Best of 2018

2018. december 31. 08:00 - csajokespasik

Ez a szerény kis visszatekintés közel sem ad teljes képet az idei évről, mégis igyekeztünk kiválogatni nektek néhány figyelemreméltó posztot. Hogy elég kiadósak, tanulságosak és hasznosak voltak-e, azt döntsétek el ti.
Boldog Újévet mindenkinek !

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hova lettek a rendszerető, tiszta nők?
Az még elnézhető, hogy néhány nő szemetesnek használja a kocsiját, vagy leírhatatlan állapotban hagyja maga mögött a vécét, de az kevésbé tekinthető teljesíthetetlen elvárásnak, hogy a barátnőnek legyen egy normális állása, ne partizgasson hajnalokig és ne flörtölgessen. Bővebben.

 

A pajzsmirigy-probléma a házasság megrontója?

A férj elkezdett sportolni, a feleség az egészséges életmódok megszállottja lett, a szexuális életük pedig 8 év után hervadni látszik. A nőnek előtte kevesebb férfi volt az életében, a férjnek viszont már több tapasztalata volt a nők terén. Mindkettejükben van kezdeményezőkészség, együtt szeretnék ezt megoldani, de ezek a nyitott pillanatok, amikor erről beszélnek, egyre ritkábbak. Bővebben.

Megviccelt a csajom: azt mondta, terhes

„Az együtt töltött idő alatt kiderült, hogy nagyon rendetlen. Elhagyja magát és képes az én boxeremben mászkálni néha egész hétvégén” – az összeköltözés után a barátnő új arcát is megismerhette Levélírónk. A nő most büszke magára, hogy a pasiját három napra elengedte a barátaival nélküle. Bővebben.

 

Rólam mintázták a magányos farkas szobrát
Levélírónk annak esélyét latolgatja, mennyi remény van arra, hogy talál majd egy olyan nőt, aki elég intelligens, nem akar gyereket, minimum 10 évvel fiatalabb, valamint nem elhasznált és van valamiféle lelke, amiért becsülni lehet. Továbbá nem zavarja, hogy semmilyen kapcsolaton belüli hatalmi játszmában nem partner, mert a hisztik végighallgatásának képességét már kinőtte. Bővebben.

 

Egy becsületes aranyásó vallomása

„A randikon gyakran a CV-nket mondjuk fel, mint savanyú Jóska és savanyú Mariska, egy rázós témától ledobjuk az ékszíjat, és általában az az érzésem, hogy sokan egy problémamentes, jól kereső anyaméhet keresnek, akihez van gusztusuk az ágyban” - egy becsületes aranyásó csak annyit szeretne, hogy a majdani gyermekeket ajándékként fogadja a másik, ne pedig gazdasági tehernek. Megvalósítható ez manapság, vagy hiú ábránd? Bővebben.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2214522604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása