Több szeretnék lenni neki, mint egy hugica

2011. november 16. 07:42 - csajokespasik

„Bevallottam neki, mit érzek. Csodálkozott, ez nem lehet, megtisztelő de hogy-hogy beleszerettem a világ legérzelemmentesebb emberébe?” – egy reménytelen szerelem története következik, melyben a lány szado-mazo sms-játék után is csak hugica marad. Szeretne a pasival többet, de attól fél, hogy közeledése tönkre tenné az addig felépített barátságot. Kapcsolatot más férfival egyelőre nem tud elképzelni, mert folyton csak erre a srácra gondol.

 

Kedves Blog! Nem olvaslak régóta, de ez a kevés idő is nagy hatást tett rám. Kérdeztem már embereket, mindenki mást mondott, én meg csak süllyedek el szépen magamban. 24 éves lány vagyok. Van egy srác, a legjobb barátomnak tartom, legyen ő X. Három éve kerültem a munkahelyre, ahol azóta is dolgozunk. Rögtön megvolt köztünk az összhang, az egyetértés (én azonnal szerelembe estem), de akkor még jártam valakivel, aki szintén ott dolgozott. Éppen albérletet kerestünk, és X felajánlotta, hogy ugyan, ő egyedül lakik, van egy üres nagy szobája, költözzünk hozzá, ő is kevesebbet fizet, nekünk is jó. Nyilván belementünk a dologba. Ott laktunk már fél éve, mikor viharos veszekedések közepette szétváltunk az akkori párommal, aki elköltözött.

Én ott maradtam, együtt laktunk X-szel. Ex-srác már nem dolgozik nálunk. Egy évig laktam még X-nél. Imádjuk egymás társaságát, panaszkodós fajta, de én meg jó hallgatóság vagyok, rengeteget nevetünk, jönnek-mennek az sms-ek, hívások, szóval minden rendben van. De én halálosan szerelmes vagyok, azóta is. Volt egy-két rövidebb „kapcsolatom”, de hamar véget vetettem nekik. Körülbelül fél éve elköltöztem X-től, mert jött egy tökéletes lehetőség a lakásra, és ezt nem akartam elszalasztani. Emellett reménykedtem, hogyha elköltözöm, hátha feltűnik neki a hiányom. Ha úgy vesszük, fel is tűnt, csak nem olyan formában, ahogy szerettem volna. Elkezdtünk sms-játszani. Szado-mazo játék, mókásan, viccesen, semmi komoly, de rengeteget írogattunk így egymásnak. Élveztük, mert jókat nevettünk rajta, én meg pláne örültem a dolognak, gondoltam, na, itt a hiány, amire vártam, de jó, megkaptam a visszaigazolást.

Nagyjából két hónapja nem bírtam tovább, bevallottam neki, mit érzek. Csodálkozott, ez nem lehet, „megtisztelő de hogy-hogy beleszerettem a világ legérzelemmentesebb emberébe?” és hasonló válaszokat kaptam. Kiderült, hogy ő soha (?) nem gondolt rám máshogy. Amikor megismerkedtünk, ott voltam mint egy srác barátnője. Amikor együtt laktunk olyan voltam neki mint egy hugica, amikor elköltöztem, olyan lettem, mint egy unokatesó. Ezeket a szavakat használta rám. Volt még valami, amire már nem emlékszem pontosan, talán így szólt, hogy kapcsolatot nem akar, de a barátságom és hogy kollégák vagyunk, az kell neki.

Persze, hogyne örülnék neki, hogy jó barátom akar lenni, de mit tegyek, ha ez kevés? Kapcsolatot nem tudok kezdeni mással, mert folyton rá gondolok. Lépéseket már nem merek tenni, nem akarom hogy ez neki kellemetlen legyen.

 

 
537 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr243386395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgenlandi opelos 2011.11.16. 07:46:45

Hupikék muhakék törpikék, ébresztő!

fumerin 2011.11.16. 07:47:08

"Elkezdtünk sms-játszani. Szado-mazo játék, mókásan, viccesen, semmi komoly, "

Én itt fogalmi zavarodásba kerültem. De rossz az,aki rosszra gondol :D

Muha 2011.11.16. 07:50:02

Banalis tortenet, tizen evesen.
Meglatni s megszeretni
Ugye, van ilyen?

BARI 2011.11.16. 07:51:43

Hát igen.Van olyan, hogy az ember több szeretne lenni.Na de ha a másik csak úgy szeret, mint embert, meg értékel, mint embert, akkor megette a nagy büdös fene az egészet.

=)

Füstleee 2011.11.16. 07:56:37

Lépj le! Vagy nőjjé fel agyilag...

dr. gernika 2011.11.16. 07:59:06

Hát el kell tudni fogadni, hogy ezt benézted. Igazából, ha benne lett volna valami, már akkor megláttad volna, mikor bejelented, hogy elköltözöl. Nem tudom, mire vélni az ilyen sms-eket, de hát egy pasinak ez tényleg megy minden különösebb érzelmi háttér nélkül.
Most még mindig rá gondolsz, ez persze elkerülhetetlen. Próbálj meg valami új elfoglaltságot találni, munkahelyen kerüld el, esetleg beszéld meg vele, hogy amíg lerendezed magadban, addig ne nagyon pajtizzatok már, mert így nem megy a leválás. Idővel jobb lesz. Pasizni csak akkor kezdj el, ha már tényleg nem rá gondolsz a randin is.

SciNu 2011.11.16. 08:03:03

"talán így szólt, hogy kapcsolatot nem akar, de a barátságom és hogy kollégák vagyunk, az kell neki.
Persze, hogyne örülnék neki, hogy jó barátom akar lenni, de mit tegyek, ha ez kevés? "
HÁHÁ visszanyal a fagyi lányok? :D

"Kapcsolatot nem tudok kezdeni mással, mert folyton rá gondolok."
Akkor szenvedj.

És ha már SamChi a múltkor belinkelte a videót:
d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/594028_700b_v1.jpg

BannD 2011.11.16. 08:03:24

Szado-mazo hugica :D

BannD 2011.11.16. 08:06:33

@gernika:
"Nem tudom, mire vélni az ilyen sms-eket, de hát egy pasinak ez tényleg megy minden különösebb érzelmi háttér nélkül."
Jah lehet, hogy csak legyezgette szegénnyel az ego-ját. Vagy homár.

"Ha egyedül ülök egy szobában ember vagyok, de amint belép egy nő férfivá válok." (Karinthy asszem)

fumerin 2011.11.16. 08:08:14

Ezt azért soha nem értettem meg. Ha valaki-valakinek nem kell, akkor miért nem lehet kapcsolatot kezdeni mással?
Hogy lehet valaki úgy szerelmes, vagy inkább értetlenül vak, hogy ezt így agyban nem tudja helyére tenni?
A srácnak meg persze, hogy nem kell, miután a szeme előtt használta egy másik faszi, majd a nyakán maradt.

dr. gernika 2011.11.16. 08:09:30

@SciNuBob -I hear you, mon!-: LOL

Most, hogy kitárgyaltuk a posztot, mindenki nyilatkozzon az új Rammstein klipről. :)
vimeo.com/31836365

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.16. 08:18:56

@gernika: Én a helyedben mélyen hallgatnék! Pofátlanul az utolsó percben benyomtad, hogy mégis mentek koncertre! Pff! Remélem nem láttatok semmit és nem éreztétek jól magatokat. :DDD És remélem a sör is meleg volt! :D

Sokan kritizálják, én meg nem mondok véleményt róla, mert elfogult vagyok. Nekem bejött.

dr. gernika 2011.11.16. 08:21:32

@Köldökszösz (csodalampa): :D
Ezt láttuk, bebebeeee www.youtube.com/watch?v=CbNyM_sD284
Hát sört azt nem ittunk, a mellettem álló balfasz többet lenyomott, mint én 10 év alatt. Őt tényleg szerettem volna megverni, de végül megúszta pár beszólással és könyököléssel.

Mondjál elfogult véleményt. Én már csak azért is imádom, mert a saját rajongóikat is kiakasztották vele.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 08:31:24

Hát kedves posztoló, igazából én inkább "panasznapnak" éreztem a posztodat, mint komnoly segítség, vagy tanács kérésnek. Mit tegyél? Lépjél. Ha amiatt nem tudod kiverni a fejedből, mert lépten-nyomon látod, tekintve, hogy egy munkahelyen dolgoztok, akkor ideje munkahelyet váltani. 24 évesen úgy sem hiheted, hogy innen mégy nyugdíjba! Inkább most válts, mert később sokkal nehezebb lesz. Minél több időt töltesz itt, annál nehezebb. Aztán pedig foglald ez magad mással (nem pasizásra gondoltam). Keress hasznos elfoglaltságot, ami egyben leköti az energiáidat és az idődet is: pl tanulj (nyelveket, bármit), az rendesen leköti az embert. Aztán majd egy idő múlva már nem fog állandóan ő járni az eszedben. És előbb-utóbb képes leszel más srácokkal is komoly kapcsolatra. Tudom, hogy egy beteljesületlen szerelmet nehéz úgy kukázni, hogy úgy képzeled akár ez is lehetett volna az igazi, de lásd be: itt egyoldalú szerelemről volt/van szó, amit akár plátóinak is nevezhetünk, mert nem teljesült és nem is fog beteljesülni. C'est la vie.

Szöszi 28 2011.11.16. 08:32:32

Szar szituáció. Azért amikor a képedbe vágják, hogy nem kellesz, az lehetett volna az a pillanat, amikor lezárod magadban a dolgot.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 08:33:18

@gernika: Most miért akartad bántani? Csak mert szereti a sört? Nem lehetsz ilyen irígy!
:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.16. 08:33:34

@gernika: Igen, én is olvasgattam a hihetetlen műértők reflekcióit.
Szerintem egy sima karikatúra. Nem kell ebbe többet beleképzelni. A szöveget meg értelmezze mindenki ahogy akarja. Úgyis annyi mindent rá akartak már szegényekre húzni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.16. 08:33:47

Szerintem hejjespaseeról van szó, aki tényleg csak barátként tekintett a csajra, aki valszeg alsókategóriás. De azért jó látni, hogy vannak férfiak, akik visszabasszák arcba a "legyünk barátok" című szánalomdumát a majmotskáknak. :D Way to go X! :D

Muha 2011.11.16. 08:34:50

@Kata1987: Ilyenkor kell elkezdeni inni, bulizni, kettyinteni mindenkivel.
Ki kell perzselni az agybol a masikat, mint ahogy kikormolod a kipufogocsovet is.

Burning down the house!

:)

fumerin 2011.11.16. 08:37:43

@Ibrahim a tevehajcsár: " beteljesületlen szerelmet nehéz úgy kukázni"
Nem világos nekem még mindig, hogy addig hogy lehet szerelmes valaki, amíg be nem teljesült?
Szerintem ez olyan 14-16 éves korban még belefér, de utána nem nagyon életszerű.

dr. gernika 2011.11.16. 08:40:13

@Ibrahim a tevehajcsár: Természetesen azért, mert feszt beleugrált a kilátásba és az intim aurámba. Mikor csúnyán néztem rá, bocsánatkérően még a térdemet is megpaskolta. frrrrrr

@Köldökszösz (csodalampa): Aki ezt nem tudta poénra venni, az szerintem az eddigi munkásságukat sem értette. A szöveg meg pont úgy van megírva szerintem, hogy mindenki a saját agymenése alapján értelmezze, és az is jó kis jellemrajz.

Szöszi 28 2011.11.16. 08:41:11

@Muha: "Ki kell perzselni az agybol a masikat"

Muhaszita, az agyból kell kiperzselni a másikat, vagy az ágyból?:D Az ékezetek hiánya:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.16. 08:42:22

@Ibrahim a tevehajcsár:

Hagytam hagy agresszívkodjon gernika, ha a pasi begurult volna, úgy basztam volna fejen hogy a takony menetet vág a nyakán :D

Muha 2011.11.16. 08:43:07

@Kata1987: Ágyban perzseléssel kell agyból perzselni!
Kataszita, érted már?
Ékezet mode OFF

2011.11.16. 08:49:22

Fiú és lány között nincsen barátság, mert előbb utóbb valamelyik többet fog érezni a barátságnál. Ékes pl. erre a poszt. Ezt buktad aranyom. Sajnálom, de ez a nagy büdös helyzet.

Kytia 2011.11.16. 08:49:29

Na mi van, bekerültél valakinek a felhőjébe?:D
Néha már kezdem azt hinni, szociológiai kísérleteket végeznek velünk ezek a bloggazdák és figyelik a reakcióinkat, ezért passzol minig a következő napi poszt az előző napi kommentekhez.:DD

Amúgy meg hát szívás. Ne találkozz vele egy ideig, ne is barátkozz nagyon (hiába szeretné), várd meg, míg lecsillapodnak a dolgok és egy idő után már nyitott leszel más pasikra. Csak ki kell várni.

Kytia 2011.11.16. 08:50:47

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ó, ez nemtől független. A legtöbb ember arra vágyik, akinek nem kell.:))

Muha 2011.11.16. 08:52:00

@Kytia: vagy csak vonuljon vegig a srac elott sexy fehernemuben, aztan lesz egy bena sex es konnyebb a felejtes!
:)

Szöszi 28 2011.11.16. 08:56:36

@Muha: Értem, elég okos lány vagyok:) A szombati matek vizsgám is elsőre meglett, ami elég jó teljesítmény:) Csak piszkáltalak, Édesem:)

cyd 2011.11.16. 08:58:47

@fumerin: Agyban helyre tudja, a lelkét nem tudja fékezni.

Kytia 2011.11.16. 09:00:39

@Muha: Hááááát, ha 1 éves együttélés sem teremtett egyetlen olyan alkalmat sem, amikor "csak úgy megtörtént" volna, akkor szerintem a fehérnemű sem segít. Mondjuk lehet, hogy legalább a többi kolléga belelkesedik.:D

Kytia 2011.11.16. 09:02:29

@fumerin: Á, ez csak típus kérdése. Én simán folyton szerelmes vagyok plátóian.:)

alien47 2011.11.16. 09:05:38

@gernika: Sirály a klip. Az előző(pornós) igaz jobban tettszett de ez sem rossz.

Poszter.
Sajnos meg kell, hogy mondjam vagy randa vagy vagy dagi. Mindenképpen nem kívánatos fajta. Ezért nem ver el élőben a kiválasztott lovag.
Hogy lehetsz szerelmes valakibe, aki még a kezedet sem fogta meg? (költői kép az utolsó)

Szokj rá a kábítószerekre és áruld a tested, majd elfelejted!

Puszika

reiko 2011.11.16. 09:07:06

A helyedben kerülném egy kicsit, amíg le nem csillapodnak benned az érzelmek.
Ha már nem úgy kelsz és fekszel le, hogy ő lenne az első és az utolsó gondolatod, akkor már jobban fogod érezni magad, és kicsit kisebb problémának fogod ezt érezni, mint most.

Nagyon kellemetlen tud ez lenni, de el fog múlni, csak kerüld el minél nagyobb ívben, menj el jógázni, futni vagy rúdtáncolni :)

SciNu 2011.11.16. 09:07:50

@gernika: Jó kis beach boys hangulat. Amilyen hülyék még illik is hozzájuk. :D

www.youtube.com/watch?v=Qcb2vIFVCLA

@Kata1987: Gagásan az ágyból :D

@Kytia: Ez már nekem is megfordult a fejemben. Múltkor is mikor talán SamChi mondta, hogy a pasik csalják a posztokban mindig a nőket másnap egyből egy fordított poszt jött :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.16. 09:07:58

"Persze, hogyne örülnék neki, hogy jó barátom akar lenni, de mit tegyek, ha ez kevés?"

Ha ennyire nem tudsz másként nézni rá, akkor a barátságot is érdemes jegelni egy időre. Ha ennyi idő alatt nem alakult ki benne vonzódás az irányodban, akkor elég kevés az esélye, hogy lesz ebből valaha valami. Foglald el magad, mászkáljatok a barátnőiddel, majd szépen elfelejted, mert el kell. Felesleges az érzelemeidet egy olyan emberre pazarolni, aki láthatóan nem viszonozza. Tudom, szar dolog, de el fog múlni.

@fumerin: te nem vagy ilyen típus, azért nem érted! Nem kell ehhez tininek lenni! :D

cyd 2011.11.16. 09:09:19

@alien47: Az előző a halotti tor volt, nem? A Haifisch.

Caddy 2011.11.16. 09:09:32

Felejtsd el a bátyust húgica ennyit mondok.
Ha ez a pasi TÉNYLEG nem gondolt rád máshogyan, akkor nincs miről beszélni. Ez nem egy film aminek majd hepiend lesz a vége, ez az életed!
Azonnal tiltás törlés.

Muha 2011.11.16. 09:09:48

@Kata1987: Vigyazzal mert harapok.
Vau vau
:)

alien47 2011.11.16. 09:13:33

@cyd: Akkor le vagyok maradva (egy kicsit)

cyd 2011.11.16. 09:16:33

@alien47: Nem tudom az időrendet, akár még neked is lehet igazad. Egyébként ez az, szokásos zenei és képi minőség:
www.youtube.com/watch?v=GP0_MNj8f1Q

Kytia 2011.11.16. 09:18:45

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Jaja, nem lepődnék meg, ha valaki a háttérből lesne és jegyzetelné, hogy aki a fordított felállásban A-t mondott, az vajon ma is A-t mond-e, vagy beüt a kettős mérce.:)) Gonosz bloggazdák!:))

Szöszi 28 2011.11.16. 09:19:57

@Muha: Vigyázzál, mert azt szeretem:)

el333t 2011.11.16. 09:30:46

@gernika: Istencsászár! :)

A klipben látható bulin a napsütéstől a hányás-mellvillantásig ivó lányokkal tarkított élőzenés Rammstein-partiig minden értelmes lény részt akarna venni.

Nem úgy, mint a posztoló magánéletében. Nem is értem mi itt a probléma: a srác nem dugta meg és hagyta ott, nem használta ki, egyszerűen bohóckodott vele, majd amikor a lány előállt az érzéseivel, illemtudóan elutasította. Persze ettől csak még kívánatosabb lett.

Sajnos a posztoló csúnya, és/vagy a férfiúnak van partnere.

Black.Sheep 2011.11.16. 09:31:46

Kicsit sokat látott bele a 24 éves lány ebbe a relációba.
Valószínűleg még kevés a tapasztalat benne.
Ésvagy a küldetéstudat erősebben dolgozik benne még most is, mint egy V8-as.
A tegnapi kommentekhez kapcsolhatóan: te nő, vigyázz, nehogy levakarhatatlan megszállott "rajongó" legyél..az olyanok a sorozatokban mind csúnyán járnak :)

@gernika:
Nyugodtan le lehet baszni a Rammsteint is, ha ötlettelen sorozat-kliséket dobál össze. Emberek ők is.
Sokszor elsütni a karikatúrát, az is fárasztó, de ez itt még üres is.
A zene rendben van, a szöveg meg igen, pont annyira általános, hogy bele is lehet magyarázni sok mindent :)

Egyébként ahogy látom, a kinézet ciklikus náluk is (normál-beteg-normál-beteg); most nem tudták eldönteni, melyik legyen. Fáradnak kicsit, na :)

Hurri Kán 2011.11.16. 09:31:47

Nehéz dolgok ezek. Inkább iszom még egy KV-t.

dr. gernika 2011.11.16. 09:35:14

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Tillen látszik itt-ott, hogy kicsit feszen ebben a színes környezet, de a többiek úgy élvezik, mint a gyerekek. :)
@cyd: Nahát azon is beszartam. :D

ST83 2011.11.16. 09:37:44

Jaja, ez bukta. Sajnos. Lehet sokat kell varnod, de elobb-utobb jobb lesz. Szerintem nem kell addig elrohanni es masokon kielni a banatod, mert azzal sokaknak okozhatsz sebeket, amit nem erdemelnek meg. Jarj nyitott szemmel es legy turelmes!

SciNu 2011.11.16. 09:43:28

@alien47: "Szokj rá a kábítószerekre és áruld a tested, majd elfelejted!"
Zseniális ötlet :D

@Caddy: Törölni kell a tiltást? Vagyis folytassa? :P

@Muha: Csak a farkad ne csóváld :D

@Kytia: De itt még állítólag a ex-prosti barátnős folytatásra is mást mondtak a commentelők :D

fumerin 2011.11.16. 09:43:48

@Bundabandi: Most képes voltál "leérzésnélkülizni" ? :D

Αphelion 2011.11.16. 09:46:09

www.demotivalo.net/view/52620/az-egyutt-alvasnak

Normalis embereknel igy mukodik.

Ez a csaj viszont elso latasra beleszeret, szinglive valik, EGYBEKOLTOZNEK, de nem am elkezd rahajtani, hanem 2 es fel even at haverkodik vele aztan derult egbol kiboki hogy bele van zugva? Es meg csodalkozik hogy a ficko csodalkozik?

A multkori koktelra meghivatos is ilyen volt, 3 oran at csak dumal vele aztan megprobalja megcsokolni. Meg a tegnapi is eleg gyanus hogy nem hajtott eleg intenziven a lanyra, az volt a problema. Valaki magyarazza mar el az embereknek, hogy ha valaki tetszik, akkor szepen neki kell allni ELCSABITANI meg FELIZGATNI, nem csak varni hogy a szadba ropuljon a sult galamb!

dr. gernika 2011.11.16. 09:47:20

@Black.Sheep: Le lehet, de nekem nagyon bejön. :)
@el333t: Ja, én is.

Caddy 2011.11.16. 09:49:18

@SciNuBob -I hear you, mon!-: most mit kekeckedsz? Nem így szokták a tinik, hogy töröltem FB-ról? Meg letiltottam msn-n? :)

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 09:49:26

Visszanyalt a fagylalt, ez tényleg vicces. Nekem tetszik! :)

A nő a klasszikus szintező-csúcsrakúró típus tökéletes megtestesítője. Azt mondja, akkor még járt valakivel, aki szintén ott dolgozott. VALAKIVEL, baszki. Mindegy is, kivel, csak legyen felealbi, felerezsi, aztán lecserélem, ha jön egy jobb. Nem kell ezt túlbonyolítani!

"..én azonnal szerelembe estem" Hejjes volt-e a pasee? Egyedül lakott és volt egy üres, nagy szobája. ==> Pénzesebb volt-e a pasee, mint az akkori kényelmi állandó? Mindkét szempontból minőségi ugrást lehetett volna végrehajtani vele, csak hát ahhoz minőségibb sunának is kellett volna lennie. Akkor azonban X Valaki távozása után pár nappal már korántsem úgy tekintett volna rá, mint a kishúgára. Ellenkezőleg: tolta volna, mint a lopott biciklit. Ezek szerint bizonyos esetekben nemcsak a férfiaknak kell egy évig várni arra a felismerésre, amit 1-2 hét elteltével már illene tökéletesen átlátni.

A posztírónak azt javasolnám, csípjen meg egy másik tehetős faszit, akihez oda lehet költözni, X-nek pedig ajánlja fel a kötetlen sunázás lehetőségét, ígéretek és a kizárólagosság elvárása nélkül.

Ha ez nem lehetséges, csípjen meg egy másik faszit közös albira és felerezsire, X-nek pedig ajánlja fel a kötetlen sunázás lehetőségét, ígéretek és a kizárólagosság elvárása nélkül.

Inverz felhőzésről viszont csak akkor beszélhetnénk, ha:

1) A fickó igénybe vett volna bizonyos szolgáltatásokat a nőtől. Lelki szemetes, házias koszt, mosás-vasalás-takarítás, stb.

2) Folyamatosan táplálta volna az illúziót, hogy ebből szex, szerelem vagy mindkettő lehet egyszer. A vicces szado-mazo SMS-ek nem tekinthetők ráutaló magatartásnak. Ahhoz minimum kézenfogva sétálás, csók, és bizonyos időközönként elhangzó "csak téged szeretlek, de még várnod kell rám" kell. Ugye, mennyire más kategória, mint az SMS-ben idétlenkedés?

3) Mindezt párhuzamosan több nővel művelné.

Pusztán az, hogy az embernek vannak ellenkező nemű, hasonló korú ismerősei is, nem tekinthető felhőzésnek.

SciNu 2011.11.16. 09:50:25

Na hogy valami "okosat" mondjak a posztolónak pörgettem pár instant Coelhot:
A nap gyémántporos reménye véget nem érő ráncot vés.
A pillangó bátor vándorlása felhőkönnyű szenvedésekkel van tele.
A szív rejtélyes imája isteni vihart kavar.

Ezt meg úgy dobta egyszer csak:
A rendszergazda varázslatos gyengesége tökéletes táplálékból gyarapodik.

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 09:53:24

@fumerin: Mert szerelemnek nevezik a heves vagyat es erdeklodest. Nem baj, ha nem ismerjuk a masikat, attol meg nyilvanvaloan ot szeretjuk, nem? Meg veletlenul sem a fejunkben kialakult idealt ;)))

@Kata1987: Az en lanyom, ne szolj be, akkor hasznal ekezetet, amikor akar.

indapass90210 2011.11.16. 09:54:06

a) Bűnronda a posztoló
b) Mikropénisz

Kytia 2011.11.16. 09:55:15

Azoknak, akik tévedésben élnek: a fagyi sosem VISSZA nyal. Aki anno azt mondta nektek, hogy "legyünk barátok", az most feltehetően nagyon boldog másvalakivel.:) A posztban szereplő áldozat, az egy másik nő.:)))

fumerin 2011.11.16. 09:55:40

@Frigyesur: Tuttam Nagyúúr, hogy Neked sem lehet elvenni könnyen az eszed! :D

TBal 2011.11.16. 09:56:45

@fumerin: "A srácnak meg persze, hogy nem kell, miután a szeme előtt használta egy másik faszi, majd a nyakán maradt. "

Nem vágom, hogy ez így miért logikus...

Kytia 2011.11.16. 09:57:39

@Dövan: Azaz nem hejjesnő? Mer nektek csak az kell? Roahdjatokmegottaholvagytokszarháziaknemtudjátokértékelniabelsőszépségetésazáldozatkészségetfelületeshaszonlesősenkiházikremélemhamarosankukázmajdegyjócsajésakkormegtanuljátokmiaszenvedésmocskosdisznók.:DDD

el333t 2011.11.16. 09:57:46

@Aphelion: Pontosan. Egyszer kiderült egy lányról, hogy hajtott rám. Két évig ültünk egymással szemben a könyvtárban. Asszem évente egyszer-kétszer kávéztunk is :D

Black.Sheep 2011.11.16. 09:58:02

@gernika: That's allowed to :)
Személy szerint pl. az Oomph! látványkoncepciói jobban tetszenek már egy ideje. Ez volt ez első tőlük, ami megfogott:
www.youtube.com/watch?v=iN-gUZa642g

fumerin 2011.11.16. 09:58:04

@TBal: Nem baj. Nem kell mindent értened.

Kytia 2011.11.16. 09:58:25

@TBal: Ezt én sem vágtam.:))

el333t 2011.11.16. 09:59:17

@Dövan: Mi van? Egy mikorpéniszes srác szerintem a kezét-faszát összerakja, ha valaki önként és dalolva dobja szét a lábait 0 befektetett pénzzel.

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 09:59:42

tudom ezt itt nem illik meg nem is szükséges,de bocsánat a tegnapi trollkodásomért,főleg a Zoltánok felé :-)

dr. gernika 2011.11.16. 10:00:34

@Black.Sheep: Már nemtom megnézni, mert rohangálnak körülöttem a kollégák...

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 10:00:35

"Van egy srác, a legjobb barátomnak tartom, legyen ő X. Három éve kerültem a munkahelyre, ahol azóta is dolgozunk. Rögtön megvolt köztünk az összhang, az egyetértés (én azonnal szerelembe estem), de akkor még jártam valakivel, aki szintén ott dolgozott."
Te kizarolag munkahelyen baratkozol es ismerkedsz? :O

"Imádjuk egymás társaságát, panaszkodós fajta, de én meg jó hallgatóság vagyok..."
Elmeny lehet folyton valaki panaszkodasat hallgatni.

"Szado-mazo játék, mókásan, viccesen, semmi komoly, de rengeteget írogattunk így egymásnak."
Az utana irtak fenyeben kisse nem tudom hova tenni. Mitol S/M?

"Kiderült, hogy ő soha (?) nem gondolt rám máshogy. Amikor megismerkedtünk, ott voltam mint egy srác barátnője. Amikor együtt laktunk olyan voltam neki mint egy hugica, amikor elköltöztem, olyan lettem, mint egy unokatesó."
Ennel mi egyertelmubb?? :S Megismert valakit, aki massal jart, latta oket egyutt, talan meg hallotta is. 3 eve baratok vagytok. Az lenne a fura, ha nokent gondolna rad.

"Persze, hogyne örülnék neki, hogy jó barátom akar lenni, de mit tegyek, ha ez kevés? Kapcsolatot nem tudok kezdeni mással, mert folyton rá gondolok. Lépéseket már nem merek tenni, nem akarom hogy ez neki kellemetlen legyen."
Mondjuk ne tegyel semmit. Ne legyel a baratja, ne irj neki, mondd el, hogy o se satöbbi. Aztan elfelejted. Megis mit gondolsz: kitarto epekedesed 'verfertozo' viszonyra keszteti?? :S

ST83 2011.11.16. 10:00:53

@TBal: Talan konnyebb azzal a gondolattal megbaratkozni, hogy az aktualis (vagy jovendobeli) csajodban mar mas is jart, ha az nem a szomszed szobaban tortent. Nyilvan erre gondolt. Egyebkent en sem gondolom, hogy ez lett volna az oka annak, hogy nem jottek ossze, de az fura, hogy egyutt lakom egy lannayal, szongli vagyok es nem problakozom be, foleg ha bevallja, hogy tobbet erez.

indapass90210 2011.11.16. 10:01:50

@Father Justice: "X-nek pedig ajánlja fel a kötetlen sunázás lehetőségét, ígéretek és a kizárólagosság elvárása nélkül."

Tegnap Kytia már szólt, hogy ilyen pasik nincsenek, néhány hozzánk hasonló perverz állatot leszámítva még az interneten kereső független faszik is csak komoly kapcsolatban tudnak gondolkodni.

Αphelion 2011.11.16. 10:02:56

@el333t: "Sajnos a posztoló csúnya, és/vagy a férfiúnak van partnere."

Fuh tenyleg, az nekem fel se tunt hogy ezt a kerdest nem is erinti a posztban, pedig az 1 ev alatt eleg konnyen feltunhetett volna neki ha van, meg az is ha nincs. Nem tudom hogy csunya-e, de hogy nem valami okos, annyi szent.

cyd 2011.11.16. 10:03:14

Megfejtés: X meleg és Valakire hajtott, de sajnos a hugica maradt a zajos szakítás után és nem Valaki. Pech.

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 10:03:25

@Kytia: Aaa, mifele szocializaciot lehet rajtunk tanulmanyozni? Te szocializaltnak erzed magad? :))

@fumerin: :D

indapass90210 2011.11.16. 10:05:11

@el333t: hádde az meg minek, ha nincs mivel megcsinálni?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.16. 10:05:14

@fumerin: Én ugyan nem, de én szerelmes típus vagyok, így megértem.

@Frigyesur: Ki hogy hívja! Én speciel a fellángolást, plátói szerelmet is szerelemnek hívom, nem adok más nevet neki. Szerintem nem csak olyan emberbe lehetünk szerelmesek, akit ismerünk. Ha egy ideálba vagyok szerelmes, attól még szerelmes vagyok. :D

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 10:05:17

@( o_o ): 1283 karaktert pazaroltam rád, mire leesett, hogy csak trollkodsz, a többiek pedig még többet. Nincs bocsánat. Tedd jóvá, amit elkövettél!

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 10:05:59

@Kytia: Hadd legyen mar egy jo napjuk, orulhessenek nyugodtan, hogy van egy (!) no, akinek sz*r! Jot tesz a kis lelkivilaguknak.

@cyd: Hm. Meglepoen logikus toled! Egy szot nem hallottunk arrol, hogy a sracnak milyen maganelete volt a 3 ev alatt.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.16. 10:06:19

@( o_o ): Szerintem a Zoltánoktól nem érdemes bocsánatot kérni. Kettőhöz is volt szerencsém! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 10:06:33

@fumerin: Hát 24 évesen különösen nem életszerű, dehát ez van, fogadjuk el, hogy a poszter tényleg ezt érzi. Abban egyetértünk, hogy ez úgy kb. 14-16 éves korig reális.
@gernika: És te csak csúnyán néztél? Hát az lett volna a minimu, hogy: "öcsisajt, még egy ilyen bizalmaskodás és a fogaid selejtezőt játszanak a szádban a bennmaradásért!" Vagy valami hasonló, hogy érezze a tettének a súlyát. Remélem a koncert legalább jó volt!
:)

Muha 2011.11.16. 10:07:24

Eleg a bohockodasbol!
Komoly szerelmi zurzavar tenyesete forog fenn, ami megoldasra var!

TBal 2011.11.16. 10:07:34

@ST83: Okés, de ez elég alacsony intelligenciaszintet feltételez. Ha nekem tetszene valaki, akkot nekem oly mindegy, hogy kivel volt előtte nemi élete (hacsak nem kapott be legyet vagy trippert...) és hogy ez számomra látható/hallható helyen történt-e. Ha tetszik, tetszik, és az, hogy van nemi élete (netán még fellősségteljes is), az azt jelenti, hogy felnőtt és életigenlő.

indapass90210 2011.11.16. 10:07:40

@Kytia: persze hogy az kell. Tudom, hogy egy igazi férfi bármit meg tud csinálni, de én sajnos csak egy fiúka vagyok, akinek megfelelő, vizuális inkluzív inger nélkül egyszerűen sehogy sem áll fel!

Hurri Kán 2011.11.16. 10:08:26

@( o_o ):
Nem volt semmi trollkodás. ;-)

SciNu 2011.11.16. 10:08:27

@Kytia: Volt valami hogy kiderült a srác jövendő menyasszonyáról hogy egyetem alatt nem diákmelóval kereste a pénzt albérletre és emiatt nem tudta hogy most akkor elvegye vagy ne. Sokan mondták hogy ha szereti meg abbahagyta akkor vegye el. Aztán jött a folytatás és ott meg állítólag rázendítettek hogy mekkor a balek hogy a lány így beetette hogy úgy döntött elveszi.

@Caddy: Ha még csak a tinik tennének így :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 10:09:02

@( o_o ): Na de miert trollkodtal? Mi a jo benne?

@Bundabandi: Szerintem ha a langolast szerelemnek nevezzuk, anelkul, hogy ismernenk a masikat, akkor erzelmeink igen felszinesek. Tkp. latunk egy vonzo embert es bejon a stilusa, es mar szerelmesek vagyunk?! Az annyit is er.

fumerin 2011.11.16. 10:09:26

@Bundabandi: Én nem vagyok szerelmes típus.
Most belesétáltam, de én nem akartaaaaam...brüüühhhűűűűűű :D

el333t 2011.11.16. 10:10:19

@Dövan: A lány tövig be tudja nyelni.

Kytia 2011.11.16. 10:11:16

@Frigyesur: Akkor antiszociológiai tanulmányokat csinálnak.:DD
Azt látom, hogy jót tesz, de lehetnének kicsit elegánsabbak. Mi sosem örömködünk, amikor egy faszinak rossz, hanem tanácsot adunk nemtől függetlenül. De mostantól más lesz, minden hímnemű posztolóval helyből közlöm, hogy

1.) "Azért estél pofára, mert ronda vagy és dagadt, hisz csak rondák és dagadtak szívhatnak."

2.) "Biztos csak azért kellett a nő, mert szép volt, vagy gazdag, így tehát meg is érdemelted a bukást, erkölcstelen vágyaidért."

3.) "Egyáltalán mi az, hogy szerelmes voltál belé, amikor még a farkadat sem dugtad a szájába, hogy nevezheted ezt így szerelemnek?"

:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 10:11:24

@Father Justice: Sajnálod a karaktereidet? Ne legyél már smutzig bakker!
:))

TBal 2011.11.16. 10:11:26

Ja amúgy páran itt elég rosszindulatúak, kb. a ronda/dagi vonalat tudják elképzelni. Lehet, hogy csak egyrészt a hapsi nem faszvitéz és csak komolyban gondolkodik, és a csaj meg valamilyen szempontból nem az esete (pl. visszahúzódó, a hapsinak meg a vagányok jönnek be, vagy vékony, a hapsinak meg a telt jön be... vagy épp csak nincs összhangban önmagával, vagy fordítva, túl önálló, a hapsi meg tőle függő csajban gondolkodik). Nem az esete, kész.

2011.11.16. 10:12:46

@Father Justice:
Írtam levelet a mailedre, majd válaszolj légyszi. :)

TBal 2011.11.16. 10:13:34

@fumerin: Jah, szóval saját használatra a bonyolult világot leegyszerűsítő rögeszme? :)

Szöszi 28 2011.11.16. 10:15:14

@Frigyesur: Cö...Anyuci pici fia...Ööööö akarom mondani Apuci pici lánya:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.16. 10:15:17

@Frigyesur: Érdekesen gondolkozol! Sehol nem írtam, hogy a lángolás az, hogy csak meglátok valakit és bejön. Attól még, hogy te nem tudsz érzelmesen, csak logikusan gondolkozni, attól még a szerelem nem csak az, ha valakit totál ismerek és szeretem amilyen ember. A szerelem néha értelmetlen és koránt sem logikus! Azért szerelem. Amiről te beszélsz az a másik szeretete és tisztelete szerintem, ami mélyebb érzés már, mint a szerelem!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 10:15:17

@Kytia: Minek apróznád el magad? Ne csak a posztolókkal! Minden hímneművel! Ne vacakolj velü(n)k!
:))

ST83 2011.11.16. 10:15:19

@TBal: Jol hangzik amit irsz.:) A magam reszerol azert inkabb nem akarom tudni, hogy aktualis partnerem mennyire volt "elet igenlo" mielott alam, folem kerult.

Kytia 2011.11.16. 10:16:01

@TBal: Én is dugtam már a mostani barátom előtt is, de még nem mertem neki bevallani.:)

@Dövan: Akkor meg ne csodálkozzál, ha koppansz, mert akinek a szép kell, az úgy járhat, hogy ő nem kell a szépnek, bezzeg, ha értékelnéd a sok rendes lányt, aki a lelkét is kitenné, ne csodálkozzál, ha majd egyszer visszanyal a fagyi, akkor majd rájössz, milyen buta voltál, ráadásul a 90%-od ilyen.:DDD

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :DDDD De végül koppant a srác, vagy mi lett? Egyébként ja, sok múlik a megfogalmazáson. Már gondoltam rá, hogy be kéne küldeni egy valós sztorit néhány tény beleírásával, majd kicsit később ugyanazt, de más események említésével és vajon mik lesznek a válaszok?:DD

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 10:18:07

@Kytia: Az elegancia kevesek sajatja. Noblesse oblige, en peldaul keptelen lennek nem elegans lenni :)))

Tegy is ekepp. Megkimeled magad (es minket :)) a hosszu hsz.-oktol es gondolkodastol. Kicsit unalmas, de hat valami valamiert.

TBal 2011.11.16. 10:18:46

@Kytia: időben vagy térben előtte? :)

@ST83: Jó, de ha úgy alakult, hogy tudod, akkor az zavarna? Ha úgy alakulna,hogy tudnám (hangjelzésekből), hogy jó az ágyban, akkor az végülis jó jel, nem? :)

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 10:18:49

@Dövan: De azt mindenki azonnal vágta, hogy ez hülyeség, bár a konkrét magyarázat nem hangzott el. Pedig egyszerű a dolog: egy átlagos külsejű, legalább átlagos szellemű képességű férfi azonnal vágja, hogy csak ugratásról / tesztelésről van szó, ha az online társkeresőn egy csinos nőtől "én csak kötetlen sunázásra vágyom" jellegű megkeresést kap. (Kivéve, ha felső kategóriás hejjespaseek, azok viszont élőben keresnek sunákat, nem vesztegetik az idejüket a netes kamuparádéra.) Ha ugratásnak tekinti, visszaír valami vicceset, ha tesztnek, akkor pedig szeretne átmenni a vizsgán, ezért azt válaszolja, hogy ő csak komolyban tud gondolkodni. Triviális.

Viszont ha Kytiának van igaza, és a kötetlenül sunázgató, illetve arra IS képes perverz állatok vannak kevesebben, a posztírónak akkor sem kell feladnia a reményt. Van rá esély, hogy X is ilyen, vagy még nem ilyen ugyan, de fel lehet benne ébreszteni az Állatot. A remény hal meg utoljára.

Büszke_troll 2011.11.16. 10:19:36

Kedves posztoló!
Jó híreim vannak! Kivetettem kártyán X és a te viszonyodat. Csak röviden: 2016 márciusában esély lesz arra, hogy X teljesen beléd szeressen, sőt 2016 augusztusában X még gyermekeket is szeretne tőled!
Ráadásul pont akkor lesz a Vénusz a Rákban, ami külön biztató jel.

Ez a megoldás csak akkor teljesül, ha X=Ernő.

PS: látható volt viszont egy aggasztó jel is az egészségeddel kapcsolatban, ezért csak annyit javasolhatok, ne egyél babfőzeléket füstölt békacombbal. A prosztatádra is vigyázz, ott is láttam aggasztón jeleket!

@gernika: a klip olyan jó középes, a "zene" szar, de tudjuk egymillió légy nem tévedhet.

fumerin 2011.11.16. 10:19:45

@TBal: He?
Az én világom egyszerű, egyenes.
Hogyan is érthetné olyan, aki minden fassságát beleálmodja az életbe?

ST83 2011.11.16. 10:19:51

@Kytia: Maradjon is igy :):):

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 10:20:03

@Bundabandi: Nem az erzelmek logikajarol beszelek, hanem a valosagalapjarol.

cyd 2011.11.16. 10:21:04

@Muha: Na! Mi? Megálltál a tükör előtt és most nem tudod, hogy magadat szeresd vagy a tükörképed?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.16. 10:21:46

@TBal: Ezzel totál egyetértek! Nagyon idegesítő és unalmas ez a "dagadt vagy, azért nem kellesz", "kicsi a farkad, azon röhögött", "szintezési problémája van", "biztos hejjespasee, azért loholsz utána" stb. Minden posztra CSAK ezeket tudják írni! Ezért nem is szeretek már néha kommentelni.

Kytia 2011.11.16. 10:21:47

@TBal: Ne bonyolítsad már, mert a sok lehetséges variáció véggigondolása közben túlmelegszik az agyuk és felrobban. Dagadt volt a csaj, pont.:))

@Ibrahim a tevehajcsár: Sajnos, a blogon kívül nem tudom alkalmazni ezt a stratégiát.:))

ST83 2011.11.16. 10:22:25

@TBal: Nekem kell az illuzio. Nem vagyok egy onmagamnak hazudni kepes ember, de ez esetben inkabb maradok boldog tudatlan:) Biztos nem biznek magamban elegge, ha hallanam milyen jol adja magat elo az agyban :):):) A bal fulemmel mar igy is gondok vannak:):)

el333t 2011.11.16. 10:23:43

@TBal: Én nagykorúságom óta nőkkel megosztott térben lakom, két olyan évtől eltekintve, amikor az összes szomszéd szobában nőstények laktak és folyton átjártak, hogy zavarjanak a tanulásban, pl. mikor főzni tanítottam őket. Némelyikkel lefeküdtem de mit mondjak, volt egy sovány (nem szeretem), alteros, füves, fogszabályzós lány és esküszöm nagyon aranyos volt, mikor az első húslevest csináltuk, de mikor benyitott a szobámba és be akart mellém feküdni elhagyott a szokásos hidegvérem. Érdekes, mikor a seggbuta ámde pofátlanul nagy mellű bölcsészlány invitált teázni éjjel kettőkor, nem éreztem hasonlót.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 10:23:45

@Kytia: Wow! És ezt csak így egy szuszra? Tudod mit? Első adandó alkalommal megteszem ezt neked, hogy örömet okozzak. Addig viszont, van egy rossz hírem: nem csak a külső számít, mert nekem pl. nem elég ha egy csaj jól néz ki, okos is legyen, mert másképp nem izgulok fel rá!
:))

Kytia 2011.11.16. 10:23:50

@Frigyesur: Az érzelmeknek nem kell valóságalap. Sőt, ami azt illeti, a valóság sokszor negatívan hat az érzelmekre. Szinte mindig.:)

TBal 2011.11.16. 10:24:22

@Bundabandi: @Kytia: Baszki, csajok, a nők 95%-ának alacsonyabb az önértékelése, mint kéne. Ha erre még itt rátesz mindenki egy "biztos dagadt vagy"-ot, akkor az nagyon jól fog esni annak, aki ide kb. tanácsért jött...

tuli _ 2011.11.16. 10:24:45

lehet, hogy 30 év múlva lesz esélye. csak ki kell várni.

indapass90210 2011.11.16. 10:25:08

@Kytia: ezt úgy írod, mintha csak csúnya lány lehetne rendes :D

Plusz pont az a jó a dologban, hogy mindenkinek többé-kevésbé más a szép és más a csúnya.

A szép lélekre önmagában nem áll fel :D

Kytia 2011.11.16. 10:25:17

@Dövan: A függetlenek igen. Így aztán a megoldás: becserkészni X-nek valami nőt, akit majd úgyis csalni akar és akkor jön el a posztoló ideje.:))

alien47 2011.11.16. 10:25:34

Annyit még, hogy az ilyen posztoló lányok mellékelhetnék a fényképüket.
Amennyiben nem randa vagy kövér és bár nem az esetem akkor is megadom neki azt, amit a pasitól nem kapott meg. Csak rendelkezzen megfelelő testsúly/magasság hányadossal.

Kapna olyan S/M játékot, hogy könyörögne ezért, hogy súlytson le az ostor ismét.
Bele halna a gyönyörbe. Amennyiben viszont RANDA akkor nyúljon magához, mert egy csőd az élete és az anyját is csak törpék k@rják!

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 10:27:09

@Kytia: Hat en mindig nevettem azokon, akik sztarokba voltak 'szerelmesek'. :D

alien47 2011.11.16. 10:27:37

@Dövan: "A szép lélekre önmagában nem áll fel"

Neeeee ezen behaltam. Amúgy igazad van! Meg sem moccan, nem hogy felállna...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.16. 10:29:01

@Frigyesur: Szerintem a szerelemnek nem mindig van igazán valóságalapja. Voltam már úgy szerelmes, hogy ismertem valakit, de nem eléggé és az üres részeket kitöltötte az agyam és így voltam szerelmes. Aztán persze egy idő után kiderült, mi a valóság és akkor kiszerettem. De erről szerintem már elég sokat filozáfáltak, amióta világ a világ. Nyilván mindenki másképpen gondolkozik róla. Nekem azért túl merevnek tűnik a tiéd.

Caddy 2011.11.16. 10:29:23

@SciNuBob -I hear you, mon!-: akik pedig életkorban meghaladták már ezt a kort, azok agyban maradtak ott. :)

ST83 2011.11.16. 10:29:39

@TBal: Aki idejon tanacsert, annak kb mar mindegy:) Egyebkent csak realisak, kicsit szuk a latokor, de inkabb realis:)

Büszke_troll 2011.11.16. 10:29:59

@alien47:
és az ilyen hozzászólók is, hogy tudjuk, nem hánynánk-e ki a belünket is ha 10 méterre megközelít.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 10:30:22

@Büszke_troll: Öööö... mi köze a kártyavetésnek ahhoz, hogy a Vénusz hol a rákban lesz 2016-ban? Most akkor kártyát vetettél, vagy asztrológus vagy? Mi baj a füstölt békacombbal? Nagyon finom!

P.S.: a posztolónak nincs prosztatája!
:)

TBal 2011.11.16. 10:31:06

@ST83: Hát, akkor nem a csajjal van baj, hanem a te önértékeléseddel (azaz mi van, ha te nem vagy képes olyan teljesítményre). Tegyük fel, hogy van egy ilyen szitu, hogy a szomszédban van a csaj, így jött ki. Az lenne jobb, ha élvezné az életet, vagy az, ha folyton azon enné magát, hogy vajon a szomszéd szobába mi hallatszik át?

Egy egészséges felnőtt ember szerintem éljen nemi életet, ha kívánja és lehetősége van rá azzal, akivel kívánja. Jó, ezt a mondatot ki lehet forgatni, de remélem érthető, hogy mire gondolok.

Kytia 2011.11.16. 10:31:39

@Frigyesur: Szóval a kommentjeim nélkül unatkoznál itt? Ahh, mindig tudtam.:)))

@Ibrahim a tevehajcsár: Kizárt. Te nyilvánvalóan nem létezel, vagy meleg vagy, mert az egészséges hetero pasik csak a lyukat nézik, a nőt nem, az intelligenciát pláne nem. És nem akarnak komoly kapcsolatot, így amikor szembetalálkoznak egy nekik nagyon tetsző, ugyanakkor rendkívül intelligens nővel, aki közli, hogy ő csak dugni akar velük, örömükben táncra perdülnek.:D

@TBal: Nem azért írják, hogy a posztolónak jól essen. Azért írják, hogy nekik jól essen.:)))

@Dövan: Egyértelmű, hogy helyesnők csak dugni akarnak, vagy lehúzni pénzzel. nem tudtad, kis naiv?:)))

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 10:32:06

@Bundabandi: Van akirol mondjak, hogy a szerelembe szerelmes. Ez az, amit leirsz. En inkabb azt ertekelem, aki belem. Tartosabb is.

Büszke_troll 2011.11.16. 10:32:09

@Ibrahim a tevehajcsár:
"a posztolónak nincs prosztatája!"

A kártya nem ezt mutatta!

alien47 2011.11.16. 10:32:23

@Büszke_troll: Csak neked átküldöm. kis édes :)

TBal 2011.11.16. 10:33:22

@ST83: Egyszer én is ideírtam a történetemet - úgy, hogy én tudtam, hogy kiről/miről írok, a kommentelők viszont nem, megérezhettem, hogy milyen érzéketlen bunkók itt egyesek.

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 10:33:50

@Kytia: Ha nem vagy itt sohajtozom 'Merre lehet Kytia, miert nincs itt?'. Barkit megkerdezhetsz, hogy igy van-e. :))

indapass90210 2011.11.16. 10:34:03

@Kytia: de mi van akkor, ha X egyszerűen meleg?

@Father Justice: Kytiának sajnos nincs igaza. Ha igaza lenne, sokkal könnyebb lenne egy ígérettel is sunázni, hiszen a komoly nők sem gondolnák, hogy nem egy komoly pasiba futnak bele, hiszen olyan kevés kétes elem van :D

TBal 2011.11.16. 10:34:06

@Bundabandi: OK, tudom, ne vedd magadra :)

Kytia 2011.11.16. 10:36:07

@alien47: És mi van akkor, ha tőled nem kéne az, amit a másik pasitól nem kapott meg? Tudod, "a legcsúnyább nőt is megdugják". Csak nem mindegy, hogy ki.:)))

@Frigyesur: Én meg mindig sztárokba voltam szerelmes.:DD Az van, hogy olyan élénk a képzelőerőm, hogy simán átélem magamban, hogy milyen és olyan, mintha valóság lenne.:)

@TBal: Ha kívánja a szexet és pont ott van az, akit kíván. Igen, akkor szerintem is talán érdemes dugni.:DD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 10:36:16

@Kytia: Na jó azt természetesen minden magára kicsit is adó egészséges hetero pasi tudja, hogy a nő a puncinak az a része, amelyikkel el kell beszélgetni a dugás után!
:)

el333t 2011.11.16. 10:36:25

@Picicsibe: Basszus, akkor bizony három nő titokban szerelmes belém tíz éve. Kamuból voltak/vannak faszijaik évekig, kamuból szóltak be a nevetséges öltözködésemre a pubertáskorom zenitjén.

Az egyikükkel jártam rendszeresen csajozni, mivel minden társaság odarajzott a jó stílusa és a mellei miatt, aztán hozták a nőket is, csak válogatni kellett. Bizonyára mindez szarul esett neki, és közben végig rám gondolt. Mikor először aludtam vele, rám akart mászni (de nem tudott, túl részeg volt). Amikor először aludtam náluk, csak azért nem dugtunk, mert Rammsteint és Klicskót néztünk jutubon. Amikor bemutatott a szüleinek, nagyon izgult, hogy mit szólnak hozzám, csak nem akarta kimutatni, ezért a szobájában húzta a lóbőrt.

Valójában a testemet akarták!

TBal 2011.11.16. 10:37:26

@el333t: Nem semmi :)
Fura egy szituáció lehetett :D. Amúgy kerestél közben kapcsolatot, esetleg volt is, vagy jó volt neked így? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 10:37:46

@Büszke_troll: Öööö akkor valaki tévedett! Vagy a posztoló a bemutatkozáskor, vagy a kártya!
:)

ST83 2011.11.16. 10:38:12

@TBal: En csak viccnek szantam a dolgot. Semmi bajom az oneretekelesemmel:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.16. 10:38:57

@Frigyesur: Azt írtam, hogy van ilyen is! Nem azt, hogy ez a jó. De van ilyen is, mert sokféle szerelem van. Én meg nem azt értékelem, aki CSAK szerelmes belém, hanem aki tisztel, megbecsül, elfogad, olyannak amilyen vagyok. Mert amit te értesz szerelem alatt, szerintem az nem csak szerelem, az több!

alien47 2011.11.16. 10:40:15

@TBal: "milyen érzéketlen bunkók itt egyesek." és mennyire szánalmasak akik nem tudják megoldani a problémáikat. Mit várnak egy blogon? Kölcsönös szeretettet és megértést? Az ide posztolók ha csak kicsit is leülnének és gondolkodnának megoldódna a problémájuk.

Olvashatnának pár történetet Odüsszeuszról. Akkoriba a világ az istenektől várta, hogy megoldják a gondjaikat. O. mondta hogy gondolkodni kell és megtalálni a megoldást egy problémára.
A világ most odáig süllyedt, hogy nem istenektől, hanem pszichológusoktól, blogoktól várják a csodát.

Szánalmas....És nem tudok együtt érezni a posztolókkal!

TBal 2011.11.16. 10:40:28

@fumerin: milyen fasságaimat álmodom én bele az életbe?
Amikor mi beszélni kezdünk, mindig vicces párbeszédek lesznek belőle :).
Szerintem te egy egyszerűsített világban ismered ki jól magad, nekem meg jő a bonyolult is, tele meglepivel :)

el333t 2011.11.16. 10:40:40

@TBal: Munkaorientáltak voltunk húszévesen - egy nagyon jó barátommal laktam együtt -, végig tanultunk vagy dolgoztunk. Csak futó viszonyok iránt érdeklődtünk mindketten.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 10:41:23

Ha türelmesen vársz, lesz olyan időszaka életed szerelmének, h pár órára (nagy szerencse esetén pár napra) ő is igazán szeretni fog téged. Csak ki kell böjtölnöd. Ne, véletlenül se nézz addig más pasira. De maszturbálni maszturbálhatsz, de csak úgy, h közben is a szerelmedre gondolsz!

Aztán ha viszont szeretett (azaz jól megdugott, mert nem volt más), majd csodálkozva néz rád megint: "Olyan vagy nekem mint a húgom..."

Behhh...

SciNu 2011.11.16. 10:41:25

@Father Justice: Tits or GTFO? :D

@Dövan: Fő a pozitív hozzáállás :D

@Kytia: ööö, de ezek álltalában igazak is, nem? :D

alien47 2011.11.16. 10:41:52

@Büszke_troll: Akkor erről lemaradtál...

Büszke_troll 2011.11.16. 10:42:15

@alien47:
Ne légy ilyen rosszindulatú.
Gondolkozzon el a problémáin és oldja meg? És a hülyék, velük mi legyen?!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.16. 10:43:02

@Kytia: "Nem azért írják, hogy a posztolónak jól essen. Azért írják, hogy nekik jól essen.:)))"

Ez baromi szánalmas szerintem! Érzelmi intelligenciájuk a béka segge alatt van és még büszkék is rá.

alien47 2011.11.16. 10:43:17

@Kytia: Ezért írtam, hogy akkor nyúljon magához :)))

fumerin 2011.11.16. 10:43:17

@TBal: LOL
Te nem vagy arra méltó, hogy beleláss az én szerény és egyszerű világomba.
És itt szeretném kérni, hogy a kettőnk közti kommunikáció összes formáját szüntessük meg.
Megértésed megköszönöm.

Kytia 2011.11.16. 10:43:22

@Frigyesur: Ó, nem kell megkérdeznem, tudom, hogy így van? Nem értetted, mi a plátói szerelem, hát tessék. Ez az.:DDD

@Father Justice: Nem akarom nagyon lerombolni az imidzsemet (aminek már úgyis mindegy), de igazából eredetileg dugni akartam, nem tesztelni. Aztán jött egy-két fura válasz és utána már tesztelni. De tudod, mit? Megcsinálom megint és idekopizok majd pár beszélgetést, aztán csámcsogjatok. Jó lesz így? És majd a végén meginterjúvoljuk az alanyokat is, hogy mit gondoltak, mit éreztek, stb. Kezdem először látatlanul, kép nélkül, lássuk, úgy milyen válaszok jönnek.

@Dövan: Sztem nem meleg, akkor azzal mentette volna ki magát és így hugicájának sem okoz akkora fájdalmat.
Nem mondom, hogy a netes szinglik azonnal meg akarják találni a társukat. De a lehetőségét fenn akarják tartani, nem akarnak úgy nekivágni, hogy biztosan tutira csak szex.

alien47 2011.11.16. 10:44:43

@Büszke_troll: Arra is van ötletem, de nem írom le. Még felháborodna ez a békés közösség és a bloggazdát sem akarom megbotránkoztatni.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 10:47:08

Na jó, leírom azt is, amit még az előtt gondoltam, h elrontották a kedvemet.

Sajnállak poszterin! Geci szar ez! Csak te tudsz változtatni.
Örök közhely, de igaz: Az idő segít. De szerintem baromira meg kéne szakítani vele minden kapcsolatot. Különben soha nem keveredsz ki ebből. Várni rá felesleges. Max az lehet, amit korábban írtam.

Kytia 2011.11.16. 10:48:46

@Ibrahim a tevehajcsár: Viccelsz? Dugás után magára valamit is adó nő rögtön elalszik. Dugás előtt kell beszélgetni, esetleg néha közben.:DDD

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Én nemtóm. Mostantól igazak lesznek, mert én azt mondom.:DD

@Bundabandi: Á, csak korábban megsértette őket valami nőtsény, esetleg nőstények egész serege és igazolni akarják azt az általuk kreált tézist, hogy minden nő hülye és rosszul választ. Ha nem így lenne, nem lenne logikus magyarázat arra, hogy miért nem őket választotta Ropisegg Jucika kilencvenvalahányban. Énvédő stratégiának is lehetne nevezni (vagy van erre más?).

@alien47: Azt biztos megteszi.:)

ST83 2011.11.16. 10:49:58

@Picicsibe: Tudo, hogy van, reggel hugom, este .... :):)

TBal 2011.11.16. 10:50:18

@fumerin: Mily rémség, idáig jutottunk, brühühűűű... :DDDD
Kérést vettem.
Vagyis, No Problemo :)

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 10:50:44

@Kytia: Nincs probléma az imidzseddel, de ha tényleg így történt, akkor az eredmények nem mérvadóak. Ha ugyanis valóban csak dugni akartál, akkor nyilvánvalóan nem Dezsőkéknek ajánlottad fel a lehetőséget, hanem minimum 10/9-es hejjespaseeknak, akiknek jelentős hányada valószínűleg kamu. (Csakúgy, mint az érzelmes, érzékeny, nem anyagias, nem a külsőségekre utazó bombanőknek ezeken az oldalakon.) Aki pedig nem kamu, az azért is küldhetett indirekt lepattintó szöveget, mert kizárólag a csúcskategóriás sunákra utazik a társkeresőn.

TBal 2011.11.16. 10:51:06

@fumerin: méltó... az az állóvíz, ahol elektronikus levelek vannak? :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 10:51:06

OMEGA! Hol vagy? Ma nem működik a kukacos név böködése! Mé' nem? Túl gyors a komment áradata?
Faszombamá'!

TBal 2011.11.16. 10:52:02

@alien47: A keresztény isten meg a hitet szajkózza, a gondolkodást meg elveti...

Kytia 2011.11.16. 10:54:58

@Father Justice: 10/7 körnénykén nálam már okés a dugás.:) Ocsmányhányadékoknak nyilván nem ajánlottam, emiatt majd este homokot fogok szórni a fejemre, csak ne felejts el figyelmeztetni.:)))

"azért is küldhetett indirekt lepattintó szöveget, mert kizárólag a csúcskategóriás sunákra utazik a társkeresőn"

Mint már tegnap mondottam, a "varázsszó" kimondásáig az illetők randizni akartak velem.;)

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 10:58:23

@Kytia: Nem olvastam minden kommentet tegnap. Mi volt a varázsszó? "Tudatmódosító cukorka"? Vagy az már kettő? :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 10:59:04

@ST83: Hogyne tudnám! Nekem is volt "bátyám"... :D

Kytia 2011.11.16. 10:59:23

@Father Justice: Csakdugás.:) Előre szólok, ne kössél bele, ez egy szó.:DDD

Hurri Kán 2011.11.16. 11:01:33

@Kytia:
Ez esetben jó eséllyel mindenféle nagypofájú, műmájerbe szaladtál bele -mert minden ellenkező híresztelés ellenére- a net tele van olyanokkal, akik csak a klavi mögött rendkívül bátrak az ujjaikkal. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 11:02:32

@Kytia: "emiatt majd este homokot fogok szórni a fejemre" Hamut te nem homokot!
:)

Kytia 2011.11.16. 11:04:13

@gyvy: mindent elkövettek, hogy ne legyen igazam.:DD Miért nem csináljátok meg ti is? Netre fel, kamu női fotó, aztán hadd szóljon.
Egyébként gyanítom, hogy a korom is szerepet játszott ebben. Ha 23 éves vagy, talán többen tekintenek könnyű prédának, égy 25 fölöttit meg talán inkább azok keresnek, akik kapcsolatot akarnak.
Mindjárt beregisztrálok 23 évesként is.:))

Burgenlandi opelos 2011.11.16. 11:04:20

@Frigyesur: Kösz.

@Kata1987: Roppant gyanús vagy te nekem. Szombaton volt matek ZH-d? Nekem is. 20 pontból 15 lett, hehe. És volt a csoportban nagyseggű szőke csaj, nem is egy.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.16. 11:04:28

@alien47: És mondjuk akinek nincsenek igazán barátai akikkel megoszthatá, vagy esetleg ő maga szégyelli azt, ami történt vele és itt el tudja mondani? Jó tényleg vannak közöttük sík hülyék, de olyanok is, akik csak egy objektív véleményt akarnak olvasni, mert ők már nem látnak tisztán, hiszen benne vannak.

"és mennyire szánalmasak akik nem tudják megoldani a problémáikat."

Kíváncsi lennék, hogy te, aki lenézed az ilyen embereket kértél-e valaha tanácsot bárkitől? Vagy te olyan hiperszuper ember vagy, hogy minden problémádon simán felülemelkedtél és megoldottad az életben? Nem mindenki képes erre, van akinek rá kell világítani a megoldásra. Lehet hogy éppen itt kap olyan tanácsot, ami rádöbbenti arra, mit is tegyen. Szerintem ez nem szánalmas!

Kytia 2011.11.16. 11:05:07

@Ibrahim a tevehajcsár: Már ezt sem dönthetem el magam? Fene, aztán csodálkozom, hogy már abba is beleszólnak, kihez vonzódhatok...:)))

ST83 2011.11.16. 11:05:22

@Picicsibe: Ez az elet rendje:) Verfertozo egy vilag, bar szep is a nagy csalad, reszemrol sok hugicaval kepzelem:)

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 11:06:12

@Kytia: Nem kötök bele, nálam ugyanilyen egyszó a csakszex. Viszont ha arra célzol, hogy eleinte az összes opció nyitva tartásának látszatával ismerkedtél velük, aztán egy ponton közölted, hogy csak dugni szeretnél, ugyanott vagyunk, ahol a part szakad. Sőt, ebben az esetben még inkább azt gyaníthatták delikvensek, hogy csak teszteled őket. (Vagyis ha azonnal ugranak az ajánlatra, már el is vágták magukat, mert te kapcsolatot akarsz, és így szűröd ki azokat a férfiakat, akik viszont csak dugni.)

Hurri Kán 2011.11.16. 11:06:58

@Kytia:
Az van, akad kellemesebb elfoglaltságom is, mint hogy kamu női fotókkal futtassam magam a neten és levelezzek mindenféle idiótával. :D

HelloDoggy 2011.11.16. 11:09:05

Legyünk inkább uncsitesók.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.16. 11:09:20

milyen az mikor sms-ben van szado-mazo?

vagy ez most ilyen átvitt értelmes izé?

PPK™ 2011.11.16. 11:10:00

Valószínűleg nem írok most újat, de unatkozom.

Szóval valami miatt nem ütötted meg nála azt a szintet, hogy bejöjj neki, mint nő. A lehetőségek tárháza végtelen, íme egy pár:

1. komolytalan vagy, folyton vihorászol
2. gyerekesen viselkedsz
3. idióta dolgaid vannak, amik kibuktak az együttélésnél

Nem vinne el társaságba a fenti pontokban szereplő tulajdonságaid miatt, családtagjainak pláne nem mutatna be.

Ha egyik sem játszik, akkor más belső tulajdonságod van, ami kizárja a komoly kapcsolat lehetőségét. Az is lehet, hogy a belső tulajdonságaid tökéletesek, ám külsőre kurva rusnya vagy.

Aztán elképzelhető az is, hogy az a baj, hogy nem férfi vagy.

Igazából mindegy, hogy a sok közül melyik az igaz (mint említettem, ezen kívül még végtelen lehetőség adott), csak fogadd el a helyzetet és nézz szembe a ténnyel: nem kellesz neki!

Ha pedig olyan nagyon érdekel a miértje, kérdezd meg tőle és tedd hozzá, hogy egyszerűen csak szeretnéd tudni a választ, hogy a legközelebbi kiszemeltnél még véletlenül se baszd el.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 11:11:49

@Kytia: Eldöntheted, csak azt hittem, hogy a "klasszikusokat" akartad idézni. Mert ők hamut szórtak.
:)
"Mindjárt beregisztrálok 23 évesként is.:))" Na tessék! Hát nem megmondtuk előre, hogy MNK?
:))

SciNu 2011.11.16. 11:15:22

@Kytia: Az utolsó amit írt hogy összeházasodnak végül. A többiről nincs poszt.

@Caddy: Akkor tényleg igazuk van a többieknek az értelmi szintemet illetően :D

Szöszi 28 2011.11.16. 11:16:16

@Burgenlandi opelos: De nekem 100 pontos volt a zh, nem 20 pontos:) Szóval egyik nagyseggű, szőke sem lehettem én:) Melyik fősulira jársz?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 11:16:18

@ST83: Azért csak kíméletesen! Nekük is van lelkük... ;))

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.16. 11:19:18

az jutott eszembe, hoyg tegnap egy pasas volt állhatatos, ma meg egy nő
Nem tudom, annamária keze lehet-e a dologban, miszeritn így kéne kinéznie egy-egy rendes emberpéldánynak, aki vár szépen a kiszemeltre és nyilván őrizgeti a kis testét is nek?

2011.11.16. 11:19:31

@gernika: az utóbbi idők munkásságát már csak mint paródiát tudom értelmezni. De annak meg szar.
Szóval eljutottak a csúcsra a Reise, reise albummal, utána a Benzin még egy érzelmes utánlövés és kész vége, ennyi volt, szép volt, jó volt. A 2005-ös koncertjük felejthetetlen volt.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 11:19:52

@alien47: "Hogy lehetsz szerelmes valakibe, aki még a kezedet sem fogta meg?"

Plátói szerelemről hallattál é? Létező dolog.
Am lehet fogták már egymás kezét, csak nem úgy, ahogy a szerelmesek. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 11:19:55

@Zsit (nyau és rémizé): Olyan, mint a "szájkarate"! Csak írásban.
:)

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 11:23:20

@Zsit (nyau és rémizé): SadoMazoSex. Szerintem azért volt szado-mazo, mert magukat és egymást is kínozták a hosszadalmas pötyögéssel ahelyett, hogy inkább élőszóban beszélgetnek a témáról.

A tegnapi és a mai poszt közötti fő különbséget abban látom, hogy a tegnapinál a nő ráutaló magatartása egyértelmű volt, X viszont nem hitegette ezt a posztírót soha semmivel.

Szöszi 28 2011.11.16. 11:23:51

@Burgenlandi opelos: Jó, én Budapestre a volt Heller Farkas Főiskolára, jelenleg BKF:D Szóval nem lehettem én:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 11:27:41

@el333t:
1. Vagy úgy nézel ki,úgy viselkedsz, mint egy meleg, és ezért azt hiszik, az is vagy.
2. Vagy meleg vagy, csak még te se tudod, de a csajok tudják.
3. Vagy a csajok leszbikusak, minden pasi álca, te még az se. Csak haver.
4. Vagy te vagy szerelmes mindháromba, csak nem vallod be, még magadnak se!
Szar ügy! :DDD

Más opció? Valaki?

Kytia 2011.11.16. 11:27:57

@Father Justice: Na jó, elmondom, hogy néz ez ki, mert a híres, Father-féle találgatási módszer néha kicsit lassú.:))

Regisztráció: Keresett partner: "férfi szexpartner" (Nem társ, az is lehetne.)

Ember ír, első kérdés: "milyen kapcsolatot keresel, miért azt jelölted meg az adatlapodon, amit?"

Válasz kétféle lehet:

1.) Mert nem akarok semmit előre meghatározni, úgysem lehet tudni, ezért nem akartam rögtön ilyen szigorúan indítani. Válasz erre: Jaaaa, akkor jó. igazad van, egyetértek veled.

2.) Mert úgy érzem, most nem vágyom komoly kapcsolatra, viszont egy kis mókában benne lennék szívesen. Válasz erre: Miért nem végysz komolyre? Azért ha olyannal találkozol, aki megfog, akkor fennáll a lehetősége, hogy meggondold magad, vagy eleve elzárkózol? Én is szeretek mókázni, de minek írnánk le rögtön egymást, mi van, ha a nagy Ő-vel találkozunk?

--> Erre megint kétféle választ adhatok:

1.) Igen, de én most semmilyen nagyőre nem vágyom, nemrég jöttem ki egy komolyból és nincs kedvem rögtön megint,st. Erre már kaptam olyan választ, hogy "ez estben sajnos nemet kell mondanom". Erkölcsi fölény rulez.:)))

2.) Persze, a nagy Ő-t azért nem zárom ki, ha olyannal találkozom, aki megfog, akkor nyilván nyitott vagyok bármire. Erre válasz: Na, ez jó, én is így vagyok, mit szólnál egy randihoz, blablablabla.

Hangsúlyozom, csak szingli pasikra volt ez. Akiknek partnere van, inkább arról akarnak megbizonyosodni, hogy tutira nem akarsz rájuk akaszkodni, illetve ott is volt olyan, hogy "de azért én nem egy aszexet akarok, hosszú távú, kötetlen kapcsolatra vágyom", blablabla.

Na, hát ez. Azt meg nem olyan egyszerű kiszúrni, ha az embert csak tesztelni akarják, számtalan olyan nő van, akik valóban csak szexet akarnak, mert épp olyan korszakukat élik, attól, hogy valaki szingli nő, még nem adódik automatikusan, hogy férjet keres.

Kytia 2011.11.16. 11:31:34

@gyvy: Pl kamupasiként kommentelni mindenféle baromságot CsP-n?:DDD

@Ibrahim a tevehajcsár: Megnyugodhatsz, nem sikerült. A hülye telómról nem lehet emelt díjas sms-t küldeni, hogy csessze meg.:))) Így kénytelen vagyok beérni a saját szemszögemmel, pedig megnézném, mit él át ugyanitt egy 23 éves.:DD

Kytia 2011.11.16. 11:32:25

nnna, megjöttek az első áldozatok. Készül a statisztika.:))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 11:37:12

@Kytia: Affene! Pedig már rágtam a körmöm izgalmamban, hogy most akkor mi lesz! hülye telót pedig lecserélni okostelóra!
:)

Kham 2011.11.16. 11:38:53

Bár én csak egy csekélyértelmű vidéki neveletetésű vín rokkergyerek vagyok, ezért nem is igazán szégyenkezem, hogy még sosem hallottam SMSben lezajló szado-mazo játékokról, pedig igazán kiváncsi vagyok, hogyan is zajlik és mi benne a mókás-vicces. A rezgőre állított telefon, lehet mondjuk szájpecek, de hogyan olvassa el a megérkező üzenetet: "Harapj rá bébi, mint veszett aranyhörcsög a viaszalmára utána meg kussolj, mint aranyhal a zárlatos vízcserélő közelében!" Szerintem már nem létezik, de egy kihúzható antennással lehet önsegget vesszőzni, közben egy ujjal begépelni: "Fáj egy kicsit, de egy örökoptimista gályarabként nevetek még a korbácscsattogás hangjától is." Egy kihajthatós telefonból némi kreatívitással lehetséges arcfedőmaszkot formálni és orral begépelni "A Sötét Rejtélyek Maszkos Úrnője az imént nekiment a kredenc sarkának, lehet eltört egy bordám, ettől annyira kacagok, hogy nem is biztos befér 160 karakterbe a sok szmájli." Sőt, most jutott eszembe, hogy egy hosszú zsinóros telefontöltővel kikötözheti magát a poszterlány a baldachinhoz, csak azt nem tudom hogyan bogozza ki X ember SMS segítségével, mikor vége van az aktusnak:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.16. 11:39:51

@Ibrahim a tevehajcsár:
ühüm

hát ebben nincs nagy szenvedés-faktor!

@Father Justice:
tehát átvitten
Biztos féltek a realitástól :)

hitegetés: hát nem tudom, a nők hülyék, látod, magát a kapcsolattartást is jelnek veszik

Kytia 2011.11.16. 11:43:38

Fenébe, több idő kéne. A teszt miatt túl hamar a tárgyra térek.:DDD Kéne, hogy kicsit szimpatikussá váljak, félek, hogy ennyi idő alatt nem lesz értékelhető eredmény.:S

Meg abban sem vagyok biztos, hogy a párkapcsolatomnak jót tesz ez a félreérthető ügyködés, de majd vezekelek otthon. Látjátok, értetek mindent.:DD

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 11:43:55

@Kytia: Ha ez így zajlik, gyakorlatilag pontosan arról van szó, amit már leírtam.

1) A férfiak egy része tesztnek veszi: "..ez esetben sajnos nemet kell mondanom.." Itt azt várja, hogy pozitív választ kap tőled ("Végre valaki, aki nemcsak dugni akar!"), és mégis lesz folytatás, mert átment a teszten.

További típusok:

2) "..de azért én nem egy szexet akarok, hosszú távú, kötetlen kapcsolatra vágyom.." Sérti az önérzetét, hogy csak egyetlen dugásra lenne jó nálad. Ő, a szexisten. Hosszú távú, kötetlen kapcsolat = szeretné, ha huzamosabb időn át akkor dughatna meg, amikor csak akar.

3) Benne lenne a csakszexben, de mivel csóró, a felerezsiről és az egyéb praktikus / kényelmi tényezőkről sem akarna lemondani. Márpedig ha kizárólagosságot igényelnél a csakszexben, kénytelen lenne.

Nagyjából ennyi.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 11:47:31

@Kham: :DDD
Tegnap olvastalak először. Az is teccet!

Hát ja. A jányka kicsit másra gondolt. Keveri a lelki fájdalomegybengyönyört a testivel.

Kytia 2011.11.16. 11:48:49

@Father Justice: "Ha ez így zajlik, gyakorlatilag pontosan arról van szó, amit már leírtam."

Olllllyan mélységesen meglepődtem volna, ha nem így lenne!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kytia 2011.11.16. 11:54:27

@Father Justice: Jó, most igazoltad, hogy feleslegesen töröm magam ezzel a teszteléssel, mert azokra is majd kitalálsz valamit, akik engem igazolnak.
Végül is mindenre rá lehet húzni egy olyan hátsó szándékot, ami sosem derül ki, hogy igaz-e, így marad a hit.
Dövannal amúgy csak azon vitáztunk, hogy csakszexet akarnak-e, vagy többet a pasik. A kényelmi állandót és a felerezsit nem vettük bele.:)))

cyd 2011.11.16. 11:55:57

@Father Justice: "1) A férfiak egy része tesztnek veszi:..."
Az meg is érdemli mert már nő.

cyd 2011.11.16. 12:00:17

@Kytia: Társkeresőn nagyon sokan csak szexet, a maradék többet.
Az arányok? Az kérdéses.

cyd 2011.11.16. 12:08:02

Mindenki ebédel? Enyém a blog!

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 12:11:11

@Kham: Latod-latod, oreg baratom, a mi korosztalyunk mar nem erti ezeket. A mi idonkben nem divtak effele huncutsagok. Szuzen mentunk ferjhez, ize nosultunk, a szabadossagot hirbol se ismertuk. Amiket ezek a mai fiatalok muvelnek, abba mi mar fulig pirulunk es tanacstalanok vagyunk, hogy mi is az a 'Botkormany'.

Meg a google se adott ki ra semmi tampontot, de szerintem aldozd fel amgad a tudomany oltaran, keress egy S/M vonalat, es erdeklodd meg mit tudnanak veled smsben muvelni! En igen-igen kivancsi lennek a vegeredmenyre :)))

ST83 2011.11.16. 12:11:11

Baszki! Artatlanul kimentem egy pohar vizert, erre nem ott ul a szuperszexi kollegano kint (masik irodabol)? Miert kell az embert stresszelni? Olyan jol megvagyok itt kozepkoru ferfiak es otven feletti holgyek kozott. :) Nagy mosoly, hogy mi van velem, nagy mosly vissza jol vagyok es te? Majd otthagytam. remelem, aki mellette allt nem kollega, mert ot kb eszre sem vettem. hormonok. :S

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 12:11:57

@cyd: Jah, persze. Aztan kozmetikua blogot csinalsz belole, es csa harman maradtok Koldokszoszivel es Nardyval.

Kierkegaard Akciócsoport 2011.11.16. 12:13:14

1. Keféld meg, a végén pedig szopd le, és nyeld le, amikor elélvez.
2. Főzz neki olyan finomat, hogy felálljon a farka, miközben eszi.
3. Menj az 1. pontra.

Ha nem buzi, akkor pár hónapra tuti megfogod ezzel, akár hugicának tekint, akár nem. Ha ki tudsz ez alatt a pár hónap alatt valami érzelmet is csiholni belőle, akkor menni fog a dolog egy ideig.
De én azt mondom, hogy ha nem érez semmit irántad, és meg se akarja próbálni a dolgot, akkor inkább hagyd a picsába, nem fog ez hosszú távon működni.

dr. gernika 2011.11.16. 12:14:04

Imádom az új kollégákat, most itattak meg pezsgővel.

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 12:14:42

@cyd: Vagy egyszerűen csak tisztában van vele, mennyire életszagú, hogy egy csinos, független nő ráír valakire az online társkeresőn, hogy csak szexet akar tőle - mindenféle ellenszolgáltatás nélkül.

@Kytia: Pedig ha átfogó felmérést akarsz végezni, az összes klasszikus szempontot figyelembe kell venned a válaszok feldolgozása során. A kényelmi állandó és a felerezsi kihagyhatatlan tényezők, noha az ott keresgélő férfiak többsége alapvetően csak dugni akar. Viszont pontosan tudják, hogy ez nagyon kevés jó nővel lehetséges: általában valamilyen módon fizetniük kell a szexért - ha mással nem, a függetlenségük feladásával. Viszont ha belemennek ebbe, persze, hogy azonnal képbe kerül a felerezsi is. Nehogymár még anyagilag is rosszabbul járjanak, mintha egyedülállóként vadásznának kóbor numerákra. Minden mindennel összefügg: ezt kell szem előtt tartani az ilyen típusú piackutatásnál.

Szerintem saját magad akarod meggyőzni arról, hogy a férfiak többsége nem csakszexet, de még csak nem is kényelmi érdekszövetséget, hanem érzelmi alapú párkapcsolatot keres. De én itt leszek, hogy bebizonyítsam az ellenkezőjét.

Rám mindig számíthatsz ezügyben. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 12:15:02

@Kytia: Ezt nem elenk kepzeloeronek hivjak, hanem a valosaggal valo kapcsolatvesztesnek. Tobbfele psziches korkep allhat mogotte, es barmily sablonos: mondtak mar neked, hogy kezeltesd magad? :))

dr. gernika 2011.11.16. 12:16:40

Szédülök baszki. Remélem nem csapda volt.

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 12:20:07

@ST83: "Miert kell az embert stresszelni? Olyan jol megvagyok itt kozepkoru ferfiak es otven feletti holgyek kozott. :)"
:DDDD

@gernika: Randidrog. Atmegy rajtad a fel iroda. Javaslom a szukseges ovintezkedesek megtetelet.

2011.11.16. 12:20:42

@gernika:
Mit keverhettek az italodba. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 12:21:49

@Zs*******: Latod, mi hiaba beszelunk. Nem fogadunk csak el ugy piat. Es meg neked mondtak, hogy paranoias vagy. :x

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 12:23:19

@Father Justice: nem pazaroltad el mert majd a a következő nemzedéknek hasznos lesz az a sok karakter :-)))
@Frigyesur: nincs mentségem,nagyon rossz napom volt és tényleg elgurult a gyógyszerem.
@Bundabandi: de én ismerek egy jó fejet :-), a többiektől meg tényleg nem érdemes bocsánatot kérni :-D
@gyvy: ne hízelegj,nem lesz gruppen :-P :-)).

@Kata1987: @Muha: ez most szado mazo smselgetés? ;-) :-D

2011.11.16. 12:23:49

@Frigyesur:
[gernika kihúzza az alsó fiókot, kivesz egy fém szerkezetet, szoknya fel, csatt, szoknya le, száj nagyra tát, kulcsot bele, pohár vízért nyúl, belekortyol, kulcs is lent.] Éljen a biztonságos szex. :)

2011.11.16. 12:25:10

@Frigyesur:
Hiába koptatjuk mi a szánkat, mindig vannak kis naívak,mint pl. @gernika: , aki vad idegen kollégáktól pezsgőt fogad el. Hova fajul ez a világ, borzalom.

2011.11.16. 12:26:05

@( o_o ):
Írtam neked facebookon. :P

dr. gernika 2011.11.16. 12:26:08

@Frigyesur: LOL Ne csináld, most fordítottam el az asztalt (hogy ne lássál a monitorom, én kis ravasz) így viszont látják a fejemen, hogy röhögök. :D Két középkorú nő volt és ők is ittak. Tartod az állítást?
@Zs*******: Semmit, csak ez volt az ebédem. :D

dr. gernika 2011.11.16. 12:27:12

@Zs*******: Najó, te józanul is hülyébb vagy, mint én részegen.

dr. gernika 2011.11.16. 12:30:34

Bakker az informatikus fiú már azt hiszi, rá mosolygok. Arrébb húzom a monitort...

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 12:33:06

@( o_o ): Lehet fogalmi tevedesben vagyok, de a trollkodas nem az, amikor valaki szandekosan provokal? Ha meg szimplan hulyesegeket beszel, az szimpla hulyeseg? :))

@Zs*******: Alapveto munkahelyi felszereles. Csak luzereknek vannak kis ragasztos papirjaik, gemkapcsaik, tuzogepuk, tollaik. A verprofiknal ez a felszereles van.

@gernika: Tartom, sot duplazom, igy meg ijesztobb az egesz. ;( Kifigyeltek Nard mikor beteg, es lecsaptak a ravaszdik.
Ja igen, a nevetes arulkodo. A kohogesnek alcazod, nem veszik be. Ilyenkor kell atvedleni Salamon Belava, es bevetni "Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni.." dolgot.

Frigyesur (törölt) 2011.11.16. 12:35:18

@Zs*******: Na igen. A csunya nenik kihasznaljak hamvas ki artatlansagat. Romlott egy vilag ez. *sohaj*

'vad' 'idegen' :D Ez mennyire raillhet a ket kozepkoru nore :))))

Joe69 2011.11.16. 12:37:13

Elég gáz sztori. A posztoló csaj szerintem egy álszent kis ribi, felszinesen, párhuzamosan pasizgató csajszi. A címszereplő pasi a pasifelhő azon része, akit a lakhatással húzott le. Vagy egy mulya, esetleg vén faszi, vagy tényleg nem érdekelte a csaj. Én biztos nem fogadnék be a kéglimbe olyan csajt pasistul, akihez vonzódom. Kell nekem az, hogy halljam ,hogy kúrják a szomszéd szobában ?

Azonkívül tf. van egy ismerős haver csaj, aki a környezetemben már az összes havert, kollégát fel-ill. kipróbálta , aztán x év után azzal jön, hogy ippeg szerelmes belém ? Amikor egy csaj általában a pasi megpillantása után 3 másodperccel eldönti, hogy áll nála a csávó ? Nanemár ! Egyszerűen csak kitelt az ideje a többi pasinál -férfinél, akiket többre tartott nálam - és most éppen engem akar megint lehúzni, rám fanyalodik - ezt gondolnám. Arról már nem is beszélve, hogyha hosszú ideig együttlakom egy csajjal, akinek állítólag tetszem, az a minimum, hogy legalább egyszer véletlenül pucéran feltálalja magát, erre ugyebár csak bináris válasz lehetséges. Zsenge külföldi ösztöndíjas koromban ezt az összes házinénim megcsinálta:))

Szóval én is elhajtottam volna, esetleg még durvábban is.

2011.11.16. 12:37:42

@Frigyesur:
Gondolj bele mióta nem juthattak f-hoz. Azok már mindenre rámozdulnak csak éljen és mozogjon.
@gernika: elkezdenék rettegni ahelyedben. Ha csokival kínálnak el ne fogadd, tuti abba is beletettek valamit. Felcsatolják a felcsatolhatót és úgy...

Szöszi 28 2011.11.16. 12:39:02

@( o_o ): Igen, gondoltuk Muhával, hogy bemutatjuk miről is van szó, hogy mindenki értse:D

ST83 2011.11.16. 12:39:13

@gernika: Te akkor aterzed a problemam:)

cyd 2011.11.16. 12:40:02

@Father Justice: Akkor azoknak kevés az önbizalma. De ez számomra fiktív, hogy jön a nő a szexpartneres igényeivel és lepattintja a pasi, mert biztos csak teszt.

@gernika: Munkaszerződésedben nincs az alkoholfogyasztás tiltása? Mingyá' jön a szondás ember :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.11.16. 12:44:53

@Joe69:
elszívta előle a levegőt, meg koptatta a lakás padlóját!
lolcsi - nem vagy semmi!

Burgenlandi opelos 2011.11.16. 12:47:30

@Kata1987: Francba, pedig megmarkolásznám a te seggedet is. Ropik kíméljenek!

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 12:48:46

@Joe69: Én is hasonlóan gondolom. "Valakivel" felezte a rezsit, X-nél pedig kedvezményesen lakhatott. Amikor Valaki dobbantott, még egy évig lakott X-nél, de értelemszerűen ezalatt is folyamatosan kereste a többé-kevésbé lehúzható kényelmi állandókat: "Volt egy-két rövidebb „kapcsolatom”, de hamar véget vetettem nekik." Hát igen, nem hozták a szintet semmilyen téren, ezért aztán eljutott odáig, hogy miért is ne lehetne a kényelmi állandó maga X. Ezt próbálja a 'halálos szerelem' köntösébe tekerni, amitől még viccesebb a történet.

dr. gernika 2011.11.16. 12:49:50

@Frigyesur: Ja szegény Nard már hivatalosan is vírusfertőzött, természetesen már megint igazam volt, mint mindig. :( Torok-és légcsőgyuszi.
Nem tudom még kinyitni a számat, túl friss vagyok, semmi zaftos infót nem hallottam egyelőre.

@Zs*******: Csokival nem, de házisütivel már igen...
*retteg*
@ST83: Miért is?
@cyd: Nincs. :)

ST83 2011.11.16. 12:52:05

Ehh, ma megkaptam, hogy biztos 21 vagyok, pedig nem. Nekem ezert volt nehez csajozni. Ugy nezek ki mint X evvel ezelott, olyan szarul :):):) Bocs, ma tul jo kedvem van :)

dez01 2011.11.16. 12:56:18

Biztos velem van baj, de el sem tudom képzelni, hogy ha én együtt laknék egy fiatal kedves aranyos csajjal akárcsak 1 hétig és észrevenném hogy érdeklődik picit irántam, akkor ne történne egy csomó minden - és nemcsak sex...

Lehet hogy a srác látens?

2011.11.16. 12:57:31

@gernika:
Én is rettegnék a helyedben.
Nard meg kúrálja csak magát. :)

2011.11.16. 12:58:14

@ST83:
Küldj képet, megmondjuk mennyinek nézel ki. :P

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 13:03:01

@Frigyesur: mindkettőt csináltam tegnap. Először is a poszt felbosszantott.most nem írom le miért.ugyanakkor olyan jó volt elérni azt,hogy mindenki a posztra kommentelt és nem off topicba nyomta,ahogy azt a poszt megérdemelte volna :-)
Végezetül pedig ez egy módja a gőz kieresztésének(ami a legbénább módja, elismerem).Azt hiszem karácsonyra boxzsákot kérek majd :-D

cyd 2011.11.16. 13:05:36

@Zs*******: "Nard meg kúrálja csak magát"
Most úriember legyek, vagy ne legyek?

2011.11.16. 13:05:43

@( o_o ):
Inkább szobabringát kérj, és akkor jövök én is hozzád tekerni, ha stresszes vagyok. :)

BrekoBreko (törölt) 2011.11.16. 13:05:43

Sziasztok.
Nem tudom mennyire "szokás" errefelé, hogy a posztíró hozzászól az írásához, szeretném ezt tenni.
Igyekeztem rövidre fogni a történetet, hogy azért ne untassam halálra aki hozzáfog elolvasni. Ahogy olvastam a hozzászólásokat, észrevettem hogy tényleg "hiányoznak", illetve nem teljesen érthetőek egyes részek, nagyon szívesen elmagyarázom bárkinek, már csak a félreértések elkerülése, és magam megvédése végett.

Hozzá kell(ett volna) tennem a sztorihoz, hogy amióta ismerem X-et, addig maximum egyéjszakás kalandjai voltak, azok sem szép számmal. Nem, nem meleg, egy harmincas srácról van szó, aki egyszerűen nem vágyik komoly kapcsolatra. Ezt elfogadtam, balgán gondoltam hogy na majd én, hát persze hogy nem jött össze a dolog.
Fontos megemlítenem, főleg a magam megvédése érdekében, hogy ez a bizonyos Valaki, aki a lakótársam volt, nos, mivel egy eléggé lusta és pénzszóró emberről van szó, így én fizettem az albérleti díj ráeső részét, a rezsijét, mindent, szóval a felerezsi szóba sem jöhet, mint pasizási alap.

Most hirtelen ennyi ugrott be, de fogom még olvasni miket írtok a témához. Csak egyszerűen felháborodtam, aztán rájöttem hogy végülis jogos, mert ezekre a témákra nem tértem ki.
Komolyan gondoltam hogy ide fordulok tanácsért, olvastam is pár hasznos dolgot a hozzászólások között, ennek ellenére, legközelebb biztosan százszor meg fogom gondolni, írjak-e egyáltalán ilyen helyekre ötleteket kérni. Ennyi gyalázkodó embert ritkán látni egy helyen.

dr. gernika 2011.11.16. 13:05:51

@Zs*******: Höhö, rábeszéltem, hogy antibi helyett fokhagymázzon, a doki ki is szagolta. :D

2011.11.16. 13:06:10

@cyd:
Légy úriember. :P

Kytia 2011.11.16. 13:06:34

@cyd: Igen, de sajnos az sem függetleníthető egy csomó tényezőtől. Életkor, te mit adsz meg a kereséshez, stb. Nehéz, profibb mérés kell, sajnos csak benyomásaimra tudok támaszkodni továbbra is és ez már így is marad, mert mostanra meguntam a sok biztonsági őrt, akik itt okoskodnak nekem.:))

@Father Justice: "Szerintem saját magad akarod meggyőzni arról, hogy a férfiak többsége nem csakszexet, de még csak nem is kényelmi érdekszövetséget, hanem érzelmi alapú párkapcsolatot keres."

Szerintem meg te engem akarsz meggyőzni arról, hogy a férfiak többsége csakszexet, vagy kényelmi érdekszövetséget, és nem érzelmi alapú párkapcsolatot keres.:))

Sajnálom, én hiszek a férfiakban, mert szeretem őket és sok örömöm telik bennük.:) Egy adott pontig persze az is érdekel, ők hogy élik meg a velem töltött időt, de őszintén szólva ez nagyrészt az ő magánügyük, amíg nem érzik úgy, hogy meg kell velem osztaniuk.
Azt nem értem, miből gondolod, hogy a komoly kapcsolat címszó alatt valakinek rögtön a felerezsi ugrik be. A legtöbb pasi egyrészt tisztában van vele, hogy nem a megismerkedés utáni hónapban esedékes az összeköltözés, hanem mondjuk évekkel később, másrészt nagy részük nem is kér felerezsit, alapnak veszi, hogy ő fizeti a lakhatást, és még számtalan egyéb kiadással is jár neki a nő, tehát anyagilag nézve tiszta veszteség nekik a komoly kapcsolat.

2011.11.16. 13:06:51

@gernika:
Azt szerintem bárki messziről megérzi. :)

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 13:07:04

@gernika: szerintem csak azt nézi,hogy milyen könnyű neked alkohol pírt és mosolyt csalni az arcodra :-), 1 pohár pezsgő :-) és még csak szerda van :-)

tőzegmalac 2011.11.16. 13:09:39

@BrekoBreko: aztán jönnek a próbálkozók:D

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 13:10:18

@Zs*******: van de nem jöhetsz :-P. azt kérj a te mikulásodtól :-P. Amúgy az nálam nem oldja a stresszt. Akkor már inkább futni kéne,de a futópadot nem szeretem kint meg már túl hideg van. panaszkodjak még? :-D

öööö majd rápillantok fbre később, otthonról :-).

2011.11.16. 13:13:27

Ennyire gyalázkodtunk? Nah visszaolvasok. :)

Kytia 2011.11.16. 13:14:04

@BrekoBreko: Azt írtad a posztban, hogy korábban már olvastad a blogot. Akkor tudhatnád, hogy A) a kommentek 90%-a akkor is gyalázkodás, ha tökéletesen egyértelmű, hogy nem a posztoló a hibás, sokszor csak azért kap hideget-meleget, mert történetesen pont nő, vagy épp férfi; B) a magad mentegetése tökéletesen felesleges, ha valaki azt akarja gondolni, hogy egy haszonleső riherongy vagy (mert mondjuk minden nőről ezt akarja gondolni), akkor is azt fogja, ha ezerszer elmagyarázod neki, hogy nem.

Szóval take it easy. Ez nem egy pszichológiai blog, csak egy rakás troll gyülekezete, akik a saját patológiájukat élik itt ki, néha ügyesebben, néha kevésbé ügyesen álcázva tanácsadásnak mindezt.:)))
Persze tisztelet a kivételnek, mint mindig.:)

2011.11.16. 13:14:13

@( o_o ):
Deszenya vagy. Én akkor is megyek. Kb. tudom hol laksz. :P

ST83 2011.11.16. 13:17:00

@Zs*******: Ehh, nem dobom fol a napod :)

Szöszi 28 2011.11.16. 13:18:21

@( o_o ): Niiiiincs hideg a kinti futáshoz:) Tegnap rászántam magam és sikerült fél órát kocognom, tök jól esett:) Több volt, mint amire számítottam magamtól. Ma kimegyek futni a szigetre, ha már 1 percre lakom tőle:D Szóval, ha ez oldja a feszkót, akkor ne akadályozzon a hideg:D

2011.11.16. 13:18:26

Szerintem nemis volt annyi gyalázkodó komment most. Ez kismiska a régiekhez képest. :)

2011.11.16. 13:18:54

@ST83:
Pedig jó lett volna. :P

cyd 2011.11.16. 13:21:15

@gernika: Első olvasásra azt hittem elgépelted az antibébit, aztán valahogy nem állt össze a kép, hogy miért is nem kéne Nardnak azt szednie. Franc a becézgetési hullámba.

@Zs*******: Jó. Akkor nem írok arra kommentere semmit, de tudd, hogy ez nagyon nehéz nekem és nagyon fáj. Ilyen magas labdát hagyni, hogy magától leessen :(

@Kytia: Ezt a válaszodat most nem egészen értem :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 13:21:45

@BrekoBreko: Kedves Brekobreko! A posztból nem csak az általad utólag berakott információk hiányoztak/hiányoznak, hanem még azokon kívül is egy csomó. De ez most lényegtelen. Ha korábban olvastad már a blogot, akkor azért láthattad, hogy itt nem "szoktak kesztyűs kézzel bánni" a posztolókkal. Tekintsd ezt úgy, mint egy "sokkterápiát". A nagy többség nem bántani akar, hanem felnyitni a szemedet. Még a "szókimondóbb" vélemények között is felmerülhet olyan, amivel, mint információval te korábban nem számoltál. Például megfordult a kis fejecskédben, hogy fordított esetben: azaz, ha a te lakásodba költözne be egy kollégád a nőjével, és mikor szétmennek, akkor a kollégának hirtelen eszébe jutna, hogy neki tulajdonképpen te tetszel, tehát megfordult a fejedben, hogy erre mit reagálnál? Mennyire vennéd komolyan? Különösen, ha csak barátnak tekintetted (max.) ezt a kollégát? Egyébként nekem személy szerint az az elvem, hogy munkahelyen nem csajozunk (és ez független attól, hogy a jelenlegi munkahelyemen lévő csajok erre nem is alkalmasak, mielőtt valaki a tegnapi magas labdát le akarná ütni). Szóval nem megsértődni, gondolkodni! Nem mindenki akar rosszat neked.

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 13:22:05

@Kytia: "Azt nem értem, miből gondolod, hogy a komoly kapcsolat címszó alatt valakinek rögtön a felerezsi ugrik be."

Talán mert nem állandókurvát keres, hanem olyan társat, akinek szintén alap, hogy nem élősködik a másikon, és felesbe megy minden. Én nem azt ítélem el, ha valaki az érzelmi alapú kapcsolatban felezi a rezsit, hanem ha a kizárólag felerezsi mentén szerveződő kapcsolatot akarja szerelemnek láttatni.

"..másrészt nagy részük nem is kér felerezsit, alapnak veszi, hogy ő fizeti a lakhatást, és még számtalan egyéb kiadással is jár neki a nő, tehát anyagilag nézve tiszta veszteség nekik a komoly kapcsolat."

Pontosan: ez az ára a szexnek és a "komoly kapcsolat" illúziójának. (Ha az utóbbira nem lenne szükségük, egyszerűen csak kurváznának, vagy szédítéssel-szépelgéssel szereznének ingyen numerákat.) És akkor még továbbra is értetlenkedünk, miért kell a férfiaknak az esetek 99%-ában fizetnie a szexért?

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 13:23:49

@Zs*******: akkor keletitől kifelé zuglóig minden lakásba becsöngetsz,hogy "hallo itt lakik szemcsi? és van szobabringa?"
@cyd: elsőre én is antibébit olvastam :-)
Lecsapjam neked? :-)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 13:23:51

@BrekoBreko: Hidd el, a kommented után se lesz más. És nem gondolnám, h a többségből hiányozna az empátia. 1xűen csak ez a blog nem az, aminek látszik. Ha egyáltalán annak látszik, aminek látod.
Mert én pl soha nem láttam ezt benne. :)

Hurri Kán 2011.11.16. 13:24:09

@Kytia:
Kikérem magamnak. Nem szoktam baromságokat kommentelni. :DDD

@( o_o ):
De lesz, legfeljebb nem leszel ott. Ennyi. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 13:26:47

@Frigyesur: Ne csináld már! Sado/mazo sms! Nem hiszem, hogy nem tudtad!

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 13:29:19

@Picicsibe: én tudok empatikus lenni még ezen a blogon is. Sajnálom a lányt is meg a fiút is. Sőt még téged is :-P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 13:30:05

@gyvy: "Nem szoktam baromságokat kommentelni."

Ez annak függvényében, h magad se tudod miről szoktál beszélni... Igen merész kijelentés! ;)

Hurri Kán 2011.11.16. 13:31:30

@Picicsibe:
Azt nem tudom, hogy miről, azt tudom, hogy mit. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 13:32:00

@( o_o ): Engem? Miért? :)

Én is tudok. A második kommentem amit a poszterinnek írtam, tele volt empátiával. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 13:33:44

@gyvy: Na de ha nincs köze ahhoz, amihez írsz... Érted?! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 13:34:44

@Picicsibe: Höhö! Mijazhogy nem az aminek láccik! Hát szerinted mijarákér járunk mi ide, ha nem azért, mert buzog bennünk az önzetlen segítőszándék, hogy ellássuk "szívből jövő és kéretlen" jó tanácsokkal a bajba jutott és tanácstalan posztolókat? Heee?
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 13:35:14

@Picicsibe: sorolhatnám,de túl hosszú lenne :-)
pl mert nincs meg az ATB cd-d :-)))
meg ezért : "Mert én pl soha nem láttam ezt benne. :) "

Hurri Kán 2011.11.16. 13:35:52

@Picicsibe:
Attól még nem lesz automatikusan baromság. :DDD

ST83 2011.11.16. 13:39:56

@Father Justice: Nem ertek egyet. Egy kapcsolatot es az abban levo szexet osztani a "befektetett" penzben merve... hat minimum kiabarandito! Ha csak ezt nezem, akkor egy minosegi szex egy kurvaval sok esetben olcsobb, mint a baratno, feleseg. Hiszen o nem akar nagyobb lakast, szebb autot, ne adj isten gyerektartast... Viszont egy jo szot sem szol, vagy simogat meg ha mondjuk pl. beteg vagy.
Ha mar egyenjogusag van, akkor mindenki vegye ki a maga reszet mindenbol. Nekem sem szakad le a kezem a hazimunkatol, az asszony meg ne higgye, hogy aztan majd mindent en allok. Nem azert, mert nem szeretem, hanem mert nem fer.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 13:41:12

@BrekoBreko: Ja, és mégegy: ez most jutott eszembe. Szóval tudod az a helyzet, hogy ha valaki már elmúlt 30 és eddig nem kellett neki alkalmazkodni senkihez (most tekintsünk el attól az apróságtól, hogy némi pluszbevétel fejében megosztotta a lakása egyébként sem használt szobáját két kollégájával), akkor hozzászokott ahhoz, hogy minden úgy van jól, ahogyan ő csinálja, és nem is akar senkihez alkalmazkodni. Illetve ha mégis, akkor ahhoz nagyon de nagyon nyomós ok kell.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 13:42:28

@gyvy: Persze h nem, csak szivatlak picikét... Mer' háborog a lelkem, és jólesik! Lsz kicsit több empátiát! OK? ;)

2011.11.16. 13:43:19

@cyd:
Néha az kell, hogy leessen az a labda. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 13:45:31

@Ibrahim a tevehajcsár: "mijarákér járunk mi ide"

Mert basztok dolgozni, azé'! :DDD

Hurri Kán 2011.11.16. 13:46:40

@Picicsibe:
Nem fog menni. Volt empátiám, de kikezelték. :D

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 13:49:32

@ST83: Pontosan így van, a komoly kapcsolat illúziója kiábrándító, és azzal összevetve a kurvázás is sokszor gazdaságosabb. Őszinte jó szót, simogatást, törődést viszont az illúzióban nem kapsz. Az a ténylegesen érzelmi alapú párkapcsolat ismertetőjegye. Abban pedig eleve nem kell mindent állnod, hiszen aki valóban szeret, az nem fog élősködni rajtad semmilyen szinten.

Talán ott van a félreértés, hogy te a bármilyen típusú kapcsolatot hasonlítod össze a kurvázással, én pedig három különböző dologról beszélek: az érzelmi alapú kapcsolatról, az érdekelvűről (megjátszott érzelmek, a férfi fizet a szexért) és a kurvázásról.

Ha világos, hol volt eredetileg a félreértés, az is kiderülhet, hogy valójában egyetértés van.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 13:50:19

@( o_o ): ATB miatt nem kell. Bár a cd nemtom, hol van, fent van laptopon, pendrájvon... :))

A másikért... Hát de mé' baj az, h úgy látom, h kurva sok unatkozó ember a munka helyett itt baromkodik? Nekem ez kikapcsolódás. Az csak mellékes, h mindig van legalább egy nagyon OKOS gondolatom a poszthoz... :D

Kytia 2011.11.16. 13:55:58

@cyd: Hát, hogy nem tudom megvizsgálni, mit írnának ha 21 lennék, nem tudom megvizsgálni, mit írnának, ha komoly kapcsolatot jelölnék meg célnak, stb. Csomó külön reglap kéne és az összesnek az eredményét összehasonlítani, de ahhoz nincs kapacitásom.:)))

@Father Justice: Én nem értetlenkedem, én tudom, hogy a férfiak általában fizetnek a szexért.:) Viszont lassan kezdem nem érteni, hogy mi a különbség a dolog és a dolog "illúziója" között. Mondjuk a komoly kapcsolat illúziója az, amikor az emberek nem élvezik az együttlétet, de mégis úgy csinálnak, mintha élveznék? Mindezt pusztán azért a néhány dologért, amit viszont tényleg élveznek a kapcsolatban? Tehát mondjuk én szeretek beszélgetni vele, de nem élvezem a meccsnézést, ő viszont imádja, ezért én meccset nézek vele, de alig várom, hogy vége legyen, akkor én csak a kapcsolat illúzióját nyújtom? Vagy fordítva, ha ő élvezi velem a szexet, de a színházban járást nem, mégis eljön a kedvemért, akkor meg ő illúzionál (van ilyen szó?:o)?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.16. 13:56:24

@BrekoBreko: Én meg csak azt nem értem, hogy nincs egy barátnőd,akivel meg tudnád az ilyen és ehhez hasonló dolgokat beszélni? Vadidegen emberektől vársz tanácsot az életeddel kapcsolatban? Nők Lapjának miért nem írsz levelet?

Próbálj meg felnőttként viselkedni. (Ez grátisz tanács, csak úgy, mert jó napom van.)

dr. gernika 2011.11.16. 13:56:25

@( o_o ): Nem tudom, látszott e, direkt nem adtam elő magam utána, inkább vigyorogtam a monitorra. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.16. 13:56:26

@Picicsibe: Tévecc! Nekem még csak most kezdődik a műszakom, úgy, hogy megyek is! Továbi jó trollkodást mindenkinek!
:)

2011.11.16. 13:56:41

@Ibrahim a tevehajcsár:
Pedig ma nem is volt extrán durva a társaság. :)

Kytia 2011.11.16. 13:59:17

@Father Justice: "Őszinte jó szót, simogatást, törődést viszont az illúzióban nem kapsz."

Á, ez legalább egy támpont. Akkor ahol őszinte jó szót, simogatást, törődést kapsz, az valódi kapcsolat, ezt kijelenthetjük?

Sokszor nem az van, hogy az ember lánya nem hajlandó beszállni a rezsibe, hanem hogy a férfiember nem akarja, hogy a lány beszálljon. Persze ez függ a férfi és a nő anyagi helyzetétől és még sok minden mástól, de a lényeg, hogy van az az eset, amikor csak az egyik fizeti a konkrét lakhatást, mégsem élősködés.

blah 2011.11.16. 13:59:38

szerintem ha a kedves poszter csak úgy spontán belenyúlna X gatyájába az biztosan változást hozna a helyzetben

alien47 2011.11.16. 14:01:09

@Bundabandi: Kértem tanácsot másoktól. Nem vagyok übermensch, Vannak barátaim, családom és rengeteg olyan ember akire számíthatok. Nem kell vadidegenekkel megosztanom a legmélyebb érzéseimet. Jó a kommunikációs készségem és használom az agyamat. Ellentétben az emberek nagy többségével.

@Picicsibe: "Plátói szerelemről hallattál é? Létező dolog" Hallottam. A töketlenek, életképtelenek találták ki. Amennyiben kölcsönös a vonzalom akkor összejönnek. Amennyiben csak az egyik fél epekedik reménytelenül, akkor használják ezt az elfajzott kifejezést. Esetleg epekedhet a másik fél csak éppen férje van és nem akarj a jó körülményeket feldobni a bizonytalanért.

ST83 2011.11.16. 14:01:27

@Father Justice: Olyan sokaig nem olvastalak vissza. Itt a "felreertes". Csak a reakciodra reagaltam.

Szöszi 28 2011.11.16. 14:03:45

@BrekoBreko: Nem is gyalázkodott különösebben senki:D Egy gyenge napon is tudunk sokkal rosszabbat produkálni. Amúgy meg nem értem, hogy egyáltalán mi a kérdésed? Nem, sose fog változni a helyzet, tesó meg haver meg uncsitesó maradsz neki örökre. 1 évig vele laktál. Ha akkor nem történt semmi, sose fog. Nem mondom, hogy szeress ki belőle, nem így megy, de amikor ezt az arcodba közölte, megpróbálhattad volna megkezdeni az elfelejtését.

dr. gernika 2011.11.16. 14:04:26

@Frigyesur: Te kis ártatlan gyermek *buksisimi* :)

2011.11.16. 14:04:29

@Father Justice:
Úgy szeretem, hogy mindenki veled vitázik. :)

Kytia 2011.11.16. 14:04:45

Nna, ismét rájöttem, hogy töketlen és életképtelen vagyok, ezt meg kell ünnepelni!:))

Kytia 2011.11.16. 14:06:09

@Zs*******: Értelmes, meggyőzhető ember illúzióját kelti.:)))

dr. gernika 2011.11.16. 14:07:23

@( o_o ): F*szt van túl hideg, 1 óra múlva indulunk a szigetre. :))

2011.11.16. 14:07:59

@Kytia:
Amúgy értelmes ember. :)

Szöszi 28 2011.11.16. 14:10:54

@gernika: :D Én majd 6-kor megyek szigetre, de nagyjából ezt mondtam én is csak kíméletesebben:D:D

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 14:11:50

@Kytia: "töketlen és életképtelen" tehát nő :-D

Kham 2011.11.16. 14:12:13

@Picicsibe: :)
@Frigyesur: Pontosan így van ez hószakállú öregap/anyám, ki hosszú szemöldökeivel már hímezni is képes, részemről a "szabadosság" szót sem ismertem addig, amíg a cserkészegyletben papírgyűjtést nem tartottunk, és a kezembe akadt egy Tollasbál Magazin. Ennek ellenére felvilágosult vagyok és már zsenge korom óta tudom, hogy az "Örömbot"az amit mikrokapcsolókból és szappanosdobozból csinálunk, hogy örüljünk mert végig lehet nyomni a Summer Games'84-ben a 100 méteres síkfutást.

A Sötét Úr sóhaja számomra parancs, főleg ilyen vészterhes időkben, mikor már a Google sem ad tampont. Csakis tudományos elkötelezettségem miatt azonnal felvettem a kapcsolatot Miss Dominatrix El Verával és Térdig Lachk Barbáraval emelt díjas SMSben. Válaszoltak is viszonylag gyorsan: Ne kérdezzek ennyi hülyeséget, mert ezentúl ők az Úrnőim, hamarosan meglátogatnak, addig dobjak össze egy marhapörköltet friss nokedlival, különben rámcsattan a hüvelykszorító meg a zippzáras maszk és kapok egy nyakörvet "Fifi" feliratú medállal (vörös fénnyel világít amikor futok). Lehet egy kicsit elsózom, mert végülis már régóta irigykedem a városligeti kutyák megamenő ledes nyakörveire. Na köszönöm Lordságodnak, egy kis kutatómunkára vagy cyberszex izgalomra számítottam, most meg guglizhatom kifele, hogy mit jelent az pontosan "píritsuk üvegesre a hagymát".

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 14:13:03

@gernika: mert ti kemények vagytok!Én puha vagyok nekem ez már túl hideg!

tuono 2011.11.16. 14:14:05

Ha nem tudsz mást szeretni így, akkor minél előbb "select all, delete all". Idővel elfelejted és menni fog...

Rebelde 2011.11.16. 14:14:07

hát nem tom, nemrég olvastam egy riportot, ahol olyan fickók szólaltak meg, akik kurvákhoz jártak. kivétel nélkül mind azt kifogásolta, hogy látszott a nőkön az aktus után, hogy ez csak "munka", nem kedvesek odaadóak cunculik, hanem semmilyenek sőt egyesek undorral vegyített arckifejezéseket is produkáltak:)
mert rossz, hogy még csak úgy sem tesznek, mintha, hogy csak egy kicsit szeretik őket
és hogy ez milyen kiábrándító, ők igazából barátnőt akarnának, mert kapcsolatra vágynak, egy kedves helyes nőre meleg otthonra blabla,csak hát...

szóval valaki fordítva ül a lovon vagy lehet, hogy az alanyok retardáltak voltak, ha így vélekedtek:))

blah 2011.11.16. 14:14:10

@BrekoBreko: most látom csak, hogy itt vagy kedves poszter. Na ne csüggedj, ide mindenki szórakozni jár ami alatt főleg gonoszkodást kell érteni, bár ha félreteszed a sértettséget nagyon is logikus tanácsokra lelhetsz. A pár kommenttel fentebbi tanácsomat tartom, szerintem így fogsz tudni csak hozzákezdeni, bár elég nagy marhaság volt elárulni neki mit érzel, az eléggé hátráltató elem ebben a taktikai harcban. Mert ha végig akarod csinálni akkor nála eleinte a kényelmi szempontokra kell rájátszanod és az lehet, hogy sokáig fog tartani. Csak akkor fog elkezdeni hozzád ragaszkodni ha a kényelmi igényeit tökéletesen kielégíted és az a jelenlegi igényeidből való komoly lemondással jár. Szóval kösd fel a bugyit ha neked mindenféleképpen X kell.

dr. gernika 2011.11.16. 14:14:22

@cyd: Hát, ha gondolod, elmagyarázom, miért nem kell Nardnak antibébit szednie... ;)

dr. gernika 2011.11.16. 14:16:22

@Kata1987: Akkor már nem leszek ott... de égve hagyom neked a lámpát. :D

Szöszi 28 2011.11.16. 14:18:17

@gernika: Köszi, köszi:D Igyekszem körbefutni a szigetet, ha legközelebb arra futsz és látsz egy kiterült szöszit, akkor belehaltam, és nem sikerült:D

2011.11.16. 14:19:00

@gernika:
Mert házasság előtt nincs szex? :)

dr. gernika 2011.11.16. 14:19:15

@Rebelde: Hígul a szakma... a régi vonalas szexmunkások még elhitették a kuncsafttal, hogy mennyire odavannak érte, a múltkori nős posztolónk is olyanokat fogott ki. Mind vonzódtak hozzá, meg barátkoztak vele. :D

cyd 2011.11.16. 14:19:17

@Kytia: Ja hogy Te ennyire kíváncsi, világjobbító nézeteket vallasz? Hajrá! :)

@Zs*******: Neeeeem :(

@gernika: Lécci.

ST83 2011.11.16. 14:20:05

@alien47: Ez utobbi miert bun? Egy ido utan minden aprtner unalmas vmilyen szinte, ez nem jelenti azt, hogy mindennt azonnal fel kell rugni. A platoi szerelem reszben abban nem ertunk egyet, hogy letezik e. Letezik. Ettol meg igazad van abban, hogy csak buta ember nem jar mihamarabb egy ilyen vegere es sznved adott esetben eveket egy fellangolas miatt.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.16. 14:20:33

@Rebelde:
Egyik oldalról: Ha az étteremben, a péknél, a mobilszolgáltatónál elvárjuk, hogy mosolyogjanak ránk, mert mi vagyunk a vevők, akkor ezt egy bérnősténynél is le lehet várni.
Másik oldalról: Megdughatta, meg. Kifizette, ki. Akkor kussoljon, és sunnyogjon haza. Egyébként is az egyik leggázabb dolog ilyenért fizetni. Szerintem ezek az emberek barátokat is csak bérelni szoktak.

Kytia 2011.11.16. 14:21:41

@Zs*******: Ujjuj, lesz itt újebb blogszerelem.:PPP
Amúgy ismerem én is, nem az, hogy nem értelmes, de a párkapcsolatokra remekül tud mindenféle dogmákat ráhúzni, amik vagy igazak, vagy nem az adott szituációra és meggyőzni sosem lehet, hogy nincs igaza, ha épp nincs.:)))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.16. 14:23:23

@gernika: Ezt ma "barátnő-fíling" néven fémjelzik és elképzelhetően feláras a bérnők világában.

Én legalábbis pluszpénzt kérek a levezető beszélgetésért, meg a hozzámbújásért is. :D
Bár kölcsönös szimpátia esetén van, hogy nem kérem el a pénzt.

Kytia 2011.11.16. 14:28:20

@blah: "Csak akkor fog elkezdeni hozzád ragaszkodni ha a kényelmi igényeit tökéletesen kielégíted és az a jelenlegi igényeidből való komoly lemondással jár."

He?:D

Én is szeretnék egy olyan pasit, aki mellett szar.:)))

@cyd: Én örök hívő vagyok és mindent megteszek érte, hogy megtisztuljatok.:DD

ST83 2011.11.16. 14:28:29

@Köldökszösz (csodalampa): Ma vhogy nagyon agressziv vagy. :)

2011.11.16. 14:28:33

@Kytia:
Nem is kell meggyőzni, őt így kell szeretni. :)

cyd 2011.11.16. 14:29:30

@Kytia: ÚJabb? Basszus! Lemaradtam az előzőről? Nyugtass meg: esküvőbe még nem torkollott, ugye? Remélem nem maradtam le a hátradobott csokorról.

@Köldökszösz (csodalampa): Gyanúsan szagértő vagy a témában :P

Kytia 2011.11.16. 14:30:15

@Rebelde: Nagyon helyes, hogy a kurvák ilyen szolgáltatást nyújtanak, így piacot teremtenek a barátnőknek is.:))
Bár akitől még egy kurva is undorral elfordul...

dr. gernika 2011.11.16. 14:30:52

@Kata1987: Hihi, én ma igyekszem kétszer körbefutni. :D
Bár lesznek benne repülőszakaszok is, na ott nekem is sanszos, hogy ott maradok, ha látsz egy kiterült barnát, vakard össze. :)

@Zs*******: Naná, utána is csak havonta, gyermeknemzés céljából.

@cyd: Mert kicsi az esélye, hogy megfogan. :)

@Köldökszösz (csodalampa): LOL

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.16. 14:31:32

@ST83: Ádehogyis! Csak mindig értetlenül állok azelőtt,ahogy az emberek rácsodálkoznak a valóságra. Mondhatnám, házhoz jönnek a lófaszér'! :DDD

@cyd: Ez szakértelem? Csak az általános műveltség szintje! :DDD

Kytia 2011.11.16. 14:31:39

@Zs*******: Ta jó ég, téged behipnotizáltak. Ébredj fel, ébredj fel.:DDD
Viszont a blogos szerelmet nem tagadtad.:PP

@cyd: A legutóbbi, ha jól emlékszem, te és michaéla voltatok.:)))

cyd 2011.11.16. 14:33:09

@Kytia: "Én is szeretnék egy olyan pasit, aki mellett szar."
Küldtem e-mailt címmel, telefonnal. Ne siess, későn érek haza. Illtve dehogynem, legyél ott négyre (oszt várakozz a hidegben, muhaha)

"Én örök hívő vagyok és mindent megteszek érte, hogy megtisztuljatok."
Előbb szólsz, nem fárasztom magam az olvasásoddal. Hitetlen vagyok veleszületetten.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.16. 14:33:21

@Kytia: Asszem ez ippon! Nagyon jól nyomod!!! :DDD

2011.11.16. 14:35:23

@Kytia:
A szerelem a halandók játéka. :)

2011.11.16. 14:36:11

@gernika:
És ha megvan a kellő számú gyerek sírig tartó szexmegvonást fogadtok. :)

Kytia 2011.11.16. 14:37:18

@Zs*******: Akkor csak dugtok? Na jó, abbahagytam.:DDDD

2011.11.16. 14:38:23

@Kytia:
Házasság előtt nincs szex :)

cyd 2011.11.16. 14:39:17

@Kytia: Na. Akkor mondom, hogy lemaradtam róla. Egyébként is egyre lejjebb adod. Ott legalább volt egy személyes találkozó, most már elég egy jó szó is a másik irányába és blogszerelemnek tituláltatik?
Basszus! Vissza kell olvasnom miket írtam, kiknek.

@Köldökszösz (csodalampa): Én műveletlen barom...

@gernika: Na jó, az már nem hinném, hogy blogszintű, közérdekű infó, hogy melyikőtök meddő/terméketlen.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.16. 14:41:54

@cyd: Ne gyötörd magad, még van időd művelődni! :D

dr. gernika 2011.11.16. 14:41:55

@Zs*******: Nyilván.
@cyd: Úgy értem, nem valószínű, hogy NARD megfogan. :D Értsd már a humort, te!

Kytia 2011.11.16. 14:42:08

@Zs*******: Se szex, se szerelem, házasság viszont igen? Nem a legjobb konstrukció.:D

@cyd: Mér, ők is találkoztak, nem?

Rebelde 2011.11.16. 14:42:36

@gernika:

vagy a csajok nyújtanak oscar díjas alakítást, vagy pedig ezek a férfiak annyira negatív tapasztalattal rendelkeztek, hogy simán teréz anyunak nézték a bárcást:)

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 14:42:50

@Kytia: Igen, ez a különbség a dolog és a dolog illúziója között, egy kis pontosítással: az egyik fél általában élvezi az együttlétet, a másik pedig úgy csinál, mintha élvezné - mert a pillanatnyi érdekei ezt diktálják. Természetesen van olyan is, mikor mindkét fél csak eljátssza a szerepet, míg nem jön egy jobb lehetőség bármelyikük számára. Ilyenkor van nettó felerezsi + ingyensuna az egyik, és nettó felerezsi + kiszámítható karbantartás a másik oldalon. Személyes tapasztalataim alapján kb. 5-10 perc alatt dönthető el egy tetszőleges pár kapcsán, hogy melyik verzióról van szó.

A további tényezők, amikre konkrét példákat is felhoztál, igazából már nem az illúzió VS. "komoly" kérdéskörbe tartoznak, azaz nem az alapokat (motivációkat) definiálják, hanem a közös mindennapok minőségéről, jellegéről és az időbeosztásról szólnak. Ezek a kisebb-nagyobb kompromisszumok legtöbbször természetes velejárói mindkét típusú kapcsolatnak. Bizony, mindkettőnek, hiszen még az illúzió esetén is gyakran van olyan, hogy az eltartott, érdekvezérelt menyecskének szemet kell hunynia a fülig szerelmes párja bizonyos berögzött szokásai, rigolyái, szertartásai fölött, amelyek nélkül megbolondulna.

"Á, ez legalább egy támpont. Akkor ahol őszinte jó szót, simogatást, törődést kapsz, az valódi kapcsolat, ezt kijelenthetjük?"

Több szükséges feltétele van még egy jól működő valódi kapcsolatnak ezen kívül is, úgyhogy ez önmagában kevés. De ha legalább ez oda-vissza megvan a felek között, az már jó indikátora annak, hogy nem színjátékról / érdekszövetségről / 'kihasználásért sunát és illúziót' típusú viszonyról van szó.

"Sokszor nem az van, hogy az ember lánya nem hajlandó beszállni a rezsibe, hanem hogy a férfiember nem akarja, hogy a lány beszálljon."

Ordító anyagi szintkülönbség esetén ez érthető is, a többi esetben pedig két variáció van:

1) A férfi így akarja lekenyerezni a nőt, mert úgy érzi, felezés esetén nem lenne elég jó számára, vagyis nem tudná megtartani hosszabb távon. (Nem elég hejjes, nem elég nagymenő, nem elég bármi, ami a konkrét nőnél medúzásító tényező lehet.)

2) Így akarja garantálni, hogy a közös élettérben a nőnek érdemi kérdésekben hallgass legyen a neve.

Különös dolgok ezek, de én ilyen ügyekben csak külső szemlélő vagyok.
Mert egy út van, én abban hiszek.

2011.11.16. 14:44:32

@Kytia:
Pusztán életközösség. :)

Szöszi 28 2011.11.16. 14:48:16

@gernika: Vááááóóóó, de kemény vagy:D Mennyi idő alatt sikerült felhozni magad a két körös szintre? Nekem most ez a fél órás kocogás szerintem marad 1 hónapig legalább, mert többe belehalnék:D De, ha meglátlak kinyúlva, összevakarlak ígérem, ne aggódj:)

cyd 2011.11.16. 14:49:28

@Köldökszösz (csodalampa): Ezirányban? Időm csak-csak. Motivációm semmi.

@gernika: Kettőnk közül jelenleg nem én nem értem.

@Kytia: Most, hogy mondod asszem ja.

dr. gernika 2011.11.16. 14:52:33

@Kata1987: Október 2-án futottam körbe először. Kb 3 hete meg elkezdtem egy 10 km-es edzéstervet kezdőknek. Mára 7,5 km könnyű futás meg 6 repülés van kiírva, nem tudom még, az mennyi lesz távban, de ahhoz hogy eljussak a villamosmegállóig, mindenképp körbe kell érni, ha máshogy nem, kúszva. :)

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 14:52:41

@Kytia: "@cyd: Mér, ők is találkoztak, nem? "

szóval ha két ember találkozik akkor ott már szerelem meg szex van? :-)

ST83 2011.11.16. 14:52:51

@Father Justice: Nem tetszik ahogy gondolkozol errol. Ez nem ilyen egyszeru, ez nem egy egyenlet, vagy vmi amit irodalmi stilusban le lehet irni par bekezdesben. Szerintem kb a buta emberek eletvitelet irod le. Okos nem kot erzelmi komprumisszumot.

Most mar oszinten erdekelne, Te hogyan elsz, de nem akarok szemlyeskedni:)

dr. gernika 2011.11.16. 14:54:05

@cyd: Jóvan, legközelebb szmájlizz. :) Na megyek készülődni.

Hurri Kán 2011.11.16. 14:55:03

@( o_o ):
Hát optimális esetben történik valami. :D

Αphelion 2011.11.16. 14:56:28

@BrekoBreko: Engem az erdekelne nagyon hogy amikor egyutt laktatok es szingli lettel akkor milyen modszerekkel probaltad felkelteni az erdeklodeset? Mert ugye az volt a kritikus pont es ott kellett volna jobban csinalnod valamit.

cyd 2011.11.16. 14:58:07

@( o_o ): Jujj Te hozzám se szólj! Téged is láttalak szeméylesen. Ajjaj...

@gernika: Ne szórakozz! Nekem sincs ingyen.

Kytia 2011.11.16. 15:00:03

@Father Justice:
3.) A férfi úgy szocializálódott, hogy alapvető férfiúi feladatnak érzi a lakhatás költségeinek állását. Sokszor mondjuk cserébe úgy gondolja, hogy a nő feladata meg a takarítás és ha a nő is hasonlóan gondolja, nem nehéz megegyezniük úgy, hogy senki se érezze vesztesnek magát. Meg még ezer másik variáció...

"Személyes tapasztalataim alapján kb. 5-10 perc alatt dönthető el egy tetszőleges pár kapcsán, hogy melyik verzióról van szó."

És vajon minden eddigi esetben hitelt érdemlően sikerült is bebizonyítani, hogy az általad feltételezett dologról volt-e szó? Vagy csak te hiszed, hogy minden ilyen megtippelésnél igazad volt....
Mert mondjuk anno nekem is megmondtad, hogy a pénzéért voltam az exemmel, csak azt felejtetted el megkérdezni, hogy volt-e pénze.:))) Ha nem világosítalak fel, biztos még mindig a te verziód lenne a hivatalos.:)))

Kytia 2011.11.16. 15:01:52

@Zs*******: Ja, akkor megnyugodtam, annak van értelme.:DD

@cyd: :))

@( o_o ): Nem, de én ezt arra írtam, hogy cyd azt mondta, nem találkoztak.:)))

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 15:04:20

@( o_o ): "szóval ha két ember találkozik akkor ott már szerelem meg szex van? :-)"

Optimális esetben igen! Vagy minimum aláírnak egy zsíros szerződést.

@ST83: 180-as IQ-val is lehet az ember megalkuvó, illetve lehet olyan ronda is, hogy kénytelen belemenni ilyen konstrukciókba. Ez igazából nem ész, hanem jellem kérdése, márpedig az emberek 95%-a nem egy jellembajnok.

A kölcsönös érzelmeken nyugvó párkapcsolat egy olyan nővel, aki fizikailag vonzó, értelmes, nem húz le, elviselhető a mindennapokban és közös / kompatibilis terveket lehet vele készíteni a jövőre vonatkozóan, rendkívül kevés férfinak adatik meg. Talán ezerből egynek. A többieknek ott a csakszex (ha kinéznek valahogy), a megalkuvás.. vagy az EuroCard / MasterCard.

Rebelde 2011.11.16. 15:05:53

a "legjobb" szülő az, akinek nincs gyereke, a legjobb tanácsokat párkapcsolati kérdésekben az ad, aki egyedül van, legalábbis ők maguk így gondolják:)

racionálisan, érzelemmentesen gondolkodni remek dolog egy bizonyos pontig, számításba venni minden eshetőséget komoly gondolkodásra vall, de azt hiszem ezzel együtt remek dolgokról marad le az ember

_Ω_ 2011.11.16. 15:09:00

@BrekoBreko: Üdv eme tüzes pokolban, jól látod, sokan nem feltétlen segítő szándékkal írnak, bár ehhez joguk van.
Viszont ha már itt tartunk, próbálnék értelmesen hozzászólni a dologhoz, talán a következő felvetéssel tudok segíteni is egy kicsit:

Bár rózsaszín szemüveggel elég nehéz lesz (saját tapasztalat), de próbálj előállni némi logikus gondolkodással, és próbáld megválaszolni magadnak, hogy mi lehet az "Igazi" definíciója...
Ki az igazi? Milyen az igazi? Ő az igazi?

Aztán rögtön segítenék is, az igazi definíció szerint biztosan olyan valaki, aki számára te is az igazi vagy, miközben számodra ő az igazi. Jelen esetben úgy gondolod, hogy ő az igazi, ezért nem tudsz egyszerűen továbblépni, pedig az ő számára (szándékosan kis "ő") a jelek szerint nem te vagy az igazi. Az "igazi" tehát szerintem egy olyan fogalom, amely önállóan nem létezhet, csak két ember kölcsönös viszonya kelti életre.
Az, hogy lehettetek volna kölcsönösen az "igazi" egymás számára, már más kérdés; de amikor a korábbi társaddal költöztél hozzá, az egyértelműen jelezte felé, hogy ő nem az igazi számodra, különben egyedül érkeztél volna és az első perctől a fülét rágtad volna ilyen-olyan indokkal. És itt még nem is próbáltuk vizsgálni azt, hogy ő hogyan érzett, vagy érzett-e egyáltalán irántad az első napokban valamit (a barátságon kívül persze).

Tehát: nem ő az igazi (most már biztosan nem), próbáld ezt a tényt elfogadni, és amint lehet, lépj tovább.

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 15:10:24

@gyvy: :-D tőled más kommentet nem nagyon vártam volna :-D
@Father Justice: Father neked ma jó kedved van :-) :-D
@cyd: mondanám,hogy kabbe, de ezt te hízelgésnek vennéd, a Kitya meg félreértené :-D

ST83 2011.11.16. 15:12:17

@Kytia: Ugy szocializalodott?! Mi van?? Attol, hogy igy gondolod ez meg nem igaz! Mindenki ugy szocializalodott, ahogy neveltek. Ha egy no/ferfi megszokta, hogy kinyaljak a segget, akkor partneretol is ezt varja el. Legyen az hazimunka vagy szamla fizetes. Akit onallosagra neveltek az kepes onallo lenni egy kapcsolatban is. Szerintem. Amikor a parom elvesztette a munkajat termeszetesen mindenben tamogattam. Normal esetben elvarom, hogy egyutt teremtsuk meg a felteteleket az eletunkhoz. Szerintem ez a minimum.

Kytia 2011.11.16. 15:13:30

@Father Justice: @( o_o ): "szóval ha két ember találkozik akkor ott már szerelem meg szex van? :-)"

Optimális esetben igen! Vagy minimum aláírnak egy zsíros szerződést."

Akkor ne is menjek át ma borozgatni a legjobb barátnőmhöz? Fenébe, elvesztegetem a délutánt.:DD

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 15:14:23

@_Ω_: Szerintem még nagyobb probléma, hogy a hölgy számára sem X az igazi. Csak optimálisabb jelölt (hejjesebb, pénzesebb), mint Valaki, jobb pedig nincs a láthatáron jelenleg. Persze sokkal könnyebb azt mondani, hogy ilyet csak gonoszságból írhat az ember, mint szembenézni a Szikár Igazsággal.

_Ω_ 2011.11.16. 15:15:34

@Picicsibe: Eeeejnye! Csak finoman, nőiesen, mézszőke kisasszony! :)

A hiba egyébként a te készülékedben lesz, az oldalak belső szerkezete nem változott tegnap óta (igen, ellenőriztem, mielőtt hülyeségeket beszélnék).
Szerintem magától megoldódik a gondod, bár lehet szükséged lesz egy kilépés/belépés párosra a blog.hu rendszerén... Vagy csak töltesd újra az oldalt a telefonoddal, mert lehet benyelt valamit a cache-be...
Továbbra is fenntartom, hogy ha egyik sem, akkor valami sátáni szerkezeten böngészel :)

KovA 2011.11.16. 15:16:18

@BrekoBreko: Hát, ha rám hallgatsz - döglött ló ez - mármint a remélt kapcsolat.
Örülj, hogy másképp ki nem használt - a hugica és unokatesó szerű státusz még mindig jobb mint a végsőkig kihasznált aztán több elvesztegetett év után eltaszított szerető - ki kereshet 35 évesen magának valakit, ha talál - hogy családkája társa, szövetségese legyen.
És az is nagyon jó, hogy őszintén megmondta, hogy (a te viszonylatodban) érzelemmentes.
Van ilyen.
És ha egy ilyen lustika-pasiról van szó - bármennyire is kívánatos a májadnak - ugyancsak nem ígéretes a vele való laza barátinál szorosabb szövetség... eleinte jó - aztán lehetsz a saját függőségednek köszönhetően érzelemfogytig és azután rabszolgája.
Kiegyenlitetlen kapcsolat ez.

Nem mondom, hogy nem változhat - affene se tudja miféle kulcstoll mintázat passzol a szívének zárjához... bizonyára nyitja valami - de úgy néz ki - nem te.
Érzelmi kiegyenlítetlenség okán csakugyan jobb lenne a távolságot keresned - ne foglalhasson olyan helyet el (más elől) az életedben amit nem tud, nem akar betölteni.

Amúgy meg - affene tudja... lehet elkezd benne erjedni valami a szerelmi vallomásodnak köszönhetően... mert a szerelemben tudattalan kommunikál a tudattalannal - a tudat csak közvetít.
Üzentél pedig az ő tudattalanjának, hogy szövetségestárs lehetnél de egyelőre csak a tudatosa válaszolt aki csak azt tudja - nem kapott efféle megbízást a tudattalanjától.
De aztán erjedhet valami és azon kaphatja magát hogy mégiscsak több vagy neki...
Na akkor gyűlik meg a bajod igazán - hátrányos kezdőpozícióból lustika pasiból harcos/szövetségestársat kalapálni kivel természetes küldetésedben egyek lehettek - kemény kihívás...

A lustaság - indítékhiány - tudsz-e katalyzátor lenni számára, hogy ne essen nehezére veled lépést tartani se neked koloncod ne légyen, hanem könnyedén együtt fusson és húzzon veled ? Ez a kérdés !

Hát vannak csodák - persze - csak azt tanácsolom - túl sokat ne várj rá - szabj magadnak rövid határidőt - mi neked is mérce.
És aztán menj-lépj tovább. Még úgyis megeshet, hogy összejössz vele, de azt már csak hagyd megtörténni, ha még neked is épp esedékes, de ne arra játssz - sokadba kerül.

Hát sok sikert - de ne úgy értsd, hogy ehhez a pasihoz... inkább ahhoz, hogy időben megtaláld azt akiért az összes előzőt érdemes elengedned/meggyászolnod.

Hajrá leány !

Hurri Kán 2011.11.16. 15:16:55

@( o_o ):
Mermijérnem? :DDD

@Kytia:
De, menjél. Egy jó kis szex még lehet belőle. :D

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 15:17:10

@Kytia: Ha ő fizeti a bort, akkor nem. Legyél Bakabb! :)

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 15:17:40

@Father Justice: "vagy az EuroCard / MasterCard. "
bánatukban elmennek shoppingolni? :-D

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 15:19:23

@KovA: Ennél bonyolultabban én sem tudtam volna megfogalmazni, hogy a posztíró nem elég jó nő X-nek. :)

cyd 2011.11.16. 15:19:37

@ST83: "Ugy szocializalodott?! Mi van?? Attol, hogy igy gondolod ez meg nem igaz! Mindenki ugy szocializalodott, ahogy neveltek."
Kérem keresse meg saját hozzászólásában az 1, azaz egy darab logikátlanságot. Megfejtéseket a szerkesztőség címére "Hülyeségeket beszélek" jeligére várjuk. A helyes megfejtők között kisorsolunk egy fületlen pléhbögrét.

Kytia 2011.11.16. 15:20:45

@ST83: "Mindenki ugy szocializalodott, ahogy neveltek."

Állítottam én mást? De lehet olyan egyensúlyi helyzetet felállítani, ahol valamit csak én csinálok, másvalamit viszont csak ő és ez mindkettőnknek jó. És ha mondjuk a rezsifizetés csak nála van, cserébe a takarítás meg csak nálam és ezt mindketten fernek gondoljuk, akkor nincs gáz. Ha nem gondoljuk fernek, nem így csináljuk, tiszta sor. Szerintem többféle korrekt megoldás van, ha meg tud egyezni két ember, akkor jó.

_Ω_ 2011.11.16. 15:22:06

@Father Justice: Hát nézd... Egy emberről lehet alapból rosszat feltételezni, illetve úgy is megközelíthető a kérdés, hogy amíg felém egyértelmű jelét nem mutatja _személyesen_, hogy ő egy romlott, szintezős-optimalizálós számítógép, addig normális értékrendű embernek tekintem.
Én úgy működöm, hogy előbb hagyom magam átverni, ha a másik fél tényleg megteszi, akkor elásta magát egy életre (vagy én ásom el, helyzetfüggő). Ha sosem ver át akkor pedig mindenki boldog. Az, hogy kiderül-e előbb vagy utóbb, hogy átvert, szerintem 100%, mindig csak a mikor a kérdéses.

Kytia 2011.11.16. 15:22:29

@gyvy: :DDDD

@Father Justice: A bort mindig én viszem, szóval ezt is elbasztam, de hát élhetetlen vagyok, ez már kiderült.:DDD

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 15:22:46

@( o_o ): Bánatukban a szexinfo.hu kínálatát tallózzák. :)

KovA 2011.11.16. 15:24:51

@BrekoBreko: Ja, mégegy tipp...
Ha egy adott pasinak áll is a zászló nálad - aki azonban nem veszi a jelzést - és kétséges, hogy reményeid szerint fejlődésnek indul-e vele valami - rá ne csimpaszkodj - se szívből se színből - ha nehéz is inkább erőt véve magadon tarts több fiúka felé jövőbeli lehetőséget nyitva.
nem tudhatod, nem segít-e valaki egyszer csak elengedni ami tiéd nem lehet - arról nem is beszélve... - no de hagyjuk... túl sok titkot fecsegek ki :-)

2011.11.16. 15:28:58

Nah elriasztottátok a posztolót. Szép!

KovA 2011.11.16. 15:29:21

@Father Justice: Ehh, nem olyan egyszerű ez :-)
ami most nem jó meglepetésszerűen egyszercsak lehet a legjobb - de ezzel senki se áltassa magát - de meg se lepődjön nagyon, ha mégis :-)
Ami látható az csak a teniszpálya - a játékosok kiismerhetetlenek... a labdamenet mindig meglepetés...

(O_O) (törölt) 2011.11.16. 15:31:30

@SciNuBob -I hear you, mon!-: SamChi :-DDDDD
ezt most olvastam.
Amúgy ez igaz.
Biztos titkon szerelmes belém a bloggazda és ezért reposztol az agymenéseimre :-DDDD. Vagy gyűlöl és azt akarja,hogy tünjek már el innen :-D.Szerintem holnap valami trollról lesz szó :-DD

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 15:32:26

@Zs*******: Ránk hárítod? 20 perce írta meg priviben, hogy konkrétan ezen akadt ki:

"Fiú és lány között nincsen barátság, mert előbb utóbb valamelyik többet fog érezni a barátságnál. Ékes pl. erre a poszt. Ezt buktad aranyom. Sajnálom, de ez a nagy büdös helyzet."

:)

ST83 2011.11.16. 15:33:33

@cyd: Neha bolcsebb hallgatni... Nyugodtan vedd magadra. Mara en is ezt teszem. Holnap ugyanitt:)

2011.11.16. 15:33:48

@Father Justice:
Áááá, biztos nem. Én ma tök kedves voltam. :P Viszont rád tényleg vár privát levél. :P

Caddy 2011.11.16. 15:35:10

Ne má' itt volt a posztíró????
És már be is sértődött? :)

2011.11.16. 15:35:50

@( o_o ):
Igazad van. Én mindig tündbündi kedves lény vagyok. :)

2011.11.16. 15:36:29

@Caddy:
Azt mondta gonoszak vagytok és nem szeret titeket. :)

cyd 2011.11.16. 15:37:58

@KovA: Nem hiszem el, hogy belőled még nem született poszt a modoroson.

@Zs*******: A gyengék elhullanak, ez az élet farkastörvénye.

KovA 2011.11.16. 15:38:08

@Zs*******: Ehh, nem szabadna ennyire érzékenykedni akad itt mindenféle ember - aki kiáll az esőre friss levegőt szívni - mellesleg megázik.

Jön ilyenkor minden :-) Vannak visszatérők - kiki magát adja, ahogy néki adatott magát adni... van aki szórakozni jár ide, van aki unja és szokta kérdezni, hogy eljutottak-e már odáig ki vette a gumit... mintha neki onnantól volna érdekes a többibe belefásult volna :-)
Ki-ki eltunytologja a magáét a maga indulatai szerint.
Oszt vagy használ vagy nem. Esetleg ha most nem - később.
S, ha annak nem aki kérdez, akkor másnak.
Vagy senkinek - de azon is túl kellett lenni :-)

2011.11.16. 15:38:31

@cyd:
Akkor én örökké élni fogok. :)

KovA 2011.11.16. 15:40:05

@cyd: Ja - egyeseknek meg ez a mániája közületek :-)
Ott egye fene :-) Nem kell veletek foglalkoznom :-)

2011.11.16. 15:40:47

@KovA:
Én hangulatember vagyok, ez van. :) Bár ha jó kedvem van, de a posztoló kiakasztja a hülyeségmétert, akkor...
Igen, az nagyon fontos kérdés, hogy ki vette a gumit. :)

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 15:40:54

@gyvy: Nem tudom, de nagyon gonosz lehetett.

@Caddy: Tényleg itt járt délután. 25 perce üzent privátban, hogy ezeken a szavakon akadt ki leginkább:

"Felejtsd el a bátyust húgica ennyit mondok.
Azonnal tiltás törlés."

:)

Kytia 2011.11.16. 15:41:28

@Zs*******: Most majd várhatunk egy csomót lesben, hogy megint felbukkanjon egy ilyen szép, kifejlett példány.:DD

2011.11.16. 15:42:56

@Kytia:
Majd szólj ha látod. :)

Kytia 2011.11.16. 15:43:10

@Father Justice: Érdekes, nekem is írt, de azt, hogy a kiakadása oka valójában ez a rész volt: "Visszanyalt a fagylalt, ez tényleg vicces. Nekem tetszik! :)"

:DD

Hurri Kán 2011.11.16. 15:43:35

@Father Justice:
De ha igazat írt... :D

@Kytia:
Borozzál nyugodtan, ha még nem alszol, és megint jön, szólunk. :D

Sadist 2011.11.16. 15:47:34

@BrekoBreko: Üdv a barát zónában! Tényleg vicces, ahogy visszanyal a fagyi, rendszerint a lányok szokták ezt csinálni :D

Igazából két dolgot tehetsz. Vagy lefekszel vele, és akkor talán lesz belőle kapcsolat, vagy keresel mást, és akkor talán abból lesz kapcsolat. 24 éves vagy, ne hidd már, hogy egy rendes kapcsolathoz elég annyi, hogy együtt lógtok meg jókat vihorásztok!

BrekoBreko (törölt) 2011.11.16. 15:48:26

Félreértés ne essék, nem akadtam ki senkin, semmin, kicsit felhúztam ugyan magam, hogy milyen eszeveszettül bunkó stílusban tudnak emberek megnyilatkozni. De, természetesen ez a való életben is így van, csak eléggé bosszantó hogy a nagy klaviatúraharcosok okoskodnak, miközben nyilvánvalóan jobb dolguk nem akad, mint egész nap csapkodni a betűket.
Na de, nem sértegetni akarok, sokan elmondtátok már ugyanezen dolgokat előttem.
Köszönöm a véleményeket, hozzászólásokat mindenkitől, van akitől építő jellegűt kaptam, van akihez inkább hozzávágnék egy szívlapátot, vagy megdobálnám az építkezéshez felhasznált téglákkal...

Kytia 2011.11.16. 15:51:46

@gyvy: Oké, de aztám számon kérem rajtad és ha későn szólsz és megint elszalasztom...:D

Father Justice (törölt) 2011.11.16. 15:52:54

@KovA: Több éves ismeretség, közös munkahely, 1,5 évig közös élettér. A coming out-ra érkező "te voltál a hugicám" után nem túl valószínű, hogy a lila ködből előugró teniszjátékos hirtelen akkorát szervál, hogy szétesik a stadion. :)

Hurri Kán 2011.11.16. 15:53:53

@Kytia:
Nem szalasztottad el, itt van egyel feletted. :)

KovA 2011.11.16. 15:54:11

@BrekoBreko: Hát mielőtt ilyen helyre írsz - olvass bele néhány hasonló topikba, hogy lásd mi és ki vár rád :-)

Ilyen helyeken is megy a dobálódzás annál inkább hogy tudják nem kell tartani se szívlapáttól se röpködő tégláktól...

azért azt megfigyeltem - ha megjelenik a színen a posztoló az mindig moderáló hatású... mert, ha párbeszéddé lesz a poszt - testet kap a testtelen probléma - azzal szemben pedig mindig nagyobb a tisztelet azért.

2011.11.16. 15:54:44

@BrekoBreko:
Őszintén?!
Felejtsd el, ebből nem lesz semmi.
Ha a barátságát meg akarod tatani: Karácsonykor vagy újévkor írj neki sms-t, vagy levelet vagy bármit, és próbáld meg visszaszerezni a barátságát. Nehéz lesz. Biztos jó sokáig ott lesz benne az, hogy bevallottad neki mit érzel, és 2 lépés távolsgot fog valósínűleg tartani.
Ha nem kell a barátsága, akkor simán lépj tovább és soha többé ne keresd. Lesz más.

Caddy 2011.11.16. 15:55:11

@Zs*******: aha te lennél a kivétel? :D
Na még jó hogy gonoszok vagyunk, mi mások is lehetnénk. :)

@gyvy: csak ne kezd ezt csak. :D

@Father Justice: :D:D:D:D
Viszont így lehetőséged van személyes kommunikációra húgival.:D
Avasd be a felerezsi, ingyensuna, lasszózás kifejezések egészen pontos jelentésébe. :)

Hurri Kán 2011.11.16. 15:57:13

@Caddy:
Jól van hugicám, nem kezdem. :D

2011.11.16. 15:57:16

@KovA:
Hmmm, én téglára nem is gondoltam. Nah majd a legközelebbi blogtalira beszerzek párat + visszaolvasom, hogy ki is szólt be anno. :)

2011.11.16. 15:57:58

@Caddy:
Én mindig kivétel vagyok. :)

Caddy 2011.11.16. 15:58:08

@BrekoBreko: a korodról fogalmam sincs, de nincs férfi és nő között barátság, csak akkor ha elhányják magukat a gondolattól, hogy smárolnak. sarkítva de érted.
Innentől viszont nincs keresnivalótok egymás életében, te elköltöztél elindultál egy irányba, ha jön utánad, és fel tud zárkózni, valóban jó lesz, de erre igen kicsike esélyt látok.

Kytia 2011.11.16. 16:00:35

@BrekoBreko: Én melyik vagyok, én melyik vagyok??:)

KovA 2011.11.16. 16:03:03

@Father Justice: Igazad lehet - ha fogadni kéne - mint láthattad - én is erre fogadnék...

A szerencse az, hogy akár erre számít az ember akár amazt reméli cselekedni ugyanazt tanácsos: még eligazítani amit lehet majd rövid időn belül le kell mondani a dologról - menni kell tovább.
Aztán vagy megy még a hegy Mohamedhez vagy Mohamed elmegy.
De Mohamed ne forgolódjon vissza, nehogy sóbálvánnyá legyen mint a Lót felesége. Ez a pasi nem Kába kő, meglehet kába lehet tőle az ember lánya - jobb most már elfordulni tőle...

Caddy 2011.11.16. 16:04:53

@gyvy: öcsikém velem szórakozol csak? :D

@Zs*******: meg egyéniség. :)

Αphelion 2011.11.16. 16:05:31

@Sadist: "Igazából két dolgot tehetsz. Vagy lefekszel vele, és akkor talán lesz belőle kapcsolat"

Oooo ... ha X nem hajlando lefekudni vele, akkor o hogy fekudjon le X-szel? ;)

Caddy 2011.11.16. 16:06:40

@Kytia: szerintem a szívlapátos. :D:D:D Főleg ha így pattogsz. :)

cyd 2011.11.16. 16:09:05

@Zs*******: Basszus, most már küldd át a linkjét, mert muszáj beszólnom ott is :P

"Én mindig kivétel vagyok."
Érezzük is, mikor intellektuális társalgás van :P

@BrekoBreko: Apró jótanács: szívlapáttal nem dobálózunk, mert jó lesz az legközelebb is, azzal csak tarkónbasszuk az illetőt.
Mondjuk nem értem a meglepődésed, ha olvastad eddig is a blogot tudhattad volna, hogy mi lesz.

Αphelion 2011.11.16. 16:10:58

@Kytia: Jokkanak felajanlkoztal mar csaxex temakorben? ;) O persze nem reprezentativ, de kivancsi vagyok mit lepne. :)

KovA 2011.11.16. 16:12:11

@Aphelion: Az nem lehetetlen - én azért e receptet nem ajánlanám lányoknak fiúkon alkalmazni.
Az ilyesmibe a fiúk akut módon szédülnek csak bele,
a lányok viszont krónikusan.
Mondhatni a fiúkra gyakorolt hatás hamar elillan a lányok viszont könnyen belebetegszenek az efféle kezelésbe.

Inkább örülni kell neki, hogy a fiúka nem élt a nyilvánvalóan ölébe pottyanó alkalommal.
Ez igen pozitív, mondhatni: megtisztelően baráti gesztus !

De ritkán nehéz egy fiúban ezt a tartást legyőzni, ám nagyon kétséges megéri-e !
Vagyis inkább alig kétséges, hogy nem éri meg.

cyd 2011.11.16. 16:12:43

@Aphelion: Randidrog, szívlapát, méreginjekció. Az eszköztár végtelen.

Kytia 2011.11.16. 16:12:45

@Caddy: Nemá, pedig olyan nagy igyekezettel próbálok szimpatikus lenni, hogy majd' belegebedek.:DD
Úristen, hazamehetek. Na, majd este még lecsekkolom, sikerült-e elejtenetek a vadat, semmirekellő banda.:DD

Kytia 2011.11.16. 16:13:56

@Aphelion: Na, pont ő lenne az első, aki rögtön beleszeret abba a nőbe, aki hajlandó leállni vele. Nem kockáztatok.:)))

Αphelion 2011.11.16. 16:25:01

@Kytia: Ne aggodj, minden not mocsoknak tart, nem fog beled szeretni. Ha meg megis akkor "Bocs de en is mocsok vagyok" jeligevel pattintod a francba. :)

De en el tudom kepzelni hogy egy kifejezetten csaxex ajanlatra o is nemet mondana.

Caddy 2011.11.16. 16:34:56

@gyvy: na csak azért csak. :)

@cyd: na mondjuk attól függ honnan nézzük azt a a társaságot. Hogy ki számít kivételnek, ugye. :)

@Kytia: lazítsál bébi :D

KovA 2011.11.16. 16:43:04

@Aphelion:
Csaxex ajánlat egy nőtől józanul gondolkodó férfinak mindig gyanús :-)
A kevésbbé gondolkodónak meg ösztönösen.
De csaknem minden pasit le lehet venni a lábáról... csak nem ennyire direktbe'... a pasiknak nagy a szájuk,
de rámenősséggel lehet őket legjobban megijeszteni...

Volt olyan megerőszakoló, aki hanyatt hommlok menekült mikor farkán ragadta az "áldozat"... aki azt mondta sajnálta is egy kicsit pedig elég jóképű volt... :-)

Olyan a legtöbb pasi mint a legtöbb kutya - ha futsz előle nagy hanggal üldözőbe vesz - ha egyenesen állva maradsz elbizonytalanodik, ha dérrel-durral megindulsz felé - elfut előled.

fumerin 2011.11.16. 16:52:08

Történt valami izgalom? Valami haláleset? :D

nademiért??? 2011.11.16. 16:54:12

@botosjeti: köszönjükemese :D

én csak annyit kérdeznék - mert lezsibbadnék, ha végigolvasnám ezt a négyszázezerötszázezer kommentet -, hogy: na de mi akart ez lenni? meg szado-mazo sms-játék? ebben fedezte fel a hiányát egyedül? fúdejó... és ha már visszaírt egy szado-t, akkor az már "jel" volt, hogy hiányzol? :DDDD az komoly :)

egyébként nekem is ez a bajom, hogy miért nem lehet olykor egy pasi és egy nő, akik mellesleg jól elvannak, csak és kizárólag barát és haló. Nah, hát ezért... az egyik általában többet akarna...

Αphelion 2011.11.16. 16:56:08

@KovA: Hehe, van benne valami. :) En mondjuk a ramenosseget alapvetoen pozitiv emberi tulajdonsagnak tartom, szoval ha egy csaj ramenos az nalam mar fel bejoves, csak ugye egyreszt a bejoves masik fele is meg kell hogy legyen, masreszt ha csak ugy fogja magat es explicite felajanlkozik, azzal en se nagyon tudnek mit kezdeni. Amint mar sokszor mondtam es minden bizonnyal meg jo sokszor mondani fogom, ha akarsz valakit, mindegy hogy fiu vagy lany, akkor eloszor fel kell kelteni benne a vonzalmat, mert vonzalom nelkul nincs unga-bunga. :D

nademiért??? 2011.11.16. 16:59:48

@KovA: ebben van valami, amit írtál végszónak, sőt... ez így is van :) a határozott nőktől egyenesen megrémülnek és lelécelnek :D itt most nem a totál lerohanós, meg rámenős nőkre gondolok kizárólag, hanem aki úgy általában tudja, hogy mit akar és tenni is mer érte, van önálló véleménye és nem minden "mindegy" neki

Hurri Kán 2011.11.16. 17:02:27

@KovA:
Te melyikbe tartozol a 3 kategória közül?
Kicsit segítek: ez a 3 kategória arra igaz, akinek nincs önbizalma, ill. csak a szája nagy, tehát kb. a 90%-ra...

@Aphelion:
Van, akinél azzal sincs, mert vagy annyira nem veszi az adást, vagy előtte gondolkozik négy és fél hónapot, hogy úristen, most akkor mit is kéne csinálni.

Hurri Kán 2011.11.16. 17:04:55

@nademiért???:
Hol vannak határozott nők? Hol? :)))

PPK™ 2011.11.16. 17:19:39

@nademiért???: azt hadd kérdezze már meg az ember, hogy a több száz komment közül hogy a kukiba szúrtad ki épp' az én unatkozós hozzászólásomat (ami 100%-ig ötletmentes)? :))

Ez a sado-mazo izé is olyan komolytalan... valószínűleg a bringa is, így komoly kapcsolat kilőve. Persze nem tudjuk, hogy ki kezdeményezte és ki érte a felelős :)))

Mondjuk én is csak legendában hallottam férfi-nő barátságról, de elméletben lehetségesnek tartom.

Ez a kutyulis hasonlat nem rossz, de millió+1 egyéb tényező is közrejátszik. Én pl. ma megtorpantam egy bizonyos szituban egy pillanatra, mert nem olyanok voltak a körülmények. De már alig várom a következő alkalmat :) Capiche? :)

nademiért??? 2011.11.16. 17:29:20

@gyvy: nézzél szét az oviban :D ott vannak :)

@botosjeti: nézegettem a képeket, mert azok színesek, meg érdekesek is, olvasni meg még nem megy :DDDD és feltűntek az ismerősök :)

nademiért??? 2011.11.16. 17:31:04

@botosjeti: leizzasztott egy nő? :) hohohóóóó, megfogtak :DDDD

Hurri Kán 2011.11.16. 17:35:16

@nademiért???:
A nagyhangú óvónénikre gondolsz? :D

PPK™ 2011.11.16. 17:36:27

@nademiért???: meg se forduljon a fejedben, hogy tükörsima győzelmet aratott :) Tény, egy pillanatra sarokba szorított, de én csípem az ilyen játszmákat, borítékolható a győztes :)

nademiért??? 2011.11.16. 17:47:21

@gyvy: ott még mindenki tudja, hogy mit akar :) gondolj bele... dehogy óvónénik na :D

@botosjeti: aha, na majd meglátjuk, drukkolok a csajszinak :DDD girlpower ;)

2011.11.16. 18:41:23

@botosjeti:
Ez a kis kép ismerős nekem. :)

2011.11.16. 18:49:18

@nademiért???: @botosjeti:
De úgy fest nem csak nekem. :)

nademiért??? 2011.11.16. 18:59:04

@Zs*******: nekem egy másik volt ismerős, ez nem az, de aztán már mégis :) ő is bámulatosan tudja változtatni az alakját, mint pompom :D

2011.11.16. 19:04:35

@nademiért???:
Nem tudom Neked honnan ismerős. Igen... Mondjuk a kommentjéből nem mondanám meg, hogy Ő az. Márha Ő az. :)

2011.11.16. 19:15:30

@cyd:
Nem küldöm, nem küldöm. :P

2011.11.16. 19:53:52

@botosjeti:
Nem-nem-nem. :P Tudod Te azt. :P

PPK™ 2011.11.16. 19:57:06

@"Zsu": én itt nagyon-nagyon ritkán kommentelek, valószínűleg csúnyán összetévesztesz valakivel :(

Ami rendkívül bántó, mert én eddig abban a tudatban éltem, hogy egyedi és összetéveszthetetlen vagyok :)

nademiért??? 2011.11.16. 19:59:56

@botosjeti: ako má tuggyuk mibül tanulsz hejesirni, ennyi :) sztem Zsu-t is meginzultáltad itt vagy ott, valamelyik blogon, te blogszédelgő :DDDDDD eheheheh :)

nemvagyokhelyespasee 2011.11.16. 20:06:23

Jézusom egy újabb hülye multidroid picsa sírása...
Nyilván látta mekkora ribanc vagy (Azért belementél két rövidebb kapcsolatba, nem?), nyilván nem akart szart magának. Nyilván látta, hogy 24 éves fejjel még azt sem tudod mit akarsz, az ilyenek mint te tényleg csak egy éjszakára jók, utána meg örökre el kell felejteni :)
Sajnos az országban egyre több ilyen IQ0 nő van, mint a kedves posztoló, normális nőt, akivel tényleg komoly kapcsolatot lehet kialakítani nem lehet.
Ezért van tele a város 30-as tucat szinglikkel, akkora ribancok voltak, hogy senkinek sem kellenek már, ráadásul az ágyban is szarok a sok felszedett kilóról nem is beszélve.
Ez a te jövőd kedves posztoló :)

2011.11.16. 20:10:12

@botosjeti:
Egy ismerősöm (aki régen itt kommentelt) facebook adatlapján ugyanez a kép van most kint... véletlen lenne?

@nademiért???:
Áááá, engem nem inzultált. Nem vagyok inzultálható fajta. :)

PPK™ 2011.11.16. 20:10:16

@nademiért???: csak a tisztánlátás végett jegyezném meg, hogy amíg te nem bukkantál fel a drámáddal, addig 3 év alatt volt összesen 60 hozzászólásom az ÖSSZES, általam látogatott blogot tekintve :) És azóta se vagyok blogszédelgő :P

Kihúzhatod magad :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 20:11:01

@_Ω_: Igenis, értettem, Uram! Nőies leszek a nap hátralevő részében! :)

Szóval az én ici-pici, tündcsi-bündcsi telcsimmel lesz a gondcsi? Jajajajaj!
Követem majd a tancsiaidat, hátha mükcsizik majd a dolgcsi.

Nagyon-nagyon köszcsi.

Puszcsi sok, h vetted a fárcsit, és válaszlotál.

Picicsibcsi

(elég nőies volt? :D)

PPK™ 2011.11.16. 20:11:50

@"Zsu": nincs és soha nem is volt facebook regisztrációm :)

Azt hiszem megfejtettük a kérdést :)

Viszont ezek szerint jó humora van az ismerősödnek :)

2011.11.16. 20:14:59

@botosjeti:
Jah, hogy Ti ketten @nademiért???: -tel blogszédelegtek. :) Szép is a szejelem. :) <3

Igen, sajnos úgy fest mellélőttem, pedig már reménykedtem, hogy a tényleg jó humorú ismerősöm tért vissza. :(

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 20:16:20

@alien47: "A töketlenek, életképtelenek találták ki"

De izé vagy. De nem vitázom, mert megígértem Omegának, h ma nőies leszek! :D

De ilyet... Azért mert nem nyer viszonzást egy érzelem, attól az még létezhet.

PPK™ 2011.11.16. 20:18:35

@"Zsu": nem úgy kell írni, hogy cejelem? :)

A cáfolatot átadom a "barátnőmnek", abban a nők úgyis profibbak :)

Sajnálom, hogy csalódást okoztam :( De azért szívderítő, hogy így újra bizonyítást nyert: én is jó humorú vagyok :))

nademiért??? 2011.11.16. 20:19:28

@botosjeti: egyedi, összetéveszthetetlen? :) egopista :D
drámámmal? na most sértődtem vérig, de aztán kihúzom magam mégis :) 3 év alatt 60? elég sovány... eszel te rendesen? :)

@"Zsu": nem lettem volna meglepve, mert beszólogatni azt tud, de azé' szeressük, mer' legalább nem játssza meg magát :)
lehet, hogy még az ismerősödön kívül száz embernél megtalálnád fb-n ugyanazt a képet, ez nem mérvadó mondjuk - vannak ilyen divathullámok, mint az apafia-s képek is stb... :D és általában úgy is cserélgetik, mint más a fehérneműjét :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 20:20:47

@Ibrahim a tevehajcsár: Na akkor te vagy a ritka kivétel, ami erősíti...ööö...most azt, amit mondtam. :)

Teszegényke! Azé' ne dolgozz sokat, sokáig!

Virgo1975 2011.11.16. 20:25:10

@fumerin: miért nem lehet kapcsolatot kezdeni mással: hát, mondjuk, mert esetleg nem vonzódik máshoz? azért meg minek, hogy csak VALAKI legyen? nem valami tisztességes a másikkal sem, nem?

nademiért??? 2011.11.16. 20:29:39

@"Zsu": a jeti cseppet sem jóhumorú, csak úgy jeti és botos :) meg tud helyesírni, mert van hozzá könyve is már (mondjuk ideje volt beszerezni) :)

itt a cáfolat: cáf, cáf :D csak "drámáztam" állítólag valamikor majdnem itt, aztán akkor megvédett a többi csúnyarossz kommentelőtől, meg azt mondta, hogy lehet, hogy van eszem is - ez már mind jópont :)))) ill. a zenei ízlésünk egy szelete egyezőséget mutat :D

Virgo1975 2011.11.16. 20:30:25

@Aphelion: miért, nekem volt olyan, akibe három év ismeretség után sikerült beleesnem. nálam lassan megy az ilyesmi. aztán a baráti társaságban is volt egy ilyen pár, pár évig kb. minden hétvégén találkoztak, semmi nem volt köztük.

PPK™ 2011.11.16. 20:32:50

@nademiért???: eszem rendesen, ne aggódj értem :)

Itt-ott már kezded jól látni a dolgokat. Annyival egészíteném ki, hogy stílusosan szólok be :))

Örülök, hogy szeretsz :)

Vagy írhattad volna azt is, hogy cserélgetjük, mint hejjespassee a csajait :)

Virgo1975 2011.11.16. 20:37:14

@TBal: egyetértek, én sem igazán értem azt a részt, hogy "Kiderült, hogy ő soha (?) nem gondolt rám máshogy"
a kérdőjelet nem értem. mi ebben a fura? a posztíró szerint mindenki odavan érte?

nademiért??? 2011.11.16. 20:47:37

@botosjeti: @"Zsu": egyébként az cetelem, amire ti gondoltok :D

Virgo1975 2011.11.16. 20:48:34

@Kytia: egyszer én is csináltam egy "kísérletet". egy oldalon (a bulineten, nem igazi társkereső, de lehet azt is) regisztráltam "normál módra", aztán egy kihívó névvel is, és olyan adatlappal, hogy én mennyire nyitott vagyok, szexmániás, bevállalós, stb. na, arra naponta több száz levél jött. a rendesre alig. de persze a férfiak a "rendes" lányokat keresik, hogyne...

nademiért??? 2011.11.16. 20:54:15

@Virgo1975: ezt én is tapasztaltam... meg kb. erről szól ez is: "A nők abba szeretnek bele amit hallanak, a férfiak pedig abba amit látnak. Ezért sminkelik magukat a nők, és ezért hazudnak a férfiak" + "a férfiak jobban látnak, mint gondolkoznak" :) ennyi

Virgo1975 2011.11.16. 20:54:33

@Rebelde: miért, mit vártak? bár gondolom, azért jártak hozzájuk, mert olyan selejtek voltak, hogy egy nő se állt velük szóba.

fumerin 2011.11.16. 20:58:21

@Virgo1975: Jahh, ez valami Coelhos mélységből kipecázott lamurkás megfejtés lesz?
Értem...de fel nem fogom és nem is akarom.

Virgo1975 2011.11.16. 21:01:37

@Caddy: hát,nekem van fiúbarátom. eleve mindig is több fiúbarátom volt, mint lány. az egyiket 30 éve ismerem, egyikünkben sem merült fel, hogy lehetne bármi köztünk (most őszintén, 6-7 éves korod óta meglévő baráttal ez valakinek eszébe jutna?)

a másik pályázott rám anno, nem jött össze neki, ennek ellenére most az egyik legjobb barátom. azóta ő is tudja, hogy nem passzolnánk.

fumerin 2011.11.16. 21:02:03

@nademiért???: Abba szeretsz bele, amit hallasz?
Nem csoda, ha nincs senkid, már bocs....

Virgo1975 2011.11.16. 21:04:26

@fumerin: hogy mi van?

te férfiből vagy? mit szólnál ahhoz, ha beleesnél valakibe, összejönnél vele, ő meg másba lenne közben szerelmes, és te tudnál róla, szerinted ez tisztességes lenne veled szemben? nem hiszem,hogy örülnél.

nademiért??? 2011.11.16. 21:06:10

@fumerin: na az pont nem én vagyok ;) de a nők többsége ilyen, ez tény, hisznek a szép szavaknak és már egyből bedőlnek. Arra mondtam, hogy tapasztaltam, hogy a rendes, normális, helyes lányok valahogy nem kellenek nektek, plusz szinte direkt az kell nektek, ha szívatnak benneteket, mert akkor tudtok teperni. Ez vajon miért van? :)

fumerin 2011.11.16. 21:08:20

@Virgo1975: Nézd, az más.
Itt adott egy nő, aki egy férfivel élt és már másba szerelmesedett bele, ami szerintem inkább fizikális vonzalom lehetett, miután nem volt köztük átélt érzelem, testi kontaktus. Vagy egy agymenés, ami ugye illúzió.
Ez nem szerelem, hanem egy ábrándkergetés, ami általában a pubertás korral el is múlik...normális embereknél.
És sír a csaj, hogy nem kell a férfinek?
Nem vall felnőtt gondolkodásra!

fumerin 2011.11.16. 21:10:27

@nademiért???: A rendes, normális lányok kellenek, csak nem tudnak jól választani.
És ha valaki annyira tökéletes nő, lány, akkor miért van egyedül?
Na ugye...

_Ω_ 2011.11.16. 21:16:44

@Picicsibe: Uhh... Erre most mit mondjak...
Ez nem nőies, hanem mondjuk csajszis volt, de abból is a rosszabbik fajtából :)

Látva az eredményt, a jövőben inkább nem próbállak meg jó útra téríteni, ennél az előző verzió is jobb volt :P

Azt tudtad, hogy ha káromkodsz egy hibásan működő műszaki cikk mellett, az - már ha kellően meggyőző voltál - akár magától meg is javulhat? Legrosszabb esetben mi történhet? Nem javul meg, de legalább kiengedted a fáradt gőzt - azért össze ne törd, mert miután lenyugszol, rájössz, hogy most vehetsz újat, amin azonnal jól fel tudod magad húzni. :)

No de elég is volt mára az offtopickodásból, inkább hallgatok tovább, ha értelmesebbet nem tudok hozzászólni az induló témához...

nademiért??? 2011.11.16. 21:17:23

@fumerin: ez is lehet igaz, én sem vagyok büszke a "választásaimra" eddig :) de azért nem tudunk jól választani, mert igazán nincs érdemi alap, amiből választhatnánk... mindenkinek a saját döntése, hogy egyedül van, vagy mindenáron akar valakit és belemegy eleve halálra ítélt kapcsolatokba is, csak azért, hogy ne legyen egyedül... mi a jobb? szerintem akkor már inkább egyedül ;)

fumerin 2011.11.16. 21:21:55

@nademiért???: Engem nem kell meggyőznöd, nő vagyok:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.16. 21:27:02

@_Ω_: Ó, itt bármiről írhatsz...

Soha nem bántanám a telefonomat. Annál sokkal jobban szeretem! :))
Marad a káromkodás...

(szóval a rosszabbik fajtából. fene!)

nademiért??? 2011.11.16. 21:29:21

@fumerin: aszittem pasi, bocs :) de akkor is így gondolom :)

fumerin 2011.11.16. 21:32:21

@nademiért???: Én meg úgy gondolom, a boldogsághoz nem kell semmi, ész sem :)
Vagy akarom, vagy nem akarom.

nademiért??? 2011.11.16. 21:34:17

@fumerin: ez így lenne, ideális esetben... de a mai úgynevezett "kapcsolatok" többségében nagyon észnél kell lenni... és ez nem akarás vagy nem-akarás kérdése, muszáj

fumerin 2011.11.16. 21:38:22

@nademiért???: Ez igaz, de kit érdekel? Ha nem működik, akkor sem szabad sebeket nyalogatni, hanem optimistán előre menni és nyitni másik ajtó fele, mert lehet, hogy az is fájni fog, de mellette ott is sok új és boldog pillanat van.

nademiért??? 2011.11.16. 21:42:54

@fumerin: én is ebben reménykedem, hogy lesz sok új és boldog pillanat ;) kicsit kell sebeket nyalogatni, meg tanulságokat levonni és rendezni önmagunkban a dolgokat - nem csak úgy tovább vágtatni rajta. Amíg ezt nem tettük meg, nem érdemes új dologba belefogni, de ez csak az én véleményem.

fumerin 2011.11.16. 21:46:20

@nademiért???: :)
Én nem gondolkodom soha, ész nélkül vagyok szerelmes :D

Hurri Kán 2011.11.16. 21:47:02

@nademiért???:
Új dolgokba MINDIG érdemes belefogni. :)

nademiért??? 2011.11.16. 21:55:09

@fumerin: én is és ott kezdődnek a bajok is :)

@gyvy: azért ez így ebben a formában nem igaz :)

fumerin 2011.11.16. 21:56:44

@nademiért???: Nem baaaj, akkor szép, amiért már érdemes volt élni :)
@gyvy: Új dolog-új dolog, hmmmm...kakaó reggelihez? :D

Hurri Kán 2011.11.16. 21:59:23

@nademiért???:
De, igaz. Ennek ellenkezőjéről nem tucc meggyőzni. :D

@fumerin:
Ha nem romlott a tej, mint múltkor, akkor simán. :D

nademiért??? 2011.11.16. 22:00:32

@gyvy: nem is akarlak, de ha egyszer az élet fenn van, nekünk lent kell lenni, ennyi ;)

fumerin 2011.11.16. 22:00:58

@gyvy: Nézd, én szó nélkül lenyeltem, észre sem vettem, hogy romlott :D

Hurri Kán 2011.11.16. 22:01:55

@nademiért???:
Nemnem. Az élet ott van, ahol akarjuk, hogy legyen. :)

@fumerin:
A tiéd másik tejből készült ezexerint? :D

fumerin 2011.11.16. 22:03:30

@gyvy: Nem tudom, de a kakaó sem volt benne látható :D

Hurri Kán 2011.11.16. 22:05:15

@fumerin:
Legközelebb jobban figyelek majd az arányokra. :D

fumerin 2011.11.16. 22:08:58

@gyvy: *csattakezeimre*

Maradok az ágyban KV-nál, 5 cukorral és TEJjel. :)

fumerin 2011.11.16. 22:21:15

@nademiért???: :)
Ha több assenem baj. 2 dl a bögre, elfér. :)

Αphelion 2011.11.16. 22:25:56

@Virgo1975: Teljesen egyetertek azzal amit irtal, viszont most azon vagyok eltunodve hogy melyik mondatom alapjan gondoltad hogy eltero velemenyen vagyok? :) Nekem is volt egy holgyismerosom akibe tobbevnyi ismeretseg utan szerettem bele.

Αphelion 2011.11.16. 22:48:07

@_Ω_: Moszt mijaphaszomnak basztatod az en kedvesz kisz @Picicsibe: barcsinocimet? Cejcsizi o a telcsijet, csak neha felbassza az agyackajat ha nem aszt cinajja a keszulekecske amit o cejcsizne. Akulvajeletbe hogy eszt nem lehet megelteni!

_Ω_ 2011.11.16. 23:32:10

@Aphelion: Húha, most aztán bajban vagyok! :)
Lassan nekifoghatok az új könyvemnek, címe: vérbloggerek kereszttüzében, avagy jöjj édes halál! Azt hiszem, a részemről elkövetett 24 hozzászólással ez új rekord lesz...

Joe69 2011.11.17. 04:54:59

@BrekoBreko:
Jó párezer kommenttel korábban leírtam már a véleményemet, de most mégegyszer: ne a pasifelhődből próbáld meg kiemelni a komoly kapcssit a számodra, mert egy magára valamit is adó férfi nem fogja becsülni azt a nőt, -és pláne nem fog benne megbízni- akiről azt látja, hogy korábban évekig az orra előtt kavart más pasikkal. (Ez persze arra az esetre vonatkozik, ha érdekelte eredetileg a csaj). Más hímeket jobban becsült - és ezek után benne fog maradni a gyanúper, hogy őt csak érdekből fogja.

tőzegmalac 2011.11.17. 13:11:04

@nademiért???: még jó, hogy egy vaksi béka vagyok:D muszáj lesz tapogatózni:P

nademiért??? 2011.11.17. 13:22:28

@kabátnyúl: én meg már agyon sminkeltem magam, hogy jobban lássanak, meg van rajtam láthatósági (mű)mell(ény) is, biztos ami tuti :DDDD

tőzegmalac 2011.11.17. 13:27:14

@nademiért???: óóóó:D akkor egész közel kell hajolnom:), hogy lássam is ami elveszi az eszem:))

nademiért??? 2011.11.17. 13:52:13

@kabátnyúl: nem kell látnod semmit, már azelőtt el is vette az eszed és kész, gondolati síkon :D szerintem az 30Y volt, nem kvimbi :DDD

tőzegmalac 2011.11.17. 14:35:29

@nademiért???: szeretem a kézzelfogható dolgokat:)

tőzegmalac 2011.11.17. 14:50:46

@nademiért???: is=O, ha hagyod?
mivel még?:)

nademiért??? 2011.11.17. 15:00:41

@kabátnyúl: hagyni nem hagyom, de fogni fogható :D mellső és hátsó lábbal is, ha nyuszikról beszélünk :D

tőzegmalac 2011.11.17. 15:04:40

@nademiért???: egyre gyanúsabb vagy te ezzel a mellfénnyel... :D

nademiért??? 2011.11.17. 16:20:38

@kabátnyúl: az mellvért és nem fény :) már régen voltam políroztatni a pajzsomat is, az tény, úgyhogy bemattult :)

tőzegmalac 2011.11.17. 17:20:22

@nademiért???: ne hanyagold, ha ápolásra szorul:)

Virgo1975 2011.11.17. 19:38:26

@fumerin: illúzió hát. plusz, még az is ront a helyzeten,hogy miután szakított az előzővel, azért belemegy pár kapcsolatba. holott, a leírtak szerint már az elején (mikor még együtt volt a másikkal) beleesett a srácba. akkor miért járt másokkal, a szakítás után.

Virgo1975 2011.11.17. 19:42:23

@Aphelion: hát arra, hogy írtad, hogy csodálkozik, hogy két és fél év utána szeret bele, meg hogy a másik valaki három órán át "csak" beszélgetett vele. miért, mit kellett volna? egyből ágyba menni?

meg valaki írta, hogy a nők három másodperc alatt döntenek. a francokat, annyi idő alatt nálam még csak az "ismerős" kategóriába se kerül be. örülök,ha felismerem legközelebb...

Αphelion 2011.11.17. 21:50:54

@Virgo1975: Dehat, ahogy pont egy kommenttel feljebb megfogalmaztad, mar az elejen beleesett a sracba -- szoval ebben a tortenetben szo sincs arrol hogy valaki tobbeves ismeretseg utan lett volna szerelmes es valaki ezen csodalkozott volna. En teljesen masra irtam a csodalkozast.

A haromoras beszelgetesnel meg vegkepp nincs szo sem tobbeves ismeretsegrol, sem szerelemrol. 1 napos ismeretseg utani elso randin probalta a srac lesmarolni a csajt, a csaj meg nem kert belole.

nademiért??? 2011.11.18. 16:48:34

@kabátnyúl: nyúlra megyek most, hehehe :D

tőzegmalac 2011.11.18. 16:59:31

@nademiért???: nehéz eset, nem lesz könnyű:DD

S0und 2011.11.18. 20:53:06

10 buzi / te vagy fugly
20 goto 10
süti beállítások módosítása