Best of 2023

2023. december 29. 08:00 - csajokespasik

       

               Szerencsére idén is szép számmal kaptunk érdekes és tanulságos sztorikat – amiket ezúton is köszönünk -, így ismét tudunk egy hasznos válogatást közölni, mely persze csak egy szűk keresztmetszet, hiszen volt téma bőven: dúskáltunk a csalódásokban, reményekben, kemény döntésekben, dilemmákban és szerelemben, így egy sokrétű anyagot kellett átfésülnünk.  
Jövőre is kövessetek minket ! Boldog Újévet !          

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Az ígéret ingyen van    

Posztolónk sok csalódás után szeretne végre tisztán látni a nők terén, és bár erősen általánosít, annak okát keresi, miért fut bele mindig ugyanabba a nőtípusba? Esetleg ő szúr el valamit, csak nem veszi észre?   Bővebben .

A barátom jobban szeret egyedül inni

A pasi régebben sem volt valami nagy problémamegoldó, és ráadásul most depressziószerű tüneteket is produkál, így Posztolónknak már csak észre kéne vennie, hogy rég semmibe van már véve, és továbbállni. Ám nem ilyen egyszerű, mert dolgozik benne a megmentési kényszer.    Bővebben .        

       

               Nem az idomárja akarok lenni, hanem a párja  

A pasi tesz egy visszavonhatatlan megjegyzést, a barátnő pedig ezek után mindössze egyetlen dologra kíváncsi: mennyi idejük van még hátra együtt? Ismeri már a pasija jellemét, így nem vár csodákat: nála él, kölcsönad neki és elviseli a fura ingadozásait, mégis azzal vádolja most, hogy a csaj hozza ki belőle a szélsőséges viselkedést.  Bővebben .

A sörhas eltüntetésének titkai

A pocak kialakulása nem mindig van összefüggésben a bevitt alkoholmennyiséggel, gyakran magától jelentkezik az idő előrehaladtával, vagy épp a rendszertelen táplálkozás miatt. Ha már megvan, nehéz megsemmisíteni, a felülések, és egyéb ledolgozási módszerek hasznosak ugyan, de esztétikailag is értékelhető eredményt csak kemény edzés és életmód változtatás árán hoznak. Tényleg van olyan nő, aki pocakrajongó?    Bővebben .

Akiknek kényelmetlenek a fizetős lányok...

„Egy illető volt, aki azonnal be akart volna költözni hozzám. Nekem erre nem volt igényem. Hogy főzzek rá, emellett alkalmazkodjak a szokásaihoz” – Levélírónkat nem törte le a válás és nem adta fel az ismerkedést sem. Le is írja helyzetét, de a legtöbb pasi azt hiszi, ő most biztosan ki van éhezve és semmire nem mond majd nemet. Mindegyik igényelné a sűrű találkozást, de főleg nála. Magukról nem szívesen beszélnek ezek az urak, pedig biztos lenne miről, mondjuk a valós helyzetükről. Bővebben .          

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8718290603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2023.12.29. 16:01:34

Nincs azzal baj hogy iderakjátok az év top 5 posztját, de ez úgy érne valamit, ha csatolnátok melléjük a milyen változások álltak be azóta sztorikat is.
BUÉK!

VOGAben 2023.12.30. 18:14:51

Na erre még a kecském is furcsán indexszel, az aligátorok meg egyenesen meg vannak hökkenve. Én meg itt állok a moslékkeverő fával és aszondom, hogy : B.Ú.É.K. ....Erre jött egy küklopsz mókus de azt meg lecsaptam.
süti beállítások módosítása