. 10:37:36

Csak egyszer fogok ide írni egy jó kis általánosítást. Ez a post ez egy semmi. Kurvák a női? Mert fizet nekik? Mert otthagyják? Tiszteli a NŐKET???!! Én az embereket szoktam. Pont az a jó az emancipációban, hogy én is hajthatom a pénzt, így nem szorulok rá a pasiméra. Az nem baj, ha egy nő tapasztalt, legalább nem kell attól félni, hogy bármelyik pillanatban elbizonytalanodik a pasi lovagságában, mert akkor már van esély rá, hogy megbecsüli. Erről a pénz témáról szerintem le lehetne végre szállni. "Rendes, tisztességes, jóképű srácra vágynak, aki tiszteli őket, humoros és előzékeny, jó az ágyban, határozott" ha szerinted ez vágyálom a nők részéről, akkor te milyen Grál lovag vagy???

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 10:39:31

@japanautos: gyenge védekezés, ez elmondható rátok is :)

gnsz 2010.08.25. 10:40:13

@HetedikEnVagyok:

igen a női szerepek két lehetséges variációja az vagy észak-korea vagy a posztkádári mocsok, tiszta sor :D

Commodus 2010.08.25. 10:41:15

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Ha azt nézzük, az ő baja, majd az Élet eldönti, kinek volt igaza, nemde? :)

Barry Kent 2010.08.25. 10:41:45

@gizi6:
A poszt alapján nem tiszteli őket, humora sincs, és előlegezzük meg neki hogy az ágyban is szar.

Devil2 2010.08.25. 10:41:54

@japanautos: Hát ez a szép az egészben, ha van szilárd véleményed akkor azt meg is tudod védeni, a többin meg ne idegeskedj. :)

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 10:42:34

@gizi6: Gizi! Légyszivbes maradj még velünk egy kicsit!

Gonosz Duracel 2010.08.25. 10:43:15

@Kedves Nard: soha nem gondoltam azt magamról h engem meg kellene érdemelni, és nem vagyok 800 kiló:D fiatal vagyok blabla...és pl engem is csak a szemetekkel hoz össze a sors...ha egyáltalán van sors!? vagy én választok szarul...benne van a pakliban h béna vagyok:DD

@Commodus: így van, csak akkor ne mutogassunk ujjal...nem?:)

japanautos 2010.08.25. 10:45:34

@Gonosz Duracel: ezt irtam "csak hát ezzel határozottan szükül a kör, ugyebár."

én messzemenőkig nem akarom azt állítani, sem a látszatát kelteni annak,hogy minden nő kurva. az én meglátásom az, hogy általában a férfiak (azok egy x%-a) ilyen tipusú nővel keveredik akármibe. feltételezhetjük,hogy ezért nem is alakítanak ki tartós vagy állandó kapcsolatot. és ekkor ott fog állni a 30 éves, tényleg tisztességes csaj (is) aki nem talált partnert,társat. mit gondolsz, abból a körből,azokból a 30-as, még független pasikból, milyen hozzáállású, milyen tapasztalattal rendelkező versenyzőt fog kifogni?

másfelől a tisztességes nőket meg kell becsülni és nem szabad azzal a hozzáállással közeledni, hogy na, ez is csak azt akarja hogy jól megszekszuálják, oszt jóvan. de félek attól hogy túlzottan jelentkezik a 'kurválkodás' mint jelenség.

x-en mint %-on meg lehet vitatkozni.

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 10:48:26

@Gulrich néni a szuterénből: A középkor japán női szerepe is szimpatikus nekem. Azok a boldog békeidők, nem úgy mint a mai fiatalok... :)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 10:48:29

@Barry Kent: én se találkoztam túl sok (vagy inkább 0) számomra rendes pasival de azért nem zárom ki a lehetőségét annak h még léteznek :D és csak rám várnak a cukik egy rózsaszín felhőn :DDDD

@Piszok Alfréd: igen, de ki mondja meg h mennyi az a bizonyos szám?? ki ítélkezik efelől? kinek van joga ehhez?
(úú ma nagyon durván formában vagyok:DD)

@HetedikEnVagyok: ha ez így neked megfelel:D vannak olyan pasik akik nem akarnak családot csak végig dugni a Földet:DD

Commodus 2010.08.25. 10:49:07

@Gonosz Duracel: ez inkább egy rossz előítélet a rossz tapasztalatok miatt. Amin persze mindenki átesik, csak néhányan nem lépnek ebből tovább. :)

japanautos 2010.08.25. 10:50:31

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): annyira értelmesen lehet veled vitatkozni,mint egy darab kővel.

"csúsztatok" - érvelj akkor!

"barom felfogás mellé által" - ez a Te véleményed, még mindig nem indokoltad meg az enyémben mit kifogásolsz.

De tőlem személyeskedhetsz, ez meg téged minősít.

@Devil2: igazad van, így álltam eddig is hozzá. kösz

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 10:50:56

@Gonosz Duracel: és nem zavarja őket ha poros lesz a szerszámuk?:)

gnsz 2010.08.25. 10:50:58

@Gonosz Duracel:

"engem is csak a szemetekkel hoz össze a sors..."

na jó, de amikor azon a csillagos májusi éjszakán megnyitottad számukra belső értékeid fizikailag is észlelhető édenkertjét, akkor ugye jól sejtem, hogy azt a mozdulatot konkrétan, személy szerint te végezted el nem pedig az úgynevezett sors?

tuli _ 2010.08.25. 10:53:28

@Kool Kitty Kat: jogos önértékelés :)

na, ha valaki nem talál társat, itt egy igazi úriember: :)
www.youtube.com/watch?v=L4PkMdqnPqM

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 10:53:35

@Gulrich néni a szuterénből: No várgyunk mán! Ezt a mondatot értelmezni sem könnyű, nemhogy válaszolni rá!

Gonosz Duracel 2010.08.25. 10:54:03

@japanautos: teljesen egyetértek csak arra akartam rávilágítani, hogy minden a férfiak hibája és kész :DDD neem, hülyülök...de ettől függetlenül inkább bízzunk abban h mindenki megtalálja a párját, aki meg nem, az legalább végig élvezi az életét...egyik nemet sem lehet elővenni mint a hiba forrását, csak ezt be is kellene látni :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): kiket?:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 10:55:38

@Gonosz Duracel:

De ezek szerint tacskó-spánielfülmellű vagy! :) Azt nem tagadtad! :)

@Gulrich néni a szuterénből:

Nacceji volt nagyösszeöltözéssel :)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 10:56:12

Kezdem úgy érezni, hogy én élek burokban és a nagyvilág valami egészen más, vad és veszélyes, tele kurvákkal és stricikkel... Itt egy csomó embernek, nőknek és férfiaknak egyaránt az a tapasztalata, hogy az ellenkező nem túlnyomó része kurva/strici. Engem meg csupa normális vesz körül, akik rendesek, ugyan élvezik a szexet de legszívesebben tartós párkapcsolatban gyakorolják/gyakorolnák, ha nincs párjuk akkor sem kezdenek fűvel-fával, hanem az igazit keresik...

Lehet, hogy nem a piros bogyót vettem be?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.25. 10:56:17

@Gonosz Duracel: Ezeket : "és azok a nők akik tényleg tisztességesek? azokkal mi van?"

Kattints már a nevedre a hozzászólásban, hogy lásd miről van szó.

Barry Kent 2010.08.25. 10:56:25

@Gonosz Duracel:
Na jó, te így vagy vele, más meg három darab mintából általános következtetéseket von le, ahogy pl. a mai posztolónk is.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 10:56:59

@japanautos: a 30 éves tisztességes megvárhatja a negyven körüli már függetlent.:-) Csak optimistán, női szempontból nem szűkül az a kínálat.:-)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 10:58:27

@Gonosz Duracel: ÉN! :D Szívesen ítélkezem bármilyen szerelmi ügy felett, kérem az esetet alaposan, fotókkal dokumentálva emailben elküldeni :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 11:00:28

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Más szempontból viszont eléggé felpuhul, ha érted mire gondolok :)

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 11:00:29

@Piszok Alfréd: Alfréd, Te nem Angliában élsz?

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 11:01:51

@Commodus: Megerositenem Nardot: ez hamisitvany. En ennel tokosebb vagyok, es a nok is imadnak. :P

@Kedves Nard: Valaki ismeri az SW-t :))

@tuli _: Ugy gondolja megtalalta a piaci rest ezzel az olcso arfolyammal. :)))

gnsz 2010.08.25. 11:01:55

@HetedikEnVagyok:

nem kell odáig visszamenni, de ezt az életképtelen ál-szabadelvű ganyét is pillanatok alatt is el fogja söpörni a történelem, aztán a nagy emancipátorok nézhetnek majd mint a lukinyúl, amikor Belgiumban 100 év múlva két pofonnal rábasszák a fejükre a csadort a hatodik generációs muszlim bevándorlók. Persze jópofa dolog a realitástól elrugaszkodott doktriner gondolkodás, csak fájdalmas belőle felébredni, ezt a XX. sz. már bizonyította párszor.

Barry Kent 2010.08.25. 11:02:37

@Kedves Nard:
Azért negyvenévesen még csak nem :)
Vagy kezdjek rettegni? :D

Gonosz Duracel 2010.08.25. 11:03:26

@Commodus: hanem? tengődnek az éterben?:D sztem mindenki tovább lép...csak nem mindenki a jó irányba teszi ezt, és sokban függ ez a családi ill baráti háttérből, példáktól...

@Kool Kitty Kat: nem, mert tudják hogy megéri várni :) addig porolgatják saját maguknak:D

@Gulrich néni a szuterénből: annak nyitom meg a belső értékeimet, akiben megbízom blabla de az érzékeim csalhatnak...és ettől még ugyanúgy pofára tudok esni

Commodus 2010.08.25. 11:03:54

@Piszok Alfréd: nagyon hasonlóak a tapasztalataink. :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 11:05:43

@Piszok Alfréd: egyszerűen strici/kurva vagy...
és mivel körülötted mindenki az nem érzed a különbséget:D:D

gnsz 2010.08.25. 11:06:21

@Piszok Alfréd:

sztm csak vlmi félreóvastá : >

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 11:07:31

@Piszok Alfréd: Ne aggodj, en is ezt erzem. Es csak lesek a sok siramon. :)

Csak meg ne kapd te is, hogy olyan fiatal, tapasztalatlan es naiv vagy. :D

gnsz 2010.08.25. 11:07:45

@Gonosz Duracel:

"de az érzékeim csalhatnak.."

no és melyik érzéked csapott be? :>>

Commodus 2010.08.25. 11:08:06

@Frigyesur: elhiszem, biztos a szexis sisakod. :)))

@Gonosz Duracel: Nem vagyok benne biztos, hogy mindenki továbblép. Jó, oké, rossz irányba...ez már csak szemszög kérdése. Ha egy úton nem találod a megfelelő utat, csak bolyongsz, az nekem nem előrelépés. :) Persze a rossz tapasztalat is lehet jó tapasztalat, feltéve, hogy a jó irányba mutat.

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 11:08:33

@Kool Kitty Kat: Az en asszonkam! Mindenre van egy otlete. :))

Gonosz Duracel 2010.08.25. 11:09:35

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nyugi már...

@Kedves Nard: ami tudjuk h nem igaz azt nem akartam kommentálni:DD

@Piszok Alfréd: azt mindjárt gondoltam h feláldoznád magad e nemes cél érdekében:D

@Barry Kent: nekem sincs több mintám :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 11:09:47

@Frigyesur: meg is találtam:p
Igen szép nemzetközi sikereket értem el, magas átlagéletkorral rendelkező országokban:D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 11:10:13

@HetedikEnVagyok: ja, ezt tegnap már linkeltem :D Nem annyira rossz ám itt a helyzet, vannak szép nők is már :)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 11:11:04

dexnek tetszeni fog ez a leszarom és majd akkor fogok kelleni a nőnek poszt:DD

japanautos 2010.08.25. 11:11:53

@Gonosz Duracel: igazad van, csak azt nem kellene hogy nekiállunk sirni-rini ha eddig élveztük az életet, hogy nincs egy normális pasi/csaj se akivel lehetne komolyan

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: igazad van.ugyanakkor lássuk be egy tisztességes 30-as csaj még akar(hat) gyereket, teljesen normális. azt viszont hogy egy már (újra) független nem feltétlenül. vagy ha igen, vicces (de legalábbis nem tartom túl szerencsésnek) hogy a pap együtt ünnepli a 60. szülinapját a gyerek 18. szülinapjával. de hát tudjuk, minden már független 40-es pasi sportos és simán focizik még a gyerekkel 5060 évesen.... muhahaha (szatíra off)

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 11:12:17

@Piszok Alfréd: Azok biztos a bevándorló magyar nők :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 11:12:22

@Kedves Nard: nem is mondtam, hogy októberben lesz vendég szereplésem a café-ban:D:D:D:D

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 11:13:04

@japanautos: "simán focizik még a gyerekkel 5060 évesen" Szerintem ilyen nagy számok esetén az a 60 év már elhanyagolható :) (kötözködés off)

Barry Kent 2010.08.25. 11:13:22

@japanautos:
De miért gondolod, hogy a tisztességes 30-as csaj ne találhatna magának tisztességes, független 30-as férfit?

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 11:14:07

sztem gyereket kell csinálni hamar...
amíg az asszony rá nem jön:D:D

Gonosz Duracel 2010.08.25. 11:15:09

@Gulrich néni a szuterénből: az ítélőképességem? ha jön az a bizonyos "köd" nem igazán veszem észre a jeleket amik arra utalnak h hóhó...:DD nincs itt rendben minden

@Commodus: feltéve ha tanulunk belőle...

Gonosz Duracel 2010.08.25. 11:16:35

@Barry Kent: találhat, csak kevés az esély szerintem

japanautos 2010.08.25. 11:20:27

@Barry Kent: nem állítottam hogy nem találhat. mindenkinek azt kívánom, találja meg azt a társat akire vágyik és aki mellett boldog lehet. én csak azt gondolom, hogy sokkal nehezebb megfelelő; és nem feltétlenül a tisztességesek lesznek a túloldalon túlsúlyban. és nem becsülöm le az emberi személyiségére rakodó negatív tapasztalatokból eredő káros hatást. ami lehet akár pozítiv előjelű is, erre vonatkozóan biztos vannak nálam okosabb, vagy nagyobb rálátású személyek is.

Barry Kent 2010.08.25. 11:21:29

@Kool Kitty Kat:
Áh, azok még a rossz tapasztalatokat gyűjtik ;)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 11:21:36

@Kool Kitty Kat: @japanautos: amúgy igen, pont 60 leszek mikor a legkisebb gyerekem 18 :)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 11:23:12

@Kool Kitty Kat: kínos, ha az asszony tanult biológiát :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 11:23:18

@Commodus: Plusz apol es eltakar. :D

@Kool Kitty Kat: :DDDD Nok vagy ferfiak koreben? :P

@Piszok Alfréd: Óóóhá'hogyne válaszolja Frigyes kapásból. :)))

gnsz 2010.08.25. 11:23:30

@Gonosz Duracel:

azt még megkérdezhetem, h hány éves vagy és hány kg?

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 11:24:11

@Kool Kitty Kat: Köhöm, köhöm. Ezt mégis hogy értsem? Felvont szemöldök bal oldalt.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 11:25:02

@japanautos: és ha már az elején sírnak?:D

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 11:25:26

@Kool Kitty Kat: Jajdeajánlgatja magát valaki! Csak nehogy sodrófával várják otthon két izmos karban. :P

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 11:26:25

@japanautos: te személyeskedtél, mivel nem értettem egyet a beszűkült világnézeteddel.

csúsztattál, ez ellen nem lehet érvelni.

veled kb. annyira értelmesen lehet beszélgetni, mint egy darab kővel. ez is téged minősít.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 11:27:43

@Barry Kent: dehogy én túl voltam minden rossz tapasztalaton 23 éves koromig:D

@Frigyesur: nem én voltam:D

Barry Kent 2010.08.25. 11:28:50

@japanautos: @Gonosz Duracel:
Szerintem ezt így nem lehet kijelenteni.
Ez inkább attól függ, hogy ki milyen értékek mentén keresi a társát, ettől függ majd az is, hogy milyet talál magának.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 11:32:44

@Commodus: tök jó akkor mondjuk együtt:D

@Barry Kent: igen, ezt hozzá akartam tenni már az előbb is hogy mindenkinek más a megfelelő

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 11:32:54

@Kool Kitty Kat: Jah, persze. :P Aztan 24 evesen beutott a krach, es allando melyrepules az elete. :D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 11:39:52

@Barry Kent: :D
nem tehetek róla hogy ilyen jó vagyok:p

@Frigyesur: :D:D:D:D:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 11:40:02

@Kool Kitty Kat:

Ó! :) Meg kell tekintenem majd :)

@Frigyesur:

Azóta már nem ura az életének, valaki más tartja terrorban és kontrol alatt :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 11:42:45

@japanautos: ezek a mai negyvenesek még maratont is futnak.:-) Abban a korosztályban is van mindenféle ember, mint bármelyik másikban - a volt feleségük, aki ugye szerepét beteljesítve harminc előtt szült - pedig ottmarad egy-két gyerekkel, veregetheti is a saját vállát, hogy milyen jó, hogy neki időben sikerült.:-) Párkapcsolatban gyereket akarUNK: nem én akarok magamnak, de köztudott, hogy nem vagyok teljesen normális.:-) Mondjuk, unokáinkat már nem fogjuk látni, erre jó esély van.

tuli _ 2010.08.25. 11:43:40

@Piszok Alfréd: még össze is jöhet :)
@Frigyesur: csak bírja-e majd a nagy strapát? :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 11:44:00

Én azt mondom nőnél a kor nem számít, csak a feneke legyen hatalmas:D

@Kedves Nard: foglalj repjegyet:D
olyan vagyok mint egy bábú, de élvezem hogy kötelek vannak rajtam:D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 11:46:45

@tuli _: már hogyne bírnám...
ősi ribi család sarja vagyok:D
az apám is ribi volt, az ő apja is, és az övé is...
"Családunkat nemzedékek óta átjárja az (ribi)erő":D:D:D

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.08.25. 11:50:17

szép post, jó nagy álátalánosságokkal...nagy 0. Ülj le 1es...

gnsz 2010.08.25. 11:51:10

@Piszok Alfréd:

áhh ez már unalmas, vannak arra sokkal jobb helyek hehe

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 11:56:16

@Piszok Alfréd: már a kérdés is egy verbális rózsacsokor?:D

[c] 2010.08.25. 11:56:24

"...milyen szinten forgatta ki az elkorcsosult emancipáció és a média sugallta torz viselkedési normák a nőket a természet által ráosztott szerepükből? „Mikor fogsz gyereket szülni?” - kérdezi a fiktív nagybácsi a 22 éves Mónit. "Hát, majd harminc körül, ha rendeződtek a dolgaim. Addig meg b***ok ezerrel."

Ebből arra következtetek, hogy a természetes női szerep a következő lenne: szűzen házasodás 18-20 évesen, ötéves kortól nagycsaládot akarás, maximum húszévesen nagycsalád-projekt elkezdés.
Kedves poszt toló, kissé el vagy tévedve.

A szüzesség értéke a gének és a magántulajdon védelme.

A túlélésért folytatott harc kegyetlen, és a nők döntenek a génállományod sorsa felett. A nőé a döntés, hogy megadja-e a lehetőséget a génjeit továbbörökítésére, mert erről szól a szaporodás. A gének túlélőgépei vagyunk.

Ahogy az ember elkezdett anyagi javakat halmozni, egyre fontosabb lett, hogy a férfi a saját vérszerinti utódjába invesztáljon időt és energiát. Azon túl, hogy mindenkit arra ösztökélnek az ösztönei, hogy továbbadja a génjeit.

Csakhogy a férfi soha nem tudhatja, hogy valóban ő termékenyítette-e meg a nőt, mert a nő ovulációja rejtett. Azaz a nő nem "tüzel", nem írja ki magára nagy piros betűkkel, hogy "íme, fogamzóképes vagyok, az első, aki beakasztja a lompost, megtermékenyít".

A férfi úgy tudja eliminálni ezt a veszélyt, hogy elnyomja a nő természetes szexuális késztetéseit. Ennek enyhébb formája a szüzességkultusz, durvább változata az infibuláció.

A dolog veleje az, hogy ha a nő nem szereti a szexet, akkor nem lép félre, ebből következően nem hoz fattyat a családi fészekbe. Vagyis: a férfi (nagyrészt) megnyugodhat, a saját utódját neveli.*

Ennek persze az az ára, hogy a nő, vagyis a feleség tényleg nem szereti a szexet (megengedve a kivételek létezését), de ezt is ügyesen megoldotta az emberiség: feltalálta a prostitúciót.

Kábé ez a biológiai alapja az "erkölcsnek".

Piszok Alfréd 2010.08.25. 11:57:44

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: az első szűrő, aztán jön, hogy zacskómellű-e :D

nicknek 2010.08.25. 12:00:45

kár hogy nem egy konkrét eset... mert általánosságokban el tudom mondani akár a tök ellenkezőjét is

bagamoyo 2010.08.25. 12:01:59

hmm.. nagyjából egyetértek a postolóval..

dr. gernika 2010.08.25. 12:02:27

@japanautos: Ha most hallottál egy reccsenést, az a szívem volt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 12:02:43

@antiszociális exlúzer:

Az erkölcs mint olyan, manapság inkább az alkalom hiányát jelzi.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 12:06:41

@Piszok Alfréd: nem vagytok normálisak:D

@nicknek: sziia nick:D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:07:35

@japanautos: most elolvastam még egyszer. Az, hogy a nők 30 éves korukig nem akarnak kötöttséget, miért is járna együtt azzal, hogy se jómodor, se a törödés, se értékes tulajdonság nem kell nekik?
Vagy akkor miért vannak a férfiak erre kondicionálva?

PR_fact 2010.08.25. 12:08:18

A posztíró ítéletet mond a nők felett, de ugyanúgy könnyűnek találtatik az abszolút mérce szerint. Ha az igazit keresi akkor eleve ki kellene zárja azokat akik hajlandóak házasság előtti szexre és neki se kellene azt gyakorolni.
Nem véletlenül voltak tartósabbak a kapcsolatok a múlt században amikor még ez volt norma.

gnsz 2010.08.25. 12:08:32

@Piszok Alfréd:

"aztán jön, hogy zacskómellű-e"

ugyan már, Duracell nyuszi egy igazi belevaló, rendes, magyar kislány, miért kell róla ilyen kontextusban beszélni?? Szerintem ennél ő többet érdemelne, de javíts ki, kérlek, ha tévednék... :(

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:12:29

@Gulrich néni a szuterénből: róla? rólad :D
Duracell nyusziról nem tudok nyilatkozni, mivel nem ismerem, de az eddigi benyomásaim alapján jól írtad le :)

nicknek 2010.08.25. 12:13:08

@Gonosz Duracel: Szia:) inkább együnk lángost:)) Utálom a lehangoló, általánosító és népbutító posztokat... de most komolyan próbálok elhatárolódni az ilyenektől, akik 30 felett tele rossz tapasztalatokkal, kiégetten belefutnak korunk nagy dilemmáiba... engem nem az összes nő érdekel, csak az az egy, akinek köze nincs az itt leírtakhoz... ilyen felfogással amivel ő ír, még ha igaz is nem tudok azonosulni.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 12:14:32

@nicknek: finom lett nagyon:D jól bekajáltunk:D olvastad már?

nicknek 2010.08.25. 12:17:11

@Gonosz Duracel: örülök neki:) Sajnos eddig megbeszéltem... de megyek olvasni:)

gnsz 2010.08.25. 12:21:58

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

ugyanmár nálam nő nem mosogathat, még saját maga után se (a gondolat is dermesztően hímsoviniszta) - én arról álmodom, ahogy egy szép napon együtt olvasunk Müllert a sezlonyon

Gonosz Duracel 2010.08.25. 12:23:30

@Piszok Alfréd: jó volt nagyon, kicsit sótlan lett a tésztája de megsóztuk a tejfölt is így király volt:D csináltunk ilyen fokhagyma izét is amit adnak a lángososnál tudod azt a kenőset:D

Gonosz Duracel 2010.08.25. 12:25:22

@Gulrich néni a szuterénből: te fiú vagy?:O :D azt hittem a néniből h izé...

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:26:57

@Gonosz Duracel: nyam nyam...
Néztem a mailboxom este, de nekem nem jött, se tejföllel, se fokhagymával...

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:27:55

@Gonosz Duracel: tudod, ott lent a szuterénben bizarr dolgok vannak :D

Gonosz Duracel 2010.08.25. 12:37:50

@Piszok Alfréd: akartál volna egy kis fokhagymaszagot?:DD de tudod mit? megígérem h ha egyszer a jövőben ha lesz egy ilyen kommentelők élő gyűlése akkor csinálok lángost:DD

nem is értettem h miért kérdezi h hány kg vagyok:DD de így már világos:D

gnsz 2010.08.25. 12:39:52

@Gonosz Duracel:

én egy kedves, idős néni vagyok, de a kisebbik unokám a Zsombika, nagyon szereti a magadfajta aranyos kislányokat - szerintem küldj egy képet, én továbbítom neki, aztán ha neked is tetszik a Zsombika, akkor sütök lekvárosfánkot, eljössz hozzám, bemutatlak benneteket egymásnak, mit szólsz? Nagyon hejjjes fijúcska az én unokám, pont olyan huncut, mint szegény nagyapja volt, emellett nagy szíve van ám neki!

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 12:39:58

@Gulrich néni a szuterénből: :D:D Ha Müllerrel álmodnék, én is mennék betegszabadságra, mielőbbi gyógyulást kívánok.:-)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 12:40:38

@Commodus: az Élet(???) nem dönt el semmit, hanem maguk a személyek :S

@Gonosz Duracel:
"zsíros, álmos, lángos ország, sárba ejtett disznópörzsölő, hazugságba pelenkázott égve hagyott életek".....

utálom a lángost, mert csöpög a zsírtól és elüli az ember gyomrát....

Achmed the dead terrorist 2010.08.25. 12:40:47

ööö nekem erre a csinibabából jut eszembe egy laza mondat: "... ááhh... minden nő Qrva... "
és ismét más írás mondja: Qrvából lesz a legjobb feleség, nade kérem: van nekem időm, energiám és türelmem azt kivárni, míg majd 30éves kora utánra benől a feje lágya? nem annyira.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 12:44:38

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): amit én sütöttem az nem volt olajos egyáltalán és nem akkorát sütöttem mint a fejed:D hanem kicsikét:D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:46:56

@Gonosz Duracel: konkrétan tegnap este jobban esett volna egy jó fokhagymás lángost kapni, mint egy fotót a telefonod titkos mappájából :D Éhes voltam nagyon, a kollégák váratlanul sörözni hívtak, mire befejeztük bezárt a bolt, nem volt kuszkusz se meg más se.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 12:47:52

@Gulrich néni a szuterénből: zsombikának üzenem hogy ha anyukám azt mondta nekem h idegeneknek ne mutogassam magam:) csak ha már ők megmutatták hogy mivel rendelkeznek :) természetesen itt arcberendezésre gondolok semmi másra:DD

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:48:04

@Achmed the dead terrorist: tudod ez úgy hangzik, mint a gonosz kismalac aki beleesett a gödörbe.
-várj kismalac, hozok kötelet...
-nem várok

Szóval mit csinálsz, ha nem tudod kivárni?

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:49:10

KBM
Most már sokadszorra csinálja, hogy előbb van a listában a válasz, mint az a komment amire válaszol :S

nicknek 2010.08.25. 12:50:06

@Piszok Alfréd: ilyen gyors vagy... nyuszitól kaptál elemet?:))

Gonosz Duracel 2010.08.25. 12:50:37

@Kool Kitty Kat: szeeretem a tehén gyümölcseit:D tudjátok mit szeretek még nagyon? az olivabogyóóót úúrsiten akármennyit megtudok belőle enni, bhol, bmikor, bmihez:DD

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:51:57

@Gonosz Duracel: vigyázz, a cukros bácsi is először mutat, aztán kérdez. Kérdezd csak meg anyukádat, biztos jól emlékszel mit mondott? :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 12:52:17

@Gonosz Duracel: az olajat beszívja, hiába csöpögteted vagy törölgeted papírral. a fejemet meg még nem láttad, úgyhogy erről ne nyilatkozz így látatlanba :DDDD

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.25. 12:53:02

Hehehe, írhatnánk ennek az ellenkezőjét is, királyfinak (vagy legalábbis a békából csókolható fajtának) kell ahhoz lenni, hogy királylányt találjon valaki.:)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 12:53:03

@Piszok Alfréd: de nem én vagyok a cukros bácsi:D max néni lehetnék de azért az se szeretnék még :) ugyh akkor mutasson a bácsi:D

oraculum_dixit 2010.08.25. 12:53:26

Miért van olyan érzése az embernek, hogy a posztoló egy szerencsétlen lúzer, és az is marad, mert képtelen arra, hogy őszintén belenézzen a tükörbe, és számba vegye lúzerségének azon összetevőit, amelyek nem külső körülményekből adódnak?

Másokat, a világ állapotát hibáztatni mindig is a lehető legkényelmesebb álláspont.
Csak éppen ettől még senki nem lett boldog és sikeres.

A kedves posztolónak elég lenne, ha egy rendes, tiszteséges lány lenne elérhető közelségben... Tényleg valószerű elképzelés, hogy egy sincsen? Hát hol él Ő?
Vagy tán csak nem az a helyzet, hogy vannak normális nők az ő környezetében is, csak

1. neki nem tetszenek, mert a lelke mélyén mégiscsak a számító szajhák jönnek be neki
(vannak ilyen pasik dögivel -- ahogy nők is, akik a rendes fiúk után sóhajtoznak, csak éppen "véletlenül" mindig felelőtlen stricikbe szeretnek bele)

2. Ő nem elég jó nekik, mert valójában nem egy vonzó ember, grállovagság ide vagy oda
(valljuk be őszintén, a grállovagok egyetlen korban sem túl népszerűek, az emberek nem szeretik, ha lépten-nyomon szembesítik őket saját tökéletlenségeikkel)

3. esetleg a fenti kettő együtt játszik

Bármelyik is a helyzet, a tisztelt posztolón kívül senki nem fog tudni változtatni rajta.

Ideje lenne talán azon tűnődni, hogyan lehet változtatni a posztoló hatalmában álló tényezőkön, ahelyett, hogy ezerrel sajnálja magát, miközben sommás ítéletet mond azokról az embertársairól, akiknek Ő nem volt elég jó. Ki tudja, miért.

nicknek 2010.08.25. 12:53:28

@Piszok Alfréd: "kollégák váratlanul sörözni hívtak" ... élvezd ám ki, mert erről is le kell mondanod a mai világban, mint tegnap olvastuk:D

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.25. 12:54:06

Hehehe, írhatnánk ennek az ellenkezőjét is, királyfinak (vagy legalábbis a békából csókolható fajtának) kell ahhoz lenni, hogy királylányt találjon valaki.:)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:54:10

@nicknek: nem én vagyok a gyors, a blog került időviharba :D
Még most is két kommenttel előbb van tarquin kormányzó nevetése, mint Kitty poénja...
Az meg egy másik dolog, hogy a radar időnként negatív időt ír ki, azaz jelzi, hogy nemsokára érkezik egy hozzászólás...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 12:54:18

@Gonosz Duracel:

Én ismerem Zsombikát, magas fess intelligens legény!

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:55:54

@Gonosz Duracel: nem te vagy a cukros bácsi, hanem Zsombika :D Biztos, hogy elég hogy megmutassa ahhoz, hogy te is megmutasd? :)

gnsz 2010.08.25. 12:57:20

@Gonosz Duracel:

Zsombika azt üzené, küldené csak nemtuggya hova

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:57:31

@nicknek: á, nyuszitól én még nem kaptam semmit :(

@Gonosz Duracel: viszont söröztem egy jót :)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:58:13

@nicknek: ki is élvezem, tudod, amúgy már mindent feladtam :)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 12:58:14

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): jó a megállapítás: MÉG nem láttam:D de azért ált tudom mekkora egy emberfej:D és ha nem szereted a lángost akkor ne egyed:D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 12:59:22

@oraculum_dixit: pedig egy grál lovag jó parti, folyton úton van...

@Kedves Nard: és egy grál lovag!

dr. gernika 2010.08.25. 12:59:35

@japanautos: "itt sok önálló vélemény áll össze csordává,és aki ebben nem tud részes lenni azt kiközösítik."
Valóban érdemesebb ezzel a marhasággal vígasztalni magad, mint belátni, hogy szar fej vagy.

nicknek 2010.08.25. 13:00:02

@Gonosz Duracel: Ez a Zsombika nem én vagyok... csak szólok:D

Gonosz Duracel 2010.08.25. 13:00:17

@Kedves Nard: ha magas és legény akkor nagy baj nem lehet már:)

@Piszok Alfréd: sörözni én is szeretek :)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 13:01:22

@Gonosz Duracel: és itt vannak a világ (majdnem) legfinomabb sörei :)
(a legfinomabbak Dublinban vannak)

Hozz lángost és meghívlak egy sörre :D

Gonosz Duracel 2010.08.25. 13:01:40

@Gulrich néni a szuterénből: használja a mail adta lehetőségeket:D

@nicknek: ez biztos?:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 13:03:04

@Gonosz Duracel:

No és persze rendkívül okos. Amúgy a viccet félretéve, tényleg ismerem Zsombit.

Anti Anyag (törölt) 2010.08.25. 13:03:06

A posztíró lehet az a típus, akinek minden nő kurva, aki otthagyja.

nicknek 2010.08.25. 13:03:33

@Piszok Alfréd: tudom, csapkodják is vissza a magas labdáidat:))

@Gonosz Duracel: mást is hívhatnak így:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 13:04:16

"Az én sztorim annyi, hogy én vagyok a feddhetetlen, jól nevelt grál lovag, aki sorra csupa prostit talál meg, annak ellenére, hogy nagyon megnézem, kivel bújok ágyba."

Rossz hírem van. A Grál lovagja Galahad a szűzi...
Magyarán az ágyba bújás nagyon megnézve sem játszik.
(Tudom, tudom: más verziókban Parszifál a nyerő.) :D

Circus 2010.08.25. 13:09:18

második nap, hogy benéztem zsinórban, és nesze, megint helyettem írtak le dolgokat a posztban... :)

@oraculum_dixit:
teljesen igazad van, másokat hibáztatni mindig egyszerűbb, erre mindenki tud (ha mélyen magába néz, akár saját) példákat sorolni.

Mindazonáltal, a kifordult értékrenddel teljesen igaza van.
A legtöbb ember csak játszik a másikkal, az érzéseivel, de ha ezzel szembesítik, vagy vele kezdenek játszani, akkor ki van borulva, fel van hőbörödve. Ez a tipikus 'nekem lehet, neki nem' c. fejezet. Csak nem feltétlenül tisztességes más életét a 'szarom le, én vagyok a fontos' módon sárba tiporni hazugságokkal. Párkapcsolatban.

Ott vannak a reklámok - mind hazudik. És pontosan ez képződik le akkor, amikor kifelé a jófiút, megértő és gyengéd embert keresi valaki mély érzésekkel, aztán kb egy dolog számít, a pénz. Ez az, amit a reklámokkal el lehet érni - hogyan tegyük napi szinten felhasználhatóvá ipari méretekben a hazudozást.

Grál-lovag... nem feltétlenül a tökéletlenséggel, elég, ha a kis mindennapos hazugságokról van szó, illetve ha az ember 'elvár' olyan bonyolult dolgokat, mint őszinteség, bizalom, hűség... nos, ha ezért szól valaki, és ráadásul ezért nem népszerű, nos akkor (szerintem) nem az illető értékrendjével van baj... max rosszkor született, rossz bolygóra.

Na, megint osztottam az észt :)
örültem a szerencséteknek :)

gnsz 2010.08.25. 13:12:25

@Gonosz Duracel:

próbálom felvenni a lépést a modern téknikával - zsombi már küldött egy mélt az itteni szisztémben

Barry Kent 2010.08.25. 13:12:56

@Drága IV gernika:
Ez annyira egyértelmű, hogy le sem akartam írni :)
No meg ki vagyok én hogy egy Grál-lovag önbecsülését tépázzam? :))

T1GRIS 2010.08.25. 13:13:26

@antiszociális exlúzer: Igazán üdítő egy értelmes kommentet olvasni itt, az állandó fehérzajszerű gügyögés helyett! Elismerésem, szép összefoglalás!

pizzaboy 2010.08.25. 13:13:55

A magukat grál-lovagnak tartó férfiak számomra ugyan olyan furcsák mint a magukat tündi-bündi-édi-bébi-nek tartó nők. Messzire kell kerülni mindkét fajtát.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 13:14:05

@pizzaboy: Na ja. És "feddhetetlen" annak ellenére, hogy folyton kurvákkal hentereg... :)

Nick Leeson 2010.08.25. 13:14:14

Lehet fikázni a Posztolót, mert őszinteségi rohama van.

Ettől nagyon is jól látja a helyzetet!!!!

Igenis léteznek olyan férfiak, akik otthon azt látták, hogy a féfinek az a dolga, hogy összetartsa a családot, a feleségnek meg hogy ezt kiszínezze! Ha baj van, akkor nem félredugunk, meg elhagyjuk a másikat, hanem leülünk és megoldjuk. A gyerekeket megpróbáljuk rendes embernek nevelni, akik tudják értékelni a karácsonyt és nem azért mert nintendót kapnak, hanem mert, együtt van a család és mit ad isten még szeretik is egymást. 37 éves fejjel maximálisan tisztelem anyámékat, hogy milyen bensőséges, családias karácsonyokat hoztak össze nekünk gyerek korunkban. Pedig akkor nem PSP volt az ajándék. A mai "szekszÉsNewYork"-on nevelkedett plázacsitriknek fingjuk sincs róla mi az hogy család, szeretet, gyerek, karácsony, stb.
Három dolog fontos: fasz, pláza, buli.

Lehet engem is fikázni, hogy balfasz vagyok, meg nyálas, meg pöcs. De ennek ellenére sem fogok megváltozni egyetlen "felállított galléros piké pólós" nyálgép kedvéért sem!!!

Gonosz Duracel 2010.08.25. 13:16:12

@Piszok Alfréd: egy guinness-be benne vagyok :) és kapsz egy akkor lángost mint a fejed:D Mi Sherlock Holmes kocsmájában voltunk :))

@Kedves Nard: akkor gondolom tudja hogy még is hogyan kell megmutatnia magát:)

@nicknek: hihetetlen:)

KenSentMe 2010.08.25. 13:16:41

A posztban szereplő mentalitást én sem szeretem, és ha véletlenül ebbe a hibába esnék, mint a posztoló, akkor mindig igyekszem önvizsgálatot tartani.

@oraculum_dixit: Minden tetszik, amit írtál, annyival kiegészíteném, hogy ez a grállovagság szerintem valami elhibázott zsákutca lehet. Az erénynek ui. nem az az értelme, hogy mindenkinek meg tudjuk mutatni, hogy milyen kurva erkölcsösek vagyunk/és esetleg ezt más szemébe vágjuk, hanem hogy boldogok és sikeresek legyünk. Ez minden erkölcs végső értelme. "A mértékletes, józanul élő embernek rendszerint beteljesednek a vágyaik, ha eljön annak az ideje", mondják a régi mesék. Tehát az erkölcsös élet, ha valaki rendesen dolgozik, hajt, nem iszik, komolyabb céljai vannak, egyszerű, becsületes, józan, kihozza magából a maximumot. Persze, vannak, akiket ez az életforma taszít, de én nem hiszem el, hogy egy ilyen férfi, aki emellett sikereket is tud felmutatni a választott területén, az a megjelenésével elüldözze a nőket. (Kivéve, ha van valami komoly hibája.) Persze, a ribancok nem fognak tapadni rá, dehát azok meg a halálnak se kellenek.

Úgyhogy nem értem ezt az erkölcs vonalat, az erkölcsösség hangsúlyozását.. hogy mit akar ezzel kifejezni a posztoló.. a jólneveltség vonalat sem értem, mert ismertem már olyan rendkívül jól családból származó, halálosan udvarias embert, aki gondolkodás nélkül ment át másokon, közben rendszeresen tartva a kapcsolatot az édes családjával.. és lehet valaki úgy is bunkó, hogy közben marha rendes.

Annyit értek ebből a levélből, hogy szeretne a posztoló egy párt, őt viszont a nők nem akarják párnak. Mindebből általánosítani tökéletesen felesleges.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 13:17:08

@az aki: Kevered az őszinteségi rohamot a önismeret teljes hiányából fakadó beképzeltséggel...
(Én könnyen azonosítom elvégre nekem is ilyenem van...) :D

Nick Leeson 2010.08.25. 13:17:42

@pizzaboy: Úgy látszik mindenki ezen a "Grál" baromságon lovagol.
A poszt többi részét nem olvassa senki?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 13:18:01

@Gonosz Duracel:

Ha nem tudja hova kell küldenie, akkor nem is fog küldeni semmit :)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 13:18:23

@az aki: senki ne fikáz se téged se a posztolót azért, mert ilyen az értékrendetek, sőt, ez tiszteletre méltó. De akkor tessék keresni egy ilyen nőt, és nem kurvákkal henteregni és közben nyavalyogni mert az nem kóser.

gnsz 2010.08.25. 13:18:42

@Gonosz Duracel:

zsombi azt mondja nem jön elő a komputérből az indapassos képernyő ezért kölcsönkérte egy régi nick levelesládáját, az mpbacsi@gmail.com - ot, ott tud leveleket küldeni továbbá fogadni.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 13:18:45

@Piszok Alfréd: idővihar, micsoda földhözragadt megközelítés.:D Egyszerűen előre tudtam, hogy kiváló poén lesz.:-) Megsúgta a hetedik nőimegérzésem és a csillagállásokban is meg volt írva.:-)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 13:21:04

@Gonosz Duracel: ok, Lutonba érdemes repülni, szólj mikor száll le a gép :)

nicknek 2010.08.25. 13:21:19

„Én vagyok a feddhetetlen, jól nevelt grál lovag" = "Leszögezem, hogy nem minden nő prosti"

Örülök, hogy nem vagyok grál lovag:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 13:22:07

@az aki: Miért? Mi van a többi részében nyavajgáson, és önfényezésen kívül?
Egy halom sztereotíp badarság.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 13:23:42

@Kedves Nard: erre magamtól is sikerült rájönnöm:D

@Gulrich néni a szuterénből: világos :) mindjárt csinálok vmit

@Piszok Alfréd: küldj repjegyet és akkor te hamarbb tudni fogod h mikor száll le a gép mint Jómagam :)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 13:26:10

@nicknek: ennek mindenki örül:) és úgy látom a p.ládám még mindig üres :)

nicknek 2010.08.25. 13:26:24

@Gonosz Duracel: Állítólag a grál lovagokat csak a vérengző nyuszi győzheti le:DD

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 13:27:53

@Kedves Nard: Es imadja! Ahogy te is a teged terrorizalo, kontrollalo zsarnokot. Aki meg nyugdijasokat is ver. :)))

@tuli _: Birja. Fiatal meg! :D

@Kool Kitty Kat: Aham. Gondolom ezert van egy nagyfenekuvel. :P

Piszok Alfréd 2010.08.25. 13:28:42

@Gonosz Duracel: sörre hívtalak meg, nem repülőre :)))

Nick Leeson 2010.08.25. 13:28:57

@Piszok Alfréd: Kösz.
Én találtam ilyet. 8 évig fasza fasza volt minden. Aztán hirtelen "megromlott" a drága és beállt a kurvák közé...

Gonosz Duracel 2010.08.25. 13:31:04

@nicknek: nem vagyok vérengző:) kicsi simogatni való nyuszi vagyok:DDD (az utolsó mondat azért egy kicsit túlzóra sikeredett:DDD )

Nick Leeson 2010.08.25. 13:32:00

@Nathan D'Xantine: Szerintem rendben van a srác, csak mérgében kicsit túlfűtötten adta elő a dolgot. Szerintem ez kilátszik az írásból. Lovagolni meg minden egyes apróságon lehet...

Piszok Alfréd 2010.08.25. 13:32:49

@az aki: Sajnálom, tényleg.
Ilyen is van, de ebből minek általánosítani? Akkor a kedves posztíró leírja az esetet, mi szörnyülködünk rajta és nincs fikázás (van, de másmilyen).

nicknek 2010.08.25. 13:33:59

@Gonosz Duracel: nem volt szándékomban... megkövetlek levélben mindjárt:)) Amúgy a Gyalog Galoppban van a vérengző nyúl ... is...

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 13:34:12

@antiszociális exlúzer: Biologiai alapja igen. Ugyanakkor ott a szocialis resz: a kolcsonos monogamia sokkal stabilabba teszi a tarsadalmat, erositve a kotodest. Nemcsak a genek tovabbeleserol van szo, hanem a baratsagos egyutteles lehetosegeirol. Nem ertek egyet azzal, hogy az erkolcs kizarolag az utodlas biztositasarol szolna.

Csodalatos az emberi test, hihetetlen a szervek egyuttmukodese, de a gondolkodas is tobb a neuronok kisulesenel. Ugyanigy az erkolcs is a genek tulelesenel... Es most nem feltetlen a lelekrol beszelek.

gnsz 2010.08.25. 13:35:33

@Gonosz Duracel:

Zsombika elküldte, várja ő is a képet, tövig rággya a körmét aranycive : >

Gonosz Duracel 2010.08.25. 13:35:33

@nicknek: a saját mondatomra gondoltam:DDDD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 13:35:50

@az aki: A srác rendben van. Amit ír az badarság.
De nyugodtan mutass rá, hogy mégis mi a csuda az amit "jól lát"!

Nick Leeson 2010.08.25. 13:38:10

@VRbagoly: Szerintem baromira félreviszed ezt az egészet. Az hogy valaki hűséges és hosszú távon képzeli a párjával a kapcsolatot ("jóban rosszban"), az nem jelenti hogy egy hús vér szent! Még csak nem is erkölcsbajnok! Tök fölösleges hozzáfűzni ezeket a dolgokat amiket írtál, mert ez már majdnem valamiféle szekta irányelvei is lehetnének.

Egyszerűen egy hétköznapi ember, aki igenis hétvégén egy szülinap alkalmával megiszik 2-3 sört. Vagy néha káromkodik, talán dohányzik, stb. is lehet olyan aki nem 3 havonta akarja cserélni az össze-vissza kefélő ribanc párját. Szeretne valakivel egy közös jövőt építeni, normális kölköket felnevelve és kész. Ez már ekkora csoda a mai világban?

Úgy látszik...

nicknek 2010.08.25. 13:38:43

@az aki: feltennék egy kérdést... ilyen szemlélettel lehet élni??? Ami a posztból lejött egy hatalmas negatív bomba... Jobban örültem volna, ha már ezt kell olvasni, hogy odaírja, hogy ő mit tesz naponta azért, hogy ez ne így legyen? Az sem lett volna nagyképűség...

vázkulcs 2010.08.25. 13:40:52

az tény, hogy beteg ez a világ, és az emberek nem normálisak, de minek aggódjunk rajta, úgysem élünk sokáig. :D

www.youtube.com/watch?v=GEkcUiin8KM&feature=related

Nick Leeson 2010.08.25. 13:42:46

@Nathan D'Xantine: Az hogy divat lett kurvának lenni. És sokkal menőbb hetente más faszba ülni, vagy a plázában butikozni, mint amikor két gyerekkel elmegy a család pl. fagyizni...

scifo-thedebil'sown 2010.08.25. 13:44:53

És a "kompromisszumokkal teli negyvenesbe, akinek kicsi kék tablettákkal van tele a nadrágzsebe" kiszóláson miért nem akad fenn senki? Ti mind ilyen ifjú titánok vagytok? Negyvenes is vagyok, gatyazsebem is akad, a kompromisszumoktól szinte fuldoklom. Na de hogy kicsi... meg kék... meg tabletta...?

Barry Kent 2010.08.25. 13:45:19

@az aki:
Nem, amiről te írsz, az egy teljesen normális dolog.
A posztoló viszont azt írja, hogy az összes eddig nője útszéli kurva volt, pedig ő aztán maga a tökéletesség. Na ezt még neki sem hiszem el.

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 13:45:29

@az aki: Hol menobb mutass mar ra, kerlek! Uristen, milyen kozegben mozogsz te, ahol ez 'meno'? :D

Komolyan el nem tudom kepzelni milyen kozegben mozogtok, ahol azt mondjak 'plazazni meno'. :O

nicknek 2010.08.25. 13:47:29

@Frigyesur: birodalmi lépegetőt is lehet már plázában kapni:))

Commodus 2010.08.25. 13:47:37

@az aki: Szerintem utoljára az ilyen középiskolában volt menő. :D Fordítva ülsz a lovon: miért foglalkozol egyáltalán a kurva típusokkal, ha ennyire rühelled őket?

Gonosz Duracel 2010.08.25. 13:49:39

@Commodus: ezt én sem értem, lehet válogatni, és sztem az ember ránézésre megmondja egy csajról, h miféle

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 13:50:12

@Gonosz Duracel: Nem kicsit gaz a srac, de te tudod. Mindig akad no, aki bedol neki.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 13:50:31

@az aki: És mégis mire alapozod mindezt?
Miért lenne "divat" kurvának lenni? Mert egyesek azok?
És mi köze ennek az emancipációhoz, vagy korunkhoz?

Kurvák voltak, vannak, lesznek.
(Az fáj, hogy már nem lehet törvényesen verni az asszonyt az egyház által jogszabályban maximált méretű bottal? Vagy mi?)
Fura módon én meglehetősen ritkán futok össze ilyen "kurvákkal", pedig néha jó lenne...

Barry Kent 2010.08.25. 13:50:57

@scifo-thedebil'sown:
Még nem vagyok negyven, de elsőre én is kiakadtam ezen. Viszont az egész írás annyira szánalmas, hogy az már nem oszt nem szoroz.
Kicsit olyan nekem, mintha azt írta volna, hogy itt vagyok én, Mr. Tökély, és a legbénább negyvenesnek is van nője, nekem meg nincs.

Doubledeceker 2010.08.25. 13:51:32

Hát, valóban jó nagy barom a posztíró.

Írja ezt: "Rosszabb esetben, harminc fölött, ráncosan belefutsz majd egy kompromisszumokkal teli negyvenesbe, akinek kicsi kék tablettákkal van tele a nadrágzsebe. Jobb esetben tisztességes nő vagy, és találsz egy olyan pasit, akit magad mellett tudhatsz."

Aztán igyekszik leszögezni, hogy tiszteli az embereket.

Megjegyzem, tényleg van némi elbaszás a társadalomban, de ezzel egyidejűleg, vannak olyan csoportok, ahol már a tisztulás jelei láthatóak.

És bár én is hittem sokszor, hogy túl sok a lökött liba, de mikor összefútok megfelelő társaságban megfelelő csajokkal, akkor mindig rájövök, csak a merítés volt rossz.

Jó helyen kell keresni!!! Átlagos szorakozóhelyeken persze sok a ribanc, de oda meg azért megyünk.

Barry Kent 2010.08.25. 13:51:40

@Nathan D'Xantine:
Ja, én se nagyon futok össze mostanság ezzel a mindennőkurva-tipussal, lehet "rossz" társaságba járok.

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 13:53:22

@nicknek: Az regen volt divat, hol elsz te?! :D

@Nathan D'Xantine: Baratkozz ossze a s'sztori'iroval es par hozzaszoloval itt, es maris kapasbol talalkozni fogsz veluk. ;)))

Piszok Alfréd 2010.08.25. 13:54:21

@az aki: ez így leírva hülyeség szerintem. Semmi köze a divathoz és hogy hány faszba is ülnek.

Tény, hogy kitolódott a felnőtté válás korhatára, többet kell tanulni, tovább lakunk a szülői házban, és minél tovább gyerekek akarunk maradni. Karriert is egyre korábban kell elkezdeni építeni és egyre veszélyesebb dolog kiszállni a mókuskerékből, mert egyre nehezebb visszatérni oda. És egyre későbbre halasztjuk a felelősséggel járó dolgokat. Mindenki szeret bulizni, fiatalnak lenni és kurvára félnek attól, hogy elkötelezzék magukat, minden ami "végleges" az pánikot okoz. De ez nem "divat" és nem valami hülye trend, ez következménye a társadalmi és gazdasági folyamatoknak.
Azt meg te is beláthatod, hogy addig is csinálni kell valamit amíg nem kötelezi el magát az ember, hiszen a nemi érettség meg egyre korábban bekövetkezik :)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 13:57:15

@scifo-thedebil'sown: fel se vesszük már az ilyen marhaságokat :)

Nick Leeson 2010.08.25. 13:57:49

@Frigyesur: Hát itt pesten a nők 95%-a plázák butikjaiban érzi jól magát. A többi meg csak idő kérdése.

Nézd amíg én ültem a jól működő 8 éves kapcsolatomban, addig én is ferdén néztem a poszthoz hasonló írásokra. Aztán nálam is beütött "az asszonyból kurva lett" eset. Nyilván ez szóba jött az ismeretségi körömben is. Szépen lassan kiderültek a dolgok... A konzekvenciát levonva: A nők nagy része egy idő után teljesen meghülyül és átveszi a médiában divatos "hetente cserélem a faszt magam alatt" stílust! (persze vannak kivételek, de ők már tényleg kurvára kevesen vannak!)

És akár hiszitek akár nem, ez is olyan mint az összes többi "ez csak mással történhet meg, velem soha" történet!!!!!!!

Barry Kent 2010.08.25. 14:00:24

@az aki:
Csak úgy, egyik pillanatról a másikra, kiszállt egy jó kapcsolatból és úgy döntött ezentúl minden nap másik férfi?

nicknek 2010.08.25. 14:00:26

@az aki: "Hát itt pesten a nők 95%-a plázák butikjaiban érzi jól magát. "

Lehet az pótcselekvés is...

@Frigyesur: ma is hasznos infóhoz jutottam:))

órarugógerincű (törölt) 2010.08.25. 14:02:00

Kedves posztíró! Valószínűleg te is az a magányos, különösen unszimpatikus fazon vagy, akit senkinek nem hívnak, munkában, magánéletben egyaránt a bányászbéka segge alatt találod magad minden reggel, mikor felkelsz, és önmagad felett érzett mélységes szánalmadban természetesen a nőket okolod azért, mert lúzer vagy (gondolom a főnököd is szemét; már ha van egyáltalán munkád). Ja, a társadalom eléggé beteg, de nézzél magadra; te is egy kórtünet vagy. És azért találsz meg mindig - szerinted - prostikat, mert egy idő után, mikor kiismernek, a nők sorra elmenekülnek tőled. És a nő, aki elhagyott, mi más lehet, mint prosti? Szánalmas idióta vagy. Javaslom vonulj el remetének. És ne erőltesd a csajozást: annyi hulladék van már a Földön; nem baj, ha a fajtád nem szaporodik.

gnsz 2010.08.25. 14:03:48

@Frigyesur:

mivan blökykém, kimaradt vlmi tegnap? : >

mennyé ítélkezni a sajátjaid közé ahova való vagy - itt az SZKP igazolványodat alapjában telibe szarják, szal kurvára nem fogsz meghatni senkit a permanens frusztrált lihegéseddel : >

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 14:04:25

@az aki: Hmmm, ha a plaza a szorakozas netovabbja, akkor miert latok en noket konyvatarakban, sportcsarnokokban, edzotermekben, mozgokepszinhazban, koncerteken, uszodaban etc? Ez mind a kiveteles 5%? A maradek meg a saccparkabe 8 plazaban boklaszik. Gyors fejszamolas, Bp. lakossaga 2 millio, 1 millio no. Hm, nagy lehet ott a zsufoltsag. :))) Vagy kinjukban mennek mashova is? :D

Aham, ertem. Volt 1 kemeny tapasztalod, es abbol messzemeno konzekvenciat vontal a le a nok 95(?)%-ara. Ertem. Azert ez statisztikailag elhanyagolhato eset. Nekem van egy szoke pasim. Akkor a ferfiak 95%-a szoke, hm? :))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 14:04:46

@az aki: "Hát itt pesten a nők 95%-a plázák butikjaiban érzi jól magát. A többi meg csak idő kérdése."

Baromság. Már bocs. Nézz körül a kongó plázákban...
(Kivétel persze van.)

"Aztán nálam is beütött "az asszonyból kurva lett" eset."

Ja, hogy személyes sértettség... Az más!

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 14:05:48

@Gulrich néni a szuterénből: Koszonjuk az SZKP kongresszus neveben. Na, valami ilyesmi MP valodi enje. :)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 14:06:15

@Frigyesur: szerintem ismerem amúgy vagyis látásból:D

@Piszok Alfréd: a pasikról nem lehet megmondani h kurvák e vagy nem:D

Jessalyn · http://romantikusregeny.blog.hu/ 2010.08.25. 14:06:16

Sokan vágynak a romantikára, mégis sokan beérik a legunalmasabb, legföldhözragadtabb lehetőséggel. Mások meg a regény-romantikát keverik a realitások világával. Ez szerintem nem hiba, ilyenek vagyunk mi, emberek.
Hibának azt tartom, amikor valaki egy kilátástalan helyzetben ragad, pedig kiléphetne belőle. Azok is sokat és feleslegesen csalódnak, akik képtelenek értékelni a harmóniát. Elsöprő érzelmekre várni? Lehet. Tele vannak ilyenekkel a könyvek, filmek. Csak az élet nem másfél órás-két napos program, mint a fikció.

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 14:06:33

@nicknek: Mindennap tanul az ember valamit itt. :))

Nick Leeson 2010.08.25. 14:06:52

@Piszok Alfréd: Hagyjuk már ezt a "rendszer a hibás" dolgot.
Én nem arról beszélek, ha valaki sokáig nem kötelezi el magát.
Az a baj, hogy hogy manapság sok ribanc azok közül kerül ki, akik már elkötelezték magukat!

Itt nem kiélésről van szó! Hanem arról, hogy kicsit lapos egy 10 éves házasság és az asszony inkább félredug, amikor meg kiderül elgondolkodik azon, hogy megmentse-e a házasságot. És ezt sem a kisujjamból szopom, hanem körülöttem tucatnyi esetre derült fény, az én hasonló esetem kapcsán.
Szóval a sorrend: lapos házasság, félredugás, gondolkodás a házasságon. Ez a mai trend. Először más fasz, aztán agyalunk.

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 14:07:47

@Gonosz Duracel: Oke, te dolgod. En alapbol nem kuldenek senkinek kepet par hsz. utan, de ez en vagyok es fuggetlen a masik fel szemelyetol.

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 14:08:46

@az aki: Megragadtad a lenyeget. *feltartott huvelykujj*

bandos 2010.08.25. 14:08:47

@antiszociális exlúzer: szerencsétlen egy ember vagy te.

Nick Leeson 2010.08.25. 14:08:58

@Frigyesur: Edzőtermekben? Na az még egy szép társaság. (vannak kivételek) A műtyúkok másik kedvenc helye...

Doubledeceker 2010.08.25. 14:09:14

@az aki:

"Nézd amíg én ültem a jól működő 8 éves kapcsolatomban, addig én is ferdén néztem a poszthoz hasonló írásokra. "

Fel sem merül benned, hogy valamit elcsesztél?

Volt már jónéhány kapcsolatom, mindig vannak jelek, és mindig vannak hullámvölcsgyek is.

Persze ha valóban csak ültél, és örültél, hogy vacsora kerül az asztalodra, megértem, hogy ez lett a vége.

De hogy idebaszni, hogy a nő megkurvult.

Ezzel gyanússá válsz, nem is kicsit.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 14:09:42

@Gonosz Duracel: én nem is eszem, soha :S

@az aki: és te a 8 év alatt mit csesztél el, hogy az asszony lelépett?

Gonosz Duracel 2010.08.25. 14:10:03

@Frigyesur: tök idegen emberek látják a fejemet nap mint nap :) nem hiszem h ez akkor dolog egy kép... de mindenkinek más a meglátása :)

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 14:10:10

@Frigyesur: "akkor miert latok en noket konyvatarakban, sportcsarnokokban, edzotermekben, mozgokepszinhazban, koncerteken, uszodaban etc?" Azért mert Te jársz oda. Ez a Te bajod fricikém :)

nicknek 2010.08.25. 14:10:33

@Gonosz Duracel: most mennem kell, küldtem neked olivát:))

@Frigyesur: csak így tovább keményen... a galaxisban rendnek kell lennie:))

orient 2010.08.25. 14:10:35

Egyetértek a posztolóval. Sajnos igaza van, a nők többsége ilyen. Az én asszonyommal eddig ilyen nem volt és teljesen megbízok benne, minden ok köztünk. Remélem nem is lesz, de nagyon nehéz kifogni. Látom magam körül mi van. A csaj az irodában, aki x éves kapcsolatban van, eljegyzett, készülnek az esküvőre, akkor venne a szájába amikor....nem folytatom. Pedig tudja nős vagyok én is (vagy pont azért?)
Ennyit manapság egy kapcsolat. Minek megy az ilyen férjhez? Maradjon szingli k**va.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 14:10:56

@Frigyesur: Ideje, hogy újíts egy barnát! :)

Amúgy meg ez a plázázás éppoly szereotíp zöldség, mint a emancipáción lovagolni. A budapesti plázák többsége kong az ürességtől. Ahol mozgás van az se a butik részleg, hanem a mozi, és kajálda vonal.
Ez pedig egyszerűen azért van mert a multiplexek lenullázták a legtöbb mozit.

Nő ismerőseim közül senki(!) nem szeret plázába járni. Soha egy olyan nőt nem ismertem akinek ez program lett volna!
Olyat ellenben többet is ismerek aki utál ilyen helyekre bemenni.

Doubledeceker 2010.08.25. 14:10:59

"mozgokepszinhazban"

Na mi van te időutazó vagy???? :D

pizzaboy 2010.08.25. 14:11:38

@az aki: olvastam. A többi rész irreleváns, és már 1000x hallott sírás.

orient 2010.08.25. 14:13:39

@Frigyesur: ja én is látok csajokat a könyvesboltban, rendezvényeken...stb.
1. vagy értelmes kapcsolatban élnek.
2. Vagy bűn rondák és tele vannak gátlásokkal, lelki problémákkal.

Gondolom sajnos leszögezhetjük, a kelendő, csinos, értelmes nők 95%-a a plázákban érzik jól magukat. Ez az igazság...

[c] 2010.08.25. 14:13:41

@az aki: Szép értékrend, de végletekben gondolkozol te is s a posztíró is. Ami nem azt jelenti, hogy nincs igazság abban, amit írtok. Van.
Csak a kép egy kissé árnyaltabb ennél.
Az ember életében vannak szakaszok testi-lelki érettségétől függően, amikor mást-mást tart fontosnak, másra vágyik. Egy férfitól senki nem veszi zokon, ha ki akarja élni magát, míg egy nőtől igen. Holott ez nem bűn, nem jelenti azt, hogy az illető képtelen szeretetteljes családi életre; pusztán annyit jelent, hogy olyan életszakaszban van, amikor - még - más a fontos. A többségnek benő a feje lágya. (Manapság ez később történik meg, mint akár ötven évvel ezelőtt - a felnőtté válás és a vele járó felelősség és értékrend felvállalása későbbre tolódott.)
Ezért szvsz nem helyes szembeállítani a kettőt.

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 14:17:17

@Gonosz Duracel: Ezrek lattka mar engem a strandon bikiniben, megsem tennek fel furdoruhas kepet a netre. Na mindegy, elmondtam, amit akartam, mentalhigienies szukseglet volt, es slussz. :)

@HetedikEnVagyok: Kinek a Fricikeje vagyok? :)

De telleg az en bajom. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 14:18:39

@pizzaboy:

A név cukisága amit pl fórumokon chateken miegyében használnak egyenesen arányos a súlyukkal. Egy cicamicababa nick minyimum 87kg és tacskófülcsöcsöt sejtet! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 14:18:48

@antiszociális exlúzer: Na ja! Ennyi erővel siránkozhatnának azon is, hogy 14 évesen még nem házasodtunk, bezzeg az ó-, és középkorban! Azok voltak a szép idők! Ott volt ám felelősségvállalás!
Meg Szent Kehely! Naaaagy Szent Kehely!

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 14:20:29

@nicknek: Ha rajtam mulik, akkor lesz is :D

@Nathan D'Xantine: Aaa, barnabol mar tobb is volt, a szoke sokkal jobban bevalt. :))

Mondjuk a mozik lenullazasa, meg sok kisbolte tenyleg nem udvozolnivalo esemeny... De ennek szimpla kenyelmi okai vannak.

A tobbire meg... nyilvan te is egy alternativ valosagban elsz. ;))

Ernoke 2010.08.25. 14:21:53

egyre többet látok ebből a nulla önismerettel rendelkező férfifajtából, mint a posztíró, akár kamu, akár nem. az az ember, aki leírja és gondolja magáról, h mennyire kiváló, a többségnél jóval hulladékabb, mivel be sem ismeri, h mindenkihez hasonlóan az ő egyik része is egy rohadék önző geci, és így javítani sem tud magán.

a másik pedig, h hihetetlenül felszínes a jól neveltséget és az "erkölcsöt" erénynek kikiáltani. attól még nem lesz senki rossz ember, ha kicsit bunkó vagy nem vigyáz kincsként a szüzességére, neadjisten még bulizni is szeret. a "jóemberség" ezeknél a dolgoknál összetettebb és mélyebb, szerintem fontos része, h legyen az embernek képessége másokra odafigyelni és megtudni, mit akarnak ők és mi az, amit magából kiindulva beléjük vetít (ez egy egészséges család megalapításának és megtartásának is alapfeltétele, persze megint csak szerintem). a posztoló erre valószínűleg soha nem lesz képes, úgyhogy megnyugodhat, mindig mások lesznek a hibásak, nem ő.:)

"harminc fölött, ráncosan" - te jó ég, akkor fél év múlva egyik napról a másikra hirtelen tele leszek ráncokkal! valaki adhatna valami plasztikai sebészet elérhetőséget, ahova el tudok menni, miután nem ismertem meg magam reggel a tükörben.:D

Nick Leeson 2010.08.25. 14:22:38

@Nandi29: Vazzeg hagyjál már ezzel a sablon dumával!
Hidd el alapjában véve nem volt semmi olyan ami gáz lett volna. Épp lapos volt a kapcsolat ennyi. Ő meg belebújt egy három gyerekes család apa ágyába. Szerinted ez így normális?

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 14:22:59

@orient: Ez bizony, az ervek sulya alatt osszeomlott kis legbol epitett kartyavarom, es csak sohajtani maradt erom. :S

@Kedves Nard: Mi a helyzet a Nyusziful becenevvel? :))) Jajmaolyangonosz vagyok! *satani kacaj*

mojszipupi 2010.08.25. 14:23:10

A mai világban ennyi szexuális inger mellett szinte képtelenség hosszú évekig tartó kapcsolatot kialakítani. Ezen nem kell csodálkozni ide jutott a világ. Tartós kapcsolatot és nagyratörő terveket 30 év alatti nővel felejtsd el, a fölött is csak igen kevés akad aki hasonlókat tervez. Illetve lehet h tervez de rá fog jönni h képtelenség kivitelezni

Theremin 2010.08.25. 14:23:17

@antiszociális exlúzer: VÉGRE!
Végre valaki értelmes rálátást képes biztositani egy témára.

Egy egyszerűsitett teória fogalmazódott meg bennem ennek kapcsán:
3 dolgra kihegyezve:
- külső jegyek ( egészségi állapot/szex is beleértve )
- belső értékek
- gondoskodási képességek ( nőknél főzési/szülési hajlandóság, férfiaknál bankszámla telitettségi együttható )

Az ember életkortól és nemtől függően variálja a sorrendet.

Barry Kent 2010.08.25. 14:23:40

@orient:
"A csaj az irodában, aki x éves kapcsolatban van, eljegyzett, készülnek az esküvőre, akkor venne a szájába amikor....nem folytatom"
Ezt honnan tudod? Két excel-tábla közt átszólt, hogy te én úgy a számba vennélek? :)

Doubledeceker 2010.08.25. 14:24:50

"Gondolom sajnos leszögezhetjük, a kelendő, csinos, értelmes nők 95%-a a plázákban érzik jól magukat. Ez az igazság..."

NEm ez az igazság, csak ezt akarod látni, vagy ezt könnyebb.

Én angolra járok egy jó ideje, több éve, különböző nyelviskolákba, mindig vannak kedves aranyos, és szép, ső nagyon szép csinos nők.

És sok közülük egyedülálló, vagy szívesen cserél.

TEljesen járható út ismerkedésre, de ez csak egy példa, ezer más jó hely van még.

Esetleg maradhat az internetes társkereső is, ott is ki lehet fogni értelmes csajokat, na persze keresni tudni kell.

orient 2010.08.25. 14:26:02

@orient: bocsánat javítom magam: Nem az értelmes nőkre gondoltam...LOOL. Hanem a lelki problémáktól mentes, valahogy kinéző teremtmények csak ott érzik jól magukat. :))

Értelmes az máshol kezdődik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 14:26:59

@Frigyesur:

Hálátlan dög vagy.

Amúgy itt van a monokinis képed, bosszúból publikálom is!

www.funpeak.com/funnypics/darth-vader-in-the-pool.jpg

Doubledeceker 2010.08.25. 14:29:00

@az aki:

A faszt normális, de ha lapos volt a kapcsolat tenni kell ellene.

Tapasztalatból tudom nem könnyű, nagyon nem, sőt az emebr néha már hagyná a picsába, de aztán ha sikerül lehet meg is éri.

Én is éltem lapos kapcsolatban hónapokig, az olyanból meg az ember kitörne, bármelyik oldalon is van.

Ki a faszt elégít ki hosszútávon egy lapos kapcsolat, de most komolyan? Ki ne vágyna olyan szenvedélyre, amitől felforr a vére????? NEm szép, de érthető, hogy ilyen történik, tenni ellene tényleg nehéz. Vagy esetleg el kell fogadni meg kell beszélni, hogy van más út is.

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 14:30:05

@Kedves Nard: Mit kellett volna meghalalnom? :))

"Internal Server Error" Az Ero nem engedi, hogy publikald. :D

tuli _ 2010.08.25. 14:30:50

@Kedves Nard: ez annyira szörnyű lehet, hogy nem is hajlandó az én gépem megnyitni. :)

Doubledeceker 2010.08.25. 14:31:21

@Ernoke:

""harminc fölött, ráncosan" - te jó ég, akkor fél év múlva egyik napról a másikra hirtelen tele leszek ráncokkal! valaki adhatna valami plasztikai sebészet elérhetőséget, ahova el tudok menni, miután nem ismertem meg magam reggel a tükörben.:D"

Ne aggódj, a sperma állítólag simává teszi a bőrt.... :D

Különben jól megadtad neki, mindeki teli van hibával, de aki ezt se felismerni, se besimreni nem képes.....

orient 2010.08.25. 14:31:30

@Barry Kent: Lool. 30 felett észreveszem kit lehet, megkapni és kit nem. Ki az aki kínálja magát és keresi az alkalmat és ki nem. Tudja mivel én is komoly kapcsolatban vagyok nem szándékoznék komoly kapcsolatra mással, neki is megvannak a tervei és ő sem akar változtatni, de azért megérni neki egy futó kalandot. 100%. És azért tudom biztosan, mert miután párszor letörtem a próbálkozásait, másnál is bepróbálkozott aki nem mondott nemet neki velem ellentétben. Neki meg is volt. Komoly kapcsolat nem lesz belőle, de megtörtént. Tehát már a nagy igen előtt sem gondolja komolyan akkor minek mondja ki? Ki kényszeríti rá? Miért kell férjhez menni???

Theremin 2010.08.25. 14:33:11

@Ernoke: "egyre többet látok ebből a nulla önismerettel rendelkező férfifajtából"
Ne hegyezzük ki ezt nemi hovatartzásra pls!
Rengeteg a zavaros önképű, jövőkép nélküli asszonyállat is.

tuli _ 2010.08.25. 14:33:13

@Nandi29: ha időnként lapos a kapcsolat, az azért nem azt jelenti, hogy más ágyában kell keresni a vigasztalást. illene tisztelni annyira a másikat, hogy nem dugunk félre. imádom, amikor a megcsalt félre nyomják rá a fő felelősséget. nyilván van neki is része benne, de ne ő legyen már a főhunyó.

Nick Leeson 2010.08.25. 14:34:20

@Nandi29: Nehogy oda jussunk már ki, hogy egy (elvileg) 20-30-40 évig tartó kapcsolatban (normális házasság) nincs pár hónap ami LAPOS? Vazzeg és mi van ha az egyik lebetegszik? Nem ez egy önző szemétség. Minden házasságban vannak hullámvölgyek, de ezt nem idegen fasszal kell kezelni, hanem kommunikációval. Nyilván nem a fasz után kell kommunikálni, mint ahogy ma szokás, hanem előtte!

Ennyi erővel senki nem öregedne meg együtt, és nem létezne olyan gyerek aki normális családban nőne fel!

Térjünk már észhez!

Barry Kent 2010.08.25. 14:35:58

@orient:
Oké, hiszek neked. De ez egy darab példa, és persze lehetne még sokat felsorolni a posztoló állításai mellett, de ugyanúgy vele szemben is.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 14:36:18

@az aki: kellett ott lenni valami másnak is, nem életszerű, hogy nézi a tévében a reklámokat és felkiált, hogy mától nekem is mindennap más fasz kell és elindul a plázába...

orient 2010.08.25. 14:41:09

@Ernoke: ez azért nem ennyire kiélezett. Nekem bejött edig minden az életben, de a legjobb haveromnak eddig nem.

Most 37 éves, jóképű gyerek. Van rendes melója, lakása-hitel nélkül, mai CHF árfolyam mellett nagy dolog :)))

Mégsem talál értelmes csajt. Általában akikkel össze próbál jönni azok mind összejönnek neki a fent említett dolgok miatt, mert NEM EGY LÚZER A CSÁVÓ! Egyszerűen csak a csajok nem akarnak kölcsönösen egy jó felnőtt kapcsolatot. Vagyis van pár aki igen, de azok meg hát külsőleg nem éppen annyira vannak ott, velük meg Ő nem jön össze.

Ez igaz visszafele is mert van lány ismerősben is ilyen.

Összességében: Értelmes, JÓL kinéző, komoly kapcsolatra kész felnőttből nincs túltengés. Nemtől függetlenül...

Theremin 2010.08.25. 14:41:48

@Drága IV gernika: Úgy látszik a puhapöcsözés a menő.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 14:41:55

@az aki: nem azt mondtam, hogy a rendszer a hibás. Azt mondtam, nincs "hibás", ez nem hiba, ez egy fejlődési irány, jó vagy rossz mindegy, ez van.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 14:41:56

@Frigyesur: bikinis képet én sem teszek fel sehova:D

Theremin 2010.08.25. 14:43:32

@orient: Hozd össze az ellenkező nemű ismerőseidet és meg oldva a dolog.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 14:43:48

@az aki: Uramatyám!
Mert régen kommunikáció volt! Az!
És persze a fasz előtt! Hol máshol???

Piszok Alfréd 2010.08.25. 14:44:27

@Gonosz Duracel: dexinek meg nem küldtél. Hát igazságos dolog ez?

Theremin 2010.08.25. 14:47:42

@Nathan D'Xantine: Hagyjuk h milyen kommunikáció volt régen.
Most, most van és aki inkább egy másik pinát/faszt választ egy probléma megoldása helyett az ugyanabba a falba fog beleütközni
minden alkalommal.

Barry Kent 2010.08.25. 14:48:33

@Piszok Alfréd:
Én sem tartom valószínűnek, hogy egy felnőtt nő egy nyolcéves kapcsolatot se szó se beszéd felrúg, csak hogy egy nős férfi fasztarisznyája legyen. Vagy egy esetben igen, de akkor a csaj alapból hibbant.

@Theremin:
"Hozd össze az ellenkező nemű ismerőseidet és meg oldva a dolog."
Nono, kérdés elég jól néznek-e ki.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 14:48:46

@az aki: "épp lapos volt a kapcsolat, ennyi"

Aha...

Gonosz Duracel 2010.08.25. 14:50:20

@Piszok Alfréd: öö :DDD az egyik válaszom
a másik pedig, h nem tudom megállapítani h melyik srác szoknyapecérkedik és melyik nem, de ez lehet h az én hiányosságom :)

Theremin 2010.08.25. 14:50:47

@Barry Kent: Hát ő irta h hasonló adottságú egyedek vannak mindkét oldalon az ismertségi körében.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 14:52:11

@Theremin: Hagyjuk! De akkor ne tegyük már be minden kib* nyavajgásba, hogy "manapság"!

Nick Leeson 2010.08.25. 14:52:26

@Barry Kent: "Új seprű jobban seper!" Ezt halottad már?
Egyébként nem minden nap másik, két hónap alatt csak kettőt sikerült neki összehozni, rajtam kívül.

tuli _ 2010.08.25. 14:53:40

@Gonosz Duracel: mindkettő az igazit keresi. feltéve, ha jól nézel ki. ha nem, akkor szoknyapecérkednek. :D

Barry Kent 2010.08.25. 14:54:43

@Theremin:
Na jó, de aki neki csinos, az lehet hogy a barátjának nem az.

dex.ion 2010.08.25. 14:55:37

"Alázd meg és beléd szeret"

ennyi.

orient 2010.08.25. 14:56:25

@az aki: ne próbálkozz. Itt vagy éretlen fiatalok írogatnak, többségében, vagy ha idősebbak akkor zavaros az életük.

Én egyet értek veled többé kevésbé. Sokaknak nem elképzelhető egy kapcsolat ami akár életre szól és ha a másik megbetegszik vagy hullámvölgybe kerül, akkor sem azt keresik mikor tűnhetnének el és kivel.

Általában akik így vélekednek maguk is szar családban nőnek fel és azt gondolják ez a normális. Az én szüleim sosem csalták meg egymást, le tudták élni az életüket boldogan egymás mellett hűségesen. Pedig volt hullámvölgy és betegség is, mert apám rákban halt meg.

Érdekes, a feleségem szülei 30 éve vannak együtt boldogan. És most jön a meglepetés mi is sok éve élünk boldogan. Talán mert ezt láttuk korábban is? Nem arról van szó, hogy ő nem pasizott előttem, vagy hogy nekem nem volt tömérdek nőm előtte, mert volt. Hanem azt,hogy amikor az ember családot akar akkor azt értelmesen, komolyan csinálja. Fel lehet nőni ehhez, és le lehet élni egy emberrel az életünket egy bizonyos kor után, nyilván nem 22 évesen kell feltétlenül ezt kezdeni...

Theremin 2010.08.25. 14:57:33

@Nathan D'Xantine: Jó.
De akkor meg ne tegyük minden szá..bavert kommentbe h "nyavajgás"
ha vkinek gondja van. Le lehet irni normálisan, h fel a fejjel haver, szedd össze magad.

Commodus 2010.08.25. 14:57:36

@Gonosz Duracel: majd idővel kialakul a "látó szemed" :) Kell még a tapasztalat.

Theremin 2010.08.25. 14:58:16

@Barry Kent: Aki csinos, az mindenkinek csinos.
Aki ronda, az ronda

Piszok Alfréd 2010.08.25. 14:58:33

@Gonosz Duracel: amúgy te már a nagy Ő-t keresnéd?

Barry Kent 2010.08.25. 14:58:34

@az aki:
Hogyne hallottam volna. De azt továbbra is fenntartom, hogy épeszű ember a jót nem cseréli fel valami teljesen reménytelenre. A reménytelen alatt a háromgyerekes családapát értem.
És most ezt ne vedd kötekedésnek, nincs veled bajom, csak szerintem ott nagyon nem volt rendben valami.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 14:58:55

@orient: "ne próbálkozz. Itt vagy éretlen fiatalok írogatnak, többségében, vagy ha idősebbak akkor zavaros az életük."

- ezt benézted!

"Én egyet értek veled többé kevésbé. Sokaknak nem elképzelhető egy kapcsolat ami akár életre szól és ha a másik megbetegszik vagy hullámvölgybe kerül, akkor sem azt keresik mikor tűnhetnének el és kivel."

- csak a lényeget nem értetted meg! olvasd újra!

orient 2010.08.25. 14:59:03

@Theremin: ój jajj, Próbáltam én azt is :)))

Csak mivel a haverom 37 vele már nem biztos össze jön egy csaj aki 26 mondjuk. Öreg neki sajnos. Aki meg ismerősöm van értelmes 30 körül, felett, az mind elkelt már :)))

És vannak más dolgok is, annyira nem könnyű 2 embert összehozni.

Nick Leeson 2010.08.25. 14:59:24

@Piszok Alfréd: Hány éves volt eddig a leghosszabb kapcsolatod? ha volt 8 évnél hosszabb, akkor abban mindig minden olyan tökéletes volt mint ahogy egy Rolex ketyeg?

tuli _ 2010.08.25. 14:59:59

@az aki: vagy jól választott, és az asszony türelmes :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.25. 15:00:54

@Commodus: vagy inkább olyan játékosokkal fut össze akik nem ügyesek...
aki arra megy hogy megvezesse a másikat, az meg is vezeti.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:01:07

@orient: "vagy ha idősebbak akkor zavaros az életük."

Nyilvánvaló.

Nick Leeson 2010.08.25. 15:01:24

@Barry Kent: CSak ha a háromgyerekes bebeszéli a hülye tyúknak, hogy épp el akarja hagyni a családját, amikor meg lebuknak pincsikutyaként menekül vissza nejéhez...

Theremin 2010.08.25. 15:01:56

@orient: Nekem jöhet a 26os tündér :)

hát valami,mindegy 2010.08.25. 15:02:25

Pedig van a jól nevelt pasikra igény és van még jól nevelt lány:)
De tény,hogy a felborult értékrendek vezetnek oda,ahol most tartunk,akár párkapcsolatban,akár barátságban,akár családban.

Barry Kent 2010.08.25. 15:02:42

@az aki:
Na de akkor a csaj egy idióta, nem érdemes rajta rágódnod, örülj hogy lelépett.

Nick Leeson 2010.08.25. 15:03:43

@orient: Végre! Engem nem zavar ha egyedül kell egy egész topikra való embert meggyőznöm. De nagyon örülök, ha előkerül valaki aki még mindig a normális értékrend szerint él!

Ja, és őszintén Kívánok további sok boldog együtt töltött évet a nejeddel!

Commodus 2010.08.25. 15:03:47

@Barry Kent: én elképzelhetőnek tartom a szitut, abban az esetben, ha a 8 éves kapcsolat előtt a csajnak nem igazán voltak pasijai. Most is látok egy ilyet, a csaj már két gyerek után, házasságban kezdett el "bulizni" járni. A férj meg otthon a két pici gyerekkel. Persze, mélyebb részleteket nem tudok, de elképzelhetőnek tartom, most jött meg a csaj kedve a pörgéshez, aminek már jóval korábban meg kellett volna történnie.

Nick Leeson 2010.08.25. 15:05:52

@Commodus: Ott a pont! Erről van szó. Úgy látom azért lassan előkerülnek a NORMÁLIS emberek is!

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:06:03

@az aki: most lesz a 10 éves házassági évfordulónk. Volt már hullámvölgy, persze, de olyankor igyekeztünk tenni érte, hogy elmúljon. Mindketten.

Theremin 2010.08.25. 15:06:36

@Commodus: Na ez a legnagyobb baromság! Bulizni járni azért megy az ember, h felmérje az ellenkező neműek felhozatalát, illetve meggyőződjék arról h érdekes-e még az ellenkező neműeknek. Már ha nem közösen teszi ezt a párjával.
Ha meg már van 2 gyerek akkor meg aztán pláne.
Ezt házasság előtt kellett volna átgondolni.

Barry Kent 2010.08.25. 15:06:58

@Commodus:
Csak ismételni tudnám az idióta jelzőt :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 15:07:32

@Theremin: A "nyavajgás" használata jogos. A "manapság"-é pedig nem. Nem látok okot rá, hogy ne minősítsem nyavajgásnak azt, ami az.

Utálom amikor valaki holmi régi erkölcsök nevében osztja az igét, miközben láthatóan fogalma sincs róla, hogy azok a bizonyos régi erkölcsök soha nem léteztek.

És az egész csak arra fut ki, hogy ne kelljen azon tépelődnie ő személy szerint mit cseszett el. Mert egyszerűbb bebújni a "minden nő kurva" tétel mögé...
(Jó-jó, tudom: nem mind, csak a 95%... :) )

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:07:35

@dex.ion: de te meg is tudod különböztetni az ocsút a tiszta búzától :)

Commodus 2010.08.25. 15:07:57

@Kool Kitty Kat: ebben igazad van, de egy bizonyos tapasztalat után már ez sem állja meg a helyét. Ahogy szokták mondani, "vén kurvának már nem tudsz újat mutatni" :D Úgy értem, a szűrőd sokkal jobban és gyorsabban működik idővel, és pár perc alatt is eldöntöd a hogyan tovább-ot.
Persze a nagy játékosokon nehéz átlátni, mindenkit át lehet verni, idővel azonban minden kiderül.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 15:10:05

@Commodus: az lenne a szuper ha egyátalán nem lenne ilyesmire szükség...

@Piszok Alfréd: igen :) tudom, naív vagyok...

Commodus 2010.08.25. 15:10:11

@Barry Kent: egyetértek, az említett példában a csaj rendesen elb@ssza a házasságát. Persze, nem tudhatjuk, hogy a férje milyen vele, hozzáteszem, ez azonban kicsit sem menti fel.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:10:32

@az aki: de ha csak erről van szó, akkor hagyd bulizni.
Ha viszont le is lép a másik pasival, akkor más baj is volt, nem csak a bulihiány.

dex.ion 2010.08.25. 15:11:36

@Piszok Alfréd: te az asztalon felejtetted a "mélytorok techikák" c könyvet, ő megmutatta, hol kell bekapcsolni a porszívót?:)

Theremin 2010.08.25. 15:11:46

@Nathan D'Xantine: "miközben láthatóan fogalma sincs róla, hogy azok a bizonyos régi erkölcsök soha nem léteztek."
Ezzel egyet értek, én csak együttérzésemet fejeztem ki a posztiróval abban, h ő jó szándékkal fordult a női felé, és mindig benyelte a brét a végén.
Sajnos valszeg még nem tudja milyen a neki való nő,
tudod mint Rudolf Peti a Csa csa csában .

[c] 2010.08.25. 15:11:52

@orient: "Fel lehet nőni ehhez, és le lehet élni egy emberrel az életünket egy bizonyos kor után, nyilván nem 22 évesen kell feltétlenül ezt kezdeni..."

Hm... akkor mi is a különbség ahhoz képest, mint amit itt többen írtunk?
Én például hasonló megállapítást fogalmaztam meg, csak más nézőpontból kiindulva.
A posztolóval viszont nem értek egyet, és szvsz te sem ugyanazt vallod, mint ő.

dex.ion 2010.08.25. 15:12:27

@Piszok Alfréd: ha meg tudtam volna eddigi életemben, nem lennék ilyen megkeseredett:)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:12:31

@Theremin: 2-3 gyerekkel nehéz közösen járni bulizni :) Valakinek vigyázni kell a gyerekekre.

Nick Leeson 2010.08.25. 15:12:51

@Barry Kent: Az.
Most épp a második fasz tolja, de még velem él, mert csak egy hónap múlva tud elköltözni. Az utcára meg én nem dobom ki. Én ember tudok marad szar helyzetben is, ő úgy látszik nem...

Csirke72 2010.08.25. 15:13:19

Alapvetöen teljesen igaz amit a posztoló leir és ha ezt már több nö is mondta. Azt nem vallják fel nyilvánosan, hogy azt a palit akarják tüzön vizen át, aki porig gyalázza öket pedig igy van...

Valójában 1 nö szereti ugyan ha udvarolnak neki de minden nö valamilyen szinten mazohista. A nök nagy része panaszkodik, hogy a pasija veri de mégis az a "FÈRFI" a szemében és semmi pénzért nem hagyná ott az "AGRESSZIV, ARROGÀNS HIMET"...

Èn mindig is azt mondom a mai nökel tudni kell bánni, ezek nem azok a Kádár rendszer beli hölgyikék... Tudják mit akarnak...

Èn a hosszú éves tapasztalataim alapján azt mondanám, hogy bizalom az 1 nagyon hosszú folyamat a mai világban és azt kikell érdemelni. Az ember legyen udvarias 1 növel de nem kell körbetáncolni és lesni minden kivánságát. Ha a nö akar ugysem ez számit és ezzel ülök fel valójában a hintalóra mert azt hiszem, hogy a nö emiatt fog akarni. PEDIG NEM! CSAK HÜLYITENI FOG MERT LÀTJA, HOGY MEGVESZEL ÈRTE!
Legyél közömbös de udvarias, ez nagyon megtudja zavarni a nöi variálást:)

Theremin 2010.08.25. 15:15:38

@Piszok Alfréd: Minden megoldható.
Nekem is van x család ismerősöm akik igy csinálják.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 15:17:02

@az aki: és mennyi ideig tartott ez a laposság kb.?

Theremin 2010.08.25. 15:18:16

@Csirke72: Félelmetes bejegyzés a " A nőkkelbánás kislexikon "-jából. :(
A nőket elfogadni kell, nem megérteni. Anyukád nem mondta?

dex.ion 2010.08.25. 15:18:27

annyit azért hozzátennék a témához, h az első pár hónapban lesni kell a nő minden kívánságot, h hozzászokjon a jóhoz, aztán lehet szép lassan lejönni erről a mindent megadunk témáról, h hiányozzon neki a dolog.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:18:37

@Theremin: én is együtt érzek a posztolóval, csak egyrészt nem szimpatikus amikor valaki Grál lovagnak mutatja be magát, másrészt kellően sok egyforma bukta után illene tanulni a hibákból és nem egyetemlegesen a női nemre kenni azt, hogy nem tud jól választani.
Na emiatt mondom, hogy nyavajgás,

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 15:18:40

@Theremin: Well. Együttérezni az OK.

Viszont aki ebből a húszsorosból felméri, hogy ő hogy fordul... Hát...

Nézd én hasonlót játszottam kamaszkoromban. Azt gondoltam, hogy milyen jófej vagyok, meg romantikus, meg kedves, meg udvarias. Közben egyik sem voltam igazán, csak egy lúzer faszkalap, aki amögé menekült, hogy a nők a rosszfiúkat szeretik. És ebből leszűrtem, hogy mivel engem nem szeretnek, ezért nyilván én baromi jó vagyok.
Mit lehet ezzel kezdeni? Semmit!
Lehet sajnálni, de voltaképp felesleges, mert az ilyen ember úgyis maximálisan sajnálja magát, nem szorul rá, hogy ebben más is támogassa. Lehet persze azt hinni, hogy ide azért írt mert sajnáltani szeretné magát de nem. Azért írt, hogy megerősítse, hogy ő mekkora grál-lovag.
Na? Akarsz együttérezni? :)

[c] 2010.08.25. 15:18:53

@Csirke72: Ne általánosítsunk, kérem. Vannak ilyen nők, valóban, de nem mind.
Még nem jöttem rá, hogy veleszületett tulajdonság-e vagy a szocializáció terméke, esetleg mindkettő.

Theremin 2010.08.25. 15:19:51

@dex.ion: Én forditva szoktam :)
pokróc vagyok és tahó és ha ezután is kellek neki, akkor minden rendben lesz.

dex.ion 2010.08.25. 15:20:49

@Theremin: hát akkor te vmit nagyon tudhacc, én nem vagyok ennyire expert, nekem előbb idomítanom kell.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:21:49

@Theremin: persze, én meg ismerek másik x-et akinek nehéz. Tudod, nincs nagyszülő, se pénz bébiszitterre. De nem panasz, csak mondom :)

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.08.25. 15:23:03

Tipikus: hibáztasd a világot, mert az sokkal egyszerűbb, mint magadban keresni a hibát. Egy baj van csak ezzel a hozzáállással, hogy nem produktív. Továbbra is szopni fogsz. Pedig ha valaki párkapcsolati szinten rendszeresen ugyanabba a problémába fut bele, akkor elkezdhet gyanakodi. (Mivel mások általában másba futnak bele. Hogy is van ez?)

Nem prostik a nők, de abban igazad va, higy túlságosan is kitolják a határt. A 30 körüli szülés van a fejükben, csakhogy ehhez mondjuk legkésőbb 27-28 körül nem ártana megfelelő társat találni. Ahhoz meg azért már 25-től komolyan kéne próbálkozni. Persze élje ki magát mindenki - hidd el, nem akarod összekötni az életed egy olyan nővel, akinek te voltált az egyetlen, de legalábbis nem csinált egy két őrültséget korábban. Mert akkor majd 30 fölött fog...

De a nők tényleg hlyék, mert megvan ez a 30-as szülési terv (ami még so-so elmegy, HA termékenyek és HA a pasi is termékeny), de igazából csak a számot jegyzik meg, és harminc körül kezdenek el kaparászni. Mi meg akkor már nem annyira foglalkozunk velük, mert tudjuk, hogy akkor a többség már nagyon kapar és nagyon kompromisszum kész, ami viszont megbízhatatlanná teszi a döntésüket. Nem lehet megbízni benne, hogy tényleg jónak talál. Aztán majd 5-6 év múlva akaratlanul is az agyára mész, mert belement veled egy olyan kompromisszumba, amibe 26 évesen nem ment volna (és ezzel esélyt adott volna mgának meg neked is egy jobb életre).

Grál lovagnak lenni meg faszság és unalmas. Fenn kell tartani a feszültséget és az érdeklődést a kapcsolatban. Ez nem azt jelenti, hogy szemétládának kell lenni, de ha inkább azt választja helyetted valaki, akkor rosszuk csinálod a dolgaidat. Akkor annyira unalmas és kiszámítható amit adsz, hogy annál átmenetileg még az is jobb. Sorry.

Theremin 2010.08.25. 15:23:55

@dex.ion: Jól nézek ki oszt annyi.
ezzel leplezem a 3132412 hibámat.

Ernoke 2010.08.25. 15:24:17

@Theremin: a posztíróra nem írhatom, h nő, amikor férfi...

@orient: mit jelent az, h JÓL kinéző? nekem az néz ki jól, aki tetszik, annak meg többnyire én is tetszem, és ilyenből van jópár, pedig teljesen átlagosan nézek ki. ezért nem tudom értelmezni, mikor valaki azt írja, h jól kinéző emberből nincs sok, Angelina Jolie tényleg nincs minden sarkon, de azért nehogymár ő legyen a cél.:)

a másik pedig: a sokáig együttmaradás is csak egy tartalom nélküli fogalom. a másik fél bizonyos tulajdonságainak szeretete nélkül, és az iránta érzett alapvető gyengédség és megbecsülés hiánya mellett kötelességtudatból együttmaradni nekem nem érték, hanem annak az ellenkezője. ezért nem tudom pozitívan értékelni csupán azt a tényt, h valakik 30 éve házasok...

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:24:41

@Nathan D'Xantine: én ezt annak idején megoldottam azzal, hogy annyira gátlásos voltam, hogy vissza se kellett hogy utasítsanak, már eleve nem kezdeményeztem. Így megúsztam az elméletgyártást :D

Theremin 2010.08.25. 15:24:51

@Piszok Alfréd: Családi buli? Van ilyenből sokféle manapság.
Én amúgy szeretek a rokonaim/ismerőseim gyerekeire vigyázni
mert melletük lehetek önmagam :)

Cinkes 2010.08.25. 15:25:43

Van némi önsajnálat szaga a dolognak meg biztosan a posztíró is tehet némit a dolgok alakulásáról, de a leírás nagyszerű. Csak végig kell olvasni a kommenteket mennyi hülye fasz/picsa van. Simán írhatta volna nő is ezt a posztot a férfiakról. Nem kell csalódnom ebben a blogban, mindig jó szórakozást nyújt, ezúton szeretnék köszönetet mondani... :)

dex.ion 2010.08.25. 15:26:41

@Theremin: ja hát ha jól nézel ki, úgy nem nehéz. nekem meg kell küzdenem egy nőért, mert nem nézek ki jól, de ha becserkészem, megszelítem, akkor utána levakarni sem tudom:)

Theremin 2010.08.25. 15:27:23

@Ernoke: Jó, de ha a posztirót Rezsőnek hivják, és hülyeséget ir
attól még nem irhatod h minden Rezső hülye.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:28:12

@Theremin: "Családi buli?"

Az van nálunk folyamatosan :)

Theremin 2010.08.25. 15:28:35

@dex.ion: Banyek, ha becserkészed minek akarod levakarni?
Inkább tisztázzátok a felállást már az elején.

dex.ion 2010.08.25. 15:29:23

@Theremin: nem rögtön, hanem mikor megunom. tehát 1-2 hetet mindenki kap:)

Commodus 2010.08.25. 15:31:06

@dex.ion: És még te mondod, hogy évek óta az Igazit keresed. :)

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 15:32:02

@Cinkes: Örülünk, hogy megosztottad velünk véleményed.

Nick Leeson 2010.08.25. 15:32:03

@Piszok Alfréd: Hát kösz. valahogy azért utána is meg kéne benne bízni, amit jelenleg elég nehezen tudok elképzelni, persze ez változhat...

Rövid szarságokba nem stílusom belemenni. Csak hosszú távon érdekel minden nő.

dex.ion 2010.08.25. 15:33:25

@Commodus: ez így van, ezért tesztelek ennyit:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 15:33:57

@Piszok Alfréd: Elmélet mindig kell. :D
A gátlásosság stimmel. Én is abban nyomultam.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 15:34:01

@Theremin: és mennyit kell várni mire puha pléd leszel?:D

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 15:34:20

@az aki: Nem értem. Ha csak hosszú távon érdekel minden nő, akkor simán lehet vele 2 évig vele mingli kapcsolat is. Az alatt meg ki lehet ismerni, vagy nem?

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:37:48

@az aki: 8 év hosszú táv...
Értem, nálatok már el van rontva valószínűleg, nem is azért mondtam. De jó, ha az ember időben elkezd ezekről beszélgetni, segíthet. Néha persze az sem, van ilyen. Tényleg részvétem, de én a te példádból sem általánosítanék.

Commodus 2010.08.25. 15:38:19

@dex.ion: ez is egy jól hangzó elmélet. :D

@HetedikEnVagyok: szerintem a rövid alatt az egyéjszakásakat értette.

Ernoke 2010.08.25. 15:38:33

@Theremin: nem is írtam.

ezt a "Mi kell a nőknek" dolgot pedig felejtse már el mindenki, a "nők" nem egy homogén massza vagy egy rakás tégla... ami az egyiknél azonnal bejön, azzal a másiknál elkaszáltad magad örökre. csak persze ezzel is az a gond, h oda kéne figyelni, milyen az az ember (nem nőt írtam, figyelitek?), akihez közelítesz, meg h egyáltalán tényleg vevő-e arra, amit adni akarsz neki, az meg már munka és macera.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 15:38:59

@tuli _: Az olyan hogy mindenkivel egyszerre vagy szingli.
Olyan kommunaszerű izé...

Csirke72 2010.08.25. 15:40:12

@Theremin:

Nem kérek anyámtól tanácsokat:(

Elöször a nö értse meg a férfi tisztességes hozzallását és ne variáljon, kombináljon....

A megértés amugy a 2. fázis. Elöször a kombinálásokat kell elfelejteni és ha nyilt lapokkal játszik a nö is akkor a megértés automatikusan ott van...

gnsz 2010.08.25. 15:40:46

@az aki:

"Ennyi erővel senki nem öregedne meg együtt, és nem létezne olyan gyerek aki normális családban nőne fel!"

Így van, Mo-n ez kifejezett cél volt és nagyjából el is értük, ti. itt évtizedeken át arra esküdtek, h a kisközösségeket, elsősorban a családot szét kell verni, máskülönben nem lehet totális hatalmat gyakorolni az agyamosott proli fölött. Mostanság csak a csomagolást cserélgetjük, de a lényeg ugyanez, hiszen az emberállomány is ugyanez, ők meg már ezt szokták meg, szinte igénylik. Nemrégiben egyébként egy lengyel meg egy lett csajjal beszélgettem ugyanerről, megdöbbentő, hogy ott mennyivel realisztikusabban állnak az egészhez, a közvélemény ezerszer családbarátabb gondolkodású mint nálunk. Mi sajnos egy ilyen selejtes embertípust termeltünk ki, ez nyomja rá a bélyegét a párkapcsolatokra, de hosszú távon a gazdaságra, mindenre - nem fog elmaradni a büntetés, meg lehet majd nézni mi lesz 50 év múlva ebben az országban, remélem, én akkor már rég nem itt élek.

dex.ion 2010.08.25. 15:41:31

@Ernoke: azért sztem kijelenthető, h a nők, bár sokfélék, alapvető motívumokra mindannyian buknak. ez elmondható a férfiakról is.

Csirke72 2010.08.25. 15:42:06

@antiszociális exlúzer:

Teljesen igazat adok neked, bár kombinálás az velük született gén:)

Amugy kurva bonyolult mindegyik, olyan mint a növények:)

Jómagam 15 év házasság alapján eléggé képben vagyok velük....

dex.ion 2010.08.25. 15:43:10

@Nathan D'Xantine: a sör nem ital, a nő nem ember, a medve nem játék.

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 15:43:51

@tuli _: Nincs összeköltözés, csak közös programok.

Csirke72 2010.08.25. 15:44:35

@HetedikEnVagyok:

Na az meg semmibe vezet. Pont ez a lényeg. Csak szex vagy kacsolat. Kava ismeri meg egymást 2 ember....

Az se baj ha csak a szexröl szól de az nem vezet sehova és valójában nem müködik:(

Csirke72 2010.08.25. 15:45:53

@dex.ion:

A nö az nö...ember???:(((

Gonosz Duracel 2010.08.25. 15:48:13

@HetedikEnVagyok: ezt a kifejezést h mingli életemben nem hallottam még:D

Commodus 2010.08.25. 15:49:16

@Gonosz Duracel: alap.blogter.hu/345990/mingli
Egyébként csak egy új szót találtak ki a járásra, ennyi. :)

[c] 2010.08.25. 15:49:49

@Gulrich néni a szuterénből: "lsősorban a családot szét kell verni, máskülönben nem lehet totális hatalmat gyakorolni az agyamosott proli fölött"

A tömegember remekül sakkban tartható és agymosható akkor is, ha családos, egyszerűen csak más a gyenge pontja.

A lengyelek meg...
www.origo.hu/nagyvilag/20080331-megtiltanak-a-szexet-a-lengyel-kamszoknak-18-ev-alatt.html

"Sowinska viszont hangsúlyozza, hogy nem az a szándéka, hogy megtiltsa a 18 év alatti szexet, hanem hogy megakadályozza "az ezzel való visszaélést", valamint az "éretlen" döntéseket. Mint a Rzeczpospolita című lengyel napilapnak adott interjúban megerősítette: elképzelése szerint továbbra is lehetne házasságot kötni 18 év alatt."

Tehát 17 évesen szexelni éretlen döntés, de 17 évesen házasodni nem. Agyrém.
Persze ebből az egy ostobaságból nem vonható le messzemenő következtetés.

tuli _ 2010.08.25. 15:49:56

@Nathan D'Xantine: @tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @HetedikEnVagyok: köszi

@Gulrich néni a szuterénből: szóval azt mondod, tudatosan verték szét a családokat? ha igazad is van, akkor, ha a rendszer tette, akkor a lengyeleknél, és a letteknél is így lehetett volna. inkább úgy gondolom, hogy az utóbbi húsz év szarai nyomták rá a bélyeget bizonyos rétegek magatartásmódjára. és a pénz irdatlan hajszolásában elfelejtettek nevelni sokan. azt meg nem gondolom, hogy az a 2 nő reprezentálja a lett, és lengyel társadalmat.

Nick Leeson 2010.08.25. 15:50:02

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ez jó kérdés. Ki mit tart laposságnak. AZ biztos, hogy egy egyáltalán nem lapos 5 napig tartó wellness után két hónappal már idegen bráner táncolt benne...

orient 2010.08.25. 15:52:05

@Ernoke: Szerintem eléggé egyszerű a válasz.
Jól kinéző = 10 emberből 9 azt mondja rá jól néz ki. Vagy esetleg 10/10. Nemtől függetlenül. Hogy neked vagy nekem mi tetszik ne legyen már mérvadó.

Példádnál maradva: Nekem nem tetszik A.Jolie, mert nem esetem, de attól még szép nő...

Piszok Alfréd 2010.08.25. 15:52:05

@Gulrich néni a szuterénből: no és Dánia? :)
Egyébként van igazság abban amit írtál, szerintem is.

Barry Kent 2010.08.25. 15:52:13

@az aki:
Várd ki az egy hónapot amig elcuccol, aztán sürgősen felejtsd el.

dex.ion 2010.08.25. 15:53:08

@Gonosz Duracel: nem működik a link, nem tudom, mire érted.

Commodus 2010.08.25. 15:54:13

@Gulrich néni a szuterénből: nem tudom, mi a helyzet a lengyeleknél meg a letteknél, de én is hasonlóan borúsan ítélem meg az ország jövőjét.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.08.25. 15:54:48

A KDNP-be menekültek a kizárt váci fideszesek

A feloszlatás veszélye sem tántorítja el a váci kereszténydemokratákat attól, hogy kiálljanak saját polgármesterjelöltjük mellett a Fideszével szemben. A kormányon lévő pártszövetség két pártja a városban hiába próbált megegyezni, a helyi KDNP-sek riválisként külön listát állítanak. A megegyezésképtelenség a Fideszen belüli szakadásra vezethető vissza, az önkormányzat jelenlegi Fidesz-KDNP frakciója teljes egészében szembekerült a nagyobbik párt vezetésével.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 15:56:09

@Csirke72: legyen inkább tequilás :D Jó napot! (pukedlizik) :D

@Commodus: le vagyok maradva:D a kutyafajááát neki

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 15:56:30

@Csirke72: ez a hsz-ed is mutatja, hogy nem egy közegben szocializálódtunk. számomra halál visszataszító, amikor tárgyként kezelik a nőket, ezzel próbálva tiszteletet elérni, vagy kompenzálni a kisebbségi érzéseiket....

Gonosz Duracel 2010.08.25. 15:56:53

@dex.ion: h a Nő nem ember...erre :)

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 15:57:25

@Gonosz Duracel: Mert a Te ifjú korosztályodban ezt még együttjárásnak nevezik :)

Csirke72 2010.08.25. 15:57:32

@Gonosz Duracel:

Köszi:) Hogyan telik a mai napod? Èrdekes ez az alázom poszt.

Neked mi a véleményed?

Nick Leeson 2010.08.25. 15:57:49

@HetedikEnVagyok: Nem teljesen értelek. Pl. teszteljek le 5 nőt, 2 évig darabját. ha az utolsó lesz a nyerő, akkor csak 8 évet csesztem el... :)

Nem azért támogatom a hosszú távú kapcsolatot, mert ez a gyagyám! Hanem mert együtt sokkal szebb, és jobb jövőt lehet építeni, mint egyedül. Lehet, hogy valaki jól érzi magát úgy, hogy 10-15 éven keresztül 2 havonta párt vált, de ebből elég nehéz bármiféle morális, lelki, anyagi jövőt építeni (közöset meg főleg). Ez csak egy időszak lehet, amin túl kell esni. Ha valaki ezt 30 éve fölött kezdni el, arra elég szar jövő vár...

Csirke72 2010.08.25. 15:59:40

@az aki:

Aztán az idö is ellene játszik. 50-el ül és nyöszörög, hogy egyedül van mert a sors....pedig nem a sors...
Aki pedig azt mondja, hogy ö nem akarja lekötni magát 50-el sem az 90%-ban hazudik és magának sem vallja be, hogy soha nem találta meg az igazit vagy alkalmatlan bármilyen tartós kapcsolatra:)

Ha van 1 normális csajszi megkell becsülni.

Amugy egyedül nem is lehet jövöt építeni.

orient 2010.08.25. 16:00:35

@Orbáni simli az IMF műbalhé is, meg fog állapodni!:
Topic OFF.
Ez meg mi a szar itt? Eltévedtél hapsikám? Végre van egy írás a politikusok nélkül, még zsidózás-jobbikozás sem volt eddig, meg akartad törni a csöndet? :))))

Engem jobban érdekelne akkor már inkább, miért van kint az index gazdasági rovatában az a cikk közel egy éve, hogy:"A frankot már elverte a forint, jöhet az euró" :))) Mond ezt a devizahiteleseknek. Péppé vernének :)))

Csirke72 2010.08.25. 16:02:38

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):

Csak annak van kisebbségi komplexusa aki ezen gondolkodik...

Te már is variálsz:) Pont ezt irtam le. Itt semmi definició nincsen elrejtve, egyszerüen sok nö szereti ha begyalázzák és az a pasi a "VEZÈRBIKA" a szemében. Nincsen itt de meg hát...

orient 2010.08.25. 16:02:41

@Csirke72: Igen itt a kérdés sokaknál az volt, hogy hogyan is kellene azt a jövőt építeni. Sokaknak eléggé furcsa és "rugalmas" elképzelése van erről...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 16:04:49

@Csirke72: Féligazság. A "vezérbika" ugyanis nem csak arról ismerhető fel, hogy "begyalázza" a teheneket...

Csirke72 2010.08.25. 16:05:55

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):

Mellesleg, ne te döntsd már el, hogy van e nekem kisebbségi konplexusom:(

Nem 1 közegben szocializálodsz velem? Naná, hogy nem.
Sosem ereszkednék le a szintedre:(((na az lenne a megalázó szitú számomra:(

Amugy én sem brutalitással szereztem meg a nejemet, pont ellenkezöleg. DEEE van 1 határozott véleményem! Kompromisszumba belemegyek de nem vagyok nyálgombóc...

Gonosz Duracel 2010.08.25. 16:07:00

@HetedikEnVagyok: még együtt sem járok nem h minglizek:D

@Csirke72: fogjuk rá, dolgozni kell :)a véleményem meg az h nagyjából ugyanannyi férfi "kurva" van a piacon mint női :) és a nők sem tudják mindig kiszűrni őket, ugyh nembaj ha néha a pasik is meg vannak szivatva:DDD és dexnek való ez a poszt:D

@dex.ion: majd mindjárt jól seggberúglak és akkor meglátod mennyire emberien eltalállak a lábammal:D

Csirke72 2010.08.25. 16:07:06

@orient:

Ja ez definicó és ideológia kérdése.
Végül is a háromszöget is esetleg csak mi látjuk háromszögnek, lehet, hogy más rombuszt lát benne:))))

Ernoke 2010.08.25. 16:07:10

@Nathan D'Xantine: ezzel arra akartam célozni, h nem szeretem, amikor a nőket teljesen külön világként kezelik, mintha más anyagból lenne a testük meg az agyuk, mint a férfiaknak.

@dex.ion: nekem széleskörű tapasztalataim vannak (ok, inkább csak voltak hálistennek), de minél többet láttam, annál egyértelműbb volt, h férfiaknál semmilyen minta nincs. a nőkről nem tudok nyilatkozni. nyilván egyébként senkinek nem tetszik, ha pl. a másik lemegy kutyába, vagy ha görcsösen agresszív, de ez egyáltalán nem ismerkedési-párkapcsolati kérdés, mert minden emberi kapcsolatra igaz.

@HetedikEnVagyok: sosem értettem, minek ilyet játszani, mikor szerintem pont azért lép az ember párkapcsolatba, h legyen egy háttér-társa, akinek a jelenléte körüllengi mindig (érzed a szagát, mikor hazaérsz, a kis dolgai ott vannak szerteszéjjel, van kinek főzni, stb.). az, h mennyire sikerül ezt megvalósítani, más kérdés, de alapvetően ez lenne a cél. a mingliség ennek alapján számomra egy olyan haver jelenléte, akivel van dugás is, de ezt kb. bárkivel meg lehet valósítani, és rohadt unalmas.

dex.ion 2010.08.25. 16:07:43

@Gonosz Duracel: nem mondhatnám, h nem vagyok kíváncsi a lábaid érintésére, de nem kimondottan rúgásra gondoltam.
:)

Csirke72 2010.08.25. 16:08:10

@Nathan D'Xantine:

Az állatvilágban nem, de Welcome a VV azaz való világban és sok esetben a pasik azt hiszik az a menö ha igy viselkednek....

Csirke72 2010.08.25. 16:08:56

@Gonosz Duracel:

Ez igaz. 1-ik 19 a másik 1 hiján 20:)))

dex.ion 2010.08.25. 16:09:46

@Ernoke: ezt túl okosan mondtad. nem tudok belekötni. most szarul érzem magam. inkább ne is szólj hozzám.
:)

Ernoke 2010.08.25. 16:11:40

@orient: jó, de akkor meg minek akar ő ilyet? nem lenne egyszerűbb olyanra rámenni, aki ezen definíció szerint nem néz ki jól, de neki tetszik? ha pedig csak a fullos emberekre bukik, csak őket tudja szépnek látni, akkor komoly bajok vannak vele.

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 16:12:52

@az aki:
"Nem teljesen értelek. Pl. teszteljek le 5 nőt, 2 évig darabját. ha az utolsó lesz a nyerő, akkor csak 8 évet csesztem el... :)"
A bizalom kiépítésére gondoltam. Ha az ember megégeti magát akkor a bizalom már nehezebben alakul ki, mint ahogy Te is írtad feljebb. Ha valakivel összebútorozunk és elválunk, azt nagyobb tragédiának fogjuk fel, mintha nem költöztünk volna és úgy jutunk erre a kellemetlen döntésre. Szóval csak annyi, hogy a költözést nem kell siettetni, ráér a bizalom kiépülése után is. Egyebekben nem kell tesztelni 5 nőt, lehet gyakorlatiasabban is. Gondolom innentől csak nem akarsz a női nemtől elvonultan élni :)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 16:15:17

@dex.ion: mit akarsz te az én ártatlan lábaimtól ?:DD

@Csirke72: ennyi, ezen nincs mit firtatni:) de az is lehet h ezt csak panni dobta össze gyorsan a tegnap kommentek alapján, mert elég sokáig arról volt szó h hagyni kell a nőt hogy azt gondolja nem kell a pasinak és akkor majd epekedni fog utána a srác meg majd egy óvatlan pillanatban megdönti :)

dex.ion 2010.08.25. 16:17:56

@Gonosz Duracel: ja, ha ilyen heves ellenkezést váltok ki belőled, akkor semmit, elnézést.
:)

orient 2010.08.25. 16:18:07

@Ernoke: ez is igaz ebben a formában. De hogyan lehet ezt megítélni más szemével? Ha valaki pl. úgy néz ki mint G. Clooney jöjjön össze egy olyan nővel aki nem csinos csak mert nem talál normálisat azok között akik csinosak? És nem csak a fullosról beszélek a szavaiddal élve, hanem valaki aki azért szép ha átlagosan is de az, nem kell fotó modell legyen..

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 16:18:51

@Ernoke: 2 okot tudok.
1 Adott élethelyzetben ez pont megfelelő.
2 Út az általad leírt cél felé

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 16:19:46

@Csirke72: Na ja. Ha az ember összekeveri az erőset az erőszakossal...
Bár az nem VV. Az sima téves értékelés.
Aminek többnyire pofáraesés a vége.

TroppauerHümér 2010.08.25. 16:20:26

Kedves Posztoló!

Csak az első pár kommentet olvastam el. Azt hiszem, félreértették a Grál-lovag jelentését: valamiféle fehér paripán érkező dúsgazdag, jóképű hercegre gondolhattak: Kundry-ra Parsifal helyett.

Ne búsulj: vannak olyan nők, akik számára a becsület, a hűség, a zene, az irodalom, a tudomány érték, és a férfiakban ezt is keresik: egy olyat, akivel közös évtizedeket, odafigyeléssel nevelt gyereket, értékes programokat lehet tervezni, és ako hozzájuk hasonlóan gondolkozik a világ dolgairól. Nekem 15 év volt, amíg megtaláltam a feleségemet. Ha belegondolsz: a modern világ 30 éves kor előtt akkora mobilitást kíván az emberektől (egyetem, korai munkahelykeresés és válogatás vagy éppen doktori iskola), hogy nagyon nehéz megállapodni addig. Szerencsés vagy, ha te ez előtt már meg tudtad teremteni azt azt anyagi biztonságot, amire egy házasságot és egy gyereket alapozni lehet. Addig maradnak a felszínesebb dolgok.

Keress olyan helyeket, ahol az érdeklődésednek megfelelő nők megfordulnak: amúgy is pokol az élet, ha mások a fő hobbijaitok. A mély kapcsolatot a közös érdeklődés teremti meg.

gnsz 2010.08.25. 16:20:55

@tuli _:

szerintem teljesen egyértelmű, hogy tudatosan tették, mivel ez a hatalomgyakorlást segítette, hiszen az övékével esetlegesen konkuráló családfői hatalmat számolta fel. Az ő szemszögükből a család egy idejétmúlt egység, a polgári társadalmak maradványa, ezért felszámolásra ítéltetett - az ideális világ a nagy kommuna a falanszterben, ahol nincs apai hatalom, vmiféle konzervatívszagú erkölccsel, csak az ügyeletes pártkomisszár van a hivatalos ideológiával meg a spiclijeivel, magyarán az a cél hogy csak egyféle autoritás legyen, az állam totális hatalma, apuka pedig lehetőleg ne kavarjon bele a gyerek "szellemi kibontakozásába" mindenféle egyéb ideológiával.

Lengyelországban és Lettországban ez azért nem sikerült annyira mint nálunk mert ők nem voltak az őket elnyomó hatalomnak olyan feltétel nélküli talpnyalói mint mi (mi a legküldetéstudatosabb csatlósai voltunk mind a náci No-nak mind a SZU-nak), az átlag lengyel viszont rühellte az egész elnyomó hatalmat, amit a nyakára ültettek és alapjában megmaradt keresztény-konzervatívnak, ami lehet h hülye egy ideológia, de még mindig hatszázszor életképesebb a bolsevizmusnál. Nálunk ezzel szemben elég volt megetetni azt a hazugságot a néppel, hogy mi vagyunk a legvidámabb barakk és erre egy csapásra az egész nép lojális lett a 70-es évek Kádár-rendszeréhez, mivel a sok barom elhitte, hogy ő most jól él, végre van miért lenézni a környező országokat (utóbbi a magyar népléleknek egy különösen fontos szempont).

Ami meg az általánosítást illeti, nem abból általánosítok hogy XY lengyel/lett csaj ilyen vagy olyan, hanem abból, hogy ha azt mondják, hogy Lettországban a nők ennyi évesen általában ezt és ezt csinálnják, mert ez a szokás. Annak igenis van jelentősége.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 16:21:05

@dex.ion: ma én szarlak le téged:DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 16:21:24

@dex.ion:

Én úgy ismertem, hogy a rendőr nem ember :)

dex.ion 2010.08.25. 16:22:08

@TroppauerHümér: "Ne búsulj: vannak olyan nők, akik számára a becsület, a hűség, a zene, az irodalom, a tudomány érték, és a férfiakban ezt is keresik:"

igen, valóban vannak. 60 fölött.

dex.ion 2010.08.25. 16:22:55

@Gonosz Duracel: ha azt gondolod, h ez rám inspirálóan hat, tévedsz.
:)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 16:23:06

@dex.ion: ez megint nem igaz, téged is érdekes nőkkel hozhatott össze a sors barátom :DD

Gonosz Duracel 2010.08.25. 16:24:19

@Piszok Alfréd: lakótársammal:) van nekem olyanom is :D

@dex.ion: ha inspirálni akarlak azt észreveszed ;)

nicknek 2010.08.25. 16:30:07

@Gonosz Duracel: partner, pasi, fütyi, lakótárs... ismerjük a fokozatokat:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 16:30:54

@orient: Szeretnétek apai hatalmat feleim?
Nem kéne ezt átgondolni?

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.25. 16:31:35

@dex.ion: ne búsulj, addigra mindez neked is érték lesz.:-)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 16:32:11

@orient: miért kell ennyire különválasztani a külcsínt meg a belbecset? Egy nő vagy tetszik, vagy nem. Aztán vagy szeretem, vagy nem. A szépség szerintem csak a megismerkedést segíti, ott előny, aztán kicsit jobban megismerve annyi mindenért lehet szépnek vagy csúnyának látni egy nőt, bármilyen is a külseje.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 16:33:17

@nicknek: láány a lakótársam :)

@dex.ion: persze tudom h a férfiaknak is csak a pénz kell, és dehoogy szaaarood:DD

nicknek 2010.08.25. 16:34:53

@Piszok Alfréd: Én tudod min szoktam röhögni... a legtöbb nő kiköti igényes pasit keres... bakker ennyire igénytelenek vagyunk? Vagy a nőknél természetes, hogy igényesek és fel sem merül ez a gondolat velük szembe?... Na ezt magyarázd meg nekem:))

Nick Leeson 2010.08.25. 16:35:31

@HetedikEnVagyok: :) Nyilván nem vonulok kolostorba. :)
Egyébként meg nem szeretném siettetni a dolgokat. Rám fér némi szabad élet. :)
Vannak üzleti terveim, amit az asszony miatt nem egészen tudtam megvalósítani (ezek pl. egy grafológus szerint eddig el voltak nyomva), stb...
Szóval most egyelőre nem az az elsődleges célom, hogy megtaláljam az igazit.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 16:35:48

@Gulrich néni a szuterénből: annyit módosítanék, hogy nem az "apai" hatalmat, hanem a "szülői" hatalmat tették jelentéktelenebbé. Amúgy szép analízis.

nicknek 2010.08.25. 16:37:19

@Gonosz Duracel: még jobb... ebből már jól nem jössz ki:DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 16:37:40

@Piszok Alfréd:

Szerintem a patriarchátus gyengülésére célzott.

gnsz 2010.08.25. 16:38:21

@Piszok Alfréd:

Dánia jövőjét pozitívan látom, mivel jó a népszaporulat (a bennszülöttek népszarulata is) és szigorú a bevándorláspolitika a harmadik világbeli országokkal szemben. Norvégia, Finnország detto, viszont Svédország jövője már kérdésesebb.

Szerintem Nyugat-Európa, élén a brutálisan rossz - még nálunk is rosszabb! - népesedési mutatókkal rendelkező Németországgal egy dekadens térség lesz az elkövetkező 100 évben, míg Lengyelország, Csehország, Szlovákia és a Balti államok (ha nem lesz olyan háború, ami felszámolná a függetlenségüket) gazdaságilag utolérik, majd leelőzik Nyugat-Európát. Mo. ebbe a táborba vlszg nem fog beletartozni, mi inkább egy Bulgária szintű félgettó leszünk majd. Persze ezt csak az én tippem.

dex.ion 2010.08.25. 16:39:15

@nicknek: igényes=jómódú. mennyivel igényesebb már kanárira vinni a nőt, mint zánkára, nem?:)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 16:39:23

@nicknek: ebből csak jól tudok kijönni:DD

@Piszok Alfréd: ezt nem kérdezed komolyan:)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 16:40:21

@nicknek: nem tudom megmagyarázni. Talán ritkán borotválkozunk, vagy nem mosunk rendesen fogat... Szerintem amúgy az igényes azt jelenti, hogy jómódú :D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 16:43:02

@Kedves Nard: szerintem is, csak szerintem nem az volt a fontos, hanem hogy a gyereket ne a szülők neveljék, hanem az állam (most nagyon sarkítva). Jó úttörő legyen, ne pedig a szülők kedves gyereke. Extrém eset, lásd azt a szovjet kisgyereket, aki annó feljelentette saját szüleit (a neve nem jut eszembe, de ha kell megtudom).

Piszok Alfréd 2010.08.25. 16:43:34

@Gulrich néni a szuterénből: adja isten, hogy ne legyen igazad, de nem vitatkozom :)

[c] 2010.08.25. 16:44:31

@Gulrich néni a szuterénből: Nem teljesen értem, miért a családfői hatalommal azonosítod a család szerepét. Ez azt is sugallja, hogy a családfői hatalom - és csak az - objektív és független, amit én nemigen hiszek.
Én inkább szülői hatalomról beszélnék, de így is azt gondolom, nem kell elpusztítani a szülői hatalmat, szerepet ahhoz, hogy a tömegember elméjét uralni lehessen. Ezt a katolikus egyház bebizonyította a történelem során.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 16:44:42

@dex.ion: nincs értelme ezen vitatkozni:) úgy is nekem van igazam :D békélj meg ;)

@Piszok Alfréd: jaaj hirtelen azt hittem azt kérdezed h én fiú v lány vagyok e :P:DDD

azért mondjuk azt h igényes férfit keresünk, mert nem akarunk olyat akinek csimbókba lóg a haja vagy két hétig nem borotválkozik, esetleg nem vesz mindennap tiszta alsóneműt és zoknit, nem képes izzadásgátlót használni stb...:D fúú az egyik bnőmnek ilyen pasija van, de tudhat vmi mert most szült neki egy kisbabát :)

dr. gernika 2010.08.25. 16:45:22

@antiszociális exlúzer: Ez is azt példázza, hogy a férfiak milyen hülyék tudnak lenni. Pedig a biológia próbál nekik segíteni - a születő kisbabák általában az apjukra hasonlítanak. Ha nem, lehet kezdeni gyanakodni. Szerencsére erre teremté Isten a 20. században a DNS tesztet.

dex.ion 2010.08.25. 16:46:01

@Gonosz Duracel: tudod h én h szoktam békülni?:)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 16:47:26

@antiszociális exlúzer: ahhoz kell elpusztítani, hogy a gyerek majd tömegember legyen. Mert az nem lesz csak úgy magától, főleg nem normális családban.

nicknek 2010.08.25. 16:48:28

@dex.ion:@Piszok Alfréd: kösz... akkor ha nem borotválkozom 1 hétig, de van pénzem igényes vagyok a szemükben:D Jó tudni:))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 16:48:39

@Piszok Alfréd: Tök izgi lenne azért ha bele is gondolnátok mit beszéltek. "Apai hatalom", "Szülői hatalom"...
Adta sok minizsarnoka!

Ami meg a "szülőt feljelentő gyereket" illeti. Többezer éves toposz. Kár a komcsik nyakába varrni... Azok semmi újat fel nem találtak.

nicknek 2010.08.25. 16:50:05

@Gonosz Duracel: Elmondtad már nekik, hogy csinos Nő vagy, vagy azzal nem akartad őket sokkolni?:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 16:50:14

@Piszok Alfréd: Igen! Az individuális japán lélek tök jó példa erre ugyebár...

dex.ion 2010.08.25. 16:51:42

@nicknek: pénzzel te leszel a legnagyobb macsó a környéken. anélkül a legnagyobb csöves.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.25. 16:53:44

@Csirke72: amit írtál, arra reagáltam. nincs ebben semmi variálás.

igaz, olyan mélyre nem süllyedek, mint te. ezt már leírtam pár hete a minősíthetetlen, személyeskedő firkálmányaidra :DDD LOL, sőt MEGALOL :DDD

Csirke72 2010.08.25. 16:54:59

@Nathan D'Xantine:

Ez már csak szócsata és amolyan bölcsészkedés de valójában mitsem változtat a tényeken és a csajok 1 nagy része a leirtaknak megfelelöen cselekszik és sok esetben az agressziv tahokat amolyan "macho"-nak hivja és bomlik szét a lábai elött:(((

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.25. 16:57:45

@Csirke72: Dehogy. Ez pont a lényeg megértése és nem szócsata.
Amúgy mekkora az az "1 nagy része"?
(És persze azt senki nem vitatta, hogy a nők egy része szintén fogalomzavarban szenved.)

Csirke72 2010.08.25. 16:58:26

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):

Mi az hogy LOL? Szerinted ez szinvonal? Ugyan hagyjuk már.
Ha te nem akarod az igazságot hallani illetve a nem agresziv kanokat helyezed elötérbe akkor minden ok.

De azt, hogy folyamatosan fennakadsz minden pitiáner mondaton csak arra hagy következtetni, hogy variálsz és kombinálsz még 1 komment alatt is:)

De nekem 8. Mindenkinek magának kell eldöntenie a hovatartozását:)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 16:59:42

@nicknek: ááá ez azért túlzás, átlagos vagyok:) inkább mondjuk ezt, akkor ezek szerint tényleg megnézted a képet :)

@dex.ion: hoooogy?:DD majd elájulok a kíváncsiságtól :P

Piszok Alfréd 2010.08.25. 17:00:01

@Nathan D'Xantine: az, hogy nem ők találták fel, nem jelenti azt, hogy nem használták a találmányt.

Lüke, nem elnyomó szülői hatalomról van szó :D De igazad van, nem jó szót használtam.

A japán példa az tök más tészta, az egész társadalom máshogy épül fel.

gnsz 2010.08.25. 17:03:29

@antiszociális exlúzer:

azért az apai hatalom volt a lényeg, mert a férfiak jellemzően ideologikusabban gondolkodnak mint a nők, jobban érdeklik őket a közéleti kérdések, ezért ezen a területen sokkal inkább hatnak az utódok mentalitására mint a nők. Egy ideologikusan működő elnyomó hatalom számára ebből adódóan ideológiai szempontból sokkal komolyabb veszélyforrást jelentett egy férfi által vezetett család, mint, tegyük fel, egy tipikus kádárkori (vagy mai, tökmindegy) csonkacsalád, nőnemű "családfővel" az élén. A nők általában véve ma is lényegesen apolitikusabbak, hát még 30-40 éve.

dex.ion 2010.08.25. 17:04:08

@Gonosz Duracel: kinézek belőled ennyi fantáziát.
:)

dr. gernika 2010.08.25. 17:05:48

@Piszok Alfréd: Ezzel most aljasul az érzékeltetted, hogy titkos fotót viszont kaptál.

Theremin 2010.08.25. 17:06:02

@Gonosz Duracel: Ez attól függ kinek. A legtöbbnek sose sikerült,
az utolsónak elég gyorsan.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 17:06:17

@dex.ion: akkor gyorsan vesszünk össze és sokszor:DD

Theremin 2010.08.25. 17:09:26

@Csirke72: Még mindig nem érted. Mire a kitalálja a nő h mire van szüksége, és te azt teljesíteni tudod, addig már rég pont egy másikat akar.

dex.ion 2010.08.25. 17:09:38

@Gonosz Duracel: na látod. te már nagyon csúnyán belémestél.
:)

Csirke72 2010.08.25. 17:10:19

@Nathan D'Xantine:

Leirtam a lényeget, hadd ne elemezzük és "analizáljuk" a mondataimat. Mint irtam nem szeretek bölcsészkedni:(

Nekem ez a véleményem és van nem 1 ismerösöm (hölgy) aki ezt favorizálja. Ez nem azt jelenti, hogy a pasi szószerint pofánbassza a hölgyikét, csak egyszerüen lekezelö vele és a csaj csicskul mint 1 kis pióca és védelmére kell a pasinak ha valaki ezt meg is mondja neki....

De értelmezd ezt ahogy gondolod....

Csirke72 2010.08.25. 17:11:22

@Theremin:

Na ez a nöi variálás, kombinálás! A nö mire kigondolja???

Ez meg mi? Most nekem vagy bejön vagy nem a nö de nem gondolkodom mert az csak mellébeszélés!

A pasi udvarol...a nö kombinál persze elhitetve, hogy fülig szerelmes, mire a pasi azt mondja játssz mással ö gyorsan mégis akarja mert...HEEEE???MI ez???

nicknek 2010.08.25. 17:12:59

@Piszok Alfréd: csak azért mondtuk, hátha dex rászánja magát a lánykérésre... és nem húzogatják tovább egymás haját:)))

Gonosz Duracel 2010.08.25. 17:13:19

@Theremin: de akkor őt megtartottad gondolom, ugye?:) ha már ilyet elért nálad

Gonosz Duracel 2010.08.25. 17:14:07

@dex.ion: tagadni akartam volna, de ha már rájöttél...minek tenném?:DD

dex.ion 2010.08.25. 17:15:16

@Gonosz Duracel: tök fölösleges lenne. mostantól én írányítalak.
FŐZZ!
:)

Csirke72 2010.08.25. 17:15:37

@Theremin:

A kombináláson nem is akarok semmit érteni. Az a nö az elfogadható aki az adott pillanatban öszintén tud dönteni.

Az amikor egy nö kitalálja meg stb...ez már sok.
Mi az amikor a nök idö kérnek mert nekik nem megy olyan gyorsan??? Ez faszság és kamu!!! Aki ezt elhisz az maga a hibás, de ilyenkor mindig azt mondtam ok gondolkozz én addig más virágot porzok, azt ha kigondoltad a frankót akkor csörgess meg.

ÈS valójában a pasi nem nem vár hanem várakozó csajozást hajt ezalatt végre ami nem bün végpl is amig nincsenek együtt...
Ha meg együtt vannak ott nincsen gondolkodási idö...

Piszok Alfréd 2010.08.25. 17:16:22

@Drága IV gernika: sajnos azt sem. Azt akartam érzékeltetni, hogy bármennyire is vágynék egy titkos fotóra, tegnap még annál is jobban vágytam egy lángosra

Piszok Alfréd 2010.08.25. 17:18:44

@nicknek: házasságban nincs hajhúzogatás?

Commodus 2010.08.25. 17:21:52

@Piszok Alfréd: Pont akartam kérdezni, mert ha nincs, akkor nem nősülök meg. :)))

Gonosz Duracel 2010.08.25. 17:22:31

@dex.ion: te addig fürdesd meg a gyerekeket!

Commodus 2010.08.25. 17:26:13

@Piszok Alfréd:
:fütyörészve elindul gyűrűt venni a Zasszonynak
:)))

orient 2010.08.25. 17:27:05

@Piszok Alfréd: jó legyen de azért kell a fizikai vonzalom ami külsőn alapszik azért ismerjük be. Hosszútávon persze át kell alakuljon egy bensőségesebb kapcsolattá, ahol ez háttérbe szorul. De a kezdetekben nagyon fontos, és kezdetekben nem az első 2 hetet értem.

nicknek 2010.08.25. 17:27:11

@Piszok Alfréd: van. Ismered nem? Hazamegyek és meghúzom az asszonyt:D

dex.ion 2010.08.25. 17:27:58

@Gonosz Duracel: nemnem, ez visszafelé nem működik, te engedelmeskecc nekem, nem fordítva:P

Piszok Alfréd 2010.08.25. 17:31:01

@Drága IV gernika: naná :) De én a Kilkenny-t szeretem legjobban.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 17:31:21

@dex.ion: ez csak kölcsönösen működhet ;) nem a rabszolgád vagyok...nah és a hintőport se felejtsd el, mint a múltkor :DDD

dr. gernika 2010.08.25. 17:34:06

@az aki: Jól van nyugi, vegyél egy hidegzuhanyt. Vagy egy vibrátort/gumibabát.

Theremin 2010.08.25. 17:34:55

@Csirke72: Eléggé kihegyezed ezt csak nőkre, pedig hezitáló férfi is akad bőven.
Erről is született egy dal: www.youtube.com/watch?v=X75mry1LcFg&feature=av2e

Én is küldtem már el nőt mert nem tudta eldönteni mit akar.
Pedig minden porcikám őt akarta, de a hezitálást nem bírom.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 17:34:58

@orient: persze hogy kell. Én azt mondom, hogy a fizikai vonzalom nem csak a külsőtől függ. Jókat beszélgettek, és egyszer csak megtetszik a szeme, ahogy ragyog amikor lelkes. Vagy fordítva, jó nő, de ahogy idióta dolgokról csacsog, feltűnik, hogy milyen furcsán eláll a füle. Csak példák, de kialakulhat és lerombolódhat fizikai vonzalom pusztán a belső megismerésével.

dr. gernika 2010.08.25. 17:35:45

@nicknek: Ovis korodban milyen sört ittál? :D
@Piszok Alfréd: Az is csak ott az igazi. Hazahozva, üvegből/dobozból nem az a fíling. :(

dex.ion 2010.08.25. 17:36:48

@Gonosz Duracel: jut eszembe, miféle gyerekek, még nem is dugtunk...legalábbis egymással:)
(de ha neked rögtön ilyen terveid vannak, nem is fogunk:D)

Theremin 2010.08.25. 17:37:33

@dex.ion: 1-2 hét alatt megunsz egy nőt?
Vazze annyi idő alatt még fel sem fedezed. Vagy csak a mennyiségre mész?

Csirke72 2010.08.25. 17:38:10

@Theremin:

Ez nem nemre válogatja de alapjában a kombinálás az nöi szokás.

Ha bemész vásárolni 1 növel ugyanaz megy, tudja mit akar de mégse tudja mit akar és 5 óra elteltével kijön azzal a cuccal amit 4,55 percel elöbb kiszúrt.
A férfi elmegy és megveszi. Ennyi:)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 17:38:45

@Drága IV gernika: ég és föld, sajnos, tényleg. Még csapoltan sem olyan jó itthon. Mondjuk Dublinban még a magyar sörnek is más íze lenne :) Imádom azt a várost a sörtől függetlenül is.

dex.ion 2010.08.25. 17:41:11

@Theremin: nem. de 1-2 hét alatt meg tudom mondani, h lesz-e közös témánk a továbbiakban, vagy sem. ha nem, minek raboljuk egymás idejét?

Theremin 2010.08.25. 17:41:31

@Csirke72: Aha, akkor menjél el férfival egy auto\hangszer\kurva boltba és mond neki
h válassza ki azt amelyik mellett egész életében le teszi a voksát és sosem akar majd egy másikat. Van rá 4,55 perced.

Theremin 2010.08.25. 17:42:37

@Csirke72: Egyébként ez náluk genetikai kód: a gyűjtögetési szokásból ered.
Ezért nem kell velük menni vásárolni.

nicknek 2010.08.25. 17:42:39

@Drága IV gernika: A corkiak ezzel vitatkoznak.
gondoltam ezt a hajhúzogatásra írtad:D
Így viszont tényleg vicces:)

dex.ion 2010.08.25. 17:44:37

@Theremin: miért, a nők egyszer vásárolnak pl ruhát, egy életre?

Gonosz Duracel 2010.08.25. 17:45:44

@dex.ion: nincs időd megismerni a másikat? hány éves vagy? h ennyire rohansz? :DD

én is kérdezhetném, még nem is dugtunk de már főzzek neked?? el vagy tévedve :)

Theremin 2010.08.25. 17:45:53

@dex.ion: De ez már az ismerkedési fázisban kiderül szerintem.

Theremin 2010.08.25. 17:46:36

@Gonosz Duracel: előbb főzz, aztán dugunk, így helyes :)

Theremin 2010.08.25. 17:47:12

@dex.ion: a nagyanyám pl. igen :D

Csirke72 2010.08.25. 17:48:06

@Theremin:

A külömbség, hogy a férfi megfontolásból mint mondtad egy életre veszi és emiatt tarthat a procedúra 1-2 percel tovább.

VISZONT A NÖ, csak azon töri a fejét, mikor milyen ujabb cipöt, ruhát,táskát vegyen és melyik ruhájához kombináljon szekrényszámra cipöket.

Hifit,autó, házat, hangszert nem vesz az ember naponta.

A napi használathoz szükséges cuccokat a férfi röpke 10 perc alatt megveszi.
Hogy miért?

Mert van egy elképzelésünk és nem kombinálunk. Amit kinéztünk megveszünk!
Ennyi!

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 17:48:32

@Gonosz Duracel: @dex.ion: Még össze sem házasodtatok máris veszekedtek? Hát mi lesz ebből?

dex.ion 2010.08.25. 17:48:45

@Gonosz Duracel: hát, sok:) jóvan, akkor ne főzz.
:P

Csirke72 2010.08.25. 17:49:00

@Theremin:

Moss és örizd a tüzet mig elmegyek a haverokkal szomjat oltani kimaradt:)))

Gonosz Duracel 2010.08.25. 17:49:25

@Piszok Alfréd: nagyon nagy igazságot mondtál :)

dex.ion 2010.08.25. 17:49:57

@Theremin: nem feltétlenül, 1-2 hét alatt sok minden ki tud derülni, ami az ismerkedési fázisban nem.

nicknek 2010.08.25. 17:50:39

@HetedikEnVagyok: előbb veszekednek, hogy aztán békülős szex legyen:))

Theremin 2010.08.25. 17:51:01

@Csirke72: Jajmá, ecsém! Miért sajnálod tőlük azt a válogatósdit? Hadd tetszelegjenek már, nem lehet ilyen kocka módon közelíteni ehhez. Ha meg nem öltözködnének rendesen akkor meg leigényteleneznéd őket. Ez a nőkhöz tartozik, szeretnek a vásárfiában válogatni, nézelődni, te meg adod hozzá a bankkártyátad.
Közben meg leülsz sörözni és stírölöd a többi bulát.

Csirke72 2010.08.25. 17:51:21

@Theremin:

Ezt nem kellene ennyire eröltetni.

A shoppingolás eleve nöknek lett kitalálva....

Ha a pasikon múlna bezárhatna minden multi....

Gyüjtöhetés??? Minek 300 külömbözö cipö??? Téli, nyári, tavaszi, öszi,téli magassarkú, tavaszi magassarkú, nyári magassarkú, öszi magassarkú, téli fekete magassarkú, tavaszi fekete magas.....

papamaci1 2010.08.25. 17:53:44

Ez triviális. Amióta világ a világ , a nőknek mindig a szemét, bunkó, link trógerek kellettek. Főleg , ha nősek és van két gyerekük.....(és persze NAGYON gazdagok...)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 17:54:33

@Theremin: azért ez nem így működik :D

@HetedikEnVagyok: már parancsolgatna...felháborító:DD

@dex.ion: sok időd van? vagy "sok" éves vagy? :)

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 17:54:54

@nicknek: Nanemá! Ilyen fiatalok, aztán máris csak szívatóra indulnak be! :)

Theremin 2010.08.25. 17:55:00

@Csirke72: Azért nem kell túlzásba esni nyílván. Én bírom ha a nő igyekszik csinos lenni.
Én csak azt kérem had ne menjek vele és érte megyek adott időpontban.
Nem kell ott asszisztálni.

papamaci1 2010.08.25. 17:55:46

MNK. De még buta is, mert a profi ribancok legalább okosak....

Csirke72 2010.08.25. 17:56:09

@Theremin:

Nem erröl beszélek te is tudod. Èn is igényesen öltözöm de cipöim beférnek 1 cipösszekrény felsöpolcára, a ruháim 1 szekrénybe. Nejemnek 4 szekrén van tele ruhákkal, a cipök heti szinten kellenek, kisebb karc esetén ujabb kell....

Amugy nem a fehérnemüre és szex játékszerekre céloztam, abból lehet több 1000 is:)))

Csirke72 2010.08.25. 17:58:17

@Theremin:

Pontosan... Èn ezt a bevett szokást szoktam forszirozni de néha muszáj mert külömben sértödés van.

Amugy én azt az érte megyeket sem szeretem, hiszen van 2 szép lába ami ha nem lett volna nem csábolt volna el és azon haza is tud menni de felölem menjen az autóval...na de mi van ha vezetni sem akar???

Theremin 2010.08.25. 17:58:47

@dex.ion: a másik oldalról pedig egy élet kevés h megismerd a másikat.

dex.ion 2010.08.25. 18:00:07

@Theremin: annyi időm úgyse lenne.

Theremin 2010.08.25. 18:00:50

@Gonosz Duracel: csak vicceltem :)
(nem kell dugnunk)

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 18:00:55

@Gonosz Duracel: Ifiasszony! Rosszul fogod fel! ez nem parancsolgatás, hanem férfias erő a holtomiglan - holtodiglan rögös útjának végigjárásához:)

nicknek 2010.08.25. 18:00:57

@HetedikEnVagyok: pedig aztán nekik még csak nem is munka még:))

Gonosz Duracel 2010.08.25. 18:02:47

@HetedikEnVagyok: idézem-> @Gonosz Duracel: nemnem, ez visszafelé nem működik, te engedelmeskecc nekem, nem fordítva:P

Theremin 2010.08.25. 18:03:14

@Gonosz Duracel: csak vicceltem :)
(nem kell dugnunk)

Theremin 2010.08.25. 18:03:44

@dex.ion: Hát ha a csajodra nem szakítasz időt, akkor valóban felesleges húzni.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 18:04:39

@Theremin: óóó pedig most írtam volna h mehet a dolog :) de akkor mindegy:DDD

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 18:05:23

@nicknek: Háát ez az! A multkoritól is még mindig izomláz van az állkapcsomban. mostanában inkább hsz-elek, az ujjaim jobban bírják :)

Theremin 2010.08.25. 18:05:30

@Gonosz Duracel: :D így jártam
de a főzés jöhet!

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 18:06:26

@Gonosz Duracel: Hát ez a finom férfi noszogatás :)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 18:07:04

@Theremin: benne vagyok :D

@dex.ion: tudod a mailom :)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 18:08:53

@HetedikEnVagyok: ja persze, noszogatni, meg toszogatni azt tudtok :DD

nicknek 2010.08.25. 18:10:07

@HetedikEnVagyok: :DDD

@Gonosz Duracel: most akkor ki vesz el? még egy napot várnunk kell a folytatásra?:)))

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 18:10:42

@Gonosz Duracel: Bizony ám! Mindenféle tulzások nélkül állíthatom, mi férfiak multifunkciósak vagyunk :)

dex.ion 2010.08.25. 18:11:02

@Gonosz Duracel: nem tudtam, de küldtem innen üzenetet, ha mákod van, még a héten ott lesz.
:)

Theremin 2010.08.25. 18:11:09

@Gonosz Duracel: NAAKKOR!
ASSSSSZONY! HOLASÖRÖM? MIAVACSORA!?

dex.ion 2010.08.25. 18:13:13

@nicknek: innentől fizetős a sztori, egy sms-t kell küldeni egy 90-es számra a folytatáshoz, mi meg felezünk.
:)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 18:15:42

@HetedikEnVagyok: azok vagytok, funkciósak:D csak soha nem tudja az ember éppen milyen fokozatban működtök:)

@Theremin: NE KIABÁJJÁ MÁ NEM HALLOD H ANYÁDDAL BESZÉLEK TELEFONON??

@dex.ion: majd kiderül :)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 18:19:31

@Theremin: pont a jó részt engeded el?

nicknek 2010.08.25. 18:19:45

@Piszok Alfréd: megkaptuk úgyis, hogy az apja lehetnénk... szóval felosztjuk, te kíséred az oltár elé... én meg majd a bíróságra később:D

Theremin 2010.08.25. 18:19:45

@Gonosz Duracel: :D
Remélem valami jó receptet diktál be, amit pont szeretek!

Theremin 2010.08.25. 18:21:09

@Piszok Alfréd: Figyelj, ő nem tudja mit veszít :)
Bízzuk a döntést a nőre. Én nem erőltetem.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 18:21:21

@Gonosz Duracel: elgondolkozom ezen a repülőjegyen :D de akkor kell kép előtte!

nicknek 2010.08.25. 18:22:26

@Gonosz Duracel: pedig jobbnál jobb parti vár rád:))

@dex.ion: majd eladjuk az esküvői videót is... mint a celebek:)

HetedikEnVagyok 2010.08.25. 18:22:39

@Gonosz Duracel: Engedd meg, hagy lebbents el szemed elől a ködöt:
Szeretkezés: 5-ös fokozat
sör ivás: 4-es fokozat
Foci meccs: 3-as fokozat
Asszony főztjének megevése: 2-as fokozat
Anyóssal beszélgetés: 1-es fokozat
Hallod kedvesem gyermekünk lesz: rükverz

Piszok Alfréd 2010.08.25. 18:24:20

@nicknek: megkaptuk? Nem emlékszem, bár én simán lehetnék tényleg.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 18:25:02

@Theremin: de hát te mondtál le róla, nem ő döntött

nicknek 2010.08.25. 18:26:06

@Piszok Alfréd: azt mondta 30 fölüli pasi neki nem kell... gondolom nem centire gondolt:))

dex.ion 2010.08.25. 18:27:34

@nicknek: a felezést nem úgy értettem, h te meg én:)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 18:29:06

@Theremin: igen a házi rétes receptjét :)

@Piszok Alfréd: én is elgondolkoznék a helyedben:D

@nicknek: hiszem ha látom :)

@HetedikEnVagyok: :DDDDD

Piszok Alfréd 2010.08.25. 18:31:21

@Gonosz Duracel: küldj képet. Egy portré, egy bikinis, meg rövid leírás az elképzeléseidről :D

Theremin 2010.08.25. 18:35:49

@Gonosz Duracel: tökéletes!
a mákos meggyeset kultiválom és az almásat. A tésztányújtást
meg a szembeszomszéd nénitől tudod elsajátítani. Mikor lesz kész?

nicknek 2010.08.25. 18:36:15

@dex.ion: ok... és mit láthatunk? Csak a gázsi miatt:)

@Gonosz Duracel: tiszta hófehérke vagy... főzöl... mosol mindenkire... a többit hagyjuk:D

@Piszok Alfréd: aztán majd meséld el milyen... mármint hogy néz ki, mielőtt valaki félreérti amit írok:D

Theremin 2010.08.25. 18:37:35

@Piszok Alfréd: Na azé álljon meg a fáklyás menet! Te ne nyomulj a szakácsnőmre!

dex.ion 2010.08.25. 18:38:39

@nicknek: beleadok apait-anyait, nyugi.
:)

Theremin 2010.08.25. 18:39:13

@Piszok Alfréd: B@szni mindenki tud.
Rétest nyújtani meg csak a legjobbak!

Theremin 2010.08.25. 18:40:35

@Piszok Alfréd: A végén összehozunk egy ökörsütést :D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 18:45:27

@Theremin: azé dugás és dugás között lehetnek különbségek :)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 18:45:41

@Theremin: amikor a halászlét megfőzted:D

@nicknek: ne gonoszkodj:DD

@Piszok Alfréd: mert theremin egy úriember :)

@dex.ion: kivel akarsz felezni?:DD

Piszok Alfréd 2010.08.25. 18:46:06

@Theremin: az se rossz, bár az inkább férfimunka :D

Theremin 2010.08.25. 18:49:40

@Gonosz Duracel: ÉN???
Pont olyat keresek aki szebb nálam és jobban főz!
Én nem akarok főzni, csak nagyon kivételes indokkal.

Theremin 2010.08.25. 18:52:31

@Piszok Alfréd: Hát amikor már kikötözted az ágyhoz akkor gyakorlatilag már mindegy ki fekszik ott, a többi rajtad múlik :)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 18:59:33

@dex.ion: de cukipofa vagy:) osztozkodnál velem :D

@Piszok Alfréd: de dugnak, de emelett kedvesek is? vagy ez csak álom?:DD

@Theremin: jójó te csak paszííírozz a többit megoldom :)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 18:59:46

Fájront van, megyek, majd a szállodából ismét. De előtte veszek kuszkuszt :D

Theremin 2010.08.25. 19:07:19

@Gonosz Duracel: Én kedves vagyok és nagyon tudok paszírozni.
DE MIKOR?????

Joe69 2010.08.25. 19:16:49

Megint elkéstem, poénok mind lelőve. Alapból megértem a posztírót, bár elég sablonos és leegyszerüsített ez a "kurvázás" meg "lovagozás". Nekem az a gyanúm, hogy ő alapjában véve annak a nőtípusnak a fiatalabb, 20 körüli verziójáról ír, akiről én

csajokrol.blog.hu/2010/04/14/szinglik_1#more1915658

alatt írtam. Akikről én írtam, 28-30+ korúak, már túl vannak a pályakezdésen , így-úgy megvan a garzonlakás, esetleg bömbiautó, nyaranta egy kis Tunézia barinőkkel. Nagy részük tisztességgel és komolyan készült a pályájára, kőkemény pályatervvel. Amibe egyébként sokaknál bizony belefér, hogy egyetemi-főisis évelk alatt le kell jól húzni egy-két pasit,nős férfit, hiszen drága az albérlet, a tandíj, stb.és nekik igenis megjár, ami megjár.Művelt, totálértelmes, éltanuló, jó állásban lévő csajszik fejtették ki ezt nekem olyan magától értetődően, ahogy a műkörmükről beszéltek.

Most annyi a különbség, hogy mivel a pénz már nem annyira lényeg, párhuzamosan futnak lazán több pasival egyszerre, több pasit húznak le egy picit ezzel-azzal, de főleg hitegetéssel, hogy a pasi jelentkezzen továbbra is. Komoly szex általában valamelyik szakmai előrehaladásukban érdekelt (természetesen jóval idősebb és nős, családos) pasival van. Egyéb pasizásukban lehetőség szerint maximum velük egykorú, de főleg fiatalabbakra hajtanak, és úgy tesznek, mintha nem értenék, miért nem tudnak férjhez menni hozzájuk. 35 éves fejjel levénemberezik a negyvenes férfiakat, akik közeledni akarnak hozzájuk. Mert ők fiatalok, más generáció..

Az egész mögött egyszerűen az van, hogy az elmúlt évtizedekben kifejlődött egy kötődésre képtelen női generáció - nem létkérdés nekik, hogy egy férfi eltartsa őket, viszont kihasználni őket még jó buli.

Az egészben az az undorító, hogy iszonyúan túlreprezentálva a médiában telebőgik a világot azzal, hogy mennyire nincsenek (nekik megfelelő) pasik.

És ha valaki most azt mondja, hogy negyvenes fasziként azért írom ezt, mert savanyú a szőlő, igen azért, vazze:)) Pedig esküszöm, nem kell a kék cucc:))

nicknek 2010.08.25. 19:26:08

@Joe69: :))

Csak annyit, hogy igen ismerem azt a típust akikről írsz... és semmi más nem hiányzik nekik, mint a kihívás, küzdés...

ha ezt meg nem találják meg egy kapcsolatban... hát most mit mondjak?:))

nicknek 2010.08.25. 19:28:38

@dex.ion: :) és mi munkád van benne:)

Gonosz Duracel 2010.08.25. 19:39:35

@dex.ion: nem tetszik?:D

@Theremin: megnézem a naptáramat:DD

Theremin 2010.08.25. 19:57:05

@Joe69: Ne adjunk a nőknek pénzt.
Kosztkvartélyért dolgozhatnak.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 20:00:02

@Piszok Alfréd: gondolod? én is bizakodom:DD

@Theremin: nem ismerek rád :O

Piszok Alfréd 2010.08.25. 20:02:43

@Gonosz Duracel: de nem Theremin az, mert ő csak rendes :D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 20:05:42

És igen, VAN KUSZKUSZ! :D
Meg vettem sajtot, meg egy csomó tésztalevest (vagy mi a neve ezeknek, instant noodles), meg inni, meg sütit is.

Nyuszómuszó, jöhetsz :D

Theremin 2010.08.25. 20:11:57

@Gonosz Duracel: Néha kitör belőlem az állat.
Ha nem kapok enni rendesen.

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2010.08.25. 20:14:39

Gyerekek, ki lesz az a zseni, aki megtalálja a hejjespasi női megfelelőjét - mármint névben? A hejjespasi annyira jól kifejezi, hogy szép, de üres, hát a posztíró is gondolom valami hejjespasi lehet, aki hejjescsajokra gerjed, akik viszont csapodárok rendesen, JA és ráadásul nincs még harminc, még a közelében sincs.

El tudom képzelni azokat a csajokat, akikre ez a díszpinty bukik; de ne csodálkozzon tényleg (ahogy írtátok is), hogy ha kurvákra bukik, hát úgy is viselkednek. Vagy nem kurvák, csak nem akarják lekötni magukat, legalábbis nem mellette.

Ööö... RÁNCOSAN?? Hát... én elmúltam harminc, de sok ráncom még (hála az égnek) nincs. Manapság nem szokás - értelmiségi körökben - 25-30 alatt szülni, kedves posztíró, hajrá, ezzel lassan barátkozz meg, vagy menj el vidékre és szedj fel egy tűzrőpattant menyecskét, akinek legfőbb álma, hogy 19 évesen tucat gyereke legyen. Jahogyja nem buksz a kevéssé műveltekre? Well... shit happens.
All the time.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 20:18:32

@Piszok Alfréd: jaaaa áááá nem vagyok az a fajta:DD

Theremin 2010.08.25. 20:22:20

@Gonosz Duracel: HÁT PASZÍROZOK, PASZÍROZOK NEM LÁTOD????
Drágám már a hátam is teljesen kikészült.

Piszok Alfréd 2010.08.25. 20:25:53

@Piszok Alfréd: nem nyuszómuszós? Inkább olyan agresszív mint a kismalac? :D

Gonosz Duracel 2010.08.25. 20:25:58

@Piszok Alfréd: a beceneves nyuszó meg baba fajta:DD

@Theremin: ha kész van hozd át:DD van nálam erős pista:D

sushi7 2010.08.25. 20:27:46

Én elég sokáig kerestem a pasit, aki jóképű, okos, jó az ágyban -tökéletes :)-, kedves, figyelmes, imádom és imád... aztán váratlanul találkoztunk, egymásba szerettünk, hozzámentem. Pedig már sokszor feladtam, hogy összejön. Szerintem mindkettőnknek meg kellett élnünk megcsalást, megcsalatást, hazudozást, stb., hogy most komolyan vegyük egymást. Ennyi :)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 20:28:55

@Gonosz Duracel: nem baj, attól még jöhetsz :D

nicknek 2010.08.25. 20:31:29

@sushi7: ez jó dolog... gratulálok... bár azt gondolom bizonyos tapasztalatokkal a hátad mögött, nem kell megégetned magad, hogy tudd a tűz veszélyes... de győzz meg:))

Gonosz Duracel 2010.08.25. 20:32:22

@sushi7: ez volt életem legjobb híre!! :) köszi

@Piszok Alfréd: lefoglaltad már a repjegyet?:D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 20:36:48

@Gonosz Duracel: már majdnem! csak nem küldted el a személyes adataidat, tudod, mell-, derék-, csípőbőség, meg a képek.

Gonosz Duracel 2010.08.25. 20:38:36

@Piszok Alfréd: gőőzöm sincs ezekről, soha nem méregettem magam :) majd meglepetés lesz:DD

nicknek 2010.08.25. 20:41:51

@Gonosz Duracel: látod nem hisznek apádnak, hogy csinos és mosolygós lány vagy:))

Piszok Alfréd 2010.08.25. 20:43:03

@Gonosz Duracel: hát, ezeket kéri a légitársaság... Tudod, biztonsági okokból :D

Gonosz Duracel 2010.08.25. 20:45:22

@nicknek: ne mondd már, egyáltalán nem olyan vagy mint az apááám...

@Piszok Alfréd: repültem már:) ismerem a feltételeket, ezek nincsenek benne :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 20:51:40

Olyan jó nézni ahogy rászálltak az éhes kanok Gonosz Duracelre :D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 20:55:36

@Gonosz Duracel: ne mondd már, hogy még bikinis képeket sem kértek tőled? Biztos személyesen vetted meg a jegyedet, ott ezeket automatikusan regisztrálják. Nagyon komolyan veszik ezeket manapság, különösen, ha idegen pasikkal akarja valaki megvetetni a jegyét :D

Piszok Alfréd 2010.08.25. 20:56:22

@Gonosz Duracel: én épp most ettem, nem vagyok éhes :D

Gonosz Duracel 2010.08.25. 20:59:29

@Kedves Nard: ez nem vicces :DD

@Piszok Alfréd: egy két légiutaskísérőnek (fiúnak) adtam volna magamtól is :DD

dr. gernika 2010.08.25. 21:02:47

@Piszok Alfréd: Ne is mondd. Én utálom a sört, de ott, a kocsmában ízlett (igaz, egy jó adag whiskeyvel feltöltött ír kávé éhgyomorra már megadta az alapot).
@nicknek: :DD

Lui_78 2010.08.25. 21:03:01

nagy kár, hogy a fiú légikísérők mind buzik...:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 21:03:47

@Gonosz Duracel:

Én jót röhögök, már láttam ilyet sokszor :)

Lui_78 2010.08.25. 21:04:58

@Kedves Nard: nos, MP barátunk azt mondaná, hízelegnek a kegyelempináért muhaha:D

Joe69 2010.08.25. 21:11:10

@nicknek: "Csak annyit, hogy igen ismerem azt a típust akikről írsz... és semmi más nem hiányzik nekik, mint a kihívás, küzdés...

ha ezt meg nem találják meg egy kapcsolatban... hát most mit mondjak?:))"

Ki kit hív ki és miért küzd ? Ezek a csajok érett fejjel is a főisis életformájuk után nosztalgiáznak maximum..és persze a pasik se hülyék, a fiatalabbak alkalmi kettyintésen kívül leszarják őket, a "pasifelhőjük" többi része meg nem veszi komolyan őket, mert miért tenné ? Talán vívjanak meg értük a hajnali mezőn,mint szarvasbikák Gemencen, nanemá ..

dr. gernika 2010.08.25. 21:13:17

@Gulrich néni a szuterénből: Hű mennyi rajongói levelet - és spamet kap majd Zsombika ezután...

Piszok Alfréd 2010.08.25. 21:13:58

@Kedves Nard: jó játék ez, és így a neten nyugodtan lehet csinálni, hisz nem derül ki, hogy csóró vagyok, 200 kiló, kopaszodó szemüveges pattanásos izzadós csak 14 éves :) És talán a végén belém szeret valaki és akkor végre boldog lehetnék, még talán dughatnék is egyet életemben.

Lui_78 2010.08.25. 21:14:00

@Gonosz Duracel: nem mi?:)
Sosem történt még ilyen:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 21:15:53

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

Amúgy meg tényleg :) És milyen igaza lenne :)

@Gonosz Duracel:

Még Zsombikáról is vannak pikáns képeim....Naná hogy mindent láttam.

dr. gernika 2010.08.25. 21:16:43

@az aki: Csak mert rádunt? Előfordul ez 7 év után, sokszor hamarabb is. Elvetted addigra?

Gonosz Duracel 2010.08.25. 21:17:50

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): honnan tudod ennyire biztosan?:D azokban a belső intim körökben mozogsz?:D:D:P

@Kedves Nard: meghagyom neked őket:DD

Lui_78 2010.08.25. 21:18:10

Véletlen azt olvastam, hogy Análd meg és belédszeret. Pillanatra jó kedvem kerekedett, de aztán sajna láttam, hogy nem:D

Lui_78 2010.08.25. 21:18:59

@Gonosz Duracel: nem nem. Minden ami belterjes abból menekülök. Én egy egyén vagyok. Külsős. Ezért ugathatok mindenkinek.
:D

Lui_78 2010.08.25. 21:20:14

Szeretem a blogmotort, mert lenyeli...:)

nicknek 2010.08.25. 21:22:19

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): szeva:) jól is teszed... erről majd egyszer egy lájkóla mellett mesélek neked:))

Lui_78 2010.08.25. 21:23:07

@nicknek: két kérdésem van:D
Nemed?
Ismerjük egymást személyesen?
:)
Nem tudlak hova tenni.
:)

Piszok Alfréd 2010.08.25. 21:24:14

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): valamelyik fiú légikísérő jutott eszedbe? :D

Lui_78 2010.08.25. 21:24:15

@Piszok Alfréd: Nem tudom, nekem ezt egy haverom mesélte:D

Lui_78 2010.08.25. 21:26:59

Dolgoznom kéne még egy kicsit...faszkivan:D

nicknek 2010.08.25. 21:30:10

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): férfi... talán ismerjük talán nem... de most komolyan nem tudom... mond az a becenév valamit... valahonnan, hogy Zsomi

Lui_78 2010.08.25. 21:30:40

@nicknek: Nem:)
Bocs hogy ilyen indiszkrét vagyok, de a nők minden formában megpróbálnak behálózni, óvatosnak kell lennem az ilyen meghívásokkal:)

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 21:31:42

@Kedves Nard: Nyehehehe :D

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Ez biztos azert van, mert a te korodban mar a dementia is jatszik. :))

Amugy ma van a nevnapod?

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 21:33:05

@nicknek: Ooo, mar latom magam elott, hogy eltoltottek egy romantikus ejszakat Luival, de most ugy tesztek, mintha nem ismernetek egymast. Love is in the air. :))

Lui_78 2010.08.25. 21:35:16

@Frigyesur: dementia ellen oltva vagyok:)
Amúgy ma, baromság a névnap, leszarom.
:)

nicknek 2010.08.25. 21:36:12

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): pasik nem is?:D
pedig akkor vagy igazán hejjes pasi:D

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 21:36:52

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Ne felj, nem is akartam gratulalni, csak kerdeztem :))

En mondjuk mindig megunneplem magam. Az a jo benne, hogy Frigyes napon is lehet :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.25. 21:40:56

@nicknek: Düdüdüü, azt hiszem a Halalcsillag maris talalt egy uj celpontot. ;))

Piszok Alfréd 2010.08.25. 21:44:36

@Kedves Nard: és amikor a képek készültek? :)

nicknek 2010.08.25. 21:54:44

@Frigyesur: Jaj tervezőm:)) Asszem megtaláltuk a közös hangot:DDD

Piszok Alfréd 2010.08.25. 21:54:51

alszik mindenki? vagy érdekes a film?

dr. gernika 2010.08.25. 22:24:12

@az aki: Ja, mert csak ez a két opció van. Gratulálok. Jobban mondva részvétem.

TroppauerHümér 2010.08.25. 22:29:29

@dex.ion: Szerintem a fiatalok között is sok van. Csak nem látszanak, mert viszonylag korán férjhez mennek, dolgoznak, gyereket nevelnek. És nem is csak értelmiségi szubkultúrákban vagy kis falvakban. Nem ők a hangadók.

TroppauerHümér 2010.08.25. 22:54:49

@dex.ion: Az is keveredik, hogy a biztonság szón ki mit ért. Nem anyagi, hanem érzelmi biztonságról van szó, amire bizonyos férfiaknak és nőknek szükségük van, mások nem igénylik. Nagyon sok embert ismerek, akik a csajozásnál/pasizásnál százszor jobb szórakozásnak tartanak egy csomó mást, sportolást, zenehallgatást, vagy a munkájukat (nem mint karriert, hanem mint érdeklődési területet, nézz meg egy linux gurut vagy egy zenészt). Attól még stabil párkapcsolatban élnek, és jókat szexelnek. Érzelmi biztonság a felelős gyerekvállaláshoz is hasznos. Van akinek ez fontos, van akinek az.

dr. gernika 2010.08.25. 22:56:17

@Barry Kent: Hát hogynepersze... szerintem évek óta jelezgette már, hogy nem jó, vagy esetleg előre kéne lépni (házasság stb) csak a kedves azaki nem vágta a dolgot. Aztán meg rájuött, hány évet rápazarolt, hány lehetőséget elszalasztott, kezd kifutni az időből és most nem győz pótolni. Szvsz.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.25. 23:08:49

@TroppauerHümér:

A linuxguru és a jó szex üti egymást :) Ha nem, akkor meg hígul a szakma nagyon! :)

dr. gernika 2010.08.25. 23:24:49

@Theremin: Ezt még rendezd be egy függvénytáblázatba az átláthatóság kedvéért, aztán lehet sokszorosítani, publikálni, spontán prédikációkon az igét terjeszteni, stb.
Végre valaki megmondja nekünk, hogyan is kell élni, hiánypótló jelenség...

dr. gernika 2010.08.25. 23:39:55

@Theremin: Ja szóval gondolod, hogy azért az a véleményem, mert az _menő_. Értem...

dex.ion 2010.08.25. 23:46:01

@Piszok Alfréd: sosem értettem, mért megy vki erre

Piszok Alfréd 2010.08.25. 23:59:44

@dex.ion: én se. Persze nekem már akkor tériszonyom van, amikor a videót nézem.

Piszok Alfréd 2010.08.26. 00:07:07

@Drága IV gernika: ma nagyon menő volt mindent azzal magyarázni, hogy az menő :)))

Timmi81 2010.08.26. 09:25:06

Hm. Értem miről írsz. Én pont fordított helyzetben élem át ugyanezt. Klasszikus értékekkel rendelkező, "igazi" embert keresek, nem üresfejű "kurafit". Szinte lehetetlen. Nem kergetek már rózsaszín álmokat. :)

Piszok Alfréd 2010.08.26. 09:27:12

@Timmi81: hogy lenne lehetetlen, végre egymásra találhattok a posztíróval

Achmed the dead terrorist 2010.08.26. 09:48:40

@Piszok Alfréd: heh mit csinálnék: kivágom mint a macskát sz@rni, mert nőből meg annyi van, ha félbevágom derékig ér :D
süti beállítások módosítása