Best of 2016

2016. december 30. 07:34 - csajokespasik

A 2016-os évet egy szép kis válogatással zárjuk, olyan posztokból, melyek nektek is, nekünk is tetszettek. Társkeresésben sikeres Újévet kívánunk mindenkinek !

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Két óra múlva már mindenre hajlandó

Vannak nők, akik eljátsszák, hogy nem adják könnyen magukat, de nem sokkal később fájdalmasan kiderül, hogy mégis. Nőgyűlölőnek számít az a pasi, akinek ez a felesleges és félrevezető játék nincs az ínyére? Bővebben.

 

„Szeretőt keresek! Lakás szükséges”

„Érdemes megfigyelni azt a folyamatot, hogy már akkor magát mentegeti, amikor még csak levelezésnél tart a dolog” - amikor egy nő kapcsolata nem úgy alakul, ahogy képzelte, vagy szimplán csak unatkozik, néha a neten keres magának kalandot. Amikor a levelezés során az iránt tudakozódik, hogy miként lehetne belőled ügyes és biztonságos szerető, te döntesz, hogy mit és mikor kívánsz darázsfészekbe dugni. Bővebben.

Meccsnézés helyett megcsalás

„Rám rakott egy iszonyú felelősséget. Mi lenne a tisztességes? Elmondom én, vagy mondjam azt a nőnek, hogy vallja be inkább ő” - a közös meccsnézés megcsalásba fordul, és Posztolónkra hárul a döntés, hogy beavassa-e a másik felet, vagy hallgasson inkább, és várja ki, hogy feledésbe merüljön az egész. A nő azt kéri, ne árulja el, mert úgysem fog újra megtörténni. Tanulság: ne hagyd a barátnődet soha kettesben egy másik pasival. Bővebben.

 

Egy ágyban alszik a 21 éves lányával

„Lehet szidni a nőket, hogy őket csak a pénz, meg a jó ruhák, utazás stb. érdekli, de hát úgy tűnik, az urak sincsenek lemaradva tőlük” - Levélírónk kissé elkeseredett, ugyanis vonzza a lehúzós, érdekkapcsolatot kereső férfiakat. Három éves tapasztalata alapján tudja, hogy semmivel sincsenek kevesebben, mint a hasonló mentalitású nők. Íme az ellenpólus. Bővebben.

 

A 38 éves bombázónak nem én kellek

„Nem tudsz bemutatni valakinek, aki nem te vagy?” - a melóhelyes ismerkedések mindig gázosak, és talán azért gondolkodik Levélírónk helyett másban a hölgy, mert ezzel nagyon is tisztában van. Létezik kiút a friend zone-ból? Bővebben.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9012079423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása