A csaj néha szájon csókolja a spánieljét

2011. december 15. 07:42 - Panni CsP

„A lány rendszeresen homlokon csókolja a kutyát és egyszer úgy tűnt, mintha szájon is csókolná, de nem néztem oda. És most smárolj a csajjal!” – a pasi hamarosan válaszút elé állítja a kedves barátnőjét, mert vagy ő, vagy a kutya, de a kettő együtt nem fér meg egy kennelben. Egy kis szétkapart bútor itt, egy kis kitúrt virágföld ott, hosszútávon ez igazi rémálom egy rendszerető pasinak. Most megtudhatod, ki az igazi falkavezér. És várjuk a karácsonyi, szilveszteri posztokat is!

 

Sziasztok! Kicsit formabontó leszek, mert nem megcsalással, nem a szüleivel, vagy a pénzzel van gondom, hanem egy szőrös kis szemétládával. Úgy fél éve van egy barátnőm. Ő vidéki és általában hétvégente engedi fel a munkája. Nem baj, gondoltam, a távkapcsolat is lehet szép. Mert így minden találkozónk olyan, mintha első randi lenne. Na, ennek a lánynak van egy spánielje, amit állandóan magával hoz. Rólam tudni kell, hogy a lakásomban rend van, azonnal feltűnik, ha egy hajszál van a padlón, vagy ha nincsenek szimmetriában az asztalon a dekorvázák. Képzelhetitek, mennyire tolerálom a kis dögöt….

Nem vagyok kutyagyűlölő, szeretem a kutyákat, de általában mások kutyáját – mert azt gondolom, hogy a lakásban nincs helyük. Nem az ő területük. Lehet, hogy úgy hangzik, mintha egy vénember mondaná, de akkor is így gondolom. Amikor jön a lány és elengedi a kis spánieljét, csak a távozásuk után veszem észre a károkat: drága bútorok megkaparását, virágföld kihányását, órákra eltűnés, majd hallom, hogy valamit morogva rángat. Egyszer a zakóm volt az. Nem volt drága, ki is dobtam utána. A másik dolog: a lány rendszeresen homlokon csókolja a kutyát és egyszer úgy tűnt, mintha szájon is csókolná, de nem néztem oda. És most smárolj a csajjal!! A bútoraim nem tiszteletben tartását leszámítva a csaj a konyhaszekrényből tetszés szerint választ a kutyájának itatóedényt, nem zavarja, hogy drága dizájntányér, nagyi hagyaték vagy Zsolnay. Egyik alkalommal arra ébredünk, hogy eltűnt a konyhapolcom sarka, az este, míg a gazdáját gyömöszöltem, mert a kis szemétláda unalmában szétrágta – ezt látva a gazdája is csak szégyenkezett, hogy „ejnye, ejnye, te rossz kis szörny!” majd amikor leülök döbbenetemben, hopp, a kis szemét az ölembe is ugrott. Ha brunyálnia kell, az ajtót kaparja, csiszolhatom-festhetem le. Valamelyik csatornán láttam régebben annak a kutyaidomár csajnak a műsorát, és az maradt meg bennem, hogy azt kell tudatosítani a kutyákban, hogy én vagyok a falkavezér - és mint olyan, mint a terület alfahímje, megkértem a gazdáját, hogy hagyja a kocsijában. Erre kiborult, hogy hogy képzelem. Lassan leülök vele beszélgetni, de az lesz a vége, hogy vagy én, vagy a kutya, a kettő együtt nem megy. Mert más baj nincs a lánnyal, imádom őt. De már többször álmodtam a kutyájával, ahogy kivágom a negyedikről és nyekken odalent…

 
783 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr513464906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Father Justice (törölt) 2011.12.15. 20:50:27

@Zsit (nyau és rémizé): Nem biztos, hogy teljesen lényegtelen, hogy mitől nincs rend. Amit szabad Jupiternek, nem biztos, hogy szabad a Kisökörnek. Éppen ez lehet a válasz a másik kérdésedre is: a posztíró talán rájött, hogy a hétvégi sunázások ár/érték aránya nem egészen optimális.. immáron. :)

2011.12.15. 20:50:33

@Aphelion:
Igen, Zsu zavartatja magát ha ribanckodásról van szó. :) Jól látod a helyzetet. :)

Αphelion 2011.12.15. 20:53:03

@_Ω_: "Aphelion is épp ezt mondaná..."

Mit? Hogy tenyleg no vagyok? Vagy hogy nem volnek hajlando kommunikalni Kiszlanyockaval? Miert ne lennek hajlando, jo fej kiscsaj! :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.15. 20:53:28

@_Ω_:
áhh, túlértékelsz :)
Jah, amúgy igazad van, csak nem értem, ha ez _tényleg_ probléma, akkor miért nincs igazán szóvá téve.
Érdekes, hogy mikor átfutottam a posztot, az nem ragadt meg bennem, hogy az ajtót rendbe hozta .... hát tudod, az én ajtómat ne rongálja senki. Ha évente egyszer jön valaki, és így járok, hát betudom neki, baleset, előfordul, úgyse látom sűrűn, belefér (amortizálási fok-függő!), de ha ez rendszeres (x>2), akkor szóvá teszem. A számmal. Olyan szavak használatával, amik egyszerűek, nem bántóak, de felfogja belőle a másik.
Nos, az az érzésem, hogy a nő vérbeli jócsaj szempillarezegtetéssel, és nem feltétlenül pisilte határozottan körbe a hímtag a határokat a fenenagy sunázási vágyban.

Ja, má' nem beszélünk a posztról, már mindenről lemaradtam :), bocsi

Mit lehet mondani? Anyám stangliját vacsorázom épp? (igen, megvertem és elvettem tőle!) :)

kutya vacsorája 2011.12.15. 20:53:48

én pedig a pasit dobnám ki a negyedikről, hogy nyekken. szerintem a rendmánia egyrészt az elmebaj egyik fajtája. másrészt aki szőrös kis szemétládának tartja, azt akit az állítólag szeretett párja szeret, az valszeg másban sem hajlandó engedni a mániáiból. pl.beszerezhettél volna a százforintos boltban egy műanyag itatóedényt zéró forintért, ha annyira finnyás vagy a dizájnolt szarjaidra. szvsz a nő figyelmességképp értelmezte volna. amúgy fölfedezték a mosogatást. meg a flóraszeptet is, ha bacilusfóbiáid is vannak. a nő nagyon valszeg nem smárolt a kutyával csak a beteg fantáziádban.

_Ω_ 2011.12.15. 20:54:09

@katoka: Nem. Konkrét személy konkrét bejegyzésére hivatkoztam.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 20:56:47

@katoka: "Annyit még hozzátennék, Posztíró, bármennyire imádod a hölgyet, valószínű ez fordítva nem így van.. sőt, nem is vagy az első helyen a hölgy szívében, és még nagyobb valószínűséggel nem is igazán értékeli azokat a dolgokat, miért te keményen megdolgoztál és becsülöd..."

Ezt te innen honnan tudod? Azért mert más az értékrendje a nőnek, még szeretheti a pasit. Van akinek egy asztal, az csak egy asztal. Az ajtó meg az, amin bejön az ember.
Ha a faszi nem ül le vele, és normálisan nem beszél vele, nem fogja a nő megérteni, h az asztal az egy AHHHASZTAAAAL.

Van aki a kutyát a kertben tartja, van aki a lakásban. Ez is csak felfogás kérdése. Egyik se rossz, vagy jó.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.15. 20:56:55

@Father Justice:
értem én, _csak_ 8as vót a nő :)

@katoka:
izé, a kényszeresség mibenlétével tisztában vagy, ugye?

Húbáz, ma összesöpörtem, holnap meg porszívózni fogok. Tuti kényszeres vagyok én is.

Father Justice (törölt) 2011.12.15. 21:03:00

@Zsit (nyau és rémizé): Ez így, önmagában kicsit karcsú lesz. Ha felételezzük, hogy a fickó 10/6-os, a nő pedig 10/8-as, akkor is a következőket kell megvizsgálnunk:

- mennyire akar a nő odaköltözni, felkerülni Pestre?
- a nőnek milyen ütőkártyák vannak a kezében az anyagiak tekintetében?
- kutya által okozott anyagi kár, a hétvégi sunázások száma és minősége hogyan viszonyul a szerelmi szabadfoglalkozású hölgyek által nyújtott szolgáltatás ár/érték arányához?
- stb.

Ezek sosem egyszerű kérdések. Néha engem is megzavar a bonyolultságuk. :)

katoka 2011.12.15. 21:06:19

@Zsit (nyau és rémizé): tisztában, pszichológiával foglalkozom. Ismerek kényszeres embert. Sza@r ügy. Akkor is, egy állat, az állat.

stadion helyett TÓRIUMREAKTORT · http://www.youtube.com/watch?v=P9M__yYbsZ4 2011.12.15. 21:06:20

ezzel az idegbeteg kényszeres phasszal is

CSAK A PÉNZE (a "dizánylámpája" meg a többi) miatt bacik az ölebes szuka

már ha van mivel rendesen bacnia egyáltalán ennek a nudlinak

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.15. 21:06:47

@Father Justice:
ú, tényleg, lehagytam a szerelemi képességeket.
Mer' ugye, aki a külcsínre bukik, az basszon kirakatbabát - már elnézést -, pedig az is fontos, hogy a leányzó tevőleg vegyen részt az aktusban.

Odaköltözni? Ember! Fel se merülhet. Micsoda rossz ötlet, te!

:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.15. 21:08:12

@katoka:
na, akkor botor módon NE vedd magadra, amit nem neked szól.
Szerintem a csókában benne van ez.
Sose érje akkora stressz/sokk, hogy ez előtörjön, mert elég nyomorult élete lesz.

Father Justice (törölt) 2011.12.15. 21:17:00

@Zsit (nyau és rémizé): Chuck Norris? Bolo Yeung! :)

"..before he goes to sleep Chuck Norris checks under his bed for Bolo Yeung.."

www.youtube.com/watch?v=yKVPNNGH-ZM :)

katoka 2011.12.15. 21:17:09

@Zsit (nyau és rémizé): biztosan, pláne, ha egy férfi ennyire pedantéria. Bár, inkább ilyen legyen. :) De neked is igazat adok:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.12.15. 21:27:12

@Father Justice:
ááá, ne mondd, hogy nem célzatosan gyűjtöd ezeket! :)

@katoka:
az a fránya nyolcvanhetedik érzékem :)

Najóccak!

Чапаев 2011.12.15. 21:38:06

@Zsit (nyau és rémizé): Aki viszont belcsínre bukik, az hentes vagy kórboncnok, szóval sehogysenem jó ez így! ;)

Hurri Kán 2011.12.15. 21:46:24

@Чапаев:
Pedig az igazi szépség belülről fakad. :D

pretty kitty 2011.12.15. 21:55:14

@Picicsibe a szexistennő: Fuuuh nem lattaaam, koci a linkecket! :D

penelope garcia 2011.12.15. 21:56:02

Sajnos ennek a kapcsolatnak annyi. Egy kutyabuzi és egy pedáns képtelen lenne együtt élni.
Egyébként totál egyetértek a posztolóval. Az viszont nem világos, hogy miért engedi be a kutyát a lakásába. Talán meg kellene mondani a csajnak, hogy hagyja otthon, nemde?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 21:57:58

@gyvy: Nem, ami belülről fakad, az a geci. ;)

Чапаев 2011.12.15. 21:58:02

@gyvy: Is-is, gondolj csak a körmös pacalra! :D

Hurri Kán 2011.12.15. 22:00:17

@Picicsibe a szexistennő:
És az tán nem szép? :DDD

@Чапаев:
Velős pacal nem lehetne? :D

Hurri Kán 2011.12.15. 22:03:48

@Picicsibe a szexistennő:
Attól függ, ki az, aki kiköpi. :D

Father Justice (törölt) 2011.12.15. 22:05:45

@penelope garcia: Szerintem a távkapcsolat eleve nem kapcsolat. Az a probléma, hogy amennyiben a posztíró azt mondja a hölgynek, legközelebb hagyja otthon a kutyát, a spániellel együtt nagy valószínűséggel örökre ugrik a minőségi hétvégi suna is! Ha Gerzson dúskálna a csúcskategóriás punettikben, már az első bútorrágás alkalmával megmondta volna a nőnek a tutit, akkor viszont meg sem születik ez a poszt.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 22:06:58

@gyvy: Kiköpni? Te miről beszélsz? Ki az a hülye, aki kiköpi? :D

Magyarázom, figyejjé': a kemény fasz maga szebb, mint a geci. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 22:11:33

@gyvy: Fúj! Azt akarod mondani, vannak nők, akik köpködnek? Undorító! :D

stadion helyett TÓRIUMREAKTORT · http://www.youtube.com/watch?v=P9M__yYbsZ4 2011.12.15. 22:32:04

@penelope garcia:

ennek a balfasznak nem a pedánssághoz

hanem a pszichiátriához van köze -

csak a dizánycuccaiért (pénzéért) sokmindent elnéznek neki

Hurri Kán 2011.12.15. 22:36:51

@Picicsibe a szexistennő:
Hiába, ha kikényszerítette a piac. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 22:40:29

@gyvy: Lehet Ape volt.

Ó, tényleg, drága Ape, de rég járt már itt. Szipp. :)

deflorator 2011.12.15. 22:40:51

Kedves poszt író! Nem tartom különcségnek azt, ha valaki vigyáz a cuccaira, én is vigyázok. Viszont az ilyen helyzeteket okosan is lehet rendezni: rá kell vezetni, hogy vasaljon, mosogasson, takarítson ha már ott van. Elvégre két dugás közt pihenned kell! Jobban fog vigyázni a rendre és tisztaságra, ha az ő munkája fekszik benne. Eleinte lázadozni fog, de a pénz nagy úr!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 22:45:51

@gyvy: Na várj, akkor megnézem még1x mi az...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 22:51:38

@gyvy: Ó bassz! Ez csináljunk kotont? Így még viccesebb.

Csak a képet néztem elsőre. Azt hittem valami farokmérő szerkentyű. :D

Hurri Kán 2011.12.15. 22:52:10

@Picicsibe a szexistennő:
Az. ÉS segítségével méretre lehet kotont rendelni. :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 22:53:32

@gyvy: Na, akkor mondom, h Ape találmánya! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 22:58:24

@gyvy: Az első komment, amit életembe tőle olvastam, arról szólt, h kérte, valaki mondja már meg neki, h pontosan hogy kell lemérni a faszt. :D

bög 2011.12.15. 22:59:03

hát ezt végigröhögtem, jó a stílusod:)
Megértem a problémáidat, de ne lepődj meg, ha a dögöt választja, ha nekem ilyet mondana egy csaj kb. 2 mp alatt döntenék a kutyám mellett.

Hurri Kán 2011.12.15. 22:59:11

@Picicsibe a szexistennő:
Ja, értem. :D :D :D
Amúgy minek lemérni? Azt viszont nem értem. :D

bög 2011.12.15. 23:01:47

@bög: ja, és a kocsiban hagyás nonszensz, not gonna happen...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 23:02:52

@gyvy: Illetve, de! Hogy jó gumit rendelj! :D

Hurri Kán 2011.12.15. 23:02:58

@Picicsibe a szexistennő:
Csak mer attól nem lesz nagyobb se, vagy kisebb se, meg jobban se nem fog állni, meg ilyenek. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 23:05:25

@gyvy: Gondolom reménykedik, h jó nagy, és az majd önbizalmat ad neki. Csak ha mégse, há' az ciki. :)

Hurri Kán 2011.12.15. 23:12:00

@Picicsibe a szexistennő:
No de a méréstől nem lesz nagyobb... :D :D :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 23:17:28

@gyvy: Úgy értem (jajmáte), h reméli jó nagy méretet mér. Me' kb-re nem tudja, nem látja. És ha 20 cm, hú, az de jó, gondolja. Kár, h csak 13 cm! Bruhahaha.

De most már kíváncsi lettem. Megmérem az uramét. ;))

Hurri Kán 2011.12.15. 23:18:55

@Picicsibe a szexistennő:
Há ott a sablon, nyomtazsd ki. :DDD

Hurri Kán 2011.12.15. 23:25:22

@Picicsibe a szexistennő:
Há nemtom. Én sose nem mértem le a magamét. Meg más se. Ponjó, azt kész. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 23:30:28

@gyvy: Én sem nem találkoztam még nem pont jóval.

De ismertem egy pasit, akinek nagyon kicsi volt, asszondta. Nem láttam, me' nem mutatta. Járt pszichológushoz, mert az egész életét tönkrevágta.

Hurri Kán 2011.12.15. 23:33:20

@Picicsibe a szexistennő:
Hát ez sajnálatos, de hát a pszihomókustól se nem lesz neki nagyobb. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 23:36:01

@gyvy: Nem. Gondolom az volt a cél, h ne ugorjon a Dunába, meg h találjon más hobbit, mint a szex. :/

Hurri Kán 2011.12.15. 23:37:07

@Picicsibe a szexistennő:
És a foglalkozás elérte célját? :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 23:39:50

@gyvy: Annyit tudok, h él még, mert ismerősöm a fészen.

Megő, asszem fotózni szokott... :)

Hurri Kán 2011.12.15. 23:40:55

@Picicsibe a szexistennő:
Hát remélhetőleg nem más kezeli a profilját. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 23:43:26

@gyvy: De gonosz! :DDD
Nincs ott, h emlékére... ;)

Mennem kell. Jó volt csevegni. További szép estét!
Pá! :D

JOKKA21 2011.12.15. 23:45:22

@( o_o ): Nem fogok huligánkodni.:D

@O'Wide: Nekem Jegyes-Tóth Kriszta és Novodomszky Éva jön be.:)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azt még nem ráztam.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.15. 23:47:07

@gyvy: Ja, majd...
Most keresek egy centit... ;)

Am neked is jó éjt! :)

O'Wide 2011.12.15. 23:53:28

@JOKKA21:

J-T. Kriszta nekem is kedvencem, és a N. Éva is ott van a pályán. :)
Gratula, látom te is ínyenc vagy. :)

_Ω_ 2011.12.15. 23:57:19

@O'Wide: Ínyenc bizony. De ha olvastál tőle több kommentet is, akkor hamar rá lehet jönni, hogy a nők többségével érdekes viszonyt ápol, amit a nők érdekesen honorálnak, vagyis kerülik.

O'Wide 2011.12.16. 00:07:32

@_Ω_:

Megtettem. Hmm.., biztosan oka van rá, lehet,h vki nagyon megsebezte... de biztosan jön majd vki aki begyógyítja a sebet.
Ha hülyeséget írok akkor bocsánat, csak találgattam.

_Ω_ 2011.12.16. 00:19:10

@O'Wide: Nem lőttél mellé, ez így igaz.
A vége viszont, ha nem tér észhez, sosem fog eljönni, mert nincs olyan nő, akinek az arcába lehet mondani napi 999-szer, hogy "MNK", és nem fordít hátat; inkább az valószínűbb, hogy a második-harmadik környékén sikítva menekül.

JOKKA21 2011.12.16. 00:30:32

@O'Wide: Köszönöm.Ők a kedvenceim.:) Ha nem ők vannak, nem is nézem a ma reggelt.:D

O'Wide 2011.12.16. 00:31:59

@_Ω_:

Ez gáz. De majdcsak túljut rajta, sztem csajozni kell ezerrel, aztán jön majd egy leányzó aki feledteti a rossz emléket. :)
Az MNK mi? Gondolom nem a régi, patinás focis Magyar Népköztársasági Kupa rövidítése. :)

O'Wide 2011.12.16. 00:36:26

@JOKKA21:

:)
Mondanám, h próbálkozz náluk hátha, de mintha úgy rémlene,h férjnél vannak..de lehet,h tévedek. :)

JOKKA21 2011.12.16. 00:36:26

@O'Wide: Minden nő kedves(is lehetne) de minden nő kurva.:D
De van sok olyan nő, akiket kedvelek(akik nem nyafkák és nem az az első kérdésük, hogy mennyit keresel, milyen autód van, hol nyaralsz és milyen házban/lakásban laksz).

_Ω_ 2011.12.16. 00:36:43

@O'Wide: Nem szívesen írom le, mivel annak a rövidítése, hogy "Minden Nő K...". Mondjuk Jokkának nem ez a fő irányvonal, ő inkább r.bancnak nevezi őket manapság, de elég jól körülírja a helyzetet.

JOKKA21 2011.12.16. 00:38:18

@O'Wide: Igen férjnél vannak, de nagyon szép nők, még így harmincon felül is.:)

JOKKA21 2011.12.16. 00:41:31

@O'Wide: Ha már német és műsorvezető, akkor Sonya Kraus.:D
Sok sikert kívánok a nővel.:)

_Ω_ 2011.12.16. 00:42:38

@JOKKA21: Én meg milyen udvariatlan vagyok, itt vagy, és közben úgy beszélek rólad, mintha itt se lennél... Sebaj, pótlom...
A baj az, hogy még ha nem is gondolod úgy, de állandóan ilyen általánosságokban beszélsz; szinte lételemed az általánosítás. Ezt pedig valahogy nem csípik a nők, a tapasztalat legalábbis ezt mutatja. Ha finoman és árnyaltan szitkozódnál, az valahogy jobban elviselhető lenne, de erről az egészről úgy ahogy van praktikus lenne leszokni. Utána már az értelmesebb nőkkel is tudnál beszélgetni (értsd: ők is beszélgetnének veled), velük pedig hatványozottan jobban járnál. Persze a bankszámla-ház-autó vonal náluk is megvan, de nem annyira domináns, ha egyéb (nem anyagi) értékeket is fel tudsz mutatni.

JOKKA21 2011.12.16. 00:46:05

@_Ω_: Megismertem x nőt, azokból vontam le következtetést.Beszélnek velem itt értelmes nők (is).:)
Majd megpróbálom finomabban fikázni a nőket.:D

O'Wide 2011.12.16. 02:50:26

@JOKKA21:

Az ilyen ribikkel nem kell foglalkozni, vagy egy dolgot érdemes velük megtenni; szénné kefélni őket majd utána kivágni mindet mint macskát.. :)

Ja, Sonya K. finom falat, de ő már tényleg prémium osztály,
Nekem Silvia Schneider jön be még a német nyelvterületről,aki szintén nem kispályás kategória. :)

Én nem is azt mondanám, h különösebben szép J.-T. K. vagy N. É., inkább azt mondom,h nagyon "egyben vannak" összhatásukban tűnnek ki a többiek közül, ízig-vérig nőies nők. Nehéz ezt megfogalmazni, de talán érthető vmennyire. :)

Köszi a jókívánságot, neked is mielőbbi sikereket! :)

O'Wide 2011.12.16. 02:56:13

@_Ω_:

Hát "majdnem" eltaláltam. :)

JOKKA21 2011.12.16. 08:21:01

@O'Wide: Köszi.:) Igen a kisugárzásuk teszi őket nagyon széppé.Nem műsorvezetők, de németek, Florance Joy Büttner és Sarah Connor jó csajok még.:)

szódabár 2011.12.16. 09:00:29

Én tudom a megoldást, ne a kutyát dobd ki, hanem te ugorj ki bátran. Nem lesz kár az ilyen piperkőc szar alakért.
Aki nem élt és nem aludt még együtt kutyával vagy cicával az sosem fogja megtudni, hogy milyen jóból maradt ki. A rongálásról meg csak annyit: saját tapasztalat, hogy egy kisgyerek sokkal nagyobb károkat tud okozni és nagyobb fertőzésforrás is, mint bármelyik háziállat.

ElPadre 2011.12.16. 10:06:36

posztoló: hogy te mekkora egy címeres seggfej vagy, gratulálok. ne akadjunk össze egy sötét sikátorban, amondó vagyok.

egyébként lehet nem szeretni a kutyákat (mert a posztoló nem szereti őket, ez egyértelmű, akármit is mond), meg az is egyértelmű, hogy mennyire odavan a posztoló a csajáért (...miközben a gazdáját gyömöszöltem..., hát ezért egy külön bunkosis maximus érdemrend jár), de hogy még ezt meg is írja, az már valami külön kategória.

na mindegy. rend- és tisztaságmániás embereknek nem való kutya, ez egyértelmű, és nem is érdemes olyannal kezdenie, akinek kutyája van. problem? solved.

ElPadre 2011.12.16. 10:09:07

@bög: és a 2 mp is csak azért, hogy kitaláld, milyen cizellált szóképpel küldd el a csajt a fenébe? :)

barumka 2011.12.16. 10:12:09

Én simán megkértem volna, hogy szarás után nyalogassa ki a seggemet, mert a kutya is tisztítja a sajátját kula után, akkor ő meg csókolgatja, akkor nekem is megteheti.Hánynom kell az ilyen nőktől, és nagy ívben elkerülöm, lehet akármilyen dögös. Akik az állatokat csókolgatják, azok igénytelen seggfejek. Nincs kivétel.

TGabi 2011.12.16. 10:50:00

Nekem tizenévig volt kutyám, de valahol érthető a posztoló problémája is. A kutya olyan, mint a gazdája és a gyerekek-van belőlük is jólnevelt, meg neveletlen kiadás. Nem mindenki toleráns ezzel kapcsolatban-ráadásul úgy gondolom, hogy bizonyos kutyafajták a méretüknél fogva nem is lakásba valók.

Persze, nem voltunk ott a sztori helyszínén - az is simán meglehet, hogy posztoló merev, humortalan figura, aki 2 kutyavakkantástól már ennyire kikészül...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2011.12.16. 11:03:30

@barumka: Nincs állatod, mi? (A csirke és a tehén nem számít.)

bungics (törölt) 2011.12.16. 11:14:28

Nem a posztolót nem értem, hanem a csajt. Egy ilyen pasastól sikítva menekülnék.
Kutyás csak kutyással kezdjen. Ez alap, nem egy film is készült már erről.

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.12.16. 11:29:34

A dekorvázás résznél estem le a székről a röhögéstől.
Én nem nagyon találkoztam még olyan pasival, akinek a kifejezés a szótárjában előfordult volna, nem hogy a lakásában:)
Mindezek után kérdezném, hogy a muszlinfüggönyök színben passzolnak a díszpárnákhoz?

Roy 2011.12.16. 12:09:47

Lehet, hogy dugatja is magát a kutyával.
süti beállítások módosítása